تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
عزیزان فیلم شناس یک سوال داشتم
میخوام یک فیلم جنگی ( منظورم با شمشیر و ... ) تو مایه های اسپارتاکوس منتها سینمایی دانلود کنم ...
کسی سراغ نداره
اگه هم یکم تخیلی هم بود اشکال نداره
لطف کنین بگین تا برم بدانلودم![]()
یه روز خوب میاد ...
بچه ها کسی یه فیلم در مورد همه ی تکنیک های فوتسال داره یا نه؟ اگه سراغ دارین خواهشا لینک بذارین برم دانلود کنم. مخلص همتون
اخه میخوام تکنیک ها رو تمرین کنم.
یه سوال کسی تو دربی پیدا نمیشه که فوتبال یا فوتسال رو به طور حرف ای دنبال کنه . منظورم اینکه بازی کنه؟؟؟
من خودم فوتسال بازی میکنم تو تیم هلال احمر اصفهان
درمورد کلیپ و اینا هم دوستان به خصوص رضا دونگ یی خودمون هم خیلی کلیپ گذاشتن توی این انجمن ...
اینم لینک چند تاپیک :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موفق باشید
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
عبدلله برو گلادیاتورو دانلود کن.............................بعد از گاد فادر بهترین فیلمیه که دیدم.![]()
Don’t count the years, count the memories
عبدالله 3تا فیلم قشنگ بهت پیشنهاد میکنم
Braveheart
(Robin Hood (2010
The Last Samurai
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
سینا من سوال عبدالله رو از یک دوستم که فقط تو کار اینجور فیلماست پرسیدم
نمیدونم زیر نویسه یا دوبله
والا من خودم تو این ژانر فقط گلادیاتور رو دیدم
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
F a r e w e ll ... Tito
عبد الله برو سفید برفی رو دانلود کن پشیمون نمیشی فیلمش خیلی باحاله جنگی و تخیلیه البته مدت زمانش 2 ساعته.
اینم یه عکس از جواد نکونام و شجایی با دختران اسپانیایی
![]()
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)