Design & Developed BY Patira

صفحه 72 از 105 نخستنخست ... 2262707172737482 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 1044
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Newww بحث و تبادل نظر هواداران منچستریونایتد فصل 2011/12

به نام خدا

بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12

بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.

2. 11 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    کیارش

EnglandManUtdManUtd

تشکر ها
    148
    تشکر شده 222 در 62 پست

و اظهار نظر های یان آیره مدیر عامل باشگاه لیورپول که ثابت میشه سوارز یک دروغگوی بزرگ هم هست:

آیره در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه لیورپول گفت:" ما بسیار ناراحتیم از اینکه سوارس در دیدار دیروز مقابل منچستریونایتد با پاتریس اورا دست نداد. او قبل از بازی به ما گفت این کار را خواهد کرد اما این کار را انجام نداد. او ما را گمراه کرد و واقعا با دست دادن با اورا، مرتکب کار اشتباهی شد. او نه تنها خودش را مایوس کرد، بلکه باعث مایوس شدن کنی دالگلیش، هم تیمی ها و باشگاهش شد. این برای لوئیس سوارس کاملا واضح است که رفتار درستی انجام نداد. او از رفتارش عذرخواهی کرده،همه ما باید مسئولانه رفتار کنیم و درک کنیم که از همه انتظار می رود رفتاری مطابق شان باشگاه لیورپول داشته باشیم."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

یکی دیگه از صحنه های تحریک آمیز دیگه ای که سوارز به وجود آورد و قابل بحث بود این صحنه بود:

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دور کردن توپ یه چیزه شوت کردن از فاصله دوقدمی یه چیزه دیگه
    کلا باید یه دوربین باشه فقط حرکات سوارز رو بگیره

خودتون قضاوت کنید...

ویرایش توسط kdsm : 02-12-2012 در ساعت 21:33

4. 5 کاربر از پست مفید kdsm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

من خيلي ناراحت هستم ! به خاطر اورا ! واقعا سخته براي يك بازيكن سياه پوت كه بهش توهين نژاد پرستانه بشه ! بعدش اون جوري غرورش له بشه ! كاپيتان تيمي به بزرگي منچستر بعد از اون ماجرا سعي كرد همه چيرو فراموش كنه و تمومش كنه ! سوارز با كمال بي شرمي دست اورا رو رد كرده و اينو بعد بازي هم گفته ! ديگه چه نقطه ابهام برانگيزي در اين ماجرا باقي ميمونه من نميدونم ! اصولا هوادار سعي ميكنه از بازيكن و تيمش حمايت كنه ! ولي در بعضي شرايط اين اشتباه هست ! اين اتفاق كوچيكي نيست كه سوارز به اورا توهين نژادپرستانه كنه ! اورا بعد بازي رفت مقابل ليورپول مدام تحت تاثير اون ماجرا بوده و به اعتقاد من از لحاظ روحي و رواني تو اين فصل مشكل داشته ! به خاطر همون اتفاق ! بعد از محروميت سوارز يونايتد بايد در آنفيلد به مصاف ليورپول ميرف(جام حذفي) چيزي كه هيچ يك از ما انتظارش رو نداشتيم ! اينكه اورا تا آخر بازي از سوي هواداران ليورپول هو بشه !بي شك اوج بي عدالتي هست ! تقصير اورا در اين ماجرا چي بود كه هواداران ليورپول اين عمل زشت رو انجام دادند‌ ؟!به حر حال اون بازي با تمام سختي هاش براي اورا به پايان رسيد! اما هر عملي را عكس العملي هست ! هواداران يونايتد كه به شدت از رفتار مجموعه ليورپول در قبال اورا ناراحت بودند سوارز رو هو كردند كه انصافا شايسته اين كار بود ! حالا با همه اين اتفاقات اين اورا هست كه كوتاه مياد و قصد داره دست بده ! سوارز ؟!!!!! بعد از پايان نيمه اول اون شوت رو به سوي نيمكت يونايتد ميزنه !!!!! حركتي كه درقبال رفتار دوستانه والنسيا ميكنه !!!!!!!!!!!!!!!! آيا شكي در پست بودن سوارز هست؟ آيا ميشه رفتار غير انساني سوارز رو به خاطر جو استاديم توجيه كرد؟؟‌!!! من علت اين همه بي عدالتي از سوي سوارز و هواداران ليورپول رو كه اورارو هو كردند نميدونم ! ولي بگم كه اين به شخصيت و هويت تيمي ليورپول ضربه بزرگي رو وارد ميكنه ! اين بازيكن به قول فرگي مايهه ننگ است براي ليورپول !
    اما دوستان يونايتدي:
    حاشيه ها هيچ گاه خودشون رو از ما و تيممون جدا نميكنند ! بله اين ما هستيم كه بايد خودمون رو از حاشيه ها دور كنيم ! اين حركات سوارز و ..... نشانه ضعف هست ! نشانه شكست و تحقير ! پس ما بايد اين قضيه رو تموم شده بدونيم ! پيش به سوي قهرماني, هدف ما همينه !

