توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
یه مدت نبودیم ببین سایت چقدر تغییر کرده :nishkhand:
قالب سایت عوض شده , رسول مدیر شده :nishkhand:
کسایی که نسبت به این ورژن اعتراض دارن باید عرض کنم که ورژن قبلی 3.8 بود واین 4.2 ورژن جدید که نصب شده امکانات زیادی داره ولی تو دربی هنوز ازش استفاده نشده یکم صبر کنین حل میشه
چه تیریپ مدیریتی هم میگیره ! :nishkhand:
وای خدا نکنه بیاد سر قالب قبلی قالب به این خوبی با کیفیتی مگه چشه این قالب خیلی بهتره جماعت بی کلاس یکم خودتون رو با پیشرفت علم وقف بدید...........
mehdi30100
06-04-2013, 16:06
یه مدت نبودیم ببین سایت چقدر تغییر کرده :nishkhand:
قالب سایت عوض شده , رسول مدیر شده :nishkhand:
به به...داش رضا..........خوش برگشتی داداش............:evaa:
کجا بودی نبودی؟
shiraz-sport
06-04-2013, 16:32
آآآآآآآآآآآآخیش امتحانات منم تموم شدا . راحت شدما :evaa:
با اینکه نخوندم ولی بازم خدا رو شکر :luuugh::/danc
دیگه دوران بچه مدرسه ای بودن منم تموم شد :ohum:ki::... حالا بهم تبریک بگید :nishkhand:
وای خدا نکنه بیاد سر قالب قبلی قالب به این خوبی با کیفیتی مگه چشه این قالب خیلی بهتره جماعت بی کلاس یکم خودتون رو با پیشرفت علم وقف بدید...........
الان این جمله ای که نوشتی رو یه بار خودت از اول با دقت بخون :nishkhand:
بعید میدونم چیزی متوجه بشی :nishkhand:
به به...داش رضا..........خوش برگشتی داداش............:evaa:
کجا بودی نبودی؟
مخلص داش مهدی گلم هستیم :nishkhand:
داداش در خدمت اساتید کسب فیض میکردیم :nishkhand:
کنار کارلوس کیروش .هلنا کاستا(سرمربی تیم بانوان)هم بود.هی وای من:evaa::evaa:
INDECENT
06-05-2013, 06:17
نه باو , اون پسر خوشگله زن بود :evaa:
:khandeeeee bahal:
هی من میگم این پسره عجب چیزیه نگو مونث تشریف دارن lagh::
تکرار فوتبال کی پخش میشه ؟:nishkhand::ahaaaaaa:
mehdi30100
06-05-2013, 10:15
الان این جمله ای که نوشتی رو یه بار خودت از اول با دقت بخون :nishkhand:
بعید میدونم چیزی متوجه بشی :nishkhand:
از واج آرایی استفاده کرده...........5بار نوشته قالب:nishkhand:
shiv.vandersar
06-05-2013, 11:37
میشه 5 بارو به من نشون بدین؟:eee:5 بار نوشته ق نه قالب[Only Registered And Activated Users Can See Links]
دیگه دوران بچه مدرسه ای بودن منم تموم شد :ohum:ki::... حالا بهم تبریک بگید
چی چی رو بهت تبریک بگیم؟تو که هنوز اصل کاریت مونده:nishkhand:
بعد کنکور تبریک میگیم:luuugh:
Abdollah 202
06-05-2013, 12:23
سلام داداش خوشحالم که برگشتی .:hooora2:
آره بابا این رسول دو روزه مدیر شده ، لفظ قلم صحبت میکنه:nishkhand:
والا من که رشتم مدیریته ، مثل این رسول حرف نمیزنم !ki:: ( الان دیگه دقیقا همه فهمیدن رشتم چیه ؟ :khandeeeee bahal: )
دیگه دوران بچه مدرسه ای بودن منم تموم شد :ohum:ki::... حالا بهم تبریک بگید :nishkhand:
هر موقعی که مدرکتو از مدرسه خارج کردی اونوقت بگو بچه مدرسه ای نیستم :hekolah: حالا باید وارد بدبختی های جدید و متنوع بشی مثل : کنکور و یونی و یا هم سربازی lagh::
سرمربی تیم ملی بانوان ایران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ think::
نه باو , اون پسر خوشگله زن بود :evaa::khandeeeee bahal:
ههههههههههه mas:-
دهنتان سرویس باد:luuugh:
ایام هم به کامتان باد:hekolah:
استاد واج آرایی مربوط به واجه مربوط به کلمه نیست بعدشم نوشتم هیچ اشکالی نداره.......
mehdi30100
06-06-2013, 09:25
استاد واج آرایی مربوط به واجه مربوط به کلمه نیست بعدشم نوشتم هیچ اشکالی نداره.......
وقتی یه کلمه رو چند بار بنویسی حروفش تکرار میشه...........حالا گرفتی چی میگم؟:death:
چقد بعضیا کوته فکرن ki::
Alex Dlpiero_10
06-06-2013, 12:01
و ما باور داریم
آرسنال
می تواند ...
ای خدا شکرت! شکر به خاطر اینکه جلو راهم همیشه یه لندهور هست که به سراط مستقیمت هدایتش کنم:nishkhand:
اقا عبدل منظورت از ما کیه؟ :nishkhand: کی باورد داره ؟:nishkhand: ارسنال نمی تواند :nishkhand: نمیتواند :nishkhand:
Abdollah 202
06-06-2013, 16:58
ای خدا شکرت! شکر به خاطر اینکه جلو راهم همیشه یه لندهور هست که به سراط مستقیمت هدایتش کنم:nishkhand:
اقا عبدل منظورت از ما کیه؟ :nishkhand: کی باورد داره ؟:nishkhand: ارسنال نمی تواند :nishkhand: نمیتواند :nishkhand:
شما بیا مثل من به صراط مستقیم هدایت شو نه به سراط مستقیم !ki::
ما یعنی من و افشین :ahaaaaaa:. افشین کجایی که ببینی من از دست اینا چی میکشم crying::-:luuugh:
فیلم جدید رها دختری در سراط مستقیم برنامه ی امشب سینما های تهران و شهرستان ها :luuugh:
INDECENT
06-06-2013, 18:30
آرسنال میتواند :yes::hooora2::-shad:hooora::sigar:
منم آرسنالی نیستم
ولی میگم آرسنال میتونه
همه بیاین به سراط مستقیم هدایت بشیم
خخخخخخخخخ
Alex Dlpiero_10
06-06-2013, 20:53
شما بیا مثل من به صراط مستقیم هدایت شو نه به سراط مستقیم !ki::
ما یعنی من و افشین :ahaaaaaa:. افشین کجایی که ببینی من از دست اینا چی میکشم crying::-:luuugh:
فیلم جدید رها دختری در سراط مستقیم برنامه ی امشب سینما های تهران و شهرستان ها :luuugh:
حواشی فیلم: این فیلم از اخرین سری فیلم ها با کارگردانی عبدالله بووووق می باشد که معروفترین ان فیلم دهه نود ( رها دختری در مزرعه ) داستانی را روایت میکند که مردی وارد کتابخانه ای میشود و تحت تمسخر رها و دوستانش قرار میگیرد!:nishkhand:
اما مهمتر از ان این اخرین فیلمی است که رها بوووق بازی میکند و این اخرین باری است که رها بوووق را در تلویریون دربی خواهیم دید!:sad:
R.BAGGIO.10
06-06-2013, 22:40
نمیشه صراط مستقیم رو به سمت ما کج بشه ki:: بی زحمت تو این راه مجتبی رو هم با من همسفر کنید ki:: نه آخه اونم مثل خودم گشادی مفرط دارهshikam::-
منظورش مدیریت آرسناله که جنبعالی اشغال کردیki::
اشغالگر كه شديم چند وقت ديگه هم تروريسم ميشيم:evaa:
عبداله خيلي تو مديريت آرسنال نقش داره
اگر خودش قبول كنه خوشحال ميشم همكار رسمي بشه:yes:
هنوز زوده تند نرو:nishkhand:
ترم يك و دو دانشگاه هم كه تموم شد اونوقت اين دورانه تموم شده:ghelyon::nishkhand::khandeeeee bahal:
نه باو , اون پسر خوشگله زن بود :evaa:[Only Registered And Activated Users Can See Links]
پسر خوشكله؟ :eee:خداي من....
ايني كه من ديدم ..
غيبت ميشه ولش كنlagh::
ولی میگم آرسنال میتونه
:danc::danc::ookk::eyvalla::sohappy::arsenal:
اينا جوابش بود:yes:
يعني رها تو آرسنال پست ميداد حالا ضد ما شده!
قابل توجه بچه هاي يووه و علي الخصوص شخص دلپيرو :evaa:
سال ديگه هم مياد ضد شما حرف ميزنه:look::luuugh:
افشین کجایی که ببینی من از دست اینا چی میکشم crying::-:luuugh:
امتحان هام ديروز تموم شد از امروز هستم تا همه رو به راه راست هدايت كنيم و به ونگر ايمان بيارن و آرسنالي بشنlay_;;
Alex Dlpiero_10
06-07-2013, 16:09
من تکذیب میکنم من هیچوقت باشما نبودم که ضدتون باشم:ogh:
:whistle3:
در ضمن عشق اقام اله همین!love::امروز داشتم کلیپ های خدافظیش رو نگاه میکردمom::
alexdelpiero_10
06-07-2013, 16:41
تو حوزه استحفاظی من هستی حواست به حرف زدنت باشهmas:-
ملت جهان سومی هستن دیگه dallliii
من حاضرم هرچی دارم بدم و برگردم به بازم برگردم اول دبستان! کلا برگردم به 12-10سال پیشentezar::
سلام داداش خوشحالم که برگشتی .:hooora2:
آره بابا این رسول دو روزه مدیر شده ، لفظ قلم صحبت میکنه:nishkhand:
والا من که رشتم مدیریته ، مثل این رسول حرف نمیزنم !ki:: ( الان دیگه دقیقا همه فهمیدن رشتم چیه ؟ :khandeeeee bahal: )
شوما برو به اون مدیریتت برس برو درس بخون شاید روزی مثل من مدیر شدیdallliiimas:-
اگه منظورت عبدل که عمرا بتونی به ((((سراط)))) مستقیم هدایتش کنی حتی اگه سراط مستقیم به راه اون کج کنی بازم اون میره به راه کجmas:-
آرسنال کی تونست که این دفعه دومش باشهlagh::
نمیشه صراط مستقیم رو به سمت ما کج بشه ki:: بی زحمت تو این راه مجتبی رو هم با من همسفر کنید ki:: نه آخه اونم مثل خودم گشادی مفرط دارهshikam::-
حالا اون شیرازیه حال نداره تو چرا؟ki::
اشغالگر كه شديم چند وقت ديگه هم تروريسم ميشيم:evaa:
:danc::danc::ookk::eyvalla::sohappy::arsenal:
اينا جوابش بود:yes:
مسئله اینه که این عبدل میگه افشین بره کنار من مدیر بشم راضی نمیشه بیاد همکارت بشهmas:-
قرار نیست هرکی به نظر در مورد تیم داد بشه طرفدارش:nishkhand: بر علیه یووه بخواد حرف بزنه حکم اعدام خودش رو امضا کردهlagh::
Abdollah 202
06-08-2013, 00:05
ولی میگم آرسنال میتونه
رهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــا ؟ :-kal :nishkhand: دیدی اینا هم با ما هستند :-kal
مرسی بچه ها که با ما هستین love:::evaa:
مردی وارد کتابخانه ای میشود و تحت تمسخر رها و دوستانش قرار میگیرد!:nishkhand:
:luuugh: این داستان تحریف شده و قبول ندارم :luuugh:
آخه راه رو بیارم سمت شما و کج کنیم ، بازم شما نمیتونین بیاین ! چون میگی گشاد :khandeeeee bahal:. آدم گـــــــــــــشاد که حوصله ی راه رفتن نداره . :luuugh:
ما قولومتیم داش :afarin:love::
من تکذیب میکنم من هیچوقت باشما نبودم که ضدتون باشم:ogh:
مدرکش تو همین دربی موجوده که با ما بودی :haaa: :jeddiiiii:
مسئله اینه که این عبدل میگه افشین بره کنار من مدیر بشم راضی نمیشه بیاد همکارت بشهmas:-
آقا ما رو نبر به حاشیه :luuugh: من از هم اکنون آمادگی خود را جهت همکاری با افشین اعلام میدارم :evaa: چرا شما رسانه ها میخواین ما رو ببرین تو حاشیه ؟!:khandeeeee bahal:
R.BAGGIO.10
06-08-2013, 00:48
محمد(ikiusan ([Only Registered And Activated Users Can See Links])) رضا(Zid@ne ([Only Registered And Activated Users Can See Links])) مهدی(AlexDelpiero ([Only Registered And Activated Users Can See Links]),) مهرداد(Mehrd@d ([Only Registered And Activated Users Can See Links]))سینا(sina acm ([Only Registered And Activated Users Can See Links]))امیر(amir-97 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])) وبقیه که اسمشونو نیاوردم
روم به دیوار امتحانم دیگه نداریدو بهونتون کم شده پس لطف کنید بر فعالیتتون بیفزایید تا بر و بچ هم انگیزه پیدا کنند.
alexdelpiero_10
06-08-2013, 09:30
محمد(ikiusan ([Only Registered And Activated Users Can See Links])) رضا(Zid@ne ([Only Registered And Activated Users Can See Links])) مهدی(AlexDelpiero ([Only Registered And Activated Users Can See Links]),) مهرداد(Mehrd@d ([Only Registered And Activated Users Can See Links]))سینا(sina acm ([Only Registered And Activated Users Can See Links]))امیر(amir-97 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])) وبقیه که اسمشونو نیاوردم
روم به دیوار امتحانم دیگه نداریدو بهونتون کم شده پس لطف کنید بر فعالیتتون بیفزایید تا بر و بچ هم انگیزه پیدا کنند.
امتحانات که بیستم تموم میشه ولی متاسفانه شارژ نت من هم بیستم تموم میشهki:: این آقا ایکیو جواب سئوالات مصاحبه اختصاصی رو بفرسته فعالیت پیشکش(شوخی):khandeeeee bahal:
اون قاتل هم پیداش نیست:nishkhand:
سلام بچه ها. ببخشید به خاطر امتحانا کم اومدم دربی. ولی این امتحانای بوووووووووووققققق تموم شدن و در خدمت شمام.
مثل اینکه یوونتوسیا دارن علیه آرسنال شورش میکنن. باید دوباره ستاد حمایت از عبدل رو راه بندازیم و بگیم آرسنال میتواند.
قابل توجه رها و رسولlol:-:evaa:
مرد مومن این همه که من تشکر میزنم هر کس ببینه به عمق فعالیت مفید من پی میبره ، بر و بچ انگیزه پیدا کنید ، من همیشه در امتحان الهی هستم تازه!!!:yes:
امتحانات که بیستم تموم میشه ولی متاسفانه شارژ نت من هم بیستم تموم میشهki:: این آقا ایکیو جواب سئوالات مصاحبه اختصاصی رو بفرسته فعالیت پیشکش(شوخی):khandeeeee bahal:
اون قاتل هم پیداش نیست:nishkhand:
بله جواب هم خواهم داد!:nishkhand: منشخصیت خیلی بییییبی دارم!!!:nishkhand::nishkhand::nishkhand:
آقا من هستم
کی گفته من نیستم؟؟؟chomagh
کی گفته بزنم بوووووووووقش کنم؟؟:evaa::death:chomagh
ملت غیور ایران همیشه در صحنه حضور دارند:luuugh::evaa:
پ.ن:خودمونیم جمله ی آخرم چه ربطی داشت؟؟
:khandeeeee bahal::crazy:mas:-
Abdollah 202
06-08-2013, 22:23
امتحانات که بیستم تموم میشه
آقایون و حضار گرامی ! :okh:
درسته امتحانات تموم میشه اما بدبختی های بعد از امتحانات هنوز ادامه داره :ey babaaa:
امروز امتحان ریاضی دادم افتضاح بود و الان در به در دنبال شماره ی خانم استاد میگشتم برا پاچه خواری:evaa: تا اینکه بالاخره شمارشو پیدا کردم:death: ( عاقبت جوینده یابنده :hekolah: ) ، حالا باید برم بهش زنگ بزنم یکم پاچه خواری کنم :hehehe:. ای آلبالو ، ای شفتالو ، ای سبیل ...shikam::-
مثل اینکه یوونتوسیا دارن علیه آرسنال شورش میکنن. باید دوباره ستاد حمایت از عبدل رو راه بندازیم و بگیم آرسنال میتواند.
قابل توجه رها و رسولlol:-:evaa:
حامیان من ، شورش کنید :afarin:lagh::
----
راستی این هم خواهر زاده ی منه داره خوانندگی میکنه heee::
2 سالشه
به داییش رفته heee::
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
INDECENT
06-09-2013, 00:52
آقایون و حضار گرامی ! :okh:
درسته امتحانات تموم میشه اما بدبختی های بعد از امتحانات هنوز ادامه داره :ey babaaa:
امروز امتحان ریاضی دادم افتضاح بود و الان در به در دنبال شماره ی خانم استاد میگشتم برا پاچه خواری:evaa: تا اینکه بالاخره شمارشو پیدا کردم:death: ( عاقبت جوینده یابنده :hekolah: ) ، حالا باید برم بهش زنگ بزنم یکم پاچه خواری کنم :hehehe:. ای آلبالو ، ای شفتالو ، ای سبیل ...shikam::-
----
2 سالشه
استادِ خانومتون چند سالشه ؟ اگه 37 به بالاس شمارشو به منم بده ki::
تو این شورشه من باس چی کار کنم :scare3:طرفه آرسنالو باس بگیرم یا یووه ؟ :scare3:گرچه آرسنالو بیشتر از یووه دوس دارم ولی جفتشون واسم عزیزن , نمیدونید تو کانون هوادارای دورتموند چقدر سر یووه ای بودنم اذیتم کردن :aaaa: ولی خب من مثه یه مرد جلوی همشون وایسادم چه بایرنیاش جه دورتموندیاش , جوری که حتی بعضیا فک کردن تیم اولم یووس :nishkhand:
یعنی به تو رفته ؟ بمیرم براش که به تو رفته :gerye:lagh::
2 سالشه
این بچه به داییش رفته باشه که چیتوز موتوری 2 هم به بازار میاد.
بزرگ که بشه با این صدای بلندش میشه مخلوطی از ابی و داریوش.
تازه اگه به تو بره از زندگی نا امید میشه.
Alex Dlpiero_10
06-10-2013, 08:46
پ.ن : حامیانت اندازه انگشتای یه دست نیستنheee:: در ضمن از موقعی که رسول قدرته رو بدست گرفته نصف اختیارات وتوانایی هاش شرعا و رسما مال منه heee::
پس حواستون باشهheee:: در ضمن هرچی من میگم فقط سراط نه صراط heee::
پ.ن : حامیانت اندازه انگشتای یه دست نیستنheee:: در ضمن از موقعی که رسول قدرته رو بدست گرفته نصف اختیارات وتوانایی هاش شرعا و رسما مال منه heee::
یه جوری میگی شرعا و قانونا انگار زنشیlol:-:fek konam:
بعدش هم عبدل طرفداران زیادی داره:crazy:
بعلههههههه:daghighan:
mehdi30100
06-10-2013, 12:45
در این لحظه ی تاریخی امتحاناتمون تموم شد.....................
از این لحظه یک هفته وقت شادی کردن دارم:aaaaaa:
در این لحظه ی تاریخی امتحاناتمون تموم شد.....................
از این لحظه یک هفته وقت شادی کردن دارم:aaaaaa:
سال سوم انسانی هستی مهدی درسته؟
مگه چقدر امتحانا بد بودن که فقط یک هفته وقت شادی داری؟ باید از این 3 ماه نهایت استفاده رو داشته باشیم چون بعدش سال چهارم میاد و دیفرانسیل و انتگرال:aaaaaa::aaaaaa::aaaaaa:crying::-crying::-crying::-om:: .( البته واسه ما اینا میاد) واسه رشته انسانی هم احتملا میگن گلستان سعدی رو حفظ کنید و یک مثنوی 80 بیتی بسازید.
alexdelpiero_10
06-10-2013, 14:27
تعارف نکن میخوای بگو همش مال منهlagh::
خب دوستان امتحانات هم تموم شد و کم کم همه دارن وارد تعطیلات تابستون میشن
قراره در مورد برنامه هایی که تو این 3 ماه داریم و کار هایی که قراره انجام بدیم صحبت کنیم
خب بیاین با هم در موردش بحث کنیم:rose:
بزارین رسول 1 ماه رد بشه از مدیریتش بعد نصف اختیاراتشو بگیرین.
