فعلا كسي راهي براي وارد كردن فيس پيدا نكرده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelona777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا كسي راهي براي وارد كردن فيس پيدا نكرده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelona777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان اینم پچ 25 تیم رئال و بارسا هم داره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم تیماش و راهنما برای اجرا روی دمو
How to install :
- Extract & copy all files and folders to PES2012 demo installed directory
- Disable Antivirus software & Run game via "PES2012 demo - unlock teams.exe" (Alway run as administrator in Win7 & Vista)
- Man United
- Arsenal
- Chelsea
- Liverpool
- Manchester City
- Tottenham
- Barcelona
- Real
- Inter
- AC Milan
- Napoli
- Porto
- Santos
- Penarol
- International
- Club America
- BRAZIL
- ARGENTINA
- SPAIN
- ENGLAND
- GERMANY
- CROATIA
- BOSNIA AND HERZEGOVINA
- SERBIA
- MONTENEGRO
\نقل قول:
نوشته اصلی توسط tahacr7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمو پیش نمایش بازی هست شرکت کونامی برای اشنایی کردن پی اس 12 دمو رو اول وارد بازار می کنه که مردم با پی اس 12 اشنا بشوند.ومعمولا یک یا دو تیم بازه.
دانلود نرم افزار ادیتور برای PES 2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم شبیه همان ادیتوری باشه که برای PES 2011 گذاشته بودم که باهاش میشد فیس ها را نصب کرد.
سلام بیشه لطفا بگید نحوه استفاده از این ادیتور(دموی pes 2012)هرکی کمکم کنه حتما واسش جبران میکنم لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هارانان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در چه بخشی از این برنامه کمک می خواهی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand utd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قابل توجه همه در این پچ بعضی از بازیکنان فیس دار هستند
دوستان تا دو هفته دیگر 11/9/2011 دموی fifa 12 منتشر خواهد شد
این چمن برگرفته از چمن های فیفا 11 میباشد
خب من دانلودش کردم وقتی فایلش را باز میکنم نمیدونم پس از ارو چکارکنک