به نام خدا
(دانلود گل ها و لحظات حساس یورو 2012 گروه B : هلند-دانمارک-آلمان-پرتغال)
دوستان توجه کنید
دوستان من سعی می کنم با بهترین امکانات و زمان ممکن گل ها و خلاصه بازی هارو براتون قرار بدم سعی کنید از درخواست خودداری کنید.ممنون از همگی
به نام خدا
(دانلود گل ها و لحظات حساس یورو 2012 گروه B : هلند-دانمارک-آلمان-پرتغال)
دوستان توجه کنید
دوستان من سعی می کنم با بهترین امکانات و زمان ممکن گل ها و خلاصه بازی هارو براتون قرار بدم سعی کنید از درخواست خودداری کنید.ممنون از همگی
HALA MADRID
سلام و خسته نباشید.میشه شوت کریس تو بازی با هلند دقیقه 31 یا 32 رو HD بذارید؟خیلی خیلی ممنون![]()
در قسمت گزارش فارسی پرتقال 2-1 هلند به جای گل اول رونالدو دوباره گل فاندرفارت رو گذاشتین. خیلی خیلی خیلی متشکر میشم اگه خلاصه های بازی رو از شبکه 3 بذارید. پرتقال 2-1 هلند و انگلیس 3-2 سوئد رو حتما گزارش فارسی رو بذارین . ممممممنوووووووووووون
واقعا از سایت فوق العادتون ممنونم.هیچی کم نذاشتین
گل دوم پرتغال تصحیح شد ـ در مورد خلاصه بازی با گزارش فارسی اوندفعه هم گفتم با توجه به اینکه شبکه 3 خلاصه ای از بازیها پخش نمیکنه ما مجبوریم خودمون خلاصه بازی رو درست کنیم و این کار زمان بره و دردسرهای خاص خودشو داره ــ میگم تو مرحله گروهی برام نشد ولی ایشالا از مرحله حذفی خلاصه بازیهای با همون کیفیت از شبکه 3 و گزارش فارسی گذاشته میشه ـ موفق باشید![]()
علیرضا جان، واقعا دستت درد نکنه.گلهای کیفیت hd که میذاری عالیه.دست گلت درد نکنه.
آقا چرا دیگه فول اچ دی نمی گذارید؟
مــن هـــمــه ی دنــــیــای فــوتــبــــــال رو در یــک اســـم خـــــلاصـه شـــده مــی دونــــم:
RONALDO EL FENOMENO
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مــن هـــمــه ی دنــــیــای فــوتــبــــــال رو در یــک اســـم خـــــلاصـه شـــده مــی دونــــم:
RONALDO EL FENOMENO
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)