نقل قول نوشته اصلی توسط mahdikh نمایش پست ها
شرمنده بچه ها اخه س روز بود داده بودم هنو جوابی نرسیده بودم ... اها یعنی کسی تموم شد دوباره باهاش قرار داد ببندم فقط دوتا نکته : بعضی از بازیکنا ک خوب بازی میکنن ی ایمیل میدن فکر کنم منظورشون اینه ک حقوقشون زیاد کنم بعد ی قرارداد دیگه میبندم ک حقوقشون زیاد شده بعد ی ایمیل منفی میدن اینو اصن سر در نمیارم قضیه چیه ؟ ... بعدشم اینو توضیح بدید چجوری قرار داد جدید با ی بازیکن ک خودم میخام ببندم ک رد نده یعنی قرارداد جدید رو قبول کنه ... بعضی از بازیکنا نمیشه باهاشون قرارداد جدید بست اون گزینه رو ندارن من کلا با بستن قرار داد مشکل دارم وقتی هم ی بازیکن میخرم هزاربار برام ایمیل میده تا اخرقبول میکنه فکر کنم منظورش اینه ک پول هفتگیشو ببرم بالا این قرارداد بستنو یکی مفصل برام بگه ممنون تون میشم از این دوستانم ک کمک کردن خیلی خیلی ممنونم
سلام باز
اره.ینی اخر فصل ها خود باشگاه ی لیست بهت میده و بهت میگه ک کی قرار دادش داره تموم میشه.بعد میری باهاشون قرارداد رو تمدید میکنی
کلا حقوق رو زیاد بده بازیکن بهتر میشه قدرتش
بازیکنی ک با باشگاه قرار داد داره رو نمیتونی تمدید کنی.فقط موقعی ک ی ماه یا دو ماه مونده خودشون خبرت میکنن و تمدید میکنی
برا همین بازیکنائی ک قرار داد دارن به بستن قرارداد جدید منفی میدن.
تو خرید بازیکنا هم ک خودش بهت میگه قیمتش چنده و دست مزدشم چنده.و چن سال میخوای ببندی باهاش
بعدش حقوق هفتگیشو بیشتر از اونی ک درخواست داده بهش پیشنهاد بده.با کله میاد تو تیمت
یادت نره اگه تو پست اون بازیکن نیرو زیاد باشه درخواستو قبول نمیکنه.بازیکنای ضعیف اون پست رو بفروش تا مطمئن باشه ک ب تعهدات عمل میشه
ی چیز دیگه تو هنگام قرار داد بستن دقت کن ک بازیکن رو تو چ سطحی میخوای.یکیش بازیکن طراز اول باشگاه ینی ستاره.یکیش بازیکن فیکس.یکیش بازیکن محبوب مربی.یکی جوان اول تیم.یکیش جوان اینده دار
اینارو دقت کن.ب بازیکنت چ پیشنهادی میدی