[QUOTE=danielbahrami;50673]در چه بخشی از این برنامه کمک می خواهی؟
من فایل را باز کردم اما نمیدونم بعد چکار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=danielbahrami;50673]در چه بخشی از این برنامه کمک می خواهی؟
من فایل را باز کردم اما نمیدونم بعد چکار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هارانان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
می خواهی فیس نصب کنی یا مشخصات بازیکنان را عوض کنی ؟ بگو می خواهی با این نرم افزار چکار کنی ؟
<hr style="color:#EBB636; background-color:#EBB636" size="1"> Stamford Bridge PES 2012 Demo
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]107 مگابایت| استادیوم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی به من بگه استادیوم های باشگاه ها درست شدند یا نه ؟؟؟؟؟؟ :chakerim:
چند تا از استادیوم ها درست شدند که تو دموی شماره2 اونارو میزارندنقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو اين دمو فقط دو تا استاديوم هست يكيش san siro ويكي ديگه escorpiao در كوپا آمريكانقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اعلام نکردند که در نسخه کامل بازی تعداد استادیوم ها چندتاست ؟؟binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این کیت رو لطفا تو بخش ویرایش های 2011 بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام تمام اطلاعاتی که در مورد pes 2012 میخوای برو تو سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بخش pes 2012نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]