Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1310

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط goll نمایش پست ها

اما واقعا باشگاهايي مثل بارسلونا ،رم ،ارسنال،منچستر يونايتد كه بهترين باشگاههاي دنيا هستن ميان فقط به خاطر يه قهرماني سبك و سابقه ي تيم رو زير پا بزارن كه نهايتا يه فصل قهرمان بشن؟

!
    اره واقعا باشگاهای بزر گی مثه رئال مادرید. ارسنال . منچستر یونایتد و ارسنال از این کارا نمیکنن
    اولا اینو از چند نظر گفتم
    1.وقتی تیمای خوبو به 4 تیم محدود میکنی و حداقل..............اینو به معنی چندتا دیگه نمیزاری لج ادم در میاد
    دوما چه زیر پا گذاری؟
    چرا مساله رو اینقد بزرگ میکنید من خودم از من سیتی بخاطر خریدای با پولش و مخصوصا اون نصری...........بدم میومد البته تا یه مد تی
    حالا یه تیم چطور باید پا بگیره و به اوج برگرده
    درسته این تیم انسجام قهرمانی نداشت و مردم ابی منچستری از اینهمه بی جامی ناراحت بودن
    وقتی قانونی نیس و چیزی نیس که جلوی کسی رو بگیری چرا باید شخصیت یه تیم توسط هوادارای باقی تیما خورد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چرا به این نگاه نمیکنید که این تیم با قهرمانی حالا وجهه رو برای خودش برگشتونده و دیگه دچار طلسم نیس و حالا میتونه پایه سازی کنه
    چرا به این نگاه نمیکنید که این تیم کار خلافی انجام نداده
    واقعا توهین به فرگی زشت و کاری بود که از بازیکنی سر میزنه که شخصیت قهرمانی نداره
    اما چرا همه رو به یه چشم میبینید
    من با نوع قهرمانی سیتی چون همش فوتبالی نبوده مکشکل دارم و رفتار بازیکناش
    اما چرا قهر مانی یه تیمو اینقد پایین میارین
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    اره واقعا باشگاهای بزر گی مثه رئال مادرید. ارسنال . منچستر یونایتد و ارسنال از این کارا نمیکنن
    اولا اینو از چند نظر گفتم
    1.وقتی تیمای خوبو به 4 تیم محدود میکنی و حداقل..............اینو به معنی چندتا دیگه نمیزاری لج ادم در میاد
    دوما چه زیر پا گذاری؟
    چرا مساله رو اینقد بزرگ میکنید من خودم از من سیتی بخاطر خریدای با پولش و مخصوصا اون نصری...........بدم میومد البته تا یه مد تی
    حالا یه تیم چطور باید پا بگیره و به اوج برگرده
    درسته این تیم انسجام قهرمانی نداشت و مردم ابی منچستری از اینهمه بی جامی ناراحت بودن
    وقتی قانونی نیس و چیزی نیس که جلوی کسی رو بگیری چرا باید شخصیت یه تیم توسط هوادارای باقی تیما خورد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چرا به این نگاه نمیکنید که این تیم با قهرمانی حالا وجهه رو برای خودش برگشتونده و دیگه دچار طلسم نیس و حالا میتونه پایه سازی کنه
    چرا به این نگاه نمیکنید که این تیم کار خلافی انجام نداده
    واقعا توهین به فرگی زشت و کاری بود که از بازیکنی سر میزنه که شخصیت قهرمانی نداره
    اما چرا همه رو به یه چشم میبینید
    من با نوع قهرمانی سیتی چون همش فوتبالی نبوده مکشکل دارم و رفتار بازیکناش
    اما چرا قهر مانی یه تیمو اینقد پایین میارین

يادم رفت آخرش بنويسم هواداراي من سيتي مثل همه ي هواداري تيم ها ديگه انتظار قهرمان شدن رو داشتن با ستاره شون!ببخشيد...
    اما من نوشتم باشگاههايي مثه.......
    و منچستر سيتي هم خلاف نكرده كه قهرمان شده !من از نصري انتقاد كردم و بالوتلي و توز!اونها هستن كه قهرماني من سيتي رو پايين اوردن داداش گفتم كه !من قهرمانيشون رو پايين نياوردم !
    بعدشم بازي هفته آخر كه تو 5 دقيقه 2تا گل زدن رو واقعا خوشم اومد چون شانسي نبود و كل فصل تلاش كرده بودن كه زدن چند تا گل براشون هيچي شده...

خب منم همين توهينهاي بازيكنها رو ميگم
    دوما من سيتي يكي از مثالهام بود كه فيفا و فوتبال رو به ثروت رو مثال بزنم نتيجه گير اش رو بخون....

واينكه يه تيم چطور بايد پا بگيره و به اوج برسه رو خوب اومدي:آقا بازيكن خوب گرفتن كه جواب بگيرن مثه همه!اما بازيكنها خودشون اينجوري بودن و به باشگاه ربطي نداره !سه تجربه ميشه كه ديگه بازيكنهايي مثه نصري وتوز نخرن!
    در كل مشكل بازيكنهاييه كه گرفتن خوب خيلي ها نصري رو نميشناختن يا بالوتلي !كه بالوتلي جريمه هم شد!
    سال ديگه اميدوارم اين بازيكنها نباشن كه تيم رو خراب كنن طبيعت همينه كه وسط 10 تا خوب چند تا بد هم پيدا ميشه !
    هر باشگاهي يه سياستي داره همينها هستن كه باعث جذابيت ليگها ميشن و هر تيم هم هر سال دنبال ستاره هاس كه تيم شون رو به بهترين نحو ممكن ببندند!منچستر سيتي هم مثه همه اما چندتا بازيكن بد اخلاق داره كه حتي خود باشگاه هم به دردسر افتاده داداش من طرفه سياست كلي من سيتي هستم يا نيسم فرقي نداره اصل اينه كه اتفاقهاي بعد از قهرماني برا باشگاه حاشيه ساز شده ...
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

4. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)