PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر هواداران منچستریونایتد فصل 2011/12

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

gholam
05-10-2012, 00:27
چرا همتون نا امیدانه دارید از فصل بعد حرف میزنید؟!!!!!!!!!!!!

ما هنوز امید زیادی داریم.وقتی فرگی هنوز امید داره دلیلی نداره شما نداشته باشید.
سرمربی QPR مارک هیوزه. شاگرد سابق فرگی بوده.تازه سرمربی قبلی سیتی بوده و با بعضی بازیکناش آشناست. من که هوز امید دارم واسه قهزمانی.فقط خدا کنه ما ساندرلند رو ببریم که اگه سیتی امتیاز از دست داد بریم واسه بیستمین قهرمانی

زنده باد یونایتد:manchester:

masoodbr
05-10-2012, 11:18
منم به اخرين هفته بد جور اميدوارم .خدا كنه استرس اين تازه به دوران رسيده ها رو بدجور بگيره
ولي خدايي واسه فصل بعد بايد چند خريد خوب انجام بديم

omid2
05-10-2012, 15:22
حیفه مانچو قهرمان بشه شخصیت قهرمانی نداره

fcb10
05-10-2012, 17:04
این عکس رو که دیدم گفتم بذارمش اینجا , میشناسین که ؟

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

joaquin
05-10-2012, 23:19
این عکس رو که دیدم گفتم بذارمش اینجا , میشناسین که ؟

آره که میشناسن مرد بزرگ سر الکس کبیر مربی تمام نشدنی

سلام دوستان عزیز منچستری منم منچستر رو دوست دارم به خاطر اسطوره هاش و بازی های قشنگی که انجام میده ولی این فصل به دلیل مصدومیت های ناگهانی و گاه عجیب بازیکنانش به نوعی ضعیف شد ولی این تیم یه مرد بزرگ پشتش بود که این تیم رو جمع کرد و بازم تونست با سیتی که بسیار پر مهره وقوی بود رقابت کنه و حالا هم امکان داره قهرمان بشه و حتی اگه نشه هم به نظرم چیزی از بازیکنان جوانش و شخصیت تیمیش کم نمیشه با یه نگاه به آمار مصدومین این فصل میشه فهمید ایت تیم کاری کرده که حتی با قهرمانی در لیگ برابره هرچند در بازی های حذفی خوب کار نکرد و زود حذف شد به نظرم تنها بازیکنی که این فصل مصدوم نشده اورا باشه شاید یه ضربه سخت که خورد امسال مصدومیت ویدیچ و فلچر بود که ضربه سختی خوردن هرچند با برگشت اسکلز تیم روال عادی رو پیش گرفت و حتی8 امتیاز جلو افتاد که با بی دقتی اونو از دست داد بازم این حرفو میزنم که البته کلیشه ای شده که فوتبال هیچوقت قابل پیشبینی نیست و هنوز امیدی هست چیزی که بارها شاهدش بودیم

ManUtd
05-11-2012, 00:25
آره که میشناسن مرد بزرگ سر الکس کبیر مربی تمام نشدنی

سلام دوستان عزیز منچستری منم منچستر رو دوست دارم به خاطر اسطوره هاش و بازی های قشنگی که انجام میده ولی این فصل به دلیل مصدومیت های ناگهانی و گاه عجیب بازیکنانش به نوعی ضعیف شد ولی این تیم یه مرد بزرگ پشتش بود که این تیم رو جمع کرد و بازم تونست با سیتی که بسیار پر مهره وقوی بود رقابت کنه و حالا هم امکان داره قهرمان بشه و حتی اگه نشه هم به نظرم چیزی از بازیکنان جوانش و شخصیت تیمیش کم نمیشه با یه نگاه به آمار مصدومین این فصل میشه فهمید ایت تیم کاری کرده که حتی با قهرمانی در لیگ برابره هرچند در بازی های حذفی خوب کار نکرد و زود حذف شد به نظرم تنها بازیکنی که این فصل مصدوم نشده اورا باشه شاید یه ضربه سخت که خورد امسال مصدومیت ویدیچ و فلچر بود که ضربه سختی خوردن هرچند با برگشت اسکلز تیم روال عادی رو پیش گرفت و حتی8 امتیاز جلو افتاد که با بی دقتی اونو از دست داد بازم این حرفو میزنم که البته کلیشه ای شده که فوتبال هیچوقت قابل پیشبینی نیست و هنوز امیدی هست چیزی که بارها شاهدش بودیم

سلام . خوشحالم كه يه منچستري ديگه به جمعمون اضافه شد:rose:
در تاييد حرفهاي شما دوست عزيز اين آمار رو ميزارم :

بررسي آماري مصدوميت هاي تيم ها در ليگ برتر در فصلي كه گذشت.
مصدومیت یک هفته ای یک بازیکن = ۱ امتیاز

منچستر يونايتد 305
آرسنال 272
بولتون 256
تاتنهام 249
نيوكاسل 218
ساندرلند 198
كوئينز پارك رنجرز 176
فولهام 170
نوريچ 157
استون ويلا 155
بلكبرن 143
ولوز 139
وست بروم 136
اورتون 126
سوانسي 117
چلسي 106
استوك 97
ليورپول 95
ويگان 73
من سيتي 50

منبع: سایت Ladyarse

ManUtd
05-11-2012, 17:14
تیم رزورهای منچستر یونایتد شب گذشته توانست در ضربات پنالتی استون ویلا قهرمان جنوب انگلستان را شکست بده و جام قهرمانی لیگ رزروها را مال خود کند در بازی دیشب که در وقت معمول به نتیجه 0-0 انجامید جوانان منچستر توانستند با درخشش دروازه بان خود جانستون 3-1 تیم استون ویلا را شکست دهند پل اسکولز در این بازی به عنوان کمک مربی رو نیمکت تیم قرار داشت و سرالکس و دیوید گیل نیز به عنوان مهمان ویژه در ورزشگاه حضور داشتند

