توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش و پچ های fifa 13
دوستان یه سوال فنی داشتم
من هرکاری میکنم نمیتونم دروازبان را موقع پنالاتی زدن حرکت بدم و همش وسط می مونه لطفا کمکم کنید
سعید جان ببخشید که من جواب دادم .
دوست عزیز با شوک سمت راست باید دروازبان را حرکت بدی و باید دکمه آنالوگ روشن باشد
saeedavril
11-21-2012, 11:35
سعید جان ببخشید که من جواب دادم .
دوست عزیز با شوک سمت راست باید دروازبان را حرکت بدی و باید دکمه آنالوگ روشن باشد
خواهش میکنم....هر کس از دوستان وقتی میدونه جواب بده..هرچی میدونه فوقش من کامل ترش میکنم...ممنون
میشه لینک پچ و برنامه که گفتی بزاریcrying::-
erfan.king
11-21-2012, 13:07
میشه لینک پچ و برنامه که گفتی بزاریcrying::-
سعید جان همرو گزاشته یکم بگرد پیدا کن نبود برو تو سایتش 100% هستlove::roz::
saeedavril
11-21-2012, 15:33
سلام دوستان برای اضافه کردن فیس داوران فعلا یکم شاید برای شما سخت باشه ولی اگر به ترتیب توضیحاته منو انجام بدید مشکلی نداشته باشید :
(کسانی پچهای moddingway ریختن این راه را بروند )
هاوارد وب
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
1.دانلود پچ فیس داوران ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
2. وقتی آنزیپ کردید به اینصورت فایلهای sceneassets و ui را در این مسیر کپی میکنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data
و فایل referees.lua را در این مسیر کپی میکنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna\lua\assets\moddingway
3. حالا فایل نوت پد assets.lua را از مسیر زیر باز میکنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna\lua
و در اوایل نوت پد این دستور رو که مشخص کردم اضافه میکنید و سیو میکنید:
("LoadAsync("data/fifarna/lua/assets/moddingway/referees.lua
4. حالا باید table جدید داورن هم وارد دیتا بیس کنیم که به اینصورت انجام میدیم :
با نرم افزار DB FIFA Master 12 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) دیتا بیس فیفا 13 رو باز میکنیم که در این مسیر است :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\db
و از لیست سمت چپ referee انتخاب میکنیم
و فایل referee.txt ( که در پچ داوران قرار دارد ) را ایمپورت میکنیم و در آخر سیو میکنیم در عکس هم نشان دادم :
5. عملیات regenerator را یا با i68 یا با FHL-BH-Editor.exe انجام بدید
روی مینی فیس هم داره کار میشه که بعدا توضیح میدم....
بچه ها برنامه ی نیست برای افزایش اورال در کرر مود
King k.p Boateng
11-21-2012, 19:53
سلام به دوستان فیفا دوست دربی
من یه درخواست فیس دیوید بکام رو داشتم تو مودینگ وی هم رفتم نبود توی فیفا 13 بکام کچله خیلی تو ذوق میزنه
حداقل اگه فیس رو نداشتید میتونید موی بکام رو برام بزارید
واقعا ممنون میشم roz::
alex-pato7
11-21-2012, 21:26
سلام دوستان برای اضافه کردن فیس داوران فعلا یکم شاید برای شما سخت باشه ولی اگر به ترتیب توضیحاته منو انجام بدید مشکلی نداشته باشید :
(کسانی پچهای moddingway ریختن این راه را بروند )
هاوارد وب
1.دانلود پچ فیس داوران ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
2. وقتی آنزیپ کردید به اینصورت فایلهای sceneassets و ui را در این مسیر کپی میکنید :
و فایل referees.lua را در این مسیر کپی میکنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna\lua\assets\moddingway
3. حالا فایل نوت پد assets.lua را از مسیر زیر باز میکنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna\lua
و در اوایل نوت پد این دستور رو که مشخص کردم اضافه میکنید و سیو میکنید:
("LoadAsync("data/fifarna/lua/assets/moddingway/referees.lua
4. حالا باید table جدید داورن هم وارد دیتا بیس کنیم که به اینصورت انجام میدیم :
با نرم افزار DB FIFA Master 12 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) دیتا بیس فیفا 13 رو باز میکنیم که در این مسیر است :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\db
و از لیست سمت چپ referee انتخاب میکنیم
و فایل referee.txt ( که در پچ داوران قرار دارد ) را ایمپورت میکنیم و در آخر سیو میکنیم در عکس هم نشان دادم :
5. عملیات regenerator را یا با i68 یا با FHL-BH-Editor.exe انجام بدید
روی مینی فیس هم داره کار میشه که بعدا توضیح میدم....
اقا سعيد عزيز من مراحل رو مو به مو انجام دادم منتهي ولي وقتي دي بي مستر 12 رو باز ميکنم ميخوام فايل db رو ايمپورت کنم اصلا پيداش نميکنه يعني توي مسير همچين فايلي هست ولي با اين برنامه وارد فولدر db که ميشم هيچ نشون ميده که هيچ فايلي درونش نيست! اگه ممکنه راهشو بهم بگو دارواش خيلي ضايع هستن!
saeedavril
11-21-2012, 21:36
اقا سعيد عزيز من مراحل رو مو به مو انجام دادم منتهي ولي وقتي دي بي مستر 12 رو باز ميکنم ميخوام فايل db رو ايمپورت کنم اصلا پيداش نميکنه يعني توي مسير همچين فايلي هست ولي با اين برنامه وارد فولدر db که ميشم هيچ نشون ميده که هيچ فايلي درونش نيست! اگه ممکنه راهشو بهم بگو دارواش خيلي ضايع هستن!
پوشه db رو داری ؟؟
این فایلها توش هست؟
fifa_ng_db.db
fifa_ng_db-meta.xml
اگر باشه مشکل نداره !!! یه جا دیگه اشتباه میکنی.....
اگر نشد از دیتا بیس من استفاده کن که از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])میتونی دانلود کنی
دیتا بیس من همون جدیده هست که نقلو انتقالات جدید انجام شده و خودم همین داورها رو اضافه کردم و رضا قوچان نژاد رو هم اضافه کردم....
sina acm
11-21-2012, 22:18
ممنون سعید جان تمام داورها امد از جمله هاوارد وب و روشن ایرماتوف
ولی هنوز داورهای خود فیفا که واقعی نیستند و مینی فیس هم ندارن هستند
میخواستم ازت بپرسم که میشه داورهای خود فیفا رو حذف کرد و کاری کرد فقط همین داورهای پچ بالا تو بازی باشه ؟!
چون تو کریر تعداد داورها زیاده و ممکنه به این داورهای پچ بالا که واقعی هستند بازی نرسه و بیشتر همون داورهای مصنوعی بازی قضاوت کنند
alex-pato7
11-21-2012, 22:31
پوشه db رو داری ؟؟
این فایلها توش هست؟
fifa_ng_db.db
fifa_ng_db-meta.xml
اگر باشه مشکل نداره !!! یه جا دیگه اشتباه میکنی.....
اگر نشد از دیتا بیس من استفاده کن که از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])میتونی دانلود کنی
دیتا بیس من همون جدیده هست که نقلو انتقالات جدید انجام شده و خودم همین داورها رو اضافه کردم و رضا قوچان نژاد رو هم اضافه کردم....
بله فايل دي بي من ناقص بود که به کمک فايل دي بي شما درست شد مرسي.
سينا حرف جالبي زده راست ميگه اينقد داورهاي مصنوعي هستن که توي کرير مد و بازي هاي حساس اين داورها نيستن يحتمل اينکه بشه پچ داورها رو هم گسترش داد خوبه ها اگه تو دستور کارت قرار بدي عاليه!
دوست عزیز اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) توضیح دادم برای 9.3
9.7 هم همونه...فرقی نمیکنه....
اگر خودت به لیست نوت پدها چیزی اضافه نکردی که هیچی replace کن فایلهای 9.7 رو تو میسر بازی مثل 9.3 اگر اضافه کردی به لیست ( بک آپ بگیر) بعد به لیست جدید اضافه کن...... مثل فیس.... من لیست فیسم رو خیلی فیس اضافه کردم( حدود 350 تا فیس میشه واسه من) پس از لیست 9.7 دیدم چه فیسی جدیده و جدا کردم... و به لیست خودم اضافه کردم......
با سپاس ودرود فراوان باید از چه فایلهایی و چگونه بک اپ گرفتthink::
saeedavril
11-21-2012, 23:55
با سپاس ودرود فراوان باید از چه فایلهایی و چگونه بک اپ گرفتthink::
با نرم افزار هم میشه بک آپ گرفت ولی بهترین کار اینه که کلا از فایلهات در جای یه کپی بگیری این میشه بک آپ !!! اگر همیشهعادت کنید که بک آپ بگیرید دیگه ترسی ندارید از نصب پچ ها و تستشون....
کلا بهترین بک ،آپ این مسیر هست که من همیشه میگیرم :
یا فقط این پوشه ها :
db
fifarna
loc
alex-pato7
11-22-2012, 00:12
سعيد جان اين داورا توي منو مياد ولي وقتي تو منو انتخاب ميکنم واسه يه بازي ميرم تو بازي اصلا فيس داور مورد نظرم نيست مثلا هاوارد وب رو انتخاب کردم اما فيس داور بازي ديفالت فيفا بود که!
saeedavril
11-22-2012, 01:14
سعيد جان اين داورا توي منو مياد ولي وقتي تو منو انتخاب ميکنم واسه يه بازي ميرم تو بازي اصلا فيس داور مورد نظرم نيست مثلا هاوارد وب رو انتخاب کردم اما فيس داور بازي ديفالت فيفا بود که!
با آموزش من چند نفر انجام دادن...پس مشکلی نیست...یکم خودت فکر کن ببین کجاو درست نرفتی..... دیگه من هرچی میدونستم گفتم !! بهترین راه رو جلوتون گذاشتم خداوکیلی....
اموزش وارد کردن کفش با برنامه سلک پلیر بزارید لطفاentezar::
saeedavril
11-22-2012, 14:40
اموزش وارد کردن کفش با برنامه سلک پلیر بزارید لطفاentezar::
منظورت این نرم افزاره : FIFA 13 MWM Selector.exe
با درود تو برنامه Regenerator کدام گزینه ها باید سبز باشه
ببخشید اقا سعید....من فیس جدید بنزما رو از این سایت دانلود کردم و فایلهای اون طبق اموزش شما به مسیرش انتقال دادم و ایدی اونو هم به لیست نوت پدم اضافه کردم ولی داخل بازی همون فیس قدیمیه هست....لطفا دقیق توضیح بدین من چجوری این فیس رو اضافه کنم...اصلا کلا برای اضافه کردن فیس جدید وقتی که فایلهای rx3 رو داریم و اینکه بخواهیم سایر فیسها خراب بشه باید با نرم افزار های FHL-BH-Editor یا i68Regenerator دقیق توضیح بدین چجوری باید عمل کرد....ضمنا من پچ FIFA13LMW097AIO رو هم نصب کردم....و بیشتر فیسها اپدیت شدند....و همچنین فیس اشکان و تاتو اونو هم اضافه کردم....
ببخشید اقا سعید....من فیس جدید بنزما رو از این سایت دانلود کردم و فایلهای اون طبق اموزش شما به مسیرش انتقال دادم و ایدی اونو هم به لیست نوت پدم اضافه کردم ولی داخل بازی همون فیس قدیمیه هست....لطفا دقیق توضیح بدین من چجوری این فیس رو اضافه کنم...اصلا کلا برای اضافه کردن فیس جدید وقتی که فایلهای rx3 رو داریم و اینکه بخواهیم سایر فیسها خراب بشه باید با نرم افزار های FHL-BH-Editor یا i68Regenerator دقیق توضیح بدین چجوری باید عمل کرد....ضمنا من پچ FIFA13LMW097AIO رو هم نصب کردم....و بیشتر فیسها اپدیت شدند....و همچنین فیس اشکان و تاتو اونو هم اضافه کردم....
اقا سعید این مشکلم حل شد..و فیس بنزما اپدیت شد .. و فهمیدم با FHL-BH-Editor چطور کار کنم....فقط پچ 9.7فکر کنم از کار افتاد و فقط فیسها اپدیت شد....یعنی ورزشگاها که موقعی ساعت شب رو انتخاب میکردیم عکس اصلیش میومد الان نمیاد....بقیه چیزها رو تست نکردم.....چیکار کنم که درست شه؟
یه سوال دیگه داشتم من چند تا اسکوربورد از سایت moddingway ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) دانلود کردم ولی نمیدونم چیکار کنم که تو بازی بیاره....
milad_1369
11-23-2012, 10:56
نرم افزاری نیومد که بشه به راحتی کفش به بازی اضافه کرد؟
saeedavril
11-23-2012, 12:46
milad_1369@ : نه نیومده !! البته با cm 13 خودم هنز تست نکردم که میشه یا نه....
@hossgol : پچ 9.7 چجوری از کار افتاد !!!! اینجوریکه سوال میکنی و من جواب نمیدم خودت بیشتر روشکار میکنی و مشکلت حل میکنی...من توضیحات کامل در سایت دادم..دیگه راهی نمونده که بگم !!! پس تاپیک رو ببین و سعی کن با قت انجام بدی مراحل رو.....
پچ 9.7 اگر حس میکنی خراب شده ... فایل list txt رو با ModdingWayInstaller.exe کپی کن در این مسیر و ModdingWayInstaller.exe را اجرا کن و install رو بزن.... ( چند بار تکرار کردم)
این اسکوبورد هم هنوز یک پچ درست حسابی نیومده واسش ...دارن روش کار میکنن.....
اره همون ترو خدا دارم دیونه میشم کفش اینیستا عوض نمیشه کمک:ey babaaa:
messi2000
11-23-2012, 19:12
سلام بچه ها،یه سوال:من دو -سه تا پچ اضافه کردم الان میخوام همه رو حذف کنم چیکار باید بکنم؟
هر کی بلده سریع جواب بده.مرسی
saeedavril
11-23-2012, 21:13
سلام بچه ها،یه سوال:من دو -سه تا پچ اضافه کردم الان میخوام همه رو حذف کنم چیکار باید بکنم؟
هر کی بلده سریع جواب بده.مرسی
دوست عزیز شما فقط صفحه اول و آخر تاپیک رو میبینی؟؟؟؟!!!! :ehe:
سوالت تکراریه و توضیح دادم...بگرد تو تاپیک هست...چند صفحه عقب تر...
دوست عزیز شما فقط صفحه اول و آخر تاپیک رو میبینی؟؟؟؟!!!! :ehe:
سوالت تکراریه و توضیح دادم...بگرد تو تاپیک هست...چند صفحه عقب تر...
اقا سعید ممنون که پاسخ دادین.....فقط یک سوالمو جواب ندادین و اونم اینه که صحنه اهسته گل یا صحنه های حساس بازی رو چجوری با کیفیت بالا سیو کنم و از کجا باید ببینم؟....از طریق خود بازی میشه یا نرم افزار خاصی میخواد لطفا دقیق توضیح بدین.....
و یه پیشنهاد داشتم...اگه میشه یه تایپیک دیگه درست کنید و در اون فقط مخصوص همه اموزشهای خوتونو و ویرایشها و پچ ها و ...رو با توضیح کامل و عکس در اون بذاریدو طوری باشه که کسی اونجا نتونه سوالشو مطرح کنه..و هر چیز غیر اموزش و ادیت از اون حذف بشه .... و این تایپیک رو اختصاص بدین واسه اینکه بیان سوالات خودشو نو بپرسن و مشکلاتشونو مطرح کنن و هر جا لازم بود شما اونها رو ارجاع بدین به اون تایپیک و پست...(مثلا بگین شما فلان پست رو توی صفحه فلان بخون و مو به مو انجام بده....) چون اینجوری خیلی سخته ادم 28 صفحه رو بخونه تا مشکلش حل شه ...و این 28 صفحه روز به روز داره بیشتر میشه....
Arman.Leo
11-24-2012, 08:59
سلام
یک مشکل برام پیش اومد
من دیروز کریر رو شروع کردم
تا دیشب درست بود
امروز که رفتم بازی کردم میبینم تو خود بازی ، خیلی آروم حرکت میکنن
یعنی شاید 5 دقیقه فقط طول بکشه که 3 دقیقه بازی پر بشه
اما منو ها درست و روون کار میکنن
بازی های دوستانه بازی هم درست و روون کار میکنن
در ضمن ریست هم کردم ولی بازم درست نشد
نمیدونید چرا اینطوری میشه ؟
اگه میدونید کمکم کنید
برنامه ی نیست برای افزایش اورال در کریرمود
saeedavril
11-26-2012, 14:05
@rezoo :اورال رو متوجه نمیشم....
@Arman.Leo : گیم پدت چیه؟ بدون شوک هست؟ ( دوستانی من چند روز پیش فهمیدم که نرم افزار x360 یا کلا خود بازی گیم پد بدون شوک رو ساپورت نمیکنه و وقتی وارد بازی میری (منو نمیزنه لگ) ، شدید لگ میزنه.... )
شاید پچ ها رو بد ریختی.... چی اضافه کردی به بازی؟؟؟ بجز پچ های مودینگ؟
@hossgol : من جواب شما رو دادم ولی ندیدی !! گفتم که من تست نکردم سیو کردن صحنه های گل رو تو خود بازی ولی اگر بخوام سیو کنم با نرم افزار Fraps ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) سیو میکنم با کیفیت عالی ( پسوورد : [Only Registered And Activated Users Can See Links])
در ضمن اگر وقت کردم چشم...ولی این کارو مدیران سایت انجام بدهند بهتر است تا من.....
سلام دوستان خسته نباشید یک سوال اینکه وقتی چراغ آنالوق روشنه نمی تونم با جهت ها بازی کنم و باید با شوک سمت راست به جای جهت ها استفاده کنم می خواستم ببینم مال شما هم اینجوریاست و این رو هم بگم که من با دسته ps1 و مبدل کار می کنم .
saeedavril
11-27-2012, 01:02
سلام دوستان خسته نباشید یک سوال اینکه وقتی چراغ آنالوق روشنه نمی تونم با جهت ها بازی کنم و باید با شوک سمت راست به جای جهت ها استفاده کنم می خواستم ببینم مال شما هم اینجوریاست و این رو هم بگم که من با دسته ps1 و مبدل کار می کنم .
میتونی از تنظیمات contorler خود بازی تغییرش بدی....
saeedavril
11-27-2012, 01:37
پک اسکوبورد جدید برای فیفا 13
دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
در این مسیر کپی کنید:
FIFA 13\Game\data\ui\game\overlays
و عملیات regenerate روی data 1 انجام بدید
اینم اسکوبورد لیگ انگلیس واقعا عالیه lay_;;
saeedavril
11-27-2012, 21:14
اینم اسکوبورد لیگ انگلیس واقعا عالیه lay_;;
دوست عزیز این لینکی که گذاشتی اصلا داخل پوشه overlays فایل big وجود نداره !!!!! خالیه !!!!
:soal:
سلام
لطفا به من کمک کنید برنامه ی نیست که قدرتو تویCareer Mode افزایش بده
دوست عزیز این لینکی که گذاشتی اصلا داخل پوشه overlays فایل big وجود نداره !!!!! خالیه !!!!
:soal:
شرمنده آقا سعید
فقط دوستان برای استفاده در بازیهای باشگاهی شماره 2 را به 8 تغییر بدن مثل 2002 را به 8002 و ...
میتونی از تنظیمات contorler خود بازی تغییرش بدی....
سعید جان اگه می شه کمی بیشتر توضیح بده من به اون قسمت رفتم و جای move player و ls را عوض کردم ولی نشد
sina acm
11-28-2012, 11:53
FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.9.7 - All In One
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 190MEGABYTE| PATCH | SCORE [Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
امکانات:
Version 0.9.7 changelog
- Added Slovenia and Ecuador Goalkeeper Kits
- New Teams licensed : Widzew Lodz, Wisla Krakow, Slask Wroclaw
- GK Kits for all 5 Ekstraklasa teams licensed
- Updated sponsors : Vitoria Setúbal, Pacos de Ferreira, Rio Ave, Roda JC
- Updated Kits : Chile.
- Updated Fonts and Numbers : Schalke, Argentina, River Plate
- New Boots
* adidas F50 adizero III - Black/White/Green
* adidas F50 adizero III - White/ER
* adidas Predator LZ - miadidas Oscar
* adidas Predator LZ - miadidas Muller
* adidas Predator LZ - White/Prime Blue/Yellow
* Diadora Evoluzione K Pro GX 14 - White/Black
* Diadora Evoluzione K Pro GX 14 - Blue/Red
* Diadora Evoluzione K Pro GX 14 - Black/Yellow
- Flags for EPL, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Liga BBVA
- New Adboards : Serie A, Europa League.
- New HD Balls for Europa League
- New Tattoos
- New Faces
طریقه ی نصب:
STEP 1
Option 1
a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
b) Run file ModdingWayInstaller.exe from your FIFA 13 main folder ( Run as administrator )
c) Ready
Option 2
a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
b) Using BH Editor
DOWNLOAD BH Editor from here
Start FHL BH Editor and select option :
regenerate all BH-files
(take care of extern files)
c) Ready
STEP 2 - ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH
Install Licensed Teams and Leagues Names ( ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH )
Go to your FIFA 13 / Game / Data folder.
a) Rename loc folder to loc-original
b) Rename loc-licensed to loc
saeedavril
11-28-2012, 13:08
سعید جان اگه می شه کمی بیشتر توضیح بده من به اون قسمت رفتم و جای move player و ls را عوض کردم ولی نشد
با نرم افزار x360 تنظیمات رو انجام دادی؟؟؟؟
حتما باید با اون انجام بدی .....
erfan.king
11-28-2012, 21:42
من با فیفا یک مشکل دارم چرا دل پیرو نداره تو سیدنی اف سی نیستeterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-
erfan.king
11-28-2012, 22:27
یه سوال دیگه چرا پچ های فیفا رو مثل Pesنمیسازن که راحت نصب بشه
:ookk::ookk::ookk:
milad_1369
11-28-2012, 22:34
یه سوال دیگه چرا پچ های فیفا رو مثل pesنمیسازن که راحت نصب بشه
:ookk::ookk::ookk:
اخ که حرف دل ما رو گفتی
aminalex
11-29-2012, 01:06
سلام.کسی پچ جدید فیفا رو داره که دلپیرو رو به سیدنی انتقال بده؟؟؟:shogh:
aminalex
11-29-2012, 01:08
دوستان سلام.من چنتا تکنیک فیفا میخام که بتونم تو فیفا13 اونارو کار کنم.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟:hapoo:
من وقتی عملیات regenerator انجام میدم هیچی عوض نمیشه
:aaaaaa::death::de::ruunn::chakoshi::chakoshi::cha koshi:
درود
دوستان برای تغییر بودجه ی باشگاه با استفاده از نرم افزار Cheat Engine بعد از اینکه بودجه جدید باشگاه در Value وارد کردیم و next scan رو زدیم باید چی کار کنیم؟
ممنون.
erfan.king
11-29-2012, 12:28
دوستان سلام.من چنتا تکنیک فیفا میخام که بتونم تو فیفا13 اونارو کار کنم.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟:hapoo:
تو صفحات قبل بچه ها گزاشتن یکم بگرد:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: :flowerysmile:
erfan.king
11-29-2012, 12:31
در گاوصندوق بخوای بدون کلید باز کنی راحت تره تا بخوای پچ های فیفا رو بریزی:ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruun n::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn:
saeedavril
11-29-2012, 13:53
در گاوصندوق بخوای بدون کلید باز کنی راحت تره تا بخوای پچ های فیفا رو بریزی:ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruun n::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn:
یعنی اینقدر سخته ریختن پچ های فیفا !!!!! یا شما به خودتون زحمت نمیدید !!!
دیگه من آموزش رو گذاشتم دیگه !!! راحته فقط شما سخت میگیرید !!! اگر آموزش نذاشته بودم قبول ولی آموزش رو کامل گذاشتم !!!!
سوکر گیمینگ همه چیرو توضیح داده !! بیشتر پچ ها هم redme دارن !!! به صورت خیلی ساده توضیح داده مراحل نصب رو !!! 90% redme ها شبیه هم هستن !!!!
erfan.king
11-29-2012, 14:43
یعنی اینقدر سخته ریختن پچ های فیفا !!!!! یا شما به خودتون زحمت نمیدید !!!
دیگه من آموزش رو گذاشتم دیگه !!! راحته فقط شما سخت میگیرید !!! اگر آموزش نذاشته بودم قبول ولی آموزش رو کامل گذاشتم !!!!
سوکر گیمینگ همه چیرو توضیح داده !! بیشتر پچ ها هم redme دارن !!! به صورت خیلی ساده توضیح داده مراحل نصب رو !!! 90% redme ها شبیه هم هستن !!!!
خیلی ها نتونستن کار کنن این همه رو پچ کار کردن خوب یه برنامه بسازن راحت بشه باهاش ریخت مثل بازیه gta iv وقتی دیدن مردم نمیتونن خوب کار کنن اومد یه برنامه ساده ساخت به اسم GTA IV Vehicle Mod Installer خوب اینام بسازن دیگه :sad::sad::sad::sad::sad:
سلام دوستان
واسته من برنامه FHL-BH-Editor اجرا نمیشد
اما راحت با برنامه cm 13 کار میکردم
تا اینکه مجبور شدم FHL-BH-Editor رو هم به روشی که آقا سعید گفته بود اجرا کردم که دمش گرم
اما الان دیگه cm13 بالا نمیاد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون میشم
efishaki
11-29-2012, 20:11
سلام دوستان
راهی وجود داره که توی پی سی من بتونم شوکرهای دسته رو فعال کنم که بتونم دریبل کنم و دروازه بانمم پنالتیارو بپره؟؟
پیشاپیش ممنون
با نرم افزار x360 تنظیمات رو انجام دادی؟؟؟؟
حتما باید با اون انجام بدی .....
همه کار کردم ولی نشد :ey babaaa:
saeedavril
11-29-2012, 23:20
@mkk12 : چه ارروری میده !!!؟؟
@efishaki :بگرد تو سایت توضیح دادم....
@davidmy : مثلا چکار کردی ؟؟؟؟ بگرد تو سایت من تنظیمات نرم افزار x360 رو گذاشتم و تنظیمات داخل بازی رو...تو همین تاپیک هست... اوایلش......
@erfan.king : سوکر گیمینگ رو ببین که چقدر بلدهستن و به هم یادمیدن و خودشون سعیشون رو میکنن !! ما ها بلد نیستیم !!! و ما همیه میخوایم راه رو جلومون بزارن.... یکم خودمون تلاش نمیکنیم !!!
خداوکیلی امسال من خیلی آموزش گذاشتم ولی بازم همه یا غر میزنن یا سوالات مسخره می پرسن !!
من این آموزشها رو نذاشتم که تا فیفا 14 همه سوالات تکراری بپرسن تو این تاپیک یا منتظر مطالب من باشن !! یکم به خودشون زحمت نمیدن...پس کسانی که نظرشون اینه پس همون پی اس بچه گانه رو بازی کنن بهتره......
