Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدامیک از گزینه های زیر دربی رو بهتر توصیف می

رأی دهندگان
55. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • دربی عالیه و ازاین بهتر نمیشه

17 30.91%
  • دربی خوبه ولی هنوز نقصهایی داره

31 56.36%
  • دربی هنوز ایده آل نیست

7 12.73%
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ARAGONEZ
    بازیکن محبوب
    DAVID VILLA SANCHES
    اسم واقعی شما
    MOHAMAD AHMADI

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    2
    تشکر شده 63 در 10 پست

Jadide دربی از دیدگاه اعضا

سلام به همه اعضای دربی
    تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو بذارم تا هم خودمون و هم مدیران ببینن نظر اعضا درباره بخشهای مختلف چیه و احیانا اگه انتقاد یا پیشنهادی دارن بدن.
    لطفا منصفانه قضاوت کنید و اغراق نکنید.

THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
    HE IS UNSTOPABLE

2. 13 کاربر از پست مفید MOHAMD AHMADI تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    jOSE
    بازیکن محبوب
    گورکوف - لمپارد - رونالدو - ماتا و ...
    اسم واقعی شما
    رامین (رضا)
    ChelseaRealMadrid
    تشکر ها
    358
    تشکر شده 367 در 104 پست

با تشکر از این نظرسنجی خوب

به نظر من دربی یکمی کاربرهای تخصصی و کاربرهای فعال کم داره که باعث میشه پیشرفتش با سرعت کم باشه

همیشه اعتبار یک سایت به کاربراش هست هرچی کاربر حرفه ای تر و فعال تر بهتر میشه

امیدوارم که دربی که فکر کنم یکی از قدیمی ترین فروم های فوتبالی هست بتونه روند صعودیش رو طی کنه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 11 کاربر از پست مفید Ramin Chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

آدم های زیادی دوست دارن تو همچین انجمن هایی عضو بشن اما این انجمن ها رو نمیشناسن
    به نظر من مدیر های دربی باید هر جور شده واسه دربی تبلیغ کنن و به مردمی که به اینترنت دسترسی دارن بفهمونن که یه همچین جاهایی هم تو اینترنت وجود داره
    یه روز خوب میاد ...

6. 11 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط abdollah 202 نمایش پست ها
    آدم های زیادی دوست دارن تو همچین انجمن هایی عضو بشن اما این انجمن ها رو نمیشناسن
    به نظر من مدیر های دربی باید هر جور شده واسه دربی تبلیغ کنن و به مردمی که به اینترنت دسترسی دارن بفهمونن که یه همچین جاهایی هم تو اینترنت وجود داره
    منم با نظرت موافقم هنوز يه اشكالاتي داره

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

8. 8 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط abdollah 202 نمایش پست ها

ازنظرمن دربی افتضاح و ناقصه دلایلش هم اینه برای هر لیگ جدول رده بندی نداره قوانینش بیشترشبیه پادگان نظامی تا انجمن فرهنگی ورزشی جدول گلزنان لیگ ایران داخلش نیست اگه هم هست من تاحالا ندیدم پخش زنده مسابقات فوتبال از شبکه 3 داخلش نیست فرکانس پخش ماهواره مسابقات فوتبال از شبکه های خارجی رو به کاربرا نمیده محیطش بیشتر شبیه یه فروشگاه خرید دی وی دیه تا یه انجمن.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

10. 6 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ARAGONEZ
    بازیکن محبوب
    DAVID VILLA SANCHES
    اسم واقعی شما
    MOHAMAD AHMADI

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    2
    تشکر شده 63 در 10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها

ازنظرمن دربی افتضاح و ناقصه دلایلش هم اینه برای هر لیگ جدول رده بندی نداره قوانینش بیشترشبیه پادگان نظامی تا انجمن فرهنگی ورزشی جدول گلزنان لیگ ایران داخلش نیست اگه هم هست من تاحالا ندیدم پخش زنده مسابقات فوتبال از شبکه 3 داخلش نیست فرکانس پخش ماهواره مسابقات فوتبال از شبکه های خارجی رو به کاربرا نمیده محیطش بیشتر شبیه یه فروشگاه خرید دی وی دیه تا یه انجمن.

