اره مهدی جون هم به تقلید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امر سانسورینگ سریالهای خارجی از جمله (کره ای) این کار خداپسندانه رو انجام دادن
ببینین عبد الله رسول مهدی هر کی که میتونه کمکم کنه دل و رودم داره از حلقم میریزه بیرون روزه ام نمیتونم دروغ که بگم تو رو خدا درکم کنین نمیخوام به خلق خدا تکیه کنم ولی جون هر کی رو دوست دارین یه کمکی بهم بکنین من خیلی ادم احساسی هستم یعنی بخواین نخواین همین جوریم حالا یه * * * خوردم قسمت اخر سریال افسانه دونگگ رو دانلود کردم با زبان اصلی و زیرنویس فارسی قسمت 60 (اخر رو )دیدم اخرش که تموم شد داشتم از قصه سکته میکردم الانم که میگم گریم میگیره جون هر کی دوست دارین یه کمکی بهم بکنین که فراموشش کنم میدونم که باید یه مدت از روش بگذره ولی طبق بر رسی هایی که از روی تقویم در اوردم 12اذر ماه قسمت اخریو که امروز دیدم میده از شبکه سه نمیشه کمکی بکنین یا چیزی بگین که به خودم تلقین کنم و فراموشش کنم حالا گفتم به خاطر 5ماه نمیشه فراموش کنم یه کاری بشه بکنم که دیگه غصه نخورم با اون موزیکی که برنامه داره ادم اون لحظه اخر فیلم 1000بار میمیره و زنده میشه
من از خدا خواستم و امید وارم به وسیله ی بنده هاش(شماها)کمکم کنه
راستی این موضوع رو کاملا جدا از متن بالا بگیرین و بهش اصلا (به این دو سه خط اخر)پاسخ ندین لطفا
میخواستم بگم قسمت اخر که واقعا به طرز گزیه اوری تموم میشه پادشاه و شخصیت اصلی داستان همدیگر رو بغل میکنن و در همون حالت تیتراژ پایان میده حالا با توجه به بحث سانسورینگ اون رو چی کار میکنن؟(خدا میدونه)
همه ی این ها به خاطر قوانین وزارت فرهنگ کشور خودمونه همش همش همش!!!
منتظر پاسختون به متن بالا هستم لطفا کمکم کنین که دارم دغ مرگ میشم!
روزه از یه طرف فشار میاره غصه اون هم از یه طرف مثل ازبک ها و عثمانی ها که از شرق و غرب به شاه اسماعیل بد بخت فشار میاوردن
صد بارم که شده میگم دارم دیوونه میشم به خدا یه کاری بکنین
واااااااااااایییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی!!!!!!!!!!!