توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
sina acm
02-12-2013, 00:33
چه جالب : بازی های پشت روی 3 تیم میلان و رئال و بارسا:
1 رئال و منچستر . رئال و بارسا . رئال و منچستر . رئال و بارسا (( تولیگ )
2 بارسا و میلان . بارسا و رئال . بارسا و میلان . بارسا و رئال ((تولیگ))
3 میلان و بارسا . میلان و اینتر . میلان و بارسا [Only Registered And Activated Users Can See Links]
INDECENT
02-12-2013, 00:51
3 میلان و بارسا . میلان و اینتر . میلان و بارسا [Only Registered And Activated Users Can See Links]
نه باو :ajibeee: چه شود ki::
خوبه دیه , سپور ماریو رو گرفتینو فعلا دارین حال میکنید :nishkhand: گر چه تو لیگ قهرمانا نمیتونید ازش استفاده کنید :sigar:
Abdollah 202
02-12-2013, 09:27
امروز یکی دوستام یه حرف توپی زد گفتم اینجا بگم شمام فیض ببرید:ghelyon:
واسه موفقیت تو زندگی 3تا پ لازمه:1.پول 2.پارتی 3.پررویی
:sham:
اینا که لازمه . اما به نظر من گزینه ی چهارمی هم هست که اون استفاده صحیح از عقل است و این که با استفاده از عقل هم میتونیم به موفقیت برسیم حتی اگه اون سه تای قبلی رو نداشته باشیم . چون با استفاده از عقل میتونیم به پول برسیم و ...
دوست گرام اگه به تاریخ نگاه میکنی به اینم نگاه کن که رئال برترین تیم تاریخه حالا هر جوری
اینا همه قبول دارند مگه تو قبول نداشته باشی
دوما هم چی گفتی این فصل دورتموند چکارتون کرد یه لحظه گفتم نکنه دو تا 5 تا خوردیم
این فوتباله و یه برد و یه باخت ملاک برتری نیس وگرنه رئال به تیم دسته دومی سلتاویگو هم باخت(خود زنی کردم که بفهمی مقایست از بیخ مشکل داشت) هر چند دورتموندم همین هفته 4 تایی شد
کلا نخواستم به بحثتون دامن بزنما
خیلیم اروم برخورد کردم
خدایی دمم گرم چقد با شخصیتمki::
مرتوض باز قات زده رسول بگیرش :luuugh: دکتر بی خیال :nishkhand: بله کاملا مشخصه که خیلی آروم بودی من که یک آرسنالی ام از حرفات ترسیدم چه برسه به اون داداش دورتمندیمون :nishkhand: شخصیتت تو حلق احمد :luuugh:
مگه من گفتم قبول ندارم که رئال برترین تیمه تاریخ ؟ اصن مگه میشه همچین موضوعی رو نقض کرد ؟
مگه باید 5 تا میزدیم ؟ :hekolah: تو بازیه رفت که نیمه دوم اصن رئالیا کار خاصی نکردن تو بازیه برگشتم رئال با اون همه بازیکن تکنیکی و تاکتیکی عملا از رو زمین نتونست کار زیاد خاصی بکنه و هر کاری کرد رو سانتر بود ( رئالی که اکثر گلاش از رو کارای زمینیه ) .
به قول تو یه طرف بازی بردو یه طرف بازی باخته ولی دو تا بازیی که این دو تیم توی بالاترین سطح فوتبال باشگاهی انجام دادن قدرت دورتموندو نشون میداد .
باز اون 4 تا رو یادم انداختی :aaaa:
انقده آروم برخورد کردی که اصن احساس نکردم که برخورد کردی ki::
باو با شخصیت :nishkhand: قبلا هم کامنتاتو خونده بودم , کامنتاتو دوس دارم :-shad
این تعصبت به دورتمند منو کشته درست یاد تعصب خودم به آرسنال میفتم love::
به به چه شود :jeddiiiii: اما خب من که به غیر از ارسنال بازی هیچ تیمی رو نگاه نمیکنم چیکار کنم ؟ :haaa::nishkhand:
اینا که لازمه . اما به نظر من گزینه ی چهارمی هم هست که اون استفاده صحیح از عقل است و این که با استفاده از عقل هم میتونیم به موفقیت برسیم حتی اگه اون سه تای قبلی رو نداشته باشیم . چون با استفاده از عقل میتونیم به پول برسیم و ...
استاد این حرف هایی که زدی رو تو دبستان وقتی میپرسیدن علم بهتر است یا ثروت تحویل معلم میدادیم تا نمره بگیریم
تو این دوره علم دوزار هم نمی ارزه تو پول داشته باش بهت هر مدرکی که بخوای میدن مثل اقایون بوووووق:crazy:
INDECENT
02-12-2013, 14:59
داداش قبل از اینکه از عقلت استفاده کنی یا مختو میپاشونن کف زمین یا یه نفر پارتی دارو سفارش شده میاد جاتو میگیره :death:
به قول فیلم معادله که وختی از طرف آزمایش DNA گرفته بودنو طرف داشت قافله رو میباخت , برگشت به وکیله گفت این آزمایش علمیه همه دنیا قبولش دارن , وکیله هم برگشت گفت تنها علمی که تو دادگاه ملاکه علمه قاضیه binam
تو زحمت میکشیو به علم میرسیو بعدش به پول , اونی که اون سه تا " پ " رو داره یه 7-8 سال زودتر از تو به اینا میرسه :ghelyon:
مرتوض باز قات زده رسول بگیرش :luuugh: دکتر بی خیال :nishkhand: بله کاملا مشخصه که خیلی آروم بودی من که یک آرسنالی ام از حرفات ترسیدم چه برسه به اون داداش دورتمندیمون :nishkhand: شخصیتت تو حلق احمد :luuugh:
حرفاش مثه آتش زیر خاکستر بود , منظورش این بود که ایندفعه چیزی بهت نگفتم دفعه دیگه یه کاری میکنم که پاتو تو نت نزاری :crazy:
این تعصبت به دورتمند منو کشته درست یاد تعصب خودم به آرسنال میفتم love::
آدم باس به تیمش تعصب داشته باشه , مخصوصا دورتموند رو که بیشتر از بقیه تیمهام دوس دارم . ما باید هوادار باشیم نه تماشاچی :hooora:
ابه به چه شود :jeddiiiii: اما خب من که به غیر از ارسنال بازی هیچ تیمی رو نگاه نمیکنم چیکار کنم ؟ :haaa::nishkhand:
خو اشتباه میکنی , بشین نگاه کن .
امیدوارم آرسنال بتونه بایرنو حذف کنه چون این قضیه 2 نکته ی مثبت و البته 1 نکته ی منفی داره .
نکته منفیش اینه که یه تیمه آلمانی حذف میشه ( حالا شالکه هم سر جاش که نمیخوام سر به تنش باشه )
ولی دو نکته ی مثبتش
1- صعود یکی از تیم های محبوبم به مرحله ی بعد :arsenal:
2- نبود بایرن در لیگ قهرمانان که اگه دورتموند به امید خدا و تلاش بچه ها رسید به مرحله ی بعد با سدی مثه بایرن روبرو نشیم :hekolah:
استاد این حرف هایی که زدی رو تو دبستان وقتی میپرسیدن علم بهتر است یا ثروت تحویل معلم میدادیم تا نمره بگیریم
تو این دوره علم دوزار هم نمی ارزه تو پول داشته باش بهت هر مدرکی که بخوای میدن مثل اقایون بوووووق:crazy:
پوریا مگه تو مدرسه هم رفتی ؟؟؟!!!!!!!!:ajibeee::soal:
mehdi30100
02-12-2013, 15:09
اگه شانس منه که همه رو میزارن ساعت 11.45 دقیقه که من فرداش باید مدرسه برم........
احتمالا بیشتر این بازیا رو بارسا میبره.......:shame:
mortezarm
02-12-2013, 23:20
انقده آروم برخورد کردی که اصن احساس نکردم که برخورد کردی ki::
باو با شخصیت :nishkhand: قبلا هم کامنتاتو خونده بودم , کامنتاتو دوس دارم :-shad
مرسی واقعا به زندگی امیدوارم کردی
از فردا روزی 400 تا پست میزارم
اصلا میگم من خیلی خوبم ها قدرمو نمیدونید لامصبا:nishkhand:
به به چه شود :jeddiiiii: اما خب من که به غیر از ارسنال بازی هیچ تیمی رو نگاه نمیکنم چیکار کنم ؟ :haaa::nishkhand:
جون بچت شعار نده ما اگه عقل داشتیم که تو ایران دنیا نمیومدیم:nishkhand:
ولی چرت گفتی خدایی
در ضمن به این قشنگی برخورد کردم که روزی 20 بار میام میخونمش اشکام جاری میشه که چقد برخوردم انسانی بوده:nishkhand:
آدم باس به تیمش تعصب داشته باشه , مخصوصا دورتموند رو که بیشتر از بقیه تیمهام دوس دارم . ما باید هوادار باشیم نه تماشاچی :hooora:
مهم اینه که طرفدار هر کی هستی بهش تعصب معقول داشته باشی حالا اینکه تیمش کجا باشه مهم نیس خدایی دورتموند تیم با پرستیِژیه اگه مثه والنسیا نشه
البته واسه جا افتادن تو سطح اول دنیا هنوز وقت لازم داره و تاریخ سازی
اگه شانس منه که همه رو میزارن ساعت 11.45 دقیقه که من فرداش باید مدرسه برم........
احتمالا بیشتر این بازیا رو بارسا میبره.......:shame:
بابا این کارا چیه ما هم محصل بودیما تازه بعد فوتبالای چمپیونز میرفتیم بازی کامپیوتریشو میزدیم بعد موقع خواب یا از شوق یا از ناراحتی خوابمون نمیبرد
پس کلاس رو واسه چی درست کردن بهترین مکان برای استراحت صبحگاهی دیگه
Abdollah 202
02-13-2013, 11:52
داداش قبل از اینکه از عقلت استفاده کنی یا مختو میپاشونن کف زمین یا یه نفر پارتی دارو سفارش شده میاد جاتو میگیره :death:
جون بچت شعار نده ما اگه عقل داشتیم که تو ایران دنیا نمیومدیم:nishkhand:
ولی چرت گفتی خدایی
خب من یک چیز دیدم که میگم وگرنه که مرض ندارم بیام از این حرفا بزنم ...
درسته اون 3 تا پ هم شرطه اما من دیدم کسانی رو که اون 3 تا پ رو ندارن و با عقلشون استفاده کردن و رسیدن به اون سه تا پ !
lay_;;
Abdollah 202
02-13-2013, 23:13
این عکس سوم ابتدایمه ...
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اصلا حال کنین چه بدنی داشتم :ahaaaaaa::luuugh:
اما الان دیگه از اون بدن چیزی نمونده :daghon:
آواتارمم مال عکس یک سال پیشمه که نشون دهنده ی اینه که از اون بدن چیزی نمونده :nishkhand:
تا چند روز آواتارم همینه و امضا هم به کسی نمیدم :luuugh:
اینم چن تا عکس دیه از من و سگ هام :evaa: :
من
پنچ سالگیم :daghon:roz::
سگ بزرگمroz::
سگ کوچیکم ( هنوز بچس اما هیکلش مثل اون بزرگس )roz::
sina acm
02-14-2013, 01:32
اصلا حال کنین چه بدنی داشتم
lol:-
نظر به اینکه عید دیدنی به صورت رفت و برگشت انجام میشه
و با توجه به گرانیهای اخیر جهت رفاه حال مردم
سال ۹۲ عید دیدنی به صورت حذفی برگذار میشود!
عبدل عکساشو گذاشته میخواسته بگه منم هستم ... entezar::
عبدل چیتوز موتور سگ باز ... (لقب جدید) :jeddiiiii:
راستی من 71 بار تو برنامه ی 90 شرکت کردم فعلا من در سطر هستم ... :ahaaaaaa:
mehdi30100
02-16-2013, 15:32
سایت چقد خلوت شده...........هیشکی نیس.....ki::
نه پستی نه هیچی...............:babaa:
همه هستن فقط حال نوشتن ندارن. فردا امتحان عربی داریم. این چه درس چرتیه که نازل شد بر ما آخه؟ ما که رشتمون به این درس و ادبیات و تاریخ نمیخوره که بخوایم اینارو بخونیم. فقط الکی تعداد درس هارو زیاد میکنن. عربی چرته کیا موافقن؟
امروز سر قضیه تولد مصطفی همه ضایه گشتن lol:-
اما مثه اینکه واقعنی امروز تولد احمد رضاست R.BAGGIO.10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) :evaa:
در صورت تمایل میتونید برید به این بشر تبریک بگید هرچند احتمالا قبل از اینکه این پست منو بخونید خودش میاد بهتون میگه:sooot:
امروز سر قضیه تولد مصطفی همه ضایه گشتن lol:-اما مثه اینکه واقعنی امروز تولد احمد رضاست R.BAGGIO.10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) :evaa:در صورت تمایل میتونید برید به این بشر تبریک بگید هرچند احتمالا قبل از اینکه این پست منو بخونید خودش میاد بهتون میگه:sooot:ولی من ضایع نگشتم چون فهمیدم سرکاریه.ولی تولد آقا احمد مبارک
این عکس سوم ابتدایمه ...
اصلا حال کنین چه بدنی داشتم :ahaaaaaa::luuugh:
اما الان دیگه از اون بدن چیزی نمونده :daghon:
آواتارمم مال عکس یک سال پیشمه که نشون دهنده ی اینه که از اون بدن چیزی نمونده :nishkhand:
تا چند روز آواتارم همینه و امضا هم به کسی نمیدم :luuugh:
اینم چن تا عکس دیه از من و سگ هام :evaa: :
من
پنچ سالگیم :daghon:roz::
سگ بزرگمroz::
سگ کوچیکم ( هنوز بچس اما هیکلش مثل اون بزرگس )roz::
به به چه بدنی داشتی
راستی جدی اون سگ ها مال خودت هست..
راستی من 71 بار تو برنامه ی 90 شرکت کردم فعلا من در سطر هستم ... :ahaaaaaa:
تو هم ول کن با این لقبات حداقل یه لقب بگو که سر زبون بیاد
جالبه پس بیشتر من هستی من هم شرکت میکنم فکر کنم 62 بار شرکت کردم...
سایت چقد خلوت شده...........هیشکی نیس.....ki::
نه پستی نه هیچی...............:babaa:
انجمن اگر بسته باشه ، کاربراش ریزش میکنن ... این یک اصل جا افتاده در سر تا سر دنیاس!
INDECENT
02-17-2013, 02:02
بالاخره تاپیک آپ شد , یه چندروزی تو قسمت اولیه ی آخرین ارسال های تالار گفتمان نبود منم که کلا حالشو نداشتم برم پیداش کنمو توش پست بزارم :nishkhand:
همه هستن فقط حال نوشتن ندارن. فردا امتحان عربی داریم. این چه درس چرتیه که نازل شد بر ما آخه؟ ما که رشتمون به این درس و ادبیات و تاریخ نمیخوره که بخوایم اینارو بخونیم. فقط الکی تعداد درس هارو زیاد میکنن. عربی چرته کیا موافقن؟
چرت که نیست ولی ربطش به نظام آموزشیمون چی هستش رو نمیدونم . مخصوصا به یه سری از رشته ها .
=================
خوشحالم , 3-0 بردیم :nishkhand:
mehdi30100
02-17-2013, 19:34
در اون که شکی نیست........دلیلی هم نداره....امریکا شاتل تولید میکنه ما عرب تولید میکنم..........پس ما در حال توسعه هستیم نه جهان سوم:ghelyon:
امروز سر قضیه تولد مصطفی همه ضایه گشتن lol:-
اما مثه اینکه واقعنی امروز تولد احمد رضاست R.BAGGIO.10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) :evaa:
در صورت تمایل میتونید برید به این بشر تبریک بگید هرچند احتمالا قبل از اینکه این پست منو بخونید خودش میاد بهتون میگه:sooot:
من هنوز تو کف بازی دیشبم.....چه سرعتی داشت شوته.:scare3:
Abdollah 202
02-17-2013, 22:39
برو بابا تو هم یه تختت کمه ki::
امضاتو عشقه love::
به به چه بدنی داشتی
راستی جدی اون سگ ها مال خودت هست..
تو هم ول کن با این لقبات حداقل یه لقب بگو که سر زبون بیاد
جالبه پس بیشتر من هستی من هم شرکت میکنم فکر کنم 62 بار شرکت کردم...
سگ ها آره ...
دیگه خونه روستا باید سگ داشته باشه دیگه ...
البته خودمون تو شهریم اما تو رسوتا هم یک کلبه درویشی داریم :yes:
تازه از دیروز یک بچه گربه هم بهم پناه آورده دارم بزرگش میکنم ...
سگا دنبال گربه میکنن :khandeeeee bahal:
خلاصه هر روز چه ماجراهایی با این سگ ها و گربه داریم ki:: موشم هست:khandeeeee bahal: . مرغ هم میخوام بهشون اضافه کنمki:: . کلا همه جوره در خدمتیم ki::
sina acm
02-17-2013, 23:37
به به احمد رضا یه سال عاقل تر شدی تبریک میگم :nishkhand: 103 :luuugh:
راستی از این قضیه شهاب سنگ ها دیشب کسی خبر داره مثل این که 2 تاش افتاده تو استان های ایران من الان دنبالش بودم ولی مگه سرعت نت میزاره
زمانی بود اگه تلوزیون کسی تلتکست داشت انگار اینترنت 2 مگ نامحدود دستشه! رسما آدم حساب نمیکرد کسی رو
:nishkhand::nishkhand:
برو بابا تو هم یه تختت کمه ki::امضاتو عشقه love::سگ ها آره ...دیگه خونه روستا باید سگ داشته باشه دیگه ...البته خودمون تو شهریم اما تو رسوتا هم یک کلبه درویشی داریم :yes:تازه از دیروز یک بچه گربه هم بهم پناه آورده دارم بزرگش میکنم ...سگا دنبال گربه میکنن :khandeeeee bahal:خلاصه هر روز چه ماجراهایی با این سگ ها و گربه داریم ki:: موشم هست:khandeeeee bahal: . مرغ هم میخوام بهشون اضافه کنمki:: . کلا همه جوره در خدمتیم ki::می خوای موشتو بده من بزرگش کنم پیش من جاش امن تره منم یه خرگوش داشتم همه چی می خورد کالباس هم می خورد حیف زود مرد وگرنه الان 3 سالش بود
alexdelpiero_10
02-18-2013, 14:50
می خوای موشتو بده من بزرگش کنم پیش من جاش امن تره منم یه خرگوش داشتم همه چی می خورد کالباس هم می خورد حیف زود مرد وگرنه الان 3 سالش بود
عجب واسش ساندویج هم میگرفتی؟:luuugh:
خب وقتی کالباس میدی به خرگوش زود میمیره دیگه:luuugh:
mehdi30100
02-18-2013, 14:59
برو بابا تو هم یه تختت کمه ki::
امضاتو عشقه love::
سگ ها آره ...
دیگه خونه روستا باید سگ داشته باشه دیگه ...
البته خودمون تو شهریم اما تو رسوتا هم یک کلبه درویشی داریم :yes:
تازه از دیروز یک بچه گربه هم بهم پناه آورده دارم بزرگش میکنم ...
سگا دنبال گربه میکنن :khandeeeee bahal:
خلاصه هر روز چه ماجراهایی با این سگ ها و گربه داریم ki:: موشم هست . مرغ هم میخوام بهشون اضافه کنمki:: . کلا همه جوره در خدمتیم ki::
چی توز حامی حیواناته بی سرپناه:khandeeeee bahal:
باغ وحش راه انداختیا...............یه سنجاب داشتم فروختم الان بلدرچین دارم:eee:......
کلا موجوده احمقیه.........بعد 4ماه نفهمیده در قفس کجاست...بیرون اومدنش 10دیقه طول میکشه.....:khandeeeee bahal:
shiraz-sport
02-18-2013, 15:15
خوبه بابا شما ها هم حیوون باز هستید هم پرنده باز :nishkhand:
ولی تا حالا یه لاک پشت داشتم ... lol:- خیلی باحال بود ...
ماهی هم دوس دارم یه ماهی گوپی داشتم صدتا بچه میکرد ...
مرغ عشق و قناری هم داشتم صبح که میشد پدر ما در میارد از بس فک میزد :luuugh:
یه خرگوش هم چند سال پیش به خونمون پناه اورد خیلی باحال بود یه گوشش نصفه بود ki:: بعد چون من خیلی به این میرسیدم داداشم توی صحرا ولش کرد رفت lol:-
چند هفته پیش هم با رفیقم رفتیم براش دو تا همستر خریدیم به یه هفته نگشید مردن :luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
در کل اگه بخوای پولاتو برای حیوون و پرنده خرج کنی انگار ریختی دور ولی واسه سرگرمی خوبه ...
الان تو فکر اینم که برم یه کاسکو بگیرم بشه رفیقم :shogh:
یه ماه پیش بود یه کفتر پا پر اومده بود لب پنجرمون بیچاره سردش بود ما هم اوردیش تو بهش برنج دادیم اب دادیم صبح پنجره باز کردیم دیگه رفت خیلی باحال بود
کفتر پا پر کلی قیمتشه :ahaaaaaa:
عجب واسش ساندویج هم میگرفتی؟:luuugh:خب وقتی کالباس میدی به خرگوش زود میمیره دیگه:luuugh:من بهش نمیدادم خودش میومد از دستم می گرفت می خورد ربطی به کالباسا نداره خواهرم بغلش می کرد حسابی فشارش میداد فک کنم واسه همین مرد
alexdelpiero_10
02-18-2013, 15:50
من بهش نمیدادم خودش میومد از دستم می گرفت می خورد ربطی به کالباسا نداره خواهرم بغلش می کرد حسابی فشارش میداد فک کنم واسه همین مرد
آها خب پس بگو بیچاره له شدهlol:-
من که زیاد اهل نگه داشتن حیوون نبودم و نیستم
فقط جوجه رنگی داشتم که وقتی بزرگ شدن وحشی شدن و نوک میزدن
که جناب گربه گرفت خوردشون:evaa::evaa::sohappy:
INDECENT
02-18-2013, 19:32
حالم از هر چی حیوونه بهم میخوره :ogh:
همشون مایه ی عذابن . هی باید وخت بزاریو ازشون نگه داری کنیو کثافت کاریاشونو پاک کنی .
حیوون خوب حیوون تو ماهی تابس :sigar:
R.BAGGIO.10
02-18-2013, 21:50
به به یک سال عاقلتر شدم تبریکlol:-
در ضمن سینا جان 6
پ.ن:اسپرت جان:jeddiiiii:این جک جونورا چین داشتی؟ نکنه ............:nishkhand:
راستی رسول جان تو عشق منی:evaa:shikam::-
منم یه طوطی داشتم خیلی توپ بود هر چی میگفتی تکرار می کرد خیلی با حال بود...
حیف مرد بدبخت دلم براش سوخت یه 3 یا 4 ماه هست که مرده....:shogh:
خوب دیگه این بحث رو بزارید کنار....:ehe:
INDECENT
02-19-2013, 03:46
من بهش نمیدادم خودش میومد از دستم می گرفت می خورد ربطی به کالباسا نداره خواهرم بغلش می کرد حسابی فشارش میداد فک کنم واسه همین مرد
دست گلش درد نکنه :ohum:
آهان , این آواتارت خوبه ها ki:: [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تنوع تو آواتار خوبه ها ولی تو دیگه زدی فک هر چی تنوعه اوردی پایین :hekolah: lol:-
===================
پوستم کنده شد از بس تو تاپیک FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 13 ) نوشتم :chakoshi:
دست گلش درد نکنه :ohum:آهان , این آواتارت خوبه ها ki:: [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])تنوع تو آواتار خوبه ها ولی تو دیگه زدی فک هر چی تنوعه اوردی پایین :hekolah: lol:-===================پوستم کنده شد از بس تو تاپیک FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 13 ) نوشتم :chakoshi:آوتارارایی که میذارم که یا پارک گیوری یا هارا یا نیکوله همشون خوشگل و عزیزن از آواتار تو هم خیلی بهترن آواتار تو بی معنیه
INDECENT
02-19-2013, 15:17
آوتارارایی که میذارم که یا پارک گیوری یا هارا یا نیکوله همشون خوشگل و عزیزن از آواتار تو هم خیلی بهترن آواتار تو بی معنیه
چی کارن ؟ خوانندن یا بازیگرن ؟ :eee:
بی معنی ؟ والا منم میتونستم بیام عکس یه بازیکن بزارم ولی من طرفدار فرد نیستم من طرفدار باشگاه مورد علاقم هستم پس لوگوی باشگاه رو میزارم نه عکس یک فرد رو :sigar:
معنی رو گرفتی یا بیشتر بشکافم ki::
چی کارن ؟ خوانندن یا بازیگرن ؟ :eee:بی معنی ؟ والا منم میتونستم بیام عکس یه بازیکن بزارم ولی من طرفدار فرد نیستم من طرفدار باشگاه مورد علاقم هستم پس لوگوی باشگاه رو میزارم نه عکس یک فرد رو :sigar:معنی رو گرفتی یا بیشتر بشکافم ki::نمی خواد زحمت بکشی بشکافی . این سه تا خوانندن با یه نفر دیگه هم تو گروهشونه گیوری 25 سالشه هارا 23 نیکول 25 سالشه خیلی نازن .
الآن رفتم سایت لایو اسکور ببینم بازی دیشب پورتو مالاگا چند چند شده ، دیدم نوشته 1-0 به سود پورتو با گل J. Moutinho یه لحظه فک کردم نوشته J.Mourinho :sooot:
البته خودمم میدونم که اتفاق خیلی مسخره ای بود ولی اینو گفتم که خلاصه یه چی گفته باشیم دیگه :sooot::nishkhand:
shiraz-sport
02-20-2013, 13:06
نمی خواد زحمت بکشی بشکافی . این سه تا خوانندن با یه نفر دیگه هم تو گروهشونه گیوری 25 سالشه هارا 23 نیکول 25 سالشه خیلی نازن .
میگما اینا که گفتی دخمل هستن یا پسمل ؟ki::
میگما این کره ای چی دارن که تو عاشقشون هستی ؟ به جای اینکه دریس بخونی این اجنوی ها رو نگاه میکنی lol:-
وووووووووووی اون هارا با اون ژستش که گذاشته بودی تو اوتارت منو کشته mas:-
بخدا همشون شک هم هستن . همشون چشم بادومی :nishkhand: اصن تو کشورشون معلوم نی کی به کیه !!!:luuugh:
ولی یه واقعیتی رو بگم این دختراشون نازن :evaa:
میگما اینا که گفتی دخمل هستن یا پسمل ؟ki::میگما این کره ای چی دارن که تو عاشقشون هستی ؟ به جای اینکه دریس بخونی این اجنوی ها رو نگاه میکنی lol:-وووووووووووی اون هارا با اون ژستش که گذاشته بودی تو اوتارت منو کشته mas:-بخدا همشون شک هم هستن . همشون چشم بادومی :nishkhand: اصن تو کشورشون معلوم نی کی به کیه !!!:luuugh:ولی یه واقعیتی رو بگم این دختراشون نازن :evaa:همشون دخترن چرا نوشتی اجنوی؟مگه اجنبی نیس؟پسره ی منحرف اون ژستشو عوض کردم که تو بیشتراز این منحرف نشی وگرنه اون عکسو تازه گرفته بودم دختراشون خیلی نازن مخصوصا هارا
sina acm
02-21-2013, 21:24
ای خاک 2 عالم بر سر فدراسیون کشتی
ایران تنها کشوریه که بهترین مربی جهان و بهترین بازیکن های جهان رو به خاطر ندادن پاداش و پول بهشون میگن هرری
الان واقعا اگه بنا با سوریان بودند کشتی فرنگی 5 تا از روسیه میخورد
اینا لیاقت بهترینی جهان رو ندارن :ey babaaa:
ایران تنها کشوریه که بهترین مربی جهان و بهترین بازیکن های جهان رو به خاطر ندادن پاداش و پول بهشون میگن هرری
من کاملا با تو موافقم..:ookk:
تو المپیک خیلی خوب بود کشتی ولی الان خیلی بد تر شده به قول خودت لیاقت بهترین ها رو ندارن...
sina acm
02-21-2013, 21:35
بد بخت بنا از روسیه چک سفید امضا داشت
حالا ایران که بهترین مربی دنیا رو داره باید از تو تلویزیون بازی 5 .0 باخته ایران رو نگاه کنه
این تو فوتبال هم هست وقتی که افرادی مثل دادکان تو این ورزش کشور هستند کفاشیان با یه بیل میاد رئیس فوتبال مملکت میشه کسی که کلا قبلا نمیدونست فوتبال چیه :chi migi:
Forza Milan
02-21-2013, 21:41
اگه هرکی سرجاش بود که الان ما باید جا امریکا بودیم نه اونا جای ما :death:
wc سیار در ارومیهki::[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
mehdi30100
02-22-2013, 09:50
wc سیار در ارومیهki::[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
کجا تخلیه میشه پس؟؟؟:evaa:
فک کنم میریزن تو پلاستیک با خودشون میبرن........:luuugh::luuugh::luuugh:
shiraz-sport
02-22-2013, 12:27
داداش نوروزی رو یادت رفت !!!!think::
shiv.vandersar
02-22-2013, 14:44
سلام:nishkhand:
چهارشنبه و پنج شنبه طی یک عملیات رفتیم بوشهر:nishkhand:
یه چند تا عکس گرفتم گفتم بذارم...خیلی باحالهlol:-
قبلش یه چیزی بگمlol:-
یعنی هر کی نرفته بوشهر نصف عمرش به باد رفتهlol:-
قبلا شیرازو بیشتر از بوشهر دوست داشتم...اما الان بوشهرو بیشتر دوست میدارمlol:-
مخصوصا دریاش:nishkhand:
دریا در شب....خیلی قشنگ بود تو عکس بد افتاده...
دریا در روز :nishkhand:
این کشتیه هم واساده بود وسط دریا منتظر بود نوبتش بشه...ماشینا رو خالی کنه
اینم نماییی از بوشهر:nishkhand:
اینا هم تازه خریدم...هر کی بگه زشته ایشالا مارمولک شه:ehe:
من خودم عاشق اون بره هامlay_;;:babyy:
هر کی بگه عکسام زشت بود الهی سوسک شه:nishkhand:
Abdollah 202
02-22-2013, 15:04
اینم آلبوم جدید گروه رستاک :danc:مازندرانی و فارسی و بوشهری و کرمانجی ( کردی شمال خرسان ) و قشقایی خوندن roz::
اینم لینک دانلود همشون تو یک فایل زیپ . واقعا قشنگنlove::
mehdi30100
02-22-2013, 17:33
اینم آلبوم جدید گروه رستاک :danc:مازندرانی و فارسی و بوشهری و کرمانجی ( کردی شمال خرسان ) و قشقایی خوندن roz::
اینم لینک دانلود همشون تو یک فایل زیپ . واقعا قشنگنlove::
امضات اعصابمو خورد میکنه.............:sad:
آرسنال 2تا خورده بود :sad:....هی میگفت فراموش نکنید ........صداش رو مخه
اونم از بازی میلان....مزدکو گذاشته بودن همش از بارسا تعریف میکرد.......chomaghفقط عادل
من که بیصدا نگاه میکردم از دقیقه 30به بعدdallliiiبهترین راهه........roz::
R.BAGGIO.10
02-22-2013, 20:03
اینم آلبوم جدید گروه رستاک :danc:مازندرانی و فارسی و بوشهری و کرمانجی ( کردی شمال خرسان ) و قشقایی خوندن roz:: [Only Registered And Activated Users Can See Links] اینم لینک دانلود همشون تو یک فایل زیپ . واقعا قشنگنlove:: [Only Registered And Activated Users Can See Links] یا شاسین کرمانج یا شاسین (کردی شمال خراسان) کلا یا شاسین خخخخخخخخ
shiraz-sport
02-22-2013, 20:41
عکسات زشت بودن :luuugh:lay_;;
مرسی عکس باحالی بود ما هم قراره عید بریم به استان رسول اینا بوشهر :nishkhand: امیدوارم بهمون خوش بگذره ki:: که ایشالله همینطور هم میشه :ohum:
خدایی حسرت ای ماشینا میخورم om:: اون بر اب میشه با 20 میلیون یه ماشین تاپ بخری اما اینجا با 20 میلیون باید بری حلبی بخری !!! (پراید ) :ey babaaa::shame:
اینا ار از اون بر با قیمت 15 یا شایدم کمتر میارن بعد گمرک بهش میخوره قیمتش 1000 برار میشه !!!crying::-
اخه ای مردم بیچاره ما چه گناهی کردن که باید با پراید برن سینه ی قبرستون !!!
میدونم هر چی بگم فایده نداره ولی حداقل اینطوری عقدم رو خالی میکنم
اخه پدرت خوب مادرت خوب دوتا ماشین با ایمنی بالا بیارین تا کمتر تلفات بدیم این همه جوون چه گناهی کردن !!!
یعنی اختلاف طبقاتی زیاد بود با گرون شدن همه چی و بالا رفتن تورم اختلاف طبقاتی بیداد میکنه به قرعان !!!
هییییییییییی از چی بگم خدا از این بنده های خسته ؟ از این همه درد تموم دندهام شکسته خنده هامو نبین این خنده هام یه چسبه رو لبم این منم با یه رد پای خسته
از چی بگم بگو از یه روح زخمی که باید یک تنه بره به سمت کوه سختی از روزای که خط خوردن توی تقویم خبر میدن از یه اشتباه رو به تخریب
از چی بگم برات از بچه های پایین شهر که غذا واسه خوردن ماهی یه شب اون که تنها دلیل خوابش به عشق فرداست تنها پاتوق عشق حالش بهشت زهراست
یا که بگم از این رفقای کاخ نشین که هستند تو واردات کالای ساخت چین تو به من بگو من از چی بگم خب ما گفتیمو تموم دردا ریشه کن شد؟ :khahesh: ( یاس ) om::
امضات اعصابمو خورد میکنه.............:sad:
آرسنال 2تا خورده بود :sad:....هی میگفت فراموش نکنید ........صداش رو مخه
اونم از بازی میلان....مزدکو گذاشته بودن همش از بارسا تعریف میکرد.......chomaghفقط عادل
من که بیصدا نگاه میکردم از دقیقه 30به بعدdallliiiبهترین راهه........roz::
مگه امضاش چشه!!؟؟
انقدر از این مزدک بدم میاد که نگو یه همش از تیمی که دوست داره تعریف میکنه به قول خودت فقط عادل البته خیابانی خوبه ولی چند دقیقه یه بار توپ که دست یکی از بازیکن ها مییومد مثلا میگفت مادرش وزنه بردار بعد پدرش ژیمناستیک همین طور...ki::
INDECENT
02-23-2013, 16:06
مگه امضاش چشه!!؟؟
انقدر از این مزدک بدم میاد که نگو یه همش از تیمی که دوست داره تعریف میکنه به قول خودت فقط عادل البته خیابانی خوبه ولی چند دقیقه یه بار توپ که دست یکی از بازیکن ها مییومد مثلا میگفت مادرش وزنه بردار بعد پدرش ژیمناستیک همین طور...ki::
چیزیش نیست ولی دیگه دوره ش به سر اومده . مردیم از بس آرسنالو بی جام دیدیم :aaaa:
باو مزدکم خیلی خوبه البت بعضی وختا یه مقدار زیادی از یه تیمایی تعریف میکنه ki::
عدالو که دیگه نگو , سوای گزارشه عالیش اطلاعات خوبی در مورد تیمها و بازیکنایی که دارن بازی میکنن داره . بازی های دورتموند رو که گزارش میکرد جوری در موردش حرف میزد که انگار سالهاست داره به دقت اخبارو حواشیه این تیمو دنبال میکنه ولی حتی وختی مزدک هم بازیشو گزارش کرد نصف عادلم چیزی بارش نبود .
استاد خیابانیم که دیگه نگو :nishkhand: سوای اینکه نصفه اسامی رو غلط میگه و همیشه با گفتن دری وری مارو میخندونه ( بعضی وختا هم اعصاب آدمو خورد میکنه ) ولی گزارشاش گزارشای خوبیه و هیجانه خوبی به بازی میده . اصن من وختی خیابانی رو میزارم پیش شفیعیو یکی دیگه که اسمشو نمیدونم میبینم خیابانی پیششون خداس .
mehdi30100
02-23-2013, 17:16
بازی میلان بارسا پاتزینی رو میگفت مونتولیوو........
باخت آرسنال اعصابمو خورد کرد خیابانی هی میگفت میتونه ببره........اعصابم ترکید.......اصن یه وضیه:ey babaaa:
INDECENT
02-23-2013, 18:18
لاکردار تو بازیه آرسنال بایرن هی داشت بایرنو با ردینگ مقایسه میکرد :hehehe:
طرفدارای بایرن مونیخ قاطی کرده کرده بودن نزدیک برن بزنن لهش کنن :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
mehdi30100
02-23-2013, 18:31
آرسنال 2تا عقب بود...میگفت فراموش نکنید بازی 4هیچ باخته رو 7 به5 برده.......
مرتیکه فک کرده همه تیما مث همن.........هنوز دنبال اونیه که لیزر انداخته:evaa:
یارو 46 سالشه نمیخواد دست از گزارشگری برداره
ابین گزارشگرها به غیر از عادل هیچ کدومشون رو قبول ندارم:hooora2:
Abdollah 202
02-23-2013, 20:52
خوشکل بودن عکسا love::
مگه امضاش چشه!!؟؟
دمت گرم دادا که تو که حمایت کردی از امضام love::
من که خیابانی و مزدک وقتی گزارش گری میکنن حالم بد میشه اما خیابانی یک دنیا جوکه :jeddiiiii:
چیزیش نیست ولی دیگه دوره ش به سر اومده . مردیم از بس آرسنالو بی جام دیدیم :aaaa:
صبر صبر صبر :ookk:
یارو 46 سالشه نمیخواد دست از گزارشگری برداره
ابین گزارشگرها به غیر از عادل هیچ کدومشون رو قبول ندارم:hooora2:
بزا اونم به یه نون ونوایی برسه :hekolah: ما رو میخندونه بسه دیگه shikam::-
واسه خانوما تبعیض قائل میشن یه خانوم پیری که طرفدار استقلاله میره ورزشگاه آزادی اونجا دست میزنه میگه خوشگلا گل می زنن، عزیزا گل می زنن، سالارا گل می زنن ...» اونوقت ما رو که اصن راه نمیدن اگر هم راه بدن یه جیغ هم اگه بزنیم پرتمون می کنن بیرون واقعا که
INDECENT
02-24-2013, 00:29
صبر صبر صبر :ookk:
آخه تا کی ؟
8 سال بی جامی بس نیست ؟ هر سال شکست از منچستریونایتد بس نیست ؟
والا تنها دل خوشیمون اینه که تاتنهامو میبریم تازه اونم یه خط در میون و البته صعود به چمپینز لیگ که واسه سال بعد این یکی هم در حاله ای از ابهامه :aaaa:
والا منم ونگر رو خیلی دوست دارم ولی با این وضع دیگه کاری نمیشه کرد . درسته که ونگرو باشگاه یه سری اهداف خاص رو پیشه رو دارن ولی صبر منه بدبختم یه حدیه .
همش جوونگرایی ؟
باو جوون گرایی میکنن بکنن لااقل 4 تا بازیکن درستو حسابیم بخرن دلمون خوش شه لااقل . شدیم فجر سپاسی به خدا :daghon:
البته مشکل از ونگره تنها نیستا , مالکان باشگاه هم باید بدونن که برای داشتن یه تیمه قهرمان باس پول خرج کنن , البته نه مثه من سیتی و پاریس سنژرمن ولی چندتا خرید خوب لازمه .
والا فقط امید به آینده بستم , امید به اینکه به چمپینز لیگه ساله بعد صعود کنیم تا شاید سال بعد فرجی بشه و یه تیمه خیلی بهتر داشته باشیم .
واسه خانوما تبعیض قائل میشن یه خانوم پیری که طرفدار استقلاله میره ورزشگاه آزادی اونجا دست میزنه میگه خوشگلا گل می زنن، عزیزا گل می زنن، سالارا گل می زنن ...» اونوقت ما رو که اصن راه نمیدن اگر هم راه بدن یه جیغ هم اگه بزنیم پرتمون می کنن بیرون واقعا که
باو همین که یه مونثم بره تو ورزشگاه باید کلاهتونو بندازید بالا ki::
البته به قوله یارو گفتنی که میگن پسرا عاشقه فوتبالنو دخترا عاشق بازیکنای فوتبال :hehehe: پس فک کنم واسه همین راهتون نمیدن lagh::
البت اینم میتونه باشه ( عکس )
shiraz-sport
02-24-2013, 12:03
و اما ما باز هم نفهمیدیم ... !!!
• مدير كل سايت • مدیر بخش هواداران • ناظر سایت • مدیر انجمن • عضو ویژه • عضو Derby
دقت کنید مدیر کل سایت که اقا جعفره و داریم
مدیر بخش هواداران هم داریم . مدیر انجمن هم داریم
ما باز هم نفهمیدیم ناظر سایت و عضو ویژه کیههههههههههههههههههههههه هههههه ؟ اقا کیه ؟ برو در و باز کن !!!:nishkhand: کیه کیه در میزنه تو گوشم اهنگ میزنه من درو رو بردار باز میگم بمیر سلام دارم :luuugh::khandeeeee bahal:( غزلیات عمو پورنگ )ki::
mehdi30100
02-24-2013, 15:43
آرسن ونگر تو دنیا تکهroz::......بازیکنایی که تربیت کرده رو ببینید خدایی...من تیم سومم آرسناله........:rooz:
همیشه به اونایی که بخاطر پول میرن از آرسنال فوش میدم..........dallliii
گفته بود دیگه نمیفروشیم کسیو...........حالا ببینیم واقعیت داره یا نه؟؟؟!!!آخه همه رو هم یا میده بارسا یا میده تیمای دره پیته دیگه....:soal:...خیلی بده
INDECENT
02-24-2013, 16:20
آرسن ونگر تو دنیا تکهroz::......بازیکنایی که تربیت کرده رو ببینید خدایی...من تیم سومم آرسناله........:rooz:
گفته بود دیگه نمیفروشیم کسیو...........حالا ببینیم واقعیت داره یا نه؟؟؟!!!آخه همه رو هم یا میده بارسا یا میده تیمای دره پیته دیگه....:soal:...خیلی بده
واسه همینه که میگم شدیم فجر سپاسی :narahat:
نصری - فابرگاس - فن پرسی وخیلیای دیگه , واقعا اگه اینا تو آرسنال میموندن تیم میزد رو دست خیلی از تیمهای دیگه . ولی خب نمیشه بازیکنو با چکو لگد نگه داشت , بازیکن خودشم باید دوس داشته باشه .
البته من بیشتر از اینکه از بازیکنایی که به خاطر پول میرن بدم بیاد بیشتر از بازیکنایی که به خاطر اینکه تو کارنامه ی ورزشیشون یه کاپ قهرمانی دیده بشه تیمو ترک میکنن بدم میاد .
راستی یه منچستری بیاد بگه کاگاوا اوضاش چی جوریه ؟ بهش خوش میگذره ؟ چقده بازی بهش میرسه ؟ بازیش چطوره ؟
Abdollah 202
02-24-2013, 19:14
واسه همینه که میگم شدیم فجر سپاسی :narahat:
نصری - فابرگاس - فن پرسی وخیلیای دیگه , واقعا اگه اینا تو آرسنال میموندن تیم میزد رو دست خیلی از تیمهای دیگه . ولی خب نمیشه بازیکنو با چکو لگد نگه داشت , بازیکن خودشم باید دوس داشته باشه .
البته من بیشتر از اینکه از بازیکنایی که به خاطر پول میرن بدم بیاد بیشتر از بازیکنایی که به خاطر اینکه تو کارنامه ی ورزشیشون یه کاپ قهرمانی دیده بشه تیمو ترک میکنن بدم میاد .
راستی یه منچستری بیاد بگه کاگاوا اوضاش چی جوریه ؟ بهش خوش میگذره ؟ چقده بازی بهش میرسه ؟ بازیش چطوره ؟
شما ها که تیم دوم سومتون آرسناله اینجوری میگین پس من چی بگم ؟!:nishkhand:
یکم لیست فروش آرسنال از سال 2007 رو بگم دور هم گریه کنیم crying::- ...
1- هانری
2- هلپ
3- فلامینی
4- کول
6-ویرا
7- آدبایور
8- نصری
9- فابرگاس
10 - سانگ
11 - ینس لمن
12 - آلمونیا
13 - ابوئه
14 - پیرس
15 - ریس
فعلا همینا رو یادم اومد ...
یعنی در عرض 6 سال 15 تا بازیکن خوب از ارسنال جدا شدن :eee:که از بین اینا هلپ و فلامینی و سانگ و ریس وقتی تو ارسنال بودن خیلی خوب بودن واسه ما ارسنالی ها اما به نظرم الان نابود شدن چون خبری ازشون نیس اما اگه تو ارسنال میموندن شاید تا الان ستاره های بزرگی شده بودن ....
INDECENT
02-25-2013, 00:16
شما ها که تیم دوم سومتون آرسناله اینجوری میگین پس من چی بگم ؟!:nishkhand:
یکم لیست فروش آرسنال از سال 2007 رو بگم دور هم گریه کنیم crying::- ...
1- هانری
2- هلپ
3- فلامینی
4- کول
6-ویرا
7- آدبایور
8- نصری
9- فابرگاس
10 - سانگ
11 - ینس لمن
12 - آلمونیا
13 - ابوئه
14 - پیرس
15 - ریس
فعلا همینا رو یادم اومد ...
یعنی در عرض 6 سال 15 تا بازیکن خوب از ارسنال جدا شدن :eee:که از بین اینا هلپ و فلامینی و سانگ و ریس وقتی تو ارسنال بودن خیلی خوب بودن واسه ما ارسنالی ها اما به نظرم الان نابود شدن چون خبری ازشون نیس اما اگه تو ارسنال میموندن شاید تا الان ستاره های بزرگی شده بودن ....
:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:
فن پرسی ر وآدم حساب نکردی بزاری تو لیست ؟ :hehehe:
کیلیچی رو هم نگفتی , اشلی کل رو هم نگفتی البت یادم نیست کودوم سال رفت . آدبایور و خیلیایه دیگه .
باو ینس لمن که دیگه پیر شدو فوتبالش تموم شد . با اینکه اخلاق گندی داشت ولی دوسش داشتم , چون تو دورتموند بودو بعدش رف تو آرسنال :nishkhand:
ولی این خوزه آنتونیو ریس عجب بازیکنی بود دهن سرویس , ولی وختی از آرسنال رفت نابود شد .
Abdollah 202
02-25-2013, 13:20
:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:
فن پرسی ر وآدم حساب نکردی بزاری تو لیست ؟ :hehehe:
کیلیچی رو هم نگفتی , اشلی کل رو هم نگفتی البت یادم نیست کودوم سال رفت . آدبایور و خیلیایه دیگه .
