توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر هواداران منچستریونایتد فصل 2011/12
بازي بعدو ببريم همه چي حله!
منچستر هميشه يه تيم با روحيه و تو بدترين شرايط نتايج خوبي گرفته!
الان هم خيلي زود به شرايط خوبمون ميرسيم.
فرگي به اين آسوني ها بيخيال قهرماني نميشه و مطمئنا ميتونه منچسترو در ادامه به موفقيت برسونه!
من كه خيلي واسه فرگي ناراحت شدم امروز!:gahhr:بيچاره واسه اولين بار تا اين حد شرمنده شده بود!
فرگي هم ميجنگه واسه انتقام:balesh:
mortezarm
10-23-2011, 23:22
بازي بعدو ببريم همه چي حله!
منچستر هميشه يه تيم با روحيه و تو بدترين شرايط نتايج خوبي گرفته!
الان هم خيلي زود به شرايط خوبمون ميرسيم.
فرگي به اين آسوني ها بيخيال قهرماني نميشه و مطمئنا ميتونه منچسترو در ادامه به موفقيت برسونه!
من كه خيلي واسه فرگي ناراحت شدم امروز!:gahhr:بيچاره واسه اولين بار تا اين حد شرمنده شده بود!
فرگي هم ميجنگه واسه انتقام:balesh:
البته سعید جان من فکر کنم بدترین و ناراحت کننده ترین بازی فرگی همون 4 به 1 چند سال پیش مقابل لیورپول بود چون فرگی نسبت به لیورپول خیلی الرژی داره
David Sina
10-23-2011, 23:23
بازی بعدی منچستر با اورتون هست که بازیه سختیه و در گودیسون پارگ انجام میشه .......... ولی سیتی بازی آسونه داره با ولورهمپتون در اتحاد ........... فکر میکنید اوضاع کدوم یکی بهتر میشه ؟
mortezarm
10-23-2011, 23:35
بازی بعدی منچستر با اورتون هست که بازیه سختیه و در گودیسون پارگ انجام میشه .......... ولی سیتی بازی آسونه داره با ولورهمپتون در اتحاد ........... فکر میکنید اوضاع کدوم یکی بهتر میشه ؟
خداییش بازی منچستر خیلی سخته اما بازم میتونن ببرن
بابا چي شده مگه باختيم كه باختيم ما اين سر دنيا خود خوري كنيم كه چييي؟؟؟ به تيمتون اطمينان داشته باشين طرف بيشتر از عمر من و شماهاست كه فقط مربي منچستر بوده بيست و پنج سال تجربه كم نيست . ناراحت باشين اما اما اما به توانايي منچستر شك هم نكنيد .
بچه ها ديگه بحث منسيتي رو تموم كنيد و به فركر آينده باشيد!
بازي بعد با اورتون داريم! بازي تو ورزشگاه اونا برگزار ميشه و خيلي بازي سختيه!
همشهري ليورپولم هستندbinam
بايد اين بازيو ببريم تا از منسيتي عقب نمونيم و به اميد توقف سيتي باشيم!
كلورلي هم ديگه داره آماده بازي ميشه و روزهاي آخر مصدوميتش رو ميگزرونهheey::
ولي خدايي اوايل فصل با حضور كلورلي خيلي بهتر بوديم و اين بازيكون جوون خوب بازيسازي ميكرد!
گيگز احتمالا نميرسهbinam
البته قبلش يه بازي با يه تيم از ليگ دسته دو داريم!
خوبه به اين تيم 6تا بزنيم دلمون خنك شه!ki::
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Aldershot V Manchester United
دور چهارم کارلینگ کاپ
تاریخ برگزاری بازی :
سه شنبه 25 اکتبر – سه شنبه 3 آبان
زمان برگزاری بازی :
19:45 به وقت محلی – 22:15 به وقت تهران
محل برگزاری :
Recreation Ground ( استادیوم اختصاصی آلدرشات )
ظرفیت استادیوم :
7,100 نفر
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
نتایج فصل قبل :
رده ی 14 لیگ دست دوم انگلستان ( 2 رده پایین تر از پرمیر لیگ )
نتایج این فصل :
تا هفته ی 14 ام ، در رده ی 15 لیگ با 17 امتیاز
دو تیم تا کنون دیداری با یکدیگر نداشته اند
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اين تيمو كه حتما ميزنيم!
فكر كنم فرگي بازيكوناي زخيره و جوون رو بازي بده!
واسه برگشتن روحيه تيم بد نيست.واقعا خود فرگي هم خيلي شوكه شده!
بچه ها راستي امروز تولد وين روني! بيچاره اصلا تو اين يه ماه وضعيت روحي خوبي نداشت!
روني فصل رو فوق العاده شروع كرد و 9گل زد!
اما از وقتي واسه پدرش اون اتفاقات افتاد و تو تيم ملي هم مشكلاتي واسش پيش اومد ديگه خوب نبوده و معلومه كه از نظر روحي تو شرايط خوبي نيست!
اگه روني آماده باشه رو كل تيم تاثير ميزاره!
واقعا بازيكون بزرگيه و ديديد ديروز هم تمام تلاششو كرد تا بتونه يه كاري بكنه ولي..:gerye:
به اميد برگشتن روني به روز هاي اوج:khahesh:
زنده باد يونايتد...love::
reza roony
10-24-2011, 20:51
حالا پس از سالها که تو حسرت گل زدن به من یونایتد بودن بزار یه بار یه برد شانسی که همش دلیلش اون اخراج احمقانه بود بزار اون تیم چند روزی خوشخال باشه
ولی مطمئن باشن انتقام نزدیکه
اسیرتم به مولا حرفه دلمو زدی ببین این من سیتی چقدر رو دار شده اعصابمو دارن خرد می کنن بی معرفت ها حالا فعلا بایرن مونیخ تو لیگ قهرمانان اساسی له کردشون من مطمئنم منچستر تلافی میکنه نگران نباشین این پیروزیشونم همش یه بازی ناجوانمردانه بود:chakerim:
اسیرتم به مولا حرفه دلمو زدی ببین این من سیتی چقدر رو دار شده اعصابمو دارن خرد می کنن بی معرفت ها حالا فعلا بایرن مونیخ تو لیگ قهرمانان اساسی له کردشون من مطمئنم منچستر تلافی میکنه نگران نباشین این پیروزیشونم همش یه بازی ناجوانمردانه بود:chakerim:
آره داداش!ما جبران ميكنيم!
ما به فكر انتقام هستيم و اين باخت رو به فراموشي ميسپاريم!
بچه ها لطفا بحث سيتي رو تموم كنيد!
اينقدر درباره بازي و اتفاقاتش گقتم كه ديگه حرفي در اين باره نمونده!
بايد به فكر بازيهاي بعد باشيم و با تمام قدرت واسه پس گرفتن صدر جدول تلاش كنيم!
منچستر هميشه تو شرايط سخت خوب عمل كرده! اين بارم ميتونه!
زنده باد :manchester:
بچه ها مثل اينكه امروز ويديچ رسما از بازيهاي ملي خداحافظي كرد!:ajibeee:
خيلي زوده واسه ويديچ! فكر كنم يه 5سال ديگه ميتونست به كشورش كمك كنه!
ولي نميدونم .....
خدا كنه تو منچستر بهتر باشه و ديگه دچار مصدوميت نشه!:khahesh:
يه خبر خوب واسه منچستري ها كه تو اخبار هم گزاشتم:yes:
فرگوسن به دنبال خريد آلوارو واديلو بازيكون 17 ساله رئال بتيسه!
به اين بازيكون ميگن كريس رونالدو دوم! خيلي بازيكون خوبيه! تو پست وينگر يا همون هافبك كناري بازي ميكنه!
فرگوسن فوتبال تمام ليگهارو زير نظر داره و به دنبال استعداد ميگرده!
اگه بتونيم اين بازيكونو بخريم خيلي عالي ميشه!
الان كه مصدومه و هنوز خبر تازه اي ازش نشده! ولي ميتونه فصل بعد با حضورش با در منچستر به يه بازيكون بزرگ تبليل سه!
قربون منچستر و منچستري:chakerim:
يه خبر خوب واسه منچستري ها كه تو اخبار هم گزاشتم:yes:
فرگوسن به دنبال خريد آلوارو واديلو بازيكون 17 ساله رئال بتيسه!
به اين بازيكون ميگن كريس رونالدو دوم! خيلي بازيكون خوبيه! تو پست وينگر يا همون هافبك كناري بازي ميكنه!
فرگوسن فوتبال تمام ليگهارو زير نظر داره و به دنبال استعداد ميگرده!
اگه بتونيم اين بازيكونو بخريم خيلي عالي ميشه!
الان كه مصدومه و هنوز خبر تازه اي ازش نشده! ولي ميتونه فصل بعد با حضورش با در منچستر به يه بازيكون بزرگ تبليل سه!
قربون منچستر و منچستري:chakerim:
اصلا هم خبر خوبی نیست.entezar::
اصلا هم خبر خوبی نیست.entezar::
اين بازيكون دومين بازيكون جوون تيم ملي اسپانيا و يكي از آينده دارترين بازيكونان لاليگاس! رئال هم ميخواد بخرش!
مگه خبر خوب يعني چي؟ki::به نظر من خبر خيلي خوبيه كه ما ميتونيم يه استعداد ديگه به خدمت بگيريم!:yes:
اين بازيكون دومين بازيكون جوون تيم ملي اسپانيا و يكي از آينده دارترين بازيكونان لاليگاس! رئال هم ميخواد بخرش!
مگه خبر خوب يعني چي؟ki::به نظر من خبر خيلي خوبيه كه ما ميتونيم يه استعداد ديگه به خدمت بگيريم!:yes:
داداش من حوصله نداشتم یه پست طولانی بدم گفتم بزار یه شوخی کنم.
داداش من حوصله نداشتم یه پست طولانی بدم گفتم بزار یه شوخی کنم.
اها !ki::
داداش يه كم حوصله به خرج بده خوبki::
فكر كردم واقعا از اين خبر خوشحال نشدي!ki::
ولي اين بازيكونو بخريم چي ميشه!:ahaaaaaa:
قيمتي هم نداره و ارزونه! فقط اگه رئال بزاره!chomaghهرچند اين بازيكون خيلي جونه و فكر نكنم به درد رئال بخوره!
فرگي خوب ميدونه چطور با اين جوونها كار كنه تا ازشون يه ستاره بسازه:yes:
يه چندتا ديگه هم مد نظر باشگاه و فرگي هستند كه اونا هم جوونند.از تيم جواناننمون هم چندتا بازيكون داريم كه فصل بعد ميتونن به تيم اصلي اضافه بشن كه بهترينشون بازيكونيه به اسم "پل پوگبا":yes:
پوگبا يه هافبك وسط خوبه و تا چند ساله ديگه ميتونه جاي اسكولزو پر كنه(البته شايد نتونه مثل اسكولز بشه:gerye:)
اميدوارم خريد بازيكون جوون ادامه داشته باشه! ولي بايد تو ژانويه يه هافبك وسط خوب بخريم تا مشكل بازيساز حل بشه!:yes:roz::
يه بار ديگه گوارديلا از منچستر تعريف كرد!
من كه از اين گوارديلا خوشم مياد! منظورم از لحاظ اخلاقيه!
با وجود اينكه رقيب فرگي و منچستره ولي هميشه نظرش نسبت به منچستر مثبته!
اونم معتقده منچستر بهترين تيم انگليسه و اين شكست تو دربي چيزي از ارزش كار فرگي و تيمش كم نميكنه!
گفته منچستر ميتونه به اوج برگرده كه اين حرف تمام هواداراس!
اين تيم موفق ميشه و هنوز به زودي منچستر واقعي رو ميبينيم:yes:
تا چند ساعت ديگه بازي با الدرشات شروع ميشه.
تو اين بازي بيشتر بازيكوناي جوون و تعويضي بازي ميكنند تا خودشونو نشون بدن و بقيه هم استراحت كنند!
به احتمال زياد برباتوف و اوون بعد از چند هفته تو تركيب منچستر بازي كنند و زوج خط حمله باشن!
بازي نسبتا آسونيه و اميدوارم با اختلاف ببريم!هرچند با بازيكوناي زخيره نميشه مطمئن بود كه پرگل ميبريم!
اين برد ميتونه از لحاظ روحي هم تاثير مثبي تو تيم داشته باشه!
:manchester::manchester:
بچه ها امروز تولد گيبسون بوده و ايشالا صد سال زنده باشهki::
اما يه يه خبر عجيب:
باز دوباره شايعه حضور اشنايدر در اولدترافورد به گوش ميرسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امروز ديلي استار نقل كرده كه فرگوسن براي جبران نقص در خط هافبك تيمش ميخواد يه بار ديگه واسه جزب اشنايدر تلاش كنه!
يه كم خيلي باورنكردنيه!ki::
آخه فرگي تو تابستون حاضر نشد اين بازيكونو به خدمت بگيره حالا كه اشنايدر واسه اينتر تو جام باشگاه ها بازي كرده!
اگه منچستر بخرتش نميتونه تو بازي هاي اروپا ازش استفاده كنه!
به همين خاطر خيلي بعيده فرگي بره دنبال اشنايدر!
به نظر من اين اخبار همش شايعه و دروغه! مثل اين كه قرار نيست بحث اشنايدر تموم شه!
بهتره به فكر يه بازيساز ديگه باشم! گوتزه/مونتوليو/مودريچ .....
ولي حتما بايد يه بازيساز بخريم حالا هركي باشه(البته يكي كه گره كار مارو باز كنه نه يكي مثل فليچرki::)
:manchester::manchester:
تركيب منچستر به احتمال زياد اينه:
Amos, Fabio, Vidic, Jones, Fryers, Valencia, Cleverley, Park, Diouf, Owen, Berbatov
Subs: De Gea, Vermijl, M.Keane, Pogba, Morrison, W.Keane, Cole
كلورلي قراره بازي كنه كه اين اولين بازيش بعد از مصدوميت تو بازي با بولتونه!
والنسيا هم كه امسال با اومدن يانگ به يه نيمكت نشين تبديل شده امشب بازي ميكنه بلكه بتونه خودشو ثابت كنه!
ايوانز بعد اون اشتباهات تو بازي سيتي تو اين بازي غايبه و جوينز بازي ميكنه و جاي ريو هم ويديچ!بقيه هم ...
همينا هم خوبن و كار راحتي داريم!
به اميد برد:yes:
آمار كامل:
تبريك ميگم اين برد رو به همه هواداراroz::
منچستر تونست با گل زني بربا.اوون.والنسيا با تنيجه 3بر صفر الدرشات رو ببره.
خيلي خوشحالم كه بازيكن هاي زخيره تو بازيهاي قبل تونستند تو اين بازي خودشونو نشون بدن و گل بزنند.
كلورلي هم بازي كرد تا كم كم آماده بشه.
نكته جالب اين بود كه پوگبا هم نيمه دوم به بازي رفت و فرگي بهش فرصت داد!
پوگبا يه بازيكن آينده دار و با استعداده!
حالا بايد به فكر بازي حساس مقابل اورتون باشيم.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Everton v Manchester United Kick-off 12.00pm
D W L L L W Form W W D W D L
هفته دهم لیگ برتر انگلستان
تاریخ برگزاری بازی : شنبه 29 اکتبر – شنبه 7 آبان
زمان برگزاری بازی : 12:00 به وقت محلی – 14:30 به وقت تهران
محل برگزاری : Goodison Park( استادیوم اختصاصی اورتون )
ظرفیت استادیوم : 40,157 نفر
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اورتون :
نتایج این فصل :
تا هفته ی 9 لیگ با 3 برد و 1 مساوی و 4 باخت در رده ی 13 جدول رده بندی لیگ برتر ( یک بازی کمتر نسبت به سایر تیم ها ) – 10 گل زده و 12 گل خورده با تفاضل گل منفی 2
2 – نتایج 3 دیدار اخیر تیم اورتون :
Fulham 1 – 3 Everton
Chelsea 3 – 1 Everton
Everton 0 – 2 Liverpool
3 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 7 لیگ
4– بهترین گلزن فصل قبل :
Jermaine Beckford با 8 گل در لیگ
5 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :
51 گل زده و 45 گل خورده
6 – آمار بازی ها مقابل یونایتد در فصل قبل :
3-3 در گودیسون پارک و 0-1 بازنده در اولدترافورد
7– بازیکنان جذب شده در فصل نقل و انتقالات :
Marcus Hahnemann از ولورهمپتون - James McFadden از بیرمنگهام - Royston Drenthe به طور قرضی از رئال
8 – کاپیتان :
Phil Neville با 34 سال سن که از سال 2005 در این تیم بازی می کند .
9 – مربی :
David Moyes با 48 سال سن از سال 2002 هدایت اورتون را بر عهده دارد
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
از راست به چپ : درنته - مویس - نویل
داور بازی :
Mark Halsey داور 50 ساله که از سال 1999 در لیگ برتر قضاوت می کند
تیم داوری بازی :
Referee: M Halsey
Assistants: S Bennett, A Halliday
Fourth Official: K Friend
Match Delegate: S Barker
PGMO: U Rennie
سلام به همه منچستري ها
شايعه شده منچستر به دنبال خريده خاوي مارتينز بازيكون 23 ساله اتلتيك بيلبائو هست
بازيكون خوبيه و خيلي به دردمون ميخوره چون يه هافبك وسط بازيسازه!
كلا اسپانيايي ها خوب پاس ميدن من از هافبك هاي اسپانياي خيلي خوشم مياد!
هروقت ياد داويد سيلوا ميفتم كلي ناراحت ميشم!
به خاطر گدا بازي هاي گليزرهاي عوضي از دستش داديم:-ang
اگه سيلوا رو داشتيم فوق العاده ميشد ولي حيف كه خيلي بازيكونارو به خاطر پول از دست داديم:ey babaaa:
خدا كنه مارتينز رو بخريم و مشكل هافبكمون رو حل كنيم:khahesh:
بچه ها همون طور كه ميدونيد شنبه يه بازي مهم تو خونه اورتون داريم!
به نظر شوما بهتره با چه تركيبي بازي كنيم؟
لطفا بعد از ارائه تركيب دليل خودتونو از انتخابتون ذكر كنيد!
به نظر ميرسه فرگي اورا و ريو فرديناند رو از بازي با اورتون كنار گزاشته!
فرگوسن هنوز از باخت مقابل سيتي ناراحته و من يه جا خوندم كه نام اين دو بازيكن رو از فهرست بازيكناش مقابل اورتون كنار گزاشته!
تو بازي با سيتي اورا خيلي بد كار كرد و فرديناند هم خوب نبود به همين خاطر فرگي اين كارو كرده!
اين يه جور تنبيه به حساب مياد و مطمئنا نتيجه ميده!
با اين حساب ويديچ رو حتما تو خط دفاع ميبينيم و احتمال بازي فابيو و ايوانز و جوينز تو خط دفاع خيلي زياده!
كلورلي هم با توجه به رفع مصدوميتش احتمال داره بازي كنه!
king manutd
10-28-2011, 12:16
سلام به بروبچه هاي منچستري
من محسن عاشق يونايتد هستم
البته تو فروم هاي ديگه منچستري هم هستم ولي سعي ميكنم به اين سايت هم سر بزنم.
manutd 4 ever
سلام به بروبچه هاي منچستري
من محسن عاشق يونايتد هستم
البته تو فروم هاي ديگه منچستري هم هستم ولي سعي ميكنم به اين سايت هم سر بزنم.
manutd 4 ever
سلام.خيلي خوش اومدي داداشroz::
اميدوارم بتونيم از نظراتت بهره ببريمroz::
قربون هرچي منچستري
مثل اينكه رم ميخواد فرديناند رو بخرهtars::
فرديناند هم خيلي مصدوم ميشه و تو اين چندوقته خوب نبوده!
ولي نبايد از دستش بديم! ريو يكي از بزرگهاي تيمه و اگه آماده باشه جز بهترين مدافعين جهانه!
رم با اون مالكهاي آمريكايي چندين بازيكون رو خريده و از لحاظ مالي مشكلي نداره!
پس احتمال پيشنهاد وسوسه كننده هست!
درسته ما جوينز و اسمالينگ و ايوانز رو دركنار ويديچ داريم ولي تجربه فرديناند فعلا خيلي بيشتر به دردمون ميخوره!
خدا كنه اين خبر يه شايعه باشهdallliii
من آرمین هستم و تیم اول و آخرم منچستره و از اینکه طرفدار همچین تیمی هستم به خودم افتخار میکنم.:manchester:
به داش سعید(که مخلصشم) قول دادم که توی بحث ها شرکت کنم الان هم اومدم راجع به بازی با اورتون نظرمو بگم.
از دفاع شروع کنیم. احتمالا توی دفاع تغیرات زیادی داریم چون تو بازی با سیتی:gerye: دفاع های کناری افتضاح بازی کردن و دفاع وسط هم که....
ویدیچ که حتما بازی میکنه و احتمالا کنارش جونز باشه. وضعیت مصدوم ها رو نمیدونم.اگه رافائل آماده باشه میتونیم ازش برا دفاع راست استفاده کنیم اگه آماده نباشه باید از همون اسمالینگ استفاده کنیم.برا دفاع چپ هم اورا خوبه ولی برای دفاع باید خیلی بهتر باشه(مثل حمله). خبر خوب اینه که کلورلی میتونه بازی کنه. کلا خط هافبک منچستر زیادی تدافعی و وجود بازیکن هایی مثل کلورلی میتونه این نقص رو برامون برطرف کنه. کنار کلورلی احتمالا کریک بازی کنه چون خیلی وقته بازی نکرده و توی این بازی بهش نیاز داریم.
رونی هم که از نظر من جایگزینی نداره توی تیم. شاید گیگز بتونه بهترین جایگزین باشه ولی توی این بازی مثل بازی های قیل باید از رونی حتما استفاده بشه چون رونیه که توی اکثر دقایق تیم رو راه میندازه.یانگ و نانی هم که احتمالا کناره ها بازی کنن چون فرگوسن امروز گفت که والنسیا باید بیشتر بازی کنه تا به مرز آمادگی برسه. البته احتمال بازی پارک هم خیلی زیاده.
اما بزرگترین مشکل فرگی توی این فصل انتخاب مهاجم نوک تیمه. همه ی مهاجم ها توی این روزها( به جز هفته قبلcrying::-) عالی کار کردن و گفتن اینکه فرگی کی رو میزاره تو ترکیب خیلی سخته ولی من فکر میکنم توی این بازی به خصوص از برباتوف استفاده کنه. با اون بازی که ولبک هفته پیش کرد و روی یکی از گل ها مقصر بود احتمال بازی کردنش کمه. هرناندز هم میتونه بازی کنه.
خلاصه من که خیلی دوست دارم این بازی رو راحت ببریم تا از این وضعیت فشار رسانه ها ( و البته فشار دوستای خودمون به خاطر باخت قبلی) خارج بشیم.
به امید برو شیاطین سرخ:/danc
عشق است منچستر:love::love::love:
خوبه آقا سعید، راضی شدی؟؟؟؟؟!tazim::tazim::tazim::
مثل اینکه منچستر میخواد گایتان هافبک تهاجمی منچستر رو بخره. گایتان همون کسیه که اون پاس گل بیرون پای قشنگ رو به کاردوسو داد اون هم دروازه یونایتد رو باز کرد. بازیکن جوون و خوبیه.اگه بخریمش خیلی خوب میشه ولی چون توی این فصل نمیتونه تو اروپا برامون بازی کنه احتمال اومدنش کمه. بحث اسنایدر هم هنوز داغه ولی اون هم وضعیتش مشابه گایتان و نمیتونه تو اروپا برامون بازی کنه.
فرگی خودش میدونه باید چی کارکنه. به قول داش سعید ما هممون به فرگی اعتماد داریم و میدونیم که اون بهترین کار ممکن رو میکنه.
من آرمین هستم و تیم اول و آخرم منچستره و از اینکه طرفدار همچین تیمی هستم به خودم افتخار میکنم.:manchester:
به داش سعید(که مخلصشم) قول دادم که توی بحث ها شرکت کنم الان هم اومدم راجع به بازی با اورتون نظرمو بگم.
از دفاع شروع کنیم. احتمالا توی دفاع تغیرات زیادی داریم چون تو بازی با سیتی:gerye: دفاع های کناری افتضاح بازی کردن و دفاع وسط هم که....
ویدیچ که حتما بازی میکنه و احتمالا کنارش جونز باشه. وضعیت مصدوم ها رو نمیدونم.اگه رافائل آماده باشه میتونیم ازش برا دفاع راست استفاده کنیم اگه آماده نباشه باید از همون اسمالینگ استفاده کنیم.برا دفاع چپ هم اورا خوبه ولی برای دفاع باید خیلی بهتر باشه(مثل حمله). خبر خوب اینه که کلورلی میتونه بازی کنه. کلا خط هافبک منچستر زیادی تدافعی و وجود بازیکن هایی مثل کلورلی میتونه این نقص رو برامون برطرف کنه. کنار کلورلی احتمالا کریک بازی کنه چون خیلی وقته بازی نکرده و توی این بازی بهش نیاز داریم.
رونی هم که از نظر من جایگزینی نداره توی تیم. شاید گیگز بتونه بهترین جایگزین باشه ولی توی این بازی مثل بازی های قیل باید از رونی حتما استفاده بشه چون رونیه که توی اکثر دقایق تیم رو راه میندازه.یانگ و نانی هم که احتمالا کناره ها بازی کنن چون فرگوسن امروز گفت که والنسیا باید بیشتر بازی کنه تا به مرز آمادگی برسه. البته احتمال بازی پارک هم خیلی زیاده.
اما بزرگترین مشکل فرگی توی این فصل انتخاب مهاجم نوک تیمه. همه ی مهاجم ها توی این روزها( به جز هفته قبلcrying::-) عالی کار کردن و گفتن اینکه فرگی کی رو میزاره تو ترکیب خیلی سخته ولی من فکر میکنم توی این بازی به خصوص از برباتوف استفاده کنه. با اون بازی که ولبک هفته پیش کرد و روی یکی از گل ها مقصر بود احتمال بازی کردنش کمه. هرناندز هم میتونه بازی کنه.
خلاصه من که خیلی دوست دارم این بازی رو راحت ببریم تا از این وضعیت فشار رسانه ها ( و البته فشار دوستای خودمون به خاطر باخت قبلی) خارج بشیم.
به امید برو شیاطین سرخ:/danc
عشق است منچستر:love::love::love:
خوبه آقا سعید، راضی شدی؟؟؟؟؟!tazim::tazim::tazim::
اقا آرمين هميشه از اين كارها بكنdallliii
داداش اگه شوما بياين و چندتا باشيم هميشه بحثهامون داغ و جذاب ميشه!
پس لطفا همين طور ادامه بده! مطمئنم اگه چندبار اينكارو بكني عادت ميكيني!
خوب اما در مورد نظراتت!
به نظر من اسمالينگ كنار ويديچ بازي كنه بهتره!
من اينو قبل بازي سيتي گفتم كه اسمالينگ خصوصيات دفاعيش از خصوصيات تهاجميش بيشتره و بهتره دفاع وسط بازي كنه!
در عوض جوينز دفاع راست بازي كنه چون توانايي بيشتري تو كارهاي هجومي داره!
جوينز بهتر از اسمالينگ پاس ميده سانتر ميكنه و قدرت دريبلينگ بيشتري داره!
اما دفاع چب:تو اين بازي به احتمال زياد اورا تو تركيب نيست!شايد اصلا تو ليست 18 نفره هم نباشه!
تو بازي قبل افتضاح بود و فرگي نميخواد ازش تو اين بازي استفاده كنه!
پس فابيو جايگزين بشه بهتره! فابيو بعد از چندين هفته دوباره بازي ميكنه و مطمئنا از انگيزه بالايي برخورداره!
من كلا فابيو و رافائل رو خيلي قبول دارم! خيلي به خودشون اعتماد دارن و نترس بازي ميكنند! با شناختي كه از فرگي دارم حتم دارم تا چند سال ديگه اين دو بازيكن به سطح بالايي ميرسند و ميتونن تا چند سال دفاع كناري منچستر رو تضمين كنند!
والنسيا احتمالا تو اين بازي نيمه دوم به كار گرفته ميشه!
والنسيا سال قبل بعد از گزروندن مصدوميتش فوق العاده بود و اگه امسال دوباره مصدوم نميشد ميتونست رقيب سرسختي واسه ناني و يانگ باشه!
حالا بايد بهش ميدون داده بشه تا خودشو پيدا كنه!
به نظر من واسه وسط كلورلي و اندرسون زوج خوبي ميشن!
همين دوتا اول فصل خيلي خوب كار كردند و با هم هماهنگ بودند كه بازم مصدوميت...
كلورلي تو كار هجومي خوب كار ميكنه ولي از لحاظ بدني ضعيفه و تو كار دفاعي و پرس كردند اصلا خوب نيست!
واسه همين بايد اندرسون دونده كنارش قرار بگيره تا ضعف كلورلي رو تو كار دفاعي و دوندگي جبران كنه!
كاري كه كريك و فليچر نميتونند انجام بدند! چون خيلي كند هستند و دوندگي كمي دارند!
اما واسه مهاجم نوك:
به نظر من بهترين گزينه واسه اين بازي كسي نيست جز چيچاريتو!
چيچا شم گلزني بيشتري نسبت به ولبك كم تجربه و براتوفه تقريبا ناآماده داره!
چيچا ميتونه با دوندگي و پرس به كار دفاعي تيم هم كمك كنه كه بربا نميتونه اين كارو بكنه!(هرچند ولبك هم تو اين كار خوبه)
اما كليد موفقيت منچستر دست وين رونيه!
روني چند هفته ميشه كه خودش نيست و به دليل مشكلات روحي نتونسته روند بازيهاي خوبش و گلزنيهاشو ادامه بده!
اگه روني بازيش بگيره خيلي از مشكلات منچستر حل ميشه و شانس بردمون بيشتر ميشه!
روني تو بازي قبل خيلي عقب ميومد تا بازيسازي كنه ولي تو اين بازي با وجود كلورلي ميتونه بيشتر به گلزني فكر كنه و وظيفه بازيسازي از دوشش برداشته ميشه!
به اميد يه بازي خوب از منچسترو و پيروزيroz::
:manchester::manchester::manchester::manchester:
مثل اینکه منچستر میخواد گایتان هافبک تهاجمی منچستر رو بخره. گایتان همون کسیه که اون پاس گل بیرون پای قشنگ رو به کاردوسو داد اون هم دروازه یونایتد رو باز کرد. بازیکن جوون و خوبیه.اگه بخریمش خیلی خوب میشه ولی چون توی این فصل نمیتونه تو اروپا برامون بازی کنه احتمال اومدنش کمه. بحث اسنایدر هم هنوز داغه ولی اون هم وضعیتش مشابه گایتان و نمیتونه تو اروپا برامون بازی کنه.
فرگی خودش میدونه باید چی کارکنه. به قول داش سعید ما هممون به فرگی اعتماد داریم و میدونیم که اون بهترین کار ممکن رو میکنه.
داداش خاوي مارتينز.مونتوليوو ميتونند گزينه هاي بهتري باشن!
چون اگه يه بازيكون بخريم كه نتونه تو اروپا واسمون بخوره كه هيچ فايده اي نداه!
