Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 146

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    دوستان حقیقتا بحث خیلی باز شد نمیتونم همه رو جواب بدم ولی یک سری نکات رو میگم که خودم تو بازی های رئال دیدم.درسته رئال بیشتر دلش میخواد ضد حمله بزنه چون بایرن هیچوقت تو خونه خودش دفاعی کار نمیکنه ولی با مارکینگ میشه جلوی ضد حملات رو گرفت.وقتی یک درخت داره رشد اگه شما ساقه هاش رو بزنی هیچ کاری نمیکنی.باید ریشه رو بزنی.ریشه رئال در ضد حملات الونسو و اوزیل هستند(در میانه) و رونالدو و بنزما(در جناحین).راه حل بایرن برای جلوگیری از ضد حملات باید حمله با تعداد کم باشه.بایرن باید با حداکثب 4 نفر حمله کنه و بقیه رو تو میانه نگه داره و دو بازیکن رو بذاره برای ریشه رئال یعنی الونسو و اوزیل.درسته یک مارک ساده نمیتونه یک بازیکن رو از کار بندازه ولی وقتی با یک برنامه هماهنگ یک بازیکن رو مارک کنی و گزینه های پاس دهیش رو ببندی مطمئن باش نمیتونه کار خاصی بکنه(کاری که رئال با بارسا در فینال جام حذفی کرد ولی با 9 بازیکن)اما مساله اینجاست که اگه بایرن بخواد فقط با 4 مهاجم جلوی 6 مدافع فیزیکی رئال به ایسته به گل نمیرسه.اینجاست که باید از تاکتیک خود رئال استفاده کرد.رئال تاکتیکش در حملات بازی بدون توپ هست که این سبک رو از بارسا گرفته.در بارسا الوز بدون توپ نفوذ میکنه و یک فضا مناسب برای مسی و اینیستا ایجاد میکنه.اینجا هم دقیقا همینه.مارسلو نفوذ میکنه و به اوزیل و رونالدو فضا میده.بایرن باید از همین سبک استفاده کنه.حرکت بدون توپ لام و مولر میتونه کمر دفاع رئال رو بشکنه.از طرفی برای مقابله با حرکات بدون توپ مارسلو به نظرم باید بایرن خط افساید رو بکشه جلو و این یعنی یک ریسک برای تیمی که خوب این کار رو انجام نمیده.خب من به این نتیجه میرسم:
    اگه بایرن از جابه جایی بازیکنهای کناریش و بازی بدون توپ استفاده کنه به احتمال زیاد به گل اول میرسه.اگه اوزیل و الونسو در زمانی که حتی توپ تو پای بایرن هست مارک باشن احتمال خوردن ضد حمله کمتر میشه.اگه خط افساید رو جلو ببندن و در دفاع رونالدو و اوزیل رو مارک کنن میتونن شاید رئال رو شکست بدن اما شکست دادن رئال خیلی به برنامه دقیق تری نیاز داره.در کل به نظر من برنده بازی هافبک دفاعی ها هستند.کسایی که وضیفه دارن تغزیه کننده وینگ های دو تیم رو از کار بندازن
    درسته.
    ولی ریشه فقط اوزیل ژابی نیست ریشه ها زیادن.که سخته
    ژابی-اوزیل-دیماریا-رونالدو-
    واقعا کار سختیه بخوای اینا رو متوقف کنی.کار هر تیمی نیست.
    داداش حمله با تعداد کم یعنی دفاعی بازی کردن.
    بایرن برای تصاحب توپ و فشار از روی سانتر های هوایی روی خواهد آورد چون میدونه دقیقا مشکل رئال چیه.
    داداش شهریار نمیشه گفت تاکتیک تغییر بازیکن بدون توپ رو رئال از بارسا یاد گرفته.
    رئال همیشه مدافع نفوذی داشته چون تیم هجومی است.
    و فرار مدافعان نفوذی به تیم خیلی کمک می کنه.رئال سال هاست داره از این تاکتیک استفاده می کنه.
    اگه بایرن بخواد با مولر و لام نفوذ کنه مطمئن باش در ضد حمله راحت گل می خوره و بازی پرگل به سود رئال تمام میشه.
    درسته رئال در سایر بازی ها 2 تا مدافع چپ و راستش نفوذ می کنه ولی در بازی های مهم نقش کم رنگی دارن.پس خوزه از تاکتیکی که مقابل سایر تیم ها استفاده می کنه مقابل بایرن استفاده نمی کنه.خوزه میدونه مشکلش در دفاع کجاست پس به آربلوا و شاید مارسلو (کوئنترائو) اجازه نفوذ زیاد رو نمیده.