باو ینس لمن که دیگه پیر شدو فوتبالش تموم شد . با اینکه اخلاق گندی داشت ولی دوسش داشتم , چون تو دورتموند بودو بعدش رف تو آرسنال :nishkhand:
ولی این خوزه آنتونیو ریس عجب بازیکنی بود دهن سرویس , ولی وختی از آرسنال رفت نابود شد .
فن پرسی و کلیچی رو یادم رفت ...:whistle3: شماره 4 که نوشتم کول رو :death: ینس لمن هر چند پیر بود اما من خواستم ببینم که چن تا از ارسنال جدا شدن .
پس :
16 - فن پرسی
17 - کلیچی
18- توره
19 - ادوآردو
20 - سول کمپل
----
حالا شد در عرض 6 سال 20 بازیکن از ارسنال جدا شدن ....:aaaa:
البته هنوزم هستن دیگه روم نشد بنویسم .
خب بهتره این بحث رو تموم کنیم love::
shiraz-sport
02-25-2013, 14:15
ای بابا مگه قرار نشد درباره فوتبال بحث نکنید ....
خسته شدیم دیه زنگ میزنم پلیس 110 بیادا ki::
mehdi30100
02-25-2013, 15:08
ای بابا مگه قرار نشد درباره فوتبال بحث نکنید ....
مارو از پلیس میترسونی؟؟؟؟dallliii
برو از خدا بترس:luuugh:..........اینا که چیزی نیستlol:-
alexdelpiero_10
02-25-2013, 16:23
مارو از پلیس میترسونی؟؟؟؟dallliii
برو از خدا بترس:luuugh:..........اینا که چیزی نیستlol:-
از ابلیس که نه ولی از مهدی نجفی می ترسونیم:luuugh: همین مهدی بدتر از صدتا ابلیسه:luuugh: خلاصه خودش قانون گذاشته بحث فوتبالی تو کمپ ممنوعki::
INDECENT
02-25-2013, 16:52
باو چرا میزنید ؟ بحث فوتبالی نبود که , یه دردو دله ساده بود :nishkhand:
حالا نه اینکه الان 100 تا موضوع داره تو تاپیک بحث میشه mas:- اگه همینارم نمیگفتیم الان تاپیک 3 روز بود که خوابیده بود :evaa:
مثلا حالا در مورد چی بحث کنیم ؟ مدل موی الشراوی خوبه ؟ :daghighan:
قیافه ی وینی جنز چطور ؟ یا میخواین در مورد تاثیر روابطه والدین در روحیات کودکان گفتوگو کنیم ؟ :hehehe:::book
Abdollah 202
02-25-2013, 21:19
من خودم پلیس 202 هستم :nishkhand:
عمو برو بقیه رو بترسون :luuugh:
یا میخواین در مورد تاثیر روابطه والدین در روحیات کودکان گفتوگو کنیم ؟ :hehehe:::book
اره این خیلی خوفه :luuugh: به نظر من نقش والدین خیلی مهمه :nishkhand: خب بقیه اساتید هم نظراتشونو بیان کنند :nishkhand:
بچه ها ؟ :nishkhand:
بچه ها ؟:nishkhand:
بیاین درباره ی عید حرف بزنیم که میخواین تو عید چیکار کنین :yes:
من خودم پلیس 202 هستم :nishkhand:
عمو برو بقیه رو بترسون :luuugh:
اره این خیلی خوفه :luuugh: به نظر من نقش والدین خیلی مهمه :nishkhand: خب بقیه اساتید هم نظراتشونو بیان کنند :nishkhand:
بچه ها ؟ :nishkhand:
بچه ها ؟:nishkhand:
در رو قفل میکنیم کسی نیاد خونه. آخه براورد شده قیمت هر یک دونه پسته 100 تومنه. تخمه و آجیل هم که تعطیله. خودم هم میشینم درسا رو قبل از اینکه خرداد شروع شه یه مرور میکنم. دوستانی که مثل من امتحان نهایی ( سوم دبیرستان) دارن میتونن برنامه امتحاناشون رو از این لینک دریافت کنن و تو عید مثل من بشینن بخونن. اینجوری تازه بهتر هم هست چون بنا بر قانون عید :< خونه کسی نرو تا خونت نیان > هیچ پولی خرج نمیشه.
INDECENT
02-26-2013, 08:06
این حصین دهن سرویس تو آهنگ " لزجا و جوبیا " چه دیسی کرده binam البت تو روحش که هیچکسم دیس کرده eterza::-
shiv.vandersar
02-26-2013, 18:33
یکی اینکه تا میتونم بگردم:babaa:
دو اینکه پول عیدی هامو جمع کنم واسشون نقشه دارم:death:
سوم هم اینکه بشینم جدول مندلیفو حفظ کنم:aaaa:
mehdi30100
02-26-2013, 19:01
امروز مدیر مدرسمون اومده بود میگفت نرین تو بحثای سیاسی نزدیک انتخاباته آدم باشیدو دمه عید برا خونوادتون درد سر درست نکنید سو سابقه میشه و......
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای رضا یزدانی[Only Registered And Activated Users Can See Links]
INDECENT
02-27-2013, 00:26
یکی اینکه تا میتونم بگردم:babaa:
دو اینکه پول عیدی هامو جمع کنم واسشون نقشه دارم:death:
سوم هم اینکه بشینم جدول مندلیفو حفظ کنم:aaaa:
بگردیم ؟ با کودوم پول ؟ :soal:
عیدی ؟ مگه به تو عیدی میدن ؟ :eee: والا مارو حداکثر 3 تا ماچ میکنن mas:-
یادت نره پیک شادیتم حل کنی :khandeeeee bahal:
امروز مدیر مدرسمون اومده بود میگفت نرین تو بحثای سیاسی نزدیک انتخاباته آدم باشیدو دمه عید برا خونوادتون درد سر درست نکنید سو سابقه میشه و......
به خدا زده تو خال . دم مدیرتون گرم :gozaresh:
mehdi30100
02-27-2013, 15:26
به خدا زده تو خال . دم مدیرتون گرم :gozaresh:
امروز مسابقه لیگ مدرسه بود......تیم ما با سوم تجربیا........وسط بازی دعوا شد خفن.......ki::5به 3باختیم
مدیرمون اومد گفت اگه بخواین بیرون مدرسه دعوا کنید با یه زنگ کارتون ساختس.........میدونید که نزدیک انتحاباته و شدیدا خطر ناکه.......chomagh
نمیدونم چی میخواد بشه.......خدا رحم کنه...:sad:
INDECENT
02-27-2013, 16:18
امروز مسابقه لیگ مدرسه بود......تیم ما با سوم تجربیا........وسط بازی دعوا شد خفن.......ki::5به 3باختیم
مدیرمون اومد گفت اگه بخواین بیرون مدرسه دعوا کنید با یه زنگ کارتون ساختس.........میدونید که نزدیک انتحاباته و شدیدا خطر ناکه.......chomagh
نمیدونم چی میخواد بشه.......خدا رحم کنه...:sad:
داداش چرا نتیجه بازی رو نوشتی ؟ نتیجه ی دعوا مهم تر بودا , اون چی شد ؟ :death:
قرار نیست اتفاقی بیفته ولی من یه چند تا بازی کامپیتری گرفتم مخوام یه هفته قبل از چهارشنبه سوری شروع کنمو تا وسطای تابستون بازی کنمو از خونه بیرون نرم lagh::
دور از شوخی چیزی نمیشه ولی خب باس مراقب بود دیگه , این مواقع یه مقدار حساسه .
sina acm
02-27-2013, 17:29
امسال دیگه تو این گرونی حس 4 شنبه سوزی نیست
همچی رفته بالا ادم سوزش میگیره خرج کنه همون بمونیم خونه بهتره
بازی های جدیدم که همه سال دیگه میان چی گرفتی تو :okh:
mehdi30100
02-27-2013, 17:38
آره بخدا....کپسولی شده 600....دیگه مجبوریم صداشونو در بیاریم.........ki::
به سرگرمی های سالم رو میاریم.....مثلا دهنو بذاری روی دستت فوت کنی:luuugh:.......صداش از صد تا بمبک بهتره
باب اسفنجی رو دانلود کردی بالاخره؟؟؟؟:evaa:
دیشب دیگه چقدر خودمو آماده کرده بودم واسه بارسا-رئال! جلوی تلوزیون دراز کشیدم و بازی رو میدیدم حدود دقیقه 30 بود که خوابم برد! صبح بلند شدم نتیجه رو دیدم اعصابم خیلی خُرد شد:aaaa:آخه چرا من بازی به این قشنگی رو ندیدم؟ :aaaa:
بعد حالا اینو گوش کنید. دیشب خواب دیدم رم قهرمان FA CUP شده :hihi: هر آدم عاقلی که اهل فوتبال باشه دیگه میدونه FA CUP اصن مال انگلیسه و ربطی به رم نداره :hihi:
قبل از ظهر هم برقا واسه 2 ساعت رفت و کلا از خوندن 3D و اینا موندم چون هَمَش کارش با کامپیوتره. حالا شانس ما درست موقعی که داشتم میرفتم مغازه برقا اومدshikam::-
اینم قصه امروز ما:nishkhand:
INDECENT
02-27-2013, 18:15
فعلا نصفه مدال مونده که تموم نکردم . دد اسپیس - دویل مک کرای هم هست . البته خودم نمیخرم یه بنده خدایی میخره ما هم مفت خوری میکنیم :nishkhand:
البت بازیه محبوبمم اومده که ببینم کی میرسه دستم , تامب رایدر رو میگم :hekolah:
gta هم که هر وخت بیاد رفتیم تو کارش . خیلی وختی الافمون کرده .
فوقش اینه که فیفا رو با یه تیمه دسته 3 انگلیسی شروع میکنمو تا سال 2020 ادامش میدم :ohum:
البت یه سری انیمه هم دارم که هنوز ندیدم :/danc
alexdelpiero_10
02-27-2013, 18:53
آره بخدا....کپسولی شده 600....دیگه مجبوریم صداشونو در بیاریم.........ki::
به سرگرمی های سالم رو میاریم.....مثلا دهنو بذاری روی دستت فوت کنی:luuugh:.......صداش از صد تا بمبک بهتره
باب اسفنجی رو دانلود کردی بالاخره؟؟؟؟:evaa:
کاری نداره پیکنیک بردار و بشکه نوشابه گاز بکن تو بشکه بزار رو بخار آتیشki:: صداش مثل انفجاره از صدتا ترقه بدترهki::
shiv.vandersar
02-27-2013, 21:23
اره پس چی...بیشتر از بقیه بچه های فامیل هم میدن:hekolah::death:
امسال حتی پول هم واسه پیک ندادیمlol:-
منِ جو گیر رفتم با 40 تومن ترقه ابشاری و بمبی گرفتم:hehee:
راستی امسال چهارشنبه سوری چندمه؟:eee:
فعلا نصفه مدال مونده که تموم نکردم . دد اسپیس - دویل مک کرای هم هست . البته خودم نمیخرم یه بنده خدایی میخره ما هم مفت خوری میکنیم :nishkhand:
البت بازیه محبوبمم اومده که ببینم کی میرسه دستم , تامب رایدر رو میگم :hekolah:
gta هم که هر وخت بیاد رفتیم تو کارش . خیلی وختی الافمون کرده .
فوقش اینه که فیفا رو با یه تیمه دسته 3 انگلیسی شروع میکنمو تا سال 2020 ادامش میدم :ohum:
البت یه سری انیمه هم دارم که هنوز ندیدم :/danc
شما جی تی آ بازی میکنی؟:hekolah:
بچه بازیه که...
فقط کانتر:hehee:
کاری نداره پیکنیک بردار و بشکه نوشابه گاز بکن تو بشکه بزار رو بخار آتیشki:: صداش مثل انفجاره از صدتا ترقه بدترهki::
یا خداdallliii
....
فردا دارن توی شهر چند نفرو اعدام میکنن...اشغالا حقشونه...
هر چی به مامان بابام ببرینم میگن نه:shame:
sina acm
02-27-2013, 21:51
تنظیمات Proxifier برای Facebook
۱- Proxifier را باز کنید و از منوی "profile | name resolution" گزینه اول را غیر فعال و دومی را انتخاب کنید.
۲- وارد آدرس زیر شده و مطابق شکل زیر "Secure Browsing" را فعال کنید:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]§ion=browsing&view ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تنظیمات FireFox: در صورتی که از مرورگر Firefox استفاده می کنید، باید این تنظیمات را از منوی "options" انجام دهید:
تنظیمات Internet Explorer: در صورتی که از مرورگر Internet Explorer استفاده می کنید، باید این تنظیمات را از منوی "internet options" انجام دهید:
برای کسایی که ساکسشون قطع شده
Abdollah 202
02-27-2013, 22:06
ما هم امروز تو جاده داشتیم رانندگی میکردیم و آهنگ گوش میکردیم و تو جو بودیم :nishkhand: یهمو دیدم یک کبوتر مامانی و خوشکل اومد وسط جاده :luuugh: خب منم گفتم نگه دارم دیدم سرعتم رو 110 است گفتیم بی خیال هر چی باده باد :evaa: خلاصه این کبوتر بد شانس یک جا وایستاده بود که اگه من ادامه میدادم ، لاستیک ماشین دقیقا از روش رد می شد و ... :morde::nishkhand: اما ماشینو یکم بردم سمت چپ ، بزا کبوتر زیر لاستیکا نره :death: رسیدم بهش رفت زیر ماشین و بنده خدا ترسید و پرواز کرد سرش خورد به زیر ماشین :luuugh: ما هم رد شدیم از ایینه دیدم بنده خدا پر پر شده بود ، هر چی پر داشت رفته بود آسمون :khandeeeee bahal: و نمیدونم مرد :morde: یا زنده موند :nishkhand: دیگه بر نگشتم گاز دادم گفتم صاحبش میاد دنبالم :luuugh: و من خیلی ناراحت شدم :aaaaaa: هر چند تقصیر من نبود :nishkhand: بود ؟ :luuugh:
ما هم امروز تو جاده داشتیم رانندگی میکردیم و آهنگ گوش میکردیم و تو جو بودیم :nishkhand: یهمو دیدم یک کبوتر مامانی و خوشکل اومد وسط جاده :luuugh: خب منم گفتم نگه دارم دیدم سرعتم رو 110 است گفتیم بی خیال هر چی باده باد :evaa: خلاصه این کبوتر بد شانس یک جا وایستاده بود که اگه من ادامه میدادم ، لاستیک ماشین دقیقا از روش رد می شد و ... :morde::nishkhand: اما ماشینو یکم بردم سمت چپ ، بزا کبوتر زیر لاستیکا نره :death: رسیدم بهش رفت زیر ماشین و بنده خدا ترسید و پرواز کرد سرش خورد به زیر ماشین :luuugh: ما هم رد شدیم از ایینه دیدم بنده خدا پر پر شده بود ، هر چی پر داشت رفته بود آسمون :khandeeeee bahal: و نمیدونم مرد :morde: یا زنده موند :nishkhand: دیگه بر نگشتم گاز دادم گفتم صاحبش میاد دنبالم :luuugh: و من خیلی ناراحت شدم :aaaaaa: هر چند تقصیر من نبود :nishkhand: بود ؟ :luuugh:ای بی احساس زدی بیچاره بی زبونو کشتی بعد میگی تقصیر تو نبوده؟می مردی اگه فرمونو می چرخوندی از کنارش رد می شدی؟ حالا دیه ش گردنته
Abdollah 202
02-27-2013, 22:35
ای بی احساس زدی بیچاره بی زبونو کشتی بعد میگی تقصیر تو نبوده؟می مردی اگه فرمونو می چرخوندی از کنارش رد می شدی؟ حالا دیه ش گردنته
آخه جادش کوچیک بود زیاد پهنا نداشت . عرضش کم بود اما تا دلت بخواد طول داشت :nishkhand: اما خب من مقصر نیستم :yes: مقصر خودشه :nishkhand: میخواست نیاد تو جاده :haaa: این همه تو تلوزیون میگن الکی نرین تو جاده وای نستین ماشین بهتون میزنه واسه همینه :luuugh: اون کبوتره هم گوش نکرد چنین بلایی سرش اومد :evaa:
INDECENT
02-28-2013, 01:35
اره پس چی...بیشتر از بقیه بچه های فامیل هم میدن:hekolah::death:
امسال حتی پول هم واسه پیک ندادیمlol:-
من اصولا در اینجور مواقع به رفیقام میگم کوفتت بشه , ایشالا از چشو چالت بزنه بیرون :hehee: ولی خب تو برو حالشو ببر فقط جان بچت سر چشمو هم چشمی الکی خرجشون نکن :eyyyyy:
شما جی تی آ بازی میکنی؟:hekolah:
بچه بازیه که...
فقط کانتر:hehee:
جی تی ای بچه بازیه ؟ :ajibeee: lagh::
دیگه همه میدونن که این بازی یکی از بازیهای بزرگساله:-shad
در ضمن ما با جی تی ای بازی نمیکنیم , زندگی میکنیم . مثلا امکاناتی که اینجا نداره اونجا داره یا اگرم اینجا داره و ما پولشو نداریم اونجا راحت بدست میاریم . از بولینگو مکانهای تفریحیش بگیر تا بار و اس/ت/ر/ی/پ- ک/ل/و/پ/هاش :evaa: تازه اینترنتم داره :hehee: تازه خود بازی که یه بحثه سواس :death:
آخه کانترم شد بازی ؟:khandeeeee bahal:
ما هم امروز تو جاده داشتیم رانندگی میکردیم و آهنگ گوش میکردیم و تو جو بودیم :nishkhand: یهمو دیدم یک کبوتر مامانی و خوشکل اومد وسط جاده :luuugh: خب منم گفتم نگه دارم دیدم سرعتم رو 110 است گفتیم بی خیال هر چی باده باد :evaa: خلاصه این کبوتر بد شانس یک جا وایستاده بود که اگه من ادامه میدادم ، لاستیک ماشین دقیقا از روش رد می شد و ... :morde::nishkhand: اما ماشینو یکم بردم سمت چپ ، بزا کبوتر زیر لاستیکا نره :death: رسیدم بهش رفت زیر ماشین و بنده خدا ترسید و پرواز کرد سرش خورد به زیر ماشین :luuugh: ما هم رد شدیم از ایینه دیدم بنده خدا پر پر شده بود ، هر چی پر داشت رفته بود آسمون :khandeeeee bahal: و نمیدونم مرد :morde: یا زنده موند :nishkhand: دیگه بر نگشتم گاز دادم گفتم صاحبش میاد دنبالم :luuugh: و من خیلی ناراحت شدم :aaaaaa: هر چند تقصیر من نبود :nishkhand: بود ؟ :luuugh:
اشتباه کردی دیگه binam
باس یه بار دنده عقب میگرفتیو کامل از روش رد میشدی تا دیگه جایی واسه اگرو اماها باقی نمونه :nishkhand:
======
دورتموووووووووووند :gerye::gerye::gerye::gerye:
mehdi30100
02-28-2013, 09:24
تنظیمات Proxifier برای Facebook
۱- Proxifier را باز کنید و از منوی "profile | name resolution" گزینه اول را غیر فعال و دومی را انتخاب کنید.
۲- وارد آدرس زیر شده و مطابق شکل زیر "Secure Browsing" را فعال کنید:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]§ion=browsing&view ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تنظیمات FireFox: در صورتی که از مرورگر Firefox استفاده می کنید، باید این تنظیمات را از منوی "options" انجام دهید:
تنظیمات Internet Explorer: در صورتی که از مرورگر Internet Explorer استفاده می کنید، باید این تنظیمات را از منوی "internet options" انجام دهید:
برای کسایی که ساکسشون قطع شده
دستت درد نکنه.........درست شدlove::
یه راه دیگه هم داره............با سافاری باز میکنه........:whistle3:
.
.
عبدل میزدی کنار میبردی یه کباب خوب میزدی دیگه...........:haaa::death:
یه خبر بد....یکی از بچه های مدرسمونو دزدیدن بردن کشتنش:ruunn:.............شدیدا مراقب خودتون باشید:daghon:.............تاجایی که میتونید تنهایی نرید بیرون:sad:
بازی فقط کانتر و فیفا
کانتر آنلاین یه فازی میده که نگو:crazy:lay_;;
mehdi30100
02-28-2013, 14:05
بازی فقط کانتر و فیفا
کانتر آنلاین یه فازی میده که نگو:crazy:lay_;;
کاتنر که فسیل شده..........این همه بازی هست که قابلیت شبکه دارن.....تو دهه 80 گیر کردیا....ki::
GTA و PESو البته بازی مورد علاقه ی خودم CALL OF DUTY از همه بازیا پر مخاطب ترن....:crazy:
گفتم بازی یاد شورش در شهر افتادم............واقعا یادش بخیر....om::
من از شورش در شهر زیاد خوشم نمیومد
عشق شورش در کشتی و فوتبال 2002 و موتور جنگی بودم:ghelyon:
خداییش تو زمان خودشون بازیهایی بودن
کراش هم که بحثش جدا بود:aaaa::sad:
mehdi30100
02-28-2013, 14:46
من از شورش در شهر زیاد خوشم نمیومد
عشق شورش در کشتی و فوتبال 2002 و موتور جنگی بودم:ghelyon:
خداییش تو زمان خودشون بازیهایی بودن
کراش هم که بحثش جدا بود:aaaa::sad:
آره بخدا.........قارچ خور...سونیک....هواپیمای آتاری :nishkhand:
کراش که عالی بود..........:death:
دیگه از اون بازیا خبری نیست.............همش توهمی شده.......:sad:
shiraz-sport
02-28-2013, 15:07
آمو خدا وکیلی حرف از بازی نزنید که الان سکته میکنم میمیرم om::crying::-:morde:
یه پلی استیشن 3 ناز داشتم باور کنید 3 دفعه بیشتر باهاش بازی نکرده بودم تمیز تمیز بود یعنی بازی با گرافیک هلو بروش انجام میدادم .. وای god of war 3 حدود 40 گیگ بود om:: اصل گرافیگ داشت
خلاصه به دلیل اینکه درس و مشغله داشتم وقت نکرده بود بازی کنم همش تو خونه بود داشت خاک میخورد om:: بعدش دو هفته یا سه هفته پیش بود بردمش که برام بازی بریزن روش بعدش گفت میخوای برات اپدیتش کنم ؟
اپدیت جدید اومد گفتم بکن :evaa: و چند تا بازی بهم بهش گفتم که بریزه روش خلاصه گفت برو یه ساعت دیگه بیو ما هم رفتیم یه ساعت دیگه برگشتیم گفت پلی استیشنت هنگ کرده اصلا نمیاره بالا
گفتم مگه میشه من تو خونه تستش کردم ولی هر کاری کردیم نیمد بالاcrying::- گفتم پس من میبرمش خونه تستش میکنم ببینم اونجا میاره بالا یا نه اوردمش خونه دیدم کلا هنگ کرده تا نگو بی شرف بی همه چیز
خودش یه بلایی سرش اورده پلی استیشن عزیزم رو نابود کرده بود Death:: خلاصه بعد از کلی کش قوس و رفت امد خسارتش ازش گرفتم ولی مرتیکه ی بی شرف اولش زیر بار نرفت
هیچی دیگه 700 تومن ازش خسارت گرفتم om:: ولی حیف که دیگه پلی استیشن ندارم و کلی دپرس هستم . هییییییییییییی از چی بگم :nishkhand:
R.BAGGIO.10
02-28-2013, 15:17
بعدش دو هفته یا سه هفته پیش بود بردمش که برام بازی بریزن روش بعدش گفت میخوای برات اپدیتش کنم ؟
اپدیت جدید اومد گفتم بکن :evaa: و چند تا بازی بهم بهش گفتم که بریزه روش خلاصه گفت برو یه ساعت دیگه بیو ما هم رفتیم یه ساعت دیگه برگشتیم گفت پلی استیشنت هنگ کرده اصلا نمیاره بالا
گفتم مگه میشه من تو خونه تستش کردم ولی هر کاری کردیم نیمد بالاcrying::- گفتم پس من میبرمش خونه تستش میکنم ببینم اونجا میاره بالا یا نه اوردمش خونه دیدم کلا هنگ کرده تا نگو بی شرف بی همه چیز
خودش یه بلایی سرش اورده پلی استیشن عزیزم رو نابود کرده بود Death:: خلاصه بعد از کلی کش قوس و رفت امد خسارتش ازش گرفتم ولی مرتیکه ی بی شرف اولش زیر بار نرفت
کلک تو که گفتی دادی به دوست دخترت و اون بوده که خرابش کرده بی زحمت انکار نکن نقل قولم نکن این پست رو که از نوشتتم عکس گرفتمki:: صداتم تو آرشیو کامپیوترم موجوده:nishkhand:
رسولم شاهده:ahaaaaaa:
در ضمن این جریان پلی 3 که دقیقا سه ماه قبل برامون تعریف کردی چی شد چارتا چیز بچه ها نوشتن اومدی کلاس گذاشتی و پریدی وسط بحثشونو گفتی سه هفته قبلki::
در ضمن کسی قیمت ژیلت رو بلده اعلام کنه ببینیم میصرفه بعد 1 ماه ریشامونو بزنیم یا نه:ahaaaaaa::evaa:
mehdi30100
02-28-2013, 15:26
کلک تو که گفتی دادی به دوست دخترت و اون بوده که خرابش کرده بی زحمت انکار نکن نقل قولم نکن این پست رو که از نوشتتم عکس گرفتمki:: صداتم تو آرشیو کامپیوترم موجوده:nishkhand:
در ضمن این جریان پلی 3 که دقیقا سه ماه قبل برامون تعریف کردی چی شد چارتا چیز بچه ها نوشتن اومدی کلاس گذاشتی و پریدی وسط بحثشونو گفتی سه هفته قبلki::
در ضمن کسی قیمت ژیلت رو بلده اعلام کنه ببینیم میصرفه بعد 1 ماه ریشامونو بزنیم یا نه:ahaaaaaa::evaa:
:luuugh::luuugh:مجتبی رو خرابش کردی....طفلک این همه وقت گذاشته بود نوشته بود............:luuugh:
قیمتش بالاست.........اگه خواستی یه گل ریزون تو دربی میگیرم که برات ژیلت بگیریم.....ki::..........
