Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 86

Threaded View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

Ohum

خب منم با كمي تاخير نظرمو ميگم :
    همونطور كه دوستان گفتن دفاي چند لايه و پرسينگ عالي بازيكنان چلسي مانع گلزني بارسايي ها شد ! ولي بايد به بارسلونايي ها تبريك گفت چون با وجود اين همه مدافع و پرسينگ با هم دو تا تيرك و چند تا موقعيت عالي گلزني داشتند كه با بي دقتي از بين رفت ! ولي اين نشون دهنده اينه كه بارسلونا خط حمله فوق العاده اي داره و حتي اگه تيم حريف هم 11 نفره دفاع كنه خط حمله بارسلون نشون داد ميتونه كارش رو انجام بده ولي بدشانسي بارسلون و خوش شانسي چلسي مانع گلزني اونا شد...........
    تو اون بازي به نظر من الكسيس نتونست در حد و اندازه هاي خودش و تيمش ظاهر بشه و اينجاست كه جاي خالي مهاجم بزرگي مثل داويد ويا احساس ميشه !
    اما در مورد والدس : من بارها گفتم كه بارسلونا بايد به فكر يه دروازه باني در حد واندازه هاي خودش باشه......... بايد قبول كنيم كه والدس دروازه بان مطمئني نيست و ضريب اشتباهاتش خيلي بالاست
    واقعا بارسلونا ديشب عالي بازي كرد و حقش برد بود منتها با وجود دروازه ان غيرمطمئني مثل والدس تيم حريف ميتونه حتي با يه حمله هم به گل برسه!
    من يه جا خوندم كه به دي متئو آنتي گوارديولا ميگفتن !
    به نظرم دي متئو فقط با شانس تونست اون نتيجه رو بدست بياره و تكنيك و تاكتيك خاصي رو پياده نكرد (( چون اگه فابرگاس والكسيس تو ضرباتشون دقت ميكردن چلسي حداقل 3 تا ميخورد ))
    در حقيقت ترس هواداران بارسلونا از اينه كه چلسي شيوه اينتر 2010 رو اجرا كنه و كاملا تو لاك دفاعي فرو بره و با بازيكنان قدرتمندي مثل دروگبا - سالمان كالو و فرناندو تورس روي ضد حمله گل بزنه و در اين صورت كار براي آبي اناري ها خيلي مشكل ميشه !

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 8 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)