نوشته اصلی توسط
spiderkiller
دوستان حقیقتا بحث خیلی باز شد نمیتونم همه رو جواب بدم ولی یک سری نکات رو میگم که خودم تو بازی های رئال دیدم.درسته رئال بیشتر دلش میخواد ضد حمله بزنه چون بایرن هیچوقت تو خونه خودش دفاعی کار نمیکنه ولی با مارکینگ میشه جلوی ضد حملات رو گرفت.وقتی یک درخت داره رشد اگه شما ساقه هاش رو بزنی هیچ کاری نمیکنی.باید ریشه رو بزنی.ریشه رئال در ضد حملات الونسو و اوزیل هستند(در میانه) و رونالدو و بنزما(در جناحین).راه حل بایرن برای جلوگیری از ضد حملات باید حمله با تعداد کم باشه.بایرن باید با حداکثب 4 نفر حمله کنه و بقیه رو تو میانه نگه داره و دو بازیکن رو بذاره برای ریشه رئال یعنی الونسو و اوزیل.درسته یک مارک ساده نمیتونه یک بازیکن رو از کار بندازه ولی وقتی با یک برنامه هماهنگ یک بازیکن رو مارک کنی و گزینه های پاس دهیش رو ببندی مطمئن باش نمیتونه کار خاصی بکنه(کاری که رئال با بارسا در فینال جام حذفی کرد ولی با 9 بازیکن)اما مساله اینجاست که اگه بایرن بخواد فقط با 4 مهاجم جلوی 6 مدافع فیزیکی رئال به ایسته به گل نمیرسه.اینجاست که باید از تاکتیک خود رئال استفاده کرد.رئال تاکتیکش در حملات بازی بدون توپ هست که این سبک رو از بارسا گرفته.در بارسا الوز بدون توپ نفوذ میکنه و یک فضا مناسب برای مسی و اینیستا ایجاد میکنه.اینجا هم دقیقا همینه.مارسلو نفوذ میکنه و به اوزیل و رونالدو فضا میده.بایرن باید از همین سبک استفاده کنه.حرکت بدون توپ لام و مولر میتونه کمر دفاع رئال رو بشکنه.از طرفی برای مقابله با حرکات بدون توپ مارسلو به نظرم باید بایرن خط افساید رو بکشه جلو و این یعنی یک ریسک برای تیمی که خوب این کار رو انجام نمیده.خب من به این نتیجه میرسم:
اگه بایرن از جابه جایی بازیکنهای کناریش و بازی بدون توپ استفاده کنه به احتمال زیاد به گل اول میرسه.اگه اوزیل و الونسو در زمانی که حتی توپ تو پای بایرن هست مارک باشن احتمال خوردن ضد حمله کمتر میشه.اگه خط افساید رو جلو ببندن و در دفاع رونالدو و اوزیل رو مارک کنن میتونن شاید رئال رو شکست بدن اما شکست دادن رئال خیلی به برنامه دقیق تری نیاز داره.در کل به نظر من برنده بازی هافبک دفاعی ها هستند.کسایی که وضیفه دارن تغزیه کننده وینگ های دو تیم رو از کار بندازن