فرگي هم اينكارو نميكه!وخوب ميدونه بايد يه بازيكوني بخريم كه تو مهمترين بازيهامون يعني بازيهاي اوپايي به دردمون بخوره!
خدا كنه نيم فصل دوم مشكل بازيساز نداشته باشيم:khahesh:
اينم ليست بازيكوناي دو تيم:
Everton: Howard, Heitinga, Hibbert, Distin, Jagielka, Baines, Barkley, Fellaini, Osman, Rodwell, Stracqualursi, Mucha, Bilyaletdinov, Vellios, Gueye, Saha, Coleman, Hahnemann.
Manchester United: De Gea, Lindegaard, Amos, Smalling, Fabio , Ferdinand, Vidic, Jones, Cleverley, Evra, Valencia, Nani, Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Park, Young, Berbatov, Diouf, Hernandez, Owen, Rooney, Welbeck.
man utd: De gea, jones, vidic, evans, evra, welbeck, cleverley, fletcher, park, rooney, hernandez.
Subs: Lindegaard, ferdinand, owen, berbatov, nani, fabio da silva, valencia
خوب خدا شكر نميه اول رو با گل چيچا 1 بر صفر برديمdallliii
تركيب جالبيه و بازم هيچ كي انتظار اين تركيبو نداشت!:ahaaaaaa:
نكته جالب استفاده از ايوانزه!
ناني هم زخيره!!!!!!!! با وجود ولبك و چيچا روني عملا نقش يه هافبك رو ايفا ميكنه!
به اميد برد و بازي خوب تو نيمه دوم:eyvalla:
بلاخره بازي تموم شد و ما يه پيروزي شيرين خارج خونه بدست آورديم:eyvalla:
بازي با همون گل چيچا به پايان رسيد!
نيمه دوم فرگي كلورلي رو از بازي بيرون آورد و جاش ناني اومد!
جاي ولبك هم والنسيا و جاي چيچا برباتوف!
شانس آورديم كه بازيو برديم ولي بازم خيلي خوبه!
اين برد منچسترو احيا ميكنه و هوادارا هم آروم ميشن!
با اين برد نشون داديم كه هنوز مدعي و آماده رقابت با سيتي هستيم!
به اميد موفقيت منچستر تو بازي هاي بعدroz::
Abdollah 202
10-29-2011, 18:29
برد منچستر یونایتدو تبریک میگم به دوست منچستریم
سعید جان تبریک میگم
خبر خوب اینه که بازی رو بردیم ولی خبر بدی که بیشتر از برد منچستر به چشم میاد مصدومیت دوباره ی کلورلی. نمیدونم گل بازی رو دیدید یا نه اما دو پاس ماقبل گل رو کلورلی خیلی قشنگ داد به ولبک اون هم داد به اورا و بعدشم با یه سانت و یه ضربه از چیچا توپ گل شد.
اون پاس اول کلورلی خیلی قشنگ و هوشمندانه بود حیف که باز هم مصدوم شد. بیچاره هنوز تو اروپا واسمون بازی نکرده.اگر خدا بخواد فکر کنم اول هفته دیگه بتونه بازی کنه. خدا کنه.
به امید پیروزی های قاطعانه تر از منچستر:manchester:
خبر خوب اینه که بازی رو بردیم ولی خبر بدی که بیشتر از برد منچستر به چشم میاد مصدومیت دوباره ی کلورلی. نمیدونم گل بازی رو دیدید یا نه اما دو پاس ماقبل گل رو کلورلی خیلی قشنگ داد به ولبک اون هم داد به اورا و بعدشم با یه سانت و یه ضربه از چیچا توپ گل شد.
اون پاس اول کلورلی خیلی قشنگ و هوشمندانه بود حیف که باز هم مصدوم شد. بیچاره هنوز تو اروپا واسمون بازی نکرده.اگر خدا بخواد فکر کنم اول هفته دیگه بتونه بازی کنه. خدا کنه.
به امید پیروزی های قاطعانه تر از منچستر:manchester:
داداش خدارو شكر مصدوميت كلورلي جدي نيست و كشيدگي همسترينگه!
بازي بعد ممتونه واسمون بازي كنه!
خدايي خيلي تاثير گذاره و خوب بازيسازي ميكنه!
اميدوارم خيلي زود به تمرينات برگرده!
با اين كه سنش كمه ولي كم كم ميشه روش حساب كرد! حداقل تو اين كمبود بازيساز:ahaaaaaa:
زنده باد يونايتدroz::
Mohammad
10-29-2011, 21:43
من هم این برد رو به منچستری ها البته از نوع یونایتدش تبریک میگم
mortezarm
10-29-2011, 21:55
منچسترم نزاشت افت کنه و دیگه از بحران کوتاه مدتش خارج شد
هر چند به چندتا مهره کاری نیاز داره
برد منچستر یونایتدو تبریک میگم به دوست منچستریم
سعید جان تبریک میگم
من هم این برد رو به منچستری ها البته از نوع یونایتدش تبریک میگم
بچه ها خيلي ممنون بابت تبريكتون:chakerim:
منچسترم نزاشت افت کنه و دیگه از بحران کوتاه مدتش خارج شد
هر چند به چندتا مهره کاری نیاز داره
آره داداش منچستر با اين برد روحيه گرفت و تا حدود زيادي از بحران خارج شد!
بردن اورتون تو خونش كار آسوني نيست!بازي سختي بود و واقعا واسه اين 3امتياز جنگيديم!
داداش من قببلان هم گفتم منچستر فقط يه بازيساز ميخواد و به نظرم تو بقيه پست ها مشكلي نداره!
درسته تو بعضي پست ها بازيكن هاي جووني داريم ولي خوبند!
بايد تو ژانويه يه بازيساز بگيريم تا مشكلمون حل شه!
به اميد موفقيت منچستر درادامه راه دراز قهرماني...roz::
منم تازه اومدم تو این انجمن و یونایتدیه تیرم........چیچا خوب ترکوند.....برده آرسنال مبارک:balesh:
خب بعد از اون شکست به این برد نیاز داشتیم سمته چپه یونایتد با نفوذایه اورا خیلی قوی شده ولبکم خوب کار کرد
منم تازه اومدم تو این انجمن و یونایتدیه تیرم........چیچا خوب ترکوند.....برده آرسنال مبارک:balesh:
قدمت رو چشم داداش.اميدوارم بتونيم بحثهاي خوبي تو اين بخش داشته باشيم:chakerim:
خب بعد از اون شکست به این برد نیاز داشتیم سمته چپه یونایتد با نفوذایه اورا خیلی قوی شده ولبکم خوب کار کرد
درسته با اين برد تيم از لحاظ روحي ريكاوري ميشه!
اورا هم بعد از اون بازي ضعيف تو دربي بايد بيشتر تلاش كنه!
درسته با اين برد تيم از لحاظ روحي ريكاوري ميشه!
اورا هم بعد از اون بازي ضعيف تو دربي بايد بيشتر تلاش كنه!
درسته تو بازی دربی همه خطه دفاعی بد کار کردن ولی برگه برنده منچستر بازیکنایه جوونیه که با باشگاه زندگی کردنو با عشق بالا اومدن و انگیزه مهم ترین چیزیه که دارن این چیزیه که خیلی باشگاها ندارن
منچستری که ۸ تا به توپچی ها زد ۶ تا گل تو اولد خورد و همین آرسنال دیروز ۵ تا به چلسی زد و این خاصیت این لیگه .امسال همه اشتیاقه من به دیدنه گوشه هایه نفوذی منچستر یعنی اشلی یانگ و نانی هست .
سرتونو درد آوردم
آره سعید جان تو ژانویه یه بازیکنه بازی ساز با خاصیته تهاجمی بگیریم عالی میشه کسی که بتونه پشته سره رونی و مهاجمارو ساپورت کنه مثه اسکولز که دیگه لازم نباشه رونی واسه توپ گیری اینقد عقب تر از مهاجمه نوک بیاد
آره سعید جان تو ژانویه یه بازیکنه بازی ساز با خاصیته تهاجمی بگیریم عالی میشه کسی که بتونه پشته سره رونی و مهاجمارو ساپورت کنه مثه اسکولز که دیگه لازم نباشه رونی واسه توپ گیری اینقد عقب تر از مهاجمه نوک بیاد
آره داداش
ولي يه نكته:
فرگي زياد معمولا از هافبكي كه زياد هجومي باشه يعني پشت مهاجم ها بازي كنه استفاده نميكنه و با سيستمش جور درنمياد!
فرگي بازيكنايي مثل اسكولز رو ترجيح ميده!
اسكولز توانايي ارسال پاسهاي قطري رو داشت به همين خاطر بيشتر تو وسط زمين بود!
اما بازيكني مثل سيلوا اينجوري نيست! بايد پشت مهاج ها بازي كنه و يه بازيكون ريز نقشه!
اسكولز پاسهاي كوتاه خوبي ميداد وهمين طور بسيار پرتلاش و جنگنده بود و از لحاظ فيزيكي مناسب بود!
خلاصه فرگي با توجه به سيستم 4 4 2 كه استفاده ميكنه به يه بازيكن نياز داره كه توانايي بازيسازي از مياننه زمين رو هم داشته باشه!
مثل شواين اشتايگر يا خاوي مارتينز يا مونتوليوو يا ....
خدا كنه فرگي از همين الان به فكر خريد باشه و نيم فصل دوم يه بازيكون نامبر وان تو هافبكمون داشته باشيمdallliii
امسال يكي از جذاب ترين دوره هاي ليگ تو 10 سال قبله!
خيلي از تيم ها آماده اند و به هم نزديكند!
يونايتد.ان سيتي .ليورپول.آرسنال.چلسي.تاتنها م ...
نميشه نتايج رو پيش بيني كرد و بازي ها سخت شده.
اميدوارم منچستر مثل اوايل ليگ با قدرت بازي كنه و تو اين ماراتون بين مدعيان پيروز بشه!
هنوز تا قهرماني راه زيادي داريم و بايد واسش بجنگيم!
همه هواداران بايد پشت تيم باشند و از فرگيس حمايت كنند و بهش اعتماد داشته باشند!
زنده باد يونايتد:balesh:
David Sina
10-30-2011, 13:49
امسال يكي از جذاب ترين دوره هاي ليگ تو 10 سال قبله!
خيلي از تيم ها آماده اند و به هم نزديكند!
يونايتد.ان سيتي .ليورپول.آرسنال.چلسي.تاتنها م ...
نميشه نتايج رو پيش بيني كرد و بازي ها سخت شده.
اميدوارم منچستر مثل اوايل ليگ با قدرت بازي كنه و تو اين ماراتون بين مدعيان پيروز بشه!
هنوز تا قهرماني راه زيادي داريم و بايد واسش بجنگيم!
همه هواداران بايد پشت تيم باشند و از فرگيس حمايت كنند و بهش اعتماد داشته باشند!
زنده باد يونايتد:balesh:
چه فایده داداش .......... وقتی شبکه 3 هیچ بازی از لیگ جزیره نشون نمیده ؟
تو این یک ماه فقط دربی منچستر رو گذاشته در حالی که پارسال هر هفته 3 تا بازی انگلیس رو پخش زنده داشت ........
چی شده ؟؟؟؟؟؟؟ :fek konam:
آره واسه منم عجيبه كه چطور بازهاي به اين مهمي رو پخش نميكنند!
بازي منچستر-ليورپول/آرسنال-چلسي/منچستر- آرسنال/....اين بازي هارو پخش نكردند!!!!
واقعا حيف اين جور بازي هاست!
نبايد بازيهاي ليگ خودمونو به بازيهاي قشنگه اروپا ترجيح بدن!
این فصل تمومه دربیارو پیچوندن من الجزیره هارو دارم پلاس ۵ همه بازیایه لیگه انگلیس رو نشون میده
متاسفانه از شبکه محلی ۳ ازین بیشتر انتظار نمیره برنامه ریزی این شبکه صفره .
اما شايعه بعدي!!!!
منچستر به دنبال چيك تيوته بازيكن اهل ساهل آج تيم نيوكسله!
اين بازيكن 25 ساله هافبك دفاعي بازي ميكنه!
به نظر من ما به اين بازيكن نيازي نداريم و يه بازيكن باكلاس اونم نه هافبك دفاعي بلكه هافبك هجومي و بازيساز نياز دايم!
خدا كنه اين خبر به حقيقت تبديل نشهchomagh
خیلی ها این مربی اسطوره ای رو زیر فشار قرار دادن که چرا به منچستر سیتی به این نتیجه عجیب باخته ولی به نظر من اگر شیاطین 10ر بار دیگه هم ببازن باز هم فرگوسن یه اسطورست !!!!!!!!!!!!
خیلی ها این مربی اسطوره ای رو زیر فشار قرار دادن که چرا به منچستر سیتی به این نتیجه عجیب باخته ولی به نظر من اگر شیاطین 10ر بار دیگه هم ببازن باز هم فرگوسن یه اسطورست !!!!!!!!!!!!
آره داداش موافقم!
علت باخت يونايتد تو دربي فرگي نيست و اگه هم باشه چيزي از ارزش هاش كم نميشه!
فرگوسن نماد باشگاهه و واسه اين تيم با عشق كار كرده و مارو به همه چي رسونده.
فرگي اينقدر به گردن ما و باشگاه حق داره كه حداقل به خاطر يه باخت فقط يه باخت سنگين بهش توهين نكنيم:gahhr:
فرگي تو اين سال ها هيچ وقت به تيم پشت نكرد و اين همه سال به تيم وفادار بود.
الكس عمرو پاي اين تيم گزاشت و نامش تو تاريخ يونايتد بيشتر از هر اسمي تجلي داره.
اميدوارم تو اين سالهاي آخر حضور فرگي بهش بي احترامي نشه و خدايي نكرده از تيم اخراج نشه:gahhr:
مطمئنا تا آخرين لحظه اي كه تو تيم باشه بهترين مربي واسه ماست و بايد بزاريم تا هروقت خودش خواست از سمتش كناره گيري كنه!
خدا كنه هيچ وقت اون روز فرا نرسه و سايه فرگوسن بالا سر ما و تيم باشه!
زنده باد فرگي بزرگlove::
shahram14
10-30-2011, 18:25
سلام به همه. به خواسته و دعوت یکی از اعضای این فروم به اینجا آمدم. حیات کوتاهی در این فروم خواهم دام، اما سعی خواهم کرد تا زمانی که هستم + باشم.
سلام به همه. به خواسته و دعوت یکی از اعضای این فروم به اینجا آمدم. حیات کوتاهی در این فروم خواهم دام، اما سعی خواهم کرد تا زمانی که هستم + باشم.
سلام به شوما منچستري عزيز
ممنون كه دعوت منو قبول كرديد و اميدوارم از نظرات شوما بهره ببريم!
خيلي خوش اومدي داداش:chakerim:
قابل توجه همه بروبچه هاي منچستري:
آقا شهرام يه منچستري با تعصب و گل از امروز به جمع ما اضافه شدند
داش شهرام عزيز تو يه فروم منچستري مدير بازنشسته هستند و من ازشون دعوت كردم كه مواقعي كه وقت داشتند به دربي هم سري بزنند!
خوشبختانه دعوت منو قبول كردند!
قربون همه منچستري هاي عزيزlove::
خوشبختانه رافائل به تمرينات برگشتهdallliii
رافائل ميتونه خيلي بهمون كمك كنه تو اون سمت خط دفاع!
اميدوارم اسمالينگ هم هرچه زودتر مصدوميتشو پشت سر بزاره و به تمرينات برگرده.
اين مصدوميت ها تا مارو بيچاره نكنند ول كن نيستندashem:-
خدا كنه ديگه مصدوميتي نداشته باشيمroz::
واقعا جایه اسمالینگ خالی میمونه مخصوصا نفوذایی که رو کرنرا داشت و قدرت سر زنیش که واسه منچستر گل هم زد این فصل ولی دوستان منچستر جوونایی داره که انگیزه دارن و این خیلی به تیم کمک میکنه امیدوارم رافائل خوب کارکنه چون بعده اون بازی با بایرن یخ از چشمه من افتاده اگه اخراج نمیشد بایرنو حذف میکردیم شک نکنید.از بایرن خیلی بدم میاد .
منچستر یونایتد - اوتلول گالاتي ( لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا )
دور برگشت از مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا
تاریخ برگزاری بازی :
4 شنبه 2 نوامبر – چهارشنبه شنبه 11 آبان
زمان برگزاری بازی :
19:45 به وقت محلی – 23:15 به وقت تهران
محل برگزاری :
استادیوم اولدترافورد
اوتلول گالاتي :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 12 لیگ با 5 برد و 3 مساوی و 4 باخت در رده ی 7 جدول رده بندی لیگ یک رومانی – 11 گل زده و 12 گل خورده
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی اول لیگ رومانی ( با 70 امتیاز )
3 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :
46 گل زده و 25 گل خورده
4 – کاپیتان :
Sergiu Costin بازیکن 32 ساله رومانیایی که از سال 2006 در این تیم بازی می کند
5– مربی :
Dorinel Munteanu با 43 سال سن از سال 2009 هدایت اوتلول گالاتی را بر عهده دارد .
بازی رفت دو تیم با نتیجه ی 2-0 به سود منچستر به پایان رسید . هر دو گل منچستر توسط رونی از روی نقطه ی پنالتی به ثمر رسید . همچنین ویدیچ اخراج شد و به این بازی نمی رسد
آمار دو تیم در سه بازی اول لیگ قهرمانان :
داور بازی :
Marijo Strahonja داور 36 ساله اهل کرواسی که از سال 2006 به عضویت فیفا در آمده است .
تیم داوری این بازی :
Referee Marijo Strahonja (CRO)
Assistant referees Sinisa Premuzaj (CRO), Zeljko Novosel (CRO)
Additional assistant referees Igor Pristovnik (CRO), Damir Batinić (CRO)
Fourth official Ante Vučemilović-Šimunović Jr. (CRO)
UEFA Delegate Miguel Galán Torres (ESP)
UEFA Referee observer Hugh Dallas (SCO)
خوب فردا شب يه بازي نسبتا آسون تو جام باشگاه ها داريم.
اوتلول گالاتي نميتونه تو اودترافورد واسمون خطرناك باشه هرچند نبايد دسته كمشون بگيريم!
تو اين بازي كلورلي هم حاضره و ميتونه خيلي بهمون كمك كنه.
بازي رفت رو هم برديم ولي اونطور كه بايد نسبت به حريف برتري نداشتيم!
ولي تو اين بازي بايد با گلهاي بيشتر از بازي رفت به پيروزي برسيم و پرقدرت ظاهر بشيم.
ويديچ تو اين بازي غايبه چون بازي قبل اخراج شد!
بابراين فرديناند در غياب اسمالينگ حتما بازي ميكنه.
اميدوارم فرديناند هم بهتر از هفته هاي قبل بازي كنه تا موج انتقادات نسبت بهش كمتر بشه!
فرديناند تو اين چندبازي اخير خوب كار نكرده و خيلي ها بهش ايراد ميگيرند!
والنسيا هم بايد مثل بازي با اورتون نيمه دوم به بازي بياد و كم كم آماده بشه!
اما رافائل كه تازه از بند مصدوميت رها شده كاملا آماده نيست و فكر نكنم فرگي ازش استفاده كنه!
با اين حساب جوينز بايد دفاع راست بازي كنه و ريو همراهه ايوانز دفاع مياني.اورا هم چپ(فابيو)
احتمال داره فرگي بازم از زوج فليچر كلورلي استفاده كنه كه به نظر جواب ميده!
كلورلي ميتونه توپو تو وسط زمين به خوبي به گردش دربياره چون سرعت عمل بالايي داره و تكنيك هوش خوبي داره.
قليچر هم تو اين چند بازي بد كار نكرده و ميتونه بهتر از اندرسون و كريك باشه.
ناني و يانگ هم كه به احتمال خيلي زياد بازي ميكنند و روني و چيچا هم همين طور!
چيچا فعلا بهتر از ولبك و بربا بازي ميكنه و بهتره كه بازي كنه و فرگي هم به احتمال زياد بهش بازي ميده!
به اميد يه بازي خوب از يونايتد و خوشحال كردن هواداراي زخم خورده اي كه به اولدترافورد ميان!
زنده باد شياطين سرخ اولدترافوردroz::
بازی خوبی برایه یونایتده حسابی تیم ریکاوری میکنه و بر میگرده آماده میشه واسه بازیایه سخت تر نمایشه نانی و یانگ تو لیگ قهرمانان واقعا دیدنه
ليست بازيكن هاي انتخاب شده واسه بازي امشب:
De Gea, Lindegaard, Amos, Jones, Rafael, Fabio,
Ferdinand, Evans, Freyes, Cole, Pogba,
Valencia, Anderson, Park, Fletcher, Gibson, Nani,
Diouf, Hernandez, Owen, Rooney,Berbatov,
Welbeck
با توجه به ليست بالا رافائل واسه اين بازي انتخاب شده و احتمال داره كه فرگي بهش بازي بده!dallliii
به نظر من رافائل به مرز آمادگي نرسيده و اگه تو اين بازي به كار گرفته بشه و به خاطر عدم آمادگي بد بازي كنه و مرتكب اشتباهاتي بشه هم خودش از لحاظ روحي ضعيف ميشه و هم تيم ضرر ميكنه.
پس بهتره كه از جوينز تو دفاع راست استفاده بشه.
گيبسون هم تو اين ليست قرار داره!
به نظر من گيبسون آينده خوبي داره و اگه قدرشو بدونيم خيلي بيشتر از كريك و فليچر پيشرفت ميكنه.
دارن گيبسون مدتيه كه از ميادين دور بوده و نياز به زمان داره كه به شرايط آرماني برسه.
احتمال اينكه تو تركيب قرار بگيره خيلي كمه و فعلا شرايط بازي رو نداره.
اما خبر خيلي بد اينه كه كلورلي نميتونه بازي كنه!:ey babaaa:
كلورلي كه بعد از چندين هفته مصدوميت به تركيب برگشته بود تو بازي با اورتون دوباره مصدوم شد و نميتونه تيمو تو اين بازي همراهي كنه!:gijjj:
خدا كنه اين بار مصدوميتش طولاني نباشه و به بازي هاي بعدي برسه:khahesh:
با اين حساب احتمالا اندرسون و فليچر دو هافبك مياني ما تو اين بازي باشند.
فرگوسن دوباره داره بربارو راه ميندازه و بهش بازي ميده و انتظار ميره تو اين بازي هم واسه نيمه دوم به بازي بياد!
بربا اگه خودش باشه مثل فصل قبل بازي كنه فرگوسنو مجاب ميكنه كه ازش استفاده كنه!حتي به عنوان يار ثابت!
اما فعلا چيچا واسه اين بازي مناسب تره و از ابتدا بازي ميكنه.
اميدوارم ....:yes:
روني و ناني تو ليست 23 نامزد دريافت توپ طلا قرار گرفتند و فرگي هم بين 10 نامزد بهترين مربي سالdallliii
مشخصه كه شانس روني و ناني واسه دريافت توپ طلا زياد نيست اما فرگي ميتونه بهترين مربي سال بشه و حقشه!
اميدوارم فرگي به حقش برسه و روني و ناني به جايگاه واقعيشون بين اون 23بازيكن برسند.
roz::
متاسفانه باز هم کلورلی رو نداریم. ولی انتظار میره حداکثر تا هفته دیگه برگرده.
خبر خوب برگشتن رافائل و گیبسونه:hehee:. من شخصا سبک بازی گیبسون رو ذوست دارم و خیلی دلم میخواد هرچه زودتر به مرز آمادگی برسه و واسه تیم بازی کنه ولی همون طور که داش سعید گفت فکر نکنم تو این بازی به کارگرفته شه چون تازه برگشته.
خداکنه هرچه زودتر برسه من یکی که عاشق شوت هاشم.
ما برای صدرنشینی حتما باید این بازی رو ببریم که انشاءالله همینطور میشه.
فقط خدا کنه پر گل ببریم تا قدرتمون رو به رخ تیم های دیگه بکشیم.
به امید برد یونایتدها:manchester:
امیدوارم امشب با نتیجه خوبی ببریم به تعداد گله بالا نیاز داریم ! تا به شرایطه روحی مناسب برسیم
بازیرو شبکه ۳ پخش نمیکنه . لینکه مناسب دارید لایو ببینیم اگه استریم ۳۲۰ باشه عالیه!
سلام به منچستريهاي عزيز
خداروشكر بازي رو برديم هرچند انتظار ميرفت كه با تعداد گل بيشتري به پيروزي برسيمdallliii
فرگي تو اين بازي والنسيا رو از ابتدا تو تركيب قرار داده بود و خوشبختانه والنسيا با انجام يه بازي خوب و به سمر رسوندن يه گل جواب اعتماد فرگي رو دادroz::
روني هم تونست واسمون گلزني كنه ولي گلش يه خورده ...بود:hehee:اما بازم از لحاظ روحي روش تاثير مثبتي ميزاره.
بنفيكا و بازل هم مساوي كردند تا ما به تنهايي در صدر اين گروه قرار بگيريم:ahaaaaaa:
اما خدايي اين نتيجه خوبي واسمون به حساب نمياد و با توجه به اين كه بازي تو اولدترافورد بود بايد بيشتر گل ميزديم و بهتر از اينا بازي ميكرديمashem:-
اميدوارم بتونيم به عنوان سرگروه به دور بعد راه پيدا كنيم با توجه به بازيهاي پيش و رو اين احتمال زياده.
زنده باد منچسترroz::
منچستر یونایتد - ساندرلند ( لیگ برتر انگلستان )
[Only Registered And Activated Users Can See Links] منچستر یونایتد - ساندرلند ( لیگ برتر انگلستان )
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
هفته یازدهم لیگ برتر انگلستان
تاریخ برگزاری بازی : شنبه 5 نوامبر – شنبه 14 آبان
زمان برگزاری بازی : 15:00 به وقت محلی – 18:30 به وقت تهران
محل برگزاری : اولدترافورد
ساندرلند :
1-
نتایج این فصل :
تا هفته ی 10 لیگ با 2 برد و 4 مساوی و 4 باخت در رده ی 14 جدول رده بندی لیگ برتر – 14 گل زده و 12 گل خورده با تفاضل گل مثبت 2
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 10 لیگ
3– بهترین گلزن فصل قبل :
Asamoah Gyan با 11 گل در لیگ
4 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :
45 گل زده و 56 گل خورده
5 – آمار بازی ها مقابل یونایتد در فصل قبل :
0-0 مساوی در استادیوم لایت و 0-2 بازنده در اولدترافورد
6– بازیکنان جذب شده در فصل نقل و انتقالات :
Nicklas Bendtner قرضی از آرسنال - John O'Shea و Wes Brown از منچستر یونایتد - Sebastian Larsson از بیرمنگهام -
7 – کاپیتان :
Lee Cattermole با 23 سال سن که از سال 2009 در این تیم بازی می کند .
8 – مربی :
Steve Bruce با 50 سال سن از سال 2009 هدایت ساندرلند را بر عهده دارد
داور بازی :
Lee Mason داور 40 ساله اهل بولتون که از سال 2006 در لیگ برتر قضاوت می کند
تیم داوری :
Referee: L Mason
Assistants: J Collin, M McDonough
Fourth Official: A Taylor
Match Delegate: T Dolan
PGMO: I Blanchard
mufctalk
منم همین الان هایلایتایه بازیرو دانلود کردم البته دیشب رو نت دیدم بازیرو ولی لگ زیاد داشت . دیشب میتونم بگم جونز ترکوند!!!! نفوذاش عالی بودن پا به توپه خوبی هم داره شدیا امیدوار شدم جنتا ارساله خوبم داشت .
دخه آ هم عالی بود . ولی رونی واقعا یه اسطورس چه بازی سلزی میکرد دیشب . ولی چیچا و برباتوف زیاد توپ خراب کردن وگرنه راحت 4 .5 تا میزدیمlove:::manchester:
sareh.sh
11-03-2011, 22:13
دیشب مهم برد و صدرنشینی بود که انجام شد
حالا باید تو لیگ نتایج عالی بگیریم تا سیتی رو زود پایین بیاریم
David Sina
11-03-2011, 23:31
استیو بروس مربی ساندرلند از شاگردان فرگوسن بوده ......... ببینیم درسشو خوب پس میده یا نه ؟ :balesh:
Great Milan
11-04-2011, 11:43
منچستر به احتمال زیاد بازی رو میبره و باید ببره چون تو رقابت با من سیتی عقب میوفته .رونی با گلی که زده داره به شرایط ایده الش میرسه و این احتمال برد شیاطینو بالا میبره
ليست بازيكنان:
Manchester United: De Gea, Lindegaard, Amos, Jones, Rafael, Fabio, Ferdinand, Evans, Vidic, Valencia, Anderson, Park, Fletcher, Gibson, Nani, Diouf, Hernandez, Rooney, Berbatov, Welbeck.
سلام به منچستري هاي عزيز
فردا يه بازي مهم تو اولدترافورد داريم.
بازي با ساندرلند كه از اهميت بالايي برخورداره.ما واسه عقب نموندن از سيتي نياز به هر 3امتياز اين بازي داريم و از طرفي هوادارا انتظار دارن تو اين بازي خونگي حتما ببريم و اگه خدايي نكرده امتياز از دست بديم يه نتيجه بد به حساب مياد و همه هوادارا به اين شرايط معترض ميشن.
بازم نميتونيم از چندتا بازيكنامون به علت مصدوميت استفاده كنيم!كلورلي,گيگز,اشلي يانگ,اوون,اسمالينگ و احتمالا اندرسون.اين بازيكن هارو تو بازي فردا نداريم:ehe:
با بازيكنهايي كه در اختيار داريم احتمالا اين تركيبو داشته باشيم:
..............................ايوانز........ ...فرديناند
اورا(فابيو).............................. ...........................جوينز
...........................اندرسون(فليچ ر)
.............................................رو ي(پارك)
ناني.......................................... ...................والنسيا
.......................چيچا(روني)
........................................بربا( لبك_چيچا)
ميبينيد كه منم تو تركيب ترديد دارم و واقعا نميشه از تركيب مطمئن بود!
اورا كه مصدوم نيست ولي مثل اينكه يه سري مشكلات خانوادگي واسش پيش اومده و شايد به خاطر آماده نبودن از لحاظ روحي فرگي ازش استفاده نكنه ولي احتمال اينكه بازي كنه بيشتره.
فرگوسن تازگي تو يه مصاحبه اعلام كرده كه اندرسون تو تمرينات مصدوم شده و حضورش تو بازي با ساندرلند قطعي نيست.واسه همين اگه نباشه فليچر جاش بازي ميكنه.
اما فرگي تو بازي قبل واسه اولين بار از روني به عنوان يه هافبك استفاده كرد و روني هم به خوبي تو اون پست ايفاي نقش كرد.
روني بازيكن سريع,باهوش و تكنيكيه اما از همه مهمتر پاسهاي خيلي خوبي ميده و تو خيلي از بازيها ديده ميشه كه عقب تر مياد و تو بازيسازي شركت ميكنه.روني پاسهاي قطري فوق العاده اي ميده كه مارو ياد اسكولز ميندازهashem:-خلاصه روني از همه لحاظ توانايي بازي كردن تو اين پست رو داره و با توجه به كمبود و ضعف ما تو اين پست استفاده از روني به عنوان هافبك يه كار كاملا عاقلانس.
