مدارک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به شرح زیر است:
1- مدارک هویتی شخص متقاضی و همراهان

2- گذرنامه معتبر با داشتن مدت اعتبار کافی
3- عدم سوء پیشینه متقاضی
4- عقدنامه متقاضیان متاهل
5- بیزینس پلان و طرح توجیهی اقتصادی
6- تمکن مالی به مبلغ حداقل چهل هزار یورو
7- گواهی حساب بانکی در ایران
8- آدرس و کدپستی 10 رقمی متقاضی مهاجرت
9- پرداخت هزینه های ثبت شرکت