تا ان جایی که من میدونم خوبه ولی اشکل هایی ریز داره .
نمایش نسخه قابل چاپ
تا ان جایی که من میدونم خوبه ولی اشکل هایی ریز داره .
سلام به همه دو روز پیش که به سرم زد این موضوع رو واسه نظرسنجی بذارم عمرا فکرشو نمی کردم که بحث اینقدر داغ بشه
در هر حال موضوعات جالبی مطرح شد و دست همه از جمله منتقد بزرگ(morinio) تا مدیر سایت درد نکنه
ولی فکر کنم خودتون هم فهمیده باشید که کلا این فضای کل کل یه حس بدی ایجاد می کنه امیدوارم یه خورده مهربونتر نظر بدیم
با تشکر
خداییش خیلی سایته باحالیه من که از وقتی عضو شدم خیلی حال کردم دم همهی مدیرا وکاربراش گرم صلواتlagh::shikam::-:hehee::chakerim:ki:::khandeeeee bahal::nishkhand:
سايت خوبيه و واقعا اطلاعات ورزشي و امكانات ورزشي زيادي رو در اختيار ما ميزاره اما به نظر من بهتر از مطالبش محيطشه كه كنترل خوبي دارن رو محيطش و همه برو بچس اينجا بچه هاي خوبي هستن من كه اينجوري فهميدم تو اين چندروزcom:-
من به دربی از 20 / 18 میدم
من از 20 /17.5 میدم
نقاط قوتش بخش گل های سایته
نقاط ضعف بخش بازی های کامپیوتر که برخلاف بقیه سایت ها که از نقاط قوتشونه این جا توجهی بهش نمیشه
مدیریریت بخش هواداران مخصوصا یوونتوس عالی هم انتقاد پذیر و هم بی نقص
افتخار ما Derby بودن ماستki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من 18 میدم
نزدیک 1 سال ونیمه عضوم هی میگم یه فکری برای انجمن بازی های کامپیوتری بکنید هیچکس جواب نمیده به کی بگم :shogh:
بد نیست و جای کار داره / به نظرم دربی باید تو سایتهای دیگه تبلیغ کنه که کابرهای سایت بیشتر بشن
((من خودم دوستم این سایت رو بهم معرفی کرد- که خودش هم یکی از کابران فعال سایته))
من از 20 ... 16 میدم
^ قابل توجه ^ من به هیچ سایتی 20 نمیدم ـ