PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ☆ کمپ دربی"جلد پنجم "☆

صفحه ها : 1 2 3 [4]

Alex Dlpiero_10
11-04-2012, 12:39
سلام[Only Registered And Activated Users Can See Links]

یادتون بندازم اینجا تایپک بحث و تبادل نظر تیم های اصفهانی نیست ... جای بحث های خودمونی کاربران هست[Only Registered And Activated Users Can See Links]

همین دیگه ...[Only Registered And Activated Users Can See Links] عیدتون هم مبارک ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

shiraz-sport
11-04-2012, 14:55
اینقدر بدم میاد یکی همینطوری چیزی میپرونهeterza::-
اصفهانی ها پول دارن خرج میکنن ؟ eterza::-
اگه ما پول داشتیم بازیکنا ذوب آهن نصفشون نمیرفتن ... به خاطر اینکه پول نداریم الان اواخر جدولن
اگه پول داشتن که استقلال زیرش بود تو جدولeterza::-
ما اصفهانیا اگه پول داشتیم تیم فوتسال فولاد ماهان سپاهان همه تیمهاشو به جز نوجوانان منحل نمیکرد eterza::-
سپاهان هم اگه پول داشت کثل استقلال و پیروزی 3-4 تا خرید توپ میکرد که استقلالی ها اینقدر پز ندنeterza::-
شما همین خلعتبری رو دیدی یهو میگی اصفهانی پول زرتی خرج میکنن ؟ eterza::-

اره اصلا معلومه که پول ندارید . !!!:-ang
موقعی که تاج نایب رئیس فوتبال بود کی این همه پول به سپاهان یا ذوب اهن میداد .
موقعی که تاج بود کی این همه عوای تیم ذوب اهن و سپاهان رو داشت .
موقعی که تاج بود بهترین بازیکن ها رو ذوب اهن و سپاهان داشتند .
موقعی که تاج بود شما اصفهانیا پارتیتون خیلی کلفت بود .
موقعی که تاج بود همین سپاهان نبود سه دوره قهرمان شد با بهترین بازیکنا .
همین ذوب اهن نبود تا فینال لیگ باشگا ه های اسیا رفت .
موقعی که تاج بود خوب پول در اختیار این دو باشگاه قرار میداد .
اما حالا که رفته دادتون رفته بالا .
برو بابا خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه .
همین شما اصفهانی ها هستین که دو تا کارخونه بزرگ منظورم ذوب اهن و فولاد مبارکه هست اسپانسر هاتون هستند و مثل میلیاردر ها پول در اختیارتون میذارن .
همین سپاهان نسیت . یه تیم تو فوتبال داره . یه تیم تو هند بال داره . یه تیم تو فوتسال داره .
فکر کنم والیبال هم داشته باشه .
یا همین ذوب اهم نیست یه تیم تو فوتبال داره یه تیم تو بسکتبال داره و غیره .
این اقای تاج خوب هواتون رو داشت اما خدا رو شکر که رفت که عین پارتی بازی بود . و هوای اصفهانی ها رو خیلی داشت .
فقط ما شیرازیا مظلوم واقع شدیم . اره ما شیرازیا مظلوم واقع شدیم . نمیدونستی بدونم که قرار بود تیم گیتی پسند امتیاز تیم فجر رو بخره و یه تیم اصفهانی دیگه به لیگ برتر بیاد
اما خدا رو صد هزار مرتبه شکر که اینطوری نشد .

نمیدونستی بدون که بیشتر بازیکن های لیگ برتر از تیم فجر سپاسی به یه جایی رسیدن .
تیم فجر بازیکن میسازه شما اصفهانی ها فقط پول بدین بخرین . نمونش مهدی رجب زاده بازیکن تیم ذوب اهن .
اره درسته ما امکانات نداریم اما فوتبال پاک بازی میکنیم . اما تیممون اسم شهید روشه .
شهید مجید سپاسی. هیچ تیمی تو لیگ برتر اسم شهید پشتش نیست والا هم که داریم خوب نتیجه میگیریم با پول نیست با کمک شهید و غیرت بچه ها مون هست .
یادته بازی فجر و سپاهان محمد مهدی نظری تو یه کار جوانمردانه در صورتی که تک به تک با دروازه بان بود توپ رو به بیرون زد . در صورتی که شما بازیکن ما روی زمین بود ولی شما اینکار رو نکردید . اره ما با جوانمردانه بازی میکنیم . ما با غیرت بازی میکنیم .
یادت میاد اومنوقع که ما تیممون به دسته یک سقوط کرد امین متوسل زاده توپ رو در مقابل یا استیل اذین در صورتی که دروازه خالی بود به بیرون زد و به عنوان جوانمرد ترین بازیکن جهان شنا خته شد . اگه اون کار رو نمیکرد مطمئن باش به دسته پایین تر سقوط نمیکرد . اره ما با غیرت بازی میکنیم . ما مثل شما پول نداریم در عوض ما شهید داریم .
بس بود یا بازم بگم .

alexdelpiero_10
11-04-2012, 18:29
با این سالن ها و زمین هایی که برای جوون های مردم گذاشته اند بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت . من هم خودم دست چپم چندین بار تا مرز گچ گرفتن پیش رفته تازه پای راستم هم نزدیک بود بره تو گچ . اصلا بهتره برید شرنج بازی کنید . :yes:

چرا شطرنج ورق هستki:: خواستین هم varagh.com در خدمتیمki::

من به شکل کاملا مسخره ای یک بار پام شکست

تو کوچه داشتیم فوتبال بازی میکردیم وقتی تموم شد داشتم میومدم خونه پام پیچ خورد و 1 ماه از تابستون تو کچ موند

یعنی از این مسخره تر نمیشد ادم تو بازی هیچش نشه راه صاف داره میره پاش بشکنه :eee:

از بس که .....ki::

shiraz-sport
11-04-2012, 22:04
همه اش تو زمان گذشته ای .
همه اش بود بود بود بود و بود
یکمی سطح خودتو بالا ببر
به تو چه که ذوب آهن و فولاد مبارکه اسپانسر مائن ؟ میتونیم میکنیم .
عرضه داشته باشید ، اسپانسر درست حسابی بگیرید
اسپانسر داشتن هم عرضه میخواد که ندارید دیگه
حداقل مثل تیم های تهرانی از دولت پول نمیگیرم
آقا اومده میگه این قدر تیم داریم
داریم که داریم به کی چه ؟
یکی باید بیاد جواب بده که آقا چرا شرکت گیتی پسند الان ورشکسته شده ؟
چرا فولاد ماهان داره تک تک تیم های فوتسالشو منحل میکنه؟
دیگه از هر تیمی که عقب باشیم تیم شما که نباید بیاد برای ما کری بخونه
حالا دو تا بازی بردید جو گرفتتون
اون موقع که 3 بار پشت سر هم قهرمان شدیم کجا بودید ؟
اون موقع ه نایب قهرمان آسیا شدیم چی ؟

داری کم میاری و این حرفا رو میزنی .
ببین حد خودت رو بدون و درست حرف بزن .
هر چی باشه تیم ما اسم شهید روشه . و نباید بهش توهین کنی . افتاد؟

چرا چرت میگی خب شرکت فولاد سپاهان و ذوب اهن هم زیر نظر دولت هستن .
ایکیو این دوتا شرکت زیر نظر دولت هستن . و مثل همین تهرانی ها از دولت پول میگیرن .
نمیخوای بگی که تیم های ما خصوصی هستن . ؟
ببین هر چی باشه سطح من از تو بالاتره که شعور حرف زدن نداری.
فقط داری من من میکنی در صورتی که نیم من هم نیستی.
اره همش با پارتی کلفتتون قهرمان شدین . همش به خاطر اون تاج بود . وگرنه شما هیچی هم نیستید .
گفتم که نمیدونستی بدون تیم ما مقدسه شما هر چی دارین از ما دارین .
اره بیشتر بازیکن های لیگ برتر از فجر شهید سپاسی به جایی رسیدن .
تیم ما بازیکن سازه و باید به تیم ما احترام بذاری .
مثل تیم شما نیست که با پول به جایی برسید . ما با غیرت بچه هامون بازی ها رو میبریم
حالا اگه تیم شما بود پول بهشون نمیدادی همشون قهر میکردند میرفتن مثل تیم ذوب اهن که امسال ببین به چه روزی گرفتاری شده . یعنی خفت بیشتر از این ؟ ولی بچه های تیم ما با عشق و علاقه بازی میکنند .

اره میدونم الان هنگ کردی و داری من من میکنی. هیچی هم نیستی . برو برای یکی دیگه کری بخون که این چیز ها رو بلد نباشه . بروی خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه .

اصفهان یادت باشه شیراز سرورته

Arman.Leo
11-04-2012, 22:06
باریکلا هم به تو هم تیمتون
از یک جا دیگه میخوری عقده ای میشی میایی عقده تو سر من و اصفهانی ها خالی میکنی
متاسفم برات واقعا
اصلا شما گل ما گه
ببینم تیم شما که با عشق بازی میکنن و اسم شهید روشه و این چرتا که گفتی میتونه این فصل جزو 5 تیم اول باشه یا نه این همه ادعات هم میشه

shiraz-sport
11-04-2012, 22:21
باریکلا هم به تو هم تیمتون
از یک جا دیگه میخوری عقده ای میشی میایی عقده تو سر من و اصفهانی ها خالی میکنی
متاسفم برات واقعا
اصلا شما گل ما گه
ببینم تیم شما که با عشق بازی میکنن و اسم شهید روشه و این چرتا که گفتی میتونه این فصل جزو 5 تیم اول باشه یا نه این همه ادعات هم میشه

بلانسبت که من مثل تو عقده ای باشم .
برای خودت متاسف باش که بالا خونت رو دادی اجاره .
اونی که چرت میگه تو هستی نه من . حد و حدود خودت رو بشناس . و مثل ادم صحبت کن .
اره اگه بودجه داشته باشیم میتونیم . اگه بازکنانمون مصدوم نشن میتونیم .
تا چشم حسود کور .
اره ادعام میشه ت یکی مثل تو نیاد به تیم شهر ما هر چی دلش میخواد بگه .
ما غیرت داریم مثل شما نیستیم .
اگر هم جزء 5 تای اول نشدیم عیبی نداره چون بضاعتمون همینه . چون مثل شما پول نداریم پول نداریم خرج کنیم . هدف ما بازیکن سازی تا یکی مثل شما بیاد مفت خوری کنه و بخرتش .
خدا رو شکر که تاج رفت .
خودت کلاه خودت رو بکن قاضی ببین ذوب اهن به روزی گرفتار شده ؟
الان دارین خفت میخورین .

Arman.Leo
11-04-2012, 22:29
باریکلا به تیمتون باریکلا به تو
اصلا همه بد شما خوب
تیم ما هم به هیچ خری(از جمله تو ) ربطی نداره . افتاد ؟
از اونجا جواب ابلهان خاموشی است ، من خودمو ملزم میدونم که جوابتو ندم
حالا بعد میبینیم تبعیض ها همچنان ادامه دارد

shiraz-sport
11-04-2012, 22:44
فقط همینو میتونم بهت بگم شعور حرف زدن نداری .

تو و تیمت برین به جهنم .
خر هم خودتی . دیگه اصفهانی ها همین هستن کاریشون نمیشه کرد . لیاقتتون همینه .

AmirUtd
11-04-2012, 23:13
بس کنین دیگه.....:gijjj:
حالا شما دو تا اگه میخواین همینطوری ادامه بدین برید جایی دیگه با هم دعوا کنید واسه چی میای تو اینجا.....eterza::-

Mohammad
11-05-2012, 00:00
باریکلا به تیمتون باریکلا به تو
اصلا همه بد شما خوب
تیم ما هم به هیچ خری(از جمله تو ) ربطی نداره . افتاد ؟
از اونجا جواب ابلهان خاموشی است ، من خودمو ملزم میدونم که جوابتو ندم
حالا بعد میبینیم تبعیض ها همچنان ادامه دارد

فقط همینو میتونم بهت بگم شعور حرف زدن نداری .

تو و تیمت برین به جهنم .
خر هم خودتی . دیگه اصفهانی ها همین هستن کاریشون نمیشه کرد . لیاقتتون همینه .

دوستان لطفا رعایت کنید ! اینطوری بخواید ادامه بدید که نمیشه !! اگه قرار باشه هرکی اینطور از تیمش دفاع کنه که فوتبالو باید درشو تخته کرد ! پس سعی کنید به خاطر بازیکنایی که یه شبه پول یه ماه خانواده ما رو در میارن اینطوری به جون هم نیوفتیم و هویت و شخصیت هم دیگه رو زیر سوال نبریم ! امیدوارم تکرار نشه .roz::
این پست هم به عنوان تذکر داده شد .

mehdi30100
11-05-2012, 13:26
یکی دیگه پولشو میگیره اونوقت شماها بجون هم میوفتین..............
فوتبال یه سرگرمیه.................................... .............جو دوستانه ی سایت بهم نزنید دیگه

mortezarm
11-05-2012, 14:27
شیراز و اصفهان نداره که همه ایران همینه (سرای منه):whistle3:
نمیخوام به بحث دامن بزنما من کلا خیلی با شیوه اصفهانی ها بر نمیخوررم اما نمیشه منکر ساختار هدفمند و برنامه ریزی شدشون به خصوص سپاهان شد
اما اصلا این چیزا ارزش بحث نداره ......................

DanielBahrami
11-05-2012, 16:09
یکی دیگه پولشو میگیره اونوقت شماها بجون هم میوفتین..............
فوتبال یه سرگرمیه.................................... .............جو دوستانه ی سایت بهم نزنید دیگه

راست میگه . یارو میاد با پارتی میاد تو فوتبال و کلی افتضاح به بار میاره و تقلب میکنه و پول ها رو بالا میکشه بعد شما گیر دادید به دو تا تیم .

در ضمن فساد اونقدر بالا گرفته که این بحث ها دیگه فایده نداره . وقتی رئییس و زیر دستاش همشون یک ذره از فوتبال نمیفهمند دیگه این حرف ها فقط باعث عصبانیت میشه . :-ang

Blue-StaR
11-05-2012, 18:09
بچه ها او موتور سواری که چن روز پیش گفتم تا دیروز تو کما بود و دیروز مرد
براش یک فاتحه بخونین

اینو من الان دیدم !

واقعا جای تاسف داره . چقد باید چند تا جوون 17 18 ساله جونشونو از دست بدن ؟

ناراحت کنندس که هیچ کنترلیم روشون نیست .

شاید 100 مین خبریه که که میشنوم ، موتور باعث مرگ شده !

alexdelpiero_10
11-05-2012, 18:13
اینو من الان دیدم !

مسئله اینه که متور های ایرانی کیفیت لازم رو ندارن یعنی حتی اندازه سرعت 100 کیلومتر خودشون هم امنیت ندارن و این جوونا هم که عاشق سرعت زیادن ...

R.BAGGIO.10
11-05-2012, 18:58
شیراز و اصفهان نداره که همه ایران همینه (سرای منه):whistle3:
نمیخوام به بحث دامن بزنما من کلا خیلی با شیوه اصفهانی ها بر نمیخوررم اما نمیشه منکر ساختار هدفمند و برنامه ریزی شدشون به خصوص سپاهان شد
اما اصلا این چیزا ارزش بحث نداره ......................
مرتوض جان در مورد اصفهانیا چی میگی؟eterza::-بعدا به حسابت میرسمki::
سپاهان تیمیه که بودجش از بخش خصوصی شده فولاد مبارکه تامین میشه.یعنی ربطی به بخش دولتی نداره.
واسه همینه که مسئولین فولاد مبارکه بدون خرج اضافه و با توجه به بودجشون خرید فروش میکنند.
زمون قلعه نویی خرجها رفت بالا ولی تو دوره دوم کرانچار که الان باشه بیانیه دادن که دخل باشگاه مازاد هم پیدا کرده.:khelal dandoon:
یعنی حتی با فروش به قول دوستان فوق ستاره ها و جایگزین کردن جوونترها تیم بازم رو اصول قبلیش پیش رفته.
تیم داری با ستاره داری فرق داره که استقلال و پیروزی هنوز به این موضوع پی نبردن.
مهدی نجفی کجاست آی نفس کشki::

Arman.Leo
11-05-2012, 19:07
ایول R.Baggio ...
شمام از سپاهان خوشت میاد ؟
بگذریم
داشتم خبری میخوندم که جوانی هنگام کار در کارگاه دستش از میانه ی بازو قطع شده و خودش تنها رفته درمانگاه .
از اونجایی هم که درمانگاه وسایل مورد نیاز رو نداشته فرستاده بودنش به شیراز به خاطر اینکه نزدیک تر بود
اونها هم دستشو به هم پیوند زدن دوباره
حالم بد شد
خدا نصیب نکنه

shiraz-sport
11-05-2012, 22:27
بیا ببینید استقلال چی سر فجر میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:chi migi:

این استقلال باز داره بازیکنان ما رو اغفال میکنه !!!:nishkhand:

میگن استقلال با محمد مهدی نظری مهاجم فجر مذاکره کرده این بازیکن هم هوایی شده و با یاوری درگیری پیدا کرده و الان چند مدته سر تمرینات فجر نمیره . ای خدااااااااااااااااااااا

ما بازیکن میسازیم بعدش با نامردی از دستمون میغاپنش . :aaaa:

icon
11-06-2012, 14:44
ای بابا چرا باز به استقلال بدبخت گیر دادین. ول کنید تیم مارو دیگه. هر چیزی تو هر تیمی اتفاق میفته به این استقلال ربط میدین. این بحث رو هم لطفاً تمام کنید که سپاهان بازیکن میسازه یا میخره یا پولش از کجا در میاد. مهم اینکه الآن جزو بهترین هاست. فجر رو هم امیدوارم که آسیایی بشه.roz::

shiraz-sport
11-06-2012, 14:46
ای بابا چرا باز به استقلال بدبخت گیر دادین. ول کنید تیم مارو دیگه. هر چیزی تو هر تیمی اتفاق میفته به این استقلال ربط میدین. این بحث رو هم لطفاً تمام کنید که سپاهان بازیکن میسازه یا میخره یا پولش از کجا در میاد. مهم اینکه الآن جزو بهترین هاست. فجر رو هم امیدوارم که آسیایی بشه.roz::

داداش اون بحث که خیلی وقته تموم شده . :evaa:
کجا بودی؟

داداش ما که به تیم شما جسارت نکردیم .

mehdi30100
11-06-2012, 15:34
اینو من الان دیدم !

وقتی طرف 15سالشه میره دنبال موتور بعد یه ماه سیگار میگیره دستش فک میکنه بزرگ شده....:-ang:morde:
همش تقصیر پدرمادرشه که سن بچه رو در نظر نمیگیرنو براش موتور میخرن قبل از این که فرهنگ استفادشو داشته باشه..................................eterza::-

R.BAGGIO.10
11-06-2012, 21:38
ایول R.Baggio ...

شمام از سپاهان خوشت میاد ؟
بگذریم
داشتم خبری میخوندم که جوانی هنگام کار در کارگاه دستش از میانه ی بازو قطع شده و خودش تنها رفته درمانگاه .
از اونجایی هم که درمانگاه وسایل مورد نیاز رو نداشته فرستاده بودنش به شیراز به خاطر اینکه نزدیک تر بود
اونها هم دستشو به هم پیوند زدن دوباره
حالم بد شد
خدا نصیب نکنه

آرمان جون بحثو نیگا.
من خودم اهل شهرضای هستمdallliii
سپاهان عشقمونهdallliii

sina acm
11-06-2012, 22:03
رامنی رئیس جمهور امریکا شد

بدبخت شدیم :ajibeee:

alexdelpiero_10
11-06-2012, 22:04
آرمان جون بحثو نیگا.
من خودم اهل شهرضای هستمdallliii
سپاهان عشقمونهdallliii

برین یکم ممواد افیونی بریزین تو بشکه آب بازیکنای حریف تا بازی رو ببرینmas:-:nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand:

پ.ن: برو بچ من با احمدرضا شوخی دارم حوصله دعوا با اصفهانی های متعصب رو ندارم پس جوش نزنین:nishkhand::nishkhand:

اهم اهم آمریکا هیچ غلطی نمیکندlol:-

DanielBahrami
11-07-2012, 00:24

چرا از خودت در میاری ؟ هنوز رای گیری ادامه داره اونوقت میگی این بارو انتخاب شد ؟ شایعه سازی میکنی جوز ساز ؟ تبلیغات ضد .... میکنی ؟ بگیریدش . eterza::-

اول برو چند تا سایت رو نگاه کن .

sina acm
11-07-2012, 11:05
چرا از خودت در میاری ؟ هنوز رای گیری ادامه داره اونوقت میگی این بارو انتخاب شد ؟ شایعه سازی میکنی جوز ساز ؟ تبلیغات ضد .... میکنی ؟ بگیریدش . eterza::-

اول برو چند تا سایت رو نگاه کن .

یه اشتباه فنی تو شمارش ارا بود [Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

mehdi30100
11-07-2012, 15:45
آمریکا کیلو چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن بعد بازی با تاجیکستان بازیکنشون با کریمی عکس یادگاری میگرفتن..............:luuugh:
عمق فاجعه رو داشته باشید...................ببینید ما با کیا بازی تدارکاتی میذاریم کیفیت تیم بره بالا.:ey babaaa::-ang

Arman.Leo
11-07-2012, 15:48
میگن بعد بازی با تاجیکستان بازیکنشون با کریمی عکس یادگاری میگرفتن..............:luuugh:
عمق فاجعه رو داشته باشید...................ببینید ما با کیا بازی تدارکاتی میذاریم کیفیت تیم بره بالا.:ey babaaa::-ang

اووَخ اونطرف ژاپن با فرانسه دیدار دوستانه میگذاره و 1-0 هم حتی میبره
واقعا این بازی های تدارکاتی افتضاحن
یعنی بازی کردن چیزی جز خسته کردن بازیکنا نیست

mortezarm
11-07-2012, 15:50

فعلا که به خاطر همین امریکا داره اقتصادمون به فنا میره
هر چند مهم نیس اما مثه همه کشورا ریاست جمهوری هر کشوری تو سیاست جهان و و ایران تاثیر داره حالا چه برسه به امریکا با همه این اوصاف امیدوارم باز این مردک اوباما رای بیاره

میگن بازی دوستانه بعدیمون بعده بازی با ازبکستان با جزایره فاروئه:nishkhand:امیدوارم بتونیم تو خونشون حداقل مساوی رو بگیریم

elahe@
11-07-2012, 16:01
وقتی طرف 15سالشه میره دنبال موتور بعد یه ماه سیگار میگیره دستش فک میکنه بزرگ شده....:-ang:morde:
همش تقصیر پدرمادرشه که سن بچه رو در نظر نمیگیرنو براش موتور میخرن قبل از این که فرهنگ استفادشو داشته باشه..................................eterza::-

اگه شما اصرار نکنین و بچه بازی درنیارین پدرمادرا که دیوونه نیستن واستون موتور بخرن تقصیر خودش بود که اینجوری شد

مرگ بر آمریکا مرگ بر اونی که خودش میدونه:death:

INDECENT
11-07-2012, 16:42
بحثو 30یاصی نکنید من اگه شروع کنم دیگه نمیشه از برق کشیدما :nishkhand:

تیم ملیم کار خوبی کرد که با تاجیکستان بازی کرد , این بازیو میشه به عنوان یه دیدار تدارکاتیه مناسب قبل از بازی با ازبکستان در نظر گرفت اونم برای بازیکنای نیمکت نشین .

