Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1926

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

پولادی ----- هافبک کره ای ----- و قاضی فعلا فرط شدن

وقتی همه رو داشتیم وضعیتمون چی بود وقتی این سه تا رو نداریم چی خواهد شد؟؟بیچاره رویانیان اگه این پولاشو تو تیم گهر زاگرس خرج میکرد خدا شاهده قهرمان لیگ میشد ولی این پرسپولیسیای بی غیرت و ناز پرورده جونشون درمیاد یه ذره بدوئن
    جالب میدونید چیه؟ این که من طرفدار 5ساله ی پرسپولیسم و کار تیمم به جایی کشیده که من هوادار باید اینجوری تیمم رو وصف کنم واقعا خجالت اوره
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 3 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط omid2 نمایش پست ها
    خب خبر رسیده که پولادی هم تا 4 یا 6 هفته ای دور از میادین هست ، ما با بازیکنان کامل و زیاد نمیتونستیم امتیازی بگیریم
    حالا که مصدوم داریم نمیتونیم فکر امتیاز کنیم
    همین 6 هفته نزدیک به دوماه مصدومیته کلا دوستان میگفتن یه امیدی داریم به قهرمانی یا رتبه گرفتن و از این چیزا ولی متاسفانه بگم وضعیت تیم در این فصل بدتر از همیشست خیلی زیاد مصدوم داریم محروم داریم خوزه رو داریم واقعا خدا رحم کنه نریم دسته دو با این وضعیت تیم عمرا بتونیم 8 بشیم امیدی به لیگ نداریم باید چشممون به جام حذفی باشه که اونو از دست ندیم

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaorumchi نمایش پست ها
    پولادی ----- هافبک کره ای ----- و قاضی فعلا فرط شدن

وقتی همه رو داشتیم وضعیتمون چی بود وقتی این سه تا رو نداریم چی خواهد شد؟؟بیچاره رویانیان اگه این پولاشو تو تیم گهر زاگرس خرج میکرد خدا شاهده قهرمان لیگ میشد ولی این پرسپولیسیای بی غیرت و ناز پرورده جونشون درمیاد یه ذره بدوئن
    جالب میدونید چیه؟ این که من طرفدار 5ساله ی پرسپولیسم و کار تیمم به جایی کشیده که من هوادار باید اینجوری تیمم رو وصف کنم واقعا خجالت اوره
    پولادی بازیکن خیلی خوبیه همینطور هافبک کره ای مون و قاضی که در ذوب آهن خیلی خوب ظاهر شد راستش تمام تیم های ایرانی اینطورن که به تیم های همدیگه توهین میکنند باید بگم تیم های ایرانی نه هوادران ایرانی حتی درباره باشگاه های خارجی مثل رئال و بارسا هم توهین میکنند و از این چیزا کلا فوتبال ایران خیلی مشکل داره چه هوادران چه بازیکنان چه مسئولان مثل هوادران گهر تو ورزشگاه چیکار کردن واقعا فوتبال ایران مشکل داره و به این زودی ها نمی شیه بر طرفش کرد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)