توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد سوم ㋡ ㋡
AlexDelpiero
04-29-2012, 00:49
داداش مهدی اگه کسی رو پیدا کردی به منم معرفی کن.اینهمه امتحان دارم نشتم تو دربی هی رفرش میکنم ببینم کی پست جدید میده
منم کپی شما دونفرم فردا امتحان دارم اونم عملی برنامه سازی کلا از 20 نمره نوبت دوم 16 نمرش مال عملیه که فردا داریم منم که ......:nishkhand:
ما روباش رو دیوار کی داریم یادگاری می نویسیم ؟!!!! :ajibeee:
آخر من از دست شما سر به خیابون میذارم ! :nishkhand:
آقا عددی نیستم برا مشاوره ولی به قول یه معلمامون میگفت بلای خانمان سوز یکیش قیلونه یکیش کامپیوتر.
این کامپیوتر نباشه مکافات باشه مصیبت.
اگه جمش کنید وجدانا ممکنه تا چند روز از درد به خودتون بپیچید ولی بعدش عادی میشه و برا پر کردن اون وقت اضافی که میارید میتونید درس بخونید.کتابخونه هم به هیچ عنوان توصیه نمیشه.چون تو کتابخونه یا درس نمیخونید یا اگه خوندید اینقدر حواستون پرت این و اون میشه که همونیم که بلدید میپره.
خوشبختانه تو عمرم لب به قلیون ملیون و اینا نزدم ! ولی من کامپیوتر مشکلم نیست ؛ اینو مطمئنم ! انگیزه ندارم واسه درس خوندن ! یعنی حاضرم بیل بزنم ولی درس نخونم ! حالا شما بیا کامپیوترو وردار ببر خونه خودتون ! ته تهش یا میرم فوتبال یا با بچه های محل بریم الواتی ! :nishkhand:
من کل ترم هیچی نمیخونم ! یعنی اصلا فکر خوندنه درسم نمیتونم بکنم(حالم بد میشه) ! ولی شبه امتـــــحان !!! به قوله معروف میشینم خر خونی میکنم ! خودمو جر میدم پا کتاب ! فرداشم یه 16/15 میگیرم !! خیلیم با این کار حال میکنم :nishkhand: اصلشه .
mortezarm
04-29-2012, 02:42
منم کپی شما دونفرم فردا امتحان دارم اونم عملی برنامه سازی کلا از 20 نمره نوبت دوم 16 نمرش مال عملیه که فردا داریم منم که ......:nishkhand:
داداش مهدی اگه کسی رو پیدا کردی به منم معرفی کن.اینهمه امتحان دارم نشتم تو دربی هی رفرش میکنم ببینم کی پست جدید میده
- آقا بدجور حسم پریده ! دلم دیگه به درس نمیره ! سه شنبه امتحان دارم و امروز هم یه امتحان دادم ! کلا دیگه انگیزه ای برای درس خوندن ندارم ! نیاز به مشاوره دارم ! تقاضای یاری دارم ! om::
نمیدونید چه حالی میده یه ترم فقط 4 واحد داشته باشی
خدا نصیبتون کنه خیلی احساس خوبیه
البته اینو گفتم داغه دلتونو تازه کنمki::مردیم از بیکاریheey::
Ali Asgar
04-29-2012, 10:23
ما روباش رو دیوار کی داریم یادگاری می نویسیم ؟!!!! :ajibeee:
آخر من از دست شما سر به خیابون میذارم ! :nishkhand:
خوشبختانه تو عمرم لب به قلیون ملیون و اینا نزدم ! ولی من کامپیوتر مشکلم نیست ؛ اینو مطمئنم ! انگیزه ندارم واسه درس خوندن ! یعنی حاضرم بیل بزنم ولی درس نخونم ! حالا شما بیا کامپیوترو وردار ببر خونه خودتون ! ته تهش یا میرم فوتبال یا با بچه های محل بریم الواتی ! :nishkhand:
داداش چیه ؟؟؟ نکنه عاشق شدی ؟؟
الان زنگ می زنم به مامان میگم که واسه خواستگاری آماده شه!!!
alexdelpiero_10
04-29-2012, 13:21
اول سال به مهدی گفتم یه حسی میگه امسال زن میگیری گفت نه بابا کی اینهمه راهو میره ki:: مثل اینکه حسم یکم درست بودheee:: خب مبارک به پای هم پیر بشینki::
R.BAGGIO.10
04-29-2012, 13:32
بابادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا.
گل پسر داریم عروس قند و عسل داریم عروس.
بیا .............گل به گلستانه ایشالا مبارکش باد دوماد شاخ شمشاده ایشالا مبارکش باد.:hehee:
ما هم دعوت.
جون داداش به مامانت بگو یه چند روز سوژه جور باشه.مردیم از بی سوژه ای.:jeddiiiii:
در ضمن نبود 7 شب دیگهlay_;;
البته اینو گفتم داغه دلتونو تازه کنمki::مردیم از بیکاریheey::
کوفتت بشه ... من که از 7 روز هفته 5 روز کلاس دارم ... :chi migi:
مهدی خیلی وقته عاشق شده ... اتفاقا قرار بود منو چنتا از دوستان واسش آستین بالا بزنیم ... حالا خودش آستین بالا زده مهدی ما رو هم دعوت کنیا ... heey::
در ضمن نبود 7 شب دیگهlay_;;
داستان این روز شمارت چیه ؟؟؟ کنجکاو شدیم ؟؟؟ :sooot:
راستی بچه اینو داشته باشین :
شارژ میگیرم دیگه نمیگیم خلیج عربی!
{ ملک عبدالله خطاب به مقامات ایران } ki::
mortezarm
04-29-2012, 14:14
به به به مبارکی و میمنت
دیدم مهدی سرسنگین شده همین رفته قاطیه مرغا
به پای هم پیر بشین اصلا عشق یه چند وقتی بود تو اواتارش موج میزد و رفتارشم که دیگه نگو
خب این اولیش که راهی خونه بخت کردیم بعدی اعلام امادگی کنه استین بالا بزنیم
AlexDelpiero
04-29-2012, 16:44
زر نزنید بابا ... کی میاد دخترشو بده به ما که هم من بدبخت بشم هم اونی که قراره با من زندگی کنه ! :nishkhand:
در ثانی خیلی دارم با دوران مجردیم حال می کنم و نیازی نمی بینم برم دنبال یه بدبختی جدید ! همین دانشگاه که فعلا رو سرم خرابه بسه ! دانشگاه رو تموم کنم یا نکنم باید بعدش برم سربازی ... بعدش هم یه کاری چیزی جور کنم و یک عمر از زندگی مجردی لذت ببرم !
پ . ن : مصطفی پلیز اتنشن ! ashem:-
CRISTIANO-FARSHAD
04-29-2012, 22:08
شاید تو این چند روزه شنیده باشید که گروه پ.ک.ک یا همون پ * ژ* ا*ک با نیروهای ایران درگیری داشتن !
شاید باورش سخت باشه ولی این اتفاق تو شهری که من هستم اتفاق افتاده و اونجایی بوده که معمولا 30 روز اول سال رو اونجا برای گردش و... میریم ! شاید حدود 5 یا 4 کیلومتر دورتر از خونه ما باشه !
خلاصه اونا 4 تا بودن و نیروی سپاه و بسیج و......... حدود 100 نفر که همه تنلش بودن ! از گروه منافق ها 3تاشون تو غار بودن و یکی هم با تک تیرانداز دوربین دار بالای کوه ها ! 2 تا فرمانده و از اون مهما رو کشتن و 2 تا هم از سپاه بود یا بسیج رو کشتن !
نقشه کشیده بودن که اون 3 تا تو غار کاری نکنن وقتی هر کس از نیروهای ایران به سمتشون میرفت اون تک تیر انداز فقط با یک تیر کارش رو تموم میکرد ! 8 تا تیر زده بود 4 تا کشته و 4 تا زخمی ! تازه عمدا نکشته بود چون خودشون گفته بودن ما دیگه کاری با ایرانیها نداریم ! (البته مقصر ایرانیها بودن چون اول اونا رفتن و ...)
جالبش اینه که غار دوتا ورودی داشته ! ساعت 8 3 نفر ار فرار میکنن و یک گروگان رو که داشتن رو هم بسته بودن ولی دستم بهش نزده بودن ! اونی که تک تیر انداز بود هم ساعت 10 جیم میشه !
تازه وقتی رفته بودن به منطقه خودشون پیام داده بودن عمدا نکشتیم وگرنه همه نیرو رو نابود میکردیم که واقعا هم راست گفتن !
ولی یک چیز برام جالب بود ! اونا یک تک تیر انداز داشتن وقتی ایرانیه که میخواسته تیر بزنه درست روی انگشت دستش که باهاش اون شلیک میکنن رو زده بود ! یا اونی که شناسایی کرده بود رو دستش رو به سمتشون دراز کرده بود و اشاره کرده بود رو تو ارنج زدن ! 11 بار ترک خورده و شکسته!
ولی ایرانیها رو نگاه ! Rpg زدن عمل نکرده !
spiderkiller
04-29-2012, 22:19
داداش اینا قوی ترین نیرو های چریکی دنیا هستن.به قول وزیر دفاع امریکا هیچ نیروی چیریکی قوی تر از نیرو های اینا نیست.خب میدونن دیگه خودشون بهشون اموزش دادن.ولی احتمالا درست عمل نکردن نیرو ها به خاطر اون گروگانه بوده وگرنه میتونستن راحت بخورنشون.یک نکته دیگه برای چی نیرو های ما حواسشون نبوده خب کسی که میره تو غار حتما یک ورودی دیگه هم داره برای چی اونو نبسته بودن؟ :ehe:
داداش احتمالا یک قضیه دیگه بوده مگه میشه یارو گروگان گیری کنه بعد محاصره نشه؟ تازه اونم با این قدرت اطلاعاتی ایران که به قولی قوی ترین اطلاعات اسیا رو داره :narahat:
CRISTIANO-FARSHAD
04-29-2012, 22:26
منطقه ما یکی از بد ترین مناطق هستش ! همش کوه و......... هست ! تازه داش نمیتونستن محاصره کنن هر کی سرش رو بیرون میاورد میزدنش ! 4 تا رو کشتن هر چهار تا به سرشون شلیک کردن ! یکی از اونا بدبخت نصف سرش جدا شده بود !
نه اون قدر ها هم زرنگ نیستن نیروهای اینجا تنبل بودن ! شاید باورت نشه بجز فرمانده ها هیچکدوم تیر اندازی نمیدونن !!!!!
درضمن ایران رو دست کم نگیر ! اگه 2 تا کوماندو از گارد ویژه بیارن کل نیروی دشمن رونابود میکنن !
یکی از تمرین های کوماندو ها : یک تانکر دایره ای شکل میارن( مثل توپ) با اندازه خیلی زیاد ! پر از اب ( تا حدی که سر فرد با لای اب باشه ) داش اون تانکر رو حرکت میدن اون نیروها باید 10 دقیقه داخلش باشه و خفه نشن !
حالا به نظرت اینا چند برابر اونا بهتر هستن!
spiderkiller
04-29-2012, 22:27
خب چرا یک همچین نیرو های پوکیده ای رو فرستادن برای عملیات
Forza Milan
04-29-2012, 22:36
بابا این حرف ها چیه پ * ژ* ا*ک کدوم خریه یه بار تو اخبار نشون دادن با هیلیکوپتر ایران و ترکیه مشترک با هم بهشون حمله کردن
الان مشکل امارات و ابوموسی هستش خیلی داره غظیه جدی میشه اخبار شبانگاهی رو دیدید ایران داره تعداد شهرونداشو تو جزیره زیاد میکنه تا اگه به رفراندوم کشیده شد کم نیاره
spiderkiller
04-29-2012, 22:38
بابا این حرف ها چیه پ * ژ* ا*ک کدوم خریه یه بار تو اخبار نشون دادن با هیلیکوپتر ایران و ترکیه مشترک با هم بهشون حمله کردن
الان مشکل امارات و ابوموسی هستش خیلی داره غظیه جدی میشه اخبار شبانگاهی رو دیدید ایران داره تعداد شهرونداشو تو جزیره زیاد میکنه تا اگه به رفراندوم کشیده شد کم نیاره
داداش رفراندوم کدومه ؟ مگه میشه بیان بگن خاک یک کشوری مال ماست بعد رفراندوم بگیرن یک مشت عرب نفهم هم بگن ما میخوایم جزء امارات باشیم.اگه اینطوریه منم میگم نیویورک مال ایرانه حالا اگه مردید برید رفراندوم بزارید ::bow
Forza Milan
04-29-2012, 22:43
خودت داری میگی عرب :nishkhand:
مذاکره که جواب نمیده چون کل غرب با اماراته ایران تک و تنها خوب چه جوری باید مالکیت رو اثبات کنند راه دیگش هم جنگ هستش که اونم با رابطه تجاری خوب تهران ابوظبی بعید میدونم
spiderkiller
04-29-2012, 22:48
داداش خود خدا هم در مورد تمامیت ارضی یک کشور میگه باید دفاع کنی دیگه نه روابط سیاسی میشناسه نه ملاحاظات منطقه ای.وقتی دست میزارن رو خاک یک کشور باید نسلشون رو از روی زمین پاک کرد.
CRISTIANO-FARSHAD
04-29-2012, 23:14
چون نیروهای این منطقه همه پوکیده هستن !
به نظر من اگه عربا خواستن بگن جزیره مال ماست و.......... ایران با یک موشک کل ارتش و.... رو زیر سوال ببره تا درس خوبی بشه برای عربا و مخصوصا اسرائیلی ها ! که چشم ندارن ببینن ایران داره مذاکره میکنه !
King k.p Boateng
04-29-2012, 23:40
اقا جون به همین راحتی ها که نیست الان دیگه همه متمدن برخورد میکنند زمان ... نیست که با توپ و تفنگ بریزند سر یه ملت و قتل و عام کنند همین الان بر اسا قانون 40 سال پیش مالکیت کل جزیره ها دردست ایرانه 200 .300 تا اماراتی به عنوان مهمان تو این جزایر سه گانه هستند این جزیره کلا ایرانیه و باقی میمونه
مورینیو...
04-30-2012, 12:58
هشدار!
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اخیرا کلاهبرداران با ارسال یک صفحه کاملا طراحی شده به سبک صفحات یاهو به پزشکان و افراد تحصیل کرده، درخواستی مبنی بر ارسال رمز سرویس ایمیل جهت به روز کردن ارسال می کنند و پس از دریافت رمز ایمیل، اقدام به کلاهبرداری کرده و پولها را به مکزیک و کاستاریکا انتقال می دهند.
پایگاه اینترنتی”خبرآنلاین” ضمن انتشار مطلب فوق، می افزاید:
«در ماه های اخیر تعداد زیادی شکایت از طرف پزشکان و اساتید دانشگاه و همچنین دانشجویان دوره دکترا ثبت شده است که متاسفانه تمام این موارد مربوط به سرقت رمز ایمیل های سرویس یاهو است.
این عده با دریافت ایمیل هایی از طرف سرویس یاهو که البته یک صفحه کاملا طراحی شده به سبک صفحات یاهو بوده، درخواستی مبنی بر ارسال رمز سرویس ایمیل جهت به روز کردن دریافت کرده بودند. تمامی این افراد با قرار دادن رمز خود به این سرویس غیر حقیقی، سبب شدند تا کلاهبرداران پشت این صفحه مجازی با تغییر رمز ایمیل این عده سبب ایجاد کلاهبرداری شوند.
کلاهبرداران با بدست آوردن رمز ایمیل افراد شاکی، موفق به دستیابی به لیست تماس ها و مکاتبات آنها شده بودند و از طریق ارسال ایمیلی با مضمون ارسال کمک مالی به دوستان و آشنایان فرد قربانی، آنها را فریب می دادند که در بیشتر موارد آشنایان فرد شاکی با ارسال مبلغ به شماره حساب ارسال شده فریب این نوع کلاهبرداری را می خوردند.
کارشناسان و متخصصان پلیس فتا موفق به شناسایی محل انتقال پول ها در کشور مکزیک و همچنین کاستاریکا شدند.
مشابه چنین مواردی را اخیرا پلیس فتا به مردم و قشر تحصیل کرده اعلام کرده بود که متاسفانه به دلیل عدم توجه هموطنان بخصوص قشر تحصیلکرده، دوباره چنین کلاهبرداری هایی شکل گرفته است.
هیچ یک از سرویس دهنده های ایمیل جهت تغییرات و آپدیت سرورها و سرویس های خود از شما درخواست ارسال رمز نمی کنند و مراقب باشید که فریب چنین کلاهبرداری هایی را نخورید.»
جالب اینجاست که برای منم اومد و من پسوورد ندادم.ولی ظاهرا پیش بینی کردن تو آینده پزشک میشم.
یه چیزه عجیب ! البته واسه ما عادیه !! tars::
امروز تا ساعت 1 ظهر هوا خاکی بود میرفتی بیرون باد تند با خاک از رو زمین پرتت میکرد , درست 5 دقیقه بعد یعنی 1:05 دقیقه رفتم بیرون میبینم زمین از بارون خیسه :ajibeee: :ajibeee: :ajibeee:
R.BAGGIO.10
04-30-2012, 13:19
جا همتون ظهری خالی.
من یه عادت بدی که دارم اینه که وقتی میرم حموم ریشمو اصلاح نمیکنم و فقط در صورتی که همون اول سر یه خط توش نندازیم دیگه یاری نمیده ...
خلاصش کنم وقتی ریشمو نمیزنم عین بسیجیها میشم .و به قول مهدی میشم عین یه بچه مسلمون.
خلاصه از کارگاهمون جیم زدیم و اومدیم یه ساعت تشریف بردیم گیمنت.lol:- ساعت دقیقا 12:45 شده بود که اومدم پیاده برگردم خونه که یه پسری عین دختر نظرمو جلب کرد منم یکم مانور دادم طرف کپ کرد که من دیگه کیم هی کلاهشو کشید رو صورتش.کلاه نقاب دار داشت و من ول کنش نشدم دقیقا یه پسر بود زیر ابرو فوق دخترونه!!!!!لباها رژ وحشتناک.شلوار چسبون خفن !!!!!!پسر یعنی عند بی فرهنگی نشد ازش عکس بگیرم وگرنه میذاشتم یکم بی فرهنگیو ببینید.
spbarcelona
04-30-2012, 15:08
یه چیزه عجیب ! البته واسه ما عادیه !! Tars::
امروز تا ساعت 1 ظهر هوا خاکی بود میرفتی بیرون باد تند با خاک از رو زمین پرتت میکرد , درست 5 دقیقه بعد یعنی 1:05 دقیقه رفتم بیرون میبینم زمین از بارون خیسه :ajibeee: :ajibeee: :ajibeee:
داداش شما که دیوار به دیوار کشور همسایه یعنی عراق تشریف دارین گرد و غبار بعید نیست و بارون هم که صبح اینجا زد و هوا هم ابری هست اما دمای هوای اینجا بالاست.
mortezarm
04-30-2012, 16:43
داداش این چیه گذاشتی حالمون رو بهم زد:ogh:
مثل بز میمونه آخه بز هم بعضی موقع ها این کار رو میکنه
خب خودتم دوباره نقل قولش کردی دیگه کل پیجو گرفته بدتر حالمونو بهم زد:ogh:
خب خودتم دوباره نقل قولش کردی دیگه کل پیجو گرفته بدتر حالمونو بهم زد:ogh:
به خاطر شما حذفش کردمroz::
تا همون تنها باشه:hehee:
ولی خاک بر سرش حیوونmas:-
mortezarm
04-30-2012, 17:35
به خاطر شما حذفش کردمroz::
تا همون تنها باشه:hehee:
ولی خاک بر سرش حیوونmas:-
مرسی داداش
واقعا حالمونو بهم زد
نمیدونم اخه اینا چین اخه. هم چی با اشتها هم عکسم گرفته:ogh::ogh::ogh:
همین 2 ساعت پیش از اردو برگشتیم
دارم میمیرم از خستگی :ey babaaa:
حالا خوابمون هم نمیبره:khelal dandoon:
sina acm
04-30-2012, 20:59
منچستر و سیتی ساعت چند داره ؟
spbarcelona
04-30-2012, 21:18
منچستر و سیتی ساعت چند داره ؟
ساعت 23:30
سیتی هم میزبان هست
spiderkiller
05-02-2012, 18:46
دوستان کسی سایتی سراغ نداره تاریخ ریلیز سریال ها رو داشته باشه؟
دوستان کسی سایتی سراغ نداره تاریخ ریلیز سریال ها رو داشته باشه؟
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
البته:
Amin-J-H
05-03-2012, 13:49
سلام به همگی خوبین؟؟؟:bia baghalam:
Mohammad
05-03-2012, 15:19
بدون شرح
خلیج فارس به 85 زبان دنیا
خلیج فارس ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
لخلیج الفارسى
Persian Gulf
Persiese Golf
ܒܪܩܩܐ ܦܪܣܝܐ
İran körfəzi
Golpo Persiko
Персідскі заліў
Пэрсыдзкая затока
Персийски залив
পারস্য উপসাগর
Pleg-mor Persia
Perzijski zaliv
Golf Pèrsic
کەنداوی فارس
Perský záliv
Перс кӳлмекĕ
Gwlff Persia
Persiske Bugt Persischer Golf
Persischer Golf
Golfo Pérsico
Pärsia laht
Persiar golkoa
Persianlahti
Golfe Persique
Perzyske Golf
Golfo Pérsico
המפרץ הפרסי
फ़ारस की खाड़ी
Persiski zaliw
Perzsa-öböl
Պարսից ծոց
Teluk Persia
Persiana gulfo
Persaflói
Golfo Persico
ペルシア湾
Teluk Persia
სპარსეთის ყურე
Парсы шығанағы
페르시아 만
Kendava Fars
Persesche Golf
Persijos įlanka
Persijas līcis
Персиски Залив
പേർഷ്യൻ ഗൾഫ്
Персийн булан
इराणचे आखात
Teluk Parsi
فارس دریامونا
Perzische Golf
Persiabukta
Persiabukten
Golf Persic
Персы бакæлæн
Zatoka Perska
د فارس خلیج
Golful Persic
Персидский залив
Gulfu Pèrsicu
Perzijski zaljev
Perzský záliv
Perzijski zaliv
Gacanka Faarsiga
Gjiri Persik
Персијски залив
Persiska viken
Ghuba ya Uajemi
பாரசீக வளைகுடா
Халиҷи Форс
อ่าวเปอร์เซีย
Basra Körfezi
Фарсы култыгы
Перська затока
Iran koʻrfazi
Vịnh Ba Tư
Golpo Persia
פערסישער איינגאס
波斯湾
Pho-su-oan
Xelicê Farsi
Persiski zalew
Περσικός Κόλπος
Persa Golfo
sina acm
05-06-2012, 15:30
سایت گل دیوانه شده
برید ببینید چه دریوری هایی تحویل ملت میده
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%A7
:khandeeeee bahal:
nobody11
05-06-2012, 16:42
سلام برو بچ دنبال كيبرد فارسي htc wildfire ميگردم ...
چند تا دانلود كردم ولي جواب نداده..
هر كي داره بهم پ.خ بزنه..
با تشكر مديريت پارك!!
shiraz-sport
05-06-2012, 19:32
بدون شرح
اخ اول خرداد بدبختیام شروع میشه رشته ی تجربی واقعا سخته ولی شیرین هست مخصوصا درس زیستtars:::khahesh:
shiraz-sport
05-06-2012, 20:10
سایت گل دیوانه شده
برید ببینید چه دریوری هایی تحویل ملت میده
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%A7
واقعا از سایت گل بعیده ای چرتها رو بنویسه واقعا مسخره هستeterza::-
mortezarm
05-06-2012, 23:59
به میبینم این کمپ چقد کند پیش میره براستی چرا؟:fek konam:
امروز رفتم نمایشگاه کتاب اصلا هیچ فرقی نکرده بود و اصلا امکانات رفاهی و جا واسه استراحتم درست نکرده بودن
من که دیگه اصلا نا ندارم از 8 صبح راه رفتیم تا 6 دیگه ترکیدم همون انقلاب بری به صرفه تره
راستی همونطور محله فسق و فجورم بودdallliii
نتیجه اخلاقی اینکه خواستم بدونید من رفتم نمایشگاه نشون بدم من چقد ادم فرهیخته ای هستمheee::
spbarcelona
05-07-2012, 09:58
خوب این واضحه که چرا کمپ کم هیاهو شده دیگه چون اسپم سیتی ایجاد شده و طرفدارای اونم بیشترهbinam
واییییی
دیشب تو بازی اینتر با میلان یه صحنه بود بعد گل سوم اینتر
اینا یه لحظه تکرار گلو نشون دادن
اما یکی دو ثانیه نشون داد یه زنه این رئیس باشگاه اینتر و بغل کرده بود و داشت باهاش ل. میگرفت
mortezarm
05-08-2012, 15:20
واییییی
اما یکی دو ثانیه نشون داد یه زنه این رئیس باشگاه اینتر و بغل کرده بود و داشت باهاش ل. میگرفت
خب خوشحال شدن دیگه چکار کنن بیچاره ها
نکته مهم اینجاس چه دقتی داری توheee::
خب خوشحال شدن دیگه چکار کنن بیچاره ها
نکته مهم اینجاس چه دقتی داری توheee::
چی کار کنیم ashem:-
ما اینیم دیگه:nishkhand:
sina acm
05-08-2012, 23:14
این عربا چه خر پول هایین فقط میتونم بگم همین
یه تاجر اماراتی داره برج ایفل رو میگیره مبلغ هنگفتی به شهردار پاریس پیشنهاد داده تا عکسشو پرچم امارات هم بالاش قرار بدن
یعنی در حد تانک پولدارن
mojtabadj88
05-08-2012, 23:16
یعنی در حد تانک پولدارن
تانک؟ واژه بهتری نبود؟
sina acm
05-08-2012, 23:39
تانک؟ واژه بهتری نبود؟
ما عادت داریم به جای خر بگیم تانک ki::
درضمن تا یک ماه پیش کمپ داشت با سرعت 240 میرفت حالا از لاکپشت هم اهسته تر میره
یعنیکلا قبلا همش اسپم بود که الان همه رفت اسپم سیتی یه فکری باید کرد نه به اون شوریه شوری نه به این سسی :khandeeeee bahal:
mortezarm
05-08-2012, 23:49
البته امتحان ها هم خیلی موثره و بچه ها رو برده تو لاک استرس هر چند اکثرا فقط استرس دارن و از خوندن خبری نیس
اگه خواستین واستون نام ببرم:sooot:
ما عادت داریم به جای خر بگیم تانک ki::
درضمن تا یک ماه پیش کمپ داشت با سرعت 240 میرفت حالا از لاکپشت هم اهسته تر میره
یعنیکلا قبلا همش اسپم بود که الان همه رفت اسپم سیتی یه فکری باید کرد نه به اون شوریه شوری نه به این سسی :khandeeeee bahal:
(نه به این سسی) یه خوب بمه برر
drogba-maldini
05-09-2012, 00:36
واییییی
حالا هی بیاین به برلوسکونی و گالیانی گیر بدین ! eterza::-
کسی نیست بگه ا.ر.ش.ا.د اونجا چی کاره بود پس؟ki::
:ghelyon:
drogba-maldini
05-09-2012, 00:41
این عربا چه خر پول هایین فقط میتونم بگم همین
یه تاجر اماراتی داره برج ایفل رو میگیره مبلغ هنگفتی به شهردار پاریس پیشنهاد داده تا عکسشو پرچم امارات هم بالاش قرار بدن
یعنی در حد تانک پولدارن
پول یارانه هاشو جم کرده !:ghelyon:
حالا هی بیاین به برلوسکونی و گالیانی گیر بدین ! Eterza::-
کسی نیست بگه ا.ر.ش.ا.د اونجا چی کاره بود پس؟ki::
برلوسکونی و گالیانی که برای میلان هستن
رئیس اینتر!!!
sina acm
05-09-2012, 12:53
(نه به این سسی) یه خوب بمه برر
نرو تو قسمت مازندران ما بچه گیلانیم ki::
راستی تو این سایت لاهیجانی پیدا نمیشه ؟
وقتی خیس از باران به خانه رسیدم...
برادرم گفت : چرا چتری با خود نبردی..؟
خواهرم گفت : چرا تا بند آمدن باران صبر نکردی..؟
پدرم با عصبانیت گفت : تنها وقتی سرما خوردی متوجه خواهی شد...!
.
.
.
.
.
.
اما مادرم در حالی که موهای مرا خشک می کرد گفت : باران بي موقع
به سلامتي همه مادرا پيشاپيش اين روز مبارك
قدر مادراتونو بدونين بچه ها
spiderkiller
05-10-2012, 19:14
دوستان نگاهی به دولینک زیر بندازید.اگه ممکنه نظرتون رو بگید.
mojtabadj88
05-10-2012, 23:58
دیروز یکی از رفقا یه کمیکی داد بهم شدیدا باحال [Only Registered And Activated Users Can See Links] صبر کنید کامل لود شه بعد شروعش کنید، حیفه که تا آخر هم نخونیدش [Only Registered And Activated Users Can See Links]
2011 미스테리 단편 :: 네이버 만화 ([Only Registered And Activated Users Can See Links] Fdetail.nhn%3FtitleId%3D350217)
پ.ن: خودشم اخطار داده که شاید واستون ترسناک باشه [Only Registered And Activated Users Can See Links] پس اگه از این چیزا خوشتون نمیاد روش کلیک نکنید که بعدا من رو مورد لطف قرار بدید... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
پ ن 2: تو 2 تاپیک گذاشتم همتون ببینید
AlexDelpiero
05-11-2012, 00:40
این موضوع ادامش باعث میشه یه خط قرمزایی اینجا رعایت نشه ! بهتره بیخیال این بحث بشیم ! :shogh:
برلوسکونی و گالیانی که برای میلان هستن
رئیس اینتر!!!
این بنده خدا هم داره میگه حالا که موراتی همچین کاری کرده لطفا به عیش نوش های گالیانی و برلوسکونی و اون فواجع رخ داده کاری نداشته باشید ! :nishkhand:
R.BAGGIO.10
05-11-2012, 10:06
تک تک اون ستاره های یووه تو حلقم
اون برلوسکونی و گالیانی رو هم بیخیال جفتشون روابط غیر اخلاقیشون بییداد میکنه.{منحرف کردن بحث به شیوه سامورایی}lol:-
یعنی آدمو سگ بگیره ولی جو نگیره
:khandeeeee bahal: [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
LEO JOON
05-11-2012, 18:32
دوستان شاید شما اسم سازمان حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک) رو شنیده باشین
آخر این هفته یه بازارچه ی نجومی در این سازمان برگزار میشه که تمام سود حاصل از این بازارچه برای درمان کودکان سرطانی صرف میشه دوست داشتم شما هم از این برنامه اطلاع داشته باشین تا در این بازارچه شرکت کنین به امید روزی که دیگه هیچ کودک سرطانی در محک و هیچ کجای دنیا نباشه
درضمن ممنون میشم اگه برای یکی از بهترین دوست های من که در بیمارستان محک بستری هست دعا کنین
منتظرم تا تک تک شما دوستان رو در این بازارچه ببینم
در این بازارچه :
می توانید خرید کنید (هرکه هرچه می تواند آماده کرده است که همه ی عوایدش به کودکان سرطانی محک تعلق دارد)
می توانید بخورید (انواع غذاهای ایرانی و خانگی که با عشق به کودکان محک تهیه شده)
می توانید بازی کنید ( فوتبال دستی .. مارو بله و ..)
می توانید رصد کنید...
و می توانید عشق بیافرینید...
منتظرتان هستیم در:
تهران، ابتداي بزرگراه ارتش، سه راه ازگل، بلوار اوشان، بلوارمحک، بيمارستان فوق تخصصي سرطان کودکان"محک "
در روزهای 28 و 29 اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ صبح تا ۷ بعدازظهر
خب حضار محترم
من دو روز يش با امير حسين يه شرط گذاشتم كه الان بايد امضا و آوارتا عوض كنه....
من گفتم كريم انصاري فرد آقاي گل ميشه از امير حسين كه محاله و جسد عنايتي هم ميتونه بشه .و اين نميشه و مه فونيك مرده كه اين بشه
ولي خوب اين انصاري فرد كه در حد پاس دادان هم قبولش ندارم طي شرايطي كه بر ليگ حاكمه:-angdallliii:chakerim:(همين اوضاع به هم ريخته و مسخره!)گفتم اقاي گل ميشه چون همه دست به دست هم ميدن كه همينطور همشد و با اخراج امروز فونيك همه چيز به نفع كريم تموم شده+اين ميلاد قريبي هم هي پاس گلش ميداد البته اوايل فصل از بچه سوءاستفاده كرد!خلاصه تا امروز كه آقاي گل زوركي شد!:he:
اينا رو گفتم كه امير حسين با ظاهر جديد ديديد بشناسيدش و يا فك نكنيد تغير موضع دادهmas:-
spbarcelona
05-11-2012, 23:42
ولادت حضرت فاطمه الزهرا رو به همه ی دوستداران آن حضرت تبریک عرض میکنم.love::
mortezarm
05-11-2012, 23:42
خب حضار محترم
من گفتم كريم انصاري فرد آقاي گل ميشه از امير حسين كه محاله و جسد عنايتي هم ميتونه بشه .و اين نميشه و مه فونيك مرده كه اين بشه
ولي خوب اين انصاري فرد كه در حد پاس دادان هم قبولش ندارم طي شرايطي كه بر ليگ حاكمه:-angdallliii:chakerim:(همين اوضاع به هم ريخته و مسخره!)گفتم اقاي گل ميشه چون همه دست به دست هم ميدن كه همينطور همشد و با اخراج امروز فونيك همه چيز به نفع كريم تموم شده+اين ميلاد قريبي هم هي پاس گلش ميداد البته اوايل فصل از بچه سوءاستفاده كرد!خلاصه تا امروز كه آقاي گل زوركي شد!:he:
اينا رو گفتم كه امير حسين با ظاهر جديد ديديد بشناسيدش و يا فك نكنيد تغير موضع دادهmas:-
الان امیر حسین کیه؟
نام کاربری بزن
بعد قراره چی بشه امضائو اواتارش خواستی بریم تو کار پیشنهاد:ahaaaaaa:
King Kenny
05-12-2012, 01:31
این خیلی باحاله و صرفا هم به خاطر شوخیه پس کسی جدی نگیره binam
Forza Milan
05-12-2012, 21:17
خواستم جهت اصلاع بگم فردا 3 تا از استوره های فوتبال از فوتبال خداحافظی میکنند خیلی دلم گرفته باهاشون خاطره زیاد داشتم چه قدر زود گذشت ای روزگار om::
خب ظاهرا امیر حسینnobody11 سه روزه خبری نیست ازش کجا رفته:fek konam:
بابا خیلی هم بد نیست امضات اینا:nishkhand:فرستادمش ببینش:nishkhand:میدونم میای:khelal dandoon:
sina acm
05-14-2012, 17:33
منم یه 200 تا میزارم روش هرکی جنازشو تحویلم بده
در کار خیر هیچ جای استخاره نیست
امان از دست اين امتحانا
بالاخره بعد يه مدت اومديم سايت
بچه هاي گل چطورين؟
mortezarm
05-15-2012, 23:21
میبینم که عبدالله این کمپو طلسم کرده و رفته چه سرعت پایینی داره:mage mishe:
نه چرا اخه
منم در راستای کار دوستان 50 تومن میزارم روش کسی که سر این طرفو بیاره واسمون:yes:
ولی مردیکه فقط یه اهنگش اینجور نیس ها
الانم که رفت کشور .........
Abdollah 202
05-15-2012, 23:47
میبینم که عبدالله این کمپو طلسم کرده و رفته چه سرعت پایینی داره:mage mishe:
نه چرا اخه
منم در راستای کار دوستان 50 تومن میزارم روش کسی که سر این طرفو بیاره واسمون:yes:
ولی مردیکه فقط یه اهنگش اینجور نیس ها
الانم که رفت کشور .........
جانم
چی شده؟
پشت سر من غیبت میکنی؟
خوبه دیگه اینجوری
فک کنم جلد چهارمشو باید شهریور بزنیم با این سرعتی که داره پیش میرهlagh::
قضیه 50 تومن چیه؟
بازم مفصل برام توضیح بدهheee::
spiderkiller
05-16-2012, 00:06
دوستان با توجه به صحبتی که ایت الله مکارم شیرازی بیان کردن هرگونه موضع گیری شخصی و بیان اینگونه حرف ها بیهوده است.ایشون گفتن اگه فرد مورد نظر مسلمانه و توهین کردنش قطعی باشه مرتد هست و باید به وسیله فرد عادل و مورد اعتماد مورد مجازات قرار بگیره اگه هم مسلمان نیست که وضعش فرق میکنه.فکر کنم با توجه به مسائلی که قبلا هم از این خواننده منحرف مطرح شده بدونیم این فرد مسلمان نیست پس اعلام مبلغ برای کشتن کسی که مسلمان نیست و توهین کرده یک جور گناه محسوب میشه.امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.موفق باشید
LEO JOON
05-16-2012, 20:17
بابا ول کنین الآن کمپ خونی میشه خون این خواننده هم می یوفته گردن بچه های سایت
اینجا چرا اینقدر سرعتش پایینه؟ بابا یه ذره فعالیت هم بد نیستاbinam
sina acm
05-17-2012, 00:43
یعنی تمام پست های کمپ های قبلی اسپم بوده :ey babaaa:
ولی خداییش تو این قضیه امتحانات هم نقش داره پدر ملت رو دارن در میارن با این تستاشون :-ang
ایشالله تابستون همه چی به روال قبل برمیگرده
کسی بارم بندی امتحانات نهایی 4رم ریاضی رو نداره؟!
بودجه بندی مبحث به مبحث کنکور چی؟!
:khahesh::khahesh::soal::soal::khahesh:
sina acm
05-17-2012, 12:48
بچه ها من رفتم واسه امتحانات تا 28 خرداد تا اون موقع نمیتونم بیام سایت
خدانگهدار برای شما هم تو امتحانات نفس گیر ارزوی موفقیت میکنم
مورینیو...
05-17-2012, 13:56
اینم آهنگ قهرمانی باشگاه فرهنگی ورزشی کاله که در لیگ برتر والیبال امسال قهرمان شد و تنها نماینده ی ایران در مسابقات آسیاییه. اگه امسال کاله فقط دل ما آملی ها و مازندرانی ها رو شاد کرد امسال انشاالله با قهرمانی در آسیا دل کل ایرانو شاد میکنه.
شعار باشگاه در مسابقات آسیایی: جام در محاصره ی ببر های مازندران.
حتما این موزیک شاد رو دانلود کنین.
alexdelpiero_10
05-17-2012, 13:56
دوستان کسی میدونه قضییه این تب کنگو چیه؟ میگن تو خراسان خیلی شدید شده
King k.p Boateng
05-17-2012, 21:10
چی !!!! کی
پس چرا من خبر ندارم یاابلفضل جوان مرگ شدیم :narahat:
Abdollah 202
05-17-2012, 21:32
والا من که خبر ندارم:mage mishe:
حالا کدوم خراسان؟:mage mishe: رضوی ؟ :nishkhand:شمال ؟ :nishkhand:جنوبی؟:nishkhand:
alexdelpiero_10
05-17-2012, 21:41
والله نمیدونم تو نت که فقط از خراسان اسم برده شده
[Only Registered And Activated Users Can See Links] D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86_%D8%B1%D8%B6%D 9%88%DB%8C_%D8%AA%D8%A8_%DA%A9%D9%86%DA%AF%D9%88_% D8%B1%D8%A7_%D8%AC%D8%AF%DB%8C_%D8%A8%DA%AF%DB%8C% D8%B1%D9%86%D8%AF_%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%85_%D8%AA% D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF_%D9%86%D8%B8%D8%A7%D8%B1%D 8%AA_%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C
اینم مال چند روز پیشه
اینم اطلاعات بیماری
[Only Registered And Activated Users Can See Links] DB%8C%E2%80%8C%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87_%DA%A 9%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%AF%D9%88
Abdollah 202
05-17-2012, 21:49
وای
آخه چرا از مشهد داره شروع میشه ؟
من که خیلی میترسم
خدا کنه طرفای ما نیاد
بابا من 16 و 29 تیر باید برم مشهد crying::-crying::-crying::-
بدرود زندگی :khandeeeee bahal:
alexdelpiero_10
05-17-2012, 21:54
چیزی نیست بابا اینم مثل وبا دیگه 4-5 تا رو میبره اونور بعد خودشم میره:nishkhand:
ولی شیوه های انتقالش خیلی مخوفهki::
بچه گفتم شاید جالب باشه.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
به لینک زیر برین و حواس پرتی هیگواین رو ببین با سر میره تو دیوار[Only Registered And Activated Users Can See Links]
mortezarm
05-17-2012, 22:55
ورژن 2012 انفلونزای خوکیه دیگه!!!!!!
تو این جدیده هم سرعتشو بالا بردن همه فجایعشو
به هر حال هر محصول جدید باید نقاط ضعف قبلی رو برطرف کنه
ورژن 2012 انفلونزای خوکیه دیگه!!!!!!
تو این جدیده هم سرعتشو بالا بردن همه فجایعشو
به هر حال هر محصول جدید باید نقاط ضعف قبلی رو برطرف کنه
اگه کسی روش نصبش رو داره لطفا بگه !
یعنی روی ورژن های قبلی جواب میده ؟
نکنه بریک کنه !؟
ممنون از راهنماییتون .
mortezarm
05-17-2012, 23:03
اگه کسی روش نصبش رو داره لطفا بگه !
یعنی روی ورژن های قبلی جواب میده ؟
نکنه بریک کنه !؟
ممنون از راهنماییتون .
روش نصیش همون شبیه ورژن قبلیه منتها خیلی زودتر نصب میشه از راه دورترم جواب میده
مزیت ورژن جدید اینه که سریعتر کارو یسره میکنه
کلا خیلی خوبه فقط یادتون باشه اورجینالشو بگیرن که فقط تو مشهد خوباش هست ا جنسای کپی و تقلبی هم استفاده نکنید
راست قابلیت چنج کد و بازی گروهی هم داره
روش نصیش همون شبیه ورژن قبلیه منتها خیلی زودتر نصب میشه از راه دورترم جواب میده
مزیت ورژن جدید اینه که سریعتر کارو یسره میکنه
کلا خیلی خوبه فقط یادتون باشه اورجینالشو بگیرن که فقط تو مشهد خوباش هست ا جنسای کپی و تقلبی هم استفاده نکنید
راست قابلیت چنج کد و بازی گروهی هم داره
مرسی از راهنماییتون roz::
اگه کسی هم لینک مسقیم داره بذاره .
alexdelpiero_10
05-17-2012, 23:46
فقط اگه میشه لینک مستقیم بزارین حس و حال لیچ کردن ندارم:nishkhand:
کرک که داره؟ یا خودش رجیستر شدست؟:nishkhand:
Abdollah 202
05-17-2012, 23:49
لینک مستقیم :
خراسان رضوی - مشهد - بیمارستان ها و دامداریها
اقا دانلود نکن چون 5 روزه میکشتت
گویا مرتضی داره ! ورژن جدیدش رو هم داره !!
ولی نمیدونم چرا واسمون آپ نمیکنه .
mortezarm
05-17-2012, 23:55
نه بابا حتی لازم نیس رو اینستال هم کلیک کنی خودش ببینه سیستمتو سریع باهات منطبق شده و بهترین ورژنشو روت نصب میکنه
گویا مرتضی داره ! ورژن جدیدش رو هم داره !!
ولی نمیدونم چرا واسمون آپ نمیکنه .
باشه الان میزارم سنگین ها به این زودی ها اپ نمیشه ضمن اینکه عبدالله مدیر فروششون و خودشم گویا نصب کرده چون شرکتش خیلی بهشون نزدیکه
بنده خدا از وقتی نصب کرده خیلی جدید شده و دقیقه ای 5 تا پست میده و تو هر پروفایلی میری چندتا پست اولش واسه عبداالله
R.BAGGIO.10
05-18-2012, 00:00
آقا مرتضی زودتر بذارش دیگه ما منتظریمeterza::-
راستی رو چه سیستمی جواب میده؟:sooot:
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
من چند ساعته دارم توی چندتا انجمن دنبال آپدیت ps3 میگردم , پست های این شکلی میدم , اینجا هم که در مورد آپدیت کردن و نصب و .... حرف میزنیم دیگه قاطی کردم , رفتم تو اون انجمنم درخواست آپ دادم و کلی چیز گفتم shikam::-
shikam::-shikam::-shikam::-
Abdollah 202
05-18-2012, 00:03
هااااااااااااااااااااااا
چقد حال وده
من نصب وکردم ورژن جدیدشو و الان تو فضا بیدم
شهر ما همشون نصب کردن
به زودی به شهر ها و استانای شما هم میرسه
هاااااااا من تو فضا بیدم
مرتضی منو وگیر :sooot:
mortezarm
05-18-2012, 00:06
دوستان یکم تحمل داشته باشید یکی از کاربرا با نام عبدااه رو برای اطمینان شما با ورژن بالا نصب رو روش انجام دادیم
منتظر تست نهایی هستیم
در ضمن این ویروس ببخشید برنامه با همه سیستم ها سازگاری داره
دوستان یکم تحمل داشته باشید یکی از کاربرا با نام عبدااه رو برای اطمینان شما با ورژن بالا نصب رو روش انجام دادیم
منتظر تست نهایی هستیم
در ضمن این ویروس ببخشید برنامه با همه سیستم ها سازگاری داره
مرتی بیا دمه در دارم واست کولدیسک میارم ki::
ما دیگه طاقت نداریم :jeddiiiii:
alexdelpiero_10
05-18-2012, 00:13
فقط این کنگو کارش چیه؟ تبدیل میکنه؟ هک میکنه؟ اصلا کنگو چیه؟ من شنیدم هرکای که فکرشو بکنی انجام میده اگه اینجوریه که حرف نداره :nishkhand:
پ.ن:جدا از شوخی این ویروس خیلی برام عجیبه تموم ویروسها تو دمای بالا کشته میشن یعنی اگه گوشت رو بپزی میمیرن ولی این باد بزاری تو فریزر تا یخ بزنه بمیرهthink::
mortezarm
05-18-2012, 00:17
دوستان بالخره بعد زحمات بسیار براتون اپ کردم
کلیک کنید خودش خودکار نصب میشه و بعد لذت ببرید
King k.p Boateng
05-18-2012, 00:18
لینک مستقیم :
خراسان رضوی - مشهد - بیمارستان ها و دامداریها
اقا دانلود نکن چون 5 روزه میکشتت
بابا یه روحیه ای هم بدید من الان تو عمق فاجعه مشهد دارم زندگی میکنم
از راه اب اشامیدنی هم انتقال پیدا میکنه یا نه زنده میمونم :narahat:
R.BAGGIO.10
05-18-2012, 00:18
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
من چند ساعته دارم توی چندتا انجمن دنبال آپدیت ps3 میگردم , پست های این شکلی میدم , اینجا هم که در مورد آپدیت کردن و نصب و .... حرف میزنیم دیگه قاطی کردم , رفتم تو اون انجمنم درخواست آپ دادم و کلی چیز گفتم shikam::-
shikam::-shikam::-shikam::-
داوود پیدا کردی برا منم بذار
pes 4 هم خوبه یادت نره ها.
Abdollah 202
05-18-2012, 00:19
هی دهنت سرویس مرتضی:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:
R.BAGGIO.10
05-18-2012, 00:19
تو بگو تنفس
آره بابا تو الان مردی داغی نمیفهمیki::
alexdelpiero_10
05-18-2012, 00:22
خودتو خفه کردی تحمل کنین که اینو بدی؟:nishkhand: الان یه چیزایی دارم حس میکنم:nishkhand:
تو بگو تنفس
آره بابا تو الان مردی داغی نمیفهمیki::
میزنی بچه مردمو سکته میدی خونش میفته گردنت این چه طرز حرف زدنه:nishkhand: یه کلام بگو گوشت نخور:nishkhand:
mortezarm
05-18-2012, 00:23
من که از عمق قدرت این ویروس گفتم
دوست عزیز سلام ما هم به اون دنیا برسون
سفر خوشی داشته باشی
Abdollah 202
05-18-2012, 00:24
خودتو خفه کردی تحمل کنین که اینو بدی؟:nishkhand: الان یه چیزایی دارم حس میکنم:nishkhand:
تا نیم ساعت دیگه معدت درد میکنه و کم کم عضلاتت سست میشه
بعدش دکتر نرو که فایده نداره
خب
این یکی هم مرد
نفر بعدی کیه؟:hehehe:
Lee dewyze
بدون شرح
واقعا برنامه ریز تو حلقم om:: حالت عادینداشته مرتیکه انگلیسی 6 روز
بعد ریاضی و شیمی 1 روز حالا اینا بماند زمین شناسی رو کی میخواد بخونه ki::
راستی سلام :nishkhand:
mortezarm
نه بابا من از این وعده های سر خرمن شرکت ها داده بودم
فقط داشتم وقت تلف میکردم
یهو این ایده به ذهنم اومدم
ولی خدایش برنامه گذاشتم عین هلو نصب میشه:khelal dandoon:
نترس داداش میلانی جماعت مرگ نداره :yes:
خیر سرمون یعنی داریم روحیه میدیم ki::
King k.p Boateng
05-18-2012, 00:28
خداتومن شهر داریم همون وسط باید بیوفته شهر ما
برم سرکوچه ببینم زامبی یا اویل رد نمیشه om::
mortezarm
05-18-2012, 00:37
داداش هر کی یه قسمتی داره دیگه
زامبی دیدی جلوش کم نیار تو که کار از کار واست گذشته
داداش اگه زامبیا زدن کشتنت برگرد از رو save های قبلیت دوباره ادامه بده lagh::
alexdelpiero_10
05-18-2012, 00:41
واقعا برنامه ریز تو حلقم om:: حالت عادینداشته مرتیکه انگلیسی 6 روز
بعد ریاضی و شیمی 1 روز حالا اینا بماند زمین شناسی رو کی میخواد بخونه ki::
راستی سلام :nishkhand:
اینا همش دست یه مشت ..... افتاده مثلا من تو برنامه نوشته بوده چهارشنبه امتحان تاریخ بعد سه شنبه گرفتن:hehehe: منم مجبور شدم اعتراض کنم که اونا هم چهارشنبه از من گرفتن:nishkhand:
sina acm
05-18-2012, 00:43
اقا بحث اویل شد Resident Evil Operation Raccoon City عجب بازی تانکیه گرافیک داره هلو
حیف که بد موقع امد بازار
اقا بحث اویل شد Resident Evil Operation Raccoon City عجب بازی تانکیه گرافیک داره هلو
حیف که بد موقع امد بازار
سینا می گم خوب درس می خونیا نه؟(شوخی):hehehe:
حیف که بد موقع امد بازار
لا مذهبا تا میبینن ما امتحاناتمون داره شروع میشه بازی میدن بیرون eterza::-
فک کنم چندتا بازی خفناکه دیگه هم در راه باشه crying::-
alexdelpiero_10
05-18-2012, 00:47
حیف که بد موقع امد بازار
اویل چیه کلا امروز خیلی حالت خرابه نکنه تو هم مثل مرتضی استرس سربازی داری؟:nishkhand: اینجا بحث درمورد ویروس(برنامه) کنگو بود حالا نگران نباش سربازی قسمت همه میشه این شتریه که رو همه میخوابه:nishkhand:
sina acm
05-18-2012, 00:51
اویل چیه کلا امروز خیلی حالت خرابه نکنه تو هم مثل مرتضی استرس سربازی داری؟:nishkhand: اینجا بحث درمورد ویروس(برنامه) کنگو بود حالا نگران نباش سربازی قسمت همه میشه این شتریه که رو همه میخوابه:nishkhand:
همین الان دارم دانلود یک ماه رو انجام میدم
الان ترافیکم تموم شده یه خورده مونده خدارو شکر به ساعت رایگان خوردم :sooot:
مگه درمورد زامبی داشتید حرف نمیزدید ki::
mortezarm
05-18-2012, 00:54
لا مذهبا تا میبینن ما امتحاناتمون داره شروع میشه بازی میدن بیرون eterza::-
فک کنم چندتا بازی خفناکه دیگه هم در راه باشه crying::-
بابا این حرفا چیه درس همیشه هست از این فرصتای طلایی استفاده کنید
بابا این حرفا چیه درس همیشه هست از این فرصتای طلایی استفاده کنید
اینم فکر خوبیه :fek konam:
alexdelpiero_10
05-18-2012, 00:58
مگه درمورد زامبی داشتید حرف نمیزدید ki::
همین زامبی هم درمورد اون ویروس بود:nishkhand:
sina acm
05-18-2012, 01:01
بوی شوم امتحان آید همیom::\یار صفر مهربان آید همی.om::ما از تعلیم و تعلم خسته ایم:sooot:\دل به امید تقلب بسته ایم.lay_;;مابرای کسب مدرک آمدیمki::\نی برای درک مطلب آمدیم!eterza::-
alexdelpiero_10
05-18-2012, 11:31
حالا این برنامه نسخه لینوکس نداره؟ کد بازه یا نه؟ میتونیم تغییراتی داخل بدیم؟heee::
nobody11
05-18-2012, 21:00
نوشته اصلی توسط King k.p Boateng [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آقا من كاملا تو جريانم..
با جزئيات واست نمي گم حالت بهم ميخوره ، ولي تنها چيزي كه ميتونم بهت بگم اينه كه از غذاهاي بيرون اصلا نخور چون ممكنه بقيه در دوره نهفتگي اين بيماري باشند و با رعايت نكردند بهداشت(مخصوصا دست ها) باعث انتقال اين بيماري بشن..
به شدت از خوردن گوشت و فراوردي هاي گوشتي(مخصوصا كباب كوبيده) و هم چنين لبنيات خودداري كن!
نوشته اصلی توسط GOLL [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
خب حضار محترم
بله..
بعد كلي كل كل من فبول كردم شرط بنديمونو اجرايي كنم به دو شرط يكي اينكه فقط امضامو عوض كنم و دوم اينكه يه شرط مشتي بزاريم واسه فينال جام قهرمانان البته امضا و آواتار..gam:-
من ميگم بايرن قهرمان ميشه
افشين(Goll) ميگه چلسي قهرمان ميشه
حالا ديگه شما شاهد شرط و شروط باشيد كسي جا نزنه!dallliii
خوب یکم بخندیم بد نیستki::
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
AlexDelpiero
05-19-2012, 14:35
آقا وسط جنگولک بازیاتون دو تا مسئله دارم ! اگه نتونید حلشون کنید به هرکی تو این کمپ پست داده یه اخطار میدم ! eterza::-
1 - تو بازی call of duty 3 بعد از دو سه مرحله به یه جایی که میرسم هی ارور میده ! کسی نمیدونه چیکارش باید بکنم ! remove کردم بعد دو باره install کرد افاقه نکرد ! دقیقا همونجا داره ارور میده !
2 - اینترنت خونه هم حدود 1 ماه هست قطعه ! با splitter چراغ ADSL روشن نمیشه ولی مستقیم که وصل می کنم چراغ ADSL روشن میشه ولی Erro 651 میده ! :ehe: کسی نمیدونه چه مرگشه ؟!! فقط نگین که سیم کشی تلفن دچار مشکله ! om::
پ . ن : جواب ندین کمرتونو خورد می کنم ! :ehe:
spiderkiller
05-19-2012, 14:56
آقا وسط جنگولک بازیاتون دو تا مسئله دارم ! اگه نتونید حلشون کنید به هرکی تو این کمپ پست داده یه اخطار میدم ! eterza::-
1 - تو بازی call of duty 3 بعد از دو سه مرحله به یه جایی که میرسم هی ارور میده ! کسی نمیدونه چیکارش باید بکنم ! remove کردم بعد دو باره install کرد افاقه نکرد ! دقیقا همونجا داره ارور میده !
2 - اینترنت خونه هم حدود 1 ماه هست قطعه ! با splitter چراغ ADSL روشن نمیشه ولی مستقیم که وصل می کنم چراغ ADSL روشن میشه ولی Erro 651 میده ! :ehe: کسی نمیدونه چه مرگشه ؟!! فقط نگین که سیم کشی تلفن دچار مشکله ! om::
پ . ن : جواب ندین کمرتونو خورد می کنم ! :ehe:
داداش با توجه به تجربه غنی که اینجانب در بازی های رایانه ای داشتم:sigar: حسم بهم میگه سی دی کال افت رو بنداز دور برو یکی دیگه بخر یا یک سیستم عامل دیگه نصب کن.همین اشکال رو من سر بازی jc داشتم روی ایکس پی ولی رو سون حل شد.ولی احتمال زیاد مال خود سیدی یا همون ورژن بازیت هست.
درمورد اینترنت هم با عرض تاسف باید بهت بگم این ارور در مواقعی داده میشه که مودم مشکل داشته باشه با یک مودم دیگه امتحان کن اگه درست شد مودمت رو هم بنداز پیش سی دی کال اف heee::
alexdelpiero_10
05-19-2012, 15:31
در آرزوی.....:nishkhand: یعنی تو کل دنیا بگردی پر رو تر از این بچه نیست :hehehe::khandeeeee bahal:lagh::
AlexDelpiero
05-19-2012, 16:12
داداش با توجه به تجربه غنی که اینجانب در بازی های رایانه ای داشتم:sigar: حسم بهم میگه سی دی کال افت رو بنداز دور برو یکی دیگه بخر یا یک سیستم عامل دیگه نصب کن.همین اشکال رو من سر بازی jc داشتم روی ایکس پی ولی رو سون حل شد.ولی احتمال زیاد مال خود سیدی یا همون ورژن بازیت هست.
درمورد اینترنت هم با عرض تاسف باید بهت بگم این ارور در مواقعی داده میشه که مودم مشکل داشته باشه با یک مودم دیگه امتحان کن اگه درست شد مودمت رو هم بنداز پیش سی دی کال اف heee::
:nishkhand:
این بازیه مال خواهرزادم بود که گفت نصبش کن تا بازی کنم ! من هم نصبش کردم و خودم بازی کردم ! 3 پارت هم بود ! و الا من پول بالای بازی رایانه ای نمیدم ! :nishkhand:
ممنون از راهنماییات ! love::
در آرزوی.....:nishkhand: یعنی تو کل دنیا بگردی پر رو تر از این بچه نیست :hehehe::khandeeeee bahal:lagh::
خیلی باحال بود ! کلی خندیدم !
تو بازی call of duty 3 بعد از دو سه مرحله به یه جایی که میرسم هی ارور میده ! کسی نمیدونه چیکارش باید بکنم ! remove کردم بعد دو باره install کرد افاقه نکرد ! دقیقا همونجا داره ارور میده !
مهدی از تو انتظار نداشتم call of duty 3 بازی میکنی ؟؟؟ خیلی قدیمی هست ... eterza::-
call of duty 3 رو من تو 3 روز تمام کردم ... heey::
بهت پیشنهاد میکنم بازی های جدید رو نصب کن ... اگه اسم ببرم میگن داری تبلیغ میکنی واسه همین این مسئولیت رو میزارم رو دوش سایر دوستان ... :khelal dandoon:
رسول آخه این چه کلیپی هست که تو گذاشتی ... :khandeeeee bahal:
آخرشه ... :hehehe:
کلی خندیدم بنده خدا پسر خیلی عجوله از الآن ... ki::
mortezarm
05-19-2012, 22:25
حالا که معماهای اینترنتی مطرح میشه
اقا یه انتی ویروس خوف برای ویروس یا کرم معروف ریساکلر میخوام فقط ادن رو نگین که تو بازیابیش خیلی ضعیف بود
R.BAGGIO.10
05-19-2012, 22:39
حالا که معماهای اینترنتی مطرح میشه
اقا یه انتی ویروس خوف برای ویروس یا کرم معروف ریساکلر میخوام فقط ادن رو نگین که تو بازیابیش خیلی ضعیف بود
ویروس کش آنتی بارسا:hehee:
لامصب میکشه ها.ریشه کن.باحال.هلو:jeddiiiii:
nobody11
05-19-2012, 22:40
این بازیه مال خواهرزادم بود
نه بابا..
دايي الكس!
چه طوري دايي،دايي ، دايي ، دايي..
الان یه اتفاق خیلی بد واسم افتاد crying::-
مانیتورم ترکید :gerye:
spbarcelona
05-19-2012, 23:04
الان یه اتفاق خیلی بد واسم افتاد crying::-
مانیتورم ترکید :gerye:
داداش بیشتر توضیح بده. چه خبره؟ اگه ترکید چطوری پست میدی؟:jeddiiiii:
داداش بیشتر توضیح بده. چه خبره؟ اگه ترکید چطوری پست میدی؟:jeddiiiii:
یه lcd داشتم که وصل بود به pc و ps3 الان یه دفعه بوی سوختنی اومد و ........ :gerye:
الان یه مانیتور دیگه دارم اونو وصل کردم تا فردا که بینم چه خاکی بریزم تو سر نمایندگیش crying::-
alexdelpiero_10
05-20-2012, 00:16
نه بابا..
دايي الكس!
چه طوري دايي،دايي ، دايي ، دايي..
یه دایی الکس دیگه هم اینجا داریم:nishkhand:
یه lcd داشتم که وصل بود به pc و ps3 الان یه دفعه بوی سوختنی اومد و ........ :gerye:
الان یه مانیتور دیگه دارم اونو وصل کردم تا فردا که بینم چه خاکی بریزم تو سر نمایندگیش crying::-
پسر از کی تا حالا اینو روشن نگه داشتی مگه؟ اونم lcd که خیلی کم گرم میکنه:nishkhand:
nobody11
05-20-2012, 00:21
یه دایی الکس دیگه هم اینجا داریم:nishkhand:
با اين حساب تو ميشي: دايي الكس_10heee::
nobody11
05-20-2012, 00:35
آقا يعني چي؟
ورزش3 باز نميشه! فقط صفحه نتايج زنده باز ميشه!:gijjj:
spbarcelona
05-20-2012, 00:42
آقا يعني چي؟
ورزش3 باز نميشه! فقط صفحه نتايج زنده باز ميشه!:gijjj:
در کل ورزش 3 باز نمیشه حالا این که هیچی شانس ما سایت گل هم باز نمیشه من از سایت پارس کاپ بازی رو دنبال میکنم. فعلا 0 0 هست تا دقیقه ی 71
spbarcelona
05-20-2012, 00:44
ایول ورزش 3 باز شد.:hooora:
پسر از کی تا حالا اینو روشن نگه داشتی مگه؟ اونم lcd که خیلی کم گرم میکنه:nishkhand:
حدودا دو سال و نیمه که 24 ساعته روشنه , فک کنم عمر مفیدش تموم شده :nishkhand: یعنی مصرفش کردم :nishkhand:
در کل ورزش 3 باز نمیشه حالا این که هیچی شانس ما سایت گل هم باز نمیشه من از سایت پارس کاپ بازی رو دنبال میکنم. فعلا 0 0 هست تا دقیقه ی 71
ایول ورزش 3 باز شد.:hooora:
دادش چرا زود تر نگفتی , بیا اینا سایتایی هستن که خود ورزش سه ازشون کپی میکنه .
حتی بازی های لیگ خودمونم ساپورت میکنن .
R.BAGGIO.10
05-20-2012, 18:21
دایی مهدی:hehee:
آقا کسی هست اینجا بلد باشه چرا مدیا فایر ریختش عجیب غریب شده؟
alexdelpiero_10
05-20-2012, 18:40
دایی مهدی:hehee:
آقا کسی هست اینجا بلد باشه چرا مدیا فایر ریختش عجیب غریب شده؟
واسه من یکی که سالمه :love: ولی تا چند روز پیش هخم واسه من خراب بود وقتی با ساکس میرفتم درست میشد فکر کنم کاری کردن که آی پی ایرانی رو اینجوری نشون بده اما vpn و ساکس آی پی خارج از ایران دارن واسه همین کار میکنه:soal:
mortezarm
05-20-2012, 22:51
ویروس کش آنتی بارسا:hehee:
لامصب میکشه ها.ریشه کن.باحال.هلو:jeddiiiii:
اونوقت این جیگرو از کجا گیر بیاریم:ahaaaaaa:
اونوقت این جیگرو از کجا گیر بیاریم:ahaaaaaa:
از اینجا ! بیا تا خودم اون جیگر رو بهت بدم chomagh
spiderkiller
05-20-2012, 23:01
داوود بیخیال.بچه های غیر بارسایی قلبشون ضعیفه یکوقت سکته میزنن mas:-
alexdelpiero_10
05-20-2012, 23:05
فایروال داره یا نه؟ki:: تو که خودت جیگری میاد خودتو میبره مثل دفعه قبل که بردت پارک .....ki:: حالا آیس پک بهت داد یا نه؟:nishkhand:
فایروال داره یا نه؟ki:: تو که خودت جیگری میاد خودتو میبره مثل دفعه قبل که بردت پارک .....ki:: حالا آیس پک بهت داد یا نه؟:nishkhand:
نه داداش ! یه ساندیس 100 تومنی گرفته مییگه بیا .... بعد بگو بابام بزرگم کرد ! :gahhr:
دیگه باهاش پارک نمیرم :nishkhand:
Abdollah 202
05-20-2012, 23:09
اگه یکم دیگه بحث هاتون رو ادامه بدین پلیس 202 همتونو جمع میکنه:ahaaaaaa::jeddiiiii:lagh::
mortezarm
05-20-2012, 23:21
تو هم جیگر میخوای داداش ؟ shikam::-
نه دیگه ! گفتی باهاش نرو ! ما هم رو تجربه شما حساب کردیم ki::
ا انتی ویروسه که هنوز جواب ندادهthink::
اره بابا الکی میگه فقط گفت به تو بگم نیومده که تو......................ki::
AlexDelpiero
05-21-2012, 10:59
در مورد مدیا فایر :
نقل قول از جعفر
مشکل از آی اس پی شما هست
شما از جایی که اینترنت می گیری باید پیگیری کنی نه از بچه های سایت که !
اونجا که اینترنت گرفتی (آی اس پی ) احتمالآ هنوز سایت مدیافایر توی کش هست و بعضی از قسمت هاش توی کش مونده !
شما برای تست از پروکسی یا فیل+ترشکن استفاده کنی می بینی که موردی نداره !
در ضمن من از سال 79 تا الان دایی هستم و با اجازتون حدود 1 ماه پیش هم هفتمیش به دنیا اومد ! dallliii
nobody11
05-21-2012, 13:06
در ضمن من از سال 79 تا الان دایی هستم و با اجازتون حدود 1 ماه پیش هم هفتمیش به دنیا اومد ! dallliii
بابا بيوگرافي...........
alexdelpiero_10
05-21-2012, 19:23
دوستان نظرتو در مورد این مرورگر چیه؟
spbarcelona
05-21-2012, 19:58
دوستان نظرتو در مورد این مرورگر چیه؟
والا اینم مثل مرورگرهای دیگه ولی همون گوگل کروم یا فایرفاکس ازش بهترن
و بچه ها یه سوال. این EURO 2012 که تازه به بازار اومده چه فرقی با FIFA 2011 یا فکر کنم FIFA 2012 داره؟:fek konam:
والا اینم مثل مرورگرهای دیگه ولی همون گوگل کروم یا فایرفاکس ازش بهترن
و بچه ها یه سوال. این EURO 2012 که تازه به بازار اومده چه فرقی با FIFA 2011 یا فکر کنم FIFA 2012 داره؟:fek konam:
من هنوز این بازی رو ندیدم , ولی همیشه قبل از یورو یا جام جهانی ea یه بازی میده بیرون که بازی های یورو یا جام جهانی رو شبیه سازی کرده !
به نظر من نگیر تا پچ یورو روی فیفا 12 بیاد .
spbarcelona
05-21-2012, 20:04
من هنوز این بازی رو ندیدم , ولی همیشه قبل از یورو یا جام جهانی ea یه بازی میده بیرون که بازی های یورو یا جام جهانی رو شبیه سازی کرده !
به نظر من نگیر تا پچ یورو روی فیفا 12 بیاد .
داداش من هفته ی گذشته گرفتم و الان هم نصب کردم ولی انگار هیج فرقی با FIFA 2012 نداره!!!om::
shikam::-
spbarcelona
05-21-2012, 20:27
آها...
حالا چشمامو باز کردم دیدم روش نوشته fifa 2012 نسخه جدید!!!!!!!
LEO JOON
05-23-2012, 22:25
الآن احتمالا هیچ کس به درخواست من جواب نمی ده ولی من میگم
کسی جوابای ریاضی سوم راهنمایی رو نداره؟ (ترم دوم)entezar::
Abdollah 202
05-23-2012, 22:26
الآن احتمالا هیچ کس به درخواست من جواب نمی ده ولی من میگم
کسی جوابای ریاضی سوم راهنمایی رو نداره؟ (ترم دوم)entezar::
مال سال چند ؟ :mage mishe:
LEO JOON
05-23-2012, 22:29
مال سال چند ؟ :mage mishe:
سال تحصیلی 1390-91crying::-
Abdollah 202
05-23-2012, 22:35
سال تحصیلی 1390-91crying::-
شرمنده پیدا نکردم :gerye:
گشتم نبود نگرد نیست
nobody11
05-24-2012, 23:06
به مناسبت تولد عقاب آسيا[Only Registered And Activated Users Can See Links]
امروز 4 خرداده !
نه امروز تولد عابد زاده نيست!
در شناسنامه عقاب روز 3 خرداد به عنوان روز تولد نوشته شده(هرچند خود عابد زاده تاريخ واقعي رو چند روز زوتر ميدونه)
به هر حال ما از اينجا تولد 47 سالگي احمدرضا عابدزاده رو به خودش و همه ايروني ها تبريك ميگيم!
الان عابد زاده امريكا پيش پسرشه.
نمي دونم چرا هيج جاي دنياي اينترنت يه تبريك خشك و خالي به مناسبت تولد و يا يادي از عابد زاده نيست!
شايد همه در حسرت باخت تيمهاشون نشستند و يا هزارتا دليل ديگه !
اين عكس تولد عابد زاده در سال گذشتست:
اين عكس مربوط به چند سال پيش ميشه!
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
یه اتفاق باحال امروز واسم افتاد گفتم بگم به بقیه تا هیچ وقت نا امید نشن و به خدا امیدوار باشن .
ما این ترم به دلیل وقفه دوست داشتنی که عید نوروز تو تعطیلی کلاسامون گذاشت کلاسای درس برنامه نویسی مبتنی بر وب کلا 4 جلسه بر گذار شد که من حدودا دوتاشو کامل رفتم , خلاصه نه درک درستی از درس داشتم و نه حتی جزوه کاملی داشتم . فقط یه زرنگی که کرده بودم جلسه آخر الکی به استاده گفتم من همه جلسات رو اومدم ولی تو سکشن های مخطلف یارو هم واسم همه کلاسارو حاضری زد :nishkhand: .
خلاصه بگم ما هم امروز به امید خراب کردن و حذف درس و فرار از جلسه و...... پا شدیم رفتیم دانشگاه , از همون اول تا چشم خورد به یکی از درس خونای کلاس رفتم جلبک شدم بهش و هم زمان رفتیم تو کلاس واسه امتحان نشستم جفتش و صبر کردم تا هرچی بلد بود بنویسه و بعد ازش کپی کردم و چند لحظه بعد استاد اومد که نمره بده , به اون کسی که از روی من مینوشت 4 داد به من از 10 نمره 10 داد به اونی که من از روش نوشته بودم 7 داد shikam::-shikam::- . تازه استاده وقتی دید من همه کلاسارو اومدم میخواست یه نمره دیگه هم واسم در نظر بگیره lol:-
بچه ها کل مسیر دانشگاه تا خونه رو با شعار حرومت حرومت ........... مارو بدرقه کردن و سعی داشتن شادی منو خراب کنن که نتونسن :nishkhand:
حالا نتیجه ای که گرفتم , هیچوقت از خدا نا امید نشم و حتی تو همچین مواقعی بگم خدایا به امید خودت .
مرسی که سر درد گرفتید و این متن رو خوندیت :rose:
mortezarm
05-24-2012, 23:26
یه اتفاق باحال امروز واسم افتاد گفتم بگم به بقیه تا هیچ وقت نا امید نشن و به خدا امیدوار باشن .
ما این ترم به دلیل وقفه دوست داشتنی که عید نوروز تو تعطیلی کلاسامون گذاشت کلاسای درس برنامه نویسی مبتنی بر وب کلا 4 جلسه بر گذار شد که من حدودا دوتاشو کامل رفتم , خلاصه نه درک درستی از درس داشتم و نه حتی جزوه کاملی داشتم . فقط یه زرنگی که کرده بودم جلسه آخر الکی به استاده گفتم من همه جلسات رو اومدم ولی تو سکشن های مخطلف یارو هم واسم همه کلاسارو حاضری زد :nishkhand: .
خلاصه بگم ما هم امروز به امید خراب کردن و حذف درس و فرار از جلسه و...... پا شدیم رفتیم دانشگاه , از همون اول تا چشم خورد به یکی از درس خونای کلاس رفتم جلبک شدم بهش و هم زمان رفتیم تو کلاس واسه امتحان نشستم جفتش و صبر کردم تا هرچی بلد بود بنویسه و بعد ازش کپی کردم و چند لحظه بعد استاد اومد که نمره بده , به اون کسی که از روی من مینوشت 4 داد به من از 10 نمره 10 داد به اونی که من از روش نوشته بودم 7 داد shikam::-shikam::- . تازه استاده وقتی دید من همه کلاسارو اومدم میخواست یه نمره دیگه هم واسم در نظر بگیره lol:-
بچه ها کل مسیر دانشگاه تا خونه رو با شعار حرومت حرومت ........... مارو بدرقه کردن و سعی داشتن شادی منو خراب کنن که نتونسن :nishkhand:
حالا نتیجه ای که گرفتم , هیچوقت از خدا نا امید نشم و حتی تو همچین مواقعی بگم خدایا به امید خودت .
چه متن اموزنده ای بود واقعا لذت بردم فکر کنم این پاداش کارای نیکی که انجام میدی
منم فقط در یه جمله میتونم احساس فعلیمو ابراز کنم : حرومت!حرومتki::
alexdelpiero_10
05-25-2012, 00:21
اولا: همچین افتخار هم میکنه انگار اون دونفر از رو دستش نوشتن خب مردک تو خودت 3 نمره گرفتی 7 نمره هم از رو دست اون نگاه کردی شده 10 این دیگه افتخار نداره کهki::
دوما: مخطلف نه مختلف مردک بیسواد:khandeeeee bahal:
سوما: مثلا پیش خر خون نشسته بودی؟ki::
چهارما: حرومت حرومت حرومت حرومتheee::
اولا: همچین افتخار هم میکنه انگار اون دونفر از رو دستش نوشتن خب مردک تو خودت 3 نمره گرفتی 7 نمره هم از رو دست اون نگاه کردی شده 10 این دیگه افتخار نداره کهki::
دوما: مخطلف نه مختلف مردک بیسواد:khandeeeee bahal:
سوما: مثلا پیش خر خون نشسته بودی؟ki::
چهارما: حرومت حرومت حرومت حرومتheee::
اولا : کی بهت گفت نظر بدی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
دوما : من 3 نمره هم ننوشتم همشو از رو رفیقم نوشتم mas:-
سوما : اگه زرنگی تو هم برو از هیچ نمره بگیر eterza::-eterza::-
نوش جونت ای حال میده ادم از رو دست کسی بنویسه بعد نمرش از اون طرف بیشتر بشه نوش جونت منم از این کارا زیاد کردم.
نوش جونت ای حال میده ادم از رو دست کسی بنویسه بعد نمرش از اون طرف بیشتر بشه نوش جونت منم از این کارا زیاد کردم.
تو یه مردی , مــــــــــــــــــــرد :yes: مثل خودم ki::
Abdollah 202
05-25-2012, 00:31
بزا نگات کنمki::
نه جون ما بزا نگات کنمki::
وایسا بینم تو خجالت نمیکشیheee::
من اگه جای اون دوست زرنگت بودم تا الان زنده نگهت نمیزاشتمki::
دلم به حال اون دوستت میسوزه
بنده خدا چقد خودشو جر داده تا درس بخونه و نمره بگیرهlagh::
نتیجه گیری :
هنوز هم مردانی از پارس هستند که راهت را ادامه میدهند:nishkhand:
حلالت باشه . حلالت حلالت
:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:
alexdelpiero_10
05-25-2012, 00:33
اولا : کی بهت گفت نظر بدی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
دوما : من 3 نمره هم ننوشتم همشو از رو رفیقم نوشتم mas:-
سوما : اگه زرنگی تو هم برو از هیچ نمره بگیر eterza::-eterza::-
البته همیچین هم دست و پا بسته نیستیم دست کم گرفتی ماروki:: تو یکی از امتحان های نوبت دوم بود با تقلب کردن از نمره 5 اومدم 18heee::
mortezarm
05-25-2012, 00:34
نوش جونش!!!!!!!!!!!!!!!!کوفتش بشه
حالا که کار به اینجا رسید منم ترم اول که درس میخوندیم یه نیم ترم به یه دختره هیچی بلد نبود و امتحان تستی تشریحی بود خدایی همشو براش گفتم خودش فقط یکیشو نوشت بعد من شدم 3.75 اون شد 5 ای من سوختم چون هیچ نامردی اون یه سواله منو کمک نکرد خلاصه کلی احساس.....................میکردم اما بالخره دعام گرفت و پایانی علی رغم نمره خوبش تو نیم ترم افتاد و شد 9.75 اخ حال داد
البته خودمم 10.5 شدما
نتیجه اخلاقی اینکه اینجور نمره ها بالخره تو صاحب گلوش گیر میکنه تقلبم باید مبادله ای باشه نه فقط مفت خوری
نتیجه اخلاقی 2: داود هم پایانی ایشالله میفته البته 10 گرفته دیگه نمیشه کاریش کردki::
تو یه مردی , مــــــــــــــــــــرد :yes: مثل خودم ki::
:chakerim: اره جون داداش یه حالی میده که اگه خودت خونده باشی و نمره کامل بگیری این جوری حال نمیده بازم میگم حلالت نوش جونت.بازم از این کارا بکن.
البته همیچین هم دست و پا بسته نیستیم دست کم گرفتی ماروki:: تو یکی از امتحان های نوبت دوم بود با تقلب کردن از نمره 5 اومدم 18heee::
یعنی خوشم میاد کم کم لو میدیت همه ! lagh:: , یلا نفر بعدی ................. سریع dallliii
یعنی خوشم میاد کم کم لو میدیت همه ! lagh:: , یلا نفر بعدی ................. سریع dallliii
منم بعدیش سال پیش دانشگاهی زبان خارجه رو همین طوری قبول شدم البته من تاشعاع سه چهار نفر اطراف خودم رو هم پوشش میدادم .lagh::
نتیجه اخلاقی 2: داود هم پایانی ایشالله میفته البته 10 گرفته دیگه نمیشه کاریش کردki::
داداش اینم پایانی بود ki::
Abdollah 202
05-25-2012, 00:40
اما خداییش من تو عمرم تقلب نکردم
البته نه این که با تقلب مخالف باشم ها
اما وقتی میدیم دوستم هیچی نخونده و خطر افتادن از درس رو داره احساس میکنه بهش تقلب میرسوندم که بزا لا اقل 10 بگیره و قبول شه:jeddiiiii: ( به این میگم کمک به دیگران ) . اما خودم تا به حال تقلب نکردم
mortezarm
05-25-2012, 00:41
من که اعتراف میکنم تقلب کاری تو خونم بوده:eyvalla:
و اخرینشم همین چند روز پیش بود به جا داداش یکی از دوستام رفتم امتحان زبان سال سوم دبیرستان دادم که خیلی حال داد
البته بزرگسالان بودا:nishkhand:
اما خداییش من تو عمرم تقلب نکردم
البته نه این که با تقلب مخالف باشم ها
اما وقتی میدیم دوستم هیچی نخونده و خطر افتادن از درس رو داره احساس میکنه بهش تقلب میرسوندم که بزا لا اقل 10 بگیره و قبول شه:jeddiiiii: ( به این میگم کمک به دیگران ) . اما خودم تا به حال تقلب نکردم
خوب کاری میکنی دادش , بذار حد اقل یکی دعات کنه ! نه اینکه بهت بگن حرومت حرومت ki::
من که اعتراف میکنم تقلب کاری تو خونم بوده:eyvalla:
و اخرینشم همین چند روز پیش بود به جا داداش یکی از دوستام رفتم امتحان زبان سال سوم دبیرستان دادم که خیلی حال داد
البته بزرگسالان بودا:nishkhand:
یه لحظه کُپ کردم هاااااااا ! گفتم چطور تو رفتی بین یه مشت بچه و لو نرفتی ! shikam::-
دهنت مرتضی ............. shikam::-
mortezarm
05-25-2012, 00:54
یه لحظه کُپ کردم هاااااااا ! گفتم چطور تو رفتی بین یه مشت بچه و لو نرفتی ! Shikam::-
دهنت مرتضی ............. Shikam::-
نه دیگه اینقدم تابلو نیستم بابا
کارو به کاردون بسپارید!!!!!!!!
نکته جالبش اینجاس که کلی ادم دیدم از اشناها که بجای ادمای مختلف اومده بودن
اینم نظام اموزشی
نه دیگه اینقدم تابلو نیستم بابا
کارو به کاردون بسپارید!!!!!!!!
نکته جالبش اینجاس که کلی ادم دیدم از اشناها که بجای ادمای مختلف اومده بودن
اینم نظام اموزشی
اینکه خوبه , زیاد جدی نیست
ترم پیش یکی از دوستام بچه همسایشون رو فرستاده بود جاش امتحان ریاضی داده بود !!!!!!!!!!!!
خیلی طرف خــــــــــر بوده که قبول کرده بود همچین کاری رو بکنه ! اگه میگرفتنش .........................
من که از همون اول تو کار تقلب بودم!!!
اولین بار اول دبستان بودم!!!
سر درس دیکته کتاب فارسی باز کردم- درس ژاله هم بود-...همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه دوست صمیمیم از اونور کلاس به معلم لوم داد...
معلمم ورقمو جلو چشم پاره کرد...
حتما فکر کرد با اینکارش دیگه چشمم میترسه و تقلب نمیکنم...ولی اشتباه میکرد...
کلا زیاد تقلب نمیکردم ولی خوب و درست حسابی تقلب میکردم...
اوج تقلب کاریم راهنمایی بود...وقتی معلم که تو کلاس قدم میزد پشتشو میکرد من یا برمیگشتم و با پشت سریم که دوستم بود حرف میزدم یا برگشو میدیدم...
چند بارم بلند شدم رفتم دست اونیکی ردیفیا رو دیدم برگشتم سر جام...اینقدر هم خونسرد اینکارو انجام میدادم...:sigar:
به تدریج تو دبیرستان کمتر شد-فقط سر دین و زندگی کتاب باز میکردم- الانم که دیگه دانشجوام تقلبم در حد چند تا کلمه روی یه کاغذ کوچیکه...
کم کم دارم به راه راست هدایت میشم...heee::
حیف حوصله ندارم , وگر نه عکس دستم که یه بار روش تقلب نوشته بودم رو میذاشتم اصله خندس !! shikam::-
دوستام وحشت کرده بودن , هی از دستم عکس میگرفتن dallliii
spiderkiller
05-25-2012, 01:14
یادش بخیر پیش دانشگاهی بودیم امتحان فیزیک داشتیم اخرین امتحان قبل از امتحان نهایی بود.معلمه هم ادم خیلی سخت گیری بود و خیلی رو نمره هاش حساس بود.امتحانانش هم چون نزدیک به کنکور بود سخت و تستی میگرفت.دوست یکی از دوستای ما تو کلاس خصوصی این معلمه میرفت برای همین همه تستاش رو داده بود به دوست ما.چند تا امتحان اول دیدیم این دوستمون خیلی خوب نمره میگیره نامرد 5 تومن گرفت کلید40 تا سوالات رو داد به اکیپ 4 تایی ما بچه درسخوناdallliii برای امتحان اخر.خلاصه هرکدوم از ما 4 تا به یک روشی این 40 تا سوال رو کد بندی کردیم.من با روش عدد مثلا 14 میشد سوال یک گزینه 4 همینطوری پشت سر هم نوشتم روی جلد یکی از جزوه ها که پشتش پیدا بود بردم سر کلاس.خلاصه معلمه برگه ها رو که گذاشت جلومون فهمیدیم نامرد 19 تا سوال رو از اونا داده بقیه رو خودش طرح کرده بود.منم گفتم ضایع است 19 تای اول رو درست بزنم بقیه اش رو غلط خلاصه دوتا درمیون خلای میذاشتم.بعد از جلسه فهمیدم یکی از بچه ها که اصلا کلید رو با خودش نیاورده بود.یکی دیگه هم مثل من زده بود.یکی دیگه هم کلا از رو کلید زده بود.اون بنده خدا یک 5 تایی نمره منفی گرفته بود mas:- ولی خداییش خیلی حال داد چون امتحان اخر بود و کلاسا ول بود برا همین خیلی چسبید چون خودتون میدونید درس خودندن تو روزای اخر مثل کوه کندن میمونه
R.BAGGIO.10
05-25-2012, 02:01
فقط خودم تو کار تقلب آنکارد بودمdallliii
برگه عوض میکردم هلو.درسخون کلاس رفیقم بود خدا برکت بده به عربی سال سوم انسانی قطر کتاب آدمو یاد قطر کمر یه بابایی مینداختshikam::-
رفتم با خونسردی برگمو عوض کردم باهاش هرچی طرف گفت نه من یابو آب دادم پسر بیچاره مجبور شد از نو بشینه بنویسه عربی سال آخر نمره نهایم شد 18.:jeddiiiii:
alexdelpiero_10
05-25-2012, 09:47
اول دبیرستان ما یه مدیر خوب هم داشتیم که هوای ما رو داشت البته نه همه ولی من تو لیستش بودمki:: شرایط رو جوری جلو میبرد که 10 دقیقه آخر فقط خودش بالا سر ما میموند بعدش برگه اونایی که خوب نوشته بودن رو میداد به ما میگفت 5 دقیقه وقت دارین بنویسینki:: دستش درد نکنه ki::
nobody11
05-26-2012, 21:06
طي يه اتفاق جالب يكي از بچه هاي كلاسمون از رو دست يكي ديگه جواب داداه بوده(تستي و از 15 نمره)
اوني كه تقلب كرده گرفته12(ماكس كلاس شد) اوني يكي شده 9!lagh::
از همش جالبتر اينه كه يكي ديگه از رو دست همين كه 12 گرفته زده بود نمره اش شده7!
sahel364
05-26-2012, 22:42
سلام دوستان من اینجا تازه واردم ولی خیلی از سایتتون خوشم اومده، امیدوارم بتونم فعال باشم.:chakerim:
درضمن شما اصلا به گرفتن نمره ی 20 علاقه ای دارین؟همه نمره ها فقط درحد قبولیه!!!
یه خاطره ی تقلب من (البته من که نه کل کلاس):چهارشنبه ی هفته ی پیش سر امتحان دینی بود سر کلاس عین بچه ی آدم نشسته بودیم داشتیم در و دیوار رو نگاه میکردی، بهمون گفته بودن حتما باید نیم ساعت بشینین درحالی که همه 5 دقیقه ای تموم کرده بودن یهو متوجه شدیم که از اونور کلاس یکی معنی آیه ی...... رو یادش رفته (معنی آیه: همه با هم به ریسمان الهی چنگ بزنید و از تفرقه بپرهیزید) دقیقا یکی از بچه ها از اونور کلاس(یعنی دقیقا این دو نفر قطر کلاس رو تشکیل می دادن)شروع کرد از طناب بالا رفتن همه ی بچه ها دوتا چشم داشتن دوتا دیگم قرض کردن نشستن اینو نگاه کردن،اول از طناب رفت بالا بعد شروع کرد صورت خودشو چنگ زدن کل کلاس داشت می خندید مراقبمون گفت چی شده می خندین؟ ماهم گفتیم هیچی کلا شادیم!!!binam خلاصه بعد از این که با هزار زحمت اون دوستمون معنی آیه رو فهمید؛ یه دور همه باهم برگه ها رو چک کردیم و برگمون رو دادیم:ajibeee:
پایان
نتیجه: اگه همه با هم تقلب کنین هیشکس نمیگه حرومت حرومت!heee::
راستی اگه دبیراتون یا استاداتون بر حسب اتفاق این قسمت رو ببینن سر نمره هاتون چه بلایی می آد؟:mage mishe:
pedro_17
05-27-2012, 01:07
من یادمه که از این ماژیکا بود می نوشتی بعد یه چراغ داشت میزدی نشون میداد از اینا داشتم صبح زود بلند شدم (امتحان فارسی بود) معنی چندتا بیت با شعر حفظی رو رو دستم نوشتم و با خیال راحت رفتم سر امتحان بعد یادم اومد که سر ماژیکو گذاشتم رو ماژیک که خشک نشه برا امتحان بعد . می خواستم گریه بشم crying::- ولی شانس اوردم دوستم 6م کنارم بود بهم رسوند آخرم 13 شدم
این تقلبا که چیزی نیست
ما امسال یه معلم فیزیک داریم
امتحان میگرفت هیچ کسی نمیخوند
همه از دفتر تقلب میزدن
من همه ی نمره های کلاسیم بالای 12 هست
همشون هم با تقلب گرفتم
یکی رو که بشدم 18(همه تقلب):balesh:
LEO JOON
05-27-2012, 12:03
به به زدین توی کار تقلب نه؟دارین بهم دیگه روش های تقلب کردن رو یاد میدین؟heee::
ما که کلا راحتیم معلم ریاضیمون خیلی باحاله سر کلاس هر کی تقلب میکنه می فهمه ها ولی بعدش اینجوری میکنه: بچه ها یه ذره حرفه ای تر طی چند مرحله عمل کین اول به هم نزدیک بشین بعد شماره ی سوال رو بگو بعد آروم جواب رو بنویس.البته تقلبای من رو نمی تونه بگیره چون من روی دستم می نویسم و انصافا تا حالا فقط یه بار تقلب گرفتم و همیشه در حال تقلب رسوندنم،تازه (ادای این بچه ها که می خوان بقیه بهشون حسودی کنن!heee::) معلم ریاضیمون سر امتحان دفاعی 15 ثانیه به بچه ها وقت داد کتاب رو نگا کنن!ولی منه.....برگم رو اون موقع داده بودم!:gerye:
واقعا زشته که به مردم گیر بدن اونم بخاطر نوع لباس پوشیدن یه فرد که سلیقه شخصی ئه !!!! آبرو ریزی از این بد تر ندیده بودیم ! کشورای دیگه ببینن چی فک میکنن در مورد ما ها !؟؟؟
لعنت ...
spbarcelona
05-27-2012, 15:34
واقعا زشته که به مردم گیر بدن اونم بخاطر نوع لباس پوشیدن یه فرد که سلیقه شخصی ئه !!!! آبرو ریزی از این بد تر ندیده بودیم ! کشورای دیگه ببینن چی فک میکنن در مورد ما ها !؟؟؟
لعنت ...
داداش اتفاقا کار خوبی میکنن
کشور با همین کارای دخترایی که بالا میبینی و امسالشون به گند کشیده شده
دیگه تا کی؟eterza::-
داداش اتفاقا کار خوبی میکنن
کشور با همین کارای دخترایی که بالا میبینی و امسالشون به گند کشیده شده
دیگه تا کی؟eterza::-
داداش این کار عینه همون جمع آوری ماهواره ها بود که همیشه با شکست مواجه میشه !!
کلا خودشونو سبک میکنن .
هر انسانی حقوق طبیعی از جمله آزادی داره که نباید سلب بشه .
spbarcelona
05-27-2012, 16:04
داداش این کار عینه همون جمع آوری ماه*واره ها بود که همیشه با شکست مواجه میشه !!
کلا خودشونو سبک میکنن .
هر انسانی حقوق طبیعی از جمله آزادی داره که نباید سلب بشه .
ماهواره رو نمیشه جمع کرد ولی اینها رو تعدادیشون رو جمع میکنی بقیه دیگه میترسن هر چند باز هم این کارها رو تکرار میکنن ولی تو جامعه ی اسلامی کسی نمیتونه اینجوری باشه چون شخصیت دیگر خانم ها رو پایین میارن:flowerysmile:
mortezarm
05-27-2012, 23:45
هر چند بحث مبهمه واسم
اما اگه میگن ازادی پس ازادی باید تو همه شاخه ها فعال بشه از تماشای هر برنامه دلخواه گرفته تا نوع پوشش
به نظرتون وقتی شبکه 3 داره یه فوتبال نشون میده و بعد موقع اینکه یه دختر معمولی نشون داده میشه به سانسور میرسیم اونم از نوع بالاش بی احترامی به شخصیت ما نیس یعنی رسما دارن میگن شما ظرفیت دیدن ندارین
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
و حالا که بحث به اینجا رسید باید خدمتتون عرض کنم ایران تو فیلمای خیلی خصوصی منتشر شده در دنیا در رتبه اول قرار داره و این نشون میده محدودیت جز حرص و ولع چیز دیگه نمیاره
به جای محرومیت زوری باید فرهنگ سازی کرد البته اگه فرهنگ سازی لازم باشه
spbarcelona
05-27-2012, 23:54
هر چند بحث مبهمه واسم
اما اگه میگن ازادی پس ازادی باید تو همه شاخه ها فعال بشه از تماشای هر برنامه دلخواه گرفته تا نوع پوشش
به نظرتون وقتی شبکه 3 داره یه فوتبال نشون میده و بعد موقع اینکه یه دختر معمولی نشون داده میشه به سانسور میرسیم اونم از نوع بالاش بی احترامی به شخصیت ما نیس یعنی رسما دارن میگن شما ظرفیت دیدن ندارین
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
و حالا که بحث به اینجا رسید باید خدمتتون عرض کنم ایران تو فیلمای خیلی خصوصی منتشر شده در دنیا در رتبه اول قرار داره و این نشون میده محدودیت جز حرص و ولع چیز دیگه نمیاره
به جای محرومیت زوری باید فرهنگ سازی کرد البته اگه فرهنگ سازی لازم باشه
آقا مجتبی (آزادی با طعم اسلام) یعنی آزاد باشی ولی باید قوانین یه جامعه ی اسلامی رو هم حفظ کنی. درسته؟
اون نمیگه شما جنبه ی دیدن این صحنه رو ندارید. می خواد احترام تو رو یا ایرانی ها رو که مسلمون (شیعه) هستند رو حفظ کنه و چشمت رو آلوده ی این چیزا نکنه. کار بدی کرده؟ تازه باید افتخار هم کنیم به کشور عزیزمون:chakerim:
mortezarm
05-28-2012, 00:03
آقا مجتبی (آزادی با طعم اسلام) یعنی آزاد باشی ولی باید قوانین یه جامعه ی اسلامی رو هم حفظ کنی. درسته؟
اون نمیگه شما جنبه ی دیدن این صحنه رو ندارید. می خواد احترام تو رو یا ایرانی ها رو که مسلمون (شیعه) هستند رو حفظ کنه و چشمت رو آلوده ی این چیزا نکنه. کار بدی کرده؟ تازه باید افتخار هم کنیم به کشور عزیزمون:chakerim:
البته صادق خان من که مرتضی ام
اما
من نگفتم شیعه بودن بده اما بودن در دین باید ارادی باشه من باید خودم دلی به این نتیجه برسم نه مجبور بشم
مگه نیس که لا اکراه فی الدین
اما اینجا اجباره
نیس؟
من نمیگم چیزی خوبه یا بده ها دارم ماهیتو نشون میدم
چرا بیشترین فیلم غیر اخلاقی غیر رسمی تو دنیا مربوط به ایرانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش باید بدونی همین تفکیکای خیلی زیاد باعث شده دو جنس مختلف فقط به عنوان جنس مخالف (البته بیشتری ها)نگاه کنن نه به عنوان دو انسان
پس میبینی افراط هم مثه تفریط خوب نیس
spiderkiller
05-28-2012, 00:18
دوستان الان من تو بحثتون هیچ ربطی ندارم نمیخوام هیچ نظری هم بدم ولی تجربه ثابت کرده جوامع مردمی مخصوصا در کشور های جهان سوم با دیکتاتوری و جامعه بسته بهتر پیشرفت میکنن و جواب میگیرن.حتی جوامع سوسیالیستی هم در زمان استالین همین شیوه دیکتاتوری رو داشتن چون به نظر اونا بلانسبت شما عامه مردم حکم گوسفندانی رو دارن که عقلشون به چیزی نمیرسه.حقیقتا هم همینه.ازادی عقیده و بیان و پوشش خودش یک نوع دیکتاتوری به مراتب بدتر نسبت به اقلیتی هست که از این ازادی ها سودی نمیبرن و استفاده نمیکنن.امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.
mortezarm
05-28-2012, 00:43
دوست عزیز من حرفاتو قبول دارم اما نکته مهم اینه که ما پرچم داره اینیم که ازادی کامل داریم و من نگفتم سیاستای دیگران ازادیس
وقتی میگیم اسلام باید همه چی اون از روی ازادی و انتخاب اگاهانه باشه و وقتی میگیم ازادی یعنی باید هر کی مختار باشه که هر زمان دید دینی دیگه اونو بیشتر به کمال میرسونه به هر دینی که دوس داره گرایش پیدا کنه
این دیم قشنگه نه دینی که برای حفظ مصالح شخصی باشه و من فکر میکنم بعضی اجرای سیاستای نابه جا فقط باعث تزویر و واکنشی برخلاف واقعیت وجودی ادماس و اینجاس که ظاهر و باطن ادما خیلی عوض میشه
بازم میگم من اصلا به چیزی خوب و بد نمیگم بلکه نظرم اینه همه چیو باید نسبی دید و قبول کرد هیچ چیز مطلق نیس
spiderkiller
05-28-2012, 00:50
مرتضی جان من منظورت رو میفهمم اما اسلام علاوه بر ازادی، عقل انسان و اختیارش رو مقدم بر ازادی قرار داده و گفته با توجه به زمان خود پیش برید و با توجه به عقل خودتون مسائل رو بسنجید.در جوامع این دوره مخصوصا کشور ما حقیقتا ازادی نباید وجود داشته باشه.ببین ما الان از همه طرف زیر فشار هستیم.زیر فشار اقتصادی سیاسی نظامی و از همه مهتر فرهنگی.تاریخ نشون داده وقتی دولت های قدرتمند و با نفوذ نتونن از راههای خارجی دشمنشون رو زمین بزنن از داخل اونو تجزیه میکنن.پس با توجه به اینکه احتمال ایجاد هر گونه اشوب داخلی کشوری مثل ایران هست که الان با تمام دنیا در جنگه به نظر من تا حدودی گرفتن ازادی های موجود از جمله پوشش و محدودیت های مانند سانسور و $$$$$ینگ لازم هست چون الان مثل زمان پیغمبر نیست که تمام جنگ ها بین دو تا ادم مشخص باشه.طبق نثر مشخص قران باید از عقلمون استفاده کنیم و به مصلحت جامعه فکر کنیم که به نظر من جامعه امروز نیاز به محدودیت و دیکتاتوری داره البته فقط در ایرانی که در حال پذیرش انواع تهاجم های نظامی و فرهنگی و اقتصادی است.کاملا حرفت رو قبول دارم که این که ما الان داریم ازادی نیست ولی خودت نگاه کن ببین ایا ازادی دادن خوبه یا بده.به 33 پیش نگاه کن.33 سال پیش ایران بیشترین ازادی در جهان رو برای مدت یک سال به وجود اورد.همه چیز ازاد بود.نتیجه اش انقلاب شد.ازادی بر خلاف اسمش چیز زیاد خوبی نیست.
spbarcelona
05-28-2012, 01:37
البته صادق خان من که مرتضی ام
اما
من نگفتم شیعه بودن بده اما بودن در دین باید ارادی باشه من باید خودم دلی به این نتیجه برسم نه مجبور بشم
مگه نیس که لا اکراه فی الدین
اما اینجا اجباره
نیس؟
من نمیگم چیزی خوبه یا بده ها دارم ماهیتو نشون میدم
چرا بیشترین فیلم غیر اخلاقی غیر رسمی تو دنیا مربوط به ایرانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش باید بدونی همین تفکیکای خیلی زیاد باعث شده دو جنس مختلف فقط به عنوان جنس مخالف (البته بیشتری ها)نگاه کنن نه به عنوان دو انسان
پس میبینی افراط هم مثه تفریط خوب نیس
آها مرتضی جان ببخشید من یه مدتیه بخاطر امتحانات قاطی زدم مثلا اسم یکی از بچه ها یاصر بود بهش گفتم ایوبki::
و در مورد اون بحث هم ما تو جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم و آزادی هم کلمه ی قشنگی نشون میده ولی برا جامعه ای مثل جامعه ی ما ضرر داره مثلا دوران انقلاب که آزادی خیلی کم بود مردم نه ماهواره ای داشتن که بخوان با دیدن فیلم هاش خراب بشن و نه چیز زیادی داشتن که بخوان باهاش رابطه برقرار کنن ولی الان که آزادی بیشتر شد و ماهواره اومد البته اینترنت هم هست. خودت میبینی که چه آدم هایی پیدا شدن. یه جامعه ای اسلامی اونم مثل ایران که بزرگترین جامعه ی اسلامی دنیا به حساب میاد باید مردم یک دل باشن نه یکی که برا منافع خودش خیلی ها رو خراب کنه. در ضمن در مورد فیلم هم شما به فیلم های ما میگید غیر اخلاقی؟ فیلم های خودشون رو دیدی؟ چه کاری وحشی گرانه و غیر اخلاقی انجام میدنو ندیدی همونا چطوری با ناموس مردم تو فیلم ها بازی می کنن.:ajibeee:
خدا آخر عاقبت همه ی ما رو به خیر کنه. انشاالله
mortezarm
05-28-2012, 01:58
آها مرتضی جان ببخشید من یه مدتیه بخاطر امتحانات قاطی زدم مثلا اسم یکی از بچه ها یاصر بود بهش گفتم ایوبki::
و در مورد اون بحث هم ما تو جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم و آزادی هم کلمه ی قشنگی نشون میده ولی برا جامعه ای مثل جامعه ی ما ضرر داره مثلا دوران انقلاب که آزادی خیلی کم بود مردم نه ماهواره ای داشتن که بخوان با دیدن فیلم هاش خراب بشن و نه چیز زیادی داشتن که بخوان باهاش رابطه برقرار کنن ولی الان که آزادی بیشتر شد و ماهواره اومد البته اینترنت هم هست. خودت میبینی که چه آدم هایی پیدا شدن. یه جامعه ای اسلامی اونم مثل ایران که بزرگترین جامعه ی اسلامی دنیا به حساب میاد باید مردم یک دل باشن نه یکی که برا منافع خودش خیلی ها رو خراب کنه. در ضمن در مورد فیلم هم شما به فیلم های ما میگید غیر اخلاقی؟ فیلم های خودشون رو دیدی؟ چه کاری وحشی گرانه و غیر اخلاقی انجام میدنو ندیدی همونا چطوری با ناموس مردم تو فیلم ها بازی می کنن.:ajibeee:
خدا آخر عاقبت همه ی ما رو به خیر کنه. انشاالله
من تصادفی از اینجا باز رد شدم heee::
اقا صادق من فیلما رو نگفتم منظورم فیلمای غیر رسمی بود که از طریق مخصوصا موبایل انتشار پیدا کرد
اینو همون زمان نمیدونم کدوم سرداری بود اعتراف کرد که ما بیشترین پخش فیلمای خصوصی رو داریم
باور کنید من اصلا نمیخوام از طرفی حمایت یا طرفی رو تخریب کنم
اما وقتی همه چی یا سیاهه یا سفید نتیجش همینه
من با حرفای شهریار هم موافقم اره کاملا درست میگه اما من رو چیزی دیگه حرف دارم و اونم بی انصافی هاست نه ازادی نمونش شما رابطه شغل با تخصصو بمن نشون بدین چیزی که تو کمترین حد ممکنه
و.................
من میگم این حرف درستی نیس که گفته میشه همه راها به درک اسفل اسافلین ختمه و این یه راه تنها مسیر سعادت
خیلیا با اعتقادات پاک مردم بازی میکنن تا خودشونو به اونجایی که میخوان برسونن
باور کنید هر چیزی که باشه تو این جامعه شایسته سالاری نیس حالا ورزشی باشه یا علمی یا هر چیز دیگه
قصدم حرفای سیاسی نبود و فقط میخوام بگم خوبه همه طرف احترام بزارن و همه به حقوق هم دیگه احترام بذارن
LEO JOON
05-28-2012, 12:57
دوستان برای عوض شدن بحث نظرتون رو راجع به عکس های زیر بگینheee::
خوبه؟؟؟binam
spbarcelona
05-28-2012, 14:36
من تصادفی از اینجا باز رد شدم heee::
اقا صادق من فیلما رو نگفتم منظورم فیلمای غیر رسمی بود که از طریق مخصوصا موبایل انتشار پیدا کرد
اینو همون زمان نمیدونم کدوم سرداری بود اعتراف کرد که ما بیشترین پخش فیلمای خصوصی رو داریم
باور کنید من اصلا نمیخوام از طرفی حمایت یا طرفی رو تخریب کنم
اما وقتی همه چی یا سیاهه یا سفید نتیجش همینه
من با حرفای شهریار هم موافقم اره کاملا درست میگه اما من رو چیزی دیگه حرف دارم و اونم بی انصافی هاست نه ازادی نمونش شما رابطه شغل با تخصصو بمن نشون بدین چیزی که تو کمترین حد ممکنه
و.................
من میگم این حرف درستی نیس که گفته میشه همه راها به درک اسفل اسافلین ختمه و این یه راه تنها مسیر سعادت
خیلیا با اعتقادات پاک مردم بازی میکنن تا خودشونو به اونجایی که میخوان برسونن
باور کنید هر چیزی که باشه تو این جامعه شایسته سالاری نیس حالا ورزشی باشه یا علمی یا هر چیز دیگه
قصدم حرفای سیاسی نبود و فقط میخوام بگم خوبه همه طرف احترام بزارن و همه به حقوق هم دیگه احترام بذارن
مرتضی جان با کل نظرت موافقم آره فیلم های شخصی تا دلت بخواد هست.
فقط بحث پایانیمو میکنم که آزادی در اون حد نباید باشه فقط در اندازه ی یه جامعه ی اسلامی و اون حرفی هایی هم که گفتی تخصص رو با کار ببینید و هر کس به فکر اهداف خودشه به شدت قبول دارم. و میتونم اسم هم ببرم ولی ممکنه خیلی ها خوششون نیاد و صلاح هم نیست اسم ببرم ولی همینه
بحث من در مورد آزادی بود نه این چیزهایی که گفتی که اینها هم از ضایعات جامعه ی ماست دیگه که اکثرا پولکی هستند و به فکر منافع خود اما همه رو نگفتم گفتم خیلی ها:flowerysmile:
ولی بدون که جامعه ی غربی ها با اون آزادیشون به شدت بدتر از ماست و باید از اون ها که با آزادی جامعه و کشورشون به کجاها رسیده رو باید درسی بدونیم برای خودمون نه میگم جامعه ی ما اونقدرا هم بده میگم جامعه ی اونا خیلی بدتره. فقط خدا رو شکر کن
موفق باشی
alexdelpiero_10
05-28-2012, 20:01
من به مدرسه ميرفتم تا در س بخوانم
تو به مدرسه ميرفتي به تو گفته بودند بايد دکتر شوي
او هم به مدرسه ميرفت اما نمي دانست چرا
من پول تو جيبي ام را هفتگي از پدرم ميگرفتم
تو پول تو جيبي نمي گرفتي هميشه پول در خانه ي شما دم دست بود
او هر روز بعد از مدزسه کنار خيابان آدامس ميفروخت
معلم گفته بود انشا بنويسيد
موضوع اين بود علم بهتر است يا ثروت
من نوشته بودم علم بهتر است
مادرم مي گفت با علم مي توان به ثروت رسيد
تو نوشته بودي علم بهتر است
شايد پدرت گفته بود تو از ثروت بي نيازي
او اما انشا ننوشته بود برگه ي او سفيد بود
خودکارش روز قبل تمام شده بود
معلم آن روز او را تنبيه کرد
بقيه بچه ها به او خنديدند
آن روز او براي تمام نداشته هايش گريه کرد
هيچ کس نفهميد که او چقدر احساس حقارت کرد
خوب معلم نمي دانست او پول خريد يک خودکار را نداشته
شايد معلم هم نمي دانست ثروت وعلم
گاهي به هم گره مي خورند
گاهي نمي شود بي ثروت از علم چيزي نوشت
من در خانه اي بزرگ مي شدم که بهار
توي حياطش بوي پيچ امين الدوله مي آمد
تو در خانه اي بزرگ مي شدي که شب ها در آن
بوي دسته گل هايي مي پيچيد که پدرت براي مادرت مي خريد
او اما در خانه اي بزرگ مي شد که در و ديوارش
بوي سيگار و ترياکي را مي داد که پدرش مي کشيد
سال هاي آخر دبيرستان بود
بايد آماده مي شديم براي ساختن آينده
من بايد بيشتر درس مي خواندم دنبال کلاس هاي تقويتي بودم
تو تحصيل در دانشگا هاي خارج از کشور برايت آينده ي بهتري را رقم مي زد
او اما نه انگيزه داشت نه پول درس را رها کرد دنبال کار مي گشت
روزنا مه چاپ شده بود
هر کس دنبال چيزي در روزنامه مي گشت
من رفتم روزنامه بخرم که اسمم را در صفحه ي قبولي هاي کنکور جستجو کنم
تو رفتي روزنامه بخري تا دنبال آگهي اعزام دانشجو به خارج از کشور بگردي
او اما نامش در روزنامه بود روز قبل در يک نزاع خياباني کسي را کشته بود
من آن روز خوشحال تر از آن بودم
که بخواهم به اين فکر کنم که کسي کسي را کشته است
تو آن روز هم مثل هميشه بعد از ديدن عکس هاي روزنامه
آن را به به کناري انداختي
او اما آنجا بود در بين صفحات روزنامه
براي اولين بار بود در زندگي اش
که اين همه به او توجه شده بود !!!!
چند سال گذشت
وقت گرفتن نتايج بود
من منتظر گرفتن مدارک دانشگاهي ام بودم
تو مي خواستي با مدرک پزشکي ات برگردي همان آرزوي ديرينه ي پدرت
او اما هر روز منتظر شنيدن صدور حکم اعدامش بود
وقت قضاوت بود
جامعه ي ما هميشه قضاوت مي کند
من خوشحال بودم که که مرا تحسين مي کنند
تو به خود مي باليدي که جامعه ات به تو افتخار مي کند
او شرمسار بود که سرزنش و نفرينش مي کنند
زندگي ادامه دارد
هيچ وقت پايان نمي گيرد
من موفقم من ميگويم نتيجه ي تلاش خودم است!!!
تو خيلي موفقي تو ميگويي نتيجه ي پشت کار خودت است!!!
او اما زير مشتي خاک است مردم گفتند مقصر خودش است !!!!
من , تو , او
هيچگاه در کنار هم نبوديم
هيچگاه يکديگر را نشناختيم
اما من و تو اگر به جاي او بوديم
آخر داستان چگونه بود؟؟؟
بیا اینم یه آبرو ریزی دیگه ....... tars::
این مطب در مورد پر بازدید ترین و محبوب ترین سایت در زمینه اشتراک ویدیو در جهانـه .
اینو دیگه کجای دلم بذارم ..........................
spiderkiller
05-29-2012, 23:53
بیا اینم یه آبرو ریزی دیگه ....... Tars::
این مطب در مورد پر بازدید ترین و محبوب ترین سایت در زمینه اشتراک ویدیو در جهانـه .
یکی به من رابطه آبیلیسک و یوتیوب رو بگه ممنون میشم. نکته جالب دیگه اینه که هر وجه این ابیلیسک 33 تا اجر داره یعنی به عبارتی سازنده این ابیلیسک داره به نوعی شیطان پرستی و نشانه های ظهور شیطان رو فراهم میکنه.واقعا همه چیز با هم قاطی شده.کلا تشخیص حق از باطل غیر ممکن شده.از طرفی به ابیلیسک سنگ میزنن و از طرفی با 33 اجر میسازنش که از نماد های بزرگ فراماسونری هست.واقعا در عجبم.
mortezarm
05-30-2012, 00:00
بیا اینم یه آبرو ریزی دیگه ....... tars::
خب مگه نمیدونی یوتوب باعث اغفال جوانان ماستentezar:::gijjj::gijjj:
R.BAGGIO.10
05-30-2012, 00:44
این سایت یوتیوب بسیار بسیار سایت کفرانه ای بود و باید فیلنر میشد.
دم مسئولان فیلنرینگ گرم.واقعا خسته نباشیند.:love:
spbarcelona
05-30-2012, 01:21
آره منم نظرم همینه و بیخود هم $$$$$ نشده بود.:yes:
alexdelpiero_10
05-30-2012, 07:36
حالا معلوم نیست تو هم نمیری :nishkhand: رفتی ....... خریدی هروقت میگم کجایی میگی یوتیوب:nishkhand:
drogba-maldini
05-30-2012, 18:20
به نظر من کارشون درست بودهmas:-mas:-mas:- ، یوتیوب شیطان سایبری!ki::ki::
sina acm
05-30-2012, 20:54
در اوج دهن سرویسی به سر میبرم خوشبختانه خوردیم به تعطیلات
یورو داره شروع این دوره خیلی باحالا
راستی باخت فوتسال رو با موجودی همچون صانعی بهتون تسلیت میگم شمس کجایی کهع یادت بخیر
alexdelpiero_10
05-30-2012, 21:04
واقعا شمس کجایی که یادت بخیر ابهتی داشت اون دوران
سر تيم ملي فوتسالو چجوري بريدن؟؟
اگه شمس بود!!!
بازي گيتي پسند و قرچك كه خوب به شمس توپيدن حالا برن التماسش كنن برگرده كه محاله بياد
مردك هي شمسايي رو ميكشيد خب آدمه...تو اينجور بازيها رو تجربه بازيكنها بايد حساب كرد.
خدايي شمسايي چه گلي زد (گل آخر ايران):ghelyon:
alexdelpiero_10
05-30-2012, 21:38
ببین چه گندی زدن که مربی تایلند گفته ایران حریف تمرینی ما بود واقعا دوران شمس دورانی بود واسه خودش حداق تایلندی ها اینجوری ادعا نمیکردن:narahat:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] %D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%AD%D8%B1%D9%8A% D9%81_%D8%AA%D9%85%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A_%D9%85% D8%A7_%D8%A8%D9%88%D8%AF!
spiderkiller
05-30-2012, 21:42
این مرتیکه ... خیال کرده کیه که میگه ایران حریف تمرینه.یکی مثل فالکائو که مسی هست ولی تو فوتسال به سخت ترین دفاعی که گل زده ایرانه اونوقت این مرتیکه میاد میگه حریف تمرینی.خاک تو سر اول تا اخر فوتسال که دهن این مرتیکه رو رو ما باز کردن.تیمایی مثل برزیل و اروگوئه در سطح ما هستن اونوقت این بابا اومده دهنشو باز کرده.خب چی میشه گفت
مورینیو...
05-31-2012, 00:53
خب هرکی به اندازه ی عقلش حرف میزنه حتما عقلش معیوب بوده که میگه ششمین تیم رنکینگ فیفا حریف تمرینی ما بوده البته تو جریان بازی داشته از استرس میمرده حالا چون برده زبونش دراز شده.
مار های آناکوندا در کانال آب آمل
به گزارش دربی نیوز: در آمل یه کانال آب هست که آب رو از کوه به سمت زمین های کشاورزی میبره و همین طور آب رو به شهرستان آمل میبره در پی گم شدن یک گوسفند و کنجکاوی چوپان ماری غول پیکر در کانال آب پیدا شد جالب اینجا بود که دو تا مار آناکوندا بود با تماس به آتش نشانی و محیط زیست مامور ها اومدن یک مار را گرفتند و دیگری هنوز در کانال آب قرار دارد نکته ی خطرناک اینه که این مار قادر به زندگی کردن در خشکی نیز میباشد و اگر سابقه ی آدم خواری داشته باشد انسان را هم میبلعد البته معمولا افرادی که زیر 140 سانتی متر قد دارند چیزی که دلهره آور تر است این است که فصل بهار است و هوا گرم و گاهی که عمق آب کم میشود بچه های روستای رود بار دشت و کم کلای آمل در این کانال شنا میکنند اماخوش بختانه تا حاا موردی از گم شدن فدی گزارش نشده و جست و جو برای یافتن آناکوندای دیگر ادامه دارد آناکوندایی کهبا از دست دادن جفت خود حال خشمگین و خطرناک تر از قبل است و کانال آب هم با خود روستا ی رودبار دشت 15 دقیقه بیشتر فاصله ندارد.
دربی نیوز رو شوخی کردم اما خبر واقعیه.
اینم عکس یه نمونه مار آناکوندا
spbarcelona
05-31-2012, 01:02
من که از اول تورنمنت فوتسال (جام ملت های آسیا) آرزو داشتم یه بازی ایران رو ببینم ولی وقت نمیکردم و فقط از اخبار اینترنتی شاهد پیروزی تیم ملی بودم تا اینکه امروز عصر از دربی گذشتم و گفتم بازی نیمه نهایی هست برم ببینم خلاصه نیمه ی دوم رفتیم ببینیم همینطور نگاه که میکردیم رسید به وقت اضافه دیدم 4 به 3 عقبیم کلی اعصابم خورد شد ولی امیدوارم بودم تا اینکه دقایق پایانی هم بابام اومد باهام ببینه تا اینکه وحید یه گل با ارزش زد و خیلی خوشحال شدیم یه ضربه هم که وحید به اونا داد تا از نقطه ی پنالتی دوم بزنن خلاصه اینم به کرنر رفت و بازم خوشحال تا اینکه می خواست کرنر رو بزنن من چیدمان بازیکنان رو دیدم به بابام گفتم بیا نگاشون کن چهارتایی رفتن رو کرنر زن اینی که واساده کنار نظری رو ول کردن خلاصه راحت یه گل بهمون زد و اعصابمون شد خورده خورد از دست همین کار مزخرفشون که هیچ بهانه ای هم نمیتونه قابل قبول باشه.
در ضمن تا زمانی که شمس بود هیچ تیمی جرات زدن چنین حرفی به ایران رو نداشت تا اینکه قدرش رو ندونستن و به راحتی شمس رو از دست دادیم. ای داد بیداد. تیم ملی ما بدون شمس چی ها میکشه:ey babaaa: خلاصه اینکه بعد از بازی امروز و از گل زشتی که خوردیم خیلی ناراحت شدم با یکی از بچه ها برازجون رو پیاده روی کردم:shogh:
LEO JOON
05-31-2012, 17:14
این بدبخت تا حالا تیمای بزرگ رو نبرده حالا فکر کرده الآن دیگه قول دنیاس خبر نداره هنوز عددی نیست در برابر تیم فوتسال ما...
من خیلی آرزو کردم تیم فوتبالمون یه ذره از فوتسال یاد بگیره ولی انگار فعلا مقدور نیست!
راستی یه سر به کمپ دوم زدم یادم افتاد یه سری قرار بود بریم به دامن طبیعت و دور از زندگی مدرن، چی شد؟کنسل شد؟
alexdelpiero_10
05-31-2012, 17:39
راستی یه سر به کمپ دوم زدم یادم افتاد یه سری قرار بود بریم به دامن طبیعت و دور از زندگی مدرن، چی شد؟کنسل شد؟
نمیدونم ابراهیم داشت ثبت نام میکرد مسئولیتش با اون بود:nishkhand:
LEO JOON
05-31-2012, 17:44
خوب یه پیگیری بکنید
من از بعد24 ام حاضرم :nishkhand:
LEO JOON
05-31-2012, 22:03
دوستان کسی درمورد بٌعد چهارم مطلب جدید و جالبی داره؟
یه چیزی که به درد تحقیق بخوره؟heey::
ایولا ... :eyvalla: سر دره سایت خیلی قشنگ شده :hooora:
alexdelpiero_10
06-02-2012, 21:37
ایولا ... :eyvalla: سر دره سایت خیلی قشنگ شده :hooora:
سر در دیگه چیه؟ :hehee:
مگه چه تغییری کرده؟ من که هرچی بالای سایت میگردم تغغیری نمیبینمheee::
از کدوم قالب استفاده میکنی؟
alexdelpiero_10
06-02-2012, 21:53
اهان الان واسه من کار کرد خیلی قشنگ شده:hehee:
خوب یه پیگیری بکنید
من از بعد24 ام حاضرم :nishkhand:
من که جاتون خالی دارم میرم یاسوج دل طبیعت دور از آدم
فردا صبح میرم (میریم ) تا دوشنبه شب ki::
بعد خیلی خیلی وقت اومدم کمپ پست دادمki::ki::tars::
ای ......بوق........ رسول
منو چرا بازم کشوندی اینجاheee::
alexdelpiero_10
06-03-2012, 00:03
من که جاتون خالی دارم میرم یاسوج دل طبیعت دور از آدم
فردا صبح میرم (میریم ) تا دوشنبه شب ki::
بعد خیلی خیلی وقت اومدم کمپ پست دادمki::ki::tars::
ای ......بوق........ رسول
منو چرا بازم کشوندی اینجاheee::
چی شد؟ ثبت نام میکنی بعد تنهایی میری؟ki:: این که کلاه برداری حساب میشهki:: بعدشم مقصر خودتی میخواستی همون اول ثبت نام نکنی تا تحت پیگرد قرار نگیریki:: خوشت میاد پلیس 202 رو خبر کنم؟ki::
alexdelpiero_10
06-03-2012, 15:01
اینم یه شوخی کوچیک با مهدی ki::
AlexDelpiero
06-03-2012, 18:27
با عرض پوزش قبلی .... :nishkhand:
زرشک ... بن کردن فقط مال ادمینه ... ما در توانمون نیست !
کمپ خیلی خلوت شده ... بچه ها مشغول امتحانا هستند !
برای اینکه یه کم از این سوت و کوری در بیاد یه ایده دارم که امیدوارم به توافق برسه !
هرکی بهترین عکس که این چند وقته گرفته رو بذاره اینجا ...
تاکید می کنم " عکاس باید خودتون باشین " نه اینکه کپی کنید ! :nishkhand:
Fc Bayern München
06-03-2012, 20:02
آره مهدی جدیدا کمپ خلوته ......
چند روز بعد از امتحانای بچه ها کمپ از صفحه ی 48 به 100 برسه !! دی :
alexdelpiero_10
06-03-2012, 20:33
الان میگه کسی نیست بعد که ملت میان پست بدن هی میگه کمتر پست بدین تا کمپ زود به آخر نرسه:hehehe:
AlexDelpiero
06-03-2012, 21:03
بابا تایپیک تیم ملی هست ... eterza::-
پست های شما هم منتقل شد ! :nishkhand:
mortezarm
06-03-2012, 21:06
اوه اوه صاحبش اومدki::
بابا تایپیک تیم ملی هست ... eterza::-
مثه اینکه الان از همین وقتاس
فرااااااااااااااااااااااا اارررررررررki::
Abdollah 202
06-03-2012, 21:45
خوشت میاد پلیس 202 رو خبر کنم؟ki::
جانم ؟
چشم
اگر تا 24 ساعت آینده ابراهیم خودشو به پلیس 202 معرفی نکنه تمام نیروهای یگان 202 رو جمع میکنم و طی یه عملیات ضربتی بهشون دستور میدم به دنبال ابراهیم بروند .lagh::
spbarcelona
06-04-2012, 01:46
دوستان به علت کمبود مرد فردا هم روز زن اعلام شد.:ohum:
گرفتین چی شد؟ki::
spbarcelona
06-04-2012, 02:09
دوستان می دونید شاهزاده ابراهیم کجاست؟ میدونم که خیلی هاتون می دونید و البته کسانی هم هستند که نمی دونن
شاهزاده ابراهیم برادر ناتنی امام رضا (ع) هست که با محاصره ی دشمنان آن وقت در حدود 10 کیلومتری برازجان یعنی بر پایه ی کوه های دشتستان به شهادت رسید که همانجا مقبره ای زدند و تا الان تغیرات بسیار زیادی هم کرده. که دو سه شب پیش اونجا بودیم مثل جمعه ی هفته ی قبل و اونجا شما رو هم فراموش نکردم و تعدادی عکس انداختم که براتون گذاشتمش البته شرمنده بابت تصاویر بیرونی چون اون موقعه ای که عکس گرفتم ساعت 1 شب بود و چراغ ها خاموش شده بود. به بزرگی خودتون ببخشید دیگه:ohum:
spbarcelona
06-04-2012, 02:14
خب رسول جان مرد کم شده دیگه بلا نسبت شما و دوستان!! از نظر شخصیت نه از نظر جنسیت خیلی از مردها نامردن دیگه به همین دلیل فردا هم روز زن شد دیگه یکی امثال شماها که مردین تا اطلاع ثانوی روز خاصی ندارینki::
alexdelpiero_10
06-04-2012, 09:30
خب رسول جان مرد کم شده دیگه بلا نسبت شما و دوستان!! از نظر شخصیت نه از نظر جنسیت خیلی از مردها نامردن دیگه به همین دلیل فردا هم روز زن شد دیگه یکی امثال شماها که مردین تا اطلاع ثانوی روز خاصی ندارینki::
دیشب بعد از اینکه کامپیوتر رو خاموش کردم تازه فهمیدم منظورت چیه:nishkhand:
Mohammad
06-04-2012, 16:32
اینچنین باید قدر دانست ::yes:
دوستان کمپ دربی چت باکسه؟چیه این همه حرفای چرت و مسخره توش میریزید
alexdelpiero_10
06-04-2012, 17:27
نه چت باكس نيست ولي واسه بحث كردن كاربران با هم ساخته شده
mortezarm
06-04-2012, 17:55
دوستان کمپ دربی چت باکسه؟چیه این همه حرفای چرت و مسخره توش میریزید
نه جون خودت حرفی دیگه هم داری بزن ها
من کشته مرده این همه لطف شمام
میدونم اینجا کسی هنوز پدر نشده ولی روز مرد که هست dallliii این روز رو به همه بروبچ دربی تبریک میگم :love:
alexdelpiero_10
06-04-2012, 19:19
نه جون خودت حرفی دیگه هم داری بزن ها
من کشته مرده این همه لطف شمام
حالا تو نميخواد خودشيريني كني :nishkhand: قند عسل آبنبات:nishkhand: با تو نبود به دل نگير:nishkhand:
راست میگه من سوال پرسیدم اگه حواستو جمع کنی توهین نکردم
دوست عزیز داری میگی حرف های چرت و مسخره !!!
به نظرت این توهین نیست ؟
اخه تو هیچ انجمنی چنین چیزی ندیدم اسمشم به محتواش نمیاد کمپ دربی و در ضمن اگه این حرفا ی من به حق بود اون وقت مطالب توش چرت حساب میشه دیگه ولی وقتی فهمیدم حکم شبیه چت باکسو داره فهمیدم که این جا جای این حرفاست ولی خوبه که به شخص خاصی توهین نشد از همه هم معذرت میخوام به بزرگی خودتون ببخشید
nobody11
06-04-2012, 22:45
چه خبره!!
بچه ها اين دوست عزيز چون تو جريان حرفها و اتفاقات في ما بين (اوه:mage mishe:) نبوده به نظرش حرفاتون مسخره اومده!
بزرگش نكنيد مهدي نيست دعوا رو بخوابونه روحش كه هست!:hehee:(قابل توجه دوست تازه واردمون مهديdallliii يكي از مديران با حال سايته!)
آخي ببينيد رضا چه بچه خوبيه معذرت خواهي هم كرد!!:chakerim:
آقا رضا به جمع بچه هاي با حال دربي خوش اومدي!!:flowerysmile:
بازم معذرت میخوام
ممنونم از لطفتون ولی من 4ماهه که عضوم ولی تازه از امروز میخوام تو بحث های سایت شرکت کنم
بازم معذرت:chakerim:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.