لطفا تیم ملیه ما رو با ژاپن مقایسه نکنید , سطح فوتبال اونا از ما یه سروگردن بالاتره .

ما باید یه بازیی رو انتخاب میکردیم که مربی تفکرات تاکتیکیشو بتونه پیاده کنه و به تیم هم زیاد فشار نیاد .

به نظر من تیم ملی ما در شرایط حال حاضر باید وقتی که سرش خلوت بود تو روزایی که فیفا اجازه ی دیدار های دوستانه رو داده ( به شرطی که خیلی نزدیک به یه دیدارهای رسمیه حساس نباشه ) تیم های قدر تر رو انتخاب کنه . گرچه اولو آخرش باز میرن بوسنی رو انتخاب میکنن :shame: :khandeeeee bahal:

Arman.Leo
11-07-2012, 16:55
بله درسته که فعلا یک سر و گردن از ما بالاتر هستن
ولی مدتی بود که جو 1-2 تیم برتر آسیا بودیم
واقعا هیچ تیمی دوست نداشت با ما مسابقه بده تا حذف بشه
موقعی هم بود که ژاپنی ها از پس ما هم بر نمیومدن چه برسه به فرانسه
ما هم میتونیم با مدیریتی درست و بازی های دوستانه خوب و ... به راحتی دوباره به سطح بالایی تو فوتبال آسیا برسیم
البته خوب برای اینکار باید 4-5 سال بلکه بیشتر صبر کنیم

INDECENT
11-07-2012, 17:03
خب خودت میگی چهار پنج سال دیگه , پس فعلا انتظار نداشته باش.

گر چه با این مسوولایی که ما تو فوتبال داریم 10 سال دیگه هم همینیم

Arman.Leo
11-07-2012, 17:09
خب بالاخره باید از یجا شروع کرد دیگه
بازی دوستانه با تیم قوی تر باشه خوبه
حالا چه 10-0 ببازیم چه مساوی کنیم چه ببریم
البته به جا
مثلا بازی دوستانه ای که ژاپنی ها داشتن با فرانسه واقعا به موقع و به جا بود
اگه ما هم بتونیم از همین امسال همچنین بازی هایی داشته باشیم میشه امیدوار بود

INDECENT
11-07-2012, 17:13
درسته ولی این دست مسولین رو میبوسه که بتونن هماهنگی های لازم رو برای همچین دیدارهای تدارکاتیی انجام بدن . ماشالا مسولیین ما هم که اکثرا تعطیل .

با فرانسه نخواستم به خدا آرزو به دل موندم با ترکیه بازی کنیم

Alex Dlpiero_10
11-07-2012, 17:25
البته با انجام بازیهای خوب دوستانه موافقم مثل بازی که با روسیه انجام دادیم و بردیم....
نه مثل بازی با ماداگاسکار :nishkhand:

INDECENT
11-07-2012, 17:31
درسته بازی با روسیه یه انتخاب عالی بود ولی متاسفانه تداوم نداشت .

Arman.Leo
11-07-2012, 18:14
آره در همون حد هم خوبه فعلا
با اینکار بازیکنان لژونیر هم ممیتونن افزایش پیدا کنن
هم بازیکنا پخته تر میشن و هم مربی جلوی تیم های بزرگتر میتونه تصمیم های بهتری بگیره

DanielBahrami
11-07-2012, 18:58
درسته ولی این دست مسولین رو میبوسه که بتونن هماهنگی های لازم رو برای همچین دیدارهای تدارکاتیی انجام بدن . ماشالا مسولیین ما هم که اکثرا تعطیل .

با فرانسه نخواستم به خدا آرزو به دل موندم با ترکیه بازی کنیم

داداش مسئله تیمش نیست مسئله ی اصلی پولش هست و فدراسیون ما هم فکر میکنه فوتبال ما اونقدر بزرگه که اون ها باید به ما پول بدند به خاطر همین با تاجیکستان بازی میکنند تا اون ها هیچ ادعایی نکنند و پول ها هم خودشون استفاده کنند .

راستی نمیدونم که چرا این اتفاق برا من همش پیش میاد ؟ چندین بار پیش اومده که دارم تایپ میکنم و تا جاهای آخرش هم میرسم ولی یک دفعه همه چیز میره . وفتی این اتفاق میفته دلم میخواد با کله برم تو دیوار :ey babaaa: . بد جور حالگیری چون باید همه چیز رو از اول بنویسی .

AmirUtd
11-07-2012, 19:30

داداش امریکا کیلویی سه کیلو هزار....:luuugh::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
داداش از این به بعد ایران همه رو 6 تا میزنه....:ohum:

Arman.Leo
11-07-2012, 19:46
خبر خوشی که از اخبار شنیدم اینه که ایران با صعود 14 پله ای به رده ی 44 صعود کرده و الان چهارمین تیم آسیاست
دلیلشم برد مهم مقابل کره بوده
همچین کره به خاطر باخت به ما 7 پله سقوط داشته
ژاپن هم فعلا بهترین تیم آسیاست
رده بندی 4 تیم اول جهان :
1- اسپانیا
2- آلمان
3- آرژانتین(ایولللللل)
4- پرتغال
امیدوارم این برد ها همچنان ادامه داشته باشه

mehdi30100
11-08-2012, 10:40
داداش امریکا کیلویی سه کیلو هزار....:luuugh::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
داداش از این به بعد ایران همه رو 6 تا میزنه....:ohum:

اگه با تیمای خوب بازی کردیمو تونستیم ببریم افتخار کنید..................تیمای بدبخت بیچاره که تیم نیستن:chakoshi:

amir-97
11-08-2012, 12:58
علت اینکه ما با تیمای بزرگ بازی نمیکنیم
علاوه بر مشکل مالی
به نظرم ترس از باخته
مسئولین میترسن با یه تیم بزرگ بازی کنن و تحقیر بشن

AmirUtd
11-08-2012, 13:26
علاوه بر مشکل مالی
به نظرم ترس از باخته

داداش من با تو کاملا موافقم درسته:ohum:
همین مصر فکر کنم 2 هفته پیش بود با اسپانیا بازی کرد بعد ایران چیش از مصر کمتره.....

Arman.Leo
11-08-2012, 18:07
سایت از امروز ظهر تا حالا برای من باز نمیشد
دوباره همین الان برام درست شد
کاش دیگه خراب نشه فکر کردم اشتب از پی سی خودمه اعصابم خورد شد
ایران هم فوتسال برد پاناما رو
ایشالله بتونیم قهرمان جام جهانی بشیم با اینکه یکمی زیادی بعیده با این بازیها
مراکشو به زور 2-1 بردیم
اسپانیا رو هم شانس آوردیم نباختیم با اون تیرک و پاس های اشتباهی که ما میدادیم

AmirUtd
11-08-2012, 20:43
مراکشو به زور 2-1 بردیم

داداش بازی با اسپانیا حق ایران برد بود...:ookk:
ولی مساوی نتیجه بهتری برای هر دو تیم بود...:ohum:
من امیدوارم ایران قهرمان جام جهانی بشه....

Abdollah 202
11-08-2012, 21:37
خبر خوشی که از اخبار شنیدم اینه که ایران با صعود 14 پله ای به رده ی 44 صعود کرده و الان چهارمین تیم آسیاست
دلیلشم برد مهم مقابل کره بوده
همچین کره به خاطر باخت به ما 7 پله سقوط داشته
ژاپن هم فعلا بهترین تیم آسیاست
رده بندی 4 تیم اول جهان :
1- اسپانیا
2- آلمان
3- آرژانتین(ایولللللل)
4- پرتغال
امیدوارم این برد ها همچنان ادامه داشته باشه

:jeddiiiii:

اگه با تیمای خوب بازی کردیمو تونستیم ببریم افتخار کنید..................تیمای بدبخت بیچاره که تیم نیستن:chakoshi:
موافقم :evaa:

علاوه بر مشکل مالی
به نظرم ترس از باخته
قسمت اول حرفتو قبول دارم اما دومیشو نه:evaa:
ما از باخت نمیترسیم فقط دلمون نمیاد یکم پول خرج کنیم با تیم هایی مث اسپانیا و ارژانتین و المان و ... بازی کنیم
تازه اون بازی هم که ایران با برزیل بازی کرد پولشو عربا دادن
کلا ایرانی جماعت دنبال چیز مفتهmas:- مفت خور:evaa:

داداش من با تو کاملا موافقم درسته:ohum:
همین مصر فکر کنم 2 هفته پیش بود با اسپانیا بازی کرد بعد ایران چیش از مصر کمتره.....
برا تو هم همون حرفایی که برا امیر زدم :evaa:

مراکشو به زور 2-1 بردیم

داداش بازی با اسپانیا حق ایران برد بود...:ookk:
ولی مساوی نتیجه بهتری برای هر دو تیم بود...:ohum:
من امیدوارم ایران قهرمان جام جهانی بشه....

خوشم میاد هر چی فوتبالیست های بی عرضه ما گند میزنن تو ورزش های دیگه ما خوب ظاهر میشیم
پیش به سوی قهرمانیlay_;;

mehdi30100
11-08-2012, 21:50
تیمایی که اسپانیا با اختلاف 4تا برده ما به زور میبریمشون.....امیدی به تیم نیست........مثل فوتبال مشکل گل زنی داریم
اگه این یارو وحید شمسایی رو دعوت میکرد همچی حل بود......................

Abdollah 202
11-08-2012, 21:54
تیمایی که اسپانیا با اختلاف 4تا برده ما به زور میبریمشون.....امیدی به تیم نیست........مثل فوتبال مشکل گل زنی داریم
اگه این یارو وحید شمسایی رو دعوت میکرد همچی حل بود......................

اون که بله ...
بازی با تیمای بزرگ رو همیشه ما سفت میگیریم
و دیدی که چطور با اسپانیا بازی کردیم
جام جهانی پیش هم ایتالیا به زور ما رو برد :shogh: در حالی که شمسایی و نظری رو نداشتیم !:ahaaaaaa:
در ضمن ما تا کی میخوایم از شمسایی کار بکشیم ؟ این تیم تیم خوبیه و من امیدوارم بهش اما نمیشه گفت قهرمان میشه چون سخته اما بین 4 تیم اول رو میشه گفت...

ikiusan
11-08-2012, 21:57
سلام عبدالله خوبیییییییییییییییییییییی ی؟lay_;;
مدتها بود اینجا پست ندادم گفتم یه حرکتی بزنم!!!

canavaro5
11-08-2012, 22:08
من اول از همه آرزوی موفقیت رو برای تیم ملی فوتسال کشورمون دارم ولی خب فوتسال رو هم مثل فوتبال حاشیه ای کردن با این وضع من هم زیاد به موفقیت ایران در این تورنومنت امیدی ندارم چون در رنکینگ ایران و پاناما اصلا" در یک سطح نیستند ولی خب نمیدونم آقای ترابیان با چه امیدی میگن که میریم برای قهرمانی بابا این تیم نتوست تو جام ملتهای آسیا به بازی نهایی راه پیدا کنه ولی شک نکنید اگر آقای ترابیان و همه ی مسولان اختلافاتش رو با شمس حل می کردن الان با برگ برنده (همون قهرمانی دوباره ی آسیا) در این تورنومنت شرکت می کردیم در ضمن میگم که فوتسال هم داره وارد حاشیه میشه وگرنه برای چی آقای وحید شمسایی رو به تیم ملی دعوت نمیکنن شمسایی که در آسیا تک است و وجودش کم کم میتونست یه ترسی رو به جون حریفان بندازه.
ولی باز هم میگم امیوارم این تیم همواره موفق باشه ولی هیچ وقت نمیشه از حق و حقیقت گذشت

Abdollah 202
11-08-2012, 22:32
سلام عبدالله خوبیییییییییییییییییییییی ی؟lay_;;
مدتها بود اینجا پست ندادم گفتم یه حرکتی بزنم!!!

سلام داداش
قربونت محمد جون:flowerysmile:
خوب کاری کردی داداش این حرکاتتو عشقهlay_;;
خودت خوبی؟
دست اون مرتوض هم بگیر بیارش اینجا تا بازم اینجا بحث کنه:evaa:

ikiusan
11-08-2012, 22:35
سلام داداش
قربونت محمد جون:flowerysmile:
خوب کاری کردی داداش این حرکاتتو عشقهlay_;;
خودت خوبی؟
دست اون مرتوض هم بگیر بیارش اینجا تا بازم اینجا بحث کنه:evaa:
مرتوض که از وقتی رفته ارشد تحویل نمیگیره:evaa: تازه مثل این آی کیو ها همش در حال غیبت کردنه!!!:khandeeeee bahal:

Arman.Leo
11-09-2012, 04:00
این نظری فوق العاده است توی دروازه
البته به جز یکی از گلهایی که دیروز از پاناما خورد بقیه بازی ها فوق العاده بود مخصوصا جلوی اسپانیا
اگر نظری نبودبه جرات میتونم بگم که رتبه ایران یک رقمی نبود
کلا سرمربی هم یجوریه . آقای شمس خیلی بهتر بود
سرمربی که حتی نتونست کاری کنه که تایلندو ببریم به درد نمیخوره

레자
11-09-2012, 14:10
روزی دو دانشجو از استاد خود پرسیدند: استاد اصولا منطق چیست؟
معلم کمی فکر کرد و جواب داد : گوش کنید ، مثالی می زنم ، دو مرد - پیش من می آیند. یکی تمیز ودیگری کثیف من به آن ها پیشنهاد می کنم حمام کنند.
شما فکر می کنید ، کدام یک این کار را انجام دهند ؟
هردو شاگرد یک زبان جواب دادند : خوب مسلما کثیفه !
معلم گفت : نه ، تمیزه . چون او به حمام کردن عادت کرده و کثیفه قدرآن را نمی داند.
پس چه کسی حمام می کند ؟
حالا پسرها می گویند : تمیزه !
معلم جواب داد : نه ، کثیفه ، چون او به حمام احتیاج دارد.وباز پرسید :
خوب ، پس کدامیک از مهمانان من حمام می کنند ؟
یک بار دیگر شاگردها گفتند : کثیفه !
معلم دوباره گفت : اما نه ، البته که هر دو ! تمیزه به حمام عادت دارد و
کثیفه به حمام احتیاج دارد. خوب بالاخره کی حمام می گیرد ؟
بچه ها با سر درگمی جواب دادند : هر دو !
معلم بار دیگر توضیح می دهد : نه ، هیچ کدام ! چون کثیفه به حمام
عادت ندارد و تمیزه هم نیازی به حمام کردن ندارد!
شاگردان با اعتراض گفتند : بله درسته ، ولی ما چطور می توانیم
تشخیص دهیم ؟هر بار شما یک چیزی را می گویید و هر دفعه هم درست است
معلم در پاسخ گفت : خوب پس متوجه شدید

این یعنی: منطق ! و از دیدگاه هر کس متفاوت است

mehdi30100
11-09-2012, 15:10
آقایون هم اکنون صفحه 81 هستیم.:death:
بالاخره جلد بعدی رو کی میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:j eddiiiii::jeddiiiii:

amir-97
11-09-2012, 15:15
خب معلومه که من میزنمdallliii:figur:

Abdollah 202
11-09-2012, 15:28
نخیر من میزنم :jeddiiiii:
الان باز احمد رضا میاد میگه من میزنم :haaa:

اما جدا از شوخی امیر 97 و امیر یونایتد هم چون تجربشون تو دربی زیاده گزینه های مناسبین واسه افتتاح جلد بعدی ...

من که جلد سوم رو زدم احمد رضا هم نمیتونه
به نظرم یکی از دو تا امیرا :jeddiiiii:

alexdelpiero_10
11-09-2012, 16:09
نخیر من میزنم :jeddiiiii:

اما جدا از شوخی امیر 97 و امیر یونایتد هم چون تجربشون تو دربی زیاده گزینه های مناسبین واسه افتتاح جلد بعدی ...

3 کمپه که من میگم میزنم هیشکی از من حمایت نمیکنهom::

این کمپ هم میخواستم بزنم احمد رفت به باران گفت بزن با من (البته من با باران هیچ مشکلی ندارم این حرفا رو باهم نداریمki::)

در آخر دوست هم دوستای قدیم حداقل یه تعارف میکردین حمایت نخواستیم:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

shiraz-sport
11-09-2012, 16:23
پس اگه اینطوریه من حالا حالاها باید تو صف وایسم تا نوبتم بشه .!!!:gerye:

من یه نظر بدم . اقا یه نظر سنجی میذاریم هر کی که بیشتر رای اورد اون کمپ بعدیو افتتاح میکنه .

نظر شما چیه ؟

Abdollah 202
11-09-2012, 16:24
3 کمپه که من میگم میزنم هیشکی از من حمایت نمیکنهom::

این کمپ هم میخواستم بزنم احمد رفت به باران گفت بزن با من (البته من با باران هیچ مشکلی ندارم این حرفا رو باهم نداریمki::)

در آخر دوست هم دوستای قدیم حداقل یه تعارف میکردین حمایت نخواستیم:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

ا مگه تو هیچ جلدی از کمپو نزدی؟:eee:
من گفتم تو زدی:evaa:

اقا پس اول اولویت با رسوله
بعد دو تا امیرا
:jeddiiiii::jeddiiiii:

alexdelpiero_10
11-09-2012, 16:31

بعد دو تا امیرا

نمیخواد بابا یه چیزی گفتم :nishkhand:

من حوصله این چیزا رو ندارم رای های منو بدین رهاki::

پ.ن:عبدل رای که به صندوق افتاد دیگه نمیشه عوضش کردmas:-

canavaro5
11-09-2012, 19:26
آقا اصلا" دعوا نکنید خودم میزنم
:danc::danc::danc:
lay_;;lay_;;lay_;;
من و شما نداریم که داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دعوا کار بچه های بد!!!!!!!!
lay_;;

AmirUtd
11-09-2012, 20:05

بعد دو تا امیرا

خوبه همین چیزی که گفتی عالیه.:afarin:
ولی به جای این که بحث کنید یه نظرسنجی بزارید
هر کی بیشتر بود اون جلد بعدی رو میزنه...:ohum:

R.BAGGIO.10
11-09-2012, 21:41
به به بله من خودم میزنم:death: میخوام دابل کنم:jeddiiiii:
این دفعه مهدی هم نیست که بگه نمیشه که الان وقت شدنه:evaa:

نمیخواد بابا یه چیزی گفتم :nishkhand:

نه تو رو خدا بیا جلد بعدیو بزنki::

من حوصله این چیزا رو ندارم رای های منو بدین رهاki::

بیا کلا زن ذلیلی اه اه :evaa::crazy:

alexdelpiero_10
11-09-2012, 22:42
نه تو رو خدا بیا جلد بعدیو بزنki::

بیا کلا زن ذلیلی اه اه :evaa::crazy:

جلد بعدیو میزنم تا چشت در آدeterza::-:nishkhand:

من همون کارایی که گفتم شما واسه من انجام ندادین رو خواستم واسه رها انجام بدم

دارم زدن جلد بعدیو بهش تعارف میکنم و ازش واسه اتخاب شدن واسه زننده جلد بعدی حمایت میکنم:evaa:

پ.ن: یه چیزی رو یادم رفته بود باران تایپیک مصاحبه رو به من سپرده ثبت نام از اول شروع میشه کسانی که میخوان ثبت نام کنن پ خ بدن
اولویت هم با کاربرای فعال چون خیلی ها اونا رو میشناسن و باعث جذاب شدن مصاحبه ها میشه:nishkhand:

pooyan_wenger
11-10-2012, 01:23
من میزنم :|

احمد و رسول و عبدله ببندید

بزرگترتون هست اینجا مارو سننه :|

alexdelpiero_10
11-10-2012, 07:45
دوستان نام مجتبی(shiraz-sport ([Only Registered And Activated Users Can See Links])) ثبت شد کسانی که سوتی چیزی ازش دارن به من پ خ بزنن و بهم بگن تا تو مصاحبه بهش گیر بدم:nishkhand: اسمتون هم پیش بنده محفوظ میمونه و کسی نمیفهمه:nishkhand:

Abdollah 202
11-10-2012, 11:37
آقا اصلا" دعوا نکنید خودم میزنم
:danc::danc::danc:
lay_;;lay_;;lay_;;
من و شما نداریم که داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دعوا کار بچه های بد!!!!!!!!
lay_;;

دعوا که نداریم اما شما باید بری تو صف وایسی فعلاdallliii ان شاالله کمپ دهم یا یازدهم نوبت شما lol:-

خوبه همین چیزی که گفتی عالیه.:afarin:
ولی به جای این که بحث کنید یه نظرسنجی بزارید
هر کی بیشتر بود اون جلد بعدی رو میزنه...:ohum:

این پیشنهاد رو مجتبی هم داد و خیلی پیشنهاد خوبیه
اگه موافقین تایپیکشو بزنم . بزنم ؟:daghighan:

به به بله من خودم میزنم:death: میخوام دابل کنم:jeddiiiii:
این دفعه مهدی هم نیست که بگه نمیشه که الان وقت شدنه:evaa:

i::

:evaa::crazy:
باز این اومد :shame: مردک متاهل :evaa:

جلد بعدیو میزنم تا چشت در آدeterza::-:nishkhand:

من همون کارایی که گفتم شما واسه من انجام ندادین رو خواستم واسه رها انجام بدم

دارم زدن جلد بعدیو بهش تعارف میکنم و ازش واسه اتخاب شدن واسه زننده جلد بعدی حمایت میکنم:evaa:

پ.ن: یه چیزی رو یادم رفته بود باران تایپیک مصاحبه رو به من سپرده ثبت نام از اول شروع میشه کسانی که میخوان ثبت نام کنن پ خ بدن
اولویت هم با کاربرای فعال چون خیلی ها اونا رو میشناسن و باعث جذاب شدن مصاحبه ها میشه:nishkhand:
شما کاملا بیجا میکنی:evaa:
منم بزار واسه مصاحبه :chakoshi:

من میزنم :|

احمد و رسول و عبدله ببندید

بزرگترتون هست اینجا مارو سننه :|

من خودم پلیسم و از همتون بزرگترم :luuugh:

دوستان نام مجتبی(shiraz-sport ([Only Registered And Activated Users Can See Links])) ثبت شد کسانی که سوتی چیزی ازش دارن به من پ خ بزنن و بهم بگن تا تو مصاحبه بهش گیر بدم:nishkhand: اسمتون هم پیش بنده محفوظ میمونه و کسی نمیفهمه:nishkhand:
باشه lol:-

