Design & Developed BY Patira

صفحه 53 از 99 نخستنخست ... 343515253545563 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 , از مجموع 982
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    Wayne Rooney\C.Ronaldo
    اسم واقعی شما
    sahand

PortugalManUtdRealMadrid

تشکر ها
    703
    تشکر شده 1,242 در 272 پست

Bia Inja کمپ دربی @ جلدچهارم $$

بسم الله الرحمن الرحيم

این کمپ دربی به جلد چهارم هم رسید بلاخره نوبت من هم شد

طبق معمول تاپیک های قبلی از دادن پست های کپی شده و اسپم تو این تاپیک خوداری و به تاپیک خودش مراجعه کنید

بیاید این بار 100 جلد بدونه اسپم (کپی کردن مطالب) باشه

خیلی ممنون داش مهدی آمار کمپ قبلی رو بیار بیزحمت

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HE IS A HERO

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaorumchi نمایش پست ها
    اولا از حجت الاسلام والمسلمین ها میخوام که به صدا و سیما بگن وقت برنامتونو زیاد کنین و پیام بازرگانیو کم دوما اسم برنامتونو تغییر بدین به (دربی در سمت خدا)
    اولا از حاج آقا مهدی تشکر میکنم که از فن بسیار زیبای سانسورینگ در ویرایش پست این برادر مومنه استفاده کرده
    بله اسم برنامه قابل تعییرهدوما پول ما از همین تبالیغ در میاد پس نمیشه تغییرش داد

3. 9 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390
    تشکر شده 2,517 در 487 پست

آرسنال

نقل قول نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 نمایش پست ها
    اولا از حاج آقا مهدی تشکر میکنم که از فن بسیار زیبای سانسورینگ در ویرایش پست این برادر مومنه استفاده کرده
    بله اسم برنامه قابل تعییرهدوما پول ما از همین تبالیغ در میاد پس نمیشه تغییرش داد
    دوست داری ویرایش؟؟؟

WENGER 4 EVER

5. 7 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Abdollah 202 نمایش پست ها
    خیلی ممنونم از شما بینده گرامی که برنامه ما رو انتخاب کردید

اول شما بگین که تمرینتون چن ساعت طول میکشه تا راهنماییتون کنم؟
    چرا خودتونو تحويل ميگيريد اينجا فقط كانال شما ميگيره مام مجبوريم تحملتون كنيم....
    عرضم به خدمتون كه در حالت عادي 2 تا 3 ساعت ولي تو ماه رمضون 1 تا 1/5 ساعت بيشتر فك نكنم بشه آقاي مشاورر

ali
    only
    karimi

7. 8 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nobody11 نمایش پست ها
    چرا خودتونو تحويل ميگيريد اينجا فقط كانال شما ميگيره مام مجبوريم تحملتون كنيم....
    عرضم به خدمتون كه در حالت عادي 2 تا 3 ساعت ولي تو ماه رمضون 1 تا 1/5 ساعت بيشتر فك نكنم بشه آقاي مشاورر
    به نظر بنده که یکی از کارشناسای برنامه هستم
    دم افطار بهتره
    چون احتماله تشنه شدن زیاده
    یه جوری تمرین کن که تمرینت 15-10 قبله اذون تموم شه

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

9. 8 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

اره مهدی جون هم به تقلید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امر سانسورینگ سریالهای خارجی از جمله (کره ای) این کار خداپسندانه رو انجام دادن

ببینین عبد الله رسول مهدی هر کی که میتونه کمکم کنه دل و رودم داره از حلقم میریزه بیرون روزه ام نمیتونم دروغ که بگم تو رو خدا درکم کنین نمیخوام به خلق خدا تکیه کنم ولی جون هر کی رو دوست دارین یه کمکی بهم بکنین من خیلی ادم احساسی هستم یعنی بخواین نخواین همین جوریم حالا یه * * * خوردم قسمت اخر سریال افسانه دونگگ رو دانلود کردم با زبان اصلی و زیرنویس فارسی قسمت 60 (اخر رو )دیدم اخرش که تموم شد داشتم از قصه سکته میکردم الانم که میگم گریم میگیره جون هر کی دوست دارین یه کمکی بهم بکنین که فراموشش کنم میدونم که باید یه مدت از روش بگذره ولی طبق بر رسی هایی که از روی تقویم در اوردم 12اذر ماه قسمت اخریو که امروز دیدم میده از شبکه سه نمیشه کمکی بکنین یا چیزی بگین که به خودم تلقین کنم و فراموشش کنم حالا گفتم به خاطر 5ماه نمیشه فراموش کنم یه کاری بشه بکنم که دیگه غصه نخورم با اون موزیکی که برنامه داره ادم اون لحظه اخر فیلم 1000بار میمیره و زنده میشه

من از خدا خواستم و امید وارم به وسیله ی بنده هاش(شماها)کمکم کنه

راستی این موضوع رو کاملا جدا از متن بالا بگیرین و بهش اصلا (به این دو سه خط اخر)پاسخ ندین لطفا

میخواستم بگم قسمت اخر که واقعا به طرز گزیه اوری تموم میشه پادشاه و شخصیت اصلی داستان همدیگر رو بغل میکنن و در همون حالت تیتراژ پایان میده حالا با توجه به بحث سانسورینگ اون رو چی کار میکنن؟(خدا میدونه)
    همه ی این ها به خاطر قوانین وزارت فرهنگ کشور خودمونه همش همش همش!!!

