نه داداش احمد به عمد گذاشته بخاطر اين
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش احمد به عمد گذاشته بخاطر اين
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لعنت به باعث و بانی این بغض
اتفاقا با توجه به جو حاکم شده<<<حالا مهدی میگه چه جوی>>>منم میخواستم چند روزی نیام این ور یا اگه اومدم همین چک کردن ای پیم باشه.چون من یه بار بن شدم دوست نداشتم دوباره بن بشم.یکی از دلایلمم به خاطر همین کار ها بوده.ترسیدم از کوره در برم یه چیزی بگم مثل دفعه قبلم بشه.
کلا اینجا داره منحرف میشه.منم کم طاقت...
من دیگه حرفی ندارم....تسلیم....
ولی اینجا ...منحرف کردن....زشته....اونم استارتش توسط مدیران..واقعا زشته.![]()
اینم از مدیر دربی مدیران چه جوابی دارن بدن؟
حالا که مدیر ما به هواداران پرسپولیس احترام گذاشت بد نیست بعضی از مدیران هم کوتاه بیان و امضاشونو عوض کنن وبه هواداران استقلال احترام بذارن.باتوجه به شناختی که سیرتا پیاز کاربران و مدیران سایت بمن دارن من تا کسی بهم احترام نذاره منم بهش احترام نمیذارم کاری هم ندارم طرف کی باشه.ایشون باید امضاش عوض شه چون ما استقلالی ها باهاش مشکل داریم.چون به ناصرخان توهین شده.ماهم بلدیم به کریمی درامضاهامون توهین کنیم.
اینم از امضای مدیرهواداران پرسپولیس که جالب اینجاست بااعتراض من مهدی(مدیرهواداران یوونتوس)ازش حمایت کرده و گفته امضا مشکلی نداره.این یعنی چی...
افتخار مي كنيم كه با حفظ نام بلند آوازه پرسپوليس، اجازه تغيير هويتمان را نداديم
نه يكي .... نه دوتا ....نه به حكم فدراسيون ...نه به لطف داور.... نه به ياري كميته ارتباطي..... نه با پول زير ميزي ..... 6تا
ومن منظورش از اسطوره ناصرخان بوده.اسطوره شان كه از غم اين 6 گل
شد و رفت
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ویرایش توسط مورینیو... : 01-07-2012 در ساعت 23:23
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
-اين عكس كه از داخل يك هواپيما گرفته شده،عكسيه بسيار كمياب از بارش باران بر فراز يك شهر.
-خاص بودن خرج دارد!!!آقايه خاص برايه داشتن يك فراري 599فيورانو كه به طور فابريك اين رنگي باشه،چيزي حدود 30هزار يورو اضافهتر پول داده!
-
-يك مجسمه عجيب در آمستردام!البته خود مجسمه زياد عجيب نيست اما جمله مستهجني كه در زيرش نوشته شده اين مجسمه رو عجيب كرده:به كارگران ج*ن*س*ي تمام جهان احترام بگذاريد!!!
-
-به اين ميگن باديگارد!! مرد ميخوام موقع رد شدن از كنار اين خانوم،تيكه بپرونه!!!
![]()
تو این سایت اسمتون و کلا مشخصاتی که خواسته وارد کنید !
چیزای جالبی در میاد :
اتوموبیل رویایی شما هست یک ..
Tractor
Your birthday color is..
Yellow (Monday)
you are..
a daredevil driver
this painting best reflects your personality..
Rideau, Cruchon et Compotier
you look most like..
Leonardo da Vinci
your ideal vehicle is..
an Airship
your ideal phone is..
a Nokia
your true color is..
BROWN
you are from..
Saturn
here you will sleep like a baby..
On an Ice Bed
you are..
a Geranium
you will mostly be known by:
Colleagues
you are a typical..
Audio junkie
you're like
Kebab
your Life Path Number is:
"creativity"
In Italy you would be called:
Tito Rossi
here you will feel completely at home..
in a Trailor
your future newborn will look like this...
![]()
you are like...
(Chevrolet Trucks)
"Like a rock"
you are most suitable for...
Lumberjack
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 03-01-2012 در ساعت 20:10
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)