-----------------

دوستان اگه موافقین تایپیک نظر سنجی رو بزنم واسه انتخاب کسی که میخواد جلد بعدی کمپ رو بزنه
موافین؟:evaa:
اگه موافق هستید اونایی که میخوان کاندید شن تا ساعت 24 امشب وقت دارند تو پروفایل من بهم اطلاع بدنlay_;;

alexdelpiero_10
11-10-2012, 11:47
-----------------

دوستان اگه موافقین تایپیک نظر سنجی رو بزنم واسه انتخاب کسی که میخواد جلد بعدی کمپ رو بزنه
موافین؟:evaa:
اگه موافق هستید اونایی که میخوان کاندید شن تا ساعت 24 امشب وقت دارند تو پروفایل من بهم اطلاع بدنlay_;;

یادت که نرفته؟ زمانی که مهدی مدیر کمپ بود خودش همیشه میگفت که کی بزنه الان هم سینا مدیر اینجاست باید اون بگه کی(رسول) بزنه dallliiidallliiidallliii

shiraz-sport
11-10-2012, 12:05
به نظر من چون رسول قدمتش بیشتر از همه هست . اون بزنه . یه چیز دیگه مطمئنم هستم اگه بازم نظر سنجی بشه رسول بیشتر رای میاره . اونطوری خودمون هم ضایع میشیم !!!ki:: قبول داری ؟

په رسول جلد بعدی رو میزنه . به افتخارش یه صلوات بفرستید ki:: هوراااااااااااااااااااا :hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2:

sina acm
11-10-2012, 12:09
یادت که نرفته؟ زمانی که مهدی مدیر کمپ بود خودش همیشه میگفت که کی بزنه الان هم سینا مدیر اینجاست باید اون بگه کی(رسول) بزنه dallliiidallliiidallliii
بابا کی گفته اگه برید تاپیک رو نگاه کنید نوشته مدیر انجمن مهدی من هیچ دسترسی به این بخش ندارم :ookk:lol:-

ولی فکر کنم رسول از بهارستان تا حالا تو نوبت بود :khandeeeee bahal:این احمد رضا میومد خارج صف میگرفت میرفت :nishkhand:

alexdelpiero_10
11-10-2012, 12:17
به نظر من چون رسول قدمتش بیشتر از همه هست . اون بزنه . یه چیز دیگه مطمئنم هستم اگه بازم نظر سنجی بشه رسول بیشتر رای میاره . اونطوری خودمون هم ضایع میشیم !!!ki:: قبول داری ؟

په رسول جلد بعدی رو میزنه . به افتخارش یه صلوات بفرستید ki:: هوراااااااااااااااااااا:hoo ora2:

:evaa::evaa::evaa::evaa:

بابا کی گفته اگه برید تاپیک رو نگاه کنید نوشته مدیر انجمن مهدی من هیچ دسترسی به این بخش ندارم :ookk:lol:-

ولی فکر کنم رسول از بهارستان تا حالا تو نوبت بود :khandeeeee bahal:این احمد رضا میومد خارج صف میگرفت میرفت :nishkhand:

پس خودت اس بده به مهدی که جلد بعدیو کی بزنه:nishkhand:

احمد که آره مهدی پارتی بازی میکرد اونم ....:nishkhand::nishkhand::nishkhand:

sina acm
11-10-2012, 12:24
:evaa::evaa::evaa::evaa:

بنده مسلمان همه دارن میگن بزن :ogh: بزن دیگه جلد بعدیو :

فقط یه سوال lol:- هیمن اسم یا اسمش تغییر کنه ؟! :daghighan:

shiraz-sport
11-10-2012, 12:29
من یه چند تا اسم میگم ببینید خوبه یا نه ؟

بذارین حرف های خودمونی بچه های دربی !!!:nishkhand:
یا بذارید نیمکت دربی !!!
یا بذارید میزگرد بچه های دربی !!!
چطوره ؟

Abdollah 202
11-10-2012, 12:41
باشه پس رسول بزنه :shogh:

اقا همین اسم کمپ به نظرم خوبه
حالا بریم تا جلد 100 بعدش عوض میکنم lol:-
راستی تا کمپ دربی جلد هزارم dallliii ما زنده ایم ؟ چند سالمون میشه ؟ :haaa: فک کنم باید از تو قبر بیایم نت entezar:::whistle3:

sina acm
11-10-2012, 12:54
باشه پس رسول بزنه :shogh:

اقا همین اسم کمپ به نظرم خوبه
حالا بریم تا جلد 100 بعدش عوض میکنم lol:-
راستی تا کمپ دربی جلد هزارم dallliii ما زنده ایم ؟ چند سالمون میشه ؟ :haaa: فک کنم باید از تو قبر بیایم نت entezar:::whistle3:

اون موقع گورستان دربی یا ارامگاه دربی برازنده این تاپیک میشه

ولی خوب حالا 20 صفحه دیگه مونده حرف زدن در مورد اسم از الان بیفایدست بعد تو چت باکس تصمیم میگیرم

اگه هم قراره که همین کمپ بباشه که دیگه هیچی کمپ دربی جلد n ام :ahaaaaaa:

alexdelpiero_10
11-10-2012, 13:05
بنده مسلمان همه دارن میگن بزن :ogh: بزن دیگه جلد بعدیو :

فقط یه سوال lol:- هیمن اسم یا اسمش تغییر کنه ؟! :daghighan:

الان که صفحه 83 هستیم چیو بزنم؟lol:-

اسم هم بعد دربارش فکر میکنمki::

بزاریم پچ پچ اعضای دربی:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::khandeeee e bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

خیلی خب بابا شوخی کردمki::

ویرایش:

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::luuugh::luuugh::luuugh:

R.BAGGIO.10
11-10-2012, 21:56

به به بیا یکی مارو درک کرد بله به مهدی همین الان اس دادم گفت خودت بزن به امید دبل کردن جی جی:khandeeeee bahal:
اما بماند اون کمپ قبلی مهدی گفت چند وقته پست و تایپیکاتو دستگاری نکردم گفتم یکی بزنی بیام ویرایش کنم بلکه ویرایش کردن یادم نره:khandeeeee bahal:

این احمد رضا میومد خارج صف میگرفت میرفت :nishkhand:
چرا جو به راه میندازی؟:nishkhand:
همون مهدی شاهده که من از قانون پارتی بازی پیروی کردمki:: وگرنه منو چه به خارج از نوبت:khandeeeee bahal:

AlexDelpiero
11-11-2012, 10:20
بهترین متن رو برای پست اول تایپیک بعدی برام پ خ کنید !
هر کدوم بهتر بود اون نفر میزنه جلد بعدی رو !
اولویت با کسانی هست که قبلا تایپیک نزدند !
با تشکر roz::

ویرایش :
خدا یکی ... om::

کلیک کنید ! ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 58C%25DA%25A9%2B%25D8%25A7%25D8%25B3%25D8%25B7%25D 9%2588%25D8%25B1%25D9%2587%25D8%259B%2B%25D8%25A7% 25D9%2584%25D8%25B3%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25AF% 25D8%25B1%25D9%2588%2B%25D8%25AF%25D9%2584%2B%25D9 %25BE%25DB%258C%25D8%25B1%25D9%2588)

alexdelpiero_10
11-11-2012, 14:32
بهترین متن رو برای پست اول تایپیک بعدی برام پ خ کنید !
هر کدوم بهتر بود اون نفر میزنه جلد بعدی رو !
اولویت با کسانی هست که قبلا تایپیک نزدند !
با تشکر roz::

ویرایش :

چرا واسه اون یارو اصفهانی همچین قانونی نذاشتی؟ هان؟om:: پارتی بازی....:nishkhand::nishkhand::luuugh:

ویرایش :

کلیک کنید ! ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 58C%25DA%25A9%2B%25D8%25A7%25D8%25B3%25D8%25B7%25D 9%2588%25D8%25B1%25D9%2587%25D8%259B%2B%25D8%25A7% 25D9%2584%25D8%25B3%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25AF% 25D8%25B1%25D9%2588%2B%25D8%25AF%25D9%2584%2B%25D9 %25BE%25DB%258C%25D8%25B1%25D9%2588)

مهدی به روح اعتقاد داری؟:aaaa:

R.BAGGIO.10
11-12-2012, 23:02
چرا واسه اون یارو اصفهانی همچین قانونی نذاشتی؟ هان؟om:: پارتی بازی....:nishkhand::nishkhand::luuugh:
شهرضایی عزیزم:death:
نه اون جلد قبلی کمپ من گفتم بزنموسینا گفت آره بزن و گفتم جلد دو کمپ دربی فوری شد پشتیبان من:nishkhand:
واسه همین خودم پیش قراول شدم و زدم.:tafakkor:
جلد سه هم قرار بود همه برن سرکار چون موقع قهرمانی یووه بود.کلی با مه دی هماهنگ کردیم سوتی داد سرکار کسی نرفت:nishkhand:
این جلدم هر کی زد خوشش ما که بخیل نیستیم:nishkhand:

Abdollah 202
11-13-2012, 14:53
بچه ها کسی خبر نداره فیلم اسپارتاکوس فصل چهارمش کی میاد ؟:eee:
مشتاقانه منتظر دانلود کردنش هستم :evaa:

shiraz-sport
11-13-2012, 15:03
اقایون . خانما . خبر خبر .
تا چند دقیقه ای دیگه یه نفر میاد به جمعمون اضاف میشه . هواش رو داشته باشید . :nishkhand:

حالا میاد . شاید یخورده تعجب کنید . :khandeeeee bahal:

Abdollah 202
11-13-2012, 15:28
اقایون . خانما . خبر خبر .
تا چند دقیقه ای دیگه یه نفر میاد به جمعمون اضاف میشه :khandeeeee bahal:

اگه در زد درو روش باز کنیم ؟ki::

اها فهمیدم هر کی اول در زد بگیم دستتو اول نشون بده .... :khandeeeee bahal:
اگه گفت منم منم مادرتون غذا اوردم براتون اونوقت چیکار کنیم ؟:death: شاید گرگ باشه ki::

اخه کی میاد ؟ چه شکلیه ؟ کجاییه ؟:eee:

leili
11-13-2012, 16:04
سلام آقا عبدالله خوشبختانه اینبار شانس آوردین:p
آقا گرگه نیست پشت در..
من شتل قرمزی ام!:yes:
اونی که مجتبی گفت من هستم...لیلی :)

shiraz-sport
11-13-2012, 16:09
خیلی خیلی خوش اومدین . قدم رنجه فرمودین عزیز.
میگفتی گاوی گوسفندی چیزی سر ببریم . ki::

alexdelpiero_10
11-13-2012, 16:49
ما که بخیل نیستیم:nishkhand:

آره خب همه میدونن اصفهانی ها بخیل نیستن:khandeeeee bahal:

الان میاد میگه من تو شهرضا هستم 75 کیلومتر با اصفهان فاصله داره :luuugh:

منظورم استان اصفهان بود:death:

ه ساعته ما رو معطل کردی نگفتی کیه تا بریم گوسفند بخریمki:: حالا بی خیال برو ادامه سئوال ها رو جواب بده:nishkhand:

آقا گرگه نیست پشت در..

به دربی خوش اومدی لیلی خانم شنل قرمزی:nishkhand:

ikiusan
11-13-2012, 18:55
بچه ها کسی خبر نداره فیلم اسپارتاکوس فصل چهارمش کی میاد ؟:eee:
مشتاقانه منتظر دانلود کردنش هستم :evaa:
بی شخصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصیت!! !!:eee:

Abdollah 202
11-13-2012, 19:40
آقا گرگه نیست پشت در..
سلام لیلی:evaa:
خوش اومدی
اصلا اینجا احساس غریبی نکن :chakoshi:
یک شعر از خودم در وکردم درباره ی ورود لیلی :
لیلی لیلی ویومد
لیلی چه خوب ویومد
لیلی چه خوب بیده
لیلی مفید بیده

خوب بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــید ؟:evaa:

خزانه دربی تموم شده و باید از پول خودت گوسفند بخری:luuugh:

بی شخصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصیت!! !!:eee:

ا وا چـــــــــــــرا ؟:evaa:

ikiusan
11-13-2012, 20:02
ا وا چـــــــــــــرا ؟:evaa:
تازه میگی چرا بی حیا؟:evaa::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luu ugh::luuugh:

Abdollah 202
11-13-2012, 20:24
تازه میگی چرا بی حیا؟:evaa::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luu ugh::luuugh:

:evaa::evaa:
اخه مگه چی بید ؟
اسپارتاکوس خیلی هم خوب بـــــــــــــــــــــید :evaa:
یک برده که میخواد برده نباشه و برا ازادیش تلاش کنه کجاش بده ؟:nishkhand:

کریکسوسlove::
انمیوسlove:: ( حیف که مرد crying::-crying::-crying::-crying::-)
اسپارتاکوسlove::
گانیکوسlove::

ikiusan
11-13-2012, 20:35
:evaa::evaa:
اخه مگه چی بید ؟
اسپارتاکوس خیلی هم خوب بـــــــــــــــــــــید :evaa:
یک برده که میخواد برده نباشه و برا ازادیش تلاش کنه کجاش بده ؟:nishkhand:

کریکسوسlove::
انمیوسlove:: ( حیف که مرد crying::-crying::-crying::-crying::-)
اسپارتاکوسlove::
گانیکوسlove::
والا اگه برده ای اونقدر خوبه منم برده!!!:evaa:
اسمم هم ممدوس!!!:/danc
بعد یکی از اون برده ها (دقیقا از اون برده ها!!!) میاد من میشم این:
:ahaaaaaa:

:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:

sina acm
11-13-2012, 22:23
بابا این فیلم نیست $$$$$$$ اینه :haaa:

تا یدقیقه امیدیم بفهیم چیه رفت تو فاز ##### بعد دوباره @@@@@@@ اخه :chi migi:

ikiusan
11-13-2012, 22:26

به به آقا سینوس!!! (سینا دیگه) بیا با من (ممدوس) و دویست و دوس!!! بریم به جنگ علیه برده داری!!!:kissss:

Abdollah 202
11-13-2012, 22:31

خب چرا جنبه بد فیلم رو میگیرین ؟:haaa:
فیلم یک هدف مشخصی داره و اون ازادیه:danc:
خب در حقیقت فیلم داره حقیقت اون زمان رم رو نشون میده که با برده ها چیکار میکردن:jeddiiiii:
اگه برده ها رو با حجاب بزارن خیالتون راحت میشه :evaa:
در کل اصل مفهوم فیلمه تو زیاد به اوناش نگاه نکن :luuugh::luuugh:
همیشه باید حقیقت رو نشون داد دیگه :whistle3:
البته درسته تو فیلمش یکم کشت و کشتارش وحشیانس و خون و خونریزیاش حال ادمو به هم میزنه اما خب اینم باید حقیقتو نشون داد دیگه ... lol:-

من باز اول فصل 3 رو دیدم
امشبم فصل 2 رو تموم میکنم
فصل 1 رو ندیدم اما:luuugh:
من از جلو به عقب فیلمو نگا میکنم:luuugh::luuugh:

sina acm
11-13-2012, 22:34
به به آقا سینوس!!! (سینا دیگه) بیا با من (ممدوس) و دویست و دوس!!! بریم به جنگ علیه برده داری!!!:kissss:
خو یه دفع همه رو ببر زیر رادیکار دیگه lol:-

بحث فیلم شد از یکی از دوستام اسپایدرمن رو گرفتم میخوام ببینم

نمیدونم چیه ولی میگن دشمنش یه مارمولکه :ookk: بریم ببنیم چه خبره

در زمن از بروبچ کسایی که فردا ازادی میرن التماس دعا واسه من یه سبز امام گره بزنید :nishkhand:

elahe@
11-14-2012, 15:23
خب چرا جنبه بد فیلم رو میگیرین ؟:haaa:
فیلم یک هدف مشخصی داره و اون ازادیه:danc:
خب در حقیقت فیلم داره حقیقت اون زمان رم رو نشون میده که با برده ها چیکار میکردن:jeddiiiii:
اگه برده ها رو با حجاب بزارن خیالتون راحت میشه :evaa:
در کل اصل مفهوم فیلمه تو زیاد به اوناش نگاه نکن :luuugh::luuugh:
همیشه باید حقیقت رو نشون داد دیگه :whistle3:
البته درسته تو فیلمش یکم کشت و کشتارش وحشیانس و خون و خونریزیاش حال ادمو به هم میزنه اما خب اینم باید حقیقتو نشون داد دیگه ... lol:-

من باز اول فصل 3 رو دیدم
امشبم فصل 2 رو تموم میکنم
فصل 1 رو ندیدم اما:luuugh:
من از جلو به عقب فیلمو نگا میکنم:luuugh::luuugh:

همین هم مونده برده هام با حجاب بشن

این فیلما همه مسخرن ولی کره ای خوبه به شرطی که یونگ هوا توش بازی کنهlove::love::

Abdollah 202
11-14-2012, 18:08
همین هم مونده برده هام با حجاب بشن

این فیلما همه مسخرن ولی کره ای خوبه به شرطی که یونگ هوا توش بازی کنهlove::love::

به به فرشته خانوم:nishkhand:
به قول سیاوش قمیشی :
فرشته اومدی از دور ببین از شوق تابیدم
میدونستم میای حالا تو رو من خواب میدیدم
....
:crazy::evaa:ki:::nishkhand:

من کجا گفتم با حجاب باشن ؟eterza::- :evaa:من فقط گفتم باید واقعیت رو نشون داد و واقعیت هم اینه که روم اون موقع بی حجاب بودن :nishkhand:

البته فیلم ها ی کره ای هم خوبن
جومونگ:evaa:
تسو:evaa:
یونگ پو:evaa:
...

elahe@
11-14-2012, 20:02
به به فرشته خانوم:nishkhand:
به قول سیاوش قمیشی :
فرشته اومدی از دور ببین از شوق تابیدم
میدونستم میای حالا تو رو من خواب میدیدم
....
:crazy::evaa:ki:::nishkhand:

من کجا گفتم با حجاب باشن ؟eterza::- :evaa:من فقط گفتم باید واقعیت رو نشون داد و واقعیت هم اینه که روم اون موقع بی حجاب بودن :nishkhand:

البته فیلم ها ی کره ای هم خوبن
جومونگ:evaa:
تسو:evaa:
یونگ پو:evaa:
...

نه حالا اگه خیلی هم اصرار داره با حجاب باشن خب چه بهتر :babaa:

فیلم کره ای تو زیبایی . f4. بچه و من.بوسه های شیطانی.عالیترینانlove::

خواننده هام دابل اس از همه بهتر می خونن

shiraz-sport
11-14-2012, 20:25
نه حالا اگه خیلی هم اصرار داره با حجاب باشن خب چه بهتر :babaa:

فیلم کره ای تو زیبایی . f4. بچه و من.بوسه های شیطانی.عالیترینانlove::

خواننده هام دابل اس از همه بهتر می خونن

از هر چی فیلم کره ای متنفرم .

فقط جومونگ و یانگوم همون جواهری در قصر با امپراطور دریا خوب بودند .
این فیلم های کره ای که تو فارسی 1 و زمزمه میذاره خیلی مزخرفه .
بابا برین دو تا سریال خارجی نگاه کنید . مثلا . فیلم لاست یا نیکیتا این ها اصل فیلم هستن .
پیشنهاد میکنم این ها رو نگاه کنید . سریال کره ای دو زار نمی ارزن . :ahaaaaaa:

rko
11-14-2012, 20:52
کسی میدونه چرا فالکائو بعد گل دومش به argentina گریه میکرد؟؟؟:sad:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

mehdi30100
11-14-2012, 22:33
لاست خوبه.................جنایات غیر حرفه ای عالیه.همون ایتالیاییه.............
سینمایی هم فقط تروی و گلادیاتور با دشمن پشت دروازه و گاد فادر 1تا 3love::

Abdollah 202
11-14-2012, 22:46
پنج شنبه اخرین روز استفاده از Adsl منه و مهلتش تموم میشه entezar::

اما بازم میگم
فــــــــــــــــــقط اسپارتاکـــــــــوس love::

شاید یک مدت کوتاهی هم شارژش نکردم :aaaa: لامصب بد جور معتاد اینجا شدم
نمیشه دل کند :ruunn:
خوبی بدی دیدین حلال کنین love::
همتونو دوس دارم love::
:daghon::aaaa:

canavaro5
11-15-2012, 16:11
امروز صبح که از خواب بیدار شدم سریع رفتم و گیشه های روزنامه های ورزشی رو خوندم شاید زیبا ترین تیتر امروز روزنامه های این بودرویاهایمان را باران شست .

همه دیشب دیدن که تیم ملی از جون ودل مایه گذاشت و از همون دقایق ابتدایی بازی فشار حملات خود را به روی دروازه ی ازیکستان بیشتر و بیشتر کرد حتی در این حملات به گل هم رسیدیم اما داور اماراتی به همراه کمکش گل رو نپذیرفتن تا بازیکنان ایران روحیه ی خود را از دست بدهند و در مقابل تیم ازیکستان خود را به خوبی در زمین پیدا کنند دقیقا" بعد از همون اتفاق بود که از فشار حملات ایران کاسته شد. از نظر من خود ازبک ها هم به برد در ایران امید چندانی نداشتند و فقط با جنگ روانی می خواستند کاری انجام بدن تا بازی از دست داور در بره و یه جوری پنالتی یا ..... بگیرند.

یبچاره عادل فردوسی پور روی هر صحنه ای که ارسال توپ رو دروازه ی ما بود نکات قابل توجهی رو ذکر میکرد که از مهمترین آنها این بود(( بچه های ما باید مراقب خط شیش قدم باشن)) و همه دیدید که تیم ازبکستان با ارسال سرورجباروف در محوطه ی جریمه و اشاره ی توپ با نوک پا توسط بازیکن شماره ی 10 در خط شیش قدم گل خوردیم .

واقعا" دست آقای کیروش درد نکنه با این انتخاب کاپیتانش. تمام ملت ایران دیدن که تیم ملی ایران از طرف بازیکنان ازیکستان هم فوش شنید – هم کتک خورد و هم گل خورد در تمام صحنه های درگیری بازی دیشب حق بازیکنانی همچون : دژاگه- تیموریان و پولادی خورده شد آقای نکونام به عنوان کاپیتان حتی در یک صحنه هم حاظر نشد حالا خودتون قضاوت کنید اگر علی کریمی کاپیتان بود و در زمین حاضر بود اونوقت آیا داور جرعت داشت به همین سادگی به بازیکنان ایران کارت بده یا اصلا" ازبک ها جرعت میکردن به بازیکنان ما دست بزنند.

البته من نمی خوام بگم که نکونام بازیکن بدی هستش اما با روحیاتی که داره اصلا" به درد کاپیتانی نمیخوره .

حالا ما نباید خودمون رو جامونده از جام جهانی بدونیم و باید با امید به تلاش خودمان ادامه بدهیم و سهراب سپهری چه زیبا گفته

تا شقایق هست زندگی باید کرد

بچه ها نظر بدید

Arman.Leo
11-15-2012, 16:41
به نظر من ربطی نداشت
درسته نکونام در حد و اندازه های کاپیتانی نبودو لایق ترین فرد کریمی بود
ولی ربطشو به این نفهمیدم که گفتید اگر اون کاپیتان بود داور بر علیه ما سوت نمیزد و بازیکنان ازبک به بازیکنان ما دست نمیزدن
درسته واقعا کاپیتان مناسبیه و به داور این اجازه رو نمیده که الکی الکی سوت بزنه
ولی اگر یک داور بازی رو قضاوت کنه ، تصمیمی که میگیره واقعا حیاتی هست ولی اصلا ربطی به کاپیتان نداره تا اون حدش
همین طور یک بازیکن هم اگر بخواد وحشی بازی در بیاره چه کاپیتان مسی باشه چه کریمی و چه نکونام تاثیری نداره
نکونام هم کاپیتان بدی نیست ، اما بعضی وقتها در شرایط سختی که باشه نمیتونه اونجوری که باید بازی کنه
اشتباه کیروش عدم استفاده صحیح از کریمی هستش
کریمی بهترین بازیکن ایرانه ولی هنوز جایگاه ثابتی توی تیم ملی بدست نیاورده
امیدوارم با مدیریتی صحیح بتونیم تیم رو قوی کنیم
که هر چی میکشیم از مدیریت اشتباهه

Abdollah 202
11-15-2012, 18:14
اقا چرا نمیخواین قبول کنین که تیم ملی ما ضعیفه...
تو ازبکستان وقتی داور علیه ازبک ها سوت میزد و ما با ناداوری بردیم چرا اون موقع از داور بد نمیگفتین...
این تیمیه که نمیتونه لبنان رو ببره
تو بازی با کره هم اگه هوادارا نبودن ایران دو یا سه تا از کره خورده بود ...
دیشبم که با این که خوب بازی کردیم اما باید قبول کنیم که ایران ضعبفه و توان مقابله با حریفا رو نداره و تها مشکلشونم همون بی غیرتی و... است ...
اصلا چرا اینقد این فوتبالیس های ایرانو بزرگ میکنین ؟ لامصبا دارن مفت مفت پول میگیرن اخرشم هیچی...
حالم از همشون به هم مییخوره

حالا به نظرتون کارلوس کیروش چیکار کنه ؟ بهترین بازیکای ایرانو میزاره تو تیم اما همین بهترینا بی عرضه بازی در میارن و اصلا تقصصیر کیروش نیس
برا این تیم اگه فرگوسن یا ونگر رو هم بیاریم اینا به جایینمیکرس
اخه با این بازیکنا میخوایم به کجا برسیم ؟

بازم خدا رو شکر دژاگه و قوچان نژاد تو لیگ ایران نیستند و بازیشون خوبه
همین جواد نکونام تا وقتی تو اوساسونا بود خیلی بهتر بازی میکرد اما وقتی اومد قاتی این حواشی لیگ ایران شد دیگه نتونست اون جواد همیشگی باشه

فوتبال ایران کلا خرابه

Abdollah 202
11-15-2012, 18:19
اینا همون بازیکنایی هستن که بعد بازی با کره به هر کدومشون 20 میلیون پول مفت دادن
اره همون 20 میلیونی که برا بعضی ها ارزوست اما واسه اینا پول خورده
اونوقت اینا ارزش هواداری کردن رو دارن ؟

shiraz-sport
11-16-2012, 01:25
اینا همون بازیکنایی هستن که بعد بازی با کره به هر کدومشون 20 میلیون پول مفت دادن

اقا بزن به افتخار عبدلله . حرف دل منو هم زدی . :chakerim:
به همه به سلامتی عبدلله یه کف مرتب بزنید . ki::

mehdi30100
11-16-2012, 14:42

تکبیر:death:
من که قسم خوردم دیگه فوتبال ایرانو نگاه نکنم..............................
حال آدم بهم میخوره وقتی پا به توپ میشن.دریغ از ذره ای تکنیکو خلاقیتو دوندگی.
10روز زیر دست کیروش بودن داشتن مث آدم بازی میکردن ولی وسطای بازی دوباره نابود شدن.....
انصاریفرد که تو این فصل هیچ کاری نکرده رو میذاره تو ترکیب .تو45دقیقه 2بار بیشتر پاش به توپ نخورد..........از هافبکامون عقب تره.......رو چه حسابی دعوت میشه آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:scare3:

shiraz-sport
11-16-2012, 15:14
تکبیر:death:
من که قسم خوردم دیگه فوتبال ایرانو نگاه نکنم..............................
حال آدم بهم میخوره وقتی پا به توپ میشن.دریغ از ذره ای تکنیکو خلاقیتو دوندگی.
10روز زیر دست کیروش بودن داشتن مث آدم بازی میکردن ولی وسطای بازی دوباره نابود شدن.....
انصاریفرد که تو این فصل هیچ کاری نکرده رو میذاره تو ترکیب .تو45دقیقه 2بار بیشتر پاش به توپ نخورد..........از هافبکامون عقب تره.......رو چه حسابی دعوت میشه آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:scare3:

چرا دروغ میگی ؟ :evaa:
شما که طرفدار سرسخت استقلال هستی ؟ و همه ی بازی هاشو نگاه میکنی . ki::
قول دادی که نگاه نکنی ها . باشه ؟ اگه نگاه کردی با من طرفی !!!!:khandeeeee bahal:

mehdi30100
11-16-2012, 15:25
چرا دروغ میگی ؟ :evaa:
شما که طرفدار سرسخت استقلال هستی ؟ و همه ی بازی هاشو نگاه میکنی . ki::
قول دادی که نگاه نکنی ها . باشه ؟ اگه نگاه کردی با من طرفی !!!!:khandeeeee bahal:

دروغم کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:figur:
فوتبال ایران بکش زیرشه.......................ترجیح میدم یه چیزی رو نگاه کنم که فوتبالم بهر شه.
فوتبال ایرانو نگاه کنی اثر بد روی بازیت میذاره.از من میشنوی نگاه نکن.:ohum:

canavaro5
11-16-2012, 15:41
باورم نمیشه یعنی این بازیکن ها می خوان یه روزی فوتبال مملکت ما رو مثل سال های 1990 تا 2004 به اوج برگردونن . یعنی این بازیکن ها می خوان جای بازیکنایی مثل : علی دایی – کریم باقری – مهدی مهدوی کیا – ناصر حجازی – علیرضا منصوریان و ........... بگیرن من که باور نمیکنم .

یه روزی وقتی اسم ایران می آمد حریفان آسیایی کشورمون از ترس به تبانی و ... دست می زدند اما حالا چی تیم ملی ما اونقدر افت کرده که میره با تیم هایی مثل ماداگاسکار و تاجیکستان بازی میکنه

واقعا" باید به حال این فوتبال گریه کرد
crying::-crying::-

AlexDelpiero
11-16-2012, 16:57
بحث های فوتبالی جای خودشو داره ... برید تو تایپیک ملی ...
تا الان فقط یه نفر درخواست زدن تایپیک جدید رو داده ! :shame:

canavaro5
11-16-2012, 21:45
میگم ها >>> بچه ها هفته ی دیگه این موقعه از شلوغی توی دربی چه خبرها . در جریان هستید که آره؟؟؟؟؟

هفته ای که پیش رو داریم جمعه - شنبه - یکشنبه تعطیله خب دوستانی که پنج شنبه ها هم تعطیلن که هیچ 4 روز تعطیلن ما که توی این هفته هیچ کدوم از دوستان خوبمان مثل شاهد جون و آقا رسول و آقاعبداله گل و ([Only Registered And Activated Users Can See Links])ikiusan ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) shiraz-sport ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) - mehdi30100 - و بقیه ی بچه ها رو نتونستیم زیارت کنیم انشا اله هفته ی دیگه با کمپ جدید هم دیگه رو آنلاین ببینیم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

اونوقت آی بخندیم آی بخندبم پسر چه حالی میده دیدن دوستان

:danc::jeddiiiii::hooora2:lay_;;lay_;;lay_;;

RezaVilla7
11-19-2012, 14:16
سلام من برگشتم گرچه کسی تبریک نگفت البته برام مهم نیس!
baghal:-
خوبید؟راستی امروز دیر ا خواب بیدار شدم به سرویس نرسیدم آژانس گرفتم رفتم مدرسه زنگ ورزش شده بود موقع بازی ما بود اما اون زمین که رسیدم فکر میکنین چی شده بود آخی؟یکی از دوستام که کلاس شیشمه داشت برگردون میزد خورد به صورت محسنی وای انقدر دلم براش سوخت باور نمیکنید یه خونی از سرش اومده بود دلم براش کباب شد!بعد همه بچه ها دورش جمع شدن بدبخت زنگ اول رفت امیدوارم برا هیچکس نیفته!
:sigar:

sina acm
11-21-2012, 14:30
اقا اینو دانلود کنید

ماله تابستونه بکام تو امریکا فقط دانلود کنیید نکنی نصف زندگیت به فنا رفته

the miz
11-21-2012, 14:34
اقا اینو دانلود کنید

یا علی باورم نمیشه :eee::eee::eee:

مردم مگه داریم من هنوز تو کفش موندم

اخه چه طوری :eee::eee::eee::ahaaaaaa::ahaaaaaa:

mehdi30100
11-21-2012, 17:27
اقا اینو دانلود کنید

این اینجوری میزنه اونوقت بازیکنای ما توپو هم بلد نیستن استپ کنن..............
اختلاف سطح آدمو عصبی میکنه..................این چه وضع فوتبال کشوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-ang

shiraz-sport
11-21-2012, 21:43
اقا اینو دانلود کنید

وای پسر اصلا باورم نمیشه . خیلی باحال بود .
اصلا باور نکردنی بود .
یعنی چه کسی غیر از بکهام میتونه این کار خارالعاده رو انجام بده .
خیلی جالب بود . مرسی سینا . :rose:

Arman.Leo
11-22-2012, 04:59
یا ابوالفضل ، بکام دیگه کیه ؟
خیلی باحال بود ، مرسی
قبلا دیده بودم رونالدینیو به طور مداوم توپو جوری شوت کنه که از وسط زمین بخوره به طیر عمودی و برگرده پیش خودش
ولی این خیلی سخت تره
حیف شد دیگه با رفتن به لیگ آمریکا دیگه بازیش تو چشم نیست

AmirUtd
11-22-2012, 10:08
سلام به بروبچ کمپ من یه مدت بود اینجا نبودم...
من یه سوال دارم چون دیگه تقریبا اخر این کمپ هستیم میخوام ببینم کمپ بعدی کی میزنه؟؟‍!!؟؟!
حیف جای عبدالله خیلی خالیه....

Arman.Leo
11-22-2012, 20:45
آهنگ های برتر از دید Pmc یا همون برنامه TOP 20

1- آهنگ منو این رویا از جمشید
2- آهنگ عشق شیرین از امیر فرجام (هفته پیش مقام اول رو آورده بود)
3- آهنگ مردم از معین
4- آهنگ نگو بدرود از خانم گوگوش
5-آهنگ وقتی که موهاتو نمیبندی از سعید سام
6- آهنگ به خود آی از آیدین جودی و محمد تیام
7- آهنگ تمام ما از مهرداد
8- آهنگ بوم بوم از افشین
9- آهنگ عاشقم از مسیح و آرش
10- آهنگ منو یادت نمیاد از حمید عسگری
11- آهنگ طاقت ندارم از شهاب تیام
12- آهنگ غفلت از شروین
13- آهنگ مرغ سحر از عماد عامری
14- آهنگ No Las Digas از علی کیانی
15- آهنگ آرزو های محال از کامران مطیعی
16- آهنگ فردا تو راهه از بتی
17- آهنگ قبرستون هیپ هاپ از رضا پیشرو
18- آهنگ وقت رفتن از یاس و آمین
19- آهنگ با تو با تو از ولی
20- آهنگ راضیم از حالم از مرتضی اشرافی

**** واقعا حق یاس و آمین خورده شد ... آهنگشون از نظر من معرکه بود ... منو باش که فکر میکردم این دفعه عاشقانه خونده بودن ، مخاطب بیشتری داره .. به امید اینکه هفته بعدی اول بشه ****

mehdi30100
11-22-2012, 21:24
یا ابوالفضل ، بکام دیگه کیه ؟
خیلی باحال بود ، مرسی
قبلا دیده بودم رونالدینیو به طور مداوم توپو جوری شوت کنه که از وسط زمین بخوره به طیر عمودی و برگرده پیش خودش
ولی این خیلی سخت تره
حیف شد دیگه با رفتن به لیگ آمریکا دیگه بازیش تو چشم نیست

من یه کلیپ دیدم رونالدینیهو همین کارو میکنه.............
بکام چند تا کلیپ اینجوری داره........................
فک کنم پیرلو هم بتونه این کارو بکنه.......سانتراش خیلی عالیه.

rko
11-22-2012, 22:48
دانلود اجرای رضا تو مسابقه ی o ses turkey رو میخواستم که یه ترانه از جیپسی کینگس
رو اجرا کرده بود.اگه پیدا کردید تو کمپ بزارید
اینم یه عکس از این مسابقه

shiraz-sport
11-22-2012, 22:50
سلام به دوستان عزیزم .

یه وقت این ارم استقلال رو دیدید که من شدم طرفدارش فکر بد نکنید . ki::
اینو بخاطر بابام که سالگردش هست زدم تا روحش شاد بشه .
اخه بابام طرفدار استقلال بوده .
مخلص همه هم هستیم . :chakerim:

RezaVilla7
11-22-2012, 23:42
سلام به دوستان عزیزم .

یه وقت این ارم استقلال رو دیدید که من شدم طرفدارش فکر بد نکنید . ki::
اینو بخاطر بابام که سالگردش هست زدم تا روحش شاد بشه .
اخه بابام طرفدار استقلال بوده .
مخلص همه هم هستیم . :chakerim:
خدا پدرتو بیامرزه خدا رحمتش کنه انشاالله! ببخشید دوست محمد کیه؟همین محمدی که گل میذاره مدیره تو فایلهای درخواستی درخواست دادم توجهی نشده میخواستم لینک بهش بدم دیدم فقط دوستاش میتونن پیغام عمومی بهش بدن خواستم پ خ بهش بدم دیدم بازم فقط دوستانش میخواستم کسی اینجا دوستش هست این لینکو بهش بدین :sigar:

Fc Bayern München
11-23-2012, 01:38
سلام بچه ها
من بعد از حدود 3 ، 4 هفته دوری از دربی دوباره برگشتم
اگه خواستین کمپ جدید رو بزنین من حاضرم بزنم ها .... :evaa:

Arman.Leo
11-23-2012, 06:40
من یه کلیپ دیدم رونالدینیهو همین کارو میکنه.............
بکام چند تا کلیپ اینجوری داره........................
فک کنم پیرلو هم بتونه این کارو بکنه.......سانتراش خیلی عالیه.

نه اتفاقا رونالدینیو هم خیلی از این کارا کرده:flowerysmile:
ولی خوب فاصله ی بین کلیپ زیادهeterza::-
من قبلا دوران جهالت :ohum: 3-4 تا این کلیپا رو داشتم
نامرد سیستم ویروسی گشت ، اونا هم پاک کردم:chi migi:

mehdi30100
11-23-2012, 16:21
سلام بچه ها
من بعد از حدود 3 ، 4 هفته دوری از دربی دوباره برگشتم
اگه خواستین کمپ جدید رو بزنین من حاضرم بزنم ها .... :evaa:

لازم نکردهki::
بیا لیگ فانتزیتو برگزار کن که 4ماه طول نکشه.:khandeeeee bahal:

amir-97
11-23-2012, 16:33
سلام بر همگی
چه خبرا؟؟
بالاخره دیروز گچ دستمو باز کردم خلاص شدم
راستی کمپ بعدی رو خودم میزنم:evaa:ki:::evaa::figur:

mehdi30100
11-23-2012, 17:49
یک عدد بین 10 تا 20 انتخاب کنید. اون عدد رو با 32 جمع کنید. حاصل رو ضرب در 2 کنید. حاصل رو منهای 1 کنید. حالا چشماتونو 5 ثانیه ببندید... همه جا تاریک شد! درسته؟! ما اینیم دیگه...ki::

canavaro5
11-23-2012, 22:54
من هر کاری می کنم هیچ اتفاقی پیش نمیاد ببینم آقا مهدی ما رو که سر کار نذاشتی هااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته شاید هم برای من چیز خاصی پیش نمیاد نمیدونم والا هنوز هم دارم فکر میکنمentezar::entezar::

DanielBahrami
11-24-2012, 01:15
داداش حساب کردن اعداد چه ربطی به تاریک دیدن داره ؟ ما که شاخ در آوردیم .

راستی اینطور که معلومه این کمپ دیگه از رونق افتاده . چطوره یه فکری به حالش بکنیم مثلا چیز های تازه ای رو برای گفت و گو انتخاب کنیم که خیلی خوب باشند یا در مورد چیز های دیگه بحث بشه .

راستی یک ساله اسمش همینه به قول این فدراسیون فوتبال بهتره یک جلسه هم اندیشی راه بندازیم و عنوان جدید رو انتخاب کنیم . حالا کفاشیان کی میشه ؟ هر کی هست باید خوش خنده باشه .

AmirUtd
11-24-2012, 14:00
[QUOTE=mehdi30100;151118]

یک عدد بین 10 تا 20 انتخاب کنید. اون عدد رو با 32 جمع کنید. حاصل رو ضرب در 2 کنید. حاصل رو منهای 1 کنید. حالا چشماتونو 5 ثانیه ببندید... همه جا تاریک شد! درسته؟! ما اینیم دیگه...ki::

داداش این که تو گفتی سرکاری نبودentezar::
اتفاقا همه جا روشن شد...:luuugh::khandeeeee bahal:حالا تو اینی که گفتی خودت انجام بده
ببین اونی که گفتی میشه یا نه بعد بگو که.....

mehdi30100
11-24-2012, 15:59
مشکل کمبود کاربر فعاله.............
جمعیت ریزش کرده..........................
:ohum:

sina acm
11-24-2012, 17:15
ریاضی : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
۱ – سینوس ۱۶۵ درجه چقدر میشود ؟
الف ) بیشتر ازاین ها میشود
ب ) تانژانت
ج ) جوابی ندارم
د ) همه موارد
۲ – یک بشکه دو هزار لیتری آب داریم اگر روزی یک لیوان آب ازآن برداریم چه میشود ؟
الف ) تمام میشود
ب ) دوباره آبش میکنیم
ج ) دوباره تمام میشود
د ) به گزینه الف مراجعه شود
۳ – معادلات چند مجهولی را چگونه حل میکنیم
الف ) با مداد
ب ) عکس مجهول ها را به روزنامه می دهیم
ج ) به سختی حل می کنیم
د ) پلیس را در جریان می گذاریم
۴ – این چه نوع اتحادی است؟ (a+b)*2+(a+b)*2
الف ) اتحاد جماهیر شوروی
ب ) اتحاد سوم شخص مفرد
ج ) والا به خدا …این چه نوع اتحادیه
د ) اتحاد دو مجهولی
تاریخی :
۱ – اسکندر مقدونی کی به ایران حمله کرد ؟
الف ) دم دمای صبح بود
ب ) نامرد نصفه شب حمله کرد
ج ) جنگ جهانی دوم
د ) ۱۳ آبان
۲ – عهد نامه ی ننگین تاریخی ایران
الف ) عهدنامه گلستان
ب ) عهدنامه بوستان
ج ) عهد نامه شاهنامه فردوسی
د ) عهدنامه مثنوی خواجه شمس الدین مولوی ملقب به مولانا
۳- کریم خان زند پایه گزار کدام سلسله بود ؟
الف ) سلسله میدون ولیعصر
ب ) سلسله فاطمی گلها
ج ) سلسله تخت طاووس
د ) سلسله هفت تیر
۴ – ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ در چه تاریخی بود ؟
الف ) کودتای ۲۸ مرداد
ب ) ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱
ج ) قیام خونین ۱۵ خرداد
د ) تو پاییز بود
اطلاعات عمومی
۱ – حیوان نجیب به آن می گویند ؟
الف ) کروکودیل
ب ) گوریل
ج ) اختاپوس
د ) سگ هار

canavaro5
11-24-2012, 20:34
بچه ها امروز صبح رفته بودم هیئت خیلی حالم عوض شده بود باورتون نمیشه یه حالت خیلی عجیبی داشتم اونقدر گریه ام گرفته بود که از صف زنجیر زنا اومدم بیرون لامصبا یه نوحه هایی میخوندن اشک آدم رو در میارن

بچه ها باورتون میشه ده شب عزاداری امسال هم داره تموم میشه تازه دارم این شب ها رو درک میکنم

:aaaa:

canavaro5
11-24-2012, 22:18
بچه ها به این عکس توجه کنید عکس مورینیو و رونالدو برزیلی رو ببینین این عکس برای سال 1997 و قهرمانی بارسا در جام اروپا هستش

AmirUtd
11-25-2012, 18:20
سلام بر همگی
چه خبرا؟؟
بالاخره دیروز گچ دستمو باز کردم خلاص شدم
راستی کمپ بعدی رو خودم میزنم:evaa:ki:::evaa::figur:
خوبه من هم بالاخره فهمیدم کی کمپ بعدی رو میزنه....:yes:
راستی کسی از عبدالله خبری نداره
یه چند روزی هست نمیبینمش.....:eee:

David7
11-25-2012, 18:28
راستی کسی از عبدالله خبری نداره
یه چند روزی هست نمیبینمش.....:eee:

از روی بد شانسی عبدل چیتوز موتوری زنده ست ... :shame:

AmirUtd
11-26-2012, 18:00

میگم تو چیتوز موتوری رو از کجا اوردی؟؟؟؟؟
جریان چیه کسی دیگه اینجا کم میاد؟؟:eee:

amir-97
11-26-2012, 18:53
همین جالبه
صفحه های اول مثل برق و باد میره
اما این صفحه های آخر 1 سال طول میکشه تا بره
اصن اعصاب نمیمونه

Abdollah 202
11-26-2012, 21:03
با سلام
بالا خره من هم بعد از مدتی دوباره برگشتم :death:
شارژ نتم تموم شده بود و امروز شارژ کردم ki::

تا چشت درآد :whistle3:
چیتوز موتوری خودتی ki::
شیطونه میگه لقبشو به همه بگم mas:-
بچه ها تو شهر ما یک غذا هست به نام مصطفی ki::
مصطو غذا :death:

جریان چیه کسی دیگه اینجا کم میاد؟؟:eee:

ها زیاد جدی نگیر اون چیتوز روki::
این مصطفی نوفهمه :evaa:

AmirUtd
11-26-2012, 21:59
با سلام

چه عجب بالاخره تو هم اومدی..:ahaaaaaa:

ikiusan
11-26-2012, 22:05
با سلام

خوش اومدی جیجلم قلبونت بلم دلم بلات نتگ شده بود:evaa:

RezaVilla7
11-26-2012, 22:58
اتفاقا نباید صفحات آخر رو دید میدونی چی میگم امیر میگی صفحات آخر دیر تموم میشه نباید زیاد توجه کنی راستی چیتوز موتوری که آن هست عبدل جان دیگه داش مصطفی رو اذیت نکن به تو هم الان لقب میدن مثلا زن عامو عبدل ببخشید آقا اگه توهین کردم خیلی معذرت میخوام ببخشید ببخشید :sigar:

