تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
احمد هيچ كارست مهدي بايد بگه
من قبل از اينكه تو بياي دربي نوبت گرفتم واسه ساخت كمپ هنوز نوبتم نشده تو كي نوبتت شد؟![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
بله به استحضار میرسانم عید فطرتون مبارک!
شنیده ها حاکی از اینه که در دربی جلد پنجم دوستان باید به تمجید و تعریف از زد بازی و اون پسر خوشگله(!!!) مهراد بپردازن وگرنه هرچی دیدن از چشم خودشون دیدن! بنده خواستم همینجا اعلام کنم بنده هیچ قرابتی با رپ که ندارم هیچ بلکه آی هِیت رپ!!!
خلاصه همین!
راستی من یه آهنگی رو براتون اینجا لینک میذارم که بسیار توجهمو جلب کرده ، توی راه سرکار به خونه که آهنگ گوش میدم کشفش کردم ، همین امروز
پ.ن برای مرتضی: مرتوض اینو میتونی به اون فولدره اضافه کنی از دستم در رفته بود...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش خبر فوری:
همین الان توی سایت گل خوندم که صاحاب حق پخش لالیگا گفته بازیای بارسا برای هماهنگ بودن با وقت آسیا (شرق دور) نصفه شب و اینا برگزار میشه که به وقت ایران میشه 3 تا 4 صبح بلکم دیرتر!!! بعد رفتم پیج بارسا دیدم آره همینطوریه!!! گفتم بذار برم پیج رئال هم چک کنم!!! چشمتون روز بد نبینه همونطوری بود یعنی ساعت بازیای اونا هم همین بود!!! بعد خیلی ترسیدم رفتم سایت خود بارسا دیدم ساعت بازیا که مثل روند سابق لالیگاست ، بعد محض محکم کاری رفتم گل اینترنشنال دیدم اونجا هم ساعتا از همین 4 صبحیاست!!!
استرش اینکه بازیای بارسا رو نتونم ببینم بدجور رو مخمه!!!
ویرایش ثانویه بابت تکمیل اطلاعات:
سایت خود لالیگا که یه چیز دیگه میگه!!!! وااااااااااااااااای!!! چه استرسی!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
ویرایش توسط ikiusan : 08-19-2012 در ساعت 09:05
ما از چه ویروس هی متشخصی بهره میبریم !!!باید خدامونو شکر کنیم
چه ویروسای باحالی 1-فارسی بلدن و فیلد ها رو درست پر میکنند2-همشون بازیکن محبوبشون 1234567هستshikam
3-همشون به تیم ها ایرانی علاقه دارن !!!!!
4-سوال امنیتی رو جواب میدن پس به فارسی تسلط کامل دارن
من فک کنم سازمان جاسوسی سیا اینا رو اجیر کرده بیان ما رو بهکن اقا جعفر جان برادر گلم کجایی؟از دیروز تا حالا ببین این چندمیشه !!!خجالتم نمیکشه ویروس متشخص!![]()
دیشب تا ساعت 3 شب داشتیم مقاومت میکردیم احمد رضا هم بود
خوشبختانه دست هکر ها به کمپ و انجمن میلان نرسید
ولی بخش یووه هک شد
این اولین باریه که اینقدر گسترده پدر تاپیک ها در میاد
راستی کمپ رو کی زدید ؟ پس مهدی کو امار کمپ قبلی هم باید مهدی باشه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
اينم امار كمپ قبلي
rezaorumchi 166
alexdelpiero_10 88
mortezarm 79
amir-97 79
Abdollah 202 69
AlexDelpiero 48
R.BAGGIO.10 41
THE GAME HHH 34
raptor 33
ikiusan 33
sina acm 32
king123 29
ibrahim 27
omid.b 21
nobody11 18
GOLL 15
ALEX-ss 15
Blue-StaR 15
ALIAZIMI9 13
icon 12
rahimalavi 11
Fc Bayern München 11
Mehrd@d 11
edin 10
ساير عزيزان زير 10 پست بودن
اينم آمار كاملش
لعنت به باعث و بانی این بغض
ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 08-19-2012 در ساعت 17:27
درضمن من واقعا دارم از خنده میترکم از کار بچه ها
رفتید تو تاپک ویرووس دارید فعالیت میکنید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا بیخیال به قول رضا اینا چرا فارسی بلدن
سریلانکا کجاست ؟
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
خیلی دوس داشتم خودم این کمپو افتتاح کنم ولی امان ازین دست ها ی پشت پرده
ایشالله این کمپ رو هم مثل قبلی میترکونم ولی نه یه جوری که بیاین پیله کنین و بهونه بیارین با حرف های مفید
راستی وقتی فهمیدم بخش یووه هک شده و میلان دست نخورده مونده 2 -3 دقیقه مدام خندم گرفت
بیچاره رسول![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)