منتظر پاسختون به متن بالا هستم لطفا کمکم کنین که دارم دغ مرگ میشم!

روزه از یه طرف فشار میاره غصه اون هم از یه طرف مثل ازبک ها و عثمانی ها که از شرق و غرب به شاه اسماعیل بد بخت فشار میاوردن

صد بارم که شده میگم دارم دیوونه میشم به خدا یه کاری بکنین
    واااااااااااایییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی!!!!!!!!!!!

11. 5 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

Jadide

سلام بر اهالی دربی یه سلام ویِه هم به حاجی منبری های دربی

دیروز یه سوتی خفنی دادم داشت به قیمت جونم و شاید کارتن خواب شدنم تموم می شد . دیروز رفتم خرید از مغازه بوقققققققققققق کلی خرید شخصی کردم بعد موقع حساب کتاب شد و گفتم داداش دستگاه کارت خوان داری گفت دارم اما وصل نیست گفتم خسته نباشی .گفت بیا بریم مغازه بغلی (عمده فروشی دخانیات ) اون جا کارت بکش گفتم باشه بریم .خلاصه کارمون تموم شد و برگشتم خونه..... محتویات جیبم رو روی میز گذاشتم .... رسید خریدهامم قاطیشون بود .... پدر عزیز من چشمش افتاد به رسید خریدم ... برش داشت و دیدم چشماش گرد شد و چپ چپ نگاه میکنه ...... منم سکته رو زدم گفتم چیه باووووووووووو گفت پدر سوخته ...... این چیه گفتم رسید دیگه گفت بالاش و بخون ........ هی وای من نوشته بود پخش سیگار اخوان من و میگه ..... گفت تو 60 هزار تومن سیگار واسه کی خریدی..... هیچی بقیه اش بد آموزی داره فقط دیشب فر خوردم و پیچیدم خونه آبجیم..... اگر نرفته بودم و می خواستم پدر عزیز و توجیه کنم که جریان چیه الان به 2قسمت مساوی تقسیم شده بودم

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
    ویرایش توسط ALEX-ss : 07-22-2012 در ساعت 19:55

13. 7 کاربر از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nobody11 نمایش پست ها
    باسلام
    خب با توجه به این که تمرین شما 1 تا 1/5 ساعت طول میکشه به نظر اینجانب شما یک روز (فردا ) قبل افطار تمرین کن اگه دیدی قشنگ نمیتونی تمرین کنی از روز بعد صبح تمرین کن .

نقل قول نوشته اصلی توسط amir-97 نمایش پست ها
    به نظر بنده که یکی از کارشناسای برنامه هستم
    دم افطار بهتره
    چون احتماله تشنه شدن زیاده
    یه جوری تمرین کن که تمرینت 15-10 قبله اذون تموم شه
    بله ایشون هم کارشناس جدیدمون هستن

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaorumchi نمایش پست ها
    اره مهدی جون هم به تقلید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امر سانسورینگ سریالهای خارجی از جمله (کره ای) این کار خداپسندانه رو انجام دادن

ببینین عبد الله رسول مهدی هر کی که میتونه کمکم کنه دل و رودم داره از حلقم میریزه بیرون روزه ام نمیتونم دروغ که بگم تو رو خدا درکم کنین نمیخوام به خلق خدا تکیه کنم ولی جون هر کی رو دوست دارین یه کمکی بهم بکنین من خیلی ادم احساسی هستم یعنی بخواین نخواین همین جوریم حالا یه * * * خوردم قسمت اخر سریال افسانه دونگگ رو دانلود کردم با زبان اصلی و زیرنویس فارسی قسمت 60 (اخر رو )دیدم اخرش که تموم شد داشتم از قصه سکته میکردم الانم که میگم گریم میگیره جون هر کی دوست دارین یه کمکی بهم بکنین که فراموشش کنم میدونم که باید یه مدت از روش بگذره ولی طبق بر رسی هایی که از روی تقویم در اوردم 12اذر ماه قسمت اخریو که امروز دیدم میده از شبکه سه نمیشه کمکی بکنین یا چیزی بگین که به خودم تلقین کنم و فراموشش کنم حالا گفتم به خاطر 5ماه نمیشه فراموش کنم یه کاری بشه بکنم که دیگه غصه نخورم با اون موزیکی که برنامه داره ادم اون لحظه اخر فیلم 1000بار میمیره و زنده میشه