با توجه به مصدوميت يانگ والنسيا حتما از ابتدا تو تركيب قرار ميگيره و سمت راست بازي ميكنه.اميدوارم از اين فرصت به خوبي استفاده كنه و بتونه خودشو نشون بده و جواب اعتماد فرگي رو بده.
ناني هم به خاطر اينكه والنسيا فقط توانايي بازي تو سمت راست رو داره تو اين بازي تو سمت چپ بازي ميكنه و به نظر من اينجوري ميتونه بهتر تو عرض محوطه جريمه حركت كنه و شوت بزنه.
اما در مورد 2 مهاجم:
اگه فرگي نخواد از روني تو اين بازي تو هافبك استفاده كنه كه زوج روني چيچا محتمل تره!
در غير اين صورت چيچا به همراه يكي از بين ولبك و بربا دو مهاجم ما خواهند بود كه به نظر من بربا باشه بهتره.
اميدوارم شاهد يه بازي خوب از منچستر باشيم و با يه نتيجه خوب بازي رو ببريم.
زنده باد يونايتد
king manutd
11-04-2011, 21:11
اورا يه بازيكن كليدي واسه منچستره و فرگي نميتونه به اين راحتي اونو از تركيب كنار بزاره.
منم با بازي روني تو وسط زمين موافقم ولي معتقدم روني استعداد بيشتري تو گلزني و فضا سازي واسه مهاجم هدف داره و اگه ما بتونيم تو نيم فصل يه پليميكر نامبر وان بخريم روني هم به پست اصليش برميگرده كه به نفع تيمه.
من به نتيجه اين بازي اميدوارم...
Great Milan
11-04-2011, 21:52
رونی یک بازیکون کلیده واسه منچستر و بازی نکردن توپست اصلیش کیتونه به تیم ضربه بزنه ولی مثل اینکه تو پست داره جواب میده ولی این بازم به نفع فرگی نیست چون رونی رو از اون پستش دور میکونه و امادگیشو تو پست اصلی از دست میده
shahram14
11-05-2011, 02:09
اوشی بی تردید به دلیل مصدومیت تجدید خاطره با هم تیمیهای سابق رو از دست خواهد داد اما براون فرصت دیداری دوباره در ورزشگاه اولدترافورد خواهد داشت. تیمی که طی سالها با لقب گربه هیا سیاه پای به میادن گذاشته باید کمی بدشانس باشه که در دورانی پای به تئاتر رویاها میگذاره که تیم منچستر یوتایتد هنوز در شوک شکست 1 - 6 هست و نیاز داره با نتیجه ای در خور نام باشگاه، قدری از شکست تلخ کم کنه و این کار رو برای شاگردان استیو بروس سخت و سخت و سخت تر خواهد کرد، گرچه شایستگیهای این تیم رو باید محترم دانست. بر اساس شایعاتی در نشریات فرانسه، اورا به دلیل آنچه فوت برادر 42 ساله او نامیده شده، ممکنه در این بازی حضور پیدا نکنه. شاید حضور رافائل دا سیلوا در این سوپرایزی برای طرفداران باشه، و البته خیلی محتمل نیست که چنین چیزی رخ بده چرا که بازگشت سریع از چنین مصدومیتی معمولاً گزینه اول مربیان نیست.
بهانه برای نتیجه گیری خوب برای میزبانان در این دیدار کم نیست. فردیناند به دنبال احقاق حق، رونی برای اثبات توانایی در هر پست و منطقه، د خئا برای دنبال کردن راه پیشرفت و البته تداوم اطمینان از او و...در هر صورت امیدوارم بازی زیبا، پر بار و با 3 امتیاز برای شاگردان سر آلکس فرگوسن همراه باشه. شاید پیرمرد خردمند اسکاتلندی با این 3 امتیاز در آستانه جشن 25 مین سالگرد حضورش در پر افتخار ترین تیم بریتانیایی، هدیه ای خوب دریافت کنه.
تا چند دقيقه ديگه بازي شروع ميشه!
اينم تركيب تيم:
Manchester United Team: Lindegaard, Jones, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Fletcher, Rooney, Park, Welbeck, Hernandez. Subs: De Gea, Evans, Fabio, Carrick, Valencia, Diouf, Berbatov
نميدونم چرا از دخه آ رو نذاشته تو تركيب!!!!!!!!
اما همون طور كه پيش بيني ميشد از روني تو پست هاقبك وسط استفاده شده.
پارك از ابتدا تو تركيب قرار گرفته و والنسيا رو نيمكته!
اميدوارم بازي خوبي بشه و ببريم...
خوب خدارو شكر بازم به سختي ولي برديمdallliii
بازم دم براون گرم! واقعا اين بازيكن هنوز نسبت به منچستر غيرت داره:hehee:
بازي رو با گل به خودي براون برديمmas:-اين دفعا رو شانس آورديم!
واقعا اين نتيجه خوبي نبود و بايد دعا كنيم زودتر مصدومين برسن.
تو اين بازي خط حملمون در نبود روني توفيق چنداني نداشت و خدا كنه كلورلي زودتر برگرده تا روني هم بره سر پستش.
اميدوارم تو بازيهاي بعد بهتر شيم و بهتر نتيجه بگيريم...roz::
mortezarm
11-05-2011, 23:16
تبریک اما به سختی بردید
نشون میده بازیکنای منچستر که از این تیم میرن دلشون با منچستره
آره بابا بازيكناي منچستر همه وفادارن و تو هرتيمي باشن دوست دارن به تيم سابقشون خدمت كنن:hehee:
ایول بابا من جاتون خالی عروسی بودم تریپ کت شلواره تنگو اسپرت زدیم رفتیم کلی آشنا پیدا کردیم اونجا:hehee: اومدم دیدم 1-0 بردیم فمیدم بازی سختی داشتیم ولی باز دمشون گرم .برم هایلایتایه بازیرو ببینم. :manchester:
تبریک برد نسبتا خوبی رو مقابل ساندرلند بدست آوردیم.
فقط نمی دونم چرا یونایتد با تفاضل کم می بره
باخت مقابل سیتی کمی تو روحیشون تاثیر گذاشته
امیدوارم به آمادگی کامل برسن.
اره داداش منچستر اين هفته ها زياد حال و روز خوشي نداره!
اما بايد به آينده اميدوار بود.قبل بازي ديشب مراسمي براي تجليل از فرگي برگزار شد و يه قسمت از ورزشگاه به نام فرگي شد.
مطمئنا اين مراسم انگيزه فرگي رو بيشتر ميكنه و اميدوارم همين عاملي بشه تا تيم از اين بحران بيرون بياد.
به اميد موفقيت منچستر تو بازيهاي بعد...roz::
sina acm
11-06-2011, 22:25
این برد با جشن 25 سال حضور sir تو منچستر بود که خیلی خوش حال شدم
تبريك...roz::
منچستر "اندرس هلگبام پريرا" رو از تيم psv به خدمت گرفتdallliii
يه بازيكن بسيار آينده دار كه هنوز 15 سال داره و تيمهاي زيادي خواهانش بودند كه خودش فهميد بهترين جا واسه پيشرفت منچستره:balesh:
اين بازيكن تو ژانويه به تيم زير 19 سال منچستر ملحق ميشه و تا اون موقع 16 سالش ميشه.
واقعا از خريد اينجور بازيكنها خوشحال ميشم.
يه بازيكن تكنيكي كه هافبك هجومي بازي ميكنه و ميتونه تا 3 4 سال آينده واسه تيم اصلي بازي كنه و تاثير گزار باشه.roz::
با توجه به مسابقات دوستانه انگليس چند روزي بازيهاي ليگ تعطيله و بازي بعد منچستر 28 آبان برگزار ميشهentezar::
سوانسي حريف بعديمونه بايد ببريمشون.
سوانسي تيم كوچيكيه و نميتونه خيلي دردسرساز باشه ولي بازم نميشه دست كمشون گرفت بايد واسه كسب 3امتياز بجنگيم.
اين وقفه تو بازي ها از اين جهت واسه ما خوبه كه مصدومانمون تا بازي بعد برميگردند و بقيه هم بيشتر استراحت ميكنند.dallliii
واسه انگليس هم آرزوي موفقيت ميكنم...roz::
رتبه باشگاهای جهان
آخرین رده بندی به تاریخ 1 November
سلام درسته کم گل میبریم ولی مصدومامونم داشته باشید اونا بیان شرایط بهتر میشه . مهم بازی زیبایه تیمه که تهاجمی و زیبا میکنه یه تیمه جوون وبا انگیزه که ستاره میسازه . امیدوار باشید شدید :d
آره بازی بعدی سخت نیست و واسه تجدیده قوا خوبه خداییش باید بربا بیشتر بازی کنه رو دور بیفته خیلی میتونه کمکمون کنه مخصوصا تو زدنه گلایه حساس.:love:
باورم نميشه:ajibeee:
يعني دارم به آرزوم ميرسم؟اي خدا...
قراره يه بازي بزرگداشت واسه دهمين سال حضور فرديناند تو منچستر بگيرند كه از كريس هم دعوت ميشه!
مطمئنم كريس اين دعوتو قبول ميكنه:ahaaaaaa:
اين يه رويا بود كه دوباره كريسو تو لباس منچستر تو اولدترافورد ببينم كه داره به حقيقت تبديل ميشه:gerye:
يادش بخير دوراني داشتيم با كريس...ashem:-
سال 2008 همه تيمهارو به همراه كريس له كرديم و قهرمان شديمom::از سال 2002 تا 2009 كه تو تيم بود تيم تو ليگ قدرت اول بود و تو اروپا هم يه قدرت بود.
اين بازيكن خدمات زيادي به منچستر كرد و بهترين بازيكن واسه من تو دوران فوتباليمه.
من عاشق كريسم و هميشه طرفدارش ميمونمlove::
منتظر روزي هستم كه وارد اولدترافورد بشه و همه هوادارا تشويقش كنند:shogh:
اميدوارم وقتي تو اولدترافورد بازي ميكنه دوباره زره هايي از عشق به يونايتد وارد وجودش بشه و به فكر برگشتن به خونش بيفته:khahesh:
ميدونم كه تا 2 3 سال آينده تو رئال ميمونه ولي بعد از رئال ميتونه برگرده و فوتبالشو تو خونش جايي كه پرورش يافت به پايان برسونه و به يكي از اسطوره هاي تاريخ يونايتد تبديل بشهashem:-
رونالدو عاشقتم تا عبد...love::
Abdollah 202
11-08-2011, 20:34
باورم نميشه:ajibeee:
يعني دارم به آرزوم ميرسم؟اي خدا...
قراره يه بازي بزرگداشت واسه دوازدهمين سال حضور فرديناند تو منچستر بگيرند كه از كريس هم دعوت ميشه!
مطمئنم كريس اين دعوتو قبول ميكنه:ahaaaaaa:
اين يه رويا بود كه دوباره كريسو تو لباس منچستر تو اولدترافورد ببينم كه داره به حقيقت تبديل ميشه:gerye:
يادش بخير دوراني داشتيم با كريس...ashem:-
سال 2008 همه تيمهارو به همراه كريس له كرديم و قهرمان شديمom::از سال 2002 تا 2009 كه تو تيم بود تيم تو ليگ قدرت اول بود و تو اروپا هم يه قدرت بود.
اين بازيكن خدمات زيادي به منچستر كرد و بهترين بازيكن واسه من تو دوران فوتباليمه.
من عاشق كريسم و هميشه طرفدارش ميمونمlove::
منتظر روزي هستم كه وارد اولدترافورد بشه و همه هوادارا تشويقش كنند:shogh:
اميدوارم وقتي تو اولدترافورد بازي ميكنه دوباره زره هايي از عشق به يونايتد وارد وجودش بشه و به فكر برگشتن به خونش بيفته:khahesh:
ميدونم كه تا 2 3 سال آينده تو رئال ميمونه ولي بعد از رئال ميتونه برگرده و فوتبالشو تو خونش جايي كه پرورش يافت به پايان برسونه و به يكي از اسطوره هاي تاريخ يونايتد تبديل بشهashem:-
رونالدو عاشقتم تا عبد...love::
مطمئنی سعید؟
اگه اجرا بشه که کار خوبیه
واسه بازیکنان وفادار باید یه همچین کارایی بکنن
یعنی واقعا فردیناند دوازده ساله تو منچستره؟ مگه الان چن سالشه داداش؟:afarin:
داداش من بس كه بابت اون خبر خوشحال بودم اشتباهي گفتم 12 سال در صورتي كه فرديناند در آستانه دهمين سال حضورش تو منچستره و الان حدود 33 سال داره.فرديناند سال 2002 با مبلغ 30مليون پوند از باشگاه ليدز يونايتد به منچستر منتقل شد كه اون موقع گران ترين بازيكن انگليس بود و اين مبلغ واسه يه مدافع هنوز كه هنوزه خيلي زياده! ولي متاسفانه فرديناند به علت مصدوميت هاي پي در پي نتونست به اون جايي كه كارشناسا واسش پيشبيني ميكردند برسه!
اميدوارم تو منچستر بمونه و همين جا به فوتبالش پايان بده.
خلاصه سياست باشگاه اينه كه به بازيكنهاي قديمي,اسطوره ها و ... خيلي اهميت ميده و هميشه ازشون تقدير ميكنه.
زنده باد يونايتد
mortezarm
11-08-2011, 22:28
منم همیشه دوس دارم بازیکنای با تعصب تو تیمه مورد علاقشون خدافظی کنن و این واسه فردیناند هم خیلی قشنگه
هر چند احتمال جدایش از من یونایتد تو اخر این فصل هست
بچه ها اين يه كليپ از خريد جوان يونايتده كه حجمش خيلي كمه واسه همين گفتم اينجا بزارمش:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] huiswerk_youtube.3gp
منبع:mufctalk
لینکش خراب شده
اینم لینک تصحیح شده
junior lima dos santos psv en andreas pereira ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دوستان در سایت رسمی تیم اومده که اینتر قصد فروش اسنایدر رو داره قیمتش هم £40m
فرگوسن هم امیدواره که بتونه این بازیکن را در ژانویه خریداری کنه تا جای پل اسکولز رو پر کنه و خط هافبک تیم رو مستحکم کنه.
ما هم امیدواریم که به هر قیمتی شده این بازیکن بیاد
من بارها گفتم كه اين اخبار دروغه!
بچه ها اشنايدر واسه اينتر تو ليگ قهرمانان بازي كرده اگه ما بخريمش نميتونه واسمون تو ليگ قهرمانان بازي كنه!
پس فرگي هم ديوونه نشده اين همه پول بابت اين بازيكن بده!
اميدوارم فرگي يه بازيساز تو ژانويه بخره و مشكل خط هافبكمونو بر طرف كنه.
sareh.sh
11-09-2011, 23:28
اشنایدر عالیه
خیلی بدرد منچستر میخوره
حیف تو اینتر بازی کرده حیف
mortezarm
11-09-2011, 23:30
اره واقعا اگه اشنایدر میتونست تو منچستر بازی کنه
خیلی از مشکلات تیم کم میشد
اصلا بازی اشنایدر به لیگ برتر خیلی میخوره
سایت گل نظر سنجی گذاشته که طرفدار چه تیمی در اروپا هستین و شما هم برید به منچستر یونایتد کبیر رای بدین
لینک نظر سنجی در سایت گل
کلیک کنید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازی بعدی تیم شنبه 28آبان ماه 1390 ساعت 21:00 به وقت ایران
سوانسی - منچستر یونایتد
Liberty Stadium
Sat 19 Nov, KO: 17:30
5 بازی آخر دو تیم:
منچستر یونایتد:
منچستر یونایتد 1-0 ساندرلند(هفته 11)
اورتون 0-1 منچستر یونایتد(هفته10)
منچستر یونایتد 1-6 منچستر سیتی(هفته9)
ليورپول 1-1 منچستر یونایتد(هفته8)
منچستريونايتد 2-0 نوریچ(هفته 7)
سوانسی:
لیور پول 0-0 سوانسی(هفته 11)
سوانسی 3-1 بولتون(هفته10)
ولورهمتن 2-2 سوانسي(هفته9)
نوريچ 3-1 سوانسی(هفته8)
سوانسي 2-0 استوك سيتي(هفته 7)
real sarvare barsa
11-10-2011, 23:10
salam mishe be man ferekanse ye kanalio bedidi ke bazijaye manchestero neshon mide?to hotbird
real sarvare barsa
11-10-2011, 23:11
idim hast manunited_cr
salam mishe be man ferekanse ye kanalio bedidi ke bazijaye manchestero neshon mide?to hotbird
تو هاتبرد چندتا کانال هستن که بازی های منچستر رو نشون میدن
منتهی همشون کارتین
مثل sky sport
nova sport
super calchio
و...
ولی تو ترک ست کاناهای idman و راه فردا بازی های انگلیس رو نشون میدن که بازی های منچستر هم جزوشون میشه و با کد بیس باز میشن مثل شبکه 3
سایت گل نظر سنجی گذاشته که طرفدار چه تیمی در اروپا هستین و شما هم برید به منچستر یونایتد کبیر رای بدین
لینک نظر سنجی در سایت گل
کلیک کنید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اين چند روزه حرفهاي زيادي در مورد انتقال ويديچ به رئال زده شده كه هوادارارو نگران كرده!
ويديچ اگه آماده باشه يكي از 5 دفاع مياني برتر دنياست پس نبايد به اين راحتي از دستش بديم!
اميدوارم خودش تمايلي به ترك تيم نداشته باشه چون اين مهمترين مسئله واسه اين انتقاله!
مطمئنا فرگي ميدونه كه بدون ويديچ با فرديناند مصدوم و مدافعين بي تجربه اي كه داره ضربه بزرگي به تيم وارد ميشه.
يه خبر تو يه سايت(mufctalk)ديدم كه تو ويديچ تيمو ترك نميكنه!
اميدوارم همين طور بشه و ويديچ كنار تيم بمونه
وندرسار گفته كه اگه بخوايم با بارسا رقابت كنيم بايد خط هافبكمونو تقويت كنيم.
اين حرفيه كه همه منچستري ها قبول دارند و ميدونند كه منچستر تو خط هافبك مشكل اساسي داره!
منچستر از نداشتن يه بازيساز رنج ميبره و خلاقيت تو ميانه زمين وجود نداره!
تو دو بازي اخير فرگي از روني به عنوان يه بازيساز و در ميانه زمين استفاده كرد كه نسبتا خوب كار كرد ولي باز خط حمله اون كارايي لازم رو نداشت و بدون روني خوب نبود!
ما مجبوريم تو ژانويه يه بازيساز بگيريم و ضعفمونو برطرف كنيم در غير اين صورت نميتونيم موفق باشيم.
به اميد خريد يه بازيكن باكلاس واسه هافبكمون:flowerysmile:
مثل اينكه فرگي واسه خريد يه بازيساز دست به كار شده!think::
به نظر ميرسه فرگي به ميخواد تو ژانويه مودريچ رو به اولدترافود بياره!
من كه باورم نميشه! راستش اينجور خريدها واسم غير ممكن به نظر مياد:sooot:آخه وقتي به گذشته نگاه ميكنيم ميبينيم كه فرگي خيلي كم از اين خريدهاي بزرگ داشته!
منچستر معمولا تو رقابت با تيمهاي بزرگ واسه خريد ستاره ها شكست ميخوره كه دليل اصليش گدابازيهاي اين گليزرهاي عوضيه:-ang
به نظرم اگه چلسي يا منسيتي هم خواهان مودريچ باشند و مودريچ هم شرايط ترك تاتنهامو داشته باشه به يكي از تيمها ميره چون پول بيشتري ميدن!
خدا كنه مودريچ يه خورده فوتبالي تر به آيندش فكر كنه و منچسترو انتخاب كنه.
تابستون هم صحبت خريدش بود كه با اومدن چلسي تو صف مشتريهاش منچستر به كلي محو شد!:-ang
چون چلسي پول بهتري ميداد و مودريچ هم گفت اگه قرار باشه تاتنهامو ترك كنم به چلسي ميرم!
حالا چلسي ميرلس و ماتا رو خريده و فكر نكنم ديگه سراغ مودريچ بره و اين كار مارو راحت تر ميكنه.
اگه بتونيم مودريچ رو به تيم اضافه كنيم خط هافبكمون فوق العاده ميشهlay_;;
مودريچ يه بازيكن سريع و باهوشه كه خوب پاس ميده و بازيسازي ميكنه و اين بازيكني هست كه ميتونه مشكلاتمونو حل كنه:yes:
به نظر من بهترين گذينه واسه خريد همين مودريچه و اميدوارم بتونيم جذبش كنيم:khahesh:
به اميد موفقيت منچستر تو خريد بازيساز...dallliii
همچنان شايعات مبني بر خريد يه بازيساز ادامه داره!!!entezar::
امروز دوتا خبر در اين باره منتشر شد كه يكيش يه جورايي نشدني به نظر ميرسيد!
گفته ميشه كه منچستر قصد داره كاكا ستاره برزيلي رئال رو تو تو نيم فصل به خدمت بگيره!!!به نظر من كاكا بازيكن خوبيه ولي فكر نكنم فرگي به دنبال اين بازيكن باشه چون هم سنش تقريبا زياده و هم رئال پول زيادي بابت اين بازيكن ميخواد و از همه مهمتر كاكا فعلا با رئال مشكلي نداره و كم كم داره به روزهاي اوجش برميگرده پس با اين حساب قضيه كاكا منتفي و نشدني به نظر ميرسه.
اما گذينه بعدي واقعا بازيكن خوبيه::ahaaaaaa:
اريكسون بازيكن دانماركي كه با اين كه سن كمي داره اما يه بازيساز كامله و ميتونه خيلي بهمون كمك كنه.
اريكسون مطمئنا بدش نمياد كه به منچستر بياد و فرگي هم ميدونه كه اين بازيكن استعداد خوبي داره و حتي قبل فصل هم صحبتهايي در مورد انتقالش به اولدترافورد زده ميشد.
به نظر من اريكسون ميتونه گذينه مناسبي بين گذينه هاي فعلي باشه هرچند مودريچ به مراتب بهتر از اريكسونه! خلاصه هردوشون خوبن و اميدوارم يكي از اين دو رو به خدمت بگيريم:flowerysmile:
mortezarm
11-13-2011, 22:51
فقط بروچ گل من یونایتدی دست درازی به تیم ما نکنید
البته اگه گرانرو رو میخواید میشه کاری کرد اما کاکا نه
داداش
رئال اين همه ستاره از ما خريد هيچي نبود حالا ...:gerye:
كريس.بكام.نيستروي و ...
داداش منم با اومدن كاكا به منچستر موافق نيستم نه به خاطر اينكه بازيش به خاطر سنش و قيمتش!
واسه ما فعلا همون مودريچ و اريكسون و همسيك گذينه هاي بهتري هستندlay_;;
mortezarm
11-13-2011, 23:35
البته ما ب منچستری ها ارادت داریم اما 2 تا از 3 تا را بنده خداها با لنگه کفش پرت کردن بیرون
ولی منچستر تیم خوبیه و با رئال هم خیلی مراودات خوبی داره
و .........
آره داداش
فقط فرق منچستر اينه كه هيچ وقت ستاره اي رو به خدمت نگرفته!
اما رئال هميشه ستاره هارو شكار ميكنه و اين طبيعت اين باشگاهه و هيچ ايرادي بهش نيست.به نسبت ستاره هاش هم پراختخار ترين باشگاه جهانه
اما منچستر معمولا ستاره ميسازه و گاهي اونارو ميفروشه اونم وقتي كه تو بهترين شرايط هستند!
خيلي دوست داشتم نوري شاهين عوض رئال ميومد منچستر! اينجوري به نفع هردو طرف بودlay_;;حيف...خدا كنه حالا كه رفته رئال بتونه خودشو نشون بده..
mortezarm
11-13-2011, 23:59
البته بیشتر ستاره ها خودشون تمایل خیلی زیادی دارن تو پر افتخارترین تیم جهان یا اروپا بازی کنن و پیراهنیا بپوشن که تن بزرگترینای تاریخ جهان بوده
اما با نظرت موافقم
بچه ها لباس فصل بعد منچستر رو ببينيد:-ang
آخه اينم لباسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا ياد لباسهاي 10 سال پيش افتادم!:ey babaaa:
ببينيد:
به خدا اگه اينارو بپوشن ديوونه ميشم:-ang
اميدوارم تصميمشونو عوض كنند و يه لباس ديگه انتخاب كنند وگرنه ....eterza::-
Great Milan
11-15-2011, 12:24
mas:-یه خورده شبیه لباس زندانی های یه جورایی میشه گفت به لباس خواب هم شبیه واقعا سلیقه به خرج دادن معلوم نیست چه قدر فکر کرده طراحش
sina acm
11-15-2011, 13:31
شبیه لباس خوابه :ohum:
حالا شما دوستان ميلاني هم همش تيكه بندازين!om::
البته معلوم نيست حتما از اين لباس استفاده بشه و امكان تغييرش هست!
اميدوارم عوض شه .
:ehe:
اين روزها شايعات در مورد خريد بازيساز خيلي زياد شده كه به اعتقاد خيلي ها هيچ كدومش عملي نميشه!
البته بايد واقع بين باشيم و مطمئنا ما حداقل يكي از اون گذينه هارو ميخريم.
ولي به نظر من فرگي اينبار اشتباه نميكنه و حتما تو ژانويه يه بازيساز خوب به خدمت ميگيره.
ضعف تيم تو اين پست به قدري مشهوده كه همه كارشناسان و اهالي فوتبال اينو تاييد ميكنند! پس فرگي هم مطمئنا ميدونه كه با اين هافبك ها نميتونه در رقابت با تيم هاي مطرح اروپايي موفق باشه!
اندرسون,كريك و فليچر نشون دادند كه استعداد زيادي ندارند و با گذشت زمان پيشرفت قابل توجهي نداشتند!با اين حساب نبايد منتظر معجزه باشيم و بايد قبول كنيم كه اين بازيكنها در حد تيم نيستند و شايد در حد نيمكت تيم باشند.
اما كلورلي خوبه و تو همون بازي هاي پيش فصل و اوايل فصل خودشو ثابت كرد و نشون داد كه آينده روشني داره.اما كلورلي هم نميتونه تو بازيهاي بزرگ به كارمون بياد چون هنوز تجربه كافي رو به دست نياورده و نياز به زمان داره.
اخيرا فرگي از روني تو ميانه زمين استفاده كرد كه من زياد موافق نيستم و ميدونم فرگي هم مجبور شد كه اين كارو بكنه چون هافبكهامون يا مصدوم بودند يا تعطيل[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اميدوارم با برگشتن كلورلي ديگه روني رو تو اين پست نبينيم چون روني شم گلزني بالايي داره و حيفه كه از اين خصوصيتش استفاده نشه.
مودريچ ميتونه بهترين گذينه واسه خريد باشه هرچند خودش تمايل زيادي واسه اومدن به منچستر نداره و اينو قبلا گفته! اما قبل از اين چلسي هم خواهان اين بازيكن بود كه با خريد ميرلس و ماتا تا حدود زيادي مشكلاتش رو حل كرد و ديگه به هافبك نيازي نداره,پس ميتونيم با يه پيشنهاد خوب اين بازيكن رو جذب كنيم(البته منچستر زياد تو كار پيشنهاد خوب نيست[Only Registered And Activated Users Can See Links]!)
اريكسون ,مارتينز و همسيك و چندتا بازيكن ديگه هم هستند كه اين روزها همه جور شايعه در موردشون به گوش ميرسه!
اميدوارم تو ژانويه بيكار نباشيم و يه بازيساز خوب جذب كنيم تا بعدا حسرت نداشتنشو نخوريم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
زنده باد يونايتد...om::
تا اونجایی که من دیدم معمولا آخرای فصل یا اوایل تابستون لباس جدید تیمها معرفی میشه تازه همون زمانش هم اینقدر شایعات ضد و نقیض زیاده و لباسای مختلف میبینم که تا فصل جدید شروع نشه متوجه نمیشیم لباس جدید کدومه:nishkhand: من اصل خبر رو ندیدم اما بعید میدونم این لباس قطعی شده باشه!
آخه اينم لباسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا ياد لباسهاي 10 سال پيش افتادم!:ey babaaa:
ببينيد:
به خدا اگه اينارو بپوشن ديوونه ميشم:-ang
اميدوارم تصميمشونو عوض كنند و يه لباس ديگه انتخاب كنند وگرنه ....eterza::-
لباس جدید تیم هر سال قبل از بازیهای پیش فصل اونم توسط سایت رسمی باشگاه و سایت نایک معرفی میشه
اینها طرح لباسهایی که الانم گیر میاد
پس تا بازیهای پیش فصل سال بعد صبر میکنیم
بچه ها واسه ديدن خبر مربوط به لباس فصل بعد به اين لينك بريد:
واقعا كه زجر آوره:ehe:
Great Milan
11-16-2011, 22:30
منچستر میخواد با یه بازیکن 5ساله قراراداد ببنده:mage mishe:فرگوسن میدونستیم تو استعدادیابی خیلی قهاره ولی دیگه اینقدر رو نمیدونستم
منظورت از اين بازيكن پوگبا نيست؟ميشه بگي با كي قراره 5 ساله ببنديم؟binam
نكنه پريرا رو ميگي؟اون كه مال 8 9 روز پيشه!
حالا فهميدم منظورت كدومه!
در تصویر زیر ستاره جدید اکادمی یونایتد رو میبینید..چارلی جکسون 5 ساله هست و زمانیکه فقط 3 سالش بوده توسط استعداد یابهای یونایتد کشف میشه...جالب اینه که خودش و خانوادش از طرفدارای منچستر سیتی هستن ولی ظاهرا چارلی از اینکه داره با یونایتد تمرین میکنه خیلی خوشحاله
خيلي پسر با مزه ايه!ki::بيچاره خيلي كوچيكهheee::
اميدوارم خيلي زود بزرگ شه! حالا جدا از شوخي اميدوارم مراحل پيشرفت رو به خوبي پشت سر بزارهheey::
David Sina
11-16-2011, 23:58
خیلی از این سیاست منچستر خوشم میاد ........ استعداد یابی بازیکنان 15 تا 20 ساله ........ عالیه کارشون .........
بچه ها امروز ولادت با سعادت ناني هفتمين اختر تابناك آسمان يونايتده!:hehee:
اميدوارم امروز اعضاي تيم يه جشن حسابي واسش بگيرند و اونو خوشحال كنند.dallliii
ايشالا 100 سال واسمون بازي كنهdallliii
زنده باد منچستر يونايتد...:balesh:
من نیز برد را تبریک می گویم . فقط تو انگلیس منچستریونایتد قوی هست نه تیم دیگه . قابل توجه چلسی یا:manchester::manchester::manchester::mancheste r:
داداش شما حالت خوبه؟؟كدوم برد؟:hehee:من تولد ناني رو تبريك گفتم شما چي ميگي!:hehehe:
حالا شايد دوست داشتي برد مقابل اورتون رو تبريك بگي:khandeeeee bahal:داداش سعي كن يه خورده به روز تر باشي!:hehehe:
هفته دوازدهم لیگ برتر انگلستان
تاریخ برگزاری بازی : شنبه 19 نوامبر – شنبه 28 آبان
زمان برگزاری بازی : 17:30 به وقت محلی – 21:00 به وقت تهران
محل برگزاری : Liberty Stadium
ظرفیت ورزشگاه : 20,532
سوانسی :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 11 لیگ با 3 برد و 4 مساوی و 4 باخت در رده ی 10 جدول رده بندی لیگ برتر – 12 گل زده و 15 گل خورده با تفاضل گل 3-
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 3 لیگ یک انگلستان
3– بهترین گلزن فصل قبل :
Scott Sinclair با 24 گل در لیگ
69 گل زده و 49 گل خورده
5 – کاپیتان :
Garry Monk با 32 سال سن که از سال 2004 در این تیم بازی می کند .
6 – مربی :
Brendan Rodgers با 38 سال سن از سال 2010 هدایت سوانسی را بر عهده دارد
آمار بازی ها مقابل یونایتد :
16 بازی ( 8 برد برای یونایتد - 4 مساوی - 6 برد برای سوانسی ) - یونایتد 24 گل زده - سوانسی 20 گل
آمار مصدومین دو تیم :
منچستر یونایتد :
سوانسی :
اطلاعاتی در مورد بازی سوانسی - منچستر یونایتد
امار و ارقام لیگ برتر بین دو تیم منچستر و سوانسی در استادیوم لیبرتی (Liberty Stadium)
منچستر یونایتد تنها تیم لیگ برتر است که هیچ یک از بازیکنان ان در طول فصل کامل بازی نکرده .
منچستر یونایتد توانسته است از 22% شوتها به گل برسه
تیم سوانسی کمترین خطاها رو انجام دادند (88) انها کمتر از هر تیمی خطا کردند و در رتبه اول کمترین خطا ها قرار دارند
از 16 بازی انجام شده بین دو تیم منچستر نتونسته در خانه سوانسی این تیم رو شکست بده منچستر 12 برد در خانه و 4 مساوی مقابل سوانسی کسب کرده است
سوانسی در این فصل در زمین خود فقط پذیرای یک گل بوده است کمتر از هر تیم دیگری در لیگ برتر
منچستر یونایتد در چهار بازی اخیر در لیگ برتر در هر بازی توانسته است فقط یک گل به ثمر برساند
دانی گراهام در چهار بازی از پنج بازی اخیر لیگ برتر توانسته است گل بزند
منچستر یونایتد در سالهای 1993-1994 و 2006-2007 توانسته است بهترین شروع رو در لیگ برتر داشته باشد
در حال حاضر سوانسی در 13 بازی اخیر لیگ برتر در خانه نباخته است (9برد و 4تساوی)
و هیمنطور منچستر در 6 بازی اخیر خارج از خانه در لیگ برتر نباخته است انها 3برد و 3 تساوی کسب کردند
امار دو تیم در این فصل
پنج دیدار اخیر دو تیم
بچه ها بريد تو قسمت خاطرات يونايتدي ها و اون پست آخر رو حتما بخونيد
من كه گريم گرفت:gahhr:
ياد جورج بست بزرگ بخير.... عشق به اسطوره ها منو ول نميكنه...با تمام وجود دوسشون دارمroz::
ورزشگاه بازي
ستاديوم (Liberty Stadium) يکي از ورزشگاه هاي که در منطقه لاندور در شهر سوانسي در ولز قرار دارد . اين استاديوم داراي 20,532 صندلي است و اين ورزشگاه را از يکي از بزرگترين ورزشگاه در سوانسي و سومين ورزشگاه بزرگ در ولز تبديل کرده است .
ورزشگاه در حال حاضر مختص سوانسي سيتي است که در ليگ دسته سه انگليس بازي ميکرد و به همين دليل اين ورزشگاه مال انگليس است . تيم سوانسي در سال 1912 تاسيس شد و از سال 1980 در ليگ دسته سوم انگليس بازي ميکرد و از سال 2005 در اين زمين بازي ميکند .
در افتتاح (Liberty Stadium) در تاريخ 10 جولاي سال 2005 اين ورزشگاه براي تيم سوانسي و تيم راگبي اوسپريز يونيون مورد استفاده قرار گرفته است در عوض ورزشگاه خيابان هيلنز و ورزشگاه گنول .
اولين بازي که در ورزشگاه (Liberty Stadium) برگزار شد مربوط به بازي دوستانه به مناسبت افتتاح اين ورزشگاه برگذار شد . اين بازي بين دو تيم سوانسي سيتي و فولهام برگذار شد ، اين بازي در تاريخ 23 جولاي در سال 2005 و يا تساوي دو تيم به پايان رسيد .
از وقتي که ورزشگاه تاسيس شد اسمهاي متعددي براي ورزشگاه انتخاب کردن از قبيل ورزشگاه مورفا و يا ورزشگاه وايت روک به اين دليل که اين ورزشگاه در جاي تاريخي احداث شد ، بعدا اسم اين ورزشگاه به نيو (NEW) تغيير کرد و بلاخره اسم اين ورزشگاه توسط شرکتي که اين ورزشگاه را خريد تغيير کرد .
در اين ورزشگاه مناسبت هاي زيادي برگذار شد يکي از انها جشن موسيقي در سال 2007/7/1 برگذار شد ، همينطور ايلتون جون جشن ـي در سال 2008 برگذار کرد ، در همین حین 25 هزار تماشاگر به این جشن امده بودند ، و هیمنطور پینک (PINK) خواننده امریکایی گفته بود که در تابستان سال 2010 جشن ـی برگذار خواهد کرد .
شرکت (TTH) که در شهر نیوکاسل قرار دارد این ورزشگاه را طراحی کرده است ، طوری که ساخت این ورزشگاه نزدیک به هزینه 27 میلیون پوند ساخته شد . در حال حاضر مالک اصلی این ورزشگاه شهرداری شهر سوانسی است . زمین این ورزشگاه از چمن ـی به نام (Desso grass master) به طوری که از چمن طبیعی و مصنوعی تشکیل شده است.
mufctalk.com
نگاهی به هر دو مربی
اول از مربی تیم محبوبمون شروع میکنم
سر الکس فرگوسن (Sir Alex Ferguson)
سر الکساندر چاپمان فرگوسن (Sir Alexander Chapman Ferguson) این اسم کامل مربی حال حاضر منچستر است ... ، متولد 31 دسامبر سال 1941 ، فرگوسن در شهر گلاسکو در اسکاتلند به دنیا امد . فرگوسن بازیگری را در سال 1958 در تیم کوینز پارک (Queen's Park)اسکاتلندی در سن 16 سالگی اغاز کرد و همچنین او به همکاری با پدرش مشغول بود . پدر او شرکت کشتی سازی به نام فرگوسن داشت . او در این تیم به عنوان بازیکن فیکس بازی نمیکرد ، او توانست 11 گل برای تیم اصلی به ثمر برساند ، و بعد از آن در سال 1960 به تیم جانستون (St. Johnstone) رفت و برای این تیم 4 سال بازی کرد تا سال 1964 و بعد از ان به تیم دنفرملاین (Dunfermline Athletic) رفت او برای این تیم 3 سال بازی کرد و او پیشرفت زیادی در این تیم داشت توانست برای این تیم 66 گل در سه فصل به ثمر برساند ... بعد از ان در سال 1967پیشنهادی برای بازیکن اسکاتلندی از سوی تیم رنجرز به او داده شد ، برای این تیم دو فصل بازی کرد و بعد از ان به تیم فالکریک (Falkirk) رفت برای انها 4 فصل بازی کرد و 36 گل به ثمر رساند . او آخرین فصل های خود را با تیم ایر یونایتد (Ayr United) در سال 1974 و با به ثمر رساندن 9 گل به پایان رساند ...
ترکیب احتمالی تیم منچستر یونایتد :
د گيا
اورا - ویدیچ - فردیناند - جونز
یانگ - كلورلی - رونی - نانی
ولبک - چیچاریتو
----------------------------------------------------
مربی تیم سوانسی سیتی
برندن رادجرس (Brendan Rodgers)
برندن رادجرس یکی از مربی ـان جوانی است که به سن 40 سالگی نرسیده است او متولد 26 ژانویه سال 1973 یعنی او 38 ساله است ، به هر حال رادجرس در حال حاضر مربی تیم سوانسی سیتی است و همچنین او در زمان مورینیو در چلسی به تیم چلسی پیوست ، و در سال 2004 به عنوان مربی تیم جوانان چلسی مشغول به کار بود و او توانست به رتبه بالاتری ارتقاء پیدا کند ، او در سال 2006 به عنوان مربی ذخیره ها (Reserve) مشغول به کار شد . در سال 2008 او به تیم واتفورد (Watford) رفت و تا دسامبر سال 2009 با رضایت این تیم برکنار شد ، و در جولای 2010 به عنوان مربی سوانسی منصوب شد ، و اما در حرفه بازیگری او برای تیم های بالمینا (Ballymena United) در ایرلند شمالی و همچنین در تیم ریدینگ (Reading) در انگلیس ولی او زیاد بازی نکرد او به دلیل مصدومیت در 20 سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد ....
ترکیب احتمالی سوانسی سیتی :
فورم
رانگیل - مونک - تايلور - ویلیامز
اورلاندی - برايتون - گویر - سينكلر
دوبی - ليتا
mufctalk.com
نگاهی به تیم حریف
Swansea City
تیم حرفه ای انگلیسی سوانسی که در ولز قرار دارد در سال 1912 تاسیس شد و در سال 1921 به لیگ درجه 2 انگلیس راه پیدا کرد و انها در لیگ قدیمی انگلیس در سالهای 1981 و 1983 بازی میکردند و در اولین فصل حضور انها به رتبه پنجم لیگ دست یافتند . در تاریخ 2010/11 این تیم به لیگ برتر انگلیس راه پیدا کرد بعد از انکه در پلی آف به پیروزی رسیدند ، و به اولین تیم ولزی که در لیگ برتر بازی میکند تبدیل شدند ....
اسم قبلی این تیم سوانسی تاون (Swansea Town) (روستای سوانسی) نام داشت تا سال 1969 و بعدا اسم این تیم به سوانسی سیتی (Swansea City) (شهر سوانسی) تغییر پیدا کرد به دلیل اینکه سوانسی از روستا به یک شهر تبدیل شد .
سوانسی سیتی از سال 2005 همچنین مشترک با تیم راگبی اوسپریز (Ospreys Rugby Union) در استادیوم ازادی (Liberty Stadium) بازی میکرد ، قبل از سال 2005 در ورزشگاه وچ فیلد (Vetch Field) بازی میکرد ...
mufctalk.com
ليست كانالهاي پخش كننده بازي منچستر يونايتد و سوانسي سيتي
LIG TV3 (ex Spormax)
Nova Sports 2 (hellas)
Premier League TV
Russia 2
Sky Calcio 4
Sport 1 (israel)
Sport TV Liga Inglesa
Sport TV1
SportKlub (croatia)
Sportklub (serbia)
SportKlub (slovenia)
Sportsmax
SuperSport 3 (za)
SuperSport Maximo
Tring Sport 1
TV2 Sport PL (denmark)
Viasat Football (sweden)
~ AD Sports HD3
~ C+ Fútbol HD (spain)
~ C+ GOL HD
~ C+ Premier League HD (fin)
~ ESPN HD (uk/irl)
~ LIG TV3 HD (Spormax)
~ Premier League HDTV
~ Sky Calcio HD4
~ Sport 1 HD (israel)
~ Sport TV Liga Inglesa HD
~ TV2 PL HD1 (norway)
~ Viasat Football HD (swe)
~ Viasat Premier League HD
mufctalk.com
سلام
دوستان منچستري و هركي كه تابحال نام جورج بست بزرگ به گوشش رسيده,ازتون خواهش ميكنم بريد تو قسمت دانشنامه يونايتد و اون 3تا پست آخر رو بخونيد.قول ميدم هركي بخونه عاشق بست بشه! هنوز يه پست ديگه در راهه و توصيه ميكنم اون رو هم از دست نديد
زنده 7 افسانه اي يونايتد جورج بستom::
بچه ها نميدون امروز چرا اينطوري شدم!
از صبح با خوندن يه مطلب منقلب شدم و همش واسه جورج عزيز ناراحت هستم!
حس بدي دارم و اين حس فقط واسه خودم قابل دركه!
يه متن كاملا جالب و جامع رو در مورد بست ميزارم اينجا و اميدوارم بخونيد.
از زبون خوده نويسنده:
دوستان جرج بست رو شاید خیلی از ماها نشناسیم و یا خیلی از اون مطلع نباشیم. این عدم شناخت ما 2 علت داره.
1 - فاصله زمانی ما به جرج بست و نسل او بسیار زیاد بوده.
2 - ( این مورد رو در توضیحات ذیل پیدا خواهید کرد ).
در این که جرج بست بی شک بهترین بازیکن جهان بود هیچ شک و تردیدی حد اقل واسه من وجود نداره اما چی شد که به جرج بست کمتر پرداخته شده.
هنگامی که در اوایل دهه 60 تا اوایل دهه 70 جرج بست تو باشگاه منچستر یونایتد حضور داشت بی شک در حال آقایی کردن بود و در اون روزگار بازیکنان به مانند بازیکنان امروزی این قدر خوش گذرون نبودند و هنوز زیاد بودند بازیکنانی که بیشتر یک فوتبالیست بودند با یک مدل واسه تبلیغ و کلاً خوش گذرون اما در همان دوران جرج بست بازیکنی شناخته میشد که 2 زندگی متفاوت داشت.
1 - داخل زمین. او در داخل زمین مسابقه بازیکنی با هوش - گل زنی - بی نهایت زهردار و به شکل باور نکردنی خطرناک و نسبتاً بی حاشیه شناخته میشد.
2 - ببرون زمین. او در بیرون زمین فوتبال اکثر وقتشون در بار های انگلیسی - سر میز ببلبارد - خوردن مشروبات الکلی - قمار و تا حدودی با جنس مخالف میگذروند.
من زیاد در این مورد دقت کردم و اگر شما تو اینترنت عکسهای جرج بست رو سرچ کنید به عکسهایی زیادی از او برخورد میکنید که غالباً همراه با یک زن گرفته شده. نمیخوام به این قضیه بیش ار این بپردازم که آیا این رویکرد صحیح بوده و هست و یا نه اما امروزه این جریان بیم تمامی بازیکنها به قدری متداول هست که برخی اوقات اصلاً به نظر نمیاد اما در دوران جرج بست این کار کمی غیر معقول و تا حدی غیر طبیعی بود. جرج بست زندگی لارجی داشت. اگر به عکسها و فیلمهای مستند او نگاه کنید همیشه بهترین ماشینها و بهترین لباسها رو با جرج بست میبینید. در حقیقیت او خوب بازی میکرد - معروف بود و زندگی خوبی داشت. حتی او از نظر چهره بازیکنی خوش سیما بود و چند بار به عنوان زیبا ترین بازیکن بریتانیا انتخاب شد. اما اشتباه نکیند بست به هیچ عنوان آدم مغروری نبود بلکه او بسیاری از وقتشو با بچه ها میگذروند و حتی به آفریقا چند سفر داشت و وقتی با بچه ها بازی میکرد خیلی مواقع نیمه عریان بود و به جورایی خودشو همرنگ جماعت میکرد و همچنین در زمین جز به فوتبال و گلزنی به چیزی فکر نمیکرد و همیشه بعد از گلزنی شادیشو با هم تیمیهاش تقسیم میکرد به جز در یک مورد که من سابقاً در همین سایت در پستی عنوان کردم و بخشی از نا گفته ترین زندگی جرج بست رو تو اون پست عنوان کردم که شاید برخیها یادشون باشه و برخیها نه و اگر خواستید میتونم باز اینو عنوان کنم.
اما قضیه ار جایی شروع میشه که او در خوردن مشروبات الکلی بیش از حد افراط داشت. این پدیده شوم بیش از حد زندگی جرج بست رو به تباهی کشوند. از زندگی شخصی تا زندگی حرفه ای او تحت تأثیر این مورد قرار گرفت که میتونید در زندگی نامه جرج بست بیشتر در مورد این موضوع اطلاع کسب کنید.
اما دوستان بیشتر هدفم از ارسال این پست رسیدن به به مطالب زیر بود...
جرج بست در جوانی بازیکن پولدار و متمولی بود اما در دوران باز نشستگی زندگی سختی داشت و دقیقاً به یاد دارم 2 سال قبل از فوتش مجبور شد در یک حراجی برخی از مدالهای به دست آمده خودشو به فروش برسونه چون برای بهبود وضعیت جسمانیش احتیاج به پول حاصله از این جراجی داشت و حتی زمانی همسرش در مصاحبه ای سخت از این اقدام گلایه کرده بود اما ظهراً چاره ای نبود و باید این کار انجام میشد و در اون حراجی جوایز ارزنده ای از جمله جایزه بهترین بازیکن سال اروپا رو مجبور شد به فروش برسونه. جالبه بدونید که مرگ او در فقر بود و در یکی از بیمارستانهای انگلستان فوت کرد. اما شاید راز ماندگاری هم نسلان او سر بابی چارلتون و پله تا به امروز سالم زندگی کردن اونها بود. جرج بست به دلیل بیماری کبدی و در اصل از کار افتادن کبدش در تاریخ 25 / 11 / 2005 فوت کرد و من تصور میکنم این تغییر وضعیت زندگی جرج بست از جوانی تا باز نشستگی به دلیل غفلط و اطمینان بیش از حد بوده.
چند بار این جمله رو در این سایت تکرار کردم اما به دلیل اینکه عجیب واسم جالب هست باز تکرار میکنم.
جرج بست در آخرین روز های زندگیش و هنگامی که در بیمارستان بستری بود و دکتر ها از او قطع امید کرده بودند در جایی از آخرین مصاحبه خودش گفت: هیچ گاه به یاد نمیارم در زمان بازیگری رو به عقب حرکت کرده باشم و پاس داده باشم و همیشه رو به جلو حرکت کردم و برای گلزنی.
دوستان لازم هست تنها 1 دقیقه به این جمله فکر کنید تا بخشی از بزرگی جرج بست رو درک کنید.
:gahhr::narahat:
ليست دو تيم واسه بازي:
Swansea City: Vorm, Williams, Taylor, Britton, Orlandi, Graham, Sinclair, Dyer, Dobbie, Routledge, Monk, Lita, Moore, Bessone, Rangel, Allen, Tremmel, Agustien, Gower, Richards, Moras.
Manchester United: De Gea, Lindegaard, Rafael, Fabio, Jones, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, Nani, Valencia, Gibson, Anderson, Carrick, Fletcher, Park, Giggs, Young, Rooney, Hernandez, Berbatov
خوش بختانه رافائل هم به اين بازي رسيده و گيگز هم تقريبا آماده شده.
متعصفانه كلورلي به اين بازي نرسيد! مصدوميتش تشديد شده و بازم بايد با مشكلات وسط زمين بسازيم:ey babaaa:
اين احتمال وجود داره كه بازم روني تو وسط زمين بازي كنه! اما به نظر من گيگز ميتونه اونجا بازي كنه و بهتره كه روني تو پست اصليش بازي كنه,حالا بايد ديد فرگي اين ريسكو ميكنه كه از گيگز استفاده كنه يا نه! آخه تازه مصدوميتش رو پشت سرگذاشته.
اميدوارم فرگي از زوج فرديناند و ويديچ تو قلب خط دفاع استفاده كنه چون تو بازي هاي قبل خط دفاعمون زياد خوب نبوده و اين دو هم كمتر كنار هم بازي كردند,اگه هردوشون آماده باشند ميتونند يه نمايش خوب تو اين بازي داشته باشند.:sigar:
مثل اينكه ولبك تو ليست قرار نداره و گمونم از بربا استفاده بشه چون اگه روني هافبك بازي كنه فقط بربا و چيچا ميمونند و اوون هم كه مصدومه,فرصت خوبيه تا بربا خودشو نشون بده و با گلزني نظر فرگي رو نسبت به خودش جلب كنه,به اعتقاد من بربا اين پتانسيل رو داره كه بيشتر بازي كنه و به تيم كمك كنه,فصل قبل با اين كه با اومدن چيچا كمتر بهش بازي رسيد آقاي گل ليگ شد و اين نشون ميده اگه بهش و ميدون داده بشه ميتونه تاثير گذار باشه.بربا يه بازيكن احساسيه و به خاطر اينكه نيمكت نشين شده يه خورده از لحاظ روحي ضعيف شده و اعتماد به نفسشو از دست داده پس بايد بهش زمان بديم تا بتونه به شرايط خوبش برسه.:ohum:
يانگ با سپري كردن دوره مصدوميت به همراه تيم به سوانسي اومده و يه آمادگي نسبي داره اما فكر نكنم بتونه 90 دقيقه بازي كنه,پس احتمالا نيمه دوم به بازي بياد.
دخه آ هم كه درون دروازه مثل شير:sooot:اميدوارم با قدرت بازي كنه و بدون استرس از دروازه تيم دفاع كنه... آينده روشني دارهom::
به اميد يه بازي خوب و كسب يه پيروزي شيرين خارج خونه:/danc
اينم تركيب تيم واسه بازي:
Manchester United Team: De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Carrick, Giggs, Park; Rooney, Hernandez. Subs: Lindegaard, Fabio, Evans, Fletcher, Valencia, Young, Berbatov
خوشبختانه فرگي يه تركيب خيلي خوب رو انتخاب كرده كه اين بار قابل پيش بيني بود:khelal dandoon:
خيلي خوشحالم كه از جوينز تو دفاع راست استفاده ميشه,من از قبل بازي با منسيتي دارم داد ميزنم كه جوينز واسه دفاع راست بهتره ولي نميدونم چرا فرگي گير داده بود به اسمالينگ!ki::
جوينز ميتونه خيلي خوب از سمت راست نفوذ كنه و به حمله اضافه بشه در صورتي كه اسمالينگ اين توانايي رو نداره,خدا كنه جوينز.
مثل اينكه فرگي تصميم گرفته از گيگز استفاده كنه و به اين ترتيب روني به پست اصليش بازي ميكنه.پشت گيگز هم كريك بازي ميكنه.
اما با توجه به اين كه يانگ به تازگي از بند مصدوميت رها شده تو اين بازي از ابتدا بازي نميكنه و جاش پارك بازي ميكنه.پارك هميشه به وظايفش عمل كرده و تاثير گذار بوده,درسته خيلي فوق العاده نيست ولي هيچ وقت از به كار گرفتش پشيمون نشديم و خيلي مواقع هم نجاتمون داده كه اميدوارم اين بازي هم همين طور بشه:khahesh:
روني و چيچا هم زوج خط حملمون هستند,پس تو اين بازي خط حمله خطرناكتري نسبت به دو بازي اخير خواهيم داشت چون روني هم هست:yes:
به اميد برد يونايتد...:khahesh::manchester:
Great Milan
11-19-2011, 21:37
تا دقیقه 34 بازی منچستر با گل هرناندز از حریفه خودش جلو افتاده
خوب بچه ها بازي ديشب با همون 1 گل به نفعمون تموم شدdallliii
چيچا بازم ناجي تيم شد و باعث شد اين برد خارج خونه رو بدست بياريم.
اين برد شيرين رو به همه هوادارا تبريك ميگمroz::
(ادامه توضيحات فني بعد از ظهرdallliii)
Manchester United - Benfica
22/11/2011 - 20:45CET (19:45 local time) - Old Trafford - Manchester
دور برگشت از مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا
تاریخ برگزاری بازی : سه شنبه 22 نوامبر – سه شنبه 1 آذر
زمان برگزاری بازی : 20:45 به وقت محلی – 23:15 به وقت تهران
محل برگزاری : استادیوم اولدترافورد
ظرفیت استادیوم : 75,957
تیم بنفیکا :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی دهم لیگ با 7 برد و 3 مساوی در رده ی دوم جدول رده بندی لیگ برتر پرتغال – 23 گل زده و 10 گل خورده با تفاضل گل مثبت 13
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی دوم لیگ پرتغال ( با 63 امتیاز )
3– بهترین گلزن فصل قبل :
Óscar Cardozo با 12 گل در لیگ پرتغال و 24 گل در کلیه رقابت ها
61 گل زده و 31 گل خورده
5 – بازیکنان جذب شده در فصل نقل و انتقالات :
capdevilla از ویارئال - Ezequiel Garay از رئال مادرید
6- بازیکنان جدا شده از این تیم در فصل نقل و انتقلالات :
Fábio Coentrão به رئال مادرید - Carlos Martins و Franco Jara و Hassan Yebda و Jorge Ribeiro به گرانادا – Freddy Adu به فیلادلفیا یونیون
7 – کاپیتان :
Luisão مدافع 30 ساله برزیلی که از سال 2003 در بنفیکا بازی می کند
8 – مربی :
Jorge Jesus با 57 سال سن از سال 2009 هدایت بنفیکا را بر عهده دارد .
اطلاعاتی در مورد تیم بنفیکا :
فیکا پرتقال در سال 1908 م تاسیس شد ، و در کنار تیم های اسپورتینگ لیسبون و پورتو جزء تیم های بزرگ پرتقال است ، و همینطور این تیم بیشترین طرفداران را در پرتقال داراست به طوری که طرفداران این تیم به 14 میلیون نفر میرسد .
بنفیکا در موزه افتخارات خود 31 بار قهرمان لیگ پرتقال و 2 بار قهرمان لیگ قهرمانان و 27 بار قهرمان جام حذفی و 4 بار قهرمان سوپر کاپ پرتقال شده است .
ورزشگاه اختصاصی بنفیکا (Estádio da Luz) که به لقب ورزشگاه نور (Stadium of Light) معروف است و این ورزشگاه میتواند 65 هزار تماشاگر را در خود جای دهد .
نوشته شده توسط Amin_17
افتخارات باشگاه بنفیکا:
- 32 بار قهرمان لیگ پرتغال و 25 بار نایب قهرمان
- 24 بار قهرمان جام حذفی پرتغال
- 27 بار قهرمان سوپر جام پرتغال
- 2 بار قهرمان جام باشگاه های اروپا در فصل های 1960–61 و 1961–62 و 5 بار نایب قهرمان این جام
- 2 بار نایب قهرمان جام باشگاه های جهان
- 1 بار نایب قهرمان جام یوفا
مربی تیم بنفیکا :
Jorge Jesus
جرج خسوس مربی موفقی است که از سال 2009 هدایت این تیم را بر عهده دارد . او در 16 جون 2009 جانشین کیکه سانچز فلورز شد و در اولین فصل حضورش در این تیم موفق شد بنفیکا را قهرمان لیگ پرتغال کند با آمار خوب فقط دو باخت و 80 گل زده .
همچنین از نتایج خوب این مربی با بنفیکا می توان به حذف لیورپول با نتیجه 3-5 در لیگ اروپا با احتساب دو بازی رفت و برگشت و همچنین برد 0-2 در زمین اشتوتگارت در لیگ اروپا که اولین برد بنفیکا در زمین یک تیم آلمانی بود .
از تیم های مطرحی که مربی کرده می توان به ویتوریا ستوبال - ویتوریا گیمارش - براگا و بنفیکا اشاره کرد .
همچنین جرج خسوس در زمان بازیگری خود یک هافبک بود و در بین سال های 1973 تا 1989 بازی می کرد . معروف ترین تیم هایی که در آن بازی کرد اسپورتینگ لیسبون و ویتوریا ستوبال هر دو از کشور پرتغال است .
پنج بازی اخیر دو تیم :
وضعیت دو تیم در لیگ های داخلی :
آمار رویارویی دو تیم :
8 بازی ( 6 برد برای یونایتد و یک مساوی و یک برد برای بنفیکا ) – 20 گل زده و 7 گل خورده
مهمترین بازی دو تیم فینال لیگ قهرمانان سال 1968 که منچستر یونایتد موفق شد 4 -1 بنفیکا را شکست دهد .
آمار مصدومین دو تیم :
منچستر یونایتد :
مایکل اوون - دنی ولبک - تام کلورلی - کریس اسمالینگ - رافائل
بنفیکا :
خاویر ساویولا - نمانیا ماتیچ - خاوی گارسیا - انزو پرز
آماری از لیگ قهرمانان ( گروه C ) : وضعیت گروه :
آمار دو تیم منچستر یوناتید و بنفیکا :
آمار هر 4 تیم حاضر در این گروه :
بازی های باقی مانده :
شیاطین برای پیروزی
یونایتد خود را برای عبور از مرحله گروهی و رسیدن به مرحله حذفی برای 6 فصل و آن هم در خانه برابر بنفیکا خود را اماده میکند ، بازی رفت در خانه بنفیکا لیسبون (Sport Lisboa e Benfica) با تساوی 1-1 برگذار شد .
بنفیکا (S.L. Benfica) در حالی به اولدترافورد می آید که با بدشانسی هایی پیش رو خواهد بود ، یونایتد در زمین خود مقابل تیم های پرتقالی توانسته است 8 برد و دو تساوی کسب کند (W8 D2 L0) .
به هر حال ، مهمان ها ، در سفرهای اروپایی خود در این فصل تا به حال شکست نخوردند و اسکار کاردوزو (Óscar Cardozo) (بازیکنی که اخرین بار به یونایتد گل زده است) او توانسته است 6 گل در چهار بازی اخیر در لیگ قهرمانان اروپا در سال (2009/10) به تیم های انگلیسی به ثمر برساند .
یونایتد به دنبال صدر نشینی در تئاتر رویاها
ورزشگاه تئاتر رویاها (Theatre of Dreams)(اولدترافورد) شاهد بازی مهمی در چارچوب رقابت گروهی خواهد بود ، منچستر یونایتد در حالی پذیرای بنفیکا پرتقال است که میخواهد صدرنشینی خود را محکم کند و به تنهایی صدرنشین گروه C شود ، منچستر یونایتد با اختلاف تفاضل گل اول است ، و همینطور میتواند بازی اهمیت بیشتری برای بازل داشته باشد زیرا بازل میتواند یکی از صعود کنندگان به مرحله بعد باشد ، بازل با اتلول گالاتی بازی دارد ، اتلول که حذف شدن او از دور رقابت ها خیلی وقت است مسجل شده است ، و در آخرین بازی پذیرای منچستر یونایتد است .
مردان سر الکس فرگوسن فقط به دنبال پیروزی خواهند بود ...
بنفیکا قبل بازی با یونایتد در خارج از خانه با براگا تساوی کرد
بنفیکا شانس صدرنشینی را از دست داد . بنفیکا با اسپورتینگ براگا در روز یک شنبه در هفته 11 به تساوی (1-1) رضایت داد و نتوانست صدرنشینی را از پورتو بگیرد .
بنفیکا از این تساوی توانست یک امتیاز به دست آورد و امتیاز خود را به 24 برساند و در رده دوم جدول با اختلاف تفاضل گل با پورتو باقی بماند و همینطور براگا با این تساوی امتیاز خود را به عدد 19 رساند و به رده پنجم جدول برسد .
براگا در دقیقه 45 توانست از روی نقطه پنالتی توسط بازیکن برزیلی خود لیما (Lima) گل اول را به ثمر برساند ، بنفیکا توانست در نیمه دوم توسط مهاجم اسپانیایی خود رودریگو ماچادو (Rodrigo Moreno Machado) در دقیقه 73 به گل تساوی برسد .
جدول رده بندی لیگ پرتقال را در عکس زیر میتوانید مشاهده کنید
داور مسابقه :
Cüneyt Çakır داور 35 ساله اهل کشور ترکیه ، از سال 2001 در لیگ ترکیه قضاوت می کند . همچنین تا کنون 5 بازی در لیگ قهرمانان اروپا و 43 بازی زیر نظر یوفا قضاوت کرده است
تیم داوری این بازی :
شبکه های پخش کننده این دیدار :
mufctalk.com
بازی بازی خوبی می تونه باشه واسه انتقام.
منچستر در این روزا خیلی آماده نیست بعد از شکست مقابل سیتی یونایتد ضربه بدی رو خورد ولی مطمئن هستم دوباره برمی گرده با غافل گیری
امیدوارم با برد خوبی که قرار بدست بیاریم طلسم کم گل زدن رو بشکونیم و دوباره به اوج برگردیم.
به امید پیروزی
فرگي يه حرف جالبي بعئ بازي با سوانسي زده بود,گفته بود شكست مقابل سيتي واسه ما لازم بود! به خاطر اينكه به خودمون بيايم و بيشتر تلاش كنيم,بعد از اون بازي همرو برديم!:ohum:
به نظر من هم شكست مقابل سيتي يه تلنگر بود تا بيشتر حواسمونو جمع كنيم! امسال قهرماني خيلي سخت شده و رقابت بسيار شديدتر از چند سال گذشته شده.
منسيتي با ولخرجي هاي مالكهاي عربيش تونسته تا الان موفق باشه و نتايج خوبي بگيره ولي من به تيم اميدوارم,اعتقاد دارم منچستري كه اوايل فصل بازي هاي خيلي خوبي رو به نمايش گذاشت بازم ميتونه اون بازيهارو تكرار كنه,اما اگه اين مصدوميت ها كمر تيمو نشكنه:-ang:ey babaaa:
تازه ترين اخبار در مورد مصدومين تيم در مورد روني هست كه خوشبختانه زياد جدي نيست و تو تمرينات شركت كرده! اگه روني رو هم از دست بديم ديگه هيچ اميدي واسمون نميمونهashem:-
اما بازي كه فردا شب با بنفيكا داريم از حساسيت زيادي برخورداه,به اين خاطر كه ميتونه تكليف صعودمون رو مشخص كنه و ما نياز به هر 3 امتياز اين بازي داريم.با توجه به اين كه بازي تو اولدترافورد برگذار بايد يه بازي تهاجمي و زيبا رو به نمايش بزاريم تا يه نتيجه خوب كسب كنيم و راه صعودمون رو هموار كنيم.
تام كلورلي هم جدا گانه تمرين كرده و اميدوارم به زودي به شرايط خوبش برگرده:shogh:واقعا جاش تو تيم خاليه و در غيابش شرايط سختي رو پشت سر ميزاريمashem:-اين جوون با همون چند بازي نشون داد كه ميتونه تا حدود زيادي مشكلات خط هافبكمون رو پوشش بده ولي حيف كه اين مصدوميت هاي طولاني داره جلو پيشرفتشو ميگيره:gahhr:خيلي ها از همين الان واسش لغب هارگريوز دوم رو انتخاب كردند! آخه اون هم هميشه مصدوم بود و هيچ وقت نتونستيم به درستي از ش بهره ببريم:narahat:و بلاخره مجبور به فروشش شديم اونم به منسيتي:ey babaaa:در هر صورت اميدوارم كلورلي به سرنوشت هارگريوز دچار نشه:khahesh:
اميدوارم ديگه بازيكني مصدوم نشه....
زنده باد يونايتد:manchester:
فرگي يه حرف جالبي بعئ بازي با سوانسي زده بود,گفته بود شكست مقابل سيتي واسه ما لازم بود! به خاطر اينكه به خودمون بيايم و بيشتر تلاش كنيم,بعد از اون بازي همرو برديم!:ohum:
به نظر من هم شكست مقابل سيتي يه تلنگر بود تا بيشتر حواسمونو جمع كنيم! امسال قهرماني خيلي سخت شده و رقابت بسيار شديدتر از چند سال گذشته شده.
منسيتي با ولخرجي هاي مالكهاي عربيش تونسته تا الان موفق باشه و نتايج خوبي بگيره ولي من به تيم اميدوارم,اعتقاد دارم منچستري كه اوايل فصل بازي هاي خيلي خوبي رو به نمايش گذاشت بازم ميتونه اون بازيهارو تكرار كنه,اما اگه اين مصدوميت ها كمر تيمو نشكنه:-ang:ey babaaa:
تازه ترين اخبار در مورد مصدومين تيم در مورد روني هست كه خوشبختانه زياد جدي نيست و تو تمرينات شركت كرده! اگه روني رو هم از دست بديم ديگه هيچ اميدي واسمون نميمونهashem:-
اما بازي كه فردا شب با بنفيكا داريم از حساسيت زيادي برخورداه,به اين خاطر كه ميتونه تكليف صعودمون رو مشخص كنه و ما نياز به هر 3 امتياز اين بازي داريم.با توجه به اين كه بازي تو اولدترافورد برگذار بايد يه بازي تهاجمي و زيبا رو به نمايش بزاريم تا يه نتيجه خوب كسب كنيم و راه صعودمون رو هموار كنيم.
تام كلورلي هم جدا گانه تمرين كرده و اميدوارم به زودي به شرايط خوبش برگرده:shogh:واقعا جاش تو تيم خاليه و در غيابش شرايط سختي رو پشت سر ميزاريمashem:-اين جوون با همون چند بازي نشون داد كه ميتونه تا حدود زيادي مشكلات خط هافبكمون رو پوشش بده ولي حيف كه اين مصدوميت هاي طولاني داره جلو پيشرفتشو ميگيره:gahhr:خيلي ها از همين الان واسش لغب هارگريوز دوم رو انتخاب كردند! آخه اون هم هميشه مصدوم بود و هيچ وقت نتونستيم به درستي از ش بهره ببريم:narahat:و بلاخره مجبور به فروشش شديم اونم به منسيتي:ey babaaa:در هر صورت اميدوارم كلورلي به سرنوشت هارگريوز دچار نشه:khahesh:
اميدوارم ديگه بازيكني مصدوم نشه....
آره درسته درست مثل شکستی بود که رئال آوردو و دیگه رئال درست شد.
ولی فرقش اینجاست که رئال بازی هاشو پرگل می بره ولی یونایتد 1-0 می بره
امید وارم موتور گل زنی یونایتد هم دوباره روشن شه.:flowerysmile:
ليست بازيكنان واسه بازي امشب:
United (from): De Gea, Lindegaard, Rafael, Fabio, Jones, Ferdinand, Evans, Evra, Fryers, Nani, Valencia, Gibson, Carrick, Fletcher, Morrison, Park, Giggs, Young, Rooney, Hernandez, Berbatov, Macheda, Diouf.
نكته جابت حضور موريسون تو اين ليسته:ahaaaaaa:
موريسون يه بازيكن فوق العاده مستعد و باهوشه كه تو تيم رزروها خيلي خوب كار كرده و آمار گلزني خيلي خوبي داشته.
فرگي اخيرا با اين بازيكن صحبتي داشته و به نظر ميرسه در مورد حضورش در اين بازي بوده! امكانش هست كه نيمه دوم از اين بازيكن استفاده بشه هرچند حساسيت اين بازي خيلي زياده! اما از فرگي برمياد كه اين كارو بكنهdallliii
خيلي دوست دارم بازيشو تو تيم اصلي ببينم!
در صورتي ميشه اين ريسك رو انجام داد كه تيم جلو باشه.اميدوارم بتونيم با انجام يه بازي خوب شرايط رو واسه حضور موريسون تو زمين هموار و كارمون رو واسه صعود يكسره كنيم:balesh:
Match Facts
منچستر یونایتد 6 بازی اخیر خود را جام اروپا مقابل بنفیکا با پیروزی به اتمام رسانده است و تنها یک بار شکست خورده است و بازی آخر در ماه سپتامبر بین هر دو با نتیجه تساوی به پایان رسیده است .
منچستر یونایتد در 3 بازی در خانه مقابل بنفیکا در جام اروپا/لیگ قهرمانان اروپا موفق به شکست بنفیکا شده است ولی منچستر در هر بازی حداقل یک گل خورده است (در مجموع 4 گل ) .
تا به حال هیچ تیم پرتقالی نتوانسته است منچستر را در طول 10 بازی بین هر دو در اولدترافورد منچستر را شکست بدهد ( 8 برد برای منچستر و دو تساوی ) .
منچستر با برد 4-1 بنفیکا در فینال سال 1968 در ورزشگاه ویمبلی توانست اولین جام اروپایی خود را بدست اورد .
بنفیکا در سفر خود به انگلستان تا به حال مساوی به دست نیاورده است ، 3 برد و 9 باخت .
بنفیکا در چهار بازی نباخته است ، آنها این رکورد را در سال 1994-1995 بدست اورده بودند و در اخر در نیمه نهایی این رکورد از دست رفت .
رایان گیگز در چهار بازی اخیر مقابل بنفیکا در cl توانسته است 3 گل بزند ، ولی بیشترین گل زده را به یونتوس زده است ( 4گل در 7 بازی ) .
نیکولاس گایتان توانسته است 4 پاس گل در مجموع 5 گل برای بفیکا به ارمغان بیاورد بیشتر از هر بازیکن دیگری در این فصل cl .
منچستر یونایتد 35 خطا در کارنامه خود دارد ، کمتر از هر تیم دیگری در cl .
mufctalk.com
گزیده ای برای معرفی گایتان هدف ترنسفری منچستریونایتد
نام : نیکولاس گایتان
تاریخ تولد 23/2/1988
محل تولد : بوینس آیرس - آرژانتین
باشگاه : بنفیکا
6 بازی ملی برای آرژانتین
افتخارات : Primera Division '08 (Boca Juniors), Portuguese League Cup 10/11 به همراه کسب عنوان بهترین بازیساز لیگ پرتقال در فصل 2010/2011
اخبار و حواشی داغ فوتبال اروپا:
بنفیکا امشب برای مصاف با منچستریونایتد به اولدترافورد خواهد آمد جدالی که هردو تیم به پیروزی فکر میکنند در این میان همه نگاه ها به عملکرد بازیکن آرزانتینی تیم بنفیکاست بازیکنی که احتمال میرود سرالکس فرگوسن در نقل و انتقالات زمستانی نسبت به جذب او اقدام کند
نکاتی که باید در مورد او دانست :
1) نیکولاس گایتان در مورخه می 2010 به ازای 7.2 ملیون پوند از بوکاجونیورز آرژانتین راهی بنفیکا شد اما شرایط به یکباره تغییر کرد او توانست زیر نظر خورخه جیسوس پیشرفت کند به طوری که اکنون تیم های اینتر , پاریس سنت ژرمن و از همه مهم تر منچستریونایتد مایلند او را به خدمت بگیرند
2) گایتان 23 ساله در اولین فصل حضورش در بنفیکا به عنوان هافبک چپ خوش درخشید و در همین فصل موفق شد در کارنامه ورزشی خود 9 گل و 9 پاس گل را ثبت کند همچنین او امسال نیز با به ثمر رساندن یک گل و 3 پاس گل موفقترین بازیکن بنفیکا در لیگ پرتغال محسوب میشود
3)اوج کار او بازی رفت منچستریونایتد و بنفیکا بود زمانی که با یک پاس بلند و غافل گیر کننده هم تیمی خود اسکار کوردوزا را درموقعیت گل قرار داد او نیز بازیرکی تمام توپ را به تور یونایتد چسباند
او موفق شده است تا اینجای تورنومت لیگ قهرمانان 4 پاس گل را طراحی کند
4) گایتان همانطور که قادر است در سمت چپ خوب بازیکند میتواند در پشت مهاجمان نیز مفید واقع شود همچنین او تبحر خاصی در بازیسازی در سیستم های پنج هافبکه را دارد
5) در اکتبر امسال سران تیم بنفیکا ضمن اضافه کردن یک سال به قرار داد او , بندی را نیز در قرار داد او گنجاند به طوری که قیمت او را تا مرز 38.5 ملیون پوند افزایش داد (گفتنی است قرارداد او تا سال 2016 میباشد )
سخنان گایتان :
"من بسیار خوش شانس هستم که برای تیمی همچون بنفیکا بازی میکنم جایی که از بودن در آن بسیار خرسند هستم با وجود شایعات ترنسفری , من علاقه مندم قراردادم را با بنفیکا گسترش دهم . من میدانم فرگوسن از من به خوبی سخن گفته است اما من زمانی به منچستریونایتد می آیم که بازی های برگشت لیگ قهرمانان شروع شود ! " -نوامبر 2011
mufctalk.com
manutd : De Gea, Fabio, Jones, Ferdinand, Evra, Nani, Fletcher, Carrick, Valencia, Young, Berbatov
Bench: Lindegaard, Smalling, Rafael, Giggs, Park, Gibson, Hernandez
عجيبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
روني تو ليست نهايي قرار نگرفت! همين طور موريسون!
گمونم فرگي خواسته به روني استراحت بده چون روني يه خورده مصدوم بود و بازي دادنش ريسك بزرگي بود!
اما نميدونم چرا بعد اون همه صحبت موريسون رو نيمكت هم نيست:fek konam:
باربا از ابتدا بازي ميكنه و يانگ واسه اولين بار تو پست روني بازي ميكنه! در نبود روني فرگي يانگ رو گذاشته پشت بربا و به نظرم اشلي ميتونه تو اين پست هم موفق باشه.
والنسيا و ناني هم وينگرهامون هستند.به اين ترتيب ميشه يه بازي هجومي رو از تيم پيشبيني كرد
به اميد برد تيم با يه نتيجه خوبroz::
واقعا متاسفم! ديگه چي بگم؟! خيلي دردناك بود:gahhr:
واقعا تيم شرايط خوبي نداره! هرچي ميكشيم از همين مصدوميت هاي لعنتي ميكشيم:ey babaaa:
تو هر بازي چندتا مصدوم داريم و تركيب تيممون دائما تغيير ميكنه! پس ما از مصدوميت بازيكنان دوتا ضربه ميخوريم:
1_اينكه به خاطر مصدوميت نميتونيم از چندتا بازيكن استفاده كنيم و اين تو كيفيت بازيمون تاثير منفي ميزاره!
2_به خاطر مصدوم شدن بازيكن ها طي اين مدت بارها تركيب تيم تغيير كرده و بين بازيكن ها يه جور ناهماهنگي ديده ميشه! مخصوصا تو خط دفاعمون كه فوق العاده ضعيف نشون داده!
تو بازي ديشب نبود روني خيلي به ما ضربه زد و واقعا جاش خالي بود. با توجه به اين كه ما هافبكهاي طراح خوبي نداريم وجود روني تو تركيب خيلي بهمون كمك ميكنه چون توانايي بازيسازي رو داره.
فليچر نسبتا خوب بود ولي كريك خيلي بد بود! اما مشخصه كه اين بازيكنان زياد فوق العاده نيستند! يعني نميتونند گرهي از بازي رو باز كنند و زياد باهوش نيستند!entezar::
اشلي يانگ تو پست روني چندان خوب نبود و فرگي مجبور شد كه اونو بزاره تو اون پست!ashem:-
ولي من ديشب از بازي بربا لذت بردم:ahaaaaaa:خيلي خوب بازي كرد و تلاش زيادي داشت,نشون داد كه بازم ميتونه گل بزنه(البته يه موقعيت 100% رو خراب كرد!)اميدوارم فرگي يه خورده بيشتر به اين بيچاره توجه كنه و بهش بازي بده:khahesh:
اما بيشترين ضربه رو از بي تجربگي بعضي بازيكنان خورديم:ehe:
جوينز و دخه آ رو هر دو گل مقصر بودند! جوينز كه گل به خودي زد و دخه آ هم تو دور كردن توپ اشتباه كرد و ....
اما من اصلا از اين دو ناراحت نيستم و اعتقاد دارم بايد بازم بهشون اعتماد كنيم.نميشه از دوتا جوون بيشتر از اين انتظار داشت و بايد بهشون فرصت بديم,مطمئنا از اگه بازم بهشون ميدون بديم با انگيزه بيشتري بازي ميكنند و سعي ميكنند نقاط ضعفشونو برطرف كنند:ohum:
به هر حال اين بازي تموم شد و بايد به فكر آينده باشيم.واسه صعود به دور بعد بايد بازل رو ببريم! خيلي كار سختي داريم و اميدوارم موفق بشيم:khahesh:
خدا كنه هر چه زودتر مصدومين هم به تيم اضافه بشن و آماده بشن.
منچستر یونایتد - نیوکاسل یونایتد ( لیگ برتر انگلستان )
Manchester United v Newcastle United - Kick-off 3.00pm
Manchester United - Newcastle
هفته سیزدهم لیگ برتر انگلستان
تاریخ برگزاری بازی : شنبه 26 نوامبر – شنبه 5 آذر
ظرفیت ورزشگاه : 75,957
تیم نیوکاسل یونایتد :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 12 لیگ با 7 برد و 4 مساوی و 1 باخت در رده ی 4 جدول رده بندی لیگ برتر – 18 گل زده و 11 گل خورده با تفاضل گل +3
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 12 لیگ برتر انگلستان
3– بهترین گلزن فصل قبل :
Kevin Nolan با 12 گل
56 گل زده و 57 گل خورده
5 – کاپیتان :
Fabricio Coloccini با 29 سال سن که از سال 2008 در این تیم بازی می کند .
6 – مربی :
Alan Pardew با 50 سال سن از سال 2010 هدایت نیوکاسل یونایتد را بر عهده دارد .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
از راست به چپ : کولوچینی - نولان
مربی تیم نیوکاسل :
Alan Pardew
آلن پاردو مربی انگلیسی اهل ویمبلدون، 50 ساله از سال 1999 کار خود را در سمت سرمربی آغاز کرد . تاکنون به ترتیب در تیم های ردینگ - وستهام - چارلتون - ساوتهمپتون و نیوکاسل مربی گری کرده است .
از افتخارات این مربی در رده ی باشگاهی می توان به مقام دومی تیم ردینگ در لیگ دسته دوم انگلیس در سال 2002 - مقام دوم در اف ای کاپ با تیم وستهام در سال 2006 - قهرمانی با ساوتهمپتون در مسابقات Football League Trophy ذر سال 2010
همچنین بیشترین درصد پیروزی را با تیم ساوتهمپتون با 53.13 درصد کسب کرده است .
نقل و انتقالات نیوکاسل در ابتدای فصل :
آمار رویارویی دو تیم :
لیگ برتر انگلستان : 20 برد برای یونایتد - 3 برد برای نیوکاسل - 11 مساوی
لیگ دسته 1 : 43 برد برای یونایتد - 29 برد برای نیوکاسل - 24 مساوی
لیگ دسته 2 : 7 برد برای یونایتد - 6 برد برای نیوکاسل - 1 مساوی
جام خیریه : 2 برد برای یونایتد
جام حذفی : 4 برد برای یونایتد
کارلینگ کاپ : 1 برد برای یونایتد - 1 برد برای نیوکاسل
آمار کلی :
152 بازی ( 77 برد برای یونایتد - 39 برد برای نیوکاسل - 36 مساوی )
297 گل برای یونایتد - 220 گل برای نیوکاسل
وضعیت دو تیم در لیگ برتر انگلستان :
داور مسابقه :
phill dowd داور 48 ساله که از سال 2001 در لیگ برتر انگلیس قضاوت می کند . در فصل گذشته 38 قضاوت داشته که 139 کارت زرد و 12 کارت قرمز از جیب خود خارج کرده است .
بازی هایی که در فصل گذشته برای یونایتد قضاوت کرده :
Bolton 2 - 2 Man Utd
Man Utd 2 - 1 Wolves
Man Utd 2 - 0 Sunderland
Liverpool 3 - 1 Man Utd
Blackburn 1 - 1 Man Utd
کامیونیتی شیلد امسال برابر منچستر سیتی که منچستر یونایتد 3 بر 2 پیروز شد
تیم داوری این بازی :
Referee: P Dowd
Assistants: D Bond, J Flynn
Fourth Official: A Taylor
Match delegate: L Ashurst
PGMO: M Pike
mufctalk.com
مثل اينكه اين فصل مصدوميت دست از سر بازيكن هاي ما برنميداره:ey babaaa:
اندرسون مصدوم شده و تا فوريه قادر به همراهي تيم نيست:gijjj:آخه بدشانسي هم حدي داره! چرا فقط يونايتد؟ديگه كلافه شدم! هر هفته چندتا مصدوم داريم! همين طور نوبتي مصدوم شدن! فقط مونده دخه آ مصدوم شه:-ang
به نظر من علت افت شديد منچستر همين مصدوميت هاي پياپي و طولاني بازيكنانش هست! حالا تا كي بايد اين مشكل رو تحمل كنيم خدا ميدونه!!!
فعلا كه بعد بازي سيتي حالا به هر سختي ولي بازيهامونو برديم! اما با اختلاف بسيار كم! پس معلوم نيست اين پيروزي ها تداوم داشته باشه,با توجه به مصدوميت بازيكنهامون بعيد نيست تو بازي هاي بعد امتياز از دست بديم! و شايد از دست دادن امتياز در رقابت با منسيتي به كلي مارو از قهرماني نااميد كنهtars::
اميدوارم هر چه زودتر مصدومين به شرايط آرماني برگردند و آماده بازي بشن:khahesh:
يونايتد,منتظر قدرت نمايي تو هستيم:yes:
sina acm
11-25-2011, 15:31
تازه شما هم شدید مثل ما
دیدی مصدومیت چقدر بده درکت میکنم
به امید خدا مصدومان بر میگدن و با قدرت تمام صدر جدول رو از من سوتی dallliiiپس میگیریم
بازي تموم شد! دقيقه 94 و سوت داور به نشانه از دست دادن 2 امتياز ارزشمند خانگي!:-ang
به خدا ديگه نميدونم چي بگم! اونقدر عصباني هستم كه ميخواستم tv روز خورد كنم:gijjj:
اين همه موقعيت؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا شانس نداريم؟؟؟؟؟ اي خداااااااااااا؟ امسال چرا اينجوري ميشه؟ همش مصدوميت! همش بدشانسي! ديگه تا كي؟ بس نيست؟ خدايا اين چه عذابيه؟:gerye:
تو اين شرايط حساس جدول و با توجه به اينكه منسيتي با ليورپول داره امكان داره امتياز از دست بده! پس شايد ميتونستيم اختلافمون رو كم كنيم,حيف...:gahhr:
حالا گلهايي كه نزديم هيچي! اون پنالتي كه داور الاغ واسه نيوكاسل گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه 1% هم پنالتي نبود:-angفقط توپو زد! داور نگرفته باز كمكش كاسه داغ تر از آَش ميگه پنالت:ey babaaa:به خدا نميتونم تحمل كنم:gijjj:
نيمه اول خوب بوديم ولي موقعيت چنداني نداشتيم و با درخشش گلر حريف اين نيمه با تساوي تموم شد!
اما نيمه دوم شايد هجومي ترين بازي منچستر تو اين فصل بود! يانگ و ناني از جناحين دفاع نيوكاسل رو دور ميزدند و خيلي توپ رو دروازه ريختند! اورا و فابيو هم خيلي خوب به همله اضافه ميشدند و با نفوذهاشون چند موقعيت خطرناك خلق كردند,اون ضربه بيرون پاي اورا :ajibeee:خدايي مهارش خيلي سخت بود! ولي ... فابيو هم يه توپ درست جلو دروازه زد به آسمون:gijjj:
هرناندز زياد آماده به نظر نميرسيد و با اينكه اون گل اتفاقي رو زد ولي بازيش چنگي به دل نزد! نميدونم چرا فرگي بربا رو تو ليست هم قرار نداده بود:ehe:ميتونست بهمون كمك كنه! تو اين شرايط حساس عوض اينكه ماچدا به زمين بياد بهتر بود بربا بياد ولي حيف كه فرگي امسال نميخواد به اين بيچاره بازي بده:gijjj:
تو اين بازي گيگز كم كاري كريك رو جبران ميكرد و خيلي خوب توپو ميچرخوند,كريك هم مثل هميشه پاس هاي كم اثر و بي فايده ميدادeterza::-
روني تقريبا خوب بازي كرد و اگه مثل بازي قبل نداشتيمش مطمئنم نميتونستيم اينطوري حمله كنيم!
خلاصه من از بازي تيم راضي هستم و معتقدم ما افتاديم رو دور بدشانسي وگرنه ...:narahat:
اميدوارم كلورلي هم آماده بشه تا بتونيم ازش استفاده كنيم,خيلي جاش خاليه!
به اميد قلبه بر بدشانسي تو بازي هاي بعد:khahesh:
spiderkiller
11-26-2011, 21:14
واقعا از فرگی عچیب بود.نیوکاسل توی دفاع روی زمین فوقالعاده است و باید از همون نیمه اول شروع به نفوذ از جناحین و سانتر میکردن.برباتوف به تنهایی میتونست با سر هتریک کنه چون واقعا بهتر از چیچا سر میزنه.درکل یکم امسال روی تاکتیک های عجیب فرگی یونایتد امتیاز از دست میده.البته فقط 30 درصد تقصیر تاکتیک فرگی بود.نیوکاسل فوقالعاده دفاع میکرد.شاید بهترین دفاعی بود که توی این فصل دیده بودم
واقعا از فرگی عچیب بود.نیوکاسل توی دفاع روی زمین فوقالعاده است و باید از همون نیمه اول شروع به نفوذ از جناحین و سانتر میکردن.برباتوف به تنهایی میتونست با سر هتریک کنه چون واقعا بهتر از چیچا سر میزنه.درکل یکم امسال روی تاکتیک های عجیب فرگی یونایتد امتیاز از دست میده.البته فقط 30 درصد تقصیر تاکتیک فرگی بود.نیوکاسل فوقالعاده دفاع میکرد.شاید بهترین دفاعی بود که توی این فصل دیده بودم
داداش اول ممنون كه نظر دادي
اما در مورد نظرت:اينو باهات موافقم كه بربا ميتونست خيلي بهمون كمك كنه و خودمم تو پست قبل بهش اشاره كردم!
اما اين حرف يه خورده واسم عجيبه!
درکل یکم امسال روی تاکتیک های عجیب فرگی یونایتد امتیاز از دست میده!
داداش شما واسه اين حرف بايد دليل بياري,همين طوري كه نميشه انتقاد كرد! من كاملا با اين حرف مخالفم! فرگي با تجربه حتي تو يه بازي هم به ندرت اشتباه ميكنه چه برسه به اين كه از اول فصل تو كارهاي تاكتيكي اشتباه كنه:ajibeee:
اين واسه همه كاملا روشنه كه علت اصلي قطع شدن نوار پيروزي هاي پر گل يونايتد مصدوميت هاي پياپي بازيكنانش هست.و تا حدودي نداشتن يه هافبك طراح و بازيساز در ميانه ميدان! ولي تا زماني كه كلورلي بود واقعا خوب كار ميكرد و خيال مارو بابت ميانه زمين راحت كرده بود! حيف كه مصدوم شد!
شما ببين در چندين مقطع بهترين بازيكنانمون رو نداشتيم:ey babaaa:بازي با سيتي,كلورلي , گيگز ويديچ, والنسيا و ديگه يادم نمياد! اينهارو نداشتيم! تو بازي هاي قبلش هم مصدوم زياد داشتيم ولي تو بازي با سيتي اخراج ايوانز و نبود چند مهره كليدي باعث شد تا اون شكست رقم بخوره:gijjj:
منچستر رو نيمكت زياد شرايط خوبي رو نداره,وقتي بازيكنان اصلي مصدوم ميشن جانشين مناسبي رو نيمكت واسشون نداره! نيمكت مارو اقلب بازيكنان جوون تشكيل ميدن و همون طور كه ديديد مثلا تو اين بازي بربا رو كه سن بالايي داره رو نيمكت نبود و در عوض ماچدا رو نيمكت بود!
در روال عادي اين حركت فرگي نتيجه ميده و با داشتن يه نيمكت جوون ميتونه بهشون به موقع بازي بده و اين خيلي به نفع تيمه! اما گاهي بدشانسي با بي رحمي تمام به يه تيم حمله ميكنه:-angفكر نكنم تو هيچ تيم مطرح اروپايي در حال حاضر اين همه بازيكن مصدوم باشن! شايد اگه اين مصدوميت ها مثلا تو منسيتي اتفاق ميفتاد ضربه كمتري ميخورد چون يه نيمكت بسيار خوب از بازيكنان سرشناس داره! ولي اين واسه ما كمر شكنهashem:-با اين همه بازم تيم نتايج بدي نگرفته و به جز بازي با سيتي و اين مساوي همرو برديم! پس نتيجه ميگيريم كه كار فرگي تو اين مدت شبيه يه معجزه بوده!
اين همه گفتم تا به همين نكته آخري برسم! واقعا فرگي تو اين تيم داره نتايج غير ممكن رو ميگيرهashem:-
من هميشه به خودم فهموندم كه تحت هيچ شرايطي فرگي و كارش رو زير سوال نبرم! فرگي نياز به تعريف نداره و با 25 سال حضور موفق تو يونايتد همه چيرو ثابت كرده!
هميشه ميگم ما هواداران فوتبال حتي در حدي نيستيم كه به كار فرگي انتقاد كنيم!
زنده باد فرگوسن بزرگroz::
دیگه موندم چی بگم دلمون خوشه فرگوسن گفته خط هافبکمون خوبه
خب یه چند تا بازیکن بخر برای اون وسط
قبول داریم که فلچر خیلی اماده هستش ولی کنارش کسی رو نداریم
الان هم فرگوسن گفت:فرگوسن:يونايتد در ژانويه بازيکن نمي خرد
سعید فکر نکنم کار فرگوسن روی معجزه بوده.
بیشتر نتایج روی تجربه و درک فنی بالاش در فوتباله
بازم باید امیدوار بود در بدترین شرایط این تیمو نجات داده حالا هم صبر میکنیم تا بعد تعطیلات
پوریا صبور
11-26-2011, 22:54
منچستریونایتد 1-1 نیوکاسل؛ شیاطین بدشانس
نیوکاسل نیز اگرچه یک تساوی ارزسمند کسب کرد، اما با توجه به پیروزی تاتنهام مقابل وست بروم، به رتبه چهارم جدول سقوط کرد.
منچستریونایتد در دیداری جذاب و پرهیجان مقابل نیوکاسل که در آن موقعیت های گلزنی زیادی ایجاد کرد، به لطف درخشش دروازه بان حریف به تساوی 1-1 رسید.
در این دیدار دو تیم در همان نیمه اول چندین موقعیت گلزنی ایجاد کردند که مهمترین آن ضربه رایان گیگز بود که توسط تیم کرول به بیرون فرستاده شد.
اما در آغاز نیمه دوم منچستریونایتد خیلی زود به گل رسید. ضربه آزاد وین رونی بعد از برخورد به مدافعان حریف بار دیگر به این مهاجم رسید. دفع ناقص بازیکنان نیوکاسل روی ضربه دوم رونی به خاویر ارناندز برخورد کرد و غلت غلتان وارد دروازه شد تا الدترافورد غرق شادی شود.
بعد از این گل شاگردان فرگوسن به حملات شان ادامه دادند و موقعیت هایی به دست آوردند که یکی بعد از دیگری توسط رونی، فابیو و اشلی یانگ از دست رفت.
در دقیقه 64 روی یک حرکت از بن عرفا و تکل فردیناند، کمک داور بازی اعلام پنالتی کرد؛ تصمیمی که با اعتراض شدید بازیکنان منچستری همراه شد. در تصاویر آهسته به نظرمی رسید مدافع باتجربه منچستریونایتد ابتدا توپ را زده اما داور بازی تصمیم کمکش را تایید کرد تا یک ضربه پنالتی نصیب شاگردان پاردو شود.
