توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ☆ کمپ دربی"جلد پنجم "☆
alexdelpiero_10
09-20-2012, 11:06
اصلا با حرفت حال نکردم !!!!!!!!!!!!!!!!dallliii
ادم که میره سربازی مرد میشه برمیگرده.
خب اون بچه ی تو هست داره حمل میکنه .ki::
مردي به سربازي رفتن نيست عزيز من مردي به اين نيست كه دوسال دور از خونه باشي مردي به اينه كه دوسال سختي بكشي؟ كه چي بشه؟ بعدش برگردي خونه چيكار كني؟ هركي رفت سربازي دليل بر مرد شدنش نيست همين دوسال رو برو مثل يه مرد كار كن
shiraz-sport
09-20-2012, 11:07
داداش پویان مردی به این چیز ها نیست که بری زن بگیری و خرجشو بدی .
مردی به طرز فکر ادمه . مهم اینه که چطور فکر کنی. هزاران نفر هستند زن دارند بچه دارند ولی از صد تا نامرد بدتر هستند.
pooyan_wenger
09-20-2012, 11:09
داداش پویان مردی به این چیز ها نیست که بری زن بگیری و خرجشو بدی .
مردی به طرز فکر ادمه . مهم اینه که چطور فکر کنی. هزاران نفر هستند زن دارند بچه دارند ولی از صد تا نامرد بدتر هستند.
آها تو این دوره زمونه همین کاری که گفتم یکی انجام بده مرد هست
1000نوع مردی داریم این یه نمونشه تو تو مترو اتوبوس جاتو به کسی بدی مردونگی هست مردونگی زیاده
ولی سربازی رفتن دیگه مردونگی نمیاره اصلااا
shiraz-sport
09-20-2012, 11:13
چرا دیگه حداقل قدر مادرت و دستپختش رو میدونی .
باید بری اونجا سیب زمینی سوخته بخوری .
تخم مرغ فاسد بخوری. حداقا اینطوری قدر پدر و مادرتو میدونی دیگه . این هم یه طور مردی هست دیگه .
قدر زحمت های مادرشو ادم میفهمه که روز جارو میکنه ظرف میشوره .
pooyan_wenger
09-20-2012, 11:22
تخم مرغ فاسد بخوری. حداقا اینطوری قدر پدر و مادرتو میدونی دیگه . این هم یه طور مردی هست دیگه .
ما که بهشون این غذاهارو نمیدیم نمیدونم شما رفتی سربازی حتما دیگه میدونی ما غذای سرباز میدیم این چیزارو نمیدیم
این فک کنم غذاهای فقیر فقرا باشه که:hekolah:
ALIAZIMI9
09-20-2012, 11:28
می گم بچه ها دو تا سوال داشتم:
1- نرم افزاری برای تبدیل فرمت ppt به یکی از فرمت های تصویری مثل avi یا Wmv و.... وجود داره ؟
2- برنامه ای برای اندروید وجود داره که تمام بازی های فوتبال رو نتایجش رو بگه و همچنین گل ها بازی رو
هم رو همون نرم افزار برای دانلود بگذاره ؟
sina acm
09-20-2012, 11:57
1- نرم افزاری برای تبدیل فرمت ppt به یکی از فرمت های تصویری مثل avi یا Wmv و.... وجود داره ؟
2- برنامه ای برای اندروید وجود داره که تمام بازی های فوتبال رو نتایجش رو بگه و همچنین گل ها بازی رو
سلام درمورد سوال دومت نرم افزار livescore هستش
میتونی از اینجا دانلود کنی
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
pooyan_wenger
09-20-2012, 12:05
اینم سوال اول شما:
([Only Registered And Activated Users Can See Links])تبدیل فایل پاورپوینت به فیلم و عکس با PowerPoint Video Converter 2.50 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
و
تبدیل پاورپوینت به AVI ([Only Registered And Activated Users Can See Links] %85%D8%AA%20%20%20ppt%20%D8%A8%D9%87%20avi&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CCYQFjAB&url=[Only Registered And Activated Users Can See Links] %2F%25D8%25AA%25D8%25A8%25D8%25AF%25DB%258C%25D9%2 584-%25D9%25BE%25D8%25A7%25D9%2588%25D8%25B1%25D9%25BE %25D9%2588%25DB%258C%25D9%2586%25D8%25AA-%25D8%25A8%25D9%2587-avi%2F&ei=wMVaUKrqLoyBhQfa9YCwBw&usg=AFQjCNFS8dH8Xm1vEbvCxGUVkL9lTDIN9g)
Forza Milan
09-20-2012, 12:17
به سلام بروبچ جیگر
اقا چند هفته نبودیم کل سایت عوض شد جا خوردم
یه سوال فنی دارم یکی مارو روشن کنه این دستگاه دیجیتاله انتن کار میخواد!؟ یعنی انتن معمولی یا مال مخصوص خودش رو داره
دم همتون چیز :hekolah: الان گرفتم نمیدونم چه غلطی باهاش کنم روش راهنمای نصبش انگلیسیو عربیه lol:-
pooyan_wenger
09-20-2012, 12:23
به سلام بروبچ جیگر
اقا چند هفته نبودیم کل سایت عوض شد جا خوردم
یه سوال فنی دارم یکی مارو روشن کنه این دستگاه دیجیتاله انتن کار میخواد!؟ یعنی انتن معمولی یا مال مخصوص خودش رو داره
دم همتون چیز :hekolah: الان گرفتم نمیدونم چه غلطی باهاش کنم روش راهنمای نصبش انگلیسیو عربیه lol:-
برای دریافت دیتای cable digital صدا سیما نیاز به یک گیرنده با همون آنتن آنالوگ هم باشه کافیه که اول رو آنالوگ شبکه 1 رو تنظیم کن یه سیم بگیر بزن به خروجی دستگاه
یک بخش آپدیت داره فعلا نیازی نیس اتو سرچ بزن شبکه هع رو میاره
روی کنترل شما گزینه audio و یا Language وجود داره میتونی با زدن اون در شبکه تخیلی ifilm زبان عربی را به پارسی تغییر دهید
ALIAZIMI9
09-20-2012, 12:27
سلام درمورد سوال دومت نرم افزار livescore هستش
میتونی از اینجا دانلود کنی
این نرم افزار رو دارم چجوری باید گل ها رو دانلود کنم ؟؟؟؟:ey babaaa:
mehdi30100
09-20-2012, 17:33
این نرم افزار رو دارم چجوری باید گل ها رو دانلود کنم ؟؟؟؟:ey babaaa:
امکانات نرم افزار :
اعلام نتایج زنده مسابقات لیگ برتر ایران (جام خلیج فارس) برای اولین بار بصورت مستقیم روی آندروید
از طریق همراه فوتبال
نتایج زنده و گزارش لحظه به لحظه لیگ برتر ایران
نتایج زنده و گزارش لحظه به لحظه جام حذفی ایران
معرفی و تاریخچه تیم های حاضر در لیگ برتر
نمایش جدول لیگ برتر
آخرین اخبار فوتبال ایران
آخرین عکسها با دسته بندی منظم از بازی های ایران
ظاهر گرافیکی زیبا و کاربر پسند
بدون نیاز به مرورگر وب
بازی های زنده
اطلاعات بازی
ترکیب تیم ها
آمار دقیق بازی
حواشی بازی ها
جابجایی در بین هفته های لیگ برتر
بهینه سازی دانلود مطالب
تغییر کلی محیط کاربری برای استفاده بهتر
رفع اشکال دکمه برگشت برای خارج نشدن از برنامه
استفاده از فونت سیستمی
تغییرات
نکته : برای اجرا به Adobe air نیاز دارید ، برنامه روی گوشیهای Galaxy ace و Wildfire کار نمیکند!
بدردت میخوره؟:evaa::eee:
RezaVilla7
09-20-2012, 19:05
بچه ها دارم فیلمم رو آپ کنم همه دان کنید خیلی خوشگلم تو چت باکس میذارم همه دان کنید
Alex Dlpiero_10
09-20-2012, 19:10
سلام دوستان منکه مطمئن شدم مدرسه ما پنجشنبه ها تعطیله شما و بقیه جاهای کشور رو نمیدونم اما ما تعطیله.
دوما یه لینک دانلود برنامه تغییر سایز عکس میخواستم از اون خوباش.
هرکی داره بده لطفا.:sad:
mehdi30100
09-20-2012, 19:17
سلام دوستان منکه مطمئن شدم مدرسه ما پنجشنبه ها تعطیله شما و بقیه جاهای کشور رو نمیدونم اما ما تعطیله.
با پینت یا فوتو شاپ تغییر بده..........راحت تره که:flowerysmile:
pooyan_wenger
09-20-2012, 19:34
چندین برنامه داره با این حجم کم
کانورتورهای فوق العده سایز و فرمت داره پیشنهاد به دیگر دوستان هم میکنم
Alex Dlpiero_10
09-20-2012, 20:27
خیلی ممنون دانلود کردم توصیه میکنم بقیه هم دانلود کنن برنامه فوق العاده خوبیه؟
رمز رو یادت رفته بود.ki::
رمز: [Only Registered And Activated Users Can See Links]
DanielBahrami
09-20-2012, 23:01
حالا که بحث نرم افزار پپیش کشیدید میخواستم بپرسم که کسی کرک نرم اقزار picture to icon رو نداره ؟ انگار ریشش رو ملخ خورده . :look:
pooyan_wenger
09-20-2012, 23:32
خیلی ممنون دانلود کردم توصیه میکنم بقیه هم دانلود کنن برنامه فوق العاده خوبیه؟
رمز رو یادت رفته بود.ki::
رمز: [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
قربونم بری هفته به هفته این کانورتورهام به کیا رفته:khandeeeee bahal:
حالا که بحث نرم افزار پپیش کشیدید میخواستم بپرسم که کسی کرک نرم اقزار picture to icon رو نداره ؟ انگار ریشش رو ملخ خورده . :look:
پسر جان ذکر کن ورژن برنامه روki::
برای ورژن 1.88:
Name***58; [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) Serial***58; 1!71240485YEQRUOWKVM8374VGVVQNJFFTOEAXIJP2I1
برای ورژن2.1
برا ورژن 2.15:
اینم آخرین ورژن 3 هست:
mortezarm
09-21-2012, 00:02
:hekolah:
چرا این خبر رسما اعلام شده سال 93 برداشته میشه کنکور و حتی مدرسه ها هم تو اعلامیه ای که همراه با برنامه ی هفتگی توش دادن نوشتن که به خاطر نداشتن کنکور و کمرنگ شدن نقش کلاس های بیرونی مثل قلم چی مدارس سعی میکنن فشار رو بیشتر کنن و برای شاگردا سنگ تمومبزارن
سربازی هم که تا اخر عمرا هست
به قول شاعر:
تا شقایق هست زندگی باید کرد
ki::
این وعده وعید ها چرته اول گفتن کنکور طی یه برنامه زمانی تا سال 90 به طور قطع حذف میشه 91 هم کنکورش تموم شد و نتایجش
حالا اگه یه دختری مثل من بخواد بره سربازی ولی نتونه به پسرایی مثه تو حسودیش میشه ولی اگه بردارنش دل من که خنک میشه حسابی
هر چند سخته اما من این موهبت الهی رو به تو واگذار میکنم:sooot:
اجرم با خدا
ما مشكلي با خود سربازي نداريم مشكل اون بيچارگيه كه دچارش ميشيم يعني اگه مثل ادم ما رو ببرن سربازي حرفي نداريم :hekolah:خو شعارشون همینه دیگه اونجا ادم میشی الان که...................
حرص نزنین ما 2 سال توالت میشوریم
ولی اون 9 ماه رو هیچ وقت نمیکشیم و 4 کیلیو رو هر روز حمل کنیم و بعدش پوشک عوض کنیم و شیر بدیم
خداوند گفت اگر شما را باردار میکردم رگ های مغزتون از بین میرفت
پس ببینید خدا مردا رو دوست داره
زن واسطه هستmas:-
واسطه رو خوب اومدی احسنتم:nishkhand:
فکر کنین مردا باردار بشن چقدر جالب میشه ای خدا یعنی میشه
چرا نشه با کمک علم ژنتیک و شبیه سازی تا چند وقت دیگه این تک زحمت خانم ها هم به اقایان دایورت میشه و خود کفا میشن
و اونجاس که میشه شعار جهان بدون زن رو تحقق بخشید
یعنی میشه؟؟؟؟!!!!!!!!:evaa:
اصلا با حرفت حال نکردم !!!!!!!!!!!!!!!!dallliii
ادم که میره سربازی مرد میشه برمیگرده.
خب اون بچه ی تو هست داره حمل میکنه .ki::
حاجی فمینیست بازی در نیار هر چی اتیشه از گوره بانوان محترم بلند میشه
خدا حفظشون کنه
امین
مردي به سربازي رفتن نيست عزيز من مردي به اين نيست كه دوسال دور از خونه باشي مردي به اينه كه دوسال سختي بكشي؟ كه چي بشه؟ بعدش برگردي خونه چيكار كني؟ هركي رفت سربازي دليل بر مرد شدنش نيست همين دوسال رو برو مثل يه مرد كار كن
خو نری که بدتر ........میشی و دیگه اصلا سراغ کار نمیری
اینو خوب اومدی
ما با قیمه نثارای دانشگامون که مثلا یکی از بهترین تغذیه ها تو بین کلیه دانشگاهای کشور بود قدر نیمرو رو فهمیدیم دستپخت مادر که به کنار
RezaVilla7
09-21-2012, 00:40
اصلا بحث مدرسه رو تموم کنید چند روز میخوام بیام کمپ باز مدرسه هر چیز دیگه ای به جزء مدرسه خواهشا به حرفم گوش بدید!
مدرسه مدرسه مدرسه !!!! آقا جا نمونی :hekolah: نه ببخشید خواب نمونی !
یادش بخیر سال پیش این موقع اعصابمون تخمی ( ببخشید بی ادب شدم :hekolah:) بود که فردا باز باید بریم مدرسه ! ولی دیگه تموم شد ...
البته نباید از حق بگذریم که قسمتی از بهترین خاطرات هر کسی تو مدرسه رقم میخوره و خوبی های مدرسه هم کم نیست ، ولی واسه ما دیگه بس بود :hekolah:
به همه دانش آموزان عزیز تبریک میگم شروع سال تحصیلی جدیدو و واستون آرزوی موفقیت میکنم ، امیدوارم مثل ما کلاس درسو با کلاس تمسخر معلم اشتباه نگیرید و بخونید که حیفه ... ( الان یکی نیست خودمو نصیحت کنه من اومدمش شمارو نصیحت میکنم :sooot:)
منم که دیگه از چند روز دیگه ایشالا میرم تو کافینت یکی از اقوامون مشغول به کار میشم ، دی ما هم 2 3 تا درس از سوم دارم باید امتحان بدم و ایشالا قبول شم و بخونم واسه کنکور علمی کاربردی و وفنی مرداد ماه سال بعد ...
همیشه وقتی یه چیزیرو از دست میدی بیشتر قدرشو میدونی ، الان اگه من مثل آدم همون خرداد سومو قبول شده بودم و خونده بودم شاید میتونستم برم دانشگاه و حتی یه سال از همکلاسیهام ( تجربی ) جلو بیفتم ! ولی حالا باید یه سال صبر کنم ... الان میگم کاش خر نمیشدم و درس میخوندم om:: ولی بازم عقب نیفتادم ، سال بعد دوستام میرن کنکور تجربی میدن منم که میرم سروقت رشته مورد علاقم ....