منبع:mufctalk.com

ashly
05-11-2012, 23:55
سلام دوستان بعد چند روز دوری برگشتم :hehee:

خوشترین خبر رو الان دیدم یعنی قهرمانی تیم رزروها که برای فرگی و تیم منچستر از اهمیت بالایی برخورداره چون تو این تیم ممکنه بعدها ستاره های تیم پا به عرصه فوتبال جهانی بذارن و همین بازیکنا برای تیم بارها و بارها کسب افتخار کنن

در ضمن ورود دوست جدیدمونjoaquin رو خوش امد میگیم و امیدواریم بتونه فعالیته خوبی داشته باشه و در کنار هم شاهد قهرمانی های منچستر باشیم

newmaradona
05-12-2012, 01:51
حیف شد جام امسال رو از دست دادیم
این آخرا یکم بد بودیم .....

sadaje
05-12-2012, 13:20
سلام.......................................... .......
یکشنبه هفته ی آخر مسابقات فوتبال لیگ جزیره!!!!
و سرنوشت ساز ترین هفته!!!
به امید قهرمانی!!!

ManUtd
05-13-2012, 18:29
امروز تكليف قهرمان مشخص ميشه ! احتمالا سيتي به هدفش ميرسه ! بهتر بود كه با قهرماني يونايتد بقيه تيمها اشتباه سيتي رو تكرار نكنند ! بازارهارو خراب نكنند و براي قهرماني تنها به خريدهاي كلان رو نيارند ! ! بلاخره فوتبال همينه و حالا بايد سر تفاضل گل دوم بشيم !
شايد سيتي تنها تيمي هست كه بعد از خريدهاي كلان يك تيم متوسط رو قهرمان ميكنه ! پاريسن ژرمن , مالاگا , استيل آزين([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و ..... خيلي تيمهاي ديگه كه اين سياست رو در پيش گرفتن سرنوشت جالبي نداشتند ! به نظر من تيمي كه اينطوري قوي ميشه مثل يك ربات هست كه ساخته انسانه ولي تيمي كه كم كم پيشرفت ميكنه و قوي ميشه مثل يك انسان هست كه مراحل رشد رو طي ميكنه و بزرگ ميشه . مطمئنن انسان پايدار تر و با كارايي بيشتر خواهد بود چون روح داره ! ولي ربات ؟!؟!؟! نه !
اميدوارم فصل بعد با قدرت برگرديم هرچند انتظار خريدهاي نجومي ندارم و از فرگي هم انتظار نميره واسه يك فصل قهرمان نشدن از سياست هاي خودش دست برداره (!!) 2 3 خريد خوب ميتونه به تيم كمك كنه و همين بازيكنهايي كه داريم هم خوب هستند , با برگشت ويديچ خيلي از مشكلاتمون حل ميشه و البته اين فصل اسمالينك ,‌ايوانز , جوينز , ده خئا و ولبك هم تجربه بسيار ارزنده اي رو كسب كردند كه مسلما بازي هاي بهتري رو در فصل بعد از اونها شاهد خواهيم بود ! خريدهاي ما ميتونند يكي واسه دفاع كناري ,‌هافبك مياني ,‌ مهاجم نوك ( در صورت رفتن بربا و اوون) و شايد يه وينگ جوان ! البته اينهارو فرگي كه در كنار تيم هست بهتر درك ميكنه و نياز هاي تيم براي فرگي بسيار روشن تر هست .

masoodbr
05-13-2012, 20:09
سلام فعلا كه سيتي عقبه

masoodbr
05-13-2012, 20:20
حذف شد
قهرمان نشديم
اعصابم داغونه اه اه اه اه اه

edwin HP
05-13-2012, 21:23
فدای سر تک تکمون باو اعصابتونو خورد نکنید.ایشالله فصل بعد جررشون میدیم.36 ساله بدبختا رنگ جام ندیدن.بوی نفت تمام شهر منچستر رو گرفت.اه اه اه اه بوش تا اینجا میاد.

ibrahim
05-13-2012, 21:38
چه بوی خوبی میاد نفتهlol:-خوبه که تیمی که خرج میکنه قهرمان میشه حالا چه یونایتد چه سیتی
مشکل ما نخریدن بازیکن هستش
با این تیم خیلی خوب کار شده
ایشالا فصل جدید
کوفتشون بشه سیتیlol:-

ashly
05-14-2012, 11:51
سلام دوستان خب دیگه فوتبال به خاطر همین چیزاش جذابه و مردم دنبالش میکنن که تا اخر معلوم نیست قراره چه اتفاقی بیفته

ولی بازم مشکلی نیست به نظرم امسال از نظر جمع کردن امتیاز عالی کار کردیم و نمایش خوبی داشتیم و سیتی هم کاره شاخی

نکرده که با اختلاف گل قهرمان شده چون امسال رقیبش منچستری بود که دو ستون اصلی خود رو به دلیل مصدومیت از دست داد و

همچنین مصدومیت های پی در پی بازیکنا که آدم رو خیلی اذیت میکرد ولی تونستیم با همین بضاعت به خوبی رقابت کنیم و به

خاطر چندتا اشتباه بد 8 امتیاز اختلاف رو از دست بدیم و بعد به خاطر چندتا گل کمتر قهرمانی رو از دست بدیم که اون گل ها

هم مقصر اصلیش خودمون بودیم که بازی رفت اونجور مقابل سیتی باختیم هنوز هم تیم اول شهر منچستر هستیم و خواهیم

ماند وبا یک قهرمانی سیتی چیزی عوض نمیشه ما یونایتد هستیم و فصل بعد سیتی باید بدونه که یه منچستر خیلی قویتر رو

پیشرو داره .............حالا باید دید فرگی برای خرید به چه بازیکنانی علاقه داره و میخواد اونا رو جذب کنه