من از خدا خواستم و امید وارم به وسیله ی بنده هاش(شماها)کمکم کنه
    به نظر من باید فراموشش کنی
    خب اشتباهی که شما کردی این بوده که رفتی تا قسمت اخر نگاه کردی ( اونم بدون سانسور ) که نمیشه کاریش کرد و باید تا اذر ماه دوام بیاری
    اما خب میتونی اون موقع هایی که تلوزیون برنامه رو پخش میکنه بری پارک تفریح

خب بینندگان محترم کم کم داریم به قسمت های اخر برنامه نزدیک میشیم
    یه روز خوب میاد ...

15. 8 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

بچه كي اول قسمت آخر فيلم ها رو ميبينه كه تو سه سوت رفتي دانلودش كردي.....
    من كه ترجيح ميدم به جاي سريال كره اي تلوزيون رو خاموش ببينم!به چه انگيزه اي دانلود كردي؟
    اشكال نداره برو دوتا فيلمه اكشن و جنگي و خفن ببين يادت ميره اصلن هشدار نگاه كن نميدونم كجا پخش ميكنه الان اما يكي از استانيها رو آنتن برده

در ج امير حسين:
    يه ملته روزه دار دارن فوتبال بازي ميكنن تازه 3و4 عصر! يكيش نميگه چيكار كنيم....
    به نظر منم قبل از افطار بهتربين موقع اس
    چون صبح تمرينه 3 ساعتي داشته باشي تا عصر حتي خوابت هم نميبره كلا بيچاره ميشه
    برا تغذيه هم موقع سحري تا ميتونه ميوه بخور ،سبزيجات ،كلا غذاهاي فيبر دار ،موز هم تاثيرش زياده برابري داره با نوشيدني هاي انرژي زايي كه بعد از تمرين مصرف ميشه!
    افطار تا سحر هم 1 ليتر آب كافيه بخوري،شام هم بايد مقوي %آهان نوشابه كه اصلا خوب نيست ديگه باخودت...
    سحري توپ باشي مشكلي پيش نمياد تضميني%
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

17. 5 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

عزیزا و مردک های چی چی شده اخه خودتونو بزارین جای من اولا گفتم من همینم که هستم عشق فیلم های کره ای دوما مگه میشه که حالا که قسمت اخر رو دیدم و هزارتا سوال تو ذهنم پیش اومده که اون دونگیی چی چی شده چطور شد ملکه بیام و موقع پخشش برم پارک مگه خرم؟
    البته خر که هستم که به قول افشین رفتم قسمت اخرو اول دیدم ولی همین انگیزه زیاد بود که منو به چنین کاری واداشت بالاخره امروز نه فردا نمیتونستم یک ماه صب کنم ولی حالا کاری هست که شده لطفا بهم بگین(نگین فراموش کن بگید که)چی رو به خودم تلقین کنم راهش فقط تلقینه ولی چی بگم به خودم واقعا دیونه شدم لطفا لطف کنید و من بدبخت الاغ رو نجات بدین

حالا انسان جایز الخطاست یه غلطیه انجام شدهبگید چی کار کنم فیلم های اکشن چرت و پرت هم تسکین نمیده

درضمن شما که میگی سانسورشده اون جومونگ بود که از اولش فیلم 1ساعت و 5دقیقه ای رو سانسور میکردن میشد45دقیقه ولی این سریال رو چند قسمتشو زبان اصلی دیدم چیز مهمی نداشت جز بغل کردن زن با شوهرر و خواهر با برادرش که از 1ساعت و 3دقیقه سانسور شدش میشد 1ساعت و 2دقیقه یه سانسورم تو قسمت های اولش و تیتراژش داره که رقص بانوان دربار هستش!

ولی خواهشا کمکم کنید

19. 5 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

البته رضا میدونم چه حسی داری
    چون خودمم وقتی تلوزیون داشت جومونگ 1 رو پخش میکرد من جومونگ 1 و 2 رو ( بدون سانسور ) تا قسمت اخرش دیدم و دیگه جومونگ تلوزیون برام جالب نبود . نامردا تو تلوزیون همش داستانشو عوض میکردن

الان من دقیقا نمیدونم بهت چی بگم
    خو اگه کسی میتونه بهش کمک کنه بگه دیگه
    اما تنها کارم به نظر من اینه که خودتو به نفهمی بزنی ( البته بلا نسبت - فقط یه راه درمانه ) و بگی یعنی اخر این فیلم چی میشه و تا اینکه بتونی دونگ یی رو از تلوزیون ببینی
    یه روز خوب میاد ...

21. 5 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

صفحه 53 از 99 نخستنخست ... 343515253545563 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع