حسین فکری، سرمربی پیشین تیمهای فولاد، سپاهان، سایپا و ... و همینطور مربی سابق تیم ملی فوتبال این روزها به دور از هیاهوی فوتبال نظارهگر شروع مجدد مسابقات است. او بعد از ماهها دوری و سکوت، درباره وضعیت فوتبال ایران و فدراسیون فوتبال را [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]توصیف کرد، وی میگوید «اگر با این وضعیت به جام جهانی هم صعود نکنیم، فاجعه نخواهد بود.»
وی وضعیت تیم ملی در انتخابی جام جهانی را مناسب نمیداند و میگوید مشخص نیست چه اتفاقی برای تیم ملی ایران رخ خواهد داد: «امیدوار هستیم در دور برگشت به عنوان یکی از تیمهای صعود کننده راهی مرحله بعد شویم. هر چند به نظرم اگر به جام جهانی نرویم، فاجعهای رخ نمیدهد! چرا که نسبت به کشورهای دیگر در بخش سازماندهی، برنامهریزی و مدیریت خیلی عقب هستیم.
* اگر به جام جهانی برویم، میگویند همه چیز گل و بلبل است!
مربی پیشین تیم ملی تصریح کرد: اگر به جام جهانی برویم، یک سری این اتفاق را به نام خود سند میزنند و میگویند همه چیز گل و بلبل است. اگر به جام جهانی نرویم، با واقعیت فوتبالمان رو به رو میشویم و میفهمیم که چقدر بیبرنامه هستیم و کجا قرار داریم. الان مشخص نیست تشکیلات فدراسیون فوتبال در اختیار چه کسی است. به نظرم فوتبال ما نیاز به عمل جراحی دارد و با مرهم گذاشتن روی زخم اتفاقی نمیافتد.
* ورود نهادهای دولتی به فوتبال گویای احوال بیمار فدراسیون است
فرکی ورود مجلس، قوه قضاییه، وزارت اطلاعات و ... به اتفاقات فدراسیون فوتبال را نشان دهنده وجود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در این مجموعه دانست و گفت: این قبیل مسائل در هیچ جایی دیده نمیشود. ما در اوج یک فاجعه قرار داریم. کسانی که فوتبال را اداره میکنند، کار را به جایی رساندهاند که مسوولان مملکتی راجع به آن صحبت و تحقیق میکنند. در فضایی که باید آرامش حاکم باشد و همه چیز در جای خود قرار بگیرد، شاهد یک آشفتگی هستیم.
سرمربی پیشین سپاهان به نحوه عقد قرارداد با ویلموتس و عملکرد او در تیم ملی پرداخت و گفت: « آقای ویلموتس را به دو بخش تقسیم میکنم. یک بخش مربوط به زمانی است که او وارد ایران شد و معلوم نبود با چه رقمی قرارداد بسته شده است. تنها چیزی که میدانستم این بود که فدراسیون فوتبال صرفا دنبال مربی خارجی است. واقعا نمیدانیم چطور به آقای ویلموتس رسیدند. او در بدو ورود هم با تیم ملی عملکرد خوبی داشت و خود من بعد از بازی با کرهجنوبی گفتم که تیم ملی بازی خوبی ارائه کرد. با این حال بعد از بازی با بحرین و عراق، معیار او مشخص شد و سپس مسائل مالی او مطرح شد که تا الان هم ادامه دارد.
* دو میلیون یورو برای ویلموتس عددی نیست اما فوتسال و فوتبال ساحلی طلبکار هستند
او به پرداخت دو میلیون یورو به مارک ویلموتس اشاره کرده و گفت: شاید این مبلغ برای فردی مانند ویلموتس چشمگیر نباشد اما برای فوتبالی که همه عواملش از تیمهای پایه تا فوتبال و فوتسال طلبکار هستند، بسیار سوال برانگیز است. قطعا مردم به این اتفاقات واکنش نشان میدهند. جدایی ویلموتس از فدراسیون فوتبال هم چالشهایی را به دنبال داشته است.
* بیماری فوتبال با جراحی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]میشود
فرکی اتفاقات اخیر را یرای مردم غیرقابل قبول دانست و گفت: این تصمیماتی است که در فوتبال ما گرفته شده و طبیعی است که تصمیمات اخیر برای افکار عمومی قابل پذیرش نیست. در نتیجه کسانی که مسوولیت این اتفاق را داشتند، الان شانه خالی میکنند. همانطور که گفتم برای [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیازمند یک جراحی هستیم.