من که فعلا در حال بازی کردن 3 assasin هستم، حرف نداره ....
saeedavril
11-29-2012, 23:28
دانلود اولین پچ بازی FIFA 13
([Only Registered And Activated Users Can See Links]-2738)
امکانات این پچ که به ۳ قسمت تقسیم شده است
این آپدیت که به ۳ قسمت تقسیم شده که در قسمت پایین لینک دانلود آن موجود است هر یک مزایایی دارند که در کل امکانات آن را بیان می کنیم
1-نقل و انتقالات به صورت صحیح تا اویل آبان ماه انجام شده است
۲-چهره بسیاری از بازیکنان تیم ها تصحیح شده است
۳-لباس بیشتر تیم ها کامل تر شده است
۴-تاری در بازی و همچنین گیم پلی بهتر شده است
۵-با مشکل افت فریم روبرو نخواهید شد
۶-لباس تیم هایی همچون شاختار,دیناموکیف,متالیس,دن رو,کرواسی,اوکراین و…. اصلاح شده اند
۷-و تغییراتی در قسمت آنلاین بازی انجام شده که نمی تواند برای کسانی که بازی کرکی دارند مفید باشد
۸-و……..
saeedavril
11-30-2012, 03:31
فیس پک تیم بلژیک فیفا 13
واقعا یکی از بهترین فیس پک هایی هست که تا الان برای فیفا دیدم
واقعا عالی کار شده رو شبیه سازی فیس ها و تکسهای عالی
پیشنهاد میکنم ببینید :
دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
با عرض سلام خدمت دوستان
اگه امکان داره یه پچ برای باز کردن لباسهای قفل و خالکوبی و کفش های جدید به همراه راهنمای نصب بزارید.
با تشکر
سعید جان دمت گرم که هستی اینجا
ارور نمیداد هیچ کاری نمیکرد
فیفا رو پاک کردم از نو نصب کردم مشکل حل شد
و مشکل جدیدم اینه......
سلام دوستان گلم
بالاخره cm 13 رو اجرا کردم
اولین کاری هم که کردم اضافه کردن تیم ملی به بازی بود
هر کاری که لازم بود و تو آموزشها دیده بودم انجام دادم
به قسمت تیمهای ملی هم اضافه شد
تو بازی هم مشکلی نداشت
اما نمیشد کریر مد باهاش رفت
یه کم راهنمای کنید دوستان
مخصوصا قسمت کیت که فکر کنم مشکلم همون قسمت باشه
چون کیت تیم ملی رو تو خود cm13 هستش فقط ادیتش کردمو ایمپرت کردم
حتی تو بازی هم اومد و مشکلی نداشت
لطفا راهنمایی کنید
ببخشید خیلی حرف زدم
درضمن سعید جان این پچ فیس بلژیک مشکلی با مد قبلی که معرفی کردید نداره؟؟
یعنی میشه هر دو رو با هم استفاده کرد
چون من متوجه شدم که مثلا فیس هازارد تو بازی اوکی اما تو cm همون فیس دفولت فیفاس
کسی نیست جواب سوال های من بده واقعا که
erfan.king
11-30-2012, 18:35
من وقتی عملیات regenerator انجام میدم هیچی عوض نمیشه
:aaaaaa::death::de::ruunn::chakoshi::chakoshi::cha koshi:
یکم صبر کن. خب با regenerator انجام نده با اون یکی برنامه که سعید جان گزاشته انجام بده
:rooz::rooz::rooz::rooz::rooz:
saeedavril
12-01-2012, 00:34
@mmady : تو سوکر گیمینگ بگرد شاید باشه...خالکوبی ها هم که در موn های مودینگ هست.....
@mkk12 : برای این مشکلت من وارد نیستم ...من تخصص اصلیم فیسه....آرمتین ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) استاد ادیت دیتا بیسه و وارده،تا اونجایی که یادمه در فیفا 12 هم به این مشکل بر خورده بود که حلش کرد.... ا
درباره فیس پک هم بگم که اگر متوجه شده باشید که سیستم کار بر چه اساسی هست دیگه راحت میتونید فیس اضافه کنید به لیست faces.lua
فایلهای این پچ رو درمسیر مورد نظر بریزید و لیست id بازیکنان را کهدرخود این پک هست به لیست faces.lua خودتون اضافه کنید و سیو کنید....
یا
فایلهارو در مسیر مورد نظر بریزید و cm 13 باز کنید و اسم بازیکنان رو (که داخل همون پوشه پک هست) رو سرچ کنید و در قسمت فیس تیک گزینه has generic face رو بردارید و سیو کنید.....
میشه جواب سوالامو زود تر بدین اخه کشده مورده فیفا 13:khahesh:
saeedavril
12-01-2012, 15:38
میشه جواب سوالامو زود تر بدین اخه کشده مورده فیفا 13:khahesh:
آخه کدوم سوالت رو جواب بدم !!!؟؟
دوست عزیز سوالات رو همرو بگو با هم جواب میدم !!!!!! :soal:
خال کوبی بازیکنا وارد نمیشه اینم سوال جواب بده
راستی چجوری باید ثبت ناممو ویرایش دهم
saeedavril
12-01-2012, 20:28
خال کوبی بازیکنا وارد نمیشه اینم سوال جواب بده
خالکوبی بازیکنان که تو خود پچ مودینگ وی هست
خالکوبی رو خودم روش زیاد کار کردم...نمیشه !!!
که اینجا هم توضیح دادن ([Only Registered And Activated Users Can See Links]).... من روش کار کردم...ولی جواب نمیده....
این پیج تتو در سوکر گیمینگه ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مرسی داش سعید
خب آقا آرمتین خالا کجا گیر بیارم؟؟
کجای داداش؟؟
saeedavril
12-02-2012, 00:38
@mkk12 : بهش مسیج بده... ایران نیست.... یکم بد موقع آنلاین میشه...ولی میاد
دانلود ورژن جدید نرم افزار XBOX 360 Controller emulator ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
v2.0.2.163 (2012-09-23)
- New: AllowOnlyOneCopy option added.
- New: Prompt to repair .NET application settings added.
چطوری مسج بدمش داداش؟؟
شماره داره؟
آی دی داره؟؟
هر چی داره بده لطفا
saeedavril
12-02-2012, 13:01
چطوری مسج بدمش داداش؟؟
شماره داره؟
آی دی داره؟؟
هر چی داره بده لطفا
دوست عزیز
مسیج بلد نیستی تو سایت بفرستی؟؟؟ اینجا شده چت روم !!!!!
مسیج در همون سایتی کهدادم بهت بفست...عضو شو و واسش مسیج بفرست و مشکلت رو بگو
id yahoo
armtinmohamadtaher
:chakerim:فیس دژاگه که تو صفحه 22 گذاشتید با Regenerator انجام نمیشه cm13 اجرا نمیشه وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته هیچ اروریم نمیده ترو خدا کک من عاشقه دژاگه ایرانیمlove::love::love::love::
:chakerim:فیس دژاگه که تو صفحه 22 گذاشتید با Regenerator انجام نمیشه cm13 اجرا نمیشه وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته هیچ اروریم نمیده ترو خدا کک من عاشقه دژاگه ایرانیمlove::love::love::love::
سلام دوست عزیز در مورد فیس که بچه ها واردتر هستن بهت حتما توضیح میدن و اما cm13 چون مشکل خودم بود و البته دقیقا نمیدونم چطوری حلش کردم ولی همه راههارو میگم
1.اگه هر تغییری روی رجیستری بازی انجام دادی اون تغییرات رو به حالت اولش برگردون
2.محل نصب بازی رو تغییر بده یعنی از درایو d به درایو e جابجاش کن و اگر جواب نداد بهتره که بازی رو از نو نصب کنی
3.نصب مجدد برنامه cm13
بهتره هر مرحله رو که انجام دادی چک کنی ببینی برنامه اجرا میشه یا نه بعد بری سراغ مرحله بعد
مطلب طولاتی شد معذرت از دوستان
saeedavril
12-02-2012, 21:33
شما مودینگ 9.7 رو گرفتی؟
نصب کردی؟
مودینگ 9.7 رو دانلود کن از سایت moddingway
بعد آموزش نصب تو سایت کامل توضیح دادم
واسه فیس اشکان هم توضیح کامل دادم....
توضیحات من تو سایت کامله...دیگه تکرارش بی فایده اس..... چون دوستان لقمه رو میخوان واسشون بگیری بد بزاری تو دهنشون ...آخرشم واسه پس دادنشم ...خودم باید برم wc ..... !!!!
به جای این همه سوال کردن تو تاپیک...با دقت انجام بده آموزشی که گذاشتم....
Regenerator کار نکرد به درک
چند بار تو این تاپیک توضیح دادم که از نرم افزار FHL-BH-Editor.exe استفاده کنید برای عملیات Regenerator.....
eterza::-
داش سعید هم حسابی داغ کرده
دوستان به دل نگیرن
یه کم توجه کنید
چیزی رو که ادم بلد نیست باید سوال کنه بعد انجام بده
با سوال کردن تنها کارتون راه نمیوفته
یه کم با برنامه ها ور برید میفهمید چی به چی هست
کسی از کسی ناراحت نشه
اموزش تو کدوم صفحه چرا ایتقدر عصبانیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییی
saeedavril
12-03-2012, 14:19
آموزش نصب نرم افزار creation master 13 beta 02 :
صفحه : 25
آموزش اضافه کردن فیس داوران درفیفا 13
صفحه : 26
نحوه اجرا دسته در فیفا 13 که بعضی از نسخه های اون این قابلیت رو نداره:
صفحه : 1 و 6 و 7 و 8 و 9 و 10
دانلود ورژن جدید نرم افزار XBOX 360 Controller emulator :
صفحه : 32
افزایش پول در manager mode :
صفحه : 2
مود ( FIFA 13 MODDINGWAY MOD V. all ) :
صفحه : 5 و 8 و آموزش نصب مود ها (20 , 21)
یکی از راه های خوب برای از بین بردن لگ در بازی نرم افزار RivaTuner است :
صفحه : 6 و 10
چجوری باید فیس ها رو ایمپورت کرد؟
صفحه : 20 و 21
بچه ها پچ برای تبلیغات دور زمین اومده؟
صفحه : 8
اضافه کردن آرم روی دستکش زمستانی :
صفحه : 9
اضافه کردن عکس واقعی استادیوم ها :
صفحه 9
1- آموزش 40 شادی پس از گل
2- آموزش ضربه آزاد زدنو چند تکنیک درموردش
3- آموزش خوشحالی بعد از گل
صفحه : 13 و 14
باز کردن قفل همه ی تمرینات بازی :
صفحه: 14
آموزش ساخت فیس در فیفا 13 :
صفحه : 15
ARABIC COMMENTARY FIFA 13 :
صفحه : 16 - لینک بدون ف ی ل ت ر با سرعت خوب ار راپید شر 278 مگابایت ( صفحه 22 )
من وقتی میخوام فیفا رو با cm12.5 باز کنم این ارور رو میده {آدرس فیفا رو بهش میدم}
Unable to open the fifa.fat file :
صفحه : 16
فرق fifa v 1.5 با این نسخه قبلی چیه :
صفحه : 17
من از بس که بچ نصب کردم دروازبان همه تیم ها بدون دستکش شدند یکی کمکم کنه که باید چکار کنم ؟
صفحه : 19
اسکوبورد :
صفحه : 22
managar office :
فیس اشکان دژاگه ( آپدیت)
فیس رضا قوچان نژاد برای فیفا 13 :
صفحه : 23
چه ها کسی هست که از بخش eas fc استفاده کرده باشه؟
صفحه : 23
نرم افزار Fifa13 i68Regenerator 3.1 UL رو باز کنم این ارور رو میده
صفحه : 24
من فایل ها رو داخل پوشه گیم کپی کردم.اما وقتی میخوام ModdingWayInstaller اجرا کنم این ارور رو میده:game folder not found.we can not continue witch installation
یه راه خوب برای پیدا کردن hair مورد نظر.... :
باید از چه فایلهایی و چگونه بک اپ گرفت ؟
صفحه : 27
سیو کردن صحنه های گل رو تو خود بازی
صفحه : 28
اینم اسکوبورد لیگ انگلیس :
صفحه :29
دانلود اولین پچ بازی FIFA 13 :
صفحه : 31
فیس پک تیم بلژیک فیفا 13 :
صفحه : 31
آموزش نرم اجرا کردن نرم افزار FHL-BH-Editor.exe :
وبلاگ من ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
در ضمن دوستان اگر میخوان به صورت آنلاین مشکلشون رو با ریموت کنترل و نرم افزار teamviewer ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) حل کنم id یاهو(saeed_hotboy2004) من بگن و نرم افزار رو دانلود و نصب کنن (ورژن 8)
سایت teamviewer
([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ببینم دیگه کی میخواد سوال تکراری بپرسته...... :ehe: خونشو میریزم :death:
alex-pato7
12-03-2012, 14:57
چه ميکنه اين سعيد چه گل نزنيه!
دمت گرم ديگه کاري کردي هيچکس روش نشه ازت سوال کنه حتي:))))
دوست دارو اقا سعید همهی مشکلام حل شد به جز یکی اموزش کار با نرو افزار Selector بزار جون احسان احسان اسم واقعی امه:khahesh:love::love::love::love:::de::hooora 2:
:chakerim::chakerim:سعید جان بخام باFHL-BH-Editor کفش وارد کنم باید چیکار کنم منظورت من بودم که گفتی خونتو میریزم واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییی
erfan.king
12-03-2012, 19:47
افزایش پول در manager mode
5 مگ :Cheat Engine: 6.1 Final
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) | حجم : 5 مگابایت
اين كارها رو دقيق عينا انجام بدين ... نرم افزار رو نصب كن و برو داخل سيو career mode و برو توي scouting network و بودجه باشگاهت رو ببين ... مثلا 850000 دلار خوب حفظش كن و بعد نرم افزارت رو اجرا كن و روي ايكن سبز/قرمز كليك كن و fifa 13.exe رو از ليست انتخاب كن و عدد بودجه خودت رو توي value وارد كن و first scan رو بزن يه سري عدد برات مياره ... حالا يه scout انتخاب كن ... اينجا مهمه بعد از اينكه انتخابش كردي به بودجت دوباره نگاه كن و به خاطرش بسپار ... برو توي نرم افزارت و بودجه جديدت رو وارد كن و گزينه next scan رو بزن و ايندفعه يه گزينه بهت ميده روش دابل كليك كن و تغييرش بده آخرين عددي كه ميتوني بدي 999999999!!
