نوشته اصلی توسط
ManUtd
به شدت مخالفم !
همين امشب اسپانيا مقابل تيم فرانسه قرار گرفت ! تيمي كه مسلما يكي از غني ترين تاريخهارو بين تيمهاي ملي داره با كلي اسطوره و ... اما تيم فعلي خروس ها شخصيت قهرماني و شجاعت لازم رو براي رسيدن به اين مهم نداشت ! يعني فرانسه در كل يك تيم با شخصيت به حساب مياد ولي تو اين دوره مثل جام جهاني مشخص بود كه شخصيت قهرماني رو نداره ! به اعتقاد من اين تيم از حريفش ترسيد و شخصيت چندين سالش هم به كمكش نيومد ! بازيكنانش حتي وقتي بازي رو به پايان بود به آب و آتش نزدند و مشخص بود شكست رو پذيرفتند !
اما من شك دارم شما بايهاي پرتغال رو ديده باشي ! به نظر من بيشتري انگيزه رو بين تيمهاي حاظر در نيمه نهايي همين تيم پرتغال داره ! اين مسئله بسيار مهم هست ! اين تيم به مرحله از اتحاد و يكپارچگي رسيده كه حتي ستارگاني مثل كريس رونالدو(با توجه به سابقه قبلي ) در خدمت تيم بازي ميكنند ! كادر فني , بازيكنان , نيمكت و هواداران اين تيم اين خودباوري رسيدند كه توانايي قهرمان شدن رو دارند و اين هم بسيار مهم هست ! اين 3 مورد كه گفتم در مورد فرانسه و هلند و امثالهم كه شخصيت قهرماني هم دارند (از نظر شما ) صدق نميكنه ! كسي ميتونه بگه هلند شخصيت قهرماني نداره ؟!؟!؟!؟!؟ خير ! اما تيمي كه هلند راهي اين مسابقات كرد يكدست نبود !
اما نكته بعدي : همين اسپانيا كه تا قبل از يورو 2008 حتي كمتر از پرتغال فعلي بر سر زبان بود تونست قهرمان يورو بشه ! قبل از اون مسابقات تيم اسپانيا هم با شخصيت نبود !
پرتغال تيمي هست كه در طول تاريخ بازيكنان بزرگي به دنيايي معرفي كرده و بارها به مراحل بالا در تورنومنت هاي مختلف راه پيدا كرده و فقط در كسب قهرماني ناكام بوده ! پس اين تيم از قبل هم انچنان كه شما ميگي بي شخصيت نبوده ! اكنون هم چيزي براي قهرماني كم نداره و قدرت روحي در اين تيم موج ميزنه ! شخصيت اين تيم هم به خوبي شكل گرفته .
در نهايت نميخوام از پرتغال به عنوان شانس اول نام ببرم و به نظرم اول ايتاليا ! بعد آلمان و اسپانيا شانس قهرماني هستند و براي اين نظر هم دلايل زيادي دارم ! اما پرتغال هم شانس زيادي داره و من به قهرماني اين تيم اميد دارم .