خیلی هم زشته لباسها جدیدسعید حالا تعصبی نگو
خوشم میاد از تاپیک سیتی هاهمه بارسایی هستن
چه خبره بزار شروع بشه تاپیک بعد پستها رُ حذف کن![]()
خیلی هم زشته لباسها جدیدسعید حالا تعصبی نگو
خوشم میاد از تاپیک سیتی هاهمه بارسایی هستن
چه خبره بزار شروع بشه تاپیک بعد پستها رُ حذف کن![]()
قبول دارم لباسمون فوق العاده نيست ولي زشت نيست خدايي ! يعني اينكه ميگم تو بازي يه جور ديگه معلوم ميشه رو بعدا كه ببيني ميفهميبعدشم همه هدف طراحي اين نوع لباس به تصوير كشيدن اصالت شهر منچستره و يادگار قديمه ! ناسلامتي ما نماد ضدتجمل گراها هستيم
اين چيزا واسمون مهم نيست ! مهم اينه كه بازيكنانمون واسه لباسشون ارزش قائل هستند ولي سيتي كه با بهترين لباس تو مسابقات شركت ميكنه بازيكنانش هيچ ارزشي واسه لباسشون قائل نيستند ! همين طور هوادارانشون ! وقتي سيتي 2 بر 1 عقب بود تو بازي آخر يكياز هوادارانشون داشت پيراهن سيتي رو زير پاش لگد ميكرد ! تا تهش بخون داش ابي
ابي جون سيتي كه طرفدار نداشته و نداره ! هركي ميره سمتش يه حذب باد واقعي و به تمام معنا هست كه نگرش بسيار سطح پاييني نسبت به فوتبال داره ! ما هم هيچ وقت سيتي و هوادارانشو به رسميت نميشماريم ! چون علاوه بر كثيف بودن نوع به قدرت رسيدنشون به هيچ تيم ديگه اي احترام نميزارند !
اون پستهايي كه حذف كردم جريان داره ! يه خبر مجيد گذاشته بود ولي مثل اينكه اون آدرس قلابي بود لامصب ! منم اومده بودم خوشحالي و خلاصه وقتي فهميديم آدرس قلابي هست همشو پاك كردم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)