بله به استحضار میرسانم عید فطرتون مبارک!
شنیده ها حاکی از اینه که در دربی جلد پنجم دوستان باید به تمجید و تعریف از زد بازی و اون پسر خوشگله(!!!) مهراد بپردازن وگرنه هرچی دیدن از چشم خودشون دیدن! بنده خواستم همینجا اعلام کنم بنده هیچ قرابتی با رپ که ندارم هیچ بلکه آی هِیت رپ!!!

خلاصه همین!
راستی من یه آهنگی رو براتون اینجا لینک میذارم که بسیار توجهمو جلب کرده ، توی راه سرکار به خونه که آهنگ گوش میدم کشفش کردم ، همین امروز
پ.ن برای مرتضی: مرتوض اینو میتونی به اون فولدره اضافه کنی از دستم در رفته بود...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش خبر فوری:
همین الان توی سایت گل خوندم که صاحاب حق پخش لالیگا گفته بازیای بارسا برای هماهنگ بودن با وقت آسیا (شرق دور) نصفه شب و اینا برگزار میشه که به وقت ایران میشه 3 تا 4 صبح بلکم دیرتر!!! بعد رفتم پیج بارسا دیدم آره همینطوریه!!! گفتم بذار برم پیج رئال هم چک کنم!!! چشمتون روز بد نبینه همونطوری بود یعنی ساعت بازیای اونا هم همین بود!!! بعد خیلی ترسیدم رفتم سایت خود بارسا دیدم ساعت بازیا که مثل روند سابق لالیگاست ، بعد محض محکم کاری رفتم گل اینترنشنال دیدم اونجا هم ساعتا از همین 4 صبحیاست!!!
استرش اینکه بازیای بارسا رو نتونم ببینم بدجور رو مخمه!!!
ویرایش ثانویه بابت تکمیل اطلاعات:
سایت خود لالیگا که یه چیز دیگه میگه!!!! وااااااااااااااااای!!! چه استرسی!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]