و در آخر بايد بگم به بازيكنان تيمم افتخار ميكنم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

we are united

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

6. 7 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    عموفرگی
    بازیکن محبوب
    پیرلو

IranManUtdJuventus

تشکر ها
    4
    تشکر شده 7 در 3 پست

به این خاطر این بازی را نشون داد چون اکثر گزارشگرها طرفدار لیورپول هستند(مزدک،جواد،پیمان)

8. 5 کاربر از پست مفید crysismozafar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط crysismozafar نمایش پست ها
    به این خاطر این بازی را نشون داد چون اکثر گزارشگرها طرفدار لیورپول هستند(مزدک،جواد،پیمان)

آره داداش بیشترشون از منچستربدشون میاد فینال 2009 که گزارشگر بازی شورشو در اورد از بس یهطرفه گزارش کرد
    Good Bye Berba

10. 5 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

liverpool

نقل قول نوشته اصلی توسط kdsm نمایش پست ها
    در رابطه با تکل فردیناند ، سایت گل

FERDINAND TAKES THE BALL

"Big moment at Old Trafford. Ferdinand tackles Suarez as the last man in United's defence and the Liverpool striker goes down to the turf. No foul is given by the referee, much to the fury of the Uruguay international. Replays indicate the England defender's tackle was an excellent one."

خودتم صحنه رو ببینی میفهمی فردیناند کاملا توپو زد.

توضیحاتمو مثیکه اصلا نخوندی و حرف خودتو میزنی ، اورا هم تو این دست ندادن بی تقصیر نبود ولی سوارز اگه میخواست دست بده میتونسیت دست بده ، تازه همین که اورا با این که بهش توهین شده بازم دستشو گرفته جلوی سوارز نشان مردانگیشه و مهمتر از همه کاپیتان تیم حرف فرگی رو زمین نمیزنه.

به نظر من کار فردیناند کاملا درست بود ، خود فردیناند هم در این مورد گفته که جواب بی احترامی بی احترامیه ( خلاصش همینه البته )
    احساسیه که احساسیه ، نمیتونه به کاپتان محبوب منچستری ها و آنتونیو والنسیا ی عزیز توهین کنه کارش اصلا قابل توجیه نیست.

شرمنده ولی اینا همش بهونه هاییه که طرفدارای لیورپول میگن ، نمیتونیم بگیم هر کی پدر بزرگش و دوست صمیمش تو تیم ملی ( به قول شما ) سیاه پوسته نژاد پرست نیست ، در مورد توهینش به اورا در دور رفت بازی که کاملا مشخصه و fa یک pdf 150 صفحه ای در موردش داد و شکی درش نیست ، کار زشت سوارز در مقابل والنسیا هم نژاد پرست بودنشو کاملا ثابت میکنه.

نه جونه من عذر خواهی هم نکنه با این همه توهین و حرکات احمقانه..........

شما که معلومه قبول نمیکنی چون طرفدار لیورپولی ، قضاوتو میزاریم به عهده ی دوستان بی طرف ، تصاویر و کلیپ ها هم کاملا واضح و رسا است ، باز هم میگم لطفا واقع بین باشید.........
    1 - تو اینکه فردیناند اول توپو زد بحثی نیست ! ولی جهت حرکت توپی که فردیناند زد به سمت دروازه منچستر بود و سوارز هم به همون سمت خواست حرکت کنه . وقتی فردیناند دید توپ کدوم طرف میره در ادامه پای سوارز رو میزنه و مانع از ادامه حرکتش میشه !

2 - این حرکت اورا فقط و فقط جهت تحقیر سوارز بوده و سوارز هم تن به این حقارت نمیده . از طرفی درخواست این دست دادن سوارز و اورا رو کی داده ؟!!!

3 - توی پست قبلی در مورد فردیناند یه چیز دیگه ای می گفتین و در مورد بی احترامی سایرین به برادرش رو دلیل این حرکت اعلام کردین . اما تو این پست شما میگی جواب بی احترامی ؛ بی احترامیه ! جالبه ! نه اولیش ربطی به سوارز داشت و نه دومی هم منطق جالبیه . اگر این علتش بوده 100% فردیناند هم کار اشتباه و خارج از منطق و عقل انجام داده !

4 - احساسیه ! ولی نژاد پرست نیست . این دلایلی هم که ما میاریم کاملا منطقیه و نژاد پرست نبودن سوارز رو نشون میده ! من تا حالا نشنیده بودم یکی پدربزرگش و دوست صمیمیش سیاه پوست باشند ولی طرف نژاد پرست هم باشه !

5 - من تنها چیزی که در مورد سوارز نمی تونم قبول کنم نژاد پرست بودنشه ! و الا این حرکاتی که سوارز تو این بازی انجام داده به هیچ وجه نه مورد تایید هواداران بوده و نه مدیران و پیشکسوتان باشگاه !

12. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

مهدی جان قبول کن که حرکت سوارز از اول هم مشکل داشته.
    گفتن کلمه nigger به هر سیاهپوستی تو هر جای دنیا توهین محسوب میشه.
    نژاد پرستی که شاخ و دم نداره. هر کسی میتونه نژاد پرست باشه. حتی اگه بروز هم نده شاید ته دلش رنگ پوست خودشو از بقیه بالاتر بدونه.
    اول بازی هم کاملا مشخص بود که اورا میخواست باهاش دست بده. بالاخره خود تو هم وقتی با کسی قهر باشی بخوای باهاش آشتی کنی اولش با اکراه میای. ولی سوارز از دست دادن باهاش طفره رفت.
    این حرکتش به نظرم از توهینش هم بدتر بود. تو این حالت که کل دنیا دارن میبینن غرور یه بازیکن لکه ار میشه. تو اون لحظه واقعا دلم به حال اورا سوخت و ناراحت شدم.
    حتی دوست داشتم بازی رو من یو ببره تا اون صحنه های آخر بازی به وجود بیاد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ashly نمایش پست ها
    داداش نظرت درباره این صحنه چیه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    این حرکت و حرکتش به فردیناند هم در راستای در آوردن لج اورا بود به نظرم البته یکم هم فک کنم مطرح شدن و شهرت طلبی هم هست. بالاخره کل روزنامه ها بهش پرداختن در حالی که اگه سوارز اون حرکاتو نمیکرد رسانه ها سوژه زیادی نداشتن.

عذر خواهی هم بعد اینجور حرکات اصلا به حساب نمیاد کاملا مشخصه که واسه اینکه محرومیت دوباره یا انتقاد و فشار به سراغش نیاد بهش توصیه شده که سریع عذرخواهی کنه. البته وجهه لیورپول هم این وسط مطرح هست. وگرنه به نظرم با توجه به سابقه ای که لوییس سوارز داره عمرا حاضر به معذرت خواهی نمیشد
    وقتی فرگوسن سوارز رو رسوایی لیورپول معرفی میکنه باید تا آخر قصه رو خوند.

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    1 - تو اینکه فردیناند اول توپو زد بحثی نیست ! ولی جهت حرکت توپی که فردیناند زد به سمت دروازه منچستر بود و سوارز هم به همون سمت خواست حرکت کنه . وقتی فردیناند دید توپ کدوم طرف میره در ادامه پای سوارز رو میزنه و مانع از ادامه حرکتش میشه !

2 - این حرکت اورا فقط و فقط جهت تحقیر سوارز بوده و سوارز هم تن به این حقارت نمیده . از طرفی درخواست این دست دادن سوارز و اورا رو کی داده ؟!!!

3 - توی پست قبلی در مورد فردیناند یه چیز دیگه ای می گفتین و در مورد بی احترامی سایرین به برادرش رو دلیل این حرکت اعلام کردین . اما تو این پست شما میگی جواب بی احترامی ؛ بی احترامیه ! جالبه ! نه اولیش ربطی به سوارز داشت و نه دومی هم منطق جالبیه . اگر این علتش بوده 100% فردیناند هم کار اشتباه و خارج از منطق و عقل انجام داده !

4 - احساسیه ! ولی نژاد پرست نیست . این دلایلی هم که ما میاریم کاملا منطقیه و نژاد پرست نبودن سوارز رو نشون میده ! من تا حالا نشنیده بودم یکی پدربزرگش و دوست صمیمیش سیاه پوست باشند ولی طرف نژاد پرست هم باشه !

5 - من تنها چیزی که در مورد سوارز نمی تونم قبول کنم نژاد پرست بودنشه ! و الا این حرکاتی که سوارز تو این بازی انجام داده به هیچ وجه نه مورد تایید هواداران بوده و نه مدیران و پیشکسوتان باشگاه !
    اصلا قصد حمایت بیخودی از فردیناند و تخریب سوارزو ندارم ولی:
    پیشنهاد دست دادنو اول اتحادیه فوتبال انگلیس به اورا داد که با دست دادن قضیه رو تموم کنه.
    مطمئنم اگه من جاش بودم با اون توهینایی که مشخص شد سوارز بهش کرده اصلا این پیشنهادو قبول نمیکردم. ولی اورا با اینکه دلش نمیخواست دستشو آورد ولی هیشکی حتی اتحادیه هم فکر نمیکرد سوارز همچین آدم بیخودی باشه که بخواد دست اورا رو رد کنه.

دوباره میگم نژادپرست بودن شاخ و دم نداره.آدمای احساسی هم میتونن نژادپرست باشن.
    حتی اگه بهترین دوستت یا بابابزرگت هم سیاه پوست باشه چون این حس برتر بودن سفیدا انسبت به سیاها همیشه وجود داشته ممکنه تو هم در باطن و نه در ظاهر خودتو برتر از اونا بدونی.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

ویرایش توسط ale10forever : 02-13-2012 در ساعت 13:54

14. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    کیارش

EnglandManUtdManUtd

تشکر ها
    148
    تشکر شده 222 در 62 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها

با تمام احترامی که به نظرت دارم نظر کارشناسان داوری قابل تاییده نه نظر شما و اگرم تکل فردیناند خطا باشه که نیست چه ربطی داره که توپو به سمت نیمکت منچستر شوت کنه ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
    حقارت چیه؟؟؟؟؟ چه ربطی داره ؟
    نظر خودم اینه که اورا دستشو آورد پایین تر که اگه سوارز دست نداد اورا جلوش کوچیک یا هر عبارت مترادف نشه !
    بعد که دید دست نداد دست سوارزو کشید که چرا دست ندادی.
    یه ثانیه دو به شک شد اما اونجا سوارز اگه می خواست می تونست دست بده که نداد .
    اورا منتظر حرکت سوارز بود و دقیقا حدس می زد که دست نده برای بار هزارم : سوارز اگه میخواست دست بده میتونست دست بده و وقتی خودش معذرت خواهی کرده ، همه چی معلومه دیگه

من تو پست قبلی نگفتم دلیل این که فردیناند اینکارو کرده این بوده ، گفتم خود فردیناند هم ازاین قضیه ی نژاد پرستی ضربه خورده و بالاخره وقتی سوارز با کاپتان تیم دست نده به نظر من فردیناند میتونه این حقو به خودش بده که بهش دست نده.

حرکت زشتش جلوی والنسیا نشان گر همه چیز هست ، خودتم میدونی که حرکت نژادپرستانه ای رو جلوی والنسیا که سیاه پوسته انجام داده.......... احساسیه که احساسیه هیچ دلیلی نمیشه که این حرکت زشت و زننده رو انجام بده و والنسیا هیچ کاری نکرد فقط بهش خیلی دوستانه گفت چرا اینکارو کردی و دستشو گذاشت پشت سوارز ، اما سوارز پیرهنشو با دستاش پاک میکنه و وقتی هم که سوارز این حرکت مزخرف سوارزو میبینه اخماش تو هم میره و به سمت رختکن میره ( تو عکس های پست بعدی کاملا معلومه ) بازم این عکس کاملا نژاد پرست بودن سوارز رو ثابت میکنه و لازم به توضیح نیست.

نمیدونم دیگه چقدر فیلم و عکس باید ببینی یا سوارز باید چیکار بکنه تا به عنوان یه نژاد پرست قبولش کنی ، بازم قضاوت باشه با دوستان ، لطفا هم دیگه این قضیه رو بیخیال شو به جایی نمیرسه........

ویرایش توسط ManUtd : 02-13-2012 در ساعت 19:01

16. 2 کاربر از پست مفید kdsm تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    کیارش

EnglandManUtdManUtd

تشکر ها
    148
    تشکر شده 222 در 62 پست

در بین دونیمه در رختکن درگیری بین بازیکنان دو تیم پیش اومد که با دخالت مامورین پلیس اوضاع آروم شد. طبق گزارشات درگیری موقعی شروع شد که یکی به داوید دحیا تف کرد!!!!

18. 2 کاربر از پست مفید kdsm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

بچه ها به نظر من دیگه این قضیه رو دنبال نکنیم بهتره ...هرکس این تصاویر و صحنه ها رو دیده خودش قضاوت میکنه و بهتره این قضیه رو اینقدر کشش ندیم
    Good Bye Berba

20. 3 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Ferguson
    بازیکن محبوب
    VanDerSar,Beckham,King7,Berbatov,Giggs,Casillas
    اسم واقعی شما
    Hossein

IranManUtdRealMadrid

تشکر ها
    361
    تشکر شده 301 در 63 پست

سلام دوستان
    برد رو تبریک میگم.
    بهتره اینقدر با هم بحث الکی نکنید.مطمئنان خود لیورپولی ها هم میدونن چه اتفاقاتی افتاده و خودشونو به کوچه علی چپ میزنن.کارای نژاد پرستانه سوارز تو این چند مدت مسئله ی کوچیکی نیست که به راحتی بشه ازش گذشت و بگیم که احساساتیه.یه بازیکن حرفه ای هرگز اینقدر احمقانه کار نمیکنه.
    به هر حال اونا فقط شخصیتشونو به ماها نشون دادن و یه بار دیگه عظمت منچستری ها بر همگان ثابت شد.
    زنده باد اورا-زنده باد والنسیا و زنده باد تمام سیاه پوستانی که در طول تاریخ توسط عده ای ابله مورد توهین قرار گرفته اند.
    Make Believe liverpool's fans.WE ARE U'RE OVERLORD

ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.

We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever

22. 6 کاربر از پست مفید edwin HP تشکر کرده اند .

صفحه 72 از 105 نخستنخست ... 2262707172737482 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)