بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
چون اینتری ، چون عجیب غریبی دمت گرم!
از بهترین سایت هوادران اینتر در ایران دیدن کنید
(به زودی در اینتر دات آی ار هیجان زده خواهید شد)
ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 08-31-2011 در ساعت 00:23
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ببین چیزیه که عین حقیقته، به هر حال هر کسی نظری داره ولی روی نظری میشه حساب کرد که یه منطق پشتش باشه وگرنه نظرات نشات گرفته از تعصبات کورکورانه به وفور هست.
من اون موقع که پورتو تو اولترافورد منچستر رو از لیگ قهرمانان حذف کرد مطمئن بودم مربی این تیم(مورینیو) به زودی به یکی از بهترینهای دنیا بدل میشه و حالا میبینیم که شده!
یه دلیل دیگه که بزرگی این شخص رو اثبات میکنه شخصیت دادن به تیم کنونی رئاله که حداقل مثل سابق جلوی بارسا خود باختگی قبل رو نداره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به دوستان اينتري
برد اينترو بهتون تبريك ميگم
اينتر تو جام باشگاه ها خيلي خوب كار كرده و كلا با اينتر ليگ فرق داره!!!
بردن ليل تو هردو بازي رفت و برگشت كار آسوني نبود كه اينتر انجام داد!
اينتر الان تو صدر گروهش قرار گرفته و به احتمال خيلي زياد به عنوان تيم اول به مرحله بعد راه پيدا ميكنه.
ولي بايد ببينيم اينتر تو مرحله بعد و در مقابل قدرت هاي اروپا چه نتايجي رو كسب ميكنه.
موفق باشيد...
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
تبریک می گم برد خوبی رو کسب کردیم.
2برد پیاپی خیلی خوبه واسه اینتری که کمی افت داشت.
امیدوارم فرلان هم بتونه واسه اینتر در لیگ قهرمانان بازی کنه.
HALA MADRID
نه داداش فورلان نميتونه تو ليگ قهرمانان بازي كنه!
واسه اتلتيكو تو ليگ قهرمانان بازي كرده و به همين خاطر نميتونه واسه اينتر بازي كنه!
ببين داداش وقتي يه بازيكن واسه يه تيم تو ليگ قهرمانان بازي كنه تا پايان اون فصل ليگ قهرمانان ديگه واسه هيچ تيمي نميتونه بازي كنه!
فورلان قبل از اينكه به اينتر بياد تو مرحله انتخابي ليگ قهرمانان واسه اتلتيكو بازي كرده و تا پايان رقابتهاي اين فصل ليگ قهرمانان واسه هيچ تيمي نميتونه بازي كنه!
با اين حساب فصل بعد ميتونه بازي كنه
من هم برد اینتر رو به بچه ها تبریک میگم مثل اینکه بزنم به تخته برعکس لیگ تو اروپا داریم خوب میریم جلو و ایشاله همینطور ادامه بدیم.
در ضمن علیرضا اگه یادت باشه به خاطر فورلان بود که برانکا اخراج شد!!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)