Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 992

Threaded View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus یوونتوس - کیه وو

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    سری آ
    کیه وو - یوونتوس
    زمان :یک‌شنبه 24 مهر 1390ساعت 17:30
    مکان : ورزشگاه بنتگودی
    مصاف نوزدهم یووه و کیه وو به میزبانی کیه وو در هفته هفتم رقابت های سری A برگزار می شود. در 18 دیدار گذشته این دو تیم 12 پیروزی، 5 تساوی،1 شکست، 35 گل زده و 17 گل خورده به نام یووه ثبت شده، از 18 بازی انجام شده 16 رقابت در سری A بوده که بانوی پیر 11 پیروزی، 4 تساوی، 1 شکست، 32 گل زده و 16 گل خورده اش را در این مسابقات به دست اورده. در ده دیدار اخیر دو تیم 5 پیروزی، 4 تساوی، یک شکست، 15 گل زده و 8 گل خورده از او یوونتوس است. فصل گذشته دو تیم در دیدار رفت با نتیجه یک بر یک و در بازی برگشت با نتیجه دو بر دو به تساوی رسیدند. تساوی دو بر سه در فصل 2009 یکی از پرگل ترین دیدارهای یووه و کیه وو بوده. کیه وو تاکنون 8 بازی را میزبانی کرده که بیانکونری به 5 پیروزی ( اخرین پیروزی خارج از خانه در تاریخ 9/11/2008 با نتیجه دو بر صفر )؛ 2 تساوی ( اخرین تساوی خارج از خانه در تاریخ 19/12/2010 با نتیجه یک بر یک)، یک شکست ( اخرین شکست خارج از خانه در تاریخ 17/1/2010 با نتیجه یک بر صفر)، 14 گل زده و 6 گل خورده دست یافته. در میان بازیکنان الساندرو دل پیرو با 7 بازی صدرنشین بیشترین حضور است و ترزگه با 4 گل در صدر گلزنان ایستاده است.
    بازی سختی رو پیش بینی می کنم !
    همین کیه وو تونسته تیم ناپولی رو شکست بده !
    جیجی
    کیلینی-بارزالی-بونوچی-لیخشتاینر
    ویدال
    پیرلو
    مارکیزیو-کراسیچ
    آله
    ووچنیچ
    اسن ترکیبی که من پیش بینی می کنم واسه این بازی !
    و اما :

مربی کیه وو :

- من قرار نیست تیم رو برای از کار انداختن پیرلو به زمین بفرستم! برای بردن به بازی می رم.
    - تحت فشار گذاشتم پیرلو به تنهایی فایده نداره چون از کار انداختن پیرلو وقتی معنی میده که همراه به واکنش تهاجمی و لایه های فشرده باشه در غیر اینصورت ویدال و مارکیزیو شما رو نابود خواهند کرد.
    - ما تونستیم مقابل ناپولی تمام فضاها رو جوری ببندیم که نتونن ضدحمله کنند و از طریق کناره ها بهشون فشار آوردیم و شرایطی ایجاد کردیم که می تونستیم پیروز بشیم.
    - مقابل یووه هم می تونیم از همین روش استفاده کنیم با تفاوت اینکه یووه بیشتر در مرکز زمین و جلوی محوطه حریف بازی می کنه و من فقط باید تغییراتی کوچیکی بدم که انتقال توپ یووه در این منطقه رو از کار بندازیم.
    امیدوارم این بازی رو هم که توی نیو دل آلپی هستش رو با حمایت تیفوسی ها ببریم و صد البته آله رو هم ببینیم که داره بازی می کنه !

2. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)