برنامه ی مهمی که دارم اینکه میخوام become a pro فیفا 13 رو ادامه بدم ببینم آخرش تمام میشه یا نه؟:nishkhand::nishkhand::nishkhand:
درس های دوم دبیرستان رو هم مرور میکنم که تست کنکورم مثل عبدل نباشه.
به یاد حادثه ی خونین کتابخانه ای که عبدل واردش شد.:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
انگار قراره واسه بازی ایران و لبنان بلیط فروشی اینترنتی واسه یه جایگاه 6 هزار نفری بشه.
من که تهران نمیرم وگرنه بلیطو میگرفتم. اگه این بلیطا به فروش برسن و حتی یه بخش از ورزشگاه آرامش داشته باشه بازم پیشرفت بزرگیه.
این شادابیان بالاخره یه ذره مدرن شد.
البته دلال های بلیط محترم و عزیزمون هم کم نمیارن و راه چاره ای پیدا میکنن.
shiraz-sport
06-10-2013, 22:20
من هم حمایت خود رو از عبدل اعلام میکنم :nishkhand:
خب گفتی از برنامه هاتون در تابستون بگید ... بذار اول من بگم ... الان حدود یه هفتست تعطیل شدم خیلی بیکاربودم تو خونه دیگه امروز به طوری جدی رفتم سرکار یعنی نابود شدما :chakoshi:
خب از کسی که 18 سال خورده خوابیده چه انتظاری دارید :nishkhand: سختشه خو ... امروز اولین روز کاری من بود ... الان دارم از سر درد میمرم ... انقدر خستمه که نگو نپرس crying::-
ولی خب عادت میکنیم دیگه ... از اینکه که دیگه استقلال پیدا کردم خعلی خوشالم :evaa: الان میدونی چی دلم میخا ؟ برم از اینوی هستنا که ماساژت میدن برم این مراکز یه ماساي مشتی بهم بدن البته اگه جنس مخالف باشه که خیلی خوبه :luuugh::evaa:
همین دیگه ... تا اخر تابستون با رفیقام عشق حال میکنیم سرکار هم میریم ...
از اینجا جا داره از رفیقم مجید که رفت دوتا از امتحانات نهایی رو به جام داد نهاییت تشکر کنم چون تا پیتزا رو ازم نگیره ول کنم نیست ki::
قربون همتون :rose:
خدا کنه ایران لبنان رو ببره کره هم مساوی کنه :daghon::shogh:
alexdelpiero_10
06-10-2013, 22:55
خدا کنه ایران لبنان رو ببره کره هم مساوی کنه :daghon::shogh:
دوستان عزیز بحث در مورد تیم ملی رو اینجا انجام بدین
mehdi30100
06-11-2013, 09:47
سال سوم انسانی هستی مهدی درسته؟
مگه چقدر امتحانا بد بودن که فقط یک هفته وقت شادی داری؟ باید از این 3 ماه نهایت استفاده رو داشته باشیم چون بعدش سال چهارم میاد و دیفرانسیل و انتگرال:aaaaaa::aaaaaa::aaaaaa:crying::-crying::-crying::-om:: .( البته واسه ما اینا میاد) واسه رشته انسانی هم احتملا میگن گلستان سعدی رو حفظ کنید و یک مثنوی 80 بیتی بسازید.
کاملا غلطه..........من رشتم ریاضیه......ki::
هفته ی دیگه ارنامه میدن به طوری که برش عظیمی در ..... ایجاد میشه:sad:
بچه ها حالا که این امتحانا تموم شدن بگین کدوم از همه واستون آسون تر بود و کدوم از همه سخت تر بود. ( با ذکر رشته:nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhan d:)
رشته ی ریاضی :
از همه سخت تر هندسه و زبان فارسی و ادبیات فارسی
از همه راحت تر شیمی و حسابان
تو یه سوال امتحان فیزیک باید کسینوس 37 درجه رو حساب میکردیم. :eee::eee::eee::eee::ehe:
راستی یه چیز دیگه
مودم من گاهی وقتا قاطی میکنه چراغ adsl خاموش میشه بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه و این روند ادامه داره. کسی راه حلی داره؟
رشته ی ریاضی :
آسون:گسسته و تحلیلی :haaa::haaa:
سخت:فیزیک بیشتر مثل ادبیات بود 50%سوال ها تعریفی بودن :sad:
Fc Bayern München
06-11-2013, 15:09
از همه سخت تر : ریاضی و ادبیات
از همه راحت تر : شیمی :haaa:
INDECENT
06-11-2013, 18:58
مودم من گاهی وقتا قاطی میکنه چراغ adsl خاموش میشه بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه و این روند ادامه داره. کسی راه حلی داره؟
با پشتیبانیه شرکتی که ازش خدمات adsl رو میگیری تماس بگیرو مشکلو به اونا بگو
با پشتیبانیه شرکتی که ازش خدمات adsl رو میگیری تماس بگیرو مشکلو به اونا بگو
ممنون از راهنماییت. راستش من از مخابرات adsl میگیرم. مودم رو یه بار بردم اونجا گفت مشکل از مودم نیست و احتمالاً از خطه.
ولی اگه خط هم خراب باشه تلفنمون باید مشکل داشته باشه که همچین مشکلی وجود نداره.
پس یه مشکل میمونه اونم سیم تلفنه که فردا عوضش میکنم تا ببینیم چی پیش میاد.
به هر حال از راهنمایی شما و رسول ممنونم.
یه چیز دیگه : تلفونمون خش داره و باید داد بزنیم تا صدای طرفین مکالمه شنیده بشه. کسی یه نویز گیر میشناسه یا راه حل خوب داره؟
alexdelpiero_10
06-12-2013, 00:53
ممنون از راهنماییت. راستش من از مخابرات adsl میگیرم. مودم رو یه بار بردم اونجا گفت مشکل از مودم نیست و احتمالاً از خطه.
ولی اگه خط هم خراب باشه تلفنمون باید مشکل داشته باشه که همچین مشکلی وجود نداره.
پس یه مشکل میمونه اونم سیم تلفنه که فردا عوضش میکنم تا ببینیم چی پیش میاد.
به هر حال از راهنمایی شما و رسول ممنونم.
یه چیز دیگه : تلفونمون خش داره و باید داد بزنیم تا صدای طرفین مکالمه شنیده بشه. کسی یه نویز گیر میشناسه یا راه حل خوب داره؟
تشریف ببر پروفایلت:evaa:
آقا کسی شبکه ای سراغ نداره که بازی ها رو با گزارشگر ایتالیایی بذاره؟ امروز تو اپارات داشتم کلیپ میدیدم این 3 تا رو دیدم بد جور رفتم تو کف این که سال دبگه بازی ها رو با گزارشگر ایتالیایی ببینم:evaa:
اینم گل امسال توتی به یووه گزارشگر چه جیغ هایی میکشه:khandeeeee bahal:
کارلو زامپا هست دیگه.ki:: گزارشگر معروف ایتالیایی و صد البته یک رومانیستای متعصب .کلا هر وقت رم گل میزنه این آقا این شکلی میشه.!!!!:ahaaaaaa:
اینتر هم یه گزارشگر داره به اسم روبرتو اسکارپینی :nishkhand: وقتی اینتر گل میزنه حدود 10 باری میگه گل :nishkhand: اگه بازی خیلی حساس باشه که بیشتر از ده تا هم جا داره:nishkhand: بارسلونا هم فک کنم یه همچین گزارشگر پرانرژی داشته باشه ولی اسمشُ نمیدونم :nishkhand: در کل گزارشای انگلیسی و ایتالیایی حرف ندارن :nishkhand:
mehdi30100
06-12-2013, 19:57
اینتر هم یه گزارشگر داره به اسم روبرتو اسکارپینی :nishkhand: وقتی اینتر گل میزنه حدود 10 باری میگه گل :nishkhand: اگه بازی خیلی حساس باشه که بیشتر از ده تا هم جا داره:nishkhand: بارسلونا هم فک کنم یه همچین گزارشگر پرانرژی داشته باشه ولی اسمشُ نمیدونم :nishkhand: در کل گزارشای انگلیسی و ایتالیایی حرف ندارن :nishkhand:
تو PES2003هم وقتی گل میزدی یارو 100بار میگفت گل............:babaa:
دروازه بان هم با مشت میکوبید زمین...........یادش بخیر...........
راستی چرا یه سروسامونی به شکلکای سایت نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eee :
Fc Bayern München
06-13-2013, 01:46
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کم آوردم!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mehdi30100
06-13-2013, 16:26
رسیدیم صفه 83......دیگه چیزی به تموم شدن کمپ 6نمونده..............:death:
Alex Dlpiero_10
06-14-2013, 14:05
اگه قراره فکر کنید کی قراره تایپک بعدی رو بزنه من بهتون اطمینان میدم خودمم:haaa:
Abdollah 202
06-14-2013, 15:29
سلام
خب ما هم از مسافرت چند روزه ی مجردی برگشتیم ولی زیاد حال نداد ایشالا دفعه ی بعدی . این گل هم تقدیم همتون roz::
استادِ خانومتون چند سالشه ؟ اگه 37 به بالاس شمارشو به منم بده ki::
تو این شورشه من باس چی کار کنم :scare3:طرفه آرسنالو باس بگیرم یا یووه ؟ :scare3:
یعنی به تو رفته ؟ بمیرم براش که به تو رفته :gerye:lagh::
نه از 37 سال سنش پایین تره :ahaaaaaa:. نمیخوام مال خودمه شمارشو نمیدم:jeddiiiii: . نیاز مبرم به 75 صدم دارم :daghon::nishkhand:.
خب معلومه باس طرف آرسنال باشی:evaa:
آره اونم مثل خوانندس پس به من رفته دیگه :hekolah:
این بچه به داییش رفته باشه که چیتوز موتوری 2 هم به بازار میاد.
بزرگ که بشه با این صدای بلندش میشه مخلوطی از ابی و داریوش.
تازه اگه به تو بره از زندگی نا امید میشه.
تو هنوزم میگی چیتوز
shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
حامیان من امشب شورش کنید و نشون بدین که از انگشتای یک دست بیشترین ki::
منم حرف پایینی رو تایید میکنم :luuugh:
یه جوری میگی شرعا و قانونا انگار زنشیlol:-:fek konam:
بعدش هم عبدل طرفداران زیادی داره:crazy:
بعلههههههه:daghighan:
راس میگه نکنه رسول پادشاه است و تو ملکه :eee::nishkhand:
پس از این به بعد بر وزن ملکه الیزابت به رها بگیم ملکه رهازابت:luuugh:
بیا نیگاه امیر هم تایید میکنه هوادارای من زیادن ، چرا ما رو میبرین به حاشیه ki::
خب دوستان امتحانات هم تموم شد و کم کم همه دارن وارد تعطیلات تابستون میشن
قراره در مورد برنامه هایی که تو این 3 ماه داریم و کار هایی که قراره انجام بدیم صحبت کنیم
ژست مدیریتیت تو حلق ملکه رهازابت :khandeeeee bahal:
به یاد حادثه ی خونین کتابخانه ای که عبدل واردش شد.:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
ا به تو هم گفتن :luuugh:
من هم حمایت خود رو از عبدل اعلام میکنم :nishkhand:
ki::
قربون همتون :rose:
یک جمله تقدیم حامیانم : ای بی سی تنک یو مرسی ki::ki:: A B C تنک یو مرسی :nishkhand:
رسیدیم صفه 83......دیگه چیزی به تموم شدن کمپ 6نمونده..............:death:
بله باید جلد جدید کمپ رو کم کم افتتاح کنم :death:
اگه قراره فکر کنید کی قراره تایپک بعدی رو بزنه من بهتون اطمینان میدم خودمم:haaa:
نخیرم ملکه رهازابت:haaa::hehehe:
خواهشمندم شما خودتان را درگیر این گونه امور کوچک نفرمایید ملکه رهازابت .:death:
ملکه رهازابت :luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
عبدل تا وقتی حکومت این بخش دست رسول شاه با حفظ سمت (لرد رسول) هست نمیزاره ما تاپیک بعدی رو بزنیم. این نامرد پارتی بازی میکنه و کمپ بعدی رو ملکه رهازابت میزنه.
توام که سردسته شورشیان هستی هم اعدام میشی.
جدا از اینا فردا احتمالاً کارنامه میدن. هی فکر میکنم هندسه خیلی کم میشم. یعنی به بدترین حالت ممکن فکر میکنم.
کسی راه حلی نداره یکم خوش بین باشیم؟ki::ki::
alexdelpiero_10
06-14-2013, 16:02
سلام
خب ما هم از مسافرت چند روزه ی مجردی برگشتیم ولی زیاد حال نداد ایشالا دفعه ی بعدی . این گل هم تقدیم همتون roz::
نه از 37 سال سنش پایین تره :ahaaaaaa:. نمیخوام مال خودمه شمارشو نمیدم:jeddiiiii: . نیاز مبرم به 75 صدم دارم :daghon::nishkhand:.
تو هنوزم میگی چیتوز
بیا نیگاه امیر هم تایید میکنه هوادارای من زیادن ، چرا ما رو میبرین به حاشیه ki::
یک جمله تقدیم حامیانم : ای بی سی تنک یو مرسی ki::ki:: A B C تنک یو مرسی :nishkhand:
چه عجب عبدل یه بار رفت مسافرت ولی سفرنامه نذاشت:khandeeeee bahal:
جوری میگه حامیانم حامیانم که انگار رئیس گروهک تروریستی القاعده هست:eee: شورش کن ببینم میخوای چیکار کنی یه تنه همه رو بیرون میکنمki::
آره من پادشاه هستم و و دستور میدم جلاد مرتوض همه رو بکشه:haaa:
اونایی که میخوان کمپ بعدی رو بزنن من میخوام همون کار مهدی رو انجام بدم پس هر نفر یه اسم و یه متن قشنگ از طریق پیام خصوصی بفرستین تا من قشنگ ترین متن و انتخاب کنم و اون کسی که متن رو فرستاده کمپ بعدی رو بزنه اولویت هم با کسایی که تا حالا این کارو انجام ندادن
سلام
تو هنوزم میگی چیتوز
من ازت حمایت میکنم ، و خودت میدونی حمایت من یعنی چی! یعنی چی؟ki::
چه عجب عبدل یه بار رفت مسافرت ولی سفرنامه نذاشت:khandeeeee bahal:
جوری میگه حامیانم حامیانم که انگار رئیس گروهک تروریستی القاعده هست:eee: شورش کن ببینم میخوای چیکار کنی یه تنه همه رو بیرون میکنمki::
آره من پادشاه هستم و و دستور میدم جلاد مرتوض همه رو بکشه:haaa:
اونایی که میخوان کمپ بعدی رو بزنن من میخوام همون کار مهدی رو انجام بدم پس هر نفر یه اسم و یه متن قشنگ از طریق پیام خصوصی بفرستین تا من قشنگ ترین متن و انتخاب کنم و اون کسی که متن رو فرستاده کمپ بعدی رو بزنه اولویت هم با کسایی که تا حالا این کارو انجام ندادن
آخرشم باز فقط خودم متن فرستادم:khandeeeee bahal:
mehdi30100
06-15-2013, 08:43
چرا شلوغش میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میزنم دیگه...........
ki::
Alex Dlpiero_10
06-15-2013, 13:59
مردي به سربازي رفتن نيست عزيز من مردي به اين نيست كه دوسال دور از خونه باشي مردي به اينه كه دوسال سختي بكشي؟ كه چي بشه؟ بعدش برگردي خونه چيكار كني؟ هركي رفت سربازي دليل بر مرد شدنش نيست همين دوسال رو برو مثل يه مرد كار كن
پ . ن : رسول همین چیزا رو میگفت الان مدیر شده:nishkhand:
برگرفته شده از کمپ چهارم پست شماره 501 صفحه 51! :nishkhand:
خب من هم رفتنی شدم دیگهom:: 7 یا 6 ماه پیش فکر میکردم که بعد از مدارس میتونم مثل سابق بیام و دوباره فعالیت کنم ولی نشد که نشد!
من به Hall Of fame ها پیوستم:nishkhand: از همه کاربریی که تو طول این سه سال دوستم بودن ممنونم و از همتون طلب حلالیت میکنم مخصوصا رسول که این مدت خیلی اذیتش کردم!
roz::
سلام به بروبكس..
اين روزهاي همه جا شلوغه و بحث هاي روز و تيم ملي:whistle3: اما بلاخره با اتفاقات اين روزها و انتخابات نتيجه اي جز حماسه آفريني نداشت
ربطي نداره كي راي آورد مهم اين بود كه مردم باز خودشونو نشون دادن ،كيف كردم از اين ملت:shogh:
بابا ص 83 بحث كمپ بعدي؟!بزاريد 93 بعد به مغزمون فشار مياريم اسم هم ميگيم ...:nishkhand:
با عرض معذرت از رسول كه اين 2مين باره جك ميزنم
تو خونه هم ميخونيم اهالي خونه هم ريسه ميرن شماهم شريك باشيد:
از خبر فارسي گرفتم
مي گن رضايي اطلاعيه داده بچه هاي ستاد بريزيد بيرون، تراكت ها و عكسها رو جمع بكنيد، قشنگ تا بكنيد، تميز نگه داريد، براي 4 سال بعد !
ژانر اینایی که توهم زدن با اومدن فلانی سران فتنه آزاد میشن، آمریکا هم میاد تو کشور سفارتخونه میزنه ! :))
تصویر ذهنی بعضیا از رای اوردن روحانی اینه که دیگه هر شب تلویزیون فیلم بی تربیتی نشون میده :دی
میرحسین آزاد می شه می ره نونوایی یه پونصدی میزاره رو پیشخون میگه سه تا خاشخاشی ، نونوا با چوب دنبالش می کنه
روحانی تو گفت و گوی ویژه خبری یه کلید کوچیک نشون داد. ولی تو آخرین همایشش کلیدش به اندازه دسته بیل بود.خدا رحم کنه انتخابات نره دور 2 :دی
چهار سال دیگه یه سری با نماد «سنجاق» میان، همه قفل های بدون کلید رو هم درستش میکنن!
دیشب شبکه خبر ساعت چهار صبح داشت مستند زامبی ها میداد :)) -
دفعهی بعد باید رای تشریحی بدیم. هرکس داره تفسیر دلخواه خودشو میکنه از رای مردم
قاليباف دستور داد اولا تونل توحيد را پر كنند. دوم پل صدر را خراب كنند سوم اب درياچه خليج فارس در غرب تهران را خالي كنند. پيچ هاي زيربرج ميلاد را هم باز كنند و برج راببرند جايي دفنش كنند.
نفر اول در برخی استانها حیدری (مجری) در برخی دیگر اون آقا عینکی که بغله حیدری نشسته بود
کاشکی ازدواج هم مثل انتخابات بود...! چندتا نامزد توسط مادرمون تائید صلاحیت میشدن...! بعد میومدن از هنر ها و برنامه هاشون میگفتن...! ما هم سر فرصت با بصیرت و آگاهی همسرمون رو انتخاب میکردیم و هر 4 سال یک بار حماسه ای دیگر می آفریدیم... پ_ن: یعنی میشه مردم ؟
اینقدر گفتند صلوات «جلیلی» ختم کنید که فضای «روحانی» بر کشور حاکم شد!
محسن رضایی در پیامکی به شورای نگهبان نوشت: بیدارین مدارکمو برای انتخابات بعد بفرستم
كاترين:سعيد ديگه همه چي تمومه بيا ديگه مزاحم هم نشيم:))
پ.ن:بحث 30 30 ممنوعه ...
INDECENT
06-15-2013, 17:52
قاليباف دستور داد اولا تونل توحيد را پر كنند. دوم پل صدر را خراب كنند سوم اب درياچه خليج فارس در غرب تهران را خالي كنند. پيچ هاي زيربرج ميلاد را هم باز كنند و برج راببرند جايي دفنش كنند.
کاشکی ازدواج هم مثل انتخابات بود...! چندتا نامزد توسط مادرمون تائید صلاحیت میشدن...! بعد میومدن از هنر ها و برنامه هاشون میگفتن...! ما هم سر فرصت با بصیرت و آگاهی همسرمون رو انتخاب میکردیم و هر 4 سال یک بار حماسه ای دیگر می آفریدیم... پ_ن: یعنی میشه مردم ؟
محسن رضایی در پیامکی به شورای نگهبان نوشت: بیدارین مدارکمو برای انتخابات بعد بفرستم
دهنتو سرویس mas:-
این چندتاش خیلی باحال بود lol:-
mortezarm
06-15-2013, 17:56
سلام به بروبكس..
