تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
واقعا متاسفم برا هر دوشون هم قلعه نویی هم فرهاد!
واقعا که مگه شما بچه اید واقعا این فوتبال کثیف......
دیگه عرضی ندارم
![]()
![]()
![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
فرهاد رفتو استقلال بدون سرور موند......
خداکنه برشگردونن.![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
داداشی اونکه رفته دیگه رفته دیگه هم برنمی گردهمیره یه جا واسه خودش مربی میشه تو غصه نخور پیر میشی نکونام تو ایران هم که هست همش گند میزنه مگه عکسایی که با لیلا اوتادی گرفته رو ندیدین اصن یه وضی
بچه ها خدا این بلایی رو که قراره بهتون پایین توضیح بدم سرتون نیاره
امروز تو صف پشت گردن وایساده بودیم کنار هم مثلا کنار من صف اول 2 بودش و ... سرصبح مدیر سخنرانی میکرد مراسم قران و دعا خونی که تموم شد یکی از بچه های صف بغلی که کنار من بود کنترلش رو از دست داد و این کار رو کرد»»»»»وای خدایا چی شده بود رو یکی از استینام خالی کرد سرصبحی
یه پیراهن خوش گل و خوش رنگ پوشیده بودم روز اولی خرابش کرد
من بدبخت رفتم تو دستشویی مدرسه پیراهنمو دراوردم استینشو بردم زیرشیراب روش مایع دستشویی خالی کردم خلاصه عمل لباس شویی رو حسابی انجام دادم
پیراهن خیسو پوشیدم رفتیم زنگ دوم شد ورزشگاه فوتسال اون جا از شانسم مجبور بودیم لباس ورزشی بپوشیم این پیراهنو گزاشتم هوای ازاد درست شد
یه بوی وحشتناکی گرفته بود به خدا مردم از بوش
سلام..
با اتفاقاتي كه تو فوتبال ايران افتاده من ديگه دل و دماغ اومدن به سايتو ندارم..
ولي اينو ديشب خودم صيد كردم گفتم شمام بي نصيب نمونيد..
برنامه اقتصادي از شبكه يك ديشب:
سوتي خفن تهرام به جاي تهران
ali
only
karimi
Don’t count the years, count the memories
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)