من نفهمیدم scouting network کجاست scout چیه ساده تر توضیح بدید کیا تونستن با این نرم افزار کار کنن نرم افزار های دیگه ای هست:chakoshi::chakoshi::chakoshi:
saeedavril
12-03-2012, 19:49
:chakerim::chakerim:سعید جان بخام باFHL-BH-Editor کفش وارد کنم باید چیکار کنم منظورت من بودم که گفتی خونتو میریزم واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییی
کاملا درست دریافت کردی....منظورم فقط تو بودی :nishkhand:
با نرم افزار FHL-BH-Editor فقط کار regenator رو انجام بده....واسه کفش از مود های مودینگ استفاده کن که خودشون دارن و استوکهای جدید و قدیم توش هست...
نرم افزار selector هم که کار باهاش کاری نداره !! اسم بازیکن رو بهش میدی بعد از سمت راست کفش رو انتخاب میکنی بعد assign this boot رو میزنی بعد در آخر save change و ok
البته اگر ارور خاصی داد...عکس بزار ببینم...چون تو سوکر گیمینگ دیده بودم یه سری ها مشکل داشتن با این نرم افزار....
saeedavril
12-03-2012, 19:53
من نفهمیدم scouting network کجاست scout چیه ساده تر توضیح بدید کیا تونستن با این نرم افزار کار کنن نرم افزار های دیگه ای هست:chakoshi::chakoshi::chakoshi:
عرفان جان سخت نگیر..اصلا مهم نیست...این نرم افزارهای مزخرف رو اصلا ارزش نداره حرص بخوری واسش !!! :delgarmi:
لذت بازی رو میگیره..... البته فکر کنم تو Cm 13 میتونی افزایش بدی تیله مایرو think::
sina acm
12-04-2012, 15:28
بابا اسکات همون بازیکن یابه که میره بازیکن جوون پیدا میکنه این رو به خاطر این اینجا اوردیم که بودجه عوض بشه
هر موقع ان شدی به من بگو چه وقتی میایی انلاین برات بگم چون save هم برات کار نکرد
sina.samak@yahoo.com
یا
sinaacm@rossoneri.ir
ددتاتنماتاهمممممممممممممم مممممم
amoomahsan
12-14-2012, 10:13
آی ملت گزارش عربی هر دو صفحه ای که دادین باز نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
erfan.king
12-14-2012, 12:33
بابا اسکات همون بازیکن یابه که میره بازیکن جوون پیدا میکنه این رو به خاطر این اینجا اوردیم که بودجه عوض بشه
هر موقع ان شدی به من بگو چه وقتی میایی انلاین برات بگم چون save هم برات کار نکرد
sina.samak@yahoo.com
یا
sinaacm@rossoneri.ir
تونستم با نرم افزار کارکنم این نرم افزار رویه هر بازی دیگه ای کا میکنه هر عددی تو بازی باشه تغیر میدهlove::love::love::lol:-lol:-lol:-
سلام سایت خیلی قشنگ شده فقط باید به سوال ها پاسخ بدین:jeddiiiii:
تو رو خدا فقط بگین چطوری میتونم با گلرم پنالتی رو بگیرم خسته شدم اینقد الکی با پنالتی باختم :(
بچه ها قوچان نژاد تو فیفا 13 هست ؟! توی کدوم لییییگ ؟!
سلام
ببخشید من چه طوری میتونم لیگ ایرانو تو fifa13 داشته باشم
وقتی بازی میکنم بازی کنا توپو میزنن جلو خوب استوپ نمیکنن مشکل از کجاست کمک کنین:fek konam::fek konam::fek konam:
sina acm
01-25-2013, 19:01
وقتی بازی میکنم بازی کنا توپو میزنن جلو خوب استوپ نمیکنن مشکل از کجاست کمک کنین:fek konam::fek konam::fek konam:
سلام
این مشکل رو بازیکن هایی دارن که اورال (قدرت) کمی داشته باشن
مثلا این مشکل برای مسی و پیرلو رونالدو به وفور کمتر پیش میاد تا بازیکن های معمولی این خودش هوش مصنوعیه که بین بازیکن ستاره و و بازیکن معمولی اماتور فرق ایجاد میکنه
سینا جون دسته طلا خدا رو شکر یکی پیدا شد که خوب بتون جواب بده یه دنیا ممنونمlove::love::love::love::love::love::lo ve::
سلام به همه دوستان !
لطفا يك فيفا اديتور كه بتوانيم همه مشخصات يك بازيكن را ويرايش كنيم مثل سن و سال . سال تولدش و غيره. لطفا همكاري كنيد.
تو رو خدا فقط بگین چطوری میتونم با گلرم پنالتی رو بگیرم خسته شدم اینقد الکی با پنالتی باختم :(
سوالم خیلی سخته ؟ :|
alishjun
01-26-2013, 18:18
سوالم خیلی سخته ؟ :|
salam , bayad ba analog ya hamun shoke samte rast harkatesh bedi . ba narm afzari ke tu safheye aval hamin tapik gozashtan , mituni rash bendazi . bayad dastat analog dar bashe
یکی که وارد یه فیس قشنگ از کریس رونالدو بسازه برای دان بزاره به خدا سوابه رونالدو که تو فیفا 13 هست قشنگ نیست:aaaa:
footballer
01-27-2013, 19:22
ببین وقتی توپو میخواستی استپ کنی LT رو یک بار فشار بده استپ شکل میگیره.(توی ps3 میشه L2)
amoomahsan
01-27-2013, 19:57
شمارو به ابالفضل گزارش عربی برای ما جور کنین!
amoomahsan
01-27-2013, 20:15
کسی محل ما نمیذاره.بذاز یه پست بزاریم بچه ها لذت ببرن
محتویات پوشه رو تو فولدر Game کپی کنید و بعد i68 رو اجرا کنید و لذت گرافیک رو ببرید.البته گرافیک سیستمتون باس بکشه.
من تو کریر مد بعد از پنج فصل بازی کردن تو نقل و انتقالات بعد از زدن دکمه advance ازبازی میپره بیرون :ey babaaa:
لطفا هر کی میدونه کمک کنه
milad_1369
01-27-2013, 21:48
بچه ها پچ fifa13lmw097aio خیلی پچ خوبی بود نسخه جدید این پچ نیومده؟
sina acm
01-27-2013, 22:16
آپدیت FIFA 13 Update v1.6-RELOADED با لینک مستقیم ، کرک شده
ژانر: ورزشی | ناشر: Electronic Ar ts |سازنده: EA Canadaنام: FIFA.13.Update.v1.6-RELOADED |حجم: ۴۳۹٫۰۰ مگابایت
ویژگیهای اضافه شده در این آپدیت:
حمله های هوشمندانه تر هوش مصنوعی: توانایی بازیکنان در آنالیز فضاهای خالی،سختکوشی و هوشمندی در شکستن دفاع حریف – فرار از دفاع حریف و فضاسازی برای هم تیمی خود جهت پاس کاری ، دریبل کامل: مواجهه با حریف و استفاده دقیق از دریبل ترکیبی با چرخش ۳۶۰درجه – خلاق تر و خطرناکتر در صورت تک به تک شدن با بازیکن حریف.سیستم جدیدی که کنترل توپ توسط بازیکن و کنار زدن بازیکن حریف هنگام حرکت شانه به شانه را دگرگون کرده و همچنین ایحاد فرصت بیشتر مدافعان برای دستیابی به توپهای سرگردان و بازگشت سریع به پست خود
لینکهای دانلود: دانلود از آپلودباز ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) | دانلود از Upgrand ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
alishjun
01-28-2013, 00:11
dustane azizi ke be donbale behtarin fifa hastan , manzuram be ruz budaneshe . be in link morajee konan ,patch , harchi mikhain , inja hast :
سلام دوستان من !
چه کار کنم که بازیکنان اتوماتیک تعویض شوند. ؟؟؟در داخل بازی یعنی به تعویض دستی نیاز نباشد. البته در کریرمود منظورم است.خواهش میکنم که این سوال مرا جواب دهید.لطفا
بابا ترو خدا یکی جواب بده سینا هم که از دست من ناراحت شده کلا فیفا بازی چرتی :aaaaaa::aaaaaa:
sina acm
01-29-2013, 14:47
سلام دوستان من !
چه کار کنم که بازیکنان اتوماتیک تعویض شوند. ؟؟؟در داخل بازی یعنی به تعویض دستی نیاز نباشد. البته در کریرمود منظورم است.خواهش میکنم که این سوال مرا جواب دهید.لطفا
سلام راستش من اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی تو فیفا 11 میشد 13 رو امتحان نکردم
بابا ترو خدا یکی جواب بده سینا هم که از دست من ناراحت شده کلا فیفا بازی چرتی :aaaaaa::aaaaaa:
سلام
بابا بخدا من همین الان امدم اینجا مگه درس و اینجور چیزا میزاره ki::
هرچی گشتم سوالت نبود تو پروفایلم بگو بفهمم
عزیز من کفش های که دان کردم وارد بازی نمیشه این سوالو 1000000! گفتم هیچکی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
s-s.love
02-01-2013, 13:12
من آپدیت
FIFA 13 Update v1.6-RELOADED دانلود کردم ولی باید چکار کنم که اجرا بشه
سلام به همگی
اقا یه سوال دارم
از فیفا همش میاد بیرون وقتی ری مچ یا منو رو میزنم
برایpes هم همین طور بود ولی آپدیت که کردم درس شد ولی فیفا نمیدونم چیکارش کنم
اگه کسی راهش رو بلده بی زحمت لطف کنه و بگه:ohum:
راسی یه مشکل دیگه هم داشتم و این که با کی برد جهت هاش عوض نمیشه یعنی بالا.پایین و چپ و راستش num2.4.6.8 هستش و میخوام بالا پایین .چپ و راستش رو عوض کنم که نمیشه (میخوام بذارم خود بالا پایین چپ و راست باشه)
بچه ها قوچان نژاد تو فیفا 13 هست ؟! توی کدوم لییییگ ؟!
سلام
قوچان نژاد تو لیگ بلژیک هست و متاسفانه لیگ بلژیک تو این بازی نیست!
سلام
ببخشید من چه طوری میتونم لیگ ایرانو تو fifa13 داشته باشم
دوست عزیز هنوز پچی برای اینکار ساخته نشده است ساخته شد حتما قرار میدم!
من تو کریر مد بعد از پنج فصل بازی کردن تو نقل و انتقالات بعد از زدن دکمه advance ازبازی میپره بیرون :ey babaaa:
لطفا هر کی میدونه کمک کنه
داداش پچ نصب نکردی؟؟
بچه ها پچ fifa13lmw097aio خیلی پچ خوبی بود نسخه جدید این پچ نیومده؟
داداش اگه منظورت fifa moddingway patch هست بله اومد زیادم اومده!
من آپدیت
FIFA 13 Update v1.6-RELOADED دانلود کردم ولی باید چکار کنم که اجرا بشه
من با این پچ کار نکردن و به شما هم پیشنهاد میکنم از پچ های سایت moddingway استفاده کنید خیلی عالی هستن!
عزیز من کفش های که دان کردم وارد بازی نمیشه این سوالو 1000000! گفتم هیچکی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش تو این سایت اموزش این کار هست
sina acm
02-03-2013, 22:02
Face Mattia De Sciglio for Fifa 13
DOWNLOAD ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
milad_1369
02-04-2013, 14:07
داداش اگه منظورت fifa moddingway patch هست بله اومد زیادم اومده!
