منظور من از قبل و بعد این بازی ها ... تصاویری است که آگاهی بیشتری را به من منتقل میکنه ... به طور مثال وقتی من رخت کن بازی اینتر - منچستر رو دیدم فهمیدم که فوتباله داخلی حالا حالا باید پیشرفت کنه.......
چون گلهای بازی ها رو تلویزیون هم نشون میده و دانلود اونها فقط به درد آرشیو میخوره ... گرچه میشه از گلهای اروپایی استفاده فنی کرد اما من به شخصه گل زیاد دیدم....
و از شما دوستان که فوتبال رو بهتر و بیشتر از من میفهمید میخوام که جنبه های مختلف فوتبال که به تصویر کشیده میشه و در آگاهی امثال من تاثیر داره استفاده کنید .
ممنونم
البته اگر این تصاویر در بخش های دیگر سایت وجود داره من رو به او بخش راهنمایی کنید
بد نیست یه کم به پیشرفت فوتبال فکر کنیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط hossein : 04-11-2009 در ساعت 21:55
آها
منظورتون تصاوير حاشيه اي از بازي هاست
ok از اين به بعد اين تصاوير هم سعي مي كنيم بيشتر بگذاريم ( هر چند بازيهاي قبلي هم چند بار گذاشتيم )
فكر هم نمي كنم كه كسي اينجا ادعايي مبني بر اينكه بيشتر از فوتبال مي فهمه و ... داشته باشه همه به اندازه خودشون و به ميزان علاقه اي كه به فوتبال دارند دنبال كسب اطلاعات هستند من و بقيه بچه هاي سايت هم اگه كمكي از دستشون بر بياد حتمآ انجام مي دهيم
هدف دربي همينه
موفق باشيد
WelCome To Derby
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)