به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 92-93
کلیپ ها و ویدئوهای تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
استقلال
پرسپوليس
سپاهان
فولاد
ذوب آهن
تراكتور سازي
فجر شهيد سپاسي
نفت تهران
سايپا
ملوان
مس كرمان
داماش گيلان
ساير تيم ها
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 92-93
کلیپ ها و ویدئوهای تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ویرایش توسط hamedss : 05-31-2014 در ساعت 05:49
تاکید کرد که علت کنار گذاشته شدن گلر استقلال درخواست منصوریان بوده و حتی گفته :"رحمتی بعد از پنالتی جم (گل دوم) شادی کرده است ." جمله آنقدر تند و درجهت مخالف حرفهای منصوریان بود که بعد از این حرف شاید سکوتی چند لحظه ای کل ایران را فراگرفت، و بعد وقت گردشدن چشم ها از تهمت بزرگی بود که اثباتش به معنای افشای دروغ از سوی سرمربی استقلال بود . در این لحظات حتی عادل هم تته پته می کرد و جالب اینکه مهدی رحمتی هم از این جمله استفاده کرد: من گه هنگ کردم!
این حقیقتی بود مهیب و تلخ که شاید ارزش کشف کردن نداشت . حقیقتی که در پس رویارویی تلفنی سرمربی ، مدیرعامل ، کاپیتان و عضو هیئت مدیره باشگاه به به نمایش گذاشته شد ؛ آدم های مهمی که در یک نمایش غیرقابل باور، در مدتی کوتاه پروبال هم را چیدند تا چای زشت طاووس بیرون بزند و شب طرفداران میلیونی باشگاه بزرگ استقلال را خراب کند . آنها قطعا صبح فردا را خشمگین آغاز خواهند کرد و در انتظار اخبار جدید خواهند ماند . خبری که اگر در آن نشانه هایی جدی از عملگرایی نباشد عواقب سنگینی برای وزارت ورزش و رییس مجمع باشگاه خواهد داشت
بیایید نسبت به هویت و تاریخ این باشگاه بزرگ بی تفاوت نباشیم آقای وزیر! صادق که باشیم جماعت بزرگی از شما و بی عملی تان دلخور و اندوهگین اند . حالا که در کمال تاسف منتخبین شما در پیشگاه هواداران مردود شدند ، این آخرین فرصت شماست که به آنها اثبات کنید که به ارزش های ورزشی و البته اجتماعی احترام می گذارید .
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
تو طول تمام صحبتایی که دیشب گفته شد من فقط یه سوال بزرگ نو ذهنم بود
چی تو این باشگاه داره میگذره... ؟!!!
و البته خوشحال شدم که ملکی سنت شکنی کرد و خیلی رک همه چیو گفت !
استقلال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط karim1989 : 08-14-2018 در ساعت 19:13
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)