وقتی خود مورینیو این باشه از طرفدارانش بیشتر از این بر نمیاد
    در هر حال از نظرت ممنونیم

THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
    HE IS UNSTOPABLE

12. 8 کاربر از پست مفید MOHAMD AHMADI تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    مورینیو و قلعه نوعی و آرسن ونگر و یورگن کلوپ
    بازیکن محبوب
    CR7 ,wilshere,alex delpiero , شوان اشتایگر ,raul,totti,steven gerrard
    اسم واقعی شما
    محمد

GermanySS_TehranRealMadrid

Delpiero

تشکر ها
    1,985
    تشکر شده 1,794 در 460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamd ahmadi نمایش پست ها
    وقتی خود مورینیو این باشه از طرفدارانش بیشتر از این بر نمیاد
    در هر حال از نظرت ممنونیم
    چه ربطی داره به مورینیو این هم انتقاد بود دیگه انتقاد پذیر باید باشیم منم گفتم کی تو سایت ********** عضوه پیغام دوستی بده مدیر گفت تبلیغات میکنی الانم تبلیغ نمیکنم *** گذاشتم اینم انتقاد من بازم میگم به مورینیو ربطی نداره
    LEGENDARY

14. 8 کاربر از پست مفید icon تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی
    بازیکن محبوب
    داش علی کریمی
    اسم واقعی شما
    ALI MOHAMMAD.

SpainPersepolisPersepolis

تشکر ها
    144
    تشکر شده 208 در 47 پست

من زیاد تو انجمن نمیام ولی شاید راست بگی.

16. 8 کاربر از پست مفید .ZIDANE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    اکبر میثاقیان
    بازیکن محبوب
    کاپیتان مالدینی
    MilanPersepolis
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 269 در 49 پست

من پست هات رو می وینم یاد مایلی کهن می افتم همیشه شلوق می کنی و به همه چیز اعتراض داری
    یه زحمت به خودت نمی دی اول تحقیق کنی بعدش بنویسی

جدول لیگ ایتالیا: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    جدول لیگ انگلیس: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    جدول لیگ اسپانیا: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    فرکانس های شبکه ها: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

بقیه چیزهایی هم که گفتی اگه از خود مدیرا سئوال کنی حتمآ می دن بهت
    در ضمن اینجا انجمن فوتباله و خود تو چا وقتی دیدی این مسائل نیست همکاری نکردی؟
    من از روزای اول توی این سایت عضو هستم و هفته ای یکی 2 بار می ام . 2 تا از مدیرای قدیمی سایت (حامد مدیر بخش گلهای ایتالیا و مهدی مدیر العان سایت رئال ) از دوستان نزدیک من بودن و می دیدم که چقدر زحمت می کشیدن
    از نظر امسال شما هر سایتی جدول رده بندی داشته باشه و نتیجه ها رو داشته باشه بهترین سایته و هر سایتی نداشته باشه بدترین سایته؟ خوب بهت پیشنهاد می کنم از این به بعد بری توی سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و از انواع جدولها لذت ببری !
    از مدیرای سایت خاهش می کنم این پست من رو پاک نکنند من هم قبول دارم هر کس بیاد نظر بده و بره. خودمن هم به گزینه 2 رای دادم اما این آقا همیشه از همه طلب داره و خلاصه یکی باید جوابش رو بده
    مدیرای این سایت خیلی کوتاه می ان که جوابتو نمی دن اما نمیشه جلوی این همه حرف الکی سکوت کرد
    هر سایت دیگه ای بود تا حالا 100 جور پول می گرفت
    همه انجمن ها که می ری بالای انجمن ... وسط انجمن ... پایین انجمن .. بین پست ها تبلیغ می گذارند حالا اینجا فقط 4 تا بنر هست که یکیش هم مال بازی انلاین همین سایته و اون هم رایگان داره کار می کنه بعدش این آقا می گه اینجا شبیه فروشگاهه ! من خودم سایت دارم و توی سایتم فروشگاه دارم . این مگه بده که هزینه های سایت رو از فروش بدست بیاریم؟ مگه مدیرا دارن دزدی می کنن؟ من نمی دونم اینجا چقدر هزینه می دن اما من واسه یه سایت 5000 عضوی دارم ماهی 40 تومن هزینه هاست می دم و خب بخشی از اونو از فروش در می آرم بخشیش هم از جیب می ذارم کسانی مثه شما فقط می این توی سایت استفاده می کنین و آخر هم فقط غور می زنین. انتقاد کن منم خودم خیلی انتقاد دارم اما با راهکار و ادب نه همیشه طلب کار
    همیشه ما مدیرای سایتها باید جلوی ادمایی مثه شما خودمون رو بخوریم و سکوت کنیم. اما تا کی؟
    خیلی از سایتها مجبورتون می کنن واسه پسوورد فایلی که دانلد کردی پول بدی اما اینجا اینطوریه؟
    اینجا واست دارن لینک از مدیافایر می ذارن که مثه مستقیمه اما بقیه جاها لینک از رپیدشیر و ... می ذارن که یا $$$$$ باشه یا سخت دانلد شه تا شما پو بدی و اکانت بخری و مثلآ لینکت مستقیم شه . مدیافایر با لینک مستقیم فرق داره؟ بماند اینکه خود مدیرای سایت دارن معرفی می کنن سایتایی که لینکاتونو مستقیم کنید و هیچ پولی هم گیرشون نمی اد . اینجا من از زبان همه مدیرای انجمنها و سایتا دارم صحبت می کنم بویژه مدیرای زحمت کش این سایت خوب .ببخشید اگه به کسی برخورد
    همه چی توی این مملکت برعکسه کسانی که زحمت می کشن اینجوری جواب می شنوند و کسانی که نمی کشند تشویق می شن
    این حرفا رو نمی زنم که بین مدیرای سایت جا باز کنم. فقط یاد حرفای حامد و مهدی افتادم که اون روزها می گفتن خیلی سخته. الان که حتمآ10 برابر اون موقع سخته
    بازم خاهش می کنم این متلب من رو پاک نکونین
    ویرایش توسط capitan_maldini : 10-07-2011 در ساعت 13:23

18. 10 کاربر از پست مفید capitan_maldini تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط capitan_maldini نمایش پست ها
    من پست هات رو می وینم یاد مایلی کهن می افتم همیشه شلوق می کنی و به همه چیز اعتراض داری
    یه زحمت به خودت نمی دی اول تحقیق کنی بعدش بنویسی

جدول لیگ ایتالیا: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    جدول لیگ انگلیس: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    جدول لیگ اسپانیا: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    فرکانس های شبکه ها: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    از آدمایی که خودشونو نخود هرآش میکنن خوشم نمیاد. نمی خواستم جوابتو بدم ولی برای اینکه کاربرامنو احمق فرض نکنند جوابتو دادم.
    1/ اول یه سری به لینک های بالا بزن بعد ببین این جدول ها مال کی هست بعد بیا و بگو تحقیق نکرده حرف بزن.

اگه مدیران اجازه بدن و محرومم نکنن قول میدم
    همین الان بالای 20 تا سایت و انجمن به آقای به اصطلاح محترمی مثل شما معرفی کنم که تمامی خدماتشون رایگانه و از کمترین تبلیغات استفاده میکنن.

2/
    هرانجمنی برای کامل شدن نیاز به هم فکری کاربرا داره من می خواستم بخش جدول این سایت رو روبه را کنم اما ن مدیرا نذاشتن درضمن سایت ورزشی که به صورت انجمن ارائه میشه باید کامل باشه تا کاربر بالفرض 2 ساعت درروز برای اینترنت وقت میذاره هر دو ساعت تو این انجمن باشه و برای امکاناتی ساده مثل جدول و نایج لحظه به لحظه دربه دراین سایت و اون سایت نشه. و این به تکامل انجمن و شلوغیش کمک میکنه.

3/ من مایلی کهن رو نمیشناسم شما که میشناسیش سلام منو بهشون برسونید.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

20. 4 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)