دمبابا با یک ضربه حساب شده و برخلاف حرکت دخه آ، گل تساوی تیمش را به ثمر رساند.
بعد از بازی تقریبا یک طرفه شد و بازیکنان منچستریونایتد بی مهابا روی دروازه حریف حمله کردند اما درخشش کرول مانع از باز شدن دروازه نیوکاسل شد.
در دقیقه 79 گوتیرز با دریاقت کارت زرد دوم از بازی اخراج شد تا نیوکاسل تقریبا 15 دقیقه را 10 نفره بازی کند اما این اتفاق نیز نتوانست طلسم دروازه میهمان راباز کند.
چیچاریتو روی آخرین حمله تیمش دروازه نیوکاسل را باز کرد اما داور به دلیل آفساید این گل را قبول نکرد. تصاویر تلویزیونی تصمیم کمک داور را تایید کردند.
به این ترتیب و با این تساوی، منچستریونایتد به 4 امتیازی سیتی رسید اما آبی ها شهر منچستر باید فردا در آنفیلد میهمان لیورپول باشند و اگر بتوانند سه امتیاز این دیدار به دست بیاورند، اختلاف در صدر به 7 امتیاز برسد
نیوکاسل نیز اگرچه یک تساوی ارزسمند کسب کرد، اما با توجه به پیروزی تاتنهام مقابل وست بروم، به رتبه چهارم جدول سقوط کرد
One Love. One Heart. One United
David Sina
11-26-2011, 23:07
طوفانی بود ............... منچستر طوفانی بود به خصوص در 10 دقیقه آخر بازی .......... خوشم اومد ایول :ghelyon:
دیگه موندم چی بگم دلمون خوشه فرگوسن گفته خط هافبکمون خوبه
خب یه چند تا بازیکن بخر برای اون وسط
قبول داریم که فلچر خیلی اماده هستش ولی کنارش کسی رو نداریم
الان هم فرگوسن گفت:فرگوسن:يونايتد در ژانويه بازيکن نمي خرد
سعید فکر نکنم کار فرگوسن روی معجزه بوده.
بیشتر نتایج روی تجربه و درک فنی بالاش در فوتباله
بازم باید امیدوار بود در بدترین شرایط این تیمو نجات داده حالا هم صبر میکنیم تا بعد تعطیلات
ابراهيم عزيز منم منظورم از معجذه اين بود كه كار فرگي خيلي سخت بوده ولي به بهترين نحو اونو انجام دادهdallliii
اما اينم سخن فرگي در مورد اين بازي:gerye:
افسوس سر آلکس فرگوسن از شانس بد:
سر آلکس فرگوسن احساس میکند تیم او از عدم کسب 3 امتیاز در نزاع با تیم نیوکاسل یونایتد شدیداً تیره بخت بود.
سر آلکس فرگوسن پس از تساوی 1 - 1 تیمش در دیدار با تیم نیوکاسل یونایتد در هفته سیزدهم مسابقات لیگ برتر انگلستان اظهار داشت: این یک عملکرد فوق العاده از ما بود. باید گفت تیم آلن پاردیو در نیمه اول بهتر بود. من نمیدانم بازی او چگونه شده بود! چیچاریتو 4 موقعیت عالی داشت و ما فوتبال خوبی بازی کردیم.
متن كامل اين مصاحبه رو تو اخبار ميزارم
spiderkiller
11-26-2011, 23:10
داداش سعید من سه صفحه چیز نوشتم در وصف فرگی و منچستر ولی همش پرید.امروز دربی خیلی رو اعصابم بود.:gerye::gerye:
واقعا این بازی زیبا چیزی کم تر از برد نداشت یه روزم میبینید توپ تو گل نمیره یوناید باید دسه کم 4 تا میزدیم ولی نشد.
بازی خیلی زیبا بود.ممنون از تمومه منچستریا
واقعا دیشب روی بد فوتبال رو دیدیم یونایتد عالی بازی کرد بعد از چند بازی ضعیف این بازی عالی بودیم ومن به تیم امیدوار شدم (البته نباید از اشتباه کمک داور گذشت:gerye:)
منچستر یونایتد - کریستال پالاس ( کارلینگ کاپ )
Manchester United - Crystal Palace
دور پنجم کارلینگ کاپ
تاریخ برگزاری بازی : چهارشنبه 30 نوامبر – چهارشنبه 9 آذر
زمان برگزاری بازی : 19:45 به وقت محلی – 23:15 به وقت تهران
تیم کریستال پالاس :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 18 لیگ با 7 برد و 5 مساوی و 6 باخت در رده ی 10 جدول رده بندی لیگ برتر – 18 گل زده و 17 گل خورده با تفاضل گل +1
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 20 لیگ دسته یک انگلستان
3 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :
44 گل زده و 69 گل خورده
5 – کاپیتان :
Paddy McCarthy با 28 سال سن که از سال 2008 در این تیم بازی می کند .
6 – مربی :
Dougie Freedman با 37 سال سن از سال 2011 هدایت کریستال پالاس را بر عهده دارد .
تیم میزبان منچستر یونایتد
بعد از تساوی ناامید کننده مقابل نیوکاسل ، منچستر یونایتد در تلاش است تا این تصویر بد را که به مدت طولانی هم کشیده شده است از ذهن طرفداران خود پاک کند ، و در ادامه باخت در این بازی میتواند هواداران را ناراضی کند ، در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست ممکن است یونایتد در این بازی ببازد !! فوتبال بی رحم است !
تیم مهمان کریستال پالاس
تیم کریستال پالاس با نام مستعار « فرشته ها » در سال 1905 میلادی تاسیس شد ...
در جنوب منطقه نوروود در لندن واقع شده است .. در حال حاضر این تیم در دسته 2 انگلستان بازی میکند
تیم کریستال پالاس از لیگ های دسته پایین انگلستان شروع کرد تا در سال 1970 - 1969 به دسته اول رسید .. و در سال 1973 دوباره به دسته های پایین سقوط کرد .. و در حال حاضر در لیگ The Championship بازی میکند ...
دوران طلایی این تیم در سال 1989 اغاز شد ، وقتی که به لیگ دسته 1 راه پیدا کرد و در آن فصل موفقیت های بسیاری را کسب کرد .. به فینال جام اتحادیه انگلستان صعود کردند ولی در فینال مغلوب منچستر یونایتد شدند .. و موفقیت ها خودشان را ادامه دادند و لیگ را در رتبه سوم به پایان رساندند .. و همینطور کریستال پالاس یکی از موسسان لیگ برتر در سال 1993 - 1992 شناخته میشود .. و از آن تاریخ تا به الان این تیم 4 بار به لیگ برتر صعود کرد که آخرین بار در فصل 2004 - 2005 بود ..
طریقه رسیدن کریستال پالاس به این مرحله ...
این تیم در اولین دیدار خود مقابل تیم کرولی تاون توانست با نتیجه 2 - 0 این تیم را شکست دهد و به مرحله دوم صعود کند و مقابل تیم ویگان قرار گرفت و توانست ویگان را با نتیجه 2 - 1 شکست دهد ، و همینطور با این نتیجه در مرحله سوم تیم میدلزبرو را از پیش رو برداشت ... در مرحله چهارم ساوتهمپتون را از پیش رو برداشت تا در مرحله بعد با تیم منچستر یونایتد بازی کند و این بازی اولین بازی است که کریستال پالاس در تیم حریف بازی خواهد کرد ...
نوشته شده توسط Amin_17 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آمار و ارقام
[Only Registered And Activated Users Can See Links] VS [Only Registered And Activated Users Can See Links]
این دیدار ششمین دیداری است که دو تیم در کارلینگ کاپ مقابل همدیگر داشتند ، سهم یونایتد 6 پیروزی است .
کریستال پالاس از سال 1989 میلادی تا به الان نتوانسته است منچستر یونایتد را در اولدترافورد شکست بدهد .
شیاطین سرخ اگر به نیمه نهایی صعود کنند ششمین باری است که در طول 10 سال اخیر ، و 13 بار است به در طول تاریخشان در این مرحله کارلینگ کاپ میرسند .
یونایتد 4 بار این جام را بدست آورده است ، سالهای 1992 - 1992 - 2009 - 2010 .
آخرین بازی بین دو تیم در فصل 2004 - 2005 بود که در آن بازی یونایتد 5 - 2 در زمین خودش این تیم را شکست داده است و در زمین کریستال پالاس به تساوی رضایت دادند .
نگاهی به مربی تیم حریف (Douglas Freedman)
(Douglas Freedman) یک ورزشکار اسکاتلندی در سال 1974 میلادی در گلاسکو اسکاتلند متولد شد .. او یک بازیکن حرفه ای بود .. برای تیم های زیادی بازی کرد از جمله ولوز .. ناتینگهام فارست .. لیدز یونایتد .. و در آخر در تیم ساوتهمپتون بازی میکرد ... او فصل قبل از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و بعد از آن به مربی گری پرداخت ... در واقع اولین حرفه مربی گری او در تیم کریستال پالاس شروع شد ...
نتیجه های این تیم تقریبا نتایج خوبی بدست آورده است 7 پیروزی و 5 تساوی .. تنها 6 باخت بدست آورده است .. در 5 بازی اخیر نتوانسته است رنگ پیروزی را ببیند .. 3 تساوی و 2 باخت حاصل کار بوده است .. آخرین پیروزی این تیم مقایل ایپسویچ تاون بوده است که توانسته بود با یک گل این تیم را شکست بدهد ...
و هم چنین ترکیب این تیم را اینطور میتوان پیش بینی کرد
Seproni
Clyne --- McCarthy --- Gardner --- Mcxey
Zaha --- Garvan --- Jedinak --- Scannell
Murray --- Martin C
نگاه فنی به سر الکس فرگوسن
سر الکس فرگوسن کارلینگ کاپ را یک فرصت واقعی برای بازیکنان جوان است و همیشه از بازیکنان جوان در این جام استفاده میکند ...
و فرگی در آخرین گفته هایش به بازی دادن پوگبا مقابل کریستال پالاس اشاره هایی کرده بود ...
ممکن است ترکیب به این شکل باشد
Lindergaard
Fryers --- Evans --- Smalling --- Rafael
Ravel Morrison --- Pogba --- Park --- Valencia
Diouf --- Macheda
آمار رویارویی دو تیم :
لیگ برتر انگلستان : 6 برد برای یونایتد - 2 مساوی
لیگ دسته 1 : 9 برد برای یونایتد - 5 برد برای کریستال پالاس - 4 مساوی
لیگ دسته 2 : 4 برد برای یونایتد - 1 برد برای کریستال پالاس - 1 مساوی
جام حذفی : 2 برد برای یونایتد - 2 مساوی
کارلینگ کاپ : 5 برد برای یونایتد
آمار کلی :
41 بازی ( 26 برد برای یونایتد - 6 برد برای کریستال پالاس - 9 مساوی )
78 گل برای یونایتد - 40 گل برای کریستال پالاس
درباره جام باشگاه ـهای حرفه ای کارلینگ کاپ
این مسابقات در سال 1961 میلادی شروع شد ، و این جام از نظر ارزش و اهمیت در رتبه سوم جام های انگلیس است ، بعد از لیگ برتر و جام حذفی . در جام باشگاه ـهای حرفه ای انگلیس فقط تیم های حرفه ای در آن بازی میکنند ، از قبیل لیگ برتر ، لیگ دسته 1 و 2 و 3 . در این جام 92 تیم شرکت میکنند ، برعکس جام حذفی که در آن تیم های حرفه ای و غیر حرفه ای بازی میکنند و همچنین در این رقابت 731 تیم شرکت میکنند ...
این جام شاهد تغییر نام هایی هم بوده است ، در سال 1982 میلادی اسم این جام با توجه به اسپانسر هایی که داشت نام گذاری میشد در عوض اسم اصلیـش که League Cup نام دارد ...
در پایین نام های که طول 26 سال قبل را داشت را مشاهده خواهیم کرد
* Milk Cup : از 1981 الى 1982 .. سپس از 1985 الى 1986 .
* Littlewoods Challenge Cup : از 1986 الى 1987 .. سپس از 1989 الى 1990 .
* Rumbelows Cup : از 1990 الى 1991 .. سپس فصل آخر 1991 الى 1992 .
* Coca-Cola Cup : فصل 1992/1993 و فصل 1997/1998 .
* Worthington Cup : از فصل 1998/1999 الى فصل 2002/2003 .
* Carling Cup : از فصل 2002/2003 و تا الان .
قابل ذکر است که قهرمان این جام به رقابت های یورو لیگ راه پیدا خواهد کرد و قانون این جام هر تیم یک بازی انجام میدهد و با قرعه کشی میتوان فهمید در زمین کدام تیم برگذار خواهد شد ، یک استثنا هم وجود دارد بازی های نیمه نهایی به صورت رفت و برگشت برگذار میشود ، و اگر دو تیم در طول 90 دقیقه به تساوی رسیدند بازی به وقت اضافه کشیده خواهد شد و بازهم با تساوی به پایان برسد کار به ضربات پنالتی کشیده میشود
لیست اسامی بازیکنان قابل دسترس تیم منچستر یونایتد به نقل از سایت تیم تاک :
De Gea, Lindegaard, Amos
, Thorpe, Rafael, Smalling, Fabio, Jones, Evans, Evra, Fryers,
Nani, Valencia, Gibson, Carrick, Fletcher, Pogba, M Keane, Morrison, Cole, Vermijl, Park, Young,
Rooney, Hernandez, Berbatov, Diouf, Macheda
شبکه های پخش کننده بازی :
mufctalk.com
شک نکنید اگه اشتباه داوری نبود 3 امتیازو میگرفتیم ولی خوبیش این بود که قدرت هجومی منچسترو باهم دیدیم!!!!!! طوفانه شیاطین سرخ
mortezarm
11-27-2011, 20:23
واقعا منچستر دیشب یاداور خاطرات دوران اوجش بود و خیلی طوفانی بازی کرد اما خب داوری نزاشت ببره
امروز روز تولد 38 سالگی رایان گیگز اسطوره تیممونه:ahaaaaaa:
خیلی خوبه که یه بازیکن توی همچین سطحی از فوتبال تا 38 سالگی بازی میکنه
به منچستر توی این چند ساله نگاه کنیم میبینیم که بازیکن خوب برای جایگزینی گیگز پیدا نکرده
الان اشلی یانگ و نانی خوبن ولی بازم خیلی مونده بشن گیگز
امروز روز تولد 38 سالگی رایان گیگز اسطوره تیممونه:ahaaaaaa:
خیلی خوبه که یه بازیکن توی همچین سطحی از فوتبال تا 38 سالگی بازی میکنه
به منچستر توی این چند ساله نگاه کنیم میبینیم که بازیکن خوب برای جایگزینی گیگز پیدا نکرده
الان اشلی یانگ و نانی خوبن ولی بازم خیلی مونده بشن گیگز
تولدشو تبریک می گم.:flowerysmile:
sina acm
11-30-2011, 18:25
2 سال دیگه بمونه میشه سن مالدینی که خداحافظی کرد :ahaaaaaa:
2 سال دیگه بمونه میشه سن مالدینی که خداحافظی کرد :ahaaaaaa:
اين آخرين سال حضور رايان گيگز بزرگ در اولدترافورد هست:narahat:
قبل شروع اين فصل قرار بود گيگز هم مثل اسكولز خداحافظي كنه ولي با اسرار فرگي گيگز تصميم گرفت يك سال ديگه هم به اين تيم خدمت كنه.
ميبينيم كه با اين سن هر بار به ميدان مياد خيلي خوب بازي ميكنه و انگار هنوز هم جوونهom::
بسيار پر انرژي و با انگيزه, با كولباري از افتخارات بدون هيچ اداعايي:shogh:فصل بعد گيگز هم ميره و مثل اسكولز,گري نيويل,وندرسار كه فصل قبل واسه رفتند مارو تنها ميزاره:gerye:
واقعا اين بازيكن در تمام سالهاي طولاني حضورش در يونايتد فقط به يه چيز فكر كرد,غيرت نسبت به منچستر و عشق به اين تيم و تمامashem:-
ولي اسطوره ها در قلب هواداران ميمونند تا ابد.
زنده باد سر رايان گيگز افسانه اي:gol::gol::gol::gol:
R.BAGGIO.10
11-30-2011, 20:14
گیگز معنای تعصب.
گیگز معنای افتخار.
روی کین.گری نویل.پل اسکولز.و حالا رایان گبگز.
مردانی بی ادعا در تاریخ منچستر.
Manchester United Team: Amos; Rafael, Smalling, Evans, Fabio; Valencia, Gibson, Park, Diouf;
Berbatov, Macheda. Subs: Lindegaard, Fryers, M.Keane, Morrison, Cole, Pogba, Lingard
تيم با اين تركيب بازي ميكنه و الان حدود 20 دقيقه از بازي گذشته.
نيمه دوم حتما موريسون بازي ميكنه.برادران تاچيوانا هم بازي ميكنند!dallliii(برادران داسيلوا)
جدا از نتیجه بدس اومده امیدوارم بازیکنای جونی که بازی کردن تجربه خوبی کسب کرده باشند تا بتونن به تیم اصلی کمک کنن
2مساوی پشت سرهم و 1باخت.
دیشب یونایتد باخت در وقت های اضافه.به نظرتون یونایتد چش شده که این قدر نتیجه های بد می گیره؟؟؟؟think::
دیگه خیلی ناامید شدم از یونایتد هیچ وقت یونایتدو این جوری ندیده بودم.امیدوارم خود الکس درستش کنه.
بازي رو باختيم! در اولترالفورد!
ولي به نظر من نبايد خيلي ناراحت باشيم! ما تو اين چند سال به همه جور موفقيت رسيديم,از سال 2008 تا الان 3 بار به فينال اروپا رفتيم و يك بار قهرمان شديم,تو ليگ كلي قهرمان شديم و كلي برد هاي شيرين و موفقيت هاي پي در پي....
من احساس ميكنم ما دچار يك عادت شديم! عادت به بردن و موفقيت! واسمون سخته كه تيم ببازه!
حالا شما به هواداراي بيچاره ليورپول و چلسي و آرسنال و رئال و ...نگاه كنيد! واقعا خيلي سختي كشيدند! حالا بعد چندين سال فقط رئال تونسته خودشو نشون بده ولي همين تيم هاي انگليسي كه گفتم رو ببينيد! با اين همه ولخرجي كه كردند بازم بد نتيجه ميگيرند!
به نظر من فرگوسن دوست داشت ما از اين مسابقات حذف شيم!!!! هرچند اينم ميدونست كه شكست تو اولدترافورد هواداران رو ناراحت ميكنه! خلاصه چندان علاقه اي به ادامه اين جام نداشت! اما چرا؟
واسه اين كه ما بايد در دو جبهه بجنگيم,ليگ جزيره ,ليگ قهرمانان ! حالا با اين همه مصدوم و اين نيمكت تقريبا ضعيف نميتونستيم تو يه جام ديگه هم بازي كنيم! انصافا ديگه تيم نميتونه! ما مصدوم زياد داريم و هر بازي به اين تعداد افزوده ميشه در مقابل رو نيمكت بازيكن خوبي واسه جايگذيني مصدومين نداريم! پس اگه منطقي باشيم ميبينيم كه حذف از اين مسابقات به نفعمون بود.
چيزي كه مشخصه اينه كه منچستر امسال بدشانس بود! به خاطر اين همه مصدوم كه واقعا همرو كلافه كرده!بي شك خود فرگي خيلي بيشتر از ما كلافه شده! فشار زيادي رو تحمل ميكنه! ديگه كاري از دستش برنمياد! يعني اگه مربي ديگه اي جاي فرگي بود خيلي خيلي بد تر از اين نتيجه ميگرفت! ولي فرگي هيچ وقت اقرار به ضعف نميكنه! چون قوي تر از اونه كه با چند نتيجه بد كمر خم كنه! اگه اينطور بود تو اين 25 سال سختي ها و مشكلات بزرگ و كوچيك رو نميتونست پشت سر بزاره! حالا تنها كاري كه از دست ما هوادارا برمياد اينه كه نزاريم فرگي زير فشار باشه! نبايد مدام اونو زير سوال ببريم و ازش انتقاد كنيم! من به اين مرد ايمان دارم,اينقدر بزرگ هست كه در برابر بزرگترين مشكلات هم تسليم نميشه!
شايد بازي بعد ببازيم و باز همين صحبت ها تكرار بشه! ولي من از همه ميخوام تا كمي عاقلانه به شرايط تيم فكر كنند! الان كاري از دستمون برنمياد! تيم ما با اين همه مصدوم و خستي ناشي از مسابقات و آماده نبودن بازيكنان نياز به استراحت و ريكاوري در نيم فصل داره! همين طور خريد بازيكن در نيم فصل,پس ما بايد تا نيم فصل تحمل كنيم,از همه خواهش ميكنم همين كارو بكنيد,باشد كه روزي همه از معجزه فرگي متحير شويم....
زنده باد فرگي,زنده باد يونايتد,زنده باد يونايتدي:flowerysmile:
هم با حرف آقا سعید موافقم هم نه!
فرگی دوست نداره هیچکدوم از جام ها رو از دست بده و از این باخت هم خیلی ناراحت بود.اینو از قیافش بعد بازی میشد فهمید.
هیچ مربی دوست نداره که جامی رو به همین راحتی از دست بده.
البته نباید از این گذشت که ما باز هم از داوری لطمه خوردیم و گل دوم کریستال پالاس آفساید بود ولی ما باید اینقدر خوب باشیم که حتی اشتباه داوری هم مانعی برای ما نیاشه.
به نظر من اگه بازیکنامون مصدوم هم نبودن باز هم فزگی از همین ترکیب استفاده می کرد.شک نکنید.چون توی این بازی ها میتونه جوون هایی که به دردش میخورند رو انتخاب کنه.
به هر حال باید قبول کرد که ما نباید این بازی رو میباختیم.خود فرگی هم این رو میدونه که میاد بعد بازی عذرخواهه میکنه.
خیلی حیف شد چون تو مرحله بعدی هم میخوردیم به یه تیم دسته پایین تر و تو فینال هم یا میخوردیم به لیورپول یا من سیتی.
ما برای خارج شدن از این وضعیت باید یه برد خوب به دست بیاریم تا بازیکنا روحیهشون رو برگردونن.
خدا کنه مصدوم ها هر چه زودتر برگردند و تیم به روز های خوبش برگرده.
ما از فصل قبل بهتر بازی میکنیم و این من رو امیدوار میکنه.
به امید موفقیت من یونایتد:manchester:
و یه امید اینکه فرگی یه بازیسازخوب بخره! (این واسه من شده یه آرزو)
خوب این چه وضعشه / چرا ما باید همیشه تو جام حذفی . حذف بشیم
این فرگوسن هم هی بازیکنای ذخیره رو بازی میده / خب بازیکنای ذخیره رو هم میتونه تو یه بازی دوستانه بازی بده یا تو لیگ نه تو جام حذفی ........
اخه چرا.......جالبه که همیشه هم با یه تیم دسته یکی حذف میشیم
mortezarm
12-01-2011, 19:52
با حذف من یونایتد هر چی میزبانه شاخ بود حذف شد و یه جورایی لیورپول و من سیتی خوش باحالشون شد
البته من یونایتدم گویا مثه ارسنال خیلی موقعیت داشته
David Sina
12-01-2011, 20:31
درسته که منچستر باخت ولی چیزی جز یه جام کوچولو رو از دست نداده و هوادارانش زیاد ناراحت نباید باشند .......
ضمن این که بازیکنان جوون تجربه خوبی گرفتند با این باخت .......... منچستر یونایتد با همین بازیکنان حریف سر سختیه
edwin HP
12-01-2011, 21:42
فدای سرمون.
با این جوونا نهایتا تا دو سال دیگه ممکنه بد نتیجه بگیریم.اما مطمئنا بعدش تا 10-12 سال یه تیم خیلی خوب و محکم رو داریم.
زنده با من یونایتد.
زنده باد سر الکس کبیر:manchester:
mortezarm
12-01-2011, 21:45
فدای سرمون.
با این جوونا نهایتا تا دو سال دیگه ممکنه بد نتیجه بگیریم.اما مطمئنا بعدش تا 10-12 سال یه تیم خیلی خوب و محکم رو داریم.
زنده با من یونایتد.
زنده باد سر الکس کبیر:manchester:
مطمئن باش من یونایتد با همین جوونا هم تیمه خیلی خوبیه
اما این 2 سال شاید سال های اخره فرگوسنم باشهtazim::
درسته که منچستر باخت ولی چیزی جز یه جام کوچولو رو از دست نداده و هوادارانش زیاد ناراحت نباید باشند .......
ضمن این که بازیکنان جوون تجربه خوبی گرفتند با این باخت .......... منچستر یونایتد با همین بازیکنان حریف سر سختیه
داداش چرا نباید ناراحت باشیم؟؟
شما قبل از فینال کوپا دل ری با رئال بخورید و حذفتون کنه ناراحت نمی شید؟؟
mortezarm
12-01-2011, 21:55
داداش جام اتحادیه اونقدا مهم نیس در ضمن مقابله دشمنشم که نبوده
ارسنالم خیلی بدجور حذف شد
داداش جام اتحادیه اونقدا مهم نیس در ضمن مقابله دشمنشم که نبوده
ارسنالم خیلی بدجور حذف شد
داداش حالا هر جا باشه چه در جام اتحادیه و چه بازی های دوستانه
هرهواداری ببینه تیمش باخته ناراحت میشه.
تیم الان به روحیه احتیاج داره و با گرفتن جام جذفی می تونست روحیه خوبی بگیره
تازه الان روحیشون بدتر هم شده.
mortezarm
12-01-2011, 22:09
داداش حالا هر جا باشه چه در جام اتحادیه و چه بازی های دوستانه
هرهواداری ببینه تیمش باخته ناراحت میشه.
تیم الان به روحیه احتیاج داره و با گرفتن جام جذفی می تونست روحیه خوبی بگیره
تازه الان روحیشون بدتر هم شده.
خب معلومه ناراحت میشه ادم حتی از باخت تو بازی دوستانه هم ناراحت میشه
اما این جنبه روحیه دهی داری و اینکه ناراحتی دردی رو دوا نمیکنه هر چند خودم اینجوری نیستم اما منچستری ها باید تحمل کنن
بايد به چند نكته اشاره كنم:
1_اين مسابقات به عنوان جام اتحاديه معروفه و با جام حذفي فرق ميكنه.
2_بچه ها من قبلا هم گفتم,من از اين باخت ناراحت نيستم! اگه منطقي باشيم ميبينيم كه ادامه حضورمون در اين بازيها ميتونست وضعمون رو از اين بدتر كنه! به خاطر اينكه ما كلي مصدوم داريم و تيم خيلي خسته و ناآمادست! ما بايد همه تمركزمون رو بزاريم رو ليگ قهرمانان و ليگ جزيره!
بايد تا نيم فصل تحمل كنيم! به اميد بهبود وضع فعلي...:shogh:
edwin HP
12-02-2011, 09:36
البته یه چیز دیگه هم هست.ما همیشه اوایل فصل بد بودیم.سال گذشته رو به یاد بیارین.
خیلی بد شروع کردیم.تا جایی که همه داشتن به فرگی انتقاد شدید می کردن.اما از اون به بعد واقعا عالی شدیم.
سال های گذشته هم به همین ترتیب بوده.همون طور که اول هر بازی رو بد شروع می کنیم.دقیقا مطمئن نیستم اما اگه اشتباه نکنم یه آمار چند وقت پیش دیدم که 75 درصد گل های یونایتد از دقیقه ی 70 به بعد زده شده.
ما اگه بتونیم جانشین فرگی رو یکی کوپی پیست خودش گیر بیاریم(محال)واقعا عالی میشه.
فرگی هیچ وقت به فکر ستاره خریدن نبوده همیشه ستاره ساخته.
همین تیم جوون ما ممکنه کم تجربه باشه اما مطمئنا به پشتوانه ی خیلی خوب واسه چند دهه ی بعد باشگاهه.
کلورلی تا حدودی میشه گفت که جانشین اسکولز خواهد شد.کسی که عین اسکولز فوتبالشو از یونایتد آغاز کرد و در عین جوونی همیشه یکی از بهترین ها بود.
اندرسون اگه بهش فرصت داده بشه قطعا میتونه جای خالی گیگز رو پر کنه.
دخیا در عین جوونی بیشترین عکس العمل رو بین دروازبانای جزیره داشته تو این فصل.درسته اوایل فصل گاف میداد اما هرچی رو به جلو رفت خودشو با شرایط وفق داد و به نظرم میتونه جانشین خوبی واسه اشماکیل و وندرسار باشه.
رونی میتونه به کینگ اریک دوم تبدیل بشه.حتی اخلاقشم مثه اون تند و محکم و دوست داشتنیه.هرناندز هم که تا حالاش نشون داده می تونه کاری کنه که جای خالی مهاجمای گل زن و فراموش نشدنی مثه سولشیر و شرینگهام و نیستلروی رو پر کنه.دفاعمونم که حداقل تا 5 سال دیگه با وجود فردیناند و ویدا و جونز و اسمالینگ یه جورایی مطمئنه.
پس اشکالی نداره که ما امسال رو هم بد نتیجه بگیریم یا جامی نگیریم.در عوض برای سالیان دراز یه تیم قوی و محکم رو خواهیم داشت فقط به زمان و کسب تجربه برای جوونامون نیاز داریم.
زندده باد یونایتد
زنده باد سرالکس کبیر:manchester:
David Sina
12-02-2011, 11:15
تو انگلیس 3 تا جام واسه رقابت هست یکی کارلینگ کاپ یکی پرمیر لیگ و اون یکی رو یادم نیست اسمشو think::
منچستر از یه رقیب سنتی که شکست نخورد از یه تیم دسته دومی انگلیس که مشکل زیادی با هم نداشتند شکست خورد ........ بارسا و رئال ماجراشون فرق میکنه ..........
هرچند که هواداران کریستاپالاس یه خورده حساب هایی به هواداران منچستر دارند به خاطر اون حرکت تکواندویی اریک کانتونا :sooot:
تو انگلیس 3 تا جام واسه رقابت هست یکی کارلینگ کاپ یکی پرمیر لیگ و اون یکی رو یادم نیست اسمشو think::
منچستر از یه رقیب سنتی که شکست نخورد از یه تیم دسته دومی انگلیس که مشکل زیادی با هم نداشتند شکست خورد ........ بارسا و رئال ماجراشون فرق میکنه ..........
هرچند که هواداران کریستاپالاس یه خورده حساب هایی به هواداران منچستر دارند به خاطر اون حرکت تکواندویی اریک کانتونا :sooot:
داداش تو انگليس شرايط خيلي سخته!
اول اينكه تو نيم فصلي وجود نداره و تعطيلاتي نيست! دوم اينكه تيمها بايد در 3چهار جبهه بجنگند! پرمير ليگ,جام حذفي,كارلينگ كاپ(جام اتحاديه)
كارلينگ كاپ اهميت كمتري نسبت به اون دو تورنومنت ديگه داره.ما نياز داريم تا در بازي هاي با اهميت كمتر به جوون ها و بازيكن هاي ذخيره بازي بديم و همين كارو كرديم,هرچند بازيكنان اصليمون هم در شرايطي نبودند كه بشه تو اين بازي ازشون استفاده كرد! در هر حال بازي رو باختيم و بايد فراموشش كنيم.بازي هاي مهمتري داريم...
