توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش و پچ های fifa 13
کسی نییییییییییست؟:(
حالا که ما عضو شدیم .......lol:-
:real: پرچم بالاست:D:jeddiiiii:
کسی اینجا نیست:de::de::de:
sina acm
03-22-2013, 18:12
با سلام خدمت همه دوستااااااااااااااااااان
یه سوال داشتم: میخواستم بدونم هیچ برنامه ای وجود نداره که بتونم باهاش بازیکنان رو در carear mode جا به جا کنم
راستش من بارسا رو میگیرم بعد میخوام رونالدو رو هم بخرم :D پولشم دارم ولی هر چقد بهش پیشنهاد میدم قبول نمیکنه درواقع همه میان به جر رونالدو البته من فقط نیمار رو گرفتم :D
ممنون:x
من تا الان این کار رو نکردم ولی فکر کنم از برنامه cm 13 بشه
تو صفحه های قبلی هستش برای دانلود با cm 13 هیچ کاری نشد نداره :nishkhand:
سینا من که هر چی میگردم دانلودش رو گیر نمیارم
cm 13
میشه یه راهنمایی کنی؟love::
یه سول دیگه (البته ببخشید خیلی اذیتتون کردم:ohum:)
من صفحه های قبل رو که نگاه کردم میخواستم دنبال cm13 بگردم ولی نبود ولی یه چیزی بود دانلود کردم که چند تا فیس داشت و ... ولی نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:)
ببخشید این برنامه ی cm13 رو برای دانلود میزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
MANUTD1372
03-23-2013, 13:26
سلام دوستان این اولین پستمه
من جدیدا فیفا 13 نصب کردم و هرکاری میکنم بازیکن توپو دنبال نمیکنه یعنی دنبال میکنه ولی به دو متریش که میرسه وامیسته باید چکارکنم؟؟؟
تو هر بازی راحت دو سه گل میخورم به خاطر این مشکل. . .
لطفا کمکم کنید!
سلام دوستان این اولین پستمه
من جدیدا فیفا 13 نصب کردم و هرکاری میکنم بازیکن توپو دنبال نمیکنه یعنی دنبال میکنه ولی به دو متریش که میرسه وامیسته باید چکارکنم؟؟؟
تو هر بازی راحت دو سه گل میخورم به خاطر این مشکل. . .
لطفا کمکم کنید!
سلام دوست گلم........شما در فیفا 13 به 2 روش میتونید توپ بگیرید که یکی از اونا tactical هست که همون روشی هست که شما دارید استفاده میکنید البته منم ازش استفاده میکنم......روش دوم اگه اشتباه نکنم اسمش legacy هست که به سبک pes توپ میگیره و شاید راحت تر باشه....به هر حال انتخاب با شماست
ولی اینم بگم که روش اول طرفدارای بیشتری داره که شما با دکمه 2 یا ضربدر توپ رو دنبال میکنید و موقعی که دنبال بازیکن حریف بودید و بهش نزدیک شدید باید از دکمه 4 یا مربع استفاده کنی
محمد رضا جان من cm13 رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم:ajibeee:......اگه بلدی لطفا یه راهنمایی بکن....تشکرlove:::love:
MANUTD1372
03-23-2013, 15:58
سلام دوست گلم........شما در فیفا 13 به 2 روش میتونید توپ بگیرید که یکی از اونا tactical هست که همون روشی هست که شما دارید استفاده میکنید البته منم ازش استفاده میکنم......روش دوم اگه اشتباه نکنم اسمش legacy هست که به سبک pes توپ میگیره و شاید راحت تر باشه....به هر حال انتخاب با شماست
ولی اینم بگم که روش اول طرفدارای بیشتری داره که شما با دکمه 2 یا ضربدر توپ رو دنبال میکنید و موقعی که دنبال بازیکن حریف بودید و بهش نزدیک شدید باید از دکمه 4 یا مربع استفاده کنی
داداش حالا میتونی بگی چطوری حالت دوم رو انتخاب کنم؟
از کجا باید تنظیم شه؟
داداش حالا میتونی بگی چطوری حالت دوم رو انتخاب کنم؟
از کجا باید تنظیم شه؟
ببین داداش همون بین بازی start رو میزنی بعد قسمت قسمت settings میری بعد controll رو میزنی بعد آخرین مورد رو که نوشته tactical میکنیش legacy
اگه مشکلی داشتی مطرح کن
sorena6680
03-23-2013, 16:32
سلام دوستان
پچی برای افزودن لیگ ایران به فیفا 13 امده؟
arshiya26
03-23-2013, 18:31
آقا لینک گزارشگر عربی رو میدید؟
این فیس هارو چجوری بریرم فرمتش rx3
سلام دوستان
پچی برای افزودن لیگ ایران به فیفا 13 امده؟
پاسخ: خیر دوست عزیز.......متاسفانه هنوز نیومدهroz:::shogh:ki::
آموزش نصب نرم افزار creation master 13 beta 02 :
صفحه : 25
آموزش اضافه کردن فیس داوران درفیفا 13
صفحه : 26
نحوه اجرا دسته در فیفا 13 که بعضی از نسخه های اون این قابلیت رو نداره:
صفحه : 1 و 6 و 7 و 8 و 9 و 10
دانلود ورژن جدید نرم افزار XBOX 360 Controller emulator :
صفحه : 32
افزایش پول در manager mode :
صفحه : 2
مود ( FIFA 13 MODDINGWAY MOD V. all ) :
صفحه : 5 و 8 و آموزش نصب مود ها (20 , 21)
یکی از راه های خوب برای از بین بردن لگ در بازی نرم افزار RivaTuner است :
صفحه : 6 و 10
چجوری باید فیس ها رو ایمپورت کرد؟
صفحه : 20 و 21
بچه ها پچ برای تبلیغات دور زمین اومده؟
صفحه : 8
اضافه کردن آرم روی دستکش زمستانی :
صفحه : 9
اضافه کردن عکس واقعی استادیوم ها :
صفحه 9
1- آموزش 40 شادی پس از گل
2- آموزش ضربه آزاد زدنو چند تکنیک درموردش
3- آموزش خوشحالی بعد از گل
صفحه : 13 و 14
باز کردن قفل همه ی تمرینات بازی :
صفحه: 14
آموزش ساخت فیس در فیفا 13 :
صفحه : 15
ARABIC COMMENTARY FIFA 13 :
صفحه : 16 - لینک بدون ف ی ل ت ر با سرعت خوب ار راپید شر 278 مگابایت ( صفحه 22 )
من وقتی میخوام فیفا رو با cm12.5 باز کنم این ارور رو میده {آدرس فیفا رو بهش میدم}
Unable to open the fifa.fat file :
صفحه : 16
فرق fifa v 1.5 با این نسخه قبلی چیه :
صفحه : 17
من از بس که بچ نصب کردم دروازبان همه تیم ها بدون دستکش شدند یکی کمکم کنه که باید چکار کنم ؟
صفحه : 19
اسکوبورد :
صفحه : 22
managar office :
فیس اشکان دژاگه ( آپدیت)
فیس رضا قوچان نژاد برای فیفا 13 :
صفحه : 23
چه ها کسی هست که از بخش eas fc استفاده کرده باشه؟
صفحه : 23
نرم افزار Fifa13 i68Regenerator 3.1 UL رو باز کنم این ارور رو میده
صفحه : 24
من فایل ها رو داخل پوشه گیم کپی کردم.اما وقتی میخوام ModdingWayInstaller اجرا کنم این ارور رو میده:game folder not found.we can not continue witch installation
یه راه خوب برای پیدا کردن hair مورد نظر.... :
باید از چه فایلهایی و چگونه بک اپ گرفت ؟
صفحه : 27
سیو کردن صحنه های گل رو تو خود بازی
صفحه : 28
اینم اسکوبورد لیگ انگلیس :
صفحه :29
دانلود اولین پچ بازی FIFA 13 :
صفحه : 31
فیس پک تیم بلژیک فیفا 13 :
صفحه : 31
فضل الله
03-23-2013, 20:55
خواهشا یکی جواب بده: تو قسمت کریر مد بعد از چهار فصل از بازی میپره بیرون چی کارکنم؟؟
محمد رضا جان من cm13 رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم:ajibeee:......اگه بلدی لطفا یه راهنمایی بکن....تشکرlove:::love:
رو چشمم
وقتی اجراش میکنی از نوار بالا از قسمت file گزینه open-select allرا باز میکنی واونجا آدرس پوشه ی اصلی fifa 13 را انتخاب میکنی.
بعدش به ترتیب فایل های زیر را open میکنی(خودکار خودش برات میاره)
fifa_ng_db-meta
fifa_ng_db
eng_us
حالا اون آیتم های بالا برات فعال میشه و میتونی ازشون برای ادیت قسمت های مختلف بازی مثل کیت و بازیکن و فیس و... استفاده کنی.ولی خب نباید بعد از تغییرات save کنی چون سیوهای career خراب میشه!
من وقتی Fifa13 i68Regenerator 3.1 UL را اجرا میکنم,تمام patch بازی را پاک میکنه,چرا؟!!!
اگرم بخوام با FHL-BH-Editor کار کنم stop workingمیده....چرا؟!!
لطفا کمکم کنید
[QUOTE=MRAG;155910]رو چشمم
وقتی اجراش میکنی از نوار بالا از قسمت file گزینه open-select allرا باز میکنی واونجا آدرس پوشه ی اصلی fifa 13 را انتخاب میکنی.
fifa_ng_db-meta
fifa_ng_db
eng_us
حالا اون آیتم های بالا برات فعال میشه و میتونی ازشون برای ادیت قسمت های مختلف بازی مثل کیت و بازیکن و فیس و... استفاده کنی.ولی خب نباید بعد از تغییرات save کنی چون سیوهای career خراب میشه![/QUOTE
محمد رضا پس اگه سیو رو نزنم خودش سیو میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد رضا بعد من مثلا یه فیس پک دانلود کردم چجوری باید ازش استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اگه در برنامه cm13 سیو رو نزنم خودش سیو میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sina acm
03-24-2013, 16:51
من وقتی Fifa13 i68Regenerator 3.1 UL را اجرا میکنم,تمام patch بازی را پاک میکنه,چرا؟!!!
اگرم بخوام با FHL-BH-Editor کار کنم stop workingمیده....چرا؟!!
لطفا کمکم کنید
قیبلا هم این طور بوده یا الان رو همین پچ این طوری شده ؟؟؟
محمد رضا بعد من مثلا یه فیس پک دانلود کردم چجوری باید ازش استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اگه در برنامه cm13 سیو رو نزنم خودش سیو میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچی گرفتی مثل فیس و اینا بریز تو پوشه FIFA 13\Game\data\sceneassets
بعد از cm برو روی بازیکنی که فیسشو ریختی تیک پاینشو بردار سیو کن بیا بیرون ریجینیتور رو اجرا کن حالشو ببر :nishkhand:
هرچی گرفتی مثل فیس و اینا بریز تو پوشه FIFA 13\Game\data\sceneassets
بعد از cm برو روی بازیکنی که فیسشو ریختی تیک پاینشو بردار سیو کن بیا بیرون ریجینیتور رو اجرا کن حالشو ببر :nishkhand:
سینا من این مسیر رو کامل میرم ولی بعد از اینکه میرم توو data دیگه پوشه ای به اسمsceneassets ندارهom::
sina acm
03-24-2013, 19:34
سینا من این مسیر رو کامل میرم ولی بعد از اینکه میرم توو data دیگه پوشه ای به اسمsceneassets ندارهom::
چون تو تا الان اصلا پچ دانلود نکردی برو تو این سایت قسمت فیفا 13 [Only Registered And Activated Users Can See Links]
یه پچ دانلود کن یا تو هیمن صفحه های قبل چند تا پچ هست یکیشو دان کنی این پوشه میاد
اصلا بدونه پچ هیچ تغییر تو فیفا ایجاد نمیشه چون پوشه sceneassets نیست
مشکلم حل شد خوشبختانه
آقا سینا یه برنامه برای طراحی کیت برای فیفا 13 سراغ نداری؟
سلام ببخشید منم این بازی رو گرفتم همین مشکلو داشت مشکلتون حل شد
amirhesam1
03-26-2013, 22:28
سلام خدمت دوستان
میخواستم یکی از بهترین پچ های و کاملترینشو(نقل و انتقالات و .....) fifa 13 رو لینکشو بدین. ممنونroz::roz::
amirhesam1
03-26-2013, 23:32
اومدم یک پچ دانلود کردم نصبش کردم ولی تو carer mode میاد بیرون چرا؟؟؟
sina acm
03-26-2013, 23:51
مشکلم حل شد خوشبختانه
آقا سینا یه برنامه برای طراحی کیت برای فیفا 13 سراغ نداری؟
راستش من خیلی اماتور کیت میسازم میرم از طریقه فوتوشاپ کیت های باشگاه های دیگه رو ادیت میکنک بعد مدل خودم رو روش میزارم dallliii خیلی ساده خیلی مفید چون کار با فتوشاپم خوبه راستی اون مشکلت که حل شد بزار تو این تاپیک تا اگه کسی دیگه هم باهاش مواجح شد بتونه استفاده کنه
سلام خدمت دوستان
میخواستم یکی از بهترین پچ های و کاملترینشو(نقل و انتقالات و .....) fifa 13 رو لینکشو بدین. ممنونroz::roz::
دوستان عزیز این لینک هایی که میزارم تمام پچ های فیفا از اول تا اخر که همین ترانسفر 2013 هستش رو شامل میشه که به ترتیب شماره میره جلو
دوستانی که نمیتونند حجم زیادی رو دانلود کنند و براشون سخته 3 ورژن اخر رو اگه نصب کنند تمام نقل و انتقالات و فیس ها اپدیت میشه
به طور خلاصه بگم 88% بازیکن ها فیس دار میشن
طریقه نصب هم طبق معمول کپی در فایل Game بازی و درنهایت اجرای نرم افزار ریجینیتور
امیدوارم لذت ببرید roz::
پکیج کامل پچ های فیفا 13 از مرجع ادیت قدرتمند moddingway
V 1.7.0 - Update ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
V 1.7.1 - Update ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
V 1.7.1 - All In One ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
V 1.7.2 - Update ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
V 1.7.3 Update ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
V 1.7.5 - Update ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
V 1.7.6 Update ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
1.7.8 - Update ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
V 1.7.9 - Update ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
نکته 1 : 3 تای اخر از75 تا 79 کامل ترینه
نکته 2 : حتما قبل از دانلود نوشته های پایین لینک (( راهنما و امکانات رو برای اصلاع بخونید ))
در ضمن بچه ها ورژن های قدیمی تر 60 هم بود که دیگه نزاشتم چون خیلی قدیمین بدرد نمیخوره راستی اگه برید تو لینک ها تمام برنامه ها و ساپورت های که پچ میخواد رو لینک دانلودش رو داره کلا یه چیزه تمیزیه
lol:-
سلام چجوری کیت به بازی اضافه کنم؟؟؟؟
ببخشید شرکت newtech یه بازی داره که لیگ برتر ایران در fifa13 هستش من این بازی رو گرفتم ولی وقتی می خوام برم تو کریر مود می پره بیرون لطفا کمکم کنید
amirhesam1
03-27-2013, 14:56
بازم همون مشکل رو دارم
پچ 1.7.8 رو ریختم نقل و انتقالات همه خوب شد ولی میرم تو قسمت CARER تو لودینگش گیر میکنه میاد بیرون کلافه شدم هر پچی رو نصب میکنم همینجوری میشه:aaaaaa::aaaaaa:
amirhesam1
03-27-2013, 14:57
ببخشید شرکت newtech یه بازی داره که لیگ برتر ایران در fifa13 هستش من این بازی رو گرفتم ولی وقتی می خوام برم تو کریر مود می پره بیرون لطفا کمکم کنید
منم گرفته بودم همین مشکل رو داشت
رو چشمم آقا سینا.من مفصله مفصل توضیح میدم که جای سوال باقی نمونه.
طریقه ی وارد کردن کیت:
قبل از هرچیز باید ID تیم موردنظرتون را بدونید.برای دونستنش هم از cm13 استفاده کنید(به قسمت team برید.تیم مورد نظرتون را بیارید.توی مشخصاتش team id معلومه)
کلا برای ادیت یه پیشنهاد میدم اونم اینه که بازی را 2 بار توی 2جای مختلف نصب کنید.بعدش یکی را بعنوان بازی اصلی(مثلا توی درایو c بریزید) و اون یکی را(مثلا توی درایو E بریزید) به عنوان ابزار برای ادیت استفاده کنید.اینکارا میگم بکنید چون ممکنه تو حین ادیت به فایل های دیتا بیس بازی آسیب برسه...
برای وارد کردن کیت, اول باید عکس کیت مورد نظرت که پسوندش png هم هست را دانلود کنی(اندازه عکسش حتما باید 1024در 1024 باشه)
بعدش cm13 را بصورت زیر فعال میکنی:
وقتی اجراش میکنی از نوار بالا از قسمت file گزینه open-select allرا باز میکنی واونجا آدرس پوشه ی اصلی fifa 13 (ازهمون بازی درایو E استفاده میکنی ) را انتخاب میکنی.
fifa_ng_db-meta
fifa_ng_db
eng_us
حالا به قسمت ادیت کیت میری و اسم تیم مورد نظرت را انتخاب میکنی(از قسمت Filter اون بالا by team را انتخاب میکنی و از قسمت کناریش اسم تیمت را پیدا میکنی و انتخاب میکنی.مثلا Arsenal)
حالا یه قسمتی زیر اون عکس کره زمین هستش که میتونی ازش کیت های اول و دوم تیم و کیت دروازه بان را انتخاب کنی.مثلا برای آرسنال نوشته:
َArsenal Home,Arsenal away...
مثلا برای ادیت پیراهن سوم Arsenal third را انتخاب میکنی.حالا زیر همین قسمت یه گزینه به اسم Image n هستش که شامل 5تا آیتم هستش:
عدد 1 همیشه مخصوص لوگوی تیم هستش
عدد 2 پیراهن هست
عدد 4 هم شورت و جوراب هستش
حالا برای وارد کردن پیراهن,زیر عکس پیراهن اون آیتم Import image را میزنی و عکس png را open میکنی.برای شورت هم همینکارو میکنی.بعدش هم همونجا زیر عکس ,آیتم save را میزنی.
حالا آیتم Export as Rx3 را همونجا زیر عکس میزنی و مسیر زیر را بهش میدی تا برات سیو کنه:
Fifa 2013\Game\data\sceneassets\kit
(مثلا با اسم kit 1_3_0.rx3 سیو میشه)
توجه! مسیر فایل بازی درایو C!
حالا نوبت دستکاری فایل های داخل patch میرسه:
اول از همه به مسیر بازی درایو C میرید
حالا به مسیر زیر برید:
Fifa 2013\Game\data\fifarna\lua\assets\moddingway
فایل kits را با node pad باز کنید.حالا یه سری جمله میبینید.شما باید به این جمله ها یه خط ازخودتون اضافه کنید.مثلا جمله ی زیر را من اضافه کردم:
assignKitDetails(1,3,18,-1,-1,1,-1,-1,-1,-1
حالا معنی این اعداد اینه:
1 از سمت چپ همون id تیمتون هست(الان id آرسنال 1 هست)
عدد 3 شماره ی پیراهن سوم تیم هست(عدد 0 شماره پیراهن اول,عدد 1 شماره پیراهن دوم,عدد 2 شماره پیراهن دروازه بان و عدد 3 شماره پیراهن سوم هستش)
عدد 18 فونت اسم های پشت پیراهن هستش(همونجا که پیراهن را ادیت میکردی توی cm13 سمت راست صفحه font type مشخصه)
عدد 1 اون وسط هم مربوط به شماره ی بازیکن ها میشه
بقیه اعداد را هم همیشه به فرم -1 بذارید بمونه
توجه! اینها اعداد مربوط به تیم آرسنال بود.یوقت همین ها را عینا وارد نکنید,اشتباه میشه!!!
بعد از اینکه این جمله را اضافه کردید save کنید.
حالا دوباره باید پچ بازی را نصب کنید.برای اینکه فایل ModdingWayInstaller اجرا بشه نیاز به یه فایل list.txt دارید.پس یه فایل با همین اسم و پسوند بسازید و داخلش این خط را بنویسد و سیو کنید:
data/sceneassets/kit/kit_1_3_0.rx3
حالا ModdingWayInstaller را اجرا میکنید و inestall را میزنید.
وارد بازی بشید و تغییرات را ببینید.
توجه مهم! هیچوقت cm 13 را save نکنید
sina acm
03-27-2013, 17:17
با تشکر از محمد رضای عزیز بابت توضیح خوب شون roz::
بازم همون مشکل رو دارم
پچ 1.7.8 رو ریختم نقل و انتقالات همه خوب شد ولی میرم تو قسمت CARER تو لودینگش گیر میکنه میاد بیرون کلافه شدم هر پچی رو نصب میکنم همینجوری میشه:aaaaaa::aaaaaa:
در مورد بیرون امدن کریر مود
ببینید دوستان چیزی که عادیه این که شما هر وقت پچی رو به بازی اضافه کنید و data رو تغییر بدید دیگه نمیتونید از سیو کریر قبلی استفاده کنید و باید یکی جدیدش رو برید
مورد دوم اینه که اصلا نمیره تو کریر شما 2 راه حل دارید یکی این که برید به این ادرس FIFA 13\Game\data\db و بغییر از پوشه moddingway و fifa_ng_db و fifa_ng_db.db بقیه رو دیلیت کنید و یه چیز دیگه حتما بعد از ریختن پچ و تغییرات و یا همین دیلیت کردن از ریجینیتور استفاده کنید دقت کنید باید سریع پر نشه یه خورده بعد از این که go رو زدید با طول بکشه
مورد سوم اونایی که از پچ استفاده میکنند و این اتفاق لعنتی براشون میفته :daghon: بازی رو با سیوش دیلیت کنند از اول نصب کنند بعد پچ رو اضاف کنند در نهایت ریجت کنند تمومه من خودم امتحان کردم ولی اینو هم بدونید که باید از فیفا قبلی هیچ اثری نمونه
amirhesam1
03-27-2013, 18:26
همه ی این کار ها رو کردم الان دیگه تو بازی هم نمیره!!!!!
همه رو حذف کردم دوباره پچ رو ریختم دیگه تو بازی نمیاد:aaaaaa::aaaaaa:
راستی وقتی که بازی رو گرفتم (اون موقع که اومد) هیچ کرکی روش اجرا نکردم
amirhesam1
03-27-2013, 18:28
دقیقا من مشکلم همینه تو صفحه FIFA CARER دیدمش تو انجمن::aaaaaa:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] نوشته اصلی توسط MehdiGator [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سلام دوستان
آقا من یه مشکلی داشتم خواهشا جواب بدید
من بازی رو نصب کردم وقتی میخواستم برم تو play match بازی کرش میشد میومد بیرون! بعد کارت گرافیکمو آپدیت کردم مشکلم درس شد ولی حالا وقتی میخوام کرر مود باز کنم وقتی تیممو انتخاب میکنمو اسم و مشخصات منیجر رو میدم و میزنم که شروع بشه تو این قسمت زیر کرش میشه و از بازی بیرون میاد! لطفا کمکم کنید! :daghon:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
sina acm
03-27-2013, 19:58
همه ی این کار ها رو کردم الان دیگه تو بازی هم نمیره!!!!!
همه رو حذف کردم دوباره پچ رو ریختم دیگه تو بازی نمیاد:aaaaaa::aaaaaa:
راستی وقتی که بازی رو گرفتم (اون موقع که اومد) هیچ کرکی روش اجرا نکردم
یعنی شما الان بازی رو نصب کردی بعد پچ هم ریختی ریجیت هم اجرا کردی الان تو بازی نمیره !!!!!!!!
ایمیل مسنجرت رو بگو انلاین حلش کنیم :haaa:
مال من: Sina.samak@yahoo.com
amirhesam1
03-27-2013, 20:19
اره
واسه منم amirhesamshokri@yahoo.com.
داشتم تو سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] میگشتم به یه پچی رسیدم که نوشته بود fifa 13 road to world cup 2014 ، توی لینک پایین تغییراتی که تو بازی اعمال میکنه رو میتونید ببینید.
توی لینک پایین هم چند تا از سرور هایی هستند که میتونید به صورت مستقیم این پچ رو دانلود کنید
نصبش هم ساده است و توی یه فایل به نام Install and Setup Guide طریقه ی نصبش رو به زبان انگلیسی نوشته.
راستی حجمش هم تقریبا 800 مگابایته
فضل الله
03-29-2013, 20:05
ی مرد پیدا نمیشه بگه چه جوری میشه مشکل پریدن بیرون کریر مد تو فصل 4 رو حل کرد؟؟
lordtaher
03-30-2013, 15:59
با سلام
یه پچ کامل قابل نصب برای فیف 13 میشه معرفی کنین؟؟؟
فقط من از آپدیت ها سردر نمیارم فقط بشه نصب و اجراش کرد
ممنون
masoud.diesel
03-31-2013, 13:49
آموزش کار با نرم افزار mwm ادیتور fifa 13 رو هم بزارید بکس حالشو ببرن
درود
آقا تو رو خدا به من بگید این اوورال ها و ترانسفرها رو چه جوری آفلاین آپدیت کنم الان به 1.7 هم آپ کردم ولی فرقی نکرده.
با fhl-transfer-manager و fhl-bh-editor هم نتونستم کار کنم آموزش درستی ندیدم. یک آموزش که منم بفهمم، بیشتر اوورال و ترانسفر برام مهمه.
ممنون
hamedalexsis
04-05-2013, 18:15
دوستان من بازی رو از اوریجین به صورت اورجینال بازی میکنم!
یه سوال داشتم منم میتونم با برنامه های مختلف کفش اضاقه کنم یا مشکل ایجاد میکنه؟
---------------------------------------------------------
یه سوال دیگه هم داشتم من این پچ رو دانلود کردم پچ واسه آپدیت کردن کفش ها چه طوری باید بریزم؟
کمک کنید ممنون
اینم لینک کفش ها:[Only Registered And Activated Users Can See Links]
سلام
دوستان کسی نمی دونه چرا فیفا 13 در ویندوز 8 اپدیت نمیشه
اصلا اگه نقل و انتقالات رو هم نصب کنی اعمال نمیشه
جدیدترین پج هم رو نصب کردم اصلا هیچی اعمال نمیشه
کسی بلده کفش بسازهroz::roz::roz::
casorares
04-14-2013, 10:43
سلام دوستان
اگه میشه لینک این گزارشگر عربی رو واسه ما بزارین
اگه مستقیم نباشه هم اشکالی نداره فقط اون راپید شیر که تو صفحات قبل سعید آوریل گذاشته بود لینکش خراب بود
اگه امکانش هست یه لینک سالم بدین
دستتون طلا
casorares
04-15-2013, 07:26
یعنی یه آدم زنده نبود جواب ما رو بده؟
سلام دوستان
اگه مستقیم نباشه هم اشکالی نداره فقط اون راپید شیر که تو صفحات قبل سعید آوریل گذاشته بود لینکش خراب بود
دستتون طلا
یه لینک پیدا کردم برات ولی $$$$$ه
سلام
دوستان کسی نمی دونه چرا فیفا 13 در ویندوز 8 اپدیت نمیشه
اصلا اگه نقل و انتقالات رو هم نصب کنی اعمال نمیشه
جدیدترین پج هم رو نصب کردم اصلا هیچی اعمال نمیشه
دوست عزیز باید از i68Regenerator استفاده کنید این برنامه رو باز کنید وا ادرس محل نصب بازیتون رو بهش بدین و Go رو بزنید!
به تمامی عزیزان دانلود این برنامه شدیدا توصیه میشه
Download ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
با سلام
یه پچ کامل قابل نصب برای فیف 13 میشه معرفی کنین؟؟؟
فقط من از آپدیت ها سردر نمیارم فقط بشه نصب و اجراش کرد
ممنون
دوست عزیز این پچ رو دانلود و در فولدر محل نصب بازی اکستراکت کنید سپس ModdingWayInstaller را اجرا کنید و inistal کنید بعد از برنامه
i68Regenerator که در همین تاپیک با اموزش قرار دادم استفاده کنید و از بازی لذت ببرید!
casorares
04-15-2013, 23:08
دوست عزیز این پچ رو دانلود و در فولدر محل نصب بازی اکستراکت کنید سپس ModdingWayInstaller را اجرا کنید و inistal کنید بعد از برنامه
i68Regenerator که در همین تاپیک با اموزش قرار دادم استفاده کنید و از بازی لذت ببرید!