موفق باشید ...
آی نگو دلم تنگ شد!.....om:: یاد اون روزا خوش که با فحش یا کتک از خواب پا میشدی! چه حالی میداد خداییش.. :evaa:
الان دیگه از اون داستان ها نیست طرف گوشی رو میذاره رو آلارم سلن دیون میخونه بیدار میشه ! از چوب مامان هم خبری نیست این وسط ... کوفت همه! :nishkhand: در ضمن پنج شنبه ها هم که شده واستون صفا سیتی. کم مونده بود جمعه ها هم واسمون کلاس بذارن...والا بخدا!
خلاصه حسودیم شد بهتون که این پست رو گذاشتم . قدر این روزها رو بدونن . تا چشم رو هم میذاری میبینی یه بچه رو دستته میگه بابا ! حالا خر بیار باقالی پاک کنki::
منم به احتمال زیاد فردا یه سری به کلاس بزنم دلم واسه خوشکلای کلاسمون تنگ شد... ( این به اون در!):hehee:
RezaVilla7
09-21-2012, 23:47
آقا ولی من خیلی خوشحالم که میرم مدرسه چون دلم برا ورزش و به بهونه دستشویی میرفتم بیرون وای یاد سرمای اول صبح بخیر خیلی خوشحالم میرم مدرسه اگر به یه چیزی علاقه داشته باشی چه بد و چه خوب سریع یاد میگیری من تجربه دارم که میگم چون من با ریاضی خیلی مشکل داشتم ولی حالا دوستش دارم و همیشه دوست دارم ریاضی بیشتر کار کنم!
ولی نمیدونم چرا وقتی میرم مدرسه دوست دارم زود تموم شه ولی وقتی بیکار تو خونه راه میرم میگم ای کاش سریع تر شروع شه خیلی من خوشحالم میرم مدرسه اه ای کاش سریع زنگ صف مدرسه بخورررررره!
:de:
Alex Dlpiero_10
09-22-2012, 13:15
کلا انسان ناخواه مدرسه و بوی مدرسه رو دوست داره چون در دوران مدرسه اتفاقاتی بیاد ماندنی
و دوستان و آدم هایی رو میبینه و باهاشون آشنا میشه که در طول زندگی هم در ذهنش باقی میمونه این دوران فراموش نشدنیه یکی از زیباترین روزها و وقت های دوران نوجوانی
امسال مدرسه های کلاس راهنمایی فقط دوکلاس دارن و کلاس اولی ندارن چراکه دانش آموزان کلاس پنجم دیگه میرن کلاس شیشم.
در کل در این فصل اکثرا مشغول درساشون هستن.یکیش خودمم که آخرین باری که به سایت اومدم روز چهارشنبه بود.:flowerysmile: باز اومد بوی مدرسه:nishkhand::nishkhand:
یادش به خیراون موقع هایی که پیش دبستانی بودیم زنگ تغذیه داشتیم با عروسکامون بازی می کردیم هر لباسی دوس داشتیم می پوشیدیم ولی الان چی؟هیچی
DanielBahrami
09-22-2012, 14:39
اون هایی که میرن مدرسه و کم خواب میشن میگن کی تموم میشه راحت بشیم بعدش اون هاای که دیگه میرن دانشگاه یا هنرستان و ... میگن که یادش به خیر :soal:
اصلا بهتره به مدرسه فکر نکنید تا راحت بشید . معلم ادبیاتمون امروز اومد گفت که بالاخره ما باید با هم باشیم چه من کلاس رو بهتون زهر مار کنم چه با هم خوش باشیم پس بهتره فکرش رو نکنید .
RezaVilla7
09-22-2012, 15:03
آره منم با دانیال موافقم علت اینکه اینجا نیمدم همین بحث بود بعدم بحث مدرسه تو اینترنت کسل کنندس به فرشته هم گفتم من برا این بحث اینجا نمیام فرشته گفتم یا نه بعد به من گفت بیا اشکال نداره منم به زور یه پست دادم#یه بحث دیگه راه بندازید حتما توش شرکت میکنم
با تشکر
Abdollah 202
09-22-2012, 16:34
وای چقد اینجا عوض شده :jeddiiiii:
بعد از اون کودتا راه انداختنم این اولین پستمه :death:
به امید این که دوباره کودتا راه بندازم lay_;;
خب بحث بحث چیه بگین منم نظر بدم ؟
راستی یکی نمیدونه این شبکه 3 ارسنال منچستر سیتی و نشون میده یا نه ؟ ( هر چند میدونم شبکه 3 دیگه کلا قهره با جزیره اما ناچارم بپرسم:aaaa: )
Alex Dlpiero_10
09-22-2012, 16:39
وای چقد اینجا عوض شده :jeddiiiii:
بعد از اون کودتا راه انداختنم این اولین پستمه :death:
به امید این که دوباره کودتا راه بندازم lay_;;
خب بحث بحث چیه بگین منم نظر بدم ؟
راستی یکی نمیدونه این شبکه 3 ارسنال منچستر سیتی و نشون میده یا نه ؟ ( هر چند میدونم شبکه 3 دیگه کلا قهره با جزیره اما ناچارم بپرسم:aaaa: )
آره درا . دیوارش عوض شدنmas:-
بحث هیچی (چرتlol:-) شبکه سه که نه om:: میخوای شاهد باختتون باشید.تسلیت میگمki::
RezaVilla7
09-22-2012, 16:47
چرا عبدل من میدونم من نمیدونم بازی ساعت چنده ولی بزن کانال PLTV HD کلا مخصوص جزیرست بعدم البته اسم کانالش PLTV enc1 هست
فرکانس:11387/V/30000
واقعا راست میگم به حرف من بچه گوش کن میده ها؟
:sigarii: :de:
نميدونم بعد از چقدر اينجا پست ميدم اما در راستاي اهداف اين تاپيك پست ميديم....:evaa:
اول اينكه امروز و فردا يكي از روزهاي حساس زندگيمه ،شايد هم حساس ترين om::
پس فراموشمون نكنيد خيلي برام دعا كنيد!
دوم هم اينكه هيچي يه عكس تو آرشيوم پيدا كردم خيلي قشنگ بود گفتم شما هم ببينيدش:
يه شب تابستونيه كه خودم شكارش كردم ...:hekolah:
بابا خدارو شکر وقت ندارم بیام دربی وگرنه از دست شماها دیوونه میشدم
شماها دارین بازم باهم دعوا میکنین ؟؟؟
راستی پیروزی رئال:danc: و شروع مدارس:daghon: مبارک:hekolah:
یعنی چی این پیام رو میدی؟
یعنی میخوای بگی من هم بلدم این حرف ها رو بزنم . برو بابا جمعش کن.
یعنی میخوای بگی که من خیلی میدونم. خیلی حرف های مسخره میزنی.
یعنی میخوای بگی که من از شما بیشتر بلدم . که چی ؟
مجتبی بیخیال این بحثا شو دیگه موضوع رضا تموم شد :flowerysmile:
این عکس کریسو ببینین چه نازه قربونو فداش برمlove::love::love::
Abdollah 202
09-22-2012, 19:18
چرا عبدل من میدونم من نمیدونم بازی ساعت چنده ولی بزن کانال PLTV HD کلا مخصوص جزیرست بعدم البته اسم کانالش PLTV enc1 هست
فرکانس:11387/V/30000
واقعا راست میگم به حرف من بچه گوش کن میده ها؟
:sigarii: :de:
وای اینا چین دیگه ؟ :daghon: ما از این دستگاه ها نداریم که این شبکه ها رو بگیره :scare3: من فقط گفتم شبکه 3 که اونم :daghon: البته شبکه ورزش نشون میده اما بازم حیف که ما نداریم :daghon:
نميدونم بعد از چقدر اينجا پست ميدم اما در راستاي اهداف اين تاپيك پست ميديم....:evaa:
اول اينكه امروز و فردا يكي از روزهاي حساس زندگيمه ،شايد هم حساس ترين om::
پس فراموشمون نكنيد خيلي برام دعا كنيد!
دوم هم اينكه هيچي يه عكس تو آرشيوم پيدا كردم خيلي قشنگ بود گفتم شما هم ببينيدش:
يه شب تابستونيه كه خودم شكارش كردم ...:hekolah:
باشه امیدوارم موفق باشی :danc:
عکس قشنگی بود
بابا هنرمند
بابا عکاس
خواهشا این حرف ها رو وسط نکش اینو میتونستی تو چت باکس هم بزنی تا اینکه یه پست 2خطی بدی ها بد میگم؟عبدل چی شد حرف من رو عمل کردی کانال رو گرفتی؟
گفتم که ما از اونا نداریم :daghighan: اما بازم ممنون roz::
بابا خدارو شکر وقت ندارم بیام دربی وگرنه از دست شماها دیوونه میشدم
شماها دارین بازم باهم دعوا میکنین ؟؟؟
راستی پیروزی رئال:danc: و شروع مدارس:daghon: مبارک:hekolah:
اره بابا
یک روز صلح و سه روز جنگ ! :gijjj:
Alex Dlpiero_10
09-22-2012, 20:07
خب اومدم یکم یه چرتی گفته باشم و برم به بخوابentezar::
اولا بگم سر مسائل خیلی ناچیز و بچه گونه دعوا شروع نکنید یه کنال که سرچ کنی برات درمیاره دیگه استاد خواستن نیازی نیست.
اینجا خیلی دعوا میشه خواهشا بس کنید:aaaaaa: در مورد عکس افشین بگم قشنگه(:ogh:) :nishkhand::nishkhand:
خیلی ممنون .ki::
RezaVilla7
09-23-2012, 21:17
بچه ها من کفش ورزشی نداشتم رفتم با مامانم بخرم بهش گفتم این خوبه اون فکر کرد دارم بچه گونه حرف میزنم و خودتون که میدونید من ساکم رو کولمه تو خیابون های کیانپارس هستم با موبایل میام مثلا از خونه فرار کردم وای شب کجا بخوابم؟
نه میخوام برگردم نه دلم به فرار رضاست گیجم؟
sina acm
09-24-2012, 15:41
الحق که پسر همون پدری [Only Registered And Activated Users Can See Links]
پسر کوچیک مالدینی که تو تیم نونهالان میلان بازی میکنه توپ رو از سیدورف باتکل باحال گرفت برادر بزرگ او کریستین مالدینی در تیم جوانان میلان زیر دست اینزاگی شانس زودتری برای رسیدن به تیم اصلی داره
کاپیتان اینده میلان
DanielBahrami
09-24-2012, 16:23
بچه ها یه راهنمایی بکنین . از امروز تا حالا وارد هر آپلود سنتری که میشم موقع انتخاب فایل ، مرورگر گیر میکنه و بعد از چند ثانبه خارج میشه . تمام مرورگر ها رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت . :crazy:
mehdi30100
09-24-2012, 16:24
دمش گرم.....معلومه 10سال دیگه میلان مدافع خوبی خواهد داشت.....
خاندان مالدینی یعنی میلان.:yes:
سلام
بعد سه روز دوباره برگشتم
ولی فک کنم دیگه خیلی کم بیام
چون درسام واقعا سنگینه
ماشالا کتابای تخصصیمون همه بالای 300 صفحه هستن
یکیشون که 600 و خورده ای هست
کلا اومده بودم یه سلامی بکنم و برم
پس تا بعد خداحافظcrying::-
RezaVilla7
09-24-2012, 18:02
امیر جان باورم نمیشه ما 156 صحفه پدرم در میاد تو که 600 تا صحفه همه ی 156 صحفه من کاری میکنه من ترک تحصیل کنم
ولی من هم یعنی به اینجا میرسم کلاس چندمی امیر جان؟
اصلا وحشت کردم!
با تشکر
داداش من دوم دبیرستانم
هنرستان میرم داداش
طراحی صفحات وب
در کل 15تا کتاب داریم
7تاش تخصصیه
mehdi30100
09-24-2012, 18:22
داش امیر..غصه نخور...منم دردتو میفهمم.............عین خودمی:aaaa:...بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر:babaa:
RezaVilla7
09-24-2012, 21:38
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یکی جدیدا تو انجمن عضو شده اسمش asOpsm
هی فقط فحش میده تو چت باکس فحش داد یه سؤال کردم تو سؤالات مشکلات کاربران بهم فحش داد کاملا مستقیم بهم فحش داد#حالا نمیدونم چیکار کنم این خیلی بده یکی بهت فحش بده تو هم جیکت در نیاد
Abdollah 202
09-24-2012, 21:43
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یکی جدیدا تو انجمن عضو شده اسمش asOpsm
هی فقط فحش میده تو چت باکس فحش داد یه سؤال کردم تو سؤالات مشکلات کاربران بهم فحش داد کاملا مستقیم بهم فحش داد#حالا نمیدونم چیکار کنم این خیلی بده یکی بهت فحش بده تو هم جیکت در نیاد
بهش هیچی نگو
به قول معروف : از کوزه همان برون تراود که در اوست :haaa:
الانم هر چی بگی فایده نداره البته من خودم به شخصه نمیشناسمش اما با این تعریفاتی که ازش کردی به نظرم باید اول بره قوانین اینجا رو بخونه entezar::
Abdollah 202
09-24-2012, 21:45
جدید عضو نشده ! سال 2009 عضو دربی شده !!!!!!!!!!
( این پستمم بچسبونین به قبلی بی زحمت entezar:: )
Alex Dlpiero_10
09-24-2012, 21:52
بهش هیچی نگو
به قول معروف : از کوزه همان برون تراود که در اوست :haaa:
الانم هر چی بگی فایده نداره البته من خودم به شخصه نمیشناسمش اما با این تعریفاتی که ازش کردی به نظرم باید اول بره قوانین اینجا رو بخونه entezar::
با این اوصاف حتما محروم میشه یا حداقل اخطار میگیره به هر حال اینجور کاربر
زیاد داریم تو دربی هرجور آدمی بخوای هست اسپمر فعال مدیر دروغگو بیمزه با مزه و....
اینم یه نوعش!:nishkhand:
RezaVilla7
09-24-2012, 21:54
باشه ولی سخته تازه میفهمم وقتی به رها_______دادم رها چی کشید الان یکی به خود من فحش داد باش من کاری بهش ندارم ولی انشالله آقا جعفر حالیش کنه
alexdelpiero_10
09-24-2012, 22:14
سلام
بعد سه روز دوباره برگشتم
ولی فک کنم دیگه خیلی کم بیام
چون درسام واقعا سنگینه
ماشالا کتابای تخصصیمون همه بالای 300 صفحه هستن
یکیشون که 600 و خورده ای هست
کلا اومده بودم یه سلامی بکنم و برم
پس تا بعد خداحافظcrying::-
مگه چه رشته اي هستي؟
pooyan_wenger
09-25-2012, 03:14
با این اوصاف حتما محروم میشه یا حداقل اخطار میگیره به هر حال اینجور کاربر
زیاد داریم تو دربی هرجور آدمی بخوای هست اسپمر فعال مدیر دروغگو بیمزه با مزه و....