اميدوارم تيم بعد حذف از كارلينگ كاپ از لحاظ روحي به مشكلي بر نخوره!
هر چند با شناختي كه همگي از فرگي داريم ميدونيم كه اين مرد به خوبي تيمو از بحران خارج ميكنه و از لحاظ روحي رو بازيكنان كار ميكنه.
بازي بعدي ميتونه خيلي واسمون سخت باشه,گرفتن هر 3امتياز تو اين بازي خارج خونه در مقابل استون ويلا آسون نخواهد بود.
بازيكنان اصلي تيم بعد استراحتي كوتاه با طراوت بيشتري نسبت به قبل بازي خواهند كرد,اميدوارم شانس باهامون يار باشه و از داوري و ...ضربه نخوريم.
به اميد برد..om::
edwin HP
12-02-2011, 23:25
آغاز هفته ی چهاردهم جزیره.
همه ی نگاه ها به سوی ورزشگاه 42 هزار نفری ویلا پارک.
جدال بین مردان سرالکس 69 ساله و الکس مک لیش 52 ساله.
آستون ویلا-منچستریونایتد.
حساس ترین بازی هفته ی چهاردهم جزیره فردا شنبه شب ساعت 21:00 به وقت تهران(17:30 به وقت محلی) در استادیوم اختصاصی آستون ویلا برگزار خواهدشد.
شاگردان الکس مک لیش که با کسب 16 امتیاز در رده ی هشتم جدول قرار گرفته اند در پی کسب پیروزی خانگی در برابر شیاطین سرخ هستند تا کمی به وضعیت خود در جدول سر و سامان ببخشند.آن ها که فصل قبل را با کسب رده ی نهم به پایان بردند اصلا دوست ندارند در حضور تماشاگران خود چهارمین باخت فصل خود را تجربه کنند.
در مقابل شیاطین سرخ که فصل را طوفانی آغاز کردند در هفته های اخیر نتایج نا امید کننده ای را کسب کرده که شاید مهم ترین دلیل آن مصدومیت های ناتمام و بدموقع بازیکنان اصلی این تیم باشد با کسب30 امتیاز پایین تر از همشهری آبی پوش خود در رده ی دوم قرار دارند.شیاطین نیز اصلا به باخت یه مساوی راضی نخواهند بود و برای کسب هر 3 امتیاز به زمین می روند تا شاید کمی به بحران کنونی خود پایان دهند.
بحران مصدومیت در اردوی شیاطین سرخ دوباره اوج گرفته و همچنان به تعداد مصدومین افزوده میشود.دیمیتار برباتوف،رافائل و فابیو هم به لیست بلند بالای مصدومین پیوستند.اندرسون،کلورلی،ول ک و اوون دیگر مصدومین یونایتد هستند که از شانس کمی برای حضور در مسابقه ی فردا برخوردارند.با این تواصیف انتظار می رود سرالکس با ترکیبی از با تجربه ها پا به میدان بگذارد.
دخیا،ویدیچ،فردیناند،اورا، جونز،نانی،یانگ،گیگز،فلچر، رونی و هرناندز احتمالا 11 مرد منتخب سرالکس برای این دیدار حساس خواهند بود.
این هم لیست کامل بازیکنان منچستریونایتد برای این دیدار:
Manchester United :De Gea, Lindegaard, Smalling, Jones, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, Nani, Valencia, Gibson, Carrick, Fletcher, Park, Giggs, Young, Rooney, Hernandez
در مقابل آستون ویلایی ها تا کنون مصدومی از تیم اصلی خود معرفی نکرده و تیم اصلی خود را در اختیار دارند.با این حال انتظار می رود مک لیش با بهترین ترکیب ممکن خود یعنی:گیون،کالینس،وارنکاک، وتن،دان،ان زاگبیا،بانان،خرد،آگبونلاه ور،جیناس و بنت به مساف شیاطین سرخ برود.
و تیم کامل آستون ویلا:
Aston Villa: Given, Guzan, Hutton, Cuellar, Collins, Dunne, Clark, Warnock, Beye, Herd, Delph, Bannan, Jenas, Petrov, Ireland, Albrighton, Bent, Heskey, Agbonlahor, N'Zogbia, Weimann.
قضاوت این دیدار به عهده ی لی پرابرت داور 39 ساله ی اهل گلوکسترشیلد خواهد بود.از جمله بازی هایی که وی برای یونایتد قضاوت کرده می تونا به برد 3-0 تاتنهام در اوایل فصل ویا پیروزی 7-1 مقابل بلکبرن در فصل گذشته اشاره کرد.
به امید پیروزی شیاطین سرخ.........
زنده باد یونایتد
زنده باد سرالکس کبیر:manchester:
R.BAGGIO.10
12-03-2011, 12:37
امیدوارم ببره تا از کورس عقب نیفته........
استون ویلا - منچستریونایتد ( لیگ برتر انگلستان )
هفته چهاردهم لیگ برتر انگلستان
تاریخ برگزاری بازی : شنبه 3 دسامبر – شنبه 12 آذر
زمان برگزاری بازی : 17:30 به وقت محلی – 21:00 به وقت تهران
محل برگزاری : استادیوم ویلاپارک
ظرفیت ورزشگاه : 42,785
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 12 لیگ با 3 برد و 7 مساوی و 3 باخت در رده ی 8 جدول رده بندی لیگ برتر – 16 گل زده و 17 گل خورده با تفاضل گل -1
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 9 لیگ برتر انگلستان
3– بهترین گلزن فصل قبل :
دارن بنت با 9 گل
48 گل زده و 59 گل خورده
5 – کاپیتان :
Stiliyan Petrov سی و دو ساله که از سال 2006 در این تیم بازی می کند
6 – مربی :
Alex McLeish مربی 52 ساله اسکاتلندی ، از سال 2011 در این تیم مربی گری می کند
مربی تیم استون ویلا :
Alex McLeish
Alex McLeish متولد سال 1959 در گلاسکو اسکاتلند است . در دوران بازیگری خود یک معدافع وسط بود و 493 بازی برای تیم آبردین و 77 بازی برای تیم اسکاتلند انجام داد .
از سال 1994 به جمع مربیان پیوست و اولین تیم او Motherwell بود . او همچنین در تیم های مهمی چون رنجرز و بیرمنگام و اسکاتلند مربی گری کرده است .
او 17 جون 2011 به تیم استون ویلا پیوست . اولین بازی تیم ویلا با مربی گری او به تساوی 0-0 مقابل تیم فولهام در کراوین کاتیج انجامید .
از افتخارات دوران مربی گری او می توان به قهرمانی با تیم بیرمنگهام در لیگ دسته 1 و جام اتحادیه انگلستان . با تیم رنجرز نیز دو بار قهرمان لیگ اسکاتلند شد و دوبار جام حذفی این کشور را فتح کرد .
منچستر یونایتد
منچستر یونایتد حکایتی است که با یک مجموعه از کارکنان راه آهن شروع شد که تصمیم به تاسیس تیم گرفتند که هیچ کس نمیدانست که این تیم یک روزی به بهترین تیم دنیا تحت رهبری اسطوره اسکاتلندی یعنی سر الکس فرگوسن برسد ...
تیم منچستر یونایتد یک تیم انگلیسی است . مقر اصلی این تیم ورزشگاه اولدترافورد در شهر منچستر است ، او یکی از تیم های بزرگ و دارای محبوبیت بسیار زیادی در جهان است . این تیم یکی از موسسان لیگ برتر در سال 1992 بوده است ، و در لیگ دست یک در سال 1938 اغاز به بازی کرده است ، به استثنا در فصل 1974-75 . آمار حضور تماشاگران در هر بازی بیشتر از هر تیم انگلیسی است .
منچستر یونایتد قهرمان لیگ انگلیس و قهرمان جام باشگاههای جهان را به یدک میکشد ، بعد از قهرمانی در لیگ در سال 2008-09 و در سال 2008 قهرمان جهان شد . این تیم یکی از موفق ترین تیم های تاریخ انگلیس است . در سال 1968 اولین تیم انگلیسی است که توانست با غلبه بر بنفیکا با نتیجه 4-1 لیگ قهرمانان را بدست بیاورد . و همینطور برای بار دوم در سال 1999 توانست این جام را بدست بیاورد ، توانست برای بار سوم در سال 2008 آن را بدست آورد . و همینطور این تیم دارای رکورد 19 قهرمانی در لیگ برتر انگلیس است ، و همینطور رکورد جام حذفی هم در اختیار این تیم است با 11 بار قهرمانی .
در اواخر سال 1990 ، این تیم به یکی از گرانترین و پر در آمدترین تیم در دنیا شناخته شد ، و الان در رتبه اول گرانترین موسسه ورزشی نام گرفته است که ارزش آن تقریبا 1.136 میلیارد پوند( 1.319 بلیون یورو / 1.870 میلیارد دلار ) است ( این آمار در آپریل سال 2009 است )
سر الکس فرگوسن هدایت این تیم را 6 نوامبر سال 1986 را تا به الان در دست دارد ، بعد از رفتن آتکینسون سر الکس به این تیم آمد . کاپیتان این تیم در حال حاضر نمانیا ویدیچ مدافع این تیم است ...
آستون ویلا
آستون ویلا یکی از قدیمی ترین های تیم های انگلیسی است و دارای تاریخ بسیار خوبی است ، او در رتبه چهارم از نظر جام های بدست آورده است ، آستون ویلا در موزه افتخارات خود 20 جام را داراست ...
ویلانز در سال 1874 میلادی تاسیس شد و موفقیت های زیادی کسب کرد که الان هیچ کس فکر نمیکند که آستون ویلا این همه جام کسب کرده است ، در زیر به جام های بدست آمده توسط آستون ویلا را مشاهده خواهیم کرد :
لیگ برتر انگلستان : 7 بار
لیگ دسته یک انگلستان : دو بار سالهای 1938 و 1960
لیگ دسته 3 انگلستان : 1بار در سال 1972
جام حذفی انگلستان : 7 بار
جام اتحادیه : 5 بار در سالهای 1961 و 1975 و 1977 و 1994 و 1996
سوپر کاپ : 1 بار در سال 1981
-----
لیگ قهرمانان اروپا : 1 بار در سال 1982
سوپر جام اروپا : 1 بار در سال 1983
جام اینترتوتو : 1 بار در سال 2001
دیگر امتیاز از دست دادن جدیدی را تحمل نخواهیم کرد سر الکس !
الان میتوان گفت که تیم دچار بحران شده است ، دیگر هیچ امتیاز از دست رفته ای برای هر هواداری قابل قبول نخواهد بود ، الان لیگ ترسناک شده است تاتنهام و آرسنال هر دو نزدیک شدند ! منچستر یونایتد باید از هر امتیاز از دست رفته سیتی باید استفاده کند و همینطور از رقبای دیگر خود ...
منچستر یونایتد باید با احتیاط بازی کند برای اینکه بازی بعدی مقابل بازل خواهد بود و نباید مصدومی در کار باشد ...
ترکیب پیش بینی شده منچستر یونایتد :
دگیا
اورا --- فردیناند --- ویدیچ --- اسمالینگ
یانگ --- کریک --- فلچر --- نانی
رونی --- چیچا
در ضمن ممکن است فرگی به بعضی از بازیکنان استراحت بدهد
مربی تیم آستون ویلا
مربی تیم آستون ویلا آلکس مک لیش نام دارد او متولد 21 ژانویه در سال 1959 در شهر گلاسکو اسکاتلند است ، او در سال 1980 در تیم آبردین بازی میکرد ، در ضمن سر آلکس مربی او هم بوده !
او تیم های زیادی را مربی گری کرده است از جمله گلاسکو رنجرز و برمنگهام و الان او مربی آستون ویلاست .
او برای پیوستن به آستون ویلا مشکلاتی هم داشت او میخواست به تیم رقیب همشهری خود بپیوندند .
اما در حال حاضر آستون ویلا از 6 بازی اول خود در لیگ 5 تساوی کسب کرده بود ! او در رتبه هشتم در کنار نوروویچ و اورتون است ، 6 بازی در زمین خود و برنده شدن 3 بازی و 1 باخت و دو تساوی حاصل کار آستون ویلا در زمین خود است .
آلکس مک لیش دارای خط حمله بسیار قوی است ، او آگبونلاهور و دارن بنت را در اختیار دارد هر کدام از آنها 5 گل در لیگ به ثمر رساندند ، آلکس مک لیش به آنها اعتماد زیادی دارد و از آنها برای بازی مقابل یونایتد استفاده خواهد کرد در ضمن او امیل هسکی را هم در اختیار دارد ...
پیش بینی ترکیب آستون ویلا مقابل یونایتد :
شی گیون
وارنوک --- کولینز --- دان --- هاتون
بیتروف --- هیرد --- جناس
انزوگبیا
دارن بنت --- اگبونلاهور
مهمترین بازیکنان استون ویلا :
دارن بنت مهاجم آستون ویلا و تیم ملی انگلیس ، 5 گل در لیگ برتر به ثمر رسانده است و یکی از خطرناکترین مهاجمان لیگ برتر شناخته میشود ...
گابرییل آگبونلاهور او هم یکی از خطرناکترین مهاجم آستون ویلاست ، او هم 5 گل به ثمر رسانده است و گفته میشود آینده خوبی را پیش رو خواهد داشت ...
مهمترین بازیکنان منچستر یونایتد :
لویس نانی یکی از مهمترین بازیکان این فصل و فصل قبل منچستر یونایتد است او توانست در فصل قبل بیشترین پاس گل را بدهد ...
وین رونی نیازی به تعریف ندارد ، او در حال حاضر بهترین بازیکن انگلیس است ، او یکی از مهمترین بازیکنان یونایتد در لیگ برتر است ، او گلزن منچستر با 9 گل است ...
مصدومان :
مایکل اوون - اندرسون - ولبک - کلورلی - رافائل - فابیو
-----------------------------------------------------------------------------
ورزشگاه بازی :
اسم : ویلا پارک
سال تاسیس : 1897
موقعیت مکانی : ویتون - برمنگام - انگلیس
ظرفیت : 42786
لیست اسامی بازیکنان قابل دسترس 2 تیم در این مسابقه به نقل از سایت تیم تاک :
Villa (from): Given, Guzan, Hutton, Cuellar, Collins, Dunne, Clark, Warnock, Beye, Herd, Delph, Bannan, Jenas, Petrov, Ireland, Albrighton, Bent, Heskey, Agbonlahor, N'Zogbia, Weimann.
United (from): De Gea, Lindegaard, Smalling, Jones, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, Nani, Valencia, Gibson, Carrick, Fletcher, Park, Giggs, Young, Rooney, Hernandez.
شبکه های پخش کننده این دیدار :
mufctalk
خب خداروشكر بازي رو برديم:eyvalla:
بازي خيلي مهم و سختي بود,تونستيم تو يه بازي جذاب و نفس گير بازي رو ببريم,تك گل مارو جوينز زد و باز هم نشون داد كه يه بازيكن كامله.
گويا بازم بد شانسي..... ديگه خسته شدم,بعد هر بازي ميام از شانس بد تيم ميگم و با خودم ميگم اين آخريش بود ولي همچنان .....eterza::-
هرناندز مصدوم شد و به بيمارستان منتقل شد!!!!!! يه مصدوميت شديد:ey babaaa:والنسيا جاش به بازي اومد.
تو نيمه اول بازي رو در اختيار داشتيم و با گلي كه زديم ميشه گفت كاملا سرتر از حريف بوديم.
اما نيمه دوم كمي عقب كشيده بود و استون ويلا هم براي جبران گل خورده با شدت بيشتري حمله ميكرد! چند موقعيت خطرناك داشتند كه خوشبختانه نتيجه اي نداد!tars::
ليندگارد تو اين بازي گلر ما بود و دخه آ روي نيمكت! ليندگارد هم تا به اينجا خوب كار كرده و هروقت ازش استفاده شده خوب كار كرده.ولي دخه آ واقعا بهتره و استعداد بيشتري داره,فكر كنم فرگي خواسته بهش استراحت بده.
به هر صورت اين بازي هم تموم شد و بايد رو بازي با بازل متمركز شيم,اون بازي از حساسيت زيادي برخورداره و واسه ما فرصت آخره! بايد ببريم,اگه نتونيم به دور بعد صعود كنيم خيلي بد ميشهtars::اي كاش از اول بهتر بازي ميكرديم كه حالا تو اين تنگنا قرار نگيريم!
بازم برد تيم رو به همه هواداران تبريك ميگم:rose:
تبریک می گم برد خوبی رو بدست آوردیم.0-1 هم نعمتیست واسه تیمی که افت کرده و از لحاظ روحی خوب نیست.امیدوارم که این برد ادامه داشته باشه.
خوشحال شدم به 2 علت:
1- برد تیم
2- گلزنی جونز !!!!!!!!!!
گلی که زد خیلی زیبا بود لذت بردم سر ضرب و حساب شده .
بازیو بردیم ولی بازم باید بهتر بشیم
من که اخر نفهمیدم داریم چیکار میکنیم
حالا باید ببینیم کی روند تیم به صورت صعودی میشه .باخت مساوی برد خیلی شرایط بدی بود این چند وقت
ایشالا که بردها شروع شده
چند وقتی بود پیتر اشمایکلو ندیده بودم تا مراسم قرعه کشی یورو
یادش بخیر کسی دیگه مثل اون برا منچستر پیدا نمیشه .
دور برگشت از مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا
هفته آخر دور گروهی لیگ قهرمانان
تاریخ برگزاری بازی :چهارشنبه 7 دسامبر – 16 آذر
زمان برگزاری بازی : 19:45 به وقت محلی – 23:15 به وقت تهران
محل برگزاری : St. Jakob Park
ظرفیت استادیوم : 38,512
تیم بازل :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 16 لیگ با 10 برد و 4 مساوی و 2 باخت در رده ی 1 جدول رده بندی لیگ برتر سوئیس – 36 گل زده و 16 گل خورده
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی اول لیگ سوئیس ( با 73 امتیاز )
3– بهترین گلزن فصل قبل :
Alexander Frei ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) با 27 گل در لیگ سوئیس
76 گل زده و 44 گل خورده
5 – بازیکنان جذب شده در فصل نقل و انتقالات :
radoslav kovac از وستهام - park joo-ho از jubilo iwata
6- بازیکنان جدا شده از این تیم در فصل نقل و انتقلالات :
franco costanzo به behrang sfari - olympiacos به aderecht
7 – کاپیتان :
Streller ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) مهاجم 30 ساله سوئیسی که از سال 2007 در بازل بازی می کند
8 – مربی :
Thorsten Fink با 43 سال سن از سال 2009 هدایت بازل را بر عهده دارد .
آمار بازی های رو در روی دو تیم :
دو بازی از لیگ قهرمانان فصل 2003-2002
basel 1 - 3 manchester uited
manchester united 1 - 1 basel
دور رفت از مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان امسال که با نتیجه 3-3 مساوی به پایان رسید .
آمار دو تیم در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان :
داور بازی :
Björn Kuipers داور 38 ساله هلندی که تاکنون 51 بازی زیر نظر یوفا قضاوت کرده و همچنین 10 بازی از رقابت های لیگ قهرمانان را سوت زده است
تیم داوری بازی :
شبکه های پخش کننده بازی :
mufctalk.com
سلام به منچستري هاي گل كه سالي يه بار اين جا پست نميدنki::
امشب يه بازي فوق العاده حساس با بازل داريم كه واسمون حكم مرگ و زندگي رو داره!
با انجام بازي هاي امشب تكليف تيم هاي صعود كننده از اين گروه به مرحله بعد مشخص ميشه كه چه بسا تيم ما حذف بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تنها با گرفتم 3 امتياز ميتونيم صعود كنيم كه خيلي كار سختي داريم!
فرگي تو مصاحبه اي كه اخيرا داشته تاكيد كرده كه چيچا در اين بازي غايب خواهد بود!
احتمال بازي ولبك در نبود چيچا خيلي زياده,فرصت خوبيه واسه ولبك كه دوباره خودشو تو تركيب اصلي جا بندازه.
خدارو شكر مدافعينمون صحيح و سالمندki::ويديچ و فرديناند و اورا و جوينز! اما جوينز شايد مثل بازي قبل در كنار كريك در خط مياني بازي كنه كه در اين صورت اسمالينگ ميتونه جاش بازي كنه.
كريك تو چند بازي اخير خيلي بهتر از قبل بوده و كمي نگراني هارو واسه ميانه زمين كاهش داده,جوينز هم مقابل استون ويلا هافبك بازي كرد و با ارائه يه بازي خوب تونست گل برتريمون رو هم به سمر برسونه.
متاسفانه اشلي يانگ نسبت به گذشته كمي افت داشته و زياد خوب بازي نميكنه! بايد ديد فرگي بازم از او و ناني در كناره ها استفاده ميكنه يا والنسيا جاش بازي ميكنهthink::
بنفيكا هم با اوتول گالاتي داره و به احتمال 99% ميبره و به عنوان تيم اول به دور بعد صعود ميكنه و نبرد تن به تن بين ما و بازل هست:ghelyon:
اميدوارم فردا با خوشحالي بيام و در مورد بازي نظر بدمom::اگه خدايي نكرده....tars::
به اميد برد....
ليست مصدومين ليگ جزيره كه ما اوليم:gijjj:
سلام به منچستري هاي گل كه سالي يه بار اين جا پست نميدنki::
امشب يه بازي فوق العاده حساس با بازل داريم كه واسمون حكم مرگ و زندگي رو داره!
با انجام بازي هاي امشب تكليف تيم هاي صعود كننده از اين گروه به مرحله بعد مشخص ميشه كه چه بسا تيم ما حذف بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تنها با گرفتم 3 امتياز ميتونيم صعود كنيم كه خيلي كار سختي داريم!
فرگي تو مصاحبه اي كه اخيرا داشته تاكيد كرده كه چيچا در اين بازي غايب خواهد بود!
احتمال بازي ولبك در نبود چيچا خيلي زياده,فرصت خوبيه واسه ولبك كه دوباره خودشو تو تركيب اصلي جا بندازه.
خدارو شكر مدافعينمون صحيح و سالمندki::ويديچ و فرديناند و اورا و جوينز! اما جوينز شايد مثل بازي قبل در كنار كريك در خط مياني بازي كنه كه در اين صورت اسمالينگ ميتونه جاش بازي كنه.
كريك تو چند بازي اخير خيلي بهتر از قبل بوده و كمي نگراني هارو واسه ميانه زمين كاهش داده,جوينز هم مقابل استون ويلا هافبك بازي كرد و با ارائه يه بازي خوب تونست گل برتريمون رو هم به سمر برسونه.
متاسفانه اشلي يانگ نسبت به گذشته كمي افت داشته و زياد خوب بازي نميكنه! بايد ديد فرگي بازم از او و ناني در كناره ها استفاده ميكنه يا والنسيا جاش بازي ميكنهthink::
بنفيكا هم با اوتول گالاتي داره و به احتمال 99% ميبره و به عنوان تيم اول به دور بعد صعود ميكنه و نبرد تن به تن بين ما و بازل هست:ghelyon:
اميدوارم فردا با خوشحالي بيام و در مورد بازي نظر بدمom::اگه خدايي نكرده....tars::
به اميد برد....
سلام به همه ی منچستری های گل از جمله داش سعید گل گلاب
بازی واقعا سختیه شاید حذف شیم
داش سعید گفته بودی باید ببریم ولی با یه مساوی هم صعود میکنیم
و با نتایج دیشب قرعه سختی انتظارمون رو میکشه که به یکی از این تیم ها تو مرحله ی بعد میخوریم در صورتی که دوم بشیم
بایرن، اینتر، رئال، بارسلون، آپوئل
منچستري هاي عيزيز حذف تيم رو به همه تسليت ميگم!
نه امسال هرچي بيشتر دست و پا ميزنيم بيشتر فرو ميريم:narahat:منچستري كه يه بازي نشد مصدوم نده!crying::-
تو اين بازي ويديچ مصدوم شد و حدود 4 ماه از ميادين به دور خواهد بود صلوات ختم كن:gerye:
نيمه دوم خط دفاعمون كاملا به هم ريخته بود و در نبود ويديچ افتضاح بود!
به خدا فوتبال همينه! نميشه هميشه منچسترو تو فينال ببينيم كه! بايد تحمل باخت رو هم داشته باشيم,ديگه كم خوشحال نشديم تو اين چند سال كه با حذف در اين دوره خيلي ناراحت باشيمashem:-نه اين كه ناراحت نباشيم,ولي بايد منطقي باشيم,اين شرايط واسه هر تيمي پيش مياد!منسيتي هم با اون همه ستاره و ولخرجي حذف شد رفت پي كارشki::(تبريك ميگم)ولي هواداراي منسيتي بايد بيشتر بسوزند از دو جهت:1_اين كه اين همه بازيكن خريدند و ......2_اين كه هيچ وقت قهرمان اروپا نشدند و كل تاريخچه افتخاراتشون از سال 2008 منچستر هم كمتره:hehehe:
واقعا الان تيم شرايط بدي داره! وضعيت مصدومين خيلي بده! وضعيت روحي تيم مناسب نيست! هوادارا ناراضي......
اميدوارم بتونيم تو ليگ فاصلمون رو با منچيتي كمتر كنيم و بگيريمشون.
تو جام حذفي هم با منچيتي داريم,اون بازي هم خيلي جالب ميشه! اگه ببريم كه واقعا لذت بخشه:ahaaaaaa:
الان فرگي خيلي كار سختي داره! بايد تيمو به حالت عادي برگردونه! از لحاظ روحي,ما بايد تلاش كنيم كه بعد از حذف از اروپا تو ليگ و حذفي موفق باشيم.
زنده باد منچستر يونايتد:yes:
آبرومون رفت بچه ها خداكنه حد اقل تو ليگ اروپا قهرمان شيمtars:::gijjj:
edwin HP
12-08-2011, 09:40
بابا فدای سرمون.این همه سال قهرمان شدیم و تو فینال بودیم حالا ان یه سال خراب کنیم.
اول فصل هم همه میگفتن که امسال چیزی از یونایتد نمیبینیم.
با این تیم جوون انتظاری نمیره.اصل منچستر تو سال بعد رو میشه.
تو لیگ اروپا هم به نظرم باید خودمونو حذف کنیم و تمام تمرکزمونو رو لیگ بذاریم.
یونایتد چه قهرمان تمام جام ها بشه چه تو همه جام ها آخر بشه ما منچستری میمونیم و بهش عشق میورزیم.
زنده باد سرالکس کبیر
زنده باد یونایتد:manchester:
فدای سر همه ی طرفدارای واقعی منچستر یونایتد
زنده باد سرالکس
لعنت به بدشناسی و مصدومیت
بابا فدای سرمون.این همه سال قهرمان شدیم و تو فینال بودیم حالا ان یه سال خراب کنیم.
اول فصل هم همه میگفتن که امسال چیزی از یونایتد نمیبینیم.
با این تیم جوون انتظاری نمیره.اصل منچستر تو سال بعد رو میشه.
تو لیگ اروپا هم به نظرم باید خودمونو حذف کنیم و تمام تمرکزمونو رو لیگ بذاریم.
یونایتد چه قهرمان تمام جام ها بشه چه تو همه جام ها آخر بشه ما منچستری میمونیم و بهش عشق میورزیم.
زنده باد سرالکس کبیر
زنده باد یونایتد:manchester:
فدای سر همه ی طرفدارای واقعی منچستر یونایتد
زنده باد سرالکس
لعنت به بدشناسی و مصدومیت
دم هردوتون گرم.... واقعا منچستري واقعي شما هستيد....
هوادار واقعي با يه باخت و نتايج بد تو يه فصل نااميد نميشه.......
ميانگين سني بازيكنان منچستر تو اين فصل خيلي پايينه و از اول فصل داريم بدشانسي مياريم!
خلاصه اين فصل همه چي دست به دست هم داد تا ما نتونيم موفق باشيم...
ولي هنوز تو ليگ و حذفي اميد داريم:flowerysmile:
Mohammad
12-08-2011, 11:40
بچه های منچستری منم در غم خودتون شریک کنین
اصلا فکرشم نمیکردم منچستر رفت و برگشت از بازل فقط 1 امتیاز بگیره
برام عجیب بود که بازل و بنفیکا صعود کنه ولی منچستر با اون همه عظمت تو گروه حذف بشه
دیگه فوتبال همینه -------خلاصه منم شریک کنید در غمتون----ایشالا سال دیگه
بچه های منچستری منم در غم خودتون شریک کنین
اصلا فکرشم نمیکردم منچستر رفت و برگشت از بازل فقط 1 امتیاز بگیره
برام عجیب بود که بازل و بنفیکا صعود کنه ولی منچستر با اون همه عظمت تو گروه حذف بشه
دیگه فوتبال همینه -------خلاصه منم شریک کنید در غمتون----ایشالا سال دیگه
بابت همدرديت ممنون داداش
آره درست ميگي واسه ما هم عجيب بود! ولي فوتبال هميشه روي خوبشو به يه تيم و هوادار نشون نميده!
ما بايد به فكر ادامه ليگ باشيم...
ايشالا سال بعد تو اروپا ....:ohum:
دوستان باختیم اما...................
نگاه کنید تیمی که این اواخر یه ستاره هم نخریده و همه تمرکزشو رو جووناش گذاشته با بیی تجربگی اونا همیشه تو کورسه و زیبا بازی میکنه نباید از باختش ناراحت بشید. اگر منچستر این مرحله خذف شد تاوانه جوون گرایی بیش از حدشو داد . فقط مقایسه کنید اگر منچستر 1چهارمه ستاره هایی که دیگر تیما میخریدنو میخرید چیکارا که نمیکرد. کم نبودن بازیکنایی که از دسمون رفتن رونالدو و نیستلروی و کساییم که نخریدیم مثه ویا و خیلیا که پریدن به هر حال این سیاست باشگاس و فرگوسن کارشو بلده همین 2005 حذف شدیم بعدش 3 دوره تو فینال بودیم یناهم هست و خیلی طبییعیه به نظرم با این تیم اینطور نتیجه گرفتن شگفتیه همه 18 سالو 20 سالو بی تجربه.
hamedfootball
12-08-2011, 12:30
تو لیگ اروپا هم امسال فینال بین اتلتیکو و منچستر سیتی خواهد بود پس به فکر لیگ اروپا هم نباشید.
ولی کاشکی منچسترم میومد بالا جام زیباتر میشد
juninho_P
12-08-2011, 12:36
منچستر جزو تیم های بزرگ اروپا هستش امسال بد اورد عیبی نداره
یادمون نره که سال پیش تو فینال اروپا بود
مورینیو...
12-08-2011, 12:51
من هنوز تو شوکم واقعا حیف شد هم خبر خوبی بود و هم خبر بدی.خوب بود چون یکی از رقبای سرخت رئال مادرید حذف شد بد بود چون اون رقیب تیم محبوب منچستریونایتد بود.ولی شانس آوردیم منچستر سیتی هم اوت شد.
باختیم و حذف شدیم!!!
واقعا آدم حرسش میگیره. همین 6 ماه پیش بود که بعد از باخت به بارسا با خودمون گفتیم سال بعد اما حالا چی...