shiraz-sport
02-28-2013, 15:31
زهر مار مردک بوووووووووووووووووووووووو ووق :mad::nishkhand:
برو بابا دوست دخترم کجا بود حرف الکی واسه مردم در میاری :ehe:
بعد کجاش مال سه ماه پیش بود ما یه ماه پیش بود نه سه ماه بعدم کلاس نذاشتم ki::
اگه از نوشتم عکس گرفتی بذار ببینم:nishkhand:
تو انقدر ریشات بلند شده که باید با تبر بزنی نه با ژیلت :luuugh::luuugh:
R.BAGGIO.10
02-28-2013, 15:33
:luuugh::luuugh:مجتبی رو خرابش کردی....طفلک این همه وقت گذاشته بود نوشته بود............:luuugh:
قیمتش بالاست.........اگه خواستی یه گل ریزون تو دربی میگیرم که برات ژیلت بگیریم.....ki::..........
مجتبی خودش خراب هست mas:- میگن ایدز دارهshikam::-
راستی حالا که گرونه این آیه معروفو باید اجراش کنم المحاسنَ زینتُ الرجلki::
زهر مار مردک بوووووووووووووووووووووووو ووق [Only Registered And Activated Users Can See Links]
برو بابا دوست دخترم کجا بود حرف الکی واسه مردم در میاری [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بعد کجاش مال سه ماه پیش بود ما یه ماه پیش بود نه سه ماه بعدم کلاس نذاشتم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اگه از نوشتم عکس گرفتی بذار ببینم
تو انقدر ریشات بلند شده که باید با تبر بزنی نه با ژیلت [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بذارم عکسو که ضایع میشی[Only Registered And Activated Users Can See Links]
در ضمن سه ماه قبل بود و کلاس گذاشتی
ریشامم نمیزنم خخخخخ
دوست دخترتم تو اون انجمنه هستا دیگه بقیشو نمیگم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
mehdi30100
02-28-2013, 15:43
راستی حالا که گرونه این آیه معروفو باید اجراش کنم المحاسنَ زینتُ الرجلki::
بذارم عکسو که ضایع میشی:luuugh:
در ضمن سه ماه قبل بود و کلاس گذاشتی
ریشامم نمیزنم خخخخخ
دوست دخترتم تو اون انجمنه هستا دیگه بقیشو نمیگم:nishkhand:
بهتره نزنی چون اونوقت کلی حشره ی موزی و بدبخت بی خونه میشن شبه عیدی.............:luuugh:
میتونی از چمن زن باغبونا کمک بگیری.........ki::
مجتبی داشتیم؟:sigarii:؟؟؟؟؟حالا دیگه زنتو از ما قایم میکنی:nishkhand:؟؟؟؟؟؟؟نظرم نسبت بهت عوض شد..........:death:
R.BAGGIO.10
02-28-2013, 15:48
مجتبی داشتیم؟:sigarii:؟؟؟؟؟حالا دیگه زنتو از ما قایم میکنی:nishkhand:؟؟؟؟؟؟؟نظرم نسبت بهت عوض شد..........:death:
اصلا این مجتبی عاشق دختراس:nishkhand: چند وقت قبل بحث سر مو نداشتنش بود یکی از بچه های سایت پ خ داد چیکار به منو مجتبی داری که ماها بی مو هستیم ki:::luuugh: تهش نفهمیدیم چی میگفت کی به اون گفت بی مو اسمشو نمیارم ولی تا 5 ساعت بهش میخندیدم shikam::-
mehdi30100
02-28-2013, 16:08
اصلا این مجتبی عاشق دختراس:nishkhand: چند وقت قبل بحث سر مو نداشتنش بود یکی از بچه های سایت پ خ داد چیکار به منو مجتبی داری که ماها بی مو هستیم ki:::luuugh: تهش نفهمیدیم چی میگفت کی به اون گفت بی مو اسمشو نمیارم ولی تا 5 ساعت بهش میخندیدم shikam::-
وااااااااااااااااای...عجب آدمیه این مجی:death:...بالاخره نیت پلیدش معلوم شد:luuugh:...............
این کارا چیه؟؟؟؟ki::
بچه هم داره نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه چی میدونی؟بگو بقیه هم در جریان باشنki::
Abdollah 202
02-28-2013, 21:54
رفتین تو گذشته و دوس دختر و ... ما هم یاد یه چیزی افتادیم بگیم :death:
یادش بخیر اول راهنمایی تو مشهد بودیم و اون موقع هنوز ایرانسل و همراه اول زیاد نبودن:aaaa: یا بهتر بگم ایرانسل که نبود همراه اول هم که خطش 1 میلیون بود و بعضی از پدرا داشتن :haaa:
خلاصه ما بچه ها هم که بی موبایل بودیم:luuugh:
این همکلاسیم که دوست صمیمیم هم بود یک دوس دختر داشت ، و چون موبایل نبود من و دوستم سر صبح زودتر میرفتیم مدرسه و دوس دخترشم از پشت سر ما میومد .
جونم براتون بگه این دوست ما نامه مینوشت میذاشت رو صندوق عقب این ماشینا و رد میشدیم و دختره برمیداشت و میخوند و باز همینجوری دختره به دوستم نامه میداد :luuugh:. خلاصه وضعی بود خنده دار:khandeeeee bahal:مثل قرن بوقق :death:
خلاصه که الان قدر خودتونو بدونین که راحت به دوس پسر یا دوس دختراتون اس میدین :evaa:
اونوقت این معلم ما میگفت اون کارای که شما تو راهنمایی میکردین و نامه میدادین به دخترا ما دهه هفتاد تو دانشگاه با دخترا نامه نگاری میکردیم :luuugh:
این رو هم همینجوری نوشتم . دوس داری بخند . دوست هم نداری به من چه خب نخند:nishkhand: . عبرت بگیر و ببین که چقد علم پیشرفت کرده :nishkhand:
alexdelpiero_10
02-28-2013, 23:17
یه خبر بد....یکی از بچه های مدرسمونو دزدیدن بردن کشتنش:ruunn:.............شدیدا مراقب خودتون باشید:daghon:.............تاجایی که میتونید تنهایی نرید بیرون:sad:
چی شده جرا؟ خب درست بگو ما هم بدونیم
گفت دوست دخترم ازم خواسته پلی استیشن 3 رو بده به من منم دادمش رفته بازیکنه خرابش کرده نمیدونم چی بهش بگم:luuugh:
3 ماه قبل گفت 3 هفته پیش الانم میگه 3 هفته پیش :luuugh: کلا این بشر از 3 هفته پیش خارج نمیشه:luuugh:
دوست دخترتم تو اون انجمنه هستا دیگه بقیشو نمیگم:nishkhand:
آره راه انتقالش هم ..... بوده:khandeeeee bahal:
اون که دوست دخترش نیست مگه یادت رفته عقد کردن:luuugh:
R.BAGGIO.10
02-28-2013, 23:37
گفت دوست دخترم ازم خواسته پلی استیشن 3 رو بده به من منم دادمش رفته بازیکنه خرابش کرده نمیدونم چی بهش بگم:luuugh:
3 ماه قبل گفت 3 هفته پیش الانم میگه 3 هفته پیش :luuugh: کلا این بشر از 3 هفته پیش خارج نمیشه:luuugh:
آره راه انتقالش هم ..... بوده:khandeeeee bahal:
اون که دوست دخترش نیست مگه یادت رفته عقد کردن:luuugh:
حرف راستو همش رسول جون میزنه:nishkhand:
کلا این بشر رو سه هفته زوم کرده:nishkhand: درست نبود مجتبی تو که زن داشتی پلی سه خودتو بدی به دوست دخترت:khandeeeee bahal:
راستی رسول راست میگی عقدشون کردیم رفت حیف که حق طلاق با مرده وگرنه وقتی اون طرف فهمید مجتبی ایدز داره طلاقشو میگرفت:khandeeeee bahal:
shiraz-sport
03-01-2013, 01:19
اقا چرا چرت پرت میگید :evaa:
عاشق دختر چیه ؟ نذار لوت بدم هی میای تو یاهو یه چیزایی میگی که من دهنم باز میمونه میگم از احمد اینکارا بعیده ولی میبینم یه گرگ تو لباس گوسفنده :luuugh:
اصلا هر کاری که فکرشو بکنید از این بشر بر میاد :nishkhand: اگه راست میگی کی بهت پ خ داد ؟ :ehe:
اقا من حرف های این بشر موذی رو تکذیب میکنم میتونید از عبدلله بپرسید که من اصلا اهل اینکار ها نیستم :nishkhand:
.................................
اخه من نمیدونم این قضیه عقد عروسی اینا چه ربطی به اینجا داره همه جا رفتین انداختین واسه ما ....:ey babaaa::evaa:
اقا این دوتا دارن توطئه میکنن om:: تا وقتی که با هم ضد هستن کاری به کار هم ندارن همی که میرسه به ما پایه میشن با هم میخوان ما رو ضایع کنن.crying::-
اخه من دیوونم که بیام همه چیم رو به شما دوتا شاسکول بگم :luuugh: من حرف های این دو رو کاملا تکذیب میکنم همه ی حرفاشون چرتی بیش نیست :nishkhand:
mehdi30100
03-01-2013, 09:51
عاشق دختر چیه ؟ نذار لوت بدم هی میای تو یاهو یه چیزایی میگی که من دهنم باز میمونه میگم از احمد اینکارا بعیده ولی میبینم یه گرگ تو لباس گوسفنده :luuugh:
اصلا هر کاری که فکرشو بکنید از این بشر بر میاد :nishkhand: اگه راست میگی کی بهت پ خ داد ؟ :ehe:
اقا من حرف های این بشر موذی رو تکذیب میکنم میتونید از عبدلله بپرسید که من اصلا اهل اینکار ها نیستم :nishkhand:
اخه من نمیدونم این قضیه عقد عروسی اینا چه ربطی به اینجا داره همه جا رفتین انداختین واسه ما ....:ey babaaa::evaa:
اقا این دوتا دارن توطئه میکنن om:: تا وقتی که با هم ضد هستن کاری به کار هم ندارن همی که میرسه به ما پایه میشن با هم میخوان ما رو ضایع کنن.crying::-
اخه من دیوونم که بیام همه چیم رو به شما دوتا شاسکول بگم :luuugh: من حرف های این دو رو کاملا تکذیب میکنم همه ی حرفاشون چرتی بیش نیست :nishkhand:
تکذیب دیگه فایده نداره........خرابت کردن تو جمعki::
حالا اسم بچت چیه؟؟؟؟:death:ما که فهمیدیم.....حالا دیگه حقیقتو بگو.....خوب دست تورو خوندیم...تورو بد جوری سوزوندیم...(هاتف):luuugh:بقیشو فک کنم همه بلدن:death:
R.BAGGIO.10
03-01-2013, 11:21
اولا کی چرت گفت همش عین حقیقتهki::
اصلا هر کاری که فکرشو بکنید از این بشر بر میاد :nishkhand:
کافر همه را به کیش خود پنداردki::
اگه راست میگی کی بهت پ خ داد ؟ :ehe:
نمیگم تو خماریش بمونی:luuugh:
عبدالله هم با ماستki:: عبدل جون تایید کن:nishkhand:ki::
اخه من نمیدونم این قضیه عقد عروسی اینا چه ربطی به اینجا داره همه جا رفتین انداختین واسه ما ....[Only Registered And Activated Users Can See Links]
لینکی چیزی دوستان خواستید پ خ کنین ki:: در ضمن عاقد احمد یک عاقد جهانی محسوب میشهshikam::-
نه من با رسول هیچ وقت هیچ موشکلی نداشتم ki:: اصلا شوما این موشکلو به من نیشان بدهki::
دیوونه که بودی در ضمن کارآگاه 202 متخصص اینجور پرونده هاس نذار پرونده بره اونجا
رفتین تو گذشته و دوس دختر و ... ما هم یاد یه چیزی افتادیم بگیم :death:یادش بخیر اول راهنمایی تو مشهد بودیم و اون موقع هنوز ایرانسل و همراه اول زیاد نبودن:aaaa: یا بهتر بگم ایرانسل که نبود همراه اول هم که خطش 1 میلیون بود و بعضی از پدرا داشتن :haaa:خلاصه ما بچه ها هم که بی موبایل بودیم:luuugh:این همکلاسیم که دوست صمیمیم هم بود یک دوس دختر داشت ، و چون موبایل نبود من و دوستم سر صبح زودتر میرفتیم مدرسه و دوس دخترشم از پشت سر ما میومد .جونم براتون بگه این دوست ما نامه مینوشت میذاشت رو صندوق عقب این ماشینا و رد میشدیم و دختره برمیداشت و میخوند و باز همینجوری دختره به دوستم نامه میداد :luuugh:. خلاصه وضعی بود خنده دار:khandeeeee bahal:مثل قرن بوقق :death:خلاصه که الان قدر خودتونو بدونین که راحت به دوس پسر یا دوس دختراتون اس میدین :evaa: اونوقت این معلم ما میگفت اون کارای که شما تو راهنمایی میکردین و نامه میدادین به دخترا ما دهه هفتاد تو دانشگاه با دخترا نامه نگاری میکردیم :luuugh:این رو هم همینجوری نوشتم . دوس داری بخند . دوست هم نداری به من چه خب نخند:nishkhand: . عبرت بگیر و ببین که چقد علم پیشرفت کرده :nishkhand:یعنی اگه دختره می خواست جواب نامه شما رو بده اول اون می رفت شما هم پشت سرش می رفتین؟ یا اینکه اون نامه رو می گذاشت شما برمی گشتین بر می داشتینش؟ بعد یعنی معلمتون اعتراف می کرد که دوس دختر داشته؟چه معلم خوبی بوده
یکی اینجا به من بگه چند به چنده؟؟
همه بشینن سر جاشون که حالا دیگه کارگاه 202 پیداش میشه..ki::
Abdollah 202
03-01-2013, 11:39
عبدالله هم با ماستki:: عبدل جون تایید کن:nishkhand:ki::
من باید اول پرونده رو کامل بخونم تا قضاوت کنم :luuugh: الکی الکی که نشدم پلیس :khandeeeee bahal:اما فک کنم حق با احمد باشه :nishkhand: اما خب تا پرونده رو نخونم به صورت کامل و تا این که شاکی و متهم نظراتشونو بیان نکنن فعلا هر دو بازداشت هستند:evaa: و رسول هم به علت همکاری با سران فتنه ( احمد :luuugh:) به 3 سال حبس محکوم میشه :luuugh:
دیوونه که بودی در ضمن کارآگاه 202 متخصص اینجور پرونده هاس نذار پرونده بره اونجا
بله من خوراکم این جور پرونده هاس :luuugh:
یعنی اگه دختره می خواست جواب نامه شما رو بده اول اون می رفت شما هم پشت سرش می رفتین؟ یا اینکه اون نامه رو می گذاشت شما برمی گشتین بر می داشتینش؟ بعد یعنی معلمتون اعتراف می کرد که دوس دختر داشته؟چه معلم خوبی بوده
اره دیگه اول ما نامه مینوشتیم دختره میخوند بعدش اون مینوشت میذاشت رو یک ماشین ( حالا ماشینه جلو بود یا عقب فرقی نداشت مهم عشق پاکی :luuugh: بود که بین دوستم و دختره بود ) و دوستم میخوند ( و البته به منم نشون میداد:khandeeeee bahal: ) به هر حال وضع خیلی خنده داری بود واسه همینه میگم قدر خودتونو بدونین :evaa: .
بله معلم ما هم میگفت ما از این کارا میکردیم:luuugh: . معلم باحالی بود :nishkhand:
کارآگاه اومد ! بزنین کنار تا خودم بررسی کنم :death:
اره دیگه اول ما نامه مینوشتیم دختره میخوند بعدش اون مینوشت میذاشت رو یک ماشین ( حالا ماشینه جلو بود یا عقب فرقی نداشت مهم عشق پاکی :luuugh: بود که بین دوستم و دختره بود ) و دوستم میخوند ( و البته به منم نشون میداد:khandeeeee bahal: ) به هر حال وضع خیلی خنده داری بود واسه همینه میگم قدر خودتونو بدونین :evaa: .
بله معلم ما هم میگفت ما از این کارا میکردیم:luuugh: . معلم باحالی بود :nishkhand:
کارآگاه اومد ! بزنین کنار تا خودم بررسی کنم :death:
داداش الان تو این وسط چیکاره بودی؟:eee:
Abdollah 202
03-01-2013, 12:00
داداش الان تو این وسط چیکاره بودی؟:eee:
کدوم وسط ؟:nishkhand:
اگه منظورت اون دوستم و دوس دخترشه که ...
خب دوست صمیمیم بود نمیشد که تنهاش بزارم همیشه با هم فوتبال بازی میکردیم اونم تو این موقعیت حساس و جالب دیگه نمیشد تنهاش بزارم :danc:.
به هر حال ما هم یک گوشه ای از این کاراشو تقبل میکردیم بزا به معشوقش برسه ( چه لحظات رمانتیکی بود :aaaa::nishkhand: ) و این که دو فنچ عاشق رو به هم برسونم :whistle3:. کلا کار ما چسبوندن دو تا عاشق به همدیگس :haaa::luuugh:
اگرم منظورت تو بحث ازدواج مجتبیس که من فقط پلیسم و اگه این حرف اثبات نشه احمد عاقد جهانی اعدام میشهki:: . رای دادگاه بزودی اعلام می شود :luuugh:
shiraz-sport
03-01-2013, 12:31
کیا اجیل خریدن ؟:nishkhand: کیا پسته خریدن ؟:ahaaaaaa: کیا میخوان برن مسافرت که کسی خونشون نیاد ؟ :evaa:
کیا میخوان همکاری کنند هیچی نخرن تا همه چی ارزون بشه ؟crying::-
کیا ترقه خریدن ؟ :nishkhand:
R.BAGGIO.10
03-01-2013, 14:18
کیا اجیل خریدن ؟:nishkhand: کیا پسته خریدن ؟:ahaaaaaa: کیا میخوان برن مسافرت که کسی خونشون نیاد ؟ :evaa:
چرا بحثو منحرف میکنی eterza::-
202 جان منحرف کردن بحث خودش خلاف قوانینه رسول وکیل گلم دفاع کن ازم:nishkhand:
mehdi30100
03-01-2013, 14:41
من از دادگاه نقاضای تنفس میکنم............
یه چیز باحال......:jeddiiiii:البته اقتبایسه:whistle3:
alexdelpiero_10
03-01-2013, 15:02
اگرم منظورت تو بحث ازدواج مجتبیس که من فقط پلیسم و اگه این حرف اثبات نشه احمد عاقد جهانی اعدام میشهki:: . رای دادگاه بزودی اعلام می شود :luuugh:
مراسم عقد با رضایت کامل عروس انجام شده یعنی عروس اصرار میکرد خطبه رو بخون(عجب عروسی):luuugh:
خب همون اول بگو کیا حاضرن با من همکاری کنن بحث رو عوض کنیم تا زن گرفتنم لو نره دیگه چرا اینقدر کشش میدی:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
shiraz-sport
03-01-2013, 18:44
بابا جمع کنید این چرندیاتو :ehe:
دادگاه چیه ؟:sad: میخواین اعدامم کنینki::
ما یه چند تا سوال کردیم خواستم جوابم بدین :aaaaaa:
ولی جدی مردم ایران با هم متحد شدن که اجیل نخرن تا قیمتش بیاد پایین:yes:
R.BAGGIO.10
03-01-2013, 18:54
بابا جمع کنید این چرندیاتو :ehe:
دادگاه چیه ؟:sad: میخواین اعدامم کنینki::
ما یه چند تا سوال کردیم خواستم جوابم بدین :aaaaaa:
ولی جدی مردم ایران با هم متحد شدن که اجیل نخرن تا قیمتش بیاد پایین:yes:
202 جان ممکنه مدارکمو رو کنم:evaa:
این منحرفه:evaa: دِ لامصب اگه پسته نخری که نذار بقیشو بگم تا پروندت سنگینتر نشه:evaa:
sina acm
03-01-2013, 20:15
دسته PLY 4
با قابلیت سیستم خنک کننده دست [Only Registered And Activated Users Can See Links]و همچنین ارتقا شوک حسی به اعصاب دست [Only Registered And Activated Users Can See Links]
معاون رئیس شرکت سونی اقای Michael Denny برخی از ویژگی های جدید PS4 را به مجله پلی استیشن گفته است اما او گفته است که این یک کنترل کامل است
Denny گفته است این کنترل سازگار با دوربین جدید خواهد بود.کنترل جدید PS4 دارای یک نوار نور تایید نشده در جلوی خودش است.اما Denny درباره جزئیات این نوار نور هم توضیحاتی داده است
از ویژگی های این دسته و این نوار نور این است که چطور ممکن است که با دوربین ارتباط برقرار کند.مشخص است که دوربین جدید استریو 3Dو HD خیلی بهتر و قوی تر از AR عمل میکند و میتواند منبع نور را به وضوح پیگیری کند؟جواب قطعا در قدرت حسی دوربین و دسته خلاصه میشود
بی شک یکی از قوی ترین و کاملترین دسته های کنسول های بازی میباشد
Abdollah 202
03-01-2013, 20:49
حکم دادگاه اعلام شد
متهم ردیف اول احمد رضا نیک اقبال به دلیل عقد کردن پسر و دختران بدون آن هم بدون مجوز:nishkhand: ( حتی یک بار پلیس 202 رو هم با یک دختره عقد کرد و من که پلیس بودم بخشیدمش اما آدم نشد:luuugh: ) به 5 سال حبس محکوم و به جریمه ی نقدی 500 هزار اوشلوق محکوم می شود :evaa:.
متهم ردیف دوم رسول رستمی به دلیل همکاری با پلیس 202 آزاد شد ولی چون تو جریان فتنه ی احمد شرکت داشته باید 5 بار از درس شهر ما خانه ی ما که تو کتاب سوم ابتدایی بود و 4 ص هم بود ( الان نمیدونم هست یا نه ) باید برام مشق بنویسه :luuugh:
و مجتبی بی گناه شناخته شد ولی چون یک روز الکی تو بازداشتگاه 202 خوابید باید پول غذایی رو که خورده رو بده :luuugh:
سرهنگ 202 در پایان به جوانان اعلام کرد که مواظب خودشان باشند:nishkhand:دست در دماغشان نکنند :nishkhand:گلوله درست نکنن شوت نکنن:luuugh:...
R.BAGGIO.10
03-01-2013, 22:04
حکم دادگاه اعلام شد
متهم ردیف اول احمد رضا نیک اقبال به دلیل عقد کردن پسر و دختران بدون آن هم بدون مجوز:nishkhand: ( حتی یک بار پلیس 202 رو هم با یک دختره عقد کرد و من که پلیس بودم بخشیدمش اما آدم نشد:luuugh: ) به 5 سال حبس محکوم و به جریمه ی نقدی 500 هزار اوشلوق محکوم می شود :evaa:.
متهم ردیف دوم رسول رستمی به دلیل همکاری با پلیس 202 آزاد شد ولی چون تو جریان فتنه ی احمد شرکت داشته باید 5 بار از درس شهر ما خانه ی ما که تو کتاب سوم ابتدایی بود و 4 ص هم بود ( الان نمیدونم هست یا نه ) باید برام مشق بنویسه :luuugh:
و مجتبی بی گناه شناخته شد ولی چون یک روز الکی تو بازداشتگاه 202 خوابید باید پول غذایی رو که خورده رو بده :luuugh:
سرهنگ 202 در پایان به جوانان اعلام کرد که مواظب خودشان باشند:nishkhand:دست در دماغشان نکنند گلوله درست نکنن شوت نکنن:luuugh:...
چی چیو اعلام شد مدارکمو رو نکرده حکم صادر میکنه:nishkhand:
حکم دادگاه اعلام شد
سرهنگ 202 در پایان به جوانان اعلام کرد که مواظب خودشان باشند:nishkhand:دست در دماغشان نکنند :nishkhand:گلوله درست نکنن شوت نکنن:luuugh:...
با اینکه نمیدونم قضیه چیه ولی مجازات خیلی کمه باید با قاطعیت برخورد میکردی اینجوری بقیه هم از این جرایم انجام میدن این چه رایی هست نه شلاقی نه چیزی 500 هزار اوشلوق هم که این روزا پولی نیستki::
راستی سرهنگ پول غذای یک روز بازداشتگاه چقدره ؟ ببینیم میصرفه بریم بازداشتگاه:eee::eee:
shiraz-sport
03-01-2013, 23:00
جناب سرهنگ 202 اقا ما ممنونت هستیم این احمید رو انداختی اب خنک بخوره و ما رو بی گناه تشخیص دادی :nishkhand:
اقا این رسول هم باید میرفت اب خنک بخوره این هم دستشه ki::
اقا چیزی خواستی ما در خدمتیم :nishkhand:
اقا بو دمـــــــــــــــــــــاغ سوخته میاد :luuugh::khandeeeee bahal:
Abdollah 202
03-01-2013, 23:05
چی چیو اعلام شد مدارکمو رو نکرده حکم صادر میکنه:nishkhand:
در زمان مقرر مدارکتو نیاوردی :nishkhand:
در ضمن رسول همکاری های لازم رو با پلیس انجام داد و نیازی به مدرک نبود:luuugh:
با اینکه نمیدونم قضیه چیه ولی مجازات خیلی کمه باید با قاطعیت برخورد میکردی اینجوری بقیه هم از این جرایم انجام میدن این چه رایی هست نه شلاقی نه چیزی 500 هزار اوشلوق هم که این روزا پولی نیستki::
راستی سرهنگ پول غذای یک روز بازداشتگاه چقدره ؟ ببینیم میصرفه بریم بازداشتگاه:eee::eee:
حرف شما هم درست اما خب چیکار کنیم من فردا میخوام تو روی اینا نگاه کنم با چه رویی اونوقت ؟:hekolah: رفیقامن زیاد سخت نمیگیرم:hehee:
غذای یک روز بازداشتگاه شد 50 هزار تومن :hihi:که مجتبی یک آب معدنی هم خورد میشه 75 هزار تومن :hehehe:
جناب سرهنگ 202 اقا ما ممنونت هستیم این احمید رو انداختی اب خنک بخوره و ما رو بی گناه تشخیص دادی :nishkhand:
اقا این رسول هم باید میرفت اب خنک بخوره این هم دستشه ki::
اقا چیزی خواستی ما در خدمتیم :nishkhand:
اقا بو دمـــــــــــــــــــــاغ سوخته میاد :luuugh::khandeeeee bahal:
رسول با پلیس همکاری کرد و براش تخفیف قائل شدیمki:: 75 هزار تومنو بده تا آزادت کنم مجتبی :luuugh:
INDECENT
03-02-2013, 00:34
عزیزم 202 کارگاه نیست , همبرگره shikam::-
mehdi30100
03-02-2013, 12:58
در زمان مقرر مدارکتو نیاوردی :nishkhand:
در ضمن رسول همکاری های لازم رو با پلیس انجام داد و نیازی به مدرک نبود:luuugh:
حرف شما هم درست اما خب چیکار کنیم من فردا میخوام تو روی اینا نگاه کنم با چه رویی اونوقت ؟:hekolah: رفیقامن زیاد سخت نمیگیرم:hehee:
غذای یک روز بازداشتگاه شد 50 هزار تومن :hihi:که مجتبی یک آب معدنی هم خورد میشه 75 هزار تومن :hehehe:
رسول با پلیس همکاری کرد و براش تخفیف قائل شدیمki:: 75 هزار تومنو بده تا آزادت کنم مجتبی :luuugh:
من به صلاحیت دادگاه شک دارم.....معلومه قاضی رو خریدن.........ki::
پرونده هنوز بازه..........پلیس حالش خرابه:nishkhand:.....معلومه چیز خورش کردن............:death:
از نظر من رای باطله:evaa:
عزیزم 202 کارگاه نیست , همبرگره shikam::-
مگه خبر نداری؟؟؟؟؟؟؟؟
شرکت چیتوز یه محصول جدید زده به اسم همبرگر 202......موتورم دارهheee::.........این همونه:ahaaaaaa:
shiv.vandersar
03-02-2013, 19:19
سلام:death:
اومدم عکسای کیک تولد نولو رو بذارم:death::hekolah:
از بادکنک هاش میخواستم عکس بگیرم به علت اینکه زیاد شلوغ بود نمیشد:eee:
نیلو هم سلام ویژه رسوند:death:
INDECENT
03-03-2013, 00:17
سلام:death:
اومدم عکسای کیک تولد نولو رو بذارم:death::hekolah:
از بادکنک هاش میخواستم عکس بگیرم به علت اینکه زیاد شلوغ بود نمیشد:eee:
نیلو هم سلام ویژه رسوند:death:
([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links]
من جای تو بودم شصت پای راستمو میکردم تو کیک :hehee:
خب از شلوغیا عکس مینداختی :hekolah: :evaa::death:
سلام و دروووود بر اهالی دربی نشین کمپ ... عجب ! خوب هستید آیا؟؟؟ از این ورا رد شدم گفتم یه سلامی عرض کنم و یه قلیونی بکشم و برم.....!!!!!البته بعد از 1 سال بعید میدونستم یوزرم باشه گفتم شاید فسیلی سنگواره ای چیزی شده باشه . به هر حال داش جعفر ای ول که حواست به بچه های قدیمی هست.راستی .... پیشاپیش حلول سال جدید و به شما دربی نشینان و خانواده محترمتان تبریک عرض میکنم .ان شاالله سال پر از خیر و برکتی داشته باشید.خوب و خوش باشید یا علی مدد..
یکی از دوستام مخمو خورده که چرا این اتاق های یاهو بسته شده.کسی راهی ترفندی چیزی میدونه بگه.یا یه برنامه مثل اون معرفی کنه که فقط اتاق گفتگو داشته باشه:crazy:
دنبال چندتا سایت پیش بینی نتایج فوتبالم(برد و باخت و underو over)خودم یه چندتایی میدونم ولی با این چندتا سایت فقط میشه در حد 40 -50 تومن برد.کسی میدونه به ما هم بگه تا ما هم فیض ببریم:evaa::he:
alexdelpiero_10
03-04-2013, 10:44
یکی از دوستام مخمو خورده که چرا این اتاق های یاهو بسته شده.کسی راهی ترفندی چیزی میدونه بگه.یا یه برنامه مثل اون معرفی کنه که فقط اتاق گفتگو داشته باشه:crazy:
دنبال چندتا سایت پیش بینی نتایج فوتبالم(برد و باخت و underو over)خودم یه چندتایی میدونم ولی با این چندتا سایت فقط میشه در حد 40 -50 تومن برد.کسی میدونه به ما هم بگه تا ما هم فیض ببریم:evaa::he:
مسئولین یاهو چند وقت پیش اعلام کردن اتاق چت ور حذف میکنیم:nishkhand: به دوستت بگو از مسنجر نیمباز استفاده کن:nishkhand:
shiraz-sport
03-04-2013, 11:43
مسئولین یاهو چند وقت پیش اعلام کردن اتاق چت ور حذف میکنیم:nishkhand: به دوستت بگو از مسنجر نیمباز استفاده کن:nishkhand:
اقا به دوستت بگو نیمباز هست . اواکس هم هست ولی همون اواکس چت بهتره :ahaaaaaa: :nishkhand:
alexdelpiero_10
03-04-2013, 12:31
اقا به دوستت بگو نیمباز هست . اواکس هم هست ولی همون اواکس چت بهتره :ahaaaaaa: :nishkhand:
یکی دیگه سئوال کرد چرا از من نقل قول میگیری؟:khandeeeee bahal: فکر کنم تو خونه با خانمت دعوا کردی حال و روز خوشی نداری:khandeeeee bahal:
INDECENT
03-04-2013, 17:07
یکی دیگه سئوال کرد چرا از من نقل قول میگیری؟:khandeeeee bahal: فکر کنم تو خونه با خانمت دعوا کردی حال و روز خوشی نداری:khandeeeee bahal:
اثر فشارها و تحریمااس shikam::-
mehdi30100
03-04-2013, 19:36
اثر فشارها و تحریمااس shikam::-
آخه این چه حرفیه؟؟؟؟:evaa:
مگه نمیدونی تحریم ها بر ما اثر نداره؟؟؟؟؟:babaa:
R.BAGGIO.10
03-04-2013, 20:56
یکی دیگه سئوال کرد چرا از من نقل قول میگیری؟:khandeeeee bahal: فکر کنم تو خونه با خانمت دعوا کردی حال و روز خوشی نداری
آدم شب با کفش کوهنوردی بخوابه ولی توسط رسول تیکه بارون نشه:khandeeeee bahal:
shiraz-sport
03-04-2013, 21:31
آدم شب با کفش کوهنوردی بخوابه ولی توسط رسول تیکه بارون نشه:khandeeeee bahal:
اصن کی با تو بود !!!:nishkhand: هر وقت گفتن خاک انداز خودتو بنداز با قدت که انگار ستونه :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
ادم با چنگال اب دریا بخوره ولی ضایع نشه :luuugh:
Abdollah 202
03-04-2013, 21:48
اصلا همتون یک جا بازداشت :luuugh:
شماها آدم بشو نیستین :luuugh:
----------------
حالا واسه خنده :eee:
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
.
.
.
.
..
.
..
دیشب ما پسته خوردیم ، اونم تو پراید !:luuugh:
بخند لامصب :chi migi::khandeeeee bahal::nishkhand:
R.BAGGIO.10
03-04-2013, 22:10
اصن کی با تو بود !!!:nishkhand: هر وقت گفتن خاک انداز خودتو بنداز با قدت که انگار ستونه :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
ادم با چنگال اب دریا بخوره ولی ضایع نشه :luuugh:
رسول هر چی میگه من تایید میکنم واسه شما مشکلیهki::
خاک اندازم عمته:luuugh:
راست میگی آدم با چنگال آب دریا بخوره ولی توسط رسول ضایع نشه:death:
alexdelpiero_10
03-04-2013, 23:46
با قدت که انگار ستونه :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
عزیزم تو خودت قدت کوتاهه چرا ایراد قد مردم میگیری؟:luuugh: یعنی اینهمه آدم قدشون از تو بلند تره اونوق میگی ایراد از خودشونه؟ و من قدم درسته؟shikam::-
اصلا همتون یک جا بازداشت :luuugh:
شماها آدم بشو نیستین :luuugh:
----------------
حالا واسه خنده :eee:
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
.
.
.
.
..
.
..
دیشب ما پسته خوردیم ، اونم تو پراید !:luuugh:
بخند لامصب :chi migi::khandeeeee bahal::nishkhand:
یعنی میخواستی بگی پولداریم؟shikam::-
R.BAGGIO.10
03-05-2013, 07:40
عزیزم تو خودت قدت کوتاهه چرا ایراد قد مردم میگیری؟:luuugh:
از هر چه بگذریم تیکه های رسول خوشتر استshikam::-
مجتبی دخترم یه غسلی چیزی بکن mas:-
shiraz-sport
03-05-2013, 11:12
عزیزم تو خودت قدت کوتاهه چرا ایراد قد مردم میگیری؟:luuugh: یعنی اینهمه آدم قدشون از تو بلند تره اونوق میگی ایراد از خودشونه؟ و من قدم درسته؟shikam::-
یعنی میخواستی بگی پولداریم؟shikam::-
نه عزیزم من قدم کوتاه نیست !!! :ohum: اقا 173 کوتاهه ؟ نه نیست ...eterza::-
اصلا مگه تو فوضول قد منم هستی ... :nishkhand: جلبک :luuugh:
mehdi30100
03-05-2013, 15:11
نه عزیزم من قدم کوتاه نیست !!! :ohum: اقا 173 کوتاهه ؟ نه نیست ...eterza::-
اصلا مگه تو فوضول قد منم هستی ... :nishkhand: جلبک :luuugh:
الان باورم شد حالت خوش نیست:luuugh:........خودت میپرسی خودت جواب میدی؟؟؟؟:evaa::evaa::evaa:
حکم دادگاه اعلام شد
ما كه آخرش رسيديم اگه از اولش بوديم تا الان حبسي چيزي خورده بوديم...:whistle3:عجب فيلم ماجرايي شده...
هي فك كنم افسردگي گرفتم نميدونم چرا اينجوري شدم...
هفته قبل تمرين داشتيم عين....جغد رفتم فقط نگاه كردم حس نداشتم بازي كنم اين حالگير تر بود!
يك ساله تو اين تمرينهاي مذخرف آخ نگفتم اومدم خونه داداشم هواسش نبود جفت پا رفت رو پام حركت آهسته اش هم مسخره تر از همه كلي خنديديم ..
فك كردم دوباره پام شكست اما بعد از يه هفته مدارا و چرت و پرت دكتر گوش كردن خودش خوب شد:ghosse:
منتظر 4 سوري ام با بچه ها دانشگاه قرار گذاشتيم از هفته ديگه نريم دانشگاه شما هم با فيس بوك به جنبش ما بپيونديد و ما را لايك كنيد:nishkhand:
ويرايش:آقا يكي يه پيشنهادي بده ما از افسردگي خارج بشيم جدي ميگم....:|
nobody11
03-05-2013, 20:51
سلام
دلم واسه دربي تنگيده بود..
خدا رو شكر رئال و پرسپوليس افتادن رو دور منم حس و حالم برگشته ..
منتظر پست هاي انفجاري من باشيد:hekolah:
يك ساله تو اين تمرينهاي مذخرف آخ نگفتم اومدم خونه داداشم هواسش نبود جفت پا رفت رو پام حركت آهسته اش هم مسخره تر از همه كلي خنديديم ..
هنوز پام به دربي نرسيده روحم شاد شد..:/danc
آخيش دلم خنك شد تا باشه از اين خبرا..
مگه هميشه ما بايد مصدوم شي تو از دور نگامون كني يه بارم تو:evaa:
R.BAGGIO.10
03-06-2013, 16:56
مجتبی امروز عکستو به رفقا نشون دادم گفتن اگه دختر بودی حتما تو رو میگرفتنmas:-
حالا هم که موشکلی نیست تغییر جنسیت بدهshikam::-
اصلا تغییرم نمیخواد بیا بریم انگلیس اونجا ازدواج هم جنسها قانونیهshikam::-
INDECENT
03-06-2013, 17:38
جنسیت مهم نیست که , مهم اینه که بدن به بدن بخوره [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) :ahaaaaaa:
alexdelpiero_10
03-06-2013, 17:59
امروز تولد عیال مجتبی هست:luuugh: لامصب چه تولدی هم اونجا واسه عیالش گرفته:khandeeeee bahal:
shiraz-sport
03-06-2013, 21:10
امروز تولد عیال مجتبی هست:luuugh: لامصب چه تولدی هم اونجا واسه عیالش گرفته:khandeeeee bahal:
ای تو روحت رسول بالاخره کار خودتو کردی ؟ om::
راستی یه سوال ؟ ای جریان اواتارت چیه ؟ ها ؟
نکنه مخاطب خاصت امر کردن shikam::-shikam::-
alexdelpiero_10
03-06-2013, 23:05
ای تو روحت رسول بالاخره کار خودتو کردی ؟ om::
راستی یه سوال ؟ ای جریان اواتارت چیه ؟ ها ؟
نکنه مخاطب خاصت امر کردن shikam::-shikam::-
مخاطب خاص که ندارم ولی ینا ماتری و نامزدی فدریکا هستن ماتری هم که بازیکن یوونتوسه پس نمیخواد جو بدیshikam::-
Abdollah 202
03-07-2013, 14:46
از دیروز صبحه هوا اینجا تو شهرمون درگز خرابه و دیروز صبح تا بعد اظهر بارون بارید و بعد از اون هم برف بارید و تا الان هم برفش ادامه داره و همین الان هم از بیرون میام . واقعا قدم زدن زیر برف یک چیز دیگس ...:death:
برف اینقد زیاد بود که درختای شهرمون رو انداخته بود رو زمین :ajibeee: برقمونم از صبح قطع بود :haaa:
در زیر عکس هایی که آقای 202 از برف گرفته .
در ضمن عمه ی خودتون !ki::
موتورم :jeddiiiii:
-------
در ضمن تو روح خودتون :hekolah:
shiraz-sport
03-07-2013, 19:39
از دیروز صبحه هوا اینجا تو شهرمون درگز خرابه و دیروز صبح تا بعد اظهر بارون بارید و بعد از اون هم برف بارید و تا الان هم برفش ادامه داره و همین الان هم از بیرون میام . واقعا قدم زدن زیر برف یک چیز دیگس ...:death:
برف اینقد زیاد بود که درختای شهرمون رو انداخته بود رو زمین :ajibeee: برقمونم از صبح قطع بود :haaa:
-------
یعنی میخوای بگی تو شهر ما هم برف اومده ؟ :nishkhand: ها ؟ :evaa:
اخه چرا میخوای فخر بفروشی بگی شهر ما برف اومده شهر شما نیمده om::
ها راستی عبدل این موتورت مدل چنده ؟ برکتش نمیکنی :ohum::nishkhand:
shiv.vandersar
03-07-2013, 20:04
-------
ای حرومتون:aaaa::aaaa::aaaa:
خو این عکسا رو میذاری که چیcrying::-
چرا اینقد اونجا برف اومدهcrying::-:aaaa:
موتورتم که برف گرفته:luuugh::nishkhand::aaaa:
Abdollah 202
03-07-2013, 21:37
یعنی میخوای بگی تو شهر ما هم برف اومده ؟ :nishkhand: ها ؟ :evaa:
اخه چرا میخوای فخر بفروشی بگی شهر ما برف اومده شهر شما نیمده om::
ها راستی عبدل این موتورت مدل چنده ؟ برکتش نمیکنی :ohum::nishkhand:
پ ن پ میخوام بگم تو شهر شما برف اومده:death:
خب این دومین برف خوبیه که اینجا باریده حیفم اومد خبردارتون نکنم
مدل 85
ای حرومتون:aaaa::aaaa::aaaa:
خو این عکسا رو میذاری که چیcrying::-
چرا اینقد اونجا برف اومدهcrying::-:aaaa:
موتورتم که برف گرفته:luuugh::nishkhand::aaaa:
موتورمو دوس دارم اما زیاد سوار نمیشم :haaa:
-----
تازه همین امشب میخواستم برم روستا با ماشین برف هم میومد و الانم میاد . تو جاده ماشین سر میخورد خیلی فاز میداد:danc::luuugh: بعدش دیگه تا نصفه های راه رفتم ماشین زیاد سر خورد با بدبختی برگشتیم . چند تا ماشینم کنار جاده وایستاده بودن منتظر کمک بودن :nishkhand:. این 18 چرخ های کشور ترکمنستان هم همشون تو شهرمون وایستادن و حرکت نمیکنن چون جاده خرابه ki:: .
حالا فردا ساعت 8 من کلاس دارم تو دانشگاه اونم دانشگاهمون تو بیرون از شهره بازم میریم سر میخوریم :luuugh: . یکمم برف بزنم تو صورت دخترا اگه وقت شد :khandeeeee bahal: . و این که خلاصه بازم عکس میزارم :hekolah:.
من کاملا به روح اعتقاد دارم و تو روحتون :hehehe:
joooooooooone
03-07-2013, 21:57
[QUOTE=rko;155222]دانلود برنامه جدید از زیرزمین تا بام طهران قسمت اول مصاحبه با یاس (یاسر بختیاری)
یاس عشقه منههههههههههههه
خیلی مرسی:daghon:
joooooooooone
03-07-2013, 22:35
خیلی آهنگ شوهرمممممممم:nishkhand::ohum:
قشنگه کاش خواننده های الانم یکم ازش یاد بگیرن اصلا سراسر صداست
shiv.vandersar
03-08-2013, 01:05
تنها خواننده ایی هست که ازش رپ گوش میدم...اصلا رپ گوش نمیدم...ولی یاس چیز دیگس...
اهنگاش...صداش...همه چیش...فوق العادست...[Only Registered And Activated Users Can See Links]
داش پوریا لینکت که بالا نمیاد[Only Registered And Activated Users Can See Links]
منم خیلی صداشو دوس دارم مخصوصا وقتی دیس لاو می خونه ولی قیافش زیاد جالب نیس
mehdi30100
03-08-2013, 13:39
کمدی ترین کلمه ی دنیا رپ فارسیه...........dallliii
یه مشت چرتو پرتو تند تند میگن اسمشو میذارن آهنگ..........:ogh:
از توی همشون یه یاس چرتو پرت نمیخونه.....اینم شانسی اینجوری از آب در اومده:death:
تنها خواننده ایی هست که ازش رپ گوش میدم...اصلا رپ گوش نمیدم...ولی یاس چیز دیگس...