از کجا باید نسخه جدیدش رو دانلود کنم؟
سلام چن تا کفش جدید براب دان بزاریدentezar::
سلام
خیلی سایت خوبی دارین از همه ممنونم چون مشکلاتم حل شده
ببخشید چهطوری تو fifa با pc میشه برگردون زد ودریبل چه جوریه؟
ایا تو fifa در کریر مودش بهترین بازیکن انتخاب میشه؟
sina acm
02-06-2013, 00:49
سلام
خیلی سایت خوبی دارین از همه ممنونم چون مشکلاتم حل شده
ببخشید چهطوری تو fifa با pc میشه برگردون زد ودریبل چه جوریه؟
ایا تو fifa در کریر مودش بهترین بازیکن انتخاب میشه؟
سلام اگه تنظیمات دسته شما درست باشه وقتی توپ رو سانتر کردی یا تو هوا هستش L2 رو نگه دار برگرد و قیچی .... dallliii میزنه
دریبل هم همون L2 با شوک سمت راست تو کریر هم بهترین بازیکن انتخاب میشه
hadi_723
02-06-2013, 01:40
آپدیت FIFA 13 Update v1.6-RELOADED با لینک مستقیم ، کرک شده
ژانر: ورزشی | ناشر: Electronic Ar ts |سازنده: EA Canadaنام: FIFA.13.Update.v1.6-RELOADED |حجم: ۴۳۹٫۰۰ مگابایت
ویژگیهای اضافه شده در این آپدیت:
حمله های هوشمندانه تر هوش مصنوعی: توانایی بازیکنان در آنالیز فضاهای خالی،سختکوشی و هوشمندی در شکستن دفاع حریف – فرار از دفاع حریف و فضاسازی برای هم تیمی خود جهت پاس کاری ، دریبل کامل: مواجهه با حریف و استفاده دقیق از دریبل ترکیبی با چرخش ۳۶۰درجه – خلاق تر و خطرناکتر در صورت تک به تک شدن با بازیکن حریف.سیستم جدیدی که کنترل توپ توسط بازیکن و کنار زدن بازیکن حریف هنگام حرکت شانه به شانه را دگرگون کرده و همچنین ایحاد فرصت بیشتر مدافعان برای دستیابی به توپهای سرگردان و بازگشت سریع به پست خود
لینکهای دانلود: دانلود از آپلودباز ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) | دانلود از Upgrand ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سلام!دانلودش کردم، چجوری باید آپدیت رو روی بازی نصب کرد؟ ممنون :rose:
دوستان من امروز آخرین نسخه پچ modding way رو دانلود کردم تیم ملی ایران هم به فیفا اضافه میشه
قیافه هاشون شبیه نیست ولی بازم باحاله
سلام
شرمنده که دوباره میگم اما
سلام به همگی
اقا یه سوال دارم
از بازی بیرون میاد ، وقتی ری مچ یا منو رو میزنم
برایpes هم همین طور بود ولی آپدیت که کردم درس شد ولی فیفا نمیدونم چیکارش کنم
اگه کسی راهش رو بلده بی زحمت لطف کنه و بگه:ohum: (یعنی کرک یا پچی داره بگه که منم بگیرم)
راسی یه مشکل دیگه هم داشتم و این که با کی برد جهت هاش عوض نمیشه یعنی بالا.پایین و چپ و راستش num2.4.6.8 هستش و میخوام بالا پایین .چپ و راستش رو عوض کنم که نمیشه (میخوام بذارم خود بالا پایین چپ و راست باشه) (یعنی میخوام با خود جهت ها حرکت کنم نه با num8.num6.num4.num2
ممنون میشم یکی راهنمایم کنهlay_;;
خیلی ممنون
بهترین بازیکن چقدر طول میکشه تا انتخاب بشه ؟؟؟ آخه من الان سومین فصلمه و انتخاب نشده
Reza29.4
02-07-2013, 19:07
خیلی ممنون
بهترین بازیکن چقدر طول میکشه تا انتخاب بشه ؟؟؟ آخه من الان سومین فصلمه و انتخاب نشده
بعد از هر هفته -ماه وفصل تو اخبار میگه همین چند وقت پیش بازیکن من بازیکن ماه انتخاب شد تو کریر پلیر فصل اول بهترین بازیکن سال شدم تازه فصل اول مربگری هم بهترین مربی شدم که تو مای کریر هم نشون داد
ممنون
یه سوال دیگه چه جوری میشه تیم ساخت.یعنی یه تیم که اسم و لباسو از این جور چیزها براش انجام بدی؟؟؟؟
بعد تو fifa میشه بازیکنارو ادیت کرد در کریرمود.
aminalex
02-08-2013, 02:15
سلام نفس
من پچ رو از سایت moddingway دانلود کردم.حالا چجوری نصبش کنم!؟!؟!؟!
Ramin.Inter
02-09-2013, 12:39
با سلام خدمت اساتید محترم!! من تاحالا هیچ پچ یا آپدیتی روی فیفا ننداختم! سؤال اول نحوه استفاده از این آپدیت 1.6 هست! اما سؤال مهمتر (و شاید خنده دار برای شما!!) اینجاس که آیا برای انجام آپدیت هایی که توی moddingway هست (مثلا 1.6.7 که جدیدترینشه) باید اول این آپدیتی که قرار دادین (1.6 Reloaded) رو انجام بدم و یکی یکی از 1.6 به 1.6.2، از 1.6.2 به 1.6.5و... یا اینکه نه! همون فقط 1.6.7 کافیه؟!! خواهشا سریع جواب بدین چون میخوام دانلودش کنم...
HAMID ARSENAL
02-09-2013, 14:54
سلام دوستان عزیز
میخواستم ببینم میشه کاری کرد که بعد از گل زدن خوشحالی بازیکنا رو از نزدیک نشون بده :nishkhand:
باعرض سلام وخسته نباشید اگه میشه پچ نقل وانتقالات جدید فیفا13 و نحوه نصبش واسم بزارین.
مرسی
HAMID ARSENAL
02-10-2013, 22:42
سلام دوستان
قبل از اینکه بخوای کریر رو شروع کنی تو تنظیمات یه گزینه ای هست به نام play as al
وقتی اونو on میکنی چی میشه
سلام
ببخشید فیس insigne بلزیکن ناپولی رو میزارین و بعد من یه مشکلی با نرم افزار FHL-BH-Editor.exe دارم .
تو توضیحی که یکی از دوستان تو وبلاگشون دادن گفتن باید از ریجستری استفاده کنیم و بعد من چندتا برنامه ی ریجستری دانلود کردم ولی طرز استفاده ازشونو بلد نبودم لطفا یه برنامه ی رجستری با طرز استفاده از اون رو بگذارید
دوستان من امروز آخرین نسخه پچ modding way رو دانلود کردم تیم ملی ایران هم به فیفا اضافه میشه
قیافه هاشون شبیه نیست ولی بازم باحاله
سلام منم همونو دان کردم ولی نتونستم وارد بازی بکنم میتونی کمکم کنیashem:-
بابا یکی نیست پچ نقل انتقالات واسم بزاره
hamid gh
02-12-2013, 14:23
داداش شما باید بری از سایت مودینگ وی تو قسمت پچ های فیفا بعد پچ فیفا رو دانلود کنی بعدش توی اونجایی که بازی رو نصب کردی اکسترکتش کنی بعد از همون جا نصبش کنی و بعد برو این قسمت MW Selector این گزینه Database 2.0 رو اتخاب کن همه نقل و انتقالات به روز میشه از جمله رفتن بالوتلی به میلان و آنلکا به یوونتوس
دوست عزیز برای این پچ نیاز به پچ های قبلی دارین که خود سایت هم گذاشته
اگر دانلود کردین و باز هم هجرا نشد کرک بازی رو از سایت downloadha بگیرین و بریزین
قطعا اجرا میشه
تو کدوم پوشه نصب شده بزارمش؟
alishjun
02-13-2013, 10:56
داداش شما باید بری از سایت مودینگ وی تو قسمت پچ های فیفا بعد پچ فیفا رو دانلود کنی بعدش توی اونجایی که بازی رو نصب کردی اکسترکتش کنی بعد از همون جا نصبش کنی و بعد برو این قسمت MW Selector این گزینه Database 2.0 رو اتخاب کن همه نقل و انتقالات به روز میشه از جمله رفتن بالوتلی به میلان و آنلکا به یوونتوس
ممنونم داداش . میشه یه توضیح کامل در مورد بقیه قسمتهای MW Selector بهم بگی ؟
من تا اخرین پچ دانلود کردم فقط بخاطر اینکه دمبابا بیاد تو چلسی و استوریج بره . با اینکار جا به جا میشنم ؟
بقیه گذینه ها برای چیه داداش ؟
ممنون میشم وقت بذاری بهم بگی .
منتظرم . دمت گرم
alishjun
02-13-2013, 11:06
با سلام خدمت اساتید محترم!! من تاحالا هیچ پچ یا آپدیتی روی فیفا ننداختم! سؤال اول نحوه استفاده از این آپدیت 1.6 هست! اما سؤال مهمتر (و شاید خنده دار برای شما!!) اینجاس که آیا برای انجام آپدیت هایی که توی moddingway هست (مثلا 1.6.7 که جدیدترینشه) باید اول این آپدیتی که قرار دادین (1.6 Reloaded) رو انجام بدم و یکی یکی از 1.6 به 1.6.2، از 1.6.2 به 1.6.5و... یا اینکه نه! همون فقط 1.6.7 کافیه؟!! خواهشا سریع جواب بدین چون میخوام دانلودش کنم...
سلام دوست من . والا من که همشونو دانلود کردم . و باید فکر کنم این سری رو باید کلا دانلود کنی . چون ننوشته همه اینها در 1.67 .
سری های قبلی هم همینطوری بود . اول یکی یکی میدن که به روز باشی . بعدش همه رو تو یک پست میذارن .
حجم زیادی هم نیست که سخت باشه و به نظر من همشو دانلود کن . اپبدین 1.6 که کاری نداره . دانلود کن بعدهمه گزینه هاشو کپی کن تو قسمت فیفا 13 . توجه کن تو فولدر فیفا 13 . بعدش با نرم افزار FHL-BH-Editor.exe وارد بازی کن . روی گزینه ی regenerate all FHL-BH-files )take care of extem files ) کیلیک کن .
ok?
alishjun
02-13-2013, 11:08
راستی کرک بازی رو هم باید به روز کنی و FIFA.13-Crack+Update_1.5-RELOADED باید بگیری که حدود 50 مگابایته . موفق باشی
alishjun
02-13-2013, 11:15
سلام
ببخشید فیس insigne بلزیکن ناپولی رو میزارین و بعد من یه مشکلی با نرم افزار FHL-BH-Editor.exe دارم .
تو توضیحی که یکی از دوستان تو وبلاگشون دادن گفتن باید از ریجستری استفاده کنیم و بعد من چندتا برنامه ی ریجستری دانلود کردم ولی طرز استفاده ازشونو بلد نبودم لطفا یه برنامه ی رجستری با طرز استفاده از اون رو بگذارید
سلام .
همون ریجستری که سعید جان گذاشته که فکر کنم یک کیلوبایت هم بیشتر نیست رو دوبار روش کیلیک کن . بعد yes بزن .
اون جا به جا میشه . بعد بورو تو ریجستری . اگه بلد نیستی برو تو قسمت run بعد بزن regedit بعد میری تو تنظیماتش .. بعد هم بقیه کارایی که سعید جان تو وبلاگش گفته رو انجام بده . / خیلی مهمه .
موفق باشی ....
milad_1369
02-13-2013, 11:40
بچه ها سایت مودینگ وی باید کدوم قسمتش برم تا پچ نقل و انتقالات رو پیدا کنم؟
alishjun
02-13-2013, 11:54
بچه ها سایت مودینگ وی باید کدوم قسمتش برم تا پچ نقل و انتقالات رو پیدا کنم؟
HAMID ARSENAL
02-13-2013, 17:34
کسی نیست جواب منه بدبخت رو بده
قبل از شروع کریر مد یه گزینه هست به نام play as al یعنی چی
در ضمن تو کریر نمیشه کاری کرد که قدرت بازیکنان زیاد نشه و ثابت بمونه
اقا یه خبر بد بازی پاک شد سیدیشم ندنرم دارم میمیرم
hamid gh ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) دستت درد نکنه آپدیت درست شد.
چجوری تو فیفا 13 موقع پنالتی دربازبان شیرجه میزنه؟
با گیم پد بازی میکنم.
در ضمن بعد از آپدیت فیفا تیم ملی ایران اضافه نشد چیکار باید بکنم.
با تشکر
شما میتونید از این روش هم فیفا 13 رو آپدیت کنید واسه نقل و انتقالات.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] حجم : 12 مگابایت
اول اکسترکت کنید بعدش فایل نصب رو اجرا کنید و موقع نصب مسیر نصب فیفا رو بهش بدید. بعدش نصب که تموم شد خودش رجینیتور رو بالا میاره گزینه ی اول رجینتور رو انتخاب کنید. (7 یا 8 تا گزینه داره ایتالیاییه معلوم نیست چی نوشته):death: بعدش Go رو بزنید و صبر کنید تا لود سبز رنگش تموم شه .
(اگه جایی غیر از درایو بازیهاتون پوشه ای به نام fifa 13 دارید پاک کنید که رجینتور اشتباه نکنه. البته میتونید fifa 13 تو دکیومنت رو حذف نکنید.) با تشکر
milad_1369
02-14-2013, 17:09
اول اکسترکت کنید بعدش فایل نصب رو اجرا کنید و موقع نصب مسیر نصب فیفا رو بهش بدید. بعدش نصب که تموم شد خودش رجینیتور رو بالا میاره گزینه ی اول رجینتور رو انتخاب کنید. (7 یا 8 تا گزینه داره ایتالیاییه معلوم نیست چی نوشته):death: بعدش Go رو بزنید و صبر کنید تا لود سبز رنگش تموم شه .
(اگه جایی غیر از درایو بازیهاتون پوشه ای به نام fifa 13 دارید پاک کنید که رجینتور اشتباه نکنه. البته میتونید fifa 13 تو دکیومنت رو حذف نکنید.) با تشکر
داداش دمت گرم عجب پچی بود خیلی هم اسون نصب شد.اگه میشه یه پچ خوب هم برای اپدیت کفشهای بازیکنها معرفی کن؟
داداش دمت گرم عجب پچی بود خیلی هم اسون نصب شد.اگه میشه یه پچ خوب هم برای اپدیت کفشهای بازیکنها معرفی کن؟
خواهش میکنم. من همه ی پچ هارو به جز پچ بالایی از سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) تا به حال گرفتم.
تو سایت بالایی برید و تو سربرگ ها که شامل فیفا و pes و nba 2k و چند تا دیگه که کلا میشه هفت تا میشه موس رو ببرید رو فیفا کلیک نکنید چند تا گزینه میاره و بعد فیفا 13 رو دوباره موس رو روش ببرید بعد دوتا گزینه دیگه میاره دومی رو انتخاب کنید. بعد یه صفحه میاره که توش 12 تا گزینه داره که boots همون کفشای دیگه.( از من بهتر بلدید خودتون گزینه هارو) روش کلیک کنید صفحه بعدی که باز شد سمت چپ رو میبینید که انواع پچ ها واسه کفش رو داره. ته صفحه هم برید نوشته older که همون پچ های قدیمی تر واسه ی کفش های فیفا 13 هستند. رو هر پچی که خواستید روی download now کلیک کنید. صفحه بعد که اومد طبق عکس زیر دقیقاً در محل کادر فرضی که من کشدم برید و هر جا موس عکس انگشت اشاره اومد کلیک کنید.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ببخشید که توضیحاتم طولانی شد. اگه تو نصب واعمال پچ ها کسی مشکلی داشت بپرسه تا جایی که بلد باشیم من و سینا جواب میدیم.
aminalex
02-15-2013, 04:48
سلام.مرسی.این پچ آسون نصب شد،تموم اون مراحل رو هم که گفتی زدم.ولی هیچ کدوم از نقل و انتقالات انجام نشدن.مثلا آنلکا تو یوونتوس نبود.چرا؟؟؟
aminalex
02-15-2013, 04:49
سلام.مرسی.این پچ آسون نصب شد،تموم اون مراحل رو هم که گفتی زدم.ولی هیچ کدوم از نقل و انتقالات انجام نشدن.مثلا آنلکا تو یوونتوس نبود.چرا؟؟؟
واسه من هم اولش اینجوری شد احتمالاً مشکل از رجینتور هستش. این پچ رو که نصب میشه خود به خود رجینتور باید بالا بیاد. اگه توی بالا اومدن رجینتور مشکل هست بایستی یه رجینتور دیگه جور کنی. اما اگه رجینتور اومد و طبق عکس زیر اونجایی که به عنوان مسیر اصلی بازی فیفا 13 هست اشتباه شناخته بشه باید هر جای دیگه که پوشه ای(folder) به نام فیفا 13 هست اون پوشه رو تغییر نام بدی. البته فیفا 13 توی دکیومنت که سیو هات توش هستن رو هیچ تغییری نده.
توی اون کادر فرضی که با قرمز کشیدم مسیر نصب بازیت مشخص شده. حالا باز اگه این ها هم درست بودن و بازم مشکل داشتی طبق عکس زیر روی همه ی data ها به جز other کلیک کن تا سبز شن. بعد بین اون 10 تا گزینه ای که ایتالیایی نوشته اولی رو انتخاب کن و Go رو بزن صبر کن حداقل 2 بار لود سبز رنگ پر شه. بعد که کاملا پر شد و دیگه اون لود سبز رنگ رو ندیدی Exit رو بزن. (البته همون اولش پچ نقل و انتقالات رو نصب کنی ها.)
موفق باشید.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
milad_1369
02-15-2013, 10:43
بچه ها پچی هست که لیگ قهرمانان اروپا رو به فیفا 13 اضافه کنه؟ منظورم به قسمت تورنومنت هست نه کریرمد
سلام
ببخشید من الان سه فصل در fifa13بازی کردم بعد بازیکنام قرارداداشون تموم شده .
مگه برای بستن قرارداد آخر فصل خودش یه لیست نمیاره ولی هرچی قرارداد جدید میبندم فکر میکنم قبول نمیکنن لطفا کمکم کنید
سلام
ببخشید من الان سه فصل در fifa13بازی کردم بعد بازیکنام قرارداداشون تموم شده .
مگه برای بستن قرارداد آخر فصل خودش یه لیست نمیاره ولی هرچی قرارداد جدید میبندم فکر میکنم قبول نمیکنن لطفا کمکم کنید
قبول نمیکنن چون قیمت قرارداد پیشنهادی مناسب نیست یا اینکه پول هفتگی بیشتری میخوان.
البته این نظر منه
aminalex
02-16-2013, 14:34
واسه من هم اولش اینجوری شد احتمالاً مشکل از رجینتور هستش. این پچ رو که نصب میشه خود به خود رجینتور باید بالا بیاد. اگه توی بالا اومدن رجینتور مشکل هست بایستی یه رجینتور دیگه جور کنی. اما اگه رجینتور اومد و طبق عکس زیر اونجایی که به عنوان مسیر اصلی بازی فیفا 13 هست اشتباه شناخته بشه باید هر جای دیگه که پوشه ای(folder) به نام فیفا 13 هست اون پوشه رو تغییر نام بدی. البته فیفا 13 توی دکیومنت که سیو هات توش هستن رو هیچ تغییری نده.
توی اون کادر فرضی که با قرمز کشیدم مسیر نصب بازیت مشخص شده. حالا باز اگه این ها هم درست بودن و بازم مشکل داشتی طبق عکس زیر روی همه ی data ها به جز other کلیک کن تا سبز شن. بعد بین اون 10 تا گزینه ای که ایتالیایی نوشته اولی رو انتخاب کن و Go رو بزن صبر کن حداقل 2 بار لود سبز رنگ پر شه. بعد که کاملا پر شد و دیگه اون لود سبز رنگ رو ندیدی Exit رو بزن. (البته همون اولش پچ نقل و انتقالات رو نصب کنی ها.)
موفق باشید.
ممنون از لطفت .درست شد.ولی گفته بودن تو پچ جدید آور بعضی بازیکنا تغیر کردهومثلا پیرلو از 87 شده 91،ولی بجز نقل و انتقالات تغیر دیگه ایی نیست.بازم ممنون
ممنون از لطفت .درست شد.ولی گفته بودن تو پچ جدید آور بعضی بازیکنا تغیر کردهومثلا پیرلو از 87 شده 91،ولی بجز نقل و انتقالات تغیر دیگه ایی نیست.بازم ممنون
راستش من همینجوری تو گاگولی(گوگل):danc: سرچ کردم اینو آورد. اونی که شما میگی شاید قرار بوده فیفا پچ رسمی ارائه بده. اما تو همین پچ به جز نقل و انتقالات ، ترکیب اصلی بعضی تیما هم تغییر کرده. به هر حال اگه پچی پیدا کردم که اورال هارو هم تغییر داده باشه حتما این جا میزارم.
siahkamar
02-16-2013, 15:35
سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا جناب سعید
من هم مثل خیلی ها با مجهز کردن سیستم بعد چن سال بر گشتم به دنیای بازی
من بازی فیفا 2013 رو نصب کردم و بدون مشکل دارم بازی میکنم
عکسی هم از مسیر نصب و پوشه های اون گذاشتم
نسخه ای که من نصب کردم بدون کرک بود و بعد نصب دو دی وی دی بازی بدون مشکل برام قابل اجراست
تا این که به دنبال نقل و انتقالات بودم و بر خورد به پچ و ابدیت به ادرس زیر :[Only Registered And Activated Users Can See Links]
و اینو دانلود کردم ولی هر کاری کردم نتونستم ازش سر در بیارم با نرم افزار FHL-BH-Editor نتونستم کار کنم چون ارور میده تو سیستمم
حالا از دوستان درخواست دارم به شکل کاملا ساده و مبتدی بهم بگم چگونه پچ و ابدیت کنم بازی رو ممنون
سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا جناب سعید
من هم مثل خیلی ها با مجهز کردن سیستم بعد چن سال بر گشتم به دنیای بازی
من بازی فیفا 2013 رو نصب کردم و بدون مشکل دارم بازی میکنم
عکسی هم از مسیر نصب و پوشه های اون گذاشتم
نسخه ای که من نصب کردم بدون کرک بود و بعد نصب دو دی وی دی بازی بدون مشکل برام قابل اجراست
تا این که به دنبال نقل و انتقالات بودم و بر خورد به پچ و ابدیت به ادرس زیر :[Only Registered And Activated Users Can See Links]
و اینو دانلود کردم ولی هر کاری کردم نتونستم ازش سر در بیارم با نرم افزار FHL-BH-Editor نتونستم کار کنم چون ارور میده تو سیستمم
حالا از دوستان درخواست دارم به شکل کاملا ساده و مبتدی بهم بگم چگونه پچ و ابدیت کنم بازی رو ممنون
دوست عزیز صفحه قبل لینک دانلود رو گذاشتم و کاملاً هم توضیح دادم. این نرم افزار FHL-BH-Editor به نظر من خیلی بدرد نمیخوره. چون این نرم افزار واسه من و خیلیای دیگه اجرا نشده. از نرم افزار Fifa13 i68Regenerator استفاده کن که ساده تره. همونطور که گفتم صفحه قبل رو مطالعه کن. لینک دانلود و توضیحات دیگه هست. اگه به مشکلی تو اجرای پچ برخوردی بگو تا جواب بدم.( در ضمن این پچ نقل و انتقالات هستش) اگه پچ دیگه ای هم خواستی بگو تا راهنمایی کنم
siahkamar
02-16-2013, 16:34
سلامی دوباره
داش محمد به عکس نگاه کن
وقتی روش کلیک میکنم ارور میده بعد نصب پچ
milad_1369
02-16-2013, 16:48
بچه ها پچی هست که لیگ قهرمانان اروپا رو به فیفا 13 اضافه کنه؟ منظورم به قسمت تورنومنت هست نه کریرمد
من همچین پچی ندیدم. ساختش گروه بزرگی لازم داره. فیفا خودش باید یه همچین پچی رو بسازه و ارائه بده.
سلامی دوباره
داش محمد به عکس نگاه کن
وقتی روش کلیک میکنم ارور میده بعد نصب پچ
مشکل از netframwork ویندوزت هست. از این لینک دریافتش کن. بعدم نصبش کن و ادامه ماجرا...
siahkamar
02-16-2013, 18:36
اقا محمد حل شد
نرم افزار نصب کردم بعد پچو
ابتدا عمل نکرد ولی بعد که 10 چراغ و سبز کردم و گذاشتم تا دو بار لود بشه حل شد الان بالوتلی هم میلانه و انلکا هم یوونتوس
چیزه دیگه ای منظورم پچ دیگه ای هست
اگه هست نحوه نصب اونا ممنون
خوشحالم که موفق شدی.
منظورت از پچه دیگه کلاً یه پچ دیگه هست؟ یا یه پچ نقل و انتقالات دیگه؟
اگه یه پچ دیگه هست کدوم پچ؟
siahkamar
02-16-2013, 19:12
ممنون داداش به کمک شما موفق شدم
منظورم پچ دیگه بود
چون پچ نقل و انتقالات اخریش دیگه اینه
پچی منظورمه که چیزی اضافه کنه مثل تیم و ورزشگاه و...
یا امکاناتو بهتر کنه نحوه مربیان و نحوه تماشاگران و ...
مهم ترین پچم دنبال گزارشگرهای دیگه هستم مخصوصا گزارش عربی و نحوه نصب
ممنون
من خودم میرم سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] اونجا واسه فیفا پچ زیاده.
بازم صفحه ی قبل رو نگاه کنی در مورد سایت بالا هم یه توضیحاتی دادم. نحوه ی نصبشون هم راحته. فایل فشرده رو باز میکنی و محتویاتش رو در پوشه ای که فیفا نصب شده copy و replace میکنی. بعدش هم یه فایل هستش به نام ModdingWayInstaller اونو باز میکنی و instal رو میزنی. خودش نصب میکنه و احتیاجی به نرم افزار اضافه دیگری نیست. موفق باشی
خیلی ممنون من تونستم از برنامه ی دیگه ی استفاده کنم ممنون
ببخشید فیس insigne رو دارید لطفا کمکم کنید فیسشو لازم دارم
siahkamar
02-17-2013, 12:00
دوستان چه طور گزارش عربی اضافه کنم به بازی ممنون
khaledi63
02-17-2013, 13:14
سلام داداش
ببخشید میتونی لینک پچ تیم ملی ایران رو برام بذاری
ممنون میشم
khaledi63
02-17-2013, 13:14
داداش میتونی لینک دانلود پچ تیم ملی ایران رو بذاری برام
milad_1369
02-17-2013, 13:50
من پچ fifa13lmw167 رو دانلود کردم ولی هر کاری کردم نصب نشد!کسی میتونه اموزش کامل نصب رو بده؟
من پچ fifa13lmw167 رو دانلود کردم ولی هر کاری کردم نصب نشد!کسی میتونه اموزش کامل نصب رو بده؟
نصب که باید بشه.فایلارو بریز تو پوشه نصب فیفا بعدشم فایل moddinwayinstaller رو باز کن بعدشم روی install کلیک کن. ولی اگه منظورت تغییراتی هستن که با ریختن پچ اعمال میشن منم گیج شدم. فک کنم پچش خرابه صبر کن پچ بعدی بیاد.
دوستان چه طور گزارش عربی اضافه کنم به بازی ممنون
تا حالا گزارشگر به بازی اضافه نکردم.منظورتم نفهمیدم که گزارشگر گرفتی یا میخوای بگیری . اگه گرفتی پسوند فایلشو بگو که ببینم کجای بازی میشه ریخت.
داداش میتونی لینک دانلود پچ تیم ملی ایران رو بذاری برام
فکر نکنم همجین پچی وجود داشته باشه.چون فیفا خودش بایستی یک تیم رو بوجود بیاره و پچ رسمی بسازه و ایران رو هم که نمیسازن.
milad_1369
02-17-2013, 17:36
نصب که باید بشه.فایلارو بریز تو پوشه نصب فیفا بعدشم فایل moddinwayinstaller رو باز کن بعدشم روی install کلیک کن. ولی اگه منظورت تغییراتی هستن که با ریختن پچ اعمال میشن منم گیج شدم. فک کنم پچش خرابه صبر کن پچ بعدی بیاد.
تا حالا گزارشگر به بازی اضافه نکردم.منظورتم نفهمیدم که گزارشگر گرفتی یا میخوای بگیری . اگه گرفتی پسوند فایلشو بگو که ببینم کجای بازی میشه ریخت.
فکر نکنم همجین پچی وجود داشته باشه.چون فیفا خودش بایستی یک تیم رو بوجود بیاره و پچ رسمی بسازه و ایران رو هم که نمیسازن.
اره این قدر دستکاریش کردم که تو بازی رونالدو پا نداره:evaa:من اون پچ قدیمیش رو نصب کردم باید اون رو پاک کنم یا فرقی نداره؟پچ قبل از این پچ جدید درسته که اون رو دانلود کنم؟
اره این قدر دستکاریش کردم که تو بازی رونالدو پا نداره:evaa:من اون پچ قدیمیش رو نصب کردم باید اون رو پاک کنم یا فرقی نداره؟پچ قبل از این پچ جدید درسته که اون رو دانلود کنم؟
اگه بلدی فایالای پچ قدیمیش رو پاک کن و محض احتیاط دوباره fifa13lmw167 رو نصب کن. اگه هم بلد نیستی یه راست دوباره fifa13lmw167 رو نصب کن اگه دیدی هنوز رونالدو پا ندارهashem:- بازی رو unistall کن و دوباره نصب کن و این پچ fifa13lmw167 رو دوباره نصب کن. واسه ی من مشکلی پیش نیاورد فقط نقل و انتقالات رو نتونست انجام بده.
