به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
3-0 ___ نیمه اولو عالی بازی کردیم و 3 تا زدیم _ همونطوری که گفتم اگه اول بازی گل بزنیم روحیه تیم برمیگرده و بازم میزنیم __ ولی هنوزم نباید دست کم بگیرم و نباید گل بخوریم __ ایشالا همین روند رو ادامه میدیمو اصلا نمیزاریم بازی به وقت اضافه بکشه __ فقط امیدوارم تو این بازی یکم خوش شانس باشیم و بازم توپهامون تو گل بره _ توپچیها همچنان میتوپند
واقعا این ارسنال افتخار کردنیه
اینهمه غیرت ادمو سرحال میاره
حالا هر نتیجه ای بدست بیاد و اگه ارسنالم حذف شه من واقعا به طرفدار بودن این تیم افتخار میکنم
دمه بچه ها گرم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هلو که میگن یعنی کوژیلنی.
پسر تا خلق شگفتی فقط 2 گل دیگه مونده.ایشالا میبریم.ترکیب رویاییه.الان داش محمد نتیجه رو گفت.فقط ارسنال.
کاملا بدون شرح
![]()
WENGER 4 EVER
متاسفانه دفاع یکم ضعف داره و همه ترس من از خوردنه گله
امیدوارم دفاعهامون خیلی احتیاط کنن وگل نخوریم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارسنال صعود میکنه
ما نه سر نیمکت بازیکن داریم نه بواتنگ ترکیب اصلی رو
بهتون تبریک میگم به ارسنونگر واقعا مربیه فوق العاده ایه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
بچه ها نیمه ی اول رو تبرک میگم![]()
ای ول یعنی تا حد جنون دارم عشق میکنم
یعنی اگه آرسنال بره بالا چه عشقی کنیم
عالی بود بازی فقط حیف اون موقعیت ون و روسیچکی هی پاس دادن بهم دیگهگل نشد وگرنه الان میلان
اینجوری بود
دمتون گرم![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
اقا دم تیمتون گرم این روحیه و این بازی ستودنیه ایشالا صعود کنید چون واقعا لیاقتش رو دارید.
REAL MADRID
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)