از همه مهم تر باید بگم خوزه همیشه غافل گیر می کنه مثلا اینتر بایرن سال 2010
    کی فکرشو می کرد خوزه با 3 ضرب گل بزنه؟و بایرنو غافل گیر کنه؟هیچکس
    شاید باز هم بخواد با یه تاکتیک دیگه غافل گیر کنه بایرنو.
    مورینیو بایرنو خوب میشناسه

HALA MADRID

2. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    درسته.
    ولی ریشه فقط اوزیل ژابی نیست ریشه ها زیادن.که سخته
    ژابی-اوزیل-دیماریا-رونالدو-
    واقعا کار سختیه بخوای اینا رو متوقف کنی.کار هر تیمی نیست.
    داداش حمله با تعداد کم یعنی دفاعی بازی کردن.
    بایرن برای تصاحب توپ و فشار از روی سانتر های هوایی روی خواهد آورد چون میدونه دقیقا مشکل رئال چیه.
    داداش شهریار نمیشه گفت تاکتیک تغییر بازیکن بدون توپ رو رئال از بارسا یاد گرفته.
    رئال همیشه مدافع نفوذی داشته چون تیم هجومی است.
    و فرار مدافعان نفوذی به تیم خیلی کمک می کنه.رئال سال هاست داره از این تاکتیک استفاده می کنه.
    اگه بایرن بخواد با مولر و لام نفوذ کنه مطمئن باش در ضد حمله راحت گل می خوره و بازی پرگل به سود رئال تمام میشه.
    درسته رئال در سایر بازی ها 2 تا مدافع چپ و راستش نفوذ می کنه ولی در بازی های مهم نقش کم رنگی دارن.پس خوزه از تاکتیکی که مقابل سایر تیم ها استفاده می کنه مقابل بایرن استفاده نمی کنه.خوزه میدونه مشکلش در دفاع کجاست پس به آربلوا و شاید مارسلو (کوئنترائو) اجازه نفوذ زیاد رو نمیده.

از همه مهم تر باید بگم خوزه همیشه غافل گیر می کنه مثلا اینتر بایرن سال 2010
    کی فکرشو می کرد خوزه با 3 ضرب گل بزنه؟و بایرنو غافل گیر کنه؟هیچکس
    شاید باز هم بخواد با یه تاکتیک دیگه غافل گیر کنه بایرنو.
    مورینیو بایرنو خوب میشناسه
    توی تمام موارد باهات موافقم ولی قبول کن سبک بازی بدون توپ رو بارسا تکامل بخشید حالا کار به اون ندارم ولی به نظر من بایرن باید تا دقیقه 70 با تعداد کم حمله کنه و مراقب باشه گل خانگی نخوره چون در اونصورت دیگه حذف شده است مخصوصا اگه گل اول رو بخوره برا همین باید یکم با مراعات بازی کنه و مواردی رو که گفتی رو کامل قبول دارم.خیلی دلم میخواد این بازی رو ببینم.اینقدر که میخوام این بازی رو ببینم برای دیدن بازی چلسی بارسا علاقه ندارم.

4. 6 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    توی تمام موارد باهات موافقم ولی قبول کن سبک بازی بدون توپ رو بارسا تکامل بخشید حالا کار به اون ندارم ولی به نظر من بایرن باید تا دقیقه 70 با تعداد کم حمله کنه و مراقب باشه گل خانگی نخوره چون در اونصورت دیگه حذف شده است مخصوصا اگه گل اول رو بخوره برا همین باید یکم با مراعات بازی کنه و مواردی رو که گفتی رو کامل قبول دارم.خیلی دلم میخواد این بازی رو ببینم.اینقدر که میخوام این بازی رو ببینم برای دیدن بازی چلسی بارسا علاقه ندارم.
    اگه در اون مورد بحث کنیم ممکنه به جاهای خوبی نکشه (دعوا)
    منم خیلی کنجکاوم که بازی رو ببینم.
    بازم به قول خوزه یکی به یکی اول بازی رئالو نگاه می کنم بعد بارسا رو
    در مورد چلسی هم بحثو تو تبادل و نظر بارسا راه بنداز میام.(البته بدون کارت دعوت نمیام)
    خوب ببینیم فرداشب چی میشه

HALA MADRID

6. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع