سلام به همه اعضای دربی
تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو بذارم تا هم خودمون و هم مدیران ببینن نظر اعضا درباره بخشهای مختلف چیه و احیانا اگه انتقاد یا پیشنهادی دارن بدن.
لطفا منصفانه قضاوت کنید و اغراق نکنید.![]()
سلام به همه اعضای دربی
تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو بذارم تا هم خودمون و هم مدیران ببینن نظر اعضا درباره بخشهای مختلف چیه و احیانا اگه انتقاد یا پیشنهادی دارن بدن.
لطفا منصفانه قضاوت کنید و اغراق نکنید.![]()
THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
HE IS UNSTOPABLE
تا ان جایی که من میدونم خوبه ولی اشکل هایی ریز داره .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
سلام به همه دو روز پیش که به سرم زد این موضوع رو واسه نظرسنجی بذارم عمرا فکرشو نمی کردم که بحث اینقدر داغ بشه
در هر حال موضوعات جالبی مطرح شد و دست همه از جمله منتقد بزرگ(morinio) تا مدیر سایت درد نکنه
ولی فکر کنم خودتون هم فهمیده باشید که کلا این فضای کل کل یه حس بدی ایجاد می کنه امیدوارم یه خورده مهربونتر نظر بدیم
با تشکر
THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
HE IS UNSTOPABLE
خداییش خیلی سایته باحالیه من که از وقتی عضو شدم خیلی حال کردم دم همهی مدیرا وکاربراش گرم صلوات![]()
سايت خوبيه و واقعا اطلاعات ورزشي و امكانات ورزشي زيادي رو در اختيار ما ميزاره اما به نظر من بهتر از مطالبش محيطشه كه كنترل خوبي دارن رو محيطش و همه برو بچس اينجا بچه هاي خوبي هستن من كه اينجوري فهميدم تو اين چندروز![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
من به دربی از 20 / 18 میدم
من از 20 /17.5 میدم
نقاط قوتش بخش گل های سایته
نقاط ضعف بخش بازی های کامپیوتر که برخلاف بقیه سایت ها که از نقاط قوتشونه این جا توجهی بهش نمیشه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
مدیریریت بخش هواداران مخصوصا یوونتوس عالی هم انتقاد پذیر و هم بی نقص
افتخار ما Derby بودن ماست
![]()
من 18 میدم
نزدیک 1 سال ونیمه عضوم هی میگم یه فکری برای انجمن بازی های کامپیوتری بکنید هیچکس جواب نمیده به کی بگم![]()
Milan back to the era Avjt
بد نیست و جای کار داره / به نظرم دربی باید تو سایتهای دیگه تبلیغ کنه که کابرهای سایت بیشتر بشن
((من خودم دوستم این سایت رو بهم معرفی کرد- که خودش هم یکی از کابران فعال سایته))
من از 20 ... 16 میدم
^ قابل توجه ^ من به هیچ سایتی 20 نمیدم ـ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)