بازم باختیم اما اینبار خیلی زودتر قافله رو باختیم.درسته ما خیلی مصدوم داریم و این میتونه یکی از این دلایل باشه ولی تنها دلیل نیست
ما 8 امتیاز به دست اوردیم که 6 تاش از نماینده رومانی بوده! باورتون میشه؟!!
به نظر من ما از فصل قبل خیلی بهتر بازی میکنیم ولی حتی توی بازی هم شانس نداریم و توپ هامون تو گل نمیره!
من که هنوز باورم نمیشه...
ولی منچستر همیشه تو قلبمه و همیشه دوسش دارم
زنده باد یونایتدها:manchester:
لعنت به بدشانسی
mortezarm
12-08-2011, 14:01
منم واقعا هنوز باورم نشده منچستر که خیلیا این فصلم از مدعیا جام میدونستنش در گروهی نسبتا اسون حذف شد
واقعا حیف بود و بازم ثابت کرد منچستر باید حتما چندا بازیکنه بزرگو به تیمش تزریق کنه
David Sina
12-08-2011, 15:29
حیف شد ........... دلم میخواست منچستریونایتد باید بالا و تا فینال بیاد و دوباره یه فینال زیبا رو شاهد باشیم ............
هواداران بارسا میخواستند هتریک قهرمانی هاشون با پپ تو اروپا رو در فینال با منچستریونایتد جشن بگیرند ولی نشد ..........
فینال رم و فینال لندن با منچستر ...... فینال مونیخ با ؟
Great Milan
12-08-2011, 18:31
به تمام منچستری های عزیز تبریک میگم بابت صعود به جام باشگاه هی اروپا و حذف نشدن از کل رقابتا:sooot:
شوخی کردم بابا به دل نگیرید
با وجود مصدومیتای زیاد بیشتراز این نمیشه از یه تیمه جون انتظار داشت
بدشانسی ها کم بود ویدیچ هم 4 ماه خونه نشین شد ای ..........
sina acm
12-08-2011, 19:18
اقا هرچی باشه منچستر نائب قهرمانه فصل پیشه اروپا هستش
امسال هم بد اورد دیگه مگه چیه
من که به فرگوسن اطمینان دارم :eyvalla:
4 ماه مصدومیت ویدیچ!!!!!!!!!!!!!!!
نبود هافبک طراح در مرکز زمین
بازی دیشبو که تیم حریف حجومی ترکیب چیده بود -فرگوسن هم رفته بود برای مساوی
........... :زشت نیست بریم لیگ اروپا بازی کنیم؟!
MilaD SuiCidicaL
12-08-2011, 22:14
بعد از باخت دیشب حالا مصدومیت 4 ماهه ی ویذیچ !! یعنی تا عید چهره ی ترمیناتور رو زیارت نمیکنیم !! اتفاق بد پشت اتفاق بد ! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
خیلی با خودم کلنجار رفتم که از مود باخت و حذف شدن بیام بیرون ولی به این فکر کردم که ما اگر الان میبردیم تو 1/8 دیگه حذف شدنمون یه جورایی قطعی بود ! بی تعارف میگم . از اونور بردن جام یوفا هم میتونه کلکسیون افتخارات باشگاه رو متنوع تر و رنگارنگ تر کنه !! پس میریم که داشته باشیم قهرمانی در یوفا رو !
mortezarm
12-08-2011, 22:15
4 ماه مصدومیت ویدیچ!!!!!!!!!!!!!!!
نبود هافبک طراح در مرکز زمین
بازی دیشبو که تیم حریف حجومی ترکیب چیده بود -فرگوسن هم رفته بود برای مساوی
........... :زشت نیست بریم لیگ اروپا بازی کنیم؟!
منم میگم واقعا لیگ اروپا واسه منچستر زشته
اما به هر حال این شرایطه پیش اومدس و هوادارای همیشگی من یونایتد مثه همیشه باید پشتیبان فرگی باشن تا دوباره تیمو به اوج برگردونه
منچستر یونایتد - ولورهمپتون واندررز ( لیگ برتر انگلستان )
هفته 15 لیگ برتر انگلستان
تاریخ برگزاری بازی : شنبه 10 دسامبر – شنبه 19 آذر
تیم ولورهمپتون :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 14 لیگ با 4 برد و 2 مساوی و 8 باخت در رده ی 16 جدول رده بندی لیگ برتر – 15 گل زده و 24 گل خورده با تفاضل گل -9
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 17 لیگ برتر انگلستان
3– بهترین گلزن فصل قبل :
Steven Fletcher با 12 گل
46 گل زده و 66 گل خورده
5 – کاپیتان :
Roger Johnson با 28 سال سن که در فصل جاری به این تیم پیوسته است .
6 – مربی :
Mick McCarthy با 52 سال سن از سال 2006 هدایت ولووز را بر عهده دارد .
نقل و انتقالات ولووز در ابتدای فصل :
داور مسابقه :
Michael Oliver داور 26 ساله انگلیس که از سال 2010 در رقابت های لیگ برتر قضاوت می کند . این فصل نیز 6 بازی در این رقابت ها را قضاوت کرده است .
همچنین او رکورد جوانترین داور لیگ انگلستان را از آن خود کرده است .
تیم داوری این بازی :
Referee: M Oliver
Assistants: C Breakspear, D Bryan
Fourth Official: C Foy
Match Delegate: D Smith
PGMO: U Rennie
امیدم فقط فرگی هست.
بهش اعتماد دارم و می دونم خودش تیمو جمو جور می کنه و به اوج می رسونه.
ایشالا بااین برد مشکلات حل میشه.
Fc Bayern München
12-09-2011, 13:59
حالا عیبی نداره سال بعد جبران خواهیم کرد.................
:ey babaaa:
Fc Bayern München
12-09-2011, 14:01
ولی من هنوز توش موندم که منچستر یونایتد در چنین گروه راحتی با سر مربی مشهوری چون فرگوسن صعود نکرد.......واقعا جای تعجب داره که نایب قهرمان پارسال امسال حتی از مرحله ی گروهی هم در این گروه را حت صعود نکند....gam:- رو باختند....
Fc Bayern München
12-09-2011, 14:04
شاید حداقل بتوانند توی لیگ انگلیس یه مقامی بیاورند......اگر مقام نیاوردند پس یعنی که بد شانسی به آن ها رو کرده یا بازیکنان بازی بدی از خودشان به نمایش می گذارند................
:fek konam:
ویدیچ هم کل فصل رو از دست داد........ای.......:ey babaaa:
alireza vandersar
12-09-2011, 20:23
منچستر بهترینه ولی حیف که وندرسار رفت،اشکالی نداره تا فرگوسنو بچه ها هستن دیگه غمی نی
spiderkiller
12-09-2011, 20:35
من همیشه گفتم فوتبال یعنی خط میانه.الان منچستر خط میانه نداره.اسکولز که رفت.گیگز هم که رو فرم نیست.بقیشون هم که ول هستن.از طرفی به علت کمبود مهاجم رونی نمیتونه توی میانه بازی کنه باید بره جلو.نانی هم همینطور.واقعا فرگوسن باید یک طراح جوان با انگیزه مثل گوتزه رو تو نیمفصل بگیره.اشنایدر اشتباه هست حتی اگه 20 ملیون بالاش پول بدن.ماکزیموم 2 فصل دیگه بتونه جواب بده.باید یک طراح جوون و خوش استایل رو بگیرن.فقط مشکلشون همینه.یک دفاع هم باید قرضی بگیرن.کلا امسال یکم پیچید به هم یونایتد و شروعش از باخت جلوی سیتی بود.اونا طوفانی شروع کردن و همه تیمای قدر رو به غیر از سیتی زدن ولی همین سیتی کمرشون رو شکست.با یکی دوتا خرید دوباره رو فرم میان و میشن همون منچستر فصل قبل
برد مقابل ولوز رو تبریک میگم.برد خوب و روحیه بخشی بود به امید باخت من سوتی مقابل چلسی.
یه سوال: کسی یه سایتی بلد نیست که نتایج زنده رو همراه با تمامی آمارها(شوت به دروازه،درصد مالکیت توپ و .....) داشته باشه؟
خیلی نیاز دارم.البته خودم دو تا بلدم ولی ویژگی هایی رو که گفتم ندارن: livescore.cz و livescore.com
با سلام به همه منچستري هاي عزيزroz::
خداروشكر بعد از حذف از ليگ قهرمانان تو اين بازي با ارائه يه بازي سراسر هجومي و زيبا با نتيجه 4 بر 1 بازي رو برديم:eyvalla:
تو اين بازي ناني و والنسيا خيلي تاثير گذار بودند و عالي كار كردند.ناني دو گل از چهار گل مارو به سمر رسوند و نمايش خيره كننده اي داشت! والنسيا هم با انجام يه بازي بسيار خوب زنگ خطر رو واسه اشلي يانگ به صدا در آورد و نشون داد ميتونه فيكس باشه.
روني با اين كه دو گل زد نتونست انتظارات رو براورده كنه و هنوز هم چيزي كه همه ازش انتظار دارند نشده!بازيكني كه ميتونه خيلي بهتر از اين ها باشه و ميبينيد كه اين روزها با 30% آمادگي بازم تاثر گذاره! پس اگه موتور روني روشن بشه و مثل اوايل فصل بازي كنه منچستر هم تغييرات زيادي خواهد كرد.
فيل جوينز هم عملكرد قابل قبولي داشت و مثل بازي هاي قبل يكي از موثرترين بازيكنان تيم بود.
اما اين حريف توانايي فشار آوردن به دفاع منچستر رو نداشت وگرنه در نبود ويديچ مشكلاتي در اون ناحيه داريم:narahat:
همون طور كه ميدونيد ويديچ اين فصل رو از دست داد و مشكلات مارو دوچندان كردcrying::-
ايوانز جاي ويديچ بازي ميكرد و حداقل تو اين بازي نسبتا ساده اشتباهي نداشتki::ولي اين بيچاره هم تقصيري نداره! هنوز خيلي جوونه و از اون بازي با سيتي كه اخراج شد يه خورده تو اذهان هواداران منفور شدهom::ولي به نظر من اين تو مرام منچستر و منچستري نيست كه جووني رو به خاطر اشتباهش سرزنش كنيم و نسبت به اون بي اعتماد باشيم!
ايوانز نياز به بازي هاي بيشتر داره و بايد دوباره اعتماد به نفسشو به دست بياره تا توانايي هاشو ثابت كنه:ohum:من به اين جوون اميد دارم...
خيلي خوشحالم كه فرگي از ماچدا هم استفاده كرد,اين بازيكن هم آينده روشني داره.... استعداد بزرگيه و ميشه واسه چند ساله ديگه روش حساب باز كرد,همين طور ولبك و چيچا .
اين برد تا حدودي دل هواداران رو خوشحال كرد و كمي از غم هاي حذف از اروپا رو كاهش داد....
از همه هواداران خواهش ميكنم پشت تيم باشيد و به فرگي و كارش ايمان داشته باشيد.
به اميد ادامه اين روند...:manchester:
سلام به همه ی منچستری های گل و عزیز
واقعا برد دلچسبی بود
با تصدیق حرف های داش سعید گل فقط اضافه کنم که از وقتی که سرالکس فردیناند رو به سمت چپ دفاع میانی برده به نظرم خیلی کم اشتباه تر شده چون این اواخر یه کم اشتباه داشت که کم کم داره همون فردیناند سابق میشه و از این نکته هم نگذریم که کریک و اورا هم دارن به روزهای خوبشون برمیگردن که خبر خیلی خوبی واسه منچستر میتونه باشه
امیدوارم مصدوم هامون برگردن اونم با اقتدار تا ثابت کنیم منچستر هنوز نمرده
زنده باد هر منچستری ای که متعصبه
love::love::love:::love::love::love:
برد مقابل ولوز رو تبریک میگم.برد خوب و روحیه بخشی بود به امید باخت من سوتی مقابل چلسی.
یه سوال: کسی یه سایتی بلد نیست که نتایج زنده رو همراه با تمامی آمارها(شوت به دروازه،درصد مالکیت توپ و .....) داشته باشه؟
خیلی نیاز دارم.البته خودم دو تا بلدم ولی ویژگی هایی رو که گفتم ندارن: Livescore.cz و livescore.com
منم تبریک میگم بهت
این سایت بدی نیست فقط باید یه کم با هاش سر وکله بزنی تا بفهمی سیتمش چه طوریه
خیلی نیاز دارم.البته خودم دو تا بلدم ولی ویژگی هایی رو که گفتم ندارن: livescore.cz و livescore.com
اولا تو خود اين سايت ميتوني اينا رو پيدا كني!ki::
بعدشم برادر من اينهه گل گل ميگن تا حالا به سرت نزده بري ببيني چه جور سايتيه!!؟!([Only Registered And Activated Users Can See Links])اگه رفتي زبون فارسيشو انتخاب كن.
به نظرم همين كارتو راه بندازه؛اگه ننداخت يه پيام بده چند تا سايت ديگه هم معرفي كنم الان به خاطر استرس مخم كار نميكنه!:nishkhand::chakerim:
THE BEST TEAM'S OF WORLD:BMM
:milan::manchester::barcelona:
تبریک به دوستان یه دوره سخت رو پشت سر گذاشتیم وشک نکنید روزایه خوبی در انتظاره .جامه اروپا رو هم دسته کم نگیرید خیلی با ارزشه اینو تو کلکسیونمون کم داشتیم.
کوئینز پارک رنجرز - منچستر یونایتد ( لیگ برتر انگلستان )
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
هفته 16 لیگ برتر انگلستان
تاریخ برگزاری بازی : یک شنبه 18 دسامبر – 27 آذر
زمان برگزاری بازی : 12:00 به وقت محلی – 15:30 به وقت تهران
محل برگزاری : Loftus Road
ظرفیت ورزشگاه : 18,360
تیم QPR :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 15 لیگ با 4 برد و 4 مساوی و 7 باخت در رده ی 13 جدول رده بندی لیگ برتر – 15 گل زده و 26 گل خورده با تفاضل گل -11
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 1 لیگ دسته یک انگلستان
3– بهترین گلزن فصل قبل :
Adel Taarabt با 19 گل
71 گل زده و 32 گل خورده
5 – کاپیتان :
Joey Barton با 29 سال سن که در فصل جاری به این تیم پیوسته است .
6 – مربی :
Mick McCarthy با 63 سال سن از سال 2010 هدایت QPR را بر عهده دارد .
نقل و انتقالات QPR در ابتدای فصل :
mufctalk.com
با اینکه از چلسی اصلا خوشم نمیاد
ولی دوست دارم امشب من سیتی رو ببره
mortezarm
12-13-2011, 22:27
فک کنم منچستر راحت بازیو ببره
چون همه شرایط روحیش بعده برده هفته پیش بالاتر اومده هم اینکه شکست من سیتی انرژی مضاعفی بش داده
آره داداش روي كاغز شانس ما بيشتره ولي بايد تمام تلاشمونو بكنيم كه غافل گير نشيم و امتياز از دست نديم چون منچيتي هم بعد باخت به چلسي احتمال داره اينبار تو زمين آرسنال ببازه و اين بهترين فرصت براي پس گرفتن صدر جدول هست:balesh:
ميدونستم يه روزي منچيتي كم مياره و بلاخره چلسي تونست از اين تيم ببره!
منچيتي اونقدر ها هم دست نيافتني نيست.... ميتونيم بگيريمش,بايد تلاش كنيم...
فليچر به علت بيماري تا چند مدت نميتونه تيمو همراهي كنه:gerye:بازم بدشانسي..... اي خدا.... يه باره همه بازيكن هاي مارو بكش و مارو راحت كن ديگه... يكي مصدوم ميشه يكي مريض ميشه و .....
فقط مونده واسه فرگي مشكلي پيش بياد كه اگه اينجوري بشه بدبختيمentezar::
اميدوارم يه روزي از روز ها اين مصدوميت ها دست از سر ما بردارند و ما به شرايط عادي برگرديم...
به اميد بردن رنجرز...:ghelyon:
QPR VS MAN UTD
مقدمه :
Fergies Babe
بهترين دوران کودکان در شهر بازي است ، بيشترين سرگرمي براي کودکان سفري به درون قلعه شبح ها است ، و در اين قلعه ترسناک مشغول به سرگرمي هستند ، بعضي از اين کودکان در ابتدا از اين قلعه وحشت ميکنند ولي از اين بازديد نهايت لذت و زيبايي را در خاطرات خود ثبت ميکنند ، ولي بعضي از اين کودکان از اين بازديد ، کابوس هايي که باعث بي خوابي و ناراحتي ميشود مي بينند ، و امروز ما کودکان سر الکس فرگوسن را در اين سفر به قلعه کوينز پارک رنجرز مي بينيم ، اين سفر براي هر تيمي در اين فصل به آسوني نبوده ، کودکان فرگي چگونه از اين سفر باز ميگردند ؟!
در ابتدا با تيم ميزبان شروع ميکنم :
کوينز پارک رنجرز در غيبتي طولاني بعد از 15 سال به ليگ برتر بازگشت ، اين تيم توانسته بود در سال 1967 ميلادي جام اتحاديه انگلستان را بدست بياورد ، و همينطور توانسته بود در سال 1976-1975 در ليگ دسته يک انگلستان نائب قهرمان شود و دوباره در سال 1982 به فينال رقابت هاي جام اتحاديه انگلستان رسيد . اين تيم در سال 1882 به رنگ لباس آبي و سفيد تاسيس شد ، در زمين هاي مختلف زيادي بازي کرد تا در نهايت در ورزشگاه خود در غرب لندن در خيابان لوتس مستقر شد ، به دليل نزديکي اين ورزشگاه به تيم هايي مانند چلسي و فولهام و برنتفورد بازيهاي اين تيم با اين تيم ها به مانند يک دربي تبديل شده است ، تا سال 2010 اين باشگاه توسط وارنوک نيل هدايت ميشد و الان رئيس اين باشگاه توني فرناندز اهل مالزي است .
آمار قلعه :
کوينز پارک رنجرز در اين فصل 15 گل به ثمر رساند ... 9 گل به واسطه همکاري ... 4 گل از توپ هاي ثابت ... گل به خودي ... و يک گل از طريق پنالتي ...
QPR در زمين خود 6 گل به ثمر رساند ... دو گل به واسطه همکاري ... دو گل از توپ هاي ثابت ... گل به خودي ... و يک گل از طريق پنالتي
QPR در خارج از خانه 9 گل به ثمر رساند ... 7 گل به واسطه همکاري ... دو گل از توپ هاي ثابت
QPR در اين فصل 806 پاس انجام داده است ... 618 پاس کوتاه ... 145 پاس بلند ... 41 پاس عرضي ... 2 پاس عمقي
QPR در اين فصل 414 پاس در زمين خود انجام داده است ... 311 پاس کوتاه ... 79 پاس بلند ... 23 پاس عرضي ... 1 پاس عمقي
QPR در اين فصل 392 پاس در خارج از خانه انجام داده است ... 307 پاس کوتاه ... 77 پاس بلند ... 18 پاس عرضي ... 1 پاس عمقي
اخرين بازي هاي کوينز پارک رنجرز :
ليورپول 1 - 0 کوينز پارک رنجرز
کوينز پارک رنجرز 1 - 1 وست بروم
ستوک 3 - 2 کوينز پارک رنجرز
نوروويچ سيتي 2 - 1 کوينز پارک رنجرز
کوينز پارک رنجرز 2 - 3 من سيتي
اوضاع کوينز پارک رنجرز قبل از اين بازي :
کوينز پارک رنجرز الان در وسط جدول است ، نزديکترين رقيبان اين تيم ، تيم هايي هستند که به همراه اين تيم تازه به ليگ برتر صعود کردند ، اين تيم در اوضاع نا به ساماني به سر ميبرد ، در 5 بازي اخير خود متحمل 3 شکست و 1 تساوي و تنها يک برد است ، ولي اين قلعه براي تيم هاي بزرگ به آسوني نبوده است ، آبي ها (لقب تيم چلسي) در مقابل اين تيم شکست خوردند و اما سيتي به سختي و با يک بازي نفس گير توانست بلاخره اين تيم را شکست دهد .
اوضاع منچستر يونايتد چگونه است ؟!
يونايتد بعد از نااميدي بزرگ که نتوانست به مرحله بعدي ليگ قهرمانان اروپا صعود کند و همينطور با مصدوميت هاي بازيکنان اين تيم ، که از تيم آرسنال به منچستر يونايتد منتقل شد [Only Registered And Activated Users Can See Links] تبديل به تيم پر از مصدومان شده است . در بازي آخر مقابل ولوز بازي خوبي به نمايش گذاشت و با نتيجه 4 بر يک اين تيم را شکست داد ، طرفداران يونايتد دوست دارند که اين تيم به اين روند خوب خود ادامه دهد تا صدر جدول را از سيتي بازگرداند . بعد از شکست سيتي مقابل آبي ها ، يونايتد اميدوار است که بازي بعدي خود را ببرد و به صدر جدول صعود کند و همينطور سيتي با فشار زيادي مقابل آرسنال قرار بگيرد .
آمار يونايتد :
ناني با گلزني در مقابل تيم ولوز توانست اولين دو گل خود را در يک بازي در طول تاريخ بازي خود در پريمير ليگ به ثبت برساند ...
يونايتد در اين فصل 35 گل به ثمر رساند ... 23 گل به واسطه همکاري ... 9 گل از توپ هاي ثابت ... دو گل به خودي ... و يک گل از طريق پنالتي
يونايتد در اين فصل 23 گل در زمين خود به ثمر رساند ... 15 گل به واسطه همکاري ... 6 گل از توپ هاي ثابت ... 1 گل به خودي ... و يک گل از طريق پنالتي
يونايتد در اين فصل 12 گل در خارج از خانه به ثمر رساند ... 8 گل به واسطه همکاري ... 3 گل از توپ هاي ثابت ... 1 گل به خودي ...
يونايتد در اين فصل 1049 پاس انجام داده است ... 862 پاس کوتاه ... 137 پاس بلند ... 45 پاس عرضي ... 5 پاس عمقي
يونايتد در اين فصل 541 پاس در زمين خود انجام داده است ... 443 پاس کوتاه ... 67 پاس بلند ... 27 پاس عرضي ... 4 پاس عمقي
يونايتد در اين فصل 508 پاس در خارج از خانه انجام داده است ... 419 پاس کوتاه ... 70 پاس بلند ... 18 پاس عرضي ... 1 پاس عمقي
5 بازي اخير يونايتد :
منچستر يونايتد 4 - 1 ولوز
بازل 2 - 1 منچستر يونايتد
آستون ويلا 0 - 1 منچستر يونايتد
منچستر يونايتد 1 - 2 کريستال پالاس
منچستر يونايتد 1 - 1 نيوکاسل
نگاه فني به اين ديدار :
بعد از بازي خوبي که والنسيا به نمايش گذاشت و همينطور بازيکن جوان منچستر يونايتد فيل جونز در وسط ميدان ، و با زياد شدن مصدومان پيش بيني ترکيب تيم براي همه واضح شده است ، تمام عاشقان منچستر يونايتد دوست دارند که ترکيب اينگونه باشد :
دگيا
اورا - فرديناند - اوانز - اسمالينگ
ناني - کريک - جونز - والنسيا
روني - ولبک
اکثر خبر گزاري ها از بازگشت تام به تمرينات تيم خبر دادند و او ميداند که چقدر ما هواردان دلتنگ بازي او در تيم هستيم و از خدا ميخواهيم که دوباره مصدوميت به سراغ او نيايد ، و اما مسائله اين است که آيا تامي در اين بازي از سوي فرگي به بازي گرفته خواهد شد يا خير يا اينکه فرگي از او به عنوان يا ذخيره استفاده خواهد کرد و شايد فرگي به او استراحت بدهد و او را براي بازي بعدي نگه دارد تا به لياقت بدني کامل برسد ؟!
مصدومان يونايتد :
ويديچ : در بازي مقابل بازل در اخرين بازي گروهي در ليگ قهرمانان اروپا مصدوم شد
براداران دا سيلوا : در بازي مقابل کريستال پالاس که در آن بازي يونايتد از کارلينگ کاپ حذف شد
برباتوف : او هم در بازي مقابل کريستال در کارلينگ کاپ مصدوم شد
اوون : در بازي مقابل اتلول گالاتي مصدوم شد
اندرسون : در تمرينات تيم مصدوم شد
چيچاريتو : در بازي مقابل آستون ويلا مصدوم شد
کلورلي : او از بازي اورتون مصدوم بود و بازگشت او به ميادین در شک و ترديد است
ورزشگاه اين ديدار :
Loftus Road
اين ورزشگاه 108 سال پيش در سال 1904 در لندن تاسيس شد ، ظرفيت اين ورزشگاه 19100 نفر است ، زمين اين ورزشگاه از چمن است .
آخرين بازي دو تيم :
تنها بازي اين دو تيم در سال 2008 و با پيروزي منچستر يونايتد همراه بود ، گل اين بازي را کارلوس توز از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند ، بازي اين دو تيم در چارچوب رقابت هاي کارلينگ کاپ و در ورزشگاه اولدترافورد بود .
گلزنان دو تيم :
منچستر يونايتد
وين روني با 11 گل
خاوير هرناندز با 6 گل
لويس ناني با 5 گل
کوينز پارک رنجرز
هيدر هيلگسون با 5 گل
بوثرويد با 3 گل
لوک يانگ با 2 گل
mufctalk.com
كلورلي يه حرف هايي زده كه همه مارو بيشتر از قبل اميدوار ميكنه.مصاحبه كلورلي رو نميزارم تو بخش اخبار و گذاشتم اينجا تا يه خورده روش بحث بشه! ماميتونيم منسيتي رو بگيريم؟
تام کلورلی: ما میدانیم که میتوانیم تیم منچستر سیتی را بگیریم
تام کلورلی اصرار دارد که تیم منچستر یونایتد هیچ شک و تردیدی ندارد که آنها میتوانند تیم منچستر سیتی را در لیگ برتر بگیرند.
تام کلورلی، هافبک تیم ملی انگلستان که معتقد است ایمان هم تیمیهای او در تیم منچستر یونایتد هرگز از بین نرفته، در این باره گفت: دوشنبه شب اولین لغزش آنها بود اما ما همواره مطمئن بودیم که میتوانیم آنها را بگیریم. رفتن به آخر هفته جالب است. ما روح تیمی بزرگی داریم، پس اگر هر کسی میتواند از ناامیدی باز گردد، این در تیم ما خواهد بود. ما بازیهای سختی در دوره ای کوتاه انجام داده ایم و از 2 تورنومنت حذف شده ایم، اما ما هنوز در جایگاه خوبی در لیگ برتر قرار داریم.
چه ها به نظر شما حالا كه فليچر دچار اون بيماري عجيب شده و معلوم ني كي خوب بشه فرگي به خريد فكر ميكنه يا...[Only Registered And Activated Users Can See Links]الان كلورلي هم شرايط چندان خوبي نداره و اگرم بتونه بازي كنه زياد موثر نخواهد بود چون يه مدت طولاني از ميادين دور بوده! اندرسون هم مصدومه و كلا بد بازي ميكنه!فقط كريك اين روزها بهتر از قبل بازي ميكنه.
با اين همه امكان داره فرگي كمي بيشتر جاي خالي يك هافبك خلاق رو در تيم احساس كنه و همين باعث بشه تو ژانويه واسه خريد يه هافبك تلاش كنه....
يه وقتايي پيش خودم ميگم يعني ميشه دوباره هافبكهايي مثل اسكولز يا رويي كين تو تيم داشته باشيمom::
يه خريد,فقط يه خريد ميتونه به طور كلي تيمو از اين رو به اون رو كنه.... من هيچ وقت به فرگي بابت اعتماد به بازيكن هاش ايراد نگرفتم و نميگيرم ولي امسال تو شرايط عادي نيستيم! ميبينيم كه همش داريم بدشانسي مياريم و همه بازيكنان نوبتي مصدوم ميشن.... با اين شرايط ما مجبوريم تيمو تقويت كنيم در غير اين صورت با ادامه روند بدشانسي ها نميتونيم به جايي برسيم! من تعجب ميكنم كه داريم با اين بازيكن ها اين نتايج خوب رو تو ليگ ميگيريم! واقعا نسبت به مهره هايي كه داريم و اين تعداد بازيكن مصدوم و ناآماده بد كار نكرديم! مخصوصا تو ليگ.
اميدوارم تو ژانويه همه ما از خريد يه هافبك طراح خوشحال بشيم,اميدوارم...
طبق صحبت های خود فرگی که گفته تو زانویه بازیکن نمیخریم و فک نکنم فرگی از تصمیمش برگرده و بازیکنی بخره ولی مطمعن هستم امسال تابستون داغی برای یونایتده...وفرگی حتما به سراغ ستاره های خط میانی میره ومیتونیم بعداز چند سال که دیگه روی کین رفت و اسکولز هم رفت شاهد هافبک های جنگده و همچنین خلاق در منچستر باشیم به امید رسیدن همچنین روزی
سلام به همه منچستري هاي عزيز
بازي رو برديم ولي اين بار با يه بازي فوق العاده:/danc
با ارائه يه بازي بسيار زيبا و هجومي اونم خارج خونه تونستيم 2 بر صفر بازي رو ببريم:-shad
ميتونستيم حتي گل هاي بيشتري بزنيم ولي با بدشانسي و بي دقتي بازيكنان فقط 2 گل زديم!
گلهاي مارو روني و كريك زدند كه گل روني يه خورده شانسي بود ولي كريك يه سوپرگل زد و در ادامه روند رو به رشدش تو اين هفته ها بازي بسيار خوبي انجام داد.
در اين بازي جوينز,زوج كريك در ميانه ميدان بود و باز هم عملكردي عالي داست و اين دو همكاري خيلي خوبي داشتند,چند بار دايگه هم از جوينز تو اين پست استفاده شد كه هر بار نمايش خوبي داشت و تيم موفق بود.
نويل در مورد جوينز گفت: او مانند رويي كين بسيار پرتلاش هست!
واقعا هم همين طور هست و جوينز داره فراتر از انتظار ظاهر ميشه! با اين سن كم مثل بازيكن هاي با تجربه عمل ميكنه و اعتماد به نفس فوق العاده اي داره,اميدوارم همين طور ادامه بده....
چيچا بعد اون مصدوميت تو اين بازي به ميدان رفت و در نيمه دوم به جاي ولبك يه ميدان اومد! بد نبود ولي هنوز آمادگي كاملي نداشت!
از همي جا يه خسته نباشيد جانانه به فرگوسن عزيز ميگم و به نظرم بي نظير كار كرد تو اين هفته! تيمي كه از لحاظ روحي شرايط خوبي نداشت و با اون همه مصدوم رو به گونه اي آماده كرد كه مياد تو اين بازي خارج خونه چنين بازي خوبي ارائه ميده و ميبره! انصافا دمش گرم....
مثل اينكه قراره بازي بعد منچستر مقابل فولام تو بارسا تي وي پخش مستقيم بشه! نميدونم بايد باور كنم يا نه فقط اميدوارم اينطور بشه تا همه منچستري ها بتونن ببينن.
به اميد ادامه اين روند و ايشالا منسيتي هم ببازه و ما صدر نشين بشيم.
زنده باد فرگي و زنده باد منچستر:rose:
منم این بردو تبریک میگم و همچنین بازگشت چیچارو......باید منتظر بازی ارسنال و من سیتی باشیم
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.