آینده دار ترین بازیکن آرسنال چه کسی است؟:balesh::balesh::balesh::balesh:
نمایش نسخه قابل چاپ
آینده دار ترین بازیکن آرسنال چه کسی است؟:balesh::balesh::balesh::balesh:
به نظر خودم جک ویلشر وبعد از اونم رمزی و ولکات
به نظر من آرسنال بازيكون آينده دار زياد داره ولي ويلشر استعداد زيادي داره و به نظرم تا چند سال آينده به يكي از بازيكوناي اصلي تيم ملي انگليس تبديل ميشه و تو آرسنال هم كه همين الان جز بهتريناس.اميدوارم آرسنال اين بازيكونو چند سال ديگه نفروشه
تمام بازیکنان آرسنال آینده این باشگاه هستن به نظر من اگه ولکات یکم بتونه باهوش بازیکن توپی میشه بعد از اون هم ویلشر و رمزی...
wilshere age tajrobasho bishtar kone fogholade ghavi mishe , az hameye bazikonaye donya too zamane khodesh yani 2-3-4 sal dg ghavi tare
bebinin man key migam behetoon
اگه ولکات بتونه بازیشو نظم بده
واقعا بازیکن خیلی خوبی میشه
ویلشر
چون هم بازیش بهتر از همسن های خودشه و مهمتر از همه ونگر خیلی قبولش داره و پشتشه و حمایتش میکنه که این خودش خیلیه
کاپرلو هم قبولش داره تو یه کشور یه بازیکن این دوتا رو داشته باشه تمومه ،تیم ملی هم آینده خیلی خوبی داره وم پیشبینی میشه روزی کاپیتان تیم ملی انگلیس بشه
بازیکن حتی اگر بازیش یک هم باشه بازم نمیتونه بهترین بشه اگر مربیها ی اصل کاری پشتش نباشن: فوتبال امروز حمایت مربی یه چیز دیگه اس که جک ویلشر همه ی امتیاز ها رو داره
البته ولکات هم جای پیشرفت داره ولی معلومه میتونه بهتر از این بازی کنه رمزی هم به شرایط ویلشر نرسیده به نظر من رمزی یه روز از این دوتا هم بهتر بازی میکنه ولی از اونجا به بعدش دست مربیهاشه نه خودش که غیر قابل پیشبینیه!!!
خب مث اینکه بیشتریا با ویلشر موافقن
پس
ویلشر انتخاب شد با 9 رای
ولکاتم در جای دوم قرار گرفت هر چند خیلی هم جوون دیگه نیسDeath::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی امیدوارم رشدش بیشتر بشه
از نظر من هم ویلشر البته خداکنه این دیگه از ارسنال نره