داوود جان اينجا كسي به من سيتي و قهرمانيشون تو هين نكرده من سيتي اهم از نظر فني ايز ده بست!
آقا ما بحثمون معضل جديد فوتباله كه فسادهاي فيفا باشه
اون متن ام كه نوشتم كلمه به كلمه اش روقبول دارم متن دوم هم چيزايي بود كه ننوشته بودم دركل يه تو جهي بود متوجه منظورم بشيد و بفهميد كسي مخالف من سيتي و قهرمانيش نيست داداشم
هم شما و هم مرتضي نبايد ناراحت بشيد ببنيد امسال چند امتياز از ارسنال گرفته شد؟چقدر حق تيم پايمال شد؟اما الان حتي ونگر كه مربيه تيمه هيچ صحبتي در اين مورد نكرده چرا چون از الان به فكر فصل ديگه هستن
اگه ما هم چيزي گفتيم از ديد خودمون كه ارسنالي هستم گفتيم بايد به هم حق بديد ...
همه ي حرف من اينه كه من سيتي سال ديگه نميتونه قهرمانيش رو تكرار كنه البته اگه شرايط شون همين باشه و اين قهرماني هم تالحظه ي آخر حقشون بود!
نميدونم چرا نميخايد قبول كنيد كه مالك باشگاه كيه؟و چي ميخاد از فوتبال؟مشكل از هيچي نيست و ما و شما هم هيچ كاره ايم!
من اگه چيزي هم گفتم به خاطر ه منچستر سيتيه چون ميبينم داره از خيلي تيمها فاصله گرفته چرا همه تو ليگ برتر با من سيتي يا بهتره بگم بازيكنهاش مشكل دارن؟
هر تيمي هر روزي يه مسئله اي داره همين آرسنال امسال تا رده 17 رفت همه ونگر رو مقصر ميدونستن،خيلي ها هم ميگفتن چرا شما طرفدار ارسنال هستين؟ديگه چي بدتر از اين ميتونن به ادم بگن داداش ما كه چيزي بهتون نگفتيم...
ما دوس داريم من سيتي پيشرفت ش رو ادامه بده و ولي من منچستر سيتي سايق رو بيشتر ميپسندم گفتم شايد اگه همون تيمو حفظ كرده بودن يا به عبارت ديگه اين عربها اوجا خراب نشده بودن باز هم ميتونستن قهرمان بشن ...
آخر از همه بايد بگم سومي ارسنال رو قهرماني ميدونم حتي بالاتر چون ما فقط رو كاغذ قهرمان نشديم
چيزي كه سالهاي ساله از ارسنال گرفتن فقط جام بوده اما آرسنال هميشه پيشرفتهاش جاي صدتا جام ارزش داشته
جام باشگاهاي پارسال،دوتا جام حذفي و ليگ برتر امسال اينها كمتر از يك سال و نيم بوده به عقب هم كه بريد همينها تكرار ميشه
خيلي از بازيها ارسنال ميبازه اما جبرانشون شيرينه چون همه باهم به خاطر هوادارا تلاش ميكنن
ما 8 تا از منچستر يونايتد خورديم واقعا باختيم همه اين واقعيت تلخ رو قبول كردن و بازي برگشت اين آرسنل بو كه جبران كرد
7تا برد پشت سرهم،بازي برگشت ميلان روفراموش كردين؟آرسنال بايد صعود ميكرد چيزي كه ونگر به خاطر همين چند كلمه و هجا سه جلسه از همراهي تيم برا جام باشگاهاي سال بعد محروم كرد هيچ كس به فكر حقه ونگر و تيمش نيست
ما هم به بي جامي و با افتخار حذف شدن يا بهتره بگم حذف كردن عادت كرديم چون كاپ دليل قهرماني نيست ونگر اينو به هوادارا ش ياد داد