عزیزا و مردک های چی چی شده اخه خودتونو بزارین جای من اولا گفتم من همینم که هستم عشق فیلم های کره ای دوما مگه میشه که حالا که قسمت اخر رو دیدم و هزارتا سوال تو ذهنم پیش اومده که اون دونگیی چی چی شده چطور شد ملکه بیام و موقع پخشش برم پارک مگه خرم؟
البته خر که هستم که به قول افشین رفتم قسمت اخرو اول دیدم ولی همین انگیزه زیاد بود که منو به چنین کاری واداشت بالاخره امروز نه فردا نمیتونستم یک ماه صب کنم ولی حالا کاری هست که شده لطفا بهم بگین(نگین فراموش کن بگید که)چی رو به خودم تلقین کنم راهش فقط تلقینه ولی چی بگم به خودم واقعا دیونه شدم لطفا لطف کنید و من بدبخت الاغ رو نجات بدین
حالا انسان جایز الخطاست یه غلطیه انجام شدهبگید چی کار کنم فیلم های اکشن چرت و پرت هم تسکین نمیده
درضمن شما که میگی سانسورشده اون جومونگ بود که از اولش فیلم 1ساعت و 5دقیقه ای رو سانسور میکردن میشد45دقیقه ولی این سریال رو چند قسمتشو زبان اصلی دیدم چیز مهمی نداشت جز بغل کردن زن با شوهرر و خواهر با برادرش که از 1ساعت و 3دقیقه سانسور شدش میشد 1ساعت و 2دقیقه یه سانسورم تو قسمت های اولش و تیتراژش داره که رقص بانوان دربار هستش!
ولی خواهشا کمکم کنید