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
به نظر میرسه این اخرین بازی اسطوره بزرگ یونایتد باشه که وداع تلخی با تیم داشت ولی افتخارات بزرگی رو بدست اورد که اونو تا ابد در دل ما موندگار کرد و خاطرات خوشی بر جا گذاشت

ashly
05-14-2012, 12:26
سایت گل- رقابتهای این فصل لیگ برتریکشنبه شب به اتمام رسید و منچسترسیتی با کسب 89 امتیاز و تفاصل گل بهتر نسبت به یونایتد، قهرمان شد.یونایتددر رده دوم قرار گرفت و تیمهای آرسنال، تاتنهام و نیوکاسل رده های سوم تا پنجم را مال خود کردند. روبین فان پرسی، با 30 گل برترین گلزن فصل شد و رونی با 26 گل رده دوم را مال خود کرد.
*برترین گلزنان در طول فصل:
1-روبین فان پرسی(آرسنال) – 30 گل
2- روین رونی (منچستریونایتد) – 26 گل
3-سرخیو آگوئرو(منچسترسیتی) – 22 گل
4- کلاینت دمپسی(فولام )- 17 گل

5- امانوئل آدبایور (تاتنهام ) – 16 گل
6- یاکوبو ایگبنی(بلکبرن) – 16 گل
7- دمبا با (نیوکاسل )- 16 گل
8- گرانت هولت (نوروویچ )- 14 گل
9- ماریو بالوتلی( منچسترسیتی)- 13 گل
10- ادین ژکو (سیتی ) – 13 گل
* دهنده بیشترین پاس گل در طول فصل:
1- داوید سیلوا (سیتی) – 14 پاس
2- آنتونیو والنسیا (یونایتد) – 13 پاس
3- خوان ماتا (چلسی)- 13 پاس
4- امانوئل آدبایور(تاتنهام ) -11 پاس
5- روبین فان پرسی( آرسنال)- 10 پاس
6- الکس سانگ (آرسنال)- 10 پاس
7- نانی (یونایتد) – 10 پاس
8- گرث بیل (تاتنهام )- 10 پاس
9- سمیر نصری (سیتی) - 9 پاس
10- استفان سسنگنون (ساندرلند)- 9 پاس
*رکورد بازیهای پاک و کم خطا:
1- سوانسی ( با 39 کارت زرد و 2 کارت قرمز)
2-تاتنهام ( با 43 کارت زرد و 3 کارت قرمز)
3- منچستریونایتد ( با 48 کارت زرد و 1 کارت قرمز)
4- وست بروم ( با 48 کارت زرد و 1 کارت قرمز)
5- فولام (با 52 کارت زرد و 0 کارت قرمز)
....
20- چلسی (با 73 کارت زرد و 4 کارت قرمز)
*رکورد حضور بیشترین تماشاگر درطول فصل:
1- منچستریونایتد( 1432358 تماشاگر/ میانگین 75387 تماشاگر درهربازی)
2- آرسنال ( 1140006 تماشاگر/ میانگین 60000 تماشاگر درهربازی)
3- نیوکاسل( 948777 تماشاگر/ میانگین 49935 تماشاگر درهربازی)
4- منچسترسیتی ( 893851 تماشاگر/ میانگین 47044 تماشاگر درهربازی)
5- لیورپول ( 840808 تماشاگر/ میانگین 44253 تماشاگر درهربازی)

و دراینجا می توانید رکوردهای تیمی را مطالعه کنید:
*رکورد بردهای متوالی در بازیهای اخیر: 6 بازی ( سیتی)
*رکورد شکست ناپذیری در بازیهای اخیر : 9 بازی ( اورتون)
*رکوردطولانی ترین بردهای متوالی در طول فصل : 8 بازی ( یونایتد )
*رکوردطولانی ترین شکست ناپذیری در طول فصل : 14 بازی ( سیتی)
*بیشترین برد در طول فصل: 28 برد (سیتی ویونایتد)
*کمترین شکست درطول فصل: 5 شکست (سیتی، یونایتد)
*بیشترین تساوی : 17 تساوی (استون ویلا)
*کمترین برد: 5 برد( ولورهمپتون)
*بیشترین باخت: 23 باخت (بلکبرن، ولورهمپتون)
*بیشترین گلهای زده: 93 گل (منچسترسیتی)
*بیشترین میانگین گل درهر بازی:2.45 گل ( سیتی)
*کمترین گل دریافت شده: 29 گل (سیتی)
*کمترین میانگین گل درهر بازی: 0.76 گل (سیتی)
*بیشترین بازی بدون دریافت گل: 20 بازی (یونایتد)

منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

AL1reZA
05-14-2012, 13:03
خوب مهم نیست که قهرمانی رو از دست دادیم.می تونم به جرعت بگم فقط بدشانس بودیم این فصل.(این همه مصدوم و محروم و.....) در این فصل.کل فصلو گفتم.
تازه در اواخر فصل هم که مشکلات مصدوممون حل شده بود بازیکنان افت داشتند.
به هرحال اینا چیزی از یونایتد کبیر کم نمی کنه یونایتد همیشه یونایتده چه در سختی و چه در شادی.
باید به این تیم افتخار کرد.....
نمی دونم چرا دلم یهو برای ادوین تنگ شده.

masoodbr
05-14-2012, 13:07
واقعا ميگم كه ناراحت هستم و نميتونم پنهانش كنم ولي بازم خوشحالم كه تيمم قهرمان نشد ولي چيزي كمتر از قهرمان نداشت هيچ حتي بيشتر هم داشته كه به خاطر كم تجربگي اونا رو واگذار كرديم و بزرگترين لطمه رو هم از مصدوميت خورديم ولي اين بازم دليل نميشه به نظر من فرگوسن بايد اول فصل يك هافبك بزرگ رو به تيم اضافه ميكرد كه متاسفانه نكرد و تقريبا ضربه اش رو هم خورديم ولي بازم انصافا خوب كار كرديم و حتي ميتونستيم بهتر هم كار كنيم
در اخر اميدوارم امسال از بين اسنايدر و لوكا مودريچ يك نفر رو به هر قيمتي شده جذب كنيم

masoodbr
05-14-2012, 13:09
و راستي يادم رفت به قول فرگوسن اين نفتيا يك قرن طول ميكشه تا به افتخارات يونايتد برسن به نظرم فرگوسن اينطوري محاسبه كرده هر 46 سال يك جام تقريبا ميشه........