David7
11-27-2012, 12:39

امیر خان ... عبدل با موتور میره دانشگاه واسه همین ما بش میگیم ... عبدل چیتوز موتوری !!! :death:

راستی چیتوز موتوری که آن هست عبدل جان دیگه داش مصطفی رو اذیت نکن به تو هم الان لقب میدن مثلا زن عامو عبدل ببخشید آقا اگه توهین کردم خیلی معذرت میخوام ببخشید ببخشید :sigar:

عجب لقب خوبی دادی رضا !!! :luuugh:

زن عامو عبدل ... :evaa:

راستی بچه ها به این عکس نگاه کنید ...
(گوشه دو تا چشماتون رو بکشید و چیزی که میبینید رو بنویسید)

alexdelpiero_10
11-27-2012, 12:46
امیر خان ... عبدل با موتور میره دانشگاه واسه همین ما بش میگیم ... عبدل چیتوز موتوری !!! :death:

دیگه نبینم به زن عامو گیر بدیا:luuugh:

اون عکس هم بودن کشیدن گوشه چشمام فهمیدم نوشته مادرlove::

AmirUtd
11-27-2012, 12:47

منظورت از این عکس چیه؟؟؟؟:eee:

Abdollah 202
11-27-2012, 13:43
اتفاقا نباید صفحات آخر رو دید میدونی چی میگم امیر میگی صفحات آخر دیر تموم میشه نباید زیاد توجه کنی راستی چیتوز موتوری که آن هست عبدل جان دیگه داش مصطفی رو اذیت نکن به تو هم الان لقب میدن مثلا زن عامو عبدل ببخشید آقا اگه توهین کردم خیلی معذرت میخوام ببخشید ببخشید :sigar:
هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...love::

جونم باز غذا اومد :haaa: :evaa:
اصلا من با موتور نمیرم دانشگاه که
با سرویس میرم
هوا سرده lol:-

دیگه نبینم به زن عامو گیر بدیا:luuugh:

اون عکس هم بودن کشیدن گوشه چشمام فهمیدم نوشته مادرlove::
دهن شما هم سرویس :nishkhand: از پشت خنجر میزنی :nishkhand:

حالا وایستین این داستان رو هم بخونین واسه این القابی که رو من و بقیه هست
داستانش تو کتابای دبیرستان هم بود lol:- هر چند تو کتاب اون بچه ی 12 ساله نیست :luuugh: اما میگم:nishkhand::evaa:

اندر حکایات یافتم که شیخ ابو طاهر حرمی _رضی الله عنه_روزی بر خری نشسته بود و مریدی از ان وی عنان(افسار) خر وی گرفته بود اندر بازار همی رفت یکی آواز داد که این پیر زندیق(بی دین) آمد. ان مرید چون ان سخن بشنید از غیرت ارادت(شدت علاقه) خود قصد رجم(پرتاب سنگ) آن مرد کرد اهل بازار جمله بشوریدند. شیخ گفت مر مرید را اگر خاموش باشی من تو را چیزی آموزم که از این محن(غم ها) باز رهی. مرید خاموش بود. چون به خانقاه خود باز رفتند این مرید را گفت آن صندوق را بیار. چون بیاورد درزهایی(کیسه ها) بیرون گرفت و پیش وی افکند. گفت نگاه کن از همه کسی به من نامه است که فرستاده اند. یکی مخاطبه ی <شیخ امام> کرده است و یکی< شیخ زکی> و یکی< شیخ زاهد> و یکی< شیخ الحرمین> و مانند این و این همه القاب است نه اسم و من این همه نیستم. هر کس بر حسب اعتقاد خود سخن گفته اند و مرا القابی نهاده اند. اگر آن بیچاره نیز بر حسب عقیدت خود سخنی گفت و مرا لقبی نهاد این همه خصومت چرا انگیختی؟

حالا برادران من این همه نیستم هر چه میخواهد دل تنگت بگو :chakerim:

mehdi30100
11-27-2012, 16:12
هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...love::

جونم باز غذا اومد :haaa: :evaa:
اصلا من با موتور نمیرم دانشگاه که
با سرویس میرم
هوا سرده lol:-

دهن شما هم سرویس :nishkhand: از پشت خنجر میزنی :nishkhand:

حالا وایستین این داستان رو هم بخونین واسه این القابی که رو من و بقیه هست
داستانش تو کتابای دبیرستان هم بود lol:- هر چند تو کتاب اون بچه ی 12 ساله نیست :luuugh: اما میگم:nishkhand::evaa:

اندر حکایات یافتم که شیخ ابو طاهر حرمی _رضی الله عنه_روزی بر خری نشسته بود و مریدی از ان وی عنان(افسار) خر وی گرفته بود اندر بازار همی رفت یکی آواز داد که این پیر زندیق(بی دین) آمد. ان مرید چون ان سخن بشنید از غیرت ارادت(شدت علاقه) خود قصد رجم(پرتاب سنگ) آن مرد کرد اهل بازار جمله بشوریدند. شیخ گفت مر مرید را اگر خاموش باشی من تو را چیزی آموزم که از این محن(غم ها) باز رهی. مرید خاموش بود. چون به خانقاه خود باز رفتند این مرید را گفت آن صندوق را بیار. چون بیاورد درزهایی(کیسه ها) بیرون گرفت و پیش وی افکند. گفت نگاه کن از همه کسی به من نامه است که فرستاده اند. یکی مخاطبه ی <شیخ امام> کرده است و یکی< شیخ زکی> و یکی< شیخ زاهد> و یکی< شیخ الحرمین> و مانند این و این همه القاب است نه اسم و من این همه نیستم. هر کس بر حسب اعتقاد خود سخن گفته اند و مرا القابی نهاده اند. اگر آن بیچاره نیز بر حسب عقیدت خود سخنی گفت و مرا لقبی نهاد این همه خصومت چرا انگیختی؟

حالا برادران من این همه نیستم هر چه میخواهد دل تنگت بگو :chakerim:
به به..........سلام داش عبدل.....خوش اومدی.....
الان مثلا تو شیخی؟؟؟؟؟بابا یکم خودتو تحویل بگیر....این همه تواضع بعیده از یه جوونmas:-

Abdollah 202
11-27-2012, 17:14
به به..........سلام داش عبدل.....خوش اومدی.....
الان مثلا تو شیخی؟؟؟؟؟بابا یکم خودتو تحویل بگیر....این همه تواضع بعیده از یه جوونmas:-
علیک سلام برادر :death:
الان من کجام به شیخا میخوره ؟:evaa: مگه من تو قم هستم ؟:nishkhand:نه خداییش کجام به شیخا میخوره ؟:nishkhand:ki::
اون یک داستان بود و باید مفهومشو میگرفتی:eee:
شیخ یکی دیگه بود تو دربی :yes:

shiraz-sport
11-27-2012, 22:07
بچه های دربی من یه پیشنهاد دارم .

اقا هر کی برای بالایش یه لقب انتخاب کنه . ki::heee:::evaa:

خب اول خودم شروع میکنم .
عبدل موتوری :luuugh:lagh:::hehehe::khandeeeee bahal:

RezaVilla7
11-27-2012, 22:19
من میتونم برای david7 لقب بذارم امیدوارم ناراحت نشه البته چیز بدی نیست: مسقطی

RezaVilla7
11-27-2012, 23:31
متولدین 12 ماه از این كارها اجتناب کنید
درباره متولدین هر ماه از این كارها اجتناب کنید
زن متولد فروردین
1-انتقاد كردن از او در حضور دیگران بسیار وخیم است.در واقع او از انتقادات و حتی پیشنهادات در زمانی هم كه با یكدیگر تنها هستید زیاد خوشش نمی آید
مگر اینكه این پیشنهادات كاملا سازنده بوده و با مقداری ملاحظه و احتیاط مطرح شوند.
2-وقت نشناسی بخصوص او را بسیار ناراحت می كند.این واقیعت كه خود او هم بندرت وقت شناس است,دلیل موجهی برای وقت نشناسی شما محسوب نمی شود!
3-سعی نكنید دقت و توجه او را منحصرا بهخود اختصاص دهید,زیرا او احتیاج دارد روزانه مقداری تنهایی و خلوت داشته باشد.
4-از طعنه زدن و سرزنش كردن,زرنگی,بدزبانی و ناپختگی بپرهیزید.
5-او موجودی مشكل پسند و باریك بینی است,بنابراین همیشه مراقب مرتب بودن سر و وضع و مطبوع بودن شخصیت خود باشید.
مرد متولد فروردین
1-در اولین ملاقات حالت تهاجمی نداشته باشید.اگر به طرف او جذب شده اید
حداقل بگذارید او فكر كند كه خودش در اظهار علاقه پیشقدم شده است.
2-از هر نوع دخالتی در كارهای شغلی اش اجتناب كنید.
3-او شدیدا از تظاهر و خودنمایی بدش می آید بنابراین سعی نكنید با مهم جلوه دادن خودتان و یا موقعیت اجتماعی خود او را تحت تاثیر قرار دهید.تا جایی كه می توانیدطبیعی و بی پیرایه باشید.
زن متولد اردیبهشت
1-سعی نكنید چگونگی تفكر او را تغییر بدهید,زیرا او حس می كند برای حفظ
عقاید شخصی و خصوصی خود حقوقی دارد.
2-برای اینكه با او كاملا هماهنگ باشید نباید او را وادار كنید علیرغم میل خود جایی برود و یا كسی را ملاقات كند.
3-با او دعوا و جر و بحث نكنید.او شدیدا از اعتشاش و پرخاش بدش می آید.
4-علاقه او به حرف زدن و نوشتن صحیح و درست,شما را ملزم می كند به انتخاب لغات و گرامر صحیح توجه و دقت داشته باشید.
5-از اینكه موجودی پول پرست,مفلوك و یا طعنه زن به نظر بیاید اجتناب كنید,
زیرا طبیعت بخشنده او با این خصوصیات تناقض دارد.
مرد متولد اردیبهشت
1-درباره سایر مردها و نقاط مثبتشان صحبتنكنید بخصوص در مورد كسانی كه قبلا میشناختید یا فرضا شوهر سابقتان.از حسود كردن او بپزهیزید.
2-او را درگیر خویشاوندان خود نكنید.اجبارهایی رابه او تحمیل نكنید و قرارهایی نگذارید كه با سلیقه او جورنیست.
3-از بد قولی بپرهیزید و عادات افراطی را در خود سركوب كنید.
4-از شب زنده داری زیاد خودداری كنید حتی اگر ظاهرا به نظر بیاید كه او این كار را دوست دارد.علیرغم اینها او به آسانی از شب زنده داری خسته می شود.
زن متولد خرداد
1-هر نوع آمادگی برای تغییر خلق و خو بدون دلیل واضح,بی صبری یا پرخاشگری را در خود سركوب كنید و از موضوعات جدال برانگیز بپرهیزید.
2-مشكلات خود را نزد او نبرید زیرا این موضوع او را افسرده می كند.
3-سعی نكنید زندگی,عادات ,دوستانش را نظم و ترتیب بدهید.او طبیعتا موجود بسیار مستقلی است.
4-خودتان را با اشخاص دیگر مشغول نكنید ومواظب هر نوع بی نظمی و بی توجهی در مورد عادات لباس پوشیدن خود باشید.
مرد متولد خرداد
1-بدون اینكه خودش مایل باشد در زندگی خصوصی و افكار او كنجكاوی نكنید.
2-به م حافظ ه كاری او,با سخن گفتن غیر عادی,لباس پوشیدن غیر عادی,و كارهای غیرعادی دیگر,خدشه وارد نكنید.خیلی احتمال دارد كه او سیگار كشیدن یا مشروب خوردن شما را تایید نكند...
3-هر نوع تمایل به بد خلقی,اغتشاش یا ناسازگاری را در خود سركوب كنید.
4-سعی نكنید به او توصیه كنید كه چه بخورد و چه بپوشد و اگر به نظر می رسد كه به دوستان شما علاقمند نیست آنها را به او تحمیل نكنید.
زن متولد تیر
1-لاابالی و نامرتب نباشید و نسبت به سرو وضع و رفتارتان بی توجهی نشان ندهید.
2-از جر و بحث در مورد مسایل شخصی خودتان با او در انظار عموم خودداری كنید.
3-از ولخرجی اجتناب كنید زیرا او صرفه جویی و عقل معاش را تحسین می كند.
4-در حضور دیگران از انتقاد كردن از او خودداری كنید.
مرد متولد تیر
1-سعی نكنید بر او مسلط شوید.
2-از ولخرجی و اسراف و همینطور دخالت دادن اقوام در كارها دوری كنید.
3-در رفتار خود م حافظ ه كار باشید,از آرایش زیاد و لباسهای عجیب و غریب بپرهیزید.
4-از برنامه ریزیهای كامل اجتماعی خودداری كنید,بگذارید او خودش برنامه ریزی كند.
زن متولد مرداد
1-از لباسهای او,دوستانش,شخصیتش یا خانه اش انتقاد نكنید.
2-از بحثهای مذهبی و سئوالهای مربوط به خانواده اش خودداری كنید.
3-سعی نكنید بر او مسلط بشوید...مواظبباشید كه عقاید خود,دوستان خود,ورزشهای مورد علاقه خود و ترجیحات خود را در مورد موضوعات مختلف,به او تحمیل نكنید.
4-با او دعوا و غرغر نكنید.از آنجایی كه او از طفره رفتن عصبانی می شود همیشه با او صادق و راستگو باشید.
مرد متولد مرداد
1-سیگار نكشید,آدامس نجوید و در سایر عادات شخصی خود افراط نكنید(اگر حس میكنید كه از این كارها خشمگین می شود).اودر این موارد احساس خودش راروراست به شما خواهد گفت...
2-از پرگویی در مورد خودتان,شغلتان,دوستانتان و بخصوص مردانیكه می شناسید خودداری كنید.او دوست داردخودش در مركز صحنه باشد.
3-به طور آشكار از مردها دلربایی نكنید و هرگز سعی نكنید حسادت او را عمدا تحریك كنید.
4-سلطه جویی او را بپذیرید و او را وادار نكنید به مكانهایی برود یا كارهایی بكند كه هیچ اهمیتی به آنها نمی دهد.
5-او از اینكه در حضور جمع مورد بحث واقع شود و یا از او انتقاد بشود خوشش نمی آید.
زن متولد شهریور
1-از عصبانی شدن و از كوره در رفتن اجتناب كنید,او آرام و وقار را تحسین می كند.
2-از انتقادهای او ناراحت نشوید,زیرا او به طرف كمال حركت می كند,هم برای خودش و هم برای شما.
3-بدون مشورت با او تصمیمی نگیرید.اودوست دارد اظهار نظر كند و احساس كند كه برای شما مفید است.
4-زمانی كه حس می كنید خودش شخصا میل به فاش كردن بعضی مسایل ندارد سعی نكنید در زندگی خصوصی او كنجكاوی كنید.به یاد داشته باشید كه مهربانی و همدردی برای او خیلی بیشتر از تجملات وهدایای گرانبها ارزش دارد.
مرد متولد شهریور
1-وقتی به نظر ساكت و متفكر می رسد با صحبت كردن مزاحمش نشوید.
2-از اغتشاش و شلوغی بپرهیزید زیرا او برای صلح و هماهنگی ارزش زیادی قایل است..
3-در مورد موضوعات بی اهمیت به او غرغرنكنید و در مورد مسایلی كه كاری درباره شان نمی توان كرد غمگین و بهانه جو نباشید.او در مورد اتلاف انرژی بسیار تحریك پذیر می باشد.
4-قبل از اینكه از تصمیماتش سئوال كنیدصبر كنید تا آرامشش را بدست بیاورد.
از افراط در همه چیز خودداری كنید.منظور این است كه همانطور كه باید در مورد خارجی عواطف میانه رو باشید,در مورد عواطف درونی هم معتدل باشید.او یك میانه روی منطقی را دوست دارد.
5-در مورد عادات شخصی یا طرز رفتارش مخالفت نكنید,زیرا او چه بوسیله كلام و چه به طرق دیگر نارضایتی خود را نشان می دهد.
زن متولد مهر
1- سعی كنید در مسایل مختلف او را به آرامی متقاعد كنید.این كار خیلی بهتر از دستور دادن به اوست.
2-به خود اجازه ندهید ستیزه جو یا تند زبان باشید.او یك محیط صلح آمیز را دوست دارد و از شما انتظار دارد كه رعایت این موضوع را بكنید.
3-او را مجبور نكنید در ورزشهای خارج از خانهبا شما همراهی كند,زیرا تمایل زیادی به این كار ندارد.
4-دایما در مورد امور مالی به او نصیحت و راهنمایی نكنید و از بحث راجع به امور شغلی و مسایل سیاسی بپرهیزید.اگر به موسیقی,هنرو ادبیات علاقه ای ندارید,نگذارید او بفهمد!سعی كنید به همه آنها علاقمند شوید.
مرد متولد مهر
1-در حضور او با مردی زیاد خودمانی نشویدو نگذارید در مورد محبت شما تردید
كند.او میل دارد حس كند كه تمام قلب شما متعلق به اوست.
2-موجود تنبل و كودنی نباشید.تحسینی را كه او برای شوخیهای جالب و هوشمندی قایل است,با داشتن این صفات,به خود اختصاص دهید.
3-از هرگونه عملی كه نشان دهنده این باشد كه دارید به او دستور می دهید خودداری كنید و او را وادار نكنید شما را بهتمام دوستانش معرفی كند.
زن متولد آبان
1-اگر او خودش اهل زخم زبان زدن و بدگمانی باشد سعی كنید شما اینطور نباشید.
2-از خود عدم شجاعت یا تمایل به عقب نشینی در مورد كار و كوشش نشان ندهید.
3-از افسردگی و بدخلقی اجتناب كنید.او اشخاص سرزنده را دوست دارد.
4-به نظر خسته و تنگ نظر نیایید زیرا او ازدیدن هر نشانه ای از خست بخصوص در حضور دیگران خشمگین می شود.
مرد متولد آبان
1-از صرف مقدار زیادی توجه به او دریغ نورزید..
2-از موقعیتهای درگیر كننده با اقوام دوری كنید و از او انتظار نداشته باشید همیشه آماده پذیرفتن هر اجتماعی باشد.او بخصوص از مراسم رسمی خوشش نمی آید.
3-زیاده از حد حالت مطمئن و مثبت به خود نگیرید...بخصوص اصرار نكنید اوچیزهایی را مطالعه كند كه دوست ندارد.
زن متولد آذر
1-او را مجبور نكنید شغل خود را رها كند.بگذارید در این مورد انتخاب با خودش باشد.
2-از زنهای دیگر دلربایی نكنید.
3-اگر او به زندگی فعال اجتماعی علاقه ندارد,از این نوع زندگی اجتناب كنید.
4-در مورد اینكه چگونه باید لباس بپوشد,موهایش را آرایش كند,خانه اش را مبله كند و سایر چیزهایی كه او آنها را در قلمرو حوزه خودش می داند سختگیر نباشید.
مرد متولد آذر
1-اگر او دوست ندارد شما كار كند,اصراری نداشته باشید كه بعد از ازدواج هم به شغلتان ادامه دهید.
2-دوستان نامطبوع خود را رها كنید زیرا این آمادگی در اوهست كه شما را از روی دوستانتان قضاوت كند.
3-در مورد برنامه ریزی برای نامزدی,خانه و مسایل مشابه خواسته های او را در نظر بگیرید.
4-در مورد كارهایتان اقوام خود را دخالت ندهید و از غرولند و انتقاد اجتناب كنید.
زن متولد دی
1-سعی نكنید او را وادار كنید دوستانش را كنار بگذارد و از هر نوع تظاهری به حسادت خودداری كنید.
2-درباره شخصیت و عادات خصوصی اش اشارات تحریك آمیز نكنید.
3-به او هجوم نبرید و خودداری یا توداری او را محترم بشمارید.
مرد متولد دی
1-سعی نكنید درباره مسایل پنهانی او كنجكاوی كنید.
2-اگر او كم حرف و خاموش راترجیح می دهد,كوشش نكنید فریبندگیهای اجتماعی رابه او تحمیل كنید.
3-سعی نكنید او راتغییر بدهید.اگر نمی توانید او را همانطور كه هست قبول داشته باشید اصولا از این رابطه صرف نظر كنید.
زن متولد بهمن
1-در نقطه نظرهای خود سنتی و قدیمی نباشید.
2-در مورد لباس و سرو وضعش چیزی به او دیكته نكنید.
3-در میان جمع و در حضور دیگران با او مشاجره نكنید.
4-نزدیكان و اقوام خود رابه او تحمیل نكنید مگر اینكه خودش آمادگی پذیرفتن آنها را داشته باشد.بگذارید او دوستانش رابرای خود حفظ كند.
مرد متولد بهمن
1-از جر و بحث و دخالت در امور خصوصی او بپرهیزید.
2-خود را درگیر و مشغول اشخاص دیگر نكنید و در عین حال نسبت به تعلقات او حسادت نشان ندهید.
3-از گفته های مرموزی كه او مكرر و فراوانبه زبان می آورد رنجش به دل راه ندهید.
زن متولد اسفند
1-مجبورش نكنید برای مدت زمان طولانی روی یك موضوع بخصوص تمركز كند.
او به آسانی از این وضع خسته می شود و تغییر را دوست می دارد.
2-در مورد مسایل مربوط به لباس پوشیدنو طرز رفتار خود بی دقتی نكنید و بر سر موضوعات بی اهمیت بااو دعوا نكنید.
3-مكالمه را به خود اختصاص ندهید.او دوست دارد آزادانه درباره خودش سخن بگوید.
4-از رفتار غیر عادی اجتناب كنید و به عقایدش در مورد پاكدامنی و تقوا بی احترامی نكنید و آنها را قدیمی تلقی ننمایید.
5-به علت زن بودنش او را محدود نكنید او قویا به تساوی بین زن و مرد اعتقاد دارد.
مرد متولد اسفند
1-سعی نكنید او را وادار كنید تملق بگوید او برای این كار خیلی صمیمی و بی ریاست.
2-از اینكه او را به شتاب كردن وادارید بپرهیزید بخصوص در امور مربوط به كسب و كار.
3-به یاد داشته باشید كه توجهات كوچكی كه به سایر زنان می كند هیچ اهمیتی ندارد و حسود نباشید.
4-در مورد اشتباهاتش بی صبر یا نا مهربان نباشید و او را به خاطر مسایل بی اهمیت و جزئی بر نیانگیزید.

mehdi30100
11-28-2012, 16:11
متولدین 12 ماه از این كارها اجتناب کنید
درباره متولدین هر ماه از این كارها اجتناب کنید
زن متولد فروردین
1-انتقاد كردن از او در حضور دیگران بسیار وخیم است.در واقع او از انتقادات و حتی پیشنهادات در زمانی هم كه با یكدیگر تنها هستید زیاد خوشش نمی آید
مگر اینكه این پیشنهادات كاملا سازنده بوده و با مقداری ملاحظه و احتیاط مطرح شوند.
2-وقت نشناسی بخصوص او را بسیار ناراحت می كند.این واقیعت كه خود او هم بندرت وقت شناس است,دلیل موجهی برای وقت نشناسی شما محسوب نمی شود!
3-سعی نكنید دقت و توجه او را منحصرا بهخود اختصاص دهید,زیرا او احتیاج دارد روزانه مقداری تنهایی و خلوت داشته باشد.
4-از طعنه زدن و سرزنش كردن,زرنگی,بدزبانی و ناپختگی بپرهیزید.
5-او موجودی مشكل پسند و باریك بینی است,بنابراین همیشه مراقب مرتب بودن سر و وضع و مطبوع بودن شخصیت خود باشید.
مرد متولد فروردین
1-در اولین ملاقات حالت تهاجمی نداشته باشید.اگر به طرف او جذب شده اید
حداقل بگذارید او فكر كند كه خودش در اظهار علاقه پیشقدم شده است.
2-از هر نوع دخالتی در كارهای شغلی اش اجتناب كنید.
3-او شدیدا از تظاهر و خودنمایی بدش می آید بنابراین سعی نكنید با مهم جلوه دادن خودتان و یا موقعیت اجتماعی خود او را تحت تاثیر قرار دهید.تا جایی كه می توانیدطبیعی و بی پیرایه باشید.
زن متولد اردیبهشت
1-سعی نكنید چگونگی تفكر او را تغییر بدهید,زیرا او حس می كند برای حفظ
عقاید شخصی و خصوصی خود حقوقی دارد.
2-برای اینكه با او كاملا هماهنگ باشید نباید او را وادار كنید علیرغم میل خود جایی برود و یا كسی را ملاقات كند.
3-با او دعوا و جر و بحث نكنید.او شدیدا از اعتشاش و پرخاش بدش می آید.
4-علاقه او به حرف زدن و نوشتن صحیح و درست,شما را ملزم می كند به انتخاب لغات و گرامر صحیح توجه و دقت داشته باشید.
5-از اینكه موجودی پول پرست,مفلوك و یا طعنه زن به نظر بیاید اجتناب كنید,
زیرا طبیعت بخشنده او با این خصوصیات تناقض دارد.
مرد متولد اردیبهشت
1-درباره سایر مردها و نقاط مثبتشان صحبتنكنید بخصوص در مورد كسانی كه قبلا میشناختید یا فرضا شوهر سابقتان.از حسود كردن او بپزهیزید.
2-او را درگیر خویشاوندان خود نكنید.اجبارهایی رابه او تحمیل نكنید و قرارهایی نگذارید كه با سلیقه او جورنیست.
3-از بد قولی بپرهیزید و عادات افراطی را در خود سركوب كنید.
4-از شب زنده داری زیاد خودداری كنید حتی اگر ظاهرا به نظر بیاید كه او این كار را دوست دارد.علیرغم اینها او به آسانی از شب زنده داری خسته می شود.
زن متولد خرداد
1-هر نوع آمادگی برای تغییر خلق و خو بدون دلیل واضح,بی صبری یا پرخاشگری را در خود سركوب كنید و از موضوعات جدال برانگیز بپرهیزید.
2-مشكلات خود را نزد او نبرید زیرا این موضوع او را افسرده می كند.
3-سعی نكنید زندگی,عادات ,دوستانش را نظم و ترتیب بدهید.او طبیعتا موجود بسیار مستقلی است.
4-خودتان را با اشخاص دیگر مشغول نكنید ومواظب هر نوع بی نظمی و بی توجهی در مورد عادات لباس پوشیدن خود باشید.
مرد متولد خرداد
1-بدون اینكه خودش مایل باشد در زندگی خصوصی و افكار او كنجكاوی نكنید.
2-به م حافظ ه كاری او,با سخن گفتن غیر عادی,لباس پوشیدن غیر عادی,و كارهای غیرعادی دیگر,خدشه وارد نكنید.خیلی احتمال دارد كه او سیگار كشیدن یا مشروب خوردن شما را تایید نكند...
3-هر نوع تمایل به بد خلقی,اغتشاش یا ناسازگاری را در خود سركوب كنید.
4-سعی نكنید به او توصیه كنید كه چه بخورد و چه بپوشد و اگر به نظر می رسد كه به دوستان شما علاقمند نیست آنها را به او تحمیل نكنید.
زن متولد تیر
1-لاابالی و نامرتب نباشید و نسبت به سرو وضع و رفتارتان بی توجهی نشان ندهید.
2-از جر و بحث در مورد مسایل شخصی خودتان با او در انظار عموم خودداری كنید.
3-از ولخرجی اجتناب كنید زیرا او صرفه جویی و عقل معاش را تحسین می كند.
4-در حضور دیگران از انتقاد كردن از او خودداری كنید.
مرد متولد تیر
1-سعی نكنید بر او مسلط شوید.
2-از ولخرجی و اسراف و همینطور دخالت دادن اقوام در كارها دوری كنید.
3-در رفتار خود م حافظ ه كار باشید,از آرایش زیاد و لباسهای عجیب و غریب بپرهیزید.
4-از برنامه ریزیهای كامل اجتماعی خودداری كنید,بگذارید او خودش برنامه ریزی كند.
زن متولد مرداد
1-از لباسهای او,دوستانش,شخصیتش یا خانه اش انتقاد نكنید.
2-از بحثهای مذهبی و سئوالهای مربوط به خانواده اش خودداری كنید.
3-سعی نكنید بر او مسلط بشوید...مواظبباشید كه عقاید خود,دوستان خود,ورزشهای مورد علاقه خود و ترجیحات خود را در مورد موضوعات مختلف,به او تحمیل نكنید.
4-با او دعوا و غرغر نكنید.از آنجایی كه او از طفره رفتن عصبانی می شود همیشه با او صادق و راستگو باشید.
مرد متولد مرداد
1-سیگار نكشید,آدامس نجوید و در سایر عادات شخصی خود افراط نكنید(اگر حس میكنید كه از این كارها خشمگین می شود).اودر این موارد احساس خودش راروراست به شما خواهد گفت...
2-از پرگویی در مورد خودتان,شغلتان,دوستانتان و بخصوص مردانیكه می شناسید خودداری كنید.او دوست داردخودش در مركز صحنه باشد.
3-به طور آشكار از مردها دلربایی نكنید و هرگز سعی نكنید حسادت او را عمدا تحریك كنید.
4-سلطه جویی او را بپذیرید و او را وادار نكنید به مكانهایی برود یا كارهایی بكند كه هیچ اهمیتی به آنها نمی دهد.
5-او از اینكه در حضور جمع مورد بحث واقع شود و یا از او انتقاد بشود خوشش نمی آید.
زن متولد شهریور
1-از عصبانی شدن و از كوره در رفتن اجتناب كنید,او آرام و وقار را تحسین می كند.
2-از انتقادهای او ناراحت نشوید,زیرا او به طرف كمال حركت می كند,هم برای خودش و هم برای شما.
3-بدون مشورت با او تصمیمی نگیرید.اودوست دارد اظهار نظر كند و احساس كند كه برای شما مفید است.
4-زمانی كه حس می كنید خودش شخصا میل به فاش كردن بعضی مسایل ندارد سعی نكنید در زندگی خصوصی او كنجكاوی كنید.به یاد داشته باشید كه مهربانی و همدردی برای او خیلی بیشتر از تجملات وهدایای گرانبها ارزش دارد.
مرد متولد شهریور
1-وقتی به نظر ساكت و متفكر می رسد با صحبت كردن مزاحمش نشوید.
2-از اغتشاش و شلوغی بپرهیزید زیرا او برای صلح و هماهنگی ارزش زیادی قایل است..
3-در مورد موضوعات بی اهمیت به او غرغرنكنید و در مورد مسایلی كه كاری درباره شان نمی توان كرد غمگین و بهانه جو نباشید.او در مورد اتلاف انرژی بسیار تحریك پذیر می باشد.
4-قبل از اینكه از تصمیماتش سئوال كنیدصبر كنید تا آرامشش را بدست بیاورد.
از افراط در همه چیز خودداری كنید.منظور این است كه همانطور كه باید در مورد خارجی عواطف میانه رو باشید,در مورد عواطف درونی هم معتدل باشید.او یك میانه روی منطقی را دوست دارد.
5-در مورد عادات شخصی یا طرز رفتارش مخالفت نكنید,زیرا او چه بوسیله كلام و چه به طرق دیگر نارضایتی خود را نشان می دهد.
زن متولد مهر
1- سعی كنید در مسایل مختلف او را به آرامی متقاعد كنید.این كار خیلی بهتر از دستور دادن به اوست.
2-به خود اجازه ندهید ستیزه جو یا تند زبان باشید.او یك محیط صلح آمیز را دوست دارد و از شما انتظار دارد كه رعایت این موضوع را بكنید.
3-او را مجبور نكنید در ورزشهای خارج از خانهبا شما همراهی كند,زیرا تمایل زیادی به این كار ندارد.
4-دایما در مورد امور مالی به او نصیحت و راهنمایی نكنید و از بحث راجع به امور شغلی و مسایل سیاسی بپرهیزید.اگر به موسیقی,هنرو ادبیات علاقه ای ندارید,نگذارید او بفهمد!سعی كنید به همه آنها علاقمند شوید.
مرد متولد مهر
1-در حضور او با مردی زیاد خودمانی نشویدو نگذارید در مورد محبت شما تردید
كند.او میل دارد حس كند كه تمام قلب شما متعلق به اوست.
2-موجود تنبل و كودنی نباشید.تحسینی را كه او برای شوخیهای جالب و هوشمندی قایل است,با داشتن این صفات,به خود اختصاص دهید.
3-از هرگونه عملی كه نشان دهنده این باشد كه دارید به او دستور می دهید خودداری كنید و او را وادار نكنید شما را بهتمام دوستانش معرفی كند.
زن متولد آبان
1-اگر او خودش اهل زخم زبان زدن و بدگمانی باشد سعی كنید شما اینطور نباشید.
2-از خود عدم شجاعت یا تمایل به عقب نشینی در مورد كار و كوشش نشان ندهید.
3-از افسردگی و بدخلقی اجتناب كنید.او اشخاص سرزنده را دوست دارد.
4-به نظر خسته و تنگ نظر نیایید زیرا او ازدیدن هر نشانه ای از خست بخصوص در حضور دیگران خشمگین می شود.
مرد متولد آبان
1-از صرف مقدار زیادی توجه به او دریغ نورزید..
2-از موقعیتهای درگیر كننده با اقوام دوری كنید و از او انتظار نداشته باشید همیشه آماده پذیرفتن هر اجتماعی باشد.او بخصوص از مراسم رسمی خوشش نمی آید.
3-زیاده از حد حالت مطمئن و مثبت به خود نگیرید...بخصوص اصرار نكنید اوچیزهایی را مطالعه كند كه دوست ندارد.
زن متولد آذر
1-او را مجبور نكنید شغل خود را رها كند.بگذارید در این مورد انتخاب با خودش باشد.
2-از زنهای دیگر دلربایی نكنید.
3-اگر او به زندگی فعال اجتماعی علاقه ندارد,از این نوع زندگی اجتناب كنید.
4-در مورد اینكه چگونه باید لباس بپوشد,موهایش را آرایش كند,خانه اش را مبله كند و سایر چیزهایی كه او آنها را در قلمرو حوزه خودش می داند سختگیر نباشید.
مرد متولد آذر
1-اگر او دوست ندارد شما كار كند,اصراری نداشته باشید كه بعد از ازدواج هم به شغلتان ادامه دهید.
2-دوستان نامطبوع خود را رها كنید زیرا این آمادگی در اوهست كه شما را از روی دوستانتان قضاوت كند.
3-در مورد برنامه ریزی برای نامزدی,خانه و مسایل مشابه خواسته های او را در نظر بگیرید.
4-در مورد كارهایتان اقوام خود را دخالت ندهید و از غرولند و انتقاد اجتناب كنید.
زن متولد دی
1-سعی نكنید او را وادار كنید دوستانش را كنار بگذارد و از هر نوع تظاهری به حسادت خودداری كنید.
2-درباره شخصیت و عادات خصوصی اش اشارات تحریك آمیز نكنید.
3-به او هجوم نبرید و خودداری یا توداری او را محترم بشمارید.
مرد متولد دی
1-سعی نكنید درباره مسایل پنهانی او كنجكاوی كنید.
2-اگر او كم حرف و خاموش راترجیح می دهد,كوشش نكنید فریبندگیهای اجتماعی رابه او تحمیل كنید.
3-سعی نكنید او راتغییر بدهید.اگر نمی توانید او را همانطور كه هست قبول داشته باشید اصولا از این رابطه صرف نظر كنید.
زن متولد بهمن
1-در نقطه نظرهای خود سنتی و قدیمی نباشید.
2-در مورد لباس و سرو وضعش چیزی به او دیكته نكنید.
3-در میان جمع و در حضور دیگران با او مشاجره نكنید.
4-نزدیكان و اقوام خود رابه او تحمیل نكنید مگر اینكه خودش آمادگی پذیرفتن آنها را داشته باشد.بگذارید او دوستانش رابرای خود حفظ كند.
مرد متولد بهمن
1-از جر و بحث و دخالت در امور خصوصی او بپرهیزید.
2-خود را درگیر و مشغول اشخاص دیگر نكنید و در عین حال نسبت به تعلقات او حسادت نشان ندهید.
3-از گفته های مرموزی كه او مكرر و فراوانبه زبان می آورد رنجش به دل راه ندهید.
زن متولد اسفند
1-مجبورش نكنید برای مدت زمان طولانی روی یك موضوع بخصوص تمركز كند.
او به آسانی از این وضع خسته می شود و تغییر را دوست می دارد.
2-در مورد مسایل مربوط به لباس پوشیدنو طرز رفتار خود بی دقتی نكنید و بر سر موضوعات بی اهمیت بااو دعوا نكنید.
3-مكالمه را به خود اختصاص ندهید.او دوست دارد آزادانه درباره خودش سخن بگوید.
4-از رفتار غیر عادی اجتناب كنید و به عقایدش در مورد پاكدامنی و تقوا بی احترامی نكنید و آنها را قدیمی تلقی ننمایید.
5-به علت زن بودنش او را محدود نكنید او قویا به تساوی بین زن و مرد اعتقاد دارد.
مرد متولد اسفند
1-سعی نكنید او را وادار كنید تملق بگوید او برای این كار خیلی صمیمی و بی ریاست.
2-از اینكه او را به شتاب كردن وادارید بپرهیزید بخصوص در امور مربوط به كسب و كار.
3-به یاد داشته باشید كه توجهات كوچكی كه به سایر زنان می كند هیچ اهمیتی ندارد و حسود نباشید.
4-در مورد اشتباهاتش بی صبر یا نا مهربان نباشید و او را به خاطر مسایل بی اهمیت و جزئی بر نیانگیزید.
این چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:luuugh:
داداش این سایت فوتبالیه...........طالع بینی چرا گذاشتی؟بچه و چه به این حرفا؟؟؟؟؟؟؟؟mas:-

alexdelpiero_10
11-28-2012, 16:18
این چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:luuugh:
داداش این سایت فوتبالیه...........طالع بینی چرا گذاشتی؟بچه و چه به این حرفا؟؟؟؟؟؟؟؟mas:-

نمیدونم والله من که دیدمش وحشت کردم خیلی طولانی بود فقط فروردین که برام مهم بود خوندم بقیش هیچ:nishkhand::nishkhand:

.................................................. .............
در ضمن رضا جان از این به بعد پست هایی که پشت سر همه رو یکی کن اینجوری قشنگ تره و هم مدیرا پست هات رو پاک نمیکنن

RezaVilla7
11-28-2012, 17:38
نمیدونم والله من که دیدمش وحشت کردم خیلی طولانی بود فقط فروردین که برام مهم بود خوندم بقیش هیچ:nishkhand::nishkhand:

.................................................. .............
در ضمن رضا جان از این به بعد پست هایی که پشت سر همه رو یکی کن اینجوری قشنگ تره و هم مدیرا پست هات رو پاک نمیکنن

حرفتو قبول دارم رسول جان چشم دفعه بعدی حواسم هست میتونم ویرایش کنم اما زیاد حال و حوصله ندارم بعدم بذار قابل توجه مهدی بگم که آقا اینجا انجمن فوتبالی هست اما اگه بدونی اینجا فوتبالی نیست درباره فوتبال تا اونجایی که من میدونم و یه فال برا همه نوشتم باید طولانی باشه :sigar: خواهشا ایراد نگیرید اگر اشتباه باشه اینجا مدیر داره نمیخواد کسی این کارا رو بکنه

amir-97
11-28-2012, 17:59
سلام بر همگی
آقا یکی مشخص کنه کمپ بعدی رو کی میزنه؟؟؟
اگه کسی داوطلب نیست خودم میزنم:death::evaa::evaa::evaa:

RezaVilla7
11-28-2012, 18:36
امیر من که حال اومدن نت هم ندارم خودت بزن من که نیستم ولی من میگم بذار مصطفی بزنه)مسقطی( اون بهتره :rooz: ببخشیدا امیر جان baghal:-

amir-97
11-28-2012, 19:15
نه نمیشه:danc:
من خیلی وقته نوبت دارم
خودم میزنم:yes:dallliii:death:

RezaVilla7
11-28-2012, 19:41
اصلا کی این حق رو به تو داده اصلا من رای میدم به مسقطی! :khandeeeee bahal:مسقطی باغیرت :figur: مسقطی باغیرت :figur:

David7
11-28-2012, 19:56
بچه ها یه بازی خنده دار

ماهی که تو اون به دنیا اومدی رو انتخاب کن

فروردین.........من لیس زدم

اردیبهشت.........من فشردم
...
خرداد.........من دوست داشتم

تیر.........من صیغه کردم

... مرداد.........من بوس کردم

شهریور.........من خوشحال کردم

مهر.........من شارژ کردم

آبان.........من راضی کردم

آذر.........من سوار کردم

دی.........من ترکوندم

بهمن.........من بغل کردم

اسفند.........من زدم

------------------------------​------------------------------​------------------------------​-----

شماره روزی رو که در اون به دنیا اومدید انتخاب کنید

1.یک شیلنگ رو

2. یک بز رو

3. یک مسافر رو

4. همسایمون رو

5. معلم جغرافیم رو

6. یک میل گاردان رو

7. یک تسبیح رو

8. ادکلنمو

9. سر سیلندر

10. پوشک بچه ی حسن آقا رو

11. یک بیخانمان رو

12. یک نینجا رو

13. یک هویج رو

14. یک سی پی یو دو هسته ای رو

15. یک چاقو رو

16. یک گانگستر رو

17. یک غواص رو

18. یک فالگیر زن رو

19. یک پرس سیراب شیردون رو

20. یک قاطر رو

21. دامادمون رو

22. کریستین رونالدو رو

23. یک بازنشسته ی زالو صفت رو

24. یک آزادیخواه رو

25. عروسمون رو

26. کارمندمو

27. یک ته تغاری رو

28. یک چشم چرون رو

29. یک خدا ترسو

30. یک زید باز رو

31. یک معلول رو

------------------------------​------------------------------​------------------------------​-----

رنگ پیرهنت رو انتخاب کن

قرمز......... به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است

سبز......... به خاطر اینکه عمم لنگش کوتاست

مشکی......... به خاطر اینکه من یه نینجام

آبی......... به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم

زرد......... به خاطر اینکه این شعار روز قدسه

سفید......... بخاطر اینکه دوس داشتم بکنم . ا فضول

بنفش......... به خاطر اینکه من به موسیقی علاقه مند می باشم

نارنجی......... به خاطر اینکه خانوادم فکر میکنن من یه احمق به تمام معنا هستم

قهوه ای......... به خاطر اینکه من یک پرنده آبستن هستم

صورتی......... به خاطر اینکه من عقده ای شدم

طوسی......... به خاطر اینکه داییم بعضی وقتها صورتی میشه

کرمی......... به خاطر اینکه میگن یه مو از خرس کندن غنیمته

هر چی هست تیره است ......... به خاطر اینکه من تو المپیک نماد یک انسان انگل بودم

هر چی هست روشنه است......... به خاطر اینکه بابام میگه زور تو بازوست

حـــــــالا جمله خودت رو بنویس یکـــــم بخندیم :

RezaVilla7
11-28-2012, 20:08
من شارژ کردم یک بازنشسته زالو صفت رو چون دوست داشتم بکنم ا فضول

David7
11-28-2012, 21:02
دوستان یه چیز خعلی باحال فرمول زیر رو تو گوگل سرچ کنین سر کاری نیس مطمئن باشین ...بعد لایک یادتون نره ها

sqrt(cos(x))*cos(300x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(6-x^2), -sqrt(6-x^2) from -4.5 to 4.5

mehdi30100
11-28-2012, 21:03
به دلیل مورد دار بودن جمله ی من نمیتونم بنویسمش.............mas:-

shiraz-sport
11-28-2012, 21:17
مثل اینکه همه کمر همت بستن بیان این جلد کمپ رو هم تموم کنن . !!!ki::

این هم از جمله ی من : من بوس کردم ادکلنمو به خاطر اینکه من یک پرنده آبستن هستم :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

RezaVilla7
11-28-2012, 21:35
دوستان یه چیز خعلی باحال فرمول زیر رو تو گوگل سرچ کنین سر کاری نیس مطمئن باشین ...بعد لایک یادتون نره ها

sqrt(cos(x))*cos(300x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(6-x^2), -sqrt(6-x^2) from -4.5 to 4.5

الان اصلا تشکر حقت نیس ببخشیدا 3 ساعت شارژ مارو بردی اینو من زدم آخرش برام نوشت)نو رولز(یعنی چیزی یافت نشد نمیدونستم از تو ناراحت باشم یا از گوگل بدبخت؟

mehdi30100
11-28-2012, 21:37
مثل اینکه همه کمر همت بستن بیان این جلد کمپ رو هم تموم کنن . !!!ki::

این هم از جمله ی من : من بوس کردم ادکلنمو به خاطر اینکه من یک پرنده آبستن هستم :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
تبریک میگم داداش.............ایشالله چند وقت دیگه تخم میذاری؟؟؟:luuugh::luuugh::luuugh:

RezaVilla7
11-28-2012, 21:45
مهدی تخم گذاریو ول کن بگو بچه پسره یا دختره هر دوشون خوبه فقط سالم باشه بقیش مهم نی :khandeeeee bahal:

Abdollah 202
11-28-2012, 22:03
به به سلام بر پرنده آبستن
lagh::lagh::lagh::
اینم از لقب مجتبی

پرنده ی آبستن shikam::-
چقدم بهت میاد :hihi:

بچه ها جمله من خیلی باحال در اومد :
من بوس کردم یک ته تغاری رو به خاطر این که این شعار روز قدسه shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-

shiraz-sport
11-28-2012, 22:18
ای بابا چرا مسخره میکنید .
مگه پرنده ابستن بده ؟ خیلی هم دلتون بخواد . ki::
یه بچه ناز نازی اوردم اگه بهتون دادم باهاش بازی کنید !!!heee::

canavaro5
11-28-2012, 23:04
بچه ها سلام من امروز دوباره ADSL ام رو بعد از حدود5 ماه دوباره راه انداختم تا بتونم مدت زمان بیشتری کنار دوستانم گلممممممممم باشم بچه ها من امروز خیلی خوشحالم:ookk::danc::danc::bia baghalam:
همه تون رو رو دوست دارم ==========I LOVE YOU

amir-97
11-28-2012, 23:14
اینم جمله ی منmas:-dallliii:jeddiiiii:
من خوشحال کردم یک ته تغاری رو به خاطر این که من تو المپیک نماد یک انسان انگل بودم
بچه ها کی رنگ سبز رو دوس داره؟؟؟mas:-:evaa::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

پ.ن:آقای مهدی خان جملتو بگوeterza::-:rooz:

mortezarm
11-28-2012, 23:15
بچه ها یه بازی خنده دار

ماهی که تو اون به دنیا اومدی رو انتخاب کن

فروردین.........من لیس زدم

اردیبهشت.........من فشردم

...

خرداد.........من دوست داشتم

تیر.........من صیغه کردم

... مرداد.........من بوس کردم

شهریور.........من خوشحال کردم

مهر.........من شارژ کردم

آبان.........من راضی کردم

آذر.........من سوار کردم

دی.........من ترکوندم

بهمن.........من بغل کردم

اسفند.........من زدم

شماره روزی رو که در اون به دنیا اومدید انتخاب کنید

1.یک شیلنگ رو

2. یک بز رو

3. یک مسافر رو

4. همسایمون رو

5. معلم جغرافیم رو

6. یک میل گاردان رو

7. یک تسبیح رو

8. ادکلنمو

9. سر سیلندر

10. پوشک بچه ی حسن آقا رو

11. یک بیخانمان رو

12. یک نینجا رو

13. یک هویج رو

14. یک سی پی یو دو هسته ای رو

15. یک چاقو رو

16. یک گانگستر رو

17. یک غواص رو

18. یک فالگیر زن رو

19. یک پرس سیراب شیردون رو

20. یک قاطر رو

21. دامادمون رو

22. کریستین رونالدو رو

23. یک بازنشسته ی زالو صفت رو

24. یک آزادیخواه رو

25. عروسمون رو

26. کارمندمو

27. یک ته تغاری رو

28. یک چشم چرون رو

29. یک خدا ترسو

30. یک زید باز رو

31. یک معلول رو

رنگ پیرهنت رو انتخاب کن

قرمز......... به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است

سبز......... به خاطر اینکه عمم لنگش کوتاست

مشکی......... به خاطر اینکه من یه نینجام

آبی......... به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم

زرد......... به خاطر اینکه این شعار روز قدسه

سفید......... بخاطر اینکه دوس داشتم بکنم . ا فضول

بنفش......... به خاطر اینکه من به موسیقی علاقه مند می باشم

نارنجی......... به خاطر اینکه خانوادم فکر میکنن من یه احمق به تمام معنا هستم

قهوه ای......... به خاطر اینکه من یک پرنده آبستن هستم

صورتی......... به خاطر اینکه من عقده ای شدم

طوسی......... به خاطر اینکه داییم بعضی وقتها صورتی میشه

کرمی......... به خاطر اینکه میگن یه مو از خرس کندن غنیمته

هر چی هست تیره است ......... به خاطر اینکه من تو المپیک نماد یک انسان انگل بودم

هر چی هست روشنه است......... به خاطر اینکه بابام میگه زور تو بازوست

حـــــــالا جمله خودت رو بنویس یکـــــم بخندیم :

من ترکوندم یک شیلنگ رو بخاطر اینکه دوس داشتم بکنم . ا فضول mas:-mas:-

نکته:من هر گونه ای حاشیه و خبری که ممکن توسط برخی سران فتنه در روزهای اخیر در مورد من داده بشه رو به طور قطع و حتم تکذیب میکنم و لعنت هم نثارشون میکنمki::

RezaVilla7
11-28-2012, 23:59
بده ایالت باهاش بازی کنه مجتبی جان با بچت ما وقتمونو از جوب نیوردیم ما مجردیم تو متاهلي تو باید به قانون زن و مرد احترام بذاری مال من از همتون قشنگتر شد
راستی بچه ها به منم لقب بدید نگران نباشید ناراحت نمیشم آخه منم لقب میخوام!

edin
11-29-2012, 00:55
اوه بعد چقدر تونستم بالاخره بیام سایت
جملم:من عقد کردم یه پرس سیراب شیردونی رو چون خانوادم فک می کنند من یه احمق به تمام معنام

amir-97
11-29-2012, 00:55
خنده دار‌ترین فوتبال تاریخ، بخونید و بخندید :))

-------------------------------------

سال 1925 آرسنال با اسپارتاک مسکو در ورزشگاه وایت هارت لین در لندن بازی داشت، مه‌ خیلی‌ غلیظی زمین چمن رو پوشانده بود در حدی که چشم چشم رو نمیدید، اما عو
امل تیم روس به داور گفتند که ما از طریق دریا اومدیم و کلی‌ تو راه بودیم، حتما باید بازی رو برگزار کنی‌. به‌هرحال بازی شروع شد و در دقیقه 5 بازیکن آرسنال بخاطر خ
طا از بازی اخراج شد، اما 3 دقیقه بعد از پشت دروازه دوباره وارد زمین شد و کسی‌ به خاطر مه‌ غلیظ متوجه نشد، در میانه نیمه اول اسپارتاک مسکو تعویضی انجام داد و هنگامی که بازیکن تعویضی وارد زمین شد ، بازیکنی که تعویض شده بود که دوباره به زمین برگشت :)) دیگه واقعا کسی‌ چیزی رو نمی‌تونست ببینه، در دقیقه 70 اسپارتاک داشت با 15 بازیکن بازی میکرد، مربی‌ آرسنال گفت بود که من فهمیده بودم که یه چیزی درست نیست ولی‌ نمیدونستم اون چیه :)) ، سوژه‌ترین اتفاق بازی وقتی‌ بود که دروازه‌بان آرسنال به خاطر برخورد سرش با تیر دروازه مصدوم شده بود ولی‌ بازی در سوی دیگر زمین در جریان بود و کسی‌ متوجه نمی‌شد، به همین خاطر یکی‌ از تمشگرها به داخل زمین میاد ، دروازه‌بان آرسنال رو به بیرون زمین میبره و خودش به جای دروازه‌بان درون دروازه وایمیسته، و جالب اینکه تا آخر بازی به خاطر مه‌ هیچکس متوجه این نمیشه :))، فقط نتیجه بازی رو نمیدونم چند چند شد خدا وکیلی.... :))

레자
11-29-2012, 01:52
من سوار کردم یه تحتقاری رو به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره استmas:-mas:-

خیلی بامزه و باحال بود دمت گرم...

Arman.Leo
11-29-2012, 02:59
روم به دیوار عجب پستی بود ...mas:-
باحال بود ولی موارد خاک بر سری زیادی داشت ....mas:-
مثلا بیچاره کسی که رنگ لباسش سبزه ، بیچاره کاری به دو مورد قبل هم نداشته باشه میشه سوژه این ماه کاربرا mas:-
من هم برام بد چیزی در اومد . :daghon:
از قراردادن جمله مربوطه شدیدا خودداری میکنم و هر گونه شایعه پراکنی درمورد جمله رو تکذیبlol:-

alexdelpiero_10
11-29-2012, 08:31
ای خدا چرا من؟ آخه من چیکار کنم؟ بعد عمری پیرهن سبز تنم کردمki:: اصلا از این دربی برم بهتره خود به خود عمم فحش میخوره:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: مصطفی اینو از کدوم قبرستونی آوردی من برم گردن سازندش رو خرد کنمki:: اول خودت بعد هم سازندشki::

mas:-mas:-
نکته:من هر گونه ای حاشیه و خبری که ممکن توسط برخی سران فتنه در روزهای اخیر در مورد من داده بشه رو به طور قطع و حتم تکذیب میکنم و لعنت هم نثارشون میکنمki::

مگه چی شده خبریه؟ ما که غیر از اون خبرچیزی نشنیدیم تو شیرینی ما رو بده مطمئن باش هیشکی نمیفهمه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

Alex Dlpiero_10
11-29-2012, 08:35
جمله من بدون سانسور:nishkhand::

.من بوس کردم یک مسافر رو به خاطر اینکه من یک پرنده آبستن هستم

mehdi30100
11-29-2012, 10:35

سونوگرافی رفتی؟؟؟؟؟؟نره یا ماده؟؟؟؟:luuugh:
مال من::::
من سوار کردم یه قاطرو بخاطر اینکه شعار روز قدسه.......((((به دلیل عمه دار بودن جمله لباسمو عوض کردم)))ki::ki::ki::ki::

RezaVilla7
11-29-2012, 10:57
جمله من از همه بهتر در اومد آخه من یه بچه لطیف و زیبا و خوشرو و خوش اخلاق و مهربون هستم!پ ن:یه بچه سیاه و بد ترکیب و زشت هستم! :khandeeeee bahal:
جمله من:من شارژ کردم یه بازنشسته زالو صفت رو چون دوست داشتم بکنم ا فضول

rko
11-29-2012, 12:06
کسی میتونه یه برنامه ریکاوری واسه دان بهم بده.اگه میشه نحوه استفادش رو بهم بگید اخه از این برنامه سر در نمیارم:evaa:

مراسم بهترین های اسیا ساعت چند و از چه شبکه پخش میشه؟؟:sigarii:

RezaVilla7
11-29-2012, 12:28
RKO
مراسم بهترین بازیکن آسیا ساعت 22:30 از شبکه الجزیره نیوز پخش میشه اگه ماهواره telestar 12 درجه رو دارید میتونی شبکه الجزیره نیوزو اچ دی ببینی :eynak:

amir-97
11-29-2012, 14:17
رسول و مهدی
پس شما پیراهن سبز انتخاب کردین
آرمان تو چی؟؟؟

RezaVilla7
11-29-2012, 15:21
من که سفید بودم خیلی هم خوب بود برام baghal:-

Arman.Leo
11-29-2012, 15:32
من آبی پوشیدم امیر جان :eynak:
مهم روز تولدمه ...eterza::-
تو یک کسره موندم ....om::
اگه کسره دار خونده بشه بده ، اگه بی کسره باشه کمتر بده :khelal dandoon:
و به دلیل خرابی ذهن ترجیح میدهم قرار نگذارم (نقطه سر خط ):evaa:

mehdi30100
11-29-2012, 15:45
من آبی پوشیدم امیر جان :eynak:
مهم روز تولدمه ...eterza::-
تو یک کسره موندم ....om::
اگه کسره دار خونده بشه بده ، اگه بی کسره باشه کمتر بده :khelal dandoon:
و به دلیل خرابی ذهن ترجیح میدهم قرار نگذارم (نقطه سر خط ):evaa:

بگو..........اجباریه.
:death::death::death::death:

ikiusan
11-29-2012, 15:50
من ترکوندم یک شیلنگ رو بخاطر اینکه دوس داشتم بکنم . ا فضول mas:-mas:-

من هم تکذیب میکنم ، ایشالا آخر هفته که خونتون شام د عوتیم کادو چی بیاریم خانومت راضیه؟:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:

mortezarm
11-29-2012, 16:00
جملم:من عقد کردم یه پرس سیراب شیردونی رو چون خانوادم فک می کنند من یه احمق به تمام معنام
پس بگو چرا یه مدت نبودی
مبارکتون باشه چه بهمم میاین:evaa:

خنده دار‌ترین فوتبال تاریخ، بخونید و بخندید :))

-------------------------------------

سال 1925 آرسنال با اسپارتاک مسکو در ورزشگاه وایت هارت لین در لندن بازی داشت، مه‌ خیلی‌ غلیظی زمین چمن رو پوشانده بود در حدی که چشم چشم رو نمیدید، اما عو
امل تیم روس به داور گفتند که ما از طریق دریا اومدیم و کلی‌ تو راه بودیم، حتما باید بازی رو برگزار کنی‌. به‌هرحال بازی شروع شد و در دقیقه 5 بازیکن آرسنال بخاطر خ
طا از بازی اخراج شد، اما 3 دقیقه بعد از پشت دروازه دوباره وارد زمین شد و کسی‌ به خاطر مه‌ غلیظ متوجه نشد، در میانه نیمه اول اسپارتاک مسکو تعویضی انجام داد و هنگامی که بازیکن تعویضی وارد زمین شد ، بازیکنی که تعویض شده بود که دوباره به زمین برگشت :)) دیگه واقعا کسی‌ چیزی رو نمی‌تونست ببینه، در دقیقه 70 اسپارتاک داشت با 15 بازیکن بازی میکرد، مربی‌ آرسنال گفت بود که من فهمیده بودم که یه چیزی درست نیست ولی‌ نمیدونستم اون چیه :)) ، سوژه‌ترین اتفاق بازی وقتی‌ بود که دروازه‌بان آرسنال به خاطر برخورد سرش با تیر دروازه مصدوم شده بود ولی‌ بازی در سوی دیگر زمین در جریان بود و کسی‌ متوجه نمی‌شد، به همین خاطر یکی‌ از تمشگرها به داخل زمین میاد ، دروازه‌بان آرسنال رو به بیرون زمین میبره و خودش به جای دروازه‌بان درون دروازه وایمیسته، و جالب اینکه تا آخر بازی به خاطر مه‌ هیچکس متوجه این نمیشه :))، فقط نتیجه بازی رو نمیدونم چند چند شد خدا وکیلی.... :))
مطمئنی؟
رفرنس بده ببینیم
بعید میدونم انقد باحال بوده باشه هاki::

من سوار کردم یه تحتقاری رو به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است

mas:-mas:-

...
عجبا ببین مردم چه کارایی میکننا

مگه چی شده خبریه؟ ما که غیر از اون خبرچیزی نشنیدیم تو شیرینی ما رو بده مطمئن باش هیشکی نمیفهمه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

تو روح تو و اون احمد بوق
هر چند بمن ربطی نداره اما باشه شیرینیم میدم:aaaa:

اخی نازی
خواستم یه چی بگم سانسورش میکنم بعدا اختصاصی به خودت میگمki::

سونوگرافی رفتی؟؟؟؟؟؟نره یا ماده؟؟؟؟:luuugh:
مال من::::
من سوار کردم یه قاطرو بخاطر اینکه شعار روز قدسه.......((((به دلیل عمه دار بودن جمله لباسمو عوض کردم)))ki::ki::ki::ki::
اینکه سانسورش بیشتره
الان این جمله رو ببینن که..............
حالا تو که اینو گفتی اصلشم بگوووووووووو

amir-97
11-29-2012, 16:06
آقا جمله ی آرمان رو فهمیدم:death:ki::
جملش این میشه:
من خوشحال کردم یک زید باز رو به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم

mehdi30100
11-29-2012, 16:16
جملش این میشه:
:khandeeeee bahal::luuugh::khandeeeee bahal::luuugh:
معلوم نیست چیکار کرده که خوشحال کرده یارو رو...................
شاید به یارو.......................(خودتون حد س بزنید:morde:)ki::ki::ki::

rko
11-29-2012, 16:24
فدراسيون فوتبال ايران به عنوان بهترين فدراسيون فوتبال آسيا در سال 2012 انتخاب شد:morde:

Arman.Leo
11-29-2012, 16:39
جملش این میشه:

آقا من اعتراض دارم به داوری :chakoshi:
ینی چه عاقا ؟ :khelal dandoon:
خوب شد نمیخواستم بگم جون عمه ام crying::-

عاقا درسته شما تو این کار تجربه دارین و پیشکسوت :evaa:
ولی درست نیست تو کار بقیه سر کوچک بکشین :khandeeeee bahal:
ای بابا
درمورد چه موضوعایی مردم بحث فنی میکننا ...:luuugh:
تورو خدا چشات وازه ؟ :eee:

mehdi30100
11-29-2012, 16:49
آقا من اعتراض دارم به داوری :chakoshi:
ینی چه عاقا ؟ :khelal dandoon:
خوب شد نمیخواستم بگم جون عمه ام crying::-

عاقا درسته شما تو این کار تجربه دارین و پیشکسوت :evaa:
ولی درست نیست تو کار بقیه سر کوچک بکشین :khandeeeee bahal:
ای بابا
درمورد چه موضوعایی مردم بحث فنی میکننا ...:luuugh:
تورو خدا چشات وازه ؟ :eee:

تا اساتیدی مث شما هست من هیچی نیستم.........:death:خدا خیرت بده که مردمو شاد میکنی
راستی چی شد؟؟؟؟؟قرار بود گلای زلاتانو flv برام بفرستی............

Arman.Leo
11-29-2012, 17:17
من در حضور استاد پیشکسوتی مثل شما ذره ای نیسم آقا مهدی 30100
من شاد نکردم ، شما و امیر جان عزیز پا پیش گذاشتید
ممنونم که اسباب شادی ما کاربرا رو فراهم نمودید
من بالاخره به حساب مصطفی خواهم رسید
قرار بود گل زلاتان رو بفرستم ولی مجبور نبودم ...
چون مدیر اون بخش کسای دیگه ای هستن
ولی با کیفیت کمتر تو خود همون تاپیک قرار داده ام

amir-97
11-29-2012, 17:20
سه تا نامزد اصلی بهترین مربی و بهترین بازیکن هم معرفی شدن
همون چیزیکه همه فکرشو میکردن
کریس-اینیستا-مسی
خوزه-دل بوسکه-گواردیولا

alexdelpiero_10
11-29-2012, 17:50
فدراسيون فوتبال ايران به عنوان بهترين فدراسيون فوتبال آسيا در سال 2012 انتخاب شد:morde:

باید اونایی که به ایران رای دادن رو بگیری و اینقدر بزنیشون که صدای سگ بدنki:: والله با این رای دادنشون:khandeeeee bahal:

چی میگی؟ یعنی آرمان خونه خ... واسه یه زید باز جور کرده؟:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: آرمان داشتیم؟:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

amir-97
11-29-2012, 18:06
خب علی کریمی دوم شد
و بازیکن کره ای که الگوش علی کریمی بود اول شد
اما هیچی از ارزش های علی کریمی کم نشد

Arman.Leo
11-29-2012, 18:50
چی میگی؟ یعنی آرمان خونه خ... واسه یه زید باز جور کرده؟[Only Registered And Activated Users Can See Links] آرمان داشتیم؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
چه کارشناسایی درباره ی این جور مسائل تو انجمن پیدا میشه entezar::
فکر کنم یک انجمن هم در این مورد پیدا بشه آباد میشه فقط از کاربرای همین انجمن dallliii
تازه بعضی هام که رو نمیکنن خوشبختانه :rooz:
دو کلمه متن و 10 تا شکلک . هه :ooogh:

علی کریمی و کشاورز نتونستن مقام خوبی توی این مراسم کسب نن
اونوقت فدراسیون پکیده ی ایران شده بهترین فدراسیون آسیا
فدراسیونی که همه ی ما میدونیم اصلا حقش این نبود
فکر کنم اسمش باید میشد پکیده ترین فدراسیون آسیا
علی کریمی هم که درسته بهترین بازیکن ایرانه ولی این فصل اصلا در اوج خودش نبود
البته تقصیر ژوزه و ... هم هست
ولی چه حالی میداد علی کریمی میشد هااا جدا

Abdollah 202
11-29-2012, 19:36
وای چقد شما ها پر حرف شدین :evaa:
3 ساعت طول کشید تا این 4 ص رو بخونمki::
خداوند باعث و بانی شو ( مصطفی ) لعنت کنه :luuugh::luuugh:
خداوند به زندگی مرتضی هم خیر و برکتی بده :hekolah:هر چند ما رو واسه اون مراسم دعوت نکرد ki::
حتی:tell:هم نزد که دعوتی crying::-:luuugh::luuugh:

بچه ها این هفته ای که بیاد یکی از سخت ترین هفته های منه خدا ختم به خیر کنه...crying::-
5 شنبه ی هفته بعد دو تا درس رو امتحان میان ترم دارم و باید مث بووووووووووووق بخونم و واسه همین شاید زیاد نیام :ehem::shame:
خدایا باعث و بانی و لعنت :luuugh::luuugh:

Arman.Leo
11-29-2012, 20:36
PMC Top 20

1- آهنگ مردم از معین
2- آهنگ من و این رویا از جمشید
3-آهنگ بوم بوم از افشین
4-آهنگ عشق شیرین از امیر فرجام
5- آهنگ نگو بدرود از گوگوش
6-آهنگ وقتی که موهاتو نمیبندی از سعید سام
7- آهنگ به خود آی از آیدین جودی و محمد تیام
8-آهنگ وقت رفتن از یاس و آمین
9- آهنگ تمام ما از مهرداد
10- آهنگ No Les Digas
11- آهنگ قبرستون هیپ هاپ از رضا پیشرو
12- آهنگ دیوانه وار از مسیح و آرش Ap
13- آهنگ طاقت ندارم از شهاب تیام
14- آهنگ منو یادت نمیاد از حمید عسگری
15- آهنگ با تو با تو از ولی
16- آهنگ مرغ سحر از عماد عامری
17- آهنگ آرامش از عارف
18- آهنگ هدف از رضایا
19- آهنگ قلبم از آرمین2afm
20- (متاسفانه نرسیدم بگوشم این آهنگو و نفهمیدم کیه)

بازم مردم به آهنگ یاس اونقدر که باید رای ندادن
خودم هر چی رای میتونستم دادم ولی یاس اول نشد
اگر برای آهنگ من میجنگم ویدیو داده بود از همون هفته اول تا همین الان هر هفته اول میشد ...
اما مشکلی نیست ، اینقدر رای میدم تا بالاخره اول بشه
ولی خدا وکیلی ویدیوی فوق العاده ایه
ویدیو رو بیشتر از آهنگ از چی بگم دوست داشتم

ikiusan
11-29-2012, 22:04
مطمئنی؟
رفرنس بده ببینیم
بعید میدونم انقد باحال بوده باشه هاki::
عالیییییییییییییییی بود ، مثل خودم گفتی!!! رفرنس بده! منم به همه همینو میگم! این روح روانشناسیه ها! هم من دارم هم مرتضی هم زن داداش!!!:nishkhand:

Abdollah 202
11-29-2012, 22:14
این روح روانشناسیه ها! هم من دارم هم مرتضی هم زن داداش!!!:nishkhand:
اصلا دو تا روانشناس تو دربی داریم دیگه چیزی کم نداریم :luuugh:
هی تو اون روح روح روانشناسیتون:evaa::luuugh:
حالا این زن داداش ما کجاییه ؟ دانشجویه ؟ یا فامیله ؟:evaa::evaa:

AmirUtd
11-29-2012, 22:20
سلام به بروبچ گل دربی خوبین؟
من یه مدت کمی بود که نبودم....
نه به قبلا که تو 2 روز 1 پست داده میشد
نه به الان که تو 1 روز 3صفحه هست.... :ajibeee:

mortezarm
11-29-2012, 22:29
من هم تکذیب میکنم ، ایشالا آخر هفته که خونتون شام د عوتیم کادو چی بیاریم خانومت راضیه؟:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
اگه منظورت جمعست من که فردا راه میفدم میام خوابگاه شما تشریف بیار