سلام این کفشو Nike CTR360 Maestri III - Black/Blue/Pink برای دان بزارید:ogh:
لطفا فیس insigne بازیکن ناپولی رو بذارید
alishjun
02-18-2013, 01:25
دوستان عزیز . پچ درسته . فایلها رو که جا به جا کردین باید با برنامه ی Fifa13 i68Regenerator UL 3.1.1 یا FHL-BH-Editor .Regenerato کنین تا وارد بازی بشن . همینطور گزارش گری رو . گزارش گری که راحته . فایلشو دانلود کنین و مسیر بهبش 13 تون رو بدین و بعدشاوکی کنین . بعدشم Regenerator . برای تیم ملی هم یه فایل هست به اسمه FIFA 13 MWM Selector تو پوشه فیفا 13 تون . روش کلیک کنین و قسمت select database رو رو 4 بزاین و اوکی کنین . وارد بازی میشه . نقل و انتقالات هم رو اگه میخواین رو database 2 بذارین ....
موفق باشین ...
سوال داشتین بپرسین . انلاین بودم و بدونم . جواب میدم ....
ببخشید من یه توپ از این سایت که گفتین دانلود کردم چه جوری نصبش کنم
milad_1369
02-18-2013, 18:29
بچه ها من پچ FIFA13LMW165 رو دانلود کردم هر کاری میکنم تغیرات انجام نمیشه خود پچ نصب میشه ولی تو بازی تغیرات انجام نمیشه اعصابم رو بهم ریخته:chi migi:
ببخشید کمکم کنید من یه توپ با اسکبورد لیگ قهرمانان اروپا رو دانلود کردم چه جوری نصب میشه
milad_1369
02-19-2013, 14:15
بچه ها من پچ FIFA13LMW165 رو دانلود کردم هر کاری میکنم تغیرات انجام نمیشه خود پچ نصب میشه ولی تو بازی تغیرات انجام نمیشه اعصابم رو بهم ریخته:chi migi:
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
mahdiv55
02-20-2013, 13:59
من این FIFA_13_Expansion_Patch_v1.2 رو تو سایت مودینگ وای دانلود کردم اما نمی دونم چجوری نصبش کنم لطفا اگه کسی میدونه مراحل کامل نصبشو برام بگه
من این FIFA_13_Expansion_Patch_v1.2 رو تو سایت مودینگ وای دانلود کردم اما نمی دونم چجوری نصبش کنم لطفا اگه کسی میدونه مراحل کامل نصبشو برام بگه
فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج کن. محتویاتش رو تو پوشه فیفا 13 کپی و replace کن. بعد ModdingWayInstaller که یه فایل زرد رنگ هست رو اجرا کن و روی install کلیک کن. صبر کن تا نصب شه. نصب که تمام شد تغییرات اعمال میشه و میتونی ModdingWayInstaller رو ببندی.
(نیازی نیست هر دفعه که میخوای فیفا رو اجرا کنی این پچو نصب کنی)
milad_1369
02-20-2013, 15:13
بچه ها من پچ FIFA13LMW165 رو دانلود کردم هر کاری میکنم تغیرات انجام نمیشه خود پچ نصب میشه ولی تو بازی تغیرات انجام نمیشه اعصابم رو بهم ریخته[Only Registered And Activated Users Can See Links]
erfan.king
02-21-2013, 11:44
سلام من دوتا سوال از بچه ها دارم.1=کسی آپدیتی واسه نقل و انتقالات سراغ نداره 2= من کامپیوترم به مشکل بر خورده بود مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا وقتی بازی رو با تنظیمات قبلی انجام میدم بازی تیک گرفته دیگه اعصابم خورد شده:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:
ببخشید من وقتی می خوام ModdingWayInstaller اجرا کنم این پیغامو میده
game folder not found.we can not continue with installation
milad_1369
02-22-2013, 13:30
ببخشید من وقتی می خوام ModdingWayInstaller اجرا کنم این پیغامو میده
game folder not found.we can not continue with installation
داخل همون پچ یه فایل هست به اسم list که این هم حتما باید کنار ModdingWayInstaller باشه تا اجرا بشه.این دو تارو داخل پوشه ای که بازی رو نصب کردی کپی کن بعد اجرا کن.
این کارو کردم نشد باز همون پیغامو میده
milad_1369
02-22-2013, 18:58
این کارو کردم نشد باز همون پیغامو میده
ModdingWayInstaller رو به همراه list باید فقط در محل نصب بازی باشه مثالا زمان نصب بازی ادرس New folder 4 رو دادی ModdingWayInstaller رو داخل New folder 4 کپی کن نه پوشه Game
سلام داداش
ببخشید میتونی لینک پچ تیم ملی ایران رو برام بذاری
ممنون میشم
بروسایت مودینگ وای fifa13lmw150دانلود کن
milad_1369
02-22-2013, 20:26
من پچ fifa13lmw165 رو نصب کردم اما داخل بازی هیچ تغییری اجاد نشد! بعضی پچ ها رو هم مثل پچ fifa13lmw167 نصب کردم که وقتی بازی همون اولش روی عکس مسی که میاد گیر میکنه و اصلا وارد نمیشه؟ اقایون لطفا کمممممممک
amoomahsan
02-23-2013, 12:53
سلام.کسی گزارش عربی رو نداره؟یا نمیتونه برام پیدا کنه؟ممنون میشم جواب بدید
amoomahsan
02-23-2013, 13:39
باز کردن قفل همه ی تمرینات بازی :
این نرم افزار رو از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) دانلود کنید و در مسیر بازی بریزید و نرم افزار رو ران کرده و patch را بزنید
آقا سعید این برنامه خوشحالی های unlockable رو هم باز میکنه؟یا اگه باز نمیکنه میتونی چیزی پیدا کنی تا بازشون کنه و بتونیم از اون خوشحالیهای باحال هم لذتشو ببریم؟
milad_1369
02-23-2013, 13:54
من پچ fifa13lmw165 رو نصب کردم اما داخل بازی هیچ تغییری اجاد نشد! بعضی پچ ها رو هم مثل پچ fifa13lmw167 نصب کردم که وقتی بازی همون اولش روی عکس مسی که میاد گیر میکنه و اصلا وارد نمیشه؟ اقایون لطفا کمممممممک
کسی نیست جواب ما رو بدهcrying::-
ببخشید من هر کاری میکنم نمیشه
erfan.king
02-24-2013, 17:15
سلام من دوتا سوال از بچه ها دارم.1=کسی آپدیتی واسه نقل و انتقالات سراغ نداره 2= من کامپیوترم به مشکل بر خورده بود مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا وقتی بازی رو با تنظیمات قبلی انجام میدم بازی تیک گرفته دیگه اعصابم خورد شده:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:
کسی نمیدونههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه
ســـــــــــــــــــــــل ام لینک گزارش عربی خرابه که
ببخشید برای این که بخوام تیم باشگاهیمو عوض کنم باید چی کار کنم یعنی مثلا میشه پیشنهاد به یه تیمی داد.من فکر میکردم تو وقتی میری تو قسمت my job انجا که تیم باشگاهی داره پیشنهاد تیم هارو قبول کنی آیا راه دیگه ی هم هست
gorganwolf
02-25-2013, 19:01
moshkel bozorg daram khaheshan rahnamaee konin cm13 daram vali kafshesho nemitinam bezaram to menu edit player bazi fhl-bl-editor ham stopworking mide fifa texture11 nasb mishe vali 12 nasb nemishe mibinin taghriban hame barnameharo daram ya kra nemikone ya rahe estefadasho balad nistam kamel khaheshan khaheshan ye komak bokonin sharmande toolani shod delam por booodom:::khahesh:
milad_1369
02-25-2013, 20:24
کسی نمیدونههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه
به صفحات قبل یه نگا بنداز پچ نقل و انتقالات هست
milad_1369
02-26-2013, 14:24
بچه ها من وقتی میخوام پچ FIFA13LMW130 رو نصب کنم وقتی روی FIFA 13 MWM Selector کلیک میکنم اصلا باز نمیشه و هیچ اتفاقی نمی افته.تو بعضی از پچ های دیگه باز میشه ولی تو بعضی دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا اگه کسی میدونه جواب بده؟
Reza29.4
02-26-2013, 16:02
نوشته اصلی توسط erfan.king سلام من دوتا سوال از بچه ها دارم.1=کسی آپدیتی واسه نقل و انتقالات سراغ نداره 2= من کامپیوترم به مشکل بر خورده بود مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا وقتی بازی رو با تنظیمات قبلی انجام میدم بازی تیک گرفته دیگه اعصابم خورد شدهکسی نمیدونههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه
شاید ویندوز رو عوض کردی آبدیت کارت گرافیک پریده!!!!!!!!
erfan.king
02-26-2013, 16:16
نوشته اصلی توسط erfan.king سلام من دوتا سوال از بچه ها دارم.1=کسی آپدیتی واسه نقل و انتقالات سراغ نداره 2= من کامپیوترم به مشکل بر خورده بود مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا وقتی بازی رو با تنظیمات قبلی انجام میدم بازی تیک گرفته دیگه اعصابم خورد شدهکسی نمیدونههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه
شاید ویندوز رو عوض کردی آبدیت کارت گرافیک پریده!!!!!!!!
اتفاقا جدید ترین آپدیت رو واسش گرفتم بازم نشد
milad_1369
02-28-2013, 17:08
بچه ها یه پچ بهتون معرفی میکنم که عالیه و هر چیزی که دلتون میخواد به بازی اضافه میشه از جمله انواع تورنمنت ها مثل جام جهانی-لیگ قهرمانان اروپا-جام یوفا-جام ملتهای اروپا- انواع کفشهای جدید-خالکوبی تمامی بازیکنان.اسکوربورد تمام لیگ های اروپایی-اخرین نقل انتقالات-چهره های جدید بازیکنان -گرمکن های تیم های مختلف.بهتر شدن گیم پلی بازی-توپ های جدید-تبلیغات دور زمین و............ این پچ در 3 پارت هست و یکمی حجمش زیاده ولی واقا ارزش داره.در مرد نصبش هم سوالی داشتید بپرسید FIFA 13 ModdingWay Mod V 1.7.1 - All In One - FIFA 13 at ModdingWay ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
فضل الله
02-28-2013, 23:08
آقا میلاد دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی1_ این پچو چه جوری نصب کنیم 2_ مشکل پریدن بیرون از بازی در کریر مد حل میشه یا نه؟؟
khaledi63
03-01-2013, 10:08
دمت گرم داداش
خیلی آقایی
مرسی که جواب دادی
michelbastos
03-01-2013, 10:56
سلام من سیوم تمام نقل و انتقالات رو داره اگه خواستی بیا که برات آپلود کنم سیم معرکه دهستش برو حالشو ببر به این ایمیل کن michel.bastos10@yahoo.com
khaledi63
03-01-2013, 11:13
سلام آقا میلاد
بابا دوت گرم من این پچ FIFA 13 ModdingWay Mod V 1.7.1 - All In One - FIFA 13 at ModdingWay ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) رو دانلود کردم
اما بجز منوی بازی و چندتا کفش و توپ جدید چیزی عوض نشد که
خبری هم از انواع تورنمنت ها مثل جام جهانی-لیگ قهرمانان اروپا-جام یوفا-جام ملتهای اروپا نبود داداش
میخواستم بدونم که من این پچ رو اشتباه نصب کردم یا اینکه اصلا این پچ تورنمت اضافه نمیکنه؟
ممنون میشم جواب بدی
قربانت
milad_1369
03-01-2013, 11:19
آقا میلاد دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی1_ این پچو چه جوری نصب کنیم 2_ مشکل پریدن بیرون از بازی در کریر مد حل میشه یا نه؟؟
والا کریر مد رو که نمیدونم چون اصلا کریر مد بازی نمیکنم.ولی نصبش پوشه گیم داخل پچ رو کپی کن در پوشه گیم داخل بازی بعد ModdingWayInstaller که داخل پچ هست رو نصب کن و عملیات رجیستر رو با Fifa13 i68Regenerator 3.0.1 انجام بده
milad_1369
03-01-2013, 11:29
سلام آقا میلاد
بابا دوت گرم من این پچ FIFA 13 ModdingWay Mod V 1.7.1 - All In One - FIFA 13 at ModdingWay ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) رو دانلود کردم
اما بجز منوی بازی و چندتا کفش و توپ جدید چیزی عوض نشد که
خبری هم از انواع تورنمنت ها مثل جام جهانی-لیگ قهرمانان اروپا-جام یوفا-جام ملتهای اروپا نبود داداش
میخواستم بدونم که من این پچ رو اشتباه نصب کردم یا اینکه اصلا این پچ تورنمت اضافه نمیکنه؟
ممنون میشم جواب بدی
قربانت
داداش برای اضافه شدن تورنمنت ها FIFA 13 MWM Selector که داخل پچ هست رو باز کن یه قسمن داره به اسم select tournaments که اون رو روی new tournaments قرار بده بعد apply کن و ModdingWayInstaller رو دوباره نصب کن.البته اگه این تورنومنت رو نصب کنی کریر مد نمیتونی بازی کنی
khaledi63
03-01-2013, 13:03
مرسی از توجهتون
اما داداش من همهی اینکارارو که گفتی رو انجام دادمو همه چی تغییر کرد((منوها--اسکوبردها--و کریر مود هم دیگه کار نکرد)) اما باز خبری از تورنمنتها نبود
تو گیم مد هم رفتم اما فقط همون گزینه های قدیمی بودن و باز هیچ تورنمنتی اضافه نشد
داداش اصلا میشه بگی که برای بازی توی تورنمنتها کجای بازی باید برم؟
بخدا شرمنده که اینقده سوال میکنم
راستشو بخوای من همه ی پچ های فیفا رو از خود شما دانلود کردم و همشون هم بهم جواب دادن و خیلی هم از شما ممنونم
اگه این مشکلو برام حل کنی دیگه من نورکتم داداش
milad_1369
03-01-2013, 13:55
مرسی از توجهتون
اما داداش من همهی اینکارارو که گفتی رو انجام دادمو همه چی تغییر کرد((منوها--اسکوبردها--و کریر مود هم دیگه کار نکرد)) اما باز خبری از تورنمنتها نبود
تو گیم مد هم رفتم اما فقط همون گزینه های قدیمی بودن و باز هیچ تورنمنتی اضافه نشد
داداش اصلا میشه بگی که برای بازی توی تورنمنتها کجای بازی باید برم؟
بخدا شرمنده که اینقده سوال میکنم
راستشو بخوای من همه ی پچ های فیفا رو از خود شما دانلود کردم و همشون هم بهم جواب دادن و خیلی هم از شما ممنونم
اگه این مشکلو برام حل کنی دیگه من نورکتم داداش
برای اینکه ببینی تورنومنت اضافه شده یا نه برو داخل همون قسمت تورنمنت بازی همون قسمت که همه لیگ های اروپایی هست بادقت نگاه کن. یه بار دیگه برو FIFA 13 MWM Selector رو باز کن ببین قسمت select tournaments روی چه کزینه ای هست ببین روی new tournaments هست یانه باید زمانی که FIFA 13 MWM Selector باز میکنی حتما روی new tournoment بعد هم apply رو بزن و ModdingWayInstaller رو اجرا کن اگه هم خواستی i68Regenerator روهم برای اطمینان اجرا کن .چند بار این کار ها رو اجرا کن انشاء الله درست میشه برای من هم بار اول درست نشد این قدر باهاش ور رفتم تا درست شد
فضل الله
03-01-2013, 14:05
لینک پچی که باید دانلود کنیم کجاست؟Fifa13 i68Regenerator 3.0.1 تو پوشه پچه یا اینکه ی برنامه جداست باید دانلود کنیم؟؟
دوستان فیس جدیدی برای سرجیو راموس اومده یا نه اگه اومده یه لینکی بدین
khaledi63
03-01-2013, 20:33
داداش دمت گرم
راستشو بخوای دلم نیومد ازت تشکر نکنم
خیلی خیلی آقای ی دنیا تشکر مرسی
درست شد الان هم دارم لذت میبرم
امیدوارم ک منو ببخشی بابت مزاحمت هام
باورکن الان خیلی دارم با این پچه حال میکنم هم من هم دوستام
حالا شد ی فوتبال واقعی
فیفا فقط ی مشکل داره اونم فقط تیم های ملی هستند که ناقص هستند
ای کاش ی پچی هم برای اضافه کردن تمام تیم های ملی ب فیفا13 ساخته بشه
ی دنیا ممنون
قربانت
milad_1369
03-01-2013, 23:39
داداش دمت گرم
راستشو بخوای دلم نیومد ازت تشکر نکنم
خیلی خیلی آقای ی دنیا تشکر مرسی
درست شد الان هم دارم لذت میبرم
امیدوارم ک منو ببخشی بابت مزاحمت هام
باورکن الان خیلی دارم با این پچه حال میکنم هم من هم دوستام
حالا شد ی فوتبال واقعی
فیفا فقط ی مشکل داره اونم فقط تیم های ملی هستند که ناقص هستند
ای کاش ی پچی هم برای اضافه کردن تمام تیم های ملی ب فیفا13 ساخته بشه
ی دنیا ممنون
قربانت
خواهش میکنم وظیفه بود:flowerysmile:
gorganwolf
03-02-2013, 10:10
آقا این ارور game not found که بعد از نصب پچ میده مال چیه؟نصب ورژنای قدیمی رو که نمیخواد؟مال اون فایل لیست هست؟چیکارش کنم
sina acm
03-02-2013, 16:16
آقا این ارور game not found که بعد از نصب پچ میده مال چیه؟نصب ورژنای قدیمی رو که نمیخواد؟مال اون فایل لیست هست؟چیکارش کنم
سلام شما نباید پوشه فیفا رو تویه فولدر دیگه ای نصب کنید مثلا همین طوری وارد درایو شدید باید پوشه fifa 13 باشه وگنه پیدا نمیکنه
gorganwolf
03-05-2013, 12:25
سلام شما نباید پوشه فیفا رو تویه فولدر دیگه ای نصب کنید مثلا همین طوری وارد درایو شدید باید پوشه fifa 13 باشه وگنه پیدا نمیکنه
بازم نیومد داداش پچ رو که دانلود کردم اکسترک کردم توی d:fifa13/game اون modingway instaler رو هم ریختم همونجا کجاش اشتباهه به نظرت؟ممنون میشم جواب بدی
ترو خدا یکه که وارده یه فیس با موهای جدید رونالدو بسازه بزار روی سایت
milad_1369
03-05-2013, 18:22
بازم نیومد داداش پچ رو که دانلود کردم اکسترک کردم توی d:fifa13/game اون modingway instaler رو هم ریختم همونجا کجاش اشتباهه به نظرت؟ممنون میشم جواب بدی
بیبن زمانی کی میخوای فیفا رو نصب کنی مثلا ادرس New folder 3 رو بهش دادی.این modingway instaler رو به همراه list فقط داخل New folder 3 کپی کن نه پوشه گیم
alishjun
03-05-2013, 20:10
ترو خدا یکه که وارده یه فیس با موهای جدید رونالدو بسازه بزار روی سایت
داداش مود مودینگ برو پک فیس رئال رو دانلود کن .
khaledi63
03-06-2013, 10:06
سلام آقا میلاد
ببخشید دوباره مزاحم شدم
داداش واسه فیفا پچی نیومده که تمام تیم های ملی رو ب این بازی اضافه کنه؟؟؟
مرسی
khaledi63
03-06-2013, 10:19
سلام داداش
ی خواهشی داشتم
میشه آدرس لینک پچ تیم ملی رو خودت برام بذاری
آخه من هرچی گشتم پیداش نکرد
ممنون میشم
سلام
چرا توی قسمت manager career بازیکن های حریف پیشرفت نمیکنن؟
ی سوال دیگه هم داشتم
ترینری واسه player career نیومده؟ :nishkhand:
سلام دوستان این پچ FIFA 13 ModdingWay Mod V 1.7.1 - All In One - FIFA 13 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) رو میشه یه جا دیگه آپلود کنید؟ چون ف....ل....ت.....ره نمیتونم دانلود کنم :daghon:
سلام دوستان
من حدودا 1ماهه فیفا 13 نصب کردم و تاحالا هیچ پچی هم روش نریختم.میخواستم ادیت کنم بازی را,سوالم اینه که برای ادیت حتما باید قدیمیترین پچ بازی را اضافه کرده باشیم یا نه؟
اگه حتما باید پچ اضافه کنیم,یه دوستی لطف کنه لینک دانلودش را که احتمالا توی سایت moddingway قرار داره را بذاره...چون من هرچی گشتم پیداش نکردم.مرسی
vergil2000
03-13-2013, 10:14
سلام من پچ رو ریختم ولی نمی دونم درس ریختم یا نه ! تو این پچ diara هنوز تو real . ؟
khaledi63
03-13-2013, 10:49
داداش این پچ رو نصب کن و حالشو ببر
FIFA 13 ModdingWay Mod V 1.7.1 - All In One - FIFA 13 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
فوق العاده زیباست
vergil2000
03-13-2013, 11:17
داداش من همینو نصب کردم ولی نمی دونم مسیرشو درس دادم یا نه ! لطفا یکی از تغییراتی که تو تیم ها انجام شده رو بگو تا ببینم پچم کار میکنه یا نه !!!!!!!! مثلا از تغییرات نقل و انتقالات یکیشو بگو ! ممنون ( تو این مسیر نصبش کردم D\\ fifa \ fifa 13 . کنار پوشه game و support و ... )
سلام... یکی که توو کار ادیت تماس بگیره 09369321382 ...........
من فیفا لیگ ایران اضافه شده گرفتم... یک مشکلی داره... توروخدا بزنگه یکی... دارم دیوانه می شم.... تورو خدا
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
سلام لیگ برتر از کجا گیراوردی؟؟؟؟؟
khaledi63
03-14-2013, 14:40
سلام داداش جون
اینم آموزش کامل نصب همین پچ FIFA 13 ModdingWay Mod V 1.7.1 - All In One - FIFA 13 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
البته این آموزش از خودم نیست از دوست عزیزم milad_1369 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) هستش
خب اینم آموزش
برای اینکه ببینی تورنومنت اضافه شده یا نه برو داخل همون قسمت تورنمنت بازی همون قسمت که همه لیگ های اروپایی هست بادقت نگاه کن. یه بار دیگه برو FIFA 13 MWM Selector رو باز کن ببین قسمت select tournaments روی چه کزینه ای هست ببین روی new tournaments هست یانه باید زمانی که FIFA 13 MWM Selector باز میکنی حتما روی new tournoment بعد هم apply رو بزن و ModdingWayInstaller رو اجرا کن اگه هم خواستی i68Regenerator روهم برای اطمینان اجرا کن .چند بار این کار ها رو اجرا کن انشاء الله درست میشه برای من هم بار اول درست نشد این قدر باهاش ور رفتم تا درست شد
از نقل و انتقالات هم میتونی بفهمی پچ درست نصب شده یا نه
مثلا بالوتلی رفته باشه ب میلان
یا
آنلکا ب یوونتوس
امیدوارم ک نصب بشه و لذت ببری دوست عزیز من
khaledi63
03-14-2013, 14:42
سلام داداش
داداش از کجا فیفا13 بهمراه لیگ برتر ایران رو گیر آوردی؟
ممنون میشم جواب بدی عزیز
maghaze dostam kharidam..... male sherkate new tech hastesh..... aliiie ama ye moshkeli dare... faghat varzeshgahe azadio dare ke bazam in ghamesh khordanie..... too ghesmate career nemishe too lige iran bazi kard... hata biroon az career too torrnoment ham nemishe sherkat kard chon barash jam nazashtan.... vali mamoli mishe bazi kard ..... ama too mosabeghate lig nemishe raft... vase hamin mikham bedonam kasi age balade yek cup bara lige iran dorost kone zang bezane.... manam bade inke didam behem amozesh dad ya dorost kard bazio barash post mikonam
:ohum:
وقتی دیدم توو career نمی ره رفتم توو تورنومنت دیدم اونجا اررور می ده.... نگاه کردم دیدم روو هر لیگی میرم پایینش کاپش هست اما ایران نداره.... از اینجا فهمیدم که بایست براش اگه می شه کاپ ساخت بعد توو بازی گزاشت.... کسی بلده بهم تک بزنه من بهش زنگ می زنم.... کارم راه بیفته خداییش بازی رو براش پست می کنم [Only Registered And Activated Users Can See Links] 09369321382
من برنامه kit design master 09 را که مخصوص طراحی لباس هست نصب کردم ولی اجرا نمیشه.ارورشم اینه:kit design master stopped working
دوستان کسی میدونه چکار کنم اجرا بشه؟
بازی من بدون تیک بود خیلی روان و خوب ولی از دیروز به بعد تیک گرفته کسی میتونه کمکم کنه
یه سوال داشتم.صفحات قبل هم کلیش را گشتم که ببینم سوالم تکراری نباشه یوقت...ولی چیزی ندیدم
من cm 13 را نصب کردم بعدش مثلا کیت دوم آرسنال را تغییر میدم.بعدش داخل بازی هم این تغییر انجام میشه ولی وقتی میخوام وارد کرییر بشم ارور میده و وارد نمیشه.میگه فایل squed 1 آسیب دیده!
کلا میخوام که برای هر فصلی که بازی میکنم,کیت جدید بزارم برا تیمم....
ممنون میشم کمکم کنید
ببخشید این برنامه ی cm13 رو برای دانلود میزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
masoud.diesel
03-19-2013, 16:44
آقا ما پچ ورژن 1.7 آپدیت فیفا 13 رو با نرم افزار i68Regenerator ریختیم روش اما تغییری توش اعمال نشد..
چه جوریاس؟؟؟؟:fek konam:
masoud.diesel
03-19-2013, 19:29
درست شد اینم عکسش:tafakkor:
5593
King k.p Boateng
03-19-2013, 20:10
آقا ما پچ ورژن 1.7 آپدیت فیفا 13 رو با نرم افزار i68regenerator ریختیم روش اما تغییری توش اعمال نشد..
چه جوریاس؟؟؟؟:fek konam:
ریجیت شما کامل پر میشه ؟؟؟
باید حتما پر بشه تا تغییرات انجام بشه وگنه نمیشه اگه هم پر نمیشه پس فیفات تو 2 تا پوشه نصب کردی فیفا حتما باید تو پوشه fifa 13 باشه
m031n.dedo
03-21-2013, 18:19
آقا من هیچکدوم از گزارشگرا رو ندارم میشه کمکم کنین چطوری همه ی قبلی ها رو برگردونم؟ انگلیسی ، اسپانیایی و اون یکی. ممنون می شم.
با سلام خدمت همه دوستااااااااااااااااااان
یه سوال داشتم: میخواستم بدونم هیچ برنامه ای وجود نداره که بتونم باهاش بازیکنان رو در carear mode جا به جا کنم
راستش من بارسا رو میگیرم بعد میخوام رونالدو رو هم بخرم :D پولشم دارم ولی هر چقد بهش پیشنهاد میدم قبول نمیکنه درواقع همه میان به جر رونالدو البته من فقط نیمار رو گرفتم :D
ممنون:x
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.