ashly
05-14-2012, 13:26
حالا باید منتظر باشیم تا آدم هایی بیان و بگن دوران یونایتد و فرگی دیگه تموم شده والان دوران سیتی هست و بهترینه تو انگلیس lagh::

کاری که خیلیا بعد از قهرمانی چلسی با مورینیو کردن و هرجا رفتن گفتن دوران شما تموم شده و دیگه ما سروری میکنیم و از این جور

چیزا ولی همه دیدن که فرگی چه کرد و نشون داد کهwe are united

omid2
05-14-2012, 14:02
بخاطر دومی منچستر خیلی ناراحت شدم ........................
این فصل خیلی بد شانس بودیم مصدومیت زیاد داشتیم ...........
فصل اینده اگه بازیکن نگیریم دوباره این مثل این فصل تکرار میشه.

AmirUtd
05-15-2012, 10:36
سلام به همه ی بروبچ من یونایتدی.........ki::
واقعا خیلی این فصل بد شانس بودیم مصدوم زیادی داشتیم میتونستم اول بشیم ولی نشدیمom::/الان من خیلی ناراحتمcrying::-/ایشالا فصل بعد بتونیم اول بشیم........ :ohum:

sadaje
05-15-2012, 14:05
سلام..........................
از بچه های گلی که طرفدار منچستر یونایتد هستن خواهش میکنم احساسی برخورد نکنند و فوتبالی به موضوع نگاه کنند
منچستر سیتی در این فصل باخرج های فراوان توانست یک تیم پر مهره و ستاره ببندد و به یک تیم مدعی تبدیل شود !
و همینطور هم شد ! و از نظر فنی و روی کاغذ میشد گفت که بیرقیب است !
در اینطرف تیم منچستر یونایتد با از دست دادن مهره های کلیدی خودش کمی به مشکل خورد ولی با تدابیر مدیریت و سرمربی
تیم از این بحران گذشت و کم کم جون گرفت و صدر جدول را با نتایج بسیار خوب با اقتدار از آن خود کرد!
ولی با مسدوم شدن پیاپی بازیکنان تیم به مشکل خورد و امتیاز از دست داد !
ولی نا امید نشد وبه تلاش خود ادامه داد تا جایی که دوباره صدر جدول رو از آن خود کرد!
و بخاطر جوون بودن تیم کمی لقزید و صدر جدول رو از دست داد !
و حالا باید به فکر فصل آینده بود!!!
به امید روز هایی بهتر
سلاطین سرخ

omid2
05-15-2012, 14:33
خدایا چی بسرمون اومده که ته وز مسخرمون میکنه ................
ته وز یادش رفته که بازیش مدیون فرگوسنه:manchester::manchester::manchester: :manchester:

Galaxy
05-15-2012, 14:52
نمیدونم دقت کردین یا نه ولی بیشتر هوادارای بارسا دارن هوادار سیتی میشن که این نشان از خیزش هوادارای این تیم پس از تحقیر در بازی برگشت الکسیکوست همون بازی ای رو میگم که کریس به همه هوادارای بارسا گفت خفه شید حرومزاده ها من اینجام رو میگم

ManUtd
05-16-2012, 21:01
سلام به منچستري هاي عزيز. ميدونم هنوز هم بعضي ها تو شك هستند كه چطور با ناداوري و تباني قهرماني رو از ما گرفتن ! ولي بايد بگم حق هميشه باقي ميمونه ! بله ما همه ميدونيم نسبت به مهره هايي كه داشتيم و مصدومين زيادي كه داشتيم بهتر از سيتي بوديم كه به كنار از كار تيمي روي خلاقيت بازيكنانش هم ميتونست امتياز بگيره ! ما تلاش بيشتري كرديم ولي حق خودمونو نگرفتيم ! ولي حق مثل آفتاب پشت ابر ميمونه ! شايد بعضي موقع هاي خبري از حق نباشه ولي مطمئنا اينطور باقي نميمونه و حق به حقدار ميرسه !
سيتي با پول فوتبال جزيره رو كثيف كرده ! بازيكني كه 20 مليون نميرزه رو با 40 تا ميخره و بازارهارو خراب كرده ! همين كه ميبينه حريفانش روي گذينه اي براي خريد دست گذاشتن بهش پيشنهاد هاي نجومي ميده ! يعني آخر كثيف بازي ! سيتي با پول جاي رقيبان اصلي ما مثل آرسنال رو تو كورس گرفت ! فوتبال رو از حالت طبيعي خارج كرد ! ولي ميبينم اون روزي رو كه مالكان سيتي نااميدانه فوتبال و ليگ جزيره و سيتي رو ميزارن و ميرن ! روزي كه ديگه حتي اگه كاري كنند كه داور جاي 2 دقيقه 5 دقيقه وقت اضافي بگيره هم دستشون به جايي نرسه !
فصل خوبي رو سپري نكرديم و به قول ريو فرديناند بايد ازش درس بگيريم و دوباره اونو تكرار نكنيم ! ما برخواهيم گشت با انديشه انتقام ! انتقام گرفتن از سيتي و پس گرفتن حقمون . هواداران نداشته سيتي هم نبايد خوشحال باشند ! اگه تيم من اينهمه بازيكنهاي تيمهاي ديگه رو ميخريد و سر آخر با پول و دقيقه 94 قهرمان ميشد بدم ميومد ! تيم اونا داره اندازه 7 8 تا بازيكن جوون ما به نصري پول ميده ولي وقتي به بازي نصري در منسيتي نگاه كنيم ميبينيم كه يكي از بي غيرت ترين بازيكنهاي جزيره هست و پيراهنش براش هيچ ارزشي نداره !
رئيس گفته ما مثل سيتي دست به خريدهاي احمقانه نميزنيم ! نيازي به انقلاب نداريم ! ما بازيكنان خوبي داريم و با نهايتا 3 خريد ميتونيم فصل بعد به موفقيت هاي زيادي برسيم !
بايد به داشتن اين مربي بزرگ افتخار كنيم , بي شك او يك انسان معمولي نيست و در 70 سالگي از هر كسي بيشتر انگيزه و روحيه داره.

