Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از 2 تیم زیر در فصل نقل و انتقالات موفق بودند

رأی دهندگان
19. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • استقلال

5 26.32%
  • پرسپولیس

14 73.68%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 70

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

سلام ممنون دوست عزیز که در این بحث شرکت کردیدو نظرتان برای من قابل احترام هستش.

اما باید به عرضتون برسونم که همه ما در حال حاضر در ایران زندگی می کنیم و در وهله اول تیم های ایرانی و لیگ برتر را باید دنبال کنیم و به بحث مشکلاتشان بپردازیم و در کنارش با توجه به سلیقه و علاقه تیم های اروپایی را هم پیگیر باشیم.و این هم بگم به شما که بنده 6 سال هست که تمام وقت و زندگیم را صرف فروم نویسی کردم و لیگ های اروپایی را هم دنبال کردم همچین آش دهن سوزی نیستند از نظر حاشیه برابری میکنه با ایران خودمون و با این تفاوت که در فوتبال ما فساد اخلاقی در بین عوامل فوتبالی و ورزشی و بازیکنان به چشم نمیخوره که این بر می گرده به فرهنگ ما و باید کمی دل خوش کنیم که یه ریزه فرهنگ در ورزش ما به چشم میخوره من لیگ های مثل لیگ ترکیه و سوئد و امارات را از نزدیک دنبال کردم و در مدتی که در این کشورها بودم مسائلی را به چشم خودم میدیدم و میشنیدم در بین بازیکنانشان که به خودم و لیگ کشورم افتخار کردم.

عزيز من دارم درباره ي فوتبال صحبت ميكنم و اصلا به خارج از زمين هم كاري ندارم ايران و خارج اخلاق ها متفاوته اما اصل فوتباله
    منم كاري به اخلاق ندارم
    2- شما از كجا ميدونيد تو ايران فساد اخلاقي بين بازيكنها و مربي ها و مسئولين نيست؟!
    3- همين مسائلي كه ميگيد بين بازيكنهاي و ديدي و شنيدي !فك تو ايرانم هميها باشه ديگه فاجعه اس كه متاسفانه هست

خارج از زمين به ما ربطي نداره و فرهنگ و...
    همش كشكه
    فوتبال بازي كردن و نوع فوتبال بازي كردنه و سالم بودن تو زمينه هاي فوتبالي مهمه كه تو ايران نيست ليگهاي ديگه هم كه عرض كردين حداقلش قوانين و چهارچوب مشخصي دارن و همه ي كشورها حتي امارات تمام تلاششون پيشرفت تيمهاشونه اما ايران چي؟
    همين امارات بهترين امكانات و مربيها واسه بازيكنهاشون ميارن از هر جاي دنيا بازيكن ميگيرن (به داشته هاشون اتكا نميكنن) كشورهاي اروپايي هم تو زمينه امكانات و برنامه ريزي با ايران قابل قياس نيست و قبلا هم گفتم آينده ي ايران با اروپا فاصله نجومي خواهد گرفت
    خيلي از آكادمي هاي فوتبال اروپا شيوه درست زندگي رو به بازيكنهاشون ياد ميدن كه آينده فوتباليست سالمي باشن چون بازيشون به خودشون بستگي داره
    اما تو ايرن شما از كجا ميدونيد همه چي خوبه؟
    فروم نويسي دليل نميشه آقا نيما بحث شما جداست من ميگم فوتبال شما ميگيد اخلاق دوتا موضوع مختلفه...

لیگ های اروپایی را هم دنبال کردم همچین آش دهن سوزی نیستند
    واقعا اينطور فكر ميكني؟
    كيفيت بازيهاشون چي ميشه ! اروپا خودشو خفه كرده تو فوتبال شما ميگيد آش دهن سوزي هم نيستن؟؟

در كل آقا نيماي گل من كاري به تاپيكتون ندارم من نظرم رو درباره ي ليگ ايران نوشتم...
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

2. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط goll نمایش پست ها
    عزيز من دارم درباره ي فوتبال صحبت ميكنم و اصلا به خارج از زمين هم كاري ندارم ايران و خارج اخلاق ها متفاوته اما اصل فوتباله
    منم كاري به اخلاق ندارم
    2- شما از كجا ميدونيد تو ايران فساد اخلاقي بين بازيكنها و مربي ها و مسئولين نيست؟!
    3- همين مسائلي كه ميگيد بين بازيكنهاي و ديدي و شنيدي !فك تو ايرانم هميها باشه ديگه فاجعه اس كه متاسفانه هست

خارج از زمين به ما ربطي نداره و فرهنگ و...
    همش كشكه
    فوتبال بازي كردن و نوع فوتبال بازي كردنه و سالم بودن تو زمينه هاي فوتبالي مهمه كه تو ايران نيست ليگهاي ديگه هم كه عرض كردين حداقلش قوانين و چهارچوب مشخصي دارن و همه ي كشورها حتي امارات تمام تلاششون پيشرفت تيمهاشونه اما ايران چي؟
    همين امارات بهترين امكانات و مربيها واسه بازيكنهاشون ميارن از هر جاي دنيا بازيكن ميگيرن (به داشته هاشون اتكا نميكنن) كشورهاي اروپايي هم تو زمينه امكانات و برنامه ريزي با ايران قابل قياس نيست و قبلا هم گفتم آينده ي ايران با اروپا فاصله نجومي خواهد گرفت
    خيلي از آكادمي هاي فوتبال اروپا شيوه درست زندگي رو به بازيكنهاشون ياد ميدن كه آينده فوتباليست سالمي باشن چون بازيشون به خودشون بستگي داره
    اما تو ايرن شما از كجا ميدونيد همه چي خوبه؟
    فروم نويسي دليل نميشه آقا نيما بحث شما جداست من ميگم فوتبال شما ميگيد اخلاق دوتا موضوع مختلفه...

واقعا اينطور فكر ميكني؟
    كيفيت بازيهاشون چي ميشه ! اروپا خودشو خفه كرده تو فوتبال شما ميگيد آش دهن سوزي هم نيستن؟؟

در كل آقا نيماي گل من كاري به تاپيكتون ندارم من نظرم رو درباره ي ليگ ايران نوشتم...

دوست عزیز شما اشتباه برداشت کردید من صحبتم با خارج از زمین نبود و تمام منظورم با داخل زمین هست در ضمن فوتبال و اخلاق و فرهنگ مکمل هم هستند و بدون هم کامل نمیشند پس نتیجه میگیریم که بی ربط نیستند.منم گفتم که نظر شما برای من قابل احترام هستش بنده هم خواستم شما را تا حدی راهنمایی کنم که دیدتون و نسبت به فوتبال ایران بد نباشه. در ضمن یه زمانی همین لژیونر های ایران بودند که بوندس لیگا را میچرخوندند.به هر حال......

یا علی مدد

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

4. 2 کاربر از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)