مرسی از راهنماییت و از بابت گذاشتن گزلرشگر عربی یه دنیا تشکر
توضیحتون درسته ولی ModdingWayInstaller کار i68Regenerator رو انجام میده
یعنی وقتی فایلا رو اکسترکت کردی رو ایکون Moddingwayinstaller کلیک کنی بعد install بزنی تغییرات اعمال میشن
و نیازی i68regenerator نیست
با تشکر
ببخشید
من دیروزBattlefield 3 نصب کردم بعد خواستم برم تو fifa13 بعد روی همون قسمت عکس مسی گیر میکنه لطفا کمکم کنید فوریه
saeedavril
04-16-2013, 21:34
دوست عزیز
کلا این مشکل برای بعضی ها پیش اومده و راه حلی واسش پیدا نکردیم جز پاک کردن بازی مورد نظر
مثلا من dead space 3 رو ریختم این مشکل پیش اومد تمومش که کردم بعد پاکش کردم فیفا درست شد
سلام من پچ FIFA 13 ModdingWay Patch 1.8.2 رو دانلود کردم اما چجوری باید نصبش کنم؟؟؟ ویندوزم هم ویندوز 8 هست مرسیlove::
سلام من بازی را اجرا کردم همه لیگ ها هم می اید می شه بازی کرد ولی لیگ برتر ایران را وقتی می خواهم اجرا کنم بعد از اینکه انتخاب می کنیه به عنوان مربی موقع لود شدن می آید بیرون از بازی چه کار کنم
Ww2nima6wW
04-26-2013, 23:08
سلام بچه ها کسی میدونه من از کجا میتونم چندتا گزارشگر جدید دانلود کنم؟مثلا اسپانیایی و آلمانی؟
Ww2nima6wW
04-27-2013, 18:11
کسی نیییییییییییییییییییییییی ست؟
دوست عزیز orgin دانلود کن من کردم درست شد
:ohum:
کسی که با لیگ ایران مشکل داشت اینه که چون بازی اصلی لیگ ایران نداره بالا نمیاد کاریش نمیشه کرد
arash007
05-03-2013, 00:47
سلام اقا من ویندوز 8 64 بیت نصب کردم وفیفا 13 رو هم روش نصب کردم ولی موقعی که میزنم بازی اجرا بشه بازی run میشه ولی سریع بسته میشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟تو رو خدا جواب بدین
lord7stark
05-03-2013, 01:07
داداش مشکل اکثر کاربرا هست
دلیلشم اپدیت نبودن کارت گرافیک هست . . . کارت گرافیک رو اپ کنی حل میشه♥
arash007
05-03-2013, 10:35
داداش مشکل اکثر کاربرا هست
دلیلشم اپدیت نبودن کارت گرافیک هست . . . کارت گرافیک رو اپ کنی حل میشه♥
داداش کاراگرافیک رو تازه آپ کردم بعدشم ویندوز قبلیم 32 بیت بود خوب کار میکرد
sina acm
05-03-2013, 11:26
سلام اقا من ویندوز 8 64 بیت نصب کردم وفیفا 13 رو هم روش نصب کردم ولی موقعی که میزنم بازی اجرا بشه بازی run میشه ولی سریع بسته میشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟تو رو خدا جواب بدین
ویندوز 8 نسخه 64 بتی نت فرم ورک های فیفا رو ساپورت نمیکنه
شما باید دایرکس و نت فرم ورک 4 رو نصب کنید
هنوز برا نصب کردن ویندوز 8 اونم 64 بتی خیلی زوده چون هنوز کامل نیست
arash007
05-03-2013, 12:44
ویندوز 8 نسخه 64 بتی نت فرم ورک های فیفا رو ساپورت نمیکنه
شما باید دایرکس و نت فرم ورک 4 رو نصب کنید
هنوز برا نصب کردن ویندوز 8 اونم 64 بتی خیلی زوده چون هنوز کامل نیست
دادا من دایرکس رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم نت فرم ورک 4 رو نصب کنم .راه حل دیگه ای نداره؟
michelbastos
05-03-2013, 21:17
p30key.mihanblog.com
بچه ها برین توو این وبلاگ و روی تبلیغ هاش کلیک کنین.
arash007
05-04-2013, 12:38
آقا تو رو خدا جواب بدینom::
به نظرم بهتره ویندوزت رو کلا عوض کنی. چون همونطور که سینا میگه ویندوز 8 هنوز مشکلاتی داره که ممکنه فریمورک یکیشون باشه.
تازه ویندوز 7 کمتر هم فشار میاره. البته نظر من اینه.
masoud.diesel
05-06-2013, 22:06
دوستان عزیز من یه پچ واسه فیفا میخوام که بروزترین کفش های بازیکن هارو داشته باشه کفش های فیفا 13 یک کم قدیمی شدن
عاشق اون کفش آدیداس زرد رنگ پای مسی ام.ممنون میشم پچ جدید شدن کفش ها رو واسم بزارید
دوستان عزیز من یه پچ واسه فیفا میخوام که بروزترین کفش های بازیکن هارو داشته باشه کفش های فیفا 13 یک کم قدیمی شدن
عاشق اون کفش آدیداس زرد رنگ پای مسی ام.ممنون میشم پچ جدید شدن کفش ها رو واسم بزارید
جدید ترین پچ کفش 30 آپریل یعنی حدود 1 هفته6 روز قبل در سایت مودینگ وی قرار داده شده.
حالا من لینک صفحه رو میزارم چون ممکنه لینک دانلودش محدودیت زمانی داشته باشه اگه دوست داشتی خودت دانلود کن.
رو دانلود که تو کادر سبز هست کلیک کن.
موفق باشی
masoud.diesel
05-07-2013, 01:58
ممنون دوست من
حالا اون رو بیخیال
راستی با cm13 توی قسمت کفش ها میرم میخوام خودم کفش adidas adizero f50 رو بسازم عکس png رو هم گرفتم که تمام قسمتای کفش توی یه عکسه رو import میکنم اما تصویر 3 بعدی کفش رو چطوری بدست بیارم؟
منتظرم از بکس یکی جواب بده
tank's
سلام دوستان این هم لیگ برتر ایران برای فیفا 13 بدون مشکل کار اقای امین هنری
منبع : aminhenry.blogfa.com
دانلود
فقط اگر پچ moddingway را نصب دارید یه بکاپ از فیفاتون بگیرید چون با هم سازگار نیستن . اگر کسی بتونه بفرستتشی برای modingway اونها هم شاید تو نسخه بعدی آپدیتشون لیگ ایران را قرار بدن.
در کل پچ خوبیه و میشه ازش لذت برد.
sina acm
05-08-2013, 09:07
ممنون دوست من
حالا اون رو بیخیال
راستی با cm13 توی قسمت کفش ها میرم میخوام خودم کفش adidas adizero f50 رو بسازم عکس png رو هم گرفتم که تمام قسمتای کفش توی یه عکسه رو import میکنم اما تصویر 3 بعدی کفش رو چطوری بدست بیارم؟
منتظرم از بکس یکی جواب بده
tank's
من یه بار این کارو برای مدل موها انجام دادم
میتونی تصویر 3 بعدی کفش های دیگه رو با توجه به نیازت ادیت کنی اخرشم ایمپورت البته خیلی سخته که جفت و جور بشه
ولی از نظر ظاهری یه چیزی قابل قبول نه در حد کفش های فیکس خود بازی میتونیم بدست بیاریم
درضمن خبر های فعلا غییر رسمی امده که انتشار فیفا 14 7 مهر ماه هستش :chi migi:
masoud.diesel
05-08-2013, 23:06
فعلن باید سماق بمکیم تا fifa 14 بیاد
جدیدترین پچ هم واسه fifa 13 اومده فکر کنم مال چند روز پیشه توی سایت moddingway
پچ 1.8.4
میدونم قبلا دوستان توضیح دادن اما چون بعضیا تازه میان دیدن میکنن از این تاپیک آموزش کاملش رو هم میزارم:
این پچ شامل:
۱٫دارابودن کفش و توپ و فیس های جدید
۲٫آخرین نقل و انتقالات زمستانی
۳٫تیم های جدید مانند ایران و ژاپن و …
۴٫منوی جدید بازی
۵٫استفاده از اسکوربوردهای لیگ های مختلف
۶٫اضافه شدن تورنمنت های جدید مثل لیگ قهرمانان اروپا،جام جهانی،لیگ اروپا،یورو،جام کنفدراسیون ها و…
۷٫تبلیغات دور زمین
…
نحوه نصب:
۱)پچ 1.8.4رو در بیرونی ترین پوشه بازی یعنی داخل پوشه fifa13 (در main folder) بریزید قبل اینکه وارد پوشه game بشید در همونجا از حالت فشرده خارج کنید(با کلیک راست روی فایل پچ و زدن Extract here) و می بینید که یک سری فایل های مشابه وجود داره که بزارید overwrite بشه یعنی بره روی فایل های اصلی بازیتون.
۲)یک فایل به نام ModdingWayInstaller.exeمی بینید که روش کلیک راست کنید و
Run as administrator رو بزنید و
روی install کلیک کنید و بزارید پیغام installed رو بده یعنی نصب شده.
۳)این دو کار رو انجام بدید
Go to your FIFA 13 / Game / Data folder.
a) Rename loc folder to loc-original
b) Rename loc-licensed to loc
4)عملیات نصب کامل شده وحالا وارد بازی شده و امتحان کنید
اگه می خواید کفش بازیکنی رو عوض کنید یا تورنمت های جدید رو اضافه کنید ویا از اسکوربوردها استفاده کنید واز database های مختلف مناسب با سلیقتون مثلا database2 که جدیدترین نقل و انتقالات رو داره وdatabase 4 که تیم های جدید مانند ایران+نقل و انتقالات اضافه می کنه باید برید به فایل FIFA 13 MW Selector
که داخل همون فایل فشرده شده بود الان داخل main folder هست یک خرده با آپشن هاش بازی کنید دستتون می یاد.
با تشکر از دوست خوبمون کامبیز
s_ahmad_h22
05-10-2013, 13:51
منم این مشکلو داشتم ولی با نصب net from work 3.5 نصب windows madia player برای وین ۸ 64 بیت توسنتم مشکلو حل کنم نسب فرم ورکم میتونی تو گوگل سرچ کنی تا بتونی نصب کنیمشکل منکه حل شده
arash007
05-11-2013, 00:05
منم این مشکلو داشتم ولی با نصب net from work 3.5 نصب windows madia player برای وین ۸ 64 بیت توسنتم مشکلو حل کنم نسب فرم ورکم میتونی تو گوگل سرچ کنی تا بتونی نصب کنیمشکل منکه حل شده
بازم نشد دوست عزیزthink::
masoud.diesel
05-11-2013, 14:39
آموزش اضافه کردن بیش از 150 کفش(بروزترین کفش های نایک،آدیداس و پوما،امبرو) به فیفا 13 رو میخوام بزارم،چون مغازه دارم وقت نمیکنم همین الان بزارمش.اما اگه بچه ها استقبال کردن خیلی زود، میزارم
با تشکرroz::roz::roz::
آقا میشه یکی عملیات ریجسترو توضیح بده تو تاپیک نیست:khahesh::babaa::khahesh:
chel30davood
05-13-2013, 17:02
آموزش اضافه کردن بیش از 150 کفش(بروزترین کفش های نایک،آدیداس و پوما،امبرو) به فیفا 13 رو میخوام بزارم،چون مغازه دارم وقت نمیکنم همین الان بزارمش.اما اگه بچه ها استقبال کردن خیلی زود، میزارم با تشکرroz::roz::roz:: خوشحال میشیم بزاری مرسی
کسی پچ افزایش پول manenger mode رو داره ؟!
صفحه اول بود ولی لینک دانلود نمیشه !
masoud.diesel
05-14-2013, 15:43
همونطور که قول دادام آموزش آپدیت بیش از 150 کفش fifa 13 رو براتون میزارم.(addidas,umbro,nike,puma,reebok)
اولین کاری که باید بکنید فایل زیر رو دانلود کنید
دانلود که کردین بعد از unrar کردن چند پوشه میبینید که از بالا به پایین مراحلشو انجام بدید:
-این پوشه مهم نیست:add-on boots name
-این پوشه: add-on ModdingWay Patch رو همونطور که آدرس داده اونجا کپی(replace) کنید: Fifa 13\Game\boots
حالا مراحل اصلی:
step1:یه برنامه به اسم db master هست که باید نصب کنید.وقتی نصب شد باید وارد برنامه بشید.موقعی که بازش میکنید از شما دو فایل fifa_ng_db-meta و fifa_ng_db رو میخواد که باید شما به این آدرس برید این دو فایل رو پیدا کنید: FIFA 13\Game\data\db و وقتی هر دو فایل رو توی برنامه وارد کردین میبینید که همه قسمت های بازی در کنار سمت چپ برنامه به نمایش در میاد توی همون لیست باید دنبال playersboot بگردین و روش کلیک کنید و بعدش یه مشت اعداد به نمایش در میاد که شما کاری بهشون ندارید کجججاااا؟ هنوز این مرحله تموم نشده! خوب بالای نرم افزار db master یه گزینه هست به اسم Table اونو کلیک میکنید و کزینه import single رو میزنید و بعدش ازتون آدرس میخواد که شما باید آدرس برنامه ای که اول دانلود کردید و پوشه step 1 رو بهش بدید که توش 3 تا nodpad هست که به سلیقه ی خودتون یکی از nodpad ها رو توی برنامه لود کنید که من پیشنهاد میکنم این nodpad رو لود کنید:more than 150 boots (یعنی بیش از 150) و وقتی لود کردین اعداد توی برنامه بروز میشن..و گزینه file رو میزنید و save میزنید صبر میکنید کامل عملیات save بشه و بعد از برنامه خارج میشید.
5924
step 2:توی این مرحله پوشه ی shoe رو به آدرس بازی فیفای خودتون کپی(replace) میکنید: FIFA 13\Game\data\sceneassets
step 3:وارد پوشه i68 Patcher 3.2 boot edition میشید و برنامش رو اجرا میکنید بالا که اومد گزینه solo ea رو هم سبز میکنید(تمام گزینه های بالا باید سبز باشن) حالا گزینه avvia رو بزنید صبر کنید تا regeneratoring کامل انجام بشه
5925
step 4:و حالا مرحله آخر نرم افزار i68 regenerator رو از حالت rar در میارید که کاملا شبیه برنامه قبلی یعنی i68 Patcher هستش اما این برنامه regenerator کلی رو انجام میده کار خاصی نمیخواد بکنید فقط گزینه GO رو بزنید(تمام گزینه های بالا سبز باشن) و اگر آدرس فیفای شما رو خواست بهش بدید و صبر کنید عملیات regeneratoring کامل انجام بشه.....تمام که شد وارد بازی بشید و از طریق edit player کفش های جدید به بازیکن های مورد علاقتون اضافه کنید
هر مشکلی بود توی فیسبوک میتونم کمکتون کنم
my facebook page:[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Adidas Adizero f50 Red White l Messi Boot
5926
masoud.diesel
05-15-2013, 12:51
راستی دوستان....نمیدونم تا حالا بهش توجه کردین یا نه..یا شاید اینو میدونید یا شاید هم یکی قبلا اینو گفته .موضوعی رو که میخوام بگم درباره سیستم دفاع کردن مدافعان توی بازی فیفا 13 هستش.دیدین که دکمه رفتن مدافع روی پای مهاجم حریف رو میزنید،مدافع شما فقط رو در روی مهاجم قرار میگیره و فاصله خودشو حفظ میکنه و باید شما زمانبندی کنید وبه موقع دکمه شوت رو بزنید تا مدافع شما برای گرفتن توپ اقدام کنه، دیدین بعضی وقتها آزار دهنده میشه؟؟؟!!!.خوب من حالا میخوام بگم میتونید از این حالت رهایی پیدا کنید.و مدافع شما مستقیم روی پای مهاجم حریف بره...کار زیاد سختی نیست نیاز به ترفند خواصی هم نداره.....خوب برای انجام دادن این کار باید(وقتی دارین home یا away دسته بازی رو انتخاب میکنید) به تنظیمات کنترولر یا همون Costumise Controler رفته و پایین ترین گزینه یعنی defending که حالتش روی Tactical Defending هست رفته و به Legacy Defending تغییرش بدین، بعد وارد بازی که میشید متوجه میشید، به همین آسونی....امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم
من این پچو ریختم هیچ تغییری انجام نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
masoud.diesel
05-15-2013, 20:50
من این پچو ریختم هیچ تغییری انجام نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با برنامه db master نودپد مورد نظر رو به سربرگ playerbots اضافه کردی؟؟؟ حتما مراحل رو به طور کامل انجام ندادی.الان من خودم روی فیفام همه کفش ها رو دارم.دوباره چک کن از اول.....در ضمن اگر از مدهای مدینگ وی استفاده میکنی و database توش رو تغییر بدی کفش های مد جایگزین این کفش ها میشن من پیشنهاد میکنم اکه از مد های مدینگ وی استفاده میکنید اول database رو با mwm selector انتخاب کنید بعد مراحل نصب کفش های جدید رو انجام بدید
اول اومدم فایل زیپ شده رو تو پوشه فیفا اکسترا کردم بعدشم فایل ModdingWayInstaller نصب کردم میشه بصورت عکس بذارید دوباره نصب کنم ممنون میشم
با تشکر
masoud.diesel
05-16-2013, 01:20
اول اومدم فایل زیپ شده رو تو پوشه فیفا اکسترا کردم بعدشم فایل ModdingWayInstaller نصب کردم میشه بصورت عکس بذارید دوباره نصب کنم ممنون میشم
با تشکر نیازی نبود توی پوشه فیفا اکسترکش کنی،والا اگه طبق اون آموزشی که دادم پیش رفته باشی باید نصب شده باشه.از این آسون تر دیگه نمیتونستم آموزش بدم.
توی فیسبوک بیا،واسط توضیح بدم کامل.
my facebook id: [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سلام
ببخشید من می خواستم اگه میشه طرز اعمال کردن رجستری و حذف کردن یه مسیرو بهم یاد بدید یه نفر از دوستان توی سایتشون توضیح دادن بودن برای ادیت fifa13 از اون برنامه استفاده کنیم که این موارد توش بود من بلد نبودم
behzadbento
05-18-2013, 17:13
آقا من يه نصيحت بهتون بكنم اونم اينه كه به هيچ وجه گزارشگر به زيان هاي ديگه ر. دانلود نكنيد چون هيج فايده اي نداره من عربي الماني اسپانيايي ژاپني رو دانلود كردم هيچ جذابيتي ندارن حالا عربش بدك نيست اسم همه ي بازيكنا رو هم نميخونن حدود 30 درصد بازيكنارو اسمشونو تلفظ ميكنن موقع گل زدن هم انگار نه انگار مثلا تو اسپانيايي فقط يه لحظه ميگه گل
آقا من يه نصيحت بهتون بكنم اونم اينه كه به هيچ وجه گزارشگر به زيان هاي ديگه ر. دانلود نكنيد چون هيج فايده اي نداره من عربي الماني اسپانيايي ژاپني رو دانلود كردم هيچ جذابيتي ندارن حالا عربش بدك نيست اسم همه ي بازيكنا رو هم نميخونن حدود 30 درصد بازيكنارو اسمشونو تلفظ ميكنن موقع گل زدن هم انگار نه انگار مثلا تو اسپانيايي فقط يه لحظه ميگه گل
داداش شاید ماله شما مشکل داشته باشه
وگرنه این گزارشگر اسپانیای خیلی رو مخه اونقد میگه گل گل گل.گل....
ایتالیای هم خوبه ولی روسی یه کم سسته
راستی دوستان....نمیدونم تا حالا بهش توجه کردین یا نه..یا شاید اینو میدونید یا شاید هم یکی قبلا اینو گفته .موضوعی رو که میخوام بگم درباره سیستم دفاع کردن مدافعان توی بازی فیفا 13 هستش.دیدین که دکمه رفتن مدافع روی پای مهاجم حریف رو میزنید،مدافع شما فقط رو در روی مهاجم قرار میگیره و فاصله خودشو حفظ میکنه و باید شما زمانبندی کنید وبه موقع دکمه شوت رو بزنید تا مدافع شما برای گرفتن توپ اقدام کنه، دیدین بعضی وقتها آزار دهنده میشه؟؟؟!!!.خوب من حالا میخوام بگم میتونید از این حالت رهایی پیدا کنید.و مدافع شما مستقیم روی پای مهاجم حریف بره...کار زیاد سختی نیست نیاز به ترفند خواصی هم نداره.....خوب برای انجام دادن این کار باید(وقتی دارین home یا away دسته بازی رو انتخاب میکنید) به تنظیمات کنترولر یا همون Costumise Controler رفته و پایین ترین گزینه یعنی
defending
که حالتش روی Tactical Defending هست رفته و به
Legacy Defending
تغییرش بدین، بعد وارد بازی که میشید متوجه میشید، به همین آسونی....امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم اینو که از فیفا 12میشد تغیر داد ولی اینو هم بگو که تیم حریف برای گل زدن فقتط باید تو سره توپ بزنه سری هم جلوش خالی میشه اون وقت اقسام گل هارو از فواصل مختلت نوش جان میکنید البته برای بازی 2نفره بدتر هم میشه من تجربه کرئم بعضی وقتا حوبه بعضی وقت های حساس هم بده
mohammad1326
05-22-2013, 10:22
سلام
یه سوال دارم لطفا تا شب حتما جوابمو بدین
من یه پچی از فیفا رو میخوام که نقل و انتقالات و گیم پلی رو بروز کنه......اموزش نصبش رو هم اگه میشه بزارین...............
فقط لطفا لینک دانلود بدین چون من خودم از مودینگ وی یکی دان کردم هرکاری کردم نقل و انتقالات رو بروز نکرد......................فقط هرچه سریع تر چون حجم زیاد مونده ولی 1 روز بیشتر وقت ندارم.......حجمش هم هرچقدر شد مشکلی نیست(از 1گیگ بیشتر نباشه بهتره)
این پچ واسه ترنسفر هست و ترکیب تیما رو هم تغییر میده. اول نصبش کن تو main folder فیفا 13 بعدش هم رجینیتور رو اجرا و اعمال کن.
حجمش هم 12 مگابایت
mohammad_cfc
05-24-2013, 16:10
بچه ها چه جوری میشه توی فیفا 13 پنالتی رو مهار کرد.من هر کاری میکنم و هر کلیدی رو میزنم دروازبان عین مجسمه یه جا می ایسته.کمک
Reza29.4
05-24-2013, 19:58
بچه ها چه جوری میشه توی فیفا 13 پنالتی رو مهار کرد.من هر کاری میکنم و هر کلیدی رو میزنم دروازبان عین مجسمه یه جا می ایسته.کمک
ای با با شما هنوز گیر این هستی باید با شوک این کارو کرد اگر شوک کار نمیکنه باید برنامه رو از صفحه اول هین انجمن دانلود کنی راهنما هم داره.
موفق باشی
من هر کاری میکنم نمیتونم موقع پنالتی دروازبان رو تکون بدم همش وسط وایمسته . . . .
با شوک سمت راست هم نمیشه . . .
دکمه آنالوگ هم روشنه . . .
چکار کنم . . . ؟
Reza29.4
05-26-2013, 22:38
من هر کاری میکنم نمیتونم موقع پنالتی دروازبان رو تکون بدم همش وسط وایمسته . . . .
با شوک سمت راست هم نمیشه . . .
دکمه آنالوگ هم روشنه . . .
چکار کنم . . . ؟
سلام داداش اول پستها رو با دقت بخون بعد اگه مشکلت رفع نشد مشکلتو بگو باید از صفحه اول همین انجمن برنامه رو دانلود کنی راهنماش هم هست
نحوه اجرا دسته در فیفا 13 که بعضی از نسخه های اون این قابلیت رو نداره:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] )
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] Fdl%2F03%2F13%2F90%2F1331628137%2F3.jpg)
طرز کار نرم افزار:
1- دسته یا دسته های خود را به کامپیوتر وصل میکنیم.
2- فایل اجرایی را باز می کنیم .
3- اسامی دسته ها باید اینجا آمده باشد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] )
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] dl%2F03%2F13%2F85%2F1331628283%2F1.jpg)
4- در منوی Root نرم افزار از کشوی موجود یکی را انتخاب می کنیم.
...
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] dl%2F03%2F13%2F66%2F1331628440%2F2.jpg)
5- دکمه ی Load را می زنیم.
6- یکی از دسته ها را برداشته و دونه دونه دکمه ها رو تست می کنیم.
7- هر کدوم که جابه جا بود مثلا RT و LT جابه جا بودن خب ما هم جاشونو عوض می کنیم.
8- بعد از تنظیم کامل دسته دقیقا همان تنظیماتی که برای دسته ی اول کردیم رو برای دسته های بعدی می کنیم.
9- ادامه ی 8 است. برای صرفه جویی در وقت دقیقا همون تنظیمات رو کپی پیست می کنیم.
10- ...Save
11- خب نرم افزار به ما 3 تا فایل داده که عبارت است از
msvCR100.dll
x360ce.ini
xinput1_3.dll
12- این فایل ها رو در پوشه ای که فایل های اجرایی بازی هستند کپی میکنیم.
مثلا برای fifa11 میشه اینجا .
میشه این شکلی:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] Fdl%2F03%2F13%2F41%2F1331628632%2F4.jpg)
13- میریم تو بازی یادتون باشه اگه همه کارها رو درست کرده باشید باید صدای دینگ رو بشنوید . این صدا مبنی بر دادن OK نرم افزار میباشد. و اعمال شناساندن دسته ها به درستی انجام شده.
گرچه من این صدا را در تعدادی از سیستم ها نشنیدم و لی مشکلی در شناساندن نبود.
14- اگر باز هم تنظیمات انجام شده باب میل ما نبود میتوانیم از تو بازی تنظیم کنیم.
لینک دانلود نرم افزار x360ce
پسورد :
اسم USB من Twin USB Joystick نوشته . . .
ولی توی لیست کشویی اصلا همچین اسمی نیست . . .
چکار کنم ؟
چطوری میشه لیگ قهرمانان اروپا رو به fifa اضافه کنم ؟
چطوری میشه لیگ قهرمانان اروپا رو به fifa اضافه کنم ؟
کسی نی ؟ :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa:
سلام دوستان
دستتون طلا
یه لینک پیدا کردم برات ولی $$$$$ه
دانلود کردم نصب هم کردم ولی بازم اینگلیسیه . . .
چکار کنم . . . ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
یعنی هیچکس نیست جواب منو بده . . . :daghon: :daghon: :daghon: :daghon: :daghon:
سلام سعید جان
من تمام اون کارهایی رو که گفتی تو تایپیک انجام دادم ولی بازم نرم افزار fhl-bh ارور stop working mide .حتی نرم افزار Creation_Studio_13_Basic وقت باز کرن فایل فیفا ارور unhandled میده.تو regedit هم رجیستری فیفا رو دان و مدیفی کردم ولی بازم درست نشد یکی 2 تا نسخه فیفا رو هم نصب کردم بازم درست نشد.من تنها چیزی که از فیفا 13 میخوام آپدیت چهره بازیکناس
دوست عزیز ممنون میشم اگه راهنماییم کنی دیگه دارم دیونه میشم.
sina acm
05-28-2013, 22:40
لباس 2013.14 میلان برای فیفا 13
دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
behzadbento
05-29-2013, 00:27
کسی نی ؟ :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa:
دوست من اگه منظورت از ليگ قهرمانان شبيه ساكر هست فيفا همچين چيزي نداره ولي خب تو پچ ها يه چيز جزئي از ليگ قهرمانان هست كه اگه بخواي بايد يكي از پچ ها رونصب كني
لباس 2013.14 میلان برای فیفا 13
اگه میشه راهنمای نصب هم بزارید . . .
ممنون . . .
سلام
میگم تو فیفا چه طوری مشه چیپ قشنگ زد من فقط با رونالدو این کارو بکنم اونم بعضی وقتها یه سوال دیگه ی داشتم چه جوری میشه از راه دور ضربه آزاد گل زد؟؟؟؟؟
اهم اهم کسی نیست پوسیدم به خدا اگه تو حمومم حرف میزدم تا الان یه صدای میشنیدم
sina acm
06-03-2013, 00:38
اگه میشه راهنمای نصب هم بزارید . . .
ممنون . . .
باید نرم افزار CreationMaster13 داشته باشی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بعد لباس رو دان کن برو تو همین برنامه راحت درست میشه
باز هم اگه به مشکل بر خوردی بهت میگم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
کسی فایل database رو داره؟
بزارید واسه دانلود شدیدا نیاز دارم
سلام
من تو این بازی مشکل لک دارم کسی بلد چیکار کنم رفع بشه
اعصابم و خورد کرده
lord7stark
06-05-2013, 13:56
کسی جواب من رو نمیده:ey babaaa:
Ww2nima6wW
06-08-2013, 09:09
داداش شاید ماله شما مشکل داشته باشه
وگرنه این گزارشگر اسپانیای خیلی رو مخه اونقد میگه گل گل گل.گل....
ایتالیای هم خوبه ولی روسی یه کم سسته
داداش قوربونت این گزارشگر اسپانیایی رو لینک دانلودش رو میزاری؟از خود Moodingway خواستم بگیرم سرعتش خیلی پایینه و تو دانلود منیجر بهم resume نمیده.ممنون
سلام به همه مخصوصا داداش سینای گلمroz::roz:::hekolah::hekolah:
دلم براتون تنگولیده بود:دی
پس چطور دانلود کنیم لینک دانلودش کجاس
سلام بچه ها اگه کسی میتونه منو کمک کنه ازش خواهش میکنم راهنمایی کنه :(
یه مدتیه که فیفا بازی میکنم بازی خیری لگ میزنه به هر دری که میزنم نمیشه اگه میتونید کمکم کنید
بچه ها ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنین:soal::soal:
من وقتی فیفا بازی میکنم نیمه دوم مخصوصا بازی خیلی گیر میزنه:(
alirezafa
06-17-2013, 13:14
چطوری میتونم گلهایی که سیو کردم رو تو فیفا به صورت بزرگ ببینم. اخه فقط تو صفحه نمایشه نشون میده که کوچیک هست.
masoud732
06-21-2013, 19:12
سلام ؛ من یه چند سالی هستش فیفا بازی می کنم اما ادیت نکردم تا حالا این بازی رو یه یک هفته ای اینو و اونور تحقیق کردم که یه چیزای دستمو گرفت من یه مشکلی واسم بوجود اومده اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم : توی برنامه cm13 این ارور برای من میاد قبلا کار کردم باهاش اما دوباره نمیشه کسی می دونه دلیل چیه ؟ دیتا بیسم رو پاک کردم دوباره ریختم بازم درست نشد اطلاعات ارور هم بررسی کردم فایل locale.big رو اجرا نمی کنه ! داشتم لیگ برتر ایران رو درست میکردم که به این مشکل خوردم ! اساتید کمک
5986
اگه مشکلم رفع بشه پچ می کنم می دم خدمت بچه ها
masoud732
06-21-2013, 20:00
دوستان مشکلم خارج از تاپیک حل شد ممنون اما مشکل از فایل زبان بود تویه CM13 بعد از لود کردن db ها باید فایل زبان لود می شد که متاسفانه نداشتم روی هارد اما تویه اینترنت بود اگه کسی این مشکل براش بوجود اومد می تونه از این لینک دانلودش کنه !و صد البته کار ساختن لیگ برتر تموم شد حتما در اختیارتون می ذارم !
بچه ها کسی میتونه فایل لباس جدید رئال مادرید و بارسلونا و هر تیم دیگه ای که میدونه به صورت RX3 بهم بده؟ آخه من بلد نیستم با cm13 کار کنم.
اگه نشد بهم یاد بدین چجوری با cm13 تصویر لباس هارو به صورت فایل در بیارم که تو پوشه دیتا بریزم. ممنون
masoud732
06-21-2013, 23:27
بچه ها کسی میتونه فایل لباس جدید رئال مادرید و بارسلونا و هر تیم دیگه ای که میدونه به صورت RX3 بهم بده؟ آخه من بلد نیستم با cm13 کار کنم.
اگه نشد بهم یاد بدین چجوری با cm13 تصویر لباس هارو به صورت فایل در بیارم که تو پوشه دیتا بریزم. ممنون
می تونی تویه بخش کیت بری و روی گزینه اکسپورت ایمج کلیک کنی بعدش ازت می خواد که لباس رو یه جایی ذخیره کنی ؛ بعد می تونی روش ویرایش انجام بدی یا از این قبیل داستانا اگرم بخوای جدید وارد کنی گزینه سمت راستیش ایمپورت هستش !!
5987
masoud732
06-21-2013, 23:42
دوستان ساخت تیم ملی ایران تموم شد اما یه مشکلی دارم ؛ اسم بچه ها رو نمایش نمی ده ! کسی برنامه یا روشی سراغ داره که بتونم اسم هارو تغییر بدم و یا ویرایش کنم ؟ سوال دومم اینه که الان من تیم رو ساختم و تموم شده و می خوام برای بچه ها بزارم باید کدوم فایل ها یا دیتا ها رو از بازی برای دیگران به اشتراک بزارم ؟
5988
داداش دمت گرم من لباس رو ادیت و شماره گذاری میکنم ولی وقتی اکسپورت میکنم و فایلی که میده رو توی پوشه kit توی دیتا میریزم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
یه راهنمایی کوچیک مشکلو حل میکنه. دمت جیز
masoud732
06-22-2013, 13:40
داداش دمت گرم من لباس رو ادیت و شماره گذاری میکنم ولی وقتی اکسپورت میکنم و فایلی که میده رو توی پوشه kit توی دیتا میریزم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
یه راهنمایی کوچیک مشکلو حل میکنه. دمت جیز
شما اکسپورت می کنی ادیت می کنی بعد تویه همون cm13 ایمپورتش می کنی ! نیازی به کاره دیگه نداره ! اگرم خواستی مطمئن بشی عمل می کنه یک بار Regenerat کن !
من که گیج شدم. فک کن من فقط عکس لباس هارو دارم حالا باید چیکار کنم که این لباس تو بازی باشه.
mohamad javad ab
06-26-2013, 15:08
سلام آقا من آموزش و نرم افزار ساخت فیس فیفا 13 رو می خوام کسی بهم کمک می کنه؟
delpiero107
07-02-2013, 06:56
داداش میشه لینک سالم دانلود گزارشگر عربی رو یکی بزاره مرسی
سلام دوستان اونایی که مثل من حال ندارن نقل و انتقالات تابستونی (البته تا اینجای فصل نقل و انتقالات) رو خودشون انجام بدن این لینک دانلود فایل مربوط به نقل و انتقالاته.
([Only Registered And Activated Users Can See Links])MEDIAFIRE ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بعد فایل رو اکسترکت کنید. پوشه ی Game رو توی پوشه ی fifa 13 کپی و هر جا لازم شد replace کنید.
بعد نرم افزار MWM selector رو وا کنین و پایین سمت چپ database رو از default به database 2.0 تغیر بدین. بعدش هم apply database و تمام.
اگه فایلی به نام MWM selector ندارید یه مشکل دیگست که اگه کسی این مشکلو داره بگه بهم:ohum:
سلام دوستان من میتونم لیگ ایران یا تیم ملی ایران رو به فیفا13 اضافه کنم.
باتشکر
vinchezo15
07-08-2013, 22:42
چگونه در فیفا13نالتی میگیرند
سلام دستت درد نکنه اگه میشه به من کمک کن این MWM selector برای من کار نمی کنه وقتی روش کلیک میکنم هیچی نمیشه. توی سایت modding way هم یه چیزی در مورد این نوشته یود که برای درست کردمش یه فایلی نوت پد به نام player بود حالا نمیدونم چیکارش کنم
سلام دستت درد نکنه اگه میشه به من کمک کن این MWM selector برای من کار نمی کنه وقتی روش کلیک میکنم هیچی نمیشه. توی سایت modding way هم یه چیزی در مورد این نوشته یود که برای درست کردمش یه فایلی نوت پد به نام player بود حالا نمیدونم چیکارش کنم
خب اگه کار نمیکنه یه پچ دیگه با ورژن بالاتر یا حداکثر یه ورژن پایین تر دانلود کن.
شاید مشکل از پچته.
ورژنشو بگو
نه من برای پچ ترانسورمیگم
سلام یه برنامه نیست که بشه قدرت بازیکنارو بیشتر کرد؟؟؟ مثلا ronaldo که 92 هست بیشترش کرد و وقتی تو کریرمو هم میری تغییر نکنه . با cm 13 هم میشه ولی وقتی این کارو میکنم تو بازی تغییر نمی کنه
سلام یه برنامه نیست که بشه قدرت بازیکنارو بیشتر کرد؟؟؟ مثلا ronaldo که 92 هست بیشترش کرد و وقتی تو کریرمو هم میری تغییر نکنه . با cm 13 هم میشه ولی وقتی این کارو میکنم تو بازی تغییر نمی کنه
مگه از تو خود بازی نمیشه؟
از تو بازی میشه ولی توی کریرمود تغییر نمیکنه
از تو بازی میشه ولی توی کریرمود تغییر نمیکنه
اصلا چه معنی داره قدرت بازیکنارو تغییر بدی؟ بیخیالش شو.
این قضیه پچ ترنسفرو چیکارا کردی؟
lord7stark
07-10-2013, 16:40
دوستان پچ نسبتا جدید فیفا 14 اومده !
در راه جام جهانی !!( فقط نمیدونم چرا اینقدر زود !!؟ ) مخصوصا اینکه بازی های مقدماتی و نهایی euro 2016 هم توش هست !!
هر چی بگین توش هست !! جام کنفدراسیون ها و یورو ! ملت ها ! و . . . .قص علی هذا !!
دستورالعمل نصب پچ :
۱
: دانلود و استخراج فایلهای درون فایل فشرده شده
۳: اجرای Regenerator (iard68).exe و انتخاب مسیر نصب بازی ( Program FilesFIFA 13:?) وکلیک بر روی گزینه GO , منتظر ماند تا نصب کامل پچ
۴: لذت بردن ازبازی
نمایش پچ :
# چند نکته باریک تر ز مو !
1) اگه فقط پچ رو نصب کنید که میتونید به بازیتون تو بخشای باشگاهی هم ادامه بدید !
ولی اگه اپدیت پچ رو هم نصب کنید فقط فقط دیگه بازی های ملی رو میتونید بازی کیند !!
2) بعضی تیم ها مثل ایران ! ترکیب تیم های ملیش افتضاحه ! جوری که رضا گوچی ، مدافع شده !!
وایران تقریبا ضعیف ترین تیم تورنومنته !! فیس بازیکنای ایران هم مثل همیشه افتضاح !!
3) چون تکلیف تیمای صعود کننده هنوز کامل مشخص نشده ! باز هم اپدیت های جدیدتری نیز میاد ...
فایل نصبش تو اینترنت پره !!! mas:-
### حالا خودم چندتا سوال دارم !!
1) از بین این همه پچ های جور وا جور کدومش بهتره !!!؟
2) این پچ جام جهانی !! پچ های moding way ?! s !! یا سوپر پچ فیفا !!!!؟
لطفا بگید که من کدوم از اینا رو دان کنم بهتره !!!! think::
مر30 دوستان !
lord7stark
07-10-2013, 17:17
منوی کرستیانو رونالدو برای فیفا 13 :
تغییر منو و کلیپ ابتدای بازیبعد از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج و محتویات پوشه game را درون پوشه game بازی کپی کرده و برنامه Regenerator رو اجرا و مراحل نصب را طی کنید .
DOWNLOAD ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
# برنامه Regenerator که جز واجبات نصب پچ و ... هست : DOWNLOAD ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
1) از بین این همه پچ های جور وا جور کدومش بهتره !!! ?
2) این پچ جام جهانی !! پچ های moding way !! یا سوپر پچ فیفا !!! ?
لطفا بگید که من کدوم از اینا رو دان کنم بهتره !!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
ذرضمن اگر من هر کدوم از این پچ ها رو نصب کنم اگه خوشم نیومد میتونم پاکش کنم بدون اینکه به بازی لطمه بخوره یا نه ? !
مر30 دوستان !
1) از بین این همه پچ های جور وا جور کدومش بهتره !!! ?
2) این پچ جام جهانی !! پچ های moding way !! یا سوپر پچ فیفا !!! ?
لطفا بگید که من کدوم از اینا رو دان کنم بهتره !!!! think::
ذرضمن اگر من هر کدوم از این پچ ها رو نصب کنم اگه خوشم نیومد میتونم پاکش کنم بدون اینکه به بازی لطمه بخوره یا نه ? !
مر30 دوستان !
به نظر من پچ های مودینگ وی بهتر هستن.
چون واسه نصبشون خود مودینگ وی فایل میزاره.
زیاد هم به رجنیتور نیاز نداره.
پچ 1.8.4 مودینگ وی رو دان کن . بعد ترنسفر های تابستانی رو میشه از رو این پچ خیلی ساده انجام داد.
JUSt modiing WAy
فک نکنم بشه پچ هارو بعد نصب پاک کرد.
مگه اینکه فیفا رو دوباره نصب کنی. این تنها راهشه فکر کنم
بابا من می خوام سن بازیکنارو کم کنم .خیلی حال میده اگه کسی میدونه بگه . پچ ترانسفر هم یه پچ 1.8.2 نصب کردم MWM selector هم کار کرد خیلی هم پچ خوبیه یه برنامه ی دیگه هم پیدا کردم اسمش هست FHL-Transfer-Manager که برای ترانسفر هست خیلی هم خوبه درست هم کار میکنه ولی در صورتی کار میکنه که مشکل برنامه ی FHL-BH-Editor حل کرده باشی اگه خاصتی بگو بزارم برای دانلود
بابا من می خوام سن بازیکنارو کم کنم .خیلی حال میده اگه کسی میدونه بگه . پچ ترانسفر هم یه پچ 1.8.2 نصب کردم MWM selector هم کار کرد خیلی هم پچ خوبیه یه برنامه ی دیگه هم پیدا کردم اسمش هست FHL-Transfer-Manager که برای ترانسفر هست خیلی هم خوبه درست هم کار میکنه ولی در صورتی کار میکنه که مشکل برنامه ی FHL-BH-Editor حل کرده باشی اگه خاصتی بگو بزارم برای دانلود
خدا رو شکر مشکلت با MWM selector حل شد. اون فایلی که صفحه قبل گذاشتمو دانلود کردی؟
اول اونو باید دان کنی بعد کپیش کنی بعد MWM selector رو روی database 2 بزاری.
این کارا رو انجام دادی؟
راستش من مشکل با FHL-BH-EDItor حل نشده.
اگه راه حلی داری واسه حل این مشکل بگو
INDECENT
07-11-2013, 11:18
اینایی که الان گفتید رو همدیگه یعنی چی ؟ :nishkhand:
اگه من بخوام این ورلد کاپه به بازیم اضافه شه باید کودوم فایلو نصب کنم ؟ باید کجا بریزمش ؟ :nishkhand:
میشه یه کوچولو توضیح جداگانه به من بدید ؟
اینایی که الان گفتید رو همدیگه یعنی چی ؟ :nishkhand:
اگه من بخوام این ورلد کاپه به بازیم اضافه شه باید کودوم فایلو نصب کنم ؟ باید کجا بریزمش ؟ :nishkhand:
میشه یه کوچولو توضیح جداگانه به من بدید ؟
بهتره هر چی فایل نصبی هست نصب کنی.
یه فایل مربوط به اسکوربرد و یه دو تا فایل نصب دیگه هم داره که یکیشون همون جام جهانی برزیله.
اگه پوشه ای به اسم GAME داشت یا DATA برو تو فولدر FIFA 13 و کپی و replace کن.
فایلای نصبی رو هم همون جایی که فیفا رو نصب کردی نصب کن.( پوشه ی اصلی)
INDECENT
07-11-2013, 14:09
رفتم دیدم فایلش 807 مگه پشیمون شدم :nishkhand:
رفتم دیدم فایلش 807 مگه پشیمون شدم :nishkhand:
آره بابا بد حجیمه فایلش.
حداقل پچ مودینگ وی رو بگیر که بتونی ترنسفر کنی.
برای اینکه خودم بتونم پچ درست کنم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟ممنون
نگاه کن من از اول توضیح میدم .اول از همه هرجا که فیفا رو نصب کردی به این شکلش بکن c:\ea sport\fifa13 حالا شما به جای c هر درایوی که نصب کردید باشه
حالا تو کامپیوتر توی run توی قسمت سرچ بزنید regedit و بعد کلیک کنید
6086
بعد وارد یه صحفه می شید به این شکل
6087
بعد به این مسیر برید HKEY LOCAL_MECHINE بعد روی SOFTWARE کلیک کنید و بعدش بگردید دنبال ea sports
6088
بعد به fifa 13 برید بعد در صحفه روبرو چندتا فایل وجود داره که 2 تاش آدرسای fifa13 هست اون دوتا رو پاک کنید بعد این رجستری رو دانلود کنید و بعد اعمال کنید
حالا باز اون مسیر ساخته میشه حالا در regedit به همون fifa 13 برید مسیر fifa13 رو بهش بدید برای دوتاش مانند \C:\ea sport\fifa13 و صد در صد \ رو اخرش بزارید حالا نرم افزارو اجرا کنید
اگه نفهمیدید این فیلمو ببینید
نگاه کن من از اول توضیح میدم .اول از همه هرجا که فیفا رو نصب کردی به این شکلش بکن c:\ea sport\fifa13 حالا شما به جای c هر درایوی که نصب کردید باشه
حالا تو کامپیوتر توی run توی قسمت سرچ بزنید regedit و بعد کلیک کنید
6086
بعد وارد یه صحفه می شید به این شکل
6087
بعد به این مسیر برید HKEY LOCAL_MECHINE بعد روی SOFTWARE کلیک کنید و بعدش بگردید دنبال ea sports
6088
بعد به fifa 13 برید بعد در صحفه روبرو چندتا فایل وجود داره که 2 تاش آدرسای fifa13 هست اون دوتا رو پاک کنید بعد این رجستری رو دانلود کنید و بعد اعمال کنید
حالا باز اون مسیر ساخته میشه حالا در regedit به همون fifa 13 برید مسیر fifa13 رو بهش بدید برای دوتاش مانند \C:\ea sport\fifa13 و صد در صد \ رو اخرش بزارید حالا نرم افزارو اجرا کنید
اگه نفهمیدید این فیلمو ببینید
ولش کن. هر کاری کردم اصلا توی regedit و شاخه هاش ea sport نبود.
ما با همون رجنیتور هم کارمون حله
javad.izanlo
07-12-2013, 12:11
با سلام ،پچ لیگ قهرمانان آسیا برای فیفا 13 نیست؟
خواهشا جواب بدهید:rose:
:rose:
خلیج همیشه فارس
من میخوام تو قسمت تورنمنت ها تغییراتی ایجاد کنم و تورنمنت طراحی کنم از چه نرم افزاری استفاده کنم همچنین می خوام پچ درست کنم چکار باید کنم؟
فیلمو دیدی باید توی شاخه ی hkey local_mechine باشه یه عکس بگیر بزار
فیلمو دیدی باید توی شاخه ی hkey local_mechine باشه یه عکس بگیر بزار
من کلا شاخه هاشو گشتم چیزی به نام ea sport پیذا نشد. ریست هم کردم سیستمو اثر نداشت.
ما با همون رجینیتور میسازیم.
خواست خداست که این نرم افزار کار نکنه lol:-lol:-
javad.izanlo
07-12-2013, 14:29
لطفا این را مستقیم کنید سایت دانلودش $$$$$ه ممنون
VALAMBROSIO1'S UNOFFICIAL MODDINGWAY MOD ADD ON V 0.2 + UPDATE FIX ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
منظورم ایناست
توی توضیحاتش تیم های استقلال وپرسپولیس وسپاهان هم داره
خواهشا جوابببببببببببببببببببببب بببب بببببببدین
کسی سوال قبلی منو جواب نداد خودم جوابش رو پیدا کردم اما سایت دانلو د فایل ها $$$$$ه کمممممک ( لینک های بالا)
sina acm
07-12-2013, 18:54
جدید ترین پچه فیفا 4 تاست به ترتیب دان کنید
اولی : 663.00 Mb
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] .html)
دومی
100.00 Mb
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] .html)
سومی
69.00 Mb
اخریشم مفته 3 مگابایت
سلام من می خوام بدونم بهترین بازیکن دنیا برای امسال کی هست و چه کانالای این رو میذاره البته کارتی نباشه چون نمی خوام امسال دیگه از دست بدم
و همچنین یه سوال دیگه در MWM SELECTOR
Database مختلفی وجود داره میشه بگید هر کدوم برای چیه اینم لیستش
Default Database
Default Database Updated
Database 2.0
Database 3.0
Database 4.0
Database 2.0 - gameplayzed
Database 4.0 - gameplayzed
Database 5.0
Database 5.0 - gameplayzed
در ضمن من پچ 1.8.2 رو نصب کردم بعد پچ 1.8.4 که نصب کردم بعد هیچ فرقی نکرد پچ 1.8.6 هم نصب کردم تغییری نکرد ولی توش نوشته بو ورزشگاه نیوکمپ اضافه میشه و مال من شد ولی تیم های آسیای که گفته بو اضافه نشد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام،یک پچ را نصب کردم که فقط تمامی تیم های ملی جهان راداره 204 تیم.لیگ ها حذف شده حالا می خوام لیگ ها هم بهش اضافه کنم چه راهی وجود داره به شرطی که این تیم های ملی حذف نشه
Cristiano Ronaldo.7
07-13-2013, 13:00
سلام دوستان ، من تا حالا بچ نصب نکردم،اگه ممکنه لینک جدیدترین پچ رو بهم بدین و اینکه برای نصب اخرین پچ نیاز به پچ های قبلی هم هست یا نه ؟roz::
javad.izanlo
07-13-2013, 15:13
کسی جواب ما را نمی ده ؟:ey babaaa:
پست 656
جواب بدین لطفا احتیاج دارم به خدا پاسخ منو بدید
سلام.ببخشید یه پچ به نام سوپر پچ فیفا13اومده که اگه ممکنه لطفا بزاریدش.ممنون
اقا من پچ fifa futsall 2013 نصب کردم اجرا نمیشه اینم پیغامش
we`re sorry an error has occurred
origin is not installed and is required to play game.please reinstall origin
اقا من پچ fifa futsall 2013 نصب کردم اجرا نمیشه اینم پیغامش
we`re sorry an error has occurred
origin is not installed and is required to play game.please reinstall origin
شاید باید اوریجین نصب کنی
اورجین نصب کردم پیغام میده فکر کنم اپدیت میخواد اپدیت نمی شه
اورجین نصب کردم پیغام میده فکر کنم اپدیت میخواد اپدیت نمی شه نمی دونم چکار کنم
میتونی بیخیال شی.
حالا پچش چه تغیری ایجاد میکنه؟
میشه فوتسال برنامه ی origin هم کار کرد ولی بلد نیستم عضو شم روی create an account باید کلیک کنم کی هیچی نمیشه
خواهشا سوپرپچفیفا13که واقعا عالی هستش روقراربدید
سلام من
همه اپدیت های که گفته رو گرفتم واسه تغیررات اما کار نیمکنه
1.8.2
تا 1.8.8 که امده گرفتم نصب کردم اما بی فایده بوده میشه یکی واسم توضیح بده روش نصبشون؟
mazdabenz
07-19-2013, 00:36
وای عالی بود مرسی ... ممنون همیشه لطف داریدا آقا سینا
hamidreza22
07-19-2013, 16:22
سلام کسی میدونه پچ لیگ قهرمانان اسیا برای فیفا 13 اومده؟ اگر اومده لطفا لینک دانلودش رو بذارید با تشکر
میشه فوتسال برنامه ی origin هم کار کرد ولی بلد نیستم عضو شم روی create an account باید کلیک کنم کی هیچی نمیشه
شاید تا الآن درستش کرده باشی ولی باید بگم اصلا نیازی به اوریجین نیست. فقط باید یه کرک دیگه جداگانه از نت دانلود کنی.
حدود 25 مگ خوبه
اگه واسه تو اجرا شده زمیناش درسته؟
واسه من قاطیه.
وسط چمنه.
ولی چقدر حال کردم با لباسای alternate
واقعا دستت درد نکنه درست شد ممنونم ولی چمنم مشکل نداره
یه سوال من توپ و لباسایی که تو سکرین شات نشون داده بود رو تو بازی نمی بینم
منم مشکل چمنم حل شد.
نرم افزار رو دوباره نصب کردم.
توام این کارو بکن شاید درست شه.
بلدی 7 به 7 بزاری؟
اگه خواستی بگو یاد بدم 7 به 7 رو
اره بلدم ولی یه مشکل دیگه دارم بعضی موقعه ها از بازی میاد بیرون شاید مشکل همون کرکی باشه که نصب کردم ماله شما اینجوری نسیت؟؟ اگه نیست اون سایتی که کرک رو ازش دانلود کردی بده برم دانلود کنم
اره بلدم ولی یه مشکل دیگه دارم بعضی موقعه ها از بازی میاد بیرون شاید مشکل همون کرکی باشه که نصب کردم ماله شما اینجوری نسیت؟؟ اگه نیست اون سایتی که کرک رو ازش دانلود کردی بده برم دانلود کنم
واسه من هم همینجوریه.
فک نکنم کرک مشکلی داشته باشه. به نظرم مشکل از خود پچ هست.
یه سوال دیگه نمیشه بازی رو کمتر از هفت نفر بازی کرد
یه سوال دیگه نمیشه بازی رو کمتر از هفت نفر بازی کرد
من خودمم در حین بازی داشتم بهش فکر میکردم.
شاید اونجایی که مینویسی 120 باید یه عدد دیگه بنویسی. اون عدد هم معلوم نیست چجوری محاسبه میشه
اگه بشه که خیلی خوب میشه
میگم دیدی توی فیفا ضریه ازاد رو خود حریف وقتی میزنه سرعتی هست چه جوری این ضربه ها رو بزنم خود pc این ضربه هارو فقط میزنه
اگه بشه که خیلی خوب میشه
میگم دیدی توی فیفا ضریه ازاد رو خود حریف وقتی میزنه سرعتی هست چه جوری این ضربه ها رو بزنم خود pc این ضربه هارو فقط میزنه
منظورت از سرعتیو دقیقا نمیدونم ولی اگه منظورت اونجوریه که خود کریس رونالدو تو واقعیت میزنه و خیلی سریعه اینجوریه :
دکمه l1 ( همون که باهاش بازیکن رو عوض میکنی یا چیپ میزنی) رو نگه میداری بعد شوت میکنی.
این شوتو بهتره از بغل دیوار دفاعی بزنی
اینو خودم میدونم ولی خوب سخت اینوری گل کردن چون باید زیاد بگیری و اکسرا به دیدار دفاعی میخوره و همون طور که گفتی باید از کنار بزنی که اینطوری گل نمیشه . حالا بزار میرم تو فیفا ضبط میکنم فیلمش رو میزارم ببینی
اینو نگاه کن این ضربه هارو میگم
اینم همون جوری هست که ما میزنیم
میگم دکمه ی کات کدومه من بعضی موقع ها کات میدم توی تمرینی با همون دکمه های که حرکت میکینی ولی بعضی وقتا میشه
راستی یه چیز دیگه تو فیفا اگه بخوام وقتی سانتر کنم از روی کرنر مثلا دوست داشته باشم رونالدو هد بزنه .دیدی که وقتی مثلا تیم رئال ور میداری از کرنر که سانتر میکنی بیشتر روی سر پپه میاد ولی اگه بخوای رونالدو بزنه باید زیاد سانترو بگیری که در این صورت خیلی از دروازه دور میشه و وقتی بخوای هد بزنی گل نمیشه . یه راهی نداره به جای پپه رونالدو بیاد هد بزنه مثل pes که میتونی تغییر بدی
دوستان برای بازی انلاین باید حتما بازی رو خرید؟؟
اگه چطوری روی نسخه بلک باکس مولتی پلیر بازی کنم
با یک اکانت orgion(( اگه اسمشو درست گفته باشیم)) کافیه؟
سلام من
1.8.2
تا 1.8.8 که امده گرفتم نصب کردم اما بی فایده بوده میشه یکی واسم توضیح بده روش نصبشون؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا کسی اینو نمیبیبینه یا نمیخاد جواب بده؟؟؟
سوال من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستانومن تازه fifa 13 را نصب کردم و می خوام بازی کنم ولی چون الان فصل نقل و انتقالات هست و برای آپدیت هم باید پچ نصب کنم دیدم برای نصب جدیدترین پچ ModdingWay باید پچ های ماقبلش را هم نصب کنم و حجم زیادی را باید دانلود کنم که برای من مشکل هست.حال از شما دوستان خواهشمندم اگر جدیدترین نقل و انتقالات را انجام دادید فقط فایل squads که در مای داکیومنت تو پوشه fifa 13 هست را برای دانلود بزارید تا من کپیش کنم و نقل و انتقالات انجام بشه.اگر هم پچی هست که مخصوص نقل و انتقالات باشه و با حجم کم بشه دانلودش کرد و نقل و انتقالات را انجام داد ممنون می شم معرفی کنید.با تشکر.منتظرم
sepehr1380
07-31-2013, 07:42
اقا من تازه عضویدم
عاشق فیفا ام
من چن وقت پیش یه پچ دیدم
پچ فوتسال اما چون قدیمی بود اپلود سنتر ها اونو پاک کرده بودن
اگه کسی این پچ رو داره لطفا اپلود کنه
ما استفاده کنیم
خواهش میکنم
sina acm
08-01-2013, 19:38
شاهکار فیفا 14 در ساختن چهره واقعی بازیکنان
سلام یکی میتونه به من کمک کنه که لباس برای fifa 13 بسازم یا اینکه خود لباسای fifa 13 رو تغییر رنگ یا از این چیزا کرد تو رو خدا جواب بدید چون می خوام یه لباس برای رئال بسازم.
سلام یکی میتونه به من کمک کنه که لباس برای fifa 13 بسازم یا اینکه خود لباسای fifa 13 رو تغییر رنگ یا از این چیزا کرد تو رو خدا جواب بدید چون می خوام یه لباس برای رئال بسازم.
داداش من نمیدونم cm13 رو استفاده میکنی یا نه ولی میزارم.
با این نرم افزار فقط میتونی در حد رنگ لباس و فونت شماره های تیم تغییرات ایجاد کنی ولی اگه فتوشاپو خوب بلد باشی شاید بتونی اسپاانسر و لوگوی تیم و طرح کلی لباسو تغییر بدی.
اگه خواستی استفاده کنی جایی که باید یه چیزیو باز کنی برو پوشه ی اصلی فیفا 13 رو انتخاب کن.
دیگه ببخشید هر چی گشتم چیز خاصی پیدا نکردم فقط همین بود
دستت درد نکنه اره cm دارم یکم خودم گشتم دیدم برنامه ی خاصی نداره برای همین با فوتوشاپ یکی از لباس های فیفا رو عوض کردم ولی وقتی فیفا کردم با cm لباس وارد نشد . من پچ های modding way رو نصب کردم شاید به خاطر همین باشه که لباس وارد بازی نشده چون نمی دونم کدوم دیتا بیس رو با cm باز کنم .من یه بار دیگه فیفا رو نصب کردم و روی اون پچ نصب نکردم و لباس وارد cm کردم و لباس وارد بازی شد اگه میشه کمکم کن که چی کار کنم
hajisajjad
08-05-2013, 01:44
دوستان ممنون میشم یکی کمکم کنه
من آپدیت جدید moddingway 1.9.2 به همراه همه قبلیاشو نصب کردم وارد بازی میشه اما هنوزم درست نشد،اولش که وارد بازی میشیم مسی مثل قبل نمیاد و فقط توپ رو نشون میده وقتی هم که میخوایم پیراهن تیما رو انتخاب کنیم فقط آرم باشگاه هاس و بازیکنا رو نشون نمیده وقتی هم که وارد بازی میشیم همه جا سیاهه جز تیرک دروازه ها و اسامی بازیکنا!!!
دوستان ممنون میشم یکی کمکم کنه
من آپدیت جدید moddingway 1.9.2 به همراه همه قبلیاشو نصب کردم وارد بازی میشه اما هنوزم درست نشد،اولش که وارد بازی میشیم مسی مثل قبل نمیاد و فقط توپ رو نشون میده وقتی هم که میخوایم پیراهن تیما رو انتخاب کنیم فقط آرم باشگاه هاس و بازیکنا رو نشون نمیده وقتی هم که وارد بازی میشیم همه جا سیاهه جز تیرک دروازه ها و اسامی بازیکنا!!!
من هم این مشکلو داشتم بازیو دوباره نصب کردم درست شد.
فیفات قاطی کرده.
بهتره آخرین پچی که جزو پچ های آپدیت نیست رو نصب کنی چون جدید تر هم هست و بعدش آپدیتاشو نصب کنی.
البته بهتره بازی رو هم دوباره نصب کنی
دستت درد نکنه اره cm دارم یکم خودم گشتم دیدم برنامه ی خاصی نداره برای همین با فوتوشاپ یکی از لباس های فیفا رو عوض کردم ولی وقتی فیفا کردم با cm لباس وارد نشد . من پچ های modding way رو نصب کردم شاید به خاطر همین باشه که لباس وارد بازی نشده چون نمی دونم کدوم دیتا بیس رو با cm باز کنم .من یه بار دیگه فیفا رو نصب کردم و روی اون پچ نصب نکردم و لباس وارد cm کردم و لباس وارد بازی شد اگه میشه کمکم کن که چی کار کنم
شاید سایز لباست مشکل داره.
اگه میخوای لینک عکس لباستو بده ایمپورت کنم ببینم قضیش چیه.
شاید بتونم کاری کنم.
با سلام من پچ Modding wzy 1.9.4 رو نصب کردم قبلی هارم نصب کردم تغییرات انجام شده اما وقتی در مستر کاپ یا همون مربی گری میرم به یه جایی که میرسه از بازی بدون هیچ اروری میپره بیرون لطفا راهنمایی کنیدashem:-
sina acm
08-09-2013, 13:30
با سلام من پچ Modding wzy 1.9.4 رو نصب کردم قبلی هارم نصب کردم تغییرات انجام شده اما وقتی در مستر کاپ یا همون مربی گری میرم به یه جایی که میرسه از بازی بدون هیچ اروری میپره بیرون لطفا راهنمایی کنیدashem:-
سلام
شما برنامه ریجینیتور رو یا انجام ندادید یا درست انجام ندادید
این باعث شده data هایه جدید رو بازی نشناسه هنگ کنه بیاد بیرون اگه با ریجیت کردن مشکل داشتی به من پیام خصوصی بده :nishkhand:
چطور باید ریجیت کنم ؟؟؟؟؟
sina acm
08-10-2013, 02:03
چطور باید ریجیت کنم ؟؟؟؟؟
این مراحل اجرا پچ بارها تو صفحه هایه قبل زده شده بود :nishkhand:
این برنامه رو دانلود کن [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بعد که خودش پوسه فیفا رو پیدا کرد رویه go کلیک کن اگه نشد به من پیام بده :nishkhand:
راستی این رو هم از الان بگم اگه تو اجراش با ارور برخورد کردی باید netfream work 4 رو نصب کنی البته اگه ارور داد
بازم اگه نتونستی بیا پروفایلم :nishkhand:
Marco Reus
08-10-2013, 10:56
لطفا در مورد فیفا 13 کمکم کن من قبلا در ویندوز ایکس پی sp3 فیفا 13 رو بدون هیچ گونه مشکلی بازی میکردم ولی الان 2 روزه ویندوز 7 نصب کردم امروز که فیفا 13 رو نصب کردم توی بازی میره وقتی تیم ها رو انتخاب میکنم رو play که میزنم از بازی میپره بیرون اپدیت کارت گرافیک هم نصب کردم لطفا کمکم کن منتظر جوابتم roz::
ممنون از پاسخ هاتون .برنامرو که باز میکنم یه صفحه ی زرد میاد روش yes میکنم یه صفحه ی زرد دیگه باز میشه فقط ok داره که درباره fifa.exe نوشته شده روش ok میکنم یه صفحه ی انتخاب پوشه باز میشه اونجا باید چه پوشه ایی رو انتخاب کنم ؟ چون وقتی پوشه ی fifa 13 رومیزنم یه صفحه ی زرد دیگه باز میشه که دوباره باید پوشه انتخاب کنیم دوباره همون پوشه fifa 13 رو انتخاب میکنم این دفعه یه صفحه ی قرمز باز میشه ودیگه برنامه اجرا نمیشه .باید چیکارکنم؟؟؟؟؟
اقا جواب بدید دیگه.:khahesh::khahesh:
سلام یکی میشه به سوال من جواب بده من می خوام بدونم مراسم بهترین بازیکن اورپا و بهترین بازیکن جهان چه زمانی هست و چه کانالای این مراسم ها رو پخش میکنند
نیگاه باید مسیر fifa 13 رو بهش بدی مثل این D:\ea sport\fifa 13 حالا به جای درایو d توی هر درایوی که نصب کردی باید مسر رو بهش بدی فقط یادت باشه همین مسیرو بهش بدی و پوشه ی game رو انتخاب نکنی
این کارو میکنم ولی یه صفحه ی قرمز باز میشه و برنامه باز نمیشه
با سلام .اقا من تا الان تمام پچ های fifa 13 یا همون modding way رو نصب کردم حتی تا 1.9.4 که دو روزه اومده .تا حالا 3 تا مربی گری با سه تا تیم مختلف رفتم دو تا شون بعد از نیم فصل اول بدون ارور میپره بیرون یکیشون همون اول میپره بیرون دیوونم کردن .صفحات قبل رو دیدم خیلی ها این مشکلو دارن . بد جوری تو امپاسم . اقایون هر کی هر کاری که کرده درست شده رو مفصل بنویسه و یه پاسخ کامل از تمام کارها بده تا نه تنها مشکل من بلکه مشکل بقیه دوستان هم حل شه . صمیمانه خواهش میکنم جواب کامل بدید . خوهشا کمک کنید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
sina acm
08-12-2013, 00:02
لطفا در مورد فیفا 13 کمکم کن من قبلا در ویندوز ایکس پی sp3 فیفا 13 رو بدون هیچ گونه مشکلی بازی میکردم ولی الان 2 روزه ویندوز 7 نصب کردم امروز که فیفا 13 رو نصب کردم توی بازی میره وقتی تیم ها رو انتخاب میکنم رو play که میزنم از بازی میپره بیرون اپدیت کارت گرافیک هم نصب کردم لطفا کمکم کن منتظر جوابتم roz::
سلام این جور بیرون امدن ها عموما برایه گرافیک هست ولی شما نت 4 رو نصب کن : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
ممنون از پاسخ هاتون .برنامرو که باز میکنم یه صفحه ی زرد میاد روش yes میکنم یه صفحه ی زرد دیگه باز میشه فقط ok داره که درباره fifa.exe نوشته شده روش ok میکنم یه صفحه ی انتخاب پوشه باز میشه اونجا باید چه پوشه ایی رو انتخاب کنم ؟ چون وقتی پوشه ی fifa 13 رومیزنم یه صفحه ی زرد دیگه باز میشه که دوباره باید پوشه انتخاب کنیم دوباره همون پوشه fifa 13 رو انتخاب میکنم این دفعه یه صفحه ی قرمز باز میشه ودیگه برنامه اجرا نمیشه .باید چیکارکنم؟؟؟؟؟
شما باید دقت کنید که بازیه فیفا شما مستقیم تو پوشه fifa 13 نصب شده باشه و هیج پوشه دیگه ای توش نباشه مثلا اگه بازی رو تو درایو D نصب کردید مستقیم باید پوشه FIFA 13 اونجا باشه که خود برنامه به صورت خودکار پوشه رو پیدا میکنه و ریجیت میشه
کسی نی جواب مارو بده لطفا.....................
sina acm
08-12-2013, 01:33
کسی نی جواب مارو بده لطفا.....................
این سوال شما رو باید تو چت باکس یا کمپ دربی بپرسید این بخش مربوط به ادیت بازیه فیفا 13 هستش :daghighan:
از کجا میفهمم ریجیت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کجا میفهمم ریجیت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شما که روی go کلیک میکنید یه لودینگ میاره و تغییرات رو روی همه ی دیتا ها انجام میده. لودینگ اولی سریع تر پر میشه. روی هر کدم از دیتا ها گیر کرد اون پایین روش کلیک کن که رنگش از سبز به قرمز تغییر کنه. بعد لودینگ بعد بلافاصله میاد روشم نوشته deleting references یا همچین چیزی. اون یکم دیر تر پر میشه. اگه نشد برو تو پروفایل سینا lol:-lol:-lol:-
برا من اصلا به اون صفحه ی اصلی که بخوای go رو بزنی نمیرسه وقتی فولدر fifa 13 رو میزنم یه صفحه ی زرد باز میشه که میگه باید دوباره فولد رو مشخص کنید دوباره که میزنم یه صفحه ی قرمز باز میشه وبرنامه باز نمیشه .تو انتخاب فولدر مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟
مسیر نصب:D/FIFA13
sina acm
08-12-2013, 18:58
برا من اصلا به اون صفحه ی اصلی که بخوای go رو بزنی نمیرسه وقتی فولدر fifa 13 رو میزنم یه صفحه ی زرد باز میشه که میگه باید دوباره فولد رو مشخص کنید دوباره که میزنم یه صفحه ی قرمز باز میشه وبرنامه باز نمیشه .تو انتخاب فولدر مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟
پس کلا مورد داره :nishkhand:
از اینا نصب کن خوب میشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اگه نشد برو تو پروفایل سینا
:chakoshi:
پ.ن : چند روزه دیگه ویرایش فیفا 14 هم باید بزنیم دمو نزدیکه کم کم باید اماده بشیم :nishkhand:
چه طور برم تو پروفایل سینا
چه طور برم تو پروفایل سینا
هر جا نام کاربری سینا ( sina acm ) رو دیدی روش راست کلیک کن و open link in a new tab رو بزن. بعد تو صغحه ی جدید پیغام بازدید کنندگان رو بزن و تو کادری که وا میشه هر چه میخوای بنویس
Marco Reus
08-12-2013, 21:44
[QUOTE=sina acm;164743]سلام این جور بیرون امدن ها عموما برایه گرافیک هست ولی شما نت 4 رو نصب کن : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
درست شد از همین اپدیت کارت گرافیک بود ممنون
من اون برنامه ایی رو که گفتید دانلود و نصب کردم اما بازم نشد و باز هم همون مشکل قبلی . باز هم راهی هست یا باید ناامید از مربی گری و ریجیت بشم؟؟؟؟؟؟؟
sina acm
08-12-2013, 22:06
من اون برنامه ایی رو که گفتید دانلود و نصب کردم اما بازم نشد و باز هم همون مشکل قبلی . باز هم راهی هست یا باید ناامید از مربی گری و ریجیت بشم؟؟؟؟؟؟؟
ببین سینا دقت کن بازیه فیفا حتما تو پوشه ای به غیر از فیفا 13 نباشه چون این برنامه تک تک درایو هایه کامپیوتر رو میگرده بعد که به پوشه فیفا برخورد کرد پیداش میکنه !!
راستی ببین ریجینیتور ورژن 3.0.1 رو داری اگه غیر از اینه دانلود کن این ماله خودمه !
داداش ممنونم از راهنماییات . بازی مستقیم تو پوشه فیفا 13 هست یعنی d/fifa 13/data وبقیه ی فولدر ها هست و یه ایکون هست به اسم fifa 13.exe که باز نمیشه .اینیم که شما دادید دانلود کردم ودوباره خواستم ریجیت کنم اما بازم مشکل قبل. کار دیگه ایی میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید که زیاد سوال میکنم چون تنها سرگرمیم تو تابستون همین مربی گری
میگم طرز استفاده از برنامه ی Revolution Mod 13 رو بهم میگید من شنیده بودم که برای از بین نرفتن سیو باید از این برنامه استفاده کنیم یا شاید من اشتباه میکنم ولی اگه درست میگم میشه طرز استفادشو بگید ممنون میشم چون می خوام با cm لباس وارد کنم سیو هام خراب میشه
demohaji
08-15-2013, 20:47
سلام من آپدیت 1.9.6 رو ریختم موقع رجیستری این اروره میده Exception EredEROOR in module fifafs-wins .exe at 0001A593.stream read eroor البته بعدش رجیستری میکنه ولی تغیری تو بازی ایجاد نمیشه
اقا میشه برای ایکس باکس هم این کار ها رو کرد مرسی
سلام من
1.8.2
من ۱ ماهه سوال میکنم کسی جواب نمیده !!!!
یه سوال دیگه هم دارم من الان یه player ساختم توی یک تیم هم بازی میکنم الان قدرت بازیکنن شده ۸۰
اکثر مواردي که توی accomplishments گفته انجام دادم
یعنی تمامی کارهایی که میشه به عنوان بازیکن و یک محاجم انجام داد ولی بعضی کارها
نوشته مخصوص هافبک و دفاع یا حتی درباره بان
اخه اگه اونارو انجام ندم از۸۰ بالاتر نمیره
و اینکه نمیشه هم انجام داد چون مخصوص هافبک و دفاعه
حالا سوال کن اینه منکه محاجم هست چطوری میتونم قدرت خودمو بیشتر کنم
با شرایطی که گفتم تمام موارد محاجمین و بازیکنان رو امجام دادم و فقط مونده کارهای هافبک و دفاع ؟؟؟
vinchezo15
08-20-2013, 15:56
برای نصب مودینگ وی لازم است به سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] بروی و این کلیپ آموزشی رو دانلود کنی
سلام میشه به سوال من جواب بدید شایدم سوال مسخره ی باشه میگن توی کریر مود وقتی مثلا توی یه بازی به پنالتی میکشه چه جوری مشه تنظیم کرد که چه بازیکنی و کی پنالتی بزنه آخه توی کریر نماید ولی وقتی توی بازی دوستانه ها هست میاره چرا؟؟؟ بعد یه چیز دیگه چجوری میشه وقتی از کرنر سانتر میکنی تنظیم کرد که کدوم بازیحکن بیاد حد بزنه و براساس جای که بازیکن بازی میکنه نباشه
demohaji
08-21-2013, 10:37
من ۱ ماهه سوال میکنم کسی جواب نمیده !!!!
یه سوال دیگه هم دارم من الان یه player ساختم توی یک تیم هم بازی میکنم الان قدرت بازیکنن شده ۸۰
اکثر مواردي که توی accomplishments گفته انجام دادم
یعنی تمامی کارهایی که میشه به عنوان بازیکن و یک محاجم انجام داد ولی بعضی کارها
نوشته مخصوص هافبک و دفاع یا حتی درباره بان
اخه اگه اونارو انجام ندم از۸۰ بالاتر نمیره
و اینکه نمیشه هم انجام داد چون مخصوص هافبک و دفاعه
حالا سوال کن اینه منکه محاجم هست چطوری میتونم قدرت خودمو بیشتر کنم
با شرایطی که گفتم تمام موارد محاجمین و بازیکنان رو امجام دادم و فقط مونده کارهای هافبک و دفاع ؟؟؟
پچ رو تو پوشه بازی بریز بعد محتویات My Documents / FIFA 13 folder حذف کن(سیو بازی هات حذف میشه) بعد محتویات پوشه fifa13/game/backup رو حذف کن بعد تو پوشه بازی ModdingWayInstaller.exe رو اجرا کن بعد اینو FHL-BH-Editor.exe اجرا کن (اگه نداری میتونی از این سایت اینجا تهیه کنی بعد بریز تو پوشه بازی) [Only Registered And Activated Users Can See Links] وقتی FHL-BH-Editor.exe اجرا کردی گزینه
regenerate all BH-files (ignore extern files) انتخاب کن داشت یادم میرفت میری تو این مسیر FIFA 13 / Game / Data folder. پوشه loc رو حذف کن اسم پوشه loc-licensed to loc رو یه loc تغییر بده حالا تو پوشه بازی FIFA 13 MWM Selector.exe رو اجرا کن Database 5.0 رو apply کن حالا کافیه رجیستری کنی برنامه رجیستری رو میتونی از سایت تهیه کنی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
حالا از بازیت لذت ببر
پچ رو تو پوشه بازی بریز بعد محتویات My Documents / FIFA 13 folder حذف کن(سیو بازی هات حذف میشه) بعد محتویات پوشه fifa13/game/backup رو حذف کن بعد تو پوشه بازی ModdingWayInstaller.exe رو اجرا کن بعد اینو FHL-BH-Editor.exe اجرا کن (اگه نداری میتونی از این سایت اینجا تهیه کنی بعد بریز تو پوشه بازی) [Only Registered And Activated Users Can See Links] وقتی FHL-BH-Editor.exe اجرا کردی گزینه
regenerate all BH-files (ignore extern files) انتخاب کن داشت یادم میرفت میری تو این مسیر FIFA 13 / Game / Data folder. پوشه loc رو حذف کن اسم پوشه loc-licensed to loc رو یه loc تغییر بده حالا تو پوشه بازی FIFA 13 MWM Selector.exe رو اجرا کن Database 5.0 رو apply کن حالا کافیه رجیستری کنی برنامه رجیستری رو میتونی از سایت تهیه کنی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
حالا از بازیت لذت ببر
یک دنیا ممنون اجرت عندالله ...
درمورد اون player که گفتم هم اطلاعاتی داری ؟
demohaji
08-21-2013, 17:06
یک دنیا ممنون اجرت عندالله ...
درمورد اون player که گفتم هم اطلاعاتی داری ؟
مرسی خواهش میکنم خیر در این مورد اطلاعی ندارم
sepehrss
08-22-2013, 02:00
تایپکی هم برای پج pes زده شده؟؟
اگه زده شده لطفا آدرس تایپکو بدیدlove::
تایپکی هم برای پج pes زده شده؟؟
اگه زده شده لطفا آدرس تایپکو بدیدlove::
PES ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
love::
el shaarawy92
08-22-2013, 18:05
سلام . من با نرم افزار Fifa13 i68Regenerator 3.2 وقتی فیس و ... رو وارد بازی میکنم فیس ها فقط برای بازیکنایی که تو بازی فیس واقعی دارن کار میکنه !! مثلا وقتی فیس الشراوی و پیرلو رو وارد میکنم فقط رو پیرلو اثر میزاره . لطفا کمکم کنید . با تشکر
حالا از بازیت لذت ببر
اقا این برنامه FHL-BH-Editor.exe
وقتی باز میکنم stop working میده چیکار کنم؟؟؟
و همچنین موقع لودینگ و بریا go زدن برنامه ریجستری همش ارور bh. و big. میزنه
ایننو چیکار کنم ؟
Shayan1990
08-22-2013, 21:43
من دیشب مودینگ وی رو تا آخرین نسخه یعنی 1.9.8 نصب کردم همه چی هم روبه راهه فقط تبلیغات دور زمین خراب شدن و راه راه سبز و آبی شدن کسی میدونه مشکل از کجاست؟
اقا این برنامه FHL-BH-Editor.exe
وقتی باز میکنم stop working میده چیکار کنم؟؟؟
و همچنین موقع لودینگ و بریا go زدن برنامه ریجستری همش ارور bh. و big. میزنه
ایننو چیکار کنم ؟
مشکل حل شد ./
فقط مونده مشکل پلیر که اونم وقتی پچ بنصبیم دیگه کریر مود نمیشه ازش استفاده کرد ..../
دوستان پچی واسه حل مشکل لگ در بازی نیست؟
دوستان پچی واسه حل مشکل لگ در بازی نیست؟
منتظرما...
سیناکجایی؟/؟
دوستان این روش وارد کردن کیت را چندماه پیش گذاشته بودم.الان دوباره برای کسایی که علاقه دارن میگذارم:
طریقه ی وارد کردن کیت:
قبل از هرچیز باید ID تیم موردنظرتون را بدونید.برای دونستنش هم از cm13 استفاده کنید(به قسمت team برید.تیم مورد نظرتون را بیارید.توی مشخصاتش team id معلومه)
کلا برای ادیت یه پیشنهاد میدم اونم اینه که بازی را 2 بار توی 2جای مختلف نصب کنید.بعدش یکی را بعنوان بازی اصلی(مثلا توی درایو c بریزید) و اون یکی را(مثلا توی درایو E بریزید) به عنوان ابزار برای ادیت استفاده کنید.اینکارا میگم بکنید چون ممکنه تو حین ادیت به فایل های دیتا بیس بازی آسیب برسه...
برای وارد کردن کیت, اول باید عکس کیت مورد نظرت که پسوندش png هم هست را دانلود کنی(اندازه عکسش حتما باید 1024در 1024 باشه)
بعدش cm13 را بصورت زیر فعال میکنی:
وقتی اجراش میکنی از نوار بالا از قسمت file گزینه open-select allرا باز میکنی واونجا آدرس پوشه ی اصلی fifa 13 (ازهمون بازی درایو E استفاده میکنی ) را انتخاب میکنی.
fifa_ng_db-meta
fifa_ng_db
eng_us
حالا به قسمت ادیت کیت میری و اسم تیم مورد نظرت را انتخاب میکنی(از قسمت Filter اون بالا by team را انتخاب میکنی و از قسمت کناریش اسم تیمت را پیدا میکنی و انتخاب میکنی.مثلا Arsenal)
حالا یه قسمتی زیر اون عکس کره زمین هستش که میتونی ازش کیت های اول و دوم تیم و کیت دروازه بان را انتخاب کنی.مثلا برای آرسنال نوشته:
َArsenal Home,Arsenal away...
مثلا برای ادیت پیراهن سوم Arsenal third را انتخاب میکنی.حالا زیر همین قسمت یه گزینه به اسم Image n هستش که شامل 5تا آیتم هستش:
عدد 1 همیشه مخصوص لوگوی تیم هستش
عدد 2 پیراهن هست
عدد 4 هم شورت و جوراب هستش
حالا برای وارد کردن پیراهن,زیر عکس پیراهن اون آیتم Import image را میزنی و عکس png را open میکنی.برای شورت هم همینکارو میکنی.بعدش هم همونجا زیر عکس ,آیتم save را میزنی.
حالا آیتم Export as Rx3 را همونجا زیر عکس میزنی و مسیر زیر را بهش میدی تا برات سیو کنه:
Fifa 2013\Game\data\sceneassets\kit
(مثلا با اسم kit 1_3_0.rx3 سیو میشه)
توجه! مسیر فایل بازی درایو C!
حالا نوبت دستکاری فایل های داخل patch میرسه:
اول از همه به مسیر بازی درایو C میرید
حالا به مسیر زیر برید:
Fifa 2013\Game\data\fifarna\lua\assets\moddingway
فایل kits را با node pad باز کنید.حالا یه سری جمله میبینید.شما باید به این جمله ها یه خط ازخودتون اضافه کنید.مثلا جمله ی زیر را من اضافه کردم:
assignKitDetails(1,3,18,-1,-1,1,-1,-1,-1,-1
حالا معنی این اعداد اینه:
1 از سمت چپ همون id تیمتون هست(الان id آرسنال 1 هست)
عدد 3 شماره ی پیراهن سوم تیم هست(عدد 0 شماره پیراهن اول,عدد 1 شماره پیراهن دوم,عدد 2 شماره پیراهن دروازه بان و عدد 3 شماره پیراهن سوم هستش)
عدد 18 فونت اسم های پشت پیراهن هستش(همونجا که پیراهن را ادیت میکردی توی cm13 سمت راست صفحه font type مشخصه)
عدد 1 اون وسط هم مربوط به شماره ی بازیکن ها میشه
بقیه اعداد را هم همیشه به فرم -1 بذارید بمونه
توجه! اینها اعداد مربوط به تیم آرسنال بود.یوقت همین ها را عینا وارد نکنید,اشتباه میشه!!!
بعد از اینکه این جمله را اضافه کردید save کنید.
حالا دوباره باید پچ بازی را نصب کنید.برای اینکه فایل ModdingWayInstaller اجرا بشه نیاز به یه فایل list.txt دارید.پس یه فایل با همین اسم و پسوند بسازید و داخلش این خط را بنویسد و سیو کنید:
data/sceneassets/kit/kit_1_3_0.rx3
حالا ModdingWayInstaller را اجرا میکنید و inestall را میزنید.
وارد بازی بشید و تغییرات را ببینید.
توجه مهم! هیچوقت cm 13 را save نکنید
sepehr1380
09-07-2013, 21:52
اقا من تازه عضویدم
عاشق فیفا ام
من چن وقت پیش یه پچ دیدم
پچ فوتسال اما چون قدیمی بود اپلود سنتر ها اونو پاک کرده بودن
اگه کسی این پچ رو داره لطفا اپلود کنه
ما استفاده کنیم
خواهش میکنم
:daghon:یعنی کسی نداره تورو خدا اگه دارین بزارین .هر کی بزاره خیلی گله
:daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::d aghon::daghon:
:daghon:یعنی کسی نداره تورو خدا اگه دارین بزارین .هر کی بزاره خیلی گله
:daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::d aghon::daghon:
این لینک فک کنم درست باشه.
من که تست کردم درست بود.
خودتم تست کن
البته نزدیک 1 دیقه باید صبر کنی تا لینک دانلودش بیاد.
اگه نیومد هم روی کلمه ی here که با آبی نوشته کلیک کن
Zlatan_ibra
09-08-2013, 11:16
تو فیفا پچی هست که چمپیونز لیگ بهش اضافه بشه؟؟منظورم اسکوربورد و تبلیغات هستش تو کریر مود
samanpes
09-08-2013, 14:45
اقا ما یه مشکلی داریم
من و قتی ترکیب می چینم کلا همه چی رو آماده می کنم وقتی وارد ب ازی می شه هنگ می کنهو از بازی میاد بیرون
باید چیکار کنم؟؟:aaaaaa:
RezaVilla7
09-14-2013, 04:53
آقا از بحث پچ و مچ و اینا بیاید بیرون یه دقیقه من هرچی ابدیت جدید و کیت لباسو اینا هست دان کردم هیچ مشکلی هم ندارم فقط یه سؤال دارم_چجوری میتونم با کیبورد دریبل نمایشی انجام بدم مثلا دریبل زیدانی و ._آخه وقتی اونا منو اینجوری دریبل میدن از شدت سوختن دمای بدنم میرسه به 3000 درجه بالای صفر
اگر برادران اگر کسی در اینجا صاحب مدل du_oro باشد ، می تواند آن را به اشتراک بگذارد من آن پرونده را در همه جا جستجو کرده ام. ممنون
کلا بازی رو پاک کردم اون برنامرم پاک کردم حالا چیکار کنم
gggandomm
02-02-2022, 08:54
اسم ملکی در انگلیسی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
جمله شرطی در انگلیسی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
جمله واره قید انگلیسی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
JamesAmouB
04-30-2024, 10:35
Men dating men participation love, consistency, and the beauty of relationships in their own unique way. [Only Registered And Activated Users Can See Links]$$$-on-public-hiking-trail-with-squirting-and-creampie/ In a life that embraces range and inclusivity, same-$$$ relationships have ground their place. Men who obsolete men navigate the joys and challenges of erection meaningful connections based on authenticity and reciprocal understanding. They celebrate enjoyment while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination. [Only Registered And Activated Users Can See Links] Communication and stirring intimacy pleasure a momentous role in their relationships, fostering reliability and deepening their bond. As people progresses towards equality, it is distinguished to distinguish and particular the love shared between men dating men, embracing their together experiences and contributions to the tapestry of kind-hearted connections.
RobertTug
05-04-2024, 12:53
Men dating men experience love, connection, and the dream of relationships in their own unexcelled way. [Only Registered And Activated Users Can See Links] In a life that embraces diverseness and inclusivity, same-$$$ relationships keep organize their place. Men who fixture men sail the joys and challenges of structure relevant connections based on authenticity and complementary understanding. They revel charity while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination. [Only Registered And Activated Users Can See Links] Communication and fervent intimacy pleasure a crucial part in their relationships, fostering trust and deepening their bond. As institute progresses toward fairness, it is distinguished to acknowledge and particular the love shared between men dating men, embracing their together experiences and contributions to the tapestry of human connections.
esuugutuz
07-25-2024, 12:44
Connect dire exacts luck, ampimycine dex online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ampimycine dex generic nizagara lowest price ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) amoclen ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) bayer vardenafil ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cialis boots ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) florida in line sale angiolip ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cheapest cialis dosage 20mg price ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) antidepressa 20mg ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) tadapox in usa ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) tenormin ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) lowest price for atenodan lasix usa online pharmacy ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) atebloc without dr prescription usa ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) europe aravida ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) generalt order aravida cpx24 ads atecard ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ampen cost walmart business marketing ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) anbacim cheap canadian ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) anbacim from india cheaper alternative to aurizon ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buy artrichine online canada ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) anreb on internet ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) generic apo piroxicam lowest price ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buy tadalis sx w not prescription ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) lowest dose asomex ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) anadir 40mg ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) anadir generic canada ampecu ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) generic cialis online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) angizaar ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) order ateloc online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) best buy axagon ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) aprofen capsules ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) atpure ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) judgements low price ampimycine dex ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cheap nizagara online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) amoclen ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) bayer vardenafil ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cialis ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) angiolip as generic ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cialis for sale ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) antidepressa tablets online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) generic tadapox canada pharmacy ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) atenodan forum ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) lasix cheap ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) atebloc ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) aravida price ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cheapest atecard dosage price ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ampen sales australia ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) anbacim generic no prescription canadian ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) on line aurizon ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) artrichine in houston tx ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) anreb ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) lowest price on generic apo piroxicam ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) tadalis sx ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) canadien asomex ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) anadir online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ampecu ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cialis 20mg prices ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) angizaar 25mg ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buy ateloc without prescription ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) best buy axagon ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) aprofen on canadian pharmacy ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) atpure without a doctors prescription ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) mini comprise are, [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] antidepressa 10mg [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] multiplex tachypnoea; illusions, occasions.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.