raptor
05-17-2012, 13:41
اگه یونایتد تیمی بود که با یه فصل از دست دادان قهرمانی اونم با این همه مصدوم و مشکلاتی که پیش اومد،به همین سادگی عقب بکشه و بزرگی خودشو از دست بده که من دیگه طرفدارش نمیشدم.....!!
شرمنده اینجاشو باید en بنویسم که از قدیم گفتن:

we are manutd the army of red
we fight till the body lose it's head
we never give up,we never surrender
we are strong like the red hell renger

شاید این فصل قهرمان نباشیم اما فصل بعد قدرتمند تر خواهیم جنگید.....
در ضمن نمیشه که انقدر بهانه بیاریم و بگیم که سیتی پول خرج میکنه و .....به هر حال ما هم میتونیم اینطوری خرج کنیم...اما به این دلیل اینکارو نمیکنیم که به فلسفمون پایبندیم و فلسفه درست و فرهنگ اصیلی داریم...پس درست نیست که چون ما به فلسفمون ارزش قائلیم،تیمایه دیگه رو سرزنش کنیم...به هر حال سینی فلسفش اینه و حتی اگه این هم نباشه،واسه فلسفه خودش ارزش قائل نیست(البته اگه داشته باشه!)پس نمیشه به خاطر این دلایل سرزنششون کرد.:fek konam:.....

-در ضمن کسی که میگفت بارساییا هوادار سیتی هستن،خواهشا دهنه کثیفشو ببنده چون من هوادار سرسخت یونایتد و بارسا هستم و ضمنا حرومزاده هم نیستم...:-ang:narahat::ehe:
داداش سعید از شما هم به عنوان مدیر بخش منچستر انتظار نداشتم که زیر پست کسی که به راحتی من و خیلیایه دیگه تو این سایت توهین میکنه و اونا رو حرومزاده خطاب میکنه تشکر بزنی......حداقل اگه به اون شخص اخطار نمیدی و پستشو پاک نمیکنی،دیگه زیر پستش تشکر نزن...:ehe::narahat::narahat::gahhr:چون این نشون میده که شما هم باهاشون موافق و هم عقیده ای که اگه اینطور باشه و تو هم ما رو حرومزاده بدونی...من دیگه صحبتی باهات ندارم....

ManUtd
05-17-2012, 14:18
اگه یونایتد تیمی بود که با یه فصل از دست دادان قهرمانی اونم با این همه مصدوم و مشکلاتی که پیش اومد،به همین سادگی عقب بکشه و بزرگی خودشو از دست بده که من دیگه طرفدارش نمیشدم.....!!
شرمنده اینجاشو باید en بنویسم که از قدیم گفتن:

we are manutd the army of red
we fight till the body lose it's head
we never give up,we never surrender
we are strong like the red hell renger

شاید این فصل قهرمان نباشیم اما فصل بعد قدرتمند تر خواهیم جنگید.....
در ضمن نمیشه که انقدر بهانه بیاریم و بگیم که سیتی پول خرج میکنه و .....به هر حال ما هم میتونیم اینطوری خرج کنیم...اما به این دلیل اینکارو نمیکنیم که به فلسفمون پایبندیم و فلسفه درست و فرهنگ اصیلی داریم...پس درست نیست که چون ما به فلسفمون ارزش قائلیم،تیمایه دیگه رو سرزنش کنیم...به هر حال سینی فلسفش اینه و حتی اگه این هم نباشه،واسه فلسفه خودش ارزش قائل نیست(البته اگه داشته باشه!)پس نمیشه به خاطر این دلایل سرزنششون کرد.:fek konam:.....

-در ضمن کسی که میگفت بارساییا هوادار سیتی هستن،خواهشا دهنه کثیفشو ببنده چون من هوادار سرسخت یونایتد و بارسا هستم و ضمنا حرومزاده هم نیستم...:-ang:narahat::ehe:
داداش سعید از شما هم به عنوان مدیر بخش منچستر انتظار نداشتم که زیر پست کسی که به راحتی من و خیلیایه دیگه تو این سایت توهین میکنه و اونا رو حرومزاده خطاب میکنه تشکر بزنی......حداقل اگه به اون شخص اخطار نمیدی و پستشو پاک نمیکنی،دیگه زیر پستش تشکر نزن...:ehe::narahat::narahat::gahhr:چون این نشون میده که شما هم باهاشون موافق و هم عقیده ای که اگه اینطور باشه و تو هم ما رو حرومزاده بدونی...من دیگه صحبتی باهات ندارم....

