منم با پیشنهاد اون یکی دوستمون موافقم که مدیر باید یه موضوع مشخص کنه که بحثا هدفمند باشه.من شخصا چند روزه پست نمیدم چون هروقت اومدم دیدم بحثاتون بحث نیست بیشتر شبیه درد دل چندتادوست صمیمیه که بقیه جای توش ندارن
با احترام به همه دوستان این نظر من بود
منم با پیشنهاد اون یکی دوستمون موافقم که مدیر باید یه موضوع مشخص کنه که بحثا هدفمند باشه.من شخصا چند روزه پست نمیدم چون هروقت اومدم دیدم بحثاتون بحث نیست بیشتر شبیه درد دل چندتادوست صمیمیه که بقیه جای توش ندارن
با احترام به همه دوستان این نظر من بود
There is but one path that of rasti
(zartosht)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
قرار بود اخبار رو تو اسپم سيتي بزاريم كه اينجا قرار نگيره و اينجا فقط بحث بين اعضا باشه واسه همين فضا اينجوريه خب كنكور و .... كجاش خصوصيه ؟ خب ما همين بحث ها رو ميكنيم مثلا اين كه گفته امروزتون چطور بود كجاش بحث خودمونيه؟ درست با هم گرم ميگيرن ولي شما همت كنين خودتون رو بندازين تو بحث جا باز كنين![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
خوب شد این بحث راه افتاده ... این به عهده کاربران مشغول توی کمپ هستش که چه رویه ای در نظر دارند ! من بارها و بارها اومدم و موضوعات مختلف رو برای بحث گذاشتم که متاسفانه موفق نبوده ! البته اجباری نیست و بازم میگم این دست خود دوستان هست که چه رویه ای رو ادامه بدن !
من یه موضوع میدم حالا دوستان میت ونند همراهی کنند یا می تونند بگن برو بابا تو هم با این موضوع دادنت !
اگه بهتون بگن این لحظات آخر زندگیتون هست !
1 - دوست دارین در چه حالتی بمیرین ؟!
2- دوست دارین کنار چه کسی باشین در لحظه مرگ ؟!!
3 - مهمترین آرزویی که دوست دارین بهش برسین تو این دنیا قبل از مرگ !
4 - چه کارهایی انجام میدین ؟!!
برو بابا تو هم با این موضوع دادنت
خب من افتتاح میکنم جواب اقا مهدی رو
1- هر جور باشه باشه فقط قرق ( غرق یا قرغ = نمیدونم املاش چجوریه) و تصادف و ... نباشه
یک مرگ ارام و طبیعی( البته هنوز که جوونین هوی مهدی یه بلا به دوری چیزی بگو )
2-کنار یکی که خیلی دوستش داشته باشم
3 - ارزو رو که نمیگن اما همون که یک فرد مفیدی بشم و از این حرفا
4-یعنی قبل مرگ ؟ خو اگه بفهمیم دارم میمیرم که نماز زیاد میخونم و کارای خوب زیادی انجام میدم
در کل سوالاتت جمیعا تو حلق رسول
موضوع بعدی رو من میگم البته اگه دوستان اجازه بدن
یه روز خوب میاد ...
مهدی نصفه شبی موضوع بهتر از مرگ پیدا نکردی
- دوست دارین در چه حالتی بمیرین ؟! من دوست دارم با گلوله دشمن بمیرم کلاس داره
2- دوست دارین کنار چه کسی باشین در لحظه مرگ ؟!! یه هموطن
3 - مهمترین آرزویی که دوست دارین بهش برسین تو این دنیا قبل از مرگ ! بستگی داره چه موقع رخ بده
4 - چه کارهایی انجام میدین ؟!!نماز ایات میخونم بعد فرار میکنم یا حمله خو یا من میمرم یا اون یارو از این دوحالت خارج نیست البته این درصورت غیر طبیعی بودنه
خارج از بحث امروز خیلی تایپ کردم دستم جمع نمیشه![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 06-26-2012 در ساعت 22:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)