باید اونایی که به ایران رای دادن رو بگیری و اینقدر بزنیشون که صدای سگ بدنki:: والله با این رای دادنشون:khandeeeee bahal:

QUOTE]
خوب بودیم که اینهمه موفقیت:crazy:

[QUOTE=Abdollah 202;151773]3 خداوند به زندگی مرتضی هم خیر و برکتی بده :hekolah:هر چند ما رو واسه اون مراسم دعوت نکرد ki::
حتی:tell:هم نزد که دعوتی crying::-:luuugh::luuugh:

خدایا باعث و بانی و لعنت :luuugh::luuugh:
ایشالا
گفتم تو زحمت نیفتی
حالا اصلش حتما

عالیییییییییییییییی بود ، مثل خودم گفتی!!! رفرنس بده! منم به همه همینو میگم! این روح روانشناسیه ها! هم من دارم هم مرتضی هم زن داداش!!!:nishkhand:
اره خدایی اینو خوب اومدی

اصلا دو تا روانشناس تو دربی داریم دیگه چیزی کم نداریم :luuugh:
هی تو اون روح روح روانشناسیتون:evaa::luuugh:
حالا این زن داداش ما کجاییه ؟ دانشجویه ؟ یا فامیله ؟:evaa::evaa:
راس میگه زن داداش حالا کی هست:evaa:
این بار عبدل از تقصیرت مبنی بر فحشی که نثار علم فرهیخته روانشناسی کردی میگذرم دیگه تکرار نشه که...................:morde:

AmirUtd
11-29-2012, 22:30
خب علی کریمی دوم شد
و بازیکن کره ای که الگوش علی کریمی بود اول شد
اما هیچی از ارزش های علی کریمی کم نشد

درسته داداش همین که
علی کریمی بین سه نفر دوم شد خیلی
هست و به قول تو هیچی از ارزشش کم نمیشه...:ohum:

Abdollah 202
11-29-2012, 22:40
ا

خوب بودیم که اینهمه موفقیت:crazy:

ایشالا
گفتم تو زحمت نیفتی
حالا اصلش حتما

این بار عبدل از تقصیرت مبنی بر فحشی که نثار علم فرهیخته روانشناسی کردی میگذرم دیگه تکرار نشه که...................:morde:
اره کوله بار موفقیت اورد فوتبال ایران:evaa:
نه دعوت نکن نمیام :nishkhand: اخه من از خراسان رضوی بیام بیام همدان اونم فقط واسه یه شام ؟ki:: همونو تو خونم میخورم :luuugh: دستت درد نکنه :evaa:

روانشناس:evaa:

درسته داداش همین که
علی کریمی بین سه نفر دوم شد خیلی
هست و به قول تو هیچی از ارزشش کم نمیشه...:ohum:

ول کنین این فوتبالو بابا
خدا وکیلی جدیدا خیلی بدم از فوتبال اومده و الانم که میبینین اینجام فقط به خاطر روی گل شما دوستانه ki::

mortezarm
11-29-2012, 22:49
اره کوله بار موفقیت اورد فوتبال ایران:evaa:
نه دعوت نکن نمیام :nishkhand: اخه من از خراسان رضوی بیام بیام همدان اونم فقط واسه یه شام ؟ki:: همونو تو خونم میخورم :luuugh: دستت درد نکنه :evaa:

روانشناس:evaa:

ki::
اینو ببین نه جدی گرفتی ها:ey babaaa:
بنده خدا از من ابی گرم نمیشه این وصله ها بمن نمیچسبه
در ضمن دعوتم بکنم بعد چند دهه دیگه صرفا برای بیگاری و استفاده از تو در زمینه خدماته و از شام هم خبری نیس

edin
11-30-2012, 01:11
جا داره عبدالله از سایت شوتت کنن بیرون چقدر رو داری اگه فوتبال دوست نداری چرا بچه رو خفت میدی

ikiusan
11-30-2012, 01:11
اینو ببین نه جدی گرفتی ها:ey babaaa:
بنده خدا از من ابی گرم نمیشه این وصله ها بمن نمیچسبه
در ضمن دعوتم بکنم بعد چند دهه دیگه صرفا برای بیگاری و استفاده از تو در زمینه خدماته و از شام هم خبری نیس
که البته عبدالله جان حمالی هاش روهم من انجام دادم چند هفته پیش میمونه همون شامه که اونم جات خالی ما خوردیم!!!:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::lu uugh::luuugh:

레자
11-30-2012, 13:56
دوستان کسی میدونه چجوری میشه از که اجراشدن خودکار نرم افزار ها هنگام روشن کردن رایانه و بالا امدن ویندوز جلوگیری کرد؟من که دیونه شدم از بس هردفه با روشن شدن سیستم روشن نرم افزار خود به خود اجرا میشه هنگ میکنه رایانم!!

Arman.Leo
11-30-2012, 15:47
راست میگه والا
من 3-4 ماه پیش یک برنامه ه.ک نصب کردم خیر سرم (Power......Sp.y)
سایتی که ازش گرفتم کرک رونگذاشته بود
منم فکر کردم این کرک شده است
اما تا نصبش کردم زهی خیال باطل
کد رجیستری میخواد
این هیچ
هر دفعه روشن میکردم این برنامه رو باز میکرد
اینم به کنار
تنها گزینه کنسل بود ، تا میزدم یک مستطیل میومد سمت راست و بالای دسکتاپ و هیچ جوری هم نمیرفت
حتی با پاک کردن برنامه
آخرش ویندوز رو به یک علت دیگه عوض کردم
از شرش هم خلاص شدم

mehdi30100
11-30-2012, 16:23
کسی hitman sniper challenge رو بازی کرده؟؟؟

sina acm
11-30-2012, 21:39
سه روز زمین خاموش می شود!!

اطلاعیه جدید ناسا : زمین سه روز در تاریکی مطلق فرو می رود...

سازمان فضايي ناسا پيش بيني کرده است که در

23-25 دسامبر 2012(سوم تا پنجم دي 91) و در زمان تراز کائنات ، زمين به مدت 3 روز د
ر تاريکي کامل به سر خواهد برد.
دانشمندان پيش بيني تغييرات کائنات ،تاريكي مطلق در کل کره زمين به مدت 3 روز از تاريخ 23
دسامبر 2012 را نموده اند.
اين پايان جهان نيست ، اين هم ترازي جهان ، جايي که خورشيد و زمين براي اولين بار هم تراز مي شوند. زمين از وضعيت کنوني که بعدسوم است به بعد صفر تغيير نمودهو سپس به بعد چهارم تغيير مي نمايد.در اين گذار جهان با تغيير بزرگي روبرو مي شود و ما يک جهان جديدي را خواهيم ديد.
پيش بيني شده است که اين 3 روز تاريکي در روزهاي 23، 24، 25 دسامبر 2012(سوم تا پنجم دي ماه 91) اتفاق مي افتد، حفظ آرامش ، در آغوش کشيدن يکديگر ، مناجات ، خواب به مدت 3 روز بهترين راه حل است و متاسفانه افرادي از ترس اين موضوع خواهند مرد، آنهايي که بعد ازاين واقعه زنده مي ماند با يک جهان نوين روبرو خواهند شد بهتر است در ماه دسامبر از مسافرت خودداري فرماييد....
از هم اکنون خوشحال باشيد، واز هر لحظه عمر خود لذت ببريد و نگران نباشيد

منبع خبر :

Abdollah 202
11-30-2012, 22:33
جا داره عبدالله از سایت شوتت کنن بیرون چقدر رو داری اگه فوتبال دوست نداری چرا بچه رو خفت میدی
نخیرم اصلا هم جا نداره :evaa:
من حرفم تنها با امیر نبود که ! اگه جملمو دوباره بخونی میینی که جمع بستم فعل جمله رو :nishkhand: و منظورم با همتون بود :nishkhand:

که البته عبدالله جان حمالی هاش روهم من انجام دادم چند هفته پیش میمونه همون شامه که اونم جات خالی ما خوردیم!!!:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::lu uugh::luuugh:
اره دیگه این مرتضی اینجوریه دیگه فقط بلده از ادم کار بکشه :luuugh:
یادش بخیر منم براش راجع به یک چیزی تحقیق کردم ki:::nishkhand::evaa:
ا

23-25 دسامبر 2012(سوم تا پنجم دي 91) و در زمان تراز کائنات ، زمين به مدت 3 روز د
دانشمندان پيش بيني تغييرات کائنات ،تاريكي مطلق در کل کره زمين به مدت 3 روز از تاريخ 23
اين پايان جهان نيست ، اين هم ترازي جهان ، جايي که خورشيد و زمين براي اولين بار هم تراز مي شوند. زمين از وضعيت کنوني که بعدسوم است به بعد صفر تغيير نمودهو سپس به بعد چهارم تغيير مي نمايد.در اين گذار جهان با تغيير بزرگي روبرو مي شود و ما يک جهان جديدي را خواهيم ديد.
پيش بيني شده است که اين 3 روز تاريکي در روزهاي 23، 24، 25 دسامبر 2012(سوم تا پنجم دي ماه 91) اتفاق مي افتد، حفظ آرامش ، در آغوش کشيدن يکديگر ، مناجات ، خواب به مدت 3 روز بهترين راه حل است و متاسفانه افرادي از ترس اين موضوع خواهند مرد، آنهايي که بعد ازاين واقعه زنده مي ماند با يک جهان نوين روبرو خواهند شد بهتر است در ماه دسامبر از مسافرت خودداري فرماييد....

منبع خبر :

الان اینو باید باور کنیم یا نه ؟:nishkhand:
اگه بشه که خوبه چون سه روز درس مرس تعطیل میشه :luuugh:

레자
11-30-2012, 22:37
تو مدرسه ی ما هم عین عین خود این موضوع رو گفتن که از صفحه ی شخصی ناسا تو فیسبوک خوندن ولی جدیدا ناسا خودش این خبرو تکذیب کرده -(البته اینو هم بازم همون بچه ها تو همون منبع دیدن)mas:-
حیف شد دیگه ساعت دو ظهر تاریک میشد و ما هم از ترس به بدترین شکل میمردیمlol:-

canavaro5
11-30-2012, 23:55
بچه ها شاید باورتون نشه ولی توی محله ی ما هنوز هم که هنوزه با اینکه یه هفته از دهه ی محرم گذشته ولی هر شب داره دسته(هیئت) در میاد و اینجوری که بوش میاد فکر کنم تا آخر محرم و صفر در بیان:ahaaaaaa:
به خدا هر شب میان تا ساعت 12 آسایش رو ازمون گرفتن البته از ما که نه از پیر های محل جالب اینجاست که برای هرشب اضافی که در میان یه اسم به خصوص گذاشتن mas:-
خدا آخر و عاقبت ما رو ختم به خیر کنه

mehdi30100
12-01-2012, 16:06
یو ها ها ها...:death:.....خداکنه خاموش شه 3روز............................دی موقع امتحانا چه حالی میده......
تازه میشه راحت خیلی از کارا رو کرد:death::nishkhand:

ikiusan
12-01-2012, 16:47

منبع خبر :

هاااااااااااااااااااااااا اااان؟ چیییییییییییییییییی؟ نه بابا بچه ها باور نکنید! همیشه دست به سرچ باشید!!! دروغ محضه ، این متن رو از سایت خود ناسا برداشتم:

I've heard about three days of darkness because of Comet Elenin. Will Elenin block out the sun for three days?
“As seen from the Earth, comet Elenin will not cross the sun’s face,” says Yeomans.

But even if it could cross the sun, which it can’t, astrobiologist David Morrison notes that comet Elenin is about 2-3 miles (3-5 km) wide, while the sun is roughly 865,000 miles (1,392,082 km) across.
و این هم لینک کل متن:

به قول ادمینها موفق باشید:death:

David7
12-01-2012, 17:10
من خبری که سینا داد رو تکذیب میکنم ... چنین چیزی امکان نداره ... :eee:

الان اینو باید باور کنیم یا نه ؟:nishkhand:
اگه بشه که خوبه چون سه روز درس مرس تعطیل میشه :luuugh:

نه باوووووووووووووو باور نکن ... همش سرکاری ... :chi migi:

تازه میشه راحت خیلی از کارا رو کرد:death::nishkhand:

منحرف مثلا چه کاری میخوای انجام بدی ؟؟؟ entezar::

mehdi30100
12-01-2012, 17:38
من خبری که سینا داد رو تکذیب میکنم ... چنین چیزی امکان نداره ... :eee:

نه باوووووووووووووو باور نکن ... همش سرکاری ... :chi migi:

منحرف مثلا چه کاری میخوای انجام بدی ؟؟؟ entezar::

داداش منحرف تویی.......................منظورم خوابیدن بود:luuugh:
اوضاع فکریت بدجوری داغونه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا:morde:

Abdollah 202
12-01-2012, 17:51
خب مهدی جملت ایهام داشت :evaa: مخصوصا وقتی که اون شکلکا رو گذاشتی :eee:
اما میشه گفت منظور نویسنده ki:: ( مهدیheee:: ) این بوده که راحت تر میتونیم سر جلسه امتحان تقلب کنیم :nishkhand:
و اینجاس که به ذهن مخوف مصطفی پی میبریم mas:-

راستی یک سوال : کی جلد بعدی کمپ رو میزنه ؟:luuugh::luuugh: ( ای وای باز شروع شد :chakoshi::evaa:)

amir-97
12-01-2012, 18:11
اول
من میزنم:nishkhand:
نوبتی هم باشه نوبت منه
ولی میترسم بچه ها یهو امشب کمپ رو به اتمام برسونن و من تو سایت نباشمki:::look:
پس جان من امشب پست ندین:flowerysmile:

mehdi30100
12-01-2012, 20:01
آقایون.........................
تا من هستم کسی فکر زدن جلد بعدی رو هم نکنه...................:sigarii:

amir-97
12-01-2012, 20:49
بعدی رو خودم میزنم مهدیki::
من از اولین کمپ تو نوبتم:chi migi:
خداییش دیگه نوبته منه دیگه:khahesh:
کپ هفتم رو تو بزن

AmirUtd
12-01-2012, 22:18
اول
من میزنم:nishkhand:
نوبتی هم باشه نوبت منه
ولی میترسم بچه ها یهو امشب کمپ رو به اتمام برسونن و من تو سایت نباشمki:::look:
پس جان من امشب پست ندین:flowerysmile:

آقایون.........................
تا من هستم کسی فکر زدن جلد بعدی رو هم نکنه...................:sigarii:

اقا اصلا کمپ بعدی رو من میزنم لطفا دعوا نکنید.....
امیر جان کمپ هفتم رو خودت بزن....:ohum:

Abdollah 202
12-01-2012, 22:31
یکم پیاز داغشو زیاد کنم lay_;;
به نظر من یکی از دو تا امیرا بزنه چون سابقشون تو دربی زیادتره نسبت به بقیه کاندیدا

وای رسیدیم به ص 99 :jeddiiiii:اوج حساسیت :okh:
یعنی کی جلد بعدیو میزنه ؟ امیر یونایتد یا امیر 97 ؟ :figur:

AmirUtd
12-01-2012, 22:36
یکم پیاز داغشو زیاد کنم lay_;;
به نظر من یکی از دو تا امیرا بزنه چون سابقشون تو دربی زیادتره نسبت به بقیه کاندیدا

وای رسیدیم به ص 99 :jeddiiiii:اوج حساسیت :okh:
یعنی کی جلد بعدیو میزنه ؟ امیر یونایتد یا امیر 97 ؟ :figur:

عبدالله جان میگم تو خیلی پیاز داغشو زیاد کردی.....ki::
این اوج حساسیتت گفتنت منو یاد فردوسی پور میندازه...:luuugh::khandeeeee bahal:

Abdollah 202
12-01-2012, 22:42
عبدالله جان میگم تو خیلی پیاز داغشو زیاد کردی.....ki::
این اوج حساسیتت گفتنت منو یاد فردوسی پور میندازه...:luuugh::khandeeeee bahal:
اره وقتی داشتم اوج حساسیت رو تایپ میکردم یاد قهرمانی دقیقه 96 پرسپولیس افتادم که فردوسی پور گفت : اوج حساسیت :evaa:! ورزشگاه آزادی :nishkhand:! این شاید آخرین بخخخت تیم پرسپولیس باشه
میزنه ضربه رو به مدافعین برخورد میکنه:chi migi:.... کریم :kissss:.... ........... سپهر حیدری .......... گگگگگگگگگگگگللللللللللللل لللللللللللللللل .lay_;;.... چه زمانی گل میزنه این تیم پرسپولیس دقیقه 96 قهرمان لیگ عوض میشه .......:luuugh:

AmirUtd
12-01-2012, 22:47
اره وقتی داشتم اوج حساسیت رو تایپ میکردم یاد قهرمانی دقیقه 96 پرسپولیس افتادم که فردوسی پور گفت : اوج حساسیت :evaa:! ورزشگاه آزادی :nishkhand:! این شاید آخرین بخخخت تیم پرسپولیس باشه
میزنه ضربه رو به مدافعین برخورد میکنه:chi migi:.... کریم :kissss:.... ........... سپهر حیدری .......... گگگگگگگگگگگگللللللللللللل لللللللللللللللل .lay_;;.... چه زمانی گل میزنه این تیم پرسپولیس دقیقه 96 قهرمان لیگ عوض میشه .......:luuugh:

یادش بخیر دقیقه ی 96....
به نظر تو کی کمپ بعدی رو بزنه؟؟؟؟
میگم خودت نمیخوای کمپ بعدی رو بزنی؟؟؟؟:soal:

Abdollah 202
12-01-2012, 22:53
یادش بخیر دقیقه ی 96....
به نظر تو کی کمپ بعدی رو بزنه؟؟؟؟
میگم خودت نمیخوای کمپ بعدی رو بزنی؟؟؟؟:soal:

من که کمپ سوم رو زدم به من نمیدن :evaa:
به نظر من
به نظر من
به نظر من یا تو میزنی یا امیر دیگری:evaa:
یکیتون بزنه دیگه البته الان امیر 97 نیست باید اونم باشه تا تصمیم گرفت :nishkhand:
اصلا من چیکارم ؟ یکیتون بزنه دیگه :luuugh:

ویرایش : حالا به قول یارو گفتنی که یادم نی:babaa:

به پایان آمدیم دفتر
دفترم تمام شد :eee:
:luuugh::luuugh:

mehdi30100
12-02-2012, 13:22
ای عبدلله نا رفیق............:chakoshi:
اینه رسم رفاقت؟؟؟؟.....به این رفاقت.:crazy:
یه نظر سنجی بذارید هرکی بیشتر رای اورد جلد بعدی مال اون..............................

Alex Dlpiero_10
12-02-2012, 13:35
می تونیم این مساله رو با ده بیس سی چهل هم حل کنیم!:nishkhand:

amir-97
12-02-2012, 15:19
آقا من میزنم
نوبتیم باشه نوبته منه دیگه
موافقین بزنم دیگه :):chakerim:
راستی قبلش باید به مدیرا بگم؟؟

Abdollah 202
12-02-2012, 15:36
آقا من میزنم
نوبتیم باشه نوبته منه دیگه
موافقین بزنم دیگه :):chakerim:
راستی قبلش باید به مدیرا بگم؟؟

بزن آقا بزن کمپ جدیدو :jeddiiiii:
فعلا که مهدی مدیرمون نیس و الانم شدیدا نیاز داریم به کمپ جدید و باید افتتاح بشه:ookk:
بزن سریع:ahaaaaaa:

اتمام دیگه اینجا پست ندین :shogh:
بازم میگم

به پایان آمدیم دفتر
دفترم تمام شد :chakoshi::luuugh:

alexdelpiero_10
12-02-2012, 15:43
بزن آقا بزن کمپ جدیدو :jeddiiiii:
فعلا که مهدی مدیرمون نیس و الانم شدیدا نیاز داریم به کمپ جدید و باید افتتاح بشه:ookk:
بزن سریع:ahaaaaaa:

اتمام دیگه اینجا پست ندین :shogh:
بازم میگم

به پایان آمدیم دفتر
دفترم تمام شد :chakoshi::luuugh:

بزار بریم صفحه 100 بعد تمومش کن :nishkhand:

تازه مهدی نیومد سایت خودم یه اس میدم به مهدی خودش میگه نوبت کیه مهدی آمار همه رو داره من که ثبت نام کردم گفت 3 جلد دیگه نوبتت میشهcrying::-ki::

sina acm
12-02-2012, 17:25
به پایان آمدیم دفتر
دفترم تمام شد :eee:
:luuugh::luuugh:

:nishkhand: تو پنج جلد قبلی اختتامیه با من بود :nishkhand:

این باررم کور خوندی با من شد :khandeeeee bahal:

پایان کمپ دربی جلد پنجم

2012/12/2

ساعت 17:20

:chakoshi:

shiraz-sport
12-02-2012, 17:33
هورااااااااااااااااا بالاخره این جلد هم تموم شد . :hooora2::hooora2:
منو بگو چقد زحمت کشیدم تا این جلد هم تموم بشه !!!lol:-

mehdi30100
12-02-2012, 17:38

پایان کمپ دربی جلد پنجم

2012/12/2

الجزیره اسپورت اختتامیه رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ki:::nis hkhand:

alexdelpiero_10
12-02-2012, 17:56
دوستان کسی دیگه انیجا پست نده این جلد تموم شده اس زدم به مهدی گفت محمدعلی(ایکیوسان) جلد بعدی رو بزنه

س فعلا کی پست نده تا ایشون واسه افتتاح کمپ جدید بیانlay_;;

R.BAGGIO.10
12-02-2012, 19:19
برم جلد 6 رو بزنم که خیلی کار دارم.ki:::nishkhand:
دوستان بیاید کمپ دربی جلد 6:death:
مهدی همین الان اس داد خودم دبل کنم برهki:::nishkhand:
آقای رستمی لطف کن دیگه چرت خورد بچه ها نده:evaa:
جلد بعد مال منه:evaa:

Abdollah 202
12-02-2012, 19:26

پایان کمپ دربی جلد پنجم

2012/12/2

خو الان که با منه :ahaaaaaa:

الجزیره اسپورت اختتامیه رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ki:::nis hkhand:
آره نشون میده dallliii منتها ساعتشو معلوم نی از الان نگاه کن دیگه :luuugh:

دوستان کسی دیگه انیجا پست نده این جلد تموم شده اس زدم به مهدی گفت محمدعلی(ایکیوسان) جلد بعدی رو بزنه

س فعلا کی پست نده تا ایشون واسه افتتاح کمپ جدید بیانlay_;;

باشه دیگه پست نمیدیم !:luuugh:

The End:nishkhand:

ikiusan
12-02-2012, 21:07
اراذل بریزید این پایین:
پااااااااااااااااایاااااا ااااااااااااان!!!!

GOLL
12-02-2012, 21:36
به يه روز كه اومديم پست بديم همه نوشتن د ايند اينا...
مهدي اينم پاك كن ديگه...
ميخواستم يه پستي داده باشم كه قسمت نشد:rooz:

42d3e78f26a4b20d412==