Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1048

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط h~t نمایش پست ها
    آفرین تاریخچه و آماری که گذاشتین عالی بود. فقط ای کاش تیمهای دوم و سوم هم مشخص بود.
    ولی در کل خیلی عالی بود.
    چشم حتما در اسرع وقت میزارم

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedss نمایش پست ها
    همین جا پیش شما رفیق

به شدت از تشویق مجدد مجیدی ناراحتم

مجیدی رو خیلی دوست دارم منتها نه بیشتر از استقلال

امسال استقلال رو قراره با تشویق مجیدی تو حاشیه ببرن و من خیلی از این موضوع ناراحتم چون هوادارا آلت دست یه عده ای شدن و خودشون نمیفهمن

البته امیر قلعه نوعی هم خودش با ترکیبهای اشتباهش تیم رو در معرض انتقاد قرار داده و خودش و تیم رو داره دشمن شاد میکنه

مجیدی یا هر کس دیگه ای که باشه هر چقدر هم که محبوب باشه به هبچ عنوان

محبوب تر و مهم تر از تیم استقلال نیست

این رو خیلی ها نمیخوان بفهمن
    نقل قول نوشته اصلی توسط sina acm نمایش پست ها
    واقعا منم از یه عده به ظاهر تماشگر ناراحتم

مجیدی براشون از استقلال مهم تره اخه تیم داره خوب بازی میکنه اگه اون بازی عقب اقتاده رو ببریم 1 امتیاز با صدر فاصله داریم بعد میان تیم رو میندازن تو حاشیه

واقعا سطح فرهنگ بعضیا زیر صفره استقلال رو با این همه ستاره به یه بازیکن ترجیح میدن

متاسفانه استقلال همیشه از این حاشیهای الکی و بیخود ضربه خورده.واقعا کسی نیست به این هوادارای مثلا با تعصب بگه تو برای تشویق نام استقلال اومدی یا برای شخص خاص و بدبختانه هیچ موقع درس عبرت هم نمیشه...
    کاش بجای این همه خرجهای الکی که میکنن، بجاش یه کم فرهنگ سازی کنن که اینقدر از ناحیه تماشاگر و مخصوصا لیدر،این تیم لطمه نخوره. من باعث و بانی این حاشیه های تماشاگرا رو این لیدرای بی خاصیت و پر دردسر میبینم...

2. 6 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط (2b) نمایش پست ها
    چشم حتما در اسرع وقت میزارم

متاسفانه استقلال همیشه از این حاشیهای الکی و بیخود ضربه خورده.واقعا کسی نیست به این هوادارای مثلا با تعصب بگه تو برای تشویق نام استقلال اومدی یا برای شخص خاص و بدبختانه هیچ موقع درس عبرت هم نمیشه...
    کاش بجای این همه خرجهای الکی که میکنن، بجاش یه کم فرهنگ سازی کنن که اینقدر از ناحیه تماشاگر و مخصوصا لیدر،این تیم لطمه نخوره. من باعث و بانی این حاشیه های تماشاگرا رو این لیدرای بی خاصیت و پر دردسر میبینم...
    آره واقعا از دست این تماشاگر نماها: بابا همین فرهاد خان به ظاهر با تعصب بود که سال قبل یا نه 2 سال قبل قهرمانی رو ازمون گرفت بازیکنی که وسط سال تیم رو ول کنه بره پیش عرب ها بازیکن نیست بعدم امیر قلعه نویی 2 باره بهش فرصت داد خواست بگیرش ولی شرط گذاشت که من باید کاپیتان شم اصلا بازیکن نباید شرط بذاره فرهاد اگه پیراهن استقلال رو دوست داشت خود تیم رو دوست داشت اینجوری ول نمیکرد بره
    کی با من موافقه؟

4. 3 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع