Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 86
    مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

Champions بحث و تبادل نظر بازیهای نیمه نهایی(رفت و برگشت)جام باشگاه های اروپا 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک بحث و تبادل نظر بازیهای نیمه نهایی(رفت و برگشت)جام باشگاه های اروپا 2011-2012 انجام میشود.

بازیهای این دور:

1391/01/29

بایرن مونیخ - رئال مادرید

1391/01/30

چلسی - بارسلونا

همچنین در دیدارهای برگشت که به ترتیب در 5 و 6 اردیبهشت ماه برگزار می شود بارسلونا میزبان چلسی و رئال مادرید میزبان بایرن مونیخ خواهد بود.
    ویرایش توسط ibrahim : 04-20-2012 در ساعت 14:44

2. 12 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezadel نمایش پست ها
    ببين سعيد جان شايد اين حرف هايي كه زدي فقط تعصبت نسبت به تيم هاي انگليسي رو نشون ميده !
    من ازت يه سوال دارم :
    مگه تو نگفتي كه بارسلونا بايد سبكشو ويرايش كنه ؟ خب منم دو دليل قانع كننده (( شماره 1 و 2 )) برات آوردم كه متاستفانه بد برداشت كردي و اصلا منظور منو متوجه نشدي ! ببين سعيد بذار اول تعريفي از تاكتيك داشته باشيم بعد من قضيه رو برات روشن كنم :
    من 3 سال عضو تيم نوجوانان فجر تهران بودم وقتي كه تو اين كلاس ها بوديم مربيمون براي ما تاكتيك رو اينطور تعريف كرد: (( تاكتيك يعني شيوه هاي نرم و تاكتيكي بر اساس ميزان تكنيك جسمي و رواني يك بازيكن يا همكاري مداوم يك تيم در زمين فوتبال بر اساس نوع نگرش مربي در مسطتيل سيز ))
    خب بر اساس اين تعريف كجاي بازيه چلسي همكاري كردن ونگه داشتن توپ بود ؟ در حالي كه مدافعين و مهاجمين چلسي 90 دقيقه زدن زير توپ
    بر اساس اين تعريف فكر كنم شما معني تاكتيك رو يه جور ديگه فهميدي كه ميگي دفاع كردن يه نوع تاكتيكه !
    اتفاقا تو همين كلاس ها مربي به ما گفت كه بحث دفاع با تاكتيك كاملا فرق ميكنه و مثل زمين تا آسمون ميمونه ! تو پست قبليم هم دفاع رو برات تعريف كردم كه اگه يادت باشه گفتم :
    دفاع كردن تاكتيك نيست بلكه يه شيوست براي مقابله با تيم هايي كه خط حمله هاي قوي دارن.......
    عزيز من همينجوري يه چيزيو از خودم نميگم
    با اين تعريفي كه من از تاكتيك داشتم معلومه كه صحبت هاي منو يا متوجه نشدي و يا بد برداشت كردي ! من گفتم تاكتيك فقط براي حملست ؟ من طبق مطالعات و كلاس هاي فوتبالي كه رفتم ميگم تاكتيك با دفاع كردن فرق ميكنه !
    اون 1 و 2 هم كه متوجه نشدي دست من نيست سعيد جان يه نگاه به اين حرفت بنداز بعد متوجه ميشي : (( بارسلونا بايد سبكش رو عوض كنه ))
    خب اين به نظرت يعني چي ؟ يعني اين كه بارسلونا بايد سبك هجوميش رو عوض كنه و سبك هاي دفاعي و نيمه هجومي به كار بندازه ! مگه غير از اين بود منظورت ؟ خب منم در جوابت دو قضيه رو آوردم كه متاستفانه كلا متوجه نشدي !
    داداش تو داري بحث الكلاسيكو و مورينيو و ميلان و ....... ميكني در حالي كه بحث ما يه چيز ديگس سعيد جان !
    من كاري به كار تيم هاي ديگه ندارم عزيز فقط اين بازي رو بررسي كردم و بازيهاي بعدي هم انشاالله به زودي دوستان آناليز ميكنن........
    اگه شما هم از لحن صحبت هاي من ناراحت شدي ببخش.......
    موفق و مويد باشي............
    داداش مثل اينكه اين بحث نتيجه اي براي ما نداره و فقط داريم وقتمون رو الكي حدر ميديم ! تاكتيك دفاع زدحمله بسيار پيچيده هست كه تيمهاي مثل اينتر و چلسي اونو جلو بارسا پياده كردن اونوقت به اين نميگن تاكتيك ؟! نميدونم والا ! ما كه گفتني هارو گفتيم و بقيه ميتونن در اين مورد نظر بدن ! والا من كه به خدا قسم حرفام هيچ ربطي به تعصب روي تيمهاي انگليسي نداشت و تو حرفام به اينتر هم اشاره كردم ! به هر حال بهتره بقيه بيان و نظر بدن و كاش بقيه هم حس نكنن من دارم ضد بارسا صحبت ميكنم و از روي تعصب به تيمهاي انگليسي از تاكتيكهاي اين تيم تعريف ميكنم. شب خوش .
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط ManUtd : 04-20-2012 در ساعت 01:41

4. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

منم نظرم رو بگم :

چلسی تیمیه که اساس و پایش قدرت بدنیه و قدرت بدنی یکی از مهمترین ضعف های بارسلوناست و وقتی مقابل همچین تیم هایی قرار میگیره نمیتونه بازیه تکنیکی خودش رو انجام بده البته از اینکه بگیم چلسی فقط دفاع کردو با شانس بازی رو برد اینطور نیست داشتن یه دروازبان عالی و داشتن یکی از بهترین دفاع های دنیا مثل کول و تری این نتیجه رو رقم زد چلسی تقریبا مثل میلان ظاهر شد ولی از نوع بهتر (منظورم از بهتر اینه که از موقعیت های بدست امده نهایت استفاده رو کرد ) که توی این امر میلان ناکام بود

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

6. 7 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

Ohum

نقل قول نوشته اصلی توسط ManUtd نمایش پست ها
    داداش مثل اينكه اين بحث نتيجه اي براي ما نداره و فقط داريم وقتمون رو الكي حدر ميديم ! تاكتيك دفاع زدحمله بسيار پيچيده هست كه تيمهاي مثل اينتر و چلسي اونو جلو بارسا پياده كردن اونوقت به اين نميگن تاكتيك ؟! نميدونم والا ! ما كه گفتني هارو گفتيم و بقيه ميتونن در اين مورد نظر بدن ! والا من كه به خدا قسم حرفام هيچ ربطي به تعصب روي تيمهاي انگليسي نداشت و تو حرفام به اينتر هم اشاره كردم ! به هر حال بهتره بقيه بيان و نظر بدن و كاش بقيه هم حس نكنن من دارم ضد بارسا صحبت ميكنم و از روي تعصب به تيمهاي انگليسي از تاكتيكهاي اين تيم تعريف ميكنم. شب خوش .
    سعيد جان بحث ضدحمله با دفاع كردن فرق ميكنه عزيزم
    خب ضد حمله معلومه كه يه تاكتيك حساب ميشه ولي شما حرف از تاكتيكي بودن دفاع ميزدي نه ضد حمله !
    ضد حمله با دفاع كردن زمين تا آسمون فرق ميكنه داداش !
    تا الان فقط بحثمون سر دفاع كردن بود نه ضد حمله زدن ! داداش شما تو پست هاي قبليت حرفي از ضد حمله نزدي و فقط حرف از دفاع كردن بود................
    بهرحال منم از دوستان (( مخصوصا داش سعيد گل گلاب )) عذر ميخوام كه يه مقدار حرف هامون به بحث كشيده شد و از سعيد ممنونم ازش به خاطر منطقي بودنش
    يا حق..............

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 6 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    Massimiliano Allegri
    بازیکن محبوب
    PATO_ROBINHO

ItaliaMilanMilan

تشکر ها
    1,447
    تشکر شده 1,042 در 206 پست

تیم بازنده الکلاسیکو چون دو باخت پیاپی داره روحیش رو از دست میده و به احتمال زیاد از اروپا حذف میشه

همین جوریش که باختن چه برسه بازی بازنده رو با روحیه شکست تو الکلاسیک بخوان برگردونند که دیگه خیلی سخته
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 3 کاربر از پست مفید King k.p Boateng تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط David7 نمایش پست ها

به نظر شما میشه به این تیم گل زد ؟؟؟

اتوبوسی دفاع میکنن ... اینو هم قبول دارم که اینم یه سیستمی هست واسه گرفتم امتیاز ...

مهاجم های بارسا که خیلی ضعیف کار کردن ... واقعا جای داوید ویا تو بازی دیشب خالی بود ... برعکس تیم چلسی خیلی با نظم بازی میکرد بهترین بازیکن زمین پیتر چک بود البته باید از تیر دروازه هم تشکر کرد ...
    میشه اگه از ضدحمله و شوت استفاده کنی
    متاسفانه بازیکنان بارسا زیاد اهل شوت نیستند
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_8992 نمایش پست ها
    خیلی خوب دفاع کردن
    ولی اینم در نظر بگیرین که با این دفاع 5 بار تک به تک شدیم و دو توپ به تیرک زدیم
    پس میشه این دروازه رو باز کرد
    درسته.من به این نتیجه رسیدم که وقتی تیمی عالی بازی می کنه شانس هم داره
    مثلا همین چلسی عالی کار کرد و دیدیم که شانسش هم بالا بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط Rezadel نمایش پست ها
    سعيد جان در مورد يكنواخت بودن بازي بارسلونا كه شكي نسيت ! اينو همه ميدونن چون بارسلونا فقط با تيكي تاكا (( پاسكاري هاي پي در پي و هجومي )) بازي ميكنه و اصلا سبك ديگه اي نداره........
    ولي بايد قبول كنيم يه مقدار چلسي هم شانس آورد ! (( اينو ميشه از اون دوتا تيرك و تك به تك هاي پي در پي كه توسط الكسيس و فابرگاس خراب ميشدن فهميد )) شما خودت قضاوت كن....! مگه چلسي بيشتر از يه حمله تو كل بازي داشت ؟ من نميگم چلسي بد بازي كرد من ميگم تاكتيك خاصي جز دفاع كردن نداشت ! به نظرت دفاع كردن يه نوع تاكتيكه ؟ دفاع كردن تاكتيك نيست بلكه يه شيوست براي مقابله با تيم هايي كه خط حمله هاي قوي دارن ! اونا فقط برنامه ريزي دقيقي داشتند اما تنكيك و تاكتيك خاصي رو به نمايش نذاشتن ! اتفاقا من هم از عملكرد دي متئو شگفت زده شدم اما نه تو تاكتيك بلكه تو دفاع كردن !
    بارسلونا حداقل ميتونست 3 تا بزنه اما دفاع چلسي اونشب فوق العاده بود ! ولي دفاع كردن خوب با تاكتيك تيمي فرق ميكنه عزيز ! بارسلونا نميتونه تغيير تاكتيك بده چون اكثر كاراش رو با همين تاكتيك فعلي انجام ميده .........
    حالا به دو نكته توجه كن :
    1 - فرض كن بارسا بياد تاكتيكش رو دفاعي كنه خب طبيعيه كه اين امر غير ممكنه چون تيمي دفاعي بازي ميكنه كه حداقل يكي دوتا مهاجم تنومند داشته باشه كه حداقل بتونه ضد حمله بزنه ! خب با داشتن مهاجميني مثل مسي و الكسيس اين امر محاله !
    2 - فرض كن بارسلونا تاكتيكش رو نيمه هجومي كنه درسته در اينجا هافبك هاي قدرتمندي مثل سسك - ژاوي و اينستا داره ولي با من تو من بازيكناني تنومندي مثل لمپارد - رائول مرلس و ....... نگه داشتن توپ در دست هافبك هاي بارسلونا يكم سخت ميشه !
    خب پس فقط يه گزينه ميمونه و اونم اينه كه تيم هجومي بازي كنه و در اينصورت ميتونه حتي به دفاع چند لايه چلسي نفوذ كنه و گل بزنه ! كه البته در بازي با چلسي زياد نفوذ كرد و فقط يكم بدشانسي آورد...........
    در نهايت تغيير سبك در بارسلونا به نظر من غيرممكنه و اين تيم فقط با تاكتيك هجومي ميتونه موفق بشه !
    داداش درست ولی شانس هم جزء فوتباله.
    یکی از دلیل هایی که تیم حریف شانس میاره استرس هست.
    چلسی حمله داشت ولی خوب استفاده نکرد.
    دفاع کردن هم یه شیوست هم یه تاکتیکه.
    وقتی تیمی دفاع می کنه یعنی هدفه اولش گل نخوردنه و تا تاکتیک نباشه نمیشه.
    نمیشه همین جوری دفاع کرد باید از قبل برنامه ریخته باشن.
    مثلا وقتی تیمی از قبل از بازی هجومی بسته میشه بعد که به گل میرسه بخواد دفاعی کار کنه به مشکل بر می خوره چون از قبل هجومی بسته شده بود.
    مثلا همین رئالو بایرن.....
    به نظر من تاکتیک دفاع فقط به درد بازی با بارسا می خوره البته به شرطی که بازیکن هایی مثل چلسی داشته باشی.
    بارسا شاید نتونه تغییر تاکتیک بده ولی می تونه که از شوت استفاده کرد.شوت خیلی به کمک تیم میاد به شرطی که خوب زده بشه.

HALA MADRID

12. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_8992 نمایش پست ها
    درسته شیوه بارسا تکراری شده ولی خودتم میگی که با این مهرهای که داره همین تاکتیکو میتونه انجام بده بارسا تیمی هست در مقابل همه تیمها یکنواخت بازی میکنه یعنی بازی لا لیگا باتیم انتهای جدول با چلسی یا میلان یا .....بقیه تیمها فرقی نداره حالا هین چلسی با یه تیم ضعیف تو لیگ برتر همین که با بارسا انجام داد انجام میده پس باید به قدرت بارسا اذعان داشت که هر تیمی جلوش باز کنه چاره ای جز دفاع نداره
    این تیکی تاکای مه شما میگین منسوخ شده و یا به کاره بارسا نمیاد واسه بارسا حیلی جام ا ورده
    و تیمی به طور فاطع جلوشو نگرفته به نظر منم بای بازی برگشتم دید بعد نظر نهایو داد
    در بیشتر مواردم باهات هم سلیقه هستم مرسی
    بازی های بارسا با چلسی زیاد فرقی نداره با تیم آخر جدول لالیگا
    چون بارسا روی تصاحب توپ و پاس کاری های زیاد بسته شده
    فقط فرقش با تیم های ته جدول اینه که تاکتیک دفاع هم به تیم اضافه میشه با توجه به مهاجمان تیم حریف
    درسته بارسا بااین روش جام های زیادی آورده.ولی به نظرت فرق اون سال با این سال چیه؟ تیم ها بعد از یه مدت بااین روش آشنا میشن آنالیز می کنند و می فهمن چطوری باید بازی کنن بااین تیم.
    قبلا بارسا در هر بازی خیلی راحت به گل میرسید ولی الان در بیشتر بازی هلی بارسا میبینیم که تا دقیقه 80 بازی گره خورده.
    پس میشه گفت تیم ها به مرور میفهمن باید چطوری با این روش بازی کرد.
    یه مثال میزنم بهتر متوجه شی.
    مثلا در پزشکی
    امروز یه بیماری جدید و خطرناک میاد این بیماری همه رو می کشه و پزشکان راهی برای مقابله بااین بیماری ندارن بعد از یه مدت پزشکان با آزمایش های مختلف ضد این بیماری رو پیدا می کنند و شکستش میدن
    بارسا هم مثل همین می مونه اول که این روش جدید وارده دنیای فوتبال شد همه رو به زانو در آورد ولی به مرور شاهد هستیم که روش هایی برای متوقف کردنش پیدا شده...
    امیدوارم منظورمو گرفته باشی

HALA MADRID

14. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

Ohum

نقل قول نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 نمایش پست ها
    داداش درست ولی شانس هم جزء فوتباله.
    یکی از دلیل هایی که تیم حریف شانس میاره استرس هست.
    چلسی حمله داشت ولی خوب استفاده نکرد.
    دفاع کردن هم یه شیوست هم یه تاکتیکه.
    وقتی تیمی دفاع می کنه یعنی هدفه اولش گل نخوردنه و تا تاکتیک نباشه نمیشه.
    نمیشه همین جوری دفاع کرد باید از قبل برنامه ریخته باشن.
    مثلا وقتی تیمی از قبل از بازی هجومی بسته میشه بعد که به گل میرسه بخواد دفاعی کار کنه به مشکل بر می خوره چون از قبل هجومی بسته شده بود.
    مثلا همین رئالو بایرن.....
    به نظر من تاکتیک دفاع فقط به درد بازی با بارسا می خوره البته به شرطی که بازیکن هایی مثل چلسی داشته باشی.
    بارسا شاید نتونه تغییر تاکتیک بده ولی می تونه که از شوت استفاده کرد.شوت خیلی به کمک تیم میاد به شرطی که خوب زده بشه.

سلام عزيز
    اگه منظورت از اين حرفها پاسخ به نظر شخصي منو سعيد هست بايد چند نكته رو بهت بگم :
    اول اينكه من تو حرف هاي شما يه جور دوگانگي ميبينم (( يه جورايي دو پهلو حرف ميزني )) چون تو پست هايي كه تو اين مدت از شما خوندم مدام ميگفتي كه فلان تيم با شانس و ... برده ! حالا الان داري ميگي شانس جزوي از فوتباله ! من با اينكه رئالي ام اما نظرمو راجع به بارسلونا بدون تعصب به تيمم گفتم !
    من فكر كنم شما چون از بارسلونا خوشت نمياد يكم داري تعصبي حرف ميزني ........ چرا چون زماني كه باسلونا ميبره ميگي با شانس برده ولي حالا كه چلسي با شانس برده شما ميگي شانس جزوي از فوتباله ! اين حرفهاطبيعيه ! بگذريم..........
    فكر كنم علي جون تو هم معناي درست تاكتيك رو متوجه نشدي خب اشكال نداره يه بار ديگه برات تعريف ميكنم :
    (( تاكتيك يعني شيوه هاي نرم و تاكتيكي بر اساس ميزان تكنيك جسمي و رواني يك بازيكن يا همكاري مداوم يك تيم در زمين فوتبال بر اساس نوع نگرش مربي در مسطتيل سبز ))
    خب همين الان يه سوال دارم ازت :
    كجاي كار چلسي طبق اين تعريف تاكتيكي بود ؟ علي جون تاكتيك يعني همكاري تيمي ! نه دفاع كردن ! به سعيد هم گفتم دفاع كردن موضوعش جداست عزيز !
    البته منم اينارو از خودم نميگم بلكه طبق مطالعات و كلاس هايي كه رفتم اينا رو ياد گرفتم...........
    بهرحال هركس نظري داره ديگه ! منم به نظر شما احترام ميذارم......
    موفق باشيد......

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

16. 4 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

ببين سعيد جان شايد اين حرف هايي كه زدي فقط تعصبت نسبت به تيم هاي انگليسي رو نشون ميده !
    من ازت يه سوال دارم :
    مگه تو نگفتي كه بارسلونا بايد سبكشو ويرايش كنه ؟ خب منم دو دليل قانع كننده (( شماره 1 و 2 )) برات آوردم كه متاستفانه بد برداشت كردي و اصلا منظور منو متوجه نشدي ! ببين سعيد بذار اول تعريفي از تاكتيك داشته باشيم بعد من قضيه رو برات روشن كنم :
    من 3 سال عضو تيم نوجوانان فجر تهران بودم وقتي كه تو اين كلاس ها بوديم مربيمون براي ما تاكتيك رو اينطور تعريف كرد: (( تاكتيك يعني شيوه هاي نرم و تاكتيكي بر اساس ميزان تكنيك جسمي و رواني يك بازيكن يا همكاري مداوم يك تيم در زمين فوتبال بر اساس نوع نگرش مربي در مسطتيل سيز ))
    خب بر اساس اين تعريف كجاي بازيه چلسي همكاري كردن ونگه داشتن توپ بود ؟ در حالي كه مدافعين و مهاجمين چلسي 90 دقيقه زدن زير توپ
    نميخوام نظرمو بهت تحميل كنم چون نظرات هركس واسه خودش باارزش ولي اين چيزي بود كه واقعا نيازي به گفتن نداره بلكه اگه بازي رو كامل و بادقت ميديدي راحت متوجه ميشدي !
    بر اساس اين تعريف فكر كنم شما معني تاكتيك رو يه جور ديگه فهميدي كه ميگي دفاع كردن يه نوع تاكتيكه !
    اتفاقا تو همين كلاس ها مربي به ما گفت كه بحث دفاع با تاكتيك كاملا فرق ميكنه و مثل زمين تا آسمون ميمونه ! تو پست قبليم هم دفاع رو برات تعريف كردم كه اگه يادت باشه گفتم :
    دفاع كردن تاكتيك نيست بلكه يه شيوست براي مقابله با تيم هايي كه خط حمله هاي قوي دارن.......
    عزيز من همينجوري يه چيزيو از خودم نميگم
    با اين تعريفي كه من از تاكتيك داشتم معلومه كه صحبت هاي منو يا متوجه نشدي و يا بد برداشت كردي ! من گفتم تاكتيك فقط براي حملست ؟ من طبق مطالعات و كلاس هاي فوتبالي كه رفتم ميگم تاكتيك با دفاع كردن فرق ميكنه !
    اون 1 و 2 هم كه متوجه نشدي دست من نيست سعيد جان يه نگاه به اين حرفت بنداز بعد متوجه ميشي : (( بارسلونا بايد سبكش رو عوض كنه ))
    خب اين به نظرت يعني چي ؟ يعني اين كه بارسلونا بايد سبك هجوميش رو عوض كنه و سبك هاي دفاعي و نيمه هجومي به كار بندازه ! مگه غير از اين بود منظورت ؟ خب منم در جوابت دو قضيه رو آوردم كه متاستفانه كلا متوجه نشدي !
    داداش تو داري بحث الكلاسيكو و مورينيو و ميلان و ....... ميكني در حالي كه بحث ما يه چيز ديگس سعيد جان !
    من كاري به كار تيم هاي ديگه ندارم عزيز فقط اين بازي رو بررسي كردم و بازيهاي بعدي هم انشاالله به زودي دوستان آناليز ميكنن........
    اگه شما هم از لحن صحبت هاي من ناراحت شدي ببخش.......
    موفق و مويد باشي............
    داداش من می گم بارسا با همین روش خوبه کار کنه منظور منو سعید اینه که اگه کمی تصاحب توپشو پایین تر بیاره و چلسی کمی تصاحب توپش بالا تر بره به بارسا کمک می کنه چون بازیکنان چلسی جلو می کشند و بارسا می تونه از ضدحملات استفاده کنه و راحت تر به گل برسه.
    منظور منو سعید اینه که مقابل چنین تیم هایی باید کاری کنه که جلو بکشن که اگر کمی تصاحب توپشو بیاره پایین تر بهتر میشه بهش گل بزنی.
    روشی که همیشه رئال با مورینیو پیاده می کنه

HALA MADRID

18. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 نمایش پست ها
    بازی های بارسا با چلسی زیاد فرقی نداره با تیم آخر جدول لالیگا
    چون بارسا روی تصاحب توپ و پاس کاری های زیاد بسته شده
    فقط فرقش با تیم های ته جدول اینه که تاکتیک دفاع هم به تیم اضافه میشه با توجه به مهاجمان تیم حریف
    درسته بارسا بااین روش جام های زیادی آورده.ولی به نظرت فرق اون سال با این سال چیه؟ تیم ها بعد از یه مدت بااین روش آشنا میشن آنالیز می کنند و می فهمن چطوری باید بازی کنن بااین تیم.
    قبلا بارسا در هر بازی خیلی راحت به گل میرسید ولی الان در بیشتر بازی هلی بارسا میبینیم که تا دقیقه 80 بازی گره خورده.
    پس میشه گفت تیم ها به مرور میفهمن باید چطوری با این روش بازی کرد.
    یه مثال میزنم بهتر متوجه شی.
    مثلا در پزشکی
    امروز یه بیماری جدید و خطرناک میاد این بیماری همه رو می کشه و پزشکان راهی برای مقابله بااین بیماری ندارن بعد از یه مدت پزشکان با آزمایش های مختلف ضد این بیماری رو پیدا می کنند و شکستش میدن
    بارسا هم مثل همین می مونه اول که این روش جدید وارده دنیای فوتبال شد همه رو به زانو در آورد ولی به مرور شاهد هستیم که روش هایی برای متوقف کردنش پیدا شده...
    امیدوارم منظورمو گرفته باشی
    منظور شما رو گرفتم داداش عزیز علیرضا
    درسته که امسال بارسا نسبت به سالهای قبل به مشکل برخورده چون حریفا ازش خوب شناختی پیدا کردنولی غافل نشیم این تیم الان تیم دوم لالیگا فینال کوپا وجز 4تیمه CL هستش پس میشه گفت هنوز زوده بگیم بارسا دیگه نمیتونه با این روش موفق بشه
    یکی ذیگه از دلایل عدم موفقیت بارسا مصدومیت بازکنای این تیم هستش و نداتن نیمکت قوی شما به عنوان یه طرفدار مادرید یه نگاه به نیمکت مادرید بکن بعد با بارسا مقایسه کن بارسا انچنان نیمکت قوی نداره شما حساب کن چندتا مصدومم بده
    در مورد بیماری موافقم ولی اینم در نظر بگیرین خیلی از بیماریها بودن که براشون معالجه اوردن ولی بیماری جهش پیدا کرده و قوی تر شده
    حالا بارسا هم میتونه با یه تغییر حالا در سبک بازیش یا بازیکنانش ویا هر چیزی که امکان داره بازم خودشو قویتر کنه این که الا ن امکان نداره اگه بخواد این کارو انجام بده برا فصل بعد امکانش بیشتره