اینم یه نوعش!:nishkhand:
این فش داد تو چیکارکردی؟؟؟mas:-mas:-mas:- نذار قضایای زیادی رو اینجا باز کنم:evaa::evaa: نا سلامتی دیگه یه پا رزمنده ایki::ki::entezar::
مگه چه رشته اي هستي؟
رشته خوشکار:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
اول راهنمایی دوم راهنمایی هست عمه جون :evaa::evaa:(ببخشید شم دبستان و یا هفتم دبستان)shikam::-lagh::lagh::lagh::
کی گفته من اول دوم راهنمایم پویانeterza::-ki::
من دوم دبیرستانم
رشته طراحی صفحات وب
تازه الانم مدرسه رو دودر کردم:crazy::luuugh::eynak:
اومدم خونه:nishkhand:
pooyan_wenger
09-25-2012, 11:19
کی گفته من اول دوم راهنمایم پویانeterza::-ki::
من دوم دبیرستانم
رشته طراحی صفحات وب
تازه الانم مدرسه رو دودر کردم:crazy::luuugh::eynak:
اومدم خونه:nishkhand:
اوهو رشته طراحی وب:okh::okh::okh:mas:-mas:-mas:-
سیست بهش نمیخوره
Alex Dlpiero_10
09-25-2012, 12:47
این فش داد تو چیکارکردی؟؟؟mas:-mas:-mas:- نذار قضایای زیادی رو اینجا باز کنم:evaa::evaa: نا سلامتی دیگه یه پا رزمنده ایki::ki::entezar::
بابا جان عمت بس کن دیگه!:nishkhand:
حالا یه غلطی کردیم تو هی تلقین کن الان متوجه میشن با اینکه توچن بار یه چیز پروندی اینا فهمیدن برو خودشون نیاوردن!:nishkhand:
pooyan_wenger
09-25-2012, 14:36
بابا جان عمت بس کن دیگه!:nishkhand:
حالا یه غلطی کردیم تو هی تلقین کن الان متوجه میشن با اینکه توچن بار یه چیز پروندی اینا فهمیدن برو خودشون نیاوردن!:nishkhand:
فهمیدن؟؟؟:jeddiiiii:
چرا پ هنوز هستی اینجاthink::
مرتضی که بدجور شاکی شده بود:crazy:
Alex Dlpiero_10
09-25-2012, 15:05
نمیدونم اگه فهمیدن که میرم!
هستم چون پیام رو پاک کردم نمیدونم حالا بعد چی میشه..
اتفاقا خود مرتضی شروع کرد به .....خودشم متهم جرمه!:nishkhand:
pooyan_wenger
09-25-2012, 15:09
مرتضی(لعنت اله)mas:-
میگم خبری نیس فک کنم افشین مثل بارون بهش اخطار داده دیگه آفتابی نمیشه:khandeeeee bahal:
این ikiusan ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) هی کافه کافه می کرد:evaa::evaa: فقط یه چیز دیگه کم بود:ahaaaaaa:
Alex Dlpiero_10
09-25-2012, 15:18
خدا بگم چیکارت کنه یه چیز ساعت 12 گفتین تا اذان صبح پاش بیدار موندیم!
حالا بس کنید ایشالا کسی نمیفهمه توهم اینقدر سوتی نده میفهمن!:nishkhand::nishkhand:
یه اشتباه کوچولو بود!یه اشتباه کوچولو ...:nishkhand:
pooyan_wenger
09-25-2012, 15:24
خدا بگم چیکارت کنه یه چیز ساعت 12 گفتین تا اذان صبح پاش بیدار موندیم!
حالا بس کنید ایشالا کسی نمیفهمه توهم اینقدر سوتی نده میفهمن!:nishkhand::nishkhand:
یه اشتباه کوچولو بود!یه اشتباه کوچولو ...:nishkhand:
کوچولو بود بههههلههههه:scare3::scare3:
خیلی شانس اوردیم با سوتیت داشتیم میرفتیم اون دنیا:whistle3::whistle3:
دیگه از این کوچولو کاری برا ما نکن//خوبه فعلا شبا میخوابی دیگه نیستی و الا 2 3 شب دیگه اضفه بودی همون کلمون رو طناب بودeterza::-eterza::-
mehdi30100
09-25-2012, 16:11
تو کمپ فقط پویانو رها حرف پست میدن..........:crazy:
خدایی چیز جالبی شده این کمپ...........................بیاین راجب معضلات جامعه ی بیمار حرف بزنیم...:luuugh::eee:
میگم خبری نیس فک کنم افشین مثل بارون بهش اخطار داده دیگه آفتابی نمیشه:khandeeeee bahal:
این ikiusan ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) هی کافه کافه می کرد:evaa::evaa: فقط یه چیز دیگه کم بود:ahaaaaaa:
اولا ایکیوسان نه و محمد آقا:evaa:
ضمنا مگه کافه جای فسق و فجوره؟ بنا به جنبه همه رو دعوت کردم کافه!!! دیگه برداشتتون چی بوده به خودتون مربوطه!:evaa:
pooyan_wenger
09-25-2012, 16:26
اولا ایکیوسان نه و محمد آقا:evaa:
ضمنا مگه کافه جای فسق و فجوره؟ بنا به جنبه همه رو دعوت کردم کافه!!! دیگه برداشتتون چی بوده به خودتون مربوطه!:evaa:
ایکیوسان هم نمیخواستم بگم:death:
داشتی هممون رو از ره راست به کج میکشوندی:chi migi:
اونطوری کهاز کافت تعریف کردی ما چه فکری باید بکنیم:ahaaaaaa:
آدرسم که ندادی با رزمندگان بیاییم:eee::evaa:
رها میخوای یه کاری کنم بن بشیlol:-
ولی اونشب چقدر ترسیده بودی:scare3::evaa:
ولی بد گند زده بودی
داشتی سکته رو میزدی:sohappy:
Abdollah 202
09-25-2012, 17:19
یکی من پلیس رو اگاه کنه که رها تو این مملکت ( دربی :death:) چف کاری کرده که میترسه ؟
وگرنه همتون بازداشتین :death:
فک کردین من پلیس 110 هستم که دارین راحت میچرخین:haaa: اما کور خوندین من پلیس 202 هستم همتونو بازداشت میکنم ...:death:
یکی من پلیس رو اگاه کنه که رها تو این مملکت ( دربی :death:) چف کاری کرده که میترسه ؟
فک کردین من پلیس 110 هستم که دارین راحت میچرخین:haaa: اما کور خوندین من پلیس 202 هستم همتونو بازداشت میکنم ...:death:
هیچی ، یکی در مورد رزمندگان اسلام یه صحبتایی کرده و بهشون درود گرمی فرستاده!!!:death:
pooyan_wenger
09-25-2012, 18:41
هیچی ، یکی در مورد رزمندگان اسلام یه صحبتایی کرده و بهشون درود گرمی فرستاده!!!:death:
ki::ki:: درود:eee:
رها میخوای یه کاری کنم بن بشیlol:-
ولی اونشب چقدر ترسیده بودی:scare3::evaa:
ولی بد گند زده بودی
داشتی سکته رو میزدی:sohappy:
دهنت:evaa: چرا تهمت و دروغ میزنی به مردم ترس چیه؟سکته چیه؟:jeddiiiii: نذار بگم هوس چی کرده بودیmas:- طراج وب:okh:
عزیزم به دل نگیر اینا برا خودشون زیاد بوووق میگن:luuugh:
سلام بچه ها خواستم بگم برا دور زدن تحریم ها
و استفاده از گوگل بدون ف-ی-ل-ت-ر
از سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] استفاده کنید
همون گوگل هستش با پنجره جدید
mortezarm
09-25-2012, 23:28
از چی شاکی شده بودم .......ل
من کجا
برو بابا
دیگه از این کارا نکنی مجرم اینترنتی بشی مجبورم کنی مامورا رو بفرستم پارک محمودیه سراغت:evaa:
مردک رحمت الله اون که نثاره .....خصوصی میگم بت
اره دیگه حاجی زدن تو فکمون کم پیدا شدیم
بنده خدا ایکیوسان هم از کار بی کار شد دیگه کافه خبری نیس
همون قرار بزار اندیشه بریم اون موجودی که قرار بودو ببینیم یکم بخندیمki::
pooyan_wenger
09-26-2012, 00:59
از چی شاکی شده بودم .......ل
من کجا
برو بابا
دیگه از این کارا نکنی مجرم اینترنتی بشی مجبورم کنی مامورا رو بفرستم پارک محمودیه سراغت:evaa:
مردک رحمت الله اون که نثاره .....خصوصی میگم بت
اره دیگه حاجی زدن تو فکمون کم پیدا شدیم
بنده خدا ایکیوسان هم از کار بی کار شد دیگه کافه خبری نیس
همون قرار بزار اندیشه بریم اون موجودی که قرار بودو ببینیم یکم بخندیمki::
میخوای بخندی اندیشه شب باید بیای تو روز گریت میگیره شب بیا نشونت میدم:yes:
ایکیوسان ولش آدم نیس اونموقع گفتم آدرس بده حالا اخراجش کردن صداش در نمیاد بوووووووووقchomagh
Alex Dlpiero_10
09-26-2012, 12:42
آخرش شماها یه کاری دستمون میدید بس کنید دیگهentezar::
مرتضی نذار یه چندتا مدرک رو کنم آبروت بره:nishkhand: بهار*=مسی:nishkhand::nishkhand::nishkhand:
گوگل هم تا یه چند هفته دیگه کلا فیل*تر میشه راحت میشیم!:nishkhand:
در ضمن این آخرین پستم در کمپه چون رفتم تا سال آینده پس یه خداحافظی هم کرده باشم.
pooyan_wenger
09-26-2012, 12:45
مرتضی نذار یه چندتا مدرک رو کنم آبروت بره:nishkhand: بهار*=مسی:nishkhand::nishkhand::nishkhand:
در ضمن این آخرین پستم در کمپه چون رفتم تا سال آینده پس یه خداحافظی هم کرده باشم.
:jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:
کجا میری رزمنده؟؟
آموزشی میری یا عملیات دارین؟:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
مرتضی دیگه تقصیر خودته:chakoshi::chakoshi:
shiraz-sport
09-26-2012, 12:46
اورین اورین چه دختر درسخونی !!!!! :seshoar:
Abdollah 202
09-26-2012, 21:03
دوستان یک سوال
یک پسره بود کره ای بود و میومد دربی الان کجاست ؟ :jeddiiiii:نمیاد چند روزه :crazy:
alexdelpiero_10
09-26-2012, 21:09
دوستان یک سوال
یک پسره بود کره ای بود و میومد دربی الان کجاست ؟ :jeddiiiii:نمیاد چند روزه :crazy:
یه مغازه تو بوشهر باز شده اسمش پیتزا سندویج دونگ ایی:chakoshi::chakoshi:
فکر کنم مال رضا ارومچی باشه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
دوستان یک سوال
منظورت اینه 레자 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) .....
Alex Dlpiero_10
09-27-2012, 10:45
کلا که لو رفتیم!
شب حادثه این رسول بی همه چیز مخفی تو سایت بوده تمام ماجرا رو میدونسته:nishkhand:
همش تقصیر این پویانه خودش گفت بریم کافی شاپlol:-
بنده رسما میهمان نیمکت دربی شدم مبارکهlay_;;
راستی این چندروزه مشغول تاسیس مغازه تو بوشهر بودم رسما برای رسول زدمش تا از دونگ یی خوشش بیاد و باهاش اشتی کنه الانم اگه سردرشو ببینین نوشته به مدیریت اقای رضا ارومچیdallliii
RezaVilla7
09-27-2012, 12:53
رضا جان ما سؤال میپرسیم تو هم مثل سعید تا 3 روز جواب نمیدی البته تو این جدیده اگر 24 ساعت جواب ندی تاپیك حذف میشه ها
Arman.Leo
09-27-2012, 12:55
سلام ... به همگی
رضا (ارومچی منظورمه) مغازه ات درمورد چی هست ؟؟
البته فضولی نباشه ها
ساندویچی دونگ یی هستdallliii
رسول خودش در جریانهmas:-
RezaVilla7
09-27-2012, 13:40
۱- چیزی در مورد ماشین فهمیدن ، البته به جز رنگش
۲-درک مضمون اصلی یک فیلم هنری
۳-یک روز بدون زدن اس ام اس و تک زنگ
٤-بلند کردن چیزی
۵-پرتاب کردن
٦-پارک کردن ماشین
۷-خواندن نقشه
۸-دزدی کردن از بانک
-٩آرام و ساکت جایی نشستن
۱۰-بیلیارد بازی کردن
۱۱-پول شام رو حساب کردن
۱۲-مشاجره کردن بدون داد کشیدن
۱۳-مواخذه شدن بدون گریه کردن
۱٤-رد شدن از مغازه کفش فروشی
۱۵-نظر ندادن درباره لباس یک غریبه
۱٦-کمتر از بیست دقیقه در دستشوئی موندن
۱۷-دنده ماشین رو با دست عوض کردن
۱۸-راه انداختن درست یک ویدئو
۱٩-تماشای یک فیلم جنگی
۲۰-انتخاب سریع یک فیلم
۲۱-ندیدن یک فیلم هنری
۲۲-غیبت نکردن
۲۳-فحش ناموسی دادن
۲٤-نرقصیدن موقع پخش یه آهنگ شاد
۲۵-آرایش نکردن
۲٦-لاک نزدن
۲۷-صحبت نکردن وقتی باید ساکت باشن
۲۸-سیگار یا چپق کشیدن
۲٩- درک شوهر وقتی اعصابش خورده
۳۰-گریه کردن بدون آبریزش بینی
۳۱-آشپزی کردن بدون تماشای تلویزیون
۳۲-تماشای اخبار و خوندن روزنامه
۳۳-لگد زدن
۳٤-نق نزدن
۳۵-از سن بیست پنج سالگی رد شدن
۳٦-اخ و تف کردن
۳۷-خواستگاری رفتن
۳۸-بازار نرفتن در شهر جدید
۳٩-دیوار رو رنگ کردن
٤۰-از همه مهمتر قبول کردن موارد بالا
shiraz-sport
09-27-2012, 14:01
۱- چیزی در مورد ماشین فهمیدن ، البته به جز رنگش
۲-درک مضمون اصلی یک فیلم هنری
۳-یک روز بدون زدن اس ام اس و تک زنگ
٤-بلند کردن چیزی
۵-پرتاب کردن
٦-پارک کردن ماشین
۷-خواندن نقشه
۸-دزدی کردن از بانک
-٩آرام و ساکت جایی نشستن
۱۰-بیلیارد بازی کردن
۱۱-پول شام رو حساب کردن
۱۲-مشاجره کردن بدون داد کشیدن
۱۳-مواخذه شدن بدون گریه کردن
۱٤-رد شدن از مغازه کفش فروشی
۱۵-نظر ندادن درباره لباس یک غریبه
۱٦-کمتر از بیست دقیقه در دستشوئی موندن
۱۷-دنده ماشین رو با دست عوض کردن
۱۸-راه انداختن درست یک ویدئو
۱٩-تماشای یک فیلم جنگی
۲۰-انتخاب سریع یک فیلم
۲۱-ندیدن یک فیلم هنری
۲۲-غیبت نکردن
۲۳-فحش ناموسی دادن
۲٤-نرقصیدن موقع پخش یه آهنگ شاد
۲۵-آرایش نکردن
۲٦-لاک نزدن
۲۷-صحبت نکردن وقتی باید ساکت باشن
۲۸-سیگار یا چپق کشیدن
۲٩- درک شوهر وقتی اعصابش خورده
۳۰-گریه کردن بدون آبریزش بینی
۳۱-آشپزی کردن بدون تماشای تلویزیون
۳۲-تماشای اخبار و خوندن روزنامه
۳۳-لگد زدن
۳٤-نق نزدن
۳۵-از سن بیست پنج سالگی رد شدن
۳٦-اخ و تف کردن
۳۷-خواستگاری رفتن
۳۸-بازار نرفتن در شهر جدید
۳٩-دیوار رو رنگ کردن
٤۰-از همه مهمتر قبول کردن موارد بالا
خیلی چرت بود:ooogh:
خیلی ضد دختری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا دختر ها همه ی این کار ها رو میتونن بکنن. !!!
فقط این پست رو زدی که جو عوض بشه؟؟؟
خب یه پست بهتر میزدی. اخه این چی بود :evaa:
نمیدونم چرا از این شکلک خیلی خوشم !میاد:evaa::evaa::evaa::evaa::evaa::evaa::evaa ::evaa::evaa::evaa::evaa::evaa:
shiraz-sport
09-27-2012, 14:06
ازدواج تو ایران
تموم جانوران وقت جفت گیریشون که میشه میرن جفت میگیرن !
و اما ایرانیا وقتی طبق احتیاجات طبیعی نیاز به جُفت پیدا می کنن :
۲۰ سالگی : آخه تو از زندگی چی میفهمی جوجه ؟!
۲۱ سالگی : دَرسِت رو بخون ، زر اضافه نزن
۲۲ سالگی : بدو برو سربازی تا سر حال بیای
۲۳ سالگی ( حین خدمت ) : به علت وجود کافور در غذا ، عملاً نیاز به جفت میپَره !
۲۴ سالگی : تحصیلات داری آخه ؟ به چه رویی میخوای بری زن بستونی ؟
۲۵ سالگی ( داخل دانشگاه ) : با شمام ، خانوم و آقا ، تشریف بیارین حراست
۲۶ سالگی : هنوز در حال ادامه تحصیلات
۲۷ سالگی : کماکان ادامه ی تحصیل … ( چند باری بازداشت توسط نیروی محترم گشت ارشاد )
۲۸ سالگی ( پایان تحصیلات ) : شغلت کو ؟ کارت کو ؟ پس اندازت کو ؟
۲۹ سالگی : دلار رفته بالا ، سکه رفته بالا ، زن گرفتن دیگه به صرفه نیس . هم خودم بدبخت میشم ، هم زنم
۳۰ سالگی : کی حال ازدواج داره دیگه ؟ … بیخیال !
۳۱ سالگی …
sina acm
09-28-2012, 12:28
دانلود سریال Terra Nova ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
خلاصه داستان : داستان سریال تو سال ۲۱۴۹ شروع میشه . جایی که بشر یکی از سیاه ترین دوران زندگی خودش روی زمین رو میگذرونه و نسل انسان بشدت با خطر انقراض روبرو هست. اما با پیشرفتِ علم در اون دوران، دانشمندان پورتالی رو ساختن که اجازه ی سفر به ۸۵ میلیون سال قبل و در دوران ماقبل تاریخ رو میده . این سفرِ پرخطر آخرین امیدِ بشر هست برای جبران و برگردوندن اشتباهی که باعث اون دوران تاریک در سال ۲۱۴۹ شده سریال Terra Nova مارو همراه میکنه با سفر پرخطری که خانواده ی ۵ نفره ی شانون به ۸۵ میلیون سال قبل دارن…
ژانر : ماجرایی | رازآلود | تخیلی
کارگردان : Craig Silverstein, Kelly Marcel
بازیگران : Jason O’Mara, Shelley Conn and Christine Adams
سال تولید : ۲۰۱۱
محصول : آمریکا
زبان : انگلیسی
زمان : میانگین هر قسمت ۴۶ دقیقه
زیرنویس فارسی : دارد
کیفیت : عالی – HDTV
فرمت : mkv
حجم : ۱۵۰ MB
کانال پخش کننده : FOX آمریکا:ahaaaaaa:
تعداد فصل ها : یک فصل
تعداد قسمت ها : ۱۳ قسمت
دانلود فصل اول :
Terra Nova S01 E01 and 02 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E03 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E04 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E05 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E06 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E07 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E08 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E09 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E11 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
Terra Nova S01 E12-E13 ([Only Registered And Activated Users Can See Links][F%20A%20R%20S%20K%20I%20D%20S].mkv)
هیتلر شکن دار ها بیان جلو
دان نکونی از دست دادی :ahaaaaaa:
Abdollah 202
09-28-2012, 12:33
اقا مگه مهدی (علیه سلام :nishkhand: ) نگفت اینجا چیزی کپی نکیم ؟ این پستاتونو بزارین تو اسپم سیتی دربی ...
حالا سینا درباره این فیلم یکم توضیح بده :nishkhand:
اگه ترسناک و تهوع اوره که دانلود نکنم ki::
sina acm
09-28-2012, 12:37
اقا مگه مهدی (علیه سلام :nishkhand: ) نگفت اینجا چیزی کپی نکیم ؟ این پستاتونو بزارین تو اسپم سیتی دربی ...
حالا سینا درباره این فیلم یکم توضیح بده :nishkhand:
اگه ترسناک و تهوع اوره که دانلود نکنم ki::
اخه فیلم 2012 اونم ساخت امریکا رو ادم میزاره تو اسپم سیتی :chakoshi:
بابا در مورد اینده هستش نوشته خلاصه فیلم که
تازه تام جری جدید و عصر یخبندان 4 هم امده اگه واسه دانلود میخوایین بزارم ki::
سینا جون رمز عبور (یوزر -پسورد)میخواد نمیشه دانلود کرد
mehdi30100
09-28-2012, 12:48
عصر یخبندانو بذار دان کنیم داش سینا:crazy:...........من عاشق اون سیدم...خیلی باحاله...:/danc
sina acm
09-28-2012, 12:50
سینا جون رمز عبور (یوزر -پسورد)میخواد نمیشه دانلود کرد
بیا اگه هیتلر شکن داری این سایت اصلیشه
همین طوری بیاد پایین فیلم رو پیدا میکنی
اگه هم لینک ببدون هیتلر میخوای اسمش رو تو گوگل سرچ کن پیدا میشه گرچه گوگل هم هیتلر داره میشه lol:-
sina acm
09-28-2012, 12:54
عصر یخبندانو بذار دان کنین داش سینا...........من عاشق اون سیدم...خیلی باحاله...:/danc
دانلود انیمیشن Ice Age 4 Continental Drift (2012) DVDRip ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
انیمیشن فوق العاده دیدنی و کمدی Ice Age: Continental Drift محصول ۲۰۱۲ آمریکا
| با کیفیت خارق العاده DVDRip / با لینک مستقیم / از دست ندید |
نام فیلم : Ice Age: Continental Drift
ژانر : انیمیشن | ماجرایی | کمدی | خانوادگی
کارگردان : Steve Martino ([Only Registered And Activated Users Can See Links]), Mike Thurmeier ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
نویسنده : Michael Berg ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) , Jason Fuchs ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیگران : Ray Romano ([Only Registered And Activated Users Can See Links]), Denis Leary ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) and John Leguizamo ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
زمان : ۸۸ دقیقه
کیفیت : خارق العاده DVDRip
فرمت : MKV
حجم : ۳۵۰ MB
زیرنویس فارسی دارد
حجم: ۷۱۵ مگا بایت
دانلود: دانلود مستقیم ([Only Registered And Activated Users Can See Links][YasDL.com].rar) | ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) لینک کمکی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دانلود زیرنویس فارسی ([Only Registered And Activated Users Can See Links][YasDL.com].zip) هماهنگ با نسخه های CAM – HD TS – XVI ([Only Registered And Activated Users Can See Links])D AC3
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) رمز: [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
mehdi30100
09-28-2012, 12:59
دانلود انیمیشن Ice Age 4 Continental Drift (2012) DVDRip ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
انیمیشن فوق العاده دیدنی و کمدی Ice Age: Continental Drift محصول ۲۰۱۲ آمریکا
| با کیفیت خارق العاده DVDRip / با لینک مستقیم / از دست ندید |
نام فیلم : Ice Age: Continental Drift
ژانر : انیمیشن | ماجرایی | کمدی | خانوادگی
کارگردان : Steve Martino ([Only Registered And Activated Users Can See Links]), Mike Thurmeier ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
نویسنده : Michael Berg ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) , Jason Fuchs ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیگران : Ray Romano ([Only Registered And Activated Users Can See Links]), Denis Leary ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) and John Leguizamo ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
زمان : ۸۸ دقیقه
کیفیت : خارق العاده DVDRip
فرمت : MKV
حجم : ۳۵۰ MB
زیرنویس فارسی دارد
حجم: ۷۱۵ مگا بایت
دانلود: دانلود مستقیم ([Only Registered And Activated Users Can See Links][YasDL.com].rar) | ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) لینک کمکی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دانلود زیرنویس فارسی ([Only Registered And Activated Users Can See Links][YasDL.com].zip) هماهنگ با نسخه های CAM – HD TS – XVI ([Only Registered And Activated Users Can See Links])D AC3
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) رمز: [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
این خیلی سنگینه...........کمر نت من میشکنه....اون سری ویندوز 8دانلود کردم یه هفته طول کشید.:ghosse:سگ تو اینترنت ایران:ooogh:خارق العادستdallliii
با یه فرمت دیگه نداری؟:eee:
pooyan_wenger
09-28-2012, 13:20
این خیلی سنگینه...........کمر نت من میشکنه....اون سری ویندوز 8دانلود کردم یه هفته طول کشید.:ghosse:سگ تو اینترنت ایران:ooogh:خارق العادستdallliii
با یه فرمت دیگه نداری؟:eee:
درود این فیلم کمترین حجمش 350مگ و بیترینش 4گیگا بایت هست:eee:
پایین ترین نسخه هست
om::کلا بوق همگیki::چند مدت نبودما ببین چیشدهki::
سلام سلام سلام یادم رفتlove::
خوبین همه
چه خبر:kissss:
چت باکس اومده :ogh:بیمزه شده
یه موضوع دیگه من برم دعوا کنم/بالای سایت عکس رونی نیست چرا:daghon:
دیگه کمتر میام سایت om::الانم درگهان قشم هستم جاتون خالیki::
فعلا همین بوس با یه قلب خوشگل:death:
Abdollah 202
09-28-2012, 14:51
هههههههههههههههه ببین کی اومده !
سلام به روی ماهت :chakerim:
عمو ابی اومده چی چی اورده ؟؟ بستنی اورده . عمو به ما هم بستنی بده عمو ابی ki::
یک مدت نبودی خیالمون راحت بود باز پیداش شد و میاد به امضاهامون گیر میده :chi migi:
حالا چرا میخوای کم بیای؟ لا اقل روزی یک دقیقه هم بیای زیارتت کنیم خوشحال میشیم :chakerim:
mehdi30100
09-28-2012, 14:56
خدا این قلعه نویی رو لعنتی جاودان بکنه............:ruunn::aaaaaa:
فرهاد از فوتبال خدافظی کرد............................میخواست با لباس استقلال خدافظی کنه ولی این لعنت الله علیه نذاشت.:aaaaaa::aaaaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa ::aaaa:
Fc Bayern München
09-28-2012, 16:20
سلام بوووووووووووووووووووق ها چه خبر ؟ ki::
shiraz-sport
09-28-2012, 18:10
خب بابا یه بحثی راه بندازین بیام یه چیزی بگیم.!!!ki::
مردیم از بس نگاه کردیم نظر ندادیم.
بچه ها ورزشگاه سرخیابونمون میزبان مسابقات نوجوانان اسیاست الانم دارهبازی ایران استرالیا رو پخش زنده همشبکه ورزش هم شبکه استانیمون نشون میده دیدنش خالی از لطف نیست ورزشگاهم ادم زیاد اومده فقط جای من خالیه:aaaa:
shiraz-sport
09-28-2012, 18:21
بچه ها ورزشگاه سرخیابونمون میزبان مسابقات نوجوانان اسیاست الانم دارهبازی ایران استرالیا رو پخش زنده همشبکه ورزش هم شبکه استانیمون نشون میده دیدنش خالی از لطف نیست ورزشگاهم ادم زیاد اومده فقط جای من خالیه:aaaa:
خب تو هم برو ببین !!
اهان یادم رفت فردا باید بری مدرسه باباجون نمیذاره بری نگاه کنی. :evaa::evaa::delgarmi:
Arman.Leo
09-28-2012, 18:23
ایول چه خوب ...ki::
خیلی حال میده بری ورزشگاه بازی ها رو ببینی:yes:
مخصوصا اگر فوتسال هم باشه :ghelyon:
اما فوتبال هم خوبه ...:ookk:
Abdollah 202
09-28-2012, 19:45
عزیزان فیلم شناس یک سوال داشتم
میخوام یک فیلم جنگی ( منظورم با شمشیر و ... ) تو مایه های اسپارتاکوس منتها سینمایی دانلود کنم ...
کسی سراغ نداره
اگه هم یکم تخیلی هم بود اشکال نداره
لطف کنین بگین تا برم بدانلودم :nishkhand:
shiraz-sport
09-28-2012, 20:05
بچه ها کسی یه فیلم در مورد همه ی تکنیک های فوتسال داره یا نه؟ اگه سراغ دارین خواهشا لینک بذارین برم دانلود کنم. مخلص همتونtazim::
اخه میخوام تکنیک ها رو تمرین کنم.
یه سوال کسی تو دربی پیدا نمیشه که فوتبال یا فوتسال رو به طور حرف ای دنبال کنه . منظورم اینکه بازی کنه؟؟؟
Arman.Leo
09-28-2012, 20:23
من خودم فوتسال بازی میکنم تو تیم هلال احمر اصفهان
درمورد کلیپ و اینا هم دوستان به خصوص رضا دونگ یی خودمون هم خیلی کلیپ گذاشتن توی این انجمن ...
اینم لینک چند تاپیک :
موفق باشید
mehdi30100
09-28-2012, 21:17
عبدلله برو گلادیاتورو دانلود کن.............................بعد از گاد فادر بهترین فیلمیه که دیدم.:ookk:
عبدالله 3تا فیلم قشنگ بهت پیشنهاد میکنم
Braveheart
(Robin Hood (2010
The Last Samurai
sina acm
09-28-2012, 23:19
braveheart
(robin hood (2010
the last samurai
امیر این رابین هود دوبله هستش یا زیر نویس
حجمش چه قدره
در ضمن بچه ها این فیلم که راک توش بازی میکنه 2012 اسمش چیه ؟!
سینا من سوال عبدالله رو از یک دوستم که فقط تو کار اینجور فیلماست پرسیدم
نمیدونم زیر نویسه یا دوبله
والا من خودم تو این ژانر فقط گلادیاتور رو دیدم
عزیزان فیلم شناس یک سوال داشتم
میخوام یک فیلم جنگی ( منظورم با شمشیر و ... ) تو مایه های اسپارتاکوس منتها سینمایی دانلود کنم ...