اهنگاش...صداش...همه چیش...فوق العادست...[Only Registered And Activated Users Can See Links]
داش پوریا لینکت که بالا نمیاد[Only Registered And Activated Users Can See Links]
این لینک هم هست ولی شیلتره
اینم لینک سایت
joooooooooone
03-08-2013, 22:21
ولی قیافش زیاد جالب نیس
عزیزم مهم اون کسی که باید بپسنده که اونم پسندیده!!!:eynak:
در ضمن همه چی تو قیافه ی آدما خلاصه نمیشه:flowerysmile::daghighan:
خداییش یاس بهترین رپر ایران هستش
واقعا از درد مردم میخونه
خیلی مرده
mortezarm
03-09-2013, 23:24
خداییش یاس بهترین رپر ایران هستش
واقعا از درد مردم میخونه
خیلی مرده
ول کنید بابا دلتون خوشه ها شما دیگه خیلی زود به روغن سوزی و درد جامعه افتادین ها
ki::
shiraz-sport
03-10-2013, 00:04
اقا این حسین ابلیس هم عجب اهنگی خونده ایول بهش خیلی باحال خونده :ahaaaaaa:
پیشنهاد میکنم دانلود کنید
آهنگ جدید ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و بسیار زیبای حصین ابلیس به نام دلخوشی
دانلود آهنگ با کیفیت MP3 320
Ho3ein – Del Khoshi ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دانلود آهنگ با کیفیت MP3 128
آهنگ جدید ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و بسیار زیبای صادق و حصین ابلیس به نام باد و بارون
دانلود آهنگ با کیفیت MP3 320Sadegh Ft Ho3ein – Bado Baron ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دوتاش قشنگه ولی اولی باحال تره
INDECENT
03-10-2013, 00:22
کمدی ترین کلمه ی دنیا رپ فارسیه...........dallliii
یه مشت چرتو پرتو تند تند میگن اسمشو میذارن آهنگ..........:ogh:
از توی همشون یه یاس چرتو پرت نمیخونه.....اینم شانسی اینجوری از آب در اومده:death:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ بسی خندیدیدم :khandeeeee bahal:
از رپ سر در نمیارید الکی گیر به رپ ندید :nishkhand:
سوای یه سری افراد که اومدن گند زدن به رپو به قول معروف گفتنی خواستن با یه کلاه برعکس گذاشتن تیپ بگ زدن خودشونو رپر نشون بدنو یه چهار نفر تشویقش کنن , رپ چیز بدی نیست .
والا من موندم بقیه سبک آهنگا چه بدردی میخوره ؟ :nishkhand: اکثرش عشقو عاشقیه . من موندم مثلا سبکای دیگه چه مفهومی دارن که رپ نداره ؟!!!!!!!!
ولی رپ از موضوعاته اجتماعیو صیاصیو وطن پرستانه گرفته تا پارتیو کل کلو عاشقانه و خیلی موضوعاته دیگه رو در بر میگیره . تازه بدونه محدودیت .
اگه کسی از قافیه بازیو ایهام تو رپ چیزی متوجه نمیشه بره یذره مطلب سرچ کنه شاید متوجه شد :nishkhand:
اقا این حسین ابلیس هم عجب اهنگی خونده ایول بهش خیلی باحال خونده :ahaaaaaa:
پیشنهاد میکنم دانلود کنید
آهنگ جدید ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و بسیار زیبای حصین ابلیس به نام دلخوشی
دانلود آهنگ با کیفیت MP3 320
دانلود آهنگ با کیفیت MP3 128
آهنگ جدید ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و بسیار زیبای صادق و حصین ابلیس به نام باد و بارون
دانلود آهنگ با کیفیت MP3 320Sadegh Ft Ho3ein – Bado Baron ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دوتاش قشنگه ولی اولی باحال تره
اگه آهنش گنگ هست بگو دان کنم , ولی اگه ریتمش ملایمه یا لاو خونده ( که از اسمش پیداس اینطوری باشه ) بیخیل شم .
در ضمن حصین یه مدتی هست که گفته دیگه بهش نگید حسین ابلیس . همون حصین صداش کنید :ohum:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ بسی خندیدیدم :khandeeeee bahal:
از رپ سر در نمیارید الکی گیر به رپ ندید :nishkhand:
سوای یه سری افراد که اومدن گند زدن به رپو به قول معروف گفتنی خواستن با یه کلاه برعکس گذاشتن تیپ بگ زدن خودشونو رپر نشون بدنو یه چهار نفر تشویقش کنن , رپ چیز بدی نیست .
والا من موندم بقیه سبک آهنگا چه بدردی میخوره ؟ :nishkhand: اکثرش عشقو عاشقیه . من موندم مثلا سبکای دیگه چه مفهومی دارن که رپ نداره ؟!!!!!!!!
ولی رپ از موضوعاته اجتماعیو صیاصیو وطن پرستانه گرفته تا پارتیو کل کلو عاشقانه و خیلی موضوعاته دیگه رو در بر میگیره . تازه بدونه محدودیت .
اگه کسی از قافیه بازیو ایهام تو رپ چیزی متوجه نمیشه بره یذره مطلب سرچ کنه شاید متوجه شد :nishkhand:
اگه آهنش گنگ هست بگو دان کنم , ولی اگه ریتمش ملایمه یا لاو خونده ( که از اسمش پیداس اینطوری باشه ) بیخیل شم .
در ضمن حصین یه مدتی هست که گفته دیگه بهش نگید حسین ابلیس . همون حصین صداش کنید :ohum:
شما یه سرچ کوچیک بزن توی سبکهای دیگه [تریپ-هاپ ، ایندی پاپ ، ایندی ، ایندی راک ، راک ، متال و همه ی زیر شاخه هاشون] دستت میاد چیا تو موسیقیهای دیگه هست که توی رپ نیست!!!
INDECENT
03-10-2013, 02:28
شما یه سرچ کوچیک بزن توی سبکهای دیگه [تریپ-هاپ ، ایندی پاپ ، ایندی ، ایندی راک ، راک ، متال و همه ی زیر شاخه هاشون] دستت میاد چیا تو موسیقیهای دیگه هست که توی رپ نیست!!!
آورین :nishkhand: ( البت من یادم رفت کلا سبک راک رو از صحبتهای بالام فاکتور بگیرم چون اطلاعات خاصی ازش ندارم )
ولی اگه اشتباه نکنم اینا همش زیر شاخه های راک باشه و فک کنم یه مقدارهم پاپ ( حالا تو کشورهای مختلف با یه فرمی ) .
البته من روی صحبتم موسیقیه ایرانه نه دنیا .
میشه بگی تو موسیقیهای ایرانی با سبکهایی که شما مثال زدی چه حرفی زده شده که تو رپ زده نشده یا نمیشه زد؟ :soal: میشه توش مثه رپ قافیه بازی کرد , ایهام به کار بردو جوری که شنونده رو گیج کنه ؟
پ.ن : اگه جایی از حرفام اشتباه بود بگو بدم نمیاد یه مقدار در مورد راک ایرانی اطلاعاتم کامل تر شه .
joooooooooone
03-10-2013, 15:40
من اصلا اهل رپ نیستم ولی به عشق love::یاسlove:: رپ گوش میدم فقطم آهنگای اونو:kissss:
خداییش خیلی قشنگ میخونه..... کلا چون آدم خوبی همه دوسش دارن آهنگاشم دوست دارن البته هر کی مثه خودش آدم خوبیه اون و دوست داره و آهنگاشو گوش میده
میفهمی که چی میگم شامل همه نمیشه!!!!!:khandeeeee bahal:ki::
mehdi30100
03-10-2013, 16:50
اصن آهنگو بیخیال....
:flowerysmile:بیان راجب مسابقات زیبای UFC بحث کنیم:ohum:.........البته بیشتر میگن قفس...:chakoshi:.
کسی نگاه میکنه؟؟؟:khelal dandoon:
INDECENT
03-10-2013, 17:32
اصن آهنگو بیخیال....
:flowerysmile:بیان راجب مسابقات زیبای UFCبحث کنیم:ohum:.........البته بیشتر میگن قفس...:chakoshi:.
کسی نگاه میکنه؟؟؟:khelal dandoon:
جان داداش یه بار 2 تا دی وی دی از رفیقم گرفتم هی تیکه تیکه زدم جلو دیدم هیچی نشد :nishkhand:
خیلی خشکه , و البته خشن :evaa:
البته طرفدارای خاص خودش رو داره که خیلی باهاش کیف میکنن , یه مقدار به سلیقه ی افراد بستگی داره . مثلا همون دوتا دی وی دی رو که من از دوست گرفتم یه بنده خدای دیگه هم دیده بود خیلی حال کرده بود .
من خودم شخصا با کشتی کج حال میکنم , به نظرم جذاب تره , البت قبل از اومدنه قانونه پی جی بیشتر جذابیات داشت و البته بهتر بودو خیلی کم مسخره بازی داشت . 8 سال پیش که کشتی کج نگاه میکردم همه میگفتن این وحشی بازیا چیه ولی الان همه واسه ما از مسخره بودنش میگن :ey babaaa: که البته حق هم دارن :sad:
کیف کردی چی جوری براک لزنر رو پس گرفتیم ازتون :nishkhand:lay_;;
joooooooooone
03-10-2013, 20:05
نمیشه یه بحث دخترونه کنین که منم بتونم شرکت کنم:flowerysmile:
این خیلی بی انصافیه که چون تعداد پسرای سایت بیشتره همیشه بحثا پسرونه است:-angom::
alexdelpiero_10
03-10-2013, 20:42
این خیلی بی انصافیه که چون تعداد پسرای سایت بیشتره همیشه بحثا پسرونه است:-angom::
خب من که بحث دخترونه به ذهنم نمیرسهki::
مثلا در مورد عروسک هامون بحث کنیم خوبه؟:luuugh: مسئله اینه که عروسک هم ندارم:luuugh:
INDECENT
03-11-2013, 03:29
خب انتظار داری پسرا بحث دخترونه راه بندازن ؟!!! :-kal
اصن خودتون یه بحث دخترونه راه بندازین ببینیم اصن بحث دخترونه چی جوری هست lagh:::sooot:
فقط گیسو گیس کشی راه نندازینا :hehehe:::bow
خب من که بحث دخترونه به ذهنم نمیرسهki::
مثلا در مورد عروسک هامون بحث کنیم خوبه؟:luuugh: مسئله اینه که عروسک هم ندارم:luuugh:
ولی اتفاقا من یه بحثه دخترونه ی خوب بلدم :hehehe:
سوالی که دخترا از هم میپرسن :
" چرا کسی نیاد مارو بگیره ؟ بچه ها بیاید راه چاره به هم یاد بدیم , ترشیدیم به خدا " shikam::-
بحث دخترونه : کدوم مارک لوازم آرایشی خوبه یا کدوم رنگ لاک خوبه یا واسه عید چه لباسی خوبه؟!!ki::ki::ki::ki::
joooooooooone
03-11-2013, 10:48
سوالی که دخترا از هم میپرسن :
" چرا کسی نیاد مارو بگیره ؟ بچه ها بیاید راه چاره به هم یاد بدیم , ترشیدیم به خدا " shikam::-
1.منظورمون از کسی پسر خوب و باوقار وباشخصیت و باادب و خوشتیپ و تحصیل کرده و پولدارو جذاب و.......است
که همون طور که خودتون میدونین هم چین پسرایی پیدا نمیشن
وگرنه پسر معمولی و بدردنخور که زیاده البته به استثنا پسرای های انجمن!!!!!:whistle3:
2.چه اشکالی داره الان که پسرا بهتر از دخترا عروسک بازی میکنن!!:ogh:هیچ تعجبی هم نداره که من با توپ فوتبال بازی کنم و شما با عروسک(دوره ی آخر و زمون که میگن همینه دیگه):aaaa:
3.چه بحثی قشنگتر از مد امسال!love::
shiraz-sport
03-11-2013, 11:37
1.منظورمون از کسی پسر خوب و باوقار وباشخصیت و باادب و خوشتیپ و تحصیل کرده و پولدارو جذاب و.......است
وگرنه پسر معمولی و بدردنخور که زیاده البته به استثنا پسرای های انجمن!!!!!:whistle3:
2.چه اشکالی داره الان که پسرا بهتر از دخترا عروسک بازی میکنن!!:ogh:هیچ تعجبی هم نداره که من با توپ فوتبال بازی کنم و شما با عروسک(دوره ی آخر و زمون که میگن همینه دیگه):aaaa:
من پسر خوب و باوقار وباشخصیت و باادب و خوشتیپ و در حال تحصیل و جذاب و......هستم lol:- فقط خر پول نیستم :whistle3:
اغا همه ی پسر ها که کا مل نیستند همه ی دخترا هم کامل نیستند بالاخره چند تا خصلت خوب دارند چند تا بد ....
گل بی عیب خدا ...
مثلا من خودم رو مثال میزنم :luuugh: همه چی دارم غیر پول :nishkhand:
حالا بعضی دخترا هستند قیافه دارن تحصیلکرده نیستند یا قیافه ندارن دکترا دارن ki::
اصن امروزه همه چی برعکس شده دختر خوشگل با یه پسر مزدوج میشه که دو زار قیافه نداره در عوض پول داره پـــــــــــــــول :ahaaaaaa:
حالا بر عکسشم هم وجود داره یه پسر خوشگل و باحال با پرستیژ عالی با یه دختری مزدوج میشه که انچنان قیافه ای نداه crying::-:nishkhand:
اغا بعضی دختر ها هستن همه ی کارهاشون مردونه هست اصن صد تا مرد رو میبره لب چشمه تشنه برمیگردونه
بعضی پسر ها هم هستن کاراشون همه دخترونه از غروسک بازی بگیر تاااااااااااااااااااااا لاک زدن :khandeeeee bahal::ogh:
رنگ مد امسال هم که رنگ سبز زمردی هست ما میخواستیم سبز میگیرم این رفیقمون واسمون فیروزه ای برداشت lol:-
__________________________________________________ ___
امسال سال نهنگ بود سال 92 هم ب سلامتی سال مار هست که پیشاپیش به همتون تبریک میگم roz::
خب حالا یه سوال سال 91 برای شما چطوری گذشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور سالی بود ؟ خوب یا بد ؟
AlexDelpiero
03-11-2013, 12:00
^^^ سلام به 92 ^^^
([Only Registered And Activated Users Can See Links])·٠•●✿ انتخابات بهترین های سال 1391 سایت دربی | شرکت کنید ! ✿●•٠· ([Only Registered And Activated Users Can See Links])تنهامون نذارید !roz::
alexdelpiero_10
03-11-2013, 12:53
من پسر خوب و باوقار وباشخصیت و باادب و خوشتیپ و در حال تحصیل و جذاب و......هستم lol:- فقط خر پول نیستم :whistle3:
اغا همه ی پسر ها که کا مل نیستند همه ی دخترا هم کامل نیستند بالاخره چند تا خصلت خوب دارند چند تا بد ....
گل بی عیب خدا ...
عزیزم تو هیچی نداری فقط اعتماد به نفس که چه عرض کنم اعتماد به سقف کاذب داری:khandeeeee bahal:
INDECENT
03-11-2013, 15:44
خیلی ببخشید ولیshikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
اگه دنبال همچین پسری بگردی هیچوقت پیدا نمیکنی چه برسه به اینکه منتظر بمونی بشینی بیان خواستگاریت :hehehe: خوبه که خودتم اشاره کردی :ohum:
اخلاق مهم ترین چیزه .
پس منم برم 2 تا عروسک بخرم که از قائله ی پسرای آخرالزمان عقب تیفتم :hekolah:
مد چیه , من که هر چی حال کنم میپوشم .
گل بی عیب خدا ...
حالا بعضی دخترا هستند قیافه دارن تحصیلکرده نیستند یا قیافه ندارن دکترا دارن ki::
اصن امروزه همه چی برعکس شده دختر خوشگل با یه پسر مزدوج میشه که دو زار قیافه نداره در عوض پول داره پـــــــــــــــول :ahaaaaaa:
حالا بر عکسشم هم وجود داره یه پسر خوشگل و باحال با پرستیژ عالی با یه دختری مزدوج میشه که انچنان قیافه ای نداه crying::-:nishkhand:
اغا بعضی دختر ها هستن همه ی کارهاشون مردونه هست اصن صد تا مرد رو میبره لب چشمه تشنه برمیگردونه
بعضی پسر ها هم هستن کاراشون همه دخترونه از غروسک بازی بگیر تاااااااااااااااااااااا لاک زدن :khandeeeee bahal::ogh:
رنگ مد امسال هم که رنگ سبز زمردی هست ما میخواستیم سبز میگیرم این رفیقمون واسمون فیروزه ای برداشت lol:-
__________________________________________________ ___
امسال سال نهنگ بود سال 92 هم ب سلامتی سال مار هست که پیشاپیش به همتون تبریک میگم roz::
خب حالا یه سوال سال 91 برای شما چطوری گذشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور سالی بود ؟ خوب یا بد ؟
جان خودت فک میکردم فقط الگوی من تو اعتماد به نفس امدی نجاده , نگو تو 2 تا ترم از ما بالاتری mas:-
ولی اینو قبول دارم کسایی که خوشگلن معمولا همسرشون قیافش معمولیه , اگه قرار باشه همچین موردی واسه منم اتفاق بیفته پس چه جیگری گیر من خواهد آمد :haaa:
این که نهنگ بود شد این , وای به حال مار که به هفت خطی هم معروفه :daghon:
سال مالی نبود , همین
shiv.vandersar
03-11-2013, 18:00
خدایی این چه بحثیه...بیخیال باو[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بالاخره با یکی ازدواج میکنید دیگه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
یکی به من بگه چهارشنبه سوری کیه دقیقا؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
mehdi30100
03-11-2013, 18:27
خدایی این چه بحثیه...بیخیال باو[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بالاخره با یکی ازدواج میکنید دیگه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
یکی به من بگه چهارشنبه سوری کیه دقیقا؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
یه روز بعد از ظهر:luuugh::luuugh::luuugh:
joooooooooone
03-11-2013, 19:17
من کلی تلقه میارم با خودم,سایت و بترکونم!!!!ki:::bia inja:
هر کی هم از این به بعد رو حرفم حرف بزنه با تلقه هام میفرستمش فضااااا
گرفتی چی شد؟؟؟؟!!!!:masdom:chomaghchomaghchomagh
alexdelpiero_10
03-11-2013, 19:18
هیچی بابا این مجتبی دنبال شوهر میگرده:khandeeeee bahal:
این احمدرضا هم که خیلی وقته تو فکر اینه که مجتبی رو ببره انگلیس و...:khandeeeee bahal:
چهار شنبه سوری هم که مشکلی نیست ما هر دو روزش رو میریم اگه همین چهارشنبه بود که هیچ نبود ما 28 میریم کوه و مجبوریم تو تو کوه پیکنیک بترکونیمki::
AlexDelpiero
03-11-2013, 19:41
^^^ سلام به 92 ^^^
([Only Registered And Activated Users Can See Links])·٠•●✿ انتخابات بهترین های سال 1391 سایت دربی | شرکت کنید ! ✿●•٠· ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تنهامون نذارید !roz::
نگفتم که فقط تشکر بزنید !:nishkhand:
کسی نمیخواد جواب بده تایپیک رو ؟!!!
shiv.vandersar
03-11-2013, 20:02
من کلی تلقه میارم با خودم,سایت و بترکونم!!!!ki:::bia inja:
هر کی هم از این به بعد رو حرفم حرف بزنه با تلقه هام میفرستمش فضااااا
گرفتی چی شد؟؟؟؟!!!!:masdom:chomaghchomaghchomagh
منم باهاتم:danc:
هیچی بابا این مجتبی دنبال شوهر میگرده:khandeeeee bahal:
این احمدرضا هم که خیلی وقته تو فکر اینه که مجتبی رو ببره انگلیس و...:khandeeeee bahal:
چهار شنبه سوری هم که مشکلی نیست ما هر دو روزش رو میریم اگه همین چهارشنبه بود که هیچ نبود ما 28 میریم کوه و مجبوریم تو تو کوه پیکنیک بترکونیمki::
به به چه کاراki::
اورین اورین...خلاقیتتون تو حلقم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
نگفتم که فقط تشکر بزنید !:nishkhand:
کسی نمیخواد جواب بده تایپیک رو ؟!!!
سخته سوالاش...الان دارم جواب میدم...
بعضیاش رو هم جواب نمیدمki::
AlexDelpiero
03-11-2013, 20:11
سخته سوالاش...الان دارم جواب میدم...
بعضیاش رو هم جواب نمیدمki::
سر جلسه امتحان نیستی که مجبور باشین همه رو جواب بدین !
هر کدوم رو دوست دارین می تونین جواب بدین !
Abdollah 202
03-11-2013, 20:20
آقا ما هم از قافله عغب:nishkhand: نیفتیم ...:luuugh:
دو سه روز پست ندادم چقد موضوع اینجا بود :evaa: همه ی اساتید نظر دادن جز ما :death:
موضوع رپ :
من به شدت از رپ متنفرم اما نمیدونم چرا از یاس خوشم میاد !:eee: چون تو رپ همش به نظر من شر و ور میگن :luuugh: ( البته احترام زیادی هم برای هواداران رپ قائلم ، به هر حال این نظر من بود :kissss: )
موضوع دخترونه :
تو عید بریم خونه ی مادر شوهر ببینیم به ما پسته میده ؟ :luuugh: ( البته کو شوهر ؟ :luuugh: )
خب مهدی که خودشو جر داد برین رای بدین دیگه ! :evaa:شناسنامه هم یادتون نره ! ki::ما که رای دادیم به کوری چشم دشمنان و مشت محکمی هم زدیم تو دهن بعضیا ! بللللللللللللللللله :luuugh:
رسول جون عمت اون آواتارتو عوض کن همش فک میکنم دختری :khandeeeee bahal:
چهارشنبه سوری هم حوصله ی ترقه ندارم ولی از رو آتیش میپرم :yes:. آتیش رو روش نفت میریزم و 2 متر میاد بالا یعد از روش میپرم ..
فاز میده بد جور ! heee:: البته شما که اگه این کارا رو نکردی نکن چون یک جایت میسوزه اونوقت :whistle3::hehehe:shikam::-
R.BAGGIO.10
03-11-2013, 20:25
سر جلسه امتحان نیستی که مجبور باشین همه رو جواب بدین !
هر کدوم رو دوست دارین می تونین جواب بدین !
