خب منم با كمي تاخير نظرمو ميگم :
همونطور كه دوستان گفتن دفاي چند لايه و پرسينگ عالي بازيكنان چلسي مانع گلزني بارسايي ها شد ! ولي بايد به بارسلونايي ها تبريك گفت چون با وجود اين همه مدافع و پرسينگ با هم دو تا تيرك و چند تا موقعيت عالي گلزني داشتند كه با بي دقتي از بين رفت ! ولي اين نشون دهنده اينه كه بارسلونا خط حمله فوق العاده اي داره و حتي اگه تيم حريف هم 11 نفره دفاع كنه خط حمله بارسلون نشون داد ميتونه كارش رو انجام بدهولي بدشانسي بارسلون و خوش شانسي چلسي مانع گلزني اونا شد...........
تو اون بازي به نظر من الكسيس نتونست در حد و اندازه هاي خودش و تيمش ظاهر بشه و اينجاست كه جاي خالي مهاجم بزرگي مثل داويد ويا احساس ميشه !
اما در مورد والدس : من بارها گفتم كه بارسلونا بايد به فكر يه دروازه باني در حد واندازه هاي خودش باشه......... بايد قبول كنيم كه والدس دروازه بان مطمئني نيست و ضريب اشتباهاتش خيلي بالاست
واقعا بارسلونا ديشب عالي بازي كرد و حقش برد بود منتها با وجود دروازه ان غيرمطمئني مثل والدس تيم حريف ميتونه حتي با يه حمله هم به گل برسه!
من يه جا خوندم كه به دي متئو آنتي گوارديولا ميگفتن !
به نظرم دي متئو فقط با شانس تونست اون نتيجه رو بدست بياره و تكنيك و تاكتيك خاصي رو پياده نكرد (( چون اگه فابرگاس والكسيس تو ضرباتشون دقت ميكردن چلسي حداقل 3 تا ميخورد))
در حقيقت ترس هواداران بارسلونا از اينه كه چلسي شيوه اينتر 2010 رو اجرا كنه و كاملا تو لاك دفاعي فرو بره و با بازيكنان قدرتمندي مثل دروگبا - سالمان كالو و فرناندو تورس روي ضد حمله گل بزنه و در اين صورت كار براي آبي اناري ها خيلي مشكل ميشه !![]()