ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد سوم ㋡ ㋡

صفحه ها : 1 2 [3] 4

fcb10
06-04-2012, 22:51
بازم معذرت میخوام

ممنونم از لطفتون ولی من 4ماهه که عضوم ولی تازه از امروز میخوام تو بحث های سایت شرکت کنم
بازم معذرت:chakerim:

چه شروع خوبی هم داشتی ki::

خوش اومدی داداش :flowerysmile:

alexdelpiero_10
06-04-2012, 23:42
بازم معذرت میخوام

ممنونم از لطفتون ولی من 4ماهه که عضوم ولی تازه از امروز میخوام تو بحث های سایت شرکت کنم

يه بار ديگه هم معذرت خواهي كنheee:: دو باره تا سه نشه بازي نشهheee::

به جمع كابران با مرام دربي خوش اومدي love:::hehee:

ibrahim
06-05-2012, 00:18
سلام من برگشتمdallliii
آهای پلیس چیه کیه کجاییهheee::
یخ زدم اونجا چه سرد بود شبشheee::
جاتون خالی:hehee:

alexdelpiero_10
06-05-2012, 00:35
سلام من برگشتمdallliii

خوش آمديheee::

پليس 202 وارد عمل شده و بهت اخطار دادهki::

mortezarm
06-05-2012, 00:44
میدونم اینجا کسی هنوز پدر نشده ولی روز مرد که هست dallliii این روز رو به همه بروبچ دربی تبریک میگم :love:

اولا تو از کجا میدونی؟
دوما مرسی میدونم منظورت بیشتر با من بودki::
ولی روز همه اقایون مبارک

حالا تو نميخواد خودشيريني كني :nishkhand: قند عسل آبنبات:nishkhand: با تو نبود به دل نگير:nishkhand:

نه بابا چه دل گیری گفتم جلوی اولی رو بگیرم بعدی میاد وارد جاهای بدتر میشه
حالا اصلا این وسط تو چی میگی

بازم معذرت میخوام

خدا ببخشه :khelal dandoon:
راستی من یادم رفته بود این رضا رو میشناختم باهاش حرف هم زده بودم
بچه باحالیه
اقا خوش اومدی

و زندگی دوباره شیرین میشود:nishkhand:

R.BAGGIO.10
06-05-2012, 00:57
خدا عاقبت همه رو به خیر کنه:nishkhand:

پیام بازرگانی کمپ:nishkhand:

fcb10
06-05-2012, 01:46
اولا تو از کجا میدونی؟
دوما مرسی میدونم منظورت بیشتر با من بودki::
ولی روز همه اقایون مبارک

عجیجم تو چقد باهوشی ..... heee::

fcb10
06-05-2012, 01:51
امروز یه خبر عجیب شنیدم ! میگن هرکی کروات بزنه حتی داماد تو عروسیش 6 ماه زندانی داره !!! یعنی کف کردم !!! واقعا این دیگه خیلی مسخرس !!!!

این همه پول جا کروات دادیم پشم .......

flavia
06-05-2012, 01:56
امروز یه خبر عجیب شنیدم ! میگن هرکی کروات بزنه حتی داماد تو عروسیش 6 ماه زندانی داره !!! یعنی کف کردم !!! واقعا این دیگه خیلی مسخرس !!!!

این همه پول جا کروات دادیم پشم .......

خبر الکیه فکر کنم....think::
اخه خیلییییییی مسخرس!!!!
میخواین بریزن تو تک تک خونه ها ببینن کی کراوات میزنه؟!؟!؟!entezar::

fcb10
06-05-2012, 01:58
خبر الکیه فکر کنم....think::
اخه خیلییییییی مسخرس!!!!
میخواین بریزن تو تک تک خونه ها ببینن کی کراوات میزنه؟!؟!؟!entezar::

نه !! تو جشن ها یا خیابون , واقعا چرته و مسخرس !!!!

از کسی هم که شنیدم , خودش .......... آره

flavia
06-05-2012, 02:05
تورو خدا وضع مارو ببین... کل معضلات مملکت سر دو تا تارموی امثال منو کروات شماهاس...entezar::

ibrahim
06-05-2012, 08:40
خبر جدید
از فردا هر کی راه بره جریمه میشهki::
ماشین باید تولید داخلی باشه تا اجازه حرکت در سطح کشور داشته باشهheee::
بازیهای یورو به دلیل حمایت از فوتبال ملی پخش نمیشه:nishkhand:

alexdelpiero_10
06-05-2012, 09:54
كار خوبي ميكنن اصلا اين طناب ها كه ميندازن تو گردن چيه؟:nishkhand:
بايد ماشين خارجي هم تو ايران ممنوع كنن آخه كدوم آدم سالمي ميره ماشين خارجي بخره وقتي خفن ترين ماشن جهان تو ايران ساخته ميشه؟:nishkhand: آدم لقب سفير مرگ(پرايد:nishkhand:) كه بشنوه ميگه اسمش به اين خفنيه خودش چه هلوييه:nishkhand:
راستي قطعات كامپيوتر هم خارجيه پس چرا دارن استفاده ميكنن؟:nishkhand:

مورینیو...
06-05-2012, 12:27
بالاخره ایدز هم در شرف درمان هست.

مردي كه ايدز را مغلوب كرد
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تيموتي براون در حال حاضر يك مورد منحصربه فرد است. او تنها بيمار مبتلا به ايدز است كه به لطف پيوند سلول هاي بنيادين اين بيماري را مغلوب كرده و درمان شد.

به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاين به نقل از مكسيسيانس، تيموتي براون آمريكايي ملقب به "بيمار برلين" در 1995 متوجه شد كه مبتلا به HIV ايدز شد. هفت سال بعد پزشكان در او بيماري خوني لوسميا را تشخيص دادند.

با اين‌حال، تيموتي براون چهارشنبه هفته گذشته در هفدهمين سمپوزيوم "اچ اي وي اند امرجينگ اينفكسيوس" كه 1000 نفر از جمله 600 پزشك ويروس شناس در آن شركت داشتند به عنوان تنها بيماري كه ايدز را شكست داد، شركت كرد.

در واقع، اين بيمار مبتلا به ايدز در سال 2007 در برلين تحت عمل پيوند سلول هاي بنيادين قرار گرفت و به طور معجزه آسايي درمان شد.

او رنج ها و دردهايي را كه قبل از درمان شدن متحمل شده بود براي حاضران در اين سمپوزيوم تشريح كرد. با اين حال، تيموتي خاطر نشان كرد: رويا من اين نيست كه به شما بگويم من نخستين انساني هستم كه درمان شده ام بلكه مايلم بگويم "ما درمان شده ايم".

دكتر گيرو هاتر، خون شناس بيمارستان چاريتي برلين كه تيموتي را درمان كرد شيوه درمان او را براي حاضرين تشريح نمود.

دكتر هاتر تصريح كرد: ايده درمان مبتلايان به ايدز از طريق سلولي به سال هاي دهه 80 ميلادي برمي گردد اما هرگز اين شيوه موفق نشد. در مورد تيموتي ما در ميان اهداكنندگان مغز استخوان در جستجوي فردي بوديم كه حامل ژن دگرگون شده اي باشد كه فقط شامل يك درصد از جمعيت سفيدپوست جهان مي شود. اين ژن روي گيرنده "CCR5-d32 " كه اجازه مي دهد ويروس ايدز لمفوسيت هاي " CD4" تاثير گذاشته و موجب مصونيت حاملان آن در برابر ويروس اچ آي وي مي شود.

پس از يافتن اهداكننده مناسب تيموتي دوبار متوالي تحت پيوند مغز استخوان قرار گرفت و نتايج حاصل غيرقابل باور بودند. نه تنها بيماري لوسميا مغلوب شد بلكه ظرف 600 روز آثار وجود ويروس ايدز در بدن او به كلي ناپديد شد.

تيموتي تنها مورد موفق بوده و دكترهاتر اميدوار است كه اين مسيربه درمان قطعي ايدز منتهي شود. براي درمان 34 ميليون مبتلا به ايدز به اندازه كافي اهداكنندگاني كه داراي اين ژن جهش يافته باشند وجود ندارد.

علاوه براين تيموتي هنگام درمان جهنم را تجربه كرد:‌يك مشكل نورولوژيك به شدت حافظه و حرف زدن او را مختل كرده و خطر مرگ و مير در بيماراني كه به اين روش درمان شوند بسيار بالا است. از هر سه بيمار يك نفر جانش را از دست مي دهد. مترجم: بهرام افتخاري.
منبع: ایران بیولوژی

spbarcelona
06-05-2012, 15:05
آبجی آخه تو دوتا تار موت بیرونه ولی دیگران رو نمی گی. حالا اینکه چیزی نیست ما دو سه روز پیش رفته بودیم بوشهر، همینطور که با بچه ها شب گشت می زدیم دیدم ماشین ماموران مبارزه با بدحجابی ایستاده کنار پیاده رو و داره به یه خانم اشاره میکنه بیا و بهش گفت چرا حجابت اینجوریه. خداییش من توش موندم آخه اینی که گفتن بیا مثل بقیه حجابش افتضا نبود اگه چشماشون رو باز می کردن می دیدن چه خبره. مثلا ما نشسته بودیم لب ساحل حالا شب بودا دوتا دوختر از جلو ما رد شدن که صدای اهنگشون تا... میرفت حالا جلوی ما یکیشون یه چیزی به دوستش گفت که اگه بخوام اینجا بگم خودم آب میشم.
بخاطر اینکه بحث عوض بشه من یه چیزی بگم
تا حالا شده یکی بهتون بگه یا اصلا سوالی براتون پیش بیاد که چرا ما دین اسلام رو انتخاب کردیم و دین های دیگه رو چرا...؟؟؟؟
یه بیت شعری از مرحوم اغاسی یادم افتاد که در زیر نوشتمش که حقیقت از سر و روش میباره:

جمله ی ادیان ز یک دین بیش نیست
جز علویت رهی در پیش نیست

یعنی: یک دین بیشتر وجود نداره این چیزهایی که به غیر از اسلام می بینید بهشون دین نمیگن اینا همه ساختگیه:yes:

alexdelpiero_10
06-05-2012, 15:25
خب ما هم همينو ميگيم اينا يا تو كارشون جدي باشن و درست كار كنن يا هم تعطيلش كنن برن پي كارشون
مثلا اگه يكي كراوات زد چي ميشه؟ اينا كه خيلي جدي هستن چرا به اين افتضاح ها گير نميدن ميان به اوني كه ظاهر سالم تري داره گير ميدن؟

spbarcelona
06-05-2012, 15:30
گفتم که خودمم برام عجیب بود چون وضعیت پارک خیلی ناجور بود. ولی احتمالا وضعیت اون دختره خراب بوده تا مامورها رو دیده درستش کرده.binam
در مورد کراوات هم....
فقط خدا

ibrahim
06-05-2012, 17:36
مگه قرار نبود خبر اینجا نزاریم!:nishkhand:
راستی اینو ببینین نظرتونو بدین:narahat:مسخرشون هستیماlagh:::ehe:
جدول مصوبات راه اندازی شبکه ملی اینترنت/ 10 مصوبه برای دستگاهها ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

GOLL
06-05-2012, 19:28
قضيه كراوات واقعيه؟
چرا؟؟؟!
ابي من ميدونستم ياسوج اين شبها سرده يادم رفت بگم:nishkhand:حالا اصل اينه كه خوش گذشته :nishkhand:اينا همش خاطره ميشه ها.....
اين حجابم به اونايي گير ميدن كه خيلي هم بد نيستن تابستون پارسال اوجه تابستون بود تو خيابون به يكي گير داده بودن هيچيش نبود!!!تيپش خيلي هم خوب بود بدبخت فقط خوش تيپ بود !!!
بعد به اونايي كه وضعشون بد يا خيللي بدتر بود هيچي نميگفتن دليلش رو هم نميدونم من واقعا علامت تعجب شدم !!!
آقا سواحل ايرانم با سواحل مديترانه فرقي نداره(از نظر آزادي دختر ها ،كه كسي خيالش نيست اينجا ايرانه) منتهاش دختر هاي اينجاپروتر هم تشريف دارن بگذريم !البته فقط همون يه دسته ها!!!

Abdollah 202
06-05-2012, 19:41
سلام من برگشتمdallliii

پلیس 202 منم و شانس اوردی خودتو زود معرفی کردی وگرنه ...heee::

میگم چه باحال
تو دربی هم پزشک داریم هم پلیس ( از نوع 202 )داریم و ....

تازه منم به عنوان یک پلیس از بعد کنکور میخام تو دربی بگردم و بی حجابا و اونایی که کروات زدن رو دستگیر کنم:ahaaaaaa:

خلاصه از هر جور قشری اینجا آدم داریمheee::

AlexDelpiero
06-05-2012, 19:46
امروز استاده 4 تا سوال داده بود !4 تا زبان اصلی ... قشنگ گشته بود سوالایی که هیچ ابوالبشری نمیتونه حل کنه آورده بود تو امتحان ! قشنگ اگه رو نمودار ممودار نبره % 70درصد کلاس افتادن ! من میخواستم یه هفته نیام نت ولی بعد از امتحان امروز گفتم بیخیال بابا... :nishkhand:

دیروز سالروز پرتاب اولین زن ایرانی " انوشه انصاری " به فضا بود ! به امید روزی که آخرین زن ایرانی را به فضا پرتاب کنیم ! :yes:
روز مرد رو به همگی تبریک میگم ! love::

LEO JOON
06-05-2012, 20:30
جمله ی ادیان ز یک دین بیش نیست

جز علویت رهی در پیش نیست

یعنی: یک دین بیشتر وجود نداره این چیزهایی که به غیر از اسلام می بینید بهشون دین نمیگن اینا همه ساختگیه:yes:

این شعر یعنی دین ها همه هدف واحدی دارن نه این که دین خوب توی دنیا فقط اسلامه
اگه منظورش این باشه یعنی اینهمه آدمای خیّری که دینای دیگه دارن و خیلیم به خدا اعتقاد دارن و فقط چون دوست ندارن دینشون رو عوض کنن یا اصلا دین اسلام رو نمی شناسن می رن جهنم؟

درمورد حجاب دخترا هم من خودم به شخصه دوست ندارم با یه وضع افتضاح برم بیرون فقط برای ....
و به نظرم اصلا کار درستی نیست و اون دخترا فقط ارزش خودشون رو می آرن پایین ولی این که توی خیابون به کسی گیر بدن و جلوی اون همه آدم بخوان ارشادش کنن درست نیست، مگه پیامبر نگفته که عیب مومن رو فقط به خودش بگین و آبروی اونو جلوی دیگران نبرین؟

GOLL
06-05-2012, 20:30
امروز استاده 4 تا سوال داده بود !4 تا زبان اصلی ... قشنگ گشته بود سوالایی که هیچ ابوالبشری نمیتونه حل کنه آورده بود تو امتحان ! قشنگ اگه رو نمودار ممودار نبره % 70درصد کلاس افتادن ! من میخواستم یه هفته نیام نت ولی بعد از امتحان امروز گفتم بیخیال بابا... :nishkhand:

دیروز سالروز پرتاب اولین زن ایرانی " انوشه انصاری " به فضا بود ! به امید روزی که آخرین زن ایرانی را به فضا پرتاب کنیم ! :yes:
روز مرد رو به همگی تبریک میگم ! love::سازمان حمايت از مامانم اينا
ميدونيد خوشبخت ترين زن تودنيا كي بود ه!
حوا!
چون نه جاري داشته نه خواهر شوهر و نه مادر شوهر از همه مهمتر شوهرش آدم بوده.....
منم ابن روز با اين دو مناسبت رو تبريك عرض مينمايييم

و دربی هم پزشک داریم هم پلیس ( از نوع 202 )داریم و ....

تازه منم به عنوان یک پلیس از بعد کنکور میخام تو دربی بگردم و بی حجابا و اونایی که کروات زدن رو دستگیر کنم:ahaaaaaa:آره منم دستاياريه پزشكي ميخونم
استاد 202 هم استادمونه...
عبداله ما باهم رفقيقيم يادت رفته...توپچي و تفنگها و اينا!!!:nishkhand:گفتم تو گشتهات تخفيف بديا....

اگه منظورش این باشه یعنی اینهمه آدمای خیّری که دینای دیگه دارن و خیلیم به خدا اعتقاد دارن و فقط چون دوست ندارن دینشون رو عوض کنن یا اصلا دین اسلام رو نمی شناسن می رن جهنم؟

درمورد حجاب دخترا هم من خودم به شخصه دوست ندارم با یه وضع افتضاح برم بیرون فقط برای ....
و به نظرم اصلا کار درستی نیست و اون دخترا فقط ارزش خودشون رو می آرن پایین ولی این که توی خیابون به کسی گیر بدن و جلوی اون همه آدم بخوان ارشادش کنن درست نیست، مگه پیامبر نگفته که عیب مومن رو فقط به خودش بگین و آبروی اونو جلوی دیگران نبرین؟

فقط ميتونم بگم تكبير....
نه راست ميگي...

fcb10
06-05-2012, 20:37

بله گفته , ولی اینا که موئمن نیستن ki:: ki::

تازه منم به عنوان یک پلیس از بعد کنکور میخام تو دربی بگردم و بی حجابا و اونایی که کروات زدن رو دستگیر کنم[Only Registered And Activated Users Can See Links]

داش عبدالله تا دیروز خو میخواستی با ویروس بکشیمون , heee:: حالا هم میخوای دستگیرمون کنی ؟!! ki::

آقا یکی بیاد اینو بن دائم کنه dallliii

alexdelpiero_10
06-05-2012, 20:37
روز مرد رو به همگی تبریک میگم ! love::

بهتره اول از زيد خودت شروع كني تا كم كم تو جامعه جا بيفته همه دست بكار بشن ما هم راحت بشيم:nishkhand:

عبداله ما باهم رفقيقيم يادت رفته...توپچي و تفنگها و اينا!!!:nishkhand:گفتم تو گشتهات تخفيف بديا....

عبدالله اصلا از اين كارا بلد نيست:nishkhand: پليسي شريف كه فقط يه من قراره تخفيف بده:nishkhand: آخه گروه خلاف كه نبايد گير گشت بيفتن :nishkhand:

spbarcelona
06-05-2012, 20:42

ولی منظور همونی بود که گفتم میگه در بین ادیانی که می بینید یک دین بیشتر نیست و بقیه...
اونم علویت دیگه
در مورد حجاب هم حرفتون کاملا درسته ولی اون کسی که مومنه با این حجاب که بیرون نمیاد نمیره چادر فاطمه رو کنار بذاره که...:narahat:

LEO JOON
06-05-2012, 20:42
بله گفته , ولی اینا که موئمن نیستن ki:: Ki::
ممنون از جواب منطقیتون

اگه کسی خواست بحث منطقی بکنه خوشحال میشم

AlexDelpiero
06-05-2012, 20:43
بهتره اول از زيد خودت شروع كني تا كم كم تو جامعه جا بيفته همه دست بكار بشن ما هم راحت بشيم:nishkhand:

من تا الان یه 7 ، 8 تایی رو پرتاب کردم ! الان هم موافقم از همین دربی شروع کنیم و کاربرای دختر رو پرتاب کنیم ! :nishkhand:
چه حالی میده زمین بدون جنس مونث ! :nishkhand:

دیگه خبری هم از گشت ارشاد نیست !

alexdelpiero_10
06-05-2012, 20:48
من تا الان یه 7 ، 8 تایی رو پرتاب کردم ! الان هم موافقم از همین دربی شروع کنیم و کاربرای دختر رو پرتاب کنیم ! :nishkhand:

چه خبره مگه چندتا داشتي؟:nishkhand: بعد بگو استاده سوال سخت داد:nishkhand:

به نظرم كار خوبي نباشه فكر كارو كاسبي عبدلله هم بكن گناه داره بنده خدا:nishkhand: زن و بچش از نون خوردن مي افتن:nishkhand: البته اگه دخترا رو پرتاب كنم بازم يه كار ديگه شروع ميكنه طرح جمع آوري ارازل و اوباش:nishkhand:

دركل موافقم زمين بدون جنس مونث يه خيلي كيف ميده:-shad:nishkhand:

LEO JOON
06-05-2012, 20:49
ولی منظور همونی بود که گفتم میگه در بین ادیانی که می بینید یک دین بیشتر نیست و بقیه...
اونم علویت دیگه
در مورد حجاب هم حرفتون کاملا درسته ولی اون کسی که مومنه با این حجاب که بیرون نمیاد نمیره چادر فاطمه رو کنار بذاره که...:narahat:

باشه اصلا بحث مومن رو ول کنین انسان که هست، شخصیت که داره "لا اکراه فی الدین " این جمله ی خود خداست کسه هم نمی تونه انکارش کنه، به نظر من درست نیست که با اون سر و وضع یه دختر بره بیرون ولی وقتی کسی رو اینجوری جلوی همه ی مردم می گیرن و می ندازنش توی یه ون بعدشم کلی چیز دیگه این آدما مومن هستن به نظر شما؟
بعدشم چادر پوشش زنان اعراب در دوران حضرت فاطمه بوده اگه کسی با یه لباس پوشیده ولی نه به بلند مانتو و نه به گشادی گونی بره بیرون اشکالی داره؟
همین مسمونای کشورای اروپایی که وقتی یه دولت اذیتشون می کنه ما کلی به اون کشور ناسزا میگیم به نظرتون مانتو تنشون می کنن؟

LEO JOON
06-05-2012, 20:52

واقعا که
فکر نمی کنین از این تایپیک دخترام رد می شن!!!:chi migi:
عجبااااا:-ang

alexdelpiero_10
06-05-2012, 20:56

پس بزار منم يه روايتي كه از معلم دينيمون شنيدم بگم

روزي به پيامبر خبر دادن كه فلان مومن تو فلان منطقه گدايي ميكنه پيامبر به حضرت علي گفت برو ببين خبر راسته يا نه حضرت علي رفت و به محض اينه كه نزديك طرف شد چشماش رو بست و از كنارش رد شد و برگشت پيش پيامبر
پيامبر از حضرت علي پرسيد چي ديد؟ حضرت علي گفت هيچ!چشمانم هيچ جايي نديد.!

يعني آبروي طرف رو جلو پيامبر نبرد ولي گشت ارشاد چيه؟ همونجا ميگيرن همونجا جلو مردم بهت گير ميدن

flavia
06-05-2012, 21:00
بردن ابرو مومنو غیر مومن نداره...

بعدم مگه پیامبر با گشت ازشاد اومد مردمو مومن و زنا رو با حجاب کرد که اینا میخوان با اینکاراشون بکنن..

دین ، حجاب.. اینا همه اختیاریه...اجباری بودنش مضحکه....اجباری بودنش یه نوع دافعه نسبت به دین به وجوذ میاره...
مسلمان زاده بودن هنر نیست...چند درصد از ماها با اگاهی و تحقیق دینمونو انتخاب کردیم؟!؟

هر کسی خودش باید روش و شیوه ی زندگیشو انتخاب کنه....
خدا اختیار و انتخاب و عقلو برای چی به ماها داده؟!؟!
اگر فقط یکسری بنده ی بی اختیار میخواست که فرشته ها بودن...
عقل داده خودمون انتخاب کنیم...هر کسی بنا به عقیده و بینشه خودش راهه زندگیشو انتخاب میکنه...

اقا صادق ...از اون شعر سطحی ترین تفسیرو کردین...

همونطور که دوستمون گفتن مفهومه شعر اینه که همه ی ادیان ذات و هدف مشترکی دارن نه اینکه تنها دین واقعی اسلامه...
یعنی عیسی و موسی و دیناشون الکی و ساختگین؟!؟

در مورد اون مثالی هم که زدین...اهنگ اون دخترا بلند بود دم ساحل ... به شما چیکار داشتن؟!!؟
شب دم ساحل دوست داشتن اهنگشونو بلند کنن...صلات ظهر تو خیابون که مردم خوابن نبودن....

همونطور که قشر مومن و مذهبی تو این جامعه حق زندگی داره بقیه ی اقشارم حق دارن که اونجور که میخوان زندگی کنن...

GOLL
06-05-2012, 21:01
بحث فرستادن به فضا اگه دست من باشه همه دخترهاي كلاسمونو سندت!ميكنم با اون قيافهاشون !!:ehe:فك ميكنن خيلي خوشگل مشگل هستن!!!!!heee::
نه خواهر اشكال ندارد برو...:nishkhand:
طرح ارازال اوباش چن بار اجرا شد جواب نداد طرح فضايي ما فك كنم يه قرن هم طول بشه تازه يك چهارم پروژه در حال انجام باشه%
گشت ارشاد كو ؟مهدي راست ميگه نيستش....خوش باشيد بامن تخفيف هم خاستين ميتونم واستون جورش كنم:ghelyon:بهله به قول ابي

spiderkiller
06-05-2012, 21:03
این چه حرفیه شما دارید میزنید؟ دارید منطق و عدالت حضرت علی و پیامبر رو با کی مقایسه میکنید؟ اخلاق حضرت علی رو با هیچکس نمیشه مقایسه کرد.اگه گشت ارشادی هست از طرف انسان های نا معصوم هست نمیشه اخلاق یک معصوم رو گذاشت چون حضرت علی ابروی یک فرد رو نبرده دلیل نمیشه یک فرد گناه کار این کار رو بکنه.
درضمن من فکر کنم بحث گشت ارشاد بیشتر مصداق بحث امر به معروف و نهی از منکر میشه تا احادیث و نظرات شخصی و مدرنیته قرن 21

spbarcelona
06-05-2012, 21:04
باشه اصلا بحث مومن رو ول کنین انسان که هست، شخصیت که داره "لا اکراه فی الدین " این جمله ی خود خداست کسه هم نمی تونه انکارش کنه، به نظر من درست نیست که با اون سر و وضع یه دختر بره بیرون ولی وقتی کسی رو اینجوری جلوی همه ی مردم می گیرن و می ندازنش توی یه ون بعدشم کلی چیز دیگه این آدما مومن هستن به نظر شما؟
بعدشم چادر پوشش زنان اعراب در دوران حضرت فاطمه بوده اگه کسی با یه لباس پوشیده ولی نه به بلند مانتو و نه به گشادی گونی بره بیرون اشکالی داره؟
همین مسمونای کشورای اروپایی که وقتی یه دولت اذیتشون می کنه ما کلی به اون کشور ناسزا میگیم به نظرتون مانتو تنشون می کنن؟

اینکه بیاین تو پارک یا خیابون یا... جمع کنن ببرن درسته بله چون مجرم هم همینطوری میگیرن و کسی که وضعیت یه جامعه ی اسلامی رو رعایت نکنه باید همین باشه تا دیگران درس بگیرن و بدونن که چقدر زشته تو فضای عمومی بخاطر نادرست بودن حجاب بگیرنت:yes:
من در مورد اون پوششی که گفتی کاری ندارم ولی میزان حجاب در اسلام هم برای زن و هم برای مرد مشخص شده است که باید رعایت بشه.
حجاب زن: 1- زن باید تمام بدن خود را بپوشاند به غیر از صورت تا چانه و دست تا مچ 2- نوع پوشش نباید چسباننده و تحریک کننده باشد.
حجاب مرد: مرد باید لباسی بپوشد که وقار و احترام او در خانواده و جامعه حفظ شود.
در مورد سوال سومتون هم به دلیل نادرست بودن وضع حجابه دیگه

fcb10
06-05-2012, 21:05
بحث فرستادن به فضا اگه دست من باشه همه دخترهاي كلاسمونو سندت!ميكنم با اون قيافهاشون !!:ehe:فك ميكنن خيلي خوشگل مشگل هستن!!!!!heee::

shikam::-shikam::-shikam::-

داداش افشین یعنی اصله جــمله بود shikam::- دمت گرم shikam::-

AlexDelpiero
06-05-2012, 21:06
واقعا که
فکر نمی کنین از این تایپیک دخترام رد می شن!!!
عجبااااا

اون پست که صرف شوخی بود ! :nishkhand:

اول بحث بگم که خود من با قضیه گ*شت ارشا*اد مخالفم !
" لا اکراه فی الدین " (!!!) معنیشو شما بگو ! این ممعنیش اینه که هر کسی هر کاری دوست داره بکنه !
یه سری قانون هست که باید بهشون احترام گذاشته بشه و رعایت بشن ! حالا بعضا مدنی و بعضا شرعی ! قانون حجاب هم شرعیه و بخشیش هم مدنی ! و یه فرد ایرانی موظف به خاطر اون بخش مدنیش به این قانون احترام بذاره و رعایتش کنه ! حالا اگه اون فرد ایرانی مسلمون بود قاعدتا بخش شرعی هم دخیل میشه !
حد و حدود حجاب هم تو قران برای خانمها پوشاندن تمام بدن به جز " گردی صورت ، مچ دشت تا انگشتان ، مچ پا تا انگشتان " هست ! اما نحوه پوشش هم مهمه ! استفاده از لباس های چسبان و بدن نما که در اسم فقط پوشش هستند که دیگه مورد قبول نیست و اینکه ما باید یه سری واقعیت ها رو قبول کنیم ! شما دارید نحوه پوشش ایرانی ها و کشورهای دیگه رو مقایسه می کنید که به نظر من اصلا کار درستی نیست چون اونا یه فرهنگ دیگه ای دارند و در برخورد با نوع پوشش فرد مقابل رفتار و واکنش دیگه ای نشون میدن !
شما بهتر از امثال من اینو میدونید که گار یه دختر وضع نامناسبی داشته باشه چه بلاهایی تو ایران سرش میاد ! از انواع و اقسام فحش و متلک گرفته تا مزاحمت ها ! پس اینو هم در نظر بگیرید که برخورد ما ایرانی ها با این نوع پوشش وحشتناکه و مقایسش کار درستی نیست !
اما این حرفا به هیچ و جه کار گش*ت ار*شاد رو توجیه نمی کنه !

LEO JOON
06-05-2012, 21:10
اینکه بیاین تو پارک یا خیابون یا... جمع کنن ببرن درسته بله چون مجرم هم همینطوری میگیرن و کسی که وضعیت یه جامعه ی اسلامی رو رعایت نکنه باید همین باشه تا دیگران درس بگیرن و بدونن که چقدر زشته تو فضای عمومی بخاطر نادرست بودن حجاب بگیرنت:yes:
من در مورد اون پوششی که گفتی کاری ندارم ولی میزان حجاب در اسلام هم برای زن و هم برای مرد مشخص شده است که باید رعایت بشه.
حجاب زن: 1- زن باید تمام بدن خود را بپوشاند به غیر از صورت تا چانه و دست تا مچ 2- نوع پوشش نباید چسباننده و تحریک کننده باشد.
حجاب مرد: مرد باید لباسی بپوشد که وقار و احترام او در خانواده و جامعه حفظ شود.
در مورد سوال سومتون هم به دلیل نادرست بودن وضع حجابه دیگه

یعنی فقط مسلمونای ایران میرن بهشت؟

یعنی کسی که جرم می کنه مثلا آدم می کشه یا دزدی می کنه، از کسی که داره آخرت خودش رو خراب می کنه و به بقیه ضرری نمی زنه یکیه؟
یه سوال مردا حجابشون رو رعایت می کنن؟ خود شما حاضری توی چله ی تابستون با لباس آستین بلند و کلاه (که جزء حجاب مرداس) بری بیرون؟
پس چرا مردایی که حجابشون رو رعایت نمی کنن نمی گیرن؟

AlexDelpiero
06-05-2012, 21:11
مسلمان زاده بودن هنر نیست...چند درصد از ماها با اگاهی و تحقیق دینمونو انتخاب کردیم؟!؟

مرسی ... سال هاست ما رو این موضوع بحث می کنیم و هیچوقت به نتیجه نرسیدیم ! :shogh:

AlexDelpiero
06-05-2012, 21:12
یعنی کسی که جرم می کنه مثلا آدم می کشه یا دزدی می کنه، از کسی که داره آخرت خودش رو خراب می کنه و به بقیه ضرری نمی زنه یکیه؟
یه سوال مردا حجابشون رو رعایت می کنن؟ خود شما حاضری توی چله ی تابستون با لباس آستین بلند و کلاه (که جزء حجاب مرداس) بری بیرون؟
حجاب مردان در پوشاندن عورتشون تعریف شده و کلاه به هیچ وجه توی حجاب مردان نیست !

alexdelpiero_10
06-05-2012, 21:15
این چه حرفیه شما دارید میزنید؟ دارید منطق و عدالت حضرت علی و پیامبر رو با کی مقایسه میکنید؟ اخلاق حضرت علی رو با هیچکس نمیشه مقایسه کرد.اگه گشت ارشادی هست از طرف انسان های نا معصوم هست نمیشه اخلاق یک معصوم رو گذاشت چون حضرت علی ابروی یک فرد رو نبرده دلیل نمیشه یک فرد گناه کار این کار رو بکنه.
درضمن من فکر کنم بحث گشت ارشاد بیشتر مصداق بحث امر به معروف و نهی از منکر میشه تا احادیث و نظرات شخصی و مدرنیته قرن 21

من مقايسه نكردم و هيچ وقت عدالت حضرت علي رو با اينا مقايسه نميكنم

اصلا ايران مملكت اسلامي كسي حق نداره دين ديگه اي داشته باشه؟ پيامبر هيچ وقت به زور كسي رو مسلمون نكرد ولي اينا به زور دارن حجاب رو تو مردم جا ميندازن
رضا شاه رفت تركيه و برگشت گفت آقا چادر و روسري ممنوع همه اعتراض كردن اونم به زور وارد عمل شد و كشف حجاب كرد حالا شما بگين اونايي كه به زور حجابشون برداشته شد تغييري كردن؟ آيا ديگه كسي از اونا حجاب رو رعايت نكرد؟ يا وقتي رضا شاه رفت همه دوباره چادر به سر شدن؟

چيزي رو به زور نميشه به كسي قالب كرد

LEO JOON
06-05-2012, 21:18
ا
اول بحث بگم که خود من با قضیه گ*شت ارشا*اد مخالفم !
" لا اکراه فی الدین " (!!!) معنیشو شما بگو ! این ممعنیش اینه که هر کسی هر کاری دوست داره بکنه !
یه سری قانون هست که باید بهشون احترام گذاشته بشه و رعایت بشن ! حالا بعضا مدنی و بعضا شرعی ! قانون حجاب هم شرعیه و بخشیش هم مدنی ! و یه فرد ایرانی موظف به خاطر اون بخش مدنیش به این قانون احترام بذاره و رعایتش کنه ! حالا اگه اون فرد ایرانی مسلمون بود قاعدتا بخش شرعی هم دخیل میشه !
حد و حدود حجاب هم تو قران برای خانمها پوشاندن تمام بدن به جز " گردی صورت ، مچ دشت تا انگشتان ، مچ پا تا انگشتان " هست ! اما نحوه پوشش هم مهمه ! استفاده از لباس های چسبان و بدن نما که در اسم فقط پوشش هستند که دیگه مورد قبول نیست و اینکه ما باید یه سری واقعیت ها رو قبول کنیم ! شما دارید نحوه پوشش ایرانی ها و کشورهای دیگه رو مقایسه می کنید که به نظر من اصلا کار درستی نیست چون اونا یه فرهنگ دیگه ای دارند و در برخورد با نوع پوشش فرد مقابل رفتار و واکنش دیگه ای نشون میدن !
شما بهتر از امثال من اینو میدونید که گار یه دختر وضع نامناسبی داشته باشه چه بلاهایی تو ایران سرش میاد ! از انواع و اقسام فحش و متلک گرفته تا مزاحمت ها ! پس اینو هم در نظر بگیرید که برخورد ما ایرانی ها با این نوع پوشش وحشتناکه و مقایسش کار درستی نیست !
اما این حرفا به هیچ و جه کار گش*ت ار*شاد رو توجیه نمی کنه !

حرف شما درست توی ایران حجاب یه قانونه،پس چرا با اسم دین با بد حجابا برخورد می کنن؟به اسم قانون ایران با هاشون برخورد کنن

در ضمن یه سوال مگه همین مردم با حجاب و مسلمون ایرانی انقلاب نکردن؟ همه ی ما می دونیم اگه یه چیزی برای هرکسی ممنوع بشه، با ولع بیشتری دنبالش می دوئه باور کنین اگه حجاب الآن اجباری نبود بیشتر از 90% مردم ایران با جون و دل اسلام و حجاب رو قبول می کردن، ولی فقط چون اجباریه همه دوست دارن که آزادی بیشتری داشته باشن

GOLL
06-05-2012, 21:21
كار گشت بيخوده !چون راههاي ديگه اي هم هست كه اين حور آدمها اصلاح بشن
مثلا اون توليدي هايي كه لباسهاي بد ميزنن رو چرا كسي كاريشون نداره؟
اگه هدفشون از گشت ،همون ارشاده واقعيه بايد از پايه شروع كنن نه فقط نمايش بازي كننن!!!
دوما خيلي از خانواده ها دوس دار دخترهاشون اونجوري بگرده يه استاد زبان داشتيم افتخار ميكرد كه دخترش رو بالاي هفت هشت بار گشت گرفتتش و كلانتري هم رفته ...
فقط خوده دخترها نيست خانواده ها مقصر هستن البته اين مبوط به محيطه اطرافه
محيطهاي م*ا*ه*و*ر*ه* هم يكي ديگس چون اكثر شبكه ها با طرح قبلي پوششهايي رو جا ميندازه چن سال پيش مجريهايي يكي از شبكه ها تريپهاي خانمهاي الان رو زد و بعدش جا افتاد چه قدر زود اين مسير رو ها به نفع خودشون كشوندن!بعلاوه توليدي هاي لباسي كه حمايتشون كردن مشكل همين جاست!هر آدمي هم اختيار خودشو داره...

LEO JOON
06-05-2012, 21:23
حجاب مردان در پوشاندن عورتشون تعریف شده و کلاه به هیچ وجه توی حجاب مردان نیست !

اسلام دین مساوات به هیچ وجه نمی آد همچین حجاب متفاوتی رو برای زن و مرد قرار بده!

spiderkiller
06-05-2012, 21:23

اصلا ايران مملكت اسلامي كسي حق نداره دين ديگه اي داشته باشه؟ پيامبر هيچ وقت به زور كسي رو مسلمون نكرد ولي اينا به زور دارن حجاب رو تو مردم جا ميندازن
رضا شاه رفت تركيه و برگشت گفت آقا چادر و روسري ممنوع همه اعتراض كردن اونم به زور وارد عمل شد و كشف حجاب كرد حالا شما بگين اونايي كه به زور حجابشون برداشته شد تغييري كردن؟ آيا ديگه كسي از اونا حجاب رو رعايت نكرد؟ يا وقتي رضا شاه رفت همه دوباره چادر به سر شدن؟

داداش من این بحث زور بودن یا نبودن رو به صورت خیلی مختصر چند وقت پیش با مرتضی کردم که زور بودن چیز خیلی خوبیه.ببین ما الان تو جنگیم اگه زور توی انجام خیلی کارها نباشه همون وری ها مینویسن ایرانی های مخالف حکومت کشف حجاب کردن یا مثلا خیلی چیزای دیگه که من با چشمان خودم دیدم و حرف الکی نمیزنم.منظورم اینه که تو این وضعیت بحرانی منطقه و مخصوصا ایران باید خیلی چیزا زور باشه.باید فعلا اعتقاد زور باشه.باید عقیده زور باشه.باید قلم زور باشه.باور کن تو این وضعیت به نفع همه است

LEO JOON
06-05-2012, 21:28
داداش من این بحث زور بودن یا نبودن رو به صورت خیلی مختصر چند وقت پیش با مرتضی کردم که زور بودن چیز خیلی خوبیه.ببین ما الان تو جنگیم اگه زور توی انجام خیلی کارها نباشه همون وری ها مینویسن ایرانی های مخالف حکومت کشف حجاب کردن یا مثلا خیلی چیزای دیگه که من با چشمان خودم دیدم و حرف الکی نمیزنم.منظورم اینه که تو این وضعیت بحرانی منطقه و مخصوصا ایران باید خیلی چیزا زور باشه.باید فعلا اعتقاد زور باشه.باید عقیده زور باشه.باید قلم زور باشه.باور کن تو این وضعیت به نفع همه است

یعنی دقیقا زندگی نباتی نه؟
مگه ما گیاه یا بلا نسبت حیوونیم که بهمون زور بگن و برامون تصمیم بگیرن؟قبلا هم گفتم هر چیزی که زور باشه مردم بیشتر به سمت مخالفش کشیده می شن
حالا به فرض این دوره ی جنگم تموم شد و اونوری هام بدبخت شدن تا قیامت حجاب باید زوری باشه؟اگه 10 سال دیگه ازاد بشه می دونین چه فاجعه ای میشه؟
و همه اینجا می دونن که ما خیلی چیزا رو می بینیم و خیلی چیزام که از این حرفا مهمتره در خفا انجام می شه
این طور نیست؟

spbarcelona
06-05-2012, 21:28
اقا صادق ...از اون شعر سطحی ترین تفسیرو کردین...

همونطور که دوستمون گفتن مفهومه شعر اینه که همه ی ادیان ذات و هدف مشترکی دارن نه اینکه تنها دین واقعی اسلامه...
یعنی عیسی و موسی و دیناشون الکی و ساختگین؟!؟

در مورد اون مثالی هم که زدین...اهنگ اون دخترا بلند بود دم ساحل ... به شما چیکار داشتن؟!!؟
شب دم ساحل دوست داشتن اهنگشونو بلند کنن...صلات ظهر تو خیابون که مردم خوابن نبودن....

همونطور که قشر مومن و مذهبی تو این جامعه حق زندگی داره بقیه ی اقشارم حق دارن که اونجور که میخوان زندگی کنن...

دین هایی به غیر از اسلام فقط مختص همون موقع هست که اسلام هنوز شکل نگرفته بود و بعد که دین کامل شد یعنی شد اسلام دیگه به اونا که دین نمیگن.:shogh:
در مورد اون دخترا هم که معلومه چیکار داشتن که... هم خودشون رو گمراه میکنن و هم دیگر بندگان رو... اما ممکنه آهنگه مشکلی نداشته باشه ولی حرفی که جلوی ما و بلند زدن از زشت هم زشت تر بودtars:: باور کن اگه روم میشد میگفتم.
و در مورد بحث آخرتون هم بله درسته (دین هر کس برای خودش) ولی دین رسمی کشور ما اسلام (شیعه) هست و اگه کسی اینجوری وارد جامعه بشه شخصیت کشور و دیگر افراد پایین میاد.think::

LEO JOON
06-05-2012, 21:30
دین هایی به غیر از اسلام فقط مختص همون موقع هست که اسلام هنوز شکل نگرفته بود و بعد که دین کامل شد یعنی شد اسلام دیگه به اونا که دین نمیگن.:shogh:
در مورد اون دخترا هم که معلومه چیکار داشتن که... هم خودشون رو گمراه میکنن و هم دیگر بندگان رو... اما ممکنه آهنگه مشکلی نداشته باشه ولی حرفی که جلوی ما و بلند زدن از زشت هم زشت تر بودtars:: باور کن اگه روم میشد میگفتم.
و در مورد بحث آخرتون هم بله درسته (دین هر کس برای خودش) ولی دین رسمی کشور ما اسلام (شیعه) هست و اگه کسی اینجوری وارد جامعه بشه شخصیت کشور و دیگر افراد پایین میاد.think::

پس درواقع به این نتیجه می رسیم که مردای کشور ما (بلا نسبت همه ی بچه های سایت) نمی تونن خودشون رو کنترل کنن

اینم برای کسایی که می خواستن دخترا رو بفرستن فضا!:hehee:

AlexDelpiero
06-05-2012, 21:35
خیلی دوست دارم جوابتو بدم ولی قسمت 30یا30یش زیاده و صلاح نیست ! :nishkhand:

حرف شما درست توی ایران حجاب یه قانونه،پس چرا با اسم دین با بد حجابا برخورد می کنن؟به اسم قانون ایران با هاشون برخورد کنن

در ضمن یه سوال مگه همین مردم با حجاب و مسلمون ایرانی انقلاب نکردن؟ همه ی ما می دونیم اگه یه چیزی برای هرکسی ممنوع بشه، با ولع بیشتری دنبالش می دوئه باور کنین اگه حجاب الآن اجباری نبود بیشتر از 90% مردم ایران با جون و دل اسلام و حجاب رو قبول می کردن، ولی فقط چون اجباریه همه دوست دارن که آزادی بیشتری داشته باشن
قسمت قرمز رنگ رو ارجاع میدم به جوابی که به پست رسول دادم ! :ohum: اگر دوست داشتین میتونم به صورت خصوصی جواب بدم ! :nishkhand:
قسمت سبز رنگ : نفس یه انسانه که همیشه گفته میشه باید افسار نفستو دستت داشته باشی تو افسار زندگیتو دستت بگیری ! پس این دلیل قانع کننده نیست !

كار گشت بيخوده !چون راههاي ديگه اي هم هست كه اين حور آدمها اصلاح بشن
مثلا اون توليدي هايي كه لباسهاي بد ميزنن رو چرا كسي كاريشون نداره؟
اگه هدفشون از گشت ،همون ارشاده واقعيه بايد از پايه شروع كنن نه فقط نمايش بازي كننن!!!
دوما خيلي از خانواده ها دوس دار دخترهاشون اونجوري بگرده يه استاد زبان داشتيم افتخار ميكرد كه دخترش رو بالاي هفت هشت بار گشت گرفتتش و كلانتري هم رفته ...
فقط خوده دخترها نيست خانواده ها مقصر هستن البته اين مبوط به محيطه اطرافه
محيطهاي م*ا*ه*و*ر*ه* هم يكي ديگس چون اكثر شبكه ها با طرح قبلي پوششهايي رو جا ميندازه چن سال پيش مجريهايي يكي از شبكه ها تريپهاي خانمهاي الان رو زد و بعدش جا افتاد چه قدر زود اين مسير رو ها به نفع خودشون كشوندن!بعلاوه توليدي هاي لباسي كه حمايتشون كردن مشكل همين جاست!هر آدمي هم اختيار خودشو داره...

مشخصا اولین مرجع و اصلی ترین خانوادس ! حالا چجوری این خانواده می تونه جلوی اعضاشو بگریه تو این زمونه که موبایل ، ماهواره ، اینترنت و هزار وسیله دیگه هستند که کار رو برای خانواده به شدت مشکل می کنه چون کنترل اینا یه جورایی به سمت محال بودن میل می کنه !
بعدش هم مدرسه ! کافیه مدرسه ای که ما می رفتیم رو با مدارس الان و میزان آزادی مدیران و معلمان تو کنترل بچه ها مقایسه کنید !

اسلام دین مساوات به هیچ وجه نمی آد همچین حجاب متفاوتی رو برای زن و مرد قرار بده!

اسلام رو زیر سوال نبرین ! خیلی جالب نیست که دلیل تفاوت رو اینجا بیان کنیم و روش بحث کنیم ! :nishkhand:

spbarcelona
06-05-2012, 21:36
یعنی فقط مسلمونای ایران میرن بهشت؟

نه کی گفته... مسلمون اگه مسلمون باشه میره بهشت. دین رسمی ایران اسلام هست از نوع شیعه
دیگر مردا رو نمی دونم ولی خودم رعایت میکنم. در ضمن لباس آستین بلند و کلاه جز حجاب مرد به حساب نمیاد ولازم هم نیست من برا اولین باره که چنین چیزی می شنوم.
مثلا چه حجابی رو رعایت کنن. همه که به سلامتی شلوار و پیراهن دارن دیگه چی می خوان:hehee:

spiderkiller
06-05-2012, 21:37
یعنی دقیقا زندگی نباتی نه؟
مگه ما گیاه یا بلا نسبت حیوونیم که بهمون زور بگن و برامون تصمیم بگیرن؟قبلا هم گفتم هر چیزی که زور باشه مردم بیشتر به سمت مخالفش کشیده می شن
حالا به فرض این دوره ی جنگم تموم شد و اونوری هام بدبخت شدن تا قیامت حجاب باید زوری باشه؟اگه 10 سال دیگه ازاد بشه می دونین چه فاجعه ای میشه؟
و همه اینجا می دونن که ما خیلی چیزا رو می بینیم و خیلی چیزام که از این حرفا مهمتره در خفا انجام می شه
این طور نیست؟
دقیقا منظورم من همین زندگی نباتیه.زندگیه از پیش تعیین شده.ببین من نه مخالف دولت هستم نه موافقش.نه مخالف گشت ارشاد هستم نه موافقش ولی به چیزی که فکر میکنم اعتقادم هست و وطنم. تاریخ ثابت کرده بلانسبت شما عامه مردم یک مشت گوسفند تشریف دارن.این رو تاریخ ثابت کرده.هر زمانی که عامه مردم یک تصمیم گرفتن اون تصمیم از بدترین تصمیم های تاریخ زندگیشون بوده.وقتی قسمت اعظم مردم با بدحجابی و تحت تاثیر تهاجم نرم غرب قرار گرفتن حجاب درستی ندارن باید با زور جلوی این تهاجم ایستاد.ببین یک مثال برات میزنم.700 سال پس از ورود اسلام به ایران مردم اجباری برای داشتن حجاب نداشتن اما یک نفر هم بدون حجاب در جامعه نبود به نظرت اونموقع چرا اینطوری بود و الان چرا اینطوریه؟ یعنی اون موقع حجاب کاملا رعایت میشد توسط تک تک افراد ولی الان از هر 10 نفر 8 تاش حجاب درست ندارن.میدونی علتش چیه؟ 700 سال پس از ورود اسلام ایران از قدرت های دنیا بود به عبارتی هیچ کشوری توانایی همچین نفوذ عظیمی در کشور رو نداشت.اونموقع ماهواره ای نبود.اون موقع اینترنتی نبود اونموقع تهاجم نرمی نبود که عقاید مردم رو خراب کنه نتیجه اش این بود که قسمت اعظم مردم مسلمان معتقد بودن بدون اینکه کسی اجبارشون کنه.اما الان به خاطر یک عده دشمن قسمت زیادی از مردم دارن اعتقادشون رو از دست میدن و اسمن مسلمون هستن اما ذاتا دارن حجاب رو زیر پا میذارن و این تازه شروعه کاره.اگه همین الان جلوش گرفته نشه روزی میرسه که ایران از لحاظ عقیدتی تجزیه میشه و با کوچکترین ترقه بازی دیگه ایرانی وجود نخواهد داشت برای همینه که من میگم باید فعلا بازم میگم فعلا زور باشه توی همه جوانب جامعه.

AlexDelpiero
06-05-2012, 21:38
اینم برای کسایی که می خواستن دخترا رو بفرستن فضا!:hehee:
کی میشه همه زنای کره زمین رو با هم ببرن اون جا و فضا پیماشون پنچر بشه و برنگردن ؟! :nishkhand:

LEO JOON
06-05-2012, 21:41
خیلی دوست دارم جوابتو بدم ولی قسمت 30یا30یش زیاده و صلاح نیست ! :nishkhand:

قسمت قرمز رنگ رو ارجاع میدم به جوابی که به پست رسول دادم ! :ohum: اگر دوست داشتین میتونم به صورت خصوصی جواب بدم ! :nishkhand:
قسمت سبز رنگ : نفس یه انسانه که همیشه گفته میشه باید افسار نفستو دستت داشته باشی تو افسار زندگیتو دستت بگیری ! پس این دلیل قانع کننده نیست !

مشخصا اولین مرجع و اصلی ترین خانوادس ! حالا چجوری این خانواده می تونه جلوی اعضاشو بگریه تو این زمونه که موبایل ، ماهواره ، اینترنت و هزار وسیله دیگه هستند که کار رو برای خانواده به شدت مشکل می کنه چون کنترل اینا یه جورایی به سمت محال بودن میل می کنه !
بعدش هم مدرسه ! کافیه مدرسه ای که ما می رفتیم رو با مدارس الان و میزان آزادی مدیران و معلمان تو کنترل بچه ها مقایسه کنید !

اسلام رو زیر سوال نبرین ! خیلی جالب نیست که دلیل تفاوت رو اینجا بیان کنیم و روش بحث کنیم ! :nishkhand:

ممنون از جواباتون

فکر کنم اگه دوستان موافق باشن این بحث رو تموم کنیم بهتره
کدورت پیش می آد

AlexDelpiero
06-05-2012, 21:45
فکر کنم اگه دوستان موافق باشن این بحث رو تموم کنیم بهتره
کدورت پیش می آد
فک نکنم کسی از بحث ناراحت شده باشه چون تو هیچ پستی به هیچ شخصی توهین نشده ! حالا اگر کسی حرفی نداره بحث رو تموم می کنیم ولی شاید بازم کسی نظر دیگه ای داشته باشه !

LEO JOON
06-05-2012, 21:49
هر چند دوست نداشتم بحث رو ادامه بدم اما نشد!

نه کی گفته... مسلمون اگه مسلمون باشه میره بهشت. دین رسمی ایران اسلام هست از نوع شیعه
دیگر مردا رو نمی دونم ولی خودم رعایت میکنم. در ضمن لباس آستین بلند و کلاه جز حجاب مرد به حساب نمیاد ولازم هم نیست من برا اولین باره که چنین چیزی می شنوم.
مثلا چه حجابی رو رعایت کنن. همه که به سلامتی شلوار و پیراهن دارن دیگه چی می خوان:hehee:

شما معلومه پسرای بدحجاب ایرانی رو ندیدین

دقیقا منظورم من همین زندگی نباتیه.زندگیه از پیش تعیین شده.ببین من نه مخالف دولت هستم نه موافقش.نه مخالف گشت ارشاد هستم نه موافقش ولی به چیزی که فکر میکنم اعتقادم هست و وطنم. تاریخ ثابت کرده بلانسبت شما عامه مردم یک مشت گوسفند تشریف دارن.این رو تاریخ ثابت کرده.هر زمانی که عامه مردم یک تصمیم گرفتن اون تصمیم از بدترین تصمیم های تاریخ زندگیشون بوده.وقتی قسمت اعظم مردم با بدحجابی و تحت تاثیر تهاجم نرم غرب قرار گرفتن حجاب درستی ندارن باید با زور جلوی این تهاجم ایستاد.ببین یک مثال برات میزنم.700 سال پس از ورود اسلام به ایران مردم اجباری برای داشتن حجاب نداشتن اما یک نفر هم بدون حجاب در جامعه نبود به نظرت اونموقع چرا اینطوری بود و الان چرا اینطوریه؟ یعنی اون موقع حجاب کاملا رعایت میشد توسط تک تک افراد ولی الان از هر 10 نفر 8 تاش حجاب درست ندارن.میدونی علتش چیه؟ 700 سال پس از ورود اسلام ایران از قدرت های دنیا بود به عبارتی هیچ کشوری توانایی همچین نفوذ عظیمی در کشور رو نداشت.اونموقع ماهواره ای نبود.اون موقع اینترنتی نبود اونموقع تهاجم نرمی نبود که عقاید مردم رو خراب کنه نتیجه اش این بود که قسمت اعظم مردم مسلمان معتقد بودن بدون اینکه کسی اجبارشون کنه.اما الان به خاطر یک عده دشمن قسمت زیادی از مردم دارن اعتقادشون رو از دست میدن و اسمن مسلمون هستن اما ذاتا دارن حجاب رو زیر پا میذارن و این تازه شروعه کاره.اگه همین الان جلوش گرفته نشه روزی میرسه که ایران از لحاظ عقیدتی تجزیه میشه و با کوچکترین ترقه بازی دیگه ایرانی وجود نخواهد داشت برای همینه که من میگم باید فعلا بازم میگم فعلا زور باشه توی همه جوانب جامعه.

تا کی؟
خدا به مردم عقل داده هرکسی خودش باید برای خودش تصمیم بگیره، نتیجشم اینه که همه در ظاهر از بهتریت مومنای خدا هستن ولی در باطن...
به نظر من دلیل این که اون زمان مردم همه حجاب داشتن این بوده که حجاب برای مردم ممنوع بوده

spiderkiller
06-05-2012, 21:54
فلسفه ی به وجود اومدن حجاب چی بود؟!؟!

چون همونطور که میدونین اوایل اسلام...

تا کی؟
خدا به مردم عقل داده هرکسی خودش باید برای خودش تصمیم بگیره، نتیجشم اینه که همه در ظاهر از بهتریت مومنای خدا هستن ولی در باطن...
به نظر من دلیل این که اون زمان مردم همه حجاب داشتن این بوده که حجاب برای مردم ممنوع بوده

من منظور شما رو فهمیدم هر دوی شما به نوعی میخوایید بگید عقل انسان میتونه جای مذهبش باشه.یعنی من فکر میکنم همیشه به فکر خدا هستم دیگه برا چی نماز بخونم؟ من بهداشتی ترین وسائل رو برای پاکسازی خودم دارم غسل دیگه لازم ندارم.من که منحرف نمیشم پس اشکال نداره دختر همسایه مون برهنه بیاد تو خیابون.من که از خودم بیخود نمیشم اشکال نداره یکم مشروب بخورم.
اینطور فکر کردن مسلک غربی هاست.مکتب رئالیسم اینطور مسائلی رو مطرح میکنه.هر دوی شما میخوایید عقلتون رو بذارید جای مذهبتون.یک ریز هم گیر دادید به این مبحث اسلام که تاکید میکنه بر عقل انسان.به نظر من این بحث نباید ادامه پیدا کنه چون من اصلا نمیتونم باهاتون بحث کنم چون اصلا بحث ما از ریشه خرابه شما چیزی رو قبول دارید که فکر کنم من اصلا قبول ندارم پس بحث به جایی نمیرسه.

flavia
06-05-2012, 21:59
باشه بحث نکنیم....من اصراری ندارم...

ولی ممنون میشم تا وقتی نظر و عقاید منو کامل نمیدونین راجع به عقیده و مسلکم قضاوت نکنید...

LEO JOON
06-05-2012, 21:59
من منظور شما رو فهمیدم هر دوی شما به نوعی میخوایید بگید عقل انسان میتونه جای مذهبش باشه.یعنی من فکر میکنم همیشه به فکر خدا هستم دیگه برا چی نماز بخونم؟ من بهداشتی ترین وسائل رو برای پاکسازی خودم دارم غسل دیگه لازم ندارم.من که منحرف نمیشم پس اشکال نداره دختر همسایه مون برهنه بیاد تو خیابون.من که از خودم بیخود نمیشم اشکال نداره یکم مشروب بخورم.
اینطور فکر کردن مسلک غربی هاست.مکتب رئالیسم اینطور مسائلی رو مطرح میکنه.هر دوی شما میخوایید عقلتون رو بذارید جای مذهبتون.یک ریز هم گیر دادید به این مبحث اسلام که تاکید میکنه بر عقل انسان.به نظر من این بحث نباید ادامه پیدا کنه چون من اصلا نمیتونم باهاتون بحث کنم چون اصلا بحث ما از ریشه خرابه شما چیزی رو قبول دارید که فکر کنم من اصلا قبول ندارم پس بحث به جایی نمیرسه.

منظور من رو کامل اشتباه برداشت کردین من میگم آدم عقل داره و می تونه ازش استفاده کنه ولی نه این که اسلام رو بزنه کنار من خودم یه مسلمونم و شیعه و بهش افتخار می کنم ولی شما که میگین باید زوری مردم رو به این طرف بکشونن اشتباس
همین

AlexDelpiero
06-05-2012, 22:06
میخواستم چند تا نقل قول بزنم و جواب بدم که دیدم بچه ها صلاح رو بر پایان بحث می دونند ما هم تسلیم و تابع جمع !
ولی امتحان امروز خیلی بد بود ! crying::-

nobody11
06-05-2012, 22:18
فلسفه ی به وجود اومدن حجاب چی بود؟!؟!

چون همونطور که میدونین اوایل اسلام حجاب اجباری نبود....

قضیه این بود که یه اقای عرب داشتن از یه معبری میگذشتن ...یه خانم زیبا والبته با لباس باز میبینن...اینقدر محو اون میشن که همونجوری با کله میرن تو دیوار...کلشون داغون میشه...پیامبر که شاهد این قضیه بوده والبته قضایای مشابه...به این نتیجه میرسن که برای اینکه از این فجایع جلوگیری بشه حجابو بیارن....و البته خدا هم در قران هم بهش اشاره میکنه...
یعنی حجاب به لطف بی کنترلی اقایون عرب برای ما اجباری شد...

خب من یه سوالی دارم...یعنی مردا هنوز در همین مقطع موندن...یه زن با یه لباس باز جلوشون راه بره کلا قاطی میکنن و میرن تو دیوار؟؟؟يا الله ما هم اومديم!
اول سلام به شما دوست گرامي!
در ابتدا پيامبر(به دستور قرآن) گفته بودند كه زنها موهاي خودشون رو بپوشونند و بعد از اين اتفاقي كه شما گفتيد مربوط به اين ميشه كه زن ها گريبان و اطراف گردنشونو نميپوشوندند و بعد از اين اتفاق آيه نازل ميشه كه زنها علاوه بر موهاي سر ، گريبان و اطراف گردنشون رو هم بپوشونند!
اين نبوده كه به خاطر اين اتفاق پيامبر دستور به كامل كردن حجاب بدند بلكه آيه از طرف خدا نازل شده!
قرآن پر از قصه ها و مثل هاست و اين اتفاق دليلي بوده براي مردم اون زمان تا بهتر با اين مسئله كنار بيان!

با گذشت اینهمه قرن...پیشرفت ، توسعه ،اومدن وسایلی مثل اینترنت ...تلوزیون...ماهواره و یه عالمه رسانه ی دیگه که انواع و اقسام تصاویرو به نمایش میزارن هنوز که هنوزه دیدن مو و یه گردن باز باید همچین فاجعه ای به بار بیاره؟!؟

اونوقت مردای خارجی چطور اینجوری نیستن؟!؟
اونا مرد نیستن؟!؟ غریزه ندارن؟!!؟اتفاقا الان مردها بيشتر ميبينند و موقعيت بيشتري براي فكر كردند در مورد اين چيزا دارند!

قبلا مردها دايم بيرون از خونه مشغول كار بودند و تعداد آدما يي كه ميديدند به انگشتان دست هم نميرسيد!
ولي الان چي شما ميدونيد هر مردي تو دنيا به طور متوسط در روز 1 تا 3 ساعت در سايت هاي مستهجن پرسه ميزنه!

شما فكر ميكنيد بي بند و باري تو غرب از اول بوده!
نه مربوط به همين سده اخير ميشه!
آيا ميدونيد وقتي براي اولين تو انگليس يه زن شلوار پوشيد عكس العمل ملكه چي بود(اون موقع لباس هاي بلند و پفي كه تو فيلما ميبينيم ميپوشيدند) !!!
اين بود كه چه طور يك زن بدن خودشو در معرض ديد مردها قرار داده!!!

حجاب به الان و ديروز و اسلام مربوط نميشه!
در يهود مردان زناني رو براي همسري انتخاب ميكردند كه روسري(حجاب) به سر داشتند!
مسيحيان مومن مانند حضرت مريم پوشش هاي كاملو انتخاب ميكردند!
در زرتشت حتما شنيديد وقتي همسر خشايار شا از برداشتن حجاب در ملا عام در مراسم ازدواج خودداري ميكنه با هاش اصلا ازدواج نميكنه!!

حتي در بعضي از ايالت هاي آمريكا پوشيدن دامن كوتاه براي خانمها ممنوعه(پليس معتقده اينجوري آمار تجاوز به زنان كمتر ميشه)
قابل توجه آقايون حتي توي يكي از ايالت هاي امريكا پوشيدن شلوارك تو خيابان ممنوعه!

--------------------------------------------------------------------------------
در آخر ..
اينجا آدمهاي جور واجور و از فرهنگ هاي مختلف وجود دارند كه دور هم جمع شديم(خصوصيت فوتبال همينه)
و به نظر من اعتقاداتي كه هر كسي باهاش بزرگ شده با خوندن 4 تا پست عوض نميشه و اين بحث تا ص 100 هم طول بكشه هيچ كدوم از طرفين نظرشون در مورد حجاب عوض نميشه!!

AlexDelpiero
06-05-2012, 22:24
این امیر هم همیشه دیر میرسه ! این پستت هم بره قاطی اون پست های " حزب باد " خیلی حال میده ! :nishkhand:
امیر کشته مرامتم با این امضات !

Ale addio
Ale non dimenticare

flavia
06-05-2012, 22:26
در مورد ایه قران و اینا منظورم همون بود...درست بیانش نکردم...

به همون دلایلی که اخر پستتون گفتین من پستمو پاک کردم....

nobody11
06-05-2012, 22:29
میخواستم چند تا نقل قول بزنم و جواب بدم که دیدم بچه ها صلاح رو بر پایان بحث می دونند ما هم تسلیم و تابع جمع !
ولی امتحان امروز خیلی بد بود ! crying::-

هان چيه فك كردي داري گريه ميكني دلمون برات ميسوزه!
فك كردي تو تنها دانشجويي هستي كه تو اين مملكت امتحانشو خراب كرده!
نه داداش منم پا به پاتم!
حالا بيا با هم گريه كنيم!crying::-

flavia
06-05-2012, 22:36
راستی میشه لطف کنین و اسم اون ایالتهای امریکا که توشون دامن کوتاه و شلوارک ممنوعه رو هم بگید....

Fc Bayern München
06-05-2012, 22:40
این امتحانا داره مارو می کشه !!!!!!!
تـــــــــــموم شید امتحانای لعنتی !!!!!! :ogh:

Fc Bayern München
06-05-2012, 22:41
همین الان رفتم تا مغازه سر خیابون حوصله نداشتم لباس عوض کنم با شلوارک رفتم ki::

تو دیگه عجب آدم باحال هستی !!!!!!!!! :hehee::hehee::hehee:

nobody11
06-05-2012, 22:42
این امیر هم همیشه دیر میرسه ! این پستت هم بره قاطی اون پست های " حزب باد " خیلی حال میده ! :nishkhand:
امیر کشته مرامتم با این امضات !

من دير نميرسم ، شما زود مياين!:hehee:

ميبيني كه پستم سر جاشه ، قاطي حزب باد هم نشد!dallliii
تازه مجبور شدم براي حفظ نظم تايپيك بعضي جوابا رو با پ.خ بفرستم واسه دوستان!:khelal dandoon:

داداش امضامم قابل نداره!ki::

AlexDelpiero
06-05-2012, 22:43
راستی میشه لطف کنین و اسم اون ایالتهای امریکا که توشون دامن کوتاه و شلوارک ممنوعه رو هم بگید....

اگر اشتباه نکنم ایالت کنتاکی باشه !

fcb10
06-05-2012, 22:45
یه چیزی بگم در رابطه با موضوع بحث

همین الان رفتم تا مغازه سر خیابون حوصله نداشتم لباس عوض کنم با شلوارک رفتم [Only Registered And Activated Users Can See Links] شانس ما یه حاجی ( آخوند ) ایستاده بود تو مغازه [Only Registered And Activated Users Can See Links] , برگشتم دیدم داره خونکی نگام میکنه و زیر لب نمیدونم چی میگفت [Only Registered And Activated Users Can See Links] میخواستم ازش عذرخواهی کنم روم نشد [Only Registered And Activated Users Can See Links] زود خرید کردم پریدم بیرون

نتیجه : آقا بدون حجاب میرون نرید دیـــــگه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

: اشتباهی پاک شد دوباره گذاشتم :

spiderkiller
06-05-2012, 23:01
داوود برا منم از این اتفاقا زیاد افتاده تازه یک بار با شلوارک تا مرکز شهر رفتم سر راه خواستم یک کارت شارژ برا یکی بگیرم 100 متر رو همونطوری تو مرکز شهر رفتم . :khandeeeee bahal:

AlexDelpiero
06-05-2012, 23:06

همین الان رفتم تا مغازه سر خیابون حوصله نداشتم لباس عوض کنم با شلوارک رفتم [Only Registered And Activated Users Can See Links] شانس ما یه حاجی ( آخوند ) ایستاده بود تو مغازه [Only Registered And Activated Users Can See Links] , برگشتم دیدم داره خونکی نگام میکنه و زیر لب نمیدونم چی میگفت [Only Registered And Activated Users Can See Links] میخواستم ازش عذرخواهی کنم روم نشد [Only Registered And Activated Users Can See Links] زود خرید کردم پریدم بیرون

نتیجه : آقا بدون حجاب میرون نرید دیـــــگه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

داوود برا منم از این اتفاقا زیاد افتاده تازه یک بار با شلوارک تا مرکز شهر رفتم سر راه خواستم یک کارت شارژ برا یکی بگیرم 100 متر رو همونطوری تو مرکز شهر رفتم . :khandeeeee bahal:
زرشک .... :nishkhand:

من از دمدر سالن فوتسال که همش 300 متر بیشتر تا خونمون نیست جرئت نمی کنم با لباس ورزشی تردد کنم والا خانواده شاهرگمو می زنند ! بعد شما تا مرکز شهر ! بهتره یه گشت ارشاد هم واسه امثال شما بذارن ! :nishkhand:

Abdollah 202
06-05-2012, 23:07
اقا من یک ساعت نبودم ببین چه بلایی سر این تایپیک اوردین
سه صفحه رفتین جلو !!!!!!!!!1
کیه که بخونه ؟heey:: اما من خوندمki::

اما مقوله ی حجاب :

اهم :ehe:
خب ببینین اولا : حجاب تنها مختص بانوان نیست
مسلما اون زنی که میبینه مرد هم سن و سال خودش با آستین کوتاه و وضع :narahat: میاد بیرون و به خودش آزادی داده مسلما اون زن هم چادر رو میزنه کنار و با مانتو بلند!!:khandeeeee bahal: میاد بیرون و به نظر من حق هم داره :ehe:
ببینین نه افراط خوبه نه تفریط همیشه باید وضعیت رو تو میانه نگه داریم .

پس باید اول مرد ها هم بی حجاب بازی درنیارن تا ....

دوما : مقصر اصلی رو من بعضی از خانواده ها میدونم که واقعا حجاب رو به فرزندانشون انتقال نمیدن

fcb10
06-05-2012, 23:12
ایول شهریار , یه شریک جرم پیدا کردم shikam::-

اخه تو هواز با این وضع گرما شلوارکم زیاده که ادم بپوشه ki:: وُلا

mortezarm
06-05-2012, 23:18
دوستان من خیلی بحث راجب مبحث شیرین حجاب دارم که میبینم بلوکش کردین
اما یه نکته اینه که اصلا حجاب چیه؟
و یکی بمن بگه کجای قران تعیین حدود حجاب شده؟
و.....................
خدمتتون عرض کنم که در تحقیق ولفناگ کهلر که تحقیقی بین المللی بوده و تو 24 کشور دنیا به اجرا در اومده ایران در کنار مردمان شهری از قطب شمال با 67%وایوریس چشم چرون ترین مردان جهان شناخته شدن
پس من نمیدونم الان ماجرا چه جور تفسیر کنم کسی گرفت برا منم توضیح بده

ای بابا منم دوبار این کارو کردم
اصلیش و خوف ترش تو خوابگاه بود که برداشتم لباسامو کامل پوشیدمو موهامونم به حالت خودی رسوندیم کوله رو انداختم شونم رفتم بیرون دیدم چقد سبکم بعد تا از در بیرون اومدم یه چندتا دختر محصل بودن زدن زیر خنده بعد یه توجهی به خودمون نمودیم دیدم با شلوارک داریم رهسپار مرکز علم و دانش میشیم
اقا این یکی از بدترین خاطرات من بود خدایی کلی خجالت کشیدم اولش اما بد دیدم زیادم بد نیس ها اروپایی میریم کلاسdallliii

nobody11
06-05-2012, 23:24

آره چرا نميشه!

ايالت آريزونا!
البته چون لينكش خرابه اينو داشته باش تا بعد!

جریمه برای پوشیدن دامن کوتاه | البرز نیوز‎ ([Only Registered And Activated Users Can See Links] %25D9%2586-%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%2586-%25DA%25A9%25D9%2588%25D8%25AA%25D8%25A7%25D9%2587&sa=U&ei=NVTOT4OUNcOnhAf_yPz8Cw&ved=0CBsQFjAF&usg=AFQjCNF1n1q-9Vgpj2EWffP13EbI0wQJMQ)

اجرای این قوانین به ویژه منع پوشیدن دامن های کوتاه و شلوارهای جین چسبان از وقوع ...
به گزارش سرویس حوادث جام نیوز، پلیس محلی ایالت آریزونا آمریکا، پس از کشف ...‎
[Only Registered And Activated Users Can See Links]جریمه-برای-پوشیدن-دامن-کوتاه - Cached ([Only Registered And Activated Users Can See Links] %25D9%2586-%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%2586-%25DA%25A9%25D9%2588%25D8%25AA%25D8%25A7%25D9%2587 %2B%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B9%D9%8A%D8%AA+%D9% BE%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%AF%D9%86+%D8%AF%D8%A7%D9%8 5%D9%86+%D9%83%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87+%D8%AF%D8%B 1+%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%8A%D9%83%D8%A7%21&hl=en&gbv=2&ct=clnk)
.
.
.
پلیس نیویورک: پوشیدن دامن کوتاه ممنوع ! ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

و...

ممنوعیت پوشیدن دامن کوتاه در ناپل ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

ممنوعیت پوشیدن دامن در مدارس انگلیس ([Only Registered And Activated Users Can See Links])‎

كره شمالي رو هم اضافه كن!

اگه ميگشتم چيزاي بيشتري هم پيدا ميكردم!

fcb10
06-05-2012, 23:25
ای بابا منم دوبار این کارو کردم
اصلیش و خوف ترش تو خوابگاه بود که برداشتم لباسامو کامل پوشیدمو موهامونم به حالت خودی رسوندیم کوله رو انداختم شونم رفتم بیرون دیدم چقد سبکم بعد تا از در بیرون اومدم یه چندتا دختر محصل بودن زدن زیر خنده بعد یه توجهی به خودمون نمودیم دیدم با شلوارک داریم رهسپار مرکز علم و دانش میشیم
اقا این یکی از بدترین خاطرات من بود خدایی کلی خجالت کشیدم اولش اما بد دیدم زیادم بد نیس ها اروپایی میریم کلاسdallliii

خوش به حال اون دخترا :hehee: مرتی وقتی خواستیم بریم بیرون دوباره از این تیپا بزن dallliii

بخدا اگه همه این کار رو انجام بدن میشه عرفه جامعه و دیگه کسی بد به این قضیه نگاه نمیکنه .

مرتضی تو شروع کن ما پشتتیم

Abdollah 202
06-05-2012, 23:27
و یکی بمن بگه کجای قران تعیین حدود حجاب شده؟
dallliii

آیه ی 31 سوره ی نور:

خدا به زن ها گفته ((و زینت های خود را آشکار نگردانند مگر آنچه نمایان است( مانند گردی صورت ) و روسری های خود را بر روی سینه و گریبان خویش بیندازند ))

و در آیه 59 سوره احزاب
(( ای پیامبر به همسرانت و دخترانت و زنان مومن بگو پوشش های خود را به خود نزدیک سازند این کار از این جهت بهتر است که ( به عفاف ) شناخته شوند تا مورد اذیت قرار نگیرند و خدا آمرزنده مهربان است ))

mortezarm
06-05-2012, 23:30
خوش به حال اون دخترا :hehee: مرتی وقتی خواستیم بریم بیرون دوباره از این تیپا بزن dallliii

بخدا اگه همه این کار رو انجام بدن میشه عرفه جامعه و دیگه کسی بد به این قضیه نگاه نمیکنه .

مرتضی تو شروع کن ما پشتتیم

حالا چرا منو میندازی جلو
حالا شانس اوردم زود خندیدن یکم نرفتم جلوتر
البته یه نکته خیلی مثبت دیگه داشت که کمی دقت کنین بهش پی میبرین با توجه به شهر
باشه بیا فردا بزنیم بریم من که پایه ام

mortezarm
06-05-2012, 23:32
آیه ی 31 سوره ی نور:

خدا به زن ها گفته ((و زینت های خود را آشکار نگردانند مگر آنچه نمایان است( مانند گردی صورت ) و روسری های خود را بر روی سینه و گریبان خویش بیندازند ))

و در آیه 59 سوره احزاب
(( ای پیامبر به همسرانت و دخترانت و زنان مومن بگو پوشش های خود را به خود نزدیک سازند این کار از این جهت بهتر است که ( به عفاف ) شناخته شوند تا مورد اذیت قرار نگیرند و خدا آمرزنده مهربان است ))
عبدالله خان تو منظوره منو نگرفتی
من نگفتم ایه بیار که
من از بعد دیگه گفتم
چون احتمالا دوستان بهشون بر بخوره حرفمو نمیزنم اما این قاعده دین نیس

alexdelpiero_10
06-06-2012, 00:05
زرشک .... :nishkhand:

من از دمدر سالن فوتسال که همش 300 متر بیشتر تا خونمون نیست جرئت نمی کنم با لباس ورزشی تردد کنم والا خانواده شاهرگمو می زنند ! بعد شما تا مرکز شهر ! بهتره یه گشت ارشاد هم واسه امثال شما بذارن ! :nishkhand:

اين كه چيزي نيست من كلا اهل تيپ زدن تو شهر نيستم:nishkhand: و فقط بيرون شهر تيپ ميزنم

با زير شلوراي تو شهر ميگردم:nishkhand: هروقت ميرم بيرون و برميگردم خونه داد و هوار خانواده ميره هوا كه اين چه تيپيه ميرني:nishkhand:
يه بار تو خيابون داشتم راه ميرفتم ماشين پليس كنارم ايستاد گفت اينا چيه پوشيدي من گفتم مگه چشه؟ دوباره گفت اين لباسها چيه پوشيدي بازم من گفتم مگه چشه هي ميپرسيد منم هي ميگفتم مگه چشه:nishkhand: آخرش عصباني شدن گفتن بابا اين ديوونست راه بيفت بريم:khandeeeee bahal:

ويرايش:اين پپسي ما رو سر كار گذاشتeterza::- پس كو آرم پپسي رو ماه؟eterza::-

spbarcelona
06-06-2012, 00:28
ويرايش:اين پپسي ما رو سر كار گذاشتeterza::- پس كو آرم پپسي رو ماه؟eterza::-

داداش تو خبر اومده بود در صورت موفق شدن دیگر شرکت ها هم استفاده می کنند ولی مثل اینکه نتونستند.
اما به نظر من به جای پپسی میراندا رو اندختن رو ماه:mage mishe:

ibrahim
06-06-2012, 00:57
پپسی هم منو مسخره کرده
یک ساعته توی حیاط نشستم تا بیاد که بشه عکسی ازش بگیرم آخرشم هیچ!!!!
کسی ندیده پپسی کجا رفتهheee::
اینم عکسهای امشب بدون پپسی

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

---------------
اینا هم جالبه /دو تابیشتر نمیزارمheee::
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

flavia
06-06-2012, 01:36
امروز خیلی خیلی خسته بودم و کلا مغزم یه ذره دیلی داشت...heee::

تو انقلاب سوار اتوبوس بودم...بعد داشتم همینجوری بیرونو نگاه میکردم...
چشمم به یه موتوری افتاد...
بعد احساس کردم یه چیز عجیب در مورد این موتوری وجود داره ...
...هی فکر کردم...با خودم میگفتم چرا این اینقدر برام عجیبه....بازم فکر کردم...

بلاخره بعد از چند لحظه مغزم به جواب رسید: ........... برای اینکه طرف زنه!!!!heee::

خانومه با کمال خونسردی داشت تو میدون انقلاب موتور سواری میکرد....اینقدر باحال بود...

fcb10
06-06-2012, 01:38
حالا چرا منو میندازی جلو
حالا شانس اوردم زود خندیدن یکم نرفتم جلوتر
البته یه نکته خیلی مثبت دیگه داشت که کمی دقت کنین بهش پی میبرین با توجه به شهر
باشه بیا فردا بزنیم بریم من که پایه ام

پسر من حواسم به لوکیشن داستان نبود :khandeeeee bahal: شانس اوردی , اگه به جا دوتا دختر بچه , دوتا پیره مرد رد میشدن اول خنده های شیطانی میکردن بعدش دیگه همه چیز به سرعت فرار تو بستگی داشت ..... shikam::- shikam::-

پس من فردا میام سر همون جای قرار همیشگیمون :hehee:

امروز خیلی خیلی خسته بودم و کلا مغزم یه ذره دیلی داشت...heee::

تو انقلاب سوار اتوبوس بودم...بعد داشتم همینجوری بیرونو نگاه میکردم...
چشمم به یه موتوری افتاد...
بعد احساس کردم یه چیز عجیب در مورد این موتوری وجود داره ...
...هی فکر کردم...با خودم میگفتم چرا این اینقدر برام عجیبه....بازم فکر کردم...

بلاخره بعد از چند لحظه مغزم به جواب رسید: ........... برای اینکه طرف زنه!!!!heee::

خانومه با کمال خونسردی داشت تو میدون انقلاب موتور سواری میکرد....اینقدر باحال بود...

دروغ میگی !!! :ajibeee: مدل موتور چی بود ؟؟ :ajibeee:

صادق بیا بازم با تو کار دارن ki::

spbarcelona
06-06-2012, 01:45
صادق بیا بازم با تو کار دارن ki::

داداش اگه منظورت منم مگه دختری با من کار داشته که...؟

flavia
06-06-2012, 01:45
مدلشو که نمیدونم...ولی معمولی بود...
کلاهم سرش نداشت...ولی اینقدر بیخیال و خونسرد بود...
واقعا عالی بود...میدون انقلابم که همیشه پر پلیس و البته گشت ارشاد...
واقعا بعضیا دل شیر دارن...

fcb10
06-06-2012, 02:08
بیا اینم عکس رو ماه از نوع وطنی !!! :nishkhand::nishkhand::nishkhand:

ولی انگاری این کار رو انجام دادن !!! اینم کلیپش :

download ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

ibrahim
06-06-2012, 08:35
فقط یه تبلیغات مسخره بوده:gahhr:
توی ایران که خیلی حرفشو میزدنentezar::
این کلیپ هم ندیدم ولی معلومه که ساختگیه:fek konam:

Fc Bayern München
06-06-2012, 10:21

دارین شوخی می کنید ؟؟؟؟؟ :ajibeee::ajibeee::ajibeee:

LEO JOON
06-06-2012, 10:32
کی میشه همه زنای کره زمین رو با هم ببرن اون جا و فضا پیماشون پنچر بشه و برنگردن ؟! :nishkhand:

بله در اون صورت کلا نسل آدما منقرض میشه و زمینم یه نفس راهت میکشه! اصلا زمین چیه؟ کل منظومه ی شمسی راهت میشه!heee::

واقعا عجب آدمایی هستیم ما
شایعه ی تبلیغاتی پپسی رو چسبیدین ولی کسی خبر نداره که امروز از 5 صبح تا حدودا نه و نیم سیاره ی زهرا از وسط خورشید گذر داشته!
یه اتفاق نجومی نادر که دفعه ی بعدی 105 سال دیگه اتفاق می افته و اگه امروز ندیده باشینش واقعا از دستتون رفته!
اینم عکسش

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

منظره ی طلوع خورشید در صبح 17 خرداد ماه امسال

منبع:[Only Registered And Activated Users Can See Links]

در ضمن امیدوارم دوستان بحث دیشب رو یه بحث دوستانه در نظر گرفته باشن و اگه کسی از دست بنده ناراحت شده از همین جا ازش عذر خواهی می کنم!:balesh:

Fc Bayern München
06-06-2012, 13:19
خیلی اتفاق جالبی بود .......
حالا که رفتیم تو خط منظومه شمسی ، این پلوتو آخر سیاره شد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ entezar::

LEO JOON
06-06-2012, 13:47
[QUOTE=Fc Bayern München;122236]خیلی اتفاق جالبی بود .......
حالا که رفتیم تو خط منظومه شمسی ، این پلوتو آخر سیاره شد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ entezar::[/QUOTE

پولوتو یه دو سه سالیه که از جمع سیاره های منظومه ی شمسی خارج شده نه فقط به خاطر این که هیچ شباهتی به سیارات خارجی نداره بلکه به این خاطر که مثل یه قمر دوگانه می مونه
البته باتوجه به این که چندتا سیاره ی دیگم توی منظومه ی شمسی پیدا کردن دارن روشون تصمیم میگیرن که باهاشون چی کار کنن!:gerye:

fcb10
06-06-2012, 13:51
فقط یه تبلیغات مسخره بوده:gahhr:
توی ایران که خیلی حرفشو میزدنentezar::
این کلیپ هم ندیدم ولی معلومه که ساختگیه:fek konam:

کلیپش خیلی کوتاهه ولی واقعی به نظر میاد , من که یکم باور کردم :sooot:

LEO JOON
06-06-2012, 14:03
کلیپش خیلی کوتاهه ولی واقعی به نظر میاد , من که یکم باور کردم :sooot:

اگر واقعی بود حداقل باید چند تا از چاله های ماه هم معلوم می شد!
درضمنبه نظر شما اگه یه دستگاهی اونقدر نور ایجاد می کرد که می تونست به ماه برسه و حتی نور خورشید رو هم مغلوب خودش بکنه، ما نمی تونستیم نورش رو از ایران ببینیم؟ :fek konam:بخصوص اون جور که من شنیدم قرار بوده توی قطر این کار انجام بشه!

fcb10
06-06-2012, 14:09
اگر واقعی بود حداقل باید چند تا از چاله های ماه هم معلوم می شد!
درضمنبه نظر شما اگه یه دستگاهی اونقدر نور ایجاد می کرد که می تونست به ماه برسه و حتی نور خورشید رو هم مغلوب خودش بکنه، ما نمی تونستیم نورش رو از ایران ببینیم؟ :fek konam:بخصوص اون جور که من شنیدم قرار بوده توی قطر این کار انجام بشه!

من که حسش رو نداشتم برم بیرون نگاه کنم dallliii ولی شما درست میگید , حد اقل یکی باید میدیدش . ولی این کلیپ تو یوتیوبه و احتمال واقعی بودنش هست . فک کنم فقط همون عربا دیدنش [Only Registered And Activated Users Can See Links]

spbarcelona
06-06-2012, 15:23
دختر ۶ ماهه‌ای که حرف می‌زند ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

خبر آنلاین:این دختر کوچولو که تنها شش ماه دارد به راحتی صحبت می‌کند، هنگام گرسنگی از مادرش تقاضای شیر کرده و حتی می‌تواند آهنگ بنوازد و او نابغه است. ایزابلا اونیشیک، نوزاد انگلیسی تباری است که از بدو تولد با نوزادان دیگر تفاوت داشت.

مادر او می‌گوید: ایزابلا وقتی به دنیا آمد با نوزادان دیگر در بیمارستان فرق داشت و نگاهش عاقلانه و معنا دار بود، به همین نسبت وقتی چند روز از تولدش گذشت با صدایی نامفهوم اما معنا دار می‌گفت «ما» و در واقع به من و همسرم می‌فهماند که شیر می‌خواهد، و الان که او شش ماهه است با صدایی رسا می‌گوید: مادر، من شیر می‌خواهم.
وقتی اولین بار سخنی از او شنیدیم باورمان نمی‌شد که دختر ۳ ماهه ما بتواند به این شیوایی سخن بگوید اما الان که سه ماه از آن زمان گذشته، می‌تواند خوذش به دستشویی برود، به آسانی راه رفته و از همه عجیب‌تر اینکه آهنگ مورد علاقه من که موتسارت آن را نواخته، به راحتی با پیانو بنوازد. پدرش که ۴۵ سال سن دارد می‌گوید: من همیشه در رویا‌هایم دخترم را جزو نوابغ به حساب می‌آوردم اما باورم نمی‌شد که روزی این روبا به واقعیت بپیوندد.
من و همسرم در زمان بارداری وی، هیچ اقدام خاصی نکردیم تا در اثر آن فرزندمان با هوش شود، تنها تغذیه سالم در آن دوران به همسرم کمک می‌کرد. اما نکته جالب این است که او در طی دوران بارداری‌اش گاهی نیز به آهنگ‌های گوش می‌کرد و آن آهنگی را که از همه بیشتر دوست داشت، الان دخترم برایش می‌نوازد!!
منبع:khabaronline.ir
گردآوری: مجله آنلاین روزِ شادی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

از همین الان پرتش کنین فضا:nishkhand:

LEO JOON
06-06-2012, 15:35
از همین الان پرتش کنین فضا:nishkhand:

عجب پسرایی پیدا میشنااا!:nishkhand:
آخه چرا؟ شاید یکی بشه مثل بتهوون یا انیشتین!om::
من پیشنهاد میدم یه تایپیک حمایت از حقوق دختران توی سایت راه بندازیم اینجوری فایده نداره!ki::

spbarcelona
06-06-2012, 15:41
عجب پسرایی پیدا میشنااا!:nishkhand:
آخه چرا؟ شاید یکی بشه مثل بتهوون یا انیشتین!om::
من پیشنهاد میدم یه تایپیک حمایت از حقوق دختران توی سایت راه بندازیم اینجوری فایده نداره!ki::

قبل از اینکه تاپیک زده بشه میفرستمت هواbinam

ibrahim
06-06-2012, 17:44
آره عربها خونشون رنگی تره بهتر میبیننlol:-
یعنی باور نکردی فقط تبلیغات بوده اونم در خاورمیانه:fek konam:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Arman.Leo
06-06-2012, 18:37
خبرش بوده که ساعت 11:30 دقیقه دیشب به مدت یک ربع تبلیغش میفته رو ماه ...
من خودم چیزی ندیدم یعنی وقتی رسیدم که دیگه دیر شده بود. ..
امروز دوستم میگفت از ساعت 10 شب پا ف.ی.س.ب.و.ق. بوده که ساعت 10:30 خبر دادند که از همین الآن برید ببینید ...
اون هم با داییش رفته بودند و عکس گرفتند ...
حالا نمیدونم یا میخواد سر به سر من بگذاره یا واقعا راست میگه .

ibrahim
06-06-2012, 18:40
پس چرا من ندیدم
صفحه های قبلی عکس دیشب هست برو ببینentezar::
سر به سرت گذاشته

alexdelpiero_10
06-06-2012, 18:44
من که حسش رو نداشتم برم بیرون نگاه کنم dallliii ولی شما درست میگید , حد اقل یکی باید میدیدش . ولی این کلیپ تو یوتیوبه و احتمال واقعی بودنش هست . فک کنم فقط همون عربا دیدنش [Only Registered And Activated Users Can See Links]

مگه عربها كجان؟ اونو دنيا كه نيستن همين بغل خودمون هستن ديگه هرقسمتي از ماه كه اونا ميبينن ما هم ميتونيم ببينيم:khelal dandoon:

arma23gheddon
06-06-2012, 18:45
:narahat::narahat:من که دیشب چیزی ندیدم شایعه بود چون تو خود سایت پپسی چیزی درموردش ننوشته بود

AlexDelpiero
06-06-2012, 19:53
در بست شیفته پپسی شدم با این کارش !
دیشب کل خوابگاه ریخته بودن بیرون از محوطه تا ماه و لوگوی پپسی رو ببینند ولی همه لبو لوچه آویزون برگشتند ! تنها چیزی که من تو این جریان دیدم بزرگی این شایعه بود که نشون از قدرت پپسی داره !
اونا از اولش هم همچین قصدی نداشتند و فقط می خواستند با سر زبون انداختن این موضوع و حرفایی که بعد از عملی نشدن این قضیه بین مردم پیش میاد اسم پپسی بیشتر بین مردم جا بیفته که کاملا موفق نشون دادند !

LEO JOON
06-06-2012, 20:00
در بست شیفته پپسی شدم با این کارش !
دیشب کل خوابگاه ریخته بودن بیرون از محوطه تا ماه و لوگوی پپسی رو ببینند ولی همه لبو لوچه آویزون برگشتند ! تنها چیزی که من تو این جریان دیدم بزرگی این شایعه بود که نشون از قدرت پپسی داره !
اونا از اولش هم همچین قصدی نداشتند و فقط می خواستند با سر زبون انداختن این موضوع و حرفایی که بعد از عملی نشدن این قضیه بین مردم پیش میاد اسم پپسی بیشتر بین مردم جا بیفته که کاملا موفق نشون دادند !

همین الآن یه شبکه ی خیلی معتبر گفت کلا این قضیه چرت بوده
همین همه راحت شدیم از دست این پپسی!

alexdelpiero_10
06-06-2012, 20:26
داشتم مسخره میکردم ( عربارو ) :nishkhand:

آره مخصوصا مسخره كردن شيخ منصور عزيز خيلي حال ميده:nishkhand:

دیگه حوصله ی بحث کردن رو ندارم نذارین یه بار دیگه تاسیس یه تایپیک برای حمایت از دخترا بیاد توی ذهنم!entezar::

تابستون من و مهدي با محدثه سر دختر و ازدواج بحث ميكرديم الان هم شما تشريف فرمايي كردين ميگين ميخوام تايپيك حمايت بزنم:nishkhand: ما هنوز كارمون رو جدي آغاز نكرديم اگه ميخواي اعلام جنگ كن تا شروع كنيم:nishkhand:

Abdollah 202
06-06-2012, 23:49
آقا چرا همه دارن یکی یکی از دربی محروم میشن؟

آقا من هیچ کارم ها

درسته من پلیسم اما من هیچ کاری نکردم heee::

نکنه الان منو هم محروم کنن :ajibeee:

pooyan_wenger
06-07-2012, 00:50
آقا چرا همه دارن یکی یکی از دربی محروم میشن؟

آقا من هیچ کارم ها

درسته من پلیسم اما من هیچ کاری نکردم heee::

نکنه الان منو هم محروم کنن :ajibeee:

mas:-mas:-mas:-

دوست داری بیا بنت کنم... خیلی دوست دارم اینکارو جاهای زیادی انجام دادم خیلی حال میدهlagh::lagh:: به خصوص اسم هایی با پسوند عبدله:ahaaaaaa:

mortezarm
06-07-2012, 00:55
خب من که نفهمیدم چی شد
نفهمیدم چطور بعضی دوستان محروم شدن
من به عنوان کسی که هواداره رئاله و قاعدتا سایه بارسایی جماعتو با تیر میزنه اصلا از این اتفاق راضی نیستم
باشناختم از جعفر بعید میدونم اقدامی غیر منطقی بکنه
اما من از بین همین جماعت بارسایی محروم هم دوستای خوبی داشتم که الان از این اتفاق ناراحتم و باید بگم نمیدونم چطور این مساله رو تجزیه کنم
امیدوارم حداقل دلیل واضح تری از سوی بانیان اخراج بیان بشه تا بدونیم چه خط قرمزهایی برداشته شده
فکر میکنم بجای این کار میشد دوستان رو راهنمایی کرد و شاید مانع شورش دست جمعی شد
بهرحال امیدوارم هر چی به نفعه سایته اتفاق بیفته اما واسم رفتن این دوستان خیلی ناراحت کنددس
امیدوارم همه این دوستان هم موفق باشن و همچنین همه کاربرای عزیز

خب منم بعد این متن احساس خستگی میکنم و تا چند روزی میرم شمال یه استراحتی بکنمdallliiiاز اونجایی که شارژ وایمکس هم تموم کردم و دسترسی به ای دی اس ال هم احتمالا اونجا ندارم
فعلا بدرود

R.BAGGIO.10
06-07-2012, 00:57
این کارو بسپار به مهدی لامصب کارش بن کردن همراه با حذف آیپیه:hehee:
نمونشم رسول بلده منتها از ترس مهدی فکر نکنم بگه:ahaaaaaa:

pooyan_wenger
06-07-2012, 00:58
خب من که نفهمیدم چی شد
من به عنوان کسی که هواداره رئاله و قاعدتا سایه بارسایی جماعتو با تیر میزنه اصلا از این اتفاق راضی نیستم
اما من از بین همین جماعت بارسایی محروم هم دوستای خوبی داشتم که الان از این اتفاق ناراحتم و باید بگم نمیدونم چطور این مساله رو تجزیه کنم
امیدوارم حداقل دلیل واضح تری از سوی بانیان اخراج بیان بشه تا بدونیم چه خط قرمزهایی برداشته شده
بهرحال امیدوارم هر چی به نفعه سایته اتفاق بیفته اما واسم رفتن این دوستان خیلی ناراحت کنددس

خب منم بعد این متن احساس خستگی میکنم و تا چند روزی میرم شمال یه استراحتی بکنمdallliiiاز اونجایی که شارژ وایمکس هم تموم کردم و دسترسی به ای دی اس ال هم احتمالا اونجا ندارم
فعلا بدرود

آقا نتیجه اخلاقی نگرفتی...

کجای شمال میری کلک:jeddiiiii:

Derby
06-07-2012, 01:06
خب من که نفهمیدم چی شد

فعلا بدرود

داداش من که فامیل شما نیستم .. هستم؟
چه دلیلی داره بخوام با یکی خدای نکرده خصومتی داشته باشم
با کلی مشقت سایت رو داریم می چرخونیم و بعضیا اومدن سایت فوتبالی رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتن
به هر حال دوست ندارم مسائل شخصی بازگو بشه
چون صحیح نیست که درباره کسی صحبتی کنیم
اما یه تاپیک زدم و یه سری توضیحات دادم
بیشتر از این به خودم اجازه نمی دم که پرده دری کنم
یاد نگرفتم که آبروی کسی رو بریزم
در مورد وقت بیشتر هم بهتون بگم که من 1 ماه زیر نظر داشتم
خوب صحبت می کردم
غیرمستقیم می گفتم
برخورد خوب می کردن اما اونا فکر می کردن که ما بچه هستیم و اینکه به روشون نمی اوردم رو به حساب نفهمیدن ما گذاشته بودن
فقط 6 ساعت قبل از اینکه کاری کنند و مطمئن شدم که دیگه 100% دیر کنم سایت می ریزه به هم اقدام کردم
به هر حال هر چند ماه از این مسائل توی سایت ها پیش میاد و به الک کردن نیاز داریم
طبیعیه
موفق باشید

mortezarm
06-07-2012, 01:07
آقا نتیجه اخلاقی نگرفتی...

کجای شمال میری کلک:jeddiiiii:
نتیجه اخلاقی اینکه تو هر توطئه ای پای یه رهبر میونه و پای یه عده ادم فریب خورده:sooot:که نباید همه رو بچشم هم دید
و اینکه ای بابا..............

میریم شمال گردی دیگه از گیلان میریم دو شب رامسریم و 3 شب گرگان بقیشم میچرخیم دیگه
لامصب فردا 6 صب میخوایم راه بیفتیم کی حال داره

mortezarm
06-07-2012, 01:13
با کلی مشقت سایت رو داریم می چرخونیم و بعضیا اومدن سایت فوتبالی رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتن
خوب صحبت می کردم
غیرمستقیم می گفتم
برخورد خوب می کردن اما اونا فکر می کردن که ما بچه هستیم و اینکه به روشون نمی اوردم رو به حساب نفهمیدن ما گذاشته بودن
فقط 6 ساعت قبل از اینکه کاری کنند و مطمئن شدم که دیگه 100% دیر کنم سایت می ریزه به هم اقدام کردم
طبیعیه
موفق باشید
من به تصمیمای کسی خورده نگرفتم بجاش میخوام بگم که من تو تعداد زیاد سایت فوتبالی کار کردم که همشونو کوتاه ول کردم اما دربی خاص بود چون عدالت تا حدی بیشتر نسبت به بقیا برپا بود و مدیریتشم خاص تر (پاچه خواری)نه جدای شوخی جدا میگم این چیزی که متمایز میکنم
حالا انتظار اینه اگه مدیری تو این کار و اتیش پراکنی دخالت کرده باید به همین نحو باهاش برخورد بشه
و این نباشه که فقط اشتباه کاربرا نتیجه ماجرا بگیره
امیدوارم همه با یه چشم دیده بشن
اما من خدایی تا حالا بی انصافی شدید در حقم نشده و از این نظر سایتو دلخواه دیدم امیدوارم سیاست همیشه این باشه و با همه به یه نحو برخورد بشه

pooyan_wenger
06-07-2012, 01:14
نتیجه اخلاقی اینکه تو هر توطئه ای پای یه رهبر میونه و پای یه عده ادم فریب خورده:sooot:که نباید همه رو بچشم هم دید
و اینکه ای بابا..............

میریم شمال گردی دیگه از گیلان میریم دو شب رامسریم و 3 شب گرگان بقیشم میچرخیم دیگه
لامصب فردا 6 صب میخوایم راه بیفتیم کی حال داره

باید لیدر رو گیر اورد یه درس حسابی بهش بدیمchomagh بعدش با عبدله و رسول و احمد و بقیه بریم شمال چادر بزنیم:hehee:

R.BAGGIO.10
06-07-2012, 01:16
خوب صحبت می کردم
غیرمستقیم می گفتم
طبیعیه
موفق باشید
حالا داداش محرومیتشون چه جوریاست؟
یعنی مادام العمر محرومند یا مدت دارند؟

alexdelpiero_10
06-07-2012, 01:18
این کارو بسپار به مهدی لامصب کارش بن کردن همراه با حذف آیپیه:hehee:
نمونشم رسول بلده منتها از ترس مهدی فکر نکنم بگه:ahaaaaaa:

چرا الكي شايعه درست ميكني خو؟

دوما مهدي كيه كه من ازش بترسم؟:nishkhand:

ويرايش: اين مهدي هم كپ كرده فقط تشكر ميزنه فكر كنم به جاي محروم كردن زبونشو بريدن:nishkhand:

R.BAGGIO.10
06-07-2012, 01:21
چرا الكي شايعه درست ميكني خو؟

دوما مهدي كيه كه من ازش بترسم؟:nishkhand:
مهدیو نمیشناسی نه؟
مهدی بنش کنki::
طرف تو زرده خودشو چسبونده به یووه ایها.سن دقیقشم 28 سال:hehee:

pooyan_wenger
06-07-2012, 01:25
مهدیو نمیشناسی نه؟
برو عمو نذار تک تکتون رو از زندگی محروم کنم...من یک توپچی هستم:ahaaaaaa:

alexdelpiero_10
06-07-2012, 01:28
مهدیو نمیشناسی نه؟

مهدي خودمونو ميگي؟ آقا مهدي ما مخلصيم غلط كردم:nishkhand:

بعدش هم كي گفته من 28 سالمه؟ من تازه 23 همين ماه ميشم 18 ساله الكي منو پير نكنين:nishkhand:

برو عمو نذار تک تکتون رو از زندگی محروم کنم...من یک توپچی هستم:ahaaaaaa:

برو بابا توپچي كيلو چنده توپ ديگه قديمي شده كاربردي نداره:nishkhand:

Derby
06-07-2012, 01:38
من به تصمیمای کسی خورده نگرفتم بجاش میخوام بگم که من تو تعداد زیاد سایت فوتبالی کار کردم که همشونو کوتاه ول کردم اما دربی خاص بود چون عدالت تا حدی بیشتر نسبت به بقیا برپا بود و مدیریتشم خاص تر (پاچه خواری)نه جدای شوخی جدا میگم این چیزی که متمایز میکنم
حالا انتظار اینه اگه مدیری تو این کار و اتیش پراکنی دخالت کرده باید به همین نحو باهاش برخورد بشه
و این نباشه که فقط اشتباه کاربرا نتیجه ماجرا بگیره
امیدوارم همه با یه چشم دیده بشن
اما من خدایی تا حالا بی انصافی شدید در حقم نشده و از این نظر سایتو دلخواه دیدم امیدوارم سیاست همیشه این باشه و با همه به یه نحو برخورد بشه

در مورد اینکه می گین مدیر ممکنه مقصر باشه من نمی تونم بگم 100% مشکل از یک نفر بوده
من با همه حتی مدیرهایی که دخیل بودن صحبت کردم و حتی اون بنده خدا گفت اگه مشکل از منه من میرم
بعد اومدم جریان رو نرم کنم و فیصله بدم
به کاربرای دخیل هم می گم که فلان حرفو نباید شما هم به مدیر بزنی بعدش میاد به من می گه این حرفو نزدم و می گه اعصابم خرد بود و از این حرفا بعد میره جای دیگه می گه که مدیر سایت به من نیاز داره جرعت نداره چیزی به من بگه !
این چه حرفیه؟
آدم اینقدر مرموز میشه؟
یکی دیگه میاد غروب پست می ده تشکر می کنه توی پیغام خصوصی ازا نی حرفا میره پشت سر با چند نفر اکیپ شن سایت رو بریزن به هم
من نه وقتش رو دارم و نه اصلآ این جور آدم ها که ادعای همه چیز هم دارن رو لایق این می دونم که وقتمو بذارم بعدآ سایت رو جمع و جور کنم
تا چند ساعت قبل از اقداماتشون هم بهشون فرصت دادم
اما دیگه داداش بعد از چند سال مدیریت سایت بلدیم چی کار کنیم و کی اقدام به تشویق و کی اقدام به تنبیه کنیم
اون جمع حدود10 نفر یودن که من اونایی که کلآ هیچ کمکی دیگه به پیشبرد سایت نمی کردن و فقط می خواستن محیط رو به هم بزنن کلآ اخراج کردم
وظیفمه
طرف کلی تیریپ مذهب و این جور چیزا بر می داره پشت سر هر کی هر چی می خواد می گه بعد میاد توی روش هی پاچه خواری می کنه ! مگه بچه ایم ما؟ یا نیاز به این آدما داریم؟
چند نفر دیگه هم برای ارتباط با جنس مخالف توی فروم ها عضو می شن و اصلآ نگاهشون فنی نیست ... یک نوع کمبوده دیگه که اینجا ما نمی تونیم این کمبودها رو برطرف کنیم
تمام پسها و دخترهای سایت مثل داداشا و آبجی های ما هستند.. کاربری بخواد واسه کارای دیگه اینجا بیاد چه دختر چه پسر محروم میشه ..اینجا محیطش قراره دوست بشیم باهم اما نه دوستی که معنیش چیز دیگه باشه

حالا داداش محرومیتشون چه جوریاست؟
یعنی مادام العمر محرومند یا مدت دارند؟

عزیزم کلآ برای همیشه محرومند
اگه می دیدیم که کاربر اشتباه کرده تذکر می دادیم یا محروم موقت می کردیم
طرف 4 بار اخطار گرفته
جلوی ما میگه من توی عصبانیت حرفی زدم پشت سر ما میگه جرعت محروم کردن ندارن چون به ما نیاز دارن
شما جای من ... چیکار می کنی؟

مهدیو نمیشناسی نه؟
آقا مهدی و هیچ مدیر دیگه ای دسترسی بن کردن کاربری رو ندارن و ما هم بدون همکاری هیچ مدیری کاربری رو بن نمی کنیم
همه با هم تعامل داریم و اگه ببینیم واقعآ کسی مشکل سازه یایم اقدام می کنیم
کاربر که بن میشه یعنی اینکه دیگه جای درست شدن نداشته
توی حدود 41000 عضو کمتر از 40 نفر بن شدن این یعنی 1 در 1000 !!!!
همشون هم به علل اخلاقی بوده
موفق باشید

pooyan_wenger
06-07-2012, 01:38
برو بابا توپچي كيلو چنده توپ ديگه قديمي شده كاربردي نداره:nishkhand:

نذار عبدله رو به جونت بندازم آرزوی برخورد توپ بهت رو داشته باشیmas:-mas:-mas:-.. با اینکه قدیمی کماکان از ما نمونه برداری میکنن برای ساخت سلاح های جدیدlay_;;

drogba-maldini
06-07-2012, 01:44
این همه آدم بن شدن ... چرا مهدی بن نشده ... ما اعتراض داریم آقا ... این چه وضعیه ؟ مهدی هم باید بن بشه... dallliii

alexdelpiero_10
06-07-2012, 01:50
این همه آدم بن شدن ... چرا مهدی بن نشده ... ما اعتراض داریم آقا ... این چه وضعیه ؟ مهدی هم باید بن بشه... dallliii

با مهدي شوخي داريم اما نه تا اين حد يهو ديدي .....:nishkhand:

mortezarm
06-07-2012, 01:52
من یه نکته رو بگمو برم
من نمیدونستم اینطور برداشت میشه که من قصدم با کسی خاص بوده
الان از طریق یکی از دوستام که مدیر هم هست اینو گرفتم
من قصدم این نبود مدیر خاصی کاری کرده اصلا من چیزی ندیدم که اگه میدیدم قطعا حتما ازش نام میبردم
دوستان امیدوارم سوءتفاهم نشه من فقط گفتم امیدوارم همه به یه چشم دیده بشن

drogba-maldini
06-07-2012, 01:52

نترس بابا ... اون دستای پشت پرده که قلعه نوعی و مایلی کهن هی میگن ؛ منم ...
Death::

R.BAGGIO.10
06-07-2012, 02:05
آقا مهدی تاج سره بن بشه یعنی دربی بن میشه:hehee:
حالا بگند ابراهیمی مهردادی میشه یه کاریش کرد.
استشهاد نامه پر کنید بریم جفتشونو بن کنیم.
خیلی حال میده:hehee:
رسول تو هم 28 سالته ده سال کم نکن.
مرتضی تو هم کلا سوء تفاهمی:hehee:
پویان تو که عشق نصری تو جونته خف:hehee:
اون افشینم مخوفه ها هی تشکر میزنه ولی فکر کنم میخواد اونم مجددا همکاریشو با مهدی شروع کنه:hehee:

alexdelpiero_10
06-07-2012, 02:05
نترس بابا ... اون دستای پشت پرده که قلعه نوعی و مایلی کهن هی میگن ؛ منم ...
Death::

نه بابا خطرناكي پس:nishkhand:
پس تويي نميزاري از شر علي عسكر و آقا زماني راحت بشيم؟:nishkhand:

amir-97
06-07-2012, 11:05
یه داستان واستون تعریف کنم

دیروز توی مغازه ی فامیلمون بودم که دیدم 2 تا عرب اومدن خرید
گفتن 10 تا تخم مرغ بده
وقتی تخم مرغا رو گرفتن گفتن چقدر میشه گفتیم 1300
یکیشون که فارسی بلد بود هی چونه زد که بدین 1000 تومن
من هم یه فکری به ذهنم رسید
گفتم اگه هر دوتاتون 10 بار بگین خلیج فارس
10تارو 1000 تومن میبرینki::
هردوتاشون هم گفتن باشه
هر 10 بارو گفتن ولی ما بهشون گفتیم شما اینهمه پول دارین
چرا خسیس بازی در میارین
آخر سر هم همون 1300 تومن رو دادن:nishkhand:

amir-97
06-07-2012, 11:06
این مرتضی هم که داره میاد شهر ما هیچی بهمون نمیگه
بزار ببینمش یه حالی ازش میگیرم که . . . .

Abdollah 202
06-07-2012, 12:42
هوی رسول غز dallliii

توپچی تنها گیر اوردی ؟
چرا به پویان گیر میدی؟

شیطونه میگه بیام نسل یوونتوس رو منقرض کنم تا از دست تو و مهدیdallliii و احمد رضا راحت شیم

تازه فک کردیashem:-
افشین و مرتضی ( اگه از سفر برگرده )هم که بیاد میشیم 4 تا توپچی:jeddiiiii:

حالا چی داری بگی؟chomagh

GOLL
06-07-2012, 13:25
چي؟ توپچي؟؟!
اومديم....
نه عبداله اينا باشن بچه هاي باحالي هستن ،لازمشون داريم:hehee:
پويان كجاي ما اميديم ،توپچي كي گفته قديمي شده؟يه اسلحه جديد تيرن و با امكانات ترين و اصلن ساخت آمريكن ليزري!بيار يه چرخ توپها ما اشتباهي برو روش له اش ميكنه :ohum:

اون افشینم مخوفه ها هی تشکر میزنه ولی فکر کنم میخواد اونم مجددا همکاریشو با مهدی شروع کنه:hehee:
ساعت 2 صبح كي آنه ؟حالا ما تشكر هم زديم زياده!
مجددا !!!كجا بود؟همكاري ها هميشه هست:khelal dandoon:
خودت مخوفي:hehee:

alexdelpiero_10
06-07-2012, 14:05
هوی رسول غز dallliii

توپچی تنها گیر اوردی ؟
چرا به پویان گیر میدی؟

شیطونه میگه بیام نسل یوونتوس رو منقرض کنم تا از دست تو و مهدیdallliii و احمد رضا راحت شیم

حالا چی داری بگی؟chomagh

ببين مهدي مسئول كمپه ميگن هرچي پست تو كمپ ميدي رو پاك كنه خود داني :nishkhand:
يكي از اون زمان هاييه كه پليس در مقابل تهديدات هيچ غلطي نميتواند بكند :nishkhand:
ميگم از شما الگو برداري ميكنن؟ فكر كنم گواديولا هم از شما الگو گرفت كه تو 4 سال 14 جام گرفت:hehehe: البته اين آخر كاري الگو بردارياش فايده نداشت:nishkhand:

رسول تو هم 28 سالته ده سال کم نکن.
کنه:hehee:

ببي دوست عزيز من ادم دل رحمي هستم و دلم نمياد فك تو رو خرد كنم:nishkhand: پس خودت به شايعه سازيت اعتراف كن:nishkhand:

R.BAGGIO.10
06-07-2012, 14:30
ببي دوست عزيز من ادم دل رحمي هستم و دلم نمياد فك تو رو خرد كنم:nishkhand: پس خودت به شايعه سازيت اعتراف كن:nishkhand:
حالا چه جوشی میشه
27 سالو 11 ماه:khandeeeee bahal:
افشین تو هم اعتراف کن مخوفیki::
توپچی هستی برا خودتی ما هم تیفوسی یووه ایم ki::

GOLL
06-07-2012, 16:07
تيفوسي خان
براچي مخوف باشم؟

ميگم از شما الگو برداري ميكنن؟ فكر كنم گواديولا هم از شما الگو گرفت كه تو 4 سال 14 جام گرفت:hehehe: البته اين آخر كاري الگو بردارياش فايده نداشت:nishkhand:
اگه ميخاست از ما الگو برداري كنه كه يه عمر جام ميگرفت6سال نميگرفت!!!lagh::
نه يه عمر نگيرن يه دهه بگيرن بعد ديگه نگيرن:nishkhand:نه؟!...
مهدي هم اسپم ها رو پاك ميكنه كه فك كنم اين ص و ص ق كه ما حذفه:khelal dandoon:شايد هم حذف نشه و تو امتحان بياد...

pooyan_wenger
06-07-2012, 18:14
هوی رسول غز dallliii

توپچی تنها گیر اوردی ؟
چرا به پویان گیر میدی؟

حالا چی داری بگی؟chomagh

آورین بر یو.... رسئل با من احمد با تو... نه ببین کدوم خوش هیکل تره اون برا من...ki::... الان مرتضی اینا نیستن بیشتر حال دو نفری میریزیم در یوونتوسی ها چه حالی میدهmas:-mas:- عبدله میخوایم غوقا کنیم تو ایتالیا حمله توپخانه شمال لندن به ایتالیا:/danc

nobody11
06-07-2012, 20:03
یه داستان واستون تعریف کنم

دیروز توی مغازه ی فامیلمون بودم که دیدم 2 تا عرب اومدن خرید
گفتن 10 تا تخم مرغ بده
وقتی تخم مرغا رو گرفتن گفتن چقدر میشه گفتیم 1300
یکیشون که فارسی بلد بود هی چونه زد که بدین 1000 تومن
من هم یه فکری به ذهنم رسید
گفتم اگه هر دوتاتون 10 بار بگین خلیج فارس
10تارو 1000 تومن میبرینki::
هردوتاشون هم گفتن باشه
هر 10 بارو گفتن ولی ما بهشون گفتیم شما اینهمه پول دارین
چرا خسیس بازی در میارین
آخر سر هم همون 1300 تومن رو دادن:nishkhand:
من به عنوان يه ايراني وظيفه خودم ميدونم ازتون تشكر كنم!
دمتون گرم!love::

نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ووييييي...dallliii
راست ميگه!!!:sooot:

leo-messi1990
06-07-2012, 22:24
دوستان سلام.
اتحاد بچه های بارسا تو حلق اونی که میخواست معذرت خواهی منو بشنوه.
بدونید چیزایی که بهتون گفتن حقیقت نداره.یک نفر میخواست معذرت خواهی منو بشنوه خیال کرده بود من بهش نیازی دارم اما دیدید بچه های بارسا با چه اتحادی انجمن رو ترک کردن اما برای اینکه این اتحاد رو خدشه دار کنن انگ دو رویی به ما زدن.
تویی که میخواستی زانو زدن منو ببینی بدون زانو نمیزنم حتی اگه اسمون از اندازه قدم کوتاه تر باشه.
پاک کردن این پست نشان از ضعف شماست مدیر گرامی.
موفق باشید

Abdollah 202
06-07-2012, 22:31
دوستان سلام.
بدونید چیزایی که بهتون گفتن حقیقت نداره.یک نفر میخواست معذرت خواهی منو بشنوه خیال کرده بود من بهش نیازی دارم اما دیدید بچه های بارسا با چه اتحادی انجمن رو ترک کردن اما برای اینکه این اتحاد رو خدشه دار کنن انگ دو رویی به ما زدن.
تویی که میخواستی زانو زدن منو ببینی بدون زانو نمیزنم حتی اگه اسمون از اندازه قدم کوتاه تر باشه.
موفق باشید

حالا که چی؟
الان که اومدی دربی لااقل دوباره از این کارا نکن chomagh

اما بدن اگه بخوای انجمن رو به هم بزنی کل بچه های دربی پشت سر جعفر هستن:ohum:

레자
06-07-2012, 23:06
اقای لیو مسی چرا میخوای خودتو خراب کنی و با بازی کردن با یه مش کلمات نمیدونم اتحاد بارسا و خدشه دار کردن و ازین حرفا هم ابروی خودتو ببری هم ما رو ناراحت کنی بابا بس کنین دیگه به مدیر هم حق بده که میتونه حذفش کنه ولی ای کاش قبل از این کارا اول خودتو اروم میکردی بعد یه پست میزدی
از من ناراحت نشید لطفا
موفق باشید

alexdelpiero_10
06-08-2012, 00:11
حالا که چی؟
الان که اومدی دربی لااقل دوباره از این کارا نکن chomagh

اما بدن اگه بخوای انجمن رو به هم بزنی کل بچه های دربی پشت سر جعفر هستن:ohum:

نميدونم والله خب رفتن كه رفتن كي چيthink::

تو تنهايي پشت سر جعفر باشي كافيه بالاخره الكي كه رئيس پليس 202 به نشدي:hehee:

AlexDelpiero
06-08-2012, 02:49
دوستان سلام.
موفق باشید
:hehehe:
این پست پاک نمیشه ! نه اینکه اون جمله آخر این آقا روی من تاثیری داشته باشه ! صرف به خاطر اینکه اونایی که میخواستن بفهمن چرا و به چه دلیل این جماعت محروم شدند با خوندن این پست جوابشونو بگیرند ! با این آقا و به قول خودش اتحادش خیلی راه اومدیم اما لیاقت حضور در دربی رو نداشتند !

drogba-maldini
06-08-2012, 03:50
اینا فک کردن حالا خیلی کار شاخی انجام دادن !
یه مشت بچه دور هم جمع شدن به حساب خودشون اتحادیه ساختند !
خیلی بهشون محل نذاریم دیگه یوزر موزر جدید هم نمی سازن بیان اینجا هنر نمایی کنند !

R.BAGGIO.10
06-08-2012, 09:37
این پست پاک نمیشه ! نه اینکه اون جمله آخر این آقا روی من تاثیری داشته باشه ! صرف به خاطر اینکه اونایی که میخواستن بفهمن چرا و به چه دلیل این جماعت محروم شدند با خوندن این پست جوابشونو بگیرند ! با این آقا و به قول خودش اتحادش خیلی راه اومدیم اما لیاقت حضور در دربی رو نداشتند !

من کاری ندارم چی به کیه و کی به چیه:hehee:
من دربیو به خاطر کیفیتش میام.
مهدی فهمیدیم بن کردن تو کارت نیست ولی مقامات میگند نصف بنیهای دربی دلیل اصلیش خودت بودی:hehee:
پ.ن:افشین چندتا دلیل دارم مخوفی بگم؟:ahaaaaaa:

레자
06-08-2012, 11:31
کاملا درسته با دیدن این پیام میشه فهمید که چرا بعضی ها بن شدن
کارت درسته اقا مدیر:jeddiiiii::hooora:lay_;;:eyvalla::-shadheey::

ManUtd
06-08-2012, 12:37
دوستان سلام.
موفق باشید

به كي سلام ميكني ؟!؟ مگه تو اينجا دوستي هم داري؟!؟heee:: مثل اينكه هنوز تو شوك بن شدن هستي و متوجه نشدي همه رفيقات كه مثل خودت لياقت دربي رو نداشتن بن شدن ! mas:-

خلاصه اينو بدون اينجا همه فهميدن چطور شخصيتي داري و حرفاتو هيچي حساب نميكنند !
خودت داري ميگي ! اتحاد بچه هاي بارسا ! تو و اونايي كه محروم شديد در حقيقت بچه هستيد ! سن و سال ملاك نيست و مهم شعور هست كه ميدونم شما نداريد ! بارسا هوادار خوب زياد داره و خوشحالم تو و رفيقات ديگه بينشون نيستيد ! در نبود شما بخش بارسا دوباره بال و پر ميگيره و به طور سالم به كارش ادامه ميده . مطمئن باش بارسايي ها در نبود 6 7 تا آدم دورو تموم نميشند و به وجود بي لياقت شما نيازي نيست !
راستي يه چي ديگه ! لطفا از جملات كوروش كبير واسه خودت استفاده نكن چون آدمهاي دورو پست تر از اين حرفها هستند كه بخوان از جملات بزرگان در وصف خودشون استفاده كنند !
اتفاقا كسي پست تورو پاك نميكني تا همه ببينن چقدر حقير شدي كه دوباره برگشتي !
دعاي خوبي كردي ! حتما در نبود تو موفق خواهيم شد

레자
06-08-2012, 12:53
انصافا این دسته از ادما لیاقت دارن که این همه داریم به خاطرشون الکی پست میدیم اینا که ارزش ندارن پس لطفا این بحث رو تمومش کنین

GOLL
06-08-2012, 13:12
همونطور كه دوستان گفتند اتحادشون مشخصه!!!!!
بخش بارسا هم به زودي به روال قبل برميگرده و در نبود خيلي ها دوباره پا ميگيرهentezar::دوستهاي خيلي خوبي از بخش بارسلونا به خاطر حرفهاي غير حرفه اي و به اصطلاح خودشون تعصٌب يه عده، از اونجا رفتن كه الان همه چيز درست شده و آرامش به دربي بازگشت:love:

پ.ن:منظورت تشكره!!!!بگو بينم چرا؟!binam

R.BAGGIO.10
06-08-2012, 14:56
پ.ن:منظورت تشكره!!!!بگو بينم چرا؟!binam
تشکر2 نصف شبت که یه نمونشهheee::
تا همین چند وقت پیش چراغ خاموش میومدی چراchomagh
آن بود ولی چراغ خاموش آن بود.
حالا بیا جلو:hehee:
مخوفی عزیزم مخوف.:nishkhand:
رسول تعیید کن که توپچی مظلوم گیر آوردم:hehee:

레자
06-08-2012, 15:04
واقعا شما خوشتون میاد که از شبکه 3فوتبال ببینین؟ادم بالا میاره:hehee:
البته مخاطبم با ماهواره دار ها نبود
حیف که فرهنگ مهمتره وگرنه الان فوتبال های شبکه سه رو تو یه جمله زیبا توصیف میکردم

레자
06-08-2012, 15:05
راستی اقای gollبه نظرت میتونی ای دیت رو بدی ؟

레자
06-08-2012, 15:11
اقا محمد بهتر میشد به جای اینکه نظرمو حذف کنی اون انتقادمو جواب بدی
خودت که میدونی منظورم چیه؟یا میخوای بگم اگه یادت رفته؟

Fc Bayern München
06-08-2012, 15:42
واقعا شما خوشتون میاد که از شبکه 3فوتبال ببینین؟

خوب معلومه که نه ........:ehe:

Fc Bayern München
06-08-2012, 15:45
من یه بار وقتی رسول پست " شبکه سوم به سوی ملی شدن " رو دیدم و کاملا خوندم ....
بعد رفتم از این لینک انتقاد کردم که چرا بازیهای بایرن رو نمیذارند :

فردای همون شب بازی هامبورگ و بایرن رو ساعت 01:00 گذاشت ...... :khandeeeee bahal:

Abdollah 202
06-08-2012, 16:46
سلام دوستان

شماها هم دیشب این پدیده ی عجیب رو تو آسمون شهرتون دیدین ؟

من ندیدم اما داداشم با پسر عموم دیدین این پدیده رو و برای من هم تعریف کردن و من هم از اونجا یی که پلیسم در حال تحقیق کردن هستم

خیلی ترسناکه:narahat:

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برین

Abdollah 202
06-08-2012, 16:48
ای بگم مهدی چی بشی؟ :ehe:

جدی جدی دارن میفرستنمون فضا

معلوم نیس امشب چه چیزی منفجر بشه ki::

mojtabadj88
06-08-2012, 16:51
:nishkhand:والا فعلا که محکم ترین دلیل مشکل فنی تو موشک اطلس و سرازیر شدن سوخت اضافی تو اتمسفر و مدار جو و بازتاب نور خورشید به خاطر وجود گاز های داغ بوده[Only Registered And Activated Users Can See Links]
heee::
فقط بخونید و بخندید heee:: دوستم تو تبریز میگفت خیلی به ما نزدیک بوده و فک میکردیم داره میخوره تو سرمون
تو کرمون هم دیده شده heee::
دوستم میگفت به خاظر لنز دوربین آبی اومده این سفید بوده heee::

Abdollah 202
06-08-2012, 17:18
افشین بیا اینجا کارت دارم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

راستی افشین این چه سلاحیه اوردی بریم به جنگ با یوونتوسی ها
اینو میگم lagh:: [Only Registered And Activated Users Can See Links]

آبرومونو بردیheee::

درسته توپچی هستیم اما دوره ی اینا گذشته و اینا جواب نمیدنchomagh
اینو بده به پویان بزاره تو انبار

خودتم با مرتضی برین اینو بیارین واسه جنگ

تازه خریدمش واسه باشگاه

حالا چی داری بگی رسول ؟

تا پویان دستور نده حمله نمیکنیم بچه ها

پویان حمله کنیم ؟heee::

레자
06-08-2012, 17:35
اهان یادم رفت این که میگم اقا محمد انتقاد قبول ندرن این که وقتی اون تایپک گل های یورو رو گذاشتن من گفتم اخه همه تلوزیون دارن و شبکه سه رو با اون کیفیت چرتش میبینن حالا که شما زحمت ضبط و پخش میکشین چرا دارین از شبکه 3ضبط میکنین ؟حق نمیگم؟ولی ایشون نطرمو حذف کردن

alexdelpiero_10
06-08-2012, 18:03

آره 2 نصف تشكر ميكنه بعدشم كه مثلا آنلاين نيست هر جا بري تشكر زده:nishkhand:

Fc Bayern München
06-08-2012, 18:07
هواداران یووه در دربی ؛

رسول فکر میکنه ضد آرسنال حرف می زنم ولی ..........

من طرفدار آرسنالم ..... :nishkhand: [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

alexdelpiero_10
06-08-2012, 18:07
من یه بار وقتی رسول پست " شبکه سوم به سوی ملی شدن " رو دیدم و کاملا خوندم ....
بعد رفتم از این لینک انتقاد کردم که چرا بازیهای بایرن رو نمیذارند :

فردای همون شب بازی هامبورگ و بایرن رو ساعت 01:00 گذاشت ...... :khandeeeee bahal:

اتفاقا تمام تغييرات از همين زمان شروع شد يعني سايت يوونتوس دات آي آر اون مطلب رو منتشر كرد و تقاضا كرد همه جا بزاريم منم تو دربي و فوتيران گذاشتم نتيجش اين شد كه كاربرا پوستشونو كندنheee::

Fc Bayern München
06-08-2012, 18:10
اتفاقا تمام تغييرات از همين زمان شروع شد يعني سايت يوونتوس دات آي آر اون مطلب رو منتشر كرد و تقاضا كرد همه جا بزاريم منم تو دربي و فوتيران گذاشتم نتيجش اين شد كه كاربرا پوستشونو كندنheee::

ولی واقعا دمت گرم ............
من بازم برم درخواست کنم شاید نتیجه داد .......... heee::heee::heee::

레자
06-08-2012, 18:21
یه سوال دارم که شاید کهنه کار های دربی بتونن جواب بدن
چرا اسم این بخش کمپ دربی *جلد سوم *هست ؟
چرا جلد سوم ؟
مگه قبلا جلد اول و دوم هم داشته ؟

Fc Bayern München
06-08-2012, 18:26
پ نه پ از اول جلد 3 بوده ............

جلد 1 :

جلد 2 :

Abdollah 202
06-08-2012, 18:28
یه سوال دارم که شاید کهنه کار های دربی بتونن جواب بدن
چرا اسم این بخش کمپ دربی *جلد سوم *هست ؟
چرا جلد سوم ؟
مگه قبلا جلد اول و دوم هم داشته ؟

تاریخچه کمپ :
اول اسم اینجا کمپ نبود
وقتی من اینجا عضو شدم ( تیر ماه 90 ) اینجا یه بهارستان دربی داشت که توش اخبار میزاشتیم
بعدش وقتی بهارستون دربی جلد اولش تموم شد ( 100 صفحه رسید ) جلد دومش رو هم احداث کردیم heee::

بعد از جلد دوم بهارستان دربی بچه ها تصمیم گرفتن که اسم بهارستان رو تغییر بدن

و تصمیم گرفتن که اسم بهارستان دربی رو به کمپ دربی تغییر بدن
و بعد از اون هم داداش سینای ( sina acm ) تایپیک (( کمپ دربی جلد اول )) رو درست کرد و بعد از اونم به ترتیب

(( جلد دوم کمپ دربی)) با دستان مبارک احمد رضا احداث شد

و

بعد از اونم

(( جلد سوم کمپ دربی )) با دستان مبارک بنده حقیرheee:: تاسیس شد . و بنا به دستور مهدی تصمیم گرفتیم که دیگه اینجا اخبار نزاریم و حرف های خودمونی اعضا اینجا گفته بشه .

اطلاعات من در همین حد بود . امیدوارم تونسته باشم بهتون منظور رو رسونده باشم چون خودم که هیچی نفهمیدم heee::.قبل از اینو دیگه نمیدونمheee::

Fc Bayern München
06-08-2012, 18:31
کامل ترین نوع اینجوری بود که عبدالله گفت ........... ki::

alexdelpiero_10
06-08-2012, 18:36
سلام دوستان

شماها هم دیشب این پدیده ی عجیب رو تو آسمون شهرتون دیدین ؟

من ندیدم اما داداشم با پسر عموم دیدین این پدیده رو و برای من هم تعریف کردن و من هم از اونجا یی که پلیسم در حال تحقیق کردن هستم

خیلی ترسناکه:narahat:

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برین

ميگن آزمايش موشك هاي بالستيك قاره پيما بوده اوضاش خراب شده هونجا منفجرش كردن تا كسي رو لت و پار نكرده:nishkhand:

افشین بیا اینجا کارت دارم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اینو میگم lagh:: [Only Registered And Activated Users Can See Links]

تازه خریدمش واسه باشگاه

حالا چی داری بگی رسول ؟

شما كه به اصطلاح خودتو توپچي هستين حالا موقع جنگ شده تانكچي شدين:khandeeeee bahal:

هواداران یووه در دربی ؛

رسول فکر میکنه ضد آرسنال حرف می زنم ولی ..........

من طرفدار آرسنالم ..... :nishkhand: [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

ورود شما را به گروهك تروريستي ونگر به تمام كاربران دربي تسليت ميگوييم:nishkhand:

مهدي اجازه هست ما هم يه اتحاد تشكيل بديم حساب اينا رو برسيمlagh::

레자
06-08-2012, 18:51
از اف سی بایرن و عبد الله پیرو ممنونم اطلاعاتتون عالی بود ممنونم که کمکم کردین پس یعنی الان صفحه 69هستیم برسه 100میریم جلد چهارم؟

레자
06-08-2012, 19:05
انصافا اخرین مطلب کمپ دربی جلد2اشک منو در اورد اگه کسی میتونه اون عارضه رو دوباره تو این جلد بیاره خواهش میکنم تا همه ببینن

Fc Bayern München
06-08-2012, 22:28
از اف سی بایرن و عبد الله پیرو ممنونم اطلاعاتتون عالی بود ممنونم که کمکم کردین پس یعنی الان صفحه 69هستیم برسه 100میریم جلد چهارم؟

درسته .......... :flowerysmile:

pooyan_wenger
06-08-2012, 23:38
افشین بیا اینجا کارت دارم

اینو میگم lagh::

تازه خریدمش واسه باشگاه

حالا چی داری بگی رسول ؟

نه بابا دماغه این یووی ها رو بگیری نفسشون بالا نمیاد... این همه صلاح رو برای دشمنان اصلی بذار:jeddiiiii:

Abdollah 202
06-08-2012, 23:42
نه بابا دماغه این یووی ها رو بگیری نفسشون بالا نمیاد... این همه صلاح رو برای دشمنان اصلی بذار:jeddiiiii:

باشه داداش
پس اینبارو به خاطر تو به یوونتوسی ها حمله نمیکنیم:jeddiiiii:
رسول که از ما میترسه:ajibeee:
مهدی هم که تا تشکر رو میزنه فرار میکنه از کمپ:nishkhand:
کلا رسول مهدی ( :balesh: ) احمد رضا از ما توپچی ها میترسنlagh::

بنده خدا افشین هم که همیشه دیر میرسهentezar:: باید تنبیهش کنم :jeddiiiii:

레자
06-08-2012, 23:57
احمد رضا یا احمدو رضا
من رضا ؟اگه من که باید بگم سال بعد بدون سلاح و با یه توپ گرد پوزتونو به خاک میمالیم

Abdollah 202
06-09-2012, 00:03
نه رضا جان
منظورمون احمد رضا است
و اما احمد رضا کیست؟

احمد رضا موجودیست پلید و ... که در شهرضا زندگی میکند این موجود هر از چند گاهی به اصفهان هم میرود
و در دربی هم با نام R.BAGGIO.10 میشناسیمش

در کل پسر خوبیه:love:

اما تو هم اگه دوست داری میتونی تو جنگ شرکت کنی .
حالا رضا تو کدوم وری؟ آرسنال یا یوونتوس ؟

alexdelpiero_10
06-09-2012, 00:11

هه آقا دستش به غوره نميرسه ميگه ترشه:hehehe:

باشه داداش
پس اینبارو به خاطر تو به یوونتوسی ها حمله نمیکنیم:jeddiiiii:
رسول که از ما میترسه:ajibeee:
مهدی هم که تا تشکر رو میزنه فرار میکنه از کمپ:nishkhand:
کلا رسول مهدی ( :balesh: ) احمد رضا از ما توپچی ها میترسنlagh::

بنده خدا افشین هم که همیشه دیر میرسهentezar:: باید تنبیهش کنم :jeddiiiii:

من اگه از يه مشت جوجه آرسنالي بترسم كه بايد خودمو آتيش بزنم:hehehe:

افشين هم صبر كرده تا تعداد پست ها زياد بشه كه نياز نباشه هي بياد تشكر بزنه يه بار مياد چندتا ميزنه كه كارش راحتتر باشه:nishkhand:

AmirUtd
06-09-2012, 00:15
نه رضا جان
منظورمون احمد رضا است
و اما احمد رضا کیست؟

احمد رضا موجودیست پلید و ... که در شهرضا زندگی میکند این موجود هر از چند گاهی به اصفهان هم میرود
و در دربی هم با نام r.baggio.10 میشناسیمش

در کل پسر خوبیه:love:

اما تو هم اگه دوست داری میتونی تو جنگ شرکت کنی .
حالا رضا تو کدوم وری؟ آرسنال یا یوونتوس ؟

حالا جنگ بین کی هست؟؟؟؟

alexdelpiero_10
06-09-2012, 00:19
حالا جنگ بین کی هست؟؟؟؟

آرسنالي ها و يوونتوسي ها البته نتيجه جنگ از پيش تعبيين شده و يوونتوس پيروز خواهد شد:nishkhand:

pooyan_wenger
06-09-2012, 01:26
عبدله جان ... بگو از کجاشون شروع کنم؟think:: کجاشنو برات بیارمthink:: هنوز قدرت توپخانه شمالی های لندن رو نچشیدن

alexdelpiero_10
06-09-2012, 07:15
عبدله جان ... بگو از کجاشون شروع کنم؟think:: کجاشنو برات بیارمthink:: هنوز قدرت توپخانه شمالی های لندن رو نچشیدن

توپ خانه شمال لندن كه 7 ساله از كار افتاده و فقط واسه تمرين ازش استفاده ميكنن:hehehe:

شما اگه چيزي بارتون بود ميومدين جنگ تن به تن نه اينكه با تانك بياين با ما بجنگين:hehehe:

amir-97
06-09-2012, 09:38
بابا این قد یوونتتوس و آرسنال نکنید
سال دیگه ما رئالیها هم آرسنال و هم یوونتوس رو نابود میکنیم::bow
اونوقت مزه مرگ رو میچشین
و دیگه اینقدر ادعا نمیکنین:khandeeeee bahal:
افتادbinam

alexdelpiero_10
06-09-2012, 09:45
بابا این قد یوونتتوس و آرسنال نکنید
سال دیگه ما رئالیها هم آرسنال و هم یوونتوس رو نابود میکنیم::bow
اونوقت مزه مرگ رو میچشین
و دیگه اینقدر ادعا نمیکنین:khandeeeee bahal:
افتادbinam

lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::

چي شده بازم كاسياس گفت واسه يووه نقشه دارم؟ و ميدونم چطور جلو دلپيرو بگيرم؟:khandeeeee bahal:

حيف كه اله خداحافظي كرد وگرنه به تنهايي همتون رو ساكت ميكرد:narahat:

amir-97
06-09-2012, 10:26
lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::

چي شده بازم كاسياس گفت واسه يووه نقشه دارم؟ و ميدونم چطور جلو دلپيرو بگيرم؟:khandeeeee bahal:

حيف كه اله خداحافظي كرد وگرنه به تنهايي همتون رو ساكت ميكرد:narahat:
اون بازی رو شانسی بردید
ولی وای به حاله آرسنال یا یوونتوس
که اگه فصله بعد به ما بخورن
احتماله 6 تایی شدنشون بسیار بالاست:hehee:

Fc Bayern München
06-09-2012, 11:22
آرسنالي ها و يوونتوسي ها البته نتيجه جنگ از پيش تعبيين شده و يوونتوس پيروز خواهد شد:nishkhand:

mas:- جوجه رو آخر پاییز میشمارند ......

Mohammad
06-09-2012, 11:51
سلام به همه . از صبح تا حالا پشت سرهم بدبیاری ـ اولش که اونهمه شب تا صبح جون کندم که حسابانو خوب بدم که آخرشم گند زدم بش ــ بعدش تو راه که داشتم میومدم خونه شانس نحسمون باید ماشین بیاد بزنه زیر دوچرخهمون البته شانس اوردم زیاد سرعت نداشت ـ بعدش حالا که لنگ لنگ میام خونه میشنم پشت کامپیرتر میبینم وای فایم کار نمیده و فکر کنم سوخته چون ازقبل هم سابقه داشته :gijjj:ــ اینهمه بد بیاری فقط تو 2 ساعت خدا تا شب به خیر بگذروهنش ـ فقط خدا کنه امشب هلند ببره ویلا واقعا روز سیاهی بود:gahhr:

Fc Bayern München
06-09-2012, 11:57
سلام به همه . از صبح تا حالا پشت سرهم بدبیاری ـ اولش که اونهمه شب تا صبح جون کندم که حسابانو خوب بدم که آخرشم گند زدم بش ــ بعدش تو راه که داشتم میومدم خونه شانس نحسمون باید ماشین بیاد بزنه زیر دوچرخهمون البته شانس اوردم زیاد سرعت نداشت ـ بعدش حالا که لنگ لنگ میام خونه میشنم پشت کامپیرتر میبینم وای فایم کار نمیده و فکر کنم سوخته چون ازقبل هم سابقه داشته :gijjj:ــ اینهمه بد بیاری فقط تو 2 ساعت خدا تا شب به خیر بگذروهنش ـ فقط خدا کنه امشب هلند ببره ویلا واقعا روز سیاهی بود:gahhr:

تاحالا من انقدر بد بیاری اونم تو این زمان کم ندیده بودم ......
think::

Mohammad
06-09-2012, 11:59
تاحالا من انقدر بد بیاری اونم تو این زمان کم ندیده بودم ......
think::

خراب کردن امتحان اونم حسابان ترم 2 خودش برام یه عمر بد بیاریهom::

alexdelpiero_10
06-09-2012, 12:17

مثل اينكه حسابي تر زدي:ajibeee: ولي ركورد بيشترين بد بياري در كوتاه ترين زمان رو شكستي:ey babaaa:

يه قانون نانوشته ميگه تا سه نشه بازي نشهheee:: اگه جاي تو بودم اين بازي رو نميديم چون احتمال سكته زيادهheee::

mojtabadj88
06-09-2012, 13:02
برین توش خودتون میفهمین جنبه فان داره :hehee:
پ ن : خودم تیم دومم آرسناله و عاشق آرسنالم :love:

alexdelpiero_10
06-09-2012, 13:06
برین توش خودتون میفهمین جنبه فان داره :hehee:
پ ن : خودم تیم دومم آرسناله و عاشق آرسنالم :love:

ايول خوب حال اين پويان و عبدالله رو گرفتيlagh:: ديگه اگه حرفي بزنن نشان به پررويشونه:nishkhand:

mojtabadj88
06-09-2012, 13:08
ايول خوب حال اين پويان و عبدالله رو گرفتيlagh:: ديگه اگه حرفي بزنن نشان به پررويشونه:nishkhand:
شما که وضعتون بد تره سری ب حال داد :bia baghalam::hehee:

alexdelpiero_10
06-09-2012, 13:17
شما که وضعتون بد تره سری ب حال داد :bia baghalam::hehee:

حالا ما رفتيم سري ب بيشتر ستاره هامون رو از دست داديم نتونستيم چند سال جام بگيريم ولي بالاخره زودتر از شما گرفتيم :eyvalla:
شما كه تو ليگ بودين چيكار كردين؟:nishkhand:

mojtabadj88
06-09-2012, 13:41
حالا ما رفتيم سري ب بيشتر ستاره هامون رو از دست داديم نتونستيم چند سال جام بگيريم ولي بالاخره زودتر از شما گرفتيم :eyvalla:
شما كه تو ليگ بودين چيكار كردين؟:nishkhand:
آخه لیگ شما هم لیگه؟ 4 سالی یه بار تبانی میشه :bia baghalam::nishkhand::hehehe:
از کجا معلوم جام پاکی گرفتین :nishkhand:

alexdelpiero_10
06-09-2012, 14:01
دوستان بحث فوتبالي تعطيل يكي از قوانين اينجا اينه كه نبايد بحث فوتبالي كرد اصلا اسم سابق كمپ خارج از دايره فوتبال بودroz::

Fc Bayern München
06-09-2012, 16:08
:-shad به خودم افتخار میکنم اولین کسی هستم که در امتحانات تر نزدم :-shad

AmirUtd
06-09-2012, 16:16

اگه اینجوریه منم دومین نفرم....:ohum::yes:

DanielBahrami
06-09-2012, 16:33

حالا که این رو گفتی من چند ساله همینجوریم . دیگه نفر اول دوم نداره .:nishkhand:

Fc Bayern München
06-09-2012, 16:35
حالا که این رو گفتی من چند ساله همینجوریم . دیگه نفر اول دوم نداره .:nishkhand:

میخواستم بحثو عوض کنم lagh::lagh::lagh::lagh::

ashly
06-09-2012, 16:59
به خودم افتخار میکنم اولین کسی هستم که در امتحانات تر نزدم

حالا که این رو گفتی من چند ساله همینجوریم . دیگه نفر اول دوم نداره .[Only Registered And Activated Users Can See Links]

خوش بحالتون بابا من که الان دو ساله زیاد طرف درس نمیرم وبه زور دیپلم گرفتم امسال هم دانشگاه پیام نور یا آزاد

چه کاریه درس خوندن [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Fc Bayern München
06-09-2012, 17:00
یه نصیحت پدارنه من به تو :

درس بخون ، پس فردا پشیمون میشی ............. :flowerysmile:

ashly
06-09-2012, 17:06
یه نصیحت پدارنه من به تو :

درس بخون ، پس فردا پشیمون میشی ............. :flowerysmile:

آخرش اگه تو درس خوندن جایی نرسیدم میرم یکی از این شرکت های اطراف تا بخوای کار هست حقوق هم خوب میدن ولی کاری با درس خوندن بدست بیاد کجا این کارا کجا ولی فعلا بیکاری رو عشقه[Only Registered And Activated Users Can See Links]

چیچاریتو
06-09-2012, 17:58
آخرش اگه تو درس خوندن جایی نرسیدم میرم یکی از این شرکت های اطراف تا بخوای کار هست حقوق هم خوب میدن ولی کاری با درس خوندن بدست بیاد کجا این کارا کجا ولی فعلا بیکاری رو عشقه[Only Registered And Activated Users Can See Links]

کار خوب پیدا نمیشه حتی تو شرکتهای اطرافتون اگه با مدرک خوبی بری تو شرکت کار بهتری پیدا میکنی ...............معلومه پدرت خیلی پولداره که میخوای بیکاری بگردی

Fc Bayern München
06-09-2012, 18:00

خد دانی ولی مطمئن باش پشیمون میشی ............

ashly
06-09-2012, 18:46
کار خوب پیدا نمیشه حتی تو شرکتهای اطرافتون اگه با مدرک خوبی بری تو شرکت کار بهتری پیدا میکنی ...............معلومه پدرت خیلی پولداره که میخوای بیکاری بگردی

نه جان پول کجا بود :nishkhand:بعدم من که نگفتم حتما میرم شرکت گفتم اگه تو درس چیزی نشدم اولویت دوم شرکت میرم .....بیکاری هم تو این تابستون دیگه تموم میشه :khelal dandoon:

Abdollah 202
06-09-2012, 19:37
حیف که گفتین دیگه بحث فوتبالی نکنیم

وگرنه حال همه ی یوونتوسی ها رو میگرفتم .

اما بچه ها امروز یه سوتی خفن دادم اونم جلو دخترا :sooot:
ماجرا از این قرار بود

تو کتابخونه بودم و داشتم از پله ها میومدم بالا که یهو چشم افتاد به چن تا دختر که روی صندلی پسرا نشستن و دارن درس میخونن و منم همینجوری بهشون نگاه میکردم ( با تعجب ki::)و میومدم بالا که یهو افتادم زمین و خوردم به پله ها :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::/danc

شانس اوردم کسی از دوستام اونجا نبود

اما اون دو تا دخترا که کلی خندیدن و خنده ی منم که قطع نمیشد و مثل یک مرد رفتم جلو و به دخترا گفتم .......... ( نمیشه اینجا گفت:sooot: ) اما بازم بهم خندیدند .:ohum:eterza::-
عجب رویی دارن این دخترا ها:hehehe:

drogba-maldini
06-09-2012, 20:02

ماجرا از این قرار بود

تو کتابخونه بودم و داشتم از پله ها میومدم بالا که یهو چشم افتاد به چن تا دختر که روی صندلی پسرا نشستن و دارن درس میخونن و منم همینجوری بهشون نگاه میکردم و میومدم بالا که یهو افتادم زمین:/danc

اما اون دو تا دخترا که کلی خندیدن و خنده ی منم که قعط نمیشد و مثل یک مرد رفتم جلو و به دخترا گفتم .......... ( نمیشه اینجا گفت:sooot: ) اما بازم بهم خندیدند .:ohum:eterza::-
عجب رویی دارن ها

الکی واسه اینکه ریا بشه،:sooot:
به جای نگاه کردن به دخترا اگه چشاتو درویش میکردی این بلا ها سرت نمیومد:-ang

ولی خودمونیم کسی نیس به خودت بگه چه رویی داری با اینکه جلوشون افتادی رفتی باهاشونم حرف زدی:afarin:
به جای این کار باید دمتو میزاشتی رو کولت و صحنه رو ترک میکردی :hehee:

ALEX-ss
06-09-2012, 20:10
ای بابا چرا درس بخونه تو مملکت ما پارتی یا همون بند پ حرف اول و میزنه بعد پول بعد شاید درس. یکیش خود من لیسانس گرفتم اما بند پ ندارم مدرکم و گذاشتم در کوزه.......

بخاطر این می گم که یه بنده خدایی و میشناسم که سیکل داره اما با بند پ الان مدیر اجرایی فلان شرکت هستش بعد یکی مثل من و امثال من دارند هفت سنگ بازی می کنند.....

Abdollah 202
06-09-2012, 20:15
الکی واسه اینکه ریا بشه،:sooot:
به جای نگاه کردن به دخترا اگه چشاتو درویش میکردی این بلا ها سرت نمیومد:-ang

به جای این کار باید دمتو میزاشتی رو کولت و صحنه رو ترک میکردی :hehee:

اخه برام خیلی عجیب بود که اومده بودن جای پسرا درس میخوندن

وگرنه من همیشه سرم پایینه :hehehe:

البته من که به دخترا فوش ندادم که فقط خندیدم:nishkhand: و رفتمki:: و دوباره برگشتم heee:: و دیدم هنوزم دارن به من میخندن:khandeeeee bahal:

alexdelpiero_10
06-09-2012, 20:55
تو کتابخونه بودم و داشتم از پله ها میومدم بالا که یهو چشم افتاد به چن تا دختر که روی صندلی پسرا نشستن و دارن درس میخونن و منم همینجوری بهشون نگاه میکردم ( با تعجب ki::)و میومدم بالا که یهو افتادم زمین و خوردم به پله ها :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::/danc

اما اون دو تا دخترا که کلی خندیدن و خنده ی منم که قطع نمیشد و مثل یک مرد رفتم جلو و به دخترا گفتم .......... ( نمیشه اینجا گفت:sooot: ) اما بازم بهم خندیدند .:ohum:eterza::-
عجب رویی دارن این دخترا ها:hehehe:[/SIZE][/B]

مردك دختر نديده بايدم اين بلاها سرت بياد:nishkhand:

ای بابا چرا درس بخونه تو مملکت ما پارتی یا همون بند پ حرف اول و میزنه بعد پول بعد شاید درس. یکیش خود من لیسانس گرفتم اما بند پ ندارم مدرکم و گذاشتم در کوزه.......

بخاطر این می گم که یه بنده خدایی و میشناسم که سیکل داره اما با بند پ الان مدیر اجرایی فلان شرکت هستش بعد یکی مثل من و امثال من دارند هفت سنگ بازی می کنند.....

اين كارا تو مملكت ما عاديه حتي بعضي وقتا اوني كه سيكل هم نگرفته حقوقش از اوني كه دكتري داره بيشتر

وگرنه من همیشه سرم پایینه :hehehe:

البته من که به دخترا فوش ندادم که فقط خندیدم:nishkhand: و رفتمki:: و دوباره برگشتم heee:: و دیدم هنوزم دارن به من میخندن:khandeeeee bahal:

از بس پررو بودي ديگه بايد هم بهت بخندن:hehehe: آخه دختر بازي هم روش داره نه اينكه اينقدر بهشون خيره بشي كه راهتو گم كني:khandeeeee bahal:

레자
06-09-2012, 23:09
من وقعا حوصلم سر رفته از صبح تا طهر تو مدرسه امتحان میدم طهر تا شب برای امتحان فردا میخونم شب هم که میخوام فوتبال ببینم چون ماهواره نداریم خانواده هم عاشق شبکه ای فیلم هستن میزنن اون جا و از فوتبال هم بی نصیب میمونم میرم اینترنت انواع نرم افزار ها رو در زمینه ی پخش کانال های ماهواره ای میگیرم همش الکی در میاد و کار نمیکنه شبم با هزار تا غصه میرم بخوابم و فرداش روز از نو و روزی از نوع
این بدبختی نیست؟

amir-97
06-10-2012, 11:59
من وقعا حوصلم سر رفته از صبح تا طهر تو مدرسه امتحان میدم طهر تا شب برای امتحان فردا میخونم شب هم که میخوام فوتبال ببینم چون ماهواره نداریم خانواده هم عاشق شبکه ای فیلم هستن میزنن اون جا و از فوتبال هم بی نصیب میمونم میرم اینترنت انواع نرم افزار ها رو در زمینه ی پخش کانال های ماهواره ای میگیرم همش الکی در میاد و کار نمیکنه شبم با هزار تا غصه میرم بخوابم و فرداش روز از نو و روزی از نوع
این بدبختی نیست؟
نه دیگه این یکی آخرشه:mage mishe:
من اگه تی وی فوتبال داشته باشه و نبینم خوابم نمیبرهlol:-

Fc Bayern München
06-10-2012, 16:27

ماجرا از این قرار بود

عجب رویی دارن این دخترا ها:hehehe:

حالا که همه بهت خندیدن منم mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-:jeddiiiii:

Fc Bayern München
06-10-2012, 16:29
این بدبختی نیست؟

تو چقدر به من شباهت داری .......
:ey babaaa::ey babaaa:

edin
06-10-2012, 16:45
وای داداش عبدالله چقدر بد شانسی که جلوی چندتا دختر افتادی
من دختر ها رو می شناسم الان حسابی سوژت می کنند
می گم بعد با چه رویی رفتی باهاشون هم حرف زدی من جات بودم همون جا فلنگ می بستم و می رفتم

GOLL
06-10-2012, 17:30
اینو میگم lagh::من هيچي نياوردم:hehee:تو اوردي...

آقا ما اومديم

نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
به دلايل امنيتي چراغ خاموش ميومدم:nishkhand:
شوخي كردم زياد آن بودم خاموشش كردم نورش تو چشم كسي نزنهdallliiiبا گوشيم هم ميام...
من مظلومم!يه جا اينو بگم ميشم جك 2012 ...جدي ميگيم

آره 2 نصف تشكر ميكنه بعدشم كه مثلا آنلاين نيست هر جا بري تشكر زده:nishkhand:شما كه 2 نصف شب پست دادي جرمت سنگين تره ،به حساب خودتون

نه بابا دماغه این یووی ها رو بگیری نفسشون بالا نمیاد... این همه صلاح رو برای دشمنان اصلی بذار:jeddiiiii:............................... .................................................. .......TAKBIR............................

راستی اقای gollبه نظرت میتونی ای دیت رو بدی ؟ من اهل اين چيزا نيستم، جو اينجا خوبه و تو كمپ همه ميتونن باهم آشنا بشن:ohum:
البته هر وقت تصميم گرفتم ياهوم رو گرد گيري كنم اي ديم رو ميدم كه چن ساله راكد مونه [Only Registered And Activated Users Can See Links]تازه دوتا از ايميل هام هك شده :gijjj:اولش اين خارجيها ميومدن هي پيغام ميدادن هي ما ميخنديديم البته يكي اش اينجوري نابود شد !هدفشون هم مشخص نشد!چه دردي داشتن ki::

من طرفدار آرسنالم ..... :nishkhand: [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]ميدونستم:yes:يه سايه ي آرسنالي باهات ميديدم

مگه قبلا جلد اول و دوم هم داشته ؟ قبلش صحبتهاي خودموني اعضاي دربي(خارج از دايره فوتبال بود):shogh:آره يادش بخير

اينم صلاح جديد:
.............. وقتي اوج ميگيره بال هاش بسته ميشه

اينم آخرشه ديگه البته مشخصات دقيقي درباره اش نيست چون تو يكي از پايگاه هاي آمريكا تو نوادا ساخته شده كه هميشه دارن تكذيب ميكنن همچين پايگاه هي وجود داره اسمش:آئورورا (خارج از شوخي اينو گذاشتم چون پرنده ي جالبيه)

آرسنالي ها خودشونو نشون بدن كم كم داريم به ماهيتشون پي ميبريم چرا الان گفتين آرسنالي هستن؟Why?

دو روز اردو زده بودم برا يكي امتحانم آخرشم !!!!!خيلي سخت داده بود استاده!5 دقيقه داشتم برگه سوالا رو نگاه ميكردم يه دفعه يكي مراقبها گفت مشكلي نيست؟ابهامي تو سوالات نيست؟كه بچه ها گفتن همش ابهامه!!فك كردم فقط خودم بلد نيستمentezar::آخرشم با همكاري بچه ها و اشتباه بودن چن تا سوالا تنوستيم چند تاشو درست جواب بديم جميعا!!!

Abdollah 202
06-10-2012, 19:33
آقا ما اومديم

کجا میای عزیزم ؟ki::
جنگ تموم شد
یووه ای ها ترسیدن و اعلام آتش بس دادن :sigar::sigar:
و ما هم دیدم که اونا ترسیدن ودیگه بهشون گیر ندادیم:hehehe:

اینم کادوی من تقدیم با عشق به رسول جون
کلیک کن گوگولی مگولی

GOLL
06-10-2012, 19:42
پ اين عكس ياد آور 8سال دفاع مقدس شدlol:-كاريشون نداشته باشيم:flowerysmile:صلح به از جنگگ
راستي امروز وزير بهداشت ميگفت 40% مرگ و ميرا به خاطر ناراحتي قلبيه،چند درصد هم به خاطر حوادثه و بعدش سرطان خلاصه يه 15%اضاف اومد مگه آدمها جور ديگه اي هم ميميرن؟
شايد منظورش مرگ طبيعي بوده؟خب همون بيماري و مريضي ميشه كه گفتن ديگه چيه؟think::

alexdelpiero_10
06-10-2012, 20:16
اینم کادوی من تقدیم با عشق به رسول جون
کلیک کن گوگولی مگولی

آره خيلي واستون كيف داره كلا خيلي كيف به يوونتوس گل بزني بايد هم اينقدر ذوق كني:nishkhand:

اينم تقديم به جناب آقاي عبدالله گوهري

البته با تشكر از مجتبي عزيز:afarin:

پ اين عكس ياد آور 8سال دفاع مقدس شدlol:-كاريشون نداشته باشيم:flowerysmile:صلح به از جنگگ
راستي امروز وزير بهداشت ميگفت 40% مرگ و ميرا به خاطر ناراحتي قلبيه،چند درصد هم به خاطر حوادثه و بعدش سرطان خلاصه يه 15%اضاف اومد مگه آدمها جور ديگه اي هم ميميرن؟
شايد منظورش مرگ طبيعي بوده؟خب همون بيماري و مريضي ميشه كه گفتن ديگه چيه؟think::

شايد روشهاي ديگه اي هم هست واسه مردن كه تازه اختراع شده و ما نميدونيم:nishkhand:

پ.ن: مگه نگفتم تو كمپ جاي بحث فوتبالي نيست چرا ول كن نيستين؟eterza::- كل كل كردن بي مورد احتمال وقوع موج دوم محروميت ها ميشه:nishkhand: پس بيخيال:khelal dandoon:

레자
06-10-2012, 21:32
لعنتی
برای چی شبکه سه فوتبال اسپانیا -ایتالیا رو پخش نمیکنه
مال ما شبکه سه نمیاد اون صفحه های رنگی میاد
شما میتونین ببینین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ey babaaa::-ang

레자
06-10-2012, 22:17
چرا کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alexdelpiero_10
06-10-2012, 22:24
لعنتی
برای چی شبکه سه فوتبال اسپانیا -ایتالیا رو پخش نمیکنه
مال ما شبکه سه نمیاد اون صفحه های رنگی میاد
شما میتونین ببینین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ey babaaa::-ang

آره من كه راحت ديدم يعني شبكه 3 نشون ميداد ولي من از Rai ديدم:nishkhand:

레자
06-10-2012, 22:33
خسته نباشی راستی این تایپک اسپانیایی زبان چیه یه نفر تازه وارد در بخش قوانین زده؟

Abdollah 202
06-10-2012, 23:32
رضا جان از این تایپیکا زیاد میزنن اینجا اما بعد از مدتی جعفر میان پاکشون میکنه
خیالت راحت :ohum:

AmirUtd
06-10-2012, 23:36
اره عبدالله راست میگه.....

레자
06-11-2012, 01:06
دارم دیونه میشم شبکه سه خرابه:-ang

DanielBahrami
06-11-2012, 01:15

مگه داری از ماهواره میبینی ؟ من که دارم نگاه میکنم خیلی هم خوبه .

alexdelpiero_10
06-11-2012, 01:16

خب دوباره تنظيم كن شبكه رو خودتو خلاص كن ديگه

pooyan_wenger
06-11-2012, 04:17
سلام اونا روبات های اسپمر هستن که بر اساس آی پی کشورها وارد سایت ها میشن و تبلیغ میکنن... البته بعضی ها هم برای هک کردن سایت اقدام میکنن

کد biss شبکه سوم سیما:

1111113311111133
sidhex:12f

레자
06-12-2012, 00:05
ممنون مشکلمو دریافتم ما تلوزیون دیجیتال داریم ماهواره نداریم ست تاپ باکس هم نداریم یعنی تیونر داخلی تلوزیون دیجیتاله بعد موقع پخش بازی اون صفحه های رنگی رنگی میاد چون تلوزیون هم دیجیتال هم انالوگ پشتیبانی میکنه زدم الان دارم با انالوگ و کلی خطوط اضافی و برفک نگاه میکنم

ManUtd
06-12-2012, 11:45
بچه ها كسي خبر نداره شكبه 3 ميخواد فوتبال ايرانو پخش كنه يا بازي يونان - چك ؟!؟ :nishkhand:

AmirUtd
06-12-2012, 12:04
بچه ها كسي خبر نداره شكبه 3 ميخواد فوتبال ايرانو پخش كنه يا بازي يونان - چك ؟!؟ :nishkhand:

نه داداش فکر نکنم بازی ایرانو پخش کنه ولی بازی یونان - چک رو پخش میکنه...
داداش تو یه خبر خوندم که گفته بود بازی پخش نمیشه ولی نمیدونم حقیقت داره یا نه..

DanielBahrami
06-12-2012, 12:09
سعید جون میگن که به احتمال زیاد بازی ایران با قطر پخش نشه چون afc گفته که تمام کشورهای میزبان باید حق پخش تلویزیونی رو از یک شرکت بخرند که اون شرکت هم 22 میلیون دلار از ما خواسته ما هم که از این پول ها نداریم .

توی سایت شبکه ی سه هم نوشته که بازی یونان - چک رو نشون میدن .

Fc Bayern München
06-12-2012, 12:26
عجب آدمایی هستن اینا ............... :narahat:

ManUtd
06-12-2012, 12:49
پس بايد بي خيال بازي ايران بشيم :nishkhand:
فقط ميتونم بگم خاك بر سر صدا و سيما ! :nishkhand:
البته بازي چك و يونان هم بد نيست :ehe:

saeid_8992
06-12-2012, 12:54
کلا بهتر که نشون نده فوتبال ایران چیه که بخوای نگاه کنی
اونم پخش مستقیم

DanielBahrami
06-12-2012, 12:57
همین آلان شبکه 3 زیر نویس کرد که بازی رو نشون میدن . حتما این بار هم دزدیه .

Fc Bayern München
06-12-2012, 13:05
مطمئنا ...................... crying::-

R.BAGGIO.10
06-12-2012, 14:00
همین آلان شبکه 3 زیر نویس کرد که بازی رو نشون میدن . حتما این بار هم دزدیه .

پ نه پ پول میدن میخرندki::
آخه عزیز معلومه دزدیه وگرنه خر میاد کد قفل شبکه سه رو راحت بده مردم ایران.

ManUtd
06-12-2012, 14:00
پس بازي چك-يونان چي ميشه ؟! think::
ولي من مطمئنم بودم بازي ايرانو نشون ميدن ! حتي با دزدي :sooot: آخه واسه اينا ديگه عادي شده ! نصف فوتبالايي كه نشون ميدن همينه:-ang
در ضمن بياين با فوتبالمون آشتي كنيم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
حالا كه كيروش اومده و بيشتر از هر ايراني داره واسه تيم زحمت ميكشه بهتره تيم ملي رو حمايت كنيم ! ميدونم اينقدر خاطره بد واسمون به جا گذاشته كه ..... ولي شايد يكي از علتهاش كه تيم ملي ما چيزي نميشه همين باشه ! درسته كري از ما بر نمياد ولي كلا ايراني ها همين طوري هستند ! حمايت نميكنند ! بلاخره بايد از يه جايي شروع به پيشرفت كنيم ! همون طور كه تو واليبال پيشرفت كرديم با ولاسكو !
البته شرايط تو واليبال متفاوته و الان ولاسكو تقريبا از امكانات راضي هست ولي واسه كيروش خيلي سخته با اين امكانات كار كنه ! چون سطح فوتبال ايران و امكاناتش زير حد فقر هست [Only Registered And Activated Users Can See Links] ولي ميگم نميشه همه بگن كاري از ما برنمياد و ... بايد حمايت كنيم

alexdelpiero_10
06-12-2012, 15:07
اينم سوتي امروز ورزش3 :khandeeeee bahal:

edin
06-12-2012, 15:48
مگم مگه بازی تو زمین ایران نیست
اگه تو زمین ایران چطور میگین دزدی بشه یکی جواب به من می ده
تازه من دیشب وقتی که داشتم نیگاه بازی اوکراین سوءد می کردم دیدم زیر نویس کرد یونان چک حالا دیگه نمی دونم شاید. بخواند. بازی ایران رو پخش از شبکه2 کنند

Fc Bayern München
06-12-2012, 16:41
بچه ها اونایی که میخواین بازی ایران رو ببینید :

پخش فوتبال ايران و قطر از تلويزيون قطعي شد :ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajibeee: ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Fc Bayern München
06-12-2012, 16:49

ایران - ازبکستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

AmirUtd
06-12-2012, 17:10
پس بازی ایران پخش میشه...:yes:

AmirUtd
06-12-2012, 17:17

داداش ورزش 3 همیشه سوتی میده ولی این دیگه خیلی خنده تره...:ahaaaaaa:lagh:::khandeeeee bahal:

mortezarm
06-12-2012, 23:00
به به در غیاب من کمپ باز سرعت گرفته که البته نه نسبت به قبلنا ها
نتیجه اخلاقی اینکه من به میادین برگشتم

alexdelpiero_10
06-12-2012, 23:39
به به در غیاب من کمپ باز سرعت گرفته که البته نه نسبت به قبلنا ها
نتیجه اخلاقی اینکه من به میادین برگشتم

به به و مرض چرا جواب پيامك ها رو نميدي؟ ki:: فكر كردم چيزيت شده جواب نميدي عبدالله كه گفت شكمت تركيده راسته؟ki::

Abdollah 202
06-13-2012, 20:07
بچه ها برین ورژن جدید منو از آلبوم دربی بخرین تا تموم نشده mas:-

Abdollah 202
06-13-2012, 20:10
به به و مرض چرا جواب پيامك ها رو نميدي؟ ki:: فكر كردم چيزيت شده جواب نميدي عبدالله كه گفت شكمت تركيده راسته؟ki::
مردک چرا به جای من حرف میزنی ؟

من فقط گفتم شاید شکم مرتضی ترکیده که نمیاد دربی:hehehe:

ورود جناب آقای دکتر روانشناس مرتضی رو به میادین تبریک میگم و امیدوارم از این به بعد زیاد سفر نره تا پشت سرش حرف در نیارن :nishkhand:

42d3e78f26a4b20d412==