اين روزهاي همه جا شلوغه و بحث هاي روز و تيم ملي:whistle3: اما بلاخره با اتفاقات اين روزها و انتخابات نتيجه اي جز حماسه آفريني نداشت
ربطي نداره كي راي آورد مهم اين بود كه مردم باز خودشونو نشون دادن ،كيف كردم از اين ملت:shogh:
بابا ص 83 بحث كمپ بعدي؟!بزاريد 93 بعد به مغزمون فشار مياريم اسم هم ميگيم ...:nishkhand:
از خبر فارسي گرفتم
مي گن رضايي اطلاعيه داده بچه هاي ستاد بريزيد بيرون، تراكت ها و عكسها رو جمع بكنيد، قشنگ تا بكنيد، تميز نگه داريد، براي 4 سال بعد !
ژانر اینایی که توهم زدن با اومدن فلانی سران فتنه آزاد میشن، آمریکا هم میاد تو کشور سفارتخونه میزنه ! :))
تصویر ذهنی بعضیا از رای اوردن روحانی اینه که دیگه هر شب تلویزیون فیلم بی تربیتی نشون میده :دی
میرحسین آزاد می شه می ره نونوایی یه پونصدی میزاره رو پیشخون میگه سه تا خاشخاشی ، نونوا با چوب دنبالش می کنه
روحانی تو گفت و گوی ویژه خبری یه کلید کوچیک نشون داد. ولی تو آخرین همایشش کلیدش به اندازه دسته بیل بود.خدا رحم کنه انتخابات نره دور 2 :دی
چهار سال دیگه یه سری با نماد «سنجاق» میان، همه قفل های بدون کلید رو هم درستش میکنن!
نفر اول در برخی استانها حیدری (مجری) در برخی دیگر اون آقا عینکی که بغله حیدری نشسته بود
با پیشنهاد نوع ازدواج کاملا موافقمki::
اما این درصد مشارکت صرفا به دلایل مهر شناسنامه ای است شک نکن 40 درصدش همینه خوشم میاد مردمی داریم هر 4 سال میرن سراغ یه حذب یعنی خدایی اینه ها به این میگن ثبات
البته این بار موافقم
INDECENT
06-15-2013, 18:02
اما این درصد مشارکت صرفا به دلایل مهر شناسنامه ای است شک نکن 40 درصدش همینه خوشم میاد مردمی داریم هر 4 سال میرن سراغ یه حذب یعنی خدایی اینه ها به این میگن ثبات
البته این بار موافقم
اگه کسی فقط واسه مهر شناسنامه بیاد رای رو خط خطی میکنه , اگرم بگه واسه مهر میام ولی رای بده معلومه که شرو ور گفته . الان نزدیک 28 میلیون رای صحیح دادن ( تا الان ) , یعنی میخوای بگی 20 میلیونم رای خط خطی دادن ؟
والا ما که طی 4 دوره ی گذشته طرفدار یه حذب بودیم :nishkhand:
البته این بار موافقم
آره ازدواجه همه موافقش هستن:luuugh:
شايد چون من خودم راي ام رو الكي ندادم بهش اميد داشتم :hooora2:love::
دور قبلي هم همين طور بود!:he:
به نظر من با وضعيت الان كم پيدا ميشه بره سفيد بندازه...
مردم ديگه خودشون سرنوشتشون رو محكم انتخاب كردن اين انتخاب شخصي نيست و نبوده!20 ساله ديگه درباره ي آدمهاي الان چي ميگفتن؟
ميگفتن نتونستن ،نشد؟!!!
همه مثه 8سال پيش باز هم انتخاب كردن!انتخابي كه اصلح تر باشه و مفيد!
خيلي هم خوب:nishkhand:
shiv.vandersar
06-16-2013, 00:35
بچه ها چرا ادمین سایت تاپیک تغییر نامه کاربری رو میخوان بردارن؟خب شاید یکی از نام کاربریش راضی نباشه...من الان پشیمونم این اسمو گذاشتم:aaaa:
مثلا هر یک سال یک بار عوض شه...اونایی که پستاشون بالای 100 هست درخواست بدن..و قبل از اینکه درخواست هم بدن سرچ کنن که تکراری نباشه...که واسه ایشون هم راحت تر باشه...:sad:
اینطوری که صحیح نیست:sad:
خب اگه نمیشه یا وقتش رو ندارن،یه شرایط خاص تعیین کنن واسش...گناه داریم بخدا[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Abdollah 202
06-16-2013, 00:49
خب من هم رفتنی شدم دیگهom:: 7 یا 6 ماه پیش فکر میکردم که بعد از مدارس میتونم مثل سابق بیام و دوباره فعالیت کنم ولی نشد که نشد!
من به Hall Of fame ها پیوستم:nishkhand: از همه کاربریی که تو طول این سه سال دوستم بودن ممنونم و از همتون طلب حلالیت میکنم مخصوصا رسول که این مدت خیلی اذیتش کردم!
باشه برو ملکه رهازابت :luuugh:
ولی تو که باز میای چرا میگی میخوام برم ki::
از وقتی یادمه تا الان 20 بار خداحافظی کرده این بشر:nishkhand: ( ببخشید این ملکه رهازابت )
رهازابت ( رجوع شود به ص قبل )
سلام به بروبكس..
از خبر فارسي گرفتم
بابا دم این ایرانی ها گرم هنوز یک روز از انتخاب شدن اقای روحانی نگذشته براش جوک ساختن :haaa: دهنشون سرویس :luuugh:
بچه ها چرا ادمین سایت تاپیک تغییر نامه کاربری رو میخوان بردارن؟خب شاید یکی از نام کاربریش راضی نباشه...من الان پشیمونم این اسمو گذاشتم:aaaa:
مثلا هر یک سال یک بار عوض شه...اونایی که پستاشون بالای 100 هست درخواست بدن..و قبل از اینکه درخواست هم بدن سرچ کنن که تکراری نباشه...که واسه ایشون هم راحت تر باشه...:sad:
اینطوری که صحیح نیست:sad:
خب اگه نمیشه یا وقتش رو ندارن،یه شرایط خاص تعیین کنن واسش...گناه داریم بخدا:aaaa:
این نامت که خوفه :yes:
والا تا جایی که من می دونم تغییر نام کاربری فقط توی یک روز های خاصی انجام می شد . الان رو نمیدونم . خو برو به مدیر کل بگو بزا رسیدگی کنه
mehdi30100
06-16-2013, 09:49
کُرد هستم نفس کوه مرا می خواند
دشت ، این وسعت انبوه مرا می خواند
اهل ایلم ، پدر و مادر من اکرادند
پشت در پشت غزل پیشه و عاشق زادند
بال های یله در باد مرا می خوانند
نی و (( لی لانه )) به فریاد مرا می خوانند
شاعر : دکتر محمود اکرامی فر
عبدل چی شده زدی تو خط فرهنگو هنر؟؟؟؟؟؟؟:nishkhand:
Abdollah 202
06-16-2013, 12:10
عبدل چی شده زدی تو خط فرهنگو هنر؟؟؟؟؟؟؟:nishkhand:
دیگه هر کسی را بهر کاری ساختند . ما تو همه ی زمینه ها فعالیم . فرهنگ ، هنر ، ورزش ، موسیقی و ...:evaa:
یه موزیک قشقایی بزار برقصیم
قشقایی ندارم ، کرمانجی ( کردی خراسان ) دارم برو گوش بده برقص و حالشو ببر :nishkhand:
------
راستی تو اون جکایی که افشین فرستاده بود یک جک بود اشاره کرده بود به مجری های مناظره ها . یک نکته در باره همون مناظره ها بگم ( صرفا جهت اطلاع ) . کنار آقای حیدری یک مجری نشسته بود ، اون مجریه هم مثل من کرمانج می باشد ( صرفا جهت اطلاع رسول:nishkhand: ) . اسمشم دکتر علی طلوعی ( مدیر شبکه ی جام جم ) . اینم سایتش [Only Registered And Activated Users Can See Links]
mehdi30100
06-16-2013, 12:49
دیگه هر کسی را بهر کاری ساختند . ما تو همه ی زمینه ها فعالیم . فرهنگ ، هنر ، ورزش ، موسیقی و ...:evaa:
قشقایی ندارم ، کرمانجی ( کردی خراسان ) دارم برو گوش بده برقص و حالشو ببر :nishkhand:
------
راستی تو اون جکایی که افشین فرستاده بود یک جک بود اشاره کرده بود به مجری های مناظره ها . یک نکته در باره همون مناظره ها بگم ( صرفا جهت اطلاع ) . کنار آقای حیدری یک مجری نشسته بود ، اون مجریه هم مثل من کرمانج می باشد ( صرفا جهت اطلاع رسول:nishkhand: ) . اسمشم دکتر علی طلوعی ( مدیر شبکه ی جام جم ) . اینم سایتش [Only Registered And Activated Users Can See Links]
تو تا این کرمانجو جهانی نکنی ول نمیکنیا:luuugh:
mortezarm
06-16-2013, 14:33
اگه کسی فقط واسه مهر شناسنامه بیاد رای رو خط خطی میکنه , اگرم بگه واسه مهر میام ولی رای بده معلومه که شرو ور گفته . الان نزدیک 28 میلیون رای صحیح دادن ( تا الان ) , یعنی میخوای بگی 20 میلیونم رای خط خطی دادن ؟
آره ازدواجه همه موافقش هستن:luuugh:
شايد چون من خودم راي ام رو الكي ندادم بهش اميد داشتم :hooora2:love::
دور قبلي هم همين طور بود!:he:
به نظر من با وضعيت الان كم پيدا ميشه بره سفيد بندازه...
مردم ديگه خودشون سرنوشتشون رو محكم انتخاب كردن اين انتخاب شخصي نيست و نبوده!20 ساله ديگه درباره ي آدمهاي الان چي ميگفتن؟
ميگفتن نتونستن ،نشد؟!!!
همه مثه 8سال پيش باز هم انتخاب كردن!انتخابي كه اصلح تر باشه و مفيد!
حیف اینجا نمیشه برخی ماجراها رو شکافت:nishkhand:
اما تو نظر سنجی که تو تهران صورت گرفت و من خودمم رسما حضور سبز بهم رساندم روی 10000 تهرانی از 8 منطقه متفاوت و 10 گروه با وضعیت مالی و شغلی و تحصیلی متفاوت صورت گرفت میزان مشارکت حدود 64 برآورد و 22درصد صرفا به این علت که بعدا براشون مشکلی تو استخدامی و ... پیش نیاد گفتن رای میدن
البته بازم خوب بودا اما همش بحث مشارکت نیس
حیف اینجا نمیشه برخی ماجراها رو شکافت:nishkhand: اما تو نظر سنجی که تو تهران صورت گرفت و من خودمم رسما حضور سبز بهم رساندم روی 10000 تهرانی از 8 منطقه متفاوت و 10 گروه با وضعیت مالی و شغلی و تحصیلی متفاوت صورت گرفت میزان مشارکت حدود 64 برآورد و 22درصد صرفا به این علت که بعدا براشون مشکلی تو استخدامی و ... پیش نیاد گفتن رای میدن البته بازم خوب بودا اما همش بحث مشارکت نیس بابا روانشناس بزرگ! تحقیق! آمار! افتخار کردم بهت!!! یعنی افتخار ها! در باب انتخابات ، توی تهران مسائل با شهرستانها فرق داره ، طبق بعضی نظریه های جامعه شناسی هم ، هرچی از مرکز کشور دور میشی عرق ملی بالا میره (در شرایط نُرمال) مثلا تکزاسی ها رو دیدی؟ از اون لحاظو البته نظریه است... ولی منظور این که این 24% هر چی میری دورتر % کمتری رو شامل میشه ، ولی خُب ، یاد ادیب کریمی بخیر الان بیاد انقلاب کُنه!
مورینیو...
06-16-2013, 19:45
تبلت رایگان کی میخواد؟صد در صد واقعی .در این سایت ثبت نام کنید و به قید قرعه جوایز نفیسی بگیرید.زمان محدوده و فقط دو روز فرصت دارید ثبت نام کنید و از جوایز نفیسی چون تبلت و ده ها جایزه ی دیگر بهره مند شویدشانس خود را امتحان کنید.چون کاملا ثبت نام در این سایت فارسی رایگانه.فقط از طریق لینک زیر ثبت نام کنید. اگر از لینکی دیگر وارد شوید بدون امتیاز ثبت نام می وشید و شانستان کاهش پیدا میکند.پس هر چه زود تر ثبت نام کنید که این کار خیلی سریع انجام خواهد شد.[Only Registered And Activated Users Can See Links] فقط از طریق این لینک ثبت نام کنید و لینک را تغییر ندهید چون در این صورت بدون امتیاز ثبت نام می شوید.
INDECENT
06-16-2013, 19:59
اما تو نظر سنجی که تو تهران صورت گرفت و من خودمم رسما حضور سبز بهم رساندم روی 10000 تهرانی از 8 منطقه متفاوت و 10 گروه با وضعیت مالی و شغلی و تحصیلی متفاوت صورت گرفت میزان مشارکت حدود 64 برآورد و 22درصد صرفا به این علت که بعدا براشون مشکلی تو استخدامی و ... پیش نیاد گفتن رای میدن
حرف شما کاملا صحیح ki:: ولی حرف منو دقت نکردی :chi migi:
من میگم اگه کسی صرفا جهت اینکه واسش مشکلی پیش نیاد بخواد رای بده , رای رو خط خطی میکنه نه اینکه بیاد نام یه کاندیدو بنویسه . مثه رفیق خودم که رای رو خط خطی کرد که فقط یه مهری تو شناسنامش بزننو بعدا مشکلی واسش پیش نیاد . میگفت اگه مثه قبلا تو مغازه ی بابام کار میکردم رای نمیدادم ولی چون شغل دولتی دارمو میخوام استخدام شم اومدم که مهر تو شناسنامم بخوره .
ولی کسی که میاد اسم یه کاندیدو مینویسه مطمئنا فقط نیمده که تو شناسنامش مهر بخوره ki::
عبدالله مطمئني من كرمانجي نيستم؟؟
ديگه همين مونده بگيم![Only Registered And Activated Users Can See Links]
همين الان جوكش رو تو برنامه پويش پيامك زدن به حيدري
ههه ميخنده[Only Registered And Activated Users Can See Links]
لازم شد موشكفانه بحث كنيمki::منم كوتاه نميام...:death::nishkhand:
كلا تو تهران مشاركت كمتر از همه جا بود !حالا اونهايي كه راي باطل بودن رو نميدونم!
اونهايي كه سفيد دادن هم يه سياستي برا خودشون داشتن ديگه نميدونم:nishkhand:به خدا...
نه بحث مشاركت نيست بحثه اينه كه كي اول شد :ookk:
تبلت رایگان کی میخواد؟صد در صد واقعی .در این سایت ثبت نام کنید و به قید قرعه جوایز نفیسی بگیرید.زمان محدوده و فقط دو روز فرصت دارید ثبت نام کنید و از جوایز نفیسی چون تبلت و ده ها جایزه ی دیگر بهره مند شویدشانس خود را امتحان کنید.چون کاملا ثبت نام در این سایت فارسی رایگانه.فقط از طریق لینک زیر ثبت نام کنید. اگر از لینکی دیگر وارد شوید بدون امتیاز ثبت نام می وشید و شانستان کاهش پیدا میکند.پس هر چه زود تر ثبت نام کنید که این کار خیلی سریع انجام خواهد شد.[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) فقط از طریق این لینک ثبت نام کنید و لینک را تغییر ندهید چون در این صورت بدون امتیاز ثبت نام می شوید.
شايد جاسوسي باشهheee::ما نيستيم...
ولی کسی که میاد اسم یه کاندیدو مینویسه مطمئنا فقط نیمده که تو شناسنامش مهر بخوره ki::
خيابانيي شدا:khandeeeee bahal:lol:-
shiv.vandersar
06-17-2013, 00:02
خوب که مدیر محترم خودشون گفتن بحث سیاسی ممنوعه...lol:-
عاغا سایتو چیز نکننlol:-
INDECENT
06-17-2013, 00:15
با خیابانی فرق داشت :nishkhand: خیابانی جمله بندیش تو همی مایه هاس ولی چرتو پرت میگه , ولی حرف من منطقی بود :nishkhand:
کجای بحث 30یاصیه ؟! :eyyyyy: فقط داریم در باره ی حضور مردم حرف میزنیم :-kal
shiv.vandersar
06-17-2013, 02:08
با خیابانی فرق داشت :nishkhand: خیابانی جمله بندیش تو همی مایه هاس ولی چرتو پرت میگه , ولی حرف من منطقی بود :nishkhand:
کجای بحث 30یاصیه ؟! :eyyyyy: فقط داریم در باره ی حضور مردم حرف میزنیم :-kal
به هر حال ربط داره دیگه.:nishkhand:..این خودش هم س ی ا س ی هki::
mortezarm
06-17-2013, 02:21
بابا روانشناس بزرگ! تحقیق! آمار! افتخار کردم بهت!!! یعنی افتخار ها! در باب انتخابات ، توی تهران مسائل با شهرستانها فرق داره ، طبق بعضی نظریه های جامعه شناسی هم ، هرچی از مرکز کشور دور میشی عرق ملی بالا میره (در شرایط نُرمال) مثلا تکزاسی ها رو دیدی؟ از اون لحاظو البته نظریه است... ولی منظور این که این 24% هر چی میری دورتر % کمتری رو شامل میشه ، ولی خُب ، یاد ادیب کریمی بخیر الان بیاد انقلاب کُنه!
درود بر شرفت
اره دیگه ما رفتیم:evaa:
به چطوری ممد؟
نه ببخشید اینجا جاش نیس
حرفات درست اما همین نمونه گیریم گفتم از همه قشرها و گروه ها بود از بالا تا پایین بگیر هر چند جامع نبود اما شبه جامعه ای بود واسه خودش در ضمن تهران به عنوان شهری میانه رو و وسطی همیشه قرار داشته نه مثه شهرهایی مثه قم نه مثه شهرهایی مثه کردستان و سیستان
به هامون سلام برسون:nishkhand:
حرف شما کاملا صحیح ki:: ولی حرف منو دقت نکردی :chi migi:
من میگم اگه کسی صرفا جهت اینکه واسش مشکلی پیش نیاد بخواد رای بده , رای رو خط خطی میکنه نه اینکه بیاد نام یه کاندیدو بنویسه . مثه رفیق خودم که رای رو خط خطی کرد که فقط یه مهری تو شناسنامش بزننو بعدا مشکلی واسش پیش نیاد . میگفت اگه مثه قبلا تو مغازه ی بابام کار میکردم رای نمیدادم ولی چون شغل دولتی دارمو میخوام استخدام شم اومدم که مهر تو شناسنامم بخوره .
به شخصه رای دادم تا فقط از دست یه گروه خاص خلاص بشم نه اینکه با کسی که روی کار اومد موافق باشم در واقع انتخاب بین بدو بدتر بود بعدم خط خطی خودش داستانی داره که باز در اینجا نمیگنجه:nishkhand:
لازم شد موشكفانه بحث كنيمki::منم كوتاه نميام...:death::nishkhand:
كلا تو تهران مشاركت كمتر از همه جا بود !حالا اونهايي كه راي باطل بودن رو نميدونم!
اونهايي كه سفيد دادن هم يه سياستي برا خودشون داشتن ديگه نميدونم:nishkhand:به خدا...
نه بحث مشاركت نيست بحثه اينه كه كي اول شد :ookk:
شايد جاسوسي باشهheee::ما نيستيم...
به جون بچم منظور تو رو نفهمیدم افشین اما اگه فحش دادی آیینه آیینه:nishkhand:
فقط نگو منظورت از مدیر رسول بوده که از وقتی بنفش شده کلا همش میخندم حالا اگه منظورت از مدیر اون باشه دیگه هیچی:evaa:
در پایان از مشارکت میلیونی شما مردم حماسه ساز کمال تشکرو دارم باشد که خط امام همچنان ادامه پیدا کند(جدی گفتما اطلاعاتیمون نکنید مثه اکبر بدبخت)(این مخاطب خاص داشتا واسه مخاطب خاصم نوشتم:nishkhand:)
در پایان از مشارکت میلیونی شما مردم حماسه ساز کمال تشکرو دارم باشد که خط امام همچنان ادامه پیدا کند(جدی گفتما اطلاعاتیمون نکنید مثه اکبر بدبخت)(این مخاطب خاص داشتا واسه مخاطب خاصم نوشتم:nishkhand:)
:nishkhand:
میری اطلاعات ، کلی عکس میذارن جلوت ، عکس قادر شیرزاد توشونه!!! نترس سربازهای گمنام کسی رو کاری ندارن ، فقط اگه لقبتو پُرسیدن محترمانه بهشون بگو آبروتو خودشون نبرن (اینا همه مخاطب خاصه)
بیا جلد بعدی کمپ رو تو بزن:jeddiiiii:
سلام به بروبچ گل کمپ امیدوارم خوب باشید اگه دقت کنید من 3 یا 4 ماهی بود که نبودم ولی از حالا سعی می کنم بیشتر بیام.:nishkhand::eee:
خوش اومدی.
