به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
همونطور كه گفته بودم آرسناليها زياد از پاسهاي تو عمق استفاده كردن و مدافعان ميلان رو به اشتباهات متوالي انداختند
و بازي بيشتر به گوشها كشيده شد تا بازيكنان ميلان از هم جدا بشن و موقعيت گل برا بازيكنهاي پشت مهجم ها فراهم شد.....
نتيجه عاليه
فقط يه گل ديگه مونده
دفاعهاي آرسنال مطوئن كار ميكنن به نظر نمياد مشكلي داشته باشن
روبينيوو كه توپ رو برا دفاعهاي آرسنال ميكاره .....زياد روحييه ي ميلاني ها خوب نيست كه گل هم بزنن
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
دوستان برد زیبا و دیدنی توپچی هارو تبریک میگم ایشالا مثل همیشه با اقتدار بازی کنیم و به این شکل تیم های بزرگی همچون میلان رو شکست بدیم![]()
WENGER 4 EVER
منم برده بزرگ و تلخ تیممونو تبریک میگم
خوشبختانه گل نخوردیم
ون پرسی موقعیت خیلی خوبیو از دست داد شاید اگه ساده تر میزد الان تو وقتای اضافه بودیم
بهرحال مقتدرانه و بزرگ حذف شدیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بردتون رو تبريك ميگم،آرسنال ايستاده حذف شد...![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسنال باز هم جانانه بازی کرد
یه برد تلخ برای همه ی هواداران
آرسنال با این بازی نشون داد که جواب تحقیر فقط تحقیره
به این بازی سربازان جوان ونگر افتخار میکنم
مسلما آینده ی درخشانی در انتظار تیم ماست
فقط از دو چیز ناراحتم:
1- یکی از اون ژوروی ابله برای بازی رفت که یه پنالتی به حریف داد
2 یکی هم این گزارشگر الاغی که داشت بازی رو گزارش میکرد و فقط بلد بود خایه مالی تیم میلانو بکنه.
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 03-07-2012 در ساعت 01:26
الگری نشون داد خوب میلان رو میشناسه
باوم نمیشد بتونه نیمه دوم تیم رو سرو سامون بده خدایی این کا رو ارسنونگر تو نیمه دوم ایتالیا نتونست انجام بده که روحیه تیم حفظ بشه
بازی فوق العاده ای بود مثل بازی رفت
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
برد زيبا و حذف زيبايي داشتيم....
فقط ميتونم بگم آرسنال باخت خودشو قبول كرد و به دنبالش براي بردن جنگيد توپچيها امشب فوق العاده و باور نكردني بودند
سرعت بالاي بازي ميلانيها رو سردرگم كرده بود تله هاي آفسايد هم چاره ي خوبي بود براي تك موقعيتهاي حريف
تقابل امشب ميلان و آرسنال فقط يه فوتبال نبود بلكه تقابله ستارهاي دنياي فوتبال با توپچيهاي تازه وارد بود كه در اين نبرد مقتدرانه باختشون رو به بهترين نحو ممكن جبران كردند ،ستاره هاي ميلان ستاره هاي تجربه و ثروت بودند
روند بازي آرسنال نيمه دوم ادامه نداشت و بيشتر تماشاگر بازي بودند .....
به نظر من بايد نتيجه ي نيمهي اول رو فراموش ميكردن تا بازم بتونن گل بزنن اما ظاهرا خيالشون راحت بود و منتظر بودن موقعيت گل دوم خود به خود ايجاد بشه!تلاششون مثه نيمه اول نبود
ميلان هم نيمه دوم به خودش اومد و مربيشون نجاشتون داد
ولي يه گل هيچي نبود ....
اشكال نداره
ليگ برتر هست !شرايط خوبي دازن و با بازگشتن مصدومين حتما سوم يا 4رو ليگ ميشم
اصل فوتبالي بود كه آرسنال به نمايش گذاشت همين ما رو راضي ميكنه
چون من خودم فقط به خاطر سبك فوتبال آرسنال طرفدارشون شدم
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
برد خیلی تلخی بود.فقط اشک و آهش موند.خوب چرا وقتی میتونستیم صعود کنیم,به برد آبرومند راضی بشیم؟!
نیمه دوم باید بچه ها از دقیقه70 میکشیدن جلو.چمبرلین باید میموند و هزار اما و اگر دیگه...
واقعا حیف شد.میتونستیم یه نتیجه رویایو رو در تاریخ رقم بزنیم...
حــــــــیـــــــــــــــ ــــــــــــــــف
هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند
1. گفتگوهای غیر فنی هواداران با همدیگه
2. پست های نیم خطی و بی محتوا که شامل: "در بازی فردا میزنیم لهشون میکنیم یا امیدوارم که ببریم" یا خلاصه از این دست پستها میشد.دوستان عذرخواهي ميكنم كه با يه كلمه سه هجايي كل كل راه افتاد
همينطور دوستان خوب ميلانيم.....
محض شوخي گفتم وگرنه اصلا اهل كل نيستم
و منظوري نداشتم . هميشه هم سعي ميكنم پستهام خوب و مفيد باشه
بازی آرسنال فوق العاده بود فقط حیف فن پرسی قدر موقعیت عالی پیش اومده رو ندونست...ولی با افتخار و سر بلندی حذف شد مثل رئال تو جام حذفی امسال...![]()
عاشق رئال مادرید و طرفداران رئال
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)