کسی سراغ نداره
اگه هم یکم تخیلی هم بود اشکال نداره
لطف کنین بگین تا برم بدانلودم :nishkhand:
شجاع دل
تروآ
پادشاهی بهشت
مصائب مسیح
اپوکالیپتو
یک شب با پادشاه
خوبه؟
Abdollah 202
09-29-2012, 11:51
عبدلله برو گلادیاتورو دانلود کن.............................بعد از گاد فادر بهترین فیلمیه که دیدم.:ookk:
Braveheart
(Robin Hood (2010
The Last Samurai
شجاع دل
تروآ
پادشاهی بهشت
مصائب مسیح
اپوکالیپتو
یک شب با پادشاه
خوبه؟
خیلی ممنون از همتون :jeddiiiii: وای چقد فیلم :jeddiiiii:
از ایکون هم تشکر میکنم تو چت باکس بهم یک فیلم معرفی کرد
حالا نوبت نوبتی بریم بدانلودیم :evaa::evaa:
دستتون طلا roz:::evaa::evaa:
مورینیو...
09-29-2012, 12:16
عبد الله برو سفید برفی رو دانلود کن پشیمون نمیشی فیلمش خیلی باحاله جنگی و تخیلیه البته مدت زمانش 2 ساعته.
اینم یه عکس از جواد نکونام و شجایی با دختران اسپانیایی
shiraz-sport
09-29-2012, 13:20
عبد الله برو سفید برفی رو دانلود کن پشیمون نمیشی فیلمش خیلی باحاله جنگی و تخیلیه البته مدت زمانش 2 ساعته.
اینم یه عکس از جواد نکونام و شجایی با دختران اسپانیایی
ای تو روحشون!!!:evaa:
این مسعود شجاعی و جواد نکونام عجب فلز خرابی هستن!!!lol:-
Alex Dlpiero_10
09-29-2012, 13:46
ای تو روحشون!!!:evaa:
این مسعود شجاعی و جواد نکونام عجب فلز خرابی هستن!!!lol:-
آفرین و خسته نباشی به کاپیتان ما:nishkhand:
سرملت رو بالا بردن!
در مورد مجیدی شماره 7 استقلال در روز هفتم ماه هفتم سال از فوتبال خداحافظی کرد!:nishkhand:
RezaVilla7
09-29-2012, 14:19
واقعا متاسفم برا هر دوشون هم قلعه نویی هم فرهاد!
واقعا که مگه شما بچه اید واقعا این فوتبال کثیف......
دیگه عرضی ندارم
:hooora2: :hooora2: :hooora2:
mehdi30100
09-29-2012, 15:39
فرهاد رفتو استقلال بدون سرور موند......:aaaaaa:
خداکنه برشگردونن.:khahesh:
داداشی اونکه رفته دیگه رفته دیگه هم برنمی گرده :nishkhand:میره یه جا واسه خودش مربی میشه تو غصه نخور پیر میشی نکونام تو ایران هم که هست همش گند میزنه مگه عکسایی که با لیلا اوتادی گرفته رو ندیدین اصن یه وضی
بچه ها خدا این بلایی رو که قراره بهتون پایین توضیح بدم سرتون نیاره
امروز تو صف پشت گردن وایساده بودیم کنار هم مثلا کنار من صف اول 2 بودش و ... سرصبح مدیر سخنرانی میکرد مراسم قران و دعا خونی که تموم شد یکی از بچه های صف بغلی که کنار من بود کنترلش رو از دست داد و این کار رو کرد»»:ogh:»»»وای خدایا چی شده بود رو یکی از استینام خالی کرد سرصبحی chomaghchomagh:ajibeee:یه پیراهن خوش گل و خوش رنگ پوشیده بودم روز اولی خرابش کردchomagh من بدبخت رفتم تو دستشویی مدرسه پیراهنمو دراوردم استینشو بردم زیرشیراب روش مایع دستشویی خالی کردم خلاصه عمل لباس شویی رو حسابی انجام دادمdallliii:aaaa: پیراهن خیسو پوشیدم رفتیم زنگ دوم شد ورزشگاه فوتسال اون جا از شانسم مجبور بودیم لباس ورزشی بپوشیم این پیراهنو گزاشتم هوای ازاد درست شد :aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:یه بوی وحشتناکی گرفته بود به خدا مردم از بوش:aaaa::aaaa::aaaa:
:evaa::evaa::evaa::morde:crying::-
shiraz-sport
09-29-2012, 21:31
بچه ها خدا این بلایی رو که قراره بهتون پایین توضیح بدم سرتون نیاره
امروز تو صف پشت گردن وایساده بودیم کنار هم مثلا کنار من صف اول 2 بودش و ... سرصبح مدیر سخنرانی میکرد مراسم قران و دعا خونی که تموم شد یکی از بچه های صف بغلی که کنار من بود کنترلش رو از دست داد و این کار رو کرد»»:ogh:»»»وای خدایا چی شده بود رو یکی از استینام خالی کرد سرصبحی chomaghchomagh:ajibeee:یه پیراهن خوش گل و خوش رنگ پوشیده بودم روز اولی خرابش کردchomagh من بدبخت رفتم تو دستشویی مدرسه پیراهنمو دراوردم استینشو بردم زیرشیراب روش مایع دستشویی خالی کردم خلاصه عمل لباس شویی رو حسابی انجام دادمdallliii:aaaa: پیراهن خیسو پوشیدم رفتیم زنگ دوم شد ورزشگاه فوتسال اون جا از شانسم مجبور بودیم لباس ورزشی بپوشیم این پیراهنو گزاشتم هوای ازاد درست شد :aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:یه بوی وحشتناکی گرفته بود به خدا مردم از بوش:aaaa::aaaa::aaaa:
:evaa::evaa::evaa::morde:crying::-
اخی بیچاره رضا !!!!!!!!!!! :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa:
تا رسیدی خونه خفه نشدی؟mas:-
میخوای فردا تو هم دست بکن تو حلقت استفراغ کن روی اون چه حالی میده!!!!!ki::
اخی بیچاره رضا !!!!!!!!!!! :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa:
تا رسیدی خونه خفه نشدی؟mas:-
میخوای فردا تو هم دست بکن تو حلقت استفراغ کن روی اون چه حالی میده!!!!!ki::
:khandeeeee bahal:mas:-بهتره این کارو خودت رو پیراهن خودت امتحان کنی تا هم بوش و هم حسش رو بهتر درک کنی اینجوری بهترهmas:-mas:-:evaa:
nobody11
10-01-2012, 17:21
سلام..
با اتفاقاتي كه تو فوتبال ايران افتاده من ديگه دل و دماغ اومدن به سايتو ندارم..
ولي اينو ديشب خودم صيد كردم گفتم شمام بي نصيب نمونيد..
برنامه اقتصادي از شبكه يك ديشب:
سوتي خفن تهرام به جاي تهران
mehdi30100
10-01-2012, 17:21
:khandeeeee bahal:mas:-بهتره این کارو خودت رو پیراهن خودت امتحان کنی تا هم بوش و هم حسش رو بهتر درک کنی اینجوری بهترهmas:-mas:-:evaa:
اه اه اه....حالم بد شد.:ogh:.............
من خودم مسموم شدم 2بار تگری زدمashem:-:aaaa:...چرا تعریف میکنید آخه؟؟؟ki::ki::
این چرک بازیا چیه؟؟؟:khandeeeee bahal:
DanielBahrami
10-01-2012, 19:29
همش به خاطر فست فود و این جور چیز هاست که به خورد مردم میدن . من خودم چندین بار فلافل و همبرگر خوردم چند ساعت بعد آوردم بالا .
سلام..
با اتفاقاتي كه تو فوتبال ايران افتاده من ديگه دل و دماغ اومدن به سايتو ندارم..
آره بابا فقط چند تا تیم ایرانی بازیشون دیدن داره . بهتره برید شبکه های خارجی رو باز کنید و بازی های اروپایی رو نگاه کنید تا وسط بازی خوابتون بره .
Fc Bayern München
10-01-2012, 20:02
صعود تیم ملی جوانان به جام جهانی رو تبریک میگم
بعد حالا ببینید این بزرگسالان چه گلی به سرمون میزنن .
احتمالا با این شرایط هر دو بازی پیش رو رو 2-0 میبازن :ghosse:
shiraz-sport
10-01-2012, 21:30
همش به خاطر فست فود و این جور چیز هاست که به خورد مردم میدن . من خودم چندین بار فلافل و همبرگر خوردم چند ساعت بعد آوردم بالا .
آره بابا فقط چند تا تیم ایرانی بازیشون دیدن داره . بهتره برید شبکه های خارجی رو باز کنید و بازی های اروپایی رو نگاه کنید تا وسط بازی خوابتون بره .
اره از تیم های ایرانی که بازیشون دیدن داره بدون تعصب تراکتور سازی _ فجر سپاسی _سپاهان _نفت تهران _ ملوان و فولاد خوزستان . اینها تیم هایی هستند که من بازیشون رو میپسندم در ضمن سایپا هم خوب هست . یه خبری هم که میخواستم بگم فجر سپاسی بازیش با الومینیم 3 بر 3 شده این یعنی یه بازی خوب و پرگل و جذاب که هر چی هم نگاه میکنی خسته نمیشی. افرین به غیرت تیم های شهرستانی که در عوض پول کم بهترین و جذاب ترین بازی ها رو انجام میدند. :flowerysmile:نه مثل تیم های پایتخت که پول میلیاردی میگیرن و نه غیرت دارن نه درک دارن نه شعور!!!:-ang
mortezarm
10-02-2012, 16:27
دلار به 3500 و مافوقشم رسید:-ang
دیگه قیمتا سر به بیابون میزاره بدتر
نگا چه وضعیه :tafakkor::crazy:خدایی اوضاع بسی خرابه الان چند روز دیگه هزینه اشتراک ماهانه نت هم میشه ماهی 1میلیون میگید نه ...........................crying::-
Abdollah 202
10-03-2012, 22:38
راستش بعد از چت باکس دیگه اینجا خیلی خلوت شده و این پست من هم فقط و فقط جنبه ای اسپم دارد و فاقد هر گونه ارزش می باشد و تکثیر از آن به هر نحو پیگرد قانونی خواهد داشت :nishkhand:.
راستی محمد فیلم پادشاهی بهشت خیلی باحال بود :ohum:
فیلم دیگه ای سراغ نداری که توش جنگ های صلیبی باشه و صلاح الدین ایوبی و ریچارد شیردل و ... :rose: ؟
RezaVilla7
10-04-2012, 13:29
راستش بعد از چت باکس دیگه اینجا خیلی خلوت شده و این پست من هم فقط و فقط جنبه ای اسپم دارد و فاقد هر گونه ارزش می باشد و تکثیر از آن به هر نحو پیگرد قانونی خواهد داشت :nishkhand:.
فیلم دیگه ای سراغ نداری که توش جنگ های صلیبی باشه و صلاح الدین ایوبی و ریچارد شیردل و ... :rose: ؟
چرا من سراغ دارم ولی نمیدونم کجا برا دانلود هست؟
فیلم
the stornghold artes
چاکریم ، اونا رو ولش کلاسیکهایی که مصطفی عقاد ساخته رو ببین (سازنده محمد رسول الله) مثل عمر مختار ...
دلت میره:flowerysmile:
Abdollah 202
10-05-2012, 12:51
این کلیپ زیبا رو ببینید ...
دو پسر کوچک که با هنرشون پول درمیارن ...
تو بازار دارن اهنگ میخونن و لامصب پسره چه خوب میخونه
حتما ببینین
mehdi30100
10-05-2012, 13:33
یه دختره تو سبزه میدون میخونه و پول پارو میکنه......
به بدبخت گیر دادن گرفتنش.
خدایی خیلی باحال میخوندlol:-
سلام
یه سوال :
کسی با این برنامه کار کرده ؟؟؟
PGWARE Throttle 6.9.3.2012 - افزایش سرعت اینترنت
sina acm
10-06-2012, 16:42
سلام ملیکم :chakoshi:
خیلی وقت بود سری به کمپ نزده بود از وقتی چت باکس امده کل ملت چپیدن توش
راستی پویان تا هستی شبکه رایگان برای بازی اینتر و میلان داری ؟!
alexdelpiero_10
10-06-2012, 17:24
هه هه هه
اصنم اسپم نمیدمممممممم
پسملیای بد
ببشید ی لحظه یادم رف اینجا محیط مردونه اس باید تریپ مردونه باوشم
ایجا یه سایت فوتبالیه کاری به محیط مردونه و زنانه نداریم همه طرفدارای فوتبال هستن
RezaVilla7
10-06-2012, 17:58
ایجا یه سایت فوتبالیه کاری به محیط مردونه و زنانه نداریم همه طرفدارای فوتبال هستن
آورين آورین به قول آقا مجتبی راستی پویان تو pltv هم میگیری با چی؟ ما که با میکرو باکس میگیرمش راستی میخوام یه رازی رو براتون فاش کنم من میدونید که بیام تو اینترنت و حريم سلطان و ثمر و اینا همه رو برادرم بهم یاد داده الانم اینجا عضوه هیچ پست نمیزنه فقط میاد منو چک میکنه اسمش کاوه هست و هر کی بخواد بهش لینک میدم
pooyan_wenger
10-06-2012, 18:17
آورين آورین به قول آقا مجتبی راستی پویان تو pltv هم میگیری با چی؟ ما که با میکرو باکس میگیرمش راستی میخوام یه رازی رو براتون فاش کنم من میدونید که بیام تو اینترنت و حريم سلطان و ثمر و اینا همه رو برادرم بهم یاد داده الانم اینجا عضوه هیچ پست نمیزنه فقط میاد منو چک میکنه اسمش کاوه هست و هر کی بخواد بهش لینک میدم
رسول داشته باش میگی گیر نده
آخه بچه 12 ساله دانگل میکروباکس چه میدونه چی هست:ruunn::ruunn:
خداااااااااااااا این 12 سالش نیسسسسس گولشو نخوریدki::
با دانگل این شبکه باز نمیشه کد دستی میدی باز میشه ماهواره 10درجه شرقی هست باید رسیورت هم فول اچ دی باشه:kissss:
سلام منم یه چند وقت بود نیومدم کمپ دربی که حالا اومدم.....
پس این چه طرز حرف زدن هست حیف نمیدونم این چه زبونی هست......
Alex Dlpiero_10
10-06-2012, 20:35
شماها تامیتونید اسپم بدید در انجمن ما اصلا با اسپم مخافلت نمیشه یه تایپک اسپم سیتی و یه جعبه اسپم داریمki::
بله درسته. اینجا جایی نیست که بیاین حالو احوالتونو بگین. اینجا در مورد چی صحبت میکنم نمیدونم. ولی باز زبان سلیس و صریح و قابل درک فارسی صحبت میکنیم. الآن شاید خودت بدونی با چه زبونی حرف میزنی ولی ما که نمیدونیم. خلاصه خدا شفا بده.
بچه بیاین پول بزاریم واسه این بشر کلاس زبان فارسی خصوصی بزاریم
Abdollah 202
10-07-2012, 09:11
خب عزیزان من بگین چه مرگتونه ؟ki:: آخه مگه مرض دارین تو یه روز سه ص کمپ رو بردین جلو ؟ :evaa:
-----------
اون دایانا که تازه عضو شدی باید بهت بگم که اینجا محل اسپم نیست طبق مقررات اما چیکار کنیم دیگه ما بچه ها مقررات حالیمون نیست :luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
DanielBahrami
10-07-2012, 14:16
نگاه کن یه مدتیه نیومدم اینجا عجب چیزی شده . هر پستی که بخوای میتونی توش پیدا کنی با هر نوع موضوعی از دعوا و فحش گرفته تا ماهواره و نرم افزار و .... عجب جاییه اینجا :haaa:
این پویان هم هر شبکه ای که بخوای با هر راهی برای باز کردنش رو بهت میگه انگار درآمدش تو این کاره . حالا میخوام برم رسیورم عوض کنم چند وقتیه پوکیده دیگه خسته شدم از بس که بازی ها رو از اینترنت نگاه کنم برای اون هم باید سرعتت بالا باشه که ما نداریم .
این شبکه ورزش هم بعضی اوقات اگه مسئولش سرش به سنگ بخوره بازی ها رو پخش میکنه . کلافه شدم .:ehe:
بله درسته. اینجا جایی نیست که بیاین حالو احوالتونو بگین. اینجا در مورد چی صحبت میکنم نمیدونم. ولی باز زبان سلیس و صریح و قابل درک فارسی صحبت میکنیم. الآن شاید خودت بدونی با چه زبونی حرف میزنی ولی ما که نمیدونیم. خلاصه خدا شفا بده.
بچه بیاین پول بزاریم واسه این بشر کلاس زبان فارسی خصوصی بزاریم
اصلا باوشه درست میحرفم تا حد امکآن.........والاthink::
آخه چرآ تو قوآنین اسپم ممنوعه؟!شکلکای ب این خوشگلی آدم دلش نمیآد استفآده نکنه:yes:
icon هر وخ خدآ تو رو شفآ داد منم ک بیمآر نیستم شفآ میده...وا3 سلآمتی همه جمیعا ی دست و ی هورآی بلند:luuugh:
چ کآریه شما ک میخواید پول جمع کنید لآاقل ثواب کنید بدید من برم وا3 خودم ی عالمه شارج بگیرم والا..:sohappy:
mehdi30100
10-07-2012, 16:38
دعوا ممنوعه..........این پست دایانا جنجال برانگیزه...........
بحثو تعویض کنید .چقد بازیه مهم داره امشب
Alex Dlpiero_10
10-08-2012, 21:38
متاسفانه امروز عکس واقعا ناراحت کننده ای یه چشمم خورد که احتمالا بعضیا دیده باشن!
این همون ابولفضل پور عرب هست!
حالا این ابولفضل یکشنبه 9 مهر 91 هستom::
Abdollah 202
10-08-2012, 21:41
متاسفانه امروز عکس واقعا ناراحت کننده ای یه چشمم خورد که احتمالا بعضیا دیده باشن!
اینجور که تو چت باکس گفتن ظاهرا بیماره
واقعا خیلی ناراحت کنندسcrying::-
از همین جا براش آرزوی موفقیت میکنم و از خدا میخوام که از بند بیماری نجاتش بده
DanielBahrami
10-08-2012, 22:13
واقعا حیف شد . همین چند وقت پیش یه فیلم سینمایی قشنگ دیدم که توش نقش اصلی بود ولی الان وضعش خیلی بده . واقعا خیلی وقته توی ایران بازیگر درست و حسابی نمیبینیم . :sad:
shiraz-sport
10-08-2012, 22:37
یعنی موقعی که این عکس رو دیدم مو به تنم سیخ شده . واقعا حیفه بازیگری با این خوبی هست .
میگن سرطان حنجره داره . من خیلی فیلم های ابوالفظل پور عرب رو دوس داشتم . واقعا بازیگری خوبی بود . love::
از خدا میخوام هر چه زودتر شفاش بده . همه ی بچه های دربی واسش دعا کنید .
خیلی قیافش بهم ریخته . ای خدا زودتر شفاش بده . :aaaaaa::aaaaaa:
Alex Dlpiero_10
10-09-2012, 17:16
آره ظاهرا بیمار شده! میگن سرطان داره بعضیا شایعه درست کردن مرده!
طفلی چی شده!امیدوارم خداشفاش بدهom::
sina acm
10-09-2012, 17:51
سلام [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اقایون سایت فروش ساکس میشناسن معتبر منظورمه ؟؟؟؟
اگه جایی میشناسی دریغ نکنین لازم دارم
ممنون[Only Registered And Activated Users Can See Links]
mehdi30100
10-09-2012, 18:04
ای سینایه شیطون...میخوای بری سایتای چیز دار؟؟؟؟؟؟؟؟؟lol:-
برو از vpn makers بگیر....سایت خوبیه....البته اگه بازم هیتلر نشده باشه.:fek konam:
sina acm
10-09-2012, 18:06
برو از vpn makers بگیر....سایت خوبیه....البته اگه بازم هیتلر نشده باشه.:fek konam:
بابا چیز داره چیه کل اینترنت $$$$$ اینه
من خودم داشتم ولی پورتشو زدن رسول میدونه بازم اگه کسی میدونه به پروفایلم ببگید اینجا یهو مهدی میاد مارو میبره پارکینگ :chakoshi:
نه هیتلره منم نمی تونم بگیرم
خدا اون بنده خدا رو هم شفا بده بازیش قشنگه:sad:
Abdollah 202
10-09-2012, 19:35
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::l uuugh::luuugh::luuugh:
shiraz-sport
10-09-2012, 21:44
عبدل من این برنامه زنده از تلویزیون دیدم . واقعا سوتی دادن در حد لالیگا!!!!!!!!!
ولی خیلی باحال بود ممنونroz::
mortezarm
10-10-2012, 23:06
اینکه مجتبی تذکر دادی بد نیس اما لحنت یکم بد بود خب هر چند جاش اینجا نیس و اواخر اسفند هر سال انتخاب برترین کاربرا و مدیرا تو بخشای مختلف انجام میشه اما اینو میشد یکم اروم تر و با ارامش گفت
shiraz-sport
10-10-2012, 23:18
اینکه مجتبی تذکر دادی بد نیس اما لحنت یکم بد بود خب هر چند جاش اینجا نیس و اواخر اسفند هر سال انتخاب برترین کاربرا و مدیرا تو بخشای مختلف انجام میشه اما اینو میشد یکم اروم تر و با ارامش گفت
حالا اگه کاربرای دربی نمیدونن به خدا من روحیه ی لطیف و شوخ طبعی دارم :nishkhand:
من نمیخوام هیچکدوم از کاربرای دربی از دستم ناراحت بشن حالا شاید شما اینجوری فکر کردید که من خشن گفتم ولی به خدا من اینطوری نیستم . من با همه میگم و میخندم . ولی حرف حق جواب نداره . چیزی که عوض داره گله نداره .!!!
حالا اگه نحوه برخورد من به کسی بر خورده یا ناراحت شده باید ببخشید .
اگر لحن حرف زدنم درست نبوده من از همینجا عذر خواهی میکنم .
ولی ازخدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من با هیشکی پدر کشتگی ندارم که بخوام باهاش خدایی نکرده بد رفتار کنم.love::
mortezarm
10-10-2012, 23:23
حالا اگه کاربرای دربی نمیدونن به خدا من روحیه ی لطیف و شوخ طبعی دارم :nishkhand:
من نمیخوام هیچکدوم از کاربرای دربی از دستم ناراحت بشن حالا شاید شما اینجوری فکر کردید که من خشن گفتم ولی به خدا من اینطوری نیستم . من با همه میگم و میخندم . ولی حرف حق جواب نداره . چیزی که عوض داره گله نداره .!!!
حالا اگه نحوه برخورد من به کسی بر خورده یا ناراحت شده باید ببخشید .
اگر لحن حرف زدنم درست نبوده من از همینجا عذر خواهی میکنم .
ولی ازخدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من با هیشکی پدر کشتگی ندارم که بخوام باهاش خدایی نکرده بد رفتار کنم.love::
نوع بیانت کاملا معلوم بود شوخیه اما من به شخصه اینو گفتم که رضا ناراحت نشه وگرنه با شناختی که ازت دارم و نوع نوشتارت معلوم بود قصدت توهین نبوده
pooyan_wenger
10-10-2012, 23:48
نوع بیانت کاملا معلوم بود شوخیه اما من به شخصه اینو گفتم که رضا ناراحت نشه وگرنه با شناختی که ازت دارم و نوع نوشتارت معلوم بود قصدت توهین نبوده
از بیانات این قزوینی فیض ببرید که منم بزودی مثل این اندیشمند میشم چند بار برم تو چاله رو فرم میامmas:-
Fc Bayern München
10-11-2012, 01:47
دمت گرم عدالله عجب سوتی بودا ! :morde::evaa::evaa:
alexdelpiero_10
10-11-2012, 15:15
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
mehdi30100
10-11-2012, 15:31
عبدل این شماره 4آرسنال اسمش چیه؟؟؟؟؟چه قدی داره ها.
alexdelpiero_10
10-11-2012, 15:39
اگه دفاع باشه که مرتساکره اگه (مهاجم باشه که بعیده این شماره رو بدن مهاجم) اسمش ژیرو هست:evaa:
Abdollah 202
10-11-2012, 17:08
مدافعمونه
پر مرتساکر
اگه دفاع باشه که مرتساکره اگه (مهاجم باشه که بعیده این شماره رو بدن مهاجم) اسمش ژیرو هست:evaa:
:nishkhand:
آفرین:ookk::ohum: :nishkhand:
اخه کدوم مهاجم شمارش 4 ره ؟:death::eee::nishkhand:
Abdollah 202
10-11-2012, 17:12
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::l uuugh:
دهن این عربا سرویس :nishkhand::luuugh:
shiraz-sport
10-11-2012, 17:25
راستی بچه ها چه خبر از رضا ارومچی همون دونگ یی خودمون ki::
چرا دیگه پیداش نیست دلم واسش تنگ شده . !!!!!!!!!!:nishkhand:
نکنه باباش نمیذاره بیاد تو دربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ki::
یا نکنه تو مدرسه نابودش کردند !!!chomagh
اره این رضا نمیدونم یه چند روزی هست که نیستش...
سوتی های باهالی بودن دمتون گرم.....
RezaVilla7
10-11-2012, 19:03
منم همینطور هم سؤال های نیمکت رو جواب ناده هم خیلی دلمون براش تنگ شده
tazim::
یادش بخیر :shogh:
ولی میتونم یه احتمالی بدم شاید چیزی نداره بیاد اینترنت مثلا شاید مدت ای دی اس الش تموم شده باشه یا کلا وسیله ای برای اومدن به اینترنت نداره؟
من میخوام یه جک بگم همین الان از ایرانسل بهم رسید خیلی بامزست
:khandeeeee bahal:
متلک هاى بسيجى به دخترها:خوشگله نمازتو خوندي؟
روزه هاتوبرات بگيرم جيگر
وقت داري بريم مسجد خواهرم؟اندامت بوي کربلا ميده،
شهيدتم:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
منم یه اطلاعیه مهم بدم هرچند کسی به من فکر هم نمیکنه از تاریخ 25 بسته اینترنتي ایرانسلم تموم میشه و بدرود om::
رضا ها فرار میکنند :khandeeeee bahal:
عکس پیج اف بی محسن یگانه که تو اون همه چی رو در مورد تاریخ انتشار حباب توضیح داده [Only Registered And Activated Users Can See Links]
چهارشنبه یا پنجشنبه منتظر ترکیدن حباب باشید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
فقط خواهشی که دارم اینه که حتماً اوریجینال تهیه کنید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
shiraz-sport
10-12-2012, 11:29
خدا کنم که البوم حباب زودی بیاد . من که خیلی این محسن یگانه رو دوس دارم . باور کنید هنوز که هنوزه دارم البوم رگ خوابشو گوش میدم . واقعا عالی میخونه . دستش درد نکنه .
mehdi30100
10-12-2012, 14:57
:-ang
مرتضی پاشائی خعلی هم خوب میخونه
نه باو.................
خواننده فقط رضا یزدانی و چاووشیو خواجه امیری.اینا وطنین ها......اونور آبیا قضیشون جداست
نه باو.................
خواننده فقط رضا یزدانی و چاووشیو خواجه امیری.اینا وطنین ها......اونور آبیا قضیشون جداست
چاوشی و خاوجه امیری ی چیزی ولی یزدانی صداش خعلی مزخرفه
mehdi30100
10-12-2012, 15:18
چاوشی و خاوجه امیری ی چیزی ولی یزدانی صداش خعلی مزخرفه
من عاشق صداشم............یه خشونت خاصی تو صداشه:haaa:
من عاشق صداشم............یه خشونت خاصی تو صداشه:haaa:
من از صداش میترسم
انگار میخواد آدمو بخوره
آهنگ آبیشو دارم فقط
mehdi30100
10-12-2012, 15:24
من از صداش میترسم
انگار میخواد آدمو بخوره
آهنگ آبیشو دارم فقط
من همه آهنگاشو گوش میکنم................مخصوصا اونایی که با گیتار برقی زده.
خواننده فقط آرمین 2afm
عشق منه بدجوری صداش فاز میده :death:
mehdi30100
10-12-2012, 15:45
خواننده فقط آرمین 2afm
عشق منه بدجوری صداش فاز میده :death:
اه اه...........اینو چن تای دیگه از خونه قهر کردن شدن خوانندهki::
ایرانی جماعت رپر ازش در نمیاد...................
خواننده فقط استاد بنانlove::love::
اتفاقا آرمین و امیر و رضایا عالی می خونن مخصوصا آرمین که اصلا صداش خیلی هاته
جدا از اینا حمید عسگری و پاشایی هم خوش حنجرن
mehdi30100
10-12-2012, 16:03
اتفاقا آرمین و امیر و رضایا عالی می خونن مخصوصا آرمین که اصلا صداش خیلی هاته
جدا از اینا حمید عسگری و پاشایی هم خوش حنجرن
خواننده شناس نیستی...........
فقطdr.alban
نه نه صدای حسام استپس.........
فقط دیس می کنه
alexdelpiero_10
10-12-2012, 16:10
انتخاب خواننده که اینهمه بحث نداره خواننده فقط و فقط داریوش :ohum:
البته رپ هم یاس و زد بازی رو قبول دارم:nishkhand:
mehdi30100
10-12-2012, 16:13
داریوش خیلی خوبه.........من ابیو داریوشو قبول دارم/شادمهرو سیاوش صحنه رو هم خیلی قبول دارم........
اینا هنرمندن نه رضا یا و پاشایی
آرمین تتلو پاشایی عبدالمالکی عسکری فقط
mehdi30100
10-12-2012, 16:21
2تا نظر سنجی باید بذاریم....یکی زیباترین بازیکن..یکی بهترین خواننده.
این که نشد وضع..........
بچه ها اگه کسی لینک سالم برای دانلود نسخه های پایینتر 3D Max مثل 2008 یا 2009 سراغ داره یه اطلاعی لطفا به ما بده نیاز دارم اساسیdallliii
خواننده فقط
یاس و سیاوش و خواجه امیری و بابک جهانبخش
خارجی هم شکیرا و مدرن تاکینگ
اینو نگا کنید خیلی باحاله:khandeeeee bahal:
از روی آهنگ ساسی مانکنه:khandeeeee bahal::luuugh::danc:shikam::-
این یکی رو هم نگا کنین
باحاله:danc:ki:::luuugh::khandeeeee bahal:
خواننده شناس نیستی...........
فقطdr.alban
خدا رو شکر ک ی جا ی خواننده شناس خوب پیدا شد
من قصد دارم بخونم...میشه ب جا اینکه برم آکادمی شما ازم تست بگیرید؟؟؟؟!!!!:blush:
ممنون میشم
shiraz-sport
10-12-2012, 22:22
اقا انقدر بحث نکنید . خواننده فقط شادمهر عقیلی و سیاوش قمیشی و معین و محسن یگانه و مهدی احمدوند . حمید عسگری هم خوب میخونه . :yes:
راستی علی عبدالمالکی و علی تکتا هم صدای بینظیری دارند . roz::
از خواننده های زن هم هایده و مهستیlove::
از رپر ها هم فقط یاس سلطان رپ ایران و حسین ابلیس و بهرام هم خوب میخونه . از هیچکس هم بد نمیخونه .
از اهنگ پروفایل عبدالله هم خیلی خوشم میاد . جدیدا طرفدار اینجور اهنگ ها شدمki::
Abdollah 202
10-12-2012, 23:18
از اهنگ پروفایل عبدالله هم خیلی خوشم میاد . جدیدا طرفدار اینجور اهنگ ها شدمki::
آفرین :kissss:
عکس آواتارمم خواننده ی آهنگ پروفایلمه dallliii
حالا چرا اینقد بحث میکنین
بیاین یک اسم جدید واسه کمپ انتخاب:luuugh::luuugh: کنیم
نه ولش کن نمیخواد :sigarii:
چیکار کنیم:eee::shame: ؟؟؟؟؟؟
راستش بگم این درس خوندن چی بشه :nishkhand: لامصب تو تابستون همه تو دربی بودن اما الان رفتن سراغ درس و مشق:okh:
یاد تابستونا بخیر:death:
shiraz-sport
10-13-2012, 00:18
آفرین :kissss:
عکس آواتارمم خواننده ی آهنگ پروفایلمه dallliii
حالا چرا اینقد بحث میکنین
بیاین یک اسم جدید واسه کمپ انتخاب:luuugh::luuugh: کنیم
نه ولش کن نمیخواد :sigarii:
چیکار کنیم:eee::shame: ؟؟؟؟؟؟
راستش بگم این درس خوندن چی بشه :nishkhand: لامصب تو تابستون همه تو دربی بودن اما الان رفتن سراغ درس و مشق:okh:
یاد تابستونا بخیر:death:
باور کن عبدل جون این اهنگ پروفایلت منو کشته . واقعا این گروه کوات زیبا خوندن . :ahaaaaaa:
خانوادم هم عاشق اهنگ شدن roz::
تقدیم به Abdollah 202 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) که علاقه شدیدی به فیلمای کره ای داره lol:-
Abdollah 202
10-13-2012, 23:30
تقدیم به Abdollah 202 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) که علاقه شدیدی به فیلمای کره ای داره lol:-
خیلی ممنون از هدیت:scare3:
:luuugh::jeddiiiii::jeddiiiii:
آخرش از دست شما اهالی دربی من دغ میکنم :shame::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
DanielBahrami
10-14-2012, 14:33
تقدیم به abdollah 202 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) که علاقه شدیدی به فیلمای کره ای داره lol:-
حتما این هم شبکه های ایران رو دیده گفته چرا من پشتیبان نداشته باشم مثل این کوشا ؟
از صبح تا شب تبلیغ قلم چی هست یا بانک به خاطر همین من که رفته سراغ این چند تا شبکه جدید .
Blue-StaR
10-14-2012, 16:40
چه دنیا مزخرفی دارم این روزا heee::
همش درس ، درس ، درس ، یکم نت :gerye:
دلم تنگ شده واسه روزای تابستون که مامانه بزور ساعت 3 از جلو نت جمعم میکرد ، واسه همه اون فیلمایی که با شوق و ذوق دانلود میکردم و تا دانلود شدنشون جونم بالا میومد:gerye::nishkhand:
الان فقط سرم تو کتابامه ، رشتس ما داریم eterza::- ؟ صب تا شب ، شب تا صب بخون ، باز کم بیار eterza::- شت :nishkhand:
امیدوارم این مدرسه لعنتی هر چه زود تر تموم شه eterza::-
پ.ن : جدیدا این آهنگه بزیار فاز میده ، انقد که گوش دادمش فک کنم خوانندهه خودش پشیمون شد که آهنگو خوند lagh:: 12 Hamin Harfa.mp3 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
خخخخخخخخ
من حداقل روزی 3 ساعت نت
2 ساعت خواب
3 ساعت فیلم
2 ساعت درس
هنگام درس خوندن هم اس بازی
Abdollah 202
10-14-2012, 21:03
دلم تنگ شده واسه روزای تابستون که مامانه بزور ساعت 3 از جلو نت جمعم میکرد ، واسه همه اون فیلمایی که با شوق و ذوق دانلود میکردم و تا دانلود شدنشون جونم بالا میومد:gerye::nishkhand:
الان فقط سرم تو کتابامه ، رشتس ما داریم eterza::- ؟ صب تا شب ، شب تا صب بخون ، باز کم بیار eterza::- شت :nishkhand:
پ.ن : جدیدا این آهنگه بزیار فاز میده ، انقد که گوش دادمش فک کنم خوانندهه خودش پشیمون شد که آهنگو خوند lagh:: 12 Hamin Harfa.mp3 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
خب درس نخون و خودتو راحت کن :haaa:
مملکت به منشی هم احتیاج داره :evaa: ههمون که نباید دکتر بشیم :nishkhand:
اه این چه اهنگی بود گذاشتی تا بدانلودیم :okh: آدم میترسه از صدای خوانندش:chakoshi::luuugh:
خخخخخخخخ
من حداقل روزی 3 ساعت نت
2 ساعت خواب
3 ساعت فیلم
2 ساعت درس
من که از 24 ساعت 24 ساعت در نت هستم :chakoshi::chakoshi::luuugh::luuugh:
alexdelpiero_10
10-14-2012, 21:23
رشته خوبیه ولی چون دختری و چیزی تو مغزت نمیره مجبوری زیاد بخونی:khandeeeee bahal:
خیلی خب بابا شوخی کردم فحش نده:nishkhand:
خب درس نخون و خودتو راحت کن :haaa:
مملکت به منشی هم احتیاج داره :evaa: ههمون که نباید دکتر بشیم :nishkhand:
اه این چه اهنگی بود گذاشتی تا بدانلودیم :okh: آدم میترسه از صدای خوانندش:chakoshi::luuugh:
من که از 24 ساعت 24 ساعت در نت هستم :chakoshi::chakoshi::luuugh::luuugh:
عبدل خراب اون انگیزه دادنتم درس رو ول کن بشین پای نت:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
الان که فکر میکنم تو یه چیزی با هم مشترکیم (ساعت های نت):khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
shiraz-sport
10-14-2012, 21:41
یعنی اهنگ از این خز تر تو عمرم نشنیده بودم . :evaa:
خیلی مسخره بود :ogh:
من نمیدونم شما دخترا چجوری این اهنگ ها رو گوش میدید !!!!!!!!!!:ajibeee:
من موندم باران خانم شما از چیه این اهنگ خوشتون اومده !!!!!!!!!!:nishkhand:
پس این چه اهنگیه الکی الکی دانلودش کردیم گفتیم شاید یه چیز جالبی باشه...:gijjj:
این اهنگ کجاش فاز میده!!این خواننده صداش یه جوریه که ادم میترسه....:luuugh:
خانوم این چی بود دادی بابا قبض روح شدیم :nishkhand:
جسارت نباشه ولی خیلی مزخرف بود :nishkhand:
mehdi30100
10-14-2012, 23:15
منم با همه موافقم...............................
خجالتم خوب چیزیه والله.:nishkhand:
بزور دانلود شد ولی حالمو مشتی گرفت..............خز در حد بوندس لیگا
اول سلام ... roz::
بازگشتتون رو تبریک میگم ... (فرض کن از المپیک برگشتی ... :death:)
زندگی همینه دیگه سخته خو ... :eynak:
باید درس بخونی تا دکتر بشی ... :ahaaaaaa:
این چه آهنگی بود که گذاشتی یاد بدبختیام افتادم ... eterza::-
خخخخخخخخ
من حداقل روزی 3 ساعت نت
2 ساعت خواب
3 ساعت فیلم
2 ساعت درس
14 ساعت باقی مونده رو چکار میکنی پس ؟؟؟ :eee: dallliii
mortezarm
10-15-2012, 13:25
خب منم بد مدتها ان شدم گفتم از پستم بی نصیب نمونید:evaa:
بابا سخت نگیرید پس من چی بگم برای یه هفته 2 تا کنفرانس یه مقاله 2 تا پاورپونت و 1 ترجمه و.........غیره دارم اما بیخیال سیر میکنم و مشغول همون سبک بوق همیشگیم اما جدا ادم کم میاره :morde:
یعنی شرایط من. ببینید قدر راحتی خودتونو میدونید ها
mehdi30100
10-15-2012, 20:20
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دربی هی قط میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی خبر نداره از دلیلش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DanielBahrami
10-16-2012, 15:28
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دربی هی قط میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی خبر نداره از دلیلش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم از سرور اصلیه . قبلا این این مشکلات پیش اومده ولی این یکی یه خورده فرق داره .
Alex Dlpiero_10
10-17-2012, 15:19
آره منم دیروز نتوستم وارد سایت بشم فکر کردم محرومم کردن:nishkhand:
سلام امروز بعد از سه هفته صاحب اینترنت شدم و اومدم تواین وقت کمی که دارم یه چیزی بگم:
از سه هفته پیش مودم من به دلیل مشکلاتی که در ای پی با مودم قبلی داشت در دست تعمیر و درنوبت بود تا این که دیروز بهم تحویلش دادن امروز هم برای فردا دو تا امتحان سراسری داریم باید اونا رو بخونم ایشالا فردا میام دربی وبه سوالات نیمکتیای گل که هنوز بهشون پاسخ دادهنشده پاسخ میدم
پیشاپیش به خاطر این مشکلی که منو از اینترنت محروم کرده بود از همه مخصوصا جعفر اقا معذرت خواهی میکنم
ویرایش :اون دو سه دفه یی هم که تونستم بیام با یه مودم دیگه بود که هرازگاهی یه شب دراختیارم قرارمیگرفت
mehdi30100
10-17-2012, 17:03
واقعا مشکلش چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3روز داغون بود
shiraz-sport
10-17-2012, 22:02
سلام امروز بعد از سه هفته صاحب اینترنت شدم و اومدم تواین وقت کمی که دارم یه چیزی بگم:
از سه هفته پیش مودم من به دلیل مشکلاتی که در ای پی با مودم قبلی داشت در دست تعمیر و درنوبت بود تا این که دیروز بهم تحویلش دادن امروز هم برای فردا دو تا امتحان سراسری داریم باید اونا رو بخونم ایشالا فردا میام دربی وبه سوالات نیمکتیای گل که هنوز بهشون پاسخ دادهنشده پاسخ میدم
پیشاپیش به خاطر این مشکلی که منو از اینترنت محروم کرده بود از همه مخصوصا جعفر اقا معذرت خواهی میکنم
ویرایش :اون دو سه دفه یی هم که تونستم بیام با یه مودم دیگه بود که هرازگاهی یه شب دراختیارم قرارمیگرفت
دلم برات تنگ شده بود رضا
فکر کنم از سرور اصلیه . قبلا این این مشکلات پیش اومده ولی این یکی یه خورده فرق داره .
نه بابا فکر نکنم این طوری که تو میگی نباشه....:soal:
ولی تا اونجایی که معلومه تغیر زیادی هم نداشته ولی من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم..:khelal dandoon:
Fc Bayern München
10-18-2012, 01:54
آره منم دیروز نتوستم وارد سایت بشم فکر کردم محرومم کردن:nishkhand:
بعیدم نبود محرومت کنن :death::death::death:
دانلود آهنگ دارم عاشقت می شم
دانلود آهنگ عشق اجباری
دانلود آهنگ همینه رسم دنیا
این من نیستما ... dallliii
فقط شباهت اسمیه ... :babaa:
دانلود کنید بدک نیست ... :evaa:
سلام به بروبچ...:bia baghalam:
يه هفته كلا نبودم كلي هم ماجرا داشتم !ميشد باهاش يه سريال 30 قسمتي بهتر از شبكه سه اييها ساخت...dallliii
خلاصه اش هم كلي كار و سختي بود ديگه... كه فعلا ختم به خير شد..:shogh:
منم هرچي ميخواستم با گوشيم بيام دربي نمشد گفتم شايد گوشيه هنگ كرده:ruunn:يا اينترنت دوباره سرعت اومده پايين...
Arman.Leo
10-18-2012, 14:50
سلام ... خوش آمدید :hapoo:
سوال:
همیشه میتونیم از آپدیت کارت گرافیک استفاده کنیم یا فقط در صورتیه که سخت افزار رو هم تغییر داده ایم ؟
منظورم اینه که من فیفا 13 رو نمیتونم وارد بازیش بشم
فهمیدم که باید کارت گرافیکی رو آپدیت کنم
بلدم کارت گرافیک رو آپدیت کنم
ولی میخوام بدونم باید تغییراتی در سخت افزار به وجود بیارم و یا نه
ممنون میشم با توضیح جابمو بدین (2 نمره) mas:-
Arman.Leo
10-18-2012, 15:30
خیلییییییییی ممنونم ازسیل عظیم جواباتونentezar::
واقعا به سطح عجیبی از فهمیدگی این موضوع رسیدم ...entezar::
حالا یک درخواست دیگه داشتم
کسی میتونه یک لینک سالم و به درد بخور از آهنگ russian roulette ریحانا برام پیدا کنه
من که هر چی گشتم نبود
اما امیدوارم ایندفعه با سیل خروشان مواجه نشمentezar::
ایندفعه دیگه به نابودی میرمentezar::
سلام ... خوش آمدید :hapoo:
سوال:
همیشه میتونیم از آپدیت کارت گرافیک استفاده کنیم یا فقط در صورتیه که سخت افزار رو هم تغییر داده ایم ؟
منظورم اینه که من فیفا 13 رو نمیتونم وارد بازیش بشم
فهمیدم که باید کارت گرافیکی رو آپدیت کنم
بلدم کارت گرافیک رو آپدیت کنم
ولی میخوام بدونم باید تغییراتی در سخت افزار به وجود بیارم و یا نه
ممنون میشم با توضیح جابمو بدین (2 نمره) mas:-
به این سایت برو و هرچی درمورد پی اس نوشته برای تو هم صدق میکنه چیزیم که خواستی تو لینکایی که معرفی کرده هست
برو اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]بازی/کامل-ترین-مرجع-رفع-مشکلات-بازی-pro-evolution-soccer-2013/)
خیلییییییییی ممنونم ازسیل عظیم جواباتونentezar::
واقعا به سطح عجیبی از فهمیدگی این موضوع رسیدم ...entezar::
حالا یک درخواست دیگه داشتم
کسی میتونه یک لینک سالم و به درد بخور از آهنگ russian roulette ریحانا برام پیدا کنه
من که هر چی گشتم نبود
اما امیدوارم ایندفعه با سیل خروشان مواجه نشمentezar::
ایندفعه دیگه به نابودی میرمentezar::
اینم سفارش موزیک آرمان :
حالا دیگه به بچه های دربی تیکه میندازی ؟؟؟ chomagh
حالتو بگیرم ؟؟؟ :eee:
عکستو بزار دیگه ... تا به عبدل نگفتم ... :evaa:
Arman.Leo
10-18-2012, 18:43
مرسی واقعا بهش نیاز داشتم :daghighan:
به غیر از این آهنگ و آهنگاش با امینم دیگه از آهنگاش خوشم نمیادthink::
بگذریم ،lay_;;
نه بابا من کی باشم اینکارو بکنم :khelal dandoon:
حال منو ؟ بیگیر بیبینم .:ohum:
عکس نننننمممممممیذااااااااارم مممم:chakoshi:
Abdollah 202
10-20-2012, 12:53
ســــــــــــــــــــــــ ـــلام :nishkhand:
حــــــــــــــــــــــــ التون خوبه ؟:nishkhand:
میگم این درس و مشق هم بد جور دربی رو خلوت کرده ها ki::
ملت چی درس خون شدن :evaa:
منم باید برم دیگه چون کسی نیست ....:shame:
من هم برم درس بخونم :evaa:
RezaVilla7
10-20-2012, 13:25
سلامی دوباره به همه ي گل های دربی
گل؟نه؟آها به من چه اصلا شاید دیدید که من 3 4 روزی غایب بودم بسته اینترنتيم تموم شده بود ولی الان هفتگی فعال کردم به خاطر شما با بابام کل افتادم خیلی ممنون فقط خواستم برا عده ای گفته باشم که من برگشتم!