اول بگم ما بهانه نياورديم ! دلايل رو گفتيم ! شايد به نظر شما بهانه باشه ولي همه ميدونند منچستر اين فصل تو مصدوميت ركورد زد ! اگه اينو بهونه ميدوني حرفي نيست ! آمار هم خواستي تا بدم !
كي گفته ما هم به هر حال ميتونيم اين طوري خرج كنيم ؟!؟ نه ! ما نميتونيم اين طوري خرج كنيم چون يونايتد هستيم و واسه قهرماني دست به هر كاري نميزنيم !
منسيتي رو هيچ وقت به رسميت نميشمارم ! فلسفه ؟!؟ منسيتي فلسفه هم داره مگه ؟!؟ اصلا مالكان سيتي چيزي از فوتبال ميفهمن ؟!؟ من فقط ميتونم در رابطه با اين تيم واژه كثيف رو بيارم ! رقباي اصلي ما مثل ليورپول و آرسنال و چلسي و حتي تاتنهام براي من قابل احترام هستند ! اگه ليورپول بياد قهرمان بشه حتما حقش بوده ! آرسنال همين طور و .... ولي منسيتي با پول جام خريده ! من نميتونم واسه اين تيم و هواداران نداشتش احترامي قائل بشم !
نميدونم چرا ولي اگه در كثيف بودن سيتي شك داري تا بيشتر توضيح بدم !
وقتي كارلوس توز به فرگوسن توهين ميكنه و تو جسن قهرماني سيتي پلاكاردي ميگيره كه فرگي روحت شاد ! وقتي پاتريك ويرا به اسكولز و فرگي توهين ميكنه ! وقتي تو بازي دربي مانچيني با فرگوسن كه جاي پدرشو داره درگير ميشه ! وقتي طرفارانشون تو بازي دربي توپو به هم پاس ميدن و توپ پمع كن هاشون توپو به ما نميدن ! وقتي دروغ ميگن و ادعا ميكنند تيم اول منچستر هستند ! وقتي يوناتيد ميخواد يه بازيكن رو بخره و سيتي زود بهش پيشنهاد ميده و تيمهارو از اين راه تخريب ميكنه ! من چاره اي ندارم جز اين كه بگم تف تو سيتي و سياستهاش ! حالا شما هر چي ميخواي به اين تيم احترام بزار !
هر كي هرچي گفته منظورش با جمع نبوده ! منم زير پستش تشكر زدم چون با چشمهام ديدم و حرفشو كاملا قبول داشتم !
بارسا 4 ساله داره تو اروپا حرف اولو ميزنه تقريبا ولي كسي ميتونه بگه حقش نبود ؟!؟ بارسا زحمت كشيد و نتيجه زحمتشو گرفت ! بي شك اين تيم هم هواداران اصيلي داره ! واسه من بارسا و بازيكنانش و هوادارانش قابل احترام هستند هرچند كه رقيبم باشند ! ولي در كنار اينها شايد تعدادي هم باشند كه هوادارا اصلي اين تيم نباشند ! من خودم تو همين سايت ديدم كه خيلي از بارسايي ها واسه اين كه بتونند واسه يونايتدي ها كري بخونند رفتن طرف سيتي ! اين يعني نميشه اسم اينارو هوادار فوتبال گذاشت و بي شك حذب باد بهترين صفتي هست كه ميشه واسشون انتخاب كرد ! ولي هستند بارسايي هايي مثل خودت كه به همه احترام ميزارند و واقعا بارسارو دوست دارند . پس اگه شما طرفدار منسيتي نشدي نبايد حرفهاي بقيه رو به خودت بگيري ! كسي نميتونه كلي صحبت كنه ! كسي نميتونه بگه به بارسايي ها توهين كنه !
دوست نداشتم اين جوري با لحن تند صحبت كنم ! ولي چه كنم كه بعضي وقتا حس ميكنم خيلي مظلوم هستند هواداران يونايتد ! تو تايپيك بارسا كه ميرم فحش هاي جديد ياد ميگيرم بعد اينجا يكي يه چي ميگه توقع دارند محرومشم بكنم ! نميدونم والا

gholam
05-17-2012, 14:23
سلام بچه ها.نمیخواین درباره ابنکه فرگی گفته 2،3خرید میخواد بکنه نظری بدین.منظورم اینه که به نظرتون کیان؟
اگه بتونیم ازارد رو بخریم خیلی عالی میشه.یه هافبک وسطه.2سال پشت سرهم بهترین بازیکن سال فرانسه شده و میگن دفاعی نیست که نتونه باز کنه.:jeddiiiii::ahaaaaaa:
شینجی کاگاوا هم خیلی عالیه.استیل بازیش خیلی قشنگه.ما از این بازیکنای تکنیکی کم داریم.بیشتر بازیکنامون اول قدرتی هستن بعد تا حدودی تکنیکی(ki::). اما بدیش اینه که از نظر فیزیکی ضعیفه و ممکنه به درد انگلیس نخوره ولی بازم من دوست دارم بیاد.

درضمن این رو هم بگم توی فینال طرفدار چلسی هستم.به 2 دلیل:
1- نماینده انگلیسه
2- اگه چلسی قهرمان بشه اون وقت دیگه رده چهارم انگلیس که تاتنهام باشه نمیاد لیگ قهرمانان اروپا.اونوقت اگه فرگی میخواست موریچ رو بخره کارش راحت تر میشه:nishkhand:

omid2
05-17-2012, 15:07
تو خریدای فرگی همشون جوون هستن نباید این همه بازیکن جوون بخره باید یه بازیکن با تجربه ای هم بگیره
تو بازیهای حساس مثل سیتی بازیکن با تجربه نیاز داریم

ashly
05-17-2012, 17:13
طبق آخرین اخبار به احتمال خیلی قوی اوون هم از تیم جدا میشه و همچنین بربا که دیگه ما به نظرم باید یه مهاجم رو به خدمت بگیریم با اینکه ولبک "رونی"چیچا رو داریم ولی برای یک فصل پر فشار و رقابت در چندیدن تورنومنت نیاز به بازیکن داریم چون خطر مصدومیت محرومیت وجود داره و امسال از نظر مصدومیت که رکورد زدیم و خیلی دردناک بود حالا دو شماره 9 و 7 خالی داریم که اگه قراره شماره 9 خالی بشه و بربا بره من ولبک رو لایق شماره 9 میدونم اما شماره 7 رو باید دقت کنیم که بازیکنی با استعداد و قدرت تبدیل شدن به ستاره رو داشته باشه چون شماره 7 به نوعی نماد باشگاه محسوب میشه قبل از اوون بازیکنان بزرگی مثل بکهام رونالدو کانتونا بست و خیلی های دیگه اونو داشتن به نظر من شماره 7 امسالمون احتمال داره یکی از خرید هامون باشه که دوست دارم هازارد یا مودریچ باشه
************************************************** ***************************************

gholam
05-18-2012, 00:46
بروبچ،کسی کلیپی از آزارد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

