همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام.من هلما هستم 25 سالمه. از 12 سالگي يعني سال 1998 طرفدار بارسا هستم.البته طرفدار نميشه گفت يه ديوانه هستم.خونم ابي و اناريه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط helen00 : 04-15-2020 در ساعت 20:07
از شرکت دستگاه حضور و غیاب پالیزافزار و از تهران هستم.
خوشحالم از آشنایی تون
دستگاه حضور و غیاب پالیزافزار
سلام وقت بخیر.. خیلی ممنون از این که خواستین خودمون رو معرفی کنیم... من ملیکا رزاقی هستم... هدف من از جواب دادن به این پرسش شما معرفی خودم نیست در واقع من میخواستم مطلبی رو با شما به اشتراک بگذارم من مدت ها به دنبال تغییر دکوراسیون منزل خود بودم.... در ابتدا پارچه و فرش و رنگ منزل رو عوض کردم... هر کدوم مزیت های خودشون رو داشتن اما نتیجه ای که میخواستم رو دریافت نکردم... مبلمان خونه نقش خیلی زیادی رو دارند اما بودجه ی من خیلی زیاد نبود.. برای همین تمام سایت ها و مطالب در مورد انواع مبل از جمله مبل راحتی، مبل استیل، سرویس خواب، ناهار خوری و ... رو مطالعه کردم. هدف من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بود با بودجه خودم. درنهایت یکی از دوستان یک تولیدی به نام مبل و صندلی را به من معرفی کردم... بهم گفتن بهترین مبلمان رو میتونید مستقیم از این تولیدی دریافت کنید چون خودشون تولید می کنند هزینه واسطه رو نمیدی و برات ارزون در میاد در عین اینکه از بهترین چوب ها و مواد اولیه ساخته میشه... منم این کار رو کردم و الان واقعا راضی هستم برای همین خواستم به شما هم معرفی کنیم با کلیک بر روی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] می تونید به سایتشون سر بزنید.
سلام صدرا هستم 29 سالمه ازمشهد شاغل هستم در شرکت تولید کننده محصولات صنعتی خوشحالم از اشناییتون
سلام مینا 20 از تهزان
برای ساخت قهوه و انتخاب نوعش همیشه مشکل داشتم از انتخاب وسایل ساخت اون بگیر تکنیک های ساختش انواع قهوه و هزارو یک مشکل دیگه برای گرفتن یک قهوه خوب و حرفه ای اگه مشکل شما هم همینه پیشنهاد من به شما [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است.
امید وارم براتون مفید باشه.![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)