شوما آقای نجفی جایزه پارسال منو بده تا بچه ها رقبت کنن بیان شرکت کننki::
پارسال من تنها کاربر توجه کنین کاربر ki:: برتر شدم نه تبریکی نه چیزیki:: امسالم دوستان بشند همین آشه و همین کاسهki:: پس خواهشا رای ندینki::
shiraz-sport
03-11-2013, 21:37
دقیقا چهار شنبه سوری میشه 29 روز سه شنبه مصادف با روز ملی شدن صنعت نفت :luuugh: از ساعت 4 بعد ظهر تا پاسی از شب :nishkhand::khandeeeee bahal: به صرف ترقه و شیرینی و شام واقع در بیمارستان سوختگی :luuugh:
منتظر همتون هم هستم :nishkhand:
اغا من سوال پرسیدمـــــــــــــــــــ ـــا سال 91 برای شما چطوری گذشت ؟ خوی یا بد ؟ :ohum:
جیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــغ ( به یاد یکی از دوستان ) :khandeeeee bahal:
mehdi30100
03-11-2013, 21:37
آقا ما هم از قافله عغب:nishkhand: نیفتیم ...:luuugh:
دو سه روز پست ندادم چقد موضوع اینجا بود :evaa: همه ی اساتید نظر دادن جز ما :death:
موضوع رپ :
من به شدت از رپ متنفرم اما نمیدونم چرا از یاس خوشم میاد !:eee: چون تو رپ همش به نظر من شر و ور میگن :luuugh: ( البته احترام زیادی هم برای هواداران رپ قائلم ، به هر حال این نظر من بود :kissss: )
موضوع دخترونه :
تو عید بریم خونه ی مادر شوهر ببینیم به ما پسته میده ؟ :luuugh: ( البته کو شوهر ؟ :luuugh: )
خب مهدی که خودشو جر داد برین رای بدین دیگه ! :evaa:شناسنامه هم یادتون نره ! ki::ما که رای دادیم به کوری چشم دشمنان و مشت محکمی هم زدیم تو دهن بعضیا ! بللللللللللللللللله :luuugh:
رسول جون عمت اون آواتارتو عوض کن همش فک میکنم دختری :khandeeeee bahal:
چهارشنبه سوری هم حوصله ی ترقه ندارم ولی از رو آتیش میپرم :yes:. آتیش رو روش نفت میریزم و 2 متر میاد بالا یعد از روش میپرم ..
فاز میده بد جور ! heee:: البته شما که اگه این کارا رو نکردی نکن چون یک جایت میسوزه اونوقت :whistle3::hehehe:shikam::-
خاک اره بریز تو اتیش اونوقت اگه ....داشتی از روش بپر........ki::
این کارا خیلی اشتباهه....البته منظورم کاربیتو اینجور حرفاست........:evaa:
ما که اوج خرجمون 3پایست.......هرکدوم شده 4تومن........دونگی یه دونه خریدیم:luuugh:
shiraz-sport
03-11-2013, 21:42
یادش بخیر ما اوج خریتمون از این سیم های ظرف شویی میخردیدم توش زغال میذاشتیم یه دو دقیقه میذاشتیم رو اتیش بعدش پر میدیم اصلا خدایی اوج هیجان بود یادش بخیر :aaaa:
چهار شنبه سوری های قدیم ها بیشتر حال میداد حالا اکلیل سرنج درست میکنن ما ... نمیکنیم بریم بیرون :luuugh::luuugh:
AlexDelpiero
03-11-2013, 21:50
نخواستم رای بدی با این رای دادنت ! :nishkhand:
برو تو تایپیک سلام به 92 ببینم چیکار می کنی !
پارسال من تنها کاربر توجه کنین کاربر ki:: برتر شدم نه تبریکی نه چیزیki:: امسالم دوستان بشند همین آشه و همین کاسهki:: پس خواهشا رای ندینki::
اولا اگه قرار به جایزه بشه اون منم که باید شاکی باشم که 7 ، 8 تا عنوان رو به تنهایی گرفتم نه تو ! :nishkhand:
ثانیا سایت از اون موقع تا حالا تغییرات زیادی داشته که متاسفانه این موضوع توش گم شده بود ! :nishkhand:
joooooooooone
03-11-2013, 22:51
عنوااااااااااااان آخه ذسایتم مگه عنوان داره
حتما شما مدیران محترم فک میکنین الان ریاست جمهوری رو بدست دارین!!!!!ki::
چه افتخاری هم میکنن به عنوان گرفتنشون آقاجون این چیزا موندگار نیست:aaaa:entezar::
AlexDelpiero
03-11-2013, 22:57
عنوااااااااااااان آخه ذسایتم مگه عنوان داره
حتما شما مدیران محترم فک میکنین الان ریاست جمهوری رو بدست دارین!!!!!ki::
چه افتخاری هم میکنن به عنوان گرفتنشون آقاجون این چیزا موندگار نیست:aaaa:entezar::
آره خب ! من هم موافقم ! تازه اونم با انتخابات پارسال که کلا باطل بود ! :nishkhand:
منتها یکی باید تو مغز احمد فرو کنه !
البته تقصیری هم نداره !
اصفهانیه ! بهش قول جایزه داده بودن اینم عمرا بگذره از موضوع ! lagh::
Abdollah 202
03-12-2013, 00:16
برو تو تایپیک سلام به 92 ببینم چیکار می کنی !
:nishkhand:
نوشتم:evaa:
بابا مگه چند تا سوال ؟eterza::-
20 تا سوال هر کدومشونم الف ب ج د ه و.... بود یاد امتحان نهایی زیستم افتادم که 40 تا سوال بود همشونم الف ب ج د بودن:khandeeeee bahal:
خلاصه سرما هم خوردم و با حال سرما خوردگی نوشتم:nishkhand:
ویروس سرماخوردگیم تو حلقت :luuugh::hekolah:
INDECENT
03-12-2013, 00:18
چهارشنبه سوریه پارسال که اگه اشتباه نکنم داشتم کشتی کج میدید . ولی احتمالا امسال در حال بازی کردن فیفا باشم , شایدم برم تامب رایدر رو بگیرم بازی کنم :nishkhand:
البت احتمال اینکه بشیتم انیمه هم ببینم زیاده ki::
خلاصه , کیه که بره بیرون :hekolah:
joooooooooone
03-12-2013, 12:15
چهارشنبه سوریه پارسال که اگه اشتباه نکنم داشتم کشتی کج میدید . ولی احتمالا امسال در حال بازی کردن فیفا باشم , شایدم برم تامب رایدر رو بگیرم بازی کنم :nishkhand:
هههههههههههه
شماها چقد ترسویین چهارشنبه سوری تمام کیفش به بیرون بودنشه هیچکی مثه من شجاع نیستchomagh
من خودم چهارشنبه سوری پارسال میخواستم از رو آتیش بپرم تازه دو تا تلقه سیگاری هم انداختم اینقد ذوق کردم صب خوابم نبرد:shogh:
shiv.vandersar
03-12-2013, 14:14
دقیقا چهار شنبه سوری میشه 29 روز سه شنبه مصادف با روز ملی شدن صنعت نفت :luuugh: از ساعت 4 بعد ظهر تا پاسی از شب :nishkhand::khandeeeee bahal: به صرف ترقه و شیرینی و شام واقع در بیمارستان سوختگی :luuugh:
منتظر همتون هم هستم :nishkhand:
اغا من سوال پرسیدمـــــــــــــــــــ ـــا سال 91 برای شما چطوری گذشت ؟ خوی یا بد ؟ :ohum:
جیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــغ ( به یاد یکی از دوستان ) :khandeeeee bahal:
خو این سواله رو تو این تاپیک 92 جواب میدیم دیه:hekolah:
هههههههههههه
شماها چقد ترسویین چهارشنبه سوری تمام کیفش به بیرون بودنشه هیچکی مثه من شجاع نیستchomagh
من خودم چهارشنبه سوری پارسال میخواستم از رو آتیش بپرم تازه دو تا تلقه سیگاری هم انداختم اینقد ذوق کردم صب خوابم نبرد:shogh:
عجب کاره شقی کردی:hekolah:
اورین اورین خواهرم:death:
...
دیشب این همه واسه این تاپیک سال 92 نوشتم...اعصابم خورد شد همشو پاک کردم:chakoshi:
INDECENT
03-12-2013, 15:29
هههههههههههه
قربونت , من ترجیح میدم بشینم گوشه خونه تا به عاقبتی که خیلیا دچار شدن دچار شم . حالا فحش خواهر مادری که ملت میدن به کنار :evaa:
یه جور حرف زدی فک کردم میری ترقه نارنجک میکوفی تو دیفال lagh:: خوبه خوبه , فقط مواظب خودت باش :eyyyyy:
دیشب این همه واسه این تاپیک سال 92 نوشتم...اعصابم خورد شد همشو پاک کردم:chakoshi:
آخه چرا ؟
مگه روانپریشیه مزمن داری ؟ :-kal:hehehe:
بهت پیشنهاد میکنم حتما بری تامب رایدر رو بگیری بازی کنی
خدای بازیه لامصب
ینی دهن آدم باز میمونه
R.BAGGIO.10
03-12-2013, 20:52
منتها یکی باید تو مغز احمد فرو کنه !
البته تقصیری هم نداره !
اصفهانیه ! بهش قول جایزه داده بودن اینم عمرا بگذره از موضوع ! lagh::
اولا اگه مغز داشتم که یکی از رفقای دنیای نتم تو نبودیlol:-
دوما اصفهانی عمته من شهرضایی هستم:hekolah:
سوما جایزمو بدین تا بکشم از همه چیز بیرونki::
چهارما اگه تو ، توی 5 الی 6 عنوان مقام اولو تو حلقت کردن یعنی این عنواین مخصوص کاربرا بود خوشملم نهایتا زور زده باشی برترین تشکر کننده شده باشیshikam::-
joooooooooone
03-12-2013, 20:52
خدای بازیه لامصب
ینی دهن آدم باز میمونه
دقیقا بازیش چه جوریه من بیشتر باربی و قطار بازی و پازل بازی میکنم دیگه اگه خیلی بخوام بازی با هیجان بازی کنم کانتر بازی میکنم ولی بیشتر بازیهای ملایم و در دستور کار قرار میدم!!!:eynak::ohum:
میدونی روحیم لطیفه خیلی زود روم اثر میزاره!!!:rose:
AlexDelpiero
03-12-2013, 21:15
اولا اگه مغز داشتم که یکی از رفقای دنیای نتم تو نبودیlol:-
دوما اصفهانی عمته من شهرضایی هستم:hekolah:
سوما جایزمو بدین تا بکشم از همه چیز بیرونki::
چهارما اگه تو ، توی 5 الی 6 عنوان مقام اولو تو حلقت کردن یعنی این عنواین مخصوص کاربرا بود خوشملم نهایتا زور زده باشی برترین تشکر کننده شده باشیshikam::-
اول ! من خوشم نمیاد با عمه هام کسی شوخی کن احمد جان ! لطف کن دیگه شوخی نکن ! love::
در ضمن از خدات باشه با من رفاقت می کنی ! خیلیا از بچگیشون دوست داشتند با من رفیق باشن مردک اصفهانی! :nishkhand:
بعدا واسه اینکه دوباره چشات از کاسه بزنه بیرون اینا رو میذارم ! :nishkhand:
R.BAGGIO.10
03-12-2013, 21:32
مهدی جان خدایی این لیستو که میبینم به خودم افتخار میکنم که تنها کاربری هستم که این عنوان پیچیده و بعضا مجهولو کسب کردم خدایی نیگا همه مدیر خودم به تنهایی کاربر.حقمون رو خوردن :دی
دقیقا بازیش چه جوریه من بیشتر باربی و قطار بازی و پازل بازی میکنم دیگه اگه خیلی بخوام بازی با هیجان بازی کنم کانتر بازی میکنم ولی بیشتر بازیهای ملایم و در دستور کار قرار میدم!!!:eynak::ohum:
میدونی روحیم لطیفه خیلی زود روم اثر میزاره!!!:rose:
بازیش یه جورایی معمایی اکشن هست
باید از یه جزیره خودتو بیاری بیرون ودر کل بکش بکشش زیاده
بهت پیشنهاد میکنم بگیری این بازیو
mortezarm
03-12-2013, 23:19
اولا اگه قرار به جایزه بشه اون منم که باید شاکی باشم که 7 ، 8 تا عنوان رو به تنهایی گرفتم نه تو ! :nishkhand:
ثانیا سایت از اون موقع تا حالا تغییرات زیادی داشته که متاسفانه این موضوع توش گم شده بود !
جوایز سیستمش تریپه کازینو اف گوده
پارسال من یه جایزه برده بودم از همین سایت
هر هفته جعفر رفته بود رو ریپیت واسم میفرستادش
لامصب همون یه دونه هم میفرستاد
یه هفته چهارشنبه که پست نیومد کلی واسه پستچی و جعفر نگران شده بودم بالخره فهمیدم نه این مادام العمر نیس:nishkhand:
این احمدم لامصب همیشه شاکیه یه بار نشد بیای ببینی عین یه ادم محترم نظری مثبت داده:sad:
INDECENT
03-13-2013, 00:07
خدای بازیه لامصب
ینی دهن آدم باز میمونه
محبوب ترین بازیمه :yes:
باو منتظر بودیم یکی از بچه ها که بازیا رو میخره بره بخره و ما هم ازش بگیریم ولی مزخرف تا نصبش کردش فروختش :scare3: حالا باس خودم پول بدم بخرم :aaaa:
joooooooooone
03-13-2013, 11:49
آقا من این بازی و گرفتم میبینی نقش اولش دختر
اصلا این دخترا حرف ندارن!!:ohum:
INDECENT
03-13-2013, 15:54
آقا من این بازی و گرفتم میبینی نقش اولش دختر
اصلا این دخترا حرف ندارن!!:ohum:
کارکتر قبلیش خیلی خوشگل تر بود :nishkhand: این یکی مالی نیست :ey babaaa:
متاسفانه این نسخه ی آخرش ( قبل از این ) حالت فکریه بازیش کم بود واسه همین زیاد حال نداد , امیدوارم این یکی خفن تو مخی باشه :hapoo:
چند تا دی وی دیه ؟
معلومه دخترا حرف ندارن :hekolah:
mehdi30100
03-13-2013, 16:13
بنازم به آواتار خودم.....تو کل سایت تکه:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
joooooooooone
03-13-2013, 18:17
بنازم به آواتار خودم.....تو کل سایت تکه:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
خعلییییییییییییییی کارت درسته
خعلیییییییییییم آواتارت تکه خصوصا با اون نگاهش خعلیییییییییییییییی تکه!!!:evaa:
ΚiηGĐσɱ Çʀσωη
03-13-2013, 20:18
سلام همگی !
ما تازه واردها رو تحویل میگیرید !؟ :rose:om:::evaa:
INDECENT
03-13-2013, 20:40
سلام همگی !
:hapoo:
خوب کردی که اومدی :nishkhand:
joooooooooone
03-13-2013, 21:57
اول اینو بخون
فرض کن تو توی آفریقایی
و تو با یه طناب به درخت وصل شدی و مثل لنگر کشتی تو هوا معلق هستی
یه شمع هم به آرومی داره طناب رو می سوزونه
و یه شیر هم اون زیر واستاده تا تو بیفتی و شیره ناهارشو بخوره
و تا زمانی که طناب سالم باشه تو هم زنده هستی ، کسی هم نیست که بهت کمک کنه
تنها راه اینه که شیر رو متقاعد کنی که شمع رو خاموش کنه
چه جوری تو این کار رو انجام می دی…؟!
Abdollah 202
03-13-2013, 22:02
سلام همگی !
علیک سلام .
بله بفرما ! کفشاتو در آر بیا تو خجالت نکش:nishkhand:
منم اولاش خجالتی بودم :luuugh: یکم که با این بروبچ آشنا بشی بهت خوش میگذره :gol:
خوش اومدیlove::
فقط بی زحمت یک بیوگرافی از خودت برامون بگو تا بیشتر با هم آشنا بشیم roz::
R.BAGGIO.10
03-14-2013, 00:08
علیک سلام .
یک بیوگرافی از خودت برامون بگو تا بیشتر با هم آشنا بشیم roz::
سلام بنده احمدرضا هستم 21 ساله و عاشق یووه و متنفر از کاسیاس و اون کریس بوووووووووقmas:-
اصلا کاسیاسو که میبینم یاد دیوار چینی محشرش میفتمshikam::-
mortezarm
03-14-2013, 00:31
این احمدم لامصب همیشه شاکیه یه بار نشد بیای ببینی عین یه ادم محترم نظری مثبت داده:sad:
سلام بنده احمدرضا هستم 21 ساله و عاشق یووه و متنفر از کاسیاس و اون کریس بوووووووووقmas:-
اصلا کاسیاسو که میبینم یاد دیوار چینی محشرش میفتمshikam::-
خدمت همه عرض کنم این بنده خدا این پستو در جواب این داده نگه جرات نداره جواب منو بده تو معرفی شخص ....لی مثه خودش مجبوره اینطوره جلب توجه کنه:ohum:
اخه اصفهانی خسیس بکش بیرون از این یه جایزه دیگه
خیر سرش چرخ صنعتم میچرخونه
راسته یادم رفت حضور یووه رو در بین 8 تیم برتر چمپیونز پس از سالهای سال تبریک بگم:sohappy:این خطاب به احمد بودا ولی اگه بقیتونم بیاین جلو میزنم
سلام همگی !
خوش اومدی
mehdi30100
03-14-2013, 09:33
سلام همگی !
خوش اومدی..........:hooora2:
امیدوارم بهت خوش بگذرهroz::
joooooooooone
03-14-2013, 11:09
دوست عزیز خوش اومدیlove:::hooora2:
بله دیگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار.....
واقعا خجالت داره تست هوش بود چرا کسی جواب نداد سوال به این مهمی و جواب نمیدین خوش آمد گویی میکنین دلم میخواد همتون و باهم خفه کنم:aaaa:chomagh:-angeterza::-
یه تست هوش دیگه میزارم وای به حال کسی که جواب نده گرفتی چی شدchomagh
mehdi30100
03-14-2013, 12:55
بازی و ریاضی / باهوش نیستی جواب نده!
بازی و ریاضی/معما/تست هوش/باهوش نیستی جواب نده!!
در این صفحه 4 تا سوال هستش باید اون ها رو سریع جواب بدی حق فکر کردن نداری حالا بگذار ببینم چقدر باهوش هستی برو پایین تر.....
.................................................. .................................................. ................................................
سوال اول : فرض کنید در یک مسابقه ی دوی سرعت شرکت کرده اید. شما از نفر دوم سبقت می گیرید حالا نفر چندم هستید؟ برای پاسخ به سوال دوم، باید زمان کمتری را نسبت به سوال اول فکر کنی . سوال دوم : اگر شما توی همان مسابقه از نفر آخر سبقت بگیرید، نفر چندم خواهید شد؟ ریاضیات فریبنده !!! سوال سوم رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید. سوال سوم : عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگر جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگر جمع کنید. حالا 20 تا دیگر به حاصل جمع، اضافه کنید. با 1000 تای دیگر جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگر به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟ سوال چهارم : پدر ماری، پنج تا دختر داره : 1- Nana 2- Nene 3- Nini ۴- Nono 5- اسم پنجمی چیه؟
اینا مال خیلی وقت پیشه و تکراری..........:sohappy:
آقایون فیلم بازا کی فیلم کلکسیونو دیده؟؟؟؟:morde:
shiv.vandersar
03-14-2013, 13:46
در این صفحه 4 تا سوال هستش باید اون ها رو سریع جواب بدی حق فکر کردن نداری حالا بگذار ببینم چقدر باهوش هستی برو پایین تر.....
.................................................. .................................................. ................................................
سوال اول : فرض کنید در یک مسابقه ی دوی سرعت شرکت کرده اید. شما از نفر دوم سبقت می گیرید حالا نفر چندم هستید؟ برای پاسخ به سوال دوم، باید زمان کمتری را نسبت به سوال اول فکر کنی . سوال دوم : اگر شما توی همان مسابقه از نفر آخر سبقت بگیرید، نفر چندم خواهید شد؟ ریاضیات فریبنده !!! سوال سوم رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید. سوال سوم : عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگر جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگر جمع کنید. حالا 20 تا دیگر به حاصل جمع، اضافه کنید. با 1000 تای دیگر جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگر به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟ سوال چهارم : پدر ماری، پنج تا دختر داره : 1- Nana 2- Nene 3- Nini ۴- Nono 5- اسم پنجمی چیه؟
این که سوالاش خیلی ابکیه ki::
به هوش خودم امیدوار شدم:hekolah::death:
joooooooooone
03-14-2013, 14:07
این که سوالاش خیلی ابکیه ki::
به هوش خودم امیدوار شدم:hekolah::death:
ههه
جواب نداده امیدوار شدی منم دیگه از این تستا نمیزارم اینقد که استقبال میکنین آدم اصلا افسردگی نمیگیره:sad:
همتون بی حوصله این به خدااا:daghon:
shiv.vandersar
03-14-2013, 14:31
ههه
جواب نداده امیدوار شدی منم دیگه از این تستا نمیزارم اینقد که استقبال میکنین آدم اصلا افسردگی نمیگیره:sad:
خب سوال اولش که واضحه:babaa::death:
سوال دومش هم واضحه میشه یکی مونده به آخری :death:
سوال سومش میشه 4100 فک کنم:death:
سوال اخریه هم میشه ماری:death:
INDECENT
03-14-2013, 16:17
ههه
در مورد این سوالا که یه 10 جایی دیدم پس جوابشو حفظم در مورد اون شیره هم من به شخصه که کاری نمیکنم میزارم طناب پاره شه شیره بخورتم , خعلی باحاله , ملت میگن شیر خوردش :nishkhand:
alexdelpiero_10
03-14-2013, 18:50
1 میشیم نفر دوم
2 اول
3 4100
4 ماری
خیلی سخته:okh:mas:- اینا تو اون مرکز اموزش عثب مونده های ذهنی که بهم معرفی کردی یادت دادن؟mas:-
joooooooooone
03-14-2013, 20:33
1 میشیم نفر دوم
2 اول
3 4100
4 ماری
خیلی سخته:okh:mas:- اینا تو اون مرکز اموزش عثب مونده های ذهنی که بهم معرفی کردی یادت دادن؟mas:-
آقا قبول نیست این تسته تکراری بود بعدشم......:ohum::evaa:
تکراری هم باشه شوما باید به روم بیاری ها اینه رسم مردونگی:-ang
ثالثا مرکز آموزش عثب موندگی های ذهنی ما اینقد سوالای ساده در نمیاره من بهت نگفتم که اونجا مرکز هوشهای برتر جهان که درصد آی کیو شون بالای130!!!
این و نگفتم نخواستم ریا شه آخه میدونی ما خیلی فروتنیم نمیخوایم امید به زندگی و از خیلیا بگیریم میفهمی که چی میگم!!!:sohappy:lay_;;
alexdelpiero_10
03-14-2013, 23:48
آقا قبول نیست این تسته تکراری بود بعدشم......:ohum::evaa:
تکراری هم باشه شوما باید به روم بیاری ها اینه رسم مردونگی:-ang
ثالثا مرکز آموزش عثب موندگی های ذهنی ما اینقد سوالای ساده در نمیاره من بهت نگفتم که اونجا مرکز هوشهای برتر جهان که درصد آی کیو شون بالای130!!!
