سلام به همه اعضای دربی
تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو بذارم تا هم خودمون و هم مدیران ببینن نظر اعضا درباره بخشهای مختلف چیه و احیانا اگه انتقاد یا پیشنهادی دارن بدن.
لطفا منصفانه قضاوت کنید و اغراق نکنید.![]()
سلام به همه اعضای دربی
تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو بذارم تا هم خودمون و هم مدیران ببینن نظر اعضا درباره بخشهای مختلف چیه و احیانا اگه انتقاد یا پیشنهادی دارن بدن.
لطفا منصفانه قضاوت کنید و اغراق نکنید.![]()
THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
HE IS UNSTOPABLE
با تشکر از این نظرسنجی خوب
به نظر من دربی یکمی کاربرهای تخصصی و کاربرهای فعال کم داره که باعث میشه پیشرفتش با سرعت کم باشه
همیشه اعتبار یک سایت به کاربراش هست هرچی کاربر حرفه ای تر و فعال تر بهتر میشه
امیدوارم که دربی که فکر کنم یکی از قدیمی ترین فروم های فوتبالی هست بتونه روند صعودیش رو طی کنه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آدم های زیادی دوست دارن تو همچین انجمن هایی عضو بشن اما این انجمن ها رو نمیشناسن
به نظر من مدیر های دربی باید هر جور شده واسه دربی تبلیغ کنن و به مردمی که به اینترنت دسترسی دارن بفهمونن که یه همچین جاهایی هم تو اینترنت وجود داره
یه روز خوب میاد ...
ازنظرمن دربی افتضاح و ناقصه دلایلش هم اینه برای هر لیگ جدول رده بندی نداره قوانینش بیشترشبیه پادگان نظامی تا انجمن فرهنگی ورزشی جدول گلزنان لیگ ایران داخلش نیست اگه هم هست من تاحالا ندیدم پخش زنده مسابقات فوتبال از شبکه 3 داخلش نیست فرکانس پخش ماهواره مسابقات فوتبال از شبکه های خارجی رو به کاربرا نمیده محیطش بیشتر شبیه یه فروشگاه خرید دی وی دیه تا یه انجمن.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
من پست هات رو می وینم یاد مایلی کهن می افتم همیشه شلوق می کنی و به همه چیز اعتراض داری
یه زحمت به خودت نمی دی اول تحقیق کنی بعدش بنویسی
جدول لیگ ایتالیا: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدول لیگ انگلیس: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدول لیگ اسپانیا: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرکانس های شبکه ها: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بقیه چیزهایی هم که گفتی اگه از خود مدیرا سئوال کنی حتمآ می دن بهت
در ضمن اینجا انجمن فوتباله و خود تو چا وقتی دیدی این مسائل نیست همکاری نکردی؟
من از روزای اول توی این سایت عضو هستم و هفته ای یکی 2 بار می ام . 2 تا از مدیرای قدیمی سایت (حامد مدیر بخش گلهای ایتالیا و مهدی مدیر العان سایت رئال ) از دوستان نزدیک من بودن و می دیدم که چقدر زحمت می کشیدن
از نظر امسال شما هر سایتی جدول رده بندی داشته باشه و نتیجه ها رو داشته باشه بهترین سایته و هر سایتی نداشته باشه بدترین سایته؟ خوب بهت پیشنهاد می کنم از این به بعد بری توی سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و از انواع جدولها لذت ببری !
از مدیرای سایت خاهش می کنم این پست من رو پاک نکنند من هم قبول دارم هر کس بیاد نظر بده و بره. خودمن هم به گزینه 2 رای دادم اما این آقا همیشه از همه طلب دارهو خلاصه یکی باید جوابش رو بده
مدیرای این سایت خیلی کوتاه می ان که جوابتو نمی دن اما نمیشه جلوی این همه حرف الکی سکوت کرد
هر سایت دیگه ای بود تا حالا 100 جور پول می گرفت
همه انجمن ها که می ری بالای انجمن ... وسط انجمن ... پایین انجمن .. بین پست ها تبلیغ می گذارند حالا اینجا فقط 4 تا بنر هست که یکیش هم مال بازی انلاین همین سایته و اون هم رایگان داره کار می کنه بعدش این آقا می گه اینجا شبیه فروشگاهه ! من خودم سایت دارم و توی سایتم فروشگاه دارم . این مگه بده که هزینه های سایت رو از فروش بدست بیاریم؟ مگه مدیرا دارن دزدی می کنن؟ من نمی دونم اینجا چقدر هزینه می دن اما من واسه یه سایت 5000 عضوی دارم ماهی 40 تومن هزینه هاست می دم و خب بخشی از اونو از فروش در می آرم بخشیش هم از جیب می ذارمکسانی مثه شما فقط می این توی سایت استفاده می کنین و آخر هم فقط غور می زنین. انتقاد کن منم خودم خیلی انتقاد دارم اما با راهکار و ادب نه همیشه طلب کار
همیشه ما مدیرای سایتها باید جلوی ادمایی مثه شما خودمون رو بخوریم و سکوت کنیم. اما تا کی؟
خیلی از سایتها مجبورتون می کنن واسه پسوورد فایلی که دانلد کردی پول بدی اما اینجا اینطوریه؟
اینجا واست دارن لینک از مدیافایر می ذارن که مثه مستقیمه اما بقیه جاها لینک از رپیدشیر و ... می ذارن که یا $$$$$ باشه یا سخت دانلد شه تا شما پو بدی و اکانت بخری و مثلآ لینکت مستقیم شه . مدیافایر با لینک مستقیم فرق داره؟ بماند اینکه خود مدیرای سایت دارن معرفی می کنن سایتایی که لینکاتونو مستقیم کنید و هیچ پولی هم گیرشون نمی اد . اینجا من از زبان همه مدیرای انجمنها و سایتا دارم صحبت می کنم بویژه مدیرای زحمت کش این سایت خوب .ببخشید اگه به کسی برخورد
همه چی توی این مملکت برعکسه کسانی که زحمت می کشن اینجوری جواب می شنوند و کسانی که نمی کشند تشویق می شن
این حرفا رو نمی زنم که بین مدیرای سایت جا باز کنم. فقط یاد حرفای حامد و مهدی افتادم که اون روزها می گفتن خیلی سخته. الان که حتمآ10 برابر اون موقع سخته
بازم خاهش می کنم این متلب من رو پاک نکونین
ویرایش توسط capitan_maldini : 10-07-2011 در ساعت 13:23
از آدمایی که خودشونو نخود هرآش میکنن خوشم نمیاد. نمی خواستم جوابتو بدم ولی برای اینکه کاربرامنو احمق فرض نکنند جوابتو دادم.
1/ اول یه سری به لینک های بالا بزن بعد ببین این جدول ها مال کی هست بعد بیا و بگو تحقیق نکرده حرف بزن.
اگه مدیران اجازه بدن و محرومم نکنن قول میدم همین الان بالای 20 تا سایت و انجمن به آقای به اصطلاح محترمی مثل شما معرفی کنم که تمامی خدماتشون رایگانه و از کمترین تبلیغات استفاده میکنن.
2/ هرانجمنی برای کامل شدن نیاز به هم فکری کاربرا داره من می خواستم بخش جدول این سایت رو روبه را کنم اما ن مدیرا نذاشتن درضمن سایت ورزشی که به صورت انجمن ارائه میشه باید کامل باشه تا کاربر بالفرض 2 ساعت درروز برای اینترنت وقت میذاره هر دو ساعت تو این انجمن باشه و برای امکاناتی ساده مثل جدول و نایج لحظه به لحظه دربه دراین سایت و اون سایت نشه. و این به تکامل انجمن و شلوغیش کمک میکنه.
3/ من مایلی کهن رو نمیشناسم شما که میشناسیش سلام منو بهشون برسونید.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)