اونروز کارنامه ام رو گرفتم معدلم رو حساب کردم شد 17/32
خیلی نامردیه که حسابان بشم 15/25 من تا صبح داشتم میخوندم واسه 20 آخرش اینجوری شد. به نظر خودم فقط سوال 1 رو اونم تازه نیم نمرشو نمیگیرم.
من موندم چی دیگه باید تو اون ورقه بنویسم که نمره بدن.
اگه اینجوریه که اصلا بیخیال کنکور سال بعد.
فک کنم ورقه ی مارو دادن دست گرگانیا که با گنبدیا مشکل دارن. بعد خودشون هر چی تونستن کم کردن.
شیمی 18:aaaaaa::aaaaaa::aaaaaa:
هندسه 10/75 :aaaa::aaaa: من به کل نا امید شدم.
خوش اومدی.
خیلی نامردیه که حسابان بشم 15/25 من تا صبح داشتم میخوندم واسه 20 آخرش اینجوری شد. به نظر خودم فقط سوال 1 رو اونم تازه نیم نمرشو نمیگیرم.
فک کنم ورقه ی مارو دادن دست گرگانیا که با گنبدیا مشکل دارن. بعد خودشون هر چی تونستن کم کردن.
داداش عیبی نداره پیش میاد دیگه ..
سلام به همگی
هی . . .
خیلی وقت نیومده بودم
دلم واسه دربی تنگ شده بود
ایشالا از این به بعد بیشتر میامki::
به نام خدا
سلام به همه ی کاربرای دربی مخصوصا افراد سابق کمپ!
امیدوارم حال همگی خوب باشه.
بعد یه شیش ماهی دوباره اومدیم .اما با یه سوژه ی جالب اومدم.
نمی دونم کیا سریال هوش سیاه 2 رو نگاه میکنند .اما تو بخش پایانی تیتراژش دو تا سوتی خوب گیر آوردم با عکس براتون گذاشتم.ki::
اینم عکس:
Abdollah 202
06-28-2013, 22:50
خوش اومدی.
شیمی 18 !!!!!!!!!:ahaaaaaa::jeddiiiii:
بابا خر خون:luuugh:
من تو عمرم یک بار شیمی بالای 15 نشدم اونوقت 18 شدی اعتراض میکنی !؟:hekolah:
اینا نمک زندگیه:hehee:
خخخخخخخخخ
غم نخور
به نام خدا
نمی دونم کیا سریال هوش سیاه 2 رو نگاه میکنند .اما تو بخش پایانی تیتراژش دو تا سوتی خوب گیر آوردم با عکس براتون گذاشتم.ki::
اینم عکس:
هههههههه:hihi:
جالب بود baghal:-
اما عجب فیلمیه این هوش سیاه :yes:
خیلی فیلم جالبیه :yes:
آقا تبرییییییییییییییک:hooora2::yes:
عجب بردی به دست اوردیم جلوی ایتالیا
تو مدت این 1ماهه چه اتفاقای خوبی افتاده
امیدوارم بازی برگشت رو هم ببریم:ghelyon:
آقا تبرییییییییییییییک:hooora2::yes:
عجب بردی به دست اوردیم جلوی ایتالیا
تو مدت این 1ماهه چه اتفاقای خوبی افتاده
امیدوارم بازی برگشت رو هم ببریم:ghelyon:
اگه اشتباه نکنم همین ایتالیا روسیه رو برد ولی بچه ها با اتحاد و راهنمای هایی ولاسکو تونستن ایتالیا رو شکست بدن.
حتی اگه بازی بعد رو هم نتونیم ببریم کوبا و آلمان رو که میبریم.
منم برد شیرین ایران مقابل ایتالیا رو به همه تبریک میگم
ولی خیلی ایران ایتالیا رو تو زمین خودش له کرد حال کردم
ایشالا بازی بعدیش هم همین طور ببره ..:khahesh:
به نام خدا
نمی دونم کیا سریال هوش سیاه 2 رو نگاه میکنند .اما تو بخش پایانی تیتراژش دو تا سوتی خوب گیر آوردم با عکس براتون گذاشتم.
اینم عکس:
داداش جالب بود ..:luuugh:
shiraz-sport
06-29-2013, 22:52
روحانی مچکریم lol:- خب منم ی چن وقتیه کم میام دربی ... دیگه موعی ک میام خونه فقط میوفتم میخابم :nishkhand: در کل خاسم ی سلامی عرض کنم ... بچه ها سلام :luuugh:
خوش اومدی.
داداش امو برو خدا رو شکر کن .... کاشکی من نمرات تو رو داشتم ... :ohum:
خب به سلامتی کنکور هم خیلی شیک مجلسی ر زدیم ki:: ینی خیلی سخت بود همش شانسی زدیم رف lol:-
میگم این والیبال ما چه باحال نتیجه گرفته .با این حساب باید بازی بعدی رو سه بر صفر ببریم از ایتالیا:evaa:میدونین چرا؟
خب :
ایران 0 - 3 روسیه
ایران 1 - 3 روسیه
ایران 2 - 3 صربستان
ایران 3 - 2 صربستان
ایران 3 - 1 ایتالیا
ایران ؟؟ - ؟؟ ایتالیا
به نظرتون برای تکمیل این چرخه یه برد سه هیچ لازم نداریم؟:eee: اگه میشد چی میشد ها!!
میگم این والیبال ما چه باحال نتیجه گرفته .با این حساب باید بازی بعدی رو سه بر صفر ببریم از ایتالیا:evaa:میدونین چرا؟
خب :
ایران 0 - 3 روسیه
ایران 1 - 3 روسیه
ایران 2 - 3 صربستان
ایران 3 - 2 صربستان
ایران 3 - 1 ایتالیا
ایران ؟؟ - ؟؟ ایتالیا
به نظرتون برای تکمیل این چرخه یه برد سه هیچ لازم نداریم؟:eee: اگه میشد چی میشد ها!!
اره جالب میشه اگه با این نتیجه ببریم.
به نظر من الان اشکالی نداره که جلو روسیه باختیم ولی دور بعدی باید طوری تمرین کنیم و قوی شیم که بتونیم روسیه رو هم ببریم.
اگه ولاسکو رو از دست ندن عالی میشه
خب :
ایران 0 - 3 روسیه
ایران 1 - 3 روسیه
ایران 2 - 3 صربستان
ایران 3 - 2 صربستان
ایران 3 - 1 ایتالیا
ایران ؟؟ - ؟؟ ایتالیا
درسته یعنی باید ایران امشب ایتالیا رو سه بر صفر ببره تا خیالش
از بابت نتایج و جدول راحت باشه اگه ما ایتالیا رو ببریم روسیه هم
میتونیم ببریم فقط ما باید اتحاد داشته باشیم بنظر من مشکل ایتالیایی ها
ضربات تند و سریع موسوی که ایتالیا رو ترکوند ..:nishkhand:
اره جالب میشه اگه با این نتیجه ببریم.
به نظر من الان اشکالی نداره که جلو روسیه باختیم ولی دور بعدی باید طوری تمرین کنیم و قوی شیم که بتونیم روسیه رو هم ببریم.
اگه ولاسکو رو از دست ندن عالی میشه
نه داداش خیالت راحت ولاسکو جایی نمیره ..:ohum:
REZAALMAS
06-30-2013, 10:40
انشاالله امروز میبریم دوباره سه ست کامل میبریم اونا صفر اگه اون زیدساو نیاد بهتر میشه یه کف مرتب بزن اگه باختیم میمیرم:aaaaaa:
اینجا چقدر ساکته یکی یه چیزی بگه ..entezar:: حیف بود ایران حقش برد بود ولی واقعا ایتالیا با داوری تونسته ما رو ببره ولی همین که ایتالیا رو تحت فشار قرار دادند خیلی خوب بود دمشون گرم ..:ookk:
shiraz-sport
07-01-2013, 14:30
در اصل ما دیشب پیروز اصلی بازی بودیم داور با دوتا خطا سر تیم ما رو برید !!! بیخیال ما خیلی خوب بازی کردیم و داریم خودمون رو ب جهان ثابت میکنیم !!! :ohum:
به نام خدا
امیدوارم اعضای دربی لطف کنن اینو بخونن
والا من نمیدونم کی میخوایم این تولیدات سینمائیمونو درست کنیم .امروز دو تا اتفاق برام افتاد که هیچ وقت یادم نمیره .در زمینه ی همین صدا و سیما
اول این که بعد از ظهر رفته بودم سینما .فیلمش تلفن همراه اقای رئیس جمهور بود .خلاصش این بود که پیرمردی از یه دستفروش سیمکارت بدون سند میخره با نصف قیمت بعد که میاد خونه پشت سر هم بهش زنگ میزنن میگن اقای رئیس جمهور شمائین ؟من فلان مشکلو دارم بهمان مشکلو دارم...حالا روزای اول پیرمرد میگفت نه اشتباه گرفتین اما از روزای بعد که کلافه شده بود به تلفنا میگفت اره من رئیس جمهورم مشکلتونو بگین!خب فیلم وسطاش انصافا قشنگ بود .بیچاره مردی که خودش وشع مالی خوبی نداشت به یه خانمی که دخترش تو بیمارستان برای عمل پول نیاز داشت وانتش رو که تنها وسیله ی معاشش بود فروخت چون به خانم قول داده بود که به عنوان نماینده ی رئیس جمهور کمکش کنه و پولش رو جور کنه که جور هم کرد.بعد از اون به همه میگفت من رئیس جمهورم (پای تلفن )تا این که معاونت اجتماعی اونو به اتهام نداشتن صلاحیت اخلاقی با یه ماشین ویژه که روش نوشته آسایشگاه روانی ور میداره و میبره و سکانس تو دم در پیرمرد که میخوان ببرنش به آسایشگاه تموم میشه.حالا جالب اینجاست که فیلم سر و ته نداشت یه عالمه مردم با مشکل مونده بودن و هویت واقعی این فرد معلوم نشد .زندگی خودش با دعواهایی که با زن و بچش کرد بهم ریخت و بلا تکلیف موند و خیلی چیزای دیگه .بیچاره پاداش کمکش رو که نگرفت هیچ به آسایش گاه هم منتقلش کردن !!کلا نصفه و نیمه.
دیگه اعصاب آدم به هم میریخت اما از طرفی هم کلی تو سینما زدیم زیر خنده .اول به خاطر فیلمی که نصفه (واقعا نیمه تمام)ولش کردن و تمومش کردن دوم به دلیل استقبال پرشور مردم که از پونصد تا صندلی ظرفیت فقط شش نفر اومده بودن دو نفر من و دوستم بودیم که نگاه کردیم .از چهار نفر بقیه هم یکی خوابیده بود .یکی به سقف سالن نگاه میکرد و تو فکر زندگی خودش بود دو نفر هم که با هم مشغول صحبت و کار کردن با موبایل بودن !!واقعا این استقبال دست مریزاد داره!!
حالا اون به کنار.الان که قسمت پایانی هوش سیاه رو میدیدم .اخرش خیلی به نظرم با حاشیه تموم شد..اول این که تکلیف رئیس باشگاه ورزشی تو تهران که به پاریس فرار کرده بود مشخص نشد.جرم های سازمان جلوش گرفته نشد چون اعضای سازمان پنج نفر تو قایق نبودن که !تازه اگه هم همشون اونا بودن مطمئنا کشته نشدند چون اولین ار پی جی به هدف (قایق )نخورد و بعد از چند ثانیه (10)ثانیه ار پی جی دوم قایق رو به اتش کشید که تو این مدت به احتمال زیاد افراد تو قایق خودشونو به آب انداختن و تلاش کردند که فرار کنن تازه پلیس هم که با قایق موتوری به سر صحنه میرفت دیگه سکانس زودتر تموم شد و نشون نداد که پلیس به سر محل قایق سوخته که رسید چی شد .اجساد پیدا شدند؟ نشدند ؟ .تازه اخر داستان هم که کلمه ی (و ...) با فونت بزرگ اومد که احتمال زیاد با این پنچ شیش تا دلیل کار به هوش سیاه 3 بکشه .
ولی به نظرم اصلا پایان خوب و هیجانی نداشت...
امیدوارم حوصله کرده باشین و مطلبمو خونده باشین ...roz::
mehdi30100
07-04-2013, 16:02
عاقا کنکور هم تموم شد.............بازم اینجا کسی نمیاد.......
2روز دیگه ماه رمضون میشه بازم کسی نمیاد...............پس کی دوباره میشه دربیه سابق؟؟؟:ey babaaa:
lord7stark
07-04-2013, 16:32
خیلی مک دیگه کاربرا میان !
اگرم میان بی صدا و بیکار !
میان یه خبر یا کلیپ میزارن در میرن!
این نام کاربری جدید منه که مال امساله ! مال سال 2010 رو پیدا نکردم ! اونموقع عجب شولوغ پولوغ بود !
ماه رمضون خوبیش شباشه ! روزاش که اگه بیدار بمونی میمیری !
عاقا کنکور هم تموم شد.............بازم اینجا کسی نمیاد.......
2روز دیگه ماه رمضون میشه بازم کسی نمیاد...............پس کی دوباره میشه دربیه سابق؟؟؟:ey babaaa:
داداش اینجا تو یک ماه 2 یا 3 نفر بیش تر نمیاد واقعا هیچی مثل قبلا نمیشد ..om::
خیلی مک دیگه کاربرا میان !
اگرم میان بی صدا و بیکار !
میان یه خبر یا کلیپ میزارن در میرن!
درسته داداش ..:ohum:
mehdi30100
07-04-2013, 20:27
یه زمان چقد خوب بودا............الان دیگه هیچکس نمیاد........
همه تاپیک ها خوابیده........واقعا حیفه دربی از رونق بیوفته:sad:
lord7stark
07-04-2013, 22:13
یه زمان چقد خوب بودا............الان دیگه هیچکس نمیاد........
همه تاپیک ها خوابیده........واقعا حیفه دربی از رونق بیوفته:sad:
داداش همه تایپکا که نخوابیده !
خودم با همکاری بعضی از دوستان همراه ! چند تایپک رو سر پا نگه داشتیم !
تایپکای منتصب به رئال و استقلال و چند تای دیگه از جمله لند !
این سایت و فضاشه که غمناک شده ! من میام تو انجمن یا دست نخورده ! یا ویروسا انجمن رو سرویس کردن ! یا یکی واسه هر عکس یه تایپک میزنه و . . .
قص علی هذا از بی انضباطی و بیکاری بعضی آ !
خلاصه زمان میبره یا مگه اتفاق خاصی بیوفته که فروم به روزای خوبش برگرده ! :sad:
دیگه بچه ها مشغلشون زیاد شده که به ما هم سر نمیزنن تو این سایت. مخصوصا عبدل موتوری
دیروز باز یه کارنامه دیگه دادن معدلم 48/. بیشتر شد. یه چند تا دیگه هم بدن 20 میشم:jeddiiiii:
سدانی ها
07-05-2013, 00:55
دیگه بچه ها مشغلشون زیاد شده که به ما هم سر نمیزنن تو این سایت
دیروز باز یه کارنامه دیگه دادن معدلم 48/. بیشتر شد. یه چند تا دیگه هم بدن 20 میشم:jeddiiiii:
همه سرشون شلوغه کم سر میزنن جانم مثل خودم و خودت(البته ویروس خیلی فعاله!!!!!!!!!!!think:::nishkhand:ki::ki::ki: :ki::ki::ki::ki::)
اتفاقا ماه رمضون دیگه کاربرا زیاد بیرون ول نمیپرخن و تو خونه میمونن و احتمال افزایش بازدید سایت میره بالا.
ولی چندتا کاربر فعال اینجا داشتیم که دیگه خبری ازشون نیست .وگرنه الان اینجا هم شلوغ بود.افرادی مثل رسول . عبدالله ..و ...
alexdelpiero_10
07-05-2013, 09:14
اتفاقا ماه رمضون دیگه کاربرا زیاد بیرون ول نمیپرخن و تو خونه میمونن و احتمال افزایش بازدید سایت میره بالا.
ولی چندتا کاربر فعال اینجا داشتیم که دیگه خبری ازشون نیست .وگرنه الان اینجا هم شلوغ بود.افرادی مثل رسول . عبدالله ..و ...
من هستم منتها اول باید از دست این دکترا راحت بشم:nishkhand: با همین گوشی هم به زور گذاشتن بیام:nishkhand:
من هستم منتها اول باید از دست این دکترا راحت بشم:nishkhand: با همین گوشی هم به زور گذاشتن بیام:nishkhand:
رسول منظورت کدوم دکتراس؟think::
Abdollah 202
07-05-2013, 12:30
ممد مرض :luuugh:
خب من میام تشکر میزنم خوبه دیگه :evaa:
جدیدا کارهای فرهنگیم زیاد شده ، زیاد وقت ندارم تو زمینه ی ورزش فعالیت کنم :nishkhand: تازه دارم تابلو های معرق کاری هم درست میکنم و ... در کل زیاد وقت نمیشه اما خب بازم سعی میکنم مثل سابق بیام و سایت رو تو دستم بگیرم ki:: روزهای اوج من در دربی نزدیک است :hekolah:
ممد مرض :luuugh:
خب من میام تشکر میزنم خوبه دیگه :evaa:
جدیدا کارهای فرهنگیم زیاد شده ، زیاد وقت ندارم تو زمینه ی ورزش فعالیت کنم :nishkhand: تازه دارم تابلو های معرق کاری هم درست میکنم و ... در کل زیاد وقت نمیشه اما خب بازم سعی میکنم مثل سابق بیام و سایت رو تو دستم بگیرم ki:: روزهای اوج من در دربی نزدیک است :hekolah:
به به عبدالله جان دیگه کم پیدا شدی ؟!
آفرین تابلو هم درست میکنی عجب حوصله ای داری ..:eyvalla::afarin:
اعضای محترم اگه اطلاعی دارند به من بگن
من یه بار یه اشتباهی کردم رو درایو های سیستمم با نرم افزار bitlocker (از منوی حاصل از راست کلیک کردن روی درایو)که مال خود ویندوز7 هست قفل گذاشتم .حالا هربار که سیستممو روشن خاموش میکنم .دوباره باید پسورد بزنم و ان لاکش کنم.چطوری میتونم رمز گذاری رو غیرفعال کنم؟:flowerysmile:
سلام بر اهالی دربی خوبید چه خبرا .عجب سکوتی..... بازگشت خودم و به دربی تبریک میگم.و خوش برگشتم.:chakerim:
اعضای محترم اگه اطلاعی دارند به من بگن
من یه بار یه اشتباهی کردم رو درایو های سیستمم با نرم افزار bitlocker (از منوی حاصل از راست کلیک کردن روی درایو)که مال خود ویندوز7 هست قفل گذاشتم .حالا هربار که سیستممو روشن خاموش میکنم .دوباره باید پسورد بزنم و ان لاکش کنم.چطوری میتونم رمز گذاری رو غیرفعال کنم؟:flowerysmile:
رضا تو گاگولی ( گوگل) گشتم اینو پیدا کردم.
ببین به کارت میاد یا نه.
من که این بیتلاکر رو پیدا نکردم چیزی بفهمم از کل جریانش.
اولش نوشته چجوری قفل کنی در ادامه نوشته چجوری وا کنی:evaa::evaa:
Abdollah 202
07-07-2013, 16:00
سلام بچه ها ... :death:
اینم جدید ترین اثر من در معرق کاری بید ....:evaa:
نظراتتونو بدین chomagh
اگه واقعا کار خودته ایول داره بهت تبریک میگم یه پا هنرمندی آقا عبدالله
shiv.vandersar
07-07-2013, 16:08
نظراتتونو بدین chomagh
خیلی قشنگه...آورین lol:-
یکی هم درست کن اسم منو بنویس روشlol:-
Abdollah 202
07-07-2013, 16:26
اگه واقعا کار خودته ایول داره بهت تبریک میگم یه پا هنرمندی آقا عبدالله
اره والا کار خودمه:yes:
مرسی ممنون :kissss:
خیلی قشنگه...آورین lol:-
یکی هم درست کن اسم منو بنویس روشlol:-
خواهش میکنم :evaa:
نه نمیشه اونجوری مبلغش میره بالاتر heee::
هر چند من انسان مادی نیستم و رفاقت مهم تره shikam::-
lord7stark
07-07-2013, 16:28
داش کارت 20 !
خیلی قشنگه . . .
چند ساله تو این کاری ؟
Abdollah 202
07-07-2013, 20:07
داش کارت 20 !
خیلی قشنگه . . .
چند ساله تو این کاری ؟
مرسی ممنونroz::
این تابلو رو فروختم :jeddiiiii:
اما چه حالی میده با زحمت خودت پول در بیاری خیلی فاز میده :ohum:
راستش من تیر ماه 91 بود که از طرف میراث فرهنگی شهرمون ( خراسون رضوی ، شهرستان درگز love::) یک کلاس معرق کاری گذاشتن و منم رفتم و یک ماهی کار میکردم و مدرک معرق کاریمم گرفتم و ... ولی دوباره از همین چند هفته پیش به صورت جدی این هنر رو شروع کردم و امید دارم بتونم ادامش بدم:ookk:
اینم مال یک سال پیشه که تو جلد سوم دربی 2 تا از اثارمو گذاشتم
یادش بخیر جلد سوم:aaaa:
نظراتتونو بدین chomagh
داداش آفرین گل کاشتی ..:ookk:
کارت عالیه اگه میتونی ادامش بده ..
sina acm
07-07-2013, 21:14
راستش من تیر ماه 91 بود که از طرف میراث فرهنگی شهرمون ( خراسون رضوی ، شهرستان درگز love::) یک کلاس معرق کاری گذاشتن و منم رفتم و یک ماهی کار میکردم و مدرک معرق کاریمم گرفتم و ... ولی دوباره از همین چند هفته پیش به صورت جدی این هنر رو شروع کردم و امید دارم بتونم ادامش بدم:ookk:
بابا قشر زحمت کش و پول در اور جامعه :nishkhand:
راستی راستی این کاره خودته :ajibeee: خیلی تمیز در امده دمت گرم درس و دانشگاه رو بیخیال شو بزن تو این کار :nishkhand:
به به. داش عبدل ما از هر انگشتش یه هنر میباره. اثر خیلی قشنگیه. با چی میسازی؟
Abdollah 202
07-08-2013, 00:36
داداش آفرین گل کاشتی ..:ookk:
کارت عالیه اگه میتونی ادامش بده ..
قربونت برم roz::
چشم حتما ادامه میدم :kissss:
بابا قشر زحمت کش و پول در اور جامعه :nishkhand:
راستی راستی این کاره خودته :ajibeee: خیلی تمیز در امده دمت گرم درس و دانشگاه رو بیخیال شو بزن تو این کار :nishkhand:
اره دیگه کار خودمه مدرکشم تو دربی موجود بود دیگه :evaa:
تو فکرش هستم اما هم درس هم پول بهتره :yes:
به به. داش عبدل ما از هر انگشتش یه هنر میباره. اثر خیلی قشنگیه. با چی میسازی؟
اینا رو که با فیبر ونگه میسازم ...
آهو ها رو با چوب می سازم
ایشالا اثرای بعدی بیشتری از خودم میزارم تا همگی فیض ببرید roz::
mehdi30100
07-09-2013, 11:37
آفرین عبدل........ترشی نخوری یه چیزی میشیdallliii
lord7stark
07-09-2013, 15:46
خوب ...
بازم مثل همیشه هوشکی نیست !:look:
امیدوارم با شروع ماه پر برکت رمضان ...
این انجمن هم باز یه تکونی بخوره و شلوغ پلوغ بشه ! :khahesh:
چون ماه رمضونه و تابستونم هست و شبا کوتاهه بیشتر افراد از افطار تا سحر بیدارن و دیگه نمیخوابن !!
این امر باعث میشه که بچه های بیشتری بیان و سایت برگرده به دوران خوبش ! :hooora2:
البته صبح ها هم میشه خوب بشه چون هر کی تو این هوا بره بیرون ( روزه هم باشه ) ...
خیلی شیک و مجلسی هـــلــاک و کــــبـــــاب میشه !! :haaa::shame:
پس اکثرا تو خونن !! که 99.9 % تا افطار میخوابن !!
# البته بعضی ها هم هستن که روزه نمیگیرن ! # :death:
# یا میرن سر کار # >>> باز خوبه ساعات کاری یه اپسیلونی کم میشه تو این ماه !!
خلاصه ایشا ... هرچی صلاحه پیش بیاد ..
پیش پیش ... روزه نمازاتون قبول حق باشه :chakerim:
از فردا باید شروع کنیم.
من یادمه یه روز سحری 4 تا خرما خوردم. ( چه روز سختی بود):death:
یه چیزی پیشنهاد بدین که تا حداقل ساعت 3 ظهر آدمو سیر نگه داره.
این نت من هم هی قطع و وصل میشه. سیم مودم رو هم عوض کردم تاثیر نداشت.
دیگه نمیدونم چشه.
یا نت ایران کلا مشکل داره یا سیم کشی خونه ی ما.
R.BAGGIO.10
07-09-2013, 21:41
بسمه تعالی انجمن دیگه زیاد سوت و کور شده و کاربرا علاقه ای به فعالیت ندارن... منم یواش یواش فعالیتمو کمتر کردم و این بی نتی هم مزید بر علت شد که دیگه خیلی کمتر بیام دربی.. خب دیگه الان فکر کنم وقتش رسیده از دوستان گلم تو این سایت خداحافظی کنم و برا همشون آرزوی موفقیت کنم. بدرود
خوب ...
بازم مثل همیشه هوشکی نیست !:look:
امیدوارم با شروع ماه پر برکت رمضان ...
این انجمن هم باز یه تکونی بخوره و شلوغ پلوغ بشه ! :khahesh:
چون ماه رمضونه و تابستونم هست و شبا کوتاهه بیشتر افراد از افطار تا سحر بیدارن و دیگه نمیخوابن !!
این امر باعث میشه که بچه های بیشتری بیان و سایت برگرده به دوران خوبش ! :hooora2:
البته صبح ها هم میشه خوب بشه چون هر کی تو این هوا بره بیرون ( روزه هم باشه ) ...
خیلی شیک و مجلسی هـــلــاک و کــــبـــــاب میشه !! :haaa::shame:
پس اکثرا تو خونن !! که 99.9 % تا افطار میخوابن !!
# البته بعضی ها هم هستن که روزه نمیگیرن ! # :death:
# یا میرن سر کار # >>> باز خوبه ساعات کاری یه اپسیلونی کم میشه تو این ماه !!
داداش حالا چرا 100 % نه ؟!؟!
بسمه تعالی انجمن دیگه زیاد سوت و کور شده و کاربرا علاقه ای به فعالیت ندارن... منم یواش یواش فعالیتمو کمتر کردم و این بی نتی هم مزید بر علت شد که دیگه خیلی کمتر بیام دربی.. خب دیگه الان فکر کنم وقتش رسیده از دوستان گلم تو این سایت خداحافظی کنم و برا همشون آرزوی موفقیت کنم. بدرود
چقدر رمانتیک گفتی ..om::
این احمد رضا هم که میخواد کلاً بره.
مارو تنها نزارین. من از تنهایی میترسم. ( جملات تاثیر گذار:jeddiiiii:)
sina acm
07-09-2013, 22:38
یه برنامه هایی هست درست میشه :nishkhand:
ما قهرمان میشیم :nishkhand: میدونم :nishkhand: 106 نفر مهمان پشته دره که قراره همه بیان تو :nishkhand:
ما قهرمان میشیم :nishkhand: میدونم :nishkhand: 106 نفر مهمان پشته دره که قراره همه بیان تو :nishkhand:
چه برنامه هایی هست مثلا؟
منظورت از ما کیان؟
چرا بی مفهوم حرف میزنی؟lol:-
alexdelpiero_10
07-09-2013, 23:57
رسول منظورت کدوم دکتراس؟think::
دکترای بیمارستان دیگه:nishkhand:
نظراتتونو بدین chomagh
اینو من یه جایی دیدم راستشو بگو کجا خریدی؟:luuugh:
درست میشه:nishkhand:
من یه بار گفتم یه برنامه های هست ولی کو گوش شنواki::
چه برنامه هایی هست مثلا؟
منظورت از ما کیان؟
چرا بی مفهوم حرف میزنی؟lol:-
بحث های بیشتر تو تایپیک مدیرا هست البته اگه شما دستتون بهش برسهki:: خلاصه بگم که جعفر قراره یه کارهایی واسه سایت انجام بده که دوباره همه چی برگرده و حتی از قبل هم بهتر بشه
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
رمضان مبارک
رمضون تو هم مبارک
ولی کل ماه رمضون رو کار کنی بازم نمیتونی همچین سفره ای داشته باشیlagh::
دکترای بیمارستان دیگه:nishkhand:
بیمارستان؟ چته رسول بگو من طاقتشو دارم.
این رسول هم از دست رفت. بچه ی خوبی بود:jeddiiiii:
lord7stark
07-10-2013, 00:21
دکترای بیمارستان ؟؟؟
کدوم بیمارستانی عزیز؟؟
همکاریم پس ...
البته من دانشجوی دندونم !
خوشبختم .. love::
نظراتتونو بدین chomagh
آفرین 202!ki::
باز خوبه ساعات کاری یه اپسیلونی کم میشه تو این ماه !!
حالا ساعت کاری من افطار تا سحره! الان باید چی کار کنم دقیقاً؟
نرو ... نرو ... تو هم مثِ من نمیتونی دووم بیاری نرووووووووووووووووووووووو و:aaaaaa:
دکترای بیمارستان ؟؟؟
کدوم بیمارستانی عزیز؟؟
همکاریم پس ...
البته من دانشجوی دندونم !
خوشبختم .. love::
منم دانشجوی لوزه ام:|
حیف واقعا دوباره اینجا سوت و کور شد هیچی
مثل قبلا نمیشه ..:aaaa:
mortezarm
07-11-2013, 18:03
بابا هنرمند شاگردی چیزی نمیخوای بیایم کنار دستت؟؟؟؟؟!!!!
یعنی من فقط بدونم تو دیگه این ورا پیدات نمیشه کاری میکنم این سایت بازدید در حد یوتیوپ داشته باشه
فقط تو نیا:nishkhand:
Abdollah 202
07-11-2013, 18:40
بدرود و مرض :nishkhand:
این بشر تا الان 1000000000000000000 بار از دربی خداحافظی کرده همشم بعد از چند ماه سر و کلش پیدا میشه :luuugh:
نکنه میخواین مهمانان دربی بدون عضویت پست بدن ؟ :luuugh: من اعتراض دارم ki::
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
رمضان مبارک
من بدبخت که نمیتونم ظهرا درست بخوابم :sad: تا چشامو میزارم رو هم کابوس و ... و سریع بیدار میشم :aaaaaa:
من یه بار گفتم یه برنامه های هست ولی کو گوش شنواki::
تو کی گفتی ؟ ki::
آفرین 202!ki::
|
قربونت ممدوس :nishkhand:
حیف واقعا دوباره اینجا سوت و کور شد هیچی
مثل قبلا نمیشه ..:aaaa:
خب کاربرا بزرگ شدن دیگه تحویل نمیگیرن :luuugh:
بابا هنرمند شاگردی چیزی نمیخوای بیایم کنار دستت؟؟؟؟؟!!!!
شما بیا رئیس ما شو :nishkhand: ( اوج تواضع :luuugh:)
آقایون خانوما من برگشتم ... :evaa:
میبینم که اینجا کلی خبر بوده منم که بی خبر ... :crazy:
همین الآن با خبر شدم که یکی از دوستای ما که تو انجمن عضو تصادف کرده که خدا رو شکر بخیر گذشته و هیچیش نشده ... :eynak: (حلوا پرید ... :ey babaaa:)
mehdi30100
07-12-2013, 08:55
بعد از اون پست کوبنده ی من همه دارن میان انگار:death:...............چقد من تاثیر گذارم آخه:babaa:
shiraz-sport
07-12-2013, 17:55
اول سلام ب بچه های گل دربی ... roz:: دلوم براتون تنگیده بود :aaaa:
میگما من ی سوال دارم !!! اگه ما 6 امتیاز رو از المان بگیریم ب مرحله بعد صعود میکنیم ؟ ki::
میگما من ی سوال دارم !!! اگه ما 6 امتیاز رو از المان بگیریم ب مرحله بعد صعود میکنیم ؟ ki::
متاسفانه در هیچ صورتی امکان نداره ما برم بالا.
ایشالا لیگ جهانی بعدی قهرمانیم.
داداش با برد ما صربستان یا روسیه بالا میرن و متاسفانه هیچ راهی
برای صعود تیم ملی نیست ایشالا سری بعد بتونیم بیایم بالا ..
اول سلام ب بچه های گل دربی ... roz:: دلوم براتون تنگیده بود :aaaa: میگما من ی سوال دارم !!! اگه ما 6 امتیاز رو از المان بگیریم ب مرحله بعد صعود میکنیم ؟ ki::
سلام من خودم میدونستم گلم نیازی نیست که بگی ... ki::
میخواستم جوایتو بدم ولی بچه ها یکی یکی دادن دیگه ... :rooz:
راستی بچه ها نماز و روزه ی نخونده و نگرفته ی شما هم قبول باشه ... dallliii
ایران خیلی خوب بازی کرد بدبخت آلمان تو زمینمون نمیدونسیتن چیکار کنن
ولی حیف این که ما چرا جای ایتالیا و روسیه نباشیم اگه اون بازی ایتالیا وایران
که در ست پنجم ایتالیایی ها با داوری تونستن ببرن و بازی ایران وصربستان که
میتونستیم تو ست پنجم ببریم ولی موفق نبودیم ..:aaaa:
ایران خیلی خوب بازی کرد بدبخت آلمان تو زمینمون نمیدونسیتن چیکار کنن
ولی حیف این که ما چرا جای ایتالیا و روسیه نباشیم اگه اون بازی ایتالیا وایران
که در ست پنجم ایتالیایی ها با داوری تونستن ببرن و بازی ایران وصربستان که
میتونستیم تو ست پنجم ببریم ولی موفق نبودیم ..:aaaa:
اشکالی نداره. به نظر من خوب شد اصلا وسط تیمای قوی افتادیم چون ایرانیا مرد روزای سختن ولی روزای راحت وا میدن.
نمونش تو فوتبال جلو لبنان راحت بود که باختیم ولی کره رو بردیم.
یا همین والیبال مقدماتی المپیک از چین 3-0 باختیم ولی ایتالیا رو اونجوری تو لیگ جهانی بردیم.
shiv.vandersar
07-13-2013, 01:36
سلام:girl_blush:
منم برگشتم:hehee:
جاتون خالی دو هفته شیراز مجردی عشق و حال میکردم:luuugh:
اولین باره مجردی کاری انجام میدم...عجب حال میده ها...:nishkhand:
مزش زیره دندونمه هنوom::
مصطفی خوش اودی:nishkhand:
کی تصادف کرده؟:nishkhand:om::
mortezarm
07-13-2013, 01:58
یعنی من فقط بدونم تو دیگه این ورا پیدات نمیشه کاری میکنم این سایت بازدید در حد یوتیوپ داشته باشه
فقط تو نیا:nishkhand:
نه خدایی حال کردین یه روز بچه ها احساس کردن کردن این احمد پیداش نمیششه امار سایت دگرگون شد
اصلا وعده های من تحقق وعده های دولت خدمت گذاره
بعد از اون پست کوبنده ی من همه دارن میان انگار:death:...............چقد من تاثیر گذارم آخه:babaa:
اونوقت کدوم پست کوبنده:eee:
شما بیا رئیس ما شو :nishkhand: ( اوج تواضع :luuugh:)
جسارت نمیکنم ما فقط تو کاره خل و چل از این چیزاییم کار هنری بمون نیومده
سلام من خودم میدونستم گلم نیازی نیست که بگی ... ki::
میخواستم جوایتو بدم ولی بچه ها یکی یکی دادن دیگه ... :rooz:
راستی بچه ها نماز و روزه ی نخونده و نگرفته ی شما هم قبول باشه ... dallliii
و من التوفیق
کی تصادف کرده؟:nishkhand:om::مگه متاهلی؟هم چی میگی مجردی مو به تن ادم سیخ میشه
اینکه حال کردن نداره من 20 و اندیه همش دارم مجردی حال میکنم تا جایی که به پوچی رسیدم دیگه به جون رسول
مگه متاهلی؟هم چی میگی مجردی مو به تن ادم سیخ میشه
اینکه حال کردن نداره من 20 و اندیه همش دارم مجردی حال میکنم تا جایی که به پوچی رسیدم دیگه به جون رسول
آخه مامانا مثل شوهر آدم می مونن همش چک می کنن بعدشم ما دخترا مثه شما پسرا نیستیم که از هفت دنیا آزاد باشن همش چک میشیم:aaaa:
بچه ها من مشکل سرعت نت دارم. الآن نگاه کنید تو تست سرعت واسه من زیر خط فقره:nishkhand::nishkhand:
به نظرتون علت چیه؟
مودم من:chakoshi:
نت ایران om::
سیم تلفن :eee:
و دلیلی که خودم هم زیاد بهش اطمینان دارم بد شانسیمه که شکر خدا همیشه همراهمه :nishkhand:
سرعت نتم 256 هست و از مخابراته. اگه کسی چیزی میدونه تنبلی نکنه و بگه. ممنون
mehdi30100
07-13-2013, 11:17
اونوقت کدوم پست کوبنده:eee:
همونی که باعث شد بچه ها بیان دوباره.ki::..........جذابیت بیداد میکنه.........:evaa:
سلام:girl_blush: منم برگشتم:hehee: جاتون خالی دو هفته شیراز مجردی عشق و حال میکردم:luuugh: اولین باره مجردی کاری انجام میدم...عجب حال میده ها...:nishkhand: مزش زیره دندونمه هنوom:: مصطفی خوش اودی:nishkhand: کی تصادف کرده؟:nishkhand:om::
شما هم خوش برگشتی ... ki::
حال میکنم پا قدمم چقدر خیر همه برگشتن ... :death:
شرمنده نمیتونم اسم طرفو بگم آخه خودش راضی نبود کسی بفهمه حالا اگه خواست خودش میگه ... واسه شیرازم بت تبریک میگم حیف کسی نفهمید تو رفتی ... om:: :ghelyon:
آخه مامانا مثل شوهر آدم می مونن همش چک می کنن بعدشم ما دخترا مثه شما پسرا نیستیم که از هفت دنیا آزاد باشن همش چک میشیم:aaaa:
کی شما دخترا چک میشید ؟؟؟ ( غیر ممکنه ) :soal:
جدیدا پسرا چک میشن تا دخترا ...:rooz:
شما که آزاد تر از پسرا شدین ... :fek konam:
بچه ها من مشکل سرعت نت دارم. الآن نگاه کنید تو تست سرعت واسه من زیر خط فقره:nishkhand::nishkhand:
به نظرتون علت چیه؟
مودم من:chakoshi:
نت ایران om::
سیم تلفن :eee:
و دلیلی که خودم هم زیاد بهش اطمینان دارم بد شانسیمه که شکر خدا همیشه همراهمه :nishkhand:
سرعت نتم 256 هست و از مخابراته. اگه کسی چیزی میدونه تنبلی نکنه و بگه. ممنون
داداش فکر کنم از سیم تلفن هست ..
shiraz-sport
07-13-2013, 14:47
کی تصادف کرده؟:nishkhand:om::
امو میگفتی بیام جلوت ی گاوی گوسفندی شتری چیزی بزنیم زمین lol:-
اخی دختروم اولین باره مجردی میره جایی :luuugh:
خوشت گذشت شیراز ؟ حالا مگه چیکار میکردین ؟... یخورده امار بده بیاد دستمون :nishkhand:
داداش فکر کنم از سیم تلفن هست ..
آخه قبلا چراغ مودم هی روشن خاموش میشد و نت قطع و وصل میشد.
بعد یه سیم طویل گرفتم یه سرشو وصل کردم به سیم اصلی تلفن که از بیرون میاد. یه سر دیگش هم که به 3 شاخه تلفن وصله.
ولی خود 3 شاخه به پریز دیگه متصل نیست.
از سه شاخه هم به مودم وصله.