ManUtd
05-18-2012, 14:58
بهترين هاي 20 سال اخير ليگ جزيره ! يونايتد سلطان جزيره

بهترین بازیکن: Ryan Giggs ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بهترین سرمربی : Alex Ferguson ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بهترین تیم: Arsenal The 'Invincibles' 2003/4 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

خاطره انگیزترین نقل قول: Kevin Keegan "I will love it..." 1996 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بهترین گل : Wayne Rooney Man Utd v Man City ([Only Registered And Activated Users Can See Links]):sooot:

بهترین بازی : Man Utd 4-3 Man City September 2009 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]):sooot: (فكر كنم فقط يونايتدي ها اين بازي بي نظير رو در ياد دارند ! هواداران سيتي اون موقع طرفدار يه تيم ديگه بودندlol:-)

بهترین سیو:Craig Gordon Sunderland v Bolton Wanderers ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بهترین شادی پس از گل: Eric Cantona Man Utd v Sunderland ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

تیم منتخب لیگ در 20 سال اخیر

Peter Schmeichel

Gary Neville.........Tony Adams..........Nemanja Vidic........Ashley Cole

Cristiano Ronaldo............Steven Gerrard..........Paul Scholes........Ryan Giggs

Thierry Henry......Alan Shearer

ManUtd
05-18-2012, 22:06
بچه ها تورو خدا ببينيد ونگر عزيز چقدر زيبا صحبت كرده , انصافا چه روزهايي داشتيم در رقابت با اين مرد بزرگ ,‌حالا كارمون به جايي رسيده كه با يه تيم بي ريشه و با پول بنا شده كه واسه قهرماني دست به هر جنايتي ميزنه رقابت ميكنيم ! حالا بعضي ها ميگفتن ما بهانه مياريم ولي حالا ببينيد ونگر چي ميگه:

آرسن ونگر:

شاید سیتی قهرمان لیگ برتر شده باشد ولی یک باشگاه با شخصیت یک تیم پایین جدولی است.
آرسن ونگر مربی آرسنال اضافه کرد:"هرگز نمی توانید رفتاری مانند آنچه توز یا بالوتلی در طول فصل انجام دادند در یک تیم بزرگ مشاهده کنید و از آن بدتر هرگز نمی توانید بخشش این رفتارها از طرف مربی را در یک باشگاه با کلاس بالا ببینید."

ونگر همچنین افزود:"حرکات هوادارن من سیتی در پایان بازی بیشتر شبیه جشن های تیمهای چمپیونشیپ پس از صعود به لیگ برتر بود. گویی به رغم وجود ستاره های زیاد و قهرمانی لیگ هنوز هم شخصیت این باشگاه در حد و اندازه های یک باشگاه چمپیونشیپی است. پلاکارد توز درباره فرگوسن نیز اوج حقارت و کوچکی این بازیکن بود."

ونگر سپس با ارائه یک پیشنهاد جالب افزود:"اجرای فیرپلی مالی برای اینکه جلوی رشد قارچ گونه تیمهایی مثل سیتی گرفته شود تاثیر زیادی ندارد. کافی است مالکان سیتی پولی را که اکنون از جیب خود می دهند، به عنوان حق اسپانسر هواپیمایی الاتحاد که مال خودشان است پرداخت کنند. آن زمان تراز مالی باشگاه هم مثبت می شود. برای مهار بهتر این گونه تیمها بهتر است، قانونی بر این مبنا که از 25 بازیکن یک تیم باید حداقل 10 نفر از تیمهای پایه ای آن باشگاه به تیم بپیوندند گذاشته شود تا جلوی این گونه حرکات گرفته شود."

اميدوارم هر چه زودتر آرسنال با مربي خوبش به اوج برگرده و باهاش يه رقابت سالم و فوتبالي رو داشته باشيم.

fcb10
05-19-2012, 02:25
سلام

من همیشه خودم رو کنترل میکنم تا با پست هام باعث رنجش دیگران نشم , ولی توی این چند روزه خیلی حرف ها شنیدم که باعث رنجشم شد ولی بخدا با همشون خندیدم , چون داشتم میدیدم که اون هایی که خیلی بهشون فشار اومده چطوری دارن از واقعیت فرار میکنن .

دوستان بهتره برای تفسیر یه تیم به جنبه های فنی و عملکرد تیم در زمین بازی بپردازیم , تا اینکه به بنیاد تیم و چگونگی مدیریت تیم گیر بدیم و طوری نشون بدیم که انگاری تیمه مورد نظر بدون زحمت و تلاش نیروی انسانی به مقامی رسیده . همینطور که کسی به جوان گرایی بزرگانی مثل ونگر و فرگوسن خورده نمیگیره پس نباید به نا حق در مورد سیستم تیم دیگری ایراد گرفت .

ManUtd
05-20-2012, 13:09
سلام به يونايتدي هاي عزيز.ديشب چلسي قهرمان شد ! واقعا چه لذت بزرگي هست قهرماني در اروپا ! ما تو چند سال اخير مدعي ثابت قهرماني بوديم و چند بار به فينال رسيديم و يه بار قهرمان شيدم . اميدوارم فصل بعد بتونيم دوباره به فينال بريم و ناكامي در سال 2011 و 2009 رو جبران كنيم.
اين روزا اخبار زياد در مودر خريد هاي تابستاني به گوش ميرسه !
يونايتد اگه بتونه در رقابت با چلسي و منسيتي كه هردو پول بيشتري واسه خريد كنار ميزارن سر خريد هازارد پيروز بشه كار بزرگي كرده و مطمئنا اين بازيكن اهميت بالايي ميتونه داشته باشه.
كاگاوا رو هم كه ايشالا ميخريم !
با اين حال هنوز اول راهيم و تا فصل نقل و انتقالات تموم بشه امكان هر اتفاقي هست ! حتي رفتن بازيكناني مثل ناني از تيم ! اميدوارم ناني رو از دست نديم

ashly
05-20-2012, 13:23
سلام دوستان سال

دیشب بازی فینال رو که دیدم به شخصه طرفدار چلسی بودم به دلایلی که جدا از منچستر هم نیست

