شما بصورت مهمان درون سایت هستید و برای استفاده از مطالب سایت بصورت کامل باید عضو سایت شوید ، برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوشته اصلی توسط mortezarm حالا که معماهای اینترنتی مطرح میشه اقا یه انتی ویروس خوف برای ویروس یا کرم معروف ریساکلر میخوام فقط ادن رو نگین که تو بازیابیش خیلی ضعیف بود ویروس کش آنتی بارسا لامصب میکشه ها.ریشه کن.باحال.هلو
Alex Dlpiero_10,AlexDelpiero,alexdelpiero_10,mortezarm,nobody11
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 ویروس کش آنتی بارسا لامصب میکشه ها.ریشه کن.باحال.هلو اونوقت این جیگرو از کجا گیر بیاریم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Abdollah 202,Alex Dlpiero_10,AlexDelpiero,alexdelpiero_10
نوشته اصلی توسط mortezarm اونوقت این جیگرو از کجا گیر بیاریم از اینجا ! بیا تا خودم اون جیگر رو بهت بدم
Abdollah 202,Alex Dlpiero_10,AlexDelpiero,alexdelpiero_10,flavia,spiderkiller
نوشته اصلی توسط fcb10 از اینجا ! بیا تا خودم اون جیگر رو بهت بدم داوود بیخیال.بچه های غیر بارسایی قلبشون ضعیفه یکوقت سکته میزنن
Alex Dlpiero_10,AlexDelpiero,alexdelpiero_10,fcb10
نوشته اصلی توسط fcb10 از اینجا ! بیا تا خودم اون جیگر رو بهت بدم فایروال داره یا نه؟ تو که خودت جیگری میاد خودتو میبره مثل دفعه قبل که بردت پارک ..... حالا آیس پک بهت داد یا نه؟
لعنت به باعث و بانی این بغض
Abdollah 202,Alex Dlpiero_10,AlexDelpiero,fcb10,mortezarm
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 فایروال داره یا نه؟ تو که خودت جیگری میاد خودتو میبره مثل دفعه قبل که بردت پارک ..... حالا آیس پک بهت داد یا نه؟ نه داداش ! یه ساندیس 100 تومنی گرفته مییگه بیا .... بعد بگو بابام بزرگم کرد ! دیگه باهاش پارک نمیرم
ویرایش توسط fcb10 : 05-21-2012 در ساعت 03:31
Abdollah 202,Alex Dlpiero_10,AlexDelpiero,alexdelpiero_10,flavia,mortezarm,spiderkiller
نوشته اصلی توسط fcb10 تو هم جیگر میخوای داداش ؟ نه دیگه ! گفتی باهاش نرو ! ما هم رو تجربه شما حساب کردیم ا انتی ویروسه که هنوز جواب نداده نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 فایروال داره یا نه؟ تو که خودت جیگری میاد خودتو میبره مثل دفعه قبل که بردت پارک ..... حالا آیس پک بهت داد یا نه؟ اره بابا الکی میگه فقط گفت به تو بگم نیومده که تو......................
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن