سلام افتتاح این جلد رو تبریک میگم ولی ای کاش یه اسم دیگه روش میزاشتین تکراری شده اشکالی نداره من از همین الان بگم جلد بعدی رو با نام جدید من میزنم.
سلام افتتاح این جلد رو تبریک میگم ولی ای کاش یه اسم دیگه روش میزاشتین تکراری شده اشکالی نداره من از همین الان بگم جلد بعدی رو با نام جدید من میزنم.
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1 - دوستان لطف بفرمایند از دادن پست های نیم خطی که فقط به تبریک گفتن خلاصه میشه بپرهیزند ! همون تشکری که زیر پست اول می زنید برای تبریک هم کافیه !
2 - از کپی کردن تو این جلد خودداری بفرمایید به شدت ! به زودی تایپیک تو همین بخش گفتگوی متفرقه زده خواهد شد که می تونید اونجا پست هاتونو قرار بدین ! هر پستی که صرفا copy ، Paste باشه به تایپیک مورد نظر انتقال داده خواهد شد !
با تشکر![]()
![]()
![]()
REAL MADRID
![]()
داداش شما این رو در جلد قبلی هم گفتین ولی تا اون جا که من یادمه پر شده بود از کپی پیست لطفا نظارت کنید.
آره حق با شماست ! منتها تو اون تایپیک گفتم پست ها پاک میشه ولی دیدم تعداد پست ها زیاده و به احترام دوستان اینکار رو انجام ندادم ! ولی این بار تایپیک جدیدی فقط مخصوص این نوع پست ها ایجاد میشه و ایشالله مشکل جلد پیش رو نداریم !
با تشکر
باز هم آمار اسپمر های تایپیک :
amir-97 77
fcb10 76
alexdelpiero_10 73
ibrahim 65
sina acm 64
R.BAGGIO.10 63
AlexDelpiero 50
armanevil77 40
mortezarm 38
raptor 38
Abdollah 202 38
spiderkiller 32
Fc Bayern München 29
pooyan_wenger 22
David7 22
ALEX-ss 22
GOLL 22
Prince.L.M 18
king123 17
mamaly7 17
LEO JOON 16
ashly 15
saeid~barca 14
12 مورینیو...
Forza Milan 11
ale10forever 10
Lee dewyze 10
rahimalavi 10
وبقیه دوستان هم زیر 10 پست !
ویرایش توسط AlexDelpiero : 04-16-2012 در ساعت 21:14 دلیل: ترکیب پست ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)