اگه بایرن قهرمان میشد تعداد قهرمانیش به 5 میرسید و رسیدن به تعداد قهرمانی هاشون سختر میشد

چلسی قهرمان شد تا همه بفهمند که تو دنیا فقط دوتا تیم نیستند و اینکه لیگ جزیره همیشه بهترینه با اینکه دو تیم شهر منچستر امسال جایی نرسیدن
خب اخبار زیاده اطراف تیم حتی الان یه خبر دیدم که میخوایم نوری شاهین رو جذب کنیم و همچنین چلسی هم به جمع مشتریان هازارد پیوسته که عملا کار مون رو سخت تر کرده که اگه بحث سر پول باشه که کارمون سخت تر هم میشه ولی یه جا هست که خود بازیکن تیمشو مشخص میکنه و سرنوشت خودشو مشخص میکنه
در مورد نانی هم اصلا دوست ندارم بره .........تیم جوونی داریم که آینده خیلی درخشانی دارن به نظرم یکی از نسل های طلایی تو راه باشه امیدوارم فصل بعد این تیم ما باشه که تو فینال اروپا حضور داره و با بازیکنان جوانش میدرخشه

ManUtd
05-20-2012, 21:43
خوب دوستان با يه خبر خوش در خدمتتون هستمheey::
اولين خريد فصلمون رو انجام داديم تا بازم به نفت كش ها نشون بديم ما پاي سياستمون هستيم و به خاطر يه بار قهرمان نشدن دست به خريدهاي نجومي و به قول فرگي احمقانه نميزنيم ! حاضر خوري هم نميكنيم مثل بعضي ها !

نيك پاول از تيم Crewe Alexandra

4 مليون پوند بابتش داديم .
18 سال هم سن داره و اميدوارم در آينده به يه ستاره بزرگ تبديل بشه.فصل گذشته 15 گل رو به ثمر رسونده .:yes:
در مورد هازارد هم مثل اينكه تمايل داره به يونايتد بياد لي چلسي هم خواهان به خدمت گرفتنش هست

ibrahim
05-20-2012, 23:50
دلمون به چی خوشه هاtars::
4 تا بازیکن بخر -حالا نه ستاره-حداقل کمی امیدوار بشیم
سعید هم امروز نمیدونم چِش شده خیلی خوشحاله-خبری نیست ناقلا زن گرفتیdallliiilol:-
ولی خرید باید خیلی بهتر از این باشه
نیک پاول اگه شانس بیاریم برامون تبدیل به یه ستاره بشه.ولی خیلی جوونه و آینده خوبی داره.

این تاپیکُ نمیبندی:soal:

gholam
05-21-2012, 12:20
خدا کنه هازارد بیاد خیلی از استیلش و هیکلش و ....... خوشم میاد.شماره 7 یا 9 کاملا برازندشه
اگه بیاد اونوقت میتونیم احتمال بدیم که جلو تیم هایی مثل رئال وبارسا و... حرفی برا گفتن داریم
ایشالا نیک پاول هم خیلی زود تو تیم جا بیفته و بتونیم ازش بازی های قشنگ ببینیم

دیشب هازارد تو آخرین بازیش واسه لیل هتریک کرده:ahaaaaaa:
بازم میگم:خداکنه بتونیم بخریمش :khahesh:

ashly
05-21-2012, 13:14
خب خبرها زیاده که هازارد میخواد بیا منچستر ولی هنوز چیزی مشخص نیست من که تا وبسایت رسمی باشگاه اینو تایید نکنه و هازارد رو با لباس تیم نبینم باور نمیکنم هنوز هم سر قضیه اسنایدر ناراحتم خیلی از سایت ها گفتن که میاد منچستر ولی هرگز چنین اتفاقی نیافتاد امیدوارم این هازارد مثل اسنایدر نشه و سران منچستر هرچه زودتر اونو متقاعد کنن تا تیم هایی مثل رئال سیتی یا چلسی با پول زیاد از چنگمون درش نیارن واقعا تو این چند سال خرید بازیکن خوب خیلی سخته برای تیم هایی که نمیخوان پول الکی به بازیکن بدن سریع یه تیم میاد مثل رئال سیتی یا چلسی یا بارسلونا اونو از چنگت در میارن

اینم یه کلیپ از هازارد که بزودی لینکش رو قرار میدم

ManUtd
05-21-2012, 13:24
سعید هم امروز نمیدونم چِش شده خیلی خوشحاله-خبری نیست ناقلا زن گرفتیdallliiilol:-
نیک پاول اگه شانس بیاریم برامون تبدیل به یه ستاره بشه.ولی خیلی جوونه و آینده خوبی داره.

ابي جون من كه هنوز قصد ازدواج ندارمki:: ولي تو ديگه موقعشهki:: سربازي رو هم كه رفتي و .....lay_;;
داداش اين بازيكن كه داري اينقدر راحت در موردش صحبت ميكني خيلي تيمهاي دنبالشن ! چون يه استعداد بزرگه ! مگه روني رو كه خريديم چند سالش بود ؟!؟ مهم اينه كه استعداد داره ! البته دليلي نميشه كه ديگه بازيكن نخريم و همين الان ادين هازارد بيشتر از هر تيمي نزديك به يونايتد هست ! فكر كنم هازارد بهترين خريد فصل جزيره باشه:ahaaaaaa: اميدوارم بتونيم جذبش كنيم و شماره 7 رو بهش بديمdallliii
در مورد كاگاوا هم فعلا خبري نيست ! فكر كنم اگه پاول رو بگيريم كاگاوارو بي خيال شيم و يه دفاع بگيريم ! از تيم اورتون احتمالا كه الان اسمشو ياد نيست

omid2
05-21-2012, 14:43

راست میگه باید خرید منچستر یه کم بهتر باشه :gahhr:

42d3e78f26a4b20d412==