tazim::
:evaa:
تو این مدت دلم خیلی برا اینجا تنگ شد اصلا پی اس برام سست شده بود الان هم زیاد ميل به فعالیت ندارم چون اثری از پست های من نیست om::
همتون رو دوست دارم فرقی نداره:rose:baghal:-
تا بعد یا حق:ahaaaaaa:
Arman.Leo
10-22-2012, 20:09
چه خلوته ولی بازم این انجمن به بهترین روزهای خودش بر خواهد گشت ki::
حال کردید ؟ همچین تریپ ورزشی امیدواری گرفتم . نه جون من حال کردید ؟:look:
الان دو شنبه است ، پس فردا امتحان فیزیک دارم هیچی نخوندم:chi migi:
فیزیک خودش سخت هست ، حالا خودش هم میخواد فراتر از کتاب بگیره دیگه واویلا:scare3:
حالا خوبه تستیه به امداد های غیبی امیدواریم:ghelyon:
خدا به دادمون برسه:aaaa:
DanielBahrami
10-22-2012, 21:56
چه خلوته ولی بازم این انجمن به بهترین روزهای خودش بر خواهد گشت ki::
حال کردید ؟ همچین تریپ ورزشی امیدواری گرفتم . نه جون من حال کردید ؟:look:
الان دو شنبه است ، پس فردا امتحان فیزیک دارم هیچی نخوندم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
فیزیک خودش سخت هست ، حالا خودش هم میخواد فراتر از کتاب بگیره دیگه واویلا:scare3:
حالا خوبه تستیه به امداد های غیبی امیدواریم:ghelyon:
خدا به دادمون برسه:aaaa:
چه اعتماد به نفسی :ookk:بابا دمت گرم . یه خورده این خونسردیت رو به ما هم یاد بده . معلم از دو هفته بل وقت امتحان تعیین میکنه من استرس دارم با اینکه درسم خوبه .
در مورد فروم هم باید بگم که این مشکلات برای هر سایتی پیش میاد . اگه تا یک هفته ی دیگه اتفاقی نیفته مطمئن باش همه بر میگدند .
Arman.Leo
10-23-2012, 04:58
چه اعتماد به نفسی :ookk:بابا دمت گرم . یه خورده این خونسردیت رو به ما هم یاد بده . معلم از دو هفته بل وقت امتحان تعیین میکنه من استرس دارم با اینکه درسم خوبه .
در مورد فروم هم باید بگم که این مشکلات برای هر سایتی پیش میاد . اگه تا یک هفته ی دیگه اتفاقی نیفته مطمئن باش همه بر میگدند .
والا مردم جدیدا چه نتیجه هایی میگیرن
برای اینکه بخوای بدونی ، من تو کلاس به همون کار خودت مشهورم ...
درمورد فروم هم خودم میدونستم برمیگردن به دربی
Alex Dlpiero_10
10-23-2012, 16:05
میگم این درس و مشق هم بد جور دربی رو خلوت کرده ها ki::
ملت چی درس خون شدن :evaa:
خب همه مثل تو نیستن دوبار کنکور داده دوبارشم ....:nishkhand:
توهم کتابتو بازکنی بدنیستا:nishkhand:
mortezarm
10-23-2012, 16:09
سلام بر همه
میبینم دربی در غیاب من و از دوریه من مدتی قطع بوده کمپم که چقد خلوتهthink::
هیچی غرض همین سلام کردن بود دیگه:rose:
Arman.Leo
10-23-2012, 16:16
تنها یک روز تا امتحان فیزیک ...:eynak:
امروز خرخونی رو شروع کردم ولی بازم فکر نکنم با این معلمی که ما داریم تو کلاس کسی بالا 2 بگیرهcrying::-
خدا به داد هممون برسهeterza::-
Alex Dlpiero_10
10-25-2012, 11:23
عید قربان هم که فرداست !:nishkhand: چه غلغله ای میشه فردا تو مکه ...
این هم آهنگی که زمان عید قربان پخش میشه با صدای حسن قاسم ( لبیک الهم لبیک )
دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
mehdi30100
10-25-2012, 13:02
سلام بکس.........یه3الی 4صفه بود پست نذاشته بودمااااااااااااااااااااا ا.............
دهنم دو هفته سرویسه...12تا امتحان داشتم که 5تاش با بدبختی گذشت.................:okh:
خدا رحم کنه :ey babaaa:
Abdollah 202
10-25-2012, 16:36
امروز ساعتای 1 بود بود تو خونه نشسته بودم صدای تصادف اومد سریع رفتم در حیاطو باز کردم دیدم یک موتور سوار باکله خورده به دیوار حیاطمون و یک متر اون طرف تر پرت شده و از سرش خون میاد و تکون نمیخوره :aaaa: منم خشکم زده بود اخه پسره داشت جون میداد ... به شدت ترسیده بودم و سرع زنگ زدم 115 و اومد بردنش و الان نمیدونم زندس یامرده...
خواهشا براش دعا کنین ...
اما شاهدین قضیه میگفتن از 10 متری ترمز رو زده و بعدش نتونسته کنترل کنه و یه راست خورد به لبه ی دیوار خونمون و پرت شد ....
اگه کلا میداشت اینظوری نمیشد:aaaa: خواهشا براش دعا کنین:daghon:
پسره هم جوون بود و میخورد 20سالش باشه
Abdollah 202
10-25-2012, 17:13
تازه اینم بگم این صحنشم هرگز از یادم نمیره که پدر و مادر موتور سوار اومدن رو سر موتور سوار به سر خودشون میزدن و گریه میکردن و ترکی ناله میکدن اما من که هیچی نفهمیدم از حرفاشون ...
اخرشم من خونی که رو زمین ریخته بود رو شستم
اصلا از یادم نمیره این صحنه ها رو بچه ها کمکم کنین تا از یادم بره:aaaaaa::aaaaaa::aaaaaa:
HAMID ARSENAL
10-25-2012, 17:39
داداش راستشو بخوای اینجور بلا ها رو زیاد دیدم طبیعی شده
یه بار سرکار داخل ساختمان کار میکردیم دوستم میخواست بره بیرون
جلوی ساختمان هم داشتن داربست هارو باز میکردن دوست منم توجه نکرد رفت بیرون بعد از بالا که بست هارو باز میکردن مینداختن زمین
افتاد تو سرش بردیم بیمارستان چون بغلش کرده بودم همه جام خونی بود حالا هم هیچ کاری نمیتونه بکنه و ناقص العقل شده
یه بار هم خودم با موتور رفتم دیوار مثل همین پسری که گفتی ولی خودمو جمع کردم و انداختم زمین خودم به دیوار نخوردم ولی موتوری که 600 هزار پولش بود اوراقی فروختمش 50 هزار خودمم یه ماه بیمارستان تشریف داشتم
یه بار هم 4 نفر بودیم تو پارک 30 نفر الاف ریختن سرمون اول یکی دوتاشو زدم بعد اونقدر مارو زدن ..... بعد یکی با چاقو زده بود پشتم البته زیاد عمیق نبود که اونم به خیر گذشت
عبدالله واقعا متاسفم بابت صحنه هایی که از جلوی چشت گذشت و بدتر از اون جلوی والدینش:delgarmi: ولی خواست خدا بود چیکارش میشد کرد ؟؟؟ایا میشد جلوی حکمت خدا رو گرفت ؟؟تو فقط و فقط به زمان احتیاج داری تا از یادت بره باید سرتو به چیزای دیگه مشغول کنی تا به تکرار هر5دقیقه یه بار از یادت بره و بعد چندروز 30درصد از یادت بره ولی بدون این زمان کم نیست
2نفر از 4نفر خونوادمون روانشناسی میخونن و منم یه مطالعه داشتم میدونم حوادث شدید روحی به هیچ وجه با یکی دوهفته گذشت زمان از یاد نمیره زیاد زمان میبره و باید فقط از خدا بخوای تا هرچی زودتر خوب بشه
mehdi30100
10-25-2012, 19:26
عبدلله یه سری به سایت ترول ها بزن..........جدیداش باحاله..............روحیت عوض میشه////:whistle3:
خداکنه سالم بمونه.....موتور به جز بدبختی هیچی نداره...........:ajibeee:
بیچاره جوون مردم:sad:
Fc Bayern München
10-26-2012, 12:51
مهدی راست میگه بهترین سایت ترول ها هم [Only Registered And Activated Users Can See Links] هستش :flowerysmile:
سلام به همگی:hooora2::hooora2::bia baghalam:
بعد مدتی دوری از سایت دوباره برگشتم:danc::danc:
یه اتفاقی هم تو این مدت برام افتاد که دستم شکستdallliii:evaa::evaa:
و الان هم دستم تو گچه:evaa:
مثله اینکه کلا سایت این مدت خلوت بوده
mehdi30100
10-26-2012, 17:21
چرا دستتو شیکوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم دستته؟؟؟؟؟
یه آمار از وقوع حادثه بده
سر فوتبال شد
دستم کلا برگشت یه جاش هم ترک ورداشت
البته شانس آوردم دسته چپمه:nishkhand::evaa::evaa::evaa:
mehdi30100
10-27-2012, 15:28
من چپ دست......................تا حالا هم فقط دماغم 2بار شکسته............:ey babaaa:
خدارو شکر دستو پام سالمه سالمه....:/danc
DanielBahrami
10-27-2012, 21:36
با این سالن ها و زمین هایی که برای جوون های مردم گذاشته اند بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت . من هم خودم دست چپم چندین بار تا مرز گچ گرفتن پیش رفته تازه پای راستم هم نزدیک بود بره تو گچ . اصلا بهتره برید شرنج بازی کنید . :yes:
shiraz-sport
10-27-2012, 21:58
من که خدا رو شکر نه تا حالا دستم شکسته نه پام شکسته . !!!
فقط تا دلتون بخواد سرم شکسته . !!!:evaa:
یعنی بیشتر مواقع سرم خورده به سنگ . یعنی روزگار سرم رو شکونده !!!!
sina acm
10-27-2012, 23:14
من به شکل کاملا مسخره ای یک بار پام شکست
تو کوچه داشتیم فوتبال بازی میکردیم وقتی تموم شد داشتم میومدم خونه پام پیچ خورد و 1 ماه از تابستون تو کچ موند
یعنی از این مسخره تر نمیشد ادم تو بازی هیچش نشه راه صاف داره میره پاش بشکنه :eee:
mehdi30100
10-28-2012, 15:49
همش تقصیره ورزشه......:chakoshi:
من به شکل کاملا مسخره ای یک بار پام شکست
تو کوچه داشتیم فوتبال بازی میکردیم وقتی تموم شد داشتم میومدم خونه پام پیچ خورد و 1 ماه از تابستون تو کچ موند
یعنی از این مسخره تر نمیشد ادم تو بازی هیچش نشه راه صاف داره میره پاش بشکنه :eee:
خیلی باحال مجروح شدی
منم یه بار داشتیم وسطی بازی می کردیم توپ خورد تو دلم تا چند روز دلم درد می کرد خیلی بد بود:hapoo:
mehdi30100
10-29-2012, 17:28
منم یه بار داشتیم وسطی بازی می کردیم توپ خورد تو دلم تا چند روز دلم درد می کرد خیلی بد بود:hapoo:
توپ دردش زیاده؟؟؟؟
اگه وسط مسابقه یارو با هوک چپ دماغتو پیاده کنه حاله منو میفهمی...........:aaaa:
باید برم عمل کنم 3سال دیگه................
Abdollah 202
10-30-2012, 15:57
بچه ها او موتور سواری که چن روز پیش گفتم تا دیروز تو کما بود و دیروز مرد
براش یک فاتحه بخونین
Tulip National Farm, Netherlands
Arman.Leo
11-03-2012, 10:52
این رو هم خودم ساختم
تقدیم به همه ی اعضای دربی:flowerysmile:
shiraz-sport
11-03-2012, 10:55
به خدا فقط پرسپولیس استقلال نیستند . خدا وکیلی این گل زیدانی عباس محمد رضایی توی بازی
فجر و سایپا که عباس محمد رضایی تو دقیقه نود واقعا یه سوپر گل زد . دیدنش خالی از لطف نیست .
ببینید و لذت ببرید . زنده باد فوتبال پاک :flowerysmile:
mehdi30100
11-03-2012, 15:34
من امسال عاشق سبک بازی فجر شدم.......................عین آژاکسه لا مصب...........
خداکنه نتیجه بگیره تا بقیه تیما هم یاد بگیرن بجای ستاره خریدن ستاره بسازن.
Arman.Leo
11-03-2012, 18:25
اینم یک عکس برای انجمن دربی
این رو هم خودم طراحی کردم
امیدوارم خوشتون بیاد
shiraz-sport
11-03-2012, 18:46
من امسال عاشق سبک بازی فجر شدم.......................عین آژاکسه لا مصب...........
خداکنه نتیجه بگیره تا بقیه تیما هم یاد بگیرن بجای ستاره خریدن ستاره بسازن.
داداش افرین به تو
ولی فکر کنم عین دورتموند باشه نه اژاکس !!!dallliii
ولی بازم ممنونم ازاین طرز فکر زیبا و قشنگت .
لامصب اگه مثل تیم های اصفهانی پول خرج میکردند الان باید صدر جدول باشیم ولی حیف که بودجه نداریم .
Arman.Leo
11-04-2012, 04:26
داداش افرین به تو
ولی فکر کنم عین دورتموند باشه نه اژاکس !!!dallliii
ولی بازم ممنونم ازاین طرز فکر زیبا و قشنگت .
لامصب اگه مثل تیم های اصفهانی پول خرج میکردند الان باید صدر جدول باشیم ولی حیف که بودجه نداریم .
اینقدر بدم میاد یکی همینطوری چیزی میپرونهeterza::-
اصفهانی ها پول دارن خرج میکنن ؟ eterza::-
اگه ما پول داشتیم بازیکنا ذوب آهن نصفشون نمیرفتن ... به خاطر اینکه پول نداریم الان اواخر جدولن
اگه پول داشتن که استقلال زیرش بود تو جدولeterza::-
ما اصفهانیا اگه پول داشتیم تیم فوتسال فولاد ماهان سپاهان همه تیمهاشو به جز نوجوانان منحل نمیکرد eterza::-
سپاهان هم اگه پول داشت کثل استقلال و پیروزی 3-4 تا خرید توپ میکرد که استقلالی ها اینقدر پز ندنeterza::-
شما همین خلعتبری رو دیدی یهو میگی اصفهانی پول زرتی خرج میکنن ؟ eterza::-
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.