سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
اول اینکه نباید فرق کنه چه تیمی میره فینال مهم اینه که تیم ما میخواد قهرمان بشه و ایشاا.... میشه اگه من میگم ریال به این خاطره که چون اگه بایرن بیاد بالا فینال تو خونه اشه و هواداراش زیادترن بعد تو خونه خودش راحت تر بازی میکنه ولی اگه مادرید بیاد بالا اولا ما یه تسلط خاصی به مادرید داریم از نظر روحیه و سبک بازی بعدش همین طرفداری بایرن میان طرف ما چون مادرید تیمشونو حذف کرده اگه بخوان خشن بازی کنن خوب اخراجی میدن بعد دیگه کاره ما خیلی خیلی ساده میشه
و اون تک بازی تو فینال مارو بردن اون از بینش گواردیلا بود چون اون جامو داد ولی لیگ قهرمانان رو اورد
پس فیناله لیگ قهرمانان فرق میکه با جامی که خود مادریدیام اونو قبول ندارن بعد 2 سال
ولی یه چیز یادمون نره چلسی رو دستکم نگیریم
Argentina te quiero para siempre
عکسهایی از بازی های گذشته دو تیم :
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
عکس این خائن رو بردار.حالم ازش به هم میخوره.خیانت کار ها هیچ جایی در دنیا ندارن
در مورد فینال هم باید بهتون بگم به تعداد مشخص بیلیط فروخته میشه یعنی اینطوری نیست که کل ورزشگاه رو هوادارای بایرن پر کنن.معمولا 50 درصد به بارسا بیلیط میدن 50 درصد به بایرن حدود 200 وی ای پی هم مذارن برای مهمان های ناخوانده.پس بازی فرقی نمیکنه تو مریخ باشه یا تو افغانستان.به هرحال نصف ورزشگاه مال بارساست همونم برای ما کافیه.پس ما این مشکل رو نداریم ولی اگه رئال بیاد بالا من بازم میگم میتونن با یک بازی دفاعی برامون مشکل ساز بشن
ویرایش توسط spiderkiller : 04-17-2012 در ساعت 21:32
نمیخواستم عکسشو بزارم ولی چون هر چی باشه یهئ زمانی با لباس بارسا در مقابل همین چلسی بازی کرده بود عکسشو زدم . البته میتونستم این عکس رو هم جاش بزارم که به بازی چلسی مربوط نبود و هدیه بارسایی ها برای استقبال ازش با لباس رئال بودعکس این خائن رو بردار.حالم ازش به هم میخوره.خیانت کار ها هیچ جایی در دنیا ندارن
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
فقط همون صفت مناسب بود براش: dirty pig
فلسفه من اینه که بایرن تیمی هست که تا حدی تیکی تاکا رو عمل میکنه و از طرفی قدرت بدنی فوق العاده داره و میشه گفت تاکتیکش برای ما کاملا نا آشناست، ولی اگه با رئال بیافتیم میتونیم مهارشون کنیم! از طرفی، فکر کنید چه بازی میشه؟ واااااااااااای خیلی باحال میشه توی مونیخ، دو تیم اسپانیایی، بارسلونا و رئال مادرید، یک ال کلاسیکو مهم و پر از هیجان و برد بارسا در میان اون همه طرفدار!!! واااااااااااااااااااااااا ای خوبه مسی باز گل بزنه یه خوشحالی اساسی مثل سال پیش بکنه!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
به نظرم بازی با چلسی مشکلی پیش نمیاد به شرطی که مدافعان و دروازه بانمون سوتی ندن .... چون تو انگلیس همش به خاطر سوتی ها بد اوردیم
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
من جای اون ... بودم به من ریاست رئال هم میدادن نمیرفتم به علت شرفم و تعصبم و حداقل به خاطر طرفدارا میرفتم به یه تیم دیگه مثل اتوو که با شرف رفت از تیم! یا مثل ایبرا... اون نامرد خیلی خریت() کرد. حداقل به خاطر طرفداراش و فن های بارسا نباید میرفت رئال
حالا بگذریم من دهنم باز شه یه چیزایی میپره که نمیشه جمع کرد بعدا!![]()
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)