این و نگفتم نخواستم ریا شه آخه میدونی ما خیلی فروتنیم نمیخوایم امید به زندگی و از خیلیا بگیریم میفهمی که چی میگم!!!:sohappy:lay_;;
تکراری که هیچ مال زمان تولد جنتی بود:luuugh:
joooooooooone
03-15-2013, 11:31
تکراری که هیچ مال زمان تولد جنتی بود:luuugh:
اولا اینکه دارم برات:-ang:sohappy::khelal dandoon:
دوما اینکه میشه این بحث و تمومش کنین دیگه پستای اینجوری نمیزارم خوبه حالا بسش میکنیeterza::-
shiraz-sport
03-15-2013, 12:49
دوما اینکه میشه این بحث و تمومش کنین دیگه پستای اینجوری نمیزارم خوبه حالا بسش میکنیeterza::-
اخییییییییییی عب نداره عزیز !!!:nishkhand: اسمت شریفتون هم نمیدونم چیه !!! :babaa:
بذا یه چیزی بگم بچه های این کمپ کلا حال میکنن بزنن تو ذوق دیگران
مثلا همی خودم انقدر از این رسول و احمد ضد حال خوردم که نگو نپرس :evaa:
عیب نداره عادت میکنی ... :luuugh:
یه پیشنهاد انقد از این پستا بذار تو اونا روشون کم بشه :khandeeeee bahal:
ᔕ♄ε♥¢нεηкø
03-15-2013, 13:38
canavaro5
03-15-2013, 13:46
ای بابا بسه دیگه اسم این تایپیک رو عوض کنید و بکنید download vedio تو رو کم آ]نگ چیز بذارید برای دانلود
Abdollah 202
03-15-2013, 14:26
دعوا نکنید ! :jeddiiiii:
هر چی پلیس 202 چیزی نمیگه شما بیشتر میزنید تو سر و کله ی هم !:daghon:
حالا که اینطور شد همه به صورت دسته جمعی برین بازداشتگاه در ضمن با خودتونم غذا ببرین !:hekolah:
منم با مجی موافقم !:hehehe: من یک زمانی اینجا سفرنامه هامو میزاشتم ، زدن تو ذوقم :sooot:باهاشون قهر کردم:sooot: اما الان دیگه برام عادی شده و هر چی بگن طبیعیه lagh:: !
گفتم سفر نامه یادم باشه بازم از اون سفرنامه هام بزارم shikam::-
راستی جواب اون معما رو یادم اومد :
اگه من تو چنین موقعیتی بودم که شیر منو بخوره اول تعادلمو حفظ میکنم و آب دهنمو جمع میکنم:hekolah: و از رو درخت با یک نیزانه گیری قوی رو شمع تف میکنم:hehehe: تا شمع خاموش شه و نیفتم پایین تا شیر مننو نخوره :luuugh:
alexdelpiero_10
03-15-2013, 16:30
بابا مگه چی گفتم چرا خب بزار چیزای جالبی هستنdallliii
joooooooooone
03-15-2013, 17:16
عاقبت سرعت زیاد بر روی تردمیل !!
ALIAZIMI9
03-15-2013, 18:08
سلام بچه ها امیدوارم که حال همتون خوب باشه فکر کنم یک 6 ماهی می شه که به انجمن سرنزدم به هرحال بگذریم فرا رسیدن سال نو رو پیشاپیش تبریک می گم راستی یک سوالی داشتم شاید شنیده باشید
که می گن لحظه ی تحویل سال هرکاری کنید تا اخر سال اون کار رو انجام خواهید داد مثلا اگه اول را سال درس بحونید تا اخر سال دکترا می گیرید حال دو تا سوال دارم:
1- ایا به این مسئله اعتقادی دارید ؟
2- اگه جواب سوال اول بله است دوست دارید لحظه تحویل سال چه کار کنید ؟
joooooooooone
03-15-2013, 20:03
سلام بچه ها امیدوارم که حال همتون خوب باشه فکر کنم یک 6 ماهی می شه که به انجمن سرنزدم به هرحال بگذریم فرا رسیدن سال نو رو پیشاپیش تبریک می گم راستی یک سوالی داشتم شاید شنیده باشید
که می گن لحظه ی تحویل سال هرکاری کنید تا اخر سال اون کار رو انجام خواهید داد مثلا اگه اول را سال درس بحونید تا اخر سال دکترا می گیرید حال دو تا سوال دارم:
منم پارسال دقیقا مثل شوما فک میکردم ونشستم به خوندن شیمی و تست زدنش ولی تا حالا که جواب نداده!!!! ki::به نظر من که همش خرافاته:yes:
ولی خب با این حال هر سال برا عید فقط دوساعت میخوابم مثلا خودم به شخصه عید91از هفت شب تا 4صب بیدار بودم تاشیش و نیم خفتم!!بعدشم باز بیدار بودم تا 2شب صب هم زود بیدار شدم اصلاهم خسته نشدم ki:::ghelyon:
در کل لحظه ی تحویل سال دوست دارم قرآن بخونم!!!love::که همین کارم تا آخر سال محاله تکرار بشه!!!ki::
این یه حسیه که به صورت ناخودآگاه درون خیلی از ماها هست. به نظر من خیلی خوبه که آدم قبل از سال نو بشینه اهدافی که در سال جدید داره رو برای خودش شفاف سازی کنه و از همون روز اول عید سعی کنه درجهت رسیدن به هدفش حرکت کنه مثلا همین قضیه درس خوندن که بهش اشاره کردی. در ادامه سال انسان میتونه با استفاده از همین حس برای خودش ایجاد انگیزه کنه یَنی مثلا یکی به تابستون 92 رسیده و از درس زده شده اما وقتی یادش میاد که قبل از سال نو چه قولی به خودش داده ( که می بایست در سال 92 درس بخونه ) با پشتوانه همین انگیزه حرکت به طرف هدف خودش رو ادامه میده.
در کل میخوام بگم که از این حس میتونیم در جهت ایجاد انگیزه برای رسیدن به اهداف مهممون در زندگی استفاده کنیم. اما اینو اصلا قبول ندارم که "کسی که اول سال رو اونطوری که دلخواهش بوده شروع نکرده در ادامه هم به توفیق مورد نظرش دست پیدا نمیکنه." حتی وسط سال یا هر موقع دیگه ای آدم میتونه برای خودش برنامه ریزی های جدید انجام بده و طبق اون پیش بره.
Abdollah 202
03-15-2013, 21:09
با سلام !
من به این موضوع اعتقاد ندارم ! اما به عقیده ی من این جور حرف ها رو ما انسان ها خودمون برای دلگرمی و اینکه انسان ها ذاتا راحت طلب هستند درست می کنیم .
مثلا به نظر من چون فصل بهار آغاز رویش و زندگی مجدد برای گیاهان و طبیعت می باشد و انسان ها هم با توجه به این موضوع هست که میگویند باید مثل فصل بهار تصمیم هایمان را قوت ببخشیم و بر اونها تاکید کنیم و مثل فصل بهار یک نیروی تازه به خودمون بدیم واسه رسیدن به اهدافمون .
من این موضوع رو رد میکنم چون به نظر من
اولا : آدم موفق تو هر فصلی میتونه موفق باشه . یکی مثلا تو تابستون تصمیم میگیره که فلان کار رو انجام بده و در کارش هم موفق هم میشه ! پس این که افراد به اهدافشون برسن یا نه بستگی به کاری که اونها در بهار و آغاز سال می کنند نداره بلکه به پشتکار و انگیزه ی خود فرد بستگی داره که چقد برای رسیدن به هدفش واقعا تلاش میکنه .
ثانیا : این حرف میتونه انسان رو تنبل هم بکنه ! مثلا اگه بخوای این کار رو بکنی و تو فصل بهار و آغاز سال نو تصمیم به انجام کاری بگیری ، یک نفر صبر میکنه صبر میکنه بزا بهار برسه بعد شروع به کار میکنه چون که به این جمله اعتقاد داره که (( سالی که نکوست از بهارش پیداست )) .
در حالی که چه بسا اگر این کار رو زودتر و قبل بهار انجام میداد به موفقیت بیشتری دست پیدا میکرد چون که این رو هم شنیدیم که در کار های خیر نباید زیاد معطل کرد .
بسیار سپاسگذارم از دوستمون بابت مطرح کردن این موضوع :flowerysmile:
mortezarm
03-16-2013, 00:23
والا تجربه شخصی من که خلاف موضوعه من موقه تحویل سال91 مشغول ماجراهایی بودیم:haaa: لامصب دیگه تا اخر سال اتفاق نیفتاد مگه این دو سه روزه فرجی بشه
ولی اگه جواب مثبت بود فقط سعی میکردم دغدغه ها را از ذهنم خارج کنم خدایی نبود دغدغه و آرامش بهترین حس ممکنه
در ضمن این بالایی چقد متشخصانه پست میده به به
نکته دیگه که لازم به ذکر است بر خلاف اکثریت اصلا از اومدن بهار و رویش و سرسبزی خوشحال نیستم و حتی ازش متنفرم هستم و هیچی جای خزون بی برگ و بار و عمیق را نمیگیره.واقعا حیف که زمستون داره میره
joooooooooone
03-16-2013, 09:42
1 ــ فرض كنید شما مشخصه صورت كسی هستید، كدام قسمت از صورت او هستید؟
الف: چین و چروك
ب: لكه
ج: خال زیبایی
د: كك و مك
هــ : لبخند
2 ــ دوست دارید چه نوع پرندهای باشید؟
الف: شباهنگ
ب: جغد
ج: عقاب
د: فلامینگو
هــ : پنگوئن
3 ــ كدام یك از آلات موسیقی را دوست دارید؟
الف: پیانو
ب: ویولن
ج: سازدهنی
د: گیتار
هــ : دف
4 ــ كدام یك از برنامههای تلویزیونی برای شما جالبتر است؟
الف: اخبار و برنامههای مستند
ب: فیلمهای درام و زندگینامه
ج: هیجانی و پلیسی
د: عشقی و ماجرایی
هــ : كمدی و كارتون
5 ــ كدام یك از بازیهای شهر بازی را بیشتر دوست دارید؟
الف: ترنهای هوایی سریعالسیر
ب: قطار یا قایق
ج: نمایش و اجرای كمدی
د: چرخ و فلك و وسایلی كه سریع میچرخند
هــ : هیچ كدام، من از شهربازی متنفرم
6 ــ آیـا شـمـا بـه اشـتـبـاهـات خـودتـان میخندید؟
الف: هرگز
ب: بندرت
ج: برخی مواقع
د: معمولا
هــ : همیشه
7 ــ اگـر دوسـت شـمـا سـر بـه سرتان گذاشت،چه عكسالعملی نشان میدهید؟
الف: عصبانی میشوید
ب: ناراحت میشوید
ج: برایتان جالب است
د: تلافی میكنید
هــ : چندین برابر تلافی میكنید
8 ــ اولین چیزی كه صبح موقع بیدار شدن به فكرتان خطور میكند،چیست؟
الف: كار یا تحصیل
ب: مشكلات زندگی
ج: صبحانه
د: روزی كه در پیش دارید
هــ : كاری كه تا شب انجام خواهید داد
9 ــ در زندگیتان چه شعاری دارید؟
الف: وقت طلاست
ب: سحرخیز باش تا كامروا باشی
ج: آنچه برای خود میپسندی، برای دیگران هم بپسند
د: زندگی كن و به دیگران هم اجازه زندگی كردن بده
هــ : بیخیال باش، هرچه باداباد
10 ــ آیا به حیوانات علاقهمندید؟
الف: اصلا
ب: تعداد كمی از حیوانات
ج: برخی از حیوانات
د: بیشتر حیوانات
هــ : تمام حیوانات
11 ــ شما لبخند میزنید؟
ج: گاهی اوقات
د: اغلب
هــ : آنقدر زیاد كه برخی فكر میكنند دیوانه هستم
12 ــ نظر دیگران راجع به شما اغلب كدام مورد است؟
الف: بیرحم
ب: سرد و بیاحساس
ج: زیبا
د: دوستداشتنی
هــ : خوشگذران
13 ــ شما احساس عشق و قدردانی خود را نشان میدهید؟
ج: گاهی
د: اغلب
هــ : حداكثر تا جایی كه امكان دارد
14 ــ شما اعتقاد دارید كه برای شاداب بودن باید ساعاتی از روز را منحصرا صرف خودتان كنید؟
الف: اصلا
ب: احتمالا نه
ج: گاهی
د: بله
هــ : البته، تا جایی كه امكان دارد به خودتان میرسید
15 ــ آیا زندگی شما با برنامهریزی پیش میرود؟
الـــف: مــن حـتــی در تـعـطـیــلات هــم برنامهریزی میكنم
ب: همیشه برنامهریزی میكنم
ج: بستگی به روز هفته دارد
د: درصورت امكان اجازه میدهم كه خودش پیش آید
هــ : همیشه بدون برنامهریزی روزها را طی میكنم
حال امتیازات كنار گزینههایی را كه انتخاب كردهاید،جمع كنید.
گزینه الف1 امتیار،گزینه ب 2 امتیاز،گزینه ج 3 امتیاز،گزینه د 4 امتیاز و گزینه هــ 5 امتیاز دارد.سپس امتیازات خودتان از 15 سوال تست را مطابق با متنهای زیر مقایسه كنید.
joooooooooone
03-16-2013, 09:43
بچه ها امتیاز من شد 59 شماها چی؟؟؟love:::hooora2:
shiv.vandersar
03-16-2013, 13:30
فهیمه خیلی زیاد بود...من سر فرصت حساب میکنم میگم...گفتم بگم نگی شرکت نمیکنیدki::
بچه ها میگم یه ایده دارم...یه مسابقه واسه ایام عید بذاریم...ki::
مثلا هفت سین برتر...یا مثلا عکسایی که توی ایام عید میرین بیرون ...یعنی همون طبیعت و این چیزا...یه همچین مسابقه ای...نظرسنجی بذاریم...جالب میشه هاki::
اول اینکه مدیران و ادمین موافقت میکنن یا نه...و دوم اینکه بچه ها راضی هستن یا نه!ki::
shiraz-sport
03-16-2013, 14:38
اولا پست شما یه چیزی کم داره ما که امتیازاتمون رو حساب کردین باید یه متنی هم باشه تو شخصیت رو بخونیم و بشناسیم و شما متن رو نگذاشتید ...
من هم شدم 52 roz::
لطف کنید شما که این رو گذاشتید اون متن رو هم بذارید نا ما بفهمیم شخصیتمون چجوریه :whistle3:
سلام بنده احمدرضا هستم 21 ساله و عاشق یووه و متنفر از کاسیاس و اون کریس بوووووووووقmas:-اصلا کاسیاسو که میبینم یاد دیوار چینی محشرش میفتمshikam::-ببخشین من وسط بحثتون پارازیت میدم ولی چرا خوشت نمیاد این دوتا بهترین بازیکنایی هستن که من دیدم مخصوصا کاسیاس از نظر اخلاق بر خلاف بعضی بازیکنای دورو . بوق هم......
خوب من بعد از مدت ها اینجا پست نداده بودم که حالا میدم..
با سلام !
من به این موضوع اعتقاد ندارم ! اما به عقیده ی من این جور حرف ها رو ما انسان ها خودمون برای دلگرمی و اینکه انسان ها ذاتا راحت طلب هستند درست می کنیم .
مثلا به نظر من چون فصل بهار آغاز رویش و زندگی مجدد برای گیاهان و طبیعت می باشد و انسان ها هم با توجه به این موضوع هست که میگویند باید مثل فصل بهار تصمیم هایمان را قوت ببخشیم و بر اونها تاکید کنیم و مثل فصل بهار یک نیروی تازه به خودمون بدیم واسه رسیدن به اهدافمون .
من این موضوع رو رد میکنم چون به نظر من
اولا : آدم موفق تو هر فصلی میتونه موفق باشه . یکی مثلا تو تابستون تصمیم میگیره که فلان کار رو انجام بده و در کارش هم موفق هم میشه ! پس این که افراد به اهدافشون برسن یا نه بستگی به کاری که اونها در بهار و آغاز سال می کنند نداره بلکه به پشتکار و انگیزه ی خود فرد بستگی داره که چقد برای رسیدن به هدفش واقعا تلاش میکنه .
ثانیا : این حرف میتونه انسان رو تنبل هم بکنه ! مثلا اگه بخوای این کار رو بکنی و تو فصل بهار و آغاز سال نو تصمیم به انجام کاری بگیری ، یک نفر صبر میکنه صبر میکنه بزا بهار برسه بعد شروع به کار میکنه چون که به این جمله اعتقاد داره که (( سالی که نکوست از بهارش پیداست )) .
در حالی که چه بسا اگر این کار رو زودتر و قبل بهار انجام میداد به موفقیت بیشتری دست پیدا میکرد چون که این رو هم شنیدیم که در کار های خیر نباید زیاد معطل کرد .
بسیار سپاسگذارم از دوستمون بابت مطرح کردن این موضوع :flowerysmile:
افرین داداش منم به این چیزا اعتقاد ندارم بعدش میگم انقدر نوشتی خسته نشدی؟!ki::
میگم جریان این امتیاز ها چیه ؟؟:eee:
INDECENT
03-16-2013, 16:23
امتیاز من شد 44 :nishkhand:
Abdollah 202
03-16-2013, 23:02
در ضمن این بالایی چقد متشخصانه پست میده به به
بله ! چش ندارین ببینن که ! :evaa: من همش احساس میکنم که دارم اینجا تلف میشم :luuugh:
حال امتیازات كنار گزینههایی را كه انتخاب كردهاید،جمع كنید.
گزینه الف1 امتیار،گزینه ب 2 امتیاز،گزینه ج 3 امتیاز،گزینه د 4 امتیاز و گزینه هــ 5 امتیاز دارد.سپس امتیازات خودتان از 15 سوال تست را مطابق با متنهای زیر مقایسه كنید.
من شدم 51 امتیاز :nishkhand: خب متن های زیرینش کو دخترم ؟ :seshoar:heee::
افرین داداش منم به این چیزا اعتقاد ندارم بعدش میگم انقدر نوشتی خسته نشدی؟!ki::
میگم جریان این امتیاز ها چیه ؟؟:eee:
خیلی ممنون که باهام هم عقیده ای :nishkhand: پس کارتو تو تایپ راحت کردم :hekolah:
من کلا خوراکم اینجور بحث هاس و واسه همین دوست دارم واسه تایپ کردن واسه این موضوع ها وقت بزارم :seshoar:
امتیازا هم مال مسابقه ایه که فهمیمه گذاشته heee::
بچه ها میگم یه ایده دارم...یه مسابقه واسه ایام عید بذاریم...ki::
مثلا هفت سین برتر...یا مثلا عکسایی که توی ایام عید میرین بیرون ...یعنی همون طبیعت و این چیزا...یه همچین مسابقه ای...نظرسنجی بذاریم...جالب میشه هاki::
اول اینکه مدیران و ادمین موافقت میکنن یا نه...و دوم اینکه بچه ها راضی هستن یا نه!ki::
ایده خوب و جالبیه :nishkhand: البته باید یه سری چیزا مشخص باشه. یَنی اینکه معیارمون برای امتیاز دهی چی باشه. چون مثلا یه منطقه کویری یه جور قشنگی داره و یه منطقه کوهستانی هم یجور دیگه قشنگه و بنظرم نمیشه گفت کدوم زیباتره:nishkhand:
یه ایده دیگه هم خودم دارم:nishkhand: و اون اینکه این چت باکس همینجوری خوابیده درصورتی که میتونیم استفاده های خیلی خوبی ازش داشته باشیم:nishkhand: من فک میکنم وقتی درحالت عادی چت باکس فعال نیس بیایم حداقل یه ساعتی رو که وقت آزاد اکثرمون باشه تعیین کنیم و خلاصه میتونیم هر شب هفت/هشت نفری با هم گپ بزنیم و بخندیم و اینا :nishkhand: الآن لطفا ساعتایی که بیشتر به سایت سر میزنین رو اعلام کنید:nishkhand:
INDECENT
03-17-2013, 01:05
نمردیمو یه جا پدیده شدیم رفت :nishkhand: :hehehe:
joooooooooone
03-17-2013, 10:18
حالا که شرکت کردین بقیه شو براتون میزارم ولی قبلش بگم 59شدم این یعنی من خیلی جیگرمممممممم!!!:danc:توجه نمودین:jeddiiiii:
* اگر امتیاز شما بین یك تا 20 باشد:
بدین معنی است كه شما سوسن سفید هستید.مردم شما را به خاطر پشتكارتان،ازجــــان و دل مــــایــــه گــــذاشــتــــنتــــان و مـوفـقـیـتهـایـتـان تقدیر میكنند.اهداف مشخصی دارید و فكرتان بر كارتان متمركز است.احتمالا فرزند اول خانواده هستید.احساستان را بسختی ابراز میكنید. یكی از مهمترین نگرانیهای شما این است كه چگونه در برابر افراد مختلف ظاهر شوید.اندیشههایتان كمی متمایل به بدبینی است.اعتماد به نفس دارید ولی در باطن گاهی به خود اعتماد ندارید.قادرهستید كه هدفی تعیین كنید و به آن برسید.بعضی مواقع دنیا را با دیدی باریكبین مینگرید.احساس میكنید كه وقت كمی برای رسیدن به آرزوهایتان دارید.مواظب باشید جدی بودنتان شما را از دنیای اطراف دور نكند.خونسرد باشید و از زندگیتان لذت ببرید.كارهایی انجام دهید كـه از آنـهـا لـذت مـیبرید.با انجام این دستورات قوه خلاقیتتان شكوفا میشود.سعی كنید كه بیشتر بخندید و با دیگران در تماس باشید.
اگر امتیاز شما بین 21 تا 54 باشد:
بدین معنی است كه شما یك گل رز هستید.كمی تیغ دارید ولی زیباییهای بسیاری دارید.حس شوخطبعی دارید ولی از شنیدن جوك لذت میبرید.احتمالا فرزند وسط خانواده هستید.مردم دوست دارند دوروبر شما باشند.خونگرم هستید.دوستان صمیمی بسیاری دارید.زندگی را بـا دیـد واقـعبـیـنـانـه مینگرید.آگاهید كه زندگی از خوبیها و بدیها تشكیل شده است.قادرید شانس خودتان را با توجه به سـرمـایـههـایـی كـه داریـد،امـتـحـان كـنید.سختكوش هستید و به اهدافتان پایبندید.دوست دارید خودتان باشید و این مساله به شما اعتماد به نفس میدهد. مشكلترین مساله در زندگیتان یكنواخت بودن مسائل است.یكنواختی در هر مسالهای شما را آزار میدهد و باعث كسل شدن روحیه شما میشود.
به شما پیشنهاد میگردد كه افق دیدتان را وسیعتر كنید.مسائل جدیدی را تجربه و كشف كنید.آنگاه متعجب خواهید شد كه چه نتایج زیبایی به دست آوردهاید و مهمتر از همه اینكه فراموش نكنید كه در همه چیز دنبال زیبایی بگردید مخصوصا در خودتان.
اگر امتیاز شما بین 55 تا 75 باشد:
بـدیـن مـعـنـی اسـت كه شما یك گل آفتابگردان هستید در بستری از گلهای رز.یك ویژگی بارز در شما وجود دارد كه باعث گرمادهی به دیگران و جلوهگری شــمـــا مـــیشـــود.مــمــكـــن اســـت شــمــا كوچكترین فرزند خانواده یا تنها فرزند باشید. در وقت لازم جدی هستید، ولی دوستانتان شما را به عنوان یك شخص شوخطبع میشناسند.از گفتن جوك لذت میبرید.گاهی شیطنت میكنید.مایلید كه با افراد جدید و جالبی در زندگیتان آشنا شوید.با افرادی كه هیچ وقت نمیخندند،راحت نیستید.دید مثبتی به زندگی دارید.در همه چیز به دنبال خوبیها هستید.بیدی نـیـسـتـیـد كـه بـا هـر بـادی بـلـرزید.گرم،دوستداشتنی، باوفا و اجتماعی هستید و هر كدام از این صفات میتواند دلیلی برای خوب بودن شما باشد.انرژی نامحدودی دارید ولی انگیزهتان كم است.برای شما مشكل است كه فقط روی یك كار متمركز شوید. به شما پیشنهاد میگردد كه اجازه دهید مردم روی جدی شما را هم ببینند.همانطور كه چهره شاد شما را میبینند. در این صورت میخواهند كه همیشه با شما بـاشـنـد.بـه احـسـاسـات دیـگـران احـتـرام بگذارید.از این شاخه به آن شاخه نپرید و كاری را كه دوست دارید،انتخاب كنید و تا پایان آن را انجام دهید.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.