Argentina te quiero para siempre

20. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

سلام عزيز
    اگه منظورت از اين حرفها پاسخ به نظر شخصي منو سعيد هست بايد چند نكته رو بهت بگم :
    اول اينكه من تو حرف هاي شما يه جور دوگانگي ميبينم (( يه جورايي دو پهلو حرف ميزني )) چون تو پست هايي كه تو اين مدت از شما خوندم مدام ميگفتي كه فلان تيم با شانس و ... برده ! حالا الان داري ميگي شانس جزوي از فوتباله ! من با اينكه رئالي ام اما نظرمو راجع به بارسلونا بدون تعصب به تيمم گفتم !
    من فكر كنم شما چون از بارسلونا خوشت نمياد يكم داري تعصبي حرف ميزني ........ چرا چون زماني كه باسلونا ميبره ميگي با شانس برده ولي حالا كه چلسي با شانس برده شما ميگي شانس جزوي از فوتباله ! اين حرفهاطبيعيه ! بگذريم..........
    فكر كنم علي جون تو هم معناي درست تاكتيك رو متوجه نشدي خب اشكال نداره يه بار ديگه برات تعريف ميكنم :
    (( تاكتيك يعني شيوه هاي نرم و تاكتيكي بر اساس ميزان تكنيك جسمي و رواني يك بازيكن يا همكاري مداوم يك تيم در زمين فوتبال بر اساس نوع نگرش مربي در مسطتيل سبز ))
    خب همين الان يه سوال دارم ازت :
    كجاي كار چلسي طبق اين تعريف تاكتيكي بود ؟ علي جون تاكتيك يعني همكاري تيمي ! نه دفاع كردن ! به سعيد هم گفتم دفاع كردن موضوعش جداست عزيز !
    البته منم اينارو از خودم نميگم بلكه طبق مطالعات و كلاس هايي كه رفتم اينا رو ياد گرفتم...........
    بهرحال هركس نظري داره ديگه ! منم به نظر شما احترام ميذارم......
    موفق باشيد......
    سلام عزیز
    داداش به قول مورینیو گل چه دقیقه 20 زده بشه چه دقیقه 91 در کل تیم گل زده مهم اینه که به نتیجه رسیده.
    درسته من از بارسا خوشم نمیاد ولی نمیشه در موردش که در بحث فنیش هم طوری بگم که انگار بدم میاد.
    من در بحث فنیش خوشحال میشم. بحث فنی با بحث تعصبی به قول شما زمین تا آسمون فاصلشه
    مثلا همین بارسا که قبلا گفتم با شانس برده در تاپیک رئال و همین چلسی که شانس آورده
    چه فرقی با هم دارن؟ در هردو شانس بوده
    پس در هر دو صورت نتیجه می گیریم شانس جزء فوتباله

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 04-20-2012 در ساعت 14:35

22. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)