الآن با این نت فقط میتونم کانتر آنلاین بازی کنم. lol:-lol:-
shiv.vandersar
07-13-2013, 15:22
اره واقعا:gijjj:
تا اونجا بودم صد بار مامانم زنگ زده بیا دیگه..دلم برات تنگ شده...اومدم همش سرم دادو هوار میکشه:gijjj:
مگه متاهلی؟هم چی میگی مجردی مو به تن ادم سیخ میشه
همون جواب بالایی:daghon:
اره پوچی داره واقعا:daghon:ولی حال میدهlol:-
شما هم خوش برگشتی ... ki::
حال میکنم پا قدمم چقدر خیر همه برگشتن ... :death:
شرمنده نمیتونم اسم طرفو بگم آخه خودش راضی نبود کسی بفهمه حالا اگه خواست خودش میگه ... واسه شیرازم بت تبریک میگم حیف کسی نفهمید تو رفتی ... om:: :ghelyon:
کی شما دخترا چک میشید ؟؟؟ ( غیر ممکنه ) :soal:
شما که آزاد تر از پسرا شدین ... :fek konam:
اره...تو چی میدونی آخه؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
از چی بگم برات؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
خوشت گذشت شیراز ؟ حالا مگه چیکار میکردین ؟... یخورده امار بده بیاد دستمون :nishkhand:
اره خیلی خوب بودlol:-
هیچی..اوایل رفتیم گردش و خرید...بعدشم پولا ته کشید نشستیم تو خونه... :دی
ولی همینش ای حال داد... :))
دیگه نمیشه گفت :دی
اره...تو چی میدونی آخه؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
از چی بگم برات؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
از هر چی که دوست داری بگو ... lol:-
ولی بازم میگم شما دخترا آزاد تر ما پسرا هستید الآن ... :fek konam:
دیگه نمیشه گفت :دی
چکار کردی که نمیتونی بگی ؟؟؟ :death:
راستی بچه ها:
فولادی ها؛ تماشاگر ویژه والیبال ایران و آلمان :whistle3:
Abdollah 202
07-13-2013, 19:26
یا الله :nishkhand:
دالیییییییی:death:
ما اومدیم:khelal dandoon:
از کجا ؟
از نونوایی :luuugh:
آقایون خانوما من برگشتم ... :evaa:
میبینم که اینجا کلی خبر بوده منم که بی خبر ... :crazy:
خوش اومدی پسرم دیگه نری ها :nishkhand:
جمع کن بابا همش از تاثیرات وجود منه که اینجا شلوغ میشه :luuugh:
سلام دخترم
مسافرت بخیر
منم کلا مجردی میرم مسافرت خیلی فاز میده :nishkhand:
آخه مامانا مثل شوهر آدم می مونن
مگه تو شوهر داری ؟ :evaa::luuugh:
..........جذابیت بیداد میکنه.........:evaa:
:chi migi:ki::
من که از هفت دولت آزادم دلتون بسوزه ki::
لامصب این اس ام اسای بوق دار چیه میفرستی ؟ :evaa: از من یاد بگیر :luuugh: ببین چقد معصومم om:::nishkhand:
اوایل رفتیم گردش و خرید
بچه ها به فعل جمله دقت کنید !:nishkhand:
رفتیم !!!!!:luuugh:
تو که گفتی مجردی رفتم !!!:death::evaa:
R.BAGGIO.10
07-13-2013, 20:03
دوستان اومدم مجددا خداحافظی کنمو برم khandeeeee bahal
AlexDelpiero
07-13-2013, 21:43
بعد از غیبتی طولانی ما هم اومدیم ببینیم اینجا چه خبره ... دیدیم نه !
خبری نیست و هیچ تکونی نخورده دربی و همش وعده امروز و فردا !
خدمت کاربرا عرض کنم که اگه به امید این مدیرای پفکی نشتین کور خوندین !
اگه دلتون به حال دربی میسوزه خودتون باید دست به کار بشین و تایپیک تیماتوو سرپا نگه دارین !
خوشبختانه فصل نقل و نباتاته و دروغ و حرف مفت و شایعه زیاده ! تا میتنید بزنید تو سر و کله هم ک این خوبه اون بدهو گرونه و ارزش این همه پولو نداره و جوونه و پیره و میتونه در آینده خوب بشه و از این حرفا ...
خلاصه اینکه میگن خوب میشه و اینا دو ساله که همین وضعه ! :babaa:
پ . ن : احمد اعتیارم تموم شده ! واسه همین نتونستم جواب بدم ! love::
lord7stark
07-13-2013, 22:10
اگه دلتون به حال دربی میسوزه خودتون باید دست به کار بشین و تایپیک تیماتوو سرپا نگه دارین !
خوشبختانه فصل نقل و نباتاته و دروغ و حرف مفت و شایعه زیاده ! تا میتنید بزنید تو سر و کله هم ک این خوبه اون بدهو گرونه و ارزش این همه پولو نداره و جوونه و پیره و میتونه در آینده خوب بشه و از این حرفا ...
جانا سخن از زبان من ! میگویی !:yes:
shiraz-sport
07-13-2013, 23:39
راس میگه مصطفی پسرا خیلی کنترل میشن تا میره بیرون هی بهش مشکوک میشن کجا بودی با کی بودی
اگه زود بیای میگن چرا زود اومدی اگه دیر بیای تو خونه رات نمیدن ( منظورم خودمه )ki::
کلا معلوم نیست باید با کدوم سازشون برقصی ولی در کل ما پسرا ازاد تریم شما دخترا محدود ترین البته بعضی هاتون lol:-
شما هم ک دیگه رفتین دانشگاه از هفت دولت ازاد میشید هر کاری دلتون خواست یا عشقتون کشید میکنید :death:
من هم با مهدی موافقم . D:
به جای اینکه بگیم یه روز خوب میاد یه روز خوبو بیاریم. جملات دگرگون ساز ki::ki::ki::ki::
البته این مدیرای پفکی که میگه منظورشو نفهمیدم چون سالی یه بار یه مدیر نمیاد اینجا که پست هم بده.
اون کسی هم که مصطفی میگه تصادف کرده و عضو دربی بوده فک کنم بشناسمش. چون چند صفحه قبلو نگاه کنین یه نفر بود هی میگفت دکترای بیمارستان.
شایدم نباشه ولی هر کی هست امیدوارم خوب شده باشه.
AlexDelpiero
07-14-2013, 00:53
به جای اینکه بگیم یه روز خوب میاد یه روز خوبو بیاریم. جملات دگرگون ساز ki::ki::ki::ki::
البته این مدیرای پفکی که میگه منظورشو نفهمیدم چون سالی یه بار یه مدیر نمیاد اینجا که پست هم بده.
اون کسی هم که مصطفی میگه تصادف کرده و عضو دربی بوده فک کنم بشناسمش. چون چند صفحه قبلو نگاه کنین یه نفر بود هی میگفت دکترای بیمارستان.
واسه شفاف سازی !
1 - مدیر پفکی یعنی امثال من که میایم و فقط می بینیم چه خبره و بدون یه حرکت مثبت یا از کلید های CTRL+W استفاده می کنیم یا از اون ضربدر قرمزه بالای مرورگرمون ! این میشه مدیر پفکی که فقط از مدیر بودن اسم و پزش هست !
2 - تو جلدای قبلی که حالا اسم های متفاوتی داشته که از خارج از دایره فوتبال شروع شده تا رسیده به جلد ششم کمپ دربی فعالیت من تصاعدی کم شد ! چرا ؟!! من هدفم از زدن این تایپیک بیشتر دوستی و آشنایی بچه های دربی با هم بود و اینکه تصمیماتی که واسه پیشرفت دربی میگیریم رو اینجا واسه هم مطرح کنیم و و انتقاد و پیشنهادی هم اگه هست بررسی بشه ! ولی اینجا بیشتر به یه محلی برای سلام و احوال پرسی و کپی کردن تبدیل شده و به خاطر علاقه ای که بچه ها به این تایپیک داشتند گفتیم بذار بمونه ! واسه همنین من هر از گاهی میومدم ببینممسئله ای چیزی پیش نیاد تا اینکه چند وقت پیش رسول رو مدیر این بخش کردیم و کلا کشیدیم کنار !
3 - نماز و روزه تون قبول ! roz::
lord7stark
07-14-2013, 01:31
واسه شفاف سازی !
1 - مدیر پفکی یعنی امثال من که میایم و فقط می بینیم چه خبره و بدون یه حرکت مثبت یا از کلید های CTRL+W استفاده می کنیم یا از اون ضربدر قرمزه بالای مرورگرمون ! این میشه مدیر پفکی که فقط از مدیر بودن اسم و پزش هست !
بازم جانا سخن از زبان مـــــا میگویی ! :yes:
امیدوارم این تغییرات که عینهو ورزشگاه نصف جهان چندین ساله فقط حرفه اجرا بشه ! ببینیم چی هس اصلا !!
امیدوارم شایسته سالاری در سایت باشه و فرا جناحی عمل بشه دیگه ! وبه قول خودت مدیران خلال نمکی انتخاب نشن ( سو تفاهم نشه ها منظورم با کسی نیست ) از بعد از تغییرات نیومده منظورمه !
پیش ا پیش از داش حسن کلید ساز مچکرم !
داداش از کجا میدونی شاید اون کسی میگه نباشه ولی شاید
هم باشه به هر حال امیدوارم خوب بشه ..
INDECENT
07-14-2013, 13:26
اصن چه معنی میده دخترا بخوان مجردی جایی برن ؟ دخترا بجا این کارا باس برن سراغ یادگیریه آشپزی - خیاطی - خانه داری - شوهرداری - بچه داری و ... mas:-
دخترا وختی تنها باشن معلوم نیست چی کارا میکنن برخلاف پسرا که کاملا معلومه چه ها خواهند کرد mas:-
یه مدت پیش داییم میخواست با اهل خانوادش بره جایی و دختر بزرگش بخاطر دانشگاش نمیتونست بره , داییم برگشت بهش گفت برو خونه عموت تنهایی خونه نمون آل میاد میبرتت shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
یعنی پیش خودم گفتم دایی دهنتو سرویس با این بهونه اوردنت shikam::-shikam::- خب بگو بهت اعتماد ندارم تنها تو خونه ولت کنم دیگه :hehehe:
در ضمن تو زندگی بدبختیاش مال پسراس , از همون اول حساب کن که خرید خونه و نونو و اینجور چیزا بگیر بعدشم که در اوج جوانی باس بریم سربازی که اونجا دهن آدم ^#$%،!#$ میشه . بعدشم اگه زن بگیره باس مهریه و خرج عروسیو کلی آتاآشغال دیگه بده بعدشم که رفت سر خونه زندگی باس نفقه و خرج بچه و زندگی تاااااااااا وختی که بمیره . بعدشم همه میگن بیچاره زنش [Only Registered And Activated Users Can See Links]
البت پسری که عقل تو کلش باشه ازدواج نمیکنه :hekolah:
اصن چه معنی میده دخترا بخوان مجردی جایی برن ؟ دخترا بجا این کارا باس برن سراغ یادگیریه آشپزی - خیاطی - خانه داری - شوهرداری - بچه داری و ... mas:-
دخترا وختی تنها باشن معلوم نیست چی کارا میکنن برخلاف پسرا که کاملا معلومه چه ها خواهند کرد mas:-
یه مدت پیش داییم میخواست با اهل خانوادش بره جایی و دختر بزرگش بخاطر دانشگاش نمیتونست بره , داییم برگشت بهش گفت برو خونه عموت تنهایی خونه نمون آل میاد میبرتت shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
یعنی پیش خودم گفتم دایی دهنتو سرویس با این بهونه اوردنت shikam::-shikam::- خب بگو بهت اعتماد ندارم تنها تو خونه ولت کنم دیگه :hehehe:
در ضمن تو زندگی بدبختیاش مال پسراس , از همون اول حساب کن که خرید خونه و نونو و اینجور چیزا بگیر بعدشم که در اوج جوانی باس بریم سربازی که اونجا دهن آدم ^#$%،!#$ میشه . بعدشم اگه زن بگیره باس مهریه و خرج عروسیو کلی آتاآشغال دیگه بده بعدشم که رفت سر خونه زندگی باس نفقه و خرج بچه و زندگی تاااااااااا وختی که بمیره . بعدشم همه میگن بیچاره زنش [Only Registered And Activated Users Can See Links]
کاملا باهات موافقم.
بدبختیاش مال پسراست.
اما درنهایت اونایی که واسشون دلسوزی میشه پسرا نیستن.
یه سوال : سرعت گشتن تو نت خوبه ولی سرعت دانلود 17 و ایناست قضیه چیه؟
باید در اصل 32 باشه سرعت دانلود
INDECENT
07-14-2013, 15:14
کاملا باهات موافقم.
بدبختیاش مال پسراست.
خب اون سرعت گشتن که معلومه خوبه واسه همه همینجوره :nishkhand:
سرعتتم بستگی به پهنای باندی که گرفتی داره
128 =16
256 = 32
512 =64
و الی آخر
اگه سرعتت بیشتر از ایناس که صداشو در نیار اگرم کمتره برو اون خراب شده ای که ازش نتو میگیری .
خب اون سرعت گشتن که معلومه خوبه واسه همه همینجوره :nishkhand:
سرعتتم بستگی به پهنای باندی که گرفتی داره
128 =16
256 = 32
512 =64
و الی آخر
اگه سرعتت بیشتر از ایناس که صداشو در نیار اگرم کمتره برو اون خراب شده ای که ازش نتو میگیری .
پهنای باندم که 256 هست.
تازه نت هی قطع و وصل هم میشه و وقتی وصل میشه وضع همونجوریه که گفتم.
اون خراب شده هم مخابراته که اصلا بهشون زنگ که میزنم مشغوله یا اصلا برنمیدارن.
INDECENT
07-14-2013, 16:16
پهنای باندم که 256 هست.
تازه نت هی قطع و وصل هم میشه و وقتی وصل میشه وضع همونجوریه که گفتم.
اون خراب شده هم مخابراته که اصلا بهشون زنگ که میزنم مشغوله یا اصلا برنمیدارن.
حتما برو خود مخابرات پیگیری کن و زنگ نزن چون با زنگ زدن کارت راه نمیفته .
منم نت از مخابرات گرفتم ( چون نامحدود میداد ) پهنای باندمم 256 و سرعتم 33 هستش . معمولا هفته ای 4-5 بار 2-3 ساعت تو روز سرعت خیلی کند میشه ( چه باز کردن صفحه چه دانلود ) ولی باز نسبت به قیمتو ترافیک شرکت اینترنتی که قبلا ازش نت میگرفتم خیلی بیشتر واسم میصرفه خیالی نیست .
البته مخابرات یه سری جاها واقعا مزخرف خدمات میده و یه سری جاها هم خدماتش خوبه .
mehdi30100
07-14-2013, 19:35
خب دیگه...........داره تموم میشه............:evaa:.
من جلد بعدی رو میزنم هرکی مخالفت کنه جفت پا میرم تو دهنش:luuugh::luuugh::luuugh:
خوش اومدی پسرم دیگه نری ها :nishkhand:
بابا دارم شدیم یه شبه ... :evaa::luuugh:
مگه تو شوهر داری ؟ :evaa::luuugh:
:chi migi:ki::
ما که خبر نداریم ... شاید ... خدا میدونه ... :evaa::luuugh:
نمیسوزیم خودت بسوز ...
راس میگه مصطفی
شما هم ک دیگه رفتین دانشگاه از هفت دولت ازاد میشید هر کاری دلتون خواست یا عشقتون کشید میکنید :death:
من همیشه راست میگم ... dallliii با عشقشون هر کاری خواستن میکنن ... این بهتره ... :death::evaa: :luuugh:
عجب چیزی گفتیا ... shikam::-shikam::-shikam::- دقیقا باید این کارا رو انجام بده و یاد بگیره ولی جدیدا فقط بلدن نق بزنن ... mas:-
به قووووووووووووووووول ابی و رسول و یه نفر دیگه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخ ... :death::evaa: :luuugh:
باریک اعتماد ... shikam::-shikam::-shikam::-
کثافت اونایی که الآن ازدواج کردن یعنی عقل ندارن ؟؟؟ :eyyyyy:
سرعت نت چند روز که کلا اومده پایین نگرانش نباش ... eterza::-
پ ن : مهدی اومد ولی با گله و درد ... om::
Abdollah 202
07-14-2013, 20:07
دوستان اومدم مجددا خداحافظی کنمو برم khandeeeee bahal
برو بمیر مردک :luuugh:
کاملا باهات موافقم.
بدبختیاش مال پسراست.
بابا اینقد از دخترا بد نگین همشون میترسن بعد نمیان کمپ :nishkhand: ( ستاد ایجاد انگیزه در دختران برای پست دادن :evaa: )
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
من چقد از این شعر های با معنی خوشم میاد :hekolah: :luuugh:
من جلد بعدی رو میزنم هرکی مخالفت کنه جفت پا میرم تو دهنش:luuugh::luuugh::luuugh:
نخیرم همین الان رسول بهم زنگ زد و التماس کرد و 60 بار پیام داد و 70 بار هم پیغام گذاشت که من جلد بعدی رو بزنم :luuugh:
سرعت نت چند روز که کلا اومده پایین نگرانش نباش ... eterza::-
اره اینو راس میگه
shiv.vandersar
07-14-2013, 20:43
وای الان برنامه ماه عسل داشت نشون میداد...نزدیک بود گریه کنم دیگه:daghon:
کیا دیدن؟[Only Registered And Activated Users Can See Links](305).gif
یاده محمد ایکون افتادم وقتی گفت گنبد کاووس...[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اصن فیلم بود واسه خودش...خیلی وحشتناک بود...[Only Registered And Activated Users Can See Links]
mehdi30100
07-14-2013, 21:38
نخیرم همین الان رسول بهم زنگ زد و التماس کرد و 60 بار پیام داد و 70 بار هم پیغام گذاشت که من جلد بعدی رو بزنم :luuugh:
جفتتون غلط کردین(شوخی کردم....ناراحت نشیا)
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::l uuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
وای الان برنامه ماه عسل داشت نشون میداد...نزدیک بود گریه کنم دیگه:daghon:
کیا دیدن؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
یاده محمد ایکون افتادم وقتی گفت گنبد کاووس...[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اصن فیلم بود واسه خودش...خیلی وحشتناک بود...[Only Registered And Activated Users Can See Links]
من دیدم واقعا تاسف بار بود.
این شهر واقعا امنیت نداره نمونه ی اصلیش یه جا هست به اسم پارک داریوش
بچه های ترمینال که همه جا خطرناکن.
سید آباد هم خطرناکه.
فک نکنم دیگه کسی هوس کنه بیاد شهر ما. به خاطر یه عده انسان نما کل شهر ما رفت زیر سوال.
واقعا در حق یه بچه ی 11-12 ساله ظلمه که تقریبا 19 شب از والدینش دور بمونه چه برسه به اینکه اینجوری شکنجش بدن
پدر مبین رو فکر کنم قبلا دیدم یه جایی یادم نمیاد.
خوبه به خاطر این برنامه یک نفر حداقل یاد ما افتاد.
کلا برنامه اش قشنگه از آهنگ تیتراژ ابتدایی با صدای روح نواز فرزاد فرزین :ohum: گرفته تا اجرای علیخانی.
ولی از صد تا فحش بدتر بود که نیم ساعت فکر ممیکرد گنبد تو کدوم استانه.lol:-lol:-
به فری بگم خونه بمونه نیاد بیرون
mortezarm
07-15-2013, 01:16
دلتون خوشه ها اگه دخترا یه مدت کوتاه کسی بشون گیر نمیده پسرا اون یه مدت کوتاهم ندارن
بشخصه تا 15 سالگی هیچ سفر مجردی خارج استانی شهری نداشتم
الان که به این سن رسیدم هر سری از یه نقطه ایران میکشنم بیرون
تازه من بچه به این مثبتی جیگری وکلی نکات مثبت دیگه:nishkhand:
وای به حال شماها
اره واقعا:gijjj:
تا اونجا بودم صد بار مامانم زنگ زده بیا دیگه..دلم برات تنگ شده...اومدم همش سرم دادو هوار میکشه:gijjj:
همون جواب بالایی:daghon:
اره پوچی داره واقعا:daghon:ولی حال میدهlol:-
یh
این حربه والدین رو کاملا قبول دارم
فریب نخورید
منم کلا مجردی میرم مسافرت خیلی فاز میده :nishkhand:
اخه اولا هیچی بعدا میگم
دوما روایت داریم پیام نور از 15 تا شوهر گردن کلفتم بدتره خدا صبرت بده
پ . ن : احمد اعتیارم تموم شده ! واسه همین نتونستم جواب بدم ! love::
زرشک
واسه شفاف سازی !
2 - تو جلدای قبلی که حالا اسم های متفاوتی داشته که از خارج از دایره فوتبال شروع شده تا رسیده به جلد ششم کمپ دربی فعالیت من تصاعدی کم شد ! چرا ؟!! من هدفم از زدن این تایپیک بیشتر دوستی و آشنایی بچه های دربی با هم بود و اینکه تصمیماتی که واسه پیشرفت دربی میگیریم رو اینجا واسه هم مطرح کنیم و و انتقاد و پیشنهادی هم اگه هست بررسی بشه ! ولی اینجا بیشتر به یه محلی برای سلام و احوال پرسی و کپی کردن تبدیل شده و به خاطر علاقه ای که بچه ها به این تایپیک داشتند گفتیم بذار بمونه ! واسه همنین من هر از گاهی میومدم ببینممسئله ای چیزی پیش نیاد تا اینکه چند وقت پیش رسول رو مدیر این بخش کردیم و کلا کشیدیم کنار !
3 - نماز و روزه تون قبول ! roz::
مجدد زرشک
افرین اینو خوب اومدی
تجربه ثابت کرده پسرایی که اینطوری میگن از همه هول ترن پس الکی عقل و مقل دم به تله نکن که خودت سال دیگه یه بچه بغلته (دوستان مثبت و قانونی به ماجرا نگاه کنیدا)
ها؟ با منی؟
یه بار دیگه بگووووو!!!!
خدایا ! باز شروع شد آقا همون عبدالله زحمتش رو میکشه ..
shiv.vandersar
07-15-2013, 01:58
من دیدم واقعا تاسف بار بود.
این شهر واقعا امنیت نداره نمونه ی اصلیش یه جا هست به اسم پارک داریوش
بچه های ترمینال که همه جا خطرناکن.
سید آباد هم خطرناکه.
فک نکنم دیگه کسی هوس کنه بیاد شهر ما. به خاطر یه عده انسان نما کل شهر ما رفت زیر سوال.
واقعا در حق یه بچه ی 11-12 ساله ظلمه که تقریبا 19 شب از والدینش دور بمونه چه برسه به اینکه اینجوری شکنجش بدن
پدر مبین رو فکر کنم قبلا دیدم یه جایی یادم نمیاد.
خوبه به خاطر این برنامه یک نفر حداقل یاد ما افتاد.
کلا برنامه اش قشنگه از آهنگ تیتراژ ابتدایی با صدای روح نواز فرزاد فرزین :ohum: گرفته تا اجرای علیخانی.
ولی از صد تا فحش بدتر بود که نیم ساعت فکر ممیکرد گنبد تو کدوم استانه.lol:-lol:-
به فری بگم خونه بمونه نیاد بیرون
اره واقعا...بیچاره مامان و باباش چه زجری کشیدن...
حالا تو حواست باشه نزدنت:nishkhand:
توی شهرتون سیستانی زیاد هست؟:eee:
وای یه پسرِ معتاد امروز رفته سره ساختمون داییم...بعد داییم هم بودش...مشغول حرف زدن بودن داییم...با میلگرد یکی میزنه تو سرش...بعد یکی میزنه تو کمرش...که به قولا جیبشو خالی کنه...که کارگره میگیرشو بعدم از زیره دستش فرار میکنهeterza::-
حالا پسر خاله هام در به در دنبالش که آدمش کننeterza::-
عجب دوره ای شده[Only Registered And Activated Users Can See Links]
پ.ن: بذارید مهدی 300 کمپ بعدیو بزنه...داغ تو دلش نذاریدki::ki::
اره واقعا...بیچاره مامان و باباش چه زجری کشیدن...
حالا تو حواست باشه نزدنت:nishkhand:
توی شهرتون سیستانی زیاد هست؟:eee:
وای یه پسرِ معتاد امروز رفته سره ساختمون داییم...بعد داییم هم بودش...مشغول حرف زدن بودن داییم...با میلگرد یکی میزنه تو سرش...بعد یکی میزنه تو کمرش...که به قولا جیبشو خالی کنه...که کارگره میگیرشو بعدم از زیره دستش فرار میکنهeterza::-
حالا پسر خاله هام در به در دنبالش که آدمش کننeterza::-
عجب دوره ای شده[Only Registered And Activated Users Can See Links]
پ.ن: بذارید مهدی 300 کمپ بعدیو بزنه...داغ تو دلش نذاریدki::ki::
حواسمو بیشتر باید جمع کنم.
سیستانی زیاد هست ولی نه به اون اندازه ای که ترکمن هست. ما خودمون هم سیستانی هستیم.
فک کن محله ی چینیا تو نیونیورک. همچین حکمی داره.
عجب آدمایی پیدا میشن. دیگه نمیشه با غریبه ها هم حرف زد :danc:. پسر خاله هات پیدا کنن میزننش یا قانونی اقدام میکنن؟
کمپ بعدیو باید اون کسی که تو این کمپ بیشتر پست داده بزنه.
البته اگه آمار باشه و اون فرد بیاد دربی.
اگه هم نشد مهدی 300 بزنه.
mehdi30100
07-15-2013, 08:46
عبدل خودت بزن ...........
dallliiiمن حوصله ی این جنگولک بازیا رو ندارم
INDECENT
07-15-2013, 09:06
کثافت اونایی که الآن ازدواج کردن یعنی عقل ندارن ؟؟؟ :eyyyyy:
بستگی به موقعیت مالیشون و سطح توقع دختر و خانواده ی دختر داره داره :nishkhand: من کلی گفتم :nishkhand:
من چقد از این شعر های با معنی خوشم میاد :hekolah: :luuugh:
قبول دارم که معنیو مفهوم و ایهامای اینجور شعرا واسه شماها خیلی سقیله :nishkhand: شما باس بری " دوست دارم منه دیوانه " گوش کنی :luuugh:
افرین اینو خوب اومدی
تجربه ثابت کرده پسرایی که اینطوری میگن از همه هول ترن پس الکی عقل و مقل دم به تله نکن که خودت سال دیگه یه بچه بغلته (دوستان مثبت و قانونی به ماجرا نگاه کنیدا)
آره بخدا ما هر کی رو از هر چی منع کردیم سر خودمون اومد :sad: البت تو این یه مورد با توجه به اینکه شرایط مالیم مناسب نیستو از نظرم هیچ دخدری بیشتر از 5 تا سکه طلا نمی ارزه بعید میدونم کسی دخدرشو بده به ما :nishkhand:
Abdollah 202
07-15-2013, 13:56
اخه اولا هیچی بعدا میگم
دوما روایت داریم پیام نور از 15 تا شوهر گردن کلفتم بدتره خدا صبرت بده
اولا هر چی میگی الان بگو
ثانیا چه ربطی داشت به پیام نور ؟
ثالثا هر کسی را بهر کاری ساختند :sohappy:
رابعا روایتش اشتباه بود:evaa:
خامسا دیگه هیچی:seshoar:
سادسا تموم شد حرفام
سبعتا جلد بعدی رو من میزنم:hekolah:
ثمانیتا چه خبر ؟lagh::
تسعتا کاری ندارم:hehehe:
عشرتا shikam::-بای
خدایا ! باز شروع شد آقا همون عبدالله زحمتش رو میکشه ..
باشه علارغم میل باطنی من میزنم:nishkhand:
عبدل خودت بزن ...........
dallliiiمن حوصله ی این جنگولک بازیا رو ندارم
مگه قرار بود تو بزنی ؟heee::
سدانی ها
07-15-2013, 14:39
ترو خدا عربی حرف نزنید
از عربی بدم میاد
بگو اولا و دوما عبدالله جون
mehdi30100
07-15-2013, 15:37
مگه قرار بود تو بزنی ؟heee::
قرار بود.....دیگه نیست
R.BAGGIO.10
07-15-2013, 22:40
با عرض خدا حافظی مجدد انگاری اینجا چندتا زرشک خطاب به مهدی دیدم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
احمد هر چند روزی یه بار میای میگی خداحافظ بعد برمیگردی؟
مثل کریمی و مجیدی شدی که خداحافظی کردن و برگشتن
بستگی به موقعیت مالیشون و سطح توقع دختر و خانواده ی دختر داره داره :nishkhand: من کلی گفتم :nishkhand:
خوب شاید یه بنده خدایی این مشکلاتو نداشته باشه ... یکیو میشناسم این مشکلاتو نداره ... :rooz:
اینو ولش کنید قرصاشو نخورده قاطی کرده ... mas:-
پ ن : اونی که میخواد تاپیک بعدیو بزنه انتخاب شده دعوا و بحث نکنید رسول میدونه کیه ... entezar::
R.BAGGIO.10
07-16-2013, 21:22
رسول کار نیمه تموم مهدیو تموم کن وبگو من بعدیو میزنم:nishkhand:
INDECENT
07-16-2013, 21:47
خوب شاید یه بنده خدایی این مشکلاتو نداشته باشه ... یکیو میشناسم این مشکلاتو نداره ... :rooz:
پس بهش بگو دوتا دختر بگیره که دختر ترشیده کم نیست تو مملکت mas:-
alexdelpiero_10
07-16-2013, 22:17
رسول کار نیمه تموم مهدیو تموم کن وبگو من بعدیو میزنم:nishkhand:
بزن به امید دبل کردن جی جیroz::
طرف قاتل حرفه ایه اگه میخوای باهاش برخورد کنی مواظب خودت باشmas:-mas:-
R.BAGGIO.10
07-16-2013, 22:45
بزن به امید دبل کردن جی جیroz::
رو چشمم حتما این زحمتو قبول میکنم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
گویا قاتل دختراس با ما کار ندا رهmas:-[
sina acm
07-16-2013, 23:03
اههههههههههههههههههههههه :eee:
96 شد :nishkhand: به قول گالیانی هرگز نگو هرگز اقا این کمپ رو زوتر بزنید شاید سایت به کل تغییر کنه :nishkhand:
lord7stark
07-16-2013, 23:18
اسمه جلد جدید چه خواهد بود !?!
بزارین 100 تا بشه که رند شه ! :evaa:
اسمه جلد جدید چه خواهد بود !?!
بزارین 100 تا بشه که رند شه ! :evaa:
حتما این دفعه میخواید بزارید کمپ ییلاقی دربی ..ki:::luuugh:
R.BAGGIO.10
07-17-2013, 00:33
یه سر به چت باکس بزنید و اینطوری دهن این بیشرف ها رو ببندید.کل انداختن با این عده آدمها یعنی .............
R.BAGGIO.10
07-17-2013, 00:42
حتما این دفعه میخواید بزارید کمپ ییلاقی دربی ..:luuugh:
نیست قراره من جلد بعدیو بزنم با مشورت با رسول قرار شده اسم اینجا بشه سیاه و سفیدki::
mortezarm
07-17-2013, 02:13
اولا هر چی میگی الان بگو
ثانیا چه ربطی داشت به پیام نور ؟
ثالثا هر کسی را بهر کاری ساختند :sohappy:
رابعا روایتش اشتباه بود:evaa:
خامسا دیگه هیچی:seshoar:
سادسا تموم شد حرفام
سبعتا جلد بعدی رو من میزنم:hekolah:
ثمانیتا چه خبر ؟lagh::
تسعتا کاری ندارم:hehehe:
عشرتا shikam::-بای
من نمیدونم میگم ربط داره بگو چشم حرفم نباشهchomagh
اره حاجی نیستش در به در دنبالشم افتابی نمیشه کهchomagh
نه بابا کی میتونه باشه بگو ما هم بشناسیمش
گویا قاتل دختراس با ما کار ندا رهmas:-[وای وای چه ضعیف کش
تو حتما باید با این خداحافظی های الکیت جلب توجه کنی مردک محدود
همون برو چرخ صنعتتو بچرخون که اقتصاد مملکت به لطف تو امثال تو اینقد پویا و فعاله
نیست قراره من جلد بعدیو بزنم با مشورت با رسول قرار شده اسم اینجا بشه سیاه و سفیدki::
در این خصوص هیچی به نظرم بهتر از این شکلک نمیتونه نظر منو بیان کنه:ogh:(اسم دزد فروم های دیگه)
جلد بعدی رو مرتضی میزنه اسمش میذاره کمپ دکتر صادقی مُرشِت!:luuugh:
INDECENT
07-17-2013, 10:03
یه سر به چت باکس بزنید و اینطوری دهن این بیشرف ها رو ببندید.کل انداختن با این عده آدمها یعنی .............
تقصیر خودته عزیزم . وختی بچه ی مردمو میبری عمو کلاس چندمیش میکنی و پولشو نمییدی میشه همین :nishkhand: پول ملتو بده تا ملت عقده ای نشن lol:-
mehdi30100
07-17-2013, 12:35
سینا هر 100روز یه بار میاد یه پست میذاره.........مدیره مدبر به این میگن:luuugh::luuugh::luuugh:
آخر نفهمیدیم کی جلد بعدی رو میزنه ؟!؟!think:::eee:
sina acm
07-17-2013, 18:00
سینا هر 100روز یه بار میاد یه پست میذاره.........مدیره مدبر به این میگن:luuugh::luuugh::luuugh:
:chakoshi: من چراغم روشنه دارم خودمو گرم میکنم :nishkhand:
اقا یه سوال کاملا فنی اگه خیلی تشنه باشی میتونی وسطه روزه اب بخوری !!؟؟؟ :nishkhand: گویا اخبار هم اینو گفته بود :nishkhand:
:chakoshi: من چراغم روشنه دارم خودمو گرم میکنم :nishkhand:
اقا یه سوال کاملا فنی اگه خیلی تشنه باشی میتونی وسطه روزه اب بخوری !!؟؟؟ :nishkhand: گویا اخبار هم اینو گفته بود :nishkhand:
اگه کسی در حد مرگ تشنه باشه میتونه یه لیوان اب بخوره اینو چند تا از مراجع تقلید هم گفتن :haaa:
الان مسئاله اینجاست کی بفهمیم در حد مرگ تشنه ایم :evaa:؟؟
shiv.vandersar
07-17-2013, 21:05
اغا من قبول ندارم...بخاطر ایمکه احمد خدافظی کرده و دوباره برگشته نمیتونه کمپ بعدیو بزنهlol:-
R.BAGGIO.10
07-17-2013, 21:15
نه دیگه قرار شده من بزنم اسمشم میذاریم گفت و گوی سیاه و سفید lol:-lol:-
نه داداش گفت وگوی سیاه سفید زیاد خوب نیست ..
حداقل اسمشو بذارین کومه تیک با مسما ترهthink::
Abdollah 202
07-18-2013, 08:36
اعتراض دارم eterza::-eterza::-
یعنی چی احمد بزنه ؟:evaa: مگه من مردم ؟ chomagh اونم چه اسمی گذاشته ؟ lagh::یک هو اسم تایپیک رو بزار قره قروت :luuugh:
اره راس میگه باید به حد مرگ برسی و بعد اب بخوری تازه زیادم نخوری:ohum: اینو منم شنیدم :jeddiiiii:
امیدوارم در کمپ جدید دیگه شاهد اواتار های مستهجن نباشیم :nishkhand:
فقط هر اسمی رو کمپ میزارین تو پرانتزشم بنویسین کمپ دربی جلد هفتم
R.BAGGIO.10
07-18-2013, 21:48
اسمشو میذاریم گفت و گوی سیاه سفید:nishkhand:
اینم چون قراره من دبل کنم و چش و چار میتی و عبدل و غیره در بیاد این کارو میکنم:nishkhand:
بازم رسول حد درکش زیاد بالاست :nishkhand:
اسمشو میذاریم گفت و گوی سیاه سفید:nishkhand:
اینم چون قراره من دبل کنم و چش و چار میتی و عبدل و غیره در بیاد این کارو میکنم:nishkhand:
بازم رسول حد درکش زیاد بالاست :nishkhand:
چطوره اسمشو فقط بزارید کمپ هفتم؟
اگه رسول نمیذاشت جلد هفتم رو بزنی بازم میگفتی درکش بالاست؟
داری میگی خداحافظ بعد جلد بعدی رو هم میزنی؟
فقط میشه گفت : دستای پشت پرده (رسول) :danc:
بازم باید ستاد حمایت از عبدل رو راه بندازیم؟
خوبه اینم باز بهتر سیاه و سفید ..
R.BAGGIO.10
07-19-2013, 16:25
رسول گفت چون قراره خودت بزنی اسمشم خودت بذار.دیگه شرمنده شماهاییم.
باید ببخشید خخخخخخخخ
shiraz-sport
07-19-2013, 19:25
وای دیگه اخرای کمپ رسید باز باید هی کل کل بکنید ببینید کی جلد بعدیو میزنه lol:- ما که دفعه قبل این همه زحمت کشیدیم اخرشم بی ثمر بود om::
R.BAGGIO.10
07-19-2013, 21:20
رسول داداش دو تا پستهای من نیست نمیدونی کجا رفته؟eterza::-
ایشالا هدفهایی دارم به موقش به حسابت میرسمbinamheee::
پ.ن: کمپم من میزنم بی خود پست ندید........:teeth:
alexdelpiero_10
07-19-2013, 21:51
آخر نفهمیدیم کی جلد بعدی رو میزنه ؟!؟!think:::eee:
وقتی کمپ تموم شده و قفل شد خودش میزنه ki::
نه دیگه قرار شده من بزنم اسمشم میذاریم گفت و گوی سیاه و سفید lol:-lol:-
بذار ایکر مقدس 2008 :khandeeeee bahal:
اعتراض دارم eterza::-eterza::-
یعنی چی احمد بزنه ؟:evaa: مگه من مردم ؟ chomagh اونم چه اسمی گذاشته ؟ lagh::یک هو اسم تایپیک رو بزار قره قروت :luuugh:
اره راس میگه باید به حد مرگ برسی و بعد اب بخوری تازه زیادم نخوری:ohum: اینو منم شنیدم :jeddiiiii:
امیدوارم در کمپ جدید دیگه شاهد اواتار های مستهجن نباشیم :nishkhand:
فقط هر اسمی رو کمپ میزارین تو پرانتزشم بنویسین کمپ دربی جلد هفتم
شوما برو اثار معرق کاری مردم رو بخر بگو مال خودمه:khandeeeee bahal:
هییییییییییی گذشت اون موقعی که ستاد حمایت از عبدل راه مینداختین و منم هیچ کاری نمیتونستم بکنمki::
وای دیگه اخرای کمپ رسید باز باید هی کل کل بکنید ببینید کی جلد بعدیو میزنه lol:- ما که دفعه قبل این همه زحمت کشیدیم اخرشم بی ثمر بود om::
این که رفت بعدیش هم که مشخص شده بعدتری رو تو بزن یعنی یه سال دیگه صبر کن:death:
رسول داداش دو تا پستهای من نیست نمیدونی کجا رفته؟eterza::-
ایشالا هدفهایی دارم به موقش به حسابت میرسمbinamheee::
پ.ن: کمپم من میزنم بی خود پست ندید........:teeth:
اگه پستایی که تو بخش متفرقه ارسال میشه جزء ارسالات حساب نمیشه که بخواد با حذف کردن من چیزی ازشون کم بشهki::
کاری نکردم رفتم 15 تا پست نیم خطی و اسپم رو پاک کردمki::
روسیه 3-0 برزیل(فینال)
ایتالیا 3-2 بلغارستان (رده بندی)
ردهبندي نهايي اين مسابقات به شرح زير است:
1- روسيه
2- برزيل
3- ايتاليا
4- بلغارستان
5- کانادا
6- آرژانتين
7- آلمان
8- صربستان
9- ايران
10- فرانسه
11- لهستان
12- آمريکا
13- کوبا
14- هلند
15- کرهجنوبي
16- فنلاند
17- پرتغال
18- ژاپن
موسوي بهترين دفاع جهان شد:yes:
بهترين مدافع روي تور:
1-سيد محمد موسوي عراقي از ايران با ميانگين 1.15
2-مارکو پودراسکانين از صربستان با ميانگين 0.84
3-امانوئل بيرارلي از ايتاليا با ميانگين 0.83
بهترين دريافت:
1- اروين انگاپد از فرانسه با ميانگين 62.30
2- کرمينن از فنلاند با ميانگين 60.31
3-جولين لينل از فرانسه با ميانگين 59.39
بهترين پاسور:
1- هان سون از کره جنوبي با ميانگين 9.54
2- ميکو اسکو از فندلاند با ميانگين 8.90
3- زيگادلو از لهستان با ميانگين 8.31
بهترين اسپکر
1- کويسترا از هلند با ميانگين 59.18
2- کوانگ جئون از کره جنوبي با ميانگين 53.18
3- ايوان زايتسف از ايتاليا با ميانگين 52.12
بهترين توپ گيري
1- اريک شوجي از امريکا با ميانگين 3.03
2- داسيلوا از برزيل با ميانگين 2.79
3- گونزالس از آرژانتين با ميانگين 2.67
امتيازآورترين بازيکن
1- اوان زايتسف از ايتاليا با مجموع 215 امتياز
2- سوکولوف از بلغارستان با مجموع 209 امتياز
3- نيکولاي پائولوف از روسيه با مجموع 201 امتياز
سلام دوباره بعد از مدت ها ...خوبین همگی؟؟من یه سوال داشتم .رایانم خیلی اذیتم میکنه.اولا این که گزینه ی تسک منیجر غیرفعال شده .و خیلی کارهای دیگه ی مربوط به ویندوز الان با اخطار روبه رو میشه.دوما هروقت به اینترنت متصل میشم رایانم سرعتش کند شده و مثلا پوشه های درایو ها رو به هزارزحمت باز میکنه.و یه نکته این که دوسه تا درایوم (به جز درایور سی) تقریبا پره.میگم این کندی ویندوزم از چیه؟عوضش کنم؟یا به خاطر حجم زیاد اطلاعات موجود تو هارد دیسکه؟؟
mortezarm
07-23-2013, 00:59
کاری نکردم رفتم 15 تا پست نیم خطی و اسپم رو پاک کردمki::
ببخشید مدیر محترم این پست و خوندم پسس از کلی خنده نکته ای به ذهنم اومد که ذکر کنم
هی روزگار بچه ها خیلی از شما ها نبودین یه پسره بود :
تو همین کمپ جلدای قبلیش بعد از هر پست یه نفر یه چرندی شکلکی چیزی میزاشت که صرفا ابراز وجود کنه
بگم اسمشو ...بگم...
اون کسی نبود جز رسول اسپمر حالا میبینم پسرم چه بزرگ شده پستای نیم خطی و اسپم پاک میکنه:nishkhand:
چندتا نکته جالب دیگه هم هست بعدا میگم الان کار دارم:luuugh:
بچه ها نظرتون راجع به این گوگل چیه؟؟ دی: »»»»»»»»»»»»»»»;GOOGL ([Only Registered And Activated Users Can See Links])«««««««««
ببخشید مدیر محترم این پست و خوندم پسس از کلی خنده نکته ای به ذهنم اومد که ذکر کنم
تو همین کمپ جلدای قبلیش بعد از هر پست یه نفر یه چرندی شکلکی چیزی میزاشت که صرفا ابراز وجود کنه
بگم اسمشو ...بگم...
اون کسی نبود جز رسول اسپمر حالا میبینم پسرم چه بزرگ شده پستای نیم خطی و اسپم پاک میکنه:nishkhand:
عجب چیزی گفتی چه زورم میگیره ازش حالا هر چی می شه واسه ما تریپ مدیریتی بر میداره اگه دفعه بعدی بخواد تریپ مدیریتی برداره خودم میرم تا شهرشون تا سیر دلم بزنشم اوفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــف chomagh
میگیم یه سوتی از سریال مادرانه رو سایتا گذاشتن دیدین؟؟برای من که خیلی جذاب بود ...اردلان گوشیشو برعکس گرفته داره حرف میزنه ...هیچی هم نفهمیده...
:evaa::evaa:
هی روزگار...
آقا شماها هنوز زنده این؟؟:luuugh::crazy:
بنده از همین جا اعلام میکنم کمپ بعدی واس خودمهentezar::
کسی به زدن کمپ بعدی دل خوش نکنه:death:ki::ki::ki::
sina acm
07-25-2013, 10:44
اقا ملیون ها ملیون پسته منم پاک شده :chakoshi:
من با خونه جیگر این پست هارو داده بودم om::
پ.ن : اقا هرچی دارین میزنید این اسم کمپ یادتون نره ها یهو نزنید منقرضش کنید :nishkhand:
همین طوری پیش بره هر جلدش میشه اثار باستانی قیمت میزارن روش :nishkhand:
این چرت و پرتایی که دارم میگم صرفا برا رفعه اسپم هست شما به دل نگیرید :nishkhand:
شب بود خورشید میدرخشید پیرمردی جوان یک و تنها همراه با خانواده در سکوت گوش خراشه شب قدم زنان ایستاده بود :nishkhand:
AlexDelpiero
07-25-2013, 17:27
مث این تایپیک واسه جلد بعدی هم پسشنهاد من اینه که هرکی میخواد جلد بعدی رو بزنه بهتره پست اولی رو که میخواد بزنه پیام خصوصی بفرسته واسه رسول و اونجاس که رسول تصمیم میگیره و بهترین پست اول رو انتخاب می کنه ! roz::
- ممد ایکیوسان ؟!! کجایی نیستی ؟!!!
- احمد ! زرشک ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) که اون دوستمون گفت توش نکته های پنهان زیادی هست ! حالا هر کسی برداشتی از اون زرشک ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) داره ! تو خونتو کثیف نکن ... بالاخره دنیای تاهله و هزار سودا ....
- باز آخر کمپ شد و همه شدن اسپمر ؟!!!
مث این تایپیک واسه جلد بعدی هم پسشنهاد من اینه که هرکی میخواد جلد بعدی رو بزنه بهتره پست اولی رو که میخواد بزنه پیام خصوصی بفرسته واسه رسول و اونجاس که رسول تصمیم میگیره و بهترین پست اول رو انتخاب می کنه ! roz::
پس تجربه که میگن اینه
چطوری مهدی..
میگیم یه سوتی از سریال مادرانه رو سایتا گذاشتن دیدین؟؟برای من که خیلی جذاب بود ...اردلان گوشیشو برعکس گرفته داره حرف میزنه ...هیچی هم نفهمیده...
فک کردم فقط خودم دیدم:nishkhand:
شب بود خورشید میدرخشید پیرمردی جوان یک و تنها همراه با خانواده در سکوت گوش خراشه شب قدم زنان ایستاده بود :nishkhand:
یعنیki::مای لاو این متنه...
آقا اینجا اسمش کمپ باشه ،بهارستان باشه ،خارج از دایره باشه ما حرف خودمونو میزنیم...
این هفته دلم خوش بود چندروز تعطیلی دارم حداقلش فقط پلاس میشیم تو خونه این ماجرای سه تا کوهنورده زد تو برجکمون ،این مسئولا خیلی بی خیال هستن همون دو روزی هم که باهاشون تماس داشتن و میتونستن نجاتشون بدن هم استفاده نکردن چه برسه به الان که شده 1هفته و ...
امروز هم عملیات به اصطلاح جستجوشون تموم شد که تو همون کوه با آرامش بمونن!
البته اگر ارتفاع 7000 باشن به خاطر کمبود اکسیژن بدنشون رو به مرگ تدریجی و میره و آخرش هم کل سیستم بدن به خصوص مغز فعالیتش تموم میشه.
اما هیچ کس نمیدونه کجای این کوه هشت هزار متری هستن !تو نطرات یه سایت خوندم اگر آمریکایی بودن ارتششون کل کوه رو میگرفتن تا پیدا بشن..حالا ایران به جزفرستادن 5 تا رییس وپروندن هلی کوپتر و فاز منفی دادن چی کار کردن.؟
با این اوضاع واقعا از همه فوتبال بدم اومد،اولین باره همچین حس بدی دارم چون اونا کجا هستن و فوتبالیهاکجا...
به هر حال مهم اینه که به عشق خودشون رفتن تا آخر قله و با عشق نردبونی خودشون هم از این دنیای تاریک و سیاه رفتن..
البته اگر زنده نباشن!په جمله بدی..
R.BAGGIO.10
07-26-2013, 00:31
این رسولم خیلی خفنه
قراره جلد بعدیو شیوا بزنه هی ست بکس رو پاک میکنه کمپ نرسه به صفحه 100 :luuugh::crazy:
ولی کور خونده بچه ها اسپمرهای قهارین چارتا پست مثل سینا بدن آتو هم دستت نمیدن و کمپ میرسه به صفحه 100 :luuugh::crazy:
و اما مهدی ........اون زرشک اون بشر خیلی دو پهلو بود باید به حسابش برسیم تا تو حوزه بکس یووه ای نیاد جملات و کلمات دو پهلو به کار ببره
shiv.vandersar
07-26-2013, 01:35
این رسولم خیلی خفنه
قراره جلد بعدیو شیوا بزنه هی ست بکس رو پاک میکنه کمپ نرسه به صفحه 100 :luuugh::crazy:
ولی کور خونده بچه ها اسپمرهای قهارین چارتا پست مثل سینا بدن آتو هم دستت نمیدن و کمپ میرسه به صفحه 100 :luuugh::crazy:
و اما مهدی ........اون زرشک اون بشر خیلی دو پهلو بود باید به حسابش برسیم تا تو حوزه بکس یووه ای نیاد جملات و کلمات دو پهلو به کار ببره
رسول خیلی بوشوری :gijjj:بوشوره دهن لق...رفتی گفتی من قراره بزنم کمپ بعدیو؟من بت گفتم معلوم نی...رفتی همه جا رو پر کردی:gijjj:
یعنی میخواستم بی خبری بزنما احمدم لو داد[Only Registered And Activated Users Can See Links]الحق که یه حرف تو دهنتون جا نمیگیره[Only Registered And Activated Users Can See Links]
منم متنمو میفرستم واسه رسول...که دیگه حرفی نباشه[Only Registered And Activated Users Can See Links] حالا اگه بد بود دیگه با رسوله [Only Registered And Activated Users Can See Links]
R.BAGGIO.10
07-26-2013, 09:04
تا دیشب صفحه 99 بود امشب شد دوباره 98 ki::
بابا باز مهدی هر چی بود پست پاک کن نبودki::
و اما شیوا .........آخه دختر رو چه به کمپ زدن؟ اون رسولم لو نداد من خودم یه دستی انداختم نگو بدجور زدم تو هدف:luuugh::crazy:
mehdi30100
07-26-2013, 10:06
مدیر باید مدیر باشد.....مدیری که مدیر نباشد مدیر نیستki::
shiv.vandersar
07-26-2013, 14:38
تا دیشب صفحه 99 بود امشب شد دوباره 98 ki::
بابا باز مهدی هر چی بود پست پاک کن نبودki::
و اما شیوا .........آخه دختر رو چه به کمپ زدن؟ اون رسولم لو نداد من خودم یه دستی انداختم نگو بدجور زدم تو هدف:luuugh::crazy:
اصن تو رو چه حسابی گفتی من قراره بزنم؟
لامصب عجب بوشوری ها:ey babaaa:
مدیر باید مدیر باشد.....مدیری که مدیر نباشد مدیر نیستki::
رسول پستش اسپمه بیا پاک کن:evaa::khelal dandoon:
mortezarm
07-27-2013, 02:25
بگم اسمشو ...بگم...
چیه رسول صدات نمیاد
کم کم داری ادم میشی mas:-
عجب چیزی گفتی چه زورم میگیره ازش حالا هر چی می شه واسه ما تریپ مدیریتی بر میداره اگه دفعه بعدی بخواد تریپ مدیریتی برداره خودم میرم تا شهرشون تا سیر دلم بزنشم اوفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــف chomagh
با توجه به اینکه این بشر 25 جا همزمان ان لاینه و حتی من اسمشو تو فروم های کشور ترنیداد و توباگو دیدم بعید میدونم یکی باشه و باید بیشتر از یکی باشه
- احمد ! زرشک ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) که اون دوستمون گفت توش نکته های پنهان زیادی هست ! حالا هر کسی برداشتی از اون زرشک ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) داره ! تو خونتو کثیف نکن ... بالاخره دنیای تاهله و هزار سودا ....
ممد پس از عدم موفقیت در امری بازم به کار سابقش میپردازد و .....
اتفاقا اون زرشکا شخصا برای شما تعبیه شده بود مای فرند
ناقلا کی متاهل شدی خبر ندادی بهرحال مبارکه
بزار بچه عقده گشایی کنه به تو چه
در ضمن مثه اینکه من باید باز یه جماعتیو غبار رویی کنماlol:-
AlexDelpiero
07-27-2013, 16:40
- مهدی ( افشین ) ! چاکرتم دادا ! شما خوب باشی ما هم خوبیم ! roz::
- احمد ! دست به کار شو یه پست توپ بفرست واسه رسول جهت دبل کردن ! roz::
- مرتضی ؛ منظورم این بود تو متاهل شدی و داری هذیون میگیو الا مارو چه به این غلطا ! در ضمن خانمت کاریت نداره همیشه اینجا تلپی؟ :nishkhand:
- شیوا فن درسار ؛ قبلا یه خانمی بود اینجا تا مرز زدن تایپیک رفت ولی یهو سر به نیست شد و دیگه دربی نیومد ! گفتم حساب کار دستت بیاد !
- رسول ؛ پاک کن عزیزم ! پاک کن بفهمند بچه بازی نیست !
- نماز و روزه نگرفتتون قبول !
مخلص بچه های عزیز :flowerysmile:
یه سری از دوستان یه سری گلایه کردن و گفتن چرا مدیرای قبلی توی بحث ها کمتر شرکت می کنن :ohum:
ما هم گفتیم که بحث فنی بشه کلی از بچه های سایت می تونن بیان وسط و جو رو بهتر کنن ولی اگه بحث ها غیر فنی باشه و همش چاق سلامتی باشه خیلیا از سایت زده میشن ... حتی مدیرا :crazy:
واسه شروع دوباره در این فصل یه سری تغییر و تحول داره داده میشه
یه سری تاپیک فنی داره زده میشه
اگه کسی حرفی , حدیثی , نظری , پیشنهادی داره همین جا مطرح کنه:tafakkor:
توی نوع پست ها , تاپیک ها و ....
لیگ ایران هم شروع شده و اکثر بچه ها یا هوادار استقلال هستند و یا پرسپولیس اما توی بحث های اون باشگاهها هم حضور بچه های فنی کمرنگه
اگه اگه اگه دوست دارید که محیطی بهتر و حرفه ای تر داشته باشیم مسلما به استفاده از پتانسیل شماها میشه :blush:
این تاپیک هم می تونه خوب باشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
یا هر چیزی که شما دوست دارید :evaa:
INDECENT
07-27-2013, 19:32
یه سری از دوستان یه سری گلایه کردن و گفتن چرا مدیرای قبلی توی بحث ها کمتر شرکت می کنن :ohum:
ما هم گفتیم که بحث فنی بشه کلی از بچه های سایت می تونن بیان وسط و جو رو بهتر کنن ولی اگه بحث ها غیر فنی باشه و همش چاق سلامتی باشه خیلیا از سایت زده میشن ... حتی مدیرا :crazy:
لیگ ایران هم شروع شده و اکثر بچه ها یا هوادار استقلال هستند و یا پرسپولیس اما توی بحث های اون باشگاهها هم حضور بچه های فنی کمرنگه
اگه اگه اگه دوست دارید که محیطی بهتر و حرفه ای تر داشته باشیم مسلما به استفاده از پتانسیل شماها میشه :blush:
این تاپیک هم می تونه خوب باشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
باشگاه های خارجی یه چیزی ولی بعید میدونم لیگ خودمون رو بشه در موردش بحث فنی کرد :fek konam:
خوب کم کم این کمپ هم داره تموم میشه البته درسته خیلی طول
کشید ولی خوب دیگه . . . ولی اخر من نفهمیدم کی کمپ بعدی میزنه
اسم کمپ بعدی چیه ؟! ..
هستم ، سر کار بودم شب تا صبح روزها هم استراحت ، پیش فصل هم هست و بحثها هم راه نیفتاده! وگرنه من که حضورم سبزه
چارک مرتوض!!!
mortezarm
07-28-2013, 03:19
چیه رسول صدات نمیاد
کم کم داری ادم میشی mas:-
lol:-
رسسسووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وول زنده ای؟
رسول اسپمر
رسول کلاش
رسول ....
لامصب داره تکنیک اسکینر رومون اجرا میکنه نمیدونه من پاولفم( مخاطب خاص)
- !
- احمد ! دست به کار شو یه پست توپ بفرست واسه رسول جهت دبل کردن ! roz::
- مرتضی ؛ منظورم این بود تو متاهل شدی و داری هذیون میگیو الا مارو چه به این غلطا ! در ضمن خانمت کاریت نداره همیشه اینجا تلپی؟ :nishkhand:
- نماز و روزه نگرفتتون قبول !
نکته اول اخه احمد پست بلده بده که بخواد برا کسی بفرسته این بشر ادبی ترین جملش همون چرخ صنعت بود و هست
دوما خانم من بسیار فرهیختس به این کارا کار نداره یاد بگیر
سوما من هفته ای 2 بار شکست عشقی میشم این وصله ها بمن نمیچسبه
سلام
تو هر سایتی جدا از مدیر بخشاش مدیر کلش هم باید بیشتر حضور داشته باشه این خودش یه مشکل اصلی بود
سیستم فروم ها به خصوص فروم های فوتبالی با چرخش و عضو جدید گرفتن میچرخه. این سایت مدتهاس فرد فعالی را جذب نکرده فقط یه عده بچه های سابق موندنو همت کردن.
به نظر من اگه قراره سایت برگرده به روزای اوجش توازن تو بخش ها و عضو گیری جدیده چاره کارشه وقتی کلا دو تا بخش یووه ای و رئالی یکم فعاله خب اینا هم اشباع میشن. تو این سایت بارسایی (سیاست اسبق) و میلانی بر فرض نداره که بخواد فضای بحثو داغ کنه منظورم از داغی کل کل نیستا اما تقابل و رقابت که هیجان میاره و منظورم از نبودنم اینکه که تعدادشون کمه
تبلیغات، اضافه کردن بخشای جدید، افزایش مسابقه ها و ... میتونه چاره کار باشه
به شخصه به علت اینکه مجدد دارم وارد بادی شیرین پشت کنکوری برای چندمین بار میشم نهایت من تا چند روز دیگه فعال هستم اما دربی رو به عنوان فروم خاص با بچه های خاصش دوس دارم بنابراین دوس دارم هر چند خیلی دیر دیر سر بزنم سایت مثه قدیما فعال باشه (چقد رمانتیکم منcrying::-
همین دیگه
هستم ، سر کار بودم شب تا صبح روزها هم استراحت ، پیش فصل هم هست و بحثها هم راه نیفتاده! وگرنه من که حضورم سبزه
چارک مرتوض!!!
چارک خودت عزیزم
گفت روزا میخوابه خدمتتو عرض کنم این ربطی به سر کار رفتنش نداره همیشه روزا خوابه یادمه تو خوابگاه مثلا یه رمان میخرید 20 ساعت پشت سر هم کتابه رو میخوند بعد 48 ساعت میخوابید(اینجا نکته سانسوریم داشت)
یا یادمه یه بار امتحان پایان ترم ساعت 10 گرفته بود خوابیده بود بعد ساعت 12 اولین نفر سره صفه غذا بود بعد میگفت اینا تجربس افتاده دیگه
یعنی فقط رو داره ها
اما عجب خاطراتی بود
مجددcrying::-
shiraz-sport
07-28-2013, 14:01
به پایان رسید این تاپیک..... اسگول بازی همچنان باقی ست ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ki::خو دیگه برین خونه هاتون تا بهش بگم بیاد بزنه lol:-
تاپیک ما ب سر رسید کلاغو تو حلق احمد :luuugh:
رسسسووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وول زنده ای؟
رسول اسپمر
رسول کلاش
رسول ....
لامصب داره تکنیک اسکینر رومون اجرا میکنه نمیدونه من پاولفم( مخاطب خاص)
چارک خودت عزیزم
گفت روزا میخوابه خدمتتو عرض کنم این ربطی به سر کار رفتنش نداره همیشه روزا خوابه یادمه تو خوابگاه مثلا یه رمان میخرید 20 ساعت پشت سر هم کتابه رو میخوند بعد 48 ساعت میخوابید(اینجا نکته سانسوریم داشت)
یا یادمه یه بار امتحان پایان ترم ساعت 10 گرفته بود خوابیده بود بعد ساعت 12 اولین نفر سره صفه غذا بود بعد میگفت اینا تجربس افتاده دیگه
یعنی فقط رو داره ها
اما عجب خاطراتی بود
مجددcrying::-
آره نمیدوه والا!
آقا تو که اونجا تنوشتی داری کنکوری میشی! دکتری؟ من هنووز لیسانس دارم چرا پس؟ :|
این آخریا عجب خاطراتی بود ، گرچه امتحانه ساعت بود 10 نبود!
Abdollah 202
07-29-2013, 01:22
سلام و هزار مرض نثار احمد :luuugh:
احمد گمشو بیا تایپیک بعدی رو بزن :luuugh: ( این نهایت احترام بود :evaa: )
از جعفر هم سپاسگذارم که اومد و اینجا پست داد
هوی مرتوض اینقد به بچه ها گیر نده chomagh:evaa:
بینم مرتوض تو مگه چند بار کنکور میدی ؟ تو پارسال کنکور دادی دیگه ! ندادی ؟:haaa: دادی ؟:hehehe:
بیا وقتی به یک آدم بی مسئولیت ، یک مسئولیت به این بزرگی ki::میسپاری میشه این lagh:: چند بار گفتم رسول این کارو نکن بزا من جلد بعدی رو بزنم entezar:::nishkhand: گوش نکرد که نکرد :evaa: الانم که نه رسول هست و نه احمد . به قول معروف : نه مرغ هست ، نه تخمش :luuugh:
این که 100 شد ولی باز خبری نیست اقا کسی نیست جلد بعدی رو بزنه ؟؟:hooora2:
ikiusan ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) بیا جلد بعدی رو بزن همه رو راحت کن ما که نفهمیدیم توی این کمپ باید چیکار کنیم نزدی هم عیب نداره
:ohum:
alexdelpiero_10
07-29-2013, 10:52
به پایان رسید این دفتر حکایت همچنان باقیست
از تمامی دوستان عزیز کمال تشکر رو دارم